SPOLEČNÝ SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 27.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SPOLEČNÝ SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 27."

Transkript

1 32 SPOLEČNÝ SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 27. září 2017, kterým se mění společný služební předpis náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra č. 43/2016, kterým se stanoví požadavky na služební a pracovní místa na Ministerstvu vnitra, ve znění pozdějších předpisů Náměstek ministra vnitra pro státní službu a státní tajemník v Ministerstvu vnitra, jako služební orgány podle 10 odst. 1 písm. c) a f) a 11 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění zákona č. 302/2016 Sb., zákona č. 319/2016 Sb. a zákona č. 144/2017 Sb., (dále jen zákon ), pro státní zaměstnance a zaměstnance v pracovním poměru na Ministerstvu vnitra, podle 17, 18 a 25 odst. 5 zákona, ve znění nálezu Ústavního soudu vyhlášeného pod č. 199/2015 Sb., stanoví: Čl. I Společný služební předpis náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra č. 43/2016, kterým se stanoví požadavky na služební a pracovní místa na Ministerstvu vnitra, ve znění společných služebních předpisů náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra č. 50/2016, č. 15/2017, č. 19/2017, č. 20/2017, č. 22/2017 a č. 30/2017, se m ě n í takto: 1. V příloze se v odboru systemizace, organizace a koordinace státní služby u služebního místa označeného ID mění jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 2. stupně z anglického, německého nebo francouzského jazyka na jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 1. stupně z anglického, německého nebo francouzského jazyka. 2. V příloze se v kanceláři náměstka ministra vnitra pro státní službu u služebního místa označeného ID doplňuje obor státní služby 78, číslice 1 ve sloupci Klíčové služební místo, číslice 150 ve sloupci Navrhovaný tarif v % a datum ve sloupci Termín vyhodnocení. 3. V příloze se v oddělení právního zabezpečení kanceláře prvního náměstka ministra vnitra pro řízení sekce vnitřní bezpečnosti u služebních míst označených ID a ruší obor státní služby V příloze se v odboru bezpečnostní politiky a prevence kriminality

2 SSP č. 32/2017 Strana 2 a) mění stupeň utajení ze stupně Důvěrné na stupeň Vyhrazené u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení prevence kriminality a vnitřní bezpečnosti, b) zřizuje služební místo označené ID na dobu určitou do zařazené v oddělení prevence kriminality a vnitřní bezpečnosti a vkládá se pod služební místo označené ID , c) ruší jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 2. stupně z anglického jazyka u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení prevence kriminality a vnitřní bezpečnosti, d) mění jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 3. stupně z anglického nebo německého jazyka na jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 1. stupně z anglického nebo německého jazyka u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení bezpečnostně právním, e) doplňuje stupeň utajení Důvěrné u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení bezpečnostně právním, f) mění stupeň utajení ze stupně Důvěrné na stupeň Tajné u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám, g) doplňuje požadavek odborného zaměření vzdělání v oboru Právo u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám. 5. V příloze se v odboru azylové a migrační politiky a) mění stupeň utajení ze stupně Důvěrné na stupeň Tajné a jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 1. stupně z anglického jazyka na jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 3. stupně z anglického jazyka u služebního místa označeného ID , b) služební místo označené ID převádí z oddělení azylové legislativy do oddělení migrační legislativy a vkládá se pod služební místo označené ID , c) ruší služební místo označené ID zařazené v oddělení migrační legislativy, d) doplňuje zvláštní příplatek s kódem 21 u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení bezpečnosti a rušení pobytů, e) služební místo označené ID převádí z oddělení metodiky do oddělení migrační legislativy a vkládá se pod služební místo označené ID , f) zřizuje služební místo označené ID zařazené v oddělení metodiky a vkládá se pod služební místo označené ID , g) služební místo označené ID převádí z oddělení dlouhodobých pobytů do oddělení právního, ekonomiky a logistiky, vkládá se pod služební místo označené ID a mění se u něj příklad správní činnosti z 6 na 1, h) doplňuje číslice 1-II ve sloupci Zástupci u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení Dublinského střediska a služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení pobytového správního řízení Praha I.,

3 SSP č. 32/2017 Strana 3 i) doplňuje zvláštní příplatek s kódem 23 u služebních míst označených ID , , , , , , , , zařazených v oddělení pobytového správního řízení Praha III., služebních míst označených ID , , zařazených v oddělení pobytového správního řízení Praha VI. a služebních míst označených ID , , , , , zařazených v oddělení pobytového správního řízení Plzeňský kraj, j) služební místa označená ID , , převádějí z oddělení pobytu cizinců Praha I. do oddělení pobytu cizinců Praha II. a vkládají se pod služební místo označené ID , k) služební místo označené ID převádí z oddělení dlouhodobých víz do oddělení pobytového správního řízení Praha a vkládá se pod služební místo označené ID , l) ruší služební místa označená ID a zařazená v oddělení pobytu cizinců Jihočeský kraj, m) zřizují služební místa označená ID a zařazená v oddělení pobytu cizinců Jihočeský kraj. Služební místo označené ID se vkládá pod služební místo označené ID a služební místo označené ID se vkládá pod služební místo označené ID , n) mění stupeň utajení ze stupně Důvěrné na stupeň Vyhrazené u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení pobytu cizinců Zlínský kraj. 6. V příloze se v odboru správním u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení přezkumu rušení dlouhodobých pobytů a služebních míst označených ID , , zařazených v oddělení přezkumu dlouhodobých pobytů I. ruší požadavek odborného zaměření vzdělání v oboru Právo, právní a veřejnosprávní činnost/bezpečnostně právní studia. 7. V příloze se v odboru všeobecné správy a) doplňuje jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 2. stupně z anglického jazyka u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení voleb, b) ruší jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 2. stupně z anglického, německého nebo francouzského jazyka u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení státních hranic. 8. V příloze se v odboru správních činností a) doplňuje požadavek odborného zaměření vzdělání v oboru Právo/Veřejná správa u služebního místa označeného ID , b) doplňuje požadavek odborného zaměření vzdělání v oboru Právo/Veřejná správa/regionální správa/ekonomika u služebních míst označených ID a zařazených v oddělení přípravy předpisů a kontroly a služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení registru obyvatel, c) ruší obor státní služby 75 u služebního místa označeného ID zařazeného v oddělení finančním a vnitřním.

4 SSP č. 32/2017 Strana 4 9. V příloze se v oddělení majetkoprávním odboru správy majetku u služebního místa označeného ID ruší obor státní služby 75 a mění stupeň utajení ze stupně Důvěrné na stupeň Vyhrazené. 10. V příloze se v odboru strukturálních fondů a) služební místo označené ID převádí z oddělení realizace Programu Švýcarsko-české spolupráce, Norských fondů a udržitelnosti projektů Integrovaného operačního programu do oddělení kontroly a vkládá se pod služební místo označené ID , b) služební místo označené ID převádí z oddělení kontroly do oddělení realizace Programu Švýcarsko-české spolupráce, Norských fondů a udržitelnosti projektů Integrovaného operačního programu a vkládá se pod služební místo označené ID V příloze se v odboru egovernmentu a) služební místo označené ID převádí z oddělení geoinformatiky do oddělení strategických informačních systémů a vkládá se pod služební místo označené ID , b) doplňuje stupeň utajení Vyhrazené u služebních míst označených ID a zařazených v oddělení Rady vlády pro informační společnost, c) služební místo označené ID převádí z oddělení strategických informačních systémů do oddělení optimalizace egovernmentu a vkládá se pod služební místo označené ID , d) ruší služební místo označené ID zařazené v oddělení procesního řízení a standardizace agend veřejné správy, e) zřizuje služební místo označené ID na dobu určitou do zařazené v oddělení procesního řízení a standardizace agend veřejné správy a vkládá se pod služební místo označené ID V příloze se v oddělení bezpečnostního výzkumu odboru bezpečnostního výzkumu a vzdělávání a) mění jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 2. stupně z anglického, německého nebo francouzského jazyka na jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 1. stupně z anglického, německého nebo francouzského jazyka u služebního místa označeného ID , b) doplňuje jazykový kvalifikační požadavek jazykové zkoušky 2. stupně z anglického, německého nebo francouzského jazyka u služebního místa označeného ID Čl. II Úplné znění přílohy společného služebního předpisu č. 43/2016, kterým se stanoví požadavky na služební a pracovní místa na Ministerstvu vnitra, ve znění společných služebních předpisů náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra č. 50/2016, č. 15/2017, č. 19/2017, č. 20/2017, č. 22/2017, č. 30/2017 a ve znění tohoto společného služebního předpisu, je obsaženo v příloze k tomuto společnému služebnímu předpisu.

5 SSP č. 32/2017 Strana 5 Čl. III Účinnost Tento společný služební předpis nabývá účinnosti dnem 1. října Č. j. MV /SP-2017 Náměstek ministra vnitra pro státní službu RNDr. Josef POSTRÁNECKÝ v. r. Státní tajemník v Ministerstvu vnitra Mgr. Jiří KAUCKÝ v. r.

ze dne 30. června 2017,

ze dne 30. června 2017, 22 SPOLEČNÝ SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 30. června 2017, kterým se mění společný služební předpis náměstka ministra vnitra

Více

náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 13. července 2018,

náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 13. července 2018, 22 SPOLEČNÝ SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 13. července 2018, kterým se mění společný služební předpis náměstka ministra vnitra

Více

SPOLEČNÝ SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 30.

SPOLEČNÝ SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 30. 22 SPOLEČNÝ SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu a státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 30. června 2016, kterým se mění společný služební předpis náměstka ministra vnitra

Více

SYSTEMIZACE SLUŽEBNÍCH A PRACOVNÍCH MÍST

SYSTEMIZACE SLUŽEBNÍCH A PRACOVNÍCH MÍST Úplné znění přílohy k oznámení státního tajemníka v Ministerstvu vnitra vydanému ve Věstníku Ministerstva vnitra čá. 46/2017, ve znění oznámení státního tajemníka v Ministerstvu vnitra vydaných ve Věstníku

Více

*A500X00YCLU5* A500X00YCLU5

*A500X00YCLU5* A500X00YCLU5 *A500X00YCLU5* A500X00YCLU5 Číslo SP-1/2016-ST 11. ledna 2016 1 kterým se stanoví požadavky pro služební, pracovní a vojenská místa, ve znění služebního předpisu státního tajemníka v Ministerstvu obrany

Více

Služební předpis státního tajemníka v Ministerstvu obrany, kterým se stanoví vnitřní systemizace (SP-1/2018-ST)

Služební předpis státního tajemníka v Ministerstvu obrany, kterým se stanoví vnitřní systemizace (SP-1/2018-ST) OBSAH: 1 2 3 Služební předpis státního tajemníka v Ministerstvu obrany, kterým se stanoví vnitřní systemizace (SP-1/2018-ST) Služební předpis státního tajemníka v Ministerstvu obrany, Organizační řád Ministerstva

Více

státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 26. ledna 2016,

státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 26. ledna 2016, 5 SLUŽEBNÍ PŘEDPIS státního tajemníka v Ministerstvu vnitra ze dne 26. ledna 2016, kterým se stanoví hodnotící kritéria vystihující potřeby služebních míst zařazených v Ministerstvu vnitra a služebních

Více

*A500X00TO34A* A500X00TO34A

*A500X00TO34A* A500X00TO34A *A500X00TO34A* A500X00TO34A Číslo SP-7/2015-ST 31. srpna 2015 7 Stanovení požadavků pro služební, pracovní a vojenská místa Státní tajemník v Ministerstvu obrany (dále jen státní tajemník ) jako služební

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 18. prosince 2013,

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 18. prosince 2013, NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 18. prosince 2013, kterým se mění nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách členům zastupitelstev, ve znění pozdějších předpisů Vláda nařizuje k provedení zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

MVČR a egovernment. Ing. Jaroslav Chýlek MBA, Náměstek ministra vnitra pro informatiku. 6. Národní konference pro kvalitu veřejné správy

MVČR a egovernment. Ing. Jaroslav Chýlek MBA, Náměstek ministra vnitra pro informatiku. 6. Národní konference pro kvalitu veřejné správy MVČR a egovernment Ing. Jaroslav Chýlek MBA, Náměstek ministra vnitra pro informatiku 6. Národní konference pro kvalitu veřejné správy 10. 2. 2010 MVČR a egovernment: Co je egovernment? Role MVČR - Zprostředkující

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 68114-2/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 6. května 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucího oddělení Dublinského

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-85030-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 13. června 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucí oddělení pobytu

Více

Služební předpis generálního ředitele. č. 1/2018

Služební předpis generálního ředitele. č. 1/2018 Služební předpis generálního ředitele č. 1/2018 V Praze dne 17. 5. 2018 Služební předpis generálního ředitele č. 1/2018 kterým se stanoví další požadavky pro funkční místa V souladu s 11 zákona č. 234/2014

Více

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 3/2017

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 3/2017 Služební předpis č. 3/2017 V Praze dne 24.3.2017 SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 3/2017 ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu, kterým se stanoví další požadavky pro funkční místa v SZIF V souladu s 11

Více

Služební předpis generálního ředitele. č. 1/2018

Služební předpis generálního ředitele. č. 1/2018 Služební předpis generálního ředitele č. 1/2018 V Praze dne 3. 4.2019 Služební předpis generálního ředitele č. 1/2018 kterým se stanoví další požadavky pro funkční místa V souladu s 11 zákona č. 234/2014

Více

Ministr dopravy. 100 Sekce legislativně právní. 300 Sekce dopravní. 120 Odbor pozemních komunikací. 150 Odbor provozu silničních vozidel

Ministr dopravy. 100 Sekce legislativně právní. 300 Sekce dopravní. 120 Odbor pozemních komunikací. 150 Odbor provozu silničních vozidel Ministr 030 Odbor bezpečnostní 040 Odbor interního auditu a kontroly 070 Sekce vnějších vztahů 100 Sekce legislativně právní 300 Sekce dopravní 400 Sekce náměstka člena 500 Sekce 1. náměstka 600 Sekce

Více

S L U Ž E B N Í P Ř E D P I S náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 17. března 2017, ČÁST PRVNÍ Obecná ustanovení

S L U Ž E B N Í P Ř E D P I S náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 17. března 2017, ČÁST PRVNÍ Obecná ustanovení 3 S L U Ž E B N Í P Ř E D P I S náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 17. března 2017, kterým se stanoví pravidla předkládání systemizace služebních a pracovních míst, jejích změn, úprav a

Více

Výzvy pro čerpání prostředků ze strukturálních fondů

Výzvy pro čerpání prostředků ze strukturálních fondů Výzvy pro čerpání prostředků ze strukturálních fondů Ministerstvo vnitra Odbor strukturálních fondů Ing. Radka Soukupová 7.4.2009 Ministerstvo vnitra ČR tzv. zprostředkující subjekt pro Integrovaný operační

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 91009-3/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení pobytu cizinců Jihočeský kraj; služební místo je zařazeno v odboru azylové a migrační politiky V Praze

Více

Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období

Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období 2014-2020 Usnesení vlády České republiky ze dne 27. srpna 2014 č. 680 ke Strategickému rámci rozvoje veřejné správy České republiky pro

Více

Ministr. 300 Sekce dopravní. 120 Odbor pozemních komunikací. 110 Odbor silniční dopravy. 150 Odbor provozu silničních vozidel

Ministr. 300 Sekce dopravní. 120 Odbor pozemních komunikací. 110 Odbor silniční dopravy. 150 Odbor provozu silničních vozidel Ministr 030 Odbor bezpečnostní 040 Odbor interního auditu a kontroly 070 Sekce vnějších vztahů 100 Sekce legislativně právní 300 Sekce dopravní 400 Sekce náměstka člena vlády neobsazeno 500 Sekce 1. náměstka

Více

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 17,

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 17, Český úřad zeměměřický a katastrální V Praze dne: 8. června 09 Sp. zn.: ČÚZK-0535/09- Č. j.: ČÚZK-0535/09 SLUŽEBNÍ PŘEDPIS 7, kterým se stanovují podrobnosti systemizace služebních a pracovních míst na

Více

N á v r h ZÁKON. ze dne. 2018, kterým se mění zákon č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony

N á v r h ZÁKON. ze dne. 2018, kterým se mění zákon č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony N á v r h III. ZÁKON ze dne. 2018, kterým se mění zákon č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-38718-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 17. března 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa ředitele odboru legislativy

Více

náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 26. října 2015,

náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 26. října 2015, 8 SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 26. října 2015, kterým se stanoví pravidla pro provádění změn a úprav systemizace služebních a pracovních míst a organizační struktury

Více

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území krajů Plzeňského a Jihočeského se sídlem v Plzni

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území krajů Plzeňského a Jihočeského se sídlem v Plzni OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO VEDOUCÍ SLUŽEBNÍHO ÚŘADU PŘEDSEDA OBVODNÍHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU PRO ÚZEMÍ KRAJŮ PLZEŇSKÉHO A JIHOČESKÉHO SE SÍDLEM V PLZNI Praha 16. prosince 2015 Č.j.:

Více

Setkání Ministerstva vnitra se zástupci univerzit věnujících se oblasti veřejné správy 14. července, Praha

Setkání Ministerstva vnitra se zástupci univerzit věnujících se oblasti veřejné správy 14. července, Praha Setkání Ministerstva vnitra se zástupci univerzit věnujících se oblasti veřejné správy 14. července, Praha Ing. Mgr. David Sláma Ředitel odboru Odbor strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstvo

Více

Částka V příloze č. 2 v části 1. pro obecnou část se. za oddíl. B6202 Hospodářská politika a správa Veřejná ekonomika a správa

Částka V příloze č. 2 v části 1. pro obecnou část se. za oddíl. B6202 Hospodářská politika a správa Veřejná ekonomika a správa Strana 418 Sbírka zákonů č. 38 / 2016 38 VYHLÁŠKA ze dne 22. ledna 2016, kterou se mění vyhláška č. 304/2012 Sb., o uznání rovnocennosti vzdělání úředníků územních samosprávných celků Ministerstvo vnitra

Více

Hodnocená oblast se na výsledku služebního hodnocení státního zaměstnance podílí a) 20 % v případě znalostí,

Hodnocená oblast se na výsledku služebního hodnocení státního zaměstnance podílí a) 20 % v případě znalostí, Částka 15 Sbírka zákonů č. 36 / 2019 Strana 341 36 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 4. února 2019 o podrobnostech služebního hodnocení státních zaměstnanců a vazbě osobního příplatku státního zaměstnance na výsledek

Více

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada FM 471, v odboru 62 Hospodaření s majetkem státu, odd. 6202 Metodický dohled při hospodaření s majetkem státu Datum: 29.

Více

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 3,

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 3, Český úřad zeměměřický a katastrální V Praze dne: 6. prosince 05 Č. j.: ČÚZK-77/05- SLUŽEBNÍ PŘEDPIS 3, kterým se stanovují podrobnosti systemizace služebních a pracovních míst na Českém úřadu zeměměřickém

Více

Ministerstvo práce a sociálních věcí Hlavní změnou v Ministerstvu práce a sociálních věcí je redukce původních devíti na sedm sekcí.

Ministerstvo práce a sociálních věcí Hlavní změnou v Ministerstvu práce a sociálních věcí je redukce původních devíti na sedm sekcí. Ministerstvo práce a sociálních věcí Hlavní změnou v Ministerstvu práce a sociálních věcí je redukce původních devíti na sedm sekcí. V důsledku těchto úprav (rušení některých sekcí a vznik nových) dochází

Více

47. Společné evropské politiky podpory a pomoci, evropské strukturální, investiční a obdobné fondy

47. Společné evropské politiky podpory a pomoci, evropské strukturální, investiční a obdobné fondy OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vrchního ministerského rady v oddělení metodiky a kontroly; toto služební místo je zařazeno v odboru fondů Evropské unie v oblasti vnitřních věcí

Více

Analýza účinnosti zákona o státní službě

Analýza účinnosti zákona o státní službě Analýza účinnosti zákona o státní službě Ing. Štěpánka Cvejnová vedoucí kanceláře náměstka ministra vnitra pro státní službu sekce pro státní službu Ministerstvo vnitra ČR Analýza účinnosti zákona o státní

Více

SBÍRKA SLUŽEBNÍCH PŘEDPISŮ státního tajemníka v Úřadu vlády České republiky

SBÍRKA SLUŽEBNÍCH PŘEDPISŮ státního tajemníka v Úřadu vlády České republiky SBÍRKA SLUŽEBNÍCH PŘEDPISŮ státního tajemníka v Úřadu vlády České republiky Ročník 2015 V Praze dne 15. prosince 2015 Částka 11 OBSAH 11. Služební předpis státního tajemníka v Úřadu vlády České republiky

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-74676-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 20. května 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucí oddělení správního

Více

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 14,

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 14, Český úřad zeměměřický a katastrální V Praze dne: 0. prosince 08 Č. j.: ČÚZK-3796/08- SLUŽEBNÍ PŘEDPIS 4, kterým se stanovují podrobnosti systemizace služebních a pracovních míst na Českém úřadu zeměměřickém

Více

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 9,

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 9, Český úřad zeměměřický a katastrální V Praze dne: 9. prosince 06 Č. j.: ČÚZK-78/06- SLUŽEBNÍ PŘEDPIS 9, kterým se stanovují podrobnosti systemizace služebních a pracovních míst na Českém úřadu zeměměřickém

Více

Osnova kurzu Vstupní vzdělávání následné 00. Úvodní kapitola 01. Informace o kurzu 02. Informace ke studiu 01. Organizace a činnosti veřejné správy

Osnova kurzu Vstupní vzdělávání následné 00. Úvodní kapitola 01. Informace o kurzu 02. Informace ke studiu 01. Organizace a činnosti veřejné správy Osnova kurzu Vstupní vzdělávání následné 00. Úvodní kapitola 01. Informace o kurzu 02. Informace ke studiu 01. Organizace a činnosti veřejné správy 01. Pojem veřejná správa 02. Vymezení veřejné správy

Více

Osnova kurzu Přípravný kurz k obecné části úřednické zkoušky 00. Úvodní kapitola 01. Informace o kurzu 02. Informace ke studiu 01. Právní předpisy ČR

Osnova kurzu Přípravný kurz k obecné části úřednické zkoušky 00. Úvodní kapitola 01. Informace o kurzu 02. Informace ke studiu 01. Právní předpisy ČR Osnova kurzu Přípravný kurz k obecné části úřednické zkoušky 00. Úvodní kapitola 01. Informace o kurzu 02. Informace ke studiu 01. Právní předpisy ČR 01. Ústava České republiky 01. Historické souvislosti

Více

Čl. I. 2. V 5 odst. 2 se číslo 5 nahrazuje číslem 6, číslo 7 se nahrazuje číslem 8 a číslo 4 se nahrazuje číslem 5.

Čl. I. 2. V 5 odst. 2 se číslo 5 nahrazuje číslem 6, číslo 7 se nahrazuje číslem 8 a číslo 4 se nahrazuje číslem 5. NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 303/2014 Sb. ze dne 8. prosince 2014, kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů Vláda

Více

S L U Ž E B N Í P Ř E D P I S náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 14. července 2017 o charakteristice služebních míst

S L U Ž E B N Í P Ř E D P I S náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 14. července 2017 o charakteristice služebních míst 4 S L U Ž E B N Í P Ř E D P I S náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 14. července 2017 o charakteristice služebních míst Čl. 1 Předmět úpravy Tento služební předpis upravuje postup při zpracování

Více

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 12,

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS č. 12, Český úřad zeměměřický a katastrální V Praze dne: 0. března 08 Č. j.: ČÚZK-03044/08- SLUŽEBNÍ PŘEDPIS, kterým se stanovují podrobnosti systemizace služebních a pracovních míst na Českém úřadu zeměměřickém

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 91011-3/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení dlouhodobých víz; služební místo je zařazeno v odboru azylové a migrační politiky V Praze dne 31. července

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 263/2018 Sb. ze dne 14. listopadu 2018,

NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 263/2018 Sb. ze dne 14. listopadu 2018, NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 263/2018 Sb. ze dne 14. listopadu 2018, kterým se mění některá nařízení vlády v oblasti odměňování zaměstnanců ve veřejných službách a správě a státních zaměstnanců Vláda nařizuje podle

Více

100 Ministr spravedlnosti TRESTNÍ POLITIKY. Institut pro kriminologii a sociální prevenci. Rejstřík trestů

100 Ministr spravedlnosti TRESTNÍ POLITIKY. Institut pro kriminologii a sociální prevenci. Rejstřík trestů Příloha I k Organizačnímu řádu č. j. ORGANIZAČNÍ STRUKTURA MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI k 1. říjnu 2018 120 Náměstek člena vlády 100 Ministr spravedlnosti 150 Pověřenec pro ochranu osobních údajů 110 interního

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy Č.j.: MF-41153/2015/30-9 Datum: 11. září 2015 Státní tajemník Ministerstva financí ČR jako služební

Více

N á v r h ZÁKON. ze dne 2014,

N á v r h ZÁKON. ze dne 2014, N á v r h III. ZÁKON ze dne 2014, kterým se mění zákon č. 582/1991 Sb., o organizaci a provádění sociálního zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo náměstka ministra vnitra pro řízení sekce legislativy a státní správy

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo náměstka ministra vnitra pro řízení sekce legislativy a státní správy *MVCRX03RU0D8* MVCRX03RU0D8 prvotní identifikátor Č. j. MV-147755-2/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo náměstka ministra vnitra pro řízení sekce legislativy a státní správy

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. místo vrchní ministerský rada FM 471 v odboru 62 Hospodaření s majetkem státu,

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. místo vrchní ministerský rada FM 471 v odboru 62 Hospodaření s majetkem státu, Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada FM 471, v odboru 62 Hospodaření s majetkem státu, odd. 6202 Metodický dohled při hospodaření s majetkem státu Datum: 16.

Více

STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ A KVALITA MĚST

STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ A KVALITA MĚST STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ A KVALITA MĚST Sekce Národní sítě Zdravých měst ČR Praha, 22. února 2017 www.zdravamesta.cz/strateg-sekce2017 Podpořeno finančními prostředky Evropského sociálního fondu, které byly

Více

ČÁST PRVNÍ. 3 SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 17. března 2017,

ČÁST PRVNÍ. 3 SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 17. března 2017, 3 SLUŽEBNÍ PŘEDPIS náměstka ministra vnitra pro státní službu ze dne 17. března 2017, kterým se stanoví pravidla předkládání systemizace služebních a pracovních míst, jejích změn, úprav a aktualizací,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-94522-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 30. června 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa ředitele/ky odboru bezpečnostního

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-91305-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 13. července 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucí oddělení styčných

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti Praha 5. října 2015 Č.j.: MV-142314-2/OSK-2015 Náměstek ministra

Více

Stanovení požadavků pro výkon služby a stanovení požadavků pro řádný výkon práce

Stanovení požadavků pro výkon služby a stanovení požadavků pro řádný výkon práce Číslo SP-2/2015/Ř Úř OSK SOJ 30. června 2015 2 Stanovení požadavků pro výkon služby a stanovení požadavků pro řádný výkon práce K provedení ustanovení 25 odst. 5 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě

Více

VYHLÁŠKA ze dne 19. prosince 2013, kterou se mění vyhlášky provádějící volební zákony

VYHLÁŠKA ze dne 19. prosince 2013, kterou se mění vyhlášky provádějící volební zákony Strana 7710 Sbírka zákonů č. 452 / 2013 Částka 176 452 VYHLÁŠKA ze dne 19. prosince 2013, kterou se mění vyhlášky provádějící volební zákony Ministerstvo vnitra stanoví podle 74 písm. c) zákona č. 491/2001

Více

SEMINÁŘ Elektronické zpracování návrhů systemizace a jejich změn

SEMINÁŘ Elektronické zpracování návrhů systemizace a jejich změn SEMINÁŘ Elektronické zpracování návrhů systemizace a jejich změn Mgr. Marie Kapustová odbor systemizace, organizace a koordinace státní služby sekce pro státní službu Ministerstvo vnitra ČR Podpora profesionalizace

Více

Vytištěno aplikací CODEXIS ONLINE ATLAS consulting spol. s r.o.

Vytištěno aplikací CODEXIS ONLINE ATLAS consulting spol. s r.o. 1 z 13 18.7.2011 10:29 Vytištěno aplikací CODEXIS ONLINE ATLAS consulting spol. s r.o. 148/1998 Sb. ZÁKON ze dne 11. června 1998 o ochraně utajovaných skutečností a o změně některých zákonů ve znění zákonů

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí Č.j.: MV-129823-1/OSK-2018 Datum: 8. listopadu 2018 Vláda České republiky vyhlašuje podle

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy Praha 8. prosince 2015 Č.j.: MV-141989-12/OSK-2015 Náměstek ministra vnitra

Více

Pozměňovací návrhy k tisku 336

Pozměňovací návrhy k tisku 336 Pozměňovací návrhy k tisku 336 1. V 2 odst. 1 písm. c) se na konci věty doplňuje: to neplatí, jde-li o náměstka pro řízení sekce a jemu podřízené zaměstnance, 2. V 10 odst. 1 se písm. a) a b) mění následovně:

Více

Č. j. MV /SST V Praze dne 5. září 2017

Č. j. MV /SST V Praze dne 5. září 2017 Č. j. MV- 9330-4/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení analýz legislativy egovernmentu; služební místo je zařazeno v odboru Hlavního architekta egovernmentu

Více

VSTUPNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NÁSLEDNÉ

VSTUPNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NÁSLEDNÉ VSTUPNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NÁSLEDNÉ Úvodní kapitola + Informace o kurzu + Informace ke studiu Organizace a činnosti veřejné správy + Pojem veřejná správa + Vymezení veřejné správy v právním řádu + Výkon veřejné

Více

Sekce pro informatiku a egovernment Odbor rozvoje projektů a služeb egovernment Eva Kubátová

Sekce pro informatiku a egovernment Odbor rozvoje projektů a služeb egovernment Eva Kubátová Aktuální stav projektu Digitální mapa veřejné správy Sekce pro informatiku a egovernment Odbor rozvoje projektů a služeb egovernment Eva Kubátová Obsah Úvod Klíčové aktivity MV v oblasti prostorových dat

Více

Informační systém o státní službě

Informační systém o státní službě Informační systém o státní službě RNDr. Josef Postránecký náměstek ministra vnitra pro státní službu Konference e-government 20:10 Mikulov 5. 9. 2017 Informační systém o státní službě (ISoSS) ISoSS byl

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 101947-2/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení metodiky a kontroly; služební místo je zařazeno v odboru fondů Evropské unie v oblasti vnitřních věcí

Více

Zabezpečení legislativního procesu u prováděcích právních předpisů k zákonu o státní službě (aktualizovaná verze dle jednání vlády dne

Zabezpečení legislativního procesu u prováděcích právních předpisů k zákonu o státní službě (aktualizovaná verze dle jednání vlády dne Zabezpečení legislativního procesu u prováděcích právních předpisů k zákonu o státní službě (aktualizovaná verze dle jednání vlády dne 12. 11. 2014) I. Zabezpečení legislativního procesu u prováděcích

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 36089-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 15. března 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucího oddělení vládní

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele odboru provozu informačních technologií a komunikací

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j. MV- 91928-2/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele odboru provozu informačních technologií a komunikací V Praze dne 28. července 2017 Státní tajemník v Ministerstvu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí/ho oddělení mezinárodní spolupráce ve státní službě odboru vzdělávání a mezinárodní spolupráce ve státní službě Č.j.: MV-97600-2/OSK-2018

Více

Předkládací zpráva. Obdobně se postupuje při stanovení systemizace pracovních míst.

Předkládací zpráva. Obdobně se postupuje při stanovení systemizace pracovních míst. II. Předkládací zpráva Vládě České republiky se předkládá materiál Systemizace služebních a pracovních míst s účinností od 1. ledna 2016 na základě 184 odst. 3 a 4 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne. 2015,

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne. 2015, NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne. 2015, kterým se mění nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách členům zastupitelstev, ve znění pozdějších předpisů Vláda nařizuje podle 153 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

Návrh. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne. 2016,

Návrh. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne. 2016, III. Návrh NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne. 2016, kterým se mění nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách členům zastupitelstev, ve znění pozdějších předpisů Vláda nařizuje podle 153 odst. 1 zákona č. 128/2000

Více

Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období

Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období 2014-2020 Mgr. et Mgr. Tomáš Jirovec Ministerstvo vnitra Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly e-mail: tomas.jirovec@mvcr.cz tel.:

Více

Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období Postup realizace

Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období Postup realizace Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období 2014-2020 Postup realizace Strategické cíle Strategického rámce 1. Modernizace veřejné správy (rozpracováno do 4 specifických cílů) 2.

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele/ky odboru provozu informačních technologií a komunikací

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele/ky odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j. MV- 91928-5/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele/ky odboru provozu informačních technologií a komunikací V Praze dne 23. srpna 2017 Státní tajemník v Ministerstvu

Více

Katastrální úřad pro Karlovarský kraj Sokolovská 875/167, Karlovy Vary. Služební předpis č. 1/2016

Katastrální úřad pro Karlovarský kraj Sokolovská 875/167, Karlovy Vary. Služební předpis č. 1/2016 Katastrální úřad pro Karlovarský kraj Sokolovská 875/167, 360 05 Karlovy Vary Služební předpis 1/2016 Č.j.: KÚ-00234/2016-460-1001 dne 27. ledna 2016 kterým se stanovují podrobnosti systemizace služebních

Více

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS vedoucího služebního úřadu č. 17,

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS vedoucího služebního úřadu č. 17, Agentura pro podnikání a inovace Žitná 566/18, 120 00 Praha 2 V Praze dne 25. října 2016 Čj. API/01896/16 SLUŽEBNÍ PŘEDPIS vedoucího služebního úřadu č. 17, kterým se, v návaznosti na nařízení vlády č.

Více

Věstník vlády. proorgánykrajů aorgányobcí. Ročník 10 Vydán dne 31. ledna 2012 Částka 1 OBSAH

Věstník vlády. proorgánykrajů aorgányobcí. Ročník 10 Vydán dne 31. ledna 2012 Částka 1 OBSAH Věstník vlády proorgánykrajů aorgányobcí Ročník 10 Vydán dne 31. ledna 2012 Částka 1 OBSAH 1. Směrnice Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy č. j. 30176/2011-26 ze dne 17. ledna 2012, kterou se

Více

N á v r h NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 2018,

N á v r h NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 2018, N á v r h NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 2018, III. kterým se mění nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, a některá další nařízení vlády Vláda nařizuje

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada oddělení Bankovnictví, odboru 27 Finanční trhy I

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada oddělení Bankovnictví, odboru 27 Finanční trhy I Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada oddělení Bankovnictví, odboru 27 Finanční trhy I Č.j.: MF-50763/2015/3002 Datum: 9. listopadu 2015 Státní tajemník v Ministerstvu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo náměstka ministra vnitra pro řízení sekce veřejné správy

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo náměstka ministra vnitra pro řízení sekce veřejné správy *MVCRX03RUAS7* MVCRX03RUAS7 prvotní identifikátor Č. j. MV-149148-2/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo náměstka ministra vnitra pro řízení sekce veřejné správy V Praze dne

Více

USNESENÍ ústavně právního výboru z 66. schůze dne 25. května 2005

USNESENÍ ústavně právního výboru z 66. schůze dne 25. května 2005 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2005 4. volební období 180 USNESENÍ ústavně právního výboru z 66. schůze dne 25. května 2005 Vládní návrh zákona, kterým se mění zákon č. 325/1999 Sb., o azylu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO NÁMĚSTKA/NÁMĚSTKYNĚ PRO EKONOMIKU A ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ (2113)

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO NÁMĚSTKA/NÁMĚSTKYNĚ PRO EKONOMIKU A ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ (2113) OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO NÁMĚSTKA/NÁMĚSTKYNĚ PRO EKONOMIKU A ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ (2113) Praha, 4. ledna 2018 Č.j.: MZDR 21/2018-1/PER Státní tajemník v Ministerstvu zdravotnictví

Více

Strategie Smart Administration a strukturální fondy. Ing. Jan Havránek, MBA Ředitel odboru strukturálních fondů MV ČR

Strategie Smart Administration a strukturální fondy. Ing. Jan Havránek, MBA Ředitel odboru strukturálních fondů MV ČR Strategie Smart Administration a strukturální fondy Ing. Jan Havránek, MBA Ředitel odboru strukturálních fondů MV ČR Strategie Smart Administration Strategie přijata vládou v roce 2007 (Usnesení vlády

Více

Návrh na úpravu systemizace služebních a pracovních míst s účinností od 1. ledna 2018

Návrh na úpravu systemizace služebních a pracovních míst s účinností od 1. ledna 2018 III. Návrh na úpravu systemizace služebních a pracovních míst s účinností od 1. ledna 2018 Vláda České republiky svým usnesením ze dne 23. října 2017 č. 737 schválila návrh systemizace služebních a pracovních

Více

vedoucími zaměstnanci a zaměstnankyněmi MV dle předmětu činnosti útvarů, policejním prezidentem a generálním ředitelem HZS ČR

vedoucími zaměstnanci a zaměstnankyněmi MV dle předmětu činnosti útvarů, policejním prezidentem a generálním ředitelem HZS ČR PRIORITY A POSTUPY MINISTERSTVA VNITRA PŘI PROSAZOVÁNÍ ROVNÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ PRO ŽENY A MUŽE NA ROK 2016 (Akční plán k resortní strategii podpory rovnosti žen a mužů na rok 2016) 1. Vyhodnocení plnění za

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení organizační a právní podpory kanceláře ministra vnitra

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení organizační a právní podpory kanceláře ministra vnitra *MVCRX03RU5YC* MVCRX03RU5YC prvotní identifikátor OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení organizační a právní podpory kanceláře ministra vnitra Č.j.: MV-148801-3/SST-2017

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Údaje o

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 87 Rozeslána dne 1. srpna 2008 Cena Kč 29, O B S A H : 268. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 689/2004 Sb., o soustavě oborů vzdělání v základním,

Více

106/2015 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY

106/2015 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY 106/2015 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 22. dubna 2015 o oborech státní služby Vláda nařizuje podle 5 odst. 2 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě: 1 Obory státní služby Obory státní služby jsou uvedeny

Více

Legislativní novinky týkající se evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů

Legislativní novinky týkající se evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů Konference Moderní veřejná správa Praha, 15. 16. 9. 2016 Legislativní novinky týkající se evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů JUDr. Zdeněk Němec ředitel odboru správních činností

Více

Možnosti pro čerpání dotací z fondů EU v rámci programového období

Možnosti pro čerpání dotací z fondů EU v rámci programového období Možnosti pro čerpání dotací z fondů EU v rámci programového období 2014-2020 v souvislosti s dalším využitím výstupů tohoto projektu a možností pro oblast GIS WORKSHOP MAPY BUDOUCNOSTI 10-11. června 2015

Více

Aktivity Ministerstva vnitra ve veřejné správě za poslední rok

Aktivity Ministerstva vnitra ve veřejné správě za poslední rok Aktivity Ministerstva vnitra ve veřejné správě za poslední rok JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D. náměstek ministra vnitra pro řízení sekce legislativy, státní správy a územní samosprávy Ministerstvo vnitra

Více

Miroslav Kalous Miloš Vystrčil Dan Jiránek

Miroslav Kalous Miloš Vystrčil Dan Jiránek Výkon veřejné správy a její reformy Miroslav Kalous Miloš Vystrčil Dan Jiránek Koncepce reformy veřejné správy 90 léta min. stol. nultá fáze reformy VS Vytvoření krajů Ukončení okresních úřadů Obce s rozšířenou

Více

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky Autor: Mgr. Bc. Miloslav Holub Název materiálu: Řízení, organizace a úkoly policie I. Označení materiálu: Datum vytvoření:

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 381/2010 Sb., ze dne 7. prosince 2010,

NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 381/2010 Sb., ze dne 7. prosince 2010, NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 381/2010 Sb., ze dne 7. prosince 2010, kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, a

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu Vláda České republiky vyhlašuje výběrové řízení na služební místo náměstka pro státní službu. Posuzovány

Více

ehealth Day 2013 Prezentace vítězného návrhu Hospodárné a funkční elektronické zdravotnictví 21.února 2013 IKEM, Praha

ehealth Day 2013 Prezentace vítězného návrhu Hospodárné a funkční elektronické zdravotnictví 21.února 2013 IKEM, Praha ehealth Day 2013 Prezentace vítězného návrhu Hospodárné a funkční elektronické zdravotnictví 21.února 2013 IKEM, Praha Elektronické zdravotnictví Hospodárné a funkční elektronické zdravotnictví Účel: Vytvoření

Více