Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "06.06. 2011 10.06. 2011"

Transkript

1 Hilpoltstein Györ Dietzenbach Kościan Rakovník

2 POŘADATEL Masarykova obchodní akademie Rakovník FINANČNÍ PODPORA Město Rakovník Česko německý fond budoucnosti Středočeský kraj Rada rodičů při MOA Rakovník Qalt s.r.o. ZÁŠTITA Starosta města Rakovník: Ing. Zdeněk Nejdl

3 ÚČASTNÍCI Rakovník Královské město Rakovník leží necelých 60 km západně od Prahy, ve středu Rakovnické kotliny, na dně širokého, kdysi mokřinatého údolí. Dnešní Rakovník má více než obyvatel a je správním centrem regionu. Do města je soustředěna většina průmyslu celého regionu, je centrem kultury i sportu. Svým turistům město nabízí k prohlédnutí historické památky, možnosti kulturního i sportovního vyžití, procházky po městě i výlety do přilehlého okolí. Výstavba nových bytů a domů dodala okrajovým částem města moderní podobu. Opravy starých domů a objektů v centru města, předělání chodníků a celých ulic na pěší zóny, úpravy městských parků, to vše zase dává městu podobu historického městečka. Zvláště podmanivou atmosféru města evokují objekty, které jsou večer nasvícené (radnice, chrám sv. Bartoloměje s Pražskou bránou, Vysoká brána) a pouliční dobové osvětlení. V Rakovníku sídlí i řada významných firem. K největším patří Procter & Gamble, Lasselsberger, Eberspächer či Valeo. Ve městě jsou 3 základní a 5 středních škol. Sportfestgames 2011 se zúčastní Gymnázium Zikmunda Wintra Rakovník, Střední zemědělská škola Rakovník, Masarykova obchodní akademie Rakovník a společný výběr všech základních škol.

4 Hilpoltstein (Německo) Hilpoltstein leží v Bavorsku asi 35 km od Norimberku. Jeho historie sahá hluboko do středověku. Kolem roku 1000 byl vybudován gotický hrad, kolem něhož se brzy vytvořila menší osada, základ budoucího města. V následujících letech architektonický vývoj pokračoval. Byly postaveny další významné stavby, z nichž stojí za připomenutí radnice z 15. století, sídlo současného starosty města Markus Mahl. V Hilpoltsteinu dnes žije kolem obyvatel. Působí zde více než 80 sportovních a kulturních spolků. Kromě toho se zde nachází i několik základních a středních škol, mezi nimiž nechybí ani státní reálná škola, jejíž žáci si zasportují na Sportfestgames Dietzenbach (Německo) Dietzenbach leží v Hesensku nedaleko Frankfurtu nad Mohanem. První zmínka o městě pochází z roku Od té doby prošel Dietzenbach mnoha změnami. Město se postupně rozšiřovalo. V roce 1711 byla postavena první radnice. O sto let později byly zakládány první školy, do města vjel poprvé vlak. Po první světové válce došlo k vybudování známé obytné čtvrti Steinberg. Tím rozvoj města samozřejmě neskončil. V současnosti žije v Dietzenbachu přes obyvatel. Starostou je Jürgen Rogg. Na území města se nachází zajímavé historické památky, muzea, galerie, kina a další významné kulturní objekty. Působí zde mnoho sportovních klubů a kulturních spolků. Je zde několik základních a středních škol. Jedna z nich Všeobecná škola Heinricha Manna vysílá své zástupce na Sportfestgames 2011.

5 Kościan (Polsko) Kościan leží v centru Velkopolska 40 km jižně od Poznaně. Žije zde přes obyvatel. Starostou je Michal Jurga. Je to město s bohatou tradicí. Nachází se zde několik pamětihodností kostel Panny Marie, kaple zasvěcená Ježíši Kristu či budova radnice. Kościan má vlastní regionální muzeum, divadlo a čtyři školy, z nichž Zespól Szkól nr. 4 vysílá své reprezentanty na Sportfestgames Györ (Maďarsko) Györ leží v severozápadní části Maďarska. Žije zde asi obyvatel a je hlavním městem župy Györ Moson Sopron. Jeho historie sahá až do doby římské říše. Tehdy byl pod jménem Arrabona významným centrem provincie Ponnonia. V roce 1793 získal Györ od Marie Terezie statut svobodného královského města. V současné době se jedná o turisticky velmi vyhledávanou destinaci. Vedle zajímavých především barokních pamětihodností (kostel sv. Ignáce z Loyoly, karmelitánský kostel či biskupský palác) láká návštěvníky města areál termálních lázní. Termální voda je zvláště vhodná při léčbě pohybového ústrojí, dále pak při dýchacích a gynekologických obtížích. Sportovní čest města budou v Rakovníku hájit sportovci z Pálffy Miklós Kereskedelmi Szakképzö Iskola.

6 PROGRAM Neděle Příjezd výprav, ubytování (Tělocvičny MOA Rakovník) Večeře (Restaurace Na Střelnici) Pondělí Snídaně (Restaurace Na Střelnici) Slavnostní zahájení Sportfestgames 2011 (Tělocvična MOA Rakovník) Oběd (Restaurace Na Střelnici) Fotbalový turnaj chlapci (Areál TJ Tatran Rakovník) Turnaj ve stolním tenisu dívky (Tělocvična MOA Rakovník) Večeře (Restaurace Na Střelnici) Poznej naše město: Rakovník prohlídka historického jádra města Úterý Snídaně (Restaurace Na Střelnici) Volejbalový turnaj dívky (Hřiště VK Rakovník) Basketbalový turnaj chlapci (Tělocvičny 1. ZŠ a 2. ZŠ Rakovník) Oběd (Restaurace Na Střelnici) Volejbalový turnaj chlapci (Hřiště VK Rakovník) Basketbalový turnaj dívky (Tělocvičny 1. ZŠ a 2. ZŠ Rakovník) Večeře (Restaurace Na Střelnici)

7 19.30 Poznej naše město: Virtuální prohlídka měst účastníků her (Aula MOA Rakovník) Středa Odpočinkový den Snídaně (Restaurace Na Střelnici) Návštěva Prahy prohlídka historického jádra Večeře (Restaurace Na Střelnici) Bowlingový turnaj (Teniscentrum CAFEX Rakovník) Čtvrtek Snídaně (Restaurace Na Střelnici) Minigolfový turnaj dívky (Minigolfové hřiště Rakovník) Florbalový turnaj chlapci (Tělocvičny 1. ZŠ a 2. ZŠ Rakovník) Oběd (Restaurace Na Střelnici) Minigolfový turnaj chlapci (Minigolfové hřiště Rakovník) Florbalový turnaj dívky (Tělocvičny 1. ZŠ a 2. ZŠ Rakovník) Slavnostní vyhlášení vítězů (Restaurace Na Střelnici) Zakončení Sportfestgames 2011 (Restaurace Na Střelnici) Pátek Snídaně (Restaurace Na Střelnici) Odjezd zahraničních výprav

8 SYSTÉM TURNAJŮ Volejbal Družstva budou losem rozdělena do dvou čtyřčlenných základních skupin, kde se střetnou systémem každý s každým. Všechny zápasy se budou hrát na dva vítězné sety. První dvě sady se hrají do 25 bodů, rozhodující třetí set do 15. Musí se vyhrát o dva body. Za každé vítězství získá tým 2 body, za prohru 1. O konečném pořadí v základní skupině budou rozhodovat tato kritéria: 1. Počet získaných bodů 2. Výsledek vzájemného utkání 3. Rozdíl skóre 4. Podíl skóre 5. Los Po základní části následují duely o konečné pořadí: 4. A 4. B o 7. místo 3. A 3. B o 5. místo 2. A 3. B o 3. místo 1. A 1. B o 1. místo Všechny zápasy se hrají podle platných pravidel FIVB. Basketbal Družstva budou losem rozdělena do dvou čtyřčlenných základních skupin, kde se střetnou systémem každý s každým. Za každé vítězství získá tým 2 body, za prohru 1. V případě remízy se bude prodlužovat. O konečném pořadí v základní skupině budou rozhodovat tato kritéria: 1. Počet získaných bodů 2. Výsledek vzájemného utkání 3. Rozdíl skóre 4. Podíl skóre 5. Los Po základní části následují duely o konečné pořadí:

9 4. A 4. B o 7. místo 3. A 3. B o 5. místo 2. A 3. B o 3. místo 1. A 1. B o 1. místo Hrací doba všech zápasů je 2 x 8 minut. V každém poločase může tým využít jeden oddechový čas (1 minuta). V případě prodloužení se bude hrát 3 minuty. Všechny zápasy se hrají podle platných pravidel FIBA. Fotbal Družstva budou losem rozdělena do dvou čtyřčlenných základních skupin, kde se střetnou systémem každý s každým. Za každé vítězství získá tým 3 body, za remízu 1 bod a za prohru žádný. O konečném pořadí v základní skupině budou rozhodovat tato kritéria: 1. Počet získaných bodů 2. Výsledek vzájemného utkání 3. Rozdíl skóre 4. Podíl skóre 5. Los Po základní části následují duely o konečné pořadí: 4. A 4. B o 7. místo 3. A 3. B o 5. místo 2. A 3. B o 3. místo 1. A 1. B o 1. místo Hrací doba všech zápasů je 2x 20 minut. Všechny zápasy se hrají podle platných pravidel FIFA. Florbal Družstva budou losem rozdělena do dvou čtyřčlenných základních skupin, kde se střetnou systémem každý s každým. Za každé vítězství získá tým 3 body, za remízu 1 bod a za prohru žádný. O konečném pořadí v základní skupině budou rozhodovat tato kritéria: 1. Počet získaných bodů 2. Výsledek vzájemného utkání 3. Rozdíl skóre 4. Podíl skóre

10 5. Los Po základní části následují duely o konečné pořadí: 4. A 4. B o 7. místo 3. A 3. B o 5. místo 2. A 3. B o 3. místo 1. A 1. B o 1. místo Hrací doba všech zápasů je 2x 8 minut. Všechny zápasy se hrají podle platných pravidel IFF. Stolní tenis Družstva budou losem rozdělena do dvou čtyřčlenných základních skupin, kde se střetnou systémem každý s každým. Za každé vítězství získá tým 2 body, za prohru 1. O konečném pořadí v základní skupině budou rozhodovat tato kritéria: 1. Počet získaných bodů 2. Výsledek vzájemného utkání 3. Rozdíl skóre 4. Podíl skóre 5. Los Po základní části následují duely o konečné pořadí: 4. A 4. B o 7. místo 3. A 3. B o 5. místo 2. A 3. B o 3. místo 1. A 1. B o 1. místo Stolní tenistky jsou rozděleni podle výkonnosti. (číslo 1 = nejlepší) V každém zápase se nejprve utkají hráčky č. 1, následují hráčky č. 2, pak hráčky č. 3 a na konec hráčky č. 4. Po dvouhrách následuje jedna čtyřhra v libovolném složení. Hraje se na dva vítězné sety. Každá sada je hrána do 11. Musí se vyhrát o dva body. Všechny zápasy se hrají podle platných pravidel ITTF. Minigolf Před začátkem turnaje se vytvoří 8 osmičlenných skupin. V každé je zástupce jednoho sportovního týmu. Hráči postupují od jedné dráhy k druhé (celkem 18 drah) a snaží se dopravit míček do jamky. Mají na to 7 pokusů. Vzájemně si zapisují výsledky. Na konci se sečtou hodnoty

11 všech členů družstva a určí se pořadí. Soutěž družstev V obou kategoriích (dívky chlapci) se rovněž soutěží o nejlepší tým Sportfestgames Každé družstvo získává body za pořadí v jednotlivých disciplínách: 1. místo 10 bodů 2. místo 8 bodů 3. místo 6 bodů 4. místo 5 bodů 5. místo 4 body 6. místo 3 body 7. místo 2 body 8. místo 1 bod Celky s největším počtem získaných bodů vítězí! MEDIÁLNÍ PARTNER Týdeník Raport DALŠÍ PARTNEŘI Restaurace Na Střelnici Autobusová doprava Karel Stružka REDOT Média s.r.o.

12 Jízdní kola Rezek Rezková Sport U Brány Procter & Gamble TJ Lokomotiva Rakovník TJ Tatran Rakovník Golfclub 85 Rakovník 1. ZŠ Rakovník 2. ZŠ Rakovník

Orientační časový harmonogram

Orientační časový harmonogram Orientační časový harmonogram??? Sraz zástupců organizačních výborů jednotlivých firem upřesní se dle příjezdu Čtvrtek, Pátek Návštěva pivovaru Kocour, Falkenštějn, Čokoládovna Čtvrtek do 18:00 Příjezd

Více

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 -

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 - Itinerář OBSAH: Obsah: Úvod: 1.den: 2.den: 3.den: 4.den: 5.den: 6.den: 7.den: Shrnutí: Prameny čerpání: 1.strana 2.strana 3.strana 4.strana 5.strana 6.strana 7.strana 8.strana 9.strana 9.strana 10.strana

Více

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 III. ročník (18. červenec 2015) www.ledenickasportovni.cz Obsah: Část A obecné informace Část B systém turnaje Část C pravidla Část D týmy Část E doplňující

Více

S P O R T O V N Í R E K T O R S K Ý D E N

S P O R T O V N Í R E K T O R S K Ý D E N S P O R T O V N Í R E K T O R S K Ý D E N 14. května 2014 SPORTOVNÍ SOUTĚŽE A AKCE Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze www.utvs.cvut.cz Sportovní soutěže BADMINTON - soutěž jednotlivců

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 11. 5. 12. 5. 2016

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 11. 5. 12. 5. 2016 Asociace školních sportovních klubů České republiky, město Klatovy a Základní škola Čapkova vás zvou na: REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 11. 5. 12. 5. 2016 Pořádá

Více

Harmonogram turnaje. NIKE Premier Cup 2013

Harmonogram turnaje. NIKE Premier Cup 2013 NIKE Premier Cup 2013 Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing, a. s. Harmonogram turnaje Pro rok 2013 byl zvolen systém bližší Evropské kvalifikaci jeden čtyřdenní finálový

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 13. 5. 15. 5. 2014

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 13. 5. 15. 5. 2014 Asociace školních sportovních klubů České republiky, město Klatovy a Gymnázium J. Vrchlického vás zvou na: REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 13. 5. 15. 5. 2014

Více

Kurz Vedoucí dětského kolektivu 2016

Kurz Vedoucí dětského kolektivu 2016 Kurz Vedoucí dětského kolektivu 2016 Pro zájemce jsou připraveny 2 kurzy. Cíl: 1.kurzu je poskytnout účastníkům základní znalosti z oblasti pedagogiky a psychologie, informace a inspiraci pro přípravu

Více

TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE

TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE PONDĚLÍ 11. 7. 2016 AŽ NEDĚLE 17. 7. 2016 PROGRAM Informační centrum Jilemnice, Masarykovo náměstí 140, 514 01 Jilemnice tel.: 481 541 008 e-mail: info@jilemnice.cz PUTOVÁNÍ PO

Více

Liga RAFL (2013 2014) regionální amatérská florbalová liga. Hlavní garant soutěže: Ing. Tomáš Suchý, email: Florbalova.akademie.Pionyr@seznam.

Liga RAFL (2013 2014) regionální amatérská florbalová liga. Hlavní garant soutěže: Ing. Tomáš Suchý, email: Florbalova.akademie.Pionyr@seznam. Liga RAFL (2013 2014) regionální amatérská florbalová liga Hlavní organizátor soutěže: PC FA Mladá Boleslav adresa: Jilemnického 1152, Mladá Boleslav 293 01, tel.: 777 793 696 Hlavní garant soutěže: Ing.

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

II. ROČNÍK REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE ZDRAVOTNICKÝCH DRUŽSTEV HUMANITÁRNÍCH JEDNOTEK ČČK A DRUŽSTEV JUNIORŮ ČČK - KUBÍNŮV MEMORIÁL

II. ROČNÍK REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE ZDRAVOTNICKÝCH DRUŽSTEV HUMANITÁRNÍCH JEDNOTEK ČČK A DRUŽSTEV JUNIORŮ ČČK - KUBÍNŮV MEMORIÁL II. ROČNÍK REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE ZDRAVOTNICKÝCH DRUŽSTEV HUMANITÁRNÍCH JEDNOTEK ČČK A DRUŽSTEV JUNIORŮ ČČK - KUBÍNŮV MEMORIÁL Seč u Chrudimi 6.-8.10.2006 Český červený kříž - Oblastní spolek ČČK Chrudim

Více

24. Setkání Kostelců České a Slovenské republiky 20. 6. 2015

24. Setkání Kostelců České a Slovenské republiky 20. 6. 2015 24. Setkání Kostelců České a Slovenské republiky 20. 6. 2015 Základní informace ke sportovním soutěžím a kulturnímu programu Tenisový turnaj ve čtyřhře Místo konání: 2 antukové tenisové kurty ve sportovním

Více

12. ročník sportovních her OS ECHO

12. ročník sportovních her OS ECHO SZO OS ECHO REGION STŘED SKUPINA ČEZ VE SPOLUPRÁCI S OS ECHO A SKUPINOU ČEZ POŘÁDAJÍ 12. ročník sportovních her OS ECHO Sportovní centrum Nymburk 24. 26. června 2016 Sporty: bowling, malá kopaná, kuželky,

Více

HC ČESKÁ LÍPA se sídlem v České Lípě, IČO 46750444

HC ČESKÁ LÍPA se sídlem v České Lípě, IČO 46750444 Českolipský turnaj v minihokeji Turnaj pro ročník 2004 a mladší Propozice turnaje Pořadatel turnaje: HC Česká Lípa + Sport Česká Lípa příspěvková organizace. Datum turnaje: sobota 22.9.2012 Místo konání:

Více

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 PRESTIŽNÍ PRŮVODCE LONELY PLANET ŘADÍ PLZEŇ MEZI TOP 10 EVROPSKÝCH DESTINACÍ PRO ROK 2014 Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

Příjmy a výdaje podle předkontací Strana 1 Sdružení rodičů a přátel při Obchodní IČ: akademii 69987165 Opava šk. 2013-2014 Rok: 2014

Příjmy a výdaje podle předkontací Strana 1 Sdružení rodičů a přátel při Obchodní IČ: akademii 69987165 Opava šk. 2013-2014 Rok: 2014 Příjmy a výdaje podle předkontací Strana 1 PŘÍJMY ZAHRNOVANÉ DO ZÁKLADU DANĚ Pčl Příjem členské příspěvky 25.09.2013 13HP001 Příjem členský příspěvek 4C 7 00 27.09.2013 13HP002 Příjem členské příspěvky

Více

PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE

PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE : PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS ve spolupráci s PARDUBICKÝM KRAJEM, CHRUDIMSKÝM DENÍKEM, SPORTOVNI UNII CHRUDIMSKA, městy Chrudim, Slatiňany,

Více

PRONÁJEM TĚLOCVIČNY OBDOBÍ BŘEZEN 2016

PRONÁJEM TĚLOCVIČNY OBDOBÍ BŘEZEN 2016 PRONÁJEM TĚLOCVIČNY OBDOBÍ BŘEZEN 2016 INFORMACE NA TEL.Č.: 737200989 AKTUALIZACE den 8-9 9-10 10-11 11-12 12-13 13-14 14-15 15-16 16-17 17-18 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23 Út 1 ZŠ EJPOVICE TENIS RadekŠONKA

Více

Školení trenérů a rozhodčích licence C - organizace turnaje

Školení trenérů a rozhodčích licence C - organizace turnaje Školení trenérů a rozhodčích licence C - organizace turnaje Zásady pro pořádání turnaje Trenér i rozhodčí musí být schopni zorganizovat turnaj pro skupinu hráčů. Měla by být dodržena zásada, že turnaj

Více

Podpora a rozvoj sportu v Uherském Hradišti

Podpora a rozvoj sportu v Uherském Hradišti Podpora a rozvoj sportu v Uherském Hradišti Investice do sportu po roce 2000 Městská sportovní hala nejnutnější úpravy po povodních, nové povrchy, rozvody energií a vody squashové kurty, cvičební sál,

Více

YOUR INCOMING TOUR OPERATOR. True experts for the Pilsen region. nabídka programů a zážitků 2016-2017. pilsenjoy s.r.o.

YOUR INCOMING TOUR OPERATOR. True experts for the Pilsen region. nabídka programů a zážitků 2016-2017. pilsenjoy s.r.o. YOUR INCOMING TOUR OPERATOR True experts for the Pilsen region nabídka programů a zážitků 2016-2017 pilsenjoy s.r.o. Poznejte to nejlepší z Plzně během zážitkové prohlídky centra města. Projdete s námi

Více

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ZÁŘÍ 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ZÁŘÍ 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ZÁŘÍ 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL. 558 630 051-3 558 628 001, 628 003,

Více

LIBEREC HANDBALL. ve spolupráci s generálními partnery. Liberecký kraj a Město Liberec pořádají

LIBEREC HANDBALL. ve spolupráci s generálními partnery. Liberecký kraj a Město Liberec pořádají LIBEREC HANDBALL ve spolupráci s generálními partnery Liberecký kraj a Město Liberec pořádají 16. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE PRO MINIŽÁKOVSKOU KATEGORII LIBEREC, 17. 19. ČERVNA 2016 TURNAJOVÝ BULLETIN Záštitu

Více

Zápis z MAXOVA který se konal 19-21.3.2010. Pátek

Zápis z MAXOVA který se konal 19-21.3.2010. Pátek Zápis z MAXOVA který se konal 19-21.3.2010 Co očekáváme od ZaDeM: Pátek Eliška P: Abychom se více skamarádili a nelhaly si. Kája B: Abychom se tu nehádali. Klárka: Aby tu byla sranda, a abychom pomohli

Více

www.praguecityline.cz Série - Bezbariérové trasy Českou republikou Plzeň město piva

www.praguecityline.cz Série - Bezbariérové trasy Českou republikou Plzeň město piva Série - Bezbariérové trasy Českou republikou Plzeň město piva Tato trasa je publikována jako součást série bezbariérových tras Českou republikou, které jsou vhodné pro bezbariérové cestování Všechny publikované

Více

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív PRAHA RAKOVNICKO Kde nebudete vědět kam dřív kalendář akcí HISTORICKÉ SLAVNOSTI, SYMPOZIA, DIVADELNÍ A HUDEBNÍ FESTIVALY, CYKLISTICKÉ AKCE, JARMARKY ŘEMESEL ATD. 2009 Řezbářské sympozium v Přílepích Rakovnicko

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006 Obec IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 3.9.2006 v 18.00 hod. SPOJENEC kino

Více

Z Chorvatska vezeme medaile

Z Chorvatska vezeme medaile Z Chorvatska vezeme medaile Jsou za námi další, již XXIV.Mezinárodní salesiánské hry, které se konaly v chorvatském Zagrebu. Již tradičně několik let Česká republika vyslala své nejlepší stolní tenisty,

Více

Prezident ČR Miloš Zeman navštíví ve dnech 14. - 16. května Plzeňský kraj

Prezident ČR Miloš Zeman navštíví ve dnech 14. - 16. května Plzeňský kraj Prezident ČR Miloš Zeman navštíví ve dnech 14. - 16. května Plzeňský kraj Plzeňský kraj, 13.05.2014, aktualizováno 16:07 Prezident ČR Miloš Zeman navštíví ve dnech 14. - 16. května Plzeňský kraj. Středa

Více

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009 XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT 13. června 2009 Vážení sportovní přátelé, kolegyně a kolegové, vítáme Vás na XXII. celopodnikových

Více

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj. Zastávka : Horní Proseč 535 1 2 3 5 6 9 10 11 12 13 14 16 Obchodní centrum 1001 1 Arbesova,základní škola 1001 18 Arbesova,mateřská škola 1001 22 23 Mšeno,kaplička 1001 24 Jablonex 1001 25 Obchodní akademie

Více

Statutární město Přerov

Statutární město Přerov Statutární město Přerov SPORTOVIŠTĚ NA ÚZEMÍ MĚSTA PŘEROVA Zpracoval Odbor sociálních věcí a školství Magistrátu města Přerova Přerov, 2012 OBSAH: 1. ÚVOD str. č. 04 2. DRUHY SPORTOVIŠŤ A TĚLOVÝCHOVNÝCH

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD Co uvnitř najdete družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 datum čas pořadatel

Více

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321,

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, www.ca-futura.webnode.cz PROGRAM 1 - Praha Techn. muzeum a Staroměstská radnice cena

Více

1 / 14. 01.01.2010 Kadov Novoroční pochod od Viklanu v Kadově

1 / 14. 01.01.2010 Kadov Novoroční pochod od Viklanu v Kadově 01.01.2010 Kadov Novoroční pochod od Viklanu v Kadově 01.01.2010 Sedlice Novoroční sešlost - přivítání nového roku se slavnostním ohňostrojem na náměstí T.G. Masaryka před radnicí. 09.01.2010 Blatná Český

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ KALENDÁŘ MĚSTA NA ROK 2011

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ KALENDÁŘ MĚSTA NA ROK 2011 MĚSTO HORNÍ SLAVKOV KULTURNÍ A SPORTOVNÍ KALENDÁŘ MĚSTA NA ROK 2011 Váţení občané, návštěvníci, v tomto kulturním a sportovním kalendáři přinášíme plánované informace o kulturních akcích pořádaných jak

Více

Datum Místo Čas Popis akce poznámky. Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru SLU, ul.

Datum Místo Čas Popis akce poznámky. Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru SLU, ul. Otevírání turistické sezóny v Opavském Slezsku 2013 PROGRAM Datum Místo Čas Popis akce poznámky Pátek 5.4. Opava 19 22 h. SLU Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Praha (Česká republika) Prague s barrel beach soccer tournament 2011

Praha (Česká republika) Prague s barrel beach soccer tournament 2011 Praha (Česká republika) Prague s barrel beach soccer tournament 2011 Kdo jsme 2erre Organizzazioni vznikla 13.května 2002 v Itálii, konkrétně v překrásných, historických Benátkách jako společnost nabízející

Více

HRY VI. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2013 ZLÍNSKÝ KRAJ 23. 28. 6. 2013

HRY VI. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2013 ZLÍNSKÝ KRAJ 23. 28. 6. 2013 HRY VI. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2013 ZLÍNSKÝ KRAJ 23. 28. 6. 2013 OBSAH PREZENTACE 1. Zahajovací, medailový a závěrečný ceremoniál 2. Sportovní a kulturní soutěže 3. Místa a sportoviště

Více

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Projekty, které postoupily do hlasování veřejnosti (abecední seznam) 1 12. ročník Litvínovského poháru Plavecký klub Litvínov Zajištění dvanáctého ročníku sportovní akce

Více

Ing. Tomáš Suchý - ředitel soutěže mobil: 774 096 696 e-mail: tomas.suchy@6zsmb.cz

Ing. Tomáš Suchý - ředitel soutěže mobil: 774 096 696 e-mail: tomas.suchy@6zsmb.cz Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel z pověření Výkonného výboru AŠSK ČR v Praze pořádá ŠSK při Základní škole a Mateřské škole Mladá Boleslav (6. ZŠMB) 2. Adresa pořadatele Základní škola a Mateřská škola

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník Obor III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Regionální kultura, vy_32_inovace_ma_34_10

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU. SHM Újezd u Brna. V Újezdě u Brna 15. března 2008

ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU. SHM Újezd u Brna. V Újezdě u Brna 15. března 2008 ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU SHM Újezd u Brna 2008 V Újezdě u Brna 15. března 2008 členská základna Na konci školního roku 2006/07 měl náš Klub 204 členů. V současné době, tedy v březnu 2008 se pohybujeme na

Více

Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace SNP 2304/6, Ústí nad Labem, IČ 44226233 SMĚRNICE č. 1/2014 Provozní řád základní školy Obsah: ČL.1 ČL.2 ČL.3 ČL.4 ČL.5

Více

2. 5. 8. 2010 www.inremagroup.com/inrema-sports

2. 5. 8. 2010 www.inremagroup.com/inrema-sports 2. 5. 8. 2010 www.inremagroup.com/inrema-sports P R O P O Z I C E A. Základní ustanovení 1. Datum konání: 2. 5. srpna 2010 2. Pořadatel: INREMA SPORTS s.r.o. 3. Místo konání: stadiony SK Sigma Olomouc

Více

Sokol vyletěl opět nejvýše!!!

Sokol vyletěl opět nejvýše!!! Sokol vyletěl opět nejvýše!!! Sokol Kutná Hora dosáhl dalšího vynikajícího úspěchu v partnerském městě našeho města v Tarnowskych Górach v Polsku. Jako každoročně se zúčastnil basketbalového turnaje, pořádaného

Více

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným 5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným Společnost Kultura a sport Chomutov vznikla v roce 2010 rozhodnutím orgánů města z městské organizace Správa sportovních zařízení, přičemž

Více

HLÍDEK MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ

HLÍDEK MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ REPUBLIKOVÉ KOLO SOUTEŽE HLÍDEK MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ informace pro soutěžní týmy Chrudim 18. 20. června 2010 Oblastní spolek Českého červeného kříže Chrudim pořádá z pověření Výkonné rady Českého červeného

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Kino: Ne 01.12.2013 15.00 hod. SNÍŽEK BÍLÝ

Více

MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U14 2015/2016

MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U14 2015/2016 MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U14 2015/ 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: Fotbalová asociace České republiky Grassroots oddělení a Komise mládeže FAČR. Místo konání: oznámí organizátor utkání nejméně 14

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ KVĚTEN 2016 1. 31. 5. VÝSTAVA - HANÁCKÉ BENÁTKY A KRONIKY MK LITOVEL Vzpomínka na uplynulé ročníky Hanáckých Benátek. Turistické informační

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2008

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2008 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2008 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Obec: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Kino: LETNÍ KINO IVANOVICE NA HANÉ ZAHAJUJE

Více

Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An

Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An Termín cesty: 14. - 25. 4. 2016 Během této 11ti denní zahraniční poznávací cesty zavítáte do severní části Vietnamu, která je neprávem tak trochu

Více

500 let v městském špitále pečovali o chudé nemocné a staré lidi. Dnes je z něho restaurace. Žatecká brána

500 let v městském špitále pečovali o chudé nemocné a staré lidi. Dnes je z něho restaurace. Žatecká brána Město Ohře Povídání o Lounech Středověké město bylo postaveno vedle malé vesničky, která se jmenovala Lúně. Snad její název souvisel s luňákem, dravým ptákem, který v řece lovil ryby. Po založení města

Více

VY_32_INOVACE_0618. Zlín a okolí

VY_32_INOVACE_0618. Zlín a okolí Kód vzdělávacího materiálu: Název vzdělávacího materiálu: VY_32_INOVACE_0618 Zlín a okolí Datum vytvoření: 1. 11. 2013 Jméno aurora: Předmět: Ročník: Anotace způsob použití ve výuce: Ing. Martina Polášková

Více

MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017

MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017 MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017 Účastníci ročníku 2017: FK Teplice U19, Česká republika Bohemians Praha 1905 U19, Česká republika SG Dynamo Dresden U19, Německo FK AS Trenčín U19,

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Sportovní granty 2014 2. etapa

Sportovní granty 2014 2. etapa Sportovní granty 2014 2. etapa Kategorie III. a IV. - příspěvek na účast na sportovní akci (výrazná reprezentace města), příspěvek na sportovní akce pořádané na území města Česká i mimo území města Česká,

Více

Danube Challenge Cup Gerasdorf První ročník 2012 7 červen - 8 červen 2014

Danube Challenge Cup Gerasdorf První ročník 2012 7 červen - 8 červen 2014 Danube Challenge Cup Gerasdorf První ročník 2012 7 červen - 8 červen 2014 Danube Challenge Cup Počet týmů: 74 Number of games: 5 Kategorie: mladší přípravka, starší přípravka, mladší žáci, starší žáci

Více

Trasa č. 2. Popis trasy: Délka: 31,22 km Převýšení: 845 m

Trasa č. 2. Popis trasy: Délka: 31,22 km Převýšení: 845 m Trasa č. 2 Janov nad Nisou - Maliník (Bedřichov) - Česká chalupa (Rudolfov) Lidové Sady (Liberec) Ruprechtice (Liberec) Rudolfov - Vodní nádrž Bedřichov Bedřichov Janov nad Nisou Popis trasy: Délka: 31,22

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 30. 4. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

Obsah: 1) Identifikační údaje. 2) Souhrnná zpráva. Zadání:

Obsah: 1) Identifikační údaje. 2) Souhrnná zpráva. Zadání: Sportovní hala Hodkovice nad Mohelkou Architektonická studie 4/2016 Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Souhrnná zpráva 3) Situace 1:500 4) Půdorys 1.NP, řez 1:200 5) Půdorys 2.NP 1:200 6) Pohledy 1:200 7-8)

Více

Pozor, rozšíření otevírací doby na dopolední hodiny o víkendech a svátcích od května do října!!!

Pozor, rozšíření otevírací doby na dopolední hodiny o víkendech a svátcích od května do října!!! PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ČERVENCI A SRPNU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL. 558 630 051-3 558 628

Více

Zjišťování potřeb obcí LEADRU Loucko

Zjišťování potřeb obcí LEADRU Loucko Zjišťování potřeb obcí LEADRU Loucko LUKA NAD JIHLAVOU Celkem dotazníků: 61 (z toho 37 ZŠ, dospělí 24) Výstavba Obecní budovy (ÚM, DPS, zdrav. středisko, hasičárna, hospodářský dvůr, sýpka, Erudito...

Více

HRY VII. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2015 PLZEŇSKÝ KRAJ 14. 19. 6. 2015

HRY VII. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2015 PLZEŇSKÝ KRAJ 14. 19. 6. 2015 HRY VII. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2015 PLZEŇSKÝ KRAJ 14. 19. 6. 2015 ZÁKLADNÍ INFORMACE LODM 2015 Zahajovací ceremoniál Kdy: neděle 14. června 2015 Kde: Zimní stadion ČEZ Aréna Plzeň

Více

Program 54. RE. Středa: 20. 05. 2015. Čtvrtek: 21. 05. 2015. Pátek: 22. 05. 2015. Sobota: 23. 05. 2015. Neděle: 24. 05. 2015. Pondělí: 25. 05.

Program 54. RE. Středa: 20. 05. 2015. Čtvrtek: 21. 05. 2015. Pátek: 22. 05. 2015. Sobota: 23. 05. 2015. Neděle: 24. 05. 2015. Pondělí: 25. 05. Program 54. RE Středa: 20. 05. 2015 8:00 otevření prostoru Rally: - Otevření recepce - Kontrola správnosti umístění a fungování služeb, které organizují rally - Příjem posádek, kteří přijíždějí na Rally,

Více

Po dobu turnaje v prostorách Wi-Fi Free. Turnaj se koná za podpory statutárního města Liberec. Zlatá Želva BEAN. SOKOL CUP Tvarůžkův memoriál

Po dobu turnaje v prostorách Wi-Fi Free. Turnaj se koná za podpory statutárního města Liberec. Zlatá Želva BEAN. SOKOL CUP Tvarůžkův memoriál ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 5 2013/14 Setkání jubilantů a pamětníků se uskuteční v pátek 20.6.2014 od 17 h. v Praze. Pozor změna začátku M ČR v kordu žaček dne 31.5.2014 v Praze: 14.30 h. (původně 10.30 h.). Upozornění

Více

Jižní Čechy harmonické

Jižní Čechy harmonické w w w. j i z n i c e c h y. c z Jižní Čechy harmonické hrady a zámky jako v pohádce Tento projekt Tvorba tiskových materiálů vč. elektronických verzí pro propagaci Jihočeského kraje v ČR i zahraničí 1.

Více

Honeytour Minická 376/2 181 00 Praha 8 Tel./fax. 233 550 495

Honeytour Minická 376/2 181 00 Praha 8 Tel./fax. 233 550 495 Honeytour Minická 376/2 181 00 Praha 8 Tel./fax. 233 550 495 mobil: 604 762 384 e-mail: honeytour@quick.cz 603 141 926 23. COPA CATALUNA 2010 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa Brava (Barcelona)

Více

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 TISKOVÁ ZPRÁVA 28. dubna 2014 Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 Fenomén muzejních nocí patří ve velkých evropských metropolích již řadu let ke stálým

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny Nabídka Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny 8. 5. - 13. 5. 2016 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfového campu pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

15. května 2013 SPORTOVNÍ SOUTĚŽE A AKCE. Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze http://www.utvs.cvut.cz

15. května 2013 SPORTOVNÍ SOUTĚŽE A AKCE. Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze http://www.utvs.cvut.cz S P O R T O V N Í R E K T O R S K Ý D E N 15. května 2013 SPORTOVNÍ SOUTĚŽE A AKCE Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze http://www.utvs.cvut.cz Sportovní soutěže BADMINTON - soutěž jednotlivců

Více

TR Plzeňsko a Český les

TR Plzeňsko a Český les TR Plzeňsko a Český les Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Hennetmairová, DiS. Dostupné

Více

736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz

736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz Školská právnická osoba zřizovatel: Biskupství ostravsko-opavské 736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz POSLÁNÍ STŘEDISKA Pomáháme dětem a mladým lidem zdravě rozvíjet jejich

Více

46 1'59.52"N 14 30'46.58"E. GPS poloha:

46 1'59.52N 14 30'46.58E. GPS poloha: Hrad Lublaňský hrad 46 1'59.52"N 14 30'46.58"E Středověký hrad je zmiňován již v dokumentech z 12. století, byl centrem Kraňska. Gotická kaple sv. Jiří pochází z 15. století, dnešní podobu hrad získal

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Ne 05.06.2016 19.00 hod. TAJEMSTVÍ JEJICH

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE MĚSTO SPORTU 2009 / 2010. www.cb-sport.cz

ČESKÉ BUDĚJOVICE MĚSTO SPORTU 2009 / 2010. www.cb-sport.cz ČESKÉ BUDĚJOVICE MĚSTO SPORTU 2009 / 2010 www.cb-sport.cz České Budějovice město sportu 2009 2010 ČESKÉ BUDĚJOVICE město sportu 2009 2010 je 2 - letý projekt na podporu cestovního ruchu, sportu a kultury

Více

Členský informační pololetník

Členský informační pololetník Přejeme všem členům šťastný nový rok!!! Hodně štěstí, zdraví a úspěchů ve všech oblastech života. Nezapomeňte,že jsme stále s Vámi a pro Vás po celý rok. Váš tým spolupracovníků České unie neslyšících

Více

Katalog ubytovacích zařízení Rakovnicka. Rakovník a okolí Jesenicko Křivoklátsko Novostrašecko Poddžbánsko

Katalog ubytovacích zařízení Rakovnicka. Rakovník a okolí Jesenicko Křivoklátsko Novostrašecko Poddžbánsko Katalog ubytovacích zařízení Rakovnicka Rakovník a okolí Jesenicko Křivoklátsko Novostrašecko Poddžbánsko DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA Evropské tísňové volání...112 Hasiči...150 Záchranná služba...155 Policie

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160. Přehled akcí (Školní rok 2012/2013)

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160. Přehled akcí (Školní rok 2012/2013) ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160 Přehled akcí (Školní rok 2012/2013) Výstavy: 1) Vánoční (prosinec 2012) a velikonoční ( 19. 22.03.2013) výstava na Baráčnické rychtě (1.stupeň + ŠD) 2)

Více

leden 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

leden 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1. 31.1. Po Ne 9.00 16.00 EVROPOU Z JIHU NA SEVER výstava fotografií Martina a Ondry Pelánkových. PZOO, tel.:

Více

V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk,

V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk, V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk, příspěvková organizace Sport Hluk a občanské sdružení TJ Spartak

Více

Projekt z předmětu Informační management

Projekt z předmětu Informační management Projekt z předmětu Přednes na vlastní téma: Lokální sportovní situace, především ledního hokeje VŠB-TU Ostrava:Fakulta Elektrotechniky a informatiky listopad 2010 Martin Dočkal doc068 dockal.martin@gmail.com

Více

PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ

PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ Pořadatel - TJ Slovan Varnsdorf - oddíl volejbalu Termín 14. - 15.4.2018 Zahájení 14.4. - společným nástupem v 9:00 hodin - první utkání v 9:30 hodin - 15.4.

Více

Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her

Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her HRY VI. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR 2013 ZLÍNSKÝ KRAJ 23. 28. 6. 2013 Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her OBSAH PREZENTACE

Více

Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Fotbalová asociace České republiky PROPOZICE A PRAVIDLA SOUTĚŽE

Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Fotbalová asociace České republiky PROPOZICE A PRAVIDLA SOUTĚŽE Coca-Cola Školský pohár 2012/2013 Název soutěže: Coca-Cola Školský pohár VŠEOBECNÉ INFORMACE Vyhlašovatel a organizátor: Coca-Cola Services n.v. Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Více

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 C:\Users\jvrablik\Documents\Kulturní akce.doc JaVr 7/87 PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 Aktualizováno ke dni: 25.11.2015 Změna programu vyhrazena! Zkratky: KZ Kulturní zařízení při OÚ Liptál, KA Kulturní areál,

Více

List1. Stránka 1. Příloha č. 25 Turistické atraktivity. Atraktivita. Rozhledna Čebínka výška 30 m

List1. Stránka 1. Příloha č. 25 Turistické atraktivity. Atraktivita. Rozhledna Čebínka výška 30 m Příloha č. 25 Turistické atraktivity Obec Čebín Drásov Hradčany Malhostovice Sentice Rozhledna Čebínka výška 30 m Atraktivita Přírodní amfiteátr v bývalém lomu Na kamínce - hraje se zde divadlo VKP Lesní

Více

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Pořadatel : TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Termín : Pátek - neděle 6. 8. 12. 2013 Věk hráčů Místo Organizace Počet družstev Ubytování Stravování : turnaje

Více

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN Č e s k ý K r u m l o v s l á v a, n a z d a r v ý l e t u! a n e b A H O J N A K O L E K O N C E P T C Y K L I S T I C K Ý C H V Ý L E T Ů v o k o l í Č e s k é h o K r u m l o v a r o k 2 0 1 1 T i p

Více

"SYMPATIE EUROPARKŮ" - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu

SYMPATIE EUROPARKŮ - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu qq "SYMPATIE EUROPARKŮ" - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu Pro všechny účastníky "Sympatie Europarků" je vstup do Disneylandu zdarma Při včasném podání přihlášky - vstup

Více