Z á p i s č. 3/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s č. 3/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne"

Transkript

1 Z á p i s č. 3/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Za DPMLJ: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Zbyněk Šrámek, Jakub Zobín, Ing. Alena Dvořáčková, Mgr. Martina Kořínková, Ing. Petr Červa, PhD., Ing. Hana Fialová, CSc., Ing. Helena Šafaříková, Mgr. Zora Machartová, Ing. Petr Lajtkep (12x) Ing. Jiří Kittner (1x) Mgr. Jan Korytář, Ing. Zbyněk Karban, Ing. Iva Sládková, Bc. Jaroslav Schejbal Ing. Luboš Wejnar, Ing. Milan Červenka, Ludvík Lavička Předseda Mgr. Šolc zahájil jednání finančního výboru přivítáním všech přítomných, přítomno 10 členů a výbor je schopen se usnášet postupně přítomno 12 členů. Z Dopravního podniku města Liberce a Jablonce nad Nisou jsou přítomni Ing. Wejnar, Ing. Červenka a pan Lavička. Předseda Mgr. Šolc nechává hlasovat o upraveném programu. Všichni přítomní členové finančního výboru souhlasí s body programu jednání. Předřazeny byly body č. 9 Prodeje pozemků a č. 10 Záměry prodeje pozemků. 1. Prodeje pozemků (3 případy) Bc. Schejbal: Jak bylo navrženo v radě města, tak bylo i schváleno. U variant rada města doporučila vyšší cenu prodeje. Usnesení č. 13/18: 1. prodej pozemku p. č. 453/4, o výměře 415 m 2, (odděleného z pozemku p. č. 453/1 dle Geometrického plánu č /2016 ze dne ), k. ú. Machnín, kupujícím, za celkovou kupní cenu Kč (včetně 21% DPH ve výši Kč), splatnou před podpisem kupní smlouvy, termín podpisu kupní smlouvy do 45 dnů ode dne schválení majetkoprávní operace Zastupitelstvem města Liberec; 2. prodej pozemku p. č. 5809/4, o výměře 28 m 2 (odděleného z pozemku p. č. 5809/1) a pozemku p. č. 1265/14, o výměře 84 m 2 (odděleného z pozemku p. č. 1265/9 dle Geometrickým plánem č /2017), vše k. ú. Liberec, kupujícímu: Provincie bratří františkánů, IČ , se sídlem Jungmannovo nám. 753/18, Praha 1, za celkovou kupní cenu Kč (včetně 21% DPH ve výši Kč), splatnou před podpisem kupní smlouvy, termín podpisu kupní smlouvy do 45 dnů ode dne schválení majetkoprávní operace Zastupitelstvem města Liberec; 3. prodej pozemku p. č. 522, o výměře 427 m 2, a pozemku p. č. 523, o výměře 257 m 2, vše k. ú. Růžodol I kupujícímu: DECANTÉ WINES, s. r. o., IČ: , sídlem Žitavská 158/47, Liberec XI - Růžodol, Liberec, za celkovou kupní cenu Kč (včetně 21% DPH ve výši Kč), splatnou před podpisem kupní smlouvy, termín podpisu kupní smlouvy do 45 dnů ode dne schválení majetkoprávní operace Zastupitelstvem města Liberec.

2 2. Záměry prodeje pozemků (4 případy) Mgr. Šolc: U druhého případu mají přístup odjinud? Bc. Schejbal: Přístup tam nějaký je. Mgr. Šolc: Žádám vedoucí odboru majetkové správy, aby bylo ověřeno, že ostatní pozemky mají přístup odjinud. Ing. Dvořáčková: Požaduje hlasování o druhém případu zvlášť. Mgr. Šolc: Dobře, budeme hlasovat zvlášť. Usnesení č. 14/18: 1. záměr prodeje pozemku p. č. 5606, o výměře 550 m 2, k. ú. Liberec, formou výběrového řízení s právem přednosti vlastníka pozemku p. č. 5607, k. ú. Liberec, za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu dle: VARIANTY č. 2 dle znaleckého posudku ve výši Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty v platné zákonné výši, Usnesení č. 15/18: 2. záměr prodeje pozemku p. č. 475/2, o výměře 4 m 2, p. č. 476/3, o výměře 139 m 2, p. č. 474/2, o výměře 124 m 2 a p. č. 474/3, o výměře 94 m 2, vše v k. ú. Nové Pavlovice, s právem přednosti vlastníka pozemků p. č. 475/1, p. č. 476/1, p. č. 474/1 a p. č.474/4, vše v k. ú. Nové Pavlovice, za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty v platné zákonné výši, s tím, že odbor majetkové správy ověří přístup k ostatním pozemkům. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 1 (schváleno) Usnesení č. 16/18: ne 3. záměr prodeje pozemku p. č. 1033/30, o výměře 109 m 2 a p. č. 130/2, o výměře 106 m 2, k. ú. Krásná Studánka, formou výběrového řízení, za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za cenu Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty, 4. záměr prodeje pozemku p. č. 4099/3, o výměře 203 m 2 a p. č. 4098/1, o výměře 82 m 2, k. ú. Liberec, formou výběrového řízení za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty 3. DPMLJ oprava majetku 2018 Mgr. Šolc: Ještě jednou přivítal na jednání zástupce Dopravního podniku města Liberce a Jablonce nad Nisou. Tento bod uvedl shrnutím současné situace z dostupných informací. Mělo by dojít k ujasnění situace a následně by to vše mělo být zahrnuto v rozpočtovém výhledu. Předal slovo řediteli společnosti DPMLJ Ing. Wejnarovi. Ing. Wejnar: Rozsáhle vysvětlit současnou situaci a technický stav majetku. Stěžejní část nutných oprav je oprava tramvajových tratí. Jedná se o opravy, netýká se to investic. S ohledem

3 na odpovědnost za potenciální možné škody na majetku a bezpečnost cestujících je nutné provést avízované opravy. Mgr. Šolc: Opravy se budou provádět v letošním roce? Ing. Wejnar: Ano Mgr. Šolc: Varianty záleží na finančních prostředcích nebo je již rozhodnuto? Ing. Wejnar: Mimo jiné záleží na určité vizi města. DPMLJ: Na základě zvážení spousty kritérii me dražší variantu. Mgr. Šolc: Podporuje požadavky DPMLJ, aby se situace řešila dříve, než dojde k nějaké havárii. Ing. Dvořáčková: Také podporuje požadavky DPMLJ, ale požaduje vyjádření ekonomického náměstka. Mgr. Korytář: Domluvil s panem Novotným 13 mil. Kč v dubnu a 13 mil. Kč během roku tj. celkem 26 mil. Kč pro DPMLJ. Ing. Wejnar: Informace ohledně druhé částky by DPMLJ potřeboval mít potvrzené nejdéle v červnu. Mgr. Machartová: Přiklání se k tomu, že by měli mít dopředu alokovanou částku. Debata ohledně problematiky výběrové řízení. Mgr. Šolc: Pan náměstek tedy přislíbil letos 26 mil. Kč pro DPMLJ. Další finanční prostředky by měly být? Mgr. Korytář: DPMLJ je naše společnost, mohla by si vzít úvěr. Jestli finanční prostředky od nás odejdou v červnu nebo září je následně jedno. Debata ohledně oprav vozů (tramvaje), autobusy. Ing. Wejnar: Jedná se o opravy vozidel, které nelze provést vlastní silou. V dopise, který jsme poslali SML je i výhled na roky 2019 a Úkol: Finanční výbor požaduje na další jednání finančního výboru znovu pozvat náměstka pro technickou správu majetku města pana Kyselu. Debata smlouva s Busline. Jak to bude, až smlouva skončí. Ing. Wejnar: Analýza s různými variantami byla poslána na město, spolu s výzvou o reakci. Mgr. Korytář: Měla by se v DPMLJ nastolit metodika, která se již osvědčila v Technických službách, proto je potřeba, aby byly zpracovány analýzy. Mgr. Šolc: Je pro analýzu, ale proč to stojí na detailních informacích? Nesouhlasí s tím, že kvůli sporu o výkaznictví se neudělají nutné opravy. Rozpočtové opatření by nemělo být podmiňováno sporem ve výkaznictví. Usnesení č. 17/18: Finanční výbor bere na vědomí situaci s financováním DPMLJ a souhlasí s provedením nezbytných oprav v roce 2018 s tím, že je město připraveno uvolnit 26 mil. Kč, a to první polovinu v červnu a druhou polovinu v září roku Finanční výbor žádá, aby rozpočtové opatření byla připravována bez sporu o výkaznictví. Hlasování: pro 11, proti 0, zdržel se 1 (schváleno) 4. Kontrola zápisu (č. 2/2018) K zápisu č. 2/2018 z jednání FV ze dne nebyly žádné připomínky.

4 Usnesení č. 18/18: Finanční výbor schvaluje zápis z jednání finančního výboru č. 2/ Informace o finanční situaci města (leden únor 2018) Ing. Karban: Příjmy se stále vyvíjejí velmi dobře, zejména daňové příjmy a výdaje odpovídají plánu. Usnesení č. 19/18: Finanční výbor bere informaci na vědomí. 6. Návrh rozpočtového opatření č. 3A) dotace SML na rok 2018 v kompetenci rady města Ing. Karban: Jedná se o běžné rozpočtové opatření, které schvaluje rada města. Do rozpočtu města se zapojují dotace z Úřadu práce, dotace MŠMT a dotace z Krajského úřadu. Usnesení č. 20/18: zastupitelstvu města schválit návrh rozpočtového opatření č. 3A) dotace na rok 2018 v kompetenci rady města 7. Návrh rozpočtového opatření č. 3B) změny SML na rok 2018 v kompetenci zastupitelstva města Ing. Karban: Původně jsme neměli v plánu toto rozpočtové opatření připravovat. Bylo zpracováno na požadavek odboru strategického rozvoje a dotací, který navyšuje rozpočet o 7 mil. Kč, kryto čerpáním revolvingového úvěru a z umořovacího fondu. Dále se jedná o navýšení 3 mil. Kč na krematorium a navýšení u odboru cestovního ruchu (oblastní galerie, TMR produkty a služby) příjem z TMR odbor již zařadil v předešlém rozpočtovém opatření. Mgr. Šolc: To nevěděli při sestavování rozpočtu? Výkup pozemku ČSAD běží? Mgr. Korytář: Neběží. Usnesení č. 21/18: zastupitelstvu města schválit návrh rozpočtového opatření č. 3B) změny SML na rok 2018 v kompetenci zastupitelstva města. Hlasování: pro 11, proti 1, zdržel se 0 (schváleno) 8. Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytnutí revolvingového investičního úvěru Ing. Karban: Ve spolupráci s komerční bankou byl připraven nový dodatek. Jedná se o návrh podmínek na prodloužení financování do a navýšení limitu o 30 mil. Kč. Mezi tím, bude vypsáno výběrové řízení. Česká spořitelna s novým dodatkem souhlasí. Usnesení č. 22/18: Finanční výbor souhlasí s dodatkem č. 1 ke smlouvě o poskytnutí revolvingového investičního úvěru. 9. Vyhodnocení inventarizace majetku a zásob SML na rok 2017 Ing. Karban: Manko ve výši Kč vznikají stěhováním apod. Objevily se administrativní chyby, které byly v průběhu odstraněny. Není disciplína převádět nedokončený majetek do dokončeného. Ing. Lajtkep: Má Sajka popisné číslo, jsou zkolaudovány? Úkol: Dotaz.

5 Usnesení č. 23/18: Finanční výbor inventarizační zprávu roku 2017 bere na vědomí. 10. Parkovací systém výnos, přínos respektování ze strany městské policie Mgr. Šolc: Takto to vypadá, že bylo dobré vzít to pod město. Tento bod necháme na příští rok a porovnáme. Usnesení č. 24/18: Finanční výbor informace ohledně parkovacího systému bere na vědomí. 11. Různé Ing. Lajtkep: Máme odpověď právního oddělení na vznesený dotaz? Úkol: Bude urgováno na právním oddělení. Příští jednání finančního výboru se uskuteční ve středu dne , pozvánka bude poslána. Mgr. Jiří Šolc, v. r. předseda finančního výboru (kontrola, potvrzeno, mail dne ) V Liberci dne , zapsala Ing. Iva Sládková, v. r.

Z á p i s č. 4/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 4/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 4/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 18. 4. 2018 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Zbyněk Šrámek, Jakub Zobín, Ing.

Více

Z á p i s č. 5/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 5/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 5/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 23. 5. 2018 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Zbyněk Šrámek,

Více

Z á p i s č. 9/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 9/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 9/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 18. 10. 2017 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Ing. Filip Galnor,

Více

Z á p i s č. 6/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 6/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 6/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 20. 6. 2018 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Zbyněk Šrámek,

Více

Z á p i s č. 10/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 10/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 10/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 22. 11. 2017 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Zbyněk Šrámek,

Více

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Přítomni: PhDr. Milan Adamec, Mgr. Jan Berki, Ph.D., Mgr. Petra Gabarová, Mgr. Dana Lysáková, Ing. Ondřej Červinka, Ing. Marie Pavlová,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5C) statutárního města Liberec na rok 2016 Stručný obsah:

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 25. 4. 2013 USNESENÍ Č. 63/2013 Změna čl. IV. bod 9 Jednacího řádu Zastupitelstva města Liberec Rada města po projednání Změnu čl. IV.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 23. 6. 2016 Bod pořadu jednání: Záměr bezúplatného převodu pozemku - náprava prodeje z r. 2014 Stručný obsah: Sport Servis

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 20. 3. 2018 USNESENÍ Č. 313/2018 Informace o naplňování příjmů a výdajů rozpočtu včetně aktuální zadluženosti a činnosti odboru ekonomiky - leden až

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z á p i s č. 10/2016 z (mimořádného) jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 10/2016 z (mimořádného) jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 10/2016 z (mimořádného) jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 30. 11. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Přizvaní: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 10. 10. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244 Zápis z jednání Rady svazku obcí Lanškrounsko Místo jednání : Horní Heřmanice Datum jednání

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 6. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 3C) statutárního města Liberec na rok 2015 Zpracoval: odbor,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 9. 2013 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5 Statutárního města Liberec na rok 2013 Zpracoval: odbor,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 1. 2013 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor ekonomiky a majetku Oddělení majetkové

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 1. 2016 Bod pořadu jednání: Informace o naplňování příjmů a výdajů rozpočtu včetně aktuální zadluženosti a činnosti

Více

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 23. 6. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - prodej pozemku Stručný obsah: Zájemce žádá o odkoupení pozemku,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 1. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr směny pozemků Stručný obsah: Krajská správa silnic Libereckého

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 3. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr budoucího prodeje pozemku Stručný popis:žádost ČEZ Distribuce,

Více

Usnesení z 26. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí

Usnesení z 26. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Usnesení z 26. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne 13. 12. 2017 od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Složení komise 629/26/2017 1. zvolilo: tuto pracovní komisi: Volební

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - výkup pozemků od ČR - ÚZSVM - Doubí u Liberce Stručný obsah: Úřad

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - výkup pozemků Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor majetkové správy

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne 24. 9. 2015

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne 24. 9. 2015 S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E pro jednání zastupitelstva města dne 24. 9. 2015 Rozpočtové opatření č. 6 statutárního města Liberec r. 2015 - zapojení dotací Předkládá: Mgr.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E pro jednání zastupitelstva města dne 1. 9. 2016 Informace o naplňování příjmů a výdajů rozpočtu včetně aktuální zadluženosti a činnosti odboru

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 1. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr nabytí nemovitosti od ČR - ÚZSVM - ul. Čechova Stručný obsah:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne : 26.11. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace - Odbor rozvojových projektů: Zpracoval: odbor, oddělení:

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E pro jednání zastupitelstva města dne 29. 10. 2015 Rozpočtové opatření č. 7A) statutárního města Liberec r. 2015 - zapojení dotací Předkládá:

Více

Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 24. 3. 2016 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.15 hodin starosta obce p. Tesař, který

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009 Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009 Přítomni: zastupitelé Danuška Bossanyiová Ivana Heřmánková ing. Jaroslav Jelínek Veronika Jiravová Tomáš Kopecký Jana

Více

Zápis č. 1/2016. z jednání Finančního výboru zastupitelstva města Jablonce nad Nisou

Zápis č. 1/2016. z jednání Finančního výboru zastupitelstva města Jablonce nad Nisou Zápis č. 1/216 z jednání Finančního výboru zastupitelstva města Jablonce nad Nisou Datum jednání : 11. 1. 216 Přítomní členové : Ing. Roubíček, Ing. Janeček, Ing. Pospíšil, p. Novák, Ing. Procházková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 2. 2014 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 1B statutárního města Liberec na rok 2014 Zpracoval: odbor,

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

USNESENÍ Zastupitelstva města dne 11. prosince 2013

USNESENÍ Zastupitelstva města dne 11. prosince 2013 USNESENÍ Zastupitelstva města dne 11. prosince 2013 Přítomno 12 zastupitelů, omluveni 3 (Ing. Kapoun, p. Listoň, pí Líbalová) Z 107/13 Podíly z výtěžku loterií a) souhlasí s ukončením platnosti usnesení

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 6. 2014 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5B) statutárního města Liberec na rok 2014 Zpracoval: odbor,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání:

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 5. jednání datum konání: 04.10.2016 Přítomni: Mgr. Dalibor Carda Ing. Josef Hermann Mgr. Ivana Ambrusová Mgr. Bohumil Florián MUDr. Jindřich Florián Mgr. Bc. Oldřich Hluško MVDr. Libor

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 3. 2013 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor ekonomiky a majetku Oddělení majetkové

Více

Srpen Stránka 1 z 5

Srpen Stránka 1 z 5 Srpen 2017 Stránka 1 z 5 Zápis č. 5/2017 z veřejného jednání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 10. 8. 2017 od 19:00 hodin v kanceláři starosty obce. Přítomni: Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil, Vaňát

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod.

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince 2016 16:30 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Jan Šnábl, Karel Adámek, Vladimír Vališ (na zasedání

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 2. 2016 Bod pořadu jednání: Prodej pozemků Libereckému kraji Stručný obsah: RM a ZM v září 2015 schválili záměr prodeje

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Bc. Roman Onderka, MBA, který vedl schůzi. Hlasování o

Více

USNESENÍ ZE 4. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 30. 5. 2012

USNESENÍ ZE 4. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 30. 5. 2012 USNESENÍ ZE 4. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 30. 5. 2012 USNESENÍ Č. 443/2012 Žádost o výjimku ze Směrnice Rady města Liberec č. 2/2012 RM k zadávání veřejných zakázek - nákup propagačních

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny. Zastupitelka Jana Nejedlová od 18.10 hodin. Omluven : Robert Marek, zastupitel

Více

Starosta. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Lukáš Pohanka, starosta.

Starosta. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Lukáš Pohanka, starosta. Starosta 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 10.04.2019 Bod pořadu jednání: 11. PRODEJ P.P.Č. 1147/3 A 1149/1 Věc: Prodej p.p.č. 1147/3 a 1149/1 při ul. Tanvaldská

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne 12.12.2016 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, L. Mozdík, U. Stannerová, M. Stanner, Ing. Petr, J. Michálek, Z. Kiršbaum,

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 11. 2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - výkup pozemku od ČR - ÚZSVM Stručný obsah: ZM neschválilo bezúplatný

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 22. dubna 2009

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 22. dubna 2009 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 22. dubna 2009 Přítomni: zastupitelé Danuška Bossanyiová Ivana Heřmánková Jiří Horáček ing. Jaroslav Jelínek František Jirout Tomáš Kopecký

Více

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen

Více

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013 Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral Nepřítomni: Slavík - rezignace Hosté: Peitlová, Frenštátská, Vinklerová Zapisovatel:

Více

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.11.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková Jana, Gric Jiří,

Více

P R O G R A M 18. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE

P R O G R A M 18. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE P R O G R A M 18. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE 17.10.2017 I 1/ Zahájení Batthyány Tibor 10:00 2/ MO Vratislavice nad Nisou - služebnosti Pohanka Lukáš 10:05 3/ MO Vratislavice nad Nisou - změna

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 17. 12. 2015 Bod pořadu jednání: Euroregion Nisa - žádost o úpravu smluvních podmínek Stručný obsah: Euroregion Nisa má

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 1. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr nabytí nemovitosti od ČR - ÚZSVM - Staré Pavlovice Stručný

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 1. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - budoucí prodej pozemku Stručný obsah: Žádost ČEZ Distribuce, a.

Více

USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE USNESENÍ Z JEDNÁNÍ FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 9. 11. 2015 Jednání se zúčastnili: Za FV ZMČ: David Zelený, Ing. Michal Drábek, Ing. Kateřina Helikarová, Mgr. Štěpán Hošna,

Více

P R O G R A M 10. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE

P R O G R A M 10. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE P R O G R A M 10. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE 22.05.2018 I I 1/ Zahájení Batthyány Tibor 10:00 2/ Prodej služebního vozidla městské policie Škoda Octavia, RZ 3L13699 3/ Informace o naplňování

Více

N Á V R H U S N E S E N Í

N Á V R H U S N E S E N Í Page 1 of 6 Město Nové Město na Moravě N Á V R H U S N E S E N Í 8. Zastupitelstva města konaného dne 22.2.2016 Využití předkupního práva k budově VZP ČR Město dne 2.2.2016 (č.j.:munmnm/1823/2016) obdrželo

Více

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení

ZÁPIS č. 21. Bod č. 1 Zahájení ZÁPIS č. 21 z jednání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 27.8.2018, konaného od 16,00 hodin v Společenský sál Národního domu Přítomni: Omluveni: Přizváni: Ing. Jan Bauer, Mgr. Hana Bolková, Václav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N 5. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n/n dne: 20.5.2009 Bod pořadu jednání: Věc: Informace Finančního výboru Zpracoval: pí. Šábrtová

Více

Starosta. Návrh usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Bod pořadu jednání:

Starosta. Návrh usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Bod pořadu jednání: Starosta 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 16. 02. 2011 Bod pořadu jednání: 11. PRODEJ P.P.Č. 2599/3 PŘI UL. KŘIVÁ Věc: Prodej p.p.č. 2599/3 při ul. Křivá Důvod

Více

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod.

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: p. Havránek Jiří, Barteček Jiří, Ing. Sochor Jiří

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: p. Havránek Jiří, Barteček Jiří, Ing. Sochor Jiří Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Kralice nad Oslavou číslo 4/2015 konaného dne 10. září 2015 v 18.00 hodin v zasedací síni Obecního úřadu Kralice nad Oslavou Přítomni: Jiří Barteček, Ing. Rostislav

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného 14.5.2015 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení č. 20/2/2017: ZML zvolilo: Ověřovatele zápisu a komisi pro přípravu návrhu usnesení ve složení: Mgr. Radim Vykoukal

Usnesení č. 20/2/2017: ZML zvolilo: Ověřovatele zápisu a komisi pro přípravu návrhu usnesení ve složení: Mgr. Radim Vykoukal USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva městyse Lomnice (dále ZML), konaného ve středu dne 18. října 2017 v 18.00 hodin v obřadní síni radnice, nám. Palackého 32: Usnesení č. 20/1/2017: ZML schválilo: Program

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více