VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 483/DRV 483

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 483/DRV 483"

Transkript

1 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/DRV 8 OBLASTI POUŽITÍ FUNKCE ZPŮSOB PROVOZOVÁNÍ Vířivá výusť DRS 8/DRV 8 Vířivá výusť typu DRS 8/DRV 8 je vysoce induktivní, s kruhovou nebo čtvercovou čelní maskou s vylisovanými lamelami pro usměrnění proudu vzduchu a s integrovaným ocelovým difuzorem výustě. Lze jí univerzálně použít pro komfortní i průmyslové účely v provedení k přímé montáži do podhledu nebo k volnému zavěšení. Přestavitelná verze DRV s nastavováním ručně nebo pomocí servopohonu je obzvlášť výhodná pro režimy vytápění i chlazení. Vířivé výustě se obvykle používá s připojovací komorou. Provedení DRS je možné namontovat také přímo na konec potrubí přes přechodový nástavec s integrovaným děrovaným plechem. Oblasti použití komfortní sféra kancelářské a čisté prostory shromažďovací prostory místnosti pro elektronické zpracování dat obchodní domy systémy s konstantním i proměnným průtokem vzduchu přednostně v místnostech o výšce od,0 do 6 m s vysokou tepelnou zátěží Charakteristické rysy optimální vedení proudu vzduchu nízká hladina hlučnosti při vysokých objemových průtocích vzduchu rychlý pokles rychlosti a teplotního rozdílu v důsledku vysoké indukce provedení DRV je určeno pro horizontální i vertikální přívod vzduchu pro chlazení i vytápění Všeobecně Použitím vířivých výustí mohou být vyřešeny téměř všechny úkoly spojené s klimatizací prostoru jak v komfortní, tak i průmyslové oblasti. Získaný plochý horizontální vysoce induktivní proud vzduchu s rychlým poklesem rychlosti a teplotního rozdílu zajišťuje i při odvodu vysoké tepelné zátěže a v nízkých místnostech realizaci všech požadavků na pohodlí v prostředí, kde se lidé trvale zdržují. Konstrukční uspořádání DRS 8 Vířivou výusť DRS 8 tvoří čelní plech s lamelami pro usměrnění vzduchu, které jsou integrovány do výstupní roviny difuzoru, umístěného před čelním plechem ve směru proudění. Výusť se upevňuje pomocí středového šroubu. DRS 8 DRV 8 Variabilní vířivou výusť DRV 8 tvoří rovněž čelní plech a difuzor. Pomocí nastavovacího zařízení lze však difuzor od čelního plechu oddálit, čímž se ovlivní obraz proudění. Upevňuje se pomocí dvou šroubů, které jsou dostupné v prostorách mezi lamelami. DRV 8 lankový závěs regulační klapka AK-traverza děrovaný plech ohebná hadice středové upevnění příchytka k zavěšení ohebná hadice kulatá tyč mm Způsob funkce DRS 8 Usměrňovací lamely rozdělují proud vzduchu do množství jednotlivých vysoce induktivních paprsků. Integrací lamel do výstupní roviny difuzoru je zaručen výrazný horizontální proud i při volném zavěšení výustě v prostoru. DRV 8 Difuzor dosedá na čelní plech. Vzniká množství jednotlivých horizontálně vystupujících proudů. Oddálí-li se difuzor výustě pomocí servopohonu nebo ručně od čelního plechu, vznikne kruhová štěrbina, jíž vzduch proudí také. Tím se vzduch proudící přes usměrňovací lamely postupně převede do vertikálního směru..

2 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/DRV 8 OBLASTI POUŽITÍ DN DN DN 0 DN 80 DN DN průtok vzduchu [m /h] - - = ideální oblast použití = možná oblast použití DN DN DN 0 DN 80 DN DN 00,0,,0,,0,,0, 6,0 výška prostoru [m] = možná oblast použití.

3 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/ DRV 8 ZPŮSOB MONTÁŽE ROZMĚRY montáž na potrubí DRS 8 způsob napojení přechod velikost DN 00 DN DN 80 DN 0 DN DN B C D D d d E 0 0 d min lankový závěs příchytka k zavěšení středové upevnění ød d min B C d min >, vnější rozměr čelního plechu ød øe ø D, D neviditelná montáž nad podhledem DRS 8 způsob napojení komora velikost DN 00 DN DN 80 DN 0 DN DN A B C D d F H středové upevnění regulační klapka 0 H H B C ød H >, připojovací průměr H ød A F pohledová montáž bez podhledu DRS 8 způsob napojení komora s výfukovým hrdlem velikost DN 00 DN DN 80 DN 0 DN DN A B C D D d středové upevnění regulační klapka 0 B C ød ød, D A.

4 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/ DRV 8 ZPŮSOB MONTÁŽE ROZMĚRY montáž do podhledu DRV 8 způsob napojení komora velikost DN00 DN DN80 DN0 DN DN C D D A d děrovaný plech AK-traverza regulační klapka 0 C øa, A ød, D montáž vázaná na úroveň podhledu DRV 8 způsob napojení komora s výfukovým hrdlem velikost DN00 DN DN80 DN 0 DN DN A B C D D d středové upevnění regulační klapka 0 B C ø d ød, D A.

5 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/ DRV 8 PROJEKTOVÝ NOMOGRAM STROPNÍHO PROUDU VZDUCHU DRS/DRV 8 DRS / DRV 8 DN 00 DN průtok vzduchu V 0 [ m /h ] L WA [db] L WA [db] DN 80 L WA [db] DN 0 L WA [db] DN DN L WA [db] 0 L WA [db] tlaková ztráta p t [Pa] y [m],, 0, v max = 0, m/s 0,,, dráha proudu vzduchu x [m] rychlost proudu vzduchu 0, 0, 0, 0,,0 0, Je-li výusť volně zavěšena, snižují se rychlosti proudění o faktor O,..

6 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/ DRV 8 KRITICKÁ DRÁHA PROUDU VZDUCHU PŘI CHLAZENÍ DRS/DRV 8 PROJEKTOVÝ PŘÍKLAD DRS/DRV 8-00 x kr [m] 9 8 6, -0 K T 0 = - K - K DRS/DRV 8 - x kr [m] 6 T 0 = - K -0 K - K Zadání: výška místnosti: H =,0 m průtok vzduchu na vířivou výusť: V 0= 00 m /h max. chlazení: T 0 = - K max. rychlost vzduchu ve výšce,8 m: v max = 0, m/s Má se zjistit: ) velikost výustě ) hladina hluku, tlaková ztráta a nejmenší vzdálenost mezi výustěmi průtok vzduchu V 0 [ m /h ] průtok vzduchu V 0 [ m /h ] ) kritická dráha odtržení stropního proudu DRS/DRV x kr [m], -0 K - K T 0 = - K průtok vzduchu V 0 [m /h] DRS/DRV 8 -, x kr [m],,8,6,, -0 K - K T 0 = - K DRS/DRV 8-0 x kr [m], -0 K - K T 0 = - K DRS/DRV 8 -, x kr [m],,8,6,,,0 průtok vzduchu V 0 [m /h] T 0 = - K -0 K - K Řešení: ) Z tabulky oblasti použití vyplývá jako nejvýhodnější velikost výustě 0 ) Z projektového nomogramu stropního proudu vzduchu vyplývá pro velikost výustě 0 a průtok vzduchu 00 m /h: hladina akustického výkonu db tlaková ztráta 0 Pa y = H -,8 =,0 m -,8 m =, m nejmenší vzdálenost = x, =,6 m ) Z nomogramu Kritická dráha proudu při chlazení vyplývá pro velikost DN 0, průtok vzduchu 00 m /h a teplotním rozdílu při chlazení - K,0 m Pozor: Kritická dráha proudu by měla být vždy větší než polovina nejmenší vzdálenosti mezi výustěmi průtok vzduchu V 0 [m /h] průtok vzduchu. V 0 [m /h].6

7 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/ DRV 8 PROJEKTOVÝ NOMOGRAM PRO VERTIKÁLNÍ VOLNÝ PROUD DRV 8 DRV 8 DN L WA db průtok vzduchu V 0 [ m /h ] DN L WA db DN 80 L WA db DN 0 L WA db L 00 DN DN LWA db L WA db tlaková ztráta p t [Pa] dráha proudu vzduchu y [m] , 0, rychlost proudu v max = 0, m/s 0, 0, 0,,0,.

8 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/ DRV 8 VERTIKÁLNÍ HLOUBKA DOSAHU PROUDU PŘI VYTÁPĚNÍ DRV 8 PROJEKTOVÝ PŘÍKLAD SERVOPOHONY DRV 8-00 y max [m],,,8,6,, 0, 0 K T 0 = K K 0 K K 0 K průtok vzduchu V 0 [ m /h ] DRV 8-80 y max [m],,,8,6,, To = K 0 K K 0 K K 0 K 0, průtok vzduchu V 0 [ m /h ] DRV 8 - y max [m],,,8,6, T o = - K 0 K, 0, K 0 K K 0 K průtok vzduchu V 0 [ m /h ] DRV 8 - y max [m],,,8,6,,,0 T O = K 0 K K 0 K K 0 K 0, DRV 8-0 y max,,,8,6,, T o = K 0 K K 0 K K 0 K 0, průtok vzduchu V 0 [ m /h ] DRV 8 - y max [m],, průtok vzduchu V 0 [ m /h ] T o = K,8,6,, 0, průtok vzduchu V 0 [ m /h ] 0 K K 0 K K 0 K Zadání: výška místnosti: H =,0 m průtok vzduchu na vířivou výusť: V 0 = 00 m /h max. vytápění: T 0 = + 0 K Má se zjistit: ) velikost výustě ) hladina hluku a tlaková ztráta ) maximální vertikální hloubka dosahu proudu vzduchu Řešení: ) Z tabulky oblasti použití vyplývá jako nejvýhodnější velikost výustě 0. ) Z projektového nomogramu pro vertikální volný proud vyplývá pro veličiny v zadání: hladina akustického výkonu db tlaková ztráta Pa v max (y =, m) = 0, m/s (Tato rychlost platí pro izotermické poměry.) ) Z nomogramu Vertikální hloubka dosahu proudu vzduchu při vytápění vyplývá ze zadání: y max =, m. Servopohony pro DRV 8. Landis & Stefa GDB 6.E Technické údaje: Provozní napětí: V frekvence: 0 Hz / 60 Hz příkon: W Řídící signál: stále působící servomotor V = příp V (fázové napojení) přípustná teplota okolního prostředí: - 0 C C Řízení prostřednictvím: V snímače polohy regulátoru teplotní diference EMCO(TDR) ) Staefa GHD. E Technické údaje: Provozní napětí: V frekvence: 0 Hz / 60 Hz příkon:, W Řídící signál: synchronní motorek, který je regulován tříbodovým systémem. Poznámka: Je třeba dbát na to, aby motorek nebyl v provozu pomocí připojené regulace proti koncovému dorazu déle než 0 sekund..8

9 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/DRV 8 TEXT PRO OBJEDNÁVKU DRS 8 Vysoce induktivní vířivá výusť s kruhovou nebo čtvercovou čelní maskou, s vylisovanými lamelami pro usměrnění proudu vzduchu a s integrovaným difuzorem z oceli, v pevném provedení, s práškovou povrchovou úpravou podle RAL (norma RAL 900). způsob připojení: přechodový nástavec jmenovitý průměr vířivé výustě se redukuje pomocí přechodového nástavce na napojovací rozměr způsob připojení: komora vířivá výusť integrována v připojovací komoře z pozinkovaného ocelového plechu, s nastavitelnou regulační klapkou, ovladatelnou z čelní strany, příchytkami pro zavěšení a děrovaným plechem způsob připojení: komora s výfukovým hrdlem vířivá výusť spojená s připojovací komorou pomocí výfukového hrdla, připojovací komora s nastavitelnou regulační klapkou, ovladatelnou z čelní strany, příchytkami pro zavěšení a děrovaným plechem Upevnění: Upevnění na traverzu pomocí zakrytého středového šroubu v čelní masce Technické údaje: průtok vzduchu m /h tlaková ztráta Pa hladina akustického výkonu db Výrobce: Typ: Velikost:... EMCO DRS 8-R (kruhová) DRS 8-Q (čtvercová) DRV 8 Vysoce induktivní vířivá výusť s kruhovou nebo čtvercovou čelní maskou, s vylisovanými lamelami pro usměrnění proudu vzduchu a s integrovaným difuzorem z oceli, s možností přestavení vysoce induktivního horizontálního proudu vzduchu až po vertikální, s práškovou povrchovou úpravou RAL (norma RAL 900), připojovací komora z pozinkovaného ocelového plechu s připojovacím hrdlem ze strany nebo shora. způsob připojení: komora vířivá výusť integrovaná v připojovací komoře z pozinkovaného ocelového plechu, s vertikálním připojovacím hrdlem, s nastavitelnou regulační klapkou, příchytkami pro zavěšení a děrovaným plechem způsob připojení : komora s hrdlem vířivá výusť spojená s připojovací komorou pomocí výfukového hrdla, připojovací komora s nastavitelnou regulační klapkou, ovladatelnou z čelní strany, příchytkami pro zavěšení a děrovaným plechem Provedení: ručně přestavitelná se servopohonem Landis & Staefa GDB 6. E se servopohonem Staefa GHD. E (dle výběru) Upevnění: Upevnění na traverzu pomocí zakrytého středového šroubu v čelní masce Technické údaje: průtok vzduchu m /h tlaková ztráta Pa hladina akustického výkonu db Výrobce: Typ: EMCO DRV 8-R (kruhová) DRV 8-Q (čtvercová) Velikost:....9

10 VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/DRV 8 POZNÁMKY.0

VÝUSTĚ S VÍŘIVOU KOMOROU EMCO TYPU WKD 381

VÝUSTĚ S VÍŘIVOU KOMOROU EMCO TYPU WKD 381 VÝUSTĚ S VÍŘIVOU KOMOROU EMCO TYPU WKD 8 OBLASTI POUŽITÍ FUNKCE ZPŮSOB PROVOZOVÁNÍ Výustě s vířivou komorou WKD 8 Typ WKD 8 je vysoce induktivní vířivá výusť se čtvercovou čelní maskou a s vnitřní vířivou

Více

PŘESTAVITELNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU VLD/VLV 484

PŘESTAVITELNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU VLD/VLV 484 PŘESTAVITELNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU VLD/VLV OBLASTI POUŽITÍ FUNKCE ZPŮSOB PROVOZOVÁNÍ Přestavitelná výusť VLD/VLV Typ VLD/VLV představuje výusť, která je díky realizovatelným různým obrazům proudění vystupujícího

Více

Vířivé anemostaty. Série FDE s pevnými lamelami pro vysoké průtoky vzduchu

Vířivé anemostaty. Série FDE s pevnými lamelami pro vysoké průtoky vzduchu T 2.2//TCH/1 Vířivé anemostaty Série FDE s pevnými lamelami pro vysoké průtoky vzduchu TROX AUSTRIA GmbH. organizační složka tel.: +420 283 880 380 Ďáblická 2 fax.: +420 286 881 870 182 00 Praha 8 e-mail:

Více

Vířivé anemostaty. doporučené použití v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m

Vířivé anemostaty. doporučené použití v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m 2/4/TCH/8 Vířivé anemostaty Série RFD doporučené použití v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail

Více

nastavitelné, pro výšku výfuku 3,80 m TROX AUSTRIA GmbH. tel.: organizační složka fax:

nastavitelné, pro výšku výfuku 3,80 m TROX AUSTRIA GmbH. tel.: organizační složka fax: T 2.2/7/TCH/2 Vířivé anemostaty Série VDL nastavitelné, pro výšku výfuku 3,80 m TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +420 283 880 380 organizační složka fax: +420 286 881 870 Ďáblická 2 e-mail: trox@trox.cz 182 00

Více

Vířivé anemostaty. Nastavitelné, pro výšku výfuku 3,80m. TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870

Vířivé anemostaty. Nastavitelné, pro výšku výfuku 3,80m. TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 T 2.2/6/TCH/1 Vířivé anemostaty Série VD Nastavitelné, pro výšku výfuku 3,80m TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha

Více

T 2.3/7/CZ/1. Stropní vyústě. Doporučené použití v místnostech s výškou do cca 4,0 m. The art of handling air

T 2.3/7/CZ/1. Stropní vyústě. Doporučené použití v místnostech s výškou do cca 4,0 m. The art of handling air T 2.//CZ/1 Stropní vyústě Typ DLQL Doporučené použití v místnostech s výškou do cca 4,0 m The art of handling air Popis Popis 2 Provedení Rozměry Materiál Instalace 4 Směry výfuku 5 Definice 6 Rychlý výběr

Více

Vířivé anemostaty. s nastavitelnými lamelami Série TDV-SilentAIR. TROX GmbH Telefon organizační složka Telefax

Vířivé anemostaty. s nastavitelnými lamelami Série TDV-SilentAIR. TROX GmbH Telefon organizační složka Telefax 2/7.1/TCH/6 Vířivé anemostaty s nastavitelnými lamelami Série TDV-SilentAIR vhodné pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m TROX GmbH Telefon +4 2 83 880 380 organizační složka Telefax

Více

PŘESTAVITELNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU VAL 383

PŘESTAVITELNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU VAL 383 PŘESTAVITELNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU VAL OBLASTI POUŽITÍ FUNKCE ZPŮSOB PROVOZOVÁNÍ divadla konferenční a kongresové haly sportovní haly průmyslové haly Charakteristické znaky velká regulovatelná hloubka dosahu

Více

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Elektrické prvky, schéma zapojení Výpočtové a určující veličiny...

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Elektrické prvky, schéma zapojení Výpočtové a určující veličiny... Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení stropních vířivých anemostatů stavitelných (dále jen anemostatů) VASM 315, 400, 630. Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky,

Více

tel./fax: 381/251977 mobil: 731/472110 731/472084-603/541639 e-mail:plocek.aklima@aklimatabor.cz, http://www.aklimatabor.cz

tel./fax: 381/251977 mobil: 731/472110 731/472084-603/541639 e-mail:plocek.aklima@aklimatabor.cz, http://www.aklimatabor.cz AKLIMA Tábor, s.r.o. Všechov u Tábora 19 391 31 Dražice tel./fax: 381/251977 mobil: 731/472110 731/472084-603/541639 e-mail:plocek.aklima@aklimatabor.cz, http://www.aklimatabor.cz ANEMOSTATY AVS s vířivým

Více

ŠTĚRBINOVÁ VYÚSTKA EMCO TYPU SAL OBLASTI POUŽITÍ ZPŮSOB PROVOZOVÁNÍ

ŠTĚRBINOVÁ VYÚSTKA EMCO TYPU SAL OBLASTI POUŽITÍ ZPŮSOB PROVOZOVÁNÍ OBASTI POUŽITÍ ZPŮSOB PROVOZOVÁNÍ Štěrbinová vyústka SA Štěrbinová vyústka typu SA je lineární vyústka vzduchu, vyráběná s šířkou profilu mm, mm a 0 mm. Tvoří ji protlačované hliníkové profily se vsunutými

Více

Vířivé anemostaty. s pevnými lamelami Série TDF-SilentAIR. vhodné pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60 4,00 m

Vířivé anemostaty. s pevnými lamelami Série TDF-SilentAIR. vhodné pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60 4,00 m 2/6.2/TCH/1 Vířivé anemostaty s pevnými lamelami Série TDF-SilentAIR vhodné pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60 4,00 m TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +4 283 880 380 organizační složka fax: +4 286

Více

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory CAP.

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory CAP. Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory CAP Tryskové difuzory Tryskové difuzory OBSAH CAP-C Tryskový difuzor s plenum boxem CAP-F

Více

doporučené pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m

doporučené pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m /11/TCH/ Stropní anemostaty Série DLQ ADLQ doporučené pro instalaci v místnostech s výškou od cca,6... 4, m TROX GmbH Telefon +4 8 88 8 organizační složka Telefax +4 86 881 87 Ďáblická e-mail trox@trox.cz

Více

Série DLQ-1... 4-AK ADLQ-1... 4-AK doporučené pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m

Série DLQ-1... 4-AK ADLQ-1... 4-AK doporučené pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m 2/12/TCH/4 Stropní anemostaty Série DLQ-1... 4-AK ADLQ-1... 4-AK pro instalaci v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881

Více

3. Nastavení lopatek Čelní desky - nastavení lamel Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění... 10

3. Nastavení lopatek Čelní desky - nastavení lamel Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění... 10 Tyto technické podmínky stanovují řadu vyráběných velikostí a provedení vyústí s vířivým výtokem vzduchu VVDM 300, 400, 500, 600, 625 a 825 (dále jen vyústě). Platí pro výrobu, navrhování, objednávání,

Více

Vířivé anemostaty. Série VDW 2/7/TCH/6. doporučené použití v místnostech s výškou od cca 2, ,00 m

Vířivé anemostaty. Série VDW 2/7/TCH/6. doporučené použití v místnostech s výškou od cca 2, ,00 m 2/7/TCH/6 Vířivé anemostaty Série VDW doporučené použití v místnostech s výškou od cca 2,60... 4,00 m TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail

Více

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní údaje Výpočtové a určující veličiny... 8

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní údaje Výpočtové a určující veličiny... 8 Tyto technické podmínky stanovují řadu vyráběných velikostí a provedení stropních vířivých vyústí s pevnými lamelami (dále jen vyústí) VVPM 300, 400, 500, 600, 625. Platí pro výrobu, navrhování, objednávání,

Více

II. VŠEOBECNĚ 3 1. Popis Provedení Nastavení lopatek Směry proudění Rozměry a hmotnosti... 5

II. VŠEOBECNĚ 3 1. Popis Provedení Nastavení lopatek Směry proudění Rozměry a hmotnosti... 5 Tyto technické podmínky stanovují řadu vyráběných velikostí a provedení vyústí s vířivým výtokem vzduchu VVM 300, 400, 500, 600, 625 a 825 (dále jen vyústě). Platí pro výrobu, navrhování, objednávání,

Více

Type DID604. Homepage > VÝROBKY > Systémy voda-vzduch > Stropní indukční vyústě > Indukční jednotky do rastrového podhledu > Type DID 604

Type DID604. Homepage > VÝROBKY > Systémy voda-vzduch > Stropní indukční vyústě > Indukční jednotky do rastrového podhledu > Type DID 604 Type DID604 TYP STROPNÍ INDUKČNÍ VYÚSŤ S ČTYŘSMĚRNÝM VÝFUKEM VZDUCHU, VERTIKÁLNÍM VÝMĚNÍKEM TEPLA A VANOU NA KONDENZÁT, PRO ZAVĚŠENÉ RASTROVÉ STROPY S ROZMĚRY MŘÍŽE 600 NEBO 625 MM Stropní indukční vyústě

Více

3. Nastavení lopatek Směry proudění Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry...

3. Nastavení lopatek Směry proudění Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry... Tyto technické podmínky stanovují řadu vyráběných velikostí a provedení vyústí s vířivým výtokem vzduchu VVM 300, 400, 500, 600, 625 a 825 (dále jen vyústě). Platí pro výrobu, navrhování, objednávání,

Více

Schodové vířivé vyústě

Schodové vířivé vyústě 1/9/TCH/5 Schodové vířivé vyústě série SD TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha 8 http:// www.trox.cz Obsah Popis

Více

3. Rozměry a hmotnosti Umístění a zabudování... 9

3. Rozměry a hmotnosti Umístění a zabudování... 9 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení stropních vířivých vyústí malých průměrů s pevnými lamelami (dále jen vyústí) VAPM 125, 160, 200, 250, 315, 400 a stropních vířivých

Více

Type DID632. Homepage > VÝROBKY > Systémy voda-vzduch > Stropní indukční vyústě > Indukční jednotky do rastrového podhledu > Type DID 632

Type DID632. Homepage > VÝROBKY > Systémy voda-vzduch > Stropní indukční vyústě > Indukční jednotky do rastrového podhledu > Type DID 632 Type DID632 STROPNÍ INDUKČNÍ VYÚSŤ S OBOUSTRANNÝM VÝFUKEM VZDUCHU A HORIZONTÁLNÍM VÝMĚNÍKEM TEPLA, VHODNÝ PRO ZAVĚŠENÉ RASTROVÉ STROPY S ROZMĚRY MŘÍŽE 600 NEBO 625 Stropní indukční vyústě pro topení a

Více

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní údaje Výpočtové a určující veličiny... 5

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní údaje Výpočtové a určující veličiny... 5 Tyto technické podmínky stanovují řadu vyráběných velikostí a provedení stropních vířivých vyústí s pevnými lamelami (dále jen vyústí) VVPM 300, 400, 500, 600, 625. Platí pro výrobu, navrhování, objednávání,

Více

Vytěsňovací vyústě. série QSH ISH T 1.3/5/TCH/2. TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +420 283 880 380 organizační složka fax: +420 286 881 870

Vytěsňovací vyústě. série QSH ISH T 1.3/5/TCH/2. TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +420 283 880 380 organizační složka fax: +420 286 881 870 T 1.3/5/TCH/2 Vytěsňovací vyústě série QSH ISH TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +420 283 880 380 organizační složka fax: +420 286 881 870 Ďáblická 2 e-mail: trox@trox.cz 182 00 Praha 8 http:// www.trox.cz Obsah

Více

T 2.2/1/CZ/1. Vířivé anemostaty. Typ AIRNAMIC. Vynikající aerodynamické vlastnosti díky inovativní polymerové technologii. The art of handling air

T 2.2/1/CZ/1. Vířivé anemostaty. Typ AIRNAMIC. Vynikající aerodynamické vlastnosti díky inovativní polymerové technologii. The art of handling air T 2.2/1/CZ/1 Vířivé Typ AIRNAMIC Vynikající aerodynamické vlastnosti díky inovativní polymerové technologii The art of handling air Obsah Popis Popis 2 Inovace 3 Provedení Rozměry 4 Instalace 5 Definice

Více

Škrtící klapky. Typ VFR. pro spolehlivé nastavení průtoků vzduchu K

Škrtící klapky. Typ VFR. pro spolehlivé nastavení průtoků vzduchu K .2 X X testregistrierung Škrtící klapky Typ Varianta pro ruční ovládání Servopohon s potenciometry pro spolehlivé nastavení průtoků vzduchu Kruhové škrtící klapky pro nastavení průtoků vzduchu a tlaků

Více

1. Popis Provedení... 3 III. TECHNICKÉ ÚDAJE Základní parametry... 6 IV. ÚDAJE PRO OBJEDNÁVKU 6 V. MATERIÁL, POVRCHOVÁ ÚPRAVA 6

1. Popis Provedení... 3 III. TECHNICKÉ ÚDAJE Základní parametry... 6 IV. ÚDAJE PRO OBJEDNÁVKU 6 V. MATERIÁL, POVRCHOVÁ ÚPRAVA 6 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení stropních, lamelových, čtvercových anemostatů (dále jen anemostatů) ALCM 250, 300, 400, 500, 600, 625. Platí pro výrobu, navrhování,

Více

T 2.2/2/CZ/1. Vířivé anemostaty. Typ XARTO. Pro kreativní stropní design. The art of handling air

T 2.2/2/CZ/1. Vířivé anemostaty. Typ XARTO. Pro kreativní stropní design. The art of handling air T 2.2/2/CZ/1 Vířivé Typ XARTO Pro kreativní stropní design The art of handling air Obsah Popis Popis 2 Inovace 3 Provedení Rozměry 4 Instalace 5 Definice 6 Rychlý výběr 7 Rychlý výběr dle vzduchotechnických

Více

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní údaje Výpočtové a určující veličiny... 5

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní údaje Výpočtové a určující veličiny... 5 Tyto technické podmínky stanovují řadu vyráběných velikostí stropních, lamelových, kruhových anemostatů (dále jen anemostatů) ALKM 250, 300, 400, 500, 600. Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky,

Více

S TERMOSTATICKÝM OVLÁDÁNÍM PRO VÝŠKU STROPU

S TERMOSTATICKÝM OVLÁDÁNÍM PRO VÝŠKU STROPU SYSTEMAIR a.s. Sídlo firmy: Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Kanceláře a sklad: Hlavní 826, 250 64 Hovorčovice Tel : 283 910 900-2 Fax : 283 910 622 E-mail: central@systemair.cz http://www.systemair.cz VÍŘIVÉ

Více

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Základní parametry Materiál...

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Základní parametry Materiál... Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení stropních, lamelových, čtvercových anemostatů (dále jen anemostatů) ALCM 250, 300, 400, 500, 600, 625. Platí pro výrobu, navrhování,

Více

Štěrbinová vyúsť (HELLA-A), do kazetového podhledu (HELLA-AT) HELLA-T 1. L 1

Štěrbinová vyúsť (HELLA-A), do kazetového podhledu (HELLA-AT) HELLA-T 1. L 1 2 Štěrbinové vyústky Štěrbinová vyúsť (-A), do kazetového podhledu (-AT) -T Velikost (délka vyústi L) 1 500-1500 Velikost (délka L 1 ) 1 600, 1200, 1800, 2400 černá (RAL 9005) B černá (RAL 9005) B Barva

Více

Schodové vířívé vyústě

Schodové vířívé vyústě 1/9.1/TCH/3 Schodové vířívé vyústě Série SDRF TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha 8 http:// www.trox.cz Obsah Popis

Více

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory VVKN.

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory VVKN. Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory VVKN Vířivé anemostaty Vířivé anemostaty VVKN B B ød ød Vířivý anemostat B B VVKN- Provedení

Více

Štěrbinové vyústě. s 50 mm širokým čelním vyústěním. TROX GmbH Telefon organizační složka Telefax

Štěrbinové vyústě. s 50 mm širokým čelním vyústěním. TROX GmbH Telefon organizační složka Telefax 2/2.7/TCH/6 Štěrbinové vyústě Série VSD50 s 50 mm širokým čelním vyústěním TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha 8

Více

Uzavírací klapky. Typ AK. Pro vzduchotěsné uzavření K

Uzavírací klapky. Typ AK. Pro vzduchotěsné uzavření K .1 X X testregistrierung Uzavírací klapky Typ Pro vzduchotěsné uzavření Kruhové uzavírací klapky pro uzavření průtoku vzduchu ve větracích potrubích vzduchotechnických zařízení Bezúdržbový mechanismus

Více

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory KSV.

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory KSV. Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory KSV Štěrbinové vyústě 2 Štěrbinové vyústě Systemair výrobky pro regulaci průtoku Regulační

Více

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory VVKR-B, C.

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory VVKR-B, C. entilátory zduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika zduchové clony Tunelové ventilátory KR-B, C ířivé anemostaty 2 ířivé anemostaty KR Montáž Plenum box PB se instaluje pomocí závěsů

Více

KS ČISTÉ NÁSTAVCE Vzduchové výusti pro absolutní filtry

KS ČISTÉ NÁSTAVCE Vzduchové výusti pro absolutní filtry technický list KS ČISTÉ NÁSTAVCE Vzduchové výusti pro absolutní filtry 2 technický list KS čisté nástavce 6 velikostí, které lze mezi sebou mnohonásobně kombinovat S integrovanou klapkou (option) Zkouška

Více

Stropní indukční vyústě

Stropní indukční vyústě 2/19.1/TCH/2 Stropní indukční vyústě Série DID-R TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha 8 http:// www.trox.cz Obsah

Více

Servopohony pro uzavírací klapky

Servopohony pro uzavírací klapky . X X testregistrierung Servopohony pro uzavírací klapky Servopohony typu otevřeno/ zavřeno Pro otevření a zavření uzavíracích klapek ve vzducho technických zařízeních Servopohony pro uzavírací klapky

Více

VARYCONTROL. VVS-regulátor. pro systémy s variabilním průtokem série TVR

VARYCONTROL. VVS-regulátor. pro systémy s variabilním průtokem série TVR 5/3/TCH/5 VARYCONTROL VVS-regulátor pro systémy s variabilním průtokem série TVR TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha

Více

Štěrbinové vyústě. s 35 mm širokým čelním vyústěním. TROX GmbH Telefon organizační složka Telefax

Štěrbinové vyústě. s 35 mm širokým čelním vyústěním. TROX GmbH Telefon organizační složka Telefax 2/2.6/TCH/5 Štěrbinové vyústě Série VSD35 s 35 mm širokým čelním vyústěním TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha 8

Více

H x L. NOVA-A-1-1-LxH. H x L. NOVA-A-2-1-LxH. H x L. H x L. H x L

H x L. NOVA-A-1-1-LxH. H x L. NOVA-A-2-1-LxH. H x L. H x L. H x L Vyústka do čtyřhranného potrubí - Jednořadá 1 Dvouřadá 2 Upínání šrouby 1 pružinami 1) 2 spec. mechanismem s rámečkem UR L x H Typ regulačního ústrojí R1, RS1 R2, RS2 R, RS Upínací rámeček UR Lamely horizontální

Více

BOR-R. Difuzor pro rezidenční větrání. Rozměry. Konstrukce. Popis. Difuzory 7 BOR-R- BOR-R-125: DN 125 mm

BOR-R. Difuzor pro rezidenční větrání. Rozměry. Konstrukce. Popis. Difuzory 7 BOR-R- BOR-R-125: DN 125 mm Difuzory 7 BOR-R Rozměry ø 40 Difuzor pro rezidenční větrání ø85 ødn - BOR-R- Velikost Size (mm) (mm) Povrchová Coating color úprava* code * 00 25 RALXXXX Obr. : BOR-R s rozměry BOR-R-00: DN 00 mm BOR-R-25:

Více

Výměník tepla. Typ WT. Pro dohřev vzduchu ve čtyřhranném potrubí. 08/2015 DE/cz K

Výměník tepla. Typ WT. Pro dohřev vzduchu ve čtyřhranném potrubí. 08/2015 DE/cz K .1 X X testregistrierung Výměník tepla Typ Pro dohřev vzduchu ve čtyřhranném potrubí Čtyřhranný teplovodní výměník pro dohřev vzduchu, vhodný pro regulátory VAV typu TVR, TZ-Silenzio, TVJ nebo TVT a pro

Více

3. Rozměry a hmotnosti Umístění a zabudování... 5

3. Rozměry a hmotnosti Umístění a zabudování... 5 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení dýz s dalekým dosahem (dále jen dýz) DDM II. Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky, montáž a provoz. 1. Popis... 2 2.

Více

Stropní indukční vyústě

Stropní indukční vyústě T 2.4/6/CZ/4 Stropní indukční vyústě Typ DID-E Jednostranný výfuk vzduchu The art of handling air Chilled Beams No. 09.2.432 Popis Popis 2 Popis funkce 3 Provedení Rozměry 4 Instalace 5 Montáž 6 Definice

Více

NOVA. Komfortní mřížky a vyústky pro distribuci vzduchu

NOVA. Komfortní mřížky a vyústky pro distribuci vzduchu Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory NOVA Komfortní mřížky a vyústky pro distribuci vzduchu Obsah a vysvětlivky OBSAH Typ popis

Více

Pro dohřev vzduchu v kruhovém potrubí

Pro dohřev vzduchu v kruhovém potrubí .1 X X testregistrierung Výměník tepla Typ Pro dohřev vzduchu v kruhovém potrubí Kruhový teplovodní výměník pro dohřev vzduchu, vhodný pro regulátory VAV typu TVR a pro mechanické samočinné regulátory

Více

SAVANA. jednotka je vyrobena z nerezové oceli. Rozměry [mm] A B C D E F G

SAVANA. jednotka je vyrobena z nerezové oceli. Rozměry [mm] A B C D E F G vodní ohřívač CHARAKTERISTIKA Široká a variabilní řada vysoce výkonných vytápěcích jednotek určených pro montáž na stěnu i strop. Určena pro průmyslové a zemědělské areály, sklady, výrobní a sportovní

Více

Výměník tepla. Typ EL. Pro elektrický dohřev vzduchu v kruhovém potrubí. 08/2015 DE/cz K

Výměník tepla. Typ EL. Pro elektrický dohřev vzduchu v kruhovém potrubí. 08/2015 DE/cz K .1 X X testregistrierung Typ Pro elektrický dohřev vzduchu v kruhovém potrubí Kruhový elektrický dohřívač vzduchu pro dohřev vzduchu, vhodný pro regulátory VAV typu TVR a pro mechanické samočinné regulátory

Více

Výtlačná velkoplošná vyústka PUSH

Výtlačná velkoplošná vyústka PUSH PUSH OBSAH Popis Výrobek Provedení Příslušenství Upevnění Zvláštnosti Provedení a rozměry Vedení proudu vzduchu Rozměry Příslušenství a rozměry Možnosti upevnění Technické údaje Ztráta tlaku a hlučnost

Více

H x L. NOVA-B-1-1-LxH. H x L. NOVA-B-2-1-LxH. H x L. H x L. min H x L

H x L. NOVA-B-1-1-LxH. H x L. NOVA-B-2-1-LxH. H x L. H x L. min H x L HxL Vyústka do čtyřhranného potrubí - Jednořadá 1 Dvouřadá 2 Upínání šrouby 1 pružinami 1) 2 spec. mechanismem s rámečkem UR L x H Typ regulačního ústrojí 2) R1, RS1, RN1 R2, RS2, RN2 R, RS, RN Upínací

Více

Uzavírací klapky. Typ AK-Ex. Pro vzduchotěsné uzavření průtoku vzduchu v obla stech s nebezpečím výbuchu (ATEX) 08/2015 DE/cz K5 3.

Uzavírací klapky. Typ AK-Ex. Pro vzduchotěsné uzavření průtoku vzduchu v obla stech s nebezpečím výbuchu (ATEX) 08/2015 DE/cz K5 3. . X X testregistrierung Uzavírací klapky Typ Součásti a jednotky v souladu s ATEX Pro vzduchotěsné uzavření průtoku vzduchu v obla stech s nebezpečím výbuchu (ATEX) Kruhové uzavírací klapky pro uzavírání

Více

1. Popis Provedení Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění... 4

1. Popis Provedení Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění... 4 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení "Lineární štěrbinové vyústě SDL". Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky, montáž, provoz a údržbu.. Popis.... Provedení...

Více

Mřížky a vyústky NOVA-L. Stěnová mřížka. Obr. 1: Typy tvarování lamel. Obr. 2: Rozměry mřížky

Mřížky a vyústky NOVA-L. Stěnová mřížka. Obr. 1: Typy tvarování lamel. Obr. 2: Rozměry mřížky Obr. : Typy tvarování lamel Stěnová mřížka - Jednořadá Dvouřadá Upínání šrouby pružinami ) spec. mechanismem s rámečkem UR Rozměry L x H Typ regulačního ústrojí R, RS R, RS R, RS Upínací rámeček UR Lamely

Více

SOFTFLO S55. Softflo S55 určen k větrání nebo chlazení velkých prostor pouze přiváděným vzduchem.

SOFTFLO S55. Softflo S55 určen k větrání nebo chlazení velkých prostor pouze přiváděným vzduchem. Softlo technologie = dvakrát efektivnější dodávka přiváděného vzduchu Softlo technologie tichá a bez průvanu Zabírá dvakrát méně místa než běžné koncová zařízení Instalace na stěnu Softflo S55 určen k

Více

TECHNICKÁ DATA WOLF OHŘÍVAČ VZDUCHU LH-EC/LH. 30m 3 /h

TECHNICKÁ DATA WOLF OHŘÍVAČ VZDUCHU LH-EC/LH. 30m 3 /h TECHNICKÁ DATA WOLF OHŘÍVAČ VZDUCHU LH-EC/LH 30m 3 /h ŠIROKÝ VÝBĚR ZAŘÍZENÍ systémového výrobce WOLF nabízí ideální řešení pro obchodní a průmyslové objekty, pro novostavby pro renovace/modernizace staveb.

Více

Novinky Systemair. říjen Novinky

Novinky Systemair. říjen Novinky Novinky Systemair říjen 2016 Novinky Perfektní klima. Kdekoli. Kdykoli. Inteligentní, energeticky úsporná řešení pro větrání a klimatizaci. NOTUS-R Regulátory konstantního průtoku vzduchu Rozměr 80-400

Více

Talířové ventily. pro přívodní a odvodní vzduch. TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +420 283 880 380 organizační složka fax: +420 286 881 870

Talířové ventily. pro přívodní a odvodní vzduch. TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +420 283 880 380 organizační složka fax: +420 286 881 870 T.//TCH/ Talířové ventily Série pro přívodní a odvodní vzduch TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +0 8 880 80 organizační složka fax: +0 86 88 870 Ďáblická e-mail: trox@trox.cz 8 00 Praha 8 http:// www.trox.cz Obsah

Více

SCHAKO spol. s r. o. Před Skalkami II 25/27 106 00, Praha 10 - Záběhlice tel.: +420 272 768 043 fax: +420 272 769 394 info@schako.info www.schako.

SCHAKO spol. s r. o. Před Skalkami II 25/27 106 00, Praha 10 - Záběhlice tel.: +420 272 768 043 fax: +420 272 769 394 info@schako.info www.schako. AL SCHAKO spol. s r. o. Před Skalkami II 25/27 106 00, Praha 10 - Záběhlice tel.: +420 272 768 043 fax: +420 272 769 394 info@schako.info www.schako.cz Obsah Popis... 3 Výrobek...3 Provedení...3 Příslušenství...

Více

Převodníky diferenčního tlaku pro měřící jednotky průtoku vzduchu

Převodníky diferenčního tlaku pro měřící jednotky průtoku vzduchu Převodník diferenčního tlaku.2 X XPřevodník diferenčního tlaku testregistrierung Převodníky diferenčního tlaku pro měřící jednotky průtoku vzduchu Typ: Dynamický převodník tlaku Pro měření dynamického

Více

HRH HRH CCS (CDX) Rozměry [mm]

HRH HRH CCS (CDX) Rozměry [mm] více než 7 % účinnost komerce CHARAKTERISTIKA 6 velikostí s průtoky 4, 8, 3, 9, 8, 38 m³/h Protiproudý hliníkový rekuperátor s účinností více než 7 % Energeticky úsporné EC ventilátory s nízkým SFP a tichým

Více

Flexo-připojovací komory

Flexo-připojovací komory T 2.3/9/CZ/1 Flexo-připojovací komory Typ FLEXTRO Pro stropní anemostaty The art of handling air Obsah Popis Popis 2 Inovace 3 Provedení Rozměry 4 Instalace Nastavení průtoku vzduchu 5 Anemostaty 6 Definice

Více

Regulátor průtoku vzduchu

Regulátor průtoku vzduchu 5/9/TCH/7 Regulátor průtoku vzduchu pro systémy s konstantním průtokem vzduchu série RN TROX AUSTRIA GmbH. tel.: +420 283 8 3 organizační složka fax: +420 286 881 870 Ďáblická 2 e-mail: trox@trox.cz 182

Více

Homepage > VÝROBKY > Filtry a filtrační zařízení > Čisté nástavce s vysoce účinným filtrem > Stropní HEPA filtry > Type TFC.

Homepage > VÝROBKY > Filtry a filtrační zařízení > Čisté nástavce s vysoce účinným filtrem > Stropní HEPA filtry > Type TFC. Homepage > VÝROBKY > Filtry a filtrační zařízení > Čisté nástavce s vysoce účinným filtrem > Stropní HEPA filtry > Type TFC Type TFC PRO KRITICKÉ POŽADAVKY NA KVALITU VZDUCHU A HYGIENU, VHODNÉ PRO INSTALACI

Více

Homepage > VÝROBKY > Filtry a filtrační zařízení > Čisté nástavce s vysoce účinným filtrem > Stropní HEPA filtry > Type TFC.

Homepage > VÝROBKY > Filtry a filtrační zařízení > Čisté nástavce s vysoce účinným filtrem > Stropní HEPA filtry > Type TFC. Type TFC PRO KRITICKÉ POŽADAVKY NA KVALITU VZDUCHU A HYGIENU, VHODNÉ PRO INSTALACI DO STROPU Stropní HEPA filtry jako koncový filtrační stupeň s filtračními deskami Mini Pleat pro zachycování suspendovaných

Více

II. VŠEOBECNĚ 2 1. Popis Provedení III. TECHNICKÉ ÚDAJE 6 5. Základní parametry... 6

II. VŠEOBECNĚ 2 1. Popis Provedení III. TECHNICKÉ ÚDAJE 6 5. Základní parametry... 6 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení vyústí se štěrbinovým výtokem (dále jen vyústí). Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky, montáž a provoz. I. OBSAH II.

Více

DISTRIBUCE VZDUCHU PŘI NUCENÉM VĚTRÁNÍ

DISTRIBUCE VZDUCHU PŘI NUCENÉM VĚTRÁNÍ DISTRIBUCE VZDUCHU PŘI NUCENÉM VĚTRÁNÍ Úvod do aerodynamiky interiéru Terminologie Dosah proudu - je vzdálenost pomyslné roviny od čela vyústky, ve které rychlost proudění klesne pod určitou mezní hodnotu

Více

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory BOR. Difuzory pro rezidenční větrání

Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory BOR. Difuzory pro rezidenční větrání Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory BOR Difuzory pro rezidenční větrání 2 Difuzory Systemair výrobky pro rezidenční větrání

Více

Převodníky diferenčního tlaku pro měřící jednotky průtoku vzduchu

Převodníky diferenčního tlaku pro měřící jednotky průtoku vzduchu Statické převodníky rozdílu tlaku.2 X XStatické převodníky rozdílu tlaku testregistrierung Převodníky diferenčního tlaku pro měřící jednotky průtoku vzduchu Typ: statický převodník rozdílu tlaku Pro statické

Více

Regulátory CAV. Typ VFC. Pro nízké rychlosti proudění vzduchu K

Regulátory CAV. Typ VFC. Pro nízké rychlosti proudění vzduchu K .1 X X testregistrierung Regulátory CAV Typ Varianta s ručním kolečkem Servopohon s mechanickými dorazy Servopohon s potenciometry Pro nízké rychlosti proudění vzduchu Kruhové mechanické samočinné regulátory

Více

Technická data Ohřívač vzduchu

Technická data Ohřívač vzduchu Technická data Ohřívač vzduchu LH-EC LH Obsah Obsah... strana Základní zařízení: motory...3 Základní zařízení: skříň, ventilátory, rozměry...4 Základní zařízení LH: Elektrický topný registr...5 Základní

Více

II. VŠEOBECNĚ 2 1. Popis Provedení... 2 III. TECHNICKÉ ÚDAJE Základní parametry... 4

II. VŠEOBECNĚ 2 1. Popis Provedení... 2 III. TECHNICKÉ ÚDAJE Základní parametry... 4 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení velkoplošných vyústí (dále jen vyústí) VPVM - K 400, 600, 800, 1000, 1200, 1480, VPVM - S 400, 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000, VPVM

Více

NOVA-C-1-V NOVA-C-2-V NOVA-CN. Jednořadá 1 Dvouřadá 2. Typ regulace 2 H V. Lamely 1 A2 A4. Provedení nerez 2. Montáž

NOVA-C-1-V NOVA-C-2-V NOVA-CN. Jednořadá 1 Dvouřadá 2. Typ regulace 2 H V. Lamely 1 A2 A4. Provedení nerez 2. Montáž Mřížky a vyústky 1-1-V -1-H -2-H -2-V Vyústka do kruhového potrubí - vyústka pozinková N - vyústka nerezová N Jednořadá 1 Dvouřadá 2 Jednořadá 1 Dvouřadá 2 Rozměry L x H Rozměry L x H Typ regulace R1 Typ

Více

Podlahové indukční vyústě

Podlahové indukční vyústě T 2.4/9/TCH/2 Podlahové indukční vyústě Série BID TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha 8 http:// www.trox.cz Obsah

Více

ISIS Recover. Větrací jednotky. Rekuperační jednotky. Charakteristika. Rozměry. Funkční schéma. Katalog produktů 2011 / 2012 HR-A-03-V-G4-E-1-60

ISIS Recover. Větrací jednotky. Rekuperační jednotky. Charakteristika. Rozměry. Funkční schéma. Katalog produktů 2011 / 2012 HR-A-03-V-G4-E-1-60 Charakteristika Nástěnná vertikální instalace Vzduchový a 5 m /h Diagonální rekuperátor s účinností až 9 % nebo křížový rekuperátor s účinností až Rozměry HR-A--V-G4-E-1-6 6 % Elektrický drátkový dohřev

Více

VELKOOBJEMOVÉ VYÚSTKY S TERMOSTATICKÝM OVLÁDÁNÍM

VELKOOBJEMOVÉ VYÚSTKY S TERMOSTATICKÝM OVLÁDÁNÍM SYSTEMAIR a.s. Sídlo firmy: Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Kanceláře a sklad: Hlavní 826, 250 64 Hovorčovice Tel : 283 910 900-2 Fax : 283 910 622 E-mail: central@systemair.cz http://www.systemair.cz VELKOOBJEMOVÉ

Více

Vratové clony ELiS G

Vratové clony ELiS G Vratové clony ELiS G Obsah Základní charakteristika...3 Konstrukce...4 Rozměry...5 Technická data...5 Instalace...7 Ovládání...8 FLOWAIR System...9 Regulace...10 Doporučené schema zapojení...11 Topné výkony

Více

Plynové teplovzdušné jednotky Monzun. Monzun VH/CV. Dodávaná výkonová řada 15-93 kw

Plynové teplovzdušné jednotky Monzun. Monzun VH/CV. Dodávaná výkonová řada 15-93 kw Plynové teplovzdušné Monzun Plynové Monzun jsou určeny pro teplovzdušné vytápění, případně větrání místností a průmyslových hal. Z hlediska plynového zařízení se jedná o otevřené nebo uzavřené spotřebiče

Více

Regulátor průtoku vzduchu

Regulátor průtoku vzduchu 5/9.1/TCH/7 Regulátor průtoku vzduchu pro systémy s konstantním průtokem vzduchu série EN TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz

Více

3. Rozměry, hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Elektrické prvky, schéma připojení... 8

3. Rozměry, hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Elektrické prvky, schéma připojení... 8 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení pro "REGULÁTOR KONSTANTNÍHO PRŮTOKU VZDUCHU - ČTYŘHRANNÝ RPMC-K" (dále jen REGULÁTOR). Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky,

Více

GRADA INTERNATIONAL AKTIVNÍ INDUKČNÍ JEDNOTKA

GRADA INTERNATIONAL AKTIVNÍ INDUKČNÍ JEDNOTKA ; INTERNATIONAL AKTIVNÍ INDUKČNÍ JEDNOTKA Katalog technické podmínky se mohou měnit. -3 AKTIVNÍ UZAVŘENÉ CHLAZENÉ TĚLESO Aktivní uzavřená indukční jednotka ( chladící trámec ) je určena pro instalaci do

Více

VELKOPLOŠNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU QAL 386

VELKOPLOŠNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU QAL 386 VELKOPLOŠNÁ VÝUSŤ EMCO TYPU QAL OBLASTI POUŽITÍ FUNKCE Z P Ů S O B P R O V O Z O VÁ N Í Oblasti použití jednotlivé kanceláře velkoprostorové kanceláře konferenční místnosti kina restaurace sportovní haly

Více

VaryControl regulátor VVS

VaryControl regulátor VVS 5/.1/TCH/1 VaryControl regulátor VVS Typ TVJ-Easy TVT-Easy TROX AUSTRIA GmbH. organizační složka Tel.: +0 83 880 380 Ďáblická Fax.: +0 86 881 80 18 00 Praha 8 e-mail: trox@trox.cz Obsah TVJ-Easy TVT-Easy

Více

Regulátory CAV. Typ VFL. Typ VFL - omezovací regulátor průtoku pro vložení do potrubí K

Regulátory CAV. Typ VFL. Typ VFL - omezovací regulátor průtoku pro vložení do potrubí K .1 X X testregistrierung Regulátory CAV Typ Aerodynamický list klapky Štítek s hodnotami průtoku vzduchu Nastavte průtok vzduchu Vložit Typ - omezovací regulátor průtoku pro vložení do potrubí Kruhové,

Více

Vratové clony ELiS G

Vratové clony ELiS G Vratové clony ELiS G Obsah Základní charakteristika...3 Konstrukce...4 Rozměry...5 Technická data...5 Instalace...6 Ovládání...7 FLOWAIR System...8 Regulace...9 Doporučené schema zapojení...10 Topné výkony

Více

Ø C Ø D. Otáčky [1/min] * EC technologie ** Dvě rychlosti, hodnoty uvedeny pro zapojení hvězda/trojúhelník. Otáčky [1/min]

Ø C Ø D. Otáčky [1/min] * EC technologie ** Dvě rychlosti, hodnoty uvedeny pro zapojení hvězda/trojúhelník. Otáčky [1/min] NA Charakteristika Nízká hladina hluku díky unikátnímu oběžnému kolu Motory vysoké účinnosti Odolné vůči všem podnebním podmínkám Všechny ventilátory jsou dodávány s mřížkou na výfuku Možnost provedení

Více

Regulátory CAV. Typ RN. Pro přesnou regulaci konstantního průtoku vzduchu K

Regulátory CAV. Typ RN. Pro přesnou regulaci konstantního průtoku vzduchu K . X X testregistrierung Regulátory CAV Typ Pro přesnou regulaci konstantního průtoku vzduchu Kruhové samočinné regulátory pro regulaci průtoku přiváděného nebo odváděného vzduchu v systémech s konstantním

Více

DISTRIBUCE VZDUCHU PŘI NUCENÉM VĚTRÁNÍ

DISTRIBUCE VZDUCHU PŘI NUCENÉM VĚTRÁNÍ DISTRIBUCE VZDUCHU PŘI NUCENÉM VĚTRÁNÍ Úvod do aerodynamiky interiéru Terminologie Dosah proudu - je vzdálenost pomyslné roviny od čela vyústky, ve které rychlost proudění klesne pod určitou mezní hodnotu

Více

VARYCONTROL. Ohřívače vzduchu. Teplovodní a elektrické série WT WL EL

VARYCONTROL. Ohřívače vzduchu. Teplovodní a elektrické série WT WL EL 5/20/TCH/3 VARYCONTROL Ohřívače vzduchu Teplovodní a elektrické série WT WL EL TROX GmbH Telefon +420 2 83 880 380 organizační složka Telefax +420 2 86 881 870 Ďáblická 2 e-mail trox@trox.cz 182 00 Praha

Více

3. Rozměry, hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Elektrické prvky, schéma připojení... 7

3. Rozměry, hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Elektrické prvky, schéma připojení... 7 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení "REGULÁTORU KONSTANTNÍHO PRŮTOKU VZDUCHU RPM-K" (dále jen REGULÁTORU). Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky, montáž,

Více

Komfortní řešení pro vaše bydlení

Komfortní řešení pro vaše bydlení Komfortní řešení pro vaše bydlení Nejrůznější využití Apartmány Rodinné domy Kanceláře Centralizovaná výroba chladu nebo tepla pro každou budovu nebo skupinu budov Kanálová klimatizace pro každý byt Ovladač

Více

Stropní indukční výústě

Stropní indukční výústě T 2.4/12/CZ/1 Stropní indukční výústě Typ DID632 Oboustranný výfuk vzduchu The art of handling air Obsah Popis Popis 2 Popis funkce 3 Provedení Rozměry 4 Kombinace přívod-odvod vzduchu 5 Provedení skříně

Více

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Výpočtové a určující veličiny Materiál...

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Výpočtové a určující veličiny Materiál... Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení velkoplošných vyústí (dále jen vyústí) VPVM - K 400, 600, 800, 1000, 1200, 1480, VPVM - S 400, 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000, VPVM

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Calio-Therm S. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Calio-Therm S. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu Calio-Therm S Typový list Impressum Typový list Calio-Therm S KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti

Více