- 1 - a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu. aa/ JUDr. Petr Hochman v lednu a únoru každého roku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "- 1 - a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu. aa/ JUDr. Petr Hochman v lednu a únoru každého roku"

Transkript

1 - 1 - Oddíl I. Obvodní soud pro Prahu l a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Petr Hochman JUDr. Roman Hochman JUDr. Bohdan Hallada JUDr. Jarmila Humpolcová JUDr. Miroslav Novák JUDr. Helena Čapková b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Petr Hochman v lednu a únoru každého roku JUDr. Roman Hochman JUDr. Bohdan Hallada JUDr. Jarmila Humpolcová JUDr. Miroslav Novák JUDr. Helena Čapková v březnu a dubnu každého roku v květnu a červnu každého roku v červenci a srpnu každého roku v září a říjnu každého roku v listopadu a prosinci každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.ř./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

2 - 1/a - Oddíl I. Obvodní soud pro Prahu l 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ): a) místo notářského úřadu JUDr. Petra Hochmana - notářský úřad JUDr. Romana Hochmana b) místo notářského úřadu JUDr. Romana Hochmana - notářský úřad JUDr. Bohdana Hallady c) místo notářského úřadu Bohdana Hallady - notářský úřad JUDr. Jarmily Humpolcové d) místo notářského úřadu JUDr. Jarmily Humpolcové - notářský úřad JUDr. Miroslava Nováka e) místo notářského úřadu JUDr. Miroslava Nováka - notářský úřad JUDr. Heleny Čapkové f) místo notářského úřadu JUDr. Heleny Čapkové - notářský úřad JUDr. Petra Hochmana 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Miroslav Novák - notář společník JUDr. Jiřího Svobody (OS Praha 5)

3 - 2 - Oddíl II. Obvodní soud pro Prahu 2 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Jiří Kotrlík JUDr. Tomáš Oulík JUDr. Jana Kleinová JUDr., Ph.D. František Bouček b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Jiří Kotrlík v l. čtvrtletí každého roku JUDr. Tomáš Oulík JUDr. Jana Kleinová JUDr., Ph.D. František Bouček ve 2. čtvrtletí každého roku ve 3. čtvrtletí každého roku ve 4. čtvrtletí každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.ř./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

4 - 2/a - Oddíl II. Obvodní soud pro Prahu 2 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ): a) místo notářského úřadu JUDr. Jiřího Kotrlíka - notářský úřad JUDr. Tomáše Oulíka b) místo notářského úřadu JUDr. Tomáše Oulíka - notářský úřad JUDr. Jany Kleinové c) místo notářského úřadu JUDr. Jany Kleinové - notářský úřad JUDr., Ph.D. Františka Boučka d) místo notářského úřadu JUDr., Ph.D. Františka Boučka - notářský úřad JUDr. Jiřího Kotrlíka 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Tomáš Oulík - notář společník JUDr. Martina Krčmy (OS Praha 6), JUDr. Radima Drášila (OS Praha východ) JUDr. Jana Kleinová - notářka společnice JUDr. Ing. Ondřeje Kličky (OS Praha 4)

5 - 3 - Oddíl III. Obvodní soud pro Prahu 3 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Iva Šídová Mgr. Erik Mrzena Mgr. Radim Neubauer JUDr. Zdeněk Kratochvíl JUDr. Viktor Matějka b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Iva Šídová l.- 6. v měsíci a každého roku Mgr. Erik Mrzena Mgr. Radim Neubauer JUDr. Zdeněk Kratochvíl JUDr. Viktor Matějka v měsíci a každého roku v měsíci a každého roku v měsíci a každého roku v měsíci a dále 31.8., a každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.ř./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

6 - 3/a Oddíl III. Obvodní soud pro Prahu 3 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. l OSŘ): a) místo notářského úřadu JUDr. Ivy Šídové - notářský úřad Mgr. Erika Mrzeny b) místo notářského úřadu Mgr. Erika Mrzeny - notářský úřad Mgr. Radima Neubauera c) místo notářského úřadu Mgr. Radima Neubauera - notářský úřad JUDr. Zdeňka Kratochvíla d) místo notářského úřadu JUDr. Zdeňka Kratochvíla - notářský úřad JUDr. Viktora Matějky e) místo notářského úřadu JUDr. Viktora Matějky - notářský úřad JUDr. Ivy Šídové 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Zdeněk Kratochvíl notář společník JUDr. Ing. Vandy Pirkové (OS Praha 7)

7 - 4 - Oddíl IV. Obvodní soud pro Prahu 4 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr.Václava Dvořáková Mgr. Šárka Musilová JUDr. Ing. Ondřej Klička Mgr. Šárka Sýkorová JUDr. Daniela Hofmannová JUDr. Marcela Rychlá náhradník JUDr. Marcela Rychlá JUDr. Eva Nohejlová (za odvolanou JUDr. Milenu Královou) Mgr. Šárka Tlášková JUDr. Petra Habartová JUDr. Dana Skružná JUDr. Miloslav Peterka b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Václava Dvořáková v lednu každého roku JUDr. Ing. Ondřej Klička v únoru každého roku JUDr. Daniela Hofmannová v březnu každého roku náhradník JUDr. Marcela Rychlá v dubnu každého roku (za odvolanou JUDr. Milenu Královou) Mgr. Šárka Tlášková v květnu každého roku JUDr. Dana Skružná v červnu každého roku Mgr. Šárka Musilová v červenci každého roku Mgr. Šárka Sýkorová v srpnu každého roku JUDr. Marcela Rychlá v září každého roku JUDr. Eva Nohejlová v říjnu každého roku JUDr. Petra Habartová v listopadu každého roku JUDr. Miloslav Peterka v prosinci každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.ř./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

8 - 4/a Oddíl IV. Obvodní soud pro Prahu 4 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ) a) místo notářského úřadu JUDr. Václavy Dvořákové - notářský úřad JUDr. Ing. Ondřeje Kličky b) místo JUDr. Ing. Ondřeje Kličky - notářský úřad JUDr. Daniely Hofmannové c) místo notářského úřadu JUDr. Daniely Hofmannové - notářský úřad náhradníka JUDr. Marcely Rychlé d) místo notářského úřadu náhradníka JUDr. Marcely - notářský úřad Rychlé (za odvolanou JUDr. Milenu Královou) Mgr. Šárky Tláškové e) místo notářského úřadu Mgr. Šárky Tláškové - notářský úřad JUDr. Dany Skružné f) místo notářského úřadu JUDr. Dany Skružné - notářský úřad Mgr. Šárky Musilové g) místo notářského úřadu Mgr. Šárky Musilové - notářský úřad Mgr. Šárky Sýkorové h) místo notářského úřadu Mgr. Šárky Sýkorové - notářský úřad JUDr. Marcely Rychlé ch) místo notářského úřadu JUDr. Marcely Rychlé - notářský úřad JUDr. Evy Nohejlové i) místo notářského úřadu JUDr. Evy Nohejlové - notářský úřad JUDr. Petry Habartové j) místo notářského úřadu JUDr. Petry Habartové - notářský úřad JUDr. Miloslava Peterky k) místo notářského úřadu JUDr. Miloslava Peterky - notářský úřad JUDr. Václavy Dvořákové 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Miloslav Peterka - notář společník JUDr. Miluše Peterkové (OS P - 9) Mgr. Šárka Tlášková - notářka společnice JUDr. Marie Tláškové (OS P 10) JUDr. Ing. Ondřej Klička - notář společník JUDr. Jany Kleinové (OS Praha 2)

9 - 5 - Oddíl V. Obvodní soud pro Prahu 5 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Aleš Březina JUDr. Alena Klocová Mgr. Václav Voda JUDr. Alena Procházková JUDr. Iva Staňková JUDr. Lenka Leszay, Ph.D JUDr. Adéla Matějková JUDr. Jiří Svoboda b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Aleš Březina JUDr. Alena Klocová Mgr. Václav Voda JUDr. Alena Procházková JUDr. Iva Staňková 1., 2., 3. v měsíci a až každého roku 4., 5.,6. v měsíci a 7.1. až každého roku 8., 9., 10. v měsíci a až každého roku 13.,14.,15. v měsíci a 30.1.až každého roku 16., 17., 18. v měsíci a 31.1.až každého roku , , každého roku JUDr.Lenka Leszay, Ph.D, 19., 20., 21. v měsíci a 7.11., 7.12., , , , , každého roku JUDr. Adéla Matějková JUDr. Jiří Svoboda 25.,26.,27. v měsíci a až každého roku 22., 23., 24. v měsíci a až každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.ř./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

10 - 5/a - Oddíl V. Obvodní soud pro Prahu 5 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ) a) místo notářského úřadu JUDr. Aleše Březiny - notářský úřad JUDr. Aleny Klocové b) místo notářského úřadu JUDr. Aleny Klocové - notářský úřad Mgr. Václava Vody c) místo notářského úřadu Mgr. Václava Vody - notářský úřad JUDr. Aleny Procházkové d) místo notářského úřadu JUDr. Aleny Procházkové - notářský úřad JUDr. Ivy Staňkové e) místo notářského úřadu JUDr. Ivy Staňkové - notářský úřad JUDr. Lenky Leszay,Ph.D. f) místo not. úřadu JUDr. Lenky Leszay, Ph.D. - notářský úřad JUDr. Adély Matějkové g) místo notářského úřadu JUDr. Adély Matějkové - notářský úřad JUDr. Jiřího Svobody h) místo notářského úřadu JUDr. Jiřího Svobody - notářský úřad JUDr. Aleše Březiny 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Jiří Svoboda - notář společník JUDr. Miroslava Nováka (OS Praha 1) JUDr. Lenka Leszay, Ph.D. notářka společnice JUDr. Martiny Herzánové (OS Praha- západ)

11 - 6 - Oddíl VI. Obvodní soud pro Prahu 6 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu Mgr. Naděžda Alšová JUDr. Ivana Krušková Mgr. Jana Večerníková JUDr. Martin Krčma Mgr. Olga Spoustová Mgr. Alexandra Červová Mgr. Jan Hejtmánek JUDr. Jan Krůta JUDr. Blanka Čechová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ Mgr. Naděžda Alšová JUDr. Ivana Krušková Mgr. Jana Večerníková JUDr. Martin Krčma Mgr. Olga Spoustová Mgr. Alexandra Červová Mgr. Jan Hejtmánek JUDr. Jan Krůta JUDr. Blanka Čechová v měsíci a 27.6., 27.7., 27.8., 27.9., každého roku v měsíci a 7.1., 7.2., 7.3., 7.4., 7.5. každého roku v měsíci a 8.7., 8.8., 8.9., 8.10., každého roku v měsíci a 8.2., 8.3., 8.4., 8.5., 8.6. každého roku v měsíci a každého roku v měsíci a 7.9., 7.10., 7.11., 7.12., 8.1. každého roku v měsíci a , , 7.6., 7.7., 7.8. každého roku v měsíci a 27.1., 27.2., 27.3., 27.4., každého roku v měsíci každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.ř./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

12 - 6/a - Oddíl VI. Obvodní soud pro Prahu 6 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ) a) místo notářského úřadu Mgr. Naděždy Alšové - notářský úřad JUDr. Ivany Kruškové b) místo notářského úřadu JUDr. Ivany Kruškové - notářský úřad Mgr. Jany Večerníkové c) místo notářského úřadu Mgr. Jany Večerníkové - notářský úřad JUDr. Martina Krčmy d) místo notářského úřadu JUDr. Martina Krčmy - notářský úřad Mgr. Olgy Spoustové e) místo notářského úřadu Mgr. Olgy Spoustové - notářský úřad Mgr. Alexandry Červové f) místo notářského úřadu Mgr. Alexandry Červové - notářský úřad Mgr. Jana Hejtmánka g) místo notářského úřadu Mgr. Jana Hejtmánka - notářský úřad JUDr. Jana Krůty h) místo notářského úřadu JUDr. Jana Krůty - notářský úřad JUDr. Blanky Čechové ch) místo notářského úřadu JUDr. Blanky Čechové - notářský úřad Mgr. Naděždy Alšové 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Martin Krčma - notář společník JUDr. Tomáše Oulíka (OS Praha 2), JUDr. Radima Drášila (OS Praha východ)

13 - 7 - Oddíl VII. Obvodní soud pro Prahu 7 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Marie Malá JUDr., Ing. Vanda Pirková Mgr. Gajané Rejzková JUDr. Jana Dolanová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Marie Malá v l. čtvrtletí každého roku JUDr., Ing. Vanda Pirková Mgr. Gajané Rejzková JUDr. Jana Dolanová ve 2. čtvrtletí každého roku ve 3. čtvrtletí každého roku ve 4. čtvrtletí každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.ř./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

14 - 7/a - Oddíl VII. Obvodní soud pro Prahu 7 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ) a) místo notářského úřadu JUDr. Marie Malé - notářský úřad JUDr., Ing. Vandy Pirkové b) místo notářského úřadu JUDr., Ing. Vandy Pirkové - notářský úřad Mgr. Gajané Rejzkové c) místo notářského úřadu Mgr. Gajané Rejzkové - notářský úřad JUDr. Jany Dolanové d) místo notářského úřadu JUDr. Jany Dolanové - notářský úřad JUDr. Marie Malé 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Ing. Vanda Pirková - notářka společnice JUDr. Zdeňka Kratochvíla (OS Praha 3)

15 - 8 - Oddíl VIII. Obvodní soud pro Prahu 8 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Ing. Michael Sáblík JUDr. Zdeňka Procházková JUDr. Ilona Remešová Mgr. Šárka Zwierzynová JUDr. Eva Krejcarová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Ing. Michael Sáblík v měsíci a 31.1., a každého roku JUDr. Zdeňka Procházková JUDr. Ilona Remešová Mgr. Šárka Zwierzynová JUDr. Eva Krejcarová v měsíci každého roku v měsíci a a každého roku v měsíci každého roku v měsíci a a každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.r./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

16 - 8/a - Oddíl VIII. Obvodní soud pro Prahu 8 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ) a) místo notářského úřadu JUDr. Ing. Michaela Sáblíka - notářský úřad JUDr. Zdeňky Procházkové b) místo notářského úřadu JUDr. Zdeňky Procházkové - notářský úřad JUDr. Ilony Remešové c) místo notářského úřadu JUDr. Ilony Remešové - notářský úřad Mgr. Šárky Zwierzynové d) místo notářského úřadu Mgr. Šárky Zwierzynové - notářský úřad JUDr. Evy Krejcarové e) místo notářského úřadu JUDr. Evy Krejcarové - notářský úřad JUDr. Ing. Michaela Sáblíka 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Ing. Michael Sáblík - notář společník JUDr. Věry Sáblíkové (OS Praha 9)

17 - 9 - Oddíl IX. Obvodní soud pro Prahu 9 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Miluše Peterková Mgr. Soňa Glazarová JUDr. Věra Sáblíková JUDr. Ivan Ertelt Mgr. Sylva Kotrbová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr.Miluše Peterková v měsíci a každého roku Mgr. Soňa Glazarová JUDr. Věra Sáblíková JUDr. Ivan Ertelt Mgr. Sylva Kotrbová v měsíci a každého roku v měsíci a každého roku v měsíci a každého roku v měsíci a 31.8., a každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.r./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

18 - 9/a - Oddíl IX. Obvodní soud pro Prahu 9 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ) a) místo notářského úřadu JUDr. Miluše Peterkové - notářský úřad Mgr. Soni Glazarové b) místo notářského úřadu Mgr. Soni Glazarové - notářský úřad JUDr. Věry Sáblíkové c) místo notářského úřadu JUDr. Věry Sáblíkové - notářský úřad JUDr. Ivana Ertelta d) místo notářského úřadu JUDr. Ivana Ertelta - notářský úřad Mgr. Sylvy Kotrbové e) místo notářského úřadu Mgr. Sylvy Kotrbové -notářský úřad JUDr. Miluše Peterkové 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Miluše Peterková - notářka společnice JUDr. Miloslava Peterky (OS Praha 4) JUDr. Věra Sáblíková - notářka společnice JUDr. Ing. Michaela Sáblíka (OS Praha 8)

19 Oddíl X. Obvodní soud pro Prahu 10 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Michal Kulík JUDr. Jaroslava Voclová JUDr. Květuše Muzikářová JUDr. Zdeněk Špaček JUDr. Marie Tlášková JUDr.Jitka Voleská JUDr. Jana Zangiová JUDr. Běla Braná JUDr. Lucie Foukalová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Michal Kulík v měsíci a 16.1.,16.2.,16.3.,16.4. a 31.1.každého roku JUDr. Jaroslava Voclová v měsíci a 16.5.,16.6.,16.7.,16.8. a každého roku JUDr.Květuše Muzikářová v měsíci a 16.9.,16.10.,16.11,16.12.a každého roku JUDr.Zdeněk Špaček v měsíci a 20.1.,20.2., 20.3.,20.4. a každého roku JUDr.Marie Tlášková v měsíci a 20.5.,20.6., 20.7.,20.8. a každého roku JUDr. Jitka Voleská v měsíci a 20.9.,20.10.,20.11.a každého roku JUDr. Jana Zangiová v měsíci a 27.1.,27.2.,27.3.,27.4.a každého roku JUDr. Běla Braná v měsíci a 27.5.,27.6.,27.7.,27.8.a každého roku JUDr. Lucie Foukalová 4.,8.,12. v měsíci a 27.9., , a každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele. c/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech jeho vyloučení či odnětí věci V případech, kdy soudní komisař podle rozvrhu bude vyloučen / 17 odst.2 o.s.ř./ nebo mu bude věc odňata / 175 zb odst. l o.s.ř./, pověří předseda obvodního soudu úkony v řízení o dědictví jiného notáře z téhož obvodu.

20 - 10/a - Oddíl X. Obvodní soud pro Prahu 10 1/ Označení notářského úřadu notáře, který bude pověřován úkony v řízení o dědictví v případech, kdy soudní komisař bude vyloučen, nebo mu bude věc odňata ( 17 odst. 2 OSŘ, 175 zb odst. 1 OSŘ) a) místo notářského úřadu JUDr. Michala Kulíka - notářský úřad JUDr. Jaroslavy Voclové b) místo notářského úřadu JUDr. Jaroslavy Voclové - notářský úřad JUDr. Květuše Muzikářové c) místo notářského úřadu JUDr. Květuše Muzikářové - notářský úřad JUDr. Zdeňka Špačka d) místo notářského úřadu JUDr. Zdeňka Špačka - notářský úřad JUDr. Marie Tláškové e) místo notářského úřadu JUDr. Marie Tláškové - notářský úřad JUDr. Jitky Voleské f) místo notářského úřadu JUDr. Jitky Voleské - notářský úřad JUDr. Jany Zangiové g) místo notářského úřadu JUDr. Jany Zangiové - notářský úřad JUDr. Běly Brané h) místo notářského úřadu JUDr. Běly Brané - notářský úřad JUDr. Lucie Foukalové ch) místo notářského úřadu JUDr. Lucie Foukalové - notářský úřad JUDr. Michala Kulíka 2/ Označení notářského úřadu společníka notáře, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Lucie Foukalová notářka společnice JUDr. Libuše Vildové (OS Praha- západ) JUDr. Marie Tlášková notářka společnice Mgr. Šárky Tláškové (OS Praha 4)

21 M ě s t s k ý s o u d v P r a z e R o z v r h pověřování notářů úkony v řízení o dědictví pro obvod Městského soudu v Praze na rok 2015

22

- 1 - a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu. b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví

- 1 - a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu. b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví - 1 - Oddíl I. Obvodní soud pro Prahu l a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Petr Hochman JUDr. Roman Hochman JUDr. Bohdan Hallada JUDr. Jarmila Humpolcová JUDr. Miroslav Novák

Více

R o z v r h. pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti pro obvod Městského soudu v Praze na rok 2019

R o z v r h. pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti pro obvod Městského soudu v Praze na rok 2019 M ě s t s k ý s o u d v P r a z e R o z v r h pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti pro obvod Městského soudu v Praze na rok 2019 - 1 Oddíl I. Obvodní soud pro Prahu l a/ Notáři působící jako

Více

Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy

Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy Notářská komora České republiky oznamuje výsledky voleb do volených notářské samosprávy pro funkční období 2011 2013 : orgánů 1. Notářská komora České republiky:

Více

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570 Červeně jsou označeni Mistři Jihomoravského kraje a modře další postupující do semifinále Mistrovství ČR a zeleně další postupující na Mistrovství ČR. Muži KK Blansko - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno

Více

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha 10 Mgr. Babuljaková Tereza Mgr. Baďurová Marie Jeseník

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Absolventi: Obor:Diplomovaná sestra Třídní učitel: Marie Mikříková Absolventi:

Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Absolventi: Obor:Diplomovaná sestra Třídní učitel: Marie Mikříková Absolventi: Seznam absolventů Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Marta Vrbová, Božena Vaňková, Božena Trnková, Ludmila Štěpánová, Milada Stejskalová ( Bendová), Anna Stanová, Karolina

Více

V Y R O Z U MĚNÍ. Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice ÚČASTNÍKA ŘÍZENÍ O PODANÉM ODVOLÁNÍ

V Y R O Z U MĚNÍ. Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice ÚČASTNÍKA ŘÍZENÍ O PODANÉM ODVOLÁNÍ Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 2855/2011-25-Ca-ÚŘSP-Vyro-/ Pozořice, dne: 19.9.2012 Vyřizuje: Bronislava Častková E-mail: su.pozorice@volny.cz Telefon: 544 226 055

Více

1.A DEN SLUNCE Kategorie: 1. - 3. třída

1.A DEN SLUNCE Kategorie: 1. - 3. třída 1.A 1.B Třídní učitel: Milana Svojanovská Třídní učitel: Veronika Hroudová Počet přítomných žáků: 16 Počet přítomných žáků: 18 1 ks vrchního dílu (tričko, svetr, vesta, tílko): 15 1 ks vrchního dílu (tričko,

Více

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013 Podle Zákona č.111/1998 Sb., 53 a Vyhlášky děkanky č. 19VD/2012, čl.3 stanovila FPE Komise pro pedagogiku a psychologii: Předseda: Doc. PaedDr. Ladislav P o d r o u ž e k, Ph.D. Místopředseda: PhDr. Dagmar

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Velké Němčice okres... Břeclav konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

Díky kotlíkové dotaci můžu v naší obci i já lépe dýchat.

Díky kotlíkové dotaci můžu v naší obci i já lépe dýchat. Díky kotlíkové dotaci můžu v naší obci i já lépe dýchat. KONTAKTNÍ ÚDAJE NA JEDNOTLIVÉ KRAJE Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královéhradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký

Více

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Městský úřad Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví, oddělení sociálně-právní ochrany,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2013-2014 (zákon č.561/2004 Sb., 11, vyhláška č.15/2005 Sb., 7, V platném znění)

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2013-2014 (zákon č.561/2004 Sb., 11, vyhláška č.15/2005 Sb., 7, V platném znění) VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2013-2014 (zákon č.561/2004 Sb., 11, vyhláška č.15/2005 Sb., 7, V platném znění) Základní škola a Mateřská škola Havlíčkův Brod Wolkerova 2941 580 01 Havlíčkův

Více

Jméno, adresa vlastníka nemovitosti. 1 297/1 stavební místo PaedDr. Dana Kotíková, Poljanovova 3159/3, Praha, Modřany, 143 00

Jméno, adresa vlastníka nemovitosti. 1 297/1 stavební místo PaedDr. Dana Kotíková, Poljanovova 3159/3, Praha, Modřany, 143 00 Vezměte prosím na vědomí, že od doby vypracování tohoto seznamu došlo ke značnému počtu změn (změny vlastníků nemovitostí, kolaudace staveb, změny adres apod.), z praktických důvodů byl seznam ponechán

Více

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2004

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2004 NADACE SESTRY AKVINELY Výroční zpráva o činnosti za rok 2004 Jedno z nejhlubších tajemství života je, že největší cenu má to, co děláme pro své bližní. Lewis Carrol Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé,

Více

mobil 736 175 575 Omlouvání žáků 481 131 071 Jmenný telefonní seznam od 1.9.2015 změny hlaste pí Štefkové

mobil 736 175 575 Omlouvání žáků 481 131 071 Jmenný telefonní seznam od 1.9.2015 změny hlaste pí Štefkové změny hlaste pí Štefkové Omlouvání žáků 481 131 071 Školní jídelna-rušení obědů 481 131 061 Svoj A Altman Josef 481 131 058 dílna 736 654 494 B Báchor Otto 481 131 079 7013 Luž.kab 132 720 519 750 Bajtl

Více

VÝHERCI spotřebitelské soutěže "Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny"

VÝHERCI spotřebitelské soutěže Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny VÝHERCI spotřebitelské soutěže "Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny" Hlavní výhra: večeře s Rogerem Federerem v Curychu pro jednu osobu Cebo Filip Janíková Miluše 1. kolo:

Více

Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci

Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci 1. týden 1.12.2012 Angelus Sammael Shikutokachika Kr Termohrnek 1.12.2012 Alice Kochmanová Termohrnek 1.12.2012 Milena Smolařová Gliss Kur Marakesh oil kondicionér

Více

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014 Týden 1/2014 1.ledna 2014-5.ledna 2014 30.12.2013 31.12.2013 1.1.2014 2.1.2014 3.1.2014 4.1.2014 5.1.2014 Týden 2/2014 6.ledna 2014-12.ledna 2014 6.1.2014 7.1.2014 8.1.2014 9.1.2014 10.1.2014 11.1.2014

Více

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Místo konání: Lyžarský areál Zadov - Kobyla Datum konání: 25/01/2013 Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Kategorie: Lyže M1 1 153 HLÁVKA Vítězslav 1986 CZE CZP Brno 00:37.16

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 903/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 858 ze dne 11.11.2015 Poskytnutí dárkových poukázek jubilantům městské části - listopad, prosinec 2015 Rada městské části I. s

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Ukončení činnosti Výborů Zastupitelstva města Liberec a správní rad fondů statutárního města

Více

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Třída: Třídní učitelka: HT 4. A 65-42-M/004 Hotelnictví a turismus Mgr. Danica Lokajíčková 1. Kateřina Baslová 16. Alena Kukuczková 2. Vojtěch Beseda 17. Lenka

Více

1963/1964 9. A třídní učitelka Jiřina Černušáková. 9. A třídní učitelka Anna Mášová. 1964/1965 9. A třídní učitel pan Angelis

1963/1964 9. A třídní učitelka Jiřina Černušáková. 9. A třídní učitelka Anna Mášová. 1964/1965 9. A třídní učitel pan Angelis 1963/1964 9. A třídní učitelka Jiřina Černušáková 9. B třídní učitelka Anna Mášová 1964/1965 9. A třídní učitel pan Angelis 9. B třídní učitelka Jiřina Černušáková 1965/1966 9. B třídní učitel pan Stejskal

Více

PF 2010. DRUŽBA, stavební bytové družstvo Brno v tomto roce oslavilo 50. výročí. ÚVODNÍ SLOVO

PF 2010. DRUŽBA, stavební bytové družstvo Brno v tomto roce oslavilo 50. výročí. ÚVODNÍ SLOVO DRUŽBA,, stavební byt b ytové é družstvo o Brno Číslo 24 Prosinec 2009 ÚVODNÍ SLOVO podruhé v tomto roce Vám předkládáme několik informací, důležitých pro činnost družstva. Blíží se doba bilancování. Již

Více

Konference Krajané a čeština, Praha, 10-12. 9. 2014

Konference Krajané a čeština, Praha, 10-12. 9. 2014 Konference Krajané a čeština, Praha, 10-12. 9. 2014 jméno stát instituce Balev Anna USA Baslerová Helena Rakousko Kulturní klub Čechů a Slováků, Vídeň Basler Richard Rakousko Kulturní klub Čechů a Slováků,

Více

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc.

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc. Nezávislá odborná komise, která je poradním orgánem při přezkoumávání žádostí žadatelů v procesu přezkoumání výsledků zkoušek z didaktických testů pro rok 2014 (podle 82 školského zákona). Rozpočtové prostředky

Více

Akce: Zahájení územního řízení kanalizační přípojky Mladkov příloha č.1

Akce: Zahájení územního řízení kanalizační přípojky Mladkov příloha č.1 1 Mladkov st.256 Baranowski Libor, Mladkov 1, 561 67 1 Mladkov st.256 Dlouhá Irena, Petrovičky 1, Mladkov, 561 67 1 Mladkov st.256 Hejkerlík Vojtěch, Mladkov 1, 561 67 1 Mladkov st.256 Hejkerlíková Jarmila,

Více

20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ÚSTŘEDÍ MONITORINGU ZDRAVOTNÍHO STAVU OBYVATELSTVA STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV, PRAHA MILOVY 6. 8. října 2015 P R O G R A M K O N F E R E N C E Úterý 6.

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 8.10.2012

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 8.10.2012 Strana 1 z 5 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 8.10.2012 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno 1. Shromáždění vlastníků souhlasí s renovací vrat v Ostrovní ulici s firmou Tomáš Šmídl

Více

Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek

Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek Centrální spojovatelka recepce Vltava J. Boreckého 27 389 03 7511 recepce@zsf.jcu.cz Podatelna J. Boreckého 27 7512 Fax

Více

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2014

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2014 NADACE SESTRY AKVINELY Výroční zpráva o činnosti za rok 2014 Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé, dárci, tím, že jste se zařadili mezi dárce, poskytujete nám všem útěchu a vědomí, že nejsme ve svém

Více

Podpořené žádosti jednotlivců ze sbírky Světluška v roce 2014

Podpořené žádosti jednotlivců ze sbírky Světluška v roce 2014 Podpořené žádosti jednotlivců ze sbírky Světluška v roce 2014 3 376 098 Kč Žadatel Předmět žádosti Schválený příspěvek Adam H. z Lomnice nad Popelkou Dotykový tablet 7 925 Kč Adéla K. Praha Dotykový tablet

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016 Strana 1 z 9 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno 1. Zpráva o hospodaření a schválení účetní závěrky za roky 2014 a 2015 ANO Potřebné kvórum

Více

Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015

Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015 Česká kuţelkářská asociace ZPRAVODAJ 2.KLZ skupina A Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015 Druţstvu SKK Rokycany stačí k vítězství ve skupině a postupu do 1. KLZ v posledních dvou zápasech získat

Více

60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2.

60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2. 60m - elektricky Koudelková Zuzana 270593 e 8.10 V Břeclav 121010 17 e -2.2 8.19 T UH 280910 17 e 8.19 1 Zlín 081010 17 e 8.27 1 UH 210410 17 e -2.3 8.47 T UH 280912 19 Havlíková Kristina 210394 e 8.34

Více

1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek

1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek 1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek 23. 3. 2013 Ředitel soutěže: Petr Věžník 1. skupina Vážil Technický rozhodčí Zápis Časomíra Hlavní rozhodčí Jaromír Jílek Martin Šimek Radim Háva Václav Zázvorka Oldřich

Více

Obvodní báňský úřad pro území Hlavního města Prahy a kraje Středočeského KOZÍ 4, P.O. BOX 31, 110 01 PRAHA 1 STARÉ MĚSTO USNESENÍ

Obvodní báňský úřad pro území Hlavního města Prahy a kraje Středočeského KOZÍ 4, P.O. BOX 31, 110 01 PRAHA 1 STARÉ MĚSTO USNESENÍ Obvodní báňský úřad pro území Hlavního města Prahy a kraje Středočeského KOZÍ 4, P.O. BOX 31, 110 01 PRAHA 1 STARÉ MĚSTO Adresáti dle rozdělovníku Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka V Praze

Více

Ohrožené objekty s ležící v záplavovém území zvláštní povodně VD Nýrsko:

Ohrožené objekty s ležící v záplavovém území zvláštní povodně VD Nýrsko: Ohrožené objekty s ležící v záplavovém území zvláštní povodně VD Nýrsko: Č. p. Ulice Vlastník 126 Čechova Šlehofer Josef,Šlehoferová Květuše, Mikuláš Pavel, Mikulášová Andrea 132 Čechova Krištof Radek,

Více

ŽÁDOSTI NEAKCEPTOVANÉ ZMĚNOU Č.10

ŽÁDOSTI NEAKCEPTOVANÉ ZMĚNOU Č.10 ŽÁDOSTI NEAKCEPTOVANÉ ZMĚNOU Č.10 Město Registr žádostí o změnu ÚP SÚ Strana 1 Registr žádostí o změnu ÚP SÚ poř.č. evid.č. datum žadatel lokalita funkční využití stanovisko RM podání jméno parcelní číslo

Více

Městská část Praha 1

Městská část Praha 1 Městská část Praha 1 Rada městské části USNESENÍ 5. schůze číslo UR15_0160 ze dne 03.02.2015 Jmenování členů komisí Rady MČ Praha 1 a Správní rady Nemocnice Na Františku Rada městské části související

Více

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 I. Charakteristika školy 1. Žáci a) počet žáků 396 1.st. 266 2.st. 130 b) počet tříd 19 z toho 1. stupeň 12 2. stupeň 7 c) počet oddělení školní družiny

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o.

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o. ZN: MZ2016/008 Určení oponentů maturitních prací ve školním roce 2015/2016 Podle 15 odst. 4 vyhlášky č. 177/2009 Sb. o podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitou, ve znění pozdějších

Více

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143 Přítomno % z přítomných % ze všech Časy Otázka pro hlasování Hlasů % Pro Proti Zdrž. Pro Proti Zdrž. Otevř. Uzavř. Stav Schválení programu shromáždění

Více

XXXIII. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA 1/1 Schválení programu XXXIII. zasedání ZMK

XXXIII. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA 1/1 Schválení programu XXXIII. zasedání ZMK 1/1 Schválení programu XXXIII. zasedání ZMK Mgr. Daniela Hebnarová Mgr. Miloš Malý MUDr. Jarmila Číhalová Marek Šindler Ing. Blanka Šimůnková Mgr. Pavel Motyčka, Ph.D. MUDr. Lenka Mergenthalová, MBA Ing.

Více

E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru

E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru Pohledávky na úhradách za služby poskytované s nájmem obytných místností v ubytovně Svojsíkova stezka čp. 3018, tzv. N-centru. Dlužníky jsou osoby ze sociálně

Více

Úplný výpis. z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl Dr, vložka 5031. u Městského soudu v Praze

Úplný výpis. z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl Dr, vložka 5031. u Městského soudu v Praze Úplný výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl Dr, vložka 5031 Datum zápisu: 6. února 2001 Spisová značka: Dr 5031 vedená u Městského soudu v Praze Obchodní firma: Bytové družstvo

Více

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky Výsledky Kulatého desetiboje 2008 - jednotlivci Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX Basket Fotbal Tenis Florbal Lacrosse Kuličky Golf Kuželky Petan. Ciky 1. Natálie Hudousková 8 4 10 4 10 0 0 1 2 6 45 2.

Více

Střední průmyslová škola Ostrov, Klínovecká 1197. Zahájení ústní části MZ se uskuteční v pondělí 18.05.2015 v 7,30 ( všichni maturanti ).

Střední průmyslová škola Ostrov, Klínovecká 1197. Zahájení ústní části MZ se uskuteční v pondělí 18.05.2015 v 7,30 ( všichni maturanti ). Střední průmyslová škola Ostrov, Klínovecká 1197 Třída: L4, *L4 - Technické lyceum (rok nástupu 2011,2010) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: Ing. Pavel Francisko, PhD. Místopředseda: Mgr.

Více

ČEZ Distribuce, a.s., IČ 27232425 Ing. Iveta Kočovská, nar. 22.03.1970 Teplická 874 Svatý Mikuláš 45 405 02 Děčín 2 284 01 Kutná Hora 1

ČEZ Distribuce, a.s., IČ 27232425 Ing. Iveta Kočovská, nar. 22.03.1970 Teplická 874 Svatý Mikuláš 45 405 02 Děčín 2 284 01 Kutná Hora 1 Městský úřad Čáslav odbor výstavby a regionálního rozvoje Nám. Jana Žižky z Trocnova 1, 286 01 Čáslav Č. j.: VÝST 7264/09, 1967/2009-ste Čáslav, dne 30. března 2009 Vyřizuje: Petra Štěpánková, referent

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Rudoltice okres... Ústí nad Orlicí konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých od

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 2383/2012/OÚPSŘ-330/Pa-15 25.07.2012 Vyřizuje: Ing. Pačevová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A NAŘÍZENÍ

Více

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY. 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3. śkolní rok 2006/2007. 1. Charakteristika školy

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY. 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3. śkolní rok 2006/2007. 1. Charakteristika školy PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3 śkolní rok 2006/2007 1. Charakteristika školy 2. Přehled učebních plánů se schvalovacími doložkami MŠMT 3. Údaje o pracovnících školy 4. Jednotlivé

Více

Městský úřad Rožďalovice - stavební úřad 289 34 Rožďalovice, Náměstí 93, tel.325593434, e-mail: stu.rozdalovice@email.cz

Městský úřad Rožďalovice - stavební úřad 289 34 Rožďalovice, Náměstí 93, tel.325593434, e-mail: stu.rozdalovice@email.cz Městský úřad Rožďalovice - stavební úřad 289 34 Rožďalovice, Náměstí 93, tel.325593434, e-mail: stu.rozdalovice@email.cz Č.j.: 422/2014 Rožďalovice dne 22.5.2014 O Z N Á M E N Í zahájení územního řízení

Více

OBVODNÍ BÁŇSKÝ ÚŘAD pro území krajů Moravskoslezského a Olomouckého

OBVODNÍ BÁŇSKÝ ÚŘAD pro území krajů Moravskoslezského a Olomouckého OBVODNÍ BÁŇSKÝ ÚŘAD pro území krajů Moravskoslezského a Olomouckého Veleslavínova 18, P.O. BOX 103, 702 00 Ostrava Mor. Ostrava VÁŠ DOPIS / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA OSTRAVA SBS/25113/2014/OBÚ-05/9/511/Ing.Sk

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - V8.A

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - V8.A Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Radim Kryštov pr. - Chemie 8:30 8:45 Mgr. Lenka Spilková / Ing. Věra Čapková / pr. - Biologie 10:00 10:15 Mgr. Kateřina Pavlasová / Halina Hendruková / Katrin Sedláčková

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Pavel Antoch (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:20 8:25 Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Michael Makula (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:40 8:45 Ing.

Více

Seznam soudců bývalých členů KSČ

Seznam soudců bývalých členů KSČ Seznam soudců bývalých členů KSČ Seznam soudců s údaji o jejich politické příslušnosti před listopadem 1989 je vytvořen z podkladových materiálů ke jmenování soudců zpracovaných soudy. Část údajů v letech

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba člena kontrolní komise SVTC7 - Dominik Vild ANO 2. Volba člena

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK. Odbor životního prostředí ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK. Odbor životního prostředí ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK Odbor životního prostředí Č.j.: MJ/58561/2014/2015/04/OŽP/R-20/Ne Jeseník, dne 18.2.2015 Vyřizuje/telefon: Nečesaná/584498423 Město Žulová, Hlavní 36, 790 65 Žulová Výroková část:

Více

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Hostibejcké schody - výsledky Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Adam David 2:48 Andr Václav 1:21 Bačo Jan 2:09 Balcar David 1:50 Bartoš Pavel 1:33 Bartůšek Josef 1:47 Baška

Více

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 32049. Společnost s ručením omezeným

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 32049. Společnost s ručením omezeným Výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 32049 Datum zápisu: 29 září 1994 Spisová značka: Obchodní firma: C 32049 vedená u Městského soudu v Praze Hurbanova 1171/5

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

středa 18. 5. 2016 sp. - Český jazyk a literatura

středa 18. 5. 2016 sp. - Český jazyk a literatura Rozpis studentů u maturitní zkoušky Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace Třída: OKTB - oktáva B (rok nástupu 2008) Předseda: Mgr. Eva Zahutová Místopředseda: Mgr. Jaroslava Kaňková Třídní:

Více

ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, OLOMOUC. Spr 663/2012. Dodatek č. 4 k Rozvrhu práce pro rok 2012

ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, OLOMOUC. Spr 663/2012. Dodatek č. 4 k Rozvrhu práce pro rok 2012 ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, 771 38 OLOMOUC Spr 663/2012 Dodatek č. 4 k Rozvrhu práce pro rok 2012 1 Občanskoprávní úsek Přehled soudních oddělení: předseda senátu VSÚ VK/RV činnost 10C

Více

Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období

Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období 2014-2018 Finanční výbor zastupitelstva města Předseda: Miroslav Jurenka - Ing. Otakar Zahradník - Mgr. Petr Vágner - Věra Kaderková

Více

Ředitel DÚ. Telefon Linka Mobil. Ing. Ph.D. PHA Ředitel DÚ. KOLÁŘ Jiří. Interní auditor. Telefon Linka Mobil

Ředitel DÚ. Telefon Linka Mobil. Ing. Ph.D. PHA Ředitel DÚ. KOLÁŘ Jiří. Interní auditor. Telefon Linka Mobil Drážní úřad Wilsonova 300/8, 121 06 Praha 2 adresa pracoviště telefonní předvolba Wilsonova 300/8, 121 06 Praha 2 - Vinohrady 9722 IDDS: 5mjaatd mail: podatelna@ducr.cz, sekretariat@ducr.cz fax: 9722 41831

Více

Ročník Výsledková listina - ruské kuželky. Kategorie: m61 až 70

Ročník Výsledková listina - ruské kuželky. Kategorie: m61 až 70 Kategorie: m61 až 70 1 Zítko Pavel 329 TJ. Sokol České Meziříčí 7 9 7 7 30 2 Joska Jaromír 216 Senioři ČR, MO Předměřice n.l. 1 12 11 4 28 2 Hroch Jiří 236 Senioři ČR, z.s., MO Smiřice 2 7 8 11 28 3 Horčička

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Výro č ní zpráva 2009

Výro č ní zpráva 2009 Výroční zpráva 2009 OBSAH 1. Úvodní slovo 2. Lidé v občanském sdružení TIŠICKÉ KLUBko 3. Důležité události v historii 4. Akce v roce 2009 5. Finanční zpráva o hospodaření za rok 2009 6. Plány pro rok 2010

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008541 Název školy: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Zkušební místo: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle informačního

Více

OBČANSKOPRÁVNÍ ÚSEK - pobočka KS v Liberci. 30 1) Rozhodování o odvoláních proti rozhodnutím okresních soudů JUDr. Milan Skála

OBČANSKOPRÁVNÍ ÚSEK - pobočka KS v Liberci. 30 1) Rozhodování o odvoláních proti rozhodnutím okresních soudů JUDr. Milan Skála OBČANSKOPRÁVNÍ ÚSEK - pobočka KS v Liberci Soudní odd. Obor a vymezení působnosti Předseda senátu Samosoudce Členové senátu: Soudce Vyšší soudní úřednice Asistent soudce Vedoucí kanceláře (pořadí) Přidělení

Více

Krajský soud v Ústí nad Labem. Tisková mluvčí. Sekretariát předsedy krajského soudu. Ulice: Národního odboje Obec: Ústí nad Labem 50 PSČ:

Krajský soud v Ústí nad Labem. Tisková mluvčí. Sekretariát předsedy krajského soudu. Ulice: Národního odboje Obec: Ústí nad Labem 50 PSČ: Krajský soud v Ústí nad Labem Tel: 477 047 111 phgaba8 E-mail: podatelna@ksoud.unl.justice.cz Kontaktní osoba: Krajský soud v Ústí nad Labem Tisková mluvčí Tel: 477 047 143 Fax: 477 047 487, mobil 734

Více

Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od

Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od Úsek trestního soudnictví Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od 1. 5. 2014 5 a) trestné činy proti majetku ( 205-232 tr. zák.) b) trestné činy hospodářské ( 233-239 tr.zák., 248-271 tr.zák.) 1/4

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

DA1165 - Dětská sedací souprava Michalczyková Simona

DA1165 - Dětská sedací souprava Michalczyková Simona DA1165 - Dětská sedací souprava Michalczyková Simona DA1249 Bavlněné bílé povlečení pro dvě osoby Kolouchová Vladimíra Pavlů Lucie Názlerová Blanka Vodrážková Gabriela Křešťáková Petra Sýkorová Michaela

Více

ID Jméno Počet hlasů Přitomno Přítomen hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 # 1 1,11 1 1,11 0,00 0,00

ID Jméno Počet hlasů Přitomno Přítomen hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 # 1 1,11 1 1,11 0,00 0,00 Aktivní ID Jméno Počet hlasů Přitomno hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 2 Balia Vlastimil, Mgr. 0,31 3 Beck Petr 1,11 4 Beck Petr 0,45 5 Bezák Miroslav 0,70 6 Bodnár Vladimír,

Více

V průběhu řízení nebyly vzneseny žádné námitky účastníků řízení.

V průběhu řízení nebyly vzneseny žádné námitky účastníků řízení. Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne 14.05.2012 Naše zn.: Vyřizuje: Telefon: 487 881 125 Počet stran dokumentu: 7 Počet listů příloh:

Více

Usnesení VI. sjezdu Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče České republiky, který proběhl v Hradci Králové ve dnech 24. až 26. listopadu 2010.

Usnesení VI. sjezdu Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče České republiky, který proběhl v Hradci Králové ve dnech 24. až 26. listopadu 2010. Usnesení VI. sjezdu Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče České republiky, který proběhl v Hradci Králové ve dnech 24. až 26. listopadu 2010. 1. Delegáti VI. sjezdu vyslechli a vzali na vědomí

Více

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012 P L Z E Ň S K Ý povolen za okres / kraj ne Valečková Štěpánka Domažlice/Plzeňský Plzeň-jih/Plzeňský Růžková Pavla Domažlice/Plzeňský Plzeňs-sever/Plzeňský Kacerovská Kristýna Domažlice/Plzeňský Klatovy/Plzeňský

Více

Reference, hodnocení služeb Madio

Reference, hodnocení služeb Madio Reference, hodnocení služeb Madio MADIO z.s. je akreditovanou vzdělávací institucí, nabízí velké množství kvalitních služeb v oboru vzdělávání a prevence rizikového chování u dětí a mládeže v mateřských,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-21330/2015/SPDO-4 Spisová značka: MUZBK-21330/2015/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.2 A10 Počet listů/příloh/listů

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Dolní Dunajovice okres... Břeclav konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

74F7. PŘIJATÉ PŘÍSPĚVKY 2014 - veřejná sbírka

74F7. PŘIJATÉ PŘÍSPĚVKY 2014 - veřejná sbírka PŘIJATÉ PŘÍSPĚVKY 2014 - veřejná sbírka Datum Jméno dárce Částka 2.1.2014 Brabenec Oldřich-dar 3 000,00 Kč 2.1.2014 Koptíková Lada - dar 500,00 Kč 2.1.2014 Naturinka Bohemia - dar 20 000,00 Kč 2.1.2014

Více

Výroční zpráva o činnosti Legislativní rady vlády za rok 2006

Výroční zpráva o činnosti Legislativní rady vlády za rok 2006 Výroční zpráva o činnosti Legislativní rady vlády za rok 2006 I. Obecné údaje a) Název poradního orgánu vlády: Legislativní rada vlády b) Postavení Legislativní rady vlády Postavení Legislativní rady vlády

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba Martiny Čížkové za předsedající shromáždění SVTC7 ANO 2. Volba

Více

NADACE STUDENT. Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok 2014. předkládá předsedkyně správní rady Ing.

NADACE STUDENT. Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok 2014. předkládá předsedkyně správní rady Ing. NADACE STUDENT Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 předkládá předsedkyně správní rady Ing. Markéta Stará NADACE STUDENT 2014 Stránka 1 z 22 V Mostě dne 22. 6. 2015 Obsah 1. Identifikační

Více

Harmonogram absolutoria

Harmonogram absolutoria denní/dálková Datum: 6.6.2016 Šimánková Iveta Poloprudská Eliška Müllerová Věra Ptáková Lucie Odborný cizí jazyk Zkouška z odb. předmětů Jana Bělková 8:30-8:50 8:50-9:10 9:30-9:50 9:50-10:10 10:30-10:50

Více

SEZNAM AUTORŮ. prof. JUDr. Josef Fiala, CSc. vedoucí katedry občanského práva Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně

SEZNAM AUTORŮ. prof. JUDr. Josef Fiala, CSc. vedoucí katedry občanského práva Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně SEZNAM AUTORŮ Vedoucí autorského kolektivu komentáře prof. JUDr. Jiří Švestka, DrSc. katedra občanského práva Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, vedoucí autorského kolektivu svazku I prof. JUDr.

Více

Adresář spolupracujících subjektů

Adresář spolupracujících subjektů Standard 9 - Jednání, vyhodnocování a individuální plán ochrany dítěte 9a, 9c, 9d Interní dokumenty - k dispozici k nahlédnutí na odboru sociálních věcí a zdravotnictví. 9b Spolupráce probíhá s relevantními

Více

Sólový a komorní zpěv. Úterý 3.5. 2016 velký sál

Sólový a komorní zpěv. Úterý 3.5. 2016 velký sál Úterý 3.5. 2016 velký sál Sólový a komorní zpěv Kategorie 9-10 let 1. část 1 Pernica Josef ZUŠ Jedovnice Bronzové pásmo Hana Korčáková dipl.um. MgA. Radka Hreňová 2 Bednáříková Leona ZUŠ Zlín Zlaté pásmo

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Příloha č. 1. Seznam účastníků řízení:

Příloha č. 1. Seznam účastníků řízení: Příloha č. 1 k rozhodnutí Státního pozemkového úřadu, Krajského pozemkového úřadu pro Jihomoravský kraj, Pobočky Blansko čj. SPU 574911/2015 o schválení návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním

Více

Příloha 1: SEZNAM ÚČASTNÍKŮ VALNÉ HROMADY SČOO konané dne 26. 6. 2015

Příloha 1: SEZNAM ÚČASTNÍKŮ VALNÉ HROMADY SČOO konané dne 26. 6. 2015 příjmení jméno zastoupen kým počet PM poznámka ADOLT Augustin OPTIKA PRAHA s.r.o. ADOLTOVÁ Pavlína OPTIKA PRAHA s.r.o. AGLAJA s.r.o. Helena Bernatová ALBERTOVÁ Ivana 1 ANDĚLOVÁ Petra Jana Horká ANTONÍN

Více

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV oddíl kuželek 17 ročník 201 M E M O R I Á L U ALENY FRINTOVÉ 27.5.201-27.6.201 Výsledková listina konečné pořadí Poř Jméno a Příjmení Oddíl Plné Dorážka Celkem Chyby celkem dvojice

Více