SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia příslušenství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia příslušenství"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia příslušenství

2 ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Není proto divu, že si ji pořizují jak rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem. Octavia je však i oblíbeným firemním vozem stejně jako příjemným společníkem na cestách do práce. Každý z majitelů vozu Octavia přitom klade důraz na něco jiného, a právě proto je tu nabídka ŠKODA Originálního příslušenství. S ním můžete zvýraznit u svého vozu ty vlastnosti, které jsou podstatné právě pro Vás dodat mu například sportovnější styl, podtrhnout komfort nebo zvýšit přepravní kapacitu. ŠKODA Originální příslušenství Vám spolu s kvalifikovaným poradenstvím a servisem nabídne každý autorizovaný partner ŠKODA.

3 Sport & design Ať už toužíte po sportovněji laděném vzhledu svého vozu, nebo mu jen chcete dodat osobitější styl, s naší nabídkou jistě najdete to správné řešení. Spoiler předního nárazníku, difuzor, spoilery pátých dveří, koncovky výfuku z ušlechtilé oceli, kola z lehké slitiny a v neposlední řadě kožené doplňky nebo dekorativní lišty to vše jsou produkty ŠKODA Originálního příslušenství, ze kterých si můžete vybrat podle svého individuálního vkusu a přání.

4 Střešní spoiler pro model Octavia Combi (FAA A) Spoiler předního nárazníku (FAA ) Difuzor (FAA ) Koncovka výfuku z ušlechtilé oceli pro vozy se zadním difuzorem FAA pro 1,4 TSI, 1,8 TSI, 1,9 TDI a pro Combi 4x4 1,8 TSI (FDC ); pro 2,0 TDI pouze pro vozy vyrobené do 22. kalendářního týdne 2011 (FDC ); pro Combi 4x4 1,6 TDI (FDC ) Koncovka výfuku z ušlechtilé oceli pro 1,2 TSI, 1,4 MPI a 1,6 MPI (FDC ); pro 1,6 TDI CR a 2,0 TDI pro vozy vyrobené od 22. kalendářního týdne 2011 (1Z ; nelze pro verzi 4x4 a L&K) Spoiler 5. dveří RS pro model Octavia (FAA ) Spoiler 5. dveří pro model Octavia (FAA )

5 Volant potažený kůží, tříramenný (FBA ); čtyřramenný bez vyobrazení (FBA ) Kožená hlavice řadicí páky, šestistupňový manuál (1Z A); pětistupňový manuál bez vyobrazení (1Z ) Kožená manžeta řadicí páky (FBA ) Kožená rukojeť ruční brzdy pro vozy s Jumbo Boxem (FFA ); pro vozy bez Jumbo Boxu bez vyobrazení (FFA ) Chromovaná lišta 5. dveří (KDA pro model Octavia; KDA pro model Octavia Combi) Kryty pedálů z ušlechtilé oceli, třídílná sada (1Z ); dvoudílná sada pro automat (1Z ) Dekorativní prahové lišty s vložkou z ušlechtilé oceli (KDA ) Dekorativní prahové lišty 4x4 s vložkou z ušlechtilé oceli (KDA ) Dekorativní prahové lišty Sport Line s vložkou z ušlechtilé oceli (KDA ) Prahové lišty černé (KDA )

6 Kolo z lehké slitiny Neptune 7,5J x 18" pro pneumatiky 225/40 R18 (1Z pouze pro modely RS) Kolo z lehké slitiny Neptune 7,5J x 18" pro pneumatiky 225/40 R18, v černé barvě (1Z A pouze pro modely RS) Kolo z lehké slitiny Neptune 7,5J x 18" pro pneumatiky 225/40 R18, v bílé barvě (1Z B pouze pro modely RS) Kolo z lehké slitiny Zenith 7,0J x 17" pro pneu 225/45 R17 (CCH ); 7,5J x 18" pro pneu 225/40 R18 (CCH pouze pro modely RS) Kolo z lehké slitiny Sputnik 7,0J x 17" pro pneumatiky 225/45 R17 (CCA ) Kolo z lehké slitiny Pallas 7,0J x 17" pro pneumatiky 225/45 R17 (CCA ) Kolo z lehké slitiny Pegasus 7,0J x 17" pro pneumatiky 225/45 R17 (CCB ) Kolo z lehké slitiny Cepeus 7,0J x 17" pro pneumatiky 225/45 R17 (1Z ) Kolo z lehké slitiny Flash 6,0J x 17" pro pneumatiky 205/50 R17 (CCX ) vhodné pro použití sněhových řetězů (CEP ) Kolo z lehké slitiny Lyra 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (CCA ) Kolo z lehké slitiny Vega 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (CCR ) Kolo z lehké slitiny Sirius 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (CCB ) Kolo z lehké slitiny Apollon 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (CCH ) Kolo z lehké slitiny Crateris 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (1Z ) Kolo z lehké slitiny Draconis 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (1Z A) Kolo z lehké slitiny Proxima 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/55 R16 (1Z B) Kolo z lehké slitiny Helios 6,5J x 15" pro pneumatiky 205/60 R15 (CCR ); při použití pneumatik 195/65 R15 lze upotřebit sněhové řetězy (CEP A) Kolo z lehké slitiny Pyxis 6,5J x 15" pro pneumatiky 205/60 R15 (1Z A); při použití pneumatik 195/65 R15 lze upotřebit sněhové řetězy (CEP A) Kolo z lehké slitiny Orion 6,0J x 15" pro pneumatiky 195/65 R15 (CCA ) vhodné pro použití sněhových řetězů (CEP A) Kolo z lehké slitiny Deimos 6,0J x 15" pro pneumatiky 195/65 R15 (1Z ) vhodné pro použití sněhových řetězů (CEP A) Velkoplošné kryty pro kola 6,0J x 16", čtyřdílná sada (CDB ); bez vyobrazení velkoplošné kryty Freedom pro kola 6,5J x 16", čtyřdílná sada (1Z A) Velkoplošné kryty Gaspra pro kola 6,0J x 15", čtyřdílná sada (1Z ) Velkoplošné kryty Castle pro kola 6,0J x 15", čtyřdílná sada (CDZ ) Velkoplošné kryty Avantgarda pro kola 6,0J x 15", čtyřdílná sada (CDZ )

7 Hudba & komunikace Rádio Blues: model s CD a MP3 přehrávačem, rádiový přijímač AM/FM se systémem RDS, komfortní kódování zaručující funkčnost rádia jen v konkrétním voze, výstupní výkon 4x 20 W (1Z D) Sada pro dodatečnou montáž neoriginálního rádia (AZO A) Rádio Bolero: model s integrovaným měničem na 6 CD, čtečka paměťových karet SD a MMC, možnost přehrávání hudebních CD a hudebních souborů ve formátu MP3 nebo WMA, výstupní výkon 4x 20 W, digitální signálový procesor s ekvalizérem, paměť dopravního hlášení (TIM), možnost ovládání pomocí 6,5" barevného dotykového displeje TFT. Bolero zobrazuje údaje z parkovacích senzorů a nastavení klimatizace Climatronic (1Z M) Rádio Swing: model s CD mechanikou umožňující přehrávání hudebních CD a hudebních souborů ve formátu MP3 nebo WMA, výstupní výkon 4x 20 W, digitální signálový procesor s ekvalizérem (1Z M) Sada pro dodatečnou montáž MDI Mobile Device Interface (1Z ; nelze v kombinaci s rádiem Blues) Propojovací kabel pro MDI (AZO pro ipod/iphone MDI; AZO pro USB MDI; AZO pro miniusb MDI; AZO pro jack 3,5 mm MDI) Poslouchat svou oblíbenou hudbu, najít bez problémů cestu do neznámého cíle anebo si v případě pasažérů na zadních sedadlech krátit cestu díky DVD přehrávači, to vše Vám umožňují produkty z kategorie hudba a komunikace. Rádia z naší nabídky nejen navodí ve voze příjemnou atmosféru, ale zprostředkují Vám i příjem dopravních hlášení. Navíc všechny přístroje umožňují přenos informací do bodového displeje Maxi DOT, mají vstup pro hands-free sadu a lze je ovládat z multifunkčního volantu. Rádio Swing nebo Bolero a obě navigace jsou určeny pouze pro vozy s dvoutunerovou přípravou.

8 Přenosný DVD přehrávač se 7" LCD monitorem, dálkové ovládání, podpora formátů jako DVD, VCD, SVCD, MP3 aj., disponuje čtečkou paměťových karet SD. Toto řešení úspěšně absolvovalo crash test, sada obsahuje specifický držák pro montáž LCD monitoru na hlavovou opěrku (AAM ) Sada pro dodatečnou montáž hands-free pro bezpečné telefonování za jízdy; disponuje snadným ovládáním pomocí dotykového displeje (5J ) Sada pro dodatečnou montáž hands-free s tlačítkovým modulem bez dotykového displeje (5J A) Navigační DVD pro navigační systém Columbus (3T F západní a střední Evropa, 3T G střední a východní Evropa) Bez vyobrazení: Navigační SD karty pro navigační systém Amundsen+ (3T západní Evropa, 3T A východní Evropa) Navigační systém Amundsen+: rádio s navigací s CD mechanikou obsahující předehrané mapové podklady pro západní nebo východní Evropu; integrované Bluetooth hands-free a čtečka paměťových karet SD, SDHC a MMC, možnost přehrávání hudebních CD a hudebních souborů ve formátu MP3, WMA, OGG, AAC. Možnost propojení s výbavou CD měnič nebo MDI, podpora TMC zpráv o dopravní situaci, možnost ovládání pomocí 5" barevného dotykového displeje TFT (5J B obsahuje mapy západní Evropy, 5J C obsahuje mapy východní Evropy) Navigační systém Columbus: rádio s navigací s DVD mechanikou obsahující předehrané mapové podklady pro západní nebo východní Evropu; integrovaná čtečka paměťových karet SD a MMC, možnost přehrávání hudebních CD a hudebních souborů ve formátu MP3 nebo WMA. DVD mechanika podporuje kromě navigačních DVD také Audio CD, DVD-ROM, DVD±RW, CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD Audio a DVD Video. Columbus disponuje digitálním signálovým procesorem s ekvalizérem, integrovaným pevným diskem 30 GB (10 GB pro navigační data, 20 GB lze využít pro uložení hudebních souborů MP3 a WMA) a podporou TMC zpráv o dopravní situaci. Možnost ovládání pomocí 6,5" barevného dotykového displeje TFT (3T obsahuje mapy západní Evropy, 3T A obsahuje mapy východní Evropy) Adaptér k mobilnímu telefonu pro vozy vybavené univerzální přípravou pro telefon s držákem na přístrojové desce (ATC 600 0XX, 3T C, dle typu telefonu)

9 Komfort & užitek Autochladnička, objem 15 litrů (5L ) Odkládací schránka za zadní sedadla pro model Octavia Combi (DMB ) Ramínko na sako (3T ) Gumotextilní autokoberce (DCC A) Textilní autokoberce Standard (DCA A) Textilní autokoberce Prestige (DCA A) Textilní autokoberce 4x4 (DCA A) Textilní autokoberce Sport Line (DCA A) Tempomat pro všechny motorizace (3T pro vozy s palubním počítačem; 3T A pro vozy bez palubního počítače) Dálkové ovládání centrálního zamykání (BKA A) Široká nabídka ŠKODA Originálního příslušenství Vám dává možnost zvýšit komfort a užitek vozu s ohledem na jednotlivá roční období. Zatímco s doplňky jako autochladnička, stínicí rolo nebo sluneční clony se budete ještě více těšit na letní výlety, vak na lyže oceníte při cestách za zimními sporty. Autokoberce stejně jako koberec do zavazadlového prostoru nebo plastová vana Vám pomohou udržovat ve voze čistotu a odkládací schránky, vak pod zadní plato nebo síťový program podstatně zvýší úložné možnosti vozidla.

10 Odkládací vak pod zadní plato pro model Octavia (DMA ) Gumotextilní koberec do zavazadlového prostoru (DCD A pro model Octavia; DCD pro model Octavia Combi) Textilní koberec 4x4 do zavazadlového prostoru (DCA ) Plastová vana do zavazadlového prostoru (DCE A pro model Octavia; DCE pro model Octavia Combi) Vak pro 4 páry lyží (DMA A) Sklopný hák do zavazadlového prostoru pro model Octavia (DMA ) Plastová vana s dělicí ALU přepážkou (zvýšená 10cm hrana) do zavazadlového prostoru (1Z ) Protiskluzová síť pro plastovou vanu (3T )* Dělicí ALU přepážkou lze úložný prostor vany variabilně rozdělit v různých polohách. Další dělicí přepážku lze zakoupit pod obj. číslem (3T ) Síťový program, dvoudílný (DMA pro model Octavia; DMA pro model Octavia Combi) Mezipodlaha zavazadlového prostoru, třídílná (DAA , DAA a DAA pro model Octavia; DAA , DAA a DAA pro model Octavia Combi) Síť pod rolo pro model Octavia Combi (1Z )* Krycí fólie zadního nárazníku (KDX pro model Octavia; KDX pro model Octavia Combi) Průhledná ochranná fólie zadního nárazníku (1Z pro model Octavia; 1Z pro model Octavia Combi) * V nabídce během 3. čtvrtletí 2011.

11 Dělicí mříž (1Z pro model Octavia; DMM pro model Octavia Combi) Deflektory předních oken (1Z ) Deflektory zadních oken (KCD pro model Octavia; KCD pro model Octavia Combi) Přední lapače nečistot (KEA Classic; bez vyobrazení KEA A Style) Sluneční clony zadních oken pro model Octavia (KCD ); pro model Octavia Combi bez vyobrazení (KCD ) Bez vyobrazení: Sluneční clony bočních oken zavazadlového prostoru pro model Octavia Combi (KCD ) Sluneční clona okna 5. dveří pro model Octavia Combi (KCD ) Stínicí rolo okna 5. dveří pro model Octavia (DEA ) Zadní lapače nečistot (KEA A Style; bez vyobrazení KEA Classic)

12 Přeprava S našimi produkty se můžete vypravit za zimními či letními sporty i v plně obsazeném voze. Vedle objemného zavazadlového prostoru přece máte k dispozici ještě další úložné místo na střeše vozu. Nabízíme Vám jak praktické a spolehlivé základní střešní nosiče, tak i nejrůznější uzamykatelné speciální nosiče/držáky na jízdní kola nebo snowboardy. K dispozici je i střešní box na lyže v designu ŠKODA. Pořídíte-li si interiérový držák, můžete jízdní kola převážet bezpečně i ve voze, nebo pro Vás máme ještě další řešení nosič jízdních kol na tažné zařízení. Nosič jízdních kol na tažné zařízení, kapacita 2 kola (3T ) Interiérový držák 2 jízdních kol pro model Octavia Combi (3T ) Bez vyobrazení: Přídavný popruh pro fixaci řídítek jízdních kol (1Z ) Uzamykatelný nosič jízdního kola s hliníkovým profilem se zvýšenou nosností až 20 kg (3T ) Bez vyobrazení: Uzamykatelný nosič jízdního kola s kovovým profilem (LBT A) Uzamykatelný nosič lyží nebo snowboardů s hliníkovým profilem, kapacita až 4 páry lyží nebo 2 snowboardy (LBB ) Bez vyobrazení: Uzamykatelný nosič lyží nebo snowboardů s kovovým profilem, kapacita až 4 páry lyží nebo 2 snowboardy (LBT ) Uzamykatelný box na lyže a snowboardy, kapacita až 5 párů lyží nebo 4 snowboardy, objem 380 litrů, úspěšně absolvoval City Crash Test (5L ) Příčný střešní nosič pro model Octavia Combi (LAS A) Podélný střešní nosič pro model Octavia Combi, černý (LAS ) Bez vyobrazení: stříbrný (LAS ) City Crash je metoda testování produktů originálního příslušenství, které je upevněno na karoserii vozu (základní střešní nosiče, příčníky), a dalších transportních systémů (boxy, držáky pro kolo, lyže a surf). Průběh: Sáňová zkouška (část karoserie upevněna na speciálních ližinách) při zatížení 9 12 G po dobu 80 ms (rychlost cca 30 km/h). Výsledek: Pro úspěšné splnění City Crash je nutné, aby nedošlo k oddělení žádného z převážených předmětů. To znamená, že musí být zajištěna bezpečnost silničního provozu (chodců, ostatních vozidel) před i za automobilem. Základní střešní nosič pro model Octavia (LAS B) Odnímatelné tažné zařízení (EEA ); pro modely Scout a 4x4 (EEA ) Elektroinstalace s 13pólovou zásuvkou (EEA C E4 pro vozy bez přípravy pro tažné zařízení; EEA C E4 pro vozy s přípravou pro tažné zařízení) Adaptér pro připojení přívěsu se 7pólovou zásuvkou (EAZ A) Pojistné oko tažného zařízení pro přívěsný vozík (1Z ) Uzamykatelný box na zavazadla, kapacita 370 litrů (LBT A)

13 Bezpečnost Dětská autosedačka Baby One Plus (5L ) Dětská autosedačka ISOFIX G 0/1 (5L ) s rámem RWF pro upevnění proti směru jízdy (DDF A) Dětská autosedačka ISOFIX G 0/1 (5L ) s rámem FWF pro upevnění po směru jízdy (DDF ) a s hlavovou opěrkou (5L ) Dětská autosedačka Wavo (5L B) Dětská autosedačka Wavo Kind (5L C) Pokud vozíte ve svém automobilu děti, jistě si pro ně přejete maximální bezpečnost. Základní podmínkou je proto kvalitní autosedačka, která odpovídá jak velikosti, tak i hmotnosti dítěte. Všechny naše autosedačky absolvovaly s vynikajícími výsledky náročné testy a vedle dokonalé funkčnosti vynikají i nápaditým barevným řešením. V souvislosti s auty se však bezpečnost netýká jen pasažérů. Pro ochranu samotného vozu Vám nabízíme například boční lišty, alarm aj. Kategorie (podle hmotnosti v kg) Název 0+ (0 13) 1 (9 18) 2 (15 25) 3 (22 36) Baby One Plus 0 13 ISOFIX G 0/1 s rámem RWF 0 18 s rámem FWF 9 18 Wavo Wavo Kind Všechny originální autosedačky ŠKODA absolvovaly s vynikajícími výsledky náročné testy Euro NCAP.

14 Boční ochranné lišty v přípravě pro lakování (KGA ) Boční ochranné lišty černé bez vyobrazení (KGA ) Sněhové řetězy pro pneu 205/55 R16, 205/50 R17 (CEP ), vhodné pro použití s koly z lehké slitiny Flash 6,0J x 17" (CCX ); pro ocelový disk pro pneu 205/55 R16 (5L A), pro pneu 195/65 R15 (CEP A) Skládací lopata na sníh vyrobená z hliníkové slitiny, hmotnost 750 g, třídílná, včetně praktického textilního obalu (5L )* Reflexní výstražná vesta (3T ) Sada náhradních žárovek bez pojistek (BDB A pro vozy s klasickými světlomety; BDB A pro xenonové světlomety) Tažné lano (GAA ) Mechanické zabezpečení řazení pro mechanickou převodovku (DVC ); pro automatickou převodovku bez vyobrazení (DVC pro vozy vyrobené do 22. kalendářního týdne 2009; DVC pro vozy vyrobené od 22. kalendářního týdne 2009) Kosmetika (informace o kompletní nabídce u Vašeho autorizovaného partnera ŠKODA) Výstražný trojúhelník (GGA A) Autolékárnička, jejíž obsah odpovídá novelizované vyhlášce č. 216/2010 (3T ) Alarm s hlídáním vnitřního prostoru pomocí ultrazvukového čidla (BKA montážní sada, BKA základní sada pro vozy s dálkovým ovládáním centrálního zamykání, BKA základní sada pro vozy s centrálním zamykáním bez dálkového ovládání) Zadní parkovací senzory hlídají vzdálenost vozu od případné překážky (BEA ) Mechanické zabezpečení 3System kombinuje zabezpečení řadicí páky a kapoty motoru proti otevření; pouze pro vozy s manuální převodovkou a motorizaci 1,6 TDI CR (1Z B) Bezpečnostní šrouby kol ( A) * V nabídce během 4. čtvrtletí 2011.

15 Uvedené výrobky představují pouze část ze široké na bíd ky příslušenství. Další podrobné informace o sortimentu příslušenství, o aktuálních cenách, dodacích podmín kách a termínech Vám poskytne na přání Váš autorizovaný partner ŠKODA. Informace o technických údajích, konstruk ci, vybavení, materiálech, zárukách a vnějším vzhledu se vztahují na období zadávání prospektu do tisku. Výrobce si vyhrazuje právo změny (včetně změny technických parametrů se změnami jednotlivých modelových opatření). Tento katalog byl vytištěn na papír vyrobený z buničiny bělené bez použití chloru. Papír je 100% recyklovatelný. Váš autorizovaný partner ŠKODA: OC /2011 Ekologické logo vyjadřuje vědomí odpovědnosti a snahu ŠKODA Auto o trvale udržitelný vývoj společnosti a šetrný přístup k životu a přírodě.

ŠkodaOctavia Tour PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Vozy Škoda Octavia Tour nabízejí díky své univerzálnosti široké možnosti využití. Osvědčí se Vám jak během každodenních jízd, tak i na dlouhých trasách, při

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb příslušenství Vozy ŠKODA Superb a Superb Combi byly navrženy s ohledem na maximální komfort, praktičnost a bezpečnost při běžném každodenním používání. Aby tyto modely ještě

Více

ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Úvod 2 3 Sport & design 4 9 Hudba & komunikace 10 11 Komfort & užitek 12 15 Přeprava 16 19 Bezpečnost 20 23 Vozy Škoda Superb a Superb Combi byly navrženy s ohledem

Více

ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Úvod 2 3 Sport & design 4 9 Hudba & komunikace 10 11 Komfort & užitek 12 15 Přeprava 16 19 Bezpečnost 20 23 Vozy Škoda Superb a Superb Combi byly navrženy s ohledem

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti příslušenství Pořídit si kompaktní SUV ŠKODA Yeti znamená získat výborného společníka nejen pro volný čas, ale i pro běžný každodenní provoz. Produkty z nabídky ŠKODA Originálního

Více

ŠkodaYeti PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaYeti PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaYeti PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Úvod 2 3 Sport & design 4 13 Hudba & komunikace 14 15 Komfort & užitek 16 19 Přeprava 20 23 Pořídit si kompaktní SUV Škoda Yeti znamená získat výborného společníka

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb příslušenství Vozy ŠKODA Superb a Superb Combi byly navrženy s ohledem na maximální komfort, praktičnost a bezpečnost při běžném každodenním používání. Aby tyto modely ještě

Více

ŠkodaRoomster PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaRoomster PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaRoomster PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Škoda originální příslušenství Vám nabízí odpověď na Vaše individuální otázky týkající se zvýraznění jedinečnosti vozu, zvýšení jeho praktičnosti nebo umocnění

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster příslušenství ŠKODA Originální příslušenství Vám nabízí odpověď na Vaše individuální otázky týkající se zvýraznění jedinečnosti vozu, zvýšení jeho praktičnosti nebo umocnění

Více

ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER S vozy Škoda Fabia a Fabia Combi jezdí lidé nejrůznějších profesí a zájmů, mladé dvojice i rodiny s dětmi, aktivní sportovci i ti, kteří mají rádi hlavně pohodlí.

Více

ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER S vozy Škoda Fabia a Fabia Combi jezdí lidé nejrůznějších profesí a zájmů, mladé dvojice i rodiny s dětmi, aktivní sportovci i ti, kteří mají rádi hlavně pohodlí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia příslušenství S vozy ŠKODA Fabia a Fabia Combi jezdí lidé nejrůznějších profesí a zájmů, mladé dvojice i rodiny s dětmi, aktivní sportovci i ti, kteří mají rádi hlavně pohodlí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid příslušenství ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Originální příslušenství Vám nabízí odpověď na Vaše individuální otázky týkající se zvýraznění jedinečnosti vozu, zvýšení jeho praktičnosti nebo umocnění

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid příslušenství ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ S vozy ŠKODA Fabia a Fabia Combi jezdí lidé nejrůznějších profesí a zájmů, mladé dvojice i rodiny s dětmi, aktivní sportovci i ti, kteří mají rádi hlavně pohodlí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

ŠkodaFabia. Originální příslušenství SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia. Originální příslušenství SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia Originální příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA...... PRO STYL, CO VÁM PŘÍSLUŠÍ Se Škoda originálním příslušenstvím si svou Fabii přizpůsobíte svému životnímu stylu. Stane se z ní jedinečný

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ

www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ Vnější styling 4-7 Kola 8-9 Doplňky interiéru 10-11 Zábava na palubě 12-13 Komfort 14-15 Bezpečnost & ochrana 16-17 Přeprava & volný čas 18-19 Kolekce Ralliart

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l)

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) PŘÍSLUŠENSTVÍ Příslušenství 94 Termoelektrický chladící box (20 l) Popelník do držáku nápojů Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) Držák multimédií LED lampička na čtení (12 V) Kávovar Deštník

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI

Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI Platný od 29. 05. 2015 EXTERIÉR 77 11 424 758 Hliníkové střešní tyče (5dv) 3 790 Kč 21% 82 01 275 097 Dodatečná sada zámků ke střešním nosičům

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 A3 Hliníkový litý disk v 5ramenném designu, sada 4ks 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 R16, pro A3 8V0071496 8Z8 21 614,- Hliníkový

Více

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera www.lancia.cz Voyager Adresa dealera Vyobrazení a popisy uvedené v tomto katalogu je nutno považovat za informativní. Výrobce si vyhrazuje právo provést kdykoli bez předchozího upozornění změny, které

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

Ceník příslušenství Audi A4

Ceník příslušenství Audi A4 Ceník příslušenství Audi A4 Náskok díky technice Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, s 5 dutými paprsky, leštěný 1 8,5 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 Údaje o rozsahu

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč Avensis - sedan 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní systém Zábavní systém uživatelský

Více

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 3 992 Kč

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 3 992 Kč Hilux Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2013/07 Platnost od: 21.7.2015 Double Cab Hi-TECH Audio TAS200 Bluetooth Hands-free systém Hotspot - WiFi Navigační systém Go 2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod,

Více

pro modely bez audio ovládání na volantu PZ409-0029A-E0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-I0291-EE 1 Ks instalace INSTAL-COROLLA 2 h 1 380 Kč

pro modely bez audio ovládání na volantu PZ409-0029A-E0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-I0291-EE 1 Ks instalace INSTAL-COROLLA 2 h 1 380 Kč Corolla Autorizovaný servis: AUTO-MOTO STYL 2010/04 Platnost od: 25.8.2011 Sedan Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink DVD zábavní systém DVD zábavní systém Navigační systém TNS 350 Navigační systém

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen.

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen. Verso 2014 Autorizovaný servis: ZLINER 2014/01 Platnost od: 3.2.2014 Hi-TECH DVD zábavní systém DVD zábavní systém Hotspot - WiFi Navigační systém GO Navigační systém GO Plus JBL premium audio displej

Více

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství Nová Dacia Logan a Logan MCV Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA LOGAN A LOGAN MCV Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback A1Sportback Hliníkové lité kolo s 5 paprsky ve tvaru V, sada 4ks, stříbrné 7,5 J x 17, pro pneumatiky 215/40 R 17, nelze pro Quattro 8X0071497 8Z8 28

Více

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster TT Hliníkový litý disk, v 5ramenném turbo designu ve stříbrné Royal, sada 4ks 9 J x 19, pro pneumatiky

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/02 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Příslušenství PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Nová Kia Venga otevírá celý nový svět možností. Díky jejímu výraznému dynamickému vzhledu, vysoké linii střechy a neobvykle dlouhému rozvoru náprav získáváte

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7" SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7 SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč RAV 4 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2013/11 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7" displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7 displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks Auris TS 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Touring Sports Hi-TECH Hotspot WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský

Více

ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER OCTAVIA Výbavová verze Motor Výkon Cena modelu v základní výbavě Classic 1,4 MPI 55 kw/75 k 424 900,- 1,6 MPI 75 kw/102 k 459 900,- 1,6 MPI (A) 75 kw/102

Více

instalace INSTAL-AVENSIS 5 h 4 175 Kč uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

instalace INSTAL-AVENSIS 5 h 4 175 Kč uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - kombi 2014 Autorizovaný servis: FEDERAL CARS 2014/02 Platnost od: 6.8.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus Zábavní systém

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS Bezpečnost Airbag řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy Tříbodové výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy s přitahovači bezpečnostních pásů 3 tříbodové

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) MOTORIZACE STANDARDNÍ ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily akční NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) motorizace standardní ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO se v úzkých městských uličkách cítí jako doma. Dopřejte si ještě více osobitosti a vyberte si z bohaté nabídky příslušenství. obsahuje pestrou paletu

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ KATEGORIE NÁZEV PŘÍSLUŠENSTVÍ REFERENCE CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ KATEGORIE NÁZEV PŘÍSLUŠENSTVÍ REFERENCE CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA PŘEPRAVA Oboustranná vana do zavazadlového prostoru 1609733980 1635 Kč -20% 1 Kč Vana do zavazadlového prostoru (SW) 1609837880 1481 Kč -20% 1185 Kč Vana do zavazadlového prostoru (hatchback) 1609837980

Více

ŠkodaSuperb Originální příslušenství

ŠkodaSuperb Originální příslušenství SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb Originální příslušenství Uvedené výrobky představují pouze část ze široké nabídky Škoda originálního příslušenství. Další podrobné informace o sortimentu Škoda originálního příslušenství,

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

GRAND CHEROKEE 2014 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

GRAND CHEROKEE 2014 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ GRAND CHEROKEE 2014 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 INDIVIDUÁLNÍ PŘIZPŮSOBENÍ 20 DVOUBAREVNÁ KOLA Z LEHKÝCH SLITIN Se středovým krytem opatřeným logem Jeep. Pro všechny modely, vyjma SRT. REF. K82212221 18

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT SCÉNIC DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití

Více

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen.

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen. Verso 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/01 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH DVD zábavní systém DVD zábavní systém Hotspot - WiFi Navigační systém GO Navigační systém GO Plus JBL premium

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-VERSO 0,5 h 423 Kč displej PZ462-00375-00 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-VERSO 0,5 h 423 Kč displej PZ462-00375-00 1 Ks Verso Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2009/04 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink DVD zábavní systém Navigační systém TNS 350 Navigační systém TNS 350 Navigační systém

Více

adaptér 1 PZ457-D Ks adpatér 2 PZ417-D Ks pro audio-ovládání na volantu PZ E0 1 Ks

adaptér 1 PZ457-D Ks adpatér 2 PZ417-D Ks pro audio-ovládání na volantu PZ E0 1 Ks NG Yaris Autorizovaný servis: FEDERAL CARS 2011/7 2014/6 Platnost od: 4.8.2014 5D Hi-TECH adaptér 1 PZ457-D0290-00 1 Ks Bluetooth Hands-free systém Bluetooth Hands-free systém Hotspot - WiFi Audio TAS200

Více

instalace INSTAL-YARIS 0,1 h 51 Kč adaptér antény pro modely bez audio výbavy PZ422-E Ks 616 Kč Audio TAS200

instalace INSTAL-YARIS 0,1 h 51 Kč adaptér antény pro modely bez audio výbavy PZ422-E Ks 616 Kč Audio TAS200 Yaris Autorizovaný servis: AUTOSTYL 2014/07 Platnost od: 10.8.2016 5D Hi-TECH 2DIN CD-tuner, USB, AUX, ipod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks 9 841 Kč uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks Audio TAS200 10 098

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia Combi 4x4

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia Combi 4x4 Bezpečnost Airbag řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy Tříbodové výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy s přitahovači bezpečnostních pásů 3 tříbodové

Více

Dacia Lodgy. Originální příslušenství

Dacia Lodgy. Originální příslušenství Dacia Lodgy Originální příslušenství Originální příslušenství I DACIA LODGY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! OBSAH I DACIA LODGY DESIGN PŘEPRAVA "SUV"

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ KDYŽ VÍTE, CO VÁM SEDÍ Jakmile ve svém životě dojdete do bodu, kdy už víte, co chcete, můžete chtít tento vůz. Se svými kompaktními rozměry a odvážným designovým jazykem

Více

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

displej SLAVE PZ Ks

displej SLAVE PZ Ks Verso 2016 Autorizovaný servis: AUTOSTYL 2016/01 Platnost od: 9.8.2016 Hi-TECH DVD zábavní systém DVD zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO s rozšířenými funkcemi displej včetně přehrávače

Více