Výpis usnesení z 13. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výpis usnesení z 13. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne"

Transkript

1 Výpis usnesení z 13. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne MAME s.r.o. Přidělení bytu v domě č. p RM-13/2019/1 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření Smlouvy o nájmu bytu s J. J. Předmětem nájmu je byt č. 9 o výměře 92,50 m2 situovaný v 6. podlaží stavby č. p na ulici Komenského v Moravských Budějovicích; stavba je součástí pozemku p. č. st zapsaného na listě vlastnictví pro obec a k. ú. Moravské Budějovice. Smlouva o nájmu bytu bude uzavřena na dobu určitou 1 roku s výší nájemného 65,- Kč/m2/měsíc z podlahové plochy bytu. Provede: MAME s.r.o. Termín: MAME s.r.o. Záměr zveřejnění pronájmu prostor sloužících k podnikání ve stavbě č. p. 26 RM-13/2019/2 Rada města Moravské Budějovice schvaluje zveřejnit záměr pronájmu prostor sloužících k podnikání ve stavbě č. p. 26 na náměstí Míru v Moravských Budějovicích, a to dle přílohy č. 1, která je součástí tohoto přednesu. Provede: MAME s.r.o. Termín: MAME s.r.o. Pronájem prostor sloužících k podnikání ve stavbě č. p. 123 RM-13/2019/3 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření Smlouvy o nájmu prostor sloužících k podnikání, o nájmu pozemku a o dodávkách služeb do prostor sloužících k podnikání č (dále jen Smlouva 1903) s nájemcem Bc. Lenkou Fuksovou, Dis., Lukov 20, Moravské Budějovice, IČO Předmětem nájmu jsou prostory sloužící k podnikání o výměře 40,84 m2 situované v 1. N. P. stavby č. p. 123 na ulici 1. máje v Moravských Budějovicích; stavba je součástí pozemku p. č. st. 375 zapsaného na listě vlastnictví pro obec a k. ú. Moravské Budějovice. Smlouva č bude uzavřena na dobu neurčitou s výší nájemného 1.858,- Kč bez DPH za každý kalendářní měsíc. Provede: MAME s.r.o. Termín: MAME s.r.o. Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky - doba určitá RM-13/2019/4 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu, kterým se prodlužuje nájem na dobu určitou o 1 rok, a to od do s těmito nájemníky: - I.H. - P.R. Provede: MAME s.r.o. Termín:

2 111 - OŽP 5 Žádost SDH Moravské Budějovice o povolení pálení čarodějnic RM-13/2019/5 Rada města souhlasí s konáním akce Pálení čarodějnic dne v prostoru letiště. Provede: OŽP Termín: SO Investujme v sociálních službách výzva k podávání žádostí o dotaci RM-13/2019/6 Rada města bere na vědomí informace o výzvě k předkládání projektů v rámci programu Investujme v sociálních službách 2019 a souhlasí s podáním žádosti o dotaci na pořízení osobního automobilu. Provede: SO Termín: OFŽ Dodatek ke Smlouvě o sběru odpadu č. 3 RM-13/2019/7 Rada města souhlasí se zněním Dodatku ke Smlouvě o sběru odpadu č. 3 a pověřuje starostu podpisem tohoto dodatku. Provede: OFŽ Termín: OFŽ Dodatek č. 3 k Mandátní smlouvě č. SM/FO/119/2008 Odloženo. Provede: OFŽ Termín: OFŽ Dodatek č. 2 ke Smlouvě o budoucí kupní smlouvě byt v domě č.p RM-13/2019/8 a)rada města schvaluje zveřejnění záměru převodu práv a povinností a budoucího kupujícího bytové jednotky označené jako č. 1 o velikosti 1+1, nacházející se v prvním nadzemním podlaží bytového domu č. p. 1596, stojícího na p. č. st v ul. Na Výsluní v obci a k.ú. Moravské Budějovice předem určenému zájemci B.P. b)rada města projednala a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice projednat a schválit dodatek č. 2 ke smlouvě o budoucí kupní smlouvě uzavřené mezi Městem Moravské Budějovice (budoucí prodávající), A. S. (budoucí kupující a nyní převodce práv a povinností) a B. P. (nabyvatelka práv a povinností a budoucí kupující) a pověřuje starostu města podpisem dodatku č. 2 ke smlouvě. Provede: OFŽ Termín: OKSŠ Zápis ze 4.jednání Komise rozvoje sportu ze dne RM-13/2019/9 Rada města bere na vědomí zápis ze 4.jednání Komise rozvoje sportu ze dne Provede: OKSŠ Termín:

3 OFŽ Žádost Junák - český skaut, středisko Moravská Orlice Moravské Budějovice, z.s. o příspěvek z FAOM RM-13/2019/10 Rada města Moravské Budějovice schvaluje poskytnutí dotace z FAOM ve výši ,- Kč (50 % uznatelných nákladů) pro JUNÁK-český skaut, středisko Moravská orlice Moravské Budějovice, z.s. na celoroční činnost oddílu, schvaluje smlouvu o dotaci a pověřuje starostu města podpisem smlouvy OFŽ Žádost SDH Moravské Budějovice o příspěvek z FAOM na celoroční činnost RM-13/2019/11 Rada města Moravské Budějovice doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí finančního daru z FAOM ve výši ,- Kč (50 % celkových uznatelných nákladů) pro SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů v Moravských Budějovicích na celoroční činnost sboru dobrovolných hasičů OFŽ Žádost Orel jednota Moravské Budějovice o příspěvek z FAOM na celoroční činnost RM-13/2019/12 Rada města doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí finančního daru z FAOM ve výši ,- Kč (50 % celkových uznatelných nákladů) pro Orel jednota Moravské Budějovice na celoroční činnost OFŽ Žádost HC Žihadla Moravské Budějovice mládež, z. s. o příspěvek z FAOM na činnost hokejového klubu mládeže RM-13/2019/13 Rada města Moravské Budějovice doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí finančního daru z FAOM ve výši ,- Kč (50 % celkových uznatelných nákladů) pro HC Žihadla Moravské Budějovice mládež, z. s. na činnost hokejového klubu mládeže OFŽ Žádost Sportovního klubu JeMoBu o příspěvek z FAOM na celoroční činnost RM-13/2019/14 Rada města doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí finančního daru z FAOM ve výši ,- Kč (27,33 % celkových uznatelných nákladů) pro Sportovní klub JeMoBu - spolek na celoroční činnost florbalového oddílu.

4 OFŽ Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Moravské Budějovice o příspěvek z FAOM na celoroční činnost RM-13/2019/15 Rada města doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí finančního daru z FAOM ve výši ,- Kč (50 % celkových uznatelných nákladů) pro Tělocvičnou jednotu Sokol Moravské Budějovice na celoroční činnost OFŽ Žádost Sportovního klubu Moravské Budějovice z. s. o příspěvek z FAOM na celoroční činnost RM-13/2019/16 Rada města doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí finančního daru z FAOM ve výši ,- Kč (40 % celkových uznatelných nákladů) pro Sportovní klub Moravské Budějovice z. s. na celoroční činnost sportovního klubu OFŽ Žádost HC Žihadla Moravské Budějovice, z. s. o příspěvek z FAOM na činnost hokejového klubu mužstva ve 2. lize hokeje České republiky RM-13/2019/17 Rada města Moravské Budějovice doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí finančního daru z FAOM ve výši 1, ,- Kč (1/3 celkových uznatelných nákladů) pro HC Žihadla Moravské Budějovice, z. s. na činnost hokejového klubu tréninky a zápasy mužstva mužů ve 2. lize hokeje České republiky OFŽ Závěrečný účet a účetní závěrka Města Moravské Budějovice za rok 2018 RM-13/2019/18 Rada města Moravské Budějovice projednala závěrečný účet a účetní závěrku Města Moravské Budějovice za rok 2018 a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice závěrečný účet projednat a souhlasit bez výhrad s celoročním hospodařením Města Moravské Budějovice v roce 2018 a schválit účetní závěrku města sestavenou k rozvahovému dni Provede: OFŽ Termín: OSRI Smlouva o zřízení věcného břemene Budějovice Horká: kabelová přípojka, číslo smlouvy: JI /001 RM-13/2019/19 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městem Moravské Budějovice jako povinným z věcného břemene a společností E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, jako oprávněným z věcného břemene na zřízení věcného břemene spočívajícího v umístění distribuční soustavy na části zatížených nemovitostí pozemků parc. č. 260/2, 594/17, 594/35, 600/1 zapsaných na LV č v katastrálním území Moravské Budějovice, obec Moravské Budějovice, za jednorázovou úplatu v celkové výši 2.850,- Kč bez DPH. Právo věcného břemene bude zřízeno na dobu neurčitou. Další upřesňující informace o zřízení věcného břemene jsou uvedeny ve smlouvě o zřízení věcného břemene č. JI /001, která tvoří přílohu č. 1 tohoto přednesu.

5 OSRI Smlouva o zřízení služebnosti VPIC Moravské Budějovice TR lokalita Zahrádky RM-13/2019/20 a)rada města Moravské Budějovice revokuje usnesení č. RM 88/2018/2 ze dne , kterým bylo schváleno uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene na akci VPIC Moravské Budějovice TR lokalita Zahrádky. b)rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městem Moravské Budějovice jako povinným z věcného břemene a společností Česká telekomunikační infrastruktura a.s., Olšanská 2681/6, Praha 3 Žižkov, jako oprávněným z věcného břemene na zřízení věcného břemene spočívajícího v umístění ochranných HDPE trubek a metalických a optických kabelů na části zatížených nemovitostí pozemků parc. č. 1480/13, 1480/15, 1727/52 zapsaných na LV č v katastrálním území Moravské Budějovice, obec Moravské Budějovice, za jednorázovou úplatu v celkové výši 500,-Kč bez DPH. Právo věcného břemene bude zřízeno na dobu neurčitou. Další upřesňující informace o zřízení věcného břemene jsou uvedeny ve smlouvě o zřízení věcného břemene č , která tvoří přílohu č. 1 tohoto přednesu OSRI Smlouva o společném postupu zadavatelů RM-13/2019/21 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje uzavření Smlouvy o společném postupu zadavatelů mezi Městem Moravské Budějovice, jako zadavatel č. 1, Vodovody a kanalizace, se sídlem Kubišova 1172, Třebíč, jako zadavatel č. 2 a MAME Moravské Budějovice, s.r.o., se sídlem Tovačovského sady 98, Moravské Budějovice, jako zadavatel č. 3. Předmětem smlouvy je úprava vzájemných práv a povinností zadavatelů k třetím osobám a k sobě navzájem v souvislosti se společným zadáním veřejné zakázky Rekonstrukce technické infrastruktury v lokalitě Mexiko I. etapa, jejímž předmětem jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci chodníků, veřejného osvětlení, vodovodu, kanalizace, telefonní rozvody a rozšíření optické sítě OSRI Žádost o vyjádření k projektové dokumentaci M. Budějovice 1. máje, č. 1763: NN přípojka kadeřnictví a RD č. p. 177 RM-13/2019/22 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje vydání souhlasného stanoviska k projektové dokumentaci na akci M. Budějovice 1. máje, č. 1763: NN přípojka. Provede: OSRI Termín: OSRI Žádost o vyjádření k projektové dokumentaci Moravské Budějovice, Tyršova: NN rozšíření BD 940, Moravské Budějovice, Tyršova: NN obnova, HDPE RM-13/2019/23 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje vydání souhlasného stanoviska k projektové dokumentaci na akci Moravské Budějovice, Tyršova: NN rozšíření BD 940, Moravské Budějovice, Tyršova: NN obnova, HDPE.

6 OSRI Žádost o vyjádření k projektové dokumentaci k územnímu řízení WTTx9_NT_J_TRKPS_OK k.ú. Moravské Budějovice, ulice Tyršova u komína, připojení základnové stanice u komína optickým kabelem včetně výstavby HDPE trubek a optického kabelu RM-13/2019/24 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje vydání souhlasného stanoviska k projektové dokumentaci na akci WTTx9_NT_J_TRKPS_OK k.ú. Moravské Budějovice, ulice Tyršova u komína, připojení základnové stanice u komína optickým kabelem včetně výstavby HDPE trubek a optického kabelu OSRI Záměr prodeje části pozemku p.č. 1409/5 (horní montážní rampa na ul. U Vodojemu), k.ú. Moravské Budějovice Odloženo. Provede: OSRI Termín: OSRI Záměr prodeje části pozemku p.č. 495/1, k.ú. Vesce u Moravských Budějovic RM-13/2019/25 Rada města Moravské Budějovice projednala, schvaluje zveřejnit záměr prodeje části pozemku p.č. 495/1 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 75 m2 (přesná výměra pozemku bude uvedena v oddělovacím geometrickém plánu) v obci Moravské Budějovice a k.ú. Vesce u Moravských Budějovic bez výběrového řízení předem určeným žadatelům Č. M. a Z. M. a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit záměr prodeje části pozemku p.č. 495/1 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 75 m2 (přesná výměra pozemku bude uvedena v oddělovacím geometrickém plánu) v obci Moravské Budějovice a k.ú. Vesce u Moravských Budějovic bez výběrového řízení předem určeným žadatelům Č. M. a Z..M. Provede: OSRI Termín: OSRI Záměr směny částí pozemků p.č. 4259/6 a p.č.st. 192 v k.ú. Moravské Budějovice, ul. Nerudova RM-13/2019/26 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje zveřejnit záměr směny části pozemku p.č. 4259/6 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 7-9 m2 (přesná výměra bude uvedena v oddělovacím geometrickém plánu) v k.ú. Moravské Budějovice z vlastnictví Města Moravské Budějovice do vlastnictví I.S. a části pozemku p.č.st. 192 zastavěná plocha a nádvoří o výměře cca 7-9 m2 (přesná výměra bude uvedena v oddělovacím geometrickém plánu) v k.ú. Moravské Budějovice z vlastnictví I. S. do vlastnictví Města Moravské Budějovice a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit záměr směny pozemků část pozemku p.č. 4259/6 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 7-9 m2 (přesná výměra bude uvedena v oddělovacím geometrickém plánu) v k.ú. Moravské Budějovice z vlastnictví Města Moravské Budějovice do vlastnictví I.S. za část pozemku p.č.st. 192 zastavěná plocha a nádvoří o výměře cca 7-9 m2 (přesná výměra bude uvedena v oddělovacím geometrickém plánu) v k.ú. Moravské Budějovice z vlastnictví I. S. do vlastnictví Města Moravské Budějovice.

7 OSRI Prodej nově odděleného pozemku p.č. 4259/18, ul. Nerudova, k.ú. Moravské Budějovice RM-13/2019/27 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje zveřejnit záměr prodeje nově odděleného pozemku p.č. 4259/18 ostatní plocha jiná plocha o výměře 8 m2 (vznik dle GP č /2018 z pozemku p.č. 4259/6) v obci a k.ú. Moravské Budějovice předem určenému žadateli S. K. a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit prodej nově odděleného pozemku p.č. 4259/18 ostatní plocha jiná plocha o výměře 8 m2 (vznik dle GP č /2018 z pozemku p.č. 4259/6) v obci a k.ú. Moravské Budějovice předem určenému žadateli S. K.za cenu 400 Kč/m2. Další podrobnější informace jsou uvedeny v návrhu kupní smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 tohoto přednesu. Provede: OSRI Termín: OSRI Žádost o prodej části pozemku p.č. 4257/5 a části pozemku p.č. 4261/19 na ul. 1. máje, k.ú. Moravské Budějovice RM-13/2019/28 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje zveřejnit záměr prodeje části pozemku p.č. 4257/5 trvalý travní porost o výměře cca 190 m2 a části pozemku p.č. 4261/19 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 150 m2 (přesné výměry pozemků budou uvedeny v oddělovacím geometrickém plánu) vše v obci a k.ú. Moravské Budějovice předem určenému žadateli B. K. a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit záměr prodeje části pozemku p.č. 4257/5 trvalý travní porost o výměře cca 190 m2 a části pozemku p.č. 4261/19 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 150 m2 (přesné výměry pozemků budou uvedeny v oddělovacím geometrickém plánu) vše v obci a k.ú. Moravské Budějovice předem určenému žadateli B. K. Provede: OSRI Termín: OSRI Aktualizace priorit realizace společných zařízení v k.ú. Vranín RM-13/2019/29 Rada města Moravské Budějovice projednala a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit aktualizaci priorit: 1.Krajinotvorná nádrž N1 2.Krajinotvorná nádrž N2 + poldr P1 + protierozní opatření PEO 7 + interakční prvek (doprovodná zeleň) IP 10 3.Cesta hlavní jednopruhová C3 + interakční prvek (doprovodná zeleň) IP 8 + biocentrum lokálního významu LBC11 Hybina + biokoridor lokálního významu LBK15 při realizace společných zařízení a dalších opatření vyplývajících ze schváleného návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Vranín OSRI Žádost společnosti EGEKaM s.r.o. umístění prodejního stánku Řízkovna, ul. Kollárova, Mor. Budějovice RM-13/2019/30 Rada města bere na vědomí. Provede: OSRI Termín:

8 ZIKOS Žádost o souhlas s vyřazením dlouhodobého hmotného majetku RM-13/2019/31 Rada města souhlasí s vyřazením dlouhodobého hmotného majetku rolby DESTAROL LX z majetku ZIKOS, příspěvkové organizace. Provede: ZIKOS Termín: ZIKOS Informace o termínu zahájení provozu letního koupaliště RM-13/2019/32 Rada města bere na vědomí informaci o termínu zahájení provozu letního koupaliště a ceníku vstupného a služeb na letním koupališti. Provede: ZIKOS Termín: mstar. Informace z činnosti Moravskobudějovického mikroregionu RM-13/2019/33 Rada města bere na vědomí informace z činnosti Moravskobudějovického mikroregionu. Provede: mstar. Termín: mstar. Stanovy Moravskobudějovického mikroregionu RM-13/2019/34 Rada města projednala a doporučuje zastupitelstvu města schválit stanovy Moravskobudějovického mikroregionu dle přílohy. Provede: mstar. Termín: OKSŠ Garance za odbor OVÚP MěÚ Moravské Budějovice RM-13/2019/35 Rada města Moravské Budějovice schvaluje pro volební období garanci radní Jiřiny Jínové za Odbor výstavby a územního plánování. 38 Informace a) OŽP - Chovatelská přehlídka trofejí pozvánka b) OSRI - II/152 Moravské Budějovice - obchvat c) OSRI - odpověď zastupitelce města Mgr. Prokopové ke stavebním parcelám větším než 1000 m2 d) OSRI - odpověď p. Dvořáka na návrh nápravného opatření - dům čp.37 na nám. ČSA e) MAME - Zápis ze 3.schůze bytové komise ze dne f) mstar. - možnost partnerské spolupráce s městy v Polsku, na Slovensku a na Ukrajině RM-13/2019/36 Rada města bere na vědomí informace a), - f).

9 taj Dodatek č. 1 k Dohodě o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku RM-13/2019/37 Rada města schvaluje Dodatek č. 1 k dohodě o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. TRA-V-4/2019 uzavřenou s Úřadem práce České republiky, Dobrovského 1278/25, Praha 7. Provede: taj Termín: mstar. Kritéria pro poskytování odměn jednatelům s.r.o. - TSMB s.r.o., MAME Moravské Budějovice, s.r.o. Odloženo. Provede: mstar. Termín: mstar. Kritéria odměňování ředitelů příspěvkových organizací (MKS Beseda, ZIKOS) Odloženo. Provede: mstar. Termín: OKSŠ Kritéria odměňování ředitelů škol Odloženo. Provede: OKSŠ Termín: OKSŠ Uzavření oranžového hřiště v MŠ Husova pro veřejnost RM-13/2019/38 Rada města souhlasí s uzavřením hřiště v MŠ Husova pro veřejnost od po dobu jeho rekonstrukce. Provede: OKSŠ Termín: mstar. Dotace poskytovatelům sociálních služeb na rok 2019 z rozpočtu Moravskobudějovického mikroregionu RM-13/2019/39 Rada města pověřuje místostarostku města Bc. Janu Kiesewetterovou k hlasování na jednání členské schůze Moravskobudějovického mikroregionu o návrhu výše finančních dotací z rozpočtu mikroregionu pro poskytovatele sociálních služeb na Moravskobudějovicku v roce 2019 dle přílohy. Provede: mstar. Termín:

10 MKS Beseda Informace o zahájení poptávkového řízení pouťové atrakce RM-13/2019/40 Rada města bere na vědomí, že MKS Beseda vyhlásí poptávkové řízení kvůli provozování pouťových atrakcí, které budou součástí Císařského posvícení Zároveň Rada města Moravské Budějovice bere na vědomí, že minimální výše pro provoz pouťových atrakcí je stanovena na ,- Kč. Provede: MKS Beseda Termín: OFŽ Žádost Mateřské školy Moravské Budějovice o navýšení rozpočtu na opravy RM-13/2019/41 Rada města Moravské Budějovice souhlasí s navýšením rozpočtu Mateřské školy Moravské Budějovice o ,- Kč za účelem obnovy plotu kolem MŠ Fišerova. Navýšení rozpočtu příspěvkové organizace bude zapracováno do rozpočtových úprav města OSRI Dodatek č. 1 k Příkazní smlouvě č. 5365/ Rekonstrukce mostu na ul. Havlíčkova RM-13/2019/42 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje dodatek č. 1 k příkazní smlouvě č. 5365/ organizace zadávacího řízení na zhotovitele stavby Rekonstrukce mostu na ulici Havlíčkova. Provede: OSRI Termín: Městská policie Pokračování forenzního značení jízdních kol RM-13/2019/43 Rada města bere na vědomí. Provede: Městská policie Termín: star Žádost o dokončení multifunkční učebny RM-13/2019/44 Rada města schvaluje dofinancování multifunkční učebny v půdním prostoru ZŠ T.G.Masaryka ve výši ,- Kč z rozpočtu města. Provede: star Termín: star Oddávající MěÚ Moravské Budějovice RM-13/2019/45 Rada města pověřuje přijímáním prohlášení snoubenců o uzavření manželství (oddávající) při občanských sňatcích prováděných matričním úřadem a prováděním obřadu vítání občánků dalšího člena zastupitelstva města Miroslavu Svobodovou. Zapsala: Ing. Kamila Havlíčková Provede: star Termín:

Usnesení 4. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 4. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 4. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 13.5.2019 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 4/3/76 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení finančního

Více

Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 16. 09. 2019 1 Přidělení bytu v domě č. p. 710 RM-26/2019/1 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření Smlouvy o nájmu bytu se Z.G.

Více

Výpis usnesení z 12. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 12. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 12. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 01. 04. 2019 1 113 - Městská policie Vnitřní směrnice pohotovostní služby MP RM-12/2019/1 Rada města schvaluje vnitřní směrnici V2/2019

Více

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 24. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 19. 08. 2019 1 Pronájem prostor soužících k podnikání ve stavbě č. p. 26 RM-24/2019/1 Rada města Moravské Budějovice projednala a: a)revokuje

Více

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 11. 12. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-3/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

Výpis usnesení z 6. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 6. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 6. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 21. 01. 2019 1 202 - TSMB Zpracování všech potřebných příloh a podání žádosti o dotaci Státnímu fondu životního prostředí ČR z Operačního

Více

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 4.6.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 17/3/352 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení

Více

Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 16. 10. 2018 1 201 - MAME s.r.o. Seznam slev na nájemném za užívání prostor sloužících k podnikání na nám. Míru a nám. ČSA RM-102/2018/1

Více

Výpis usnesení z 10. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 10. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 10. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 18. 03. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Žádost o prominutí části nájmu z nebytových prostor v č.p. 9 RM-10/2019/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

Výpis usnesení ze 100. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení ze 100. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení ze 100. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 18. 09. 2018 1 201 - MAME s.r.o. Přidělení bytu v domě č. p. 9 RM-100/2018/1 Rada města Moravské Budějovice schvaluje a)uzavření Dohody

Více

Výpis usnesení z 19. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 19. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 19. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 27. 05. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky - doba určitá RM-19/2019/1 Rada města

Více

Výpis usnesení z 101. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 101. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 101. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 02. 10. 2018 1 112- MěK Zábor místa Biblioschránka RM-101/2018/1 Rada města schvaluje zábor vybraného místa pro instalaci Biblioschránky

Více

Výpis usnesení z 15. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 15. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 15. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 29. 04. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Smlouva o televizním vysílání zasedání Zastupitelstva Města Moravské Budějovice RM-15/2019/1 Rada města

Více

Výpis usnesení z 7. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 7. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 7. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 04. 02. 2019 1 204 - MKS Beseda Směrnice č. 24 Vnitřní směrnice pravidla a postup při uveřejňování smluv v registru smluv RM-7/2019/1 Rada

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

Výpis usnesení z 8. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 8. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 8. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 18. 02. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky v domě č. p. 1164 doba určitá RM-8/2019/1

Více

Výpis usnesení z 21. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 21. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 21. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 24. 06. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky - doba určitá RM-21/2019/1 Rada města

Více

Výpis usnesení z 98. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 98. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 98. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 04. 09. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-98/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 5. zasedání Rady města Bučovice ze dne 7.1.2019 82/5/RM/2019 KZ 01 - Žádost o poskytnutí slev poskytnutí slev na kulturní akce pořádané městem Bučovice členům Spolku zdravotně postižených

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě Obec Hořice na Šumavě IČ: 00245909, sídlo: Hořice na Šumavě 40, 382 22 Hořice na Šumavě Informace z 5. zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě, konaného dne č. usnesení: 5/1/2015 1. Schválení programu

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 56/2019/04/ZM Program zasedání Zastupitelstvo města schvaluje program zasedání dle předloženého návrhu

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM Usnesení z 93. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 27.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.4.2019 238/16/RM/2019 OÚP 01 - Výběr zhotovitele a uzavření smlouvy o dílo na akci "Rekonstrukce střechy BD na ulici Součkova v Bučovicích" výběr

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne 22. 7. 2019 Usnesení č. 311/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č. JI-014330053429/001, mezi městem Brtnice, jako povinným

Více

. VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne

. VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne . VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne 10. 10. 2016 Usnesení č. 913/16 RM uzavření dodatků ke Smlouvám o nájmech bytů zvláštního určení, na dobu určitou od 1. 1. 2017 do 31.

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Usnesení z XXXIV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 30. července 2018

Usnesení z XXXIV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 30. července 2018 Usnesení z XXXIV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 30. července 2018 Usnesení č. 1 Zastupitelstvo města Lázně Kynžvart bere na vědomí informaci o usnášeníschopnosti XXXIV.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne . ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne 21. 11. 2016 Usnesení č. 991/16 RM uzavření dodatků ke smlouvám o nájmech bytů, na dobu určitou od 1. 1. 2017 do 31. 12.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne plnění úkolů Zastupitelstva města Šternberka za období od do

Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne plnění úkolů Zastupitelstva města Šternberka za období od do Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 1848/52 Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne 15. 05. 2017 program schůze dne 15.05.2017 Číslo: 1849/52 plnění

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94 DNE: 27. 8. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1650/2018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní

Více

Výpis usnesení z 22. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 22. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 22. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 15. 07. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Přidělení bytu v domě č.p. 181 RM-22/2019/1 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření Smlouvy

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 254/2016 1. vzala na vědomí zahájení přípravy návrhu nových zásad pro pronájem bytů, pronájem nebytových

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 271/2017 uzavření Smlouvy o dílo s panem Petrem Troníčkem, Do Zátiší 24, 350 02 Cheb, IČ 46827765,

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

z jednání konaného Zodpovídá: Ing. Smrčka

z jednání konaného Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 228 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní o převodu nemovité věci části pozemku ppč. 1345 o výměře cca 16 m 2, v katastrálním území Parník a obci

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E NÍ

P Ř E H L E D U S N E S E NÍ Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E NÍ z 1. schůze Rady m ěsta Mo helnice, která se konala dne 05.11.2018 o d 15:15 ho din v kanceláři starosty 1/1/RM/2018 Schválení programu 1. zasedání Rady

Více

Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/ dne 5. září 2018

Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/ dne 5. září 2018 Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/2014-2018 dne 5. září 2018 Rada města Sedlčany na tomto zasedání přijala soubor celkem 24 specifických usnesení, a to

Více

S o u b o r u s n e s e n í

S o u b o r u s n e s e n í S o u b o r u s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Vyšší Brod konaného dne 12.09.2017 od 17:30 hodin v zasedací místnosti města K bodu: 1. Určení ověřovatelů zápisu / 95 odst. 1 zákona o obcích/

Více

z 6. schůze Rady města Česká Skalice konané dne

z 6. schůze Rady města Česká Skalice konané dne U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 27.03.2019 Rada města Česká Skalice na svém zasedání dne 27.03.2019 Usnesení č. RM/6/213/03/2019 Rada města projednala a s c h v a l u j

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 427/12 Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne 29. 04. 2019 program schůze Rady města Šternberka dne 29.04.2019

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 7.2.2018 955/51/RM/2018 Kontrola plnění usensení ze 49. schůze RM kontrolu plnění usnesení ze 49.

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 26. 6. 2014 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Gargulák,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 128/2017 převod peněžitých prostředků ve výši 154.687,00 Kč z rezervního fondu do fondu investic

Více

. USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 39 konané dne

. USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 39 konané dne . USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 39 konané dne 16. 5. 2016 Usnesení č. 617/16 RM uzavření Smlouvy č. 1030031570/003 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností E. ON Distribuce,

Více

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 1.6.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/21/RM/2015 Kontrola plnění usnesení prodloužení termínu plnění usnesení č. 34/14/RM/2015

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 53. schůze Rady města konané dne 7.3.2017 893/53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. Hradiště program 53. schůze rady města. [Výsledek hlasování: Pro: 6, Proti:

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

Usnesení 60. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 60. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 2225/60 Usnesení 60. schůze Rady města Šternberka ze dne 30. 10. 2017 program schůze RM dne 30.10.2017 Číslo: 2226/60 zápis

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312) U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. března 2016, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města

Více

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 245/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 17. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 č. RM 154/2017 u p r a v e n á v e r z e 1. uděluje Městskému kulturnímu středisku v Kynšperku nad Ohří, příspěvkové organizaci

Více

RaM po projednání schválila:

RaM po projednání schválila: Usnesení z 9. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 30.05.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města!!!upraveno!!! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 222/16: RaM schválila program jednání

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne. 9. 1. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Rada obce Usnesením č. 37/558 vzala na vědomí Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření Obce Mosty u Jablunkova k

Rada obce Usnesením č. 37/558 vzala na vědomí Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření Obce Mosty u Jablunkova k OBEC Mosty u Jablunkova Usnesení rady obce Usnesení z 37. schůze rady obce Mosty u Jablunkova konané dne 26. 09. 2016 Usnesením č. 37/556 schválila pořad 37. schůze rady obce konané dne 26. 09. 2016. Usnesením

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín:

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín: U S N E S E N Í z 12. schůze rady města Žacléř, konané dne 15. dubna 2019 od 16:00 hodin v kanceláři starosty města Program: 1. Program jednání rady města. 2. Městská policie. 3. Záměr prodeje části pozemku

Více

Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ

Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 10. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 27.3.2019 365/10/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 10. schůze rady města ze dne 27. 3. 2019 I. Rada

Více

Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích

Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 29/1: ZM schvaluje předložený program 29. zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení. 1.2 Zápis ze 7. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1142/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis ze 7. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1142/ /RM Usnesení z 77. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 15.5.2017 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 37 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 37 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 37 konané dne 18. 4. 2016 Usnesení č. 565/16 RM zveřejnění záměru prodeje části pozemku v k. ú. Brtnice parc. č. 1358/7 o výměře 63 m 2, která je dle geometrického

Více

Usnesení 34. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 34. schůze rady městského obvodu konané dne 34. schůze rady městského obvodu konané dne 28.11.2016 čís. 0611/RMOb-SB/1418/34-0636/RMOb-SB/1418/34 RNDr. Mojmír Krejčíček starosta Mgr. Michal Hořínek místostarosta Strana 1/14 Přehled usnesení rady

Více

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 136/11/15 Rada obce Doubrava program 11. schůze Rady obce Doubrava konané dne 10. 06. 2015 1. Zahájení a procesní záležitosti 2. Představení

Více

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané 29. 11. 2016 2016-RM-53-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 29. 11. 2016. 2016-RM-53-2 Rada města bere na

Více

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne 29.4.2013 Číslo 1808 Zodpovídá: OdPVV Termín: 29.4.2013 program schůze dne 29.04.2013 Číslo 1809 Zodpovídá: FO Termín: 30.4.2013 zápis z jednání finančního

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne 27.04.2016 Usnesení č. 01/02/2016 Zastupitelstvo obce Jezeřany-Maršovice schvaluje program Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 795 Rada města souhlasí se stavbou Třebová 653/21,22, p. Falta SS 200 na pozemku Města Česká Třebová ppč. 3423/2 v katastrálním území a obci Česká Třebová, a souhlas s vydáním územního souhlasu, dle

Více

Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin

Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin Usn.č. 51/2015 Zastupitelstvo Obce Brniště schvaluje bezúplatný převod níže uvedených pozemků - Darovací smlouvou

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í Z 10.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 17. DUBNA 2008 Usnesení zastupitelstva města číslo: 1/10/08 1. volí návrhovou komisi ve

Více

117. schůze Rady obce Baška. Usnesení ze 117. schůze Rady obce Baška, konané dne na OÚ Baška v 17:00 hod

117. schůze Rady obce Baška. Usnesení ze 117. schůze Rady obce Baška, konané dne na OÚ Baška v 17:00 hod Usnesení ze, konané dne 28. 08. 2018 na OÚ Baška v 17:00 hod 1/117/2018 Rada obce Baška schválila program, dle přílohy č. 1 2/117/2018 Rada obce Baška projednala kontrolu plnění usnesení Rady obce. 3/117/2018

Více

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 57. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.7.2017 1193/57/RM/2017 OSV 01 - Smlouva o dílo "Realizace kanceláří pro sociální odbor - poliklinika Bučovice" smlouvu o dílo na zakázku "Realizace

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Hostinné, konané dne 16.07.2019 299/19/RM/2019 Schválení programu 19. schůze RM program 19. schůze: 1. Schválení programu

Více