Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 23. února 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 23. února 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně."

Transkript

1 Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 23. února 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany zahájil starosta František Andresík. Konstatoval, že dnešní jednání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno a vyhlášeno Přítomni jsou všichni členové zastupitelstva a je usnášení schopné. K zápisu ze dne nebyly žádné připomínky ani námitky a je schválený. A. Ověřovatelé zápisu: Ing. Miroslav Pivoňka. Ladislav Svoboda Zapisovatel: Ťupová Zdenka Hlasování: pro 4, proti 0, zdržel se 0 B. Program jednání návrh, byl vyvěšen Příloha č. 2 Program jednání návrh 1. Rozpočet Inventarizace Bytové hospodářství smlouva o nájmu bytů 4. Pronájem pozemků 5. Program obnovy vesnice Různé a) schválení informační dopravní značky b) masopust 2011 c) zpravodaj obce - termíny vydání d)úklid sněhu na obecních silnicích a výpomoc soukromých úseků e) schválení organizačního a pracovního řádu f) ostatní C. Kontrola usnesení: Splněno: 1/11, 2/11, 3, b), c),d), 4/11, 5/11, 6/11,7/11,8/11 1.

2 Trvá: 74/09b doplnění výhledového rozpočtového plánu na období 2010/ /10 dodatek ke Směrnici č. 1/2009 v čl. 6 Půjčování, nájem, pronájem 3/11 a) nájemní smlouva na obecní byty Návrh na usnesení č.9/11: Zastupitelstvo obce Tuřany ukládá finančnímu výboru dopracovat Směrnici č. 1/2009 v čl. 6 Půjčování, nájem a pronájem Odpovídá: předseda finančního výboru Termín: do Kontrola: červen 2011 ZO 25/12/2010 předložit kulturní plán akcí Ing. Miroslav Pivoňka předložil Plán akcí kulturní komise na rok Zastupitelstvo obce Tuřany bere na vědomí 1. Svoboda Ladislav, předseda finančního výboru seznámil přítomné s rozpočtem 2011 Příloha č. 3 Návrh rozpočtu na rok 2011 je vyrovnaný v celkové výši příjmů Kč a výdajů Kč. Návrh: Tento bod přeložit na další jednání ZO z důvodu úprav v kapitolách silnice, Bytové hospodářství, veřejně prospěšné práce a správa. Rozpočet bude projednán Inventarizace 2010 Příloha č. 4 zápis JUDr. Sloup Václav, předseda kontrolního výboru a předseda inventurní komise doporučuje zastupitelstvo obce Tuřany ke schválení Ladislav Svoboda, předseda výboru finančního doporučuje zastupitelstvu obce inventarizaci 2010 schválit. František Andresík informoval přítomné, že inventura 2010 je také příloha k Protokolu o předání funkce starosty. Výbor kontrolní provedl kontrolu Protokolu o předání a konstatoval, že Protokol byl vypracován dostatečně obsáhle a podrobně. Návrh na usnesení č. 10/11: Zastupitelstvo obce Tuřany schvaluje inventarizaci za rok

3 3. Bytové hospodářství: A) Starosta informoval přítomné o průběhu domovní schůze nájemníků dne Příloha č. 5 zápis z domovní schůze nájemníků Z tohoto jednání vyplynula připomínka nájemců a to k navýšení tříměsíčního čistého nájmu, jako kauci složenou na zvláštní účet. Tato kauce měla posloužit jako záloha pro případ nouze nájemníka v případě platby nájmu a služeb. Výhrada všech nájemců byla k tomuto bodu smlouvy o pronájmu bytu. Vzhledem ke skutečnosti, že jejich platy nedosahují takové výše, aby tuto požadovanou částku mohli předem uhradit. Z pěti rodin jsou 3 osoby částečně invalidní, 2 osoby jsou vedeny na úřadě práce. Z tohoto důvodu starosta obce stáhl tento bod z jednání domovní schůze nájemníků a žádá členy zastupitelstva o nové projednání tohoto bodu. Návrh: U součastných nájemníků se navýšením nájmu nezabývat a to ani v případě prodloužení a uzavření nové smlouvy Návrh na usnesení č. 11/11: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a rozhodlo, že a) nájemní smlouvy uzavírané u stávajících nájemců obecních bytů budou bez jednání o kauci. b) nájemní smlouvy s novými nájemci budou obsahovat sjednání o kauci ve výši tří čistých nájmů s účinností od 1. března B)Ze strany nájemníků byl vznesen dotaz, zdali by bylo možné provést umístění domovních telefonů zároveň s elektrickým vrátným pro jednotlivé bytové jednotky. Starosta společně s předsedou kontrolního výboru tento stav prověřili a zadali podmět na zpracování nabídky. Rozpočet nákladů je stanoven na Kč (jedná se o předběžnou cenu), kterou předložila firma ELVEK rekonstrukce zvonků a elektrikářské práce, Přátelství 10, Cheb Příloha č. 6 rozpis nákladů na akci JUDr. Václav Sloup bude-li se dělat tato akce, podal návrh i na seřízení chodbových světel Návrh na usnesení č, 12/11 Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje akci umístění domovních telefonů s elektrickým vrátným pro jednotlivé bytové jednotky a seřízení chodbových světel. Rekonstrukci provede firma ELVEK -rekonstrukce zvonků, elektrikářské práce Cheb. Pověřuje starostu obce Tuřany k uzavření smlouvy o dílo. Odpovídá: starosta obce Termín: březen 2011 Kontrola: ZO duben

4 4. Pronájem pozemků: Záměr vyhlášen dne a sejmuto Příloha č. 7 Nájemci pozemků byli informováni o změně pronájmu pozemků následovně: doba pronájmu se mění z doby určité na dobu neurčitou a cena 1 m2 z jedné koruny se mění na dvě koruny za 1 m2. Nájemci s touto změnou souhlasí a podali si nové žádosti o pronájem pozemků. Návrh na usnesení č. 13/11: Zastupitelstvo obce Tuřany schvaluje pronájem pozemků p. p. č. 21/1, p. p. č. 56 k. ú Tuřany a p.p.č. 56 v k. ú. Lipoltov 5. Program obnovy vesnice 2011 Krajský úřad Karlovarského kraje, odboru regionálního rozvoje: Z dotačního titulu č. 1 Bezdrátový rozhlas RDR Dii 3 požadovaný neinvestiční příspěvek Kč, celkové náklady Kč příloha č. 8 Z dotačního titulu č. 2 I. etapa úprava okolí kapličky v Lipoltově Požadovaný neinvestiční příspěvek Kč, celkové náklady Kč Příloha č. 9 Návrh na usnesení č. 14/11: Zastupitelstvo obce Tuřany revokuje usnesení č. 7/1/11 ze dne v tomto znění: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje podat žádost o neinvestiční příspěvek z dotačního titulu č. 2 a 3 Programu obnovy venkova pro rok 2011, vyhlášeného zastupitelstvem KV kraje. Odpovídá: MVDr. Hošková Miloslava Termín: Kontrola: Nové usnesení Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje předložené žádosti do Programu obnovy vesnice 2011, odboru regionálního rozvoje Karlovarského kraje, žádosti o neinvestiční příspěvek z dotačního titulu č. 1 a č Různé a) Informační dopravní značka Starosta obce informoval přítomné o umístění dopravní informační dopravní značky (vyhrazené parkoviště) a žádá o schválení umístění této dopravní značky před obecní úřad.

5 Návrh na usnesení č. 15/11 Zastupitelstvo obce Tuřany schvaluje informační dopravní značku P pro OÚ, která bude umístěna před budovou OÚ u vývěsních skříněk. b) Masopust 2011, který se koná od 14,00 hodin, sraz je na hřišti v Tuřanech. Ing. Pivoňka Miroslav podal informace Zastupitelstvo bere na vědomí c) Zpravodaj obce byla podána žádost o povolení vydávat tiskovinu na MK ČR Praha s řádným zdůvodněním. Příloha č. 10 dopis žádost Ve Zpravodaji budou pravidelné rubriky např.: o čem jednalo ZO, kulturní akce, společenská rubrika, provoz knihovny, slovo starosty, oznámení apod. Zastupitelstvo obce Tuřany bere na vědomí d) úklid sněhu Starosta obce informoval, přítomné ohledně zaujetí stanoviska týkajícího se výpomoci při úklidu sněhu v zimních měsících pro obyvatelé obce Tuřany na soukromých pozemcích oproti úhradě. Starosta obce podal tuto informaci z důvodu anonymního (neoprávněného) u. Zastupitelstvo obce bere na vědomí. e) organizační a pracovní řád příloha č. 11 Návrh na usnesení č. 16/11: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje organizační a pracovní řád obecního úřadu Tuřany. f) územní plán obce Tuřany byl schválen v roce 2004 usnesením č. 47/04 ze dne Do konce roku 2014 by měly mít obce v celé České republice nový územní plán. Pořízení nového plánu je ale odborně, časově i finančně velmi složitý proces. Vzhledem k tomu, že v roce

6 vstoupil v platnost nový stavební zákon a v posledních letech také došlo ke změně pohledu na mnohé lokality, je nutné pořídit nový územní plán obce, který by také navazoval na Koncept Územního plánu města Cheb. MVDr. Hošková Miloslava seznámila přítomné o jednání na MěÚ Chebu, odboru stavebním a vysvětlila proč je nutno opět udělat ÚP obce. JUDr. Václav Sloup podal návrh: Územní plán obce je velmi důležitý dokument, podávám návrh na přeložení tohoto bodu na příští ZO. Zastupitelstvo obce Tuřany překládá tento bod na jednání ZO g) Starosta obce informoval přítomné o jednání na Úřadě práce v Chebu. Od 1. března 2011 do 30. června 2011 nastoupí jeden pracovník na veřejně prospěšné práce u naší obce. A od by Úřad práce měl získat nové finanční prostředky na veřejně prospěšné práce a tím by vznikla možnost získání dvou pracovníků, více nedostaneme. Bude otázka, jak naplánované úkoly splníme a jak bude probíhat sekání trávy na plochách, které jsme sekali, a zda se vše stihne udělat. h) Starosta obce informoval přítomné o jednání na MěÚ Cheb životní prostředí, které se konalo dne za účasti zástupců PF ČR a KHS KV. PF ČR vodoprávnímu úřadu předložil dvě varianty nápravného řešení. V současné době není rozhodnuto, která z variant bude realizovaná, Krajská hygienická stanice KK, ÚP Cheb vyzve PF ČR k předložení vybrané varianty a stanovení termínu zahájení a ukončení realizace vybrané technologie. S výsledkem budou obec Tuřany a vodoprávní úřad seznámeni. Ch) Na základě předložení Zápisu kontrolního výboru ze dne starosta obce informoval přítomné: Ve věci bezúplatného převodu p. p. č. 413/1 o výměře m2 (silnice na statek Tuřany) od PF ČR do majetku obce na základě usnesení ZO č.29/10 ze dne podal následující vysvětlení: PF ČR dne informoval obec, že předmětný pozemek je dle provedené lustrace zčásti dotčen historickým majetkem obce. Po jeho oddělení bude vypracovaný projekt na bezúplatný převod předán MF ČR ke schválení. 6.

7 JUDr. Václav Sloup seznámil přítomné o jednání kontrolního výboru dne a předložil návrh zastupitelstvo obce Tuřany o podání ucelené informace o stavu podání žádosti z Operačního programu Životní prostředí č a plnění Smlouvy o partnerství a vzájemné spolupráci uzavřenou mezi MAS 21, o.p.s. a Obcí Tuřany. Návrh na usnesení č. 17/11: Zastupitelstvo obce Tuřany ukládá: a) MVDr. Miloslavě Hoškové, místostarostce obce předložit na dalším zastupitelstvu doklad o podání žádosti o dotaci do operačního programu Životní prostředí č tak, jak bylo uloženo usnesením zastupitelstva č. 35/10 ze dne a doložit výsledek žádosti o dotaci; b) MVDr. Miloslavě Hoškové, místostarostce obce, - aby doložila na dalším zastupitelstvu stav plnění Smlouvy o partnerství a vzájemné spolupráci uzavřenou mezi MAS 21, o.p.s. a Obcí Tuřany za účelem spolupráce smluvních stran na projektu Příprava podkladů pro následnou realizaci úprav veřejných prostranství obcí se stavem ke konci února 2011, a to včetně harmonogramu plnění smlouvy ze strany MAS 21, o.p.s. a kopie uplatněné žádosti o dotaci z ROP Severozápad , c)-aby doložila výdaje obce z titulu této smlouvy ve smyslu článku V. smlouvy. Odpovídá: MVDr. Hošková Miloslava Termín: Kontrola: ZO i) Ostatní připomínky, návrhy a dotazy: JUDr. Václav Sloup seznámil přítomné o pořádání Letní dětské rekreace Svatý Štěpán 2011, který pořádá Karlovarská krajská rada KSČM Karlovy Vary. Zde je možno umístit i tuřanské děti. Informace o Letní dětské rekreace Svatý Štěpán 2011 s předběžnou přihláškou bude součástí Zpravodaje, který bude vydán do Připomínka je nutné seřídit veřejné osvětlení na Návrší a v Tuřanech, zkrátit svíceníráno. Ing. Pivoňka provede. Starosta obce informoval přítomné o nových telefonních mobilních číslech, které jsou aktivovány od : starosta místostarosta úředník

8 Po vyčerpání programu jednání zastupitelstva obce Tuřany skončilo v 19, 00 hodin. Termín dalšího jednání zastupitelstva obce Tuřany je stanoven na 16. března 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně dle plánu práce ZO. Zápis byl vyhotoven dne: Zapisovatel: Ťupová Zdenka Ověřovatelé: Ing. Miroslav Pivoňka.. dne. Ladislav Svoboda.. dne Starosta obec: František Andresík dne.. 8.

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 8/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

z 4/10 jednání zastupitelstva obce, které se konalo dne 17. května 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z 4/10 jednání zastupitelstva obce, které se konalo dne 17. května 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z 4/10 jednání zastupitelstva obce, které se konalo dne 17. května 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 12/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

č. 2/2010 z jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 8. března 2010 od 17,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

č. 2/2010 z jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 8. března 2010 od 17,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis č. 2/2010 z jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 8. března 2010 od 17,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis 5/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 16. března 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis 5/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 16. března 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 5/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 16. března 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík Z á p i s č. 39/2013 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 23.10. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 2 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

Zápis z 32. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 20. 11. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z 32. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 20. 11. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z 32. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 20. 11. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 2 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany zahájil

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 11.12.2014 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 11.12.2014 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 11.12.2014 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová, Ing. Petr Kollert,

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 23.1.2009

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 04/2015 dne 27. 05. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 04/2015 dne 27. května 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově č. p. 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2012, konaného dne 21. 11. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 8/2012 v 17.30 hod.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 11. 2015,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 11. 2015, ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 11. 2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková, J. Fára Připomínky k zápisu ze dne 26.

Více

Zápis z řádného 8/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 4. října 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 8/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 4. října 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 8/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 4. října 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012

Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012 Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 2.9.2014 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 9, konaného dne 16. 9. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014.

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 22:05 hodin. Jednání

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 7. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 23.10. 2012, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi

Více

Zápis ze 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 1. 2015

Zápis ze 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 1. 2015 Zápis ze 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 1. 2015 Zasedání zahájila v 18. 00 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele a hosty z řad veřejnosti a konstatovala, že zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod ZÁPIS o průběhu 11. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 06. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov č. 31 konané dne 21. 12. 2012

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov č. 31 konané dne 21. 12. 2012 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov č. 31 konané dne 21. 12. 2012 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Zápis č. 14-02/2012. z 14. zasedání zastupitelstva obce konaného v pondělí, dne 20.02.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod.

Zápis č. 14-02/2012. z 14. zasedání zastupitelstva obce konaného v pondělí, dne 20.02.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. Zápis č. 14-02/2012 z 14. zasedání zastupitelstva obce konaného v pondělí, dne 20.02.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva obce a schválení programu

Více

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 08/2015 dne 02. 12. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 08/2015 dne 2. prosince 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 24. dubna 2013 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 24. dubna 2013 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 24. dubna 2013 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 9 občanů: 10 Ověřovatelé: Matuš Leoš Volejník

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov Přítomni: konaného dne 19.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů uvedeno jmenovitě)

Více

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 1. 2014

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 1. 2014 Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 1. 2014 Zasedání zahájil v 19. 00 hodin a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Přivítal zastupitele, Ing. Janu Šimanovou, Ing. arch. Ondřeje Novosada

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19.00 hodin. Přítomni: Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 09.12. 2015 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 26.2.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 26.2.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 26.2.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Věra Grubnerová, Ing. Petr Kollert,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov. Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov. Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014 Zúčastnění členové ZO: Omluveni: Hosté na jednání: Jan Kreuz, Jaromír Steinberger, Petr

Více

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3.

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. 2012 Přítomni: Jan Chrt, Zuzana Svatá, Jan Kieweg, Jaroslav Kučera, ing.

Více

ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Petr Kollert, Ing. Josef Bedřich,

Více

Zápis č. 30/2013 ze zasedání obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 20. 9. 2013

Zápis č. 30/2013 ze zasedání obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 20. 9. 2013 Zápis č. 30/2013 ze zasedání obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 20. 9. 2013 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Obec Černíč Zastupitelstvo obce Černíč Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Černíč (dále též

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.1.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 08. 02. 2016

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 08. 02. 2016 OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 08. 02. 2016 Přítomni: Šulcková, Koudela,

Více

ZÁPIS. o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 10.12.2009 na Obecním úřadě v Bezkově

ZÁPIS. o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 10.12.2009 na Obecním úřadě v Bezkově ZÁPIS o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 10.12.2009 na Obecním úřadě v Bezkově Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov v 19.00 hod. a přivítal všechny

Více

Zápis č. 5/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 31. 3. 2011

Zápis č. 5/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 31. 3. 2011 Zápis č. 5/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 31. 3. 2011 Starosta obce p. Tomáš Kodat (dále jen předsedající) zahájil zasedání zastupitelstva obce Březí v 18 hodin. Přivítal přítomné zastupitele

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 06/2015 dne 02. 09. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 06/2015 dne 02. září 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 16. 12. 2015 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, Ing. P. Holzhauserová, JUDr.

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 30.10.2013 Program: 1. Příprava rozpočtu pro r. 2014 2. Návrh rozpočtového opatření č. 7 3.

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 ZO/04/2009 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, starostka Zastupitelé : Mgr. Petr Blažek, Ing. Jaroslav Egrmajer, pan

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 7 ze dne 26.7.2013 v Novém Kramolíně od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 7 ze dne 26.7.2013 v Novém Kramolíně od 19:00 hodin Čj Zápis ze zasedání ZO č. 7 ze dne 26.7.2013 v Novém Kramolíně od 19:00 hodin Přítomni: Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Mgr. Věra S, Petra H K Nepřítomni omluveni: Petr B, Pavel Ch, Jiří P, Vlastimil F Zastupitelstvo

Více

Veřejné zasedání č. 15. konané dne 28. 1. 2016. na Úřadě městyse Liteň

Veřejné zasedání č. 15. konané dne 28. 1. 2016. na Úřadě městyse Liteň Veřejné zasedání č. 15 konané dne 28. 1. 2016 na Úřadě městyse Liteň Přítomni: Ing. Miroslav Horák, Miroslav Slanec, Rudolf Fiřt, Šárka Marcínová, Jiří Hrách, Filip Kaštánek, Miloslav Kliment, Jan Havelka,

Více

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.45 hod. Přítomni: Ing. Bednář, V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková,

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 275/2013 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z XXI. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 1. března 2016, od 17.00 hodin

Zápis. z XXI. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 1. března 2016, od 17.00 hodin Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 1. března 2016, od 17.00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále téţ jako zastupitelstvo

Více

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Zasedání bylo zahájeno v 17,10 hod Přítomno: 11 členů zastupitelstva

Více

vojenské historie a techniky Nové Hrady o.s. pro rok 2010 a pov uje finan ní komisi za azením požadavku do rozpo tu M sta Nové Hrady pro rok 2010.

vojenské historie a techniky Nové Hrady o.s. pro rok 2010 a pov uje finan ní komisi za azením požadavku do rozpo tu M sta Nové Hrady pro rok 2010. Zápis z 5. schůze rady města ze dne 15. 02.2010 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ľudovít Kasan, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Zápis z 12. zasedání. Čj. 111007/191. Datum: 7. 10. 2011. Zastupitelstva Obce Kámen. ze dne 6. 10. 2011. Přítomno 6 členů zastupitelstva obce:

Zápis z 12. zasedání. Čj. 111007/191. Datum: 7. 10. 2011. Zastupitelstva Obce Kámen. ze dne 6. 10. 2011. Přítomno 6 členů zastupitelstva obce: Čj. 111007/191 Datum: 7. 10. 2011 Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen ze dne 6. 10. 2011 Přítomno 6 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: Miloslav Daněk Hosté: Josef Roubík

Více

Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.b.wolf, p.k.schwarz, p.m.pisingerová, p.m.novotná

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 1/2015 konaného dne 30.3.2015 od 18,00 hodin Přítomni : Doc. Ing. Čechura Lukáš Ph.D., Hladík Oldřich, Chmelařová

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin.

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Usnesení č. 4/2011. 2) Schválení programu Usnesení UZ č. 73/2011 Zastupitelstvo schvaluje program jednání zastupitelstva podle pozvánky beze změn.

Usnesení č. 4/2011. 2) Schválení programu Usnesení UZ č. 73/2011 Zastupitelstvo schvaluje program jednání zastupitelstva podle pozvánky beze změn. Usnesení č. 4/2011 z veřejného zasedání od 17.00 hodin ve společenské místnosti Domu s pečovatelskou službou v Příšovicích. Přítomni : dle prezenční listiny P r o g r a m : 1) Zahájení 2) Kontrola plnění

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 3. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 10. 12. 2014 Čas zasedání: 19:00 22:45 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: František Poláček,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 25.2.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 25.2.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 25.2.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Jaroslav Ježek, František Koman,

Více

Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008

Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008 Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jaroslav

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Číslo jednací.: 438 / 2014 Usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno : 9 členů ZO, dle prezenční listiny Program : 1. Kontrola usnesení z minulého

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 1/2009 obce Křesetice, které se konalo dne 17.2.2009

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 1/2009 obce Křesetice, které se konalo dne 17.2.2009 OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva 1/2009 obce Křesetice, které se konalo dne 17.2.2009 Přítomni: 8 Omluveni: Hladíková, Černý, Neomluven: Ledvina Zahájení Starostka obce přivítala členy zastupitelstva.

Více

Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin.

Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin. Obec Radimovice u Tábora Zastupitelstvo obce Radimovice u Tábora Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zpravodaj obce č. 2/2010 Zpracovala: Ťupová Zdenka 19. května 2010

Zpravodaj obce č. 2/2010 Zpracovala: Ťupová Zdenka 19. května 2010 Zpravodaj obce č. 2/2010 Zpracovala: Ťupová Zdenka 19. května 2010 O ČEM JEDNALO ZASTUPITELSTVO: Uvádíme stručný přehled. Kompletní zápisy a usnesení z jednání zastupitelstva obce jsou k nahlédnutí na

Více

č. 45 konané dne 25. 2. 2014

č. 45 konané dne 25. 2. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 45 konané dne 25. 2. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení č. 1-7z/2014 bylo schváleno poměrem hlasů: pro 7; proti 0; zdrželo se hlasování 0

Usnesení č. 1-7z/2014 bylo schváleno poměrem hlasů: pro 7; proti 0; zdrželo se hlasování 0 Zápis číslo: 7/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 5.12. 2014, 19:00 až 21:00 hodin. Zasedání se zúčastnili členové ZO: M. Králová, A. Janůtková, J. Havelková, P. Hryzák,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 Usnesení s termínem č.: 1136 ONI ihned 985 Taj. (OSVV) 13.10. 879 Taj. (ONI) 13.10. 619 HNsP 27.10. 981 Taj. 13.10.

Více

Zápis z řádného zasedání Z0 dne 15. 9. 2014, zahájeno v 18.00 hod., ukončeno v 19.00 hod.

Zápis z řádného zasedání Z0 dne 15. 9. 2014, zahájeno v 18.00 hod., ukončeno v 19.00 hod. Zápis z řádného zasedání Z0 dne 15. 9. 2014, zahájeno v 18.00 hod., ukončeno v 19.00 hod. Přítomni: 8 Hosté: Mgr. Kozlovský Josef Ověřovatelé: MUDr. Stuchlík Karel, Kittelová Radka Nepřítomen: Lukáš Bělohradský

Více

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015 Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor Šmok

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Býšť konaného dne 27. 4. 2015 v Bělečku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:10 František Bouček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015 Čas: 19.00-20.45 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více