SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

2 S vozy ŠKODA Fabia a Fabia Combi jezdí lidé nejrůznějších profesí a zájmů, mladé dvojice i rodiny s dětmi, aktivní sportovci i ti, kteří mají rádi hlavně pohodlí. Každý má přitom jiné potřeby a konkrétní požadavky na svůj vůz. A právě zde nabízí snadné řešení ŠKODA Originální příslušenství. V našem sortimentu, který vlastně představuje rozšířenou nabídku mimořádných výbav, najdete nejrůznější produkty od spoilerů a kol z lehké slitiny přes rádia a navigační systémy až po střešní nosiče. Vybrat si můžete i z pestré palety dětských sedaček. Všechny naše výrobky byly navíc schváleny společností ŠKODA Auto, takže s nimi zvolíte i maximální spolehlivost a bezpečnost.

3 SPORT & DESIGN Styling kit pro model Fabia Combi (spoiler předního a zadního nárazníku, střešní spoiler a koncovka výfuku z ušlechtilé oceli) v kombinaci s koly z lehké slitiny Gigaro 7,0J x 17" pro zvýraznění sportovního charakteru, v černé barvě Střešní spoiler pro model Fabia Combi (FAA ) Spoiler zadního nárazníku pro model Fabia Combi (5J ); nelze pro vozy s tažným zařízením Koncovka výfuku z ušlechtilé oceli pro model Fabia Combi pro 1,2 HTP (FDC ), pro 1,4 16V (FDC ), pro 1,6 16V a 1,2 TSI (FDC ), pro 1,2 TDI CR a 1,6 TDI CR (FDC ) Spoiler předního nárazníku pro modely Fabia Hatchback a Fabia Combi (5J ) Černý rámeček mřížky chladiče* (5J A F9R) Spoiler zadního nárazníku pro model Fabia Hatchback (5J ); nelze pro vozy s tažným zařízením Koncovka výfuku z ušlechtilé oceli pro model Fabia Hatchback pro 1,2 HTP (FDC ), pro 1,4 16V (FDC ), pro 1,6 16V a 1,2 TSI (FDC ), pro 1,2 TDI CR a 1,6 TDI CR (FDC A) Dekorativní fólie v designu šachovnice pro model Fabia Hatchback: boční fólie tmavá varianta (5J ), světlá varianta (5J B); střešní fólie tmavá varianta (5J A), světlá varianta (5J C) Střešní spoiler pro model Fabia Hatchback (FAA ) S doplňky z kategorie sport a design můžete nejen podtrhnout dynamický charakter exteriéru nebo interiéru, ale přímo dát svému vozu sportovní styl. Nabízíme Vám například styling kit, se kterým vůz získá výraz dravosti a síly. Nechybí ani dekorativní fólie a lišty, kožené doplňky a v neposlední řadě také bohatá nabídka kol z lehké slitiny o rozměrech od 14" až po 17". * k dispozici od 2. čtvrtletí 2014

4 Kožený volant*, tříramenný (FBA ); čtyřramenný bez vyobrazení (FBA ) Dekorativní prahové lišty Sportline s vložkou z ušlechtilé oceli vpředu i vzadu (KDA ) Dekorativní fólie Fabia (DMR světlá nereflexní, DMR tmavá antracit nereflexní) Chromovaná lišta 5. dveří (KDA A) Dekorativní prahové lišty s vložkou z ušlechtilé oceli vpředu i vzadu (KDA ) Prahové lišty černé (KDA ) Kožená rukojeť ruční brzdy (FFA ) Kryty pedálů z ušlechtilé oceli (FCA ) Kožená řadicí páka s manžetou chromový dekor (5J ) * Pouze pro vozy vyrobené do

5 Kola z lehké slitiny Kvalita, bezpečnost a design Kola z lehké slitiny ze ŠKODA Originálního příslušenství jsou názorným příkladem spojení kvality, funkce a estetiky. Kola z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství procházejí všemi zkouškami jako kola pro sériovou produkci a tím je zajištěna jejich vysoká kvalita a bezpečnost v provozu. Systém zkoušek je dnes tak propracovaný, že je odzkoušena prakticky každá část kola z hlediska namáhání. Všechna kola musí vyhovět přísným požadavkům, které jsou kladeny na tento tzv. životně důležitý díl. Certifikovaní dodavatelé pak zaručují kvalitu vyráběných kol z lehkých slitin a dodržení stanovených parametrů. Díky široké nabídce designů a barevných provedení kol z lehké slitiny si můžete svůj vůz Fabia individualizovat přesně podle svých představ. Kolo z lehké slitiny Gigaro 7,0J x 17" pro pneumatiky 205/40 R17, v černé barvě (5J H FL8)* Kolo z lehké slitiny Gigaro 7,0J x 17" pro pneumatiky 205/40 R17, v bílé barvě (5J D FM9)* Kolo z lehké slitiny Gigaro 7,0J x 17" pro pneumatiky 205/40 R17, ve stříbrnočerné barvě (5J C FML8)* Kolo z lehké slitiny Trinity 7,0J x 17" pro pneumatiky 205/40 R17 (5J ZS) Kolo z lehké slitiny Trinity 7,0J x 17" pro pneumatiky 205/40 R17, v černé barvě (5J A FL8) Kolo z lehké slitiny Kentaur 7,0J x 17" pro pneumatiky 205/40 R17 (5J F 7ZS) Kolo z lehké slitiny Bear 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/45 R16 (5J L 7ZS) Kolo z lehké slitiny Elba 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/45 R16 (5J K 7ZS) Pro dosažení maximální kvality produktů ze sortimentu ŠKODA Originálního příslušenství je využíváno výpočetní techniky, jako například zde na simulačním obrázku z testování kol z lehké slitiny * Pouze pro vozy se sportovním podvozkem.

6 Kolo z lehké slitiny Atria 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/45 R16 (5J M 7ZS) Kolo z lehké slitiny Comet 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/45 R16 (5J G 7ZS) Kolo z lehké slitiny Comet 6,5J x 16" pro pneumatiky 205/45 R16, v černé barvě (5J H FL8) Kolo z lehké slitiny Line 6,0J x 15" pro pneumatiky 195/55 R15 (5J A 7ZS) Kolo z lehké slitiny Fun 5,0J x 14" pro pneumatiky 165/70 R14 (5J E 7ZS) Velkoplošné kryty Satellite pro kola 6,0J x 15", čtyřdílná sada (5J A) Velkoplošné kryty Hermes pro kola 6,0J x 15", čtyřdílná sada (CDB ) Velkoplošné kryty Castor pro kola 6,0J x 14", čtyřdílná sada (CDB ) Kolo z lehké slitiny Avior 6,0J x 15" pro pneumatiky 195/55 R15 (5J B 7ZS) Kolo z lehké slitiny Antares 6,0J x 15" pro pneumatiky 195/55 R15 (5J ZS) Kolo z lehké slitiny Shell 6,0J x 14" pro pneumatiky 185/60 R14 (5J C 7ZS) Kolo z lehké slitiny Atik 6,0J x 14" pro pneumatiky 185/60 R14 (5J D 7ZS) Velkoplošné kryty Comoros pro kola 5,0J x 14", čtyřdílná sada (5J ) Velkoplošné kryty Draco pro kola 5,0J x 14", čtyřdílná sada (CDB )

7 PAKETY TORNADO A GRAPHIT Někdy stačí tak málo a všechno je jinak. Z obyčejné chvíle se stane výjimečný okamžik. Z letmého dotyku nezapomenutelný zážitek. A z náhodného setkání je láska na celý život... Někdy stačí tak málo a co bylo běžné, je rázem nepřehlédnutelné. Vybočit z davu a přestat splývat s okolím může být tak jednoduché. Jen je třeba udělat první krok: dát svému vozu individuální vzhled. Všem, kteří touží po jedinečném stylu svého vozu, přinášíme možnost individualizace modelu Fabia s paketem Tornado nebo Graphit z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství. Oba pakety obsahují ve své základní variantě styling kit v atraktivním barevném provedení (spoiler předního a zadního nárazníku, střešní spoiler a koncovka výfuku z ušlechtilé oceli), s nímž Váš vůz získá nezaměnitelný sportovně-elegantní charakter. S vyšším výbavovým stupněm paketu pak můžete mít ještě více... Zatímco Tornado přináší styling kit v červené barvě, Graphit představuje šedou variantu. Pakety jsou exkluzivně v nabídce pro vozy Fabia ve verzi hatchback, spolu se 16" koly Comet nebo 17" koly Trinity a Gigaro. Buďte sami sebou, a svět se Vám přizpůsobí.

8 Paket Tornado Paket Graphit Spoiler předního nárazníku Spoiler předního nárazníku Spoiler zadního nárazníku; koncovka výfuku z ušlechtilé oceli Střešní spoiler Střešní spoiler Spoiler zadního nárazníku; koncovka výfuku z ušlechtilé oceli Fotografie zobrazují 1. výbavový stupeň paketu. 1. výbavový stupeň paketu: spoiler předního a zadního nárazníku v kontrastní barvě, střešní spoiler v barvě vozu a koncovka výfuku z ušlechtilé oceli. 2. výbavový stupeň paketu*: 1. stupeň + boční lišty, vnější zpětná zrcátka a dekorativní fólie v kontrastní barvě a černý rámeček masky chladiče. Fotografie zobrazují 1. výbavový stupeň paketu. Pakety nejsou určeny pro verze GreenLine, Monte Carlo, Scout nebo RS a nelze je kombinovat s tažným zařízením a zadními lapači nečistot. * K dispozici v průběhu 3. čtvrtletí 2013.

9 HUDBA & KOMUNIKACE K cestování bezesporu patří hudba a komunikace. Proto Vám nabízíme celou škálu produktů, jejichž společným rysem jsou moderní technologie. Vrchol nabídky představují doplňky jako rádio Swing a navigační systém Amundsen+, které umožňují přenos informací mezi bodovým displejem Maxi DOT, klimatizací Climatronic a parkovacími senzory. A pokud jde o pasažéry na zadních sedadlech, nebudou se nudit ani při dlouhých jízdách, když je zabaví přenosný DVD přehrávač s LCD monitorem. Navigační SD karty pro navigační systém Amundsen+ (3T F západní Evropa; 3T G východní Evropa) Sada pro dodatečnou montáž hands-free pro bezpečné telefonování za jízdy; disponuje snadným ovládáním prostřednictvím dotykového displeje; pomocí funkce Multipoint možnost současného připojení dvou mobilních telefonů ( R) Sada pro dodatečnou montáž hands-free s tlačítkovým modulem bez dotykového displeje (5J A) Propojovací kabel pro MDI Mobile Device Interface (AZO pro ipod/iphone MDI, AZO pro USB MDI, AZO pro miniusb MDI, AZO pro jack 3,5 mm MDI) Sada pro montáž zadních reproduktorů (ABA ) Rádio Swing: model s CD mechanikou umožňující přehrávání hudebních CD a hudebních souborů ve formátu MP3 nebo WMA, výstupní výkon 4x 20 W, digitální signálový procesor s ekvalizérem (5J G) Přenosný DVD přehrávač se 7" LCD monitorem, dálkové ovládání, podpora formátů jako DVD, VCD, SVCD, MP3 aj., disponuje čtečkou paměťových karet SD. Toto řešení úspěšně absolvovalo crash test, sada obsahuje specifický držák pro montáž LCD monitoru na hlavovou opěrku (AAM ) Navigační systém Amundsen+: rádio s navigací s CD mechanikou obsahující předehrané mapové podklady pro západní nebo východní Evropu; integrované Bluetooth hands-free a čtečka paměťových karet SD, SDHC a MMC, možnost přehrávání hudebních CD a hudebních souborů ve formátu MP3, WMA, OGG, AAC. Možnost propojení s výbavou CD měnič nebo MDI, podpora TMC zpráv o dopravní situaci, možnost ovládání pomocí 5" barevného dotykového displeje TFT (5J B obsahuje mapy západní Evropy, 5J C obsahuje mapy východní Evropy) Rádio Blues: model s CD a MP3 přehrávačem, rádiový přijímač AM/FM se systémem RDS, komfortní kódování zaručující funkčnost rádia jen v konkrétním voze, výstupní výkon 4x 20 W (5J B) Pro montáž neoriginálního autorádia do vozu s přípravou pro autorádio ŠKODA nutné použít montážní sadu (AZO ) a kabelovou redukci (AZA A)

10 KOMFORT & UŽITEK Autokoberce, čtyřdílné sady (5J textilní Prestige, 5J textilní Standard, DCC gumové) Termoelektrický chladicí box, objem 15 litrů (5L ) Ramínko na šaty (3T ) Tempomat pro všechny motorizace (5J pro vozy bez palubního počítače, 5J A pro vozy s palubním počítačem) Dálkové ovládání centrálního zamykání (5JA ) Není žádnou novinkou, že komfort a užitek většinou patří k sobě. Ani auta nejsou v tomto ohledu výjimkou, a tak doplňky, které násobí praktičnost vozu, umocňují obvykle i Vaše pohodlí. Cokoli si vyberete od chladicího boxu přes tempomat, autokoberce či síťové programy až po sluneční clony a lapače nečistot, vše zvýší užitnou hodnotu Vašeho vozu a úroveň cestování jeho posádky.

11 Síťový program podlahová síť (DMA pro model Fabia Hatchback, DMA pro model Fabia Combi) Loketní opěrka (DAO ) Plastová vana do zavazadlového prostoru (DCE pro model Fabia Hatchback, DCE pro model Fabia Combi) Gumový koberec do zavazadlového prostoru (DCD pro model Fabia Hatchback, DCD pro model Fabia Combi) Síťový program vertikální sítě (DMA pro model Fabia Hatchback, DMA pro model Fabia Combi) Mezipodlaha zavazadlového prostoru pro model Fabia Combi, dvoudílná (DAA ) Ochranná lišta zadního nárazníku (KDA pro model Fabia Hatchback, KDA pro model Fabia Combi) Přepravní voděodolná vložka do zavazadlového prostoru pro model Fabia Combi (DMK ) Brašna do zavazadlového prostoru (DMK ) Síť pod kryt zavazadlového prostoru pro model Fabia Hatchback (DMK ) Krycí fólie zadního nárazníku (KDX ) Průhledná ochranná fólie zadního nárazníku (5J pro model Fabia Hatchback, 5J A pro model Fabia Combi)

12 Dělicí mříž pro model Fabia Combi (DMM ) Větrné clony bočních oken (KCD pro přední okna, KCD pro zadní okna Fabia Hatchback, KCD pro zadní okna Fabia Combi) Přední lapače nečistot (KEA ); nelze pro modely Scout a Monte Carlo Sluneční clony zadních oken (DCK pro model Fabia Hatchback, DCK pro model Fabia Combi) Bez vyobrazení: Sluneční clony bočních oken zavazadlového prostoru pro model Fabia Combi (DCK ) Sluneční clona okna 5. dveří (DCK pro model Fabia Hatchback, DCK pro model Fabia Combi) Zadní lapače nečistot (KEA pro model Fabia Hatchback, KEA pro model Fabia Combi); nelze pro modely Scout, RS, Monte Carlo a pro vozy se styling kitem (spoiler zadního nárazníku 5J a 5J )

13 PŘEPRAVA Aby Váš vůz výborně obstál i v extrémních případech, kdy potřebujete převézt například objemnější sportovní výbavu, nabízíme Vám nejrůznější doplňky z kategorie přeprava. Díky nim můžete převážet lyže, kola, snowboardy a další zavazadla mnohem bezpečněji a také zachovat v interiéru vozu maximální prostor pro posádku. Nosič jízdních kol na tažné zařízení, kapacita 2 kola ( B) Interiérový držák 2 jízdních kol pro model Fabia Combi (LAH ) Uzamykatelný nosič jízdního kola s hliníkovým profilem o nosnosti až 20 kg. Nosič jízdního kola je to pravé pro všechny ambiciózní bikery. Nosič se skládá z aerodynamicky tvarovaného hliníkového profiu a držáku z matně chromované oceli. Snadná montáž na příčníky umožňuje jednoduchou manipulaci. Vlastní váha cca 3,2 kg. Nosič jízdního kola, ověřený testem City-Crash, je uzamykatelný (3T B) Bez vyobrazení: Uzamykatelný nosič jízdního kola s kovovým profilem (3T ) Zavazadlový koš, dodáván včetně upínací sítě a popruhů (LBT ) Uzamykatelný nosič lyží nebo snowboardů s hliníkovým profilem, kapacita až 4 páry lyží nebo 2 snowboardy (LBB ) Bez vyobrazení: Uzamykatelný nosič lyží nebo snowboardů s kovovým profilem. Přepravujte na střeše svého auta pohodlně až čtyři páry lyží nebo dva snowboardy komfortně a bezpečně. Protože nosič lyží a snowboardů lze nejen snadno namontovat na příčníky, ale navíc i zamknout. Díky širokým otevíracím tlačítkům je možné držák lyží obsluhovat i v silných rukavicích. Funkce výsuvu usnadňuje nakládání a vykládání. Je vhodný i pro přepravu wakeboardu. (LBT ) Uzamykatelný box na lyže a snowboardy, kapacita až 5 párů lyží nebo 4 snowboardy, objem 380 litrů, úspěšně absolvoval City Crash Test (5L ) City Crash je metoda testování produktů originálního příslušenství, které je upevněno na karoserii vozu (základní střešní nosiče, příčníky), a dalších transportních systémů (boxy, držáky pro kolo, lyže a surf). Průběh: Sáňová zkouška (část karoserie upevněna na speciálních ližinách) při zatížení 9 12 G po dobu 80 ms (rychlost cca 30 km/h). Výsledek: Pro úspěšné splnění City Crash je nutné, aby nedošlo k oddělení žádného z převážených předmětů. To znamená, že musí být zajištěna bezpečnost silničního provozu (chodců, ostatních vozidel) před i za automobilem. Základní střešní nosič pro model Fabia Hatchback (LAS B) Odnímatelné tažné zařízení (5J ); nelze pro modely Scout a RS Elektroinstalace komfortní řešení s 13pólovou zásuvkou pro vozy Fabia Hatchback bez přípravy pro tažné zařízení (5J ), pro vozy s přípravou pro tažné zařízení (5J ); pro vozy Fabia Combi bez přípravy pro tažné zařízení (5J A), pro vozy s přípravou pro tažné zařízení (5J ) Elektroinstalace základní řešení (5J C pro vozy s přípravou i bez přípravy pro tažné zařízení) Adaptér pro připojení přívěsu se 7pólovou zásuvkou (EAZ A) Pojistné oko tažného zařízení pro přívěsný vozík (5J ) Příčný střešní nosič pro model Fabia Hatchback (5J )

14 BEZPEČNOST Dětské sedačky - naši nejmenší v pohodlí i bezpečí Chcete, aby děti seděly na tom nejbezpečnějším místě? Dětské sedačky ze ŠKODA Originálního příslušenství se spolehlivým zakotvením ISOFIX, uchycením Top Tether, možností přepravy po i proti směru jízdy, komfortem a variabilitou respektující růst dítěte poskytují nejlepší řešení přepravy nejmenších pasažérů. Originální autosedačky ŠKODA absolvovaly s vynikajícími výsledky náročné testy Euro NCAP. Praktické a variabilní Inteligentní konstrukce sedaček umožňuje posadit dítě nejen dozadu, ale také na sedadlo spolujezdce, kam na něj lépe vidíte. Sedačky se vyznačují variabilitou a mnoha možnostmi nastavení, kterými je lze přizpůsobit měnící se velikosti dítěte. Osvědčí se také mimo automobil, jako sedačka na přenášení dítěte či jako praktické křesílko. Dokonale prověřené Jistoty maximální možné bezpečnosti a kvality lze dosáhnout pouze pomocí náročných testů. Proto každá sedačka ze ŠKODA Originálního příslušenství splňuje evropský bezpečností homologační předpis EHK a prošla řadou dalších prověrek. Vynikající výsledky v nárazovém testu Euro NCAP společně s úspěšnými testy nehořlavosti, míry škodlivých látek a kvality potahu, potvrzují vysokou kvalitu a bezpečnost sedaček. Některé doplňky z kategorie bezpečnost znamenají ochranu posádky, jiné jsou určeny k péči o samotný vůz nebo k jeho zabezpečení. Dětské sedačky z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství zajistí bezpečnou a pohodlnou jízdu malým pasažérům až do hmotnosti 36 kg. Sněhové řetězy budou nezbytným doplňkem výbavy milovníků hor a alarm či mechanické zabezpečení řazení pohlídají Váš vůz, zatímco Vy se třeba vypravíte objevovat krásy přírody na kole. Prohlédněte si video z průběhu testování dětských sedaček

15 Dětská autosedačka ISOFIX G 0/1 (5L ); rám RWF pro upevnění proti směru jízdy (DDF A); rám FWF pro upevnění po směru jízdy (5L ); hlavová opěrka (5L ) Dětská autosedačka Wavo (5L B) Dětská autosedačka Wavo Kind (5L C) Kategorie (podle hmotnosti v kg) Název 0+ (0 13) 1 (9 18) 2 (15 25) 3 (22 36) ISOFIX G 0/1 s rámem RWF 0 18 Wavo Wavo Kind 15 36

16 Boční ochranné lišty (KGA ) Sněhové řetězy pro pneumatiky 165/70 R14 (CEP A), pro pneu 185/60 R14 (CEP A), pro pneu 185/55 R15 (CEP ) Skládací lopata na sníh vyrobená z hliníkové slitiny, hmotnost 750 g, třídílná, včetně praktického textilního obalu (5L ) Atestované tažné lano umožňující táhnout vozidla o celkové hmotnosti až kg (GAA ) Zadní parkovací senzory hlídají vzdálenost vozu od případné překážky (BEA ) Mechanické zabezpečení řazení pro mechanickou převodovku (DVC ) Bez vyobrazení: pro automatickou převodovku (informace o dostupných variantách získáte u autorizovaného partnera ŠKODA) Kosmetika (informace o kompletní nabídce u Vašeho autorizovaného partnera ŠKODA) Alarm s hlídáním vnitřního prostoru pomocí ultrazvukového čidla (5J montážní sada, BKA základní sada pro vozy s dálkovým ovládáním centrálního zamykání, BKA základní sada pro vozy s centrálním zamykáním bez dálkového ovládání) Reflexní výstražná vesta (3T ) Autolékárnička, jejíž obsah odpovídá novelizované vyhlášce č. 216/2010 (3T ) Sada náhradních žárovek včetně pojistek dle výbavy vozu (5J D) Výstražný trojúhelník (GGA A) Bezpečnostní šrouby kol ( C)

17 ŠKODA E-shop eshop.skoda-auto.cz Aplikace ŠKODA Service Vždy na Vaší straně. Uvedené výrobky představují pouze část ze široké na bíd ky příslušenství. Další podrobné informace o sortimentu příslušenství, o aktuálních cenách, dodacích podmín kách a termínech Vám poskytne na přání Váš autorizovaný partner ŠKODA. Informace o technických údajích, konstruk ci, vybavení, materiálech, zárukách a vnějším vzhledu se vztahují na období zadávání prospektu do tisku. Výrobce si vyhrazuje právo změny (včetně změny technických parametrů se změnami jednotlivých modelových opatření). Tento katalog byl vytištěn na papír vyrobený z buničiny bělené bez použití chloru. Papír je 100% recyklovatelný. Váš autorizovaný partner ŠKODA: FA /2014 Ekologické logo vyjadřuje vědomí odpovědnosti a snahu ŠKODA Auto o trvale udržitelný vývoj společnosti a šetrný přístup k životu a přírodě.

ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER S vozy Škoda Fabia a Fabia Combi jezdí lidé nejrůznějších profesí a zájmů, mladé dvojice i rodiny s dětmi, aktivní sportovci i ti, kteří mají rádi hlavně pohodlí.

Více

ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER S vozy Škoda Fabia a Fabia Combi jezdí lidé nejrůznějších profesí a zájmů, mladé dvojice i rodiny s dětmi, aktivní sportovci i ti, kteří mají rádi hlavně pohodlí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia příslušenství S vozy ŠKODA Fabia a Fabia Combi jezdí lidé nejrůznějších profesí a zájmů, mladé dvojice i rodiny s dětmi, aktivní sportovci i ti, kteří mají rádi hlavně pohodlí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster příslušenství ŠKODA Originální příslušenství Vám nabízí odpověď na Vaše individuální otázky týkající se zvýraznění jedinečnosti vozu, zvýšení jeho praktičnosti nebo umocnění

Více

ŠkodaRoomster PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaRoomster PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaRoomster PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Škoda originální příslušenství Vám nabízí odpověď na Vaše individuální otázky týkající se zvýraznění jedinečnosti vozu, zvýšení jeho praktičnosti nebo umocnění

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Originální příslušenství Vám nabízí odpověď na Vaše individuální otázky týkající se zvýraznění jedinečnosti vozu, zvýšení jeho praktičnosti nebo umocnění

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb příslušenství Vozy ŠKODA Superb a Superb Combi byly navrženy s ohledem na maximální komfort, praktičnost a bezpečnost při běžném každodenním používání. Aby tyto modely ještě

Více

ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Úvod 2 3 Sport & design 4 9 Hudba & komunikace 10 11 Komfort & užitek 12 15 Přeprava 16 19 Bezpečnost 20 23 Vozy Škoda Superb a Superb Combi byly navrženy s ohledem

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti příslušenství Pořídit si kompaktní SUV ŠKODA Yeti znamená získat výborného společníka nejen pro volný čas, ale i pro běžný každodenní provoz. Produkty z nabídky ŠKODA Originálního

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

ŠkodaYeti PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaYeti PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaYeti PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Úvod 2 3 Sport & design 4 13 Hudba & komunikace 14 15 Komfort & užitek 16 19 Přeprava 20 23 Pořídit si kompaktní SUV Škoda Yeti znamená získat výborného společníka

Více

ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Úvod 2 3 Sport & design 4 9 Hudba & komunikace 10 11 Komfort & užitek 12 15 Přeprava 16 19 Bezpečnost 20 23 Vozy Škoda Superb a Superb Combi byly navrženy s ohledem

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid příslušenství ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Není proto divu, že si ji pořizují jak rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem. Octavia

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb příslušenství Vozy ŠKODA Superb a Superb Combi byly navrženy s ohledem na maximální komfort, praktičnost a bezpečnost při běžném každodenním používání. Aby tyto modely ještě

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

ŠkodaOctavia Tour PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Vozy Škoda Octavia Tour nabízejí díky své univerzálnosti široké možnosti využití. Osvědčí se Vám jak během každodenních jízd, tak i na dlouhých trasách, při

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid příslušenství ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

ŠkodaFabia. Originální příslušenství SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia. Originální příslušenství SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia Originální příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA...... PRO STYL, CO VÁM PŘÍSLUŠÍ Se Škoda originálním příslušenstvím si svou Fabii přizpůsobíte svému životnímu stylu. Stane se z ní jedinečný

Více

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství Nová Dacia Logan a Logan MCV Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA LOGAN A LOGAN MCV Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ

www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ Vnější styling 4-7 Kola 8-9 Doplňky interiéru 10-11 Zábava na palubě 12-13 Komfort 14-15 Bezpečnost & ochrana 16-17 Přeprava & volný čas 18-19 Kolekce Ralliart

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI

Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI Ceník příslušenství Renault Megane III a Megane III Coupé NBI Platný od 29. 05. 2015 EXTERIÉR 77 11 424 758 Hliníkové střešní tyče (5dv) 3 790 Kč 21% 82 01 275 097 Dodatečná sada zámků ke střešním nosičům

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO se v úzkých městských uličkách cítí jako doma. Dopřejte si ještě více osobitosti a vyberte si z bohaté nabídky příslušenství. obsahuje pestrou paletu

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) MOTORIZACE STANDARDNÍ ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily akční NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) motorizace standardní ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

Dacia Lodgy. Originální příslušenství

Dacia Lodgy. Originální příslušenství Dacia Lodgy Originální příslušenství Originální příslušenství I DACIA LODGY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! OBSAH I DACIA LODGY DESIGN PŘEPRAVA "SUV"

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ READY, CITY, GO! Přestože je ŠKODA CITIGO doma v ulicích měst, zvládne toho mnohem víc. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete navíc vozu dodat osobitý charakter a vyzdvihnout

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera www.lancia.cz Voyager Adresa dealera Vyobrazení a popisy uvedené v tomto katalogu je nutno považovat za informativní. Výrobce si vyhrazuje právo provést kdykoli bez předchozího upozornění změny, které

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

pro modely bez audio ovládání na volantu PZ409-0029A-E0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-I0291-EE 1 Ks instalace INSTAL-COROLLA 2 h 1 380 Kč

pro modely bez audio ovládání na volantu PZ409-0029A-E0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-I0291-EE 1 Ks instalace INSTAL-COROLLA 2 h 1 380 Kč Corolla Autorizovaný servis: AUTO-MOTO STYL 2010/04 Platnost od: 25.8.2011 Sedan Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink DVD zábavní systém DVD zábavní systém Navigační systém TNS 350 Navigační systém

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 A3 Hliníkový litý disk v 5ramenném designu, sada 4ks 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 R16, pro A3 8V0071496 8Z8 21 614,- Hliníkový

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,5 l/100 km 128 g/km 224 900

Více

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE FABIA Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Classic Ambiente Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,7 l/100 km 132 g/km

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ 3 2 READY, CITY, GO! Přestože je ŠKODA CITIGO doma v ulicích měst, zvládne toho mnohem víc. Navíc se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete vozu dodat osobitý charakter a

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Active Ambition Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,5 l/100 km 128 g/km

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback A1Sportback Hliníkové lité kolo s 5 paprsky ve tvaru V, sada 4ks, stříbrné 7,5 J x 17, pro pneumatiky 215/40 R 17, nelze pro Quattro 8X0071497 8Z8 28

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

Dacia Dokker, a Dokker Van Originální příslušenství

Dacia Dokker, a Dokker Van Originální příslušenství Dacia Dokker, a Dokker Van Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I DACIA DOKKER A DOKKER VAN Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l)

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) PŘÍSLUŠENSTVÍ Příslušenství 94 Termoelektrický chladící box (20 l) Popelník do držáku nápojů Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) Držák multimédií LED lampička na čtení (12 V) Kávovar Deštník

Více

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen.

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen. Verso 2014 Autorizovaný servis: ZLINER 2014/01 Platnost od: 3.2.2014 Hi-TECH DVD zábavní systém DVD zábavní systém Hotspot - WiFi Navigační systém GO Navigační systém GO Plus JBL premium audio displej

Více

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster TT Hliníkový litý disk, v 5ramenném turbo designu ve stříbrné Royal, sada 4ks 9 J x 19, pro pneumatiky

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ KATEGORIE NÁZEV PŘÍSLUŠENSTVÍ REFERENCE CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ KATEGORIE NÁZEV PŘÍSLUŠENSTVÍ REFERENCE CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA PŘEPRAVA Oboustranná vana do zavazadlového prostoru 1609733980 1635 Kč -20% 1 Kč Vana do zavazadlového prostoru (SW) 1609837880 1481 Kč -20% 1185 Kč Vana do zavazadlového prostoru (hatchback) 1609837980

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 3 992 Kč

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 3 992 Kč Hilux Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2013/07 Platnost od: 21.7.2015 Double Cab Hi-TECH Audio TAS200 Bluetooth Hands-free systém Hotspot - WiFi Navigační systém Go 2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod,

Více

Dacia Lodgy. Originální příslušenství

Dacia Lodgy. Originální příslušenství Dacia Lodgy Originální příslušenství Originální příslušenství I DACIA LODGY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! OBSAH I DACIA LODGY DESIGN PŘEPRAVA "SUV"

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč Avensis - sedan 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní systém Zábavní systém uživatelský

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Příslušenství PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Nová Kia Venga otevírá celý nový svět možností. Díky jejímu výraznému dynamickému vzhledu, vysoké linii střechy a neobvykle dlouhému rozvoru náprav získáváte

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7" SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7 SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč RAV 4 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2013/11 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

GRAND CHEROKEE 2014 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

GRAND CHEROKEE 2014 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ GRAND CHEROKEE 2014 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 INDIVIDUÁLNÍ PŘIZPŮSOBENÍ 20 DVOUBAREVNÁ KOLA Z LEHKÝCH SLITIN Se středovým krytem opatřeným logem Jeep. Pro všechny modely, vyjma SRT. REF. K82212221 18

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA OCTAVIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

Ceník příslušenství Audi A4

Ceník příslušenství Audi A4 Ceník příslušenství Audi A4 Náskok díky technice Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, s 5 dutými paprsky, leštěný 1 8,5 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 Údaje o rozsahu

Více

NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT SCÉNIC DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití

Více

NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ KDYŽ VÍTE, CO VÁM SEDÍ Jakmile ve svém životě dojdete do bodu, kdy už víte, co chcete, můžete chtít tento vůz. Se svými kompaktními rozměry a odvážným designovým jazykem

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Citigo se v úzkých městských uličkách cítí jako doma. Dopřejte si ještě více osobitosti a vyberte si z bohaté nabídky příslušenství. obsahuje pestrou paletu doplňků, které

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/02 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

instalace INSTAL-AVENSIS 5 h 4 175 Kč uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

instalace INSTAL-AVENSIS 5 h 4 175 Kč uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - kombi 2014 Autorizovaný servis: FEDERAL CARS 2014/02 Platnost od: 6.8.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus Zábavní systém

Více