U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané"

Transkript

1 U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané RM-53-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni RM-53-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k RM-53-3 Rada města bere na vědomí plnění úkolů odboru výstavby a ŽP k RM-53-4 Rada města schvaluje plnění úkolů uložených RM Letovice tajemnici MěÚ RM-53-5 Rada města schvaluje vyřazení majetku Mateřské školy Letovice, Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvkové organizace, v celkové pořizovací hodnotě ,36 Kč, dle písemného materiálu RM-53-6 Rada města schvaluje přijetí hmotného daru Centrem sociálních služeb města Letovice, zastoupeným Ing. Ivo Kubínem, se sídlem Letovice, J. Haška 1082/12, v hodnotě 5 tis. Kč RM-53-7 Rada města schvaluje odpisový plán organizace Technické služby Letovice, příspěvkové organizace, ve výši ,- Kč RM-53-8 Rada města schvaluje čerpání investičního fondu příspěvkové organizace Technické služby Letovice ve výši ,- Kč RM-53-9 Rada města schvaluje přijmout finanční dar ve výši 40 tis. Kč a hmotné dary v celkové výši ,- Kč od organizace Svatý Florián - Dobrovolní hasiči roku, z. s., zastoupené Ing. Jiřím Bezděkem, se sídlem Brno - Sever, Zubatého 685/1, IČ RM Rada města schvaluje uzavřít Darovací smlouvu o přijetí finančního daru v hodnotě 40 tis. Kč a hmotných darů v hodnotě ,- Kč s organizací Svatý Florián - Dobrovolní hasiči roku, z. s., zastoupenou Ing. Jiřím Bezděkem, se sídlem Brno - Sever, Zubatého 685/1, IČ:

2 2016-RM Rada města schvaluje v souladu s platnou Smlouvou o dílo ze dne , ve znění pozdějších dodatků, uvolnění záruky ve výši 100 tis. Kč + výnosové úroky firmě HOLCNER - DOPRAVA, se sídlem Lysice, Štěchov 37, IČ: RM Rada města schvaluje uzavřít Kupní smlouvu na prodej 20 ks replik stejnokrojů rakouskouherské armády za cenu 80 tis. Kč včetně DPH s Českou republikou - Ministerstvem obrany, se sídlem Praha 6, Tychonova 221/1, IČO , dle textu smlouvy RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit ukončení Smlouvy o podmínkách realizace bytové výstavby, uzavřené dne s panem [osobní údaj odstraněn], a převod práv z této smlouvy vyplývajících na pana [osobní údaj odstraněn] RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit kalkulaci a rozúčtování skutečných nákladů obce na sběr a svoz netříděného komunálního odpadu v roce 2015 ve výši 577,06 Kč na občana, dle předloženého písemného materiálu RM Rada města bere na vědomí žádost Ing. Jiřího Chromého, se sídlem Brno, Bořetická 11, IČ , o finanční příspěvek na vydání knihy "Putování nejen jižní Angolou" RM Rada města bere na vědomí hospodaření města za období 1-10/2016 s následujícími výsledky: - plnění rozpočtu na straně příjmů ve výši ,91 Kč, tj. 97,29 %; - plnění rozpočtu na straně výdajů ve výši ,13 Kč, tj. 66,94 %; - plnění rozpočtu financování ve výši ,67 Kč RM Rada města doporučuje zastupitelstvu Města Letovice schválit znění dodatku č. 1 ke smlouvě uzavřené mezi Městem Letovice a společností Porr a.s. dne na stavební práce "Vodovod a kanalizace v ul. Halasova, Letovice" RM Rada města schvaluje provedení rozpočtových opatření č. 20/2016, která mění schválený rozpočet na rok 2016: -na straně rozpočtu příjmů navýšení o 823,7 tis. Kč; -na straně rozpočtu výdajů navýšení o 676,8 tis. Kč; -na straně rozpočtu financování snížení o 146,9 tis. Kč RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit provedení rozpočtových opatření č. 21/2016, která mění schválený rozpočet na rok 2016:

3 -na straně rozpočtu výdajů snížení o 4.368,2 tis. Kč; -na straně rozpočtu financování navýšení o 4.368,2 tis. Kč RM Rada města neschvaluje znění dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne uzavřené mezi Městem Letovice a DATmoLUX a.s. na provedení defektoskopických zkoušek stožárů veřejného osvětlení RM Rada města odkládá žádost společnosti DEVELOPMENT Minářová s.r.o. na další schůzi RM RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města vydat Změnu č. 4 Územního plánu Letovice RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit poskytnutí finančního příspěvku městu Boskovice na financování služeb sociální prevence a odborného sociálního poradenství pro rok 2017 ve výši ,- Kč RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit uzavření Smlouvy o příspěvku na financování služeb sociální prevence a odborného sociálního poradenství zařazených do Minimální sítě sociálních služeb okresu Blansko pro rok 2017 s Městem Boskovice, zastoupeným Bc. Hanou Nedomovou, se sídlem Boskovice, Masarykovo náměstí 4/ RM Rada města souhlasí se zapracováním navržených částek pro poskytovatele sociálních služeb Diakonie ČCE - středisko Brno do rozpočtu města na rok 2017 na zajištění služeb sociální péče centrum denních služeb a chráněného bydlení RM Rada města neschvaluje dar pro Městskou správu sociálních služeb Boskovice na sociální služby poskytované tímto zařízením RM Rada města bere na vědomí vyjádření Sboru pro občanské záležitosti k aktivitám při jubileích a vítání občánků RM Rada města schvaluje odložit v souvislosti s legislativními změnami zákona o obcích v návaznosti na občanský zákoník a zákonného opatření senátu o dani z nabytí nemovitých věcí projednávání prodeje pozemku p.č. 129/166 v k.ú. Třebětín u Letovic.

4 2016-RM Rada města schvaluje zřízení věcného břemene umožňujícího využití zatížené nemovitosti za účelem zřídit, provozovat, opravovat a udržovat distribuční soustavu - kabel NN v souvislosti se stavbou Letovice, ul. Na Kopečku, příp NN Bílek na pozemku města p.č. 1553/1 k.ú. Letovice, za předpokládanou jednorázovou cenu 1.000,- Kč bez DPH, pro oprávněného E.ON Distribuce, a.s. České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, nejprve bude uzavřena budoucí smlouva RM Rada města bere na vědomí informace o jednání ve věci užívání pozemku p.č. 338/12 v k.ú. Trávník u Kladorub a návrh uživatele na mimosoudní narovnání vlastnických práv RM Rada města schvaluje vyhlásit záměr pachtu p.č. 338/12 v k.ú. Trávník u Kladorub RM Rada města schvaluje uzavření Dohody o úhradě nájemného, která bude uzavřena se Svazkem vodovodů a kanalizací měst a obcí, Boskovice, 17. listopadu 138/14, předmětem je úhrada nájemného zaplaceného městem paní [osobní údaj odstraněn], z důvodu nájmu pozemků ochranného pásma vodního zdroje Andělka, text Dohody je přílohou RM Rada města schvaluje vyhlásit záměr pachtu pozemk v k.ú. Zboněk, Trávník u Kladorub, Podolí u Míchova, Třebětín u Letovic, Slatinka, Kladoruby, Meziříčko u Letovic, Kochov, Letovice, Novičí, Babolky a Chlum u Letovic, dle předloženého přiloženého seznamu RM Rada města bere na vědomí zveřejněný návrh rozpočtu města na rok RM Rada města schvaluje vzor textu smlouvy na nájem nebytového prostoru v domě Tyršova 205/1, Letovice RM Rada města schvaluje nájem nebytového prostoru v domě Tyršova 205/1, Letovice, (půdní prostor) za cenu 25,90 Kč/m2/měs RM Rada města neschvaluje uzavřít smlouvu na nájem nebytového prostoru s paní [osobní údaj odstraněn] Letovice, z důvodu ukončení nájemní smlouvy na byt č. 9 v domě Tyršova 205/1, Letovice, ke dni

5 2016-RM Rada města schvaluje uzavřít smlouvu na nájem nebytového prostoru (půdní prostor 15 m2) se slečnou [osobní údaj odstraněn], Letovice, z důvodu uzavření nájemní smlouvy na byt č. 9 v domě Tyršova 205/1, Letovice, dle schváleného textu smlouvy na období od RM Rada města schvaluje uzavřít smlouvu na nájem nebytového prostoru (půdní prostor 11,05m2) v domě Tyršova 205/1, Letovice, s paní [osobní údaj odstraněn], bytem Tyršova 205/1, Letovice, dle schváleného textu smlouvy na období od RM Rada města schvaluje uzavřít smlouvu na nájem nebytového prostoru (půdní prostor 15,05 m2) v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn], bytem Tyršova 205/1, Letovice, dle schváleného textu smlouvy na období od RM Rada města schvaluje uzavřít smlouvu na nájem nebytového prostoru (půdní prostor 15,75 m2) v domě Tyršova 205/1, Letovice, s paní [osobní údaj odstraněn], bytem Tyršova 205/1, Letovice, dle schváleného textu smlouvy na období od RM Rada města schvaluje uzavřít smlouvu na nájem nebytového prostoru (půdní prostor 13,81 m2) v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn] bytem Tyršova 205/1, Letovice, dle schváleného textu smlouvy na období od RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 1 v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 7 [osobní údaj odstraněn] v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 11 [osobní údaj odstraněn] v domě Tyršova 205/1, Letovice, s paní [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 2 v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn] Letovice, na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy.

6 2016-RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 14 v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 18 [osobní údaj odstraněn] v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu neurčitou dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b j. č. 9 v domě Tyršova 205/1, Letovice, se slečnou [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu na adrese U koupaliště 1111/1A, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn], Letovice na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu na adrese U koupaliště, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít Smlouvu o sdružených službách dodávky plynu s firmou E.ON Energie, a. s., F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, IČ: , DIČ: CZ v nebytovém prostoru Tyršova 490/10, Letovice na dobu určitou od do dle předloženého textu smlouvy RM Rada města bere na vědomí ukončení nájemní smlouvy p. Lubomíra Chaloupky, bytem Bártova 82/12, Letovice, na pronájem části nebytových prostor na adrese Pod Kostelem 96/1, Letovice, dnem RM Rada města schvaluje po úpravách Plán schůzí Rady města Letovice na I. pololetí RM Rada města bere na vědomí informace o investičních akcích města v roce RM Rada města bere na vědomí zprávu o plnění úkolů v místních částech města.

7 2016-RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města vydat Obecně závaznou vyhlášku č. 6/2016, kterou se stanoví školské obvody mateřských škol zřízených Městem Letovice, dle předloženého materiálu RM Rada města bere na vědomí informaci o dopadu zákona č. 186/2016 o hazardních hrách na platnost Obecně závazné vyhlášky č. 4/2015 o regulaci provozování loterií a jiných podobných her RM Rada města bere na vědomí přípravu Plnění usnesení ZM Letovice na zasedání dne RM Rada města rozhodla zamítnout vzhledem k opakovaným negativním stanoviskům dotčených orgánů a z důvodu nehospodárnosti, aby se město podílelo na zajištění a úhradě odborné studie k vyřešení dopravní situace v lokalitě Písečná RM Rada města schvaluje Smlouvu o právu provést stavbu Podolí - Krajská silnice III/37418, PĚŠÍ KOMUNIKACE s Jihomoravským krajem, se sídlem Žerotínovo nám. 449/3, Brno, IČO: , zastoupeným na základě pověření ze dne Ing. Petrem Benešem, vedoucím odboru majetkového Krajského úřadu Jihomoravského kraje, dle předloženého návrhu.

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané 09. 10. 2018 2018-RM-93-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 9.10. 2018. 2018-RM-93-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané 24. 08. 2017 2017-RM-69-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů tajemnice MěÚ k 24. 8. 2017. 2017-RM-69-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané 19. 09. 2017 2017-RM-70-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 19. 9. 2017. 2017-RM-70-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané 20. 12. 2016 2016-RM-55-1 Rada města schvaluje přijetí hmotného daru v hodnotě 500,- Kč Centrem sociálních služeb města Letovice, se sídlem J. Haška

Více

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané 27. 10. 2015 2015-RM-26-1 Rada města bere na vědomí stav prováděných oprav na opěrné zdi komunikace k Zámku Letovice. 2015-RM-26-2 Rada města doporučuje

Více

U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané 09. 08. 2016 2016-RM-44-1 Rada města schvaluje odprodej ozvučovací rampy SDH Lazinov, zastoupenému Petrem Ondříčkem, se sídlem Lazinov 137, za cenu

Více

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané 10. 07. 2019 2019-RM-13-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 7. 2019. 2019-RM-13-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané 20. 03. 2018 2018-RM-82-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 20. 3. 2018. 2018-RM-82-2 Rada města bere na vědomí plnění

Více

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 28. 08. 2019 2019-RM-16-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 28. 8. 2019. 2019-RM-16-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané 19. 12. 2018 2018-RM-3-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 19. 12. 2018. 2018-RM-3-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 02. 06. 2015 2015-RM-16-1 Rada města schvaluje úpravu usnesení č. 2015-RM-13-8 ze schůze RM Letovice z 9. 4. 2015 do usnesení bude doplněno slovo

Více

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Letovice konané 10. 3. 2015 2015-RM-10-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 10. 3. 2015. 2015-RM-10-2 Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané 10. 04. 2019 2019-RM-8-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 4. 2019. 2019-RM-8-02 Rada města Letovice bere na

Více

U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané 18. 07. 2017 2017-RM-67-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 18. 7. 2017. 2017-RM-67-2 Rada města bere na vědomí plnění

Více

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané 02. 02. 2016 2016-RM-34-1 Rada města schvaluje Organizační řád MKS Letovice s nabytím účinnosti a planosti ode dne 1. 3. 2016. 2016-RM-34-2 Rada

Více

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané 24. 05. 2016 2016-RM-39-1 Rada města bere na vědomí zprávu o postupu řešení přípravy zbudování autobusových zastávek v lokalitě "Písečná". 2016-RM-39-2

Více

U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané

U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané 20. 02. 2019 2019-RM-6-01 Rada města Letovice schvaluje program dnešní schůze rady města. 2019-RM-6-02 Rada města Letovice bere na vědomí Zprávu Policie

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané 25. 08. 2015 2015-RM-20-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru uložených k termínu RM 25. 8. 2015. 2015-RM-20-2 Rada města bere

Více

U S N E S E N Í. konané Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015.

U S N E S E N Í. konané Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015. U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Letovice konané 27.01.2015 Rada města Letovice po projednání 2015-rm-7-1 Kontrola úkolů FO plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015. 2015-rm-7-2 Kontrola

Více

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané 06. 09. 2016 2016-RM-45-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 6. 9. 2016. 2016-RM-45-2 Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané 22. 3. 2016 2016-RM-36-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 22. 3. 2016. 2016-RM-36-2 Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 127. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 2.5.2018 2617/127/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 3.12.2018 69/6/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna ze 108. až 149. schůze RM z období 2014-2018 a

Více

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané 19. 06. 2018 2018-RM-86-1 Rada města schvaluje firmě TENA REAL s.r.o., Letovice, průjezd ke stavbě v ul. Zámecká prostorem zámeckého parku vozidly

Více

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Letovice konané 17.02.2015 2015-RM-9-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 17. 2. 2015. 2015-RM-9-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolu

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 74. schůze Rady města Kojetína, konané 27. března 2018, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne 13. 1. 2016 od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení RM č. 636/2016 Rada města Jablonné v Podještědí po projednání schvaluje program

Více

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 11. 12. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-3/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice Tento výpis má pouze informativní charakter, některé údaje mohou být z dokumentu vypuštěny. MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis usnesení z jednání Rady města Rosice č.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané 10. 04. 2018 2018-RM-83-1 Rada města schvaluje revokaci usnesení z 82. schůze RM Letovice: V usnesení č. 2018-RM- 82-42 a v zápise z 82. schůze RM

Více

U S N E S E N Í. vlastnictví číslo 4574 a 4575, katastrální území Kojetín, Kojetín I Město, za dohodnutou

U S N E S E N Í. vlastnictví číslo 4574 a 4575, katastrální území Kojetín, Kojetín I Město, za dohodnutou U S N E S E N Í z 92. schůze Rady města Kojetína, konané dne 24. června 2014, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem města

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 19.05.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem nebytových prostor o výměře 84 m 2 v budově č.

Více

U s n e s e n í č. 3

U s n e s e n í č. 3 U s n e s e n í č. 3 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bánov, konaného dne 18.12.214 v suterénu Obecního úřadu. I. Zastupitelstvo obce schvaluje: 1. program a ověřovatele zápisu Mgr. Zbyněk Král

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 92. řádné schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 22.10.2014 1458/92/RM/2014 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 1. až 91. schůze RM z období 2010-2014

Více

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané 20. 03. 2019 2019-RM-7-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 20. 3. 2019. 2019-RM-7-02 Rada města Letovice bere

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 136/11/15 Rada obce Doubrava program 11. schůze Rady obce Doubrava konané dne 10. 06. 2015 1. Zahájení a procesní záležitosti 2. Představení

Více

Usnesení z 26. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 26. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 26. schůze Rady města Bechyně konané dne 21. 11. 2016 (usnesení č. 317-334) USNESENÍ č. 317/26-16 R přidělit byt č. 8 o velikosti 2+1 ve čtvrtém podlaží domu čp. 811 v Bechyni na sídl. Obránců

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016 R M 1/ 40 / 16 s c h v a l u j e Program zasedání Rady města Koryčany. Pro: 4, Proti: 0, Zdržel se: 0, Nepřítomno: 1 p. 2. R M 2/ 40 / 16 u k l á d á starostce města prověřit možnost ukončení nájmu pozemků

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne 18. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 3902/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 547/2015 Rada města Jablonné

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žernovník konaného dne

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žernovník konaného dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žernovník konaného dne 12. 12. 2018 Číslo: 1. Zastupitelstvo obce Žernovník schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva dle pozvánky zveřejněné

Více

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM Usnesení z 93. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 27.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019-143/R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne 29.04.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019 bere na vědomí zprávu o hospodaření s bytovým

Více

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis z usnesení rady č. 28/2015 konané dne 30.11.2015 v 15:00 hodin na MěÚ Rosice Rada města Rosice na svém jednání dne 30.11.2015 přijala

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané 01. 03. 2016 2016-RM-35-1 Rada města neschvaluje poskytnutí dotace p. [osobní údaj odstraněn], na stavební úpravy z důvodu nestabilního svahu, který

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 10. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 30.3.2015 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ. 1. schůze, datum konání od 09:00 do 12:12

RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ. 1. schůze, datum konání od 09:00 do 12:12 RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ 1. schůze, datum konání 15.11.2018 od 09:00 do 12:12 1. SCHVÁLENÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ Rada města usnesením č. RM/1/1/2018 schvaluje předložený program jednání doplněný

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 53/2010-2014 a č. 54/2010-2014 Tisk 1041/2010-2014/RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 53/2010-2014 a č. 54/2010-2014 Tisk 1041/2010-2014/RM U S N E S E N Í z 55. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo v pondělí 11. 8. 2014 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 40/ a 41/ Tisk 840/ /RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 40/ a 41/ Tisk 840/ /RM U S N E S E N Í ze 42. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 20. 11. 2013 v 7:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

124. SCHŮZE. A. Žádost o změnu čerpání dotace z rozpočtu města Nejdku u organizace JoN Jde o Nejdek, o. s. termín: ihned zodpovídá: OE 4-0-0

124. SCHŮZE. A. Žádost o změnu čerpání dotace z rozpočtu města Nejdku u organizace JoN Jde o Nejdek, o. s. termín: ihned zodpovídá: OE 4-0-0 ZÁPIS USNESENÍ 19. ŘÍJNA 2010 R A D A MĚSTA NEJDKU 124. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Drobná, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje předložený

Více

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 5. zasedání Rady města Bučovice ze dne 7.1.2019 82/5/RM/2019 KZ 01 - Žádost o poskytnutí slev poskytnutí slev na kulturní akce pořádané městem Bučovice členům Spolku zdravotně postižených

Více

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 29. 9. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada Program 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 29. 9. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Schválení zápisu

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 83. schůze Rady města Kojetína, konané 17. října 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 6. června 2012, ve 12:30 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Jmenování ředitele Základní

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. schůze rady města, kte rá se kon ala dne 14.12.2016 573/25/RM/2016 Souhlas s použitím znaku města I. Rada města souhlasí s použitím znaku města Vrchlabí

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391) U S N E S E N Í z 41. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. srpna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 271/2017 uzavření Smlouvy o dílo s panem Petrem Troníčkem, Do Zátiší 24, 350 02 Cheb, IČ 46827765,

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 53. schůze Rady města konané dne 7.3.2017 893/53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. Hradiště program 53. schůze rady města. [Výsledek hlasování: Pro: 6, Proti:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Mohelnice, které se konalo dne 19.12.2012 od 15:30 hodin v kanceláři starosty 1167/61/RM/2012- Návrh rozpočtu a plánu prací společnosti Lesy města

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/28/2015 Schválení programu 28. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8.3.2017 146/13/ZM/2017 Regulace provozování hazardních her - OZV I. Zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T na rok 2018 Rozpočet schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 12. 2017 Město Nýřany, Benešova třída 295, 330 23 Nýřany Celková

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/14/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Usnesení č.49/2017. B) Neschvaluje poskytnutí dotace na rok 2018 z rozpočtu města pro Klub orientačního běhu Konice z.s. ve výši Kč.

Usnesení č.49/2017. B) Neschvaluje poskytnutí dotace na rok 2018 z rozpočtu města pro Klub orientačního běhu Konice z.s. ve výši Kč. Rada města Konice dne 23.10.2017: Usnesení č.49/2017 1. Rada města Konice: A) Schvaluje poskytnutí dotací na rok 2018 z rozpočtu města a) Charitě Konice Mateřské centrum srdíčko ve výši 10 000 Kč b) Střední

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1513/08-13 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1513/08-13 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í ze 71. schůze Rady města Kojetína, konané dne 7. srpna 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/752)

Více

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 59. zasedání Rady města Bučovice ze dne 5.2.2014 368/59/RM/2014 SZSS 01 - Prodloužení nájemní smlouvy bytu - U Škol 954 Eva Lišková,, bytem k bytu č. 8 v budově čp. 954 v Bučovicích na

Více

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing.

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing. čj. MCH 6500/2011 spisová značka 6497/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 29. zasedání dne 26. října 2011 R M 1 / 2 9 / 1 1 b e r e n a v ě d o m í 1. Informativní zprávu o plnění

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 55/ a č. 56/ Tisk 1070/ /RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 55/ a č. 56/ Tisk 1070/ /RM U S N E S E N Í z 57. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 3. 9. 2014 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne 29. 4 2015 USNESENÍ PŘENESENÁ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ RM STÁLE TRVAJÍCÍ UR 54/9.1/2013 s uzavřením smlouvy o převodu správy majetku č. 01/2013 mezi městem a příspěvkovou

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více