Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19. září 2018

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19. září 2018"

Transkript

1 Statutární město Brno městská část Brno - Nový Lískovec Zastupitelstvo městské části Z Á P I S Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19. září 2018 Zasedání ZMČ Brno Nový Lískovec zahájila v hodin starostka Ing. Jana Drápalová. V době zahájení bylo přítomno 16 členů: Mgr. Ing. Lenka Brabcová, Mgr. Michael Brázda, Ing. Jana Drápalová, Ing. Dalibor Hladík, Alois Jaša, Ing. Lubomír Káňa, Mgr. Pavel Kolář, Vladimíra Křivánková, Bohuslava Musilová, Petr Oupor, Ing. Jan Privarčák, Ing. Jiří Proch, Josef Ptáček, Mgr. Petr Punčochář, Bc. Josef Schmied, Ing. Radek Šmerda. Omluveni: JUDr. Petr Všetečka, Ing. arch. Sandra Medková, Mgr. Věra Mračnová Technický bod Starostka určila zapisovatelkou Andreu Horní, DiS. a sčitateli Mgr. Vlastimilu Musilovou a Ing. Kamilu Tokošovou. Byly podány návrhy na ověřovatele zápisu: Ing. Jana Drápalová navrhla Mgr. Pavla Koláře návrh přijal. Ing. Jana Drápalová navrhla Mgr. Michaela Brázdu návrh přijal. Námitky proti zápisu ZMČ 7/29 Bez připomínek. Kontrola uložených úkolů Úkol ZMČ 7/29-12 ukládá kontrolnímu výboru prověřit činnost starostky ve věci uzavírání veřejnoprávní smlouvy s názvem Viladomy 1,2.- trvá. Schválení programu ZMČ 7/30 P. Oupor požádal o zařazení bodu Kontrolní vyúčtování dotací za rok 2016 jako bod č. 22. Hlasování o zařazení bodu č. 22: Bc. Schmied požádal o zařazení bodu Vyčlenění prostředků pro zpracování projektové dokumentace pro úpravu stávající nedostatečné parkovací plochy na parcele 2889/8 při ulici Koniklecová jako bod č. 24. Hlasování o zařazení bodu č. 24: Ing. Hladík požádal o zařazení bodu Zpráva o činnosti Finančního výboru Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec ve funkčním období jako bod č. 25. Hlasování o zařazení bodu č. 25: Hlasování o celém návrhu programu ve znění přijatých změn: Projednání programu: 1. Aktualizace svěření majetku u ZŠ Brno, Kamínky 5 2. Hospodaření příspěvkových organizací k Vyúčtování účelového neinvestičního příspěvku MŠ Rybnická Strana 1 (celkem 5)

2 4. Vyúčtování účelového neinvestičního příspěvku ZŠ Kamínky 5. Vyúčtování účelových neinvestičních příspěvků ZŠ na svačiny 6. Odpisový plán na rok 2018 ZŠ Kamínky 7. Novelizace OZV SmB spádové obvody základních a mateřských škol 8. Rozpočtová opatření a) Zapojení neinvestičního transferu z MPSV na SPOD na rok 2018 b) Zapojení zisku a odpisů za rok 2017 z VHČ c) Zapojení fin. prostř. na rekonstrukci prostor pro KJM d) Poskytnutí účelových investičních příspěvků Přírodní zahrady MŠ Čtvrtě a MŠ Rybnická e) Poskytnutí účelového investičního příspěvku na předfinancování projektu,,vybudování odborných učeben na ZŠ Svážná 9 f) Poskytnutí účelového neinv. příspěvku ZŠ Kamínky na svačiny do škol g) Zapojení fin.prostř. na odměny členů zastupitelstva obce h) Zapojení fin.prostř. na přechod na ulici P. Křivky a žádost o souhlas se změnou účelu Do rozpravy se přihlásil p. Oupor, Ing. Tokošová, Ing. Drápalová, Mgr. Punčochář. Hlasování: Plnění rozpočtu MČ, rozpočtu FRRB k Strana 2 (celkem 5)

3 10. Čerpání rozpočtu příjmů a výdajů zpravodaje Lískáček k Zpráva o hospodaření MC Sedmikráska k a k Do rozpravy přihlásil p. Oupor, Ing. Drápalová, Ing. Šmerda. 12. Návrh střednědobého výhledu rozpočtu MČ na období Žádosti o umožnění splácení dluhu Do rozpravy přihlásil Ing. Káňa, Ing. Drápalová. 14. Smlouva o postoupení pohledávky (1kk) Do rozpravy přihlásil Mgr. Brázda, Ing. Drápalová. 15. Smlouva o postoupení pohledávky (4+1) 16. Žádost o prominutí poplatků z prodlení Do rozpravy se přihlásil Ing. Privarčák, Ing. Šmerda, Mgr. Punčochář, Ing. Drápalová, p. Oupor. Ing. Drápalová navrhla upravit částku v usnesení na ,- Kč. Hlasování: Nabytí pozemku p.č. 2289/4 v k.ú. NL 18. Nabytí spoluvlastnického podílu id. 1/8 pozemku p.č. 2527/6 v k.ú. NL Do rozpravy se přihlásil p. Oupor, Ing. Šmerda. 19. Nabytí pozemků p.č. 1253/1, 1253/2, 1254/2, 1254/3, 1255/1 v k.ú. NL Do rozpravy se přihlásil p. Oupor. 20. Změna katastrální hranice pozemky k.ú. Bosonohy 21. Sjednocení katastrální hranice se správní hranicí MČ NL-MČ SL 22. Kontrola vyúčtování dotací za rok 2016 Ing. Drápalová podala protinávrh usnesení: ZMČ Brno-Nový Lískovec: - bere na vědomí závěry kontroly provedené FV a KV ZMČ a jeho přijaté usnesení - ukončuje kontrolní úkol pro FV a KV ZMČ. Strana 3 (celkem 5)

4 Hlasování: Zápisy z výborů 24. Vyčlenění prostředků pro zpracování projektové dokumentace pro úpravu stávající nedostatečné parkovací plochy na parcele 2889/8 při ulici Koniklecová. Do rozpravy se přihlásil Ing. Šmerda, Ing. Drápalová. Ing. Drápalová navrhla opravu usnesení. ÚKOL: ZMČ 7/ Zpráva o činnosti Finančního výboru Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec ve funkčním období Dotazy, podněty, připomínky Ing. Drápalová - oznámila zastupitelům, že s místostarostou převzala v pondělí certifikát o udělení znaku a vlajky MČ v poslanecké sněmovně. Občan Ing. Střechovský - vystoupil v rámci prohlášení RMČ z roku 2014 a v rámci výstavby KV2. Hlasování o udělení dalších 5 min pro Ing. Střechovského: Občan Šuman - vystoupil v rámci výstavby na ulici O. Keithové. Požádal o odpověď starostky, jaké parametry jsou dodrženy v rámci výstavby. Odpověděla starostka, že odpověď dostane písemně. JUDr. Široký - vystoupil za kontrolní výbor ohledně zásad odměňování. Občan - zeptal se ohledně parkování, zda by bylo možné dělat odtahy vozidel, která stojí špatně. Občanka - sdělila, že na ulici Oblá 83 je ostrůvek a na něm bedna s posypem. Bezdomovci si tam dávají věci. Odpověděla starostka, že bednu nechá zamknout. Mgr. Punčochář - zeptal se, proč tvorba nových webových stránek trvá 14 měsíců. Odpověděla starostka, že spoustu údajů předělala firma, ale další údaje předělávají úředníci. p. Oupor - požádal zastupitele o schválení usnesení: ZMČ Brno-Nový Lískovec konstatuje, že: - nezvolilo ve funkčním období obecního kronikáře - nepřijalo ve funkčním období žádný zápis do obecní kroniky. Hlasování: Starostka Ing. Jana Drápalová ukončila zasedání v 19:32 hod. Strana 4 (celkem 5)

5 Zapisovatelka: Andrea Horní, DiS. v.r. Ověřovatelé: Mgr. Pavel Kolář v.r. Mgr. Michael Brázda v.r. Ing. Jana Drápalová v.r. starostka Strana 5 (celkem 5)

Usnesení ZMČ č. 7/ U S N E S E N Í. Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19.

Usnesení ZMČ č. 7/ U S N E S E N Í. Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19. Statutární město Brno městská část Brno - Nový Lískovec Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec z řádného zasedání č. 7/30 konaného dne 19. září 2018

Více

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne

Z á p i s. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec, konaného dne 20.11.2002. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Nový Lískovec zahájil

Více

Z Á P I S. z VII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z VII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 24.02.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Z Á P I S. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 09.09.2015 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Z Á P I S z V. zasedání Zastupitelstva městské

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:30 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:30 hodin Z á p i s z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21. 6. 2012 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z Á P I S. z XII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z XII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 22.02.2017 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 21.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Z Á P I S. P r o g r a m :

Z Á P I S. P r o g r a m : V Brně dne 05.11.2014 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Z Á P I S z I. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 18. 02. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z Á P I S. z XIV. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v jídelně ZŠ Brno, Pavlovská 16.

Z Á P I S. z XIV. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v jídelně ZŠ Brno, Pavlovská 16. V Brně dne 18. 09. 2013 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Organizačnímu odboru MMB Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Z Á P I S z XIV. zasedání Zastupitelstva městské

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 24. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. května 2019 od 10:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: prof.ing. Kolíbal, CSc., Mgr. Šlapal, Mgr. Feigler

Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: prof.ing. Kolíbal, CSc., Mgr. Šlapal, Mgr. Feigler Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 11.09. 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční

Více

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole Zastupitelstvo městské části Brno Královo Pole Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva městské části Brno Královo Pole, konaného v pondělí dne 27. prosince 2011 v 16,30 hod. v zasedací místnosti Úřadu městské

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin Z á p i s z VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.9. 2011 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:35 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 27.6. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Zápis z XXII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XXII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XXII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21.06. 2018 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21.02.2019 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 17:00 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 19. 4. 2018 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

VÝPIS USNESENÍ. P r o g r a m :

VÝPIS USNESENÍ. P r o g r a m : VÝPIS USNESENÍ z XVIII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne 18.06.2014 od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

v tomto znění: Zastupitelstvo MČ po projednání jmenuje paní Markétu Köhlerovou zapisovatelem zápisu ZMČ.

v tomto znění: Zastupitelstvo MČ po projednání jmenuje paní Markétu Köhlerovou zapisovatelem zápisu ZMČ. Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 5.11.2018 od 18.05 hod v budově Obecního domu, Osinalická 1104/13, Praha-Ďáblice Přítomni:Ing. Miloš

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 11. 5. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne 12. 12. 2012 Přítomni: Na začátku jednání 12 členů zastupitelstva, omluveni Bc. Jiří Hora a Ladislav Racek. Zasedání zahájil předsedající starosta Mgr.

Více

Z á p i s ze 4. řádného zasedání zastupitelstva Městské části Brno-Jundrov, které se konalo dne 15.6.2011 v zasedací místnosti Úřadu MČ Brno - Jundrov

Z á p i s ze 4. řádného zasedání zastupitelstva Městské části Brno-Jundrov, které se konalo dne 15.6.2011 v zasedací místnosti Úřadu MČ Brno - Jundrov Statutární město Brno, Městská část Brno-Jundrov Zastupitelstvo městské části Z á p i s ze 4. řádného zasedání zastupitelstva Městské části Brno-Jundrov, které se konalo dne 15.6.2011 v zasedací místnosti

Více

Zápis č. 24/Z6 z 24. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. prosince 2012

Zápis č. 24/Z6 z 24. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. prosince 2012 Zápis č. 24/Z6 z 24. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. prosince 2012 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 10 zastupitelů Ing. Jiroušek, p. Jiří Roháč, Mgr. Alena

Více

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne 26.11.2018 Místo konání: jídelna restaurace Na Radnici Začátek: 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů Omluveni: Otto Strakatý

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 23. 1. 2019 Zasedání ZMČ zahájila starostka MČ Mgr. Jitka Synková, přivítala přítomné

Více

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ).

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ). Z á p i s z 19. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pondělí dne 15. dubna 2019 od 11:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Vítek; Slabihoudek, Bc. Švarc,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 15. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 27. 2. 2013 v 17:00 hod. Přítomni: Mgr. et Mgr. S. Hasenkopfová (příchod v 17.16 h); Ing. A. Háněl, MBA;

Více

Název: Obsah: Návrh usnesení: Stanoviska dotčených orgánů:

Název: Obsah: Návrh usnesení: Stanoviska dotčených orgánů: ÚMČ Brno Nový Lískovec Bod ZMČ č.: 8 Finanční odbor Zasedání ZMČ č. 7/27 Konaného dne 16. 5. 2018 Název: Hospodaření příspěvkových organizací k 31. 12. 2017 Obsah: Hospodaření příspěvkových organizací

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Informace z usnesení XI. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 16.dubna 2009

Informace z usnesení XI. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 16.dubna 2009 Informace z usnesení XI. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 16.dubna 2009 1. Dunajská 25 prodej domu včetně části pozemku Hlasováním: pro, proti, zdržel se (14-1-4) bylo přijato usnesení : Rada

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

XIII. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno-Vinohrady USNESENÍ

XIII. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno-Vinohrady USNESENÍ Zastupitelstvo Členům Zastupitelstva Tajemnici ÚMČ Brno-Vinohrady Vedoucím odborů Magistrátu města Brna USNESENÍ z XIII. zasedání Zastupitelstva, konaného dne 11.09.2017 v 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 20.8.2014 Řízení: Ing.arch.Kabelová Ivana Přítomni: 11 členů zastupitelstva MČ Do 18.05 hod 9 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10 hod

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 17/2017. z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 17/2017. z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 17/2017 z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Pavel Studený, František Novák,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ17

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ17 Přítomni : Ověřovatel : MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ17 konané dne 20.09.2010 16 členů Zastupitelstva MČ Praha 21 dle prezenční listiny, 1 člen omluven: p. Tomáš

Více

Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.02.2018 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluveni:

Více

X. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ

X. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ Členům Zastupitelstva Tajemnici ÚMČ Brno-Vinohrady Vedoucím odborů Magistrátu města Brna USNESENÍ z X. zasedání Zastupitelstva, konaného dne 12.12.2016 v 18:00 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Vinohrady,

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009 Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009 Přítomni: zastupitelé Danuška Bossanyiová Ivana Heřmánková ing. Jaroslav Jelínek Veronika Jiravová Tomáš Kopecký Jana

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0 Zápis č. 1/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. března 2013 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti MÚ Tišnov Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

Název: Obsah: Návrh usnesení: Stanoviska dotčených orgánů:

Název: Obsah: Návrh usnesení: Stanoviska dotčených orgánů: ÚMČ Brno-Nový Lískovec Bod ZMČ č.: 1 Finanční odbor Zasedání ZMČ č. 7/29 Konaného dne 27. 6. 2018 Název: Hospodaření příspěvkových organizací k 31. 3. 2018 Obsah: Hospodaření příspěvkových organizací k

Více

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 107. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pátek dne 23. března 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; MgA. Vilgus, Ph.D., Nepil;

Více

Omluveni z :Ing. Mgr. Martin Tumpach

Omluveni z :Ing. Mgr. Martin Tumpach Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 12. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 18. 5. 2016 od 18:15 hod. do 01:30 a jeho pokračování dne 25. 5. 2015 od 19.15 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 30. 1. 2019 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 23. 06. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

13. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

13. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 13. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 26. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 11.12.2013 Řízení: Ing. arch. Kabelová Ivana (body 1-6) Ing. Alinčová Lenka (body 7-9) Přítomni: 9 členů zastupitelstva MČ Do 18.10

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 24. 11. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 24. 11. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 28 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Z Á P I S. z 15. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 15. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 15. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 12. 10. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ od 18.00 hod 8 členů Zastupitelstva MČ od 18.05 hod

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013 Místo konání: zasedací místnost v budově radnice, nám. Míru č.p. 111, Tišnov Přítomni: Jan Schneider Radovan Klusák

Více

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Přítomni: Hosté: Omluveni: zastupitelé Marie Brunová Dana Bossanyiová Ivana Heřmánková Jiří Horáček ing. Jaroslav Jelínek

Více

Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S. z 28. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 28. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 28. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 21.5.2014 Řízení: Ing. arch. Ivana Kabelová Přítomni: 10. členů zastupitelstva MČ Do 18.10 hod 7 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10

Více

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 R6 50/2013 Statutární město Brno Městská část Brno-Medlánky Rada MČ Brno-Medlánky Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 Přítomni: JUDr. Marek Michal, Doc. Ing. Sedlák

Více

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS Z 03.veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS Z 03.veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS Z 03.veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 23.03.2011 Přítomni: Tatjana Dohnalová, Ing. Tomáš Dvořák, Zdeňka Fišmistrová, Bc. Marcel Janek, Ing.

Více

1. Zahájení, volba návrhové komise 2. Zpráva o kontrole plnění usnesení z 15. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí ze dne

1. Zahájení, volba návrhové komise 2. Zpráva o kontrole plnění usnesení z 15. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí ze dne Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 21. 12. 2016 od 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti Městského úřadu, Dr. E. Beneše 21, Sezimovo Ústí Počet zastupitelů:

Více

Ze zasedání je pořizován zvukový záznam (dále jen A1 až A18).

Ze zasedání je pořizován zvukový záznam (dále jen A1 až A18). Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 24.4.2019 od 18.00 hod v budově Obecního domu, Osinalická 1104/13, Praha-Ďáblice Přítomni: Ing. Miloš Růžička,

Více

Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010

Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010 Informace z usnesení XIX. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 24.června 2010 1. Žádost o splátkový kalendář bývalý nájemce bytu na ul. Kyjevská 3 Zastupitelstvo MČ Brno Starý Lískovec souhlasí

Více

ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice

ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 15. 6. 2016 od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne od hodin v KK Žebrák

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne od hodin v KK Žebrák Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne 10.11.2014 od 18.00 hodin v KK Žebrák Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, Petr Beránek, Tomáš Danda, Bc. Pavel Horázný, Bc. Marie Hošková, Ing. Šárka Krejčová,

Více

Usnesení. Zapisovatelkou dnešního zasedání je určena paní Ivana Dvořáková.

Usnesení. Zapisovatelkou dnešního zasedání je určena paní Ivana Dvořáková. Usnesení ze 3. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2018-2022, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 v 17:30 hodin v sále kina Oko v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice

z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Strana 1 (celkem 5) USNESENÍ Č. 12/2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje,

Více

Z Á P I S. z 10. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z 10. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 25.03.2015 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení ZÁPIS č. 21 z jednání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 27.8.2018, konaného od 16,00 hodin v Společenský sál Národního domu Přítomni: Omluveni: Přizváni: Ing. Jan Bauer, Mgr. Hana Bolková, Václav

Více

Pan starosta, Ing. Miloš Růžička, navrhuje: zařadit za bod č.2) bod č.3) Záměr uzavření dohody duplicita pozemků

Pan starosta, Ing. Miloš Růžička, navrhuje: zařadit za bod č.2) bod č.3) Záměr uzavření dohody duplicita pozemků Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 26.9. 2018 od 18:00 hodin v budově nové radnice OD Osinalická 1104/13, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Ing. Miloš

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 26. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 26. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 13.2.2014 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 8 členů zastupitelstva MČ Do 18.10 hod 7 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10 hod 8

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 13. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 19. 9. 2012 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr. S. Hasenkopfová;

Více

ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice

ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 13. 9. 2017 od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Tatjana Dohnalová (příchod 19:54 hod.),

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 7. 12. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ od 18.00 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 18.55 hod

Více

Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba

Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba Zasedání zahájil v 18 05 hodin předsedající - starosta obce Ing. Kamil Ferda

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 12/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 27. 1. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 9 členů Zastupitelstva MČ od 19.40hod 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

III. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno Vinohrady U S N E S E N Í

III. zasedání Zastupitelstva m.č. Brno Vinohrady U S N E S E N Í III. zasedání Zastupitelstva Členům Zastupitelstva m. č. Brno-Vinohrady Tajemnici ÚMČ Brno-Vinohrady Vedoucím odborů m. č. Brno-Vinohrady Magistrátu města Brna U S N E S E N Í v 18:00 hodin v zasedací

Více

Informace z usnesení VII. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 5.června 2008

Informace z usnesení VII. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 5.června 2008 Informace z usnesení VII. Zastupitelstva MČ Brno Starý Lískovec ze dne 5.června 2008 1.Vyjádření ke směně pozemků v k.ú. Starý Lískovec za pozemky v k.ú.bosonohy Zastupitelstvo MČ Brno-Starý Lískovec souhlasí

Více

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 22. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 22. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 19/Z6 z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. června 2012

Zápis č. 19/Z6 z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. června 2012 Zápis č. 19/Z6 z 19. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 18. června 2012 Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 11 zastupitelů dle prezenční listiny p. Ing. Zdeněk Jiroušek, p. Jiří

Více

U S N E S E N Í PROGRAM JEDNÁNÍ

U S N E S E N Í PROGRAM JEDNÁNÍ U S N E S E N Í v 17:00 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Vinohrady, Velkopavlovická 25 K bodu 2 - Schválení programu II. zasedání Zastupitelstva m. č. Brno-Vinohrady Zastupitelstvo m. č. Brno-Vinohrady

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 11. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 9. 5. 2016 v 17:30 hod. Městský dům ve Zbraslavi Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal:

Více

z 17. zasedání zastupitelstva MC Praha Dáblice konaného dne od hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Déblice

z 17. zasedání zastupitelstva MC Praha Dáblice konaného dne od hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Déblice Městská část Praha _ Dáblice ZÁPIS z 17. zasedání zastupitelstva MC Praha Dáblice konaného dne 1. 3. 2017 od 19500 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Déblice Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 4.2. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 1 / Ing. Rybín Petr /

Více

27. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

27. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 27. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 19. června 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Ludková, Vítek; Slabihoudek,

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 23. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 28. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více