K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu."

Transkript

1 K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. Pan starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva v hodin. Zkonstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno, byli pozváni všichni členové zastupitelstva, v tento čas bylo přítomno 12 členů, což byla nadpoloviční většina, zasedání bylo usnášeníschopné. Zápis byl ověřený, nebyly vzneseny žádné námitky. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: PhDr. Jedličková, Ing. Pilařová, MBA, p. Duben Nepřítomni: MUDr. Procházková, p. Hnaťuk, Jako ověřovatele zápisu určil sebe a Ing. Macháčka, oba projevili souhlas. Hlasováno o ověřovatelích zápisu: Do návrhové komise požádal Ing. Řezáče, p. Štajnera, Mgr. Řezanku. Z důvodu možného zařazení TISKU Z 016 Volba neuvolněného zástupce starosty MČ Praha-Libuš, požádal, pokud tento bod bude schválen a zařazen do programu Zastupitelstva, aby návrhová komise byla též komisí volební. Hlasováno o návrhové komisi: Všichni členové obdrželi navržený program, pan starosta se tázal přítomných, jestli má někdo k takto předloženému návrhu programu připomínky. Pan starosta požádal o stažení TISKU Z 011 Schválení akčního plánu, který byl bodem č. 5, místo něj navrhl zařadit TISK Z 016 Volba neuvolněného zástupce starosty MČ Praha- Libuš. Dále uvedl, že na základě diskuze se zastupiteli nenavrhne stažení bodu č. 3 - Návrh rozpočtu MČ Praha-Libuš na rok 2012 (TISK Z 009). K tomuto bodu bude vedena rozprava bez přijetí usnesení. Pan starosta dal hlasovat o zařazení TISKU Z 016 Volba neuvolněného zástupce starosty MČ Praha-Libuš do programu jednání Zastupitelstva. Hlasováno: Nikdo jiný neměl již připomínky k programu, proto pan starosta nechal hlasovat o takto upraveném programu: Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu 2. Interpelace občanů 3. Návrh rozpočtu MČ Praha-Libuš na rok Dodatek č. 1 ke smlouvě o výpůjčce ke zřizovací listině ZŠ Meteorologická 5. Volba neuvolněného zástupce starosty MČ Praha-Libuš 6. Výroční zpráva za rok 2011 projektu Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda Zpráva o činnosti Rady 8. Zpráva o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha-Libuš za rok Rezignace člena Kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha-Libuš 10.Různé 11.Závěr Strana 1 (celkem 10)

2 Hlasováno o upraveném programu: K bodu 2 - Interpelace občanů O slovo se přihlásil p. Štancl bývalý starosta SDH Písnice. Uvedl, že Sbor dobrovolných hasičů je jediné sdružení, které chrání majetek, zdraví i životy občanů. Je nutno, aby dobrovolní hasiči měli stejné vybavení jako profesionální hasiči. Všechny technické, ochranné prostředky musí procházet kvalitní údržbou a revizemi. Seznámil zastupitele s objemem finančních prostředků, které SDH Písnice čerpaly v uplynulém roce: - náklady na provoz zbojnice (platba za vodu, odpad, elektrickou energii, plyn) - byla získána dotace ve výši 600 tis. Kč (proběhla výměna oken, výstavba nástavby zbrojnice) - fin. prostředky vynaložené na řád strojní služby (opasky, lana probíhají pravidelné prohlídky tohoto vybavení) cca ve výši 50 tis. Kč - fin. prostředky na školení hasičů - financování kolektivu mladých hasičů (cca 20 osob) - technické prohlídky 2 vozidel (Renault, Ford Tranzit) á 3.500,- Kč - fin. prostředky na garanční prohlídky - fin. prostředky na pohonné hmoty - výstavba přístřešku na Ford Tranzit Uvedl, že je vyhotovena projektová dokumentace na výstavbu nové zbrojnice, která by měla být postavena do 4-5 let. Dále konstatoval, že rozpočet SDH Písnice nebyl přečerpán, pokud to nebylo nezbytně nutné. Ing. Řezáč vznesl dotaz na výši položky školení. Pan Štancl uvedl, že některá školení se konají každých 6 měsíců, některá po 3 letech. Např. probíhají školení na používání dýchacích přístrojů. Cena všech školení vzrostla. Pan starosta ukončil rozpravu k tomuto bodu. K bodu 3 Schválení návrhu rozpočtu na rok 2012 (TISK Z 009) Ing. Macháček uvedl tento bod. Dále uvedl: - byl požadavek, aby byla co nejlépe vystižena skutečnost minulého roku toto je velice složité, v současné době se jedná o odhad, částky jsou orientační, účetní uzávěrka probíhá až po schválení rozpočtu - v návrhu rozpočtu je shodná částka ve výši tis. Kč v příjmech i výdajích - v návrhu rozpočtu byla uvedena chybná informace splátka půjčky z MHMP ve výši 300 tis. Kč tato položka nepatří do příjmů, o tuto částku musí být navýšen zůstatek z minulého roku, tzn. z tis. Kč na tis. Kč Pan starosta poděkoval za podněty zastupitelů. Uvedl, že v návrhu rozpočtu byly technické chyby, k některým údajům zastupitelé vyžadovali podrobnější komentář. Po včerejším jednání se některými zastupiteli bylo dojednáno, že návrh rozpočtu projde novým kolečkem, tzn. zveřejnění na úřední desce, projednání ve Finančním výboru. Dále požádal zastupitele o dotazy na přítomné vedoucí odborů. Strana 2 (celkem 10)

3 Pan Štajner uvedl, že jednání Finančního výboru proběhne Dále požádal přítomné zastupitele o případné návrhy a podněty do Zastupitelé se mohou jednání Finančního nebo Kontrolního výboru zúčastnit. Mají poradní hlas. Ing. Macháček požádal Ing. Vachouškovou o vysvětlení problematiky účetní uzávěrky minulého roku účetní uzávěrka minulého roku nikdy nebyla zakončena před schválením rozpočtu na příští rok. Ing. Vachoušková uvedla, že účetní uzávěrka se zpracovává po skončení kalendářního roku. Součástí roční uzávěrky je i zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Auditorky jsou ohlášeny na příští týden. Z toho důvodu je uzávěrka ukončena každoročně až v dubnu červnu. Schvalování rozpočtu probíhá v lednu-březnu, do té doby nelze účetně uzavřít minulý rok. Roční uzávěrka se také zahajuje až po pokynu z MHMP. Tento pokyn obdržela MČ Praha-Libuš toto pondělí. Dále upozornila, že plnění rozpočtu r je pouze orientační a nejsou zahrnuty všechny položky, pokud se týkaly pouze roku 2011 a nejsou v návrhu rozpočtu pro rok Ing. Řezáč upozornil, že výše splátky půjčky z MHMP má být označena záporným znaménkem, ne být připočítána k zůstatku z minulého roku (v návrhu rozpočtu o 3 řádky výše). Ing. Macháček uvedl, že částka splátky půjčky z MHMP se nebude v příjmech objevovat vůbec. Bude připočtena k zůstatku z minulého roku. Ing. Vachoušková uvedla, že splátka půjčky je součástí zůstatku z minulého roku. Dále je tato částka, tzn. 300 tis. Kč uvedena ve výdajích. Ing. Řezáč uvedl, že neobdržel v materiálu na projednávání Rozpočtu 2 strany. Pan starosta uvedl, že po tomto zjištění, byl materiál zaslán em těm zastupitelům, kteří si vyzvedly materiály dříve než se na chybu přišlo. MUDr. Horčíková vznesla dotaz na konkrétní položku ve výši 120 tis. Kč nákup a obnova počítačů na úřadě. Pan starosta uvedl, že je nutný nákup nových licencí, je nutno zajistit kompatabilitu s MHMP a to je ta nejpodstatnější část z tohoto plánovaného výdaje, dále bude nutno zavést spisovou službu. Částka ve výši cca 150 tis. Kč bude rozložena do 2-3 let. Na samotný nákup počítačů je vyhrazena částka ve výši 36 tis. Kč. Celý rozpis bude předán panu Štajnerovi na jednání Finančního výboru. MUDr. Horčíková vznesla dotaz, jakou verzi Officů disponuje úřad. Pan starosta uvedl, že verze Ing. Herc vznesl požádal, aby pojištění osob a školení bylo prováděno i u libušských hasičů, kteří také vyjíždějí k požárům. Strana 3 (celkem 10)

4 MUDr. Horčíková vznesla dotaz, kde jsou v rozpočtu zahrnuty náklady na provoz hasičské zbrojnice písnických hasičů. Ing. Vachoušková uvedla, že náklady na provoz zbrojnice jsou hrazeny z rozpočtu Úřadu. Ing. Macháček doplnil, že hasičská zbrojnice i její veškeré vybavení je majetkem MČ Praha- Libuš. Ing. Řezáč vznesl dotaz na Jeníčkův fond. Pan starosta uvedl, že název fondu je podle pana Jeníčka, který zpronevěřil finanční prostředky v ZŠ Meteorologická. Finanční náhrada byla vymožena soudně, byla uhrazena v loňském roce. V návrhu rozpočtu na rok 2012 se jedná o dočerpání fin. prostředků z loňského roku, které byly převedeny do letošního roku. Pan ředitel ZŠ Meteorologická Mgr. Bělecký uvedl, že ke zpronevěře došlo v letech Odchod Mgr. Partlová z důvodu nevolnosti hodin počet zastupitelů 11. Ing. Řezáč vznesl dotaz na položku Svoz komunálního odpadu. V loňském roce byla přidělena na tuto položku částka ve výši 500 tis. Kč. Letos tomu je 625 tis. Kč. Vznesl, jaký byl důvod nárůstu této částky. Ing. Rusiňáková uvedla, že v loňském roce byl přistaven poloviční počet velkoobjemových kontejnerů, než tomu bylo v roce Občané si stěžují, vzniká více černých skládek. Ing. Řezáč vznesl dotaz na částku v položce Cyklostezky ve výši 100 tis. Kč. Ing. Rusiňáková uvedla, že se jedná o přípravu projektové dokumentace na cyklostezky v Písnici. Dále doplnila, že toto vyplývá ze Strategického plánu MČ Praha-Libuš. Ing. Macháček uvedl, že nevidí důvod, proč je schválení Rozpočtu odkládáno. Konečné údaje budou stejné, pouze budou lépe podložené. Důvod termínu skutečného uzavření účetní uzávěrky již vysvětlila Ing. Vachoušková. Odchod Mgr. Kuthan hodin počet zastupitelů 10. Pan starosta uvedl, že příjmy ve výši tis. Kč budou shodné s výdaji. Pouze dojde ke zpřesnění některých položek a účetní uzávěrky roku V současné době je návrh rozpočtu podrobnější a průhlednější než tomu tak bývalo v minulých letech. Dále uvedl, že na zítra je, v případě schválení rozpočtu, svolána komise na otevírání obálek se žádostmi o grant. Uvedl, že je možné, že o možný grant možná přijdou organizace, které plánují akce v brzké době. Upozornil, že další vhodný termín jednání Zastupitelstva je až a proto považuje za nutné zvážit schválení rozpočtu na dnešním zastupitelstvu. Příchod Mgr. Kuthan hodin počet zastupitelů 11. Strana 4 (celkem 10)

5 Ing. Macháček navrhl hlasovat, aby se o návrhu rozpočtu hlasovalo. Po opravě částky půjčky z MHMP z příjmů, nebude v návrhu rozpočtu žádná chyba tudíž jde o hlasovatelný návrh rozpočtu. Ing. Vachoušková uvedla, že na Finančním výboru bude projednána uzávěrka minulého roku. Pan Štajner uvedl, že trvá, aby byl návrh rozpočtu znovu projednán Finančním výborem, který přijal usnesení. Je zavádějící, že materiál projednaný ve Finančním výboru neodpovídá v současné době předloženému návrhu rozpočtu. Pan starosta uvedl, že došlo ke zpřesnění určitých položek na základě podnětů z Finančního výboru. Některé podněty byly vyjasněny v den konání Finančního výboru, mnohé z nich byly vyjasněny následně. Ing. Koudelková uvedla, že částky budou zpřesňovány do obdržení zprávy z přezkoumání auditu. Částky se zpřesňují, ale v součtu nebudou jiné. Požádala zastupitele o případné připomínky k jednání Finančního výboru, který proběhne Pan Štajner uvedl, že pochopil, že se částky nebudou měnit. Mgr. Řezanka uvedl, že není shodná částka v příjmech a výdajích roku Ing. Macháček uvedl, že současný zůstatek roku 2011 je pouze kvalifikovaný odhad. Dále uvedl, že Ing. Vachoušková nikdy nedopustila finanční problémy MČ. Pan starosta dále objasnil položku činnost místní správy platy zaměstnanců, na kterou byl dotazován včera a dnes si zajistil podrobnější rozbor. Skutečnost loňského roku byla nižší ( ,- Kč) než rozpočet na rok 2011 (8.200 tis. Kč) z důvodu odchodu tajemníka (do přijetí nového tajemníka vykonával činnost sám starosta), odchodu některých zaměstnanců (noví zaměstnanci mají nižší platy z důvodu délky praxe). Částka vyhrazená na rezervu je určena např. pro pohotovosti, práci přesčas. Mgr. Řezanka vznesl dotaz, co je nahodilý příjem. Ing. Vachoušková odpověděla, že se jedná o částku, která se neopakuje o nahodilou částku. Např. finanční prostředky z Jeníčkova fondu, které byly splaceny MČ. Dále se do této položky započítává příjem ze psích známek. Mgr. Kuthan vznesl dotaz, proč výdaje na sociální a zdravotní pojištění u zastupitelů obce neklesnou v poměru proti loňskému roku. Ing. Vachoušková uvedla, že se jedná pouze o plat uvolněného zastupitele tzn. pana starosty. Ing. Macháček navrhl, aby byl materiál schválen. Mgr. Řezanka vznesl dotaz, zda v položce odměny zastupitelů je zahrnut plat pro 3 nebo pro 4 zástupce starosty. Strana 5 (celkem 10)

6 Pan starosta uvedl, že pro plný počet zástupců starosty tzn. 4, podle platného usmnesení z loňského roku. Dále sdělil, že z důvodu zítřejšího svolání Komise pro otevírání obálek se žádostmi o grant se připojuje k návrhu kolegy Macháčka a žádá o schválení rozpočtu s tím, že jak již několikrát zaznělo, výše rozpočtu bude stejná, dojde k odstaraněnní některých již vyřčených chyb a zpřesnění položek podle podnětů. Dnešním neschválením na tuto skutečnost doplatí ti, kteří požádali o grant a budou muset počkat na rozhodnutí o měsíc. Pan Štajner uvedl, že Finanční výbor nebyl svolán, pouze je připraveno svolání z důvodu čekání, jak by dopadlo hlasování o návrhu rozpočtu. Pan starosta uvedl, že by bylo korektnější, aby návrh rozpočtu prošel znovu obvyklým procesem (tzn. projednáním ve Finančním výboru), ale bere na zřetel i zájem druhé strany (přidělení grantů). Ing. Řezáč uvedl, že předložený rozpočet neodpovídá tomu, co bylo zveřejněno na úřední desce. Pan starosta uvedl, že není možno se domnívat, že to, co bylo zveřejněno, musí být také odhlasováno, rámcově položky jsou stejné, ale zastupitelé mají právo s jednotlivými položkami hýbat. Dále uvedl, že v nově předloženém návrhu rozpočtu nebude změněna konečná částka příjmů a výdajů. Pan Mráz podal návrh o ukončení diskuze k tomuto bodu. Pan ředitel Mgr. Bělecký poděkoval za možnost vystoupení. Uvedl, že ZŠ Meteorologická jako příspěvková organizace je závislá na schválení rozpočtu MČ. Odložení schválení rozpočtu ji znejisťuje při plánování vlastního rozpočtu. Mgr. Kuthan uvedl, že z důvodu fatálních chyb v návrhu rozpočtu, nejasně nastíněných variant správnosti považuje návrh rozpočtu za nehlasovatelný. Ing. Macháček uvedl, že žádné fatální chyby se v návrhu rozpočtu nevyskytly, jednalo se pouze o 1 chybu. A to pouze v příjmech. Mgr. Kuthan uvedl, že bylo po 1 chybě v příjmech i výdajích (v minulém roce). Ing. Vachoušková uvedla, že je schvalován návrh rozpočtu na rok 2012 a to, o čem mluví pan Kuthan se týká plnění rozpočtu za rok Ing. Koudelková uvedla, že oprava položek minulého roku je kontraproduktivní. Toto bylo předmětem vyjádření a podnětů zastupitelů. Každý zastupitel má možnost na Ekonomický odbor vznášet své dotazy. Pan starosta ukončil rozpravu k tomuto bodu a nechal hlasovat o návrhu Ing. Macháčka, aby bylo hlasováno o možnosti hlasovat o návrhu rozpočtu. Hlasováno: 6 proti, dále nebylo hlasováno nebylo přijato. K bodu 4 Dodatek č. 1 ke smlouvě o výpůjčce se Základní školou Meteorologická (TISK Z 010) Strana 6 (celkem 10)

7 Úřad městské části Praha-Libuš hledá prostory, které by umožnily vyřešit otázku archívu městské části, dosud neuspořádaného a rozděleného do několika nevyhovujících prostor. Po obhlídce několika vytipovaných míst byl po dohodě s panem ředitelem Běleckým nalezen přízemní skladový prostor v ZŠ Meteorologická, který by vyhovoval a do kterého je možné přestěhovat a uspořádat městské archiválie. Z formálního hlediska je třeba však uspořádat i právní vztahy o užívání daného prostoru mezi ZŠ a městskou částí. Jako nejjedodušší se ukázalo řešení doplněním Výpůjční smlouvy, kterou má uzavřenu ZŠ Meteorologická a městská část Praha-Libuš o dodatek, kterým bude vybraný prostor formálně převeden zpět do užívání městskou části. PaedDr. Adámková okomentovala tento bod. Pan starosta zahájil rozpravu k tomuto bodu. Nebyl žádný dotaz. Pan starosta ukončil rozpravu k tomuto bodu a požádal návrhovou komisi o přednesení návrhu usnesení. Zastupitelstvo městské části Praha-Libuš 1. schvaluje text Dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce, kterou uzavřely dne smluvní strany Městská část Praha-Libuš, se sídlem Libušská č.p. 35, Praha 4, IČ: jako půjčitel a Základní škola Meteorologická (původně Základní škola Meteorologická a Mateřská škola Montessori), se sídlem Meteorologická č.p. 181, Praha-Libuš, příspěvková organizace, IČ: jako vypůjčitel ke zřizovací listině Základní školy Meteorologická (původně Základní škola Meteorologická a Mateřské školy Montessori), 2. pověřuje starostu MČ Praha-Libuš Mgr. Jiřího Koubka uzavřením Dodatku č.1 ke smlouvě o výpůjčce, který je nedílnou součástí tohoto usnesení. Hlasováno: a bylo přijato usnesení č. 8/2012. K bodu 5 - Volba neuvolněného zástupce starosty MČ Praha-Libuš (TISK Z 016) Z důvodu odvolání PhDr. Pavly Jedličkové z funkce zástupkyně starosty na jednání Zastupitelstva je ode dne neobsazeno páté místo v Radě. Pan starosta uvedl tento bod a navrhl do funkce Mgr. Václava Kuthana. Pan starosta zahájil rozpravu k tomuto bodu. Ing. Řezáč navrhl, aby se nejednalo o funkci zástupce starosty, ale neuvolněného radního. Pan starosta nechal hlasovat o návrhu Ing. Řezáče. Hlasováno: pro 2 návrh nebyl přijat. Byly předány volební lístky volební komisi. Strana 7 (celkem 10)

8 Pan Štajner požádal, aby zastupitelé svou volbu označili zakroužkováním. Pan starosta uvedl, že všichni zastupitelé obdrželi volební lístek a zahájil volbu. JUDr. Hiblerová uvedla, že Mgr. Kuthan nemůže sám sebe volit do funkce. Pan starosta si vzal slovo, vyjádřil nesouhlas s názorem paní Hiblerové a požádal pana Kuthana, aby pokračoval ve volbě. Po hlasování všech zastupitelů volební komise sečetla hlasy. Hlasováno pro Mgr. Kuthana do funkce neuvolněného zástupce starosty: návrh nebyl přijat. K bodu 6 Výroční zpráva roku 2011 projektu Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21 (TISK Z 012) Na konci roku 2005 byla zahájena realizace projektu Zdravá Libuš a Písnice, ve kterém jsou uplatňována kritéria místní Agendy 21 s principy udržitelného rozvoje. Cílem projektu je vytvořit ve spolupráci s veřejností a na základě komunitního (strategického) plánování uspokojivé místo k životu jak pro současné obyvatele, tak pro generace budoucí. Zastupitelstvu MČ Praha-Libuš byla předložena na vědomí výroční zpráva projektu Zdravá Libuš a Písnice a MA21 za rok Pan starosta zahájil diskuzi k tomuto bodu. Nebyly žádné dotazy. Pan starosta ukončil rozpravu k tomuto bodu a požádal návrhovou komisi o přednesení návrhu usnesení. Zastupitelstvo městské části Praha-Libuš: bere na vědomí Výroční zprávu projektu Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21 za rok Hlasováno: a bylo přijato usnesení č. 9/2012. K bodu 7 - Zpráva o činnosti rady za období od do (TISK Z 013) Pan starosta zahájil diskuzi k tomuto bodu. Strana 8 (celkem 10)

9 Nebyly žádné dotazy. Zastupitelstvu byla předložena na vědomí písemná zpráva o činnosti rady za období od do K bodu 8 - Zpráva o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha-Libuš za rok 2011 (TISK Z 014) Zpráva o činnosti Kontrolního výboru za rok 2011 je podávána v souladu s Jednacím řádem výborů Zastupitelstva dle článku 2. odstavec 4. Zpráva byla projednána a schválena na zasedání Kontrolního výboru konaného dne Pan starosta zahájil rozpravu k tomuto bodu. Ing. Herc uvedl tento bod. Poděkoval všem členům Kontrolního výboru a tajemnici výboru paní Popelíkové za jejich činnost. Pan starosta ukončil rozpravu k tomuto bodu a požádal návrhovou komisi o přednesení usnesení. Zastupitelstvo městské části Praha-Libuš: bere na vědomí Zprávu o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha-Libuš za rok 2011, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. Hlasováno: a bylo přijato usnesení č. 10/2012. K bodu 9 - Rezignace člena Kontrolního výboru (TISK Z 015) Pan Ing. Jan Bagin doručil do podatelny Úřadu MČ žádost, ve které rezignuje na své členství v Kontrolním výboru Zastupitelstva MČ z důvodů svého pracovního vytížení. Pan starosta zahájil diskuzi k tomuto bodu. Nebyly žádné dotazy. Pan starosta ukončil rozpravu k tomuto bodu a požádal návrhovou komisi o přednesení návrhu usnesení. Zastupitelstvo městské části Praha-Libuš: na základě podané rezignace odvolává pana Ing. Jana Bagina, bytem V Zákopech 580/24, Praha 4 Libuš z funkce člena Kontrolního výboru Zastupitelstva MČ k datu na jeho vlastní žádost. Hlasováno: a bylo přijato usnesení č. 11/2012. K bodu 10 Závěr Strana 9 (celkem 10)

10 Pan starosta přítomným zastupitelům oznámil, že příští jednání Zastupitelstva proběhne Pan Mráz se omluvil z účasti na tomto jednání z důvodu nepřítomnosti v České republice. Pan starosta poděkoval všem přítomným za účast a ukončil jednání Zastupitelstva v hodin. Strana 10 (celkem 10)

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu.

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. Pan starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva v 18.05 hodin. Konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno, byli

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS.,

Více

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ:

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ: Městská část Praha-Dolní Chabry Zastupitelstvo městské části Zápis č. 13/08/ ZMČ ze dne 14.05. 2008 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: - MUDr. Dvořák, PhDr. Doušová, p. Malina Neomluveni: 0 Hosté:

Více

OBEC ROSTOKLATY. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 25. 4. 2016 od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 25. 4. 2016 od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 28 7 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 32 72 72 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 23844 / 3 IČ : 2379 Zápis ze. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 1. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 1. 12. 2014 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 1. 12. 2014 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:15 hodin přítomni:

Více

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 konaného ve Středisku ekologické výchovy Hl. m. Prahy Toulcův dvůr, Kubátova 1/32, Praha 10 dne 4.5.2016

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.12.2011, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.12.2011, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.12.2011, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin.

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav

Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav Z á p i s z 3. zasedání zastupitelstva města Velké Bílovice, konaného dne 19. února 2015 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Velkých Bílovicích -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Přítomni: Návrhový výbor: Mandátový výbor: Ověřovatelé zápisu: viz prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves, č. 1/II/2014 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 11.12.2014 v 18,30 hod. Počet

Více

ZÁPIS. o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 5.10.2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta zahájil

Více

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zápis o průběhu 1. zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 24. 1. 2011 od 17,00 hodin na MěÚ Zbýšov 1. A Určení ověřovatelů a zapisovatele

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:02 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Žďár nad Metují Číslo: 1/2015 Datum: 06.03.2015

Zasedání zastupitelstva obce Žďár nad Metují Číslo: 1/2015 Datum: 06.03.2015 Zasedání zastupitelstva obce Žďár nad Metují Číslo: 1/2015 Datum: 06.03.2015 Přitomni: 7 členů zastupitelstva obce omluven Luboš Šorfa a Jaroslav Kaufman Zapisovatelka: Bc. Jitka Pohnerová Občané v počtu

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Přítomni: viz. prezenční listina

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu.

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. Pan starosta zahájil 7. zasedání zastupitelstva v 18.05 hodin. Zkonstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno, byli

Více

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Z á p i s ze shromáždění delegátů SBD Hlubina konaného dne 9. června 2015 od 16:00 hod. v kulturním domě města Ostravy, ul. 28. října 124 Počet

Více

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko.

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko. Pozn.: V souladu se Zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/200 Sb. je zveřejněn zápis ze zasedání Zastupitelstva města Milevska v upravené podobě, plné znění zápisu je k dispozici v sekretariátu MěÚ

Více

ZÁPIS č. 7/2011 ze zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti č. 2 Městského úřadu Nová Včelnice

ZÁPIS č. 7/2011 ze zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti č. 2 Městského úřadu Nová Včelnice Tento zápis má pouze informativní charakter, některé údaje jsou v dokumentu vypuštěny nebo zaškrtnuty s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS č. 7/2011 ze zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009

ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009 ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009 Přítomni: p. Kučera, p. Šlenc, p. Mgr. Hokr, p. Mgr. Jarolímek, p. Albert, Mgr. Pospíšilová, p. Sýkora, p. Vicány,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 16:00 16:40 hodin přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací síni obecního úřadu od 18:00 hodin, ukončeno bylo v 19:30 hodin. Přítomni:

Více

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Zasedání bylo zahájeno v 17,10 hod Přítomno: 11 členů zastupitelstva

Více

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Ing.

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková, J. Fára Připomínky k zápisu ze dne 26.

Více

Zápis z 34. jednání Finančního výboru ZM

Zápis z 34. jednání Finančního výboru ZM Zastupitelstva města, které se konalo 1/18 ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.25 hodin.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 24. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 21. 4. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3, Zbraslav Přítomni: Mgr. R. Hůrková; PaedDr. D. Kobylková;

Více

Zápis. 1) Zahájení, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu, schválení programu jednání.

Zápis. 1) Zahájení, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu, schválení programu jednání. -1-15. zasedání zastupitelstva města Zápis z 15.veřejného zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 18. června 2012 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici čp. 1695.

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 2.9.2014 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 20.8.2015 od 19:00 hodin

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 20.8.2015 od 19:00 hodin OBEC VOLEČ, 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014 M ě s t s k á č á s t P r a h a 1 3 Zastupitelstvo městské části Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014 od 10.00 hodin v zasedací síni radnice MČ Praha 13 Zvukový záznam průběhu

Více

Z á p i s z 6. zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 16. 12. 2015 v sále Domu zahrádkářů

Z á p i s z 6. zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 16. 12. 2015 v sále Domu zahrádkářů Z á p i s z 6. zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 16. 12. 2015 v sále Domu zahrádkářů Zasedání zastupitelstva obce bylo zahájeno starostkou obce v 17:00 hodin. V okamžiku zahájení schůze

Více

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, František Lorenc, Mgr. Ladislav Šnajdr, MUDr. Richard Valta, MUDr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 8. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 8. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 8. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 18:52 hodin přítomni:

Více

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS 7. Rozpočet Komentář k rozpočtu MČ Praha Libuš na rok 2009 Rozpočet MČ Praha Libuš se sestavuje zpravidla jako vyrovnaný (Zákon 250/2000 Sb. o

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1.

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1. Zápis č. 10 z veřejného jednání ZM konaného dne 27.08.2012 od 17.00 hodin v předsálí komorního sálu divadla Přítomni:Mgr. Havlík, Mgr. Stolzová, MUDr. Duchan, Mgr. Šnajdr. MUDr. Kučera, Petr Beránek, Bc.Pavel

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů města

Více

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

1. Zahájení jednání, kontrola prezence a schválení programu jednání

1. Zahájení jednání, kontrola prezence a schválení programu jednání Stránka č. 1 z 8 Zápis ze 74. mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 19. srpna 2003 v zasedací místnosti obecního úřadu. Jednání svolal pan starosta Václav Petrásek. Přítomno:

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 23. 5. 2011 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Zápis č. 13. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 5. září 2012 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 13. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 5. září 2012 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého konaného dne 5. září 2012 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, Jaroslav Kopal,

Více

poškozeného povodní v roce 2002. Diskuse:0 Zastupitelstvo bere informaci na vědomí.

poškozeného povodní v roce 2002. Diskuse:0 Zastupitelstvo bere informaci na vědomí. ZÁPIS Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ Praha - Suchdol dne 18.12 2003 Účast při zahájení zasedání: zastupitelů Omluveni: p. Ptáček, p. Pytlíček, Mgr. Halová Je přítomna nadpoloviční většina zastupitelů,

Více

Z Á P I S. konaného dne 11. ledna 2012, od 18:00 hodin. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5

Z Á P I S. konaného dne 11. ledna 2012, od 18:00 hodin. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5 Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Lysolaje konaného dne 11. ledna 2012, od 18:00 hodin v budově Úřadu městské části Praha-Lysolaje, kancelář starosty (1. patro) Praha-Lysolaje,

Více

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek, Nepřítomni: Petr

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zahájení provedla starostka pí.černá. Na základě jejího pověření řídil celé zasedání místostarosta p. Karas.

Zahájení provedla starostka pí.černá. Na základě jejího pověření řídil celé zasedání místostarosta p. Karas. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HOLOUBKOV KONANÉHO DNE 26.4.2004 Přítomni: p. Dezort, p.vondrášek, p. Vild, pí. Černá, pí. Behenská, p. Rejzek, p. Karas, pí. Mgr. Kořánová,, p. MUDr. Jirava příchod

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Tetčice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou obce Janem Sonem.

Zasedání Zastupitelstva obce Tetčice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou obce Janem Sonem. Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Tetčice, konaného 10. 3. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastunitelstva Zasedání

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 23.1.2009

Více

Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012

Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012 Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 1 Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, pí Horáková, Ing. Kovařík, Ing. Koţdoň, paní Rozkydalová,

Více

Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015

Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015 Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D., Ing. Milan Růžička Zasedání řídil předseda

Více

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod ZÁPIS o průběhu 11. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 06. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ5 konané dne 21. 09. 2011

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ5 konané dne 21. 09. 2011 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. ZMČ5 konané dne 21. 09. 2011 Přítomni : Ověřovatel : dle prezenční listiny místostarosta - Kyzlink Stanislav zastupitel - MUDr. Diepoltová

Více

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala.

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala. Z Á P I S č. 1/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Tetčice, které se konalo v úterý dne 19. 2. 2013 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: paní Ing. Soňa Štossová, Ph.D.,

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 18/2014, konané dne 13. srpna 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 18/2014, konané dne 13. srpna 2014 Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 18/2014, konané dne 13. srpna 2014 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:08 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomni: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

Zápis č. 1/2015 ze zasedání Správní rady VŠPJ

Zápis č. 1/2015 ze zasedání Správní rady VŠPJ Správní rada Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis č. 1/2015 ze zasedání Správní rady VŠPJ Termín zasedání: 15. dubna 2015 Přítomni: Mgr. Petr Černikovský, Ing. Jiří Hrdlička, prof. MVDr. Vladimír Večerek,

Více

David Hlouch, Jan Dvořák, Jiří Pilný, Marcela Konečná, Kateřina Ruszová, Jakub Novotný, Matěj Moša, Jakub Kajzler a Michal Straka

David Hlouch, Jan Dvořák, Jiří Pilný, Marcela Konečná, Kateřina Ruszová, Jakub Novotný, Matěj Moša, Jakub Kajzler a Michal Straka Obec Tehov, okr. Praha-východ Zastupitelstvo obce Tehov Zápis č. 5 Ze zasedání Zastupitelstva obce Tehov konaného dne 9. února 2015 od 19:00 v jednacím sále Sboru dobrovolných hasičů Tehov Přítomni: Nepřítomni:

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Program: Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod.

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Program: Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Hasičský dům Veltrusy Ing. Marta Baránková, Tomáš Čapek, Ing.

Více

Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015

Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015 Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015 Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů Omluveni: p. Marie Pavlíková, Bc. Jiří Horalík Nepřítomni: Mgr.

Více

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Omluveni: - Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Omluveni: - Program jednání: Z á p i s z 8. jednání finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15.10.2009 od 9:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: členové výboru (viz prezenční listina)

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012 Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, JUDr. Bórik, p. Suchý, p. Choc, p.

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program:

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 23. června 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 19.00 hodin Přítomno: 8 členů (dle přiložené prezenční

Více

Zápis č. 3/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice.

Zápis č. 3/2010. ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice. Zápis č. 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Satalice konaného dne 24. 2. 2010 v zasedací místnosti úřadu MČ Satalice. Přítomni: p. Vaňhara, JUDr. Mokrá, Ing. Baťa, Ing. Bílek, Mgr. Voborská,

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 20/2014, konané dne 3. září 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 20/2014, konané dne 3. září 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 20/2014, konané dne 3. září 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:20 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomni: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pavlíková, Mgr. J. Hrušková, J. Přibylová, M. Fiala, E. Procházková Omluveni: Ing. J. Sehnal,

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, V. Končelík, E. Křivancová,

Více

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Zápis č.4/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Přítomni: MVDr. V. Danielová, R. Hofman, Ing. M. Poncarová, PhDr. P. Dvořák Neomluveni:

Více

Zápis č. 10/2008. Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing. Eliška Kopřivová, Jaroslav Stávek, Tomáš Stávek, Mgr. Petr Antoš, Pavel Stávek, Jana Hádlíková

Zápis č. 10/2008. Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing. Eliška Kopřivová, Jaroslav Stávek, Tomáš Stávek, Mgr. Petr Antoš, Pavel Stávek, Jana Hádlíková Zápis č. 10/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 27. října 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Aleš

Více

Z á P is. v restauraci v Libkově.

Z á P is. v restauraci v Libkově. Obec Libkov 34506 Kdyně Z á P is ze zasedání zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 28.12.2015 v 19:00 hodin v restauraci v Libkově. Přítomni: Bc. Černý Vladimír, Pf1anzer Jan, Černá Barbora, Tauscherová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 25. 6. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 25. 6. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 25. 6. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:02 hodin přítomni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod.

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod. Bod č. 1 Starosta Zdeněk Číţek zahájil zasedání č. 3/2014 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 18:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, ţe informace o konání zasedání

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík Z á p i s č. 39/2013 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 23.10. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh,

Více

Z á p i s ze 4. řádného zasedání zastupitelstva Městské části Brno-Jundrov, které se konalo dne 15.6.2011 v zasedací místnosti Úřadu MČ Brno - Jundrov

Z á p i s ze 4. řádného zasedání zastupitelstva Městské části Brno-Jundrov, které se konalo dne 15.6.2011 v zasedací místnosti Úřadu MČ Brno - Jundrov Statutární město Brno, Městská část Brno-Jundrov Zastupitelstvo městské části Z á p i s ze 4. řádného zasedání zastupitelstva Městské části Brno-Jundrov, které se konalo dne 15.6.2011 v zasedací místnosti

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 6. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008

Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008 Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jaroslav

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.45 hod. Přítomni: Ing. Bednář, V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková,

Více

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3.

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. 2012 Přítomni: Jan Chrt, Zuzana Svatá, Jan Kieweg, Jaroslav Kučera, ing.

Více

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Jablonecká 698-711, Praha 9 - Prosek konaného dne 3. 10. 2012 ve velkém sále Hotelu DUO, Teplická 492, 190 00 Praha 9 1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis je upraven dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání Zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 26. 10. 2015 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19.00 hodin. Přítomno:

Více