- 1 - a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu. b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "- 1 - a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu. b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví"

Transkript

1 - 1 - Oddíl I. Obvodní soud pro Prahu l a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Petr Hochman JUDr. Roman Hochman JUDr. Bohdan Hallada JUDr. Jarmila Humpolcová JUDr. Miroslav Novák JUDr. Helena Čapková b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Petr Hochman v lednu a únoru každého roku JUDr. Roman Hochman JUDr. Bohdan Hallada JUDr. Jarmila Humpolcová JUDr. Miroslav Novák JUDr. Helena Čapková v březnu a dubnu každého roku v květnu a červnu každého roku v červenci a srpnu každého roku v září a říjnu každého roku v listopadu a prosinci každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

2 - 1/a - Oddíl I. Obvodní soud pro Prahu l c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notáře JUDr. Petra Hochmana - notář JUDr. Roman Hochman - místo notáře JUDr. Romana Hochmana - notář JUDr. Bohdan Hallada - místo notáře JUDr. Bohdana Hallady - notářka JUDr. Jarmila Humpolcová - místo notářky JUDr. Jarmily Humpolcové - notář JUDr. Miroslav Novák - místo notáře JUDr. Miroslava Nováka - notářka JUDr. Helena Čapková - místo notářky JUDr. Heleny Čapkové - notář JUDr. Petr Hochman d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Miroslav Novák - notář společník JUDr. Jiřího Svobody (OS Praha 5)

3 - 2 - Oddíl II. Obvodní soud pro Prahu 2 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Jiří Kotrlík JUDr. Tomáš Oulík Mgr. Lukáš Valigura JUDr., Ph.D. František Bouček b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Jiří Kotrlík v l. čtvrtletí každého roku JUDr. Tomáš Oulík Mgr. Lukáš Valigura JUDr., Ph.D. František Bouček ve 2. čtvrtletí každého roku ve 3. čtvrtletí každého roku ve 4. čtvrtletí každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

4 - 2/a - Oddíl II. Obvodní soud pro Prahu 2 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notáře JUDr. Jiřího Kotrlíka - notář JUDr. Tomáš Oulík - místo notáře JUDr. Tomáše Oulíka - notář Mgr. Lukáš Valigura - místo notáře Mgr. Lukáše Valigury - notář JUDr., Ph.D. František Bouček - místo notáře JUDr., Ph.D. Františka Boučka - notář JUDr. Jiří Kotrlík d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Tomáš Oulík - notář společník JUDr. Martina Krčmy (OS Praha 6), JUDr. Radima Drášila (OS Praha východ)

5 - 3 - Oddíl III. Obvodní soud pro Prahu 3 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Iva Šídová Mgr. Erik Mrzena Mgr. Radim Neubauer JUDr. Zdeněk Kratochvíl JUDr. Viktor Matějka b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Iva Šídová l v měsíci a každého roku Mgr. Erik Mrzena Mgr. Radim Neubauer JUDr. Zdeněk Kratochvíl v měsíci a každého roku v měsíci a každého roku v měsíci a každého roku JUDr. Viktor Matějka v měsíci a dále , a každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

6 - 3/a Oddíl III. Obvodní soud pro Prahu 3 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notářky JUDr. Ivy Šídové - notář Mgr. Erik Mrzena - místo notáře Mgr. Erika Mrzeny - notář Mgr. Radim Neubauer - místo notáře Mgr. Radima Neubauera - notář JUDr. Zdeněk Kratochvíl - místo notáře JUDr. Zdeňka Kratochvíla - notář JUDr. Viktor Matějka - místo notáře JUDr. Viktora Matějky - notářka JUDr. Iva Šídová d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Zdeněk Kratochvíl notář společník JUDr. Ing. Vandy Pirkové (OS Praha 7)

7 - 4 - Oddíl IV. Obvodní soud pro Prahu 4 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Václava Dvořáková JUDr. Ing. Ondřej Klička JUDr. Daniela Hofmannová Mgr. František Novotný Mgr. Šárka Tlášková JUDr. Dana Skružná Mgr. Šárka Musilová Mgr. Šárka Sýkorová JUDr. Marcela Rychlá JUDr. Eva Nohejlová JUDr. Petra Habartová JUDr. Miloslav Peterka b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Václava Dvořáková v lednu každého roku JUDr. Ing. Ondřej Klička v únoru každého roku JUDr. Daniela Hofmannová v březnu každého roku Mgr. František Novotný v dubnu každého roku Mgr. Šárka Tlášková v květnu každého roku JUDr. Dana Skružná v červnu každého roku Mgr. Šárka Musilová v červenci každého roku Mgr. Šárka Sýkorová v srpnu každého roku JUDr. Marcela Rychlá v září každého roku JUDr. Eva Nohejlová v říjnu každého roku JUDr. Petra Habartová v listopadu každého roku JUDr. Miloslav Peterka v prosinci každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

8 - 4/a Oddíl IV. Obvodní soud pro Prahu 4 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notářky JUDr. Václavy Dvořákové - notář JUDr. Ing. Ondřej Klička - místo notáře JUDr. Ing. Ondřeje Kličky - notářka JUDr. Daniela Hofmannová - místo notářky JUDr. Daniely Hofmannové - notář Mgr. František Novotný - místo notáře Mgr. Františka Novotného - notářka Mgr. Šárka Tlášková - místo notářky Mgr. Šárky Tláškové - notářka JUDr. Dana Skružná - místo notářky JUDr. Dany Skružné - notářka Mgr. Šárka Musilová - místo notářky Mgr. Šárky Musilové - notářka Mgr. Šárka Sýkorová - místo notářky Mgr. Šárky Sýkorové - notářka JUDr. Marcela Rychlá - místo notářky JUDr. Marcely Rychlé - notářka JUDr. Eva Nohejlová - místo notářky JUDr. Evy Nohejlové - notářka JUDr. Petra Habartová - místo notářky JUDr. Petry Habartové - notář JUDr. Miloslav Peterka - místo notáře JUDr. Miloslava Peterky - notářka JUDr. Václava Dvořáková d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Miloslav Peterka - notář společník JUDr. Miluše Peterkové (OS Praha 9) Mgr. Šárka Tlášková - notářka společnice JUDr. Marie Tláškové (OS Praha 10)

9 - 5 - Oddíl V. Obvodní soud pro Prahu 5 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Aleš Březina JUDr. Alena Klocová Mgr. Václav Voda JUDr. Alena Procházková JUDr. Iva Staňková JUDr. Lenka Leszay, Ph.D JUDr. Adéla Matějková JUDr. Jiří Svoboda b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Aleš Březina 1., 2., 3. v měsíci a až každého roku JUDr. Alena Klocová Mgr. Václav Voda JUDr. Alena Procházková JUDr. Iva Staňková 4., 5., 6. v měsíci a až každého roku 8., 9., 10. v měsíci a až každého roku 13., 14., 15. v měsíci a až každého roku 16., 17., 18. v měsíci a až každého roku , , každého roku JUDr. Lenka Leszay, Ph.D. 19., 20., 21. v měsíci a , , , , , , každého roku JUDr. Adéla Matějková JUDr. Jiří Svoboda 25., 26., 27. v měsíci a až každého roku 22., 23., 24. v měsíci a až každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

10 - 5/a - Oddíl V. Obvodní soud pro Prahu 5 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notáře JUDr. Aleše Březiny - notářka JUDr. Alena Klocová - místo notářky JUDr. Aleny Klocové - notář Mgr. Václav Voda - místo notáře Mgr. Václava Vody - notářka JUDr. Alena Procházková - místo notářky JUDr. Aleny Procházkové - notářka JUDr. Iva Staňková - místo notářky JUDr. Ivy Staňkové - notářka JUDr. Lenky Leszay, Ph.D. - místo notářky JUDr. Lenky Leszay, Ph.D. - notářka JUDr. Adéla Matějková - místo notářky JUDr. Adély Matějkové - notář JUDr. Jiří Svoboda - místo notáře JUDr. Jiřího Svobody - notář JUDr. Aleš Březina d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Jiří Svoboda - notář společník JUDr. Miroslava Nováka (OS Praha 1) JUDr. Lenka Leszay, Ph.D. -notářka společnice JUDr. Martiny Herzánové (OS Praha- západ)

11 - 6 - Oddíl VI. Obvodní soud pro Prahu 6 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu Mgr. Naděžda Alšová JUDr. Ivana Krušková Mgr. Jana Večerníková JUDr. Martin Krčma Mgr. Olga Spoustová Mgr. Alexandra Červová Mgr. Jan Hejtmánek JUDr. Jan Krůta JUDr. Blanka Čechová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ Mgr. Naděžda Alšová v měsíci a 27.6., 27.7., 27.8., 27.9., každého roku JUDr. Ivana Krušková v měsíci a 7.1., 7.2., 7.3., 7.4., 7.5. každého roku Mgr. Jana Večerníková v měsíci a 8.7., 8.8., 8.9., 8.10., každého roku JUDr. Martin Krčma v měsíci a 8.2., 8.3., 8.4., 8.5., 8.6. každého roku Mgr. Olga Spoustová v měsíci a každého roku Mgr. Alexandra Červová v měsíci a 7.9., 7.10., 7.11., 7.12., 8.1. každého roku Mgr. Jan Hejtmánek v měsíci a , , 7.6., 7.7., 7.8. každého roku JUDr. Jan Krůta v měsíci a 27.1., 27.2., 27.3., 27.4., každého roku JUDr. Blanka Čechová v měsíci každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

12 - 6/a - Oddíl VI. Obvodní soud pro Prahu 6 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notářky Mgr. Naděždy Alšové - notářka JUDr. Ivana Krušková - místo notářky JUDr. Ivany Kruškové - notářka Mgr. Jana Večerníková - místo notářky Mgr. Jany Večerníkové - notář JUDr. Martin Krčma - místo notáře JUDr. Martina Krčmy - notářka Mgr. Olga Spoustová - místo notářky Mgr. Olgy Spoustové - notářka Mgr. Alexandra Červová - místo notářky Mgr. Alexandry Červové - notář Mgr. Jan Hejtmánek - místo notáře Mgr. Jana Hejtmánka - notář JUDr. Jan Krůta - místo notáře JUDr. Jana Krůty - notářka JUDr. Blanka Čechová - místo notářky JUDr. Blanky Čechové - notářka Mgr. Naděžda Alšová d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Martin Krčma - notář společník JUDr. Tomáše Oulíka (OS Praha 2), JUDr. Radima Drášila (OS Praha východ)

13 - 7 - Oddíl VII. Obvodní soud pro Prahu 7 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Marie Malá JUDr., Ing. Vanda Pirková Mgr. Gajané Rejzková JUDr. Jana Dolanová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Marie Malá v 1. čtvrtletí každého roku JUDr., Ing. Vanda Pirková Mgr. Gajané Rejzková JUDr. Jana Dolanová ve 2. čtvrtletí každého roku ve 3. čtvrtletí každého roku ve 4. čtvrtletí každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

14 - 7/a - Oddíl VII. Obvodní soud pro Prahu 7 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notářky JUDr. Marie Malé - notářka JUDr. Ing. Vanda Pirková - místo notářky JUDr. Ing. Vandy Pirkové - notářka Mgr. Gajané Rejzková - místo notářky Mgr. Gajané Rejzkové - notářka JUDr. Jana Dolanová - místo notářky JUDr. Jany Dolanové - notářka JUDr. Marie Malá d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Ing. Vanda Pirková - notářka společnice JUDr. Zdeňka Kratochvíla (OS Praha 3)

15 - 8 - Oddíl VIII. Obvodní soud pro Prahu 8 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Ing. Michael Sáblík JUDr. Zdeňka Procházková JUDr. Ilona Remešová Mgr. Šárka Zwierzynová JUDr. Eva Krejcarová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Ing. Michael Sáblík v měsíci a , a každého roku JUDr. Zdeňka Procházková JUDr. Ilona Remešová Mgr. Šárka Zwierzynová JUDr. Eva Krejcarová v měsíci každého roku v měsíci a a každého roku v měsíci každého roku v měsíci a a každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

16 - 8/a - Oddíl VIII. Obvodní soud pro Prahu 8 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notáře JUDr. Ing. Michaela Sáblíka - notářka JUDr. Zdeňka Procházková - místo notářky JUDr. Zdeňky Procházkové - notářka JUDr. Ilona Remešová - místo notářky JUDr. Ilony Remešové - notářka Mgr. Šárka Zwierzynová - místo notářky Mgr. Šárky Zwierzynové - notářka JUDr. Eva Krejcarová - místo notářky JUDr. Evy Krejcarové - notář JUDr. Ing. Michael Sáblík

17 - 9 - Oddíl IX. Obvodní soud pro Prahu 9 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Miluše Peterková Mgr. Soňa Glazarová JUDr. Věra Sáblíková JUDr. Ivan Ertelt JUDr. Sylva Kotrbová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Miluše Peterková v měsíci a každého roku Mgr. Soňa Glazarová JUDr. Věra Sáblíková JUDr. Ivan Ertelt JUDr. Sylva Kotrbová v měsíci a každého roku v měsíci a každého roku v měsíci a každého roku v měsíci a , a každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či dodatečné projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

18 - 9/a Oddíl IX. Obvodní soud pro Prahu 9 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notářky JUDr. Miluše Peterkové - notářka Mgr. Soňa Glazarová - místo notářky Mgr. Soni Glazarové - notářka JUDr. Věra Sáblíková - místo notářky JUDr. Věry Sáblíkové - notář JUDr. Ivan Ertelt - místo notáře JUDr. Ivana Ertelta - notářka JUDr. Sylva Kotrbová - místo notářky JUDr. Sylvy Kotrbové - notářka JUDr. Miluše Peterková d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Miluše Peterková - notářka společnice JUDr. Miloslava Peterky (OS Praha 4)

19 Oddíl X. Obvodní soud pro Prahu 10 a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Michal Kulík JUDr. Jaroslava Voclová JUDr. Květuše Muzikářová JUDr. Zdeněk Špaček JUDr. Marie Tlášková JUDr. Jitka Voleská JUDr. Jana Zangiová JUDr. Běla Braná JUDr. Lucie Foukalová b) Způsob pověřování jednotlivých soudních komisařů úkony v řízení o dědictví Při pověřování se vychází z data narození zůstavitele t a k t o : zůstavitelé narození aa/ JUDr. Michal Kulík v měsíci a 16.1., 16.2.,16.3.,16.4. a 31.1.každého roku JUDr. Jaroslava Voclová v měsíci a 16.5.,16.6.,16.7.,16.8. a každého roku JUDr. Květuše Muzikářová v měsíci a 16.9.,16.10.,16.11,16.12.a každého roku JUDr. Zdeněk Špaček v měsíci a 20.1.,20.2., 20.3.,20.4. a každého roku JUDr. Marie Tlášková v měsíci a 20.5.,20.6., 20.7.,20.8. a každého roku JUDr. Jitka Voleská v měsíci a 20.9.,20.10.,20.11.a každého roku JUDr. Jana Zangiová v měsíci a 27.1.,27.2.,27.3.,27.4.a každého roku JUDr. Běla Braná v měsíci a 27.5.,27.6.,27.7.,27.8.a každého roku JUDr. Lucie Foukalová 4.,8.,12. v měsíci a 27.9., , a každého roku bb/ V souvisejících řízeních o dědictví po dvou či více zůstavitelích je pro pověření konkrétního soudního komisaře rozhodující datum narození nejstaršího zůstavitele. cc/ Pro vyřizování dožádání či projednání dědictví je způsob přidělování dán rovněž datem narození zůstavitele.

20 - 10/a - Oddíl X. Obvodní soud pro Prahu 10 c/ Označení notáře, který bude pověřen provedením úkonů jako soudní komisař namísto notáře, kterému bylo toto pověření zrušeno, který byl vyloučen z provedení úkonů soudního komisaře či pokud byla nařízena výměna tohoto notáře jako soudního komisaře: - místo notáře JUDr. Michala Kulíka - notářka JUDr. Jaroslava Voclová - místo notářky JUDr. Jaroslavy Voclové - notářka JUDr. Květuše Muzikářová - místo notářky JUDr. Květuše Muzikářové - notář JUDr. Zdeněk Špaček - místo notáře JUDr. Zdeňka Špačka - notářka JUDr. Marie Tlášková - místo notářky JUDr. Marie Tláškové - notářka JUDr. Jitka Voleská - místo notářky JUDr. Jitky Voleské - notářka JUDr. Jana Zangiová - místo notářky JUDr. Jany Zangiové - notářka JUDr. Běla Braná - místo notářky JUDr. Běly Brané - notářka JUDr. Lucie Foukalová - místo notářky JUDr. Lucie Foukalové - notář JUDr. Michal Kulík d/ Označení notáře - společníka, vykonává-li soudní komisař činnost notáře jako společník: JUDr. Lucie Foukalová notářka společnice JUDr. Libuše Vildové (OS Praha- západ) JUDr. Marie Tlášková notářka společnice Mgr. Šárky Tláškové (OS Praha 4) V Praze dne JUDr. Libor Vávra předseda Městského soudu v Praze

21 M ě s t s k ý s o u d v P r a z e R o z v r h pověřování notářů úkony v řízení o dědictví pro obvod Městského soudu v Praze na rok 2016

R o z v r h. pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti pro obvod Městského soudu v Praze na rok 2019

R o z v r h. pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti pro obvod Městského soudu v Praze na rok 2019 M ě s t s k ý s o u d v P r a z e R o z v r h pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti pro obvod Městského soudu v Praze na rok 2019 - 1 Oddíl I. Obvodní soud pro Prahu l a/ Notáři působící jako

Více

- 1 - a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu. aa/ JUDr. Petr Hochman v lednu a únoru každého roku

- 1 - a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu. aa/ JUDr. Petr Hochman v lednu a únoru každého roku - 1 - Oddíl I. Obvodní soud pro Prahu l a/ Notáři působící jako soudní komisaři v obvodu soudu JUDr. Petr Hochman JUDr. Roman Hochman JUDr. Bohdan Hallada JUDr. Jarmila Humpolcová JUDr. Miroslav Novák

Více

Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy

Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy Notářská komora České republiky oznamuje výsledky voleb do volených notářské samosprávy pro funkční období 2011 2013 : orgánů 1. Notářská komora České republiky:

Více

Rozvrh pověřování notářů jako soudních komisařů úkony v řízení o dědictví v obvodu Krajského soudu v Českých Budějovicích na rok 2017

Rozvrh pověřování notářů jako soudních komisařů úkony v řízení o dědictví v obvodu Krajského soudu v Českých Budějovicích na rok 2017 Rozvrh pověřování notářů jako soudních komisařů úkony v řízení o dědictví v obvodu Krajského soudu v Českých Budějovicích na rok 2017 Okresní soud České Budějovice 1. JUDr. Jana Tomanová České Budějovice,

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013 Podle Zákona č.111/1998 Sb., 53 a Vyhlášky děkanky č. 19VD/2012, čl.3 stanovila FPE Komise pro pedagogiku a psychologii: Předseda: Doc. PaedDr. Ladislav P o d r o u ž e k, Ph.D. Místopředseda: PhDr. Dagmar

Více

Rozvrh pověřování notářů jako soudních komisařů úkony v řízení o dědictví v obvodu Krajského soudu v Českých Budějovicích na rok 2018

Rozvrh pověřování notářů jako soudních komisařů úkony v řízení o dědictví v obvodu Krajského soudu v Českých Budějovicích na rok 2018 Rozvrh pověřování notářů jako soudních komisařů úkony v řízení o dědictví v obvodu Krajského soudu v Českých Budějovicích na rok 2018 Okresní soud České Budějovice 1. JUDr. Jana Pražáková České Budějovice,

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Seznam notářských úřadů notářů, kteří v obvodu tohoto soudu působí jako soudní komisaři

Seznam notářských úřadů notářů, kteří v obvodu tohoto soudu působí jako soudní komisaři Rozvrh pověřování notářů jako soudních komisařů úkony v řízení o dědictví v obvodu Krajského soudu v Českých Budějovicích na rok 2019 (doplňující změny k 12.6.2019) Okresní soud České Budějovice 1. JUDr.

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Rozvrh. na rok Okresní soud. v Trutnově. Spr 5579/2018. pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti. Hradec Králové 5.

Rozvrh. na rok Okresní soud. v Trutnově. Spr 5579/2018. pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti. Hradec Králové 5. Hradec Králové 5. listopadu 2018 Spr 5579/2018 Rozvrh pověřování notářů úkony v řízení o pozůstalosti na rok 2019 Okresní soud v Trutnově JUDr. Jan Čipera předseda krajského soudu Okresní soud v Trutnově

Více

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570 Červeně jsou označeni Mistři Jihomoravského kraje a modře další postupující do semifinále Mistrovství ČR a zeleně další postupující na Mistrovství ČR. Muži KK Blansko - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno

Více

Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana

Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana Člen zastupitelstva * 1 Havlík Ivan 1 105 ODS * 2 Valtr Ladislav Ing. MBA 977 ODS * 3 Čulík Jan 942 ODS * 4 Chaloupka Pavel 852 ODS * 5 Kučera Miroslav 775 ODS *

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Dolní Dunajovice okres... Břeclav konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba člena kontrolní komise SVTC7 - Dominik Vild ANO 2. Volba člena

Více

ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, OLOMOUC. Spr 663/2012. Dodatek č. 4 k Rozvrhu práce pro rok 2012

ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, OLOMOUC. Spr 663/2012. Dodatek č. 4 k Rozvrhu práce pro rok 2012 ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, 771 38 OLOMOUC Spr 663/2012 Dodatek č. 4 k Rozvrhu práce pro rok 2012 1 Občanskoprávní úsek Přehled soudních oddělení: předseda senátu VSÚ VK/RV činnost 10C

Více

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Místo konání: Lyžarský areál Zadov - Kobyla Datum konání: 25/01/2013 Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Kategorie: Lyže M1 1 153 HLÁVKA Vítězslav 1986 CZE CZP Brno 00:37.16

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: úterý 20. 5. 2014 dopoledne Denní porada vyučujících: 11:30 Denní vyhlášení výsledků: 11:45 Daniel Bárta (4.A) sp. - Český jazyk a 7:40 8:00 Mgr. Iva Urbanová / Mgr. Eliška Bartoňová / sp. - Anglický

Více

Výsledky turnaje O pohár města Benešova 2009, kategorie Muži

Výsledky turnaje O pohár města Benešova 2009, kategorie Muži Výsledky turnaje O pohár města Benešova 2009, kategorie Muži 1 Kováč Zdeněk Sokol Rudná 378 229 1 607 Muži 2 Doubrava Lukáš KK Konstruktiva 367 227 3 594 Muži 3 Roj Jaroslav TJ Kovohutě Příbram 388 204

Více

Notářská komora v Ústí nad Labem Ústí nad Labem, Revoluční 8, tel./fax ,

Notářská komora v Ústí nad Labem Ústí nad Labem, Revoluční 8, tel./fax , Notářská komora v Ústí nad Labem Ústí nad Labem, Revoluční 8, tel./fax. 475 209 295, e-mail: notarkom.usti@nkcr.cz Notářská komora České republiky Apolinářská 12 P r a h a 2 V Ústí nad Labem dne 15. 2.

Více

V Y R O Z U MĚNÍ. Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice ÚČASTNÍKA ŘÍZENÍ O PODANÉM ODVOLÁNÍ

V Y R O Z U MĚNÍ. Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice ÚČASTNÍKA ŘÍZENÍ O PODANÉM ODVOLÁNÍ Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 2855/2011-25-Ca-ÚŘSP-Vyro-/ Pozořice, dne: 19.9.2012 Vyřizuje: Bronislava Častková E-mail: su.pozorice@volny.cz Telefon: 544 226 055

Více

VOLBY MĚSTA BECHYNĚ. Seznam kandidátů str. 2 Zvolení zastupitelé str. 10 Volební účast str. 12 Pořadí kandidátů podle počtu hlasů str.

VOLBY MĚSTA BECHYNĚ. Seznam kandidátů str. 2 Zvolení zastupitelé str. 10 Volební účast str. 12 Pořadí kandidátů podle počtu hlasů str. VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA BECHYNĚ 1998 Obsah materiálu: Seznam kandidátů str. 2 Zvolení zastupitelé str. 10 Volební účast str. 12 Pořadí kandidátů podle počtu hlasů str. 13 Volby do Zastupitelstva

Více

Oddíl I. Okresní soud v České Lípě

Oddíl I. Okresní soud v České Lípě Oddíl I. Okresní soud v České Lípě JUDr. Ladislava H o l a s o v á kancelář Česká Lípa, Mánesova 1325 Mgr. Šárka J i h l a v c o v á kancelář Česká Lípa, Hrnčířská 2985 Mgr. Jana T r u h l á ř o v á kancelář

Více

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha 10 Mgr. Babuljaková Tereza Mgr. Baďurová Marie Jeseník

Více

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143 Přítomno % z přítomných % ze všech Časy Otázka pro hlasování Hlasů % Pro Proti Zdrž. Pro Proti Zdrž. Otevř. Uzavř. Stav Schválení programu shromáždění

Více

TRESTNÍ ÚSEK. 52 T 1) Rozhodování v trestních věcech krajského soudu

TRESTNÍ ÚSEK. 52 T 1) Rozhodování v trestních věcech krajského soudu TRESTNÍ ÚSEK Soudní odd. Věci Obor a vymezení působnosti 52 T 1) Rozhodování v trestních věcech krajského soudu jako soudu I. stupně s místní příslušností v okresech Česká Lípa, Jablonec n. N., Liberec

Více

MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE Spálená 6/2, Praha 2. Změna č. 17 rozvrhu práce Městského soudu v Praze pro rok 2019

MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE Spálená 6/2, Praha 2. Změna č. 17 rozvrhu práce Městského soudu v Praze pro rok 2019 MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE Spálená 6/2, 112 16 Praha 2 Spr 3000/2018 Praha 29. července 2019 Změna č. 17 rozvrhu práce Městského soudu v Praze pro rok 2019 S účinností od 1. srpna 2019 se rozvrh práce Městského

Více

OBČANSKOPRÁVNÍ ÚSEK - pobočka KS v Liberci. 30 1) Rozhodování o odvoláních proti rozhodnutím okresních soudů JUDr. Milan Skála

OBČANSKOPRÁVNÍ ÚSEK - pobočka KS v Liberci. 30 1) Rozhodování o odvoláních proti rozhodnutím okresních soudů JUDr. Milan Skála OBČANSKOPRÁVNÍ ÚSEK - pobočka KS v Liberci Soudní odd. Obor a vymezení působnosti Předseda senátu Samosoudce Členové senátu: Soudce Vyšší soudní úřednice Asistent soudce Vedoucí kanceláře (pořadí) Přidělení

Více

Olešná (příloha kroniky č. 3)

Olešná (příloha kroniky č. 3) Olešná (příloha kroniky č. 3) Seznam ů a uživatelů domů dle čísel popisných. (Statistické údaje zpracovány k 7.12.2009 ) -uživatel domu 1 rekreační chalupa Lidinský Milan A 1 N 2 obytný Buriánek Lukáš

Více

Detailní přehled účtu za rok 2006

Detailní přehled účtu za rok 2006 Detailní přehled účtu za rok 2006 datum částka fo služby pozn2 20060104 2423 0 2423 Hora Josef a Horová Jaroslava 20060105 2657 0 2657 Březina Karel 20060105 2561 0 2561 Valenta Jiří Ing. a Valentová Kateřina

Více

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub Výsledková listina: 28.07.2018 Kategorie: 1 96 Holub Václav M 1983 1:28:11 0:06:05 2 0:57:00 1 0:25:05 1 2 82 Buček Martin M 1978 1:30:53 0:07:19 17 0:57:08 2 0:26:25 7 3 43 Miláček Petr M 1981 1:31:26

Více

52 T 1) Rozhodování v trestních věcech krajského soudu

52 T 1) Rozhodování v trestních věcech krajského soudu Soudní odd. Věci Obor a vymezení působnosti 52 T 1) Rozhodování v trestních věcech krajského soudu jako soudu I. stupně s místní příslušností v okresech Česká Lípa, Jablonec n. N., Liberec včetně věcí

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Hrádek nad Nisou okres... Liberec konaných ve dnech (dne)... 15.10. - 16.10.2010 byly podle výsledků převzatých od

Více

Fulín František Neštětice 9 *1763

Fulín František Neštětice 9 *1763 František Neštětice 9 1763-12.12.1853 Fulínová Kateřina - Tisem1 28.6.1775-25.5.1855 Fulín Vít-v Dl.Lhotě 14 roz. z Neštětic 9 asi 1803 - Magdalena roz. Nerad. z Tomic 7.10.1826-8.6.1830-20.4.1900 Majdalena

Více

VODOVOD OBEC Předpisný seznam k vyúčtování vodného za období

VODOVOD OBEC Předpisný seznam k vyúčtování vodného za období Vodné uvedené ve sloupci " 15% " prosíme zaplatit do 10.9.2015 v hotovosti v pokladně obecního úřadu nebo bankovním převodem takto: č.účtu: 11423201/0100; variabilní symbol = číslo odběru (viz sloupec

Více

ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, OLOMOUC. Spr 1294/2012. Dodatek č. 10 k Rozvrhu práce pro rok 2012

ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, OLOMOUC. Spr 1294/2012. Dodatek č. 10 k Rozvrhu práce pro rok 2012 ČR - Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, 771 38 OLOMOUC Spr 1294/2012 Dodatek č. 10 k Rozvrhu práce pro rok 2012 Občanskoprávní úsek Soudci a soudní oddělení (rejstříky C, EC, EVC, Nc,Cd,Ro, Ero):

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Tlumačov okres... Zlín konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

CZŠ RUDOLFOVSKÁ 2 Stehlík Jan Šťastný Petr Kubešová Pavla Kavalírová Jindřiška

CZŠ RUDOLFOVSKÁ 2 Stehlík Jan Šťastný Petr Kubešová Pavla Kavalírová Jindřiška 10. květen 2012 Příjmení Jméno Start. PSP První Jízda Jízda jednotlivci družstvo družstvo číslo pomoc zruč. ddh trestné body trestné body pořadí Klabouch Matěj 1 30 0 8 15 53 Suchý Patrik 2 25 2 27 40

Více

Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci

Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci 1. týden 1.12.2012 Angelus Sammael Shikutokachika Kr Termohrnek 1.12.2012 Alice Kochmanová Termohrnek 1.12.2012 Milena Smolařová Gliss Kur Marakesh oil kondicionér

Více

ID Jméno Počet hlasů Přitomno Přítomen hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 # 1 1,11 1 1,11 0,00 0,00

ID Jméno Počet hlasů Přitomno Přítomen hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 # 1 1,11 1 1,11 0,00 0,00 Aktivní ID Jméno Počet hlasů Přitomno hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 2 Balia Vlastimil, Mgr. 0,31 3 Beck Petr 1,11 4 Beck Petr 0,45 5 Bezák Miroslav 0,70 6 Bodnár Vladimír,

Více

Krajský soud v Ústí nad Labem, Národního odboje 1274, Ústí nad Labem 50 tel , mail:

Krajský soud v Ústí nad Labem, Národního odboje 1274, Ústí nad Labem 50 tel , mail: Krajský soud v Ústí nad Labem, Národního odboje 1274, 400 92 Ústí nad Labem 50 tel. 477 047 111, mail: podatelna@ksoud.unl.justice.cz, ISDS: phgaba8 Dodatek č. 12 rozvrhu práce Krajského soudu v Ústí nad

Více

Složení komisí státních závěrečných zkoušek

Složení komisí státních závěrečných zkoušek Složení komisí státních závěrečných zkoušek Vyhláška Dokument Název dokumentu Typ dokumentu Garant dokumentu Vymezení působnosti Složení komisí státních závěrečných zkoušek Vyhláška Proděkanka pro studium

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 Vlastnictví domu s byty a nebytovými prostory

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 Vlastnictví domu s byty a nebytovými prostory CZ0522 Vlastnictví domu s y a neovými prostory Kat.území: 659541 List vlastnictví: 6709 572659 A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl Vlastnické právo Babák Pavel a Babáková Jana, Pod lipami 894,

Více

1.A DEN SLUNCE Kategorie: 1. - 3. třída

1.A DEN SLUNCE Kategorie: 1. - 3. třída 1.A 1.B Třídní učitel: Milana Svojanovská Třídní učitel: Veronika Hroudová Počet přítomných žáků: 16 Počet přítomných žáků: 18 1 ks vrchního dílu (tričko, svetr, vesta, tílko): 15 1 ks vrchního dílu (tričko,

Více

Dodatek č. 6 k Rozvrhu práce pro rok 2017

Dodatek č. 6 k Rozvrhu práce pro rok 2017 Okresní soud v Olomouci, tř. Svobody 16, 771 38 OLOMOUC Spr 877/2017 Dodatek č. 6 k Rozvrhu práce pro rok 2017 Občanskoprávní úsek Soudci a soudní oddělení (rejstříky C, EC, EVC, Nc,Cd,Ro, Ero): Přehled

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Rudoltice okres... Ústí nad Orlicí konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých od

Více

Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Absolventi: Obor:Diplomovaná sestra Třídní učitel: Marie Mikříková Absolventi:

Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Absolventi: Obor:Diplomovaná sestra Třídní učitel: Marie Mikříková Absolventi: Seznam absolventů Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Marta Vrbová, Božena Vaňková, Božena Trnková, Ludmila Štěpánová, Milada Stejskalová ( Bendová), Anna Stanová, Karolina

Více

EVA A ADAM VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy

EVA A ADAM VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE EVA A ADAM 25. - 27. květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy ÚAMK - 1. Český AMK žen

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

Střední průmyslová škola Ostrov, Klínovecká 1197. Zahájení ústní části MZ se uskuteční v pondělí 18.05.2015 v 7,30 ( všichni maturanti ).

Střední průmyslová škola Ostrov, Klínovecká 1197. Zahájení ústní části MZ se uskuteční v pondělí 18.05.2015 v 7,30 ( všichni maturanti ). Střední průmyslová škola Ostrov, Klínovecká 1197 Třída: L4, *L4 - Technické lyceum (rok nástupu 2011,2010) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: Ing. Pavel Francisko, PhD. Místopředseda: Mgr.

Více

XVII. MISTROVSTVÍ ČESKÉ POŠTY. Výsledková listina slalom

XVII. MISTROVSTVÍ ČESKÉ POŠTY. Výsledková listina slalom XVII. MISTROVSTVÍ ČESKÉ POŠTY 23.ledna 2011 Harrachov Výsledková listina slalom Ženy 1. kolo 2. kolo 1. 7 ŠEDOVÁ Markéta SČ 1:06.23 0,00 32.15 ( 1) 34.08 ( 2) 2. 4 KARLOVÁ Jarmila CE 1:09.49 3.26 34.63

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba Martiny Čížkové za předsedající shromáždění SVTC7 ANO 2. Volba

Více

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování Volby do zastupitelstev obcí 20.10. - 21.10.2006 - výsledky hlasování Zastupitelstvo města, Kraj: Jihomoravský kraj, Okres: Brno-venkov Obec: Oslavany Počet volených členů zastupitelstva Počet volebních

Více

Adresy škol v Brně (pro účely pedagogické praxe) Adresa školy Zastupce ředitele pro II.stupeň

Adresy škol v Brně (pro účely pedagogické praxe) Adresa školy Zastupce ředitele pro II.stupeň Adresy škol v Brně (pro účely pedagogické praxe) Adresa školy Zastupce ředitele pro II.stupeň Email ZŠ Slovanské náměstí 2, 612 00 ZŠ Antonínská 3, 602 00 ZŠ Bakalovo náb. 8, 639 00 ZŠ Kotlářská 4, 602

Více

Členové Plánovací komise programu dílčí pro PO3

Členové Plánovací komise programu dílčí pro PO3 Členové Plánovací komise programu dílčí pro PO3 Organizace Funkce Zástupce organizace Náhradník zástupce organizace 1. MŠMT - Sekce řízení operačních programů (řídicí orgán OPVVV) předseda PKP PhDr. Mgr.

Více

Jméno, adresa vlastníka nemovitosti. 1 297/1 stavební místo PaedDr. Dana Kotíková, Poljanovova 3159/3, Praha, Modřany, 143 00

Jméno, adresa vlastníka nemovitosti. 1 297/1 stavební místo PaedDr. Dana Kotíková, Poljanovova 3159/3, Praha, Modřany, 143 00 Vezměte prosím na vědomí, že od doby vypracování tohoto seznamu došlo ke značnému počtu změn (změny vlastníků nemovitostí, kolaudace staveb, změny adres apod.), z praktických důvodů byl seznam ponechán

Více

Předseda Nejvyššího soudu prof. JUDr. Pavel Šámal, Ph. D.

Předseda Nejvyššího soudu prof. JUDr. Pavel Šámal, Ph. D. Předseda Nejvyššího soudu prof. JUDr. Pavel Šámal, Ph. D. V Brně dne 22. ledna 2015 Rozvrh práce Nejvyššího soudu na rok 2015 takto: S účinností od 22. 1. 2015 do funkce předsedy Nejvyššího soudu nastupuje

Více

Ročník Výsledková listina - ruské kuželky. Kategorie: m61 až 70

Ročník Výsledková listina - ruské kuželky. Kategorie: m61 až 70 Kategorie: m61 až 70 1 Zítko Pavel 329 TJ. Sokol České Meziříčí 7 9 7 7 30 2 Joska Jaromír 216 Senioři ČR, MO Předměřice n.l. 1 12 11 4 28 2 Hroch Jiří 236 Senioři ČR, z.s., MO Smiřice 2 7 8 11 28 3 Horčička

Více

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 32049. Společnost s ručením omezeným

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 32049. Společnost s ručením omezeným Výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 32049 Datum zápisu: 29 září 1994 Spisová značka: Obchodní firma: C 32049 vedená u Městského soudu v Praze Hurbanova 1171/5

Více

Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace

Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace Místo Start. č. Tanečník Tanečnice waltz cha-cha polka jive Suma 1. 2. 2 Cimr Tomáš Nováková Veronika XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX 20 1. 2. 16 Nepovím Filip Vašková Eliška

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Sedlnice okres... Nový Jičín konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

1. KOMISE (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová. třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr.

1. KOMISE (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová. třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr. 1. KOMISE 28. 5.- 31. 5. 2012 (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová místopředseda:ing. Bc. Jaroslava Horová třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr. Miroslav Linhart 1. Kladenská soukromá

Více

Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bartoš Jaroslav ODS 2 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen

Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bartoš Jaroslav ODS 2 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen Předsedá: Zelený Miroslav Ing. HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 27.3.2014 13:15:10 1.1.Schválení zápisu 30. zasedání ZMČ Praha 5 Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen Bubníková

Více

1. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 14 145 KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 8 145 3. místo KV0064 Hanka Dyková, Ostrov 17 139 KV0029

1. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 14 145 KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 8 145 3. místo KV0064 Hanka Dyková, Ostrov 17 139 KV0029 1. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 14 145 KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 8 145 3. místo KV0064 Hanka Dyková, Ostrov 17 139 KV0029 Monika Novotná, Karlovy Vary 8 139 5. místo KV0049 Petr Lukáš,

Více

Česká 3D lukostřelba - sezóna 2012/2013

Česká 3D lukostřelba - sezóna 2012/2013 Průběžné výsledky Českého poháru v 3D 1/7 MINIS MINIS 1 Kučera David 173,00 202 153 164 2 Šrutová Magdalena 165,33 187 146 163 120 3 Rejholec Jan 151,00 166 136 4 Horáková Anna 150,00 150 5 Šrek Prokop

Více

zasedá dne od 8:30 v místnosti č. A433 FSv ČVUT, Thákurova 7, Praha 6

zasedá dne od 8:30 v místnosti č. A433 FSv ČVUT, Thákurova 7, Praha 6 Komise č. 1 zasedá dne 14. 2. 2017 od 8:30 v místnosti č. A433 Předseda: doc. Ing. Jiří Sedlák, Ph.D VUT Brno Místopředseda: Ing. Jan Klečka Metrostav a.s. Členové: Ing. Eva Zezulová FSv Ing. Daniel Adamovský,

Více

Akce: Zahájení územního řízení kanalizační přípojky Mladkov příloha č.1

Akce: Zahájení územního řízení kanalizační přípojky Mladkov příloha č.1 1 Mladkov st.256 Baranowski Libor, Mladkov 1, 561 67 1 Mladkov st.256 Dlouhá Irena, Petrovičky 1, Mladkov, 561 67 1 Mladkov st.256 Hejkerlík Vojtěch, Mladkov 1, 561 67 1 Mladkov st.256 Hejkerlíková Jarmila,

Více

Změna rozvrhu práce č. 1

Změna rozvrhu práce č. 1 Č E S K Á R E P U B L I K A K R A J S K Ý S O U D V P R A Z E 150 75 PRAHA 5 - SMÍCHOV, nám. Kinských č. 5, tel. 257 005 111,fax:257 326 026 ID datové schránky: hvbabbq E-mail: podatelna@ksoud.pha.justice.cz

Více

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu okrsku 1 1 Adamcová Olga 22.04.1954 Nový Dům 29 1 2 Adamec Václav 04.07.1953 Nový Dům 29 1 3 Augsten Pavel 10.06.1944 Nový Dům 73 1 4 Augsten Petr 14.05.1981 Nový Dům 73 1 5 Augstenová Libuše 16.08.1943

Více

1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary místo KV0029 Monika Novotná, Karlovy Vary

1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary místo KV0029 Monika Novotná, Karlovy Vary 1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 11 123 2. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 14 120 3. místo KV0029 Monika Novotná, Karlovy Vary 17 117 4. místo KV0112 Zdeněk Prečan, Nové Sedlo 17 111

Více

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Třída: Třídní učitelka: HT 4. A 65-42-M/004 Hotelnictví a turismus Mgr. Danica Lokajíčková 1. Kateřina Baslová 16. Alena Kukuczková 2. Vojtěch Beseda 17. Lenka

Více

1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary místo KV0003 Jiří Holý, Plesná

1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary místo KV0003 Jiří Holý, Plesná 1. místo KV0101 Verunka Richterová, Bukovany 5 98 2. místo KV0065 Zuzana Míková, Karlovy Vary 11 92 3. místo KV0003 Jiří Holý, Plesná 11 89 4. místo KV0049 Petr Lukáš, Sedlec 5 86 KV0029 Monika Novotná,

Více

O d b o r s p r á v y m a j e t k u. D o l n í n á m ě s t í 1 4, O d o l e n a V o d a

O d b o r s p r á v y m a j e t k u. D o l n í n á m ě s t í 1 4, O d o l e n a V o d a M ě s t s k ý ú ř a d O d o l e n a V o d a O d b o r s p r á v y m a j e t k u D o l n í n á m ě s t í 1 4, 2 5 0 7 0 O d o l e n a V o d a http:// e-mail: www.odolenavoda.cz jana.bubenickova@odolenavoda.cz

Více

dorážka

dorážka poř. dr. dr. dr. dr. číslo jméno / klub (oddíl) -0-0 -90 9-0dorážka chyby celkem celkem 0 Hejhal Radek / SKC Staffelstein 9 9 Jirouš Michal / SKC Staffelstein 9 9 0 Franěk Jiří / KK Konstruktiva Praha

Více

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 I. Charakteristika školy 1. Žáci a) počet žáků 396 1.st. 266 2.st. 130 b) počet tříd 19 z toho 1. stupeň 12 2. stupeň 7 c) počet oddělení školní družiny

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Nové Město pod Smrkem okres... Liberec konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Velká Bíteš okres... Žďár nad Sázavou konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých

Více

Halové rekordy TJ Jiskra Havlíčkův Brod. Ženy 30 m 4,8 Šváchová Vladislava Jihlava 4,8 Šimková Vendulka Jihlava

Halové rekordy TJ Jiskra Havlíčkův Brod. Ženy 30 m 4,8 Šváchová Vladislava Jihlava 4,8 Šimková Vendulka Jihlava Halové rekordy TJ Jiskra Havlíčkův Brod Ženy 30 m 4,8 Šváchová Vladislava 130259 050376 Jihlava 4,8 Šimková Vendulka 130259 050376 Jihlava 6,8 Matějková Iveta 20266 310182 Praha Strahov 6,8 Švecová Šárka

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.11 Kuželky Borovany A - TJ Spartak Trhové Sviny C 8:0 2555-2172 (11:1) 28.11. TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Dynamo České Budějovice B 7:1 2354-2212 (9:3) 28.11. Kuželky

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne Strana 1 z 9 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 7.12.2016 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. 1 Schválení ověřovatelů zápisu ANO 2. 2 Schválení programu ANO 3. 3 Schválení

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Domanín okres... Jindřichův Hradec konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od

Více

Díky kotlíkové dotaci můžu v naší obci i já lépe dýchat.

Díky kotlíkové dotaci můžu v naší obci i já lépe dýchat. Díky kotlíkové dotaci můžu v naší obci i já lépe dýchat. KONTAKTNÍ ÚDAJE NA JEDNOTLIVÉ KRAJE Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královéhradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Starý Plzenec okres... Plzeň-město konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých od

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.19 TJ Nová Ves C - TJ Spartak Trhové Sviny C 6:2 2307-2216 (8:4) 14.02. TJ Nová Ves B - TJ Sokol Soběnov B 1:7 2453-2479 (5:7) 15.02. Kuželky Borovany C - KK Český

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.13 TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Spartak Trhové Sviny C 6:2 2349-2298 (6:6) 12.12. Kuželky Borovany C - Kuželky Borovany A 0:8 2119-2520 (2:10) 13.12. TJ Nová Ves

Více

Zápis. z 1. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 7. listopadu 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z 1. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 7. listopadu 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z 1. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 7. listopadu 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: Přítomni: 18:20 hodin Ing. Pavel Tyralík Mgr. Filip Leder

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

ROZPIS LSPP STOMATOLOGIE PRO LÉKAŘE OBLASTI PARDUBICE-CHRUDIM Období ROK 2008 od 1.2.2008-31.1.2009

ROZPIS LSPP STOMATOLOGIE PRO LÉKAŘE OBLASTI PARDUBICE-CHRUDIM Období ROK 2008 od 1.2.2008-31.1.2009 ROZPIS LSPP STOMATOLOGIE PRO LÉKAŘE OBLASTI PARDUBICE-CHRUDIM Období ROK 2008 od 1.2.2008-31.1.2009 Pozn.: sloupec "SVÁTEK" = státní svátky+soboty+neděle Data 27.09. a 28.09.2009 jsou svátek a neděle -

Více

Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek

Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek Centrální spojovatelka recepce Vltava J. Boreckého 27 389 03 7511 recepce@zsf.jcu.cz Podatelna J. Boreckého 27 7512 Fax

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.20 TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Sokol Nové Hrady D 3:5 2246-2297 (4:8) 20.02. TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Dynamo České Budějovice B 4:4 2352-2339 (6:6) 22.02. TJ Sokol

Více

Složení komisí státních závěrečných zkoušek

Složení komisí státních závěrečných zkoušek Složení komisí státních závěrečných zkoušek Vyhláška Dokument Název dokumentu Typ dokumentu Garant dokumentu Vymezení působnosti Složení komisí státních závěrečných zkoušek Vyhláška Proděkanka pro studium

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2013-2014 (zákon č.561/2004 Sb., 11, vyhláška č.15/2005 Sb., 7, V platném znění)

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2013-2014 (zákon č.561/2004 Sb., 11, vyhláška č.15/2005 Sb., 7, V platném znění) VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2013-2014 (zákon č.561/2004 Sb., 11, vyhláška č.15/2005 Sb., 7, V platném znění) Základní škola a Mateřská škola Havlíčkův Brod Wolkerova 2941 580 01 Havlíčkův

Více

OLM_12.TXT Strana: 1/6 D:\Data\OB\OLM\ Poslední změna: :58:34

OLM_12.TXT Strana: 1/6 D:\Data\OB\OLM\ Poslední změna: :58:34 OLM_12.TXT Strana: 1/6 Kategorie D Okresní liga mládeže Opava 2016 1.Rychlá Pavlína KRN8559 618.43 97.70 95.72-80.27 85.99-85.81 81.76-91.18 - - 2.Poláková Lenka SOP0151 563.69-100.00-102.96 100.23-86.93-74.00-99.57-3.Glabazňová

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium České Budějovice, Jírovcova 8 Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Soňa Hřídelová Místopředseda: Mgr. Miroslav Habrovanský Třídní: RNDr.Ing.

Více

Věc: Žádost o schválení členů komisí SBZ a SZZ FSE UJEP v akademickém roce 2018/2019

Věc: Žádost o schválení členů komisí SBZ a SZZ FSE UJEP v akademickém roce 2018/2019 Věc: Žádost o schválení členů komisí SBZ a SZZ FSE UJEP v akademickém roce 2018/2019 Státní bakalářské zkoušky: B6208 Ekonomika a management Ekonomika a management (a Podniková ekonomika a management,

Více

Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období

Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období 2014-2018 Finanční výbor zastupitelstva města Předseda: Miroslav Jurenka - Ing. Otakar Zahradník - Mgr. Petr Vágner - Věra Kaderková

Více

Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od

Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od Úsek trestního soudnictví Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od 1. 5. 2014 5 a) trestné činy proti majetku ( 205-232 tr. zák.) b) trestné činy hospodářské ( 233-239 tr.zák., 248-271 tr.zák.) 1/4

Více