Z á p i s č. 4/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s č. 4/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne"

Transkript

1 Z á p i s č. 4/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Zbyněk Šrámek, Jakub Zobín, Ing. Alena Dvořáčková, Mgr. Martina Kořínková, Ing. Petr Červa, PhD., Ing. Hana Fialová, CSc., Ing. Helena Šafaříková, Ing. Petr Lajtkep (10x) Ing. Pavel Šulc, Mgr. Zora Machartová, Ing. Jiří Kittner (3x) Mgr. Jan Korytář, Ing. Zbyněk Karban, Ing. Iva Sládková, Bc. Jaroslav Schejbal Předseda Mgr. Šolc zahájil jednání finančního výboru přivítáním všech přítomných, přítomno 8 členů a výbor je schopen se usnášet postupně přítomno 10 členů. Všichni přítomní členové finančního výboru souhlasí s body programu jednání. 1. Kontrola zápisu (č. 3/2018) K zápisu č. 3/2018 z jednání FV ze dne nebyly žádné připomínky. Usnesení č. 25/18: Finanční výbor schvaluje zápis z jednání finančního výboru č. 3/2018. Hlasování: pro 8, proti 0, zdržel se 0 (schváleno) 2. Návrh rozpočtového opatření č. 4A) dotace SML na rok 2018 v kompetenci rady města Ing. Karban: Jedná se o běžné nesporné rozpočtové opatření, které schvaluje rada města. Do rozpočtu města se zapojují dotace MŠMT Rovný přístup ke vzdělání a Férové školy a dotace ze Státního fondu kinematografie. Usnesení č. 26/18: bere na vědomí jako informaci návrh rozpočtového opatření č. 4A) dotace na rok 2018 v kompetenci rady města Hlasování: pro 8, proti 0, zdržel se 0 (schváleno) 3. Návrh rozpočtového opatření č. 4B) změny SML na rok 2018 v kompetenci zastupitelstva města Ing. Karban: Rada města předložený návrh nepřijala. Po radě města byl do návrhu rozpočtového opatření vrácen požadavek oddělení školství na navýšení účelového příspěvku u jednotlivých příspěvkových organizací na GDPR v celkové výši cca 1,4 mil. Kč. Další úprava je u financování sanace skalních masivů na odboru ekologie a veřejného prostoru, dle informací se jedná o dotační akci a navýšení rozpočtu ve výši 2 mil. Kč bude kryto z umořovacího fondu. Rozdíl vzniklý těmito úpravami jsme dali na odbor ekonomiky do rezervy města. Mgr. Šolc: Navýšení 6,5 mil. Kč u DPMLJ Jedná se o ty peníze, které byly slíbeny DPMLJ na minulém jednání finančního výboru? Ing. Karban: Ano, původně tam bylo 13 mil. Kč, to se snížilo na 6,5 mil. Kč. Informace k dotačním akcím odboru strategického rozvoje a dotací. Mgr. Šolc: Na tomto rozpočtovém opatření nevidím zásadně nic špatně. Na DPMLJ mohlo být více, ale bohužel asi nebylo z čeho brát.

2 Usnesení č. 27/18: doporučuje zastupitelstvu města schválit návrh rozpočtového opatření č. 4B) změny SML na rok 2018 v kompetenci zastupitelstva města. Hlasování: pro 6, proti 2, zdržel se 0 (neschváleno) 4. Návrh střednědobého výhledu rozpočtu (na vědomí) Mgr. Šolc: V tuto chvíli nám byl výhled předložen jenom jako informace, kterou máme vzít na vědomí. Navrhuji, abyste vzali tento návrh do svých politických klubů, kde ho projednáte. Předpokládám, že nám následně bude předložena finální podoba. Výhled projdeme stejně, jako to děláme u rozpočtu, tedy po jednotlivých řádcích nejdříve příjmy, výdaje a tak Mgr. Korytář: Příjmy jsou stanoveny dle predikce Ministerstva financí. Snižují se příjmy z hazardu. Ve výdajích plánujeme udržet finance na investice ve fondu rozvoje. Jsou tam úložky na bazén a divadlo. Rezerva je plánovaná na 20 mil. Kč. Částka 25 mil. Kč se plánuje na fond rozvoje. O 45 mil. Kč by mělo rozhodovat další vedení města. Je tam plánované navýšení na DPMLJ. Mgr. Šolc: Predikce dělá AQE, tam není o čem. Daň z nemovitosti by měla růst. Otázkou jsou poplatky za odpady. Výdaje mi přijdou bez vize. Rostoucí příjmy rozpustíme do různých výdajů a není tam nic vidět. Plánují se finance například na Pastýřskou? Mgr. Korytář: Můžou ušetřit z rozpočtu popř. fond rozvoje. Ing. Červa: Lze více spořit? Mgr. Korytář: Lze spořit na úkor běžných výdajů. Ano můžeme, ale nebudeme využívat dotace. Mgr. Šolc: Z tohoto vyplývá, že rostou příjmy a opět se odsouvají důležité opravy, rekonstrukce apod Mgr. Korytář: Žádost o dotaci na realizaci Pastýřská se bude podávat v létě, v tuto chvíli nevíme rozpočet. Mgr. Šolc: A co URAN? Je tam někde schovaný? Mgr. Korytář: Lze použít rezervu. Mgr. Šolc: Víme, kolik bude URAN stát pane Schejbal? Bc. Schejbal: Záleží, zda se bude dělat jenom plášť nebo celý? Já bych doporučoval celý tj. cca 100 mil. Kč. Mgr. Šolc: Rezerva nebude stačit. Bc. Schejbal: Budou-li náklady po dílčích prací, musí se k ceně připočíst + 10%. Mgr. Korytář: Předpokládám růst výkonu získávání dotací, v tuto chvíli jsou na odboru vnitřní boje vyplývající z vedení města. Další možností je rozpočtové určení daně peníze vyjednané v Praze. Možností jsou také úvěry.

3 Mgr. Šolc: Chtělo by to do důvodové zprávy popsat. Ing. Karban: Máme tu rozpočtovou odpovědnost, s těmi úvěry opatrně. Mgr. Šolc: Ano, to je další věc, o které vím. Členové finančního výboru projednají návrh střednědobého výhledu rozpočtu ve svých politických klubech s výsledkem nějakého doporučení do dalšího jednání FV. Úkol pro členy finančního výboru. Mgr. Korytář: Prosil bych poslat připomínky dříve, plánujeme finální podobu výhledu předložit do květnového zastupitelstva. Mgr. Šolc: Na jak velký počet obyvatel příjmy plánujeme? Mgr. Korytář: Na stejný. Mgr. Šolc: To by se mělo zvyšovat. Usnesení č. 28/18: Finanční výbor návrh střednědobého výhledu rozpočtu bere na vědomí a doporučuje zastupitelstvu města vzít na vědomí. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 0 (neschváleno) 5. Prodeje pozemků (1 případ) Bc. Schejbal: Už jednou to zde bylo. Byly provedeny změny. Všichni zúčastnění byli na místě a všichni souhlasí. Usnesení č. 29/18: doporučuje a) prodej pozemku p. č. 298/4, o výměře 57m 2, (odděleného z pozemku p. č. 298/1 dle Geometrického plánu č /2018 ze dne ), k. ú. Ostašov u Liberce, kupujícímu: DGS Druckguss systeme, s. r. o., IČ: , se sídlem Volgogradská 205, Liberec XVIII Karlinky, 46010, za celkovou kupní cenu Kč (včetně 21% DPH ve výši Kč), splatnou před podpisem kupní smlouvy, termín podpisu kupní smlouvy do 45 dnů ode dne schválení majetkoprávní operace Zastupitelstvem města Liberec b) zřízení věcného břemene služebnosti stezky na pozemku p. č. 298/1, k. ú. Ostašov u Liberce, ve prospěch vlastníka pozemku p. č. 298/4, k. ú. Ostašov u Liberce, Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 0 (schváleno) 6. Záměry prodeje pozemků (9 případů) Bc. Schejbal: Rada města u souhlasných usnesení schválila dražší varianty. Usnesení č. 30/18: doporučuje 1. záměr prodeje pozemku p. č. 1125, o výměře 519 m 2, k. ú. Rochlice u Liberce, formou výběrového řízení s předkupním právem vlastníka stavby na tomto pozemku za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu dle: VARIANTY č. 2

4 dle znaleckého posudku: ve výši Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty v platné zákonné výši, 2. záměr prodeje pozemku p. č. 1126/1, o výměře 635m 2, k. ú. Rochlice u Liberce, formou výběrového řízení za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu dle: VARIANTY č. 2 dle znaleckého posudku: ve výši Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty v platné zákonné výši, 3. záměr prodeje části pozemku p. č. 610/1, o výměře cca 170 m 2, k. ú. Pilínkov, formou výběrového řízení za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty, Hlasování: pro 10, proti 0, zdržel se 0 (schváleno) Usnesení č. 31/18: nedoporučuje 4. záměr prodeje pozemku p. č. 3485/2, o výměře 245 m 2, (odděleného z pozemku p. č Geometrickým plánem č /2014 ze dne ), k. ú. Liberec, formou výběrového řízení s právem přednosti vlastníka pozemku p. č. 3484, za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu Kč, ke které bude připočítána DPH v platné zákonné výši, 5. záměr prodeje pozemku p. č. 5270/1, o výměře 359 m 2, k. ú. Liberec, formou výběrového řízení, za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty v platné zákonné výši, 6. záměr prodeje části pozemku p. č. 231/1, o výměře cca 48 m 2, části pozemku p. č. 233/1, o výměře cca 95 m 2, pozemku p. č. 233/4, o výměře 16 m 2 a p. č. 233/5, o výměře 25 m 2, vše v k. ú. Ruprechtice, celková výměra činí cca 184 m 2, formou výběrového řízení s právem přednosti nájemce pozemků, za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu cca Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty v platné zákonné výši, 7. záměr prodeje pozemků p. č. 1637, p. č a p. č. 1639, o celkové výměře 2046 m 2, vše k. ú. Vesec u Liberce, formou výběrového řízení za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty, 8. záměr prodeje části pozemku p. č. 1374/1, o výměře cca m 2, k. ú. Růžodol I, formou výběrového řízení za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu Kč, 9. záměr prodeje části pozemku p. č. 4690/18, o výměře cca 120 m 2, k. ú. Liberec, formou výběrového řízení za cenu nejvyšší nabídky, nejméně však za předpokládanou cenu Kč, ke které bude připočítána daň z přidané hodnoty, Hlasování: pro 10, proti 0, zdržel se 0 (schváleno) 7. Různé Mgr. Šolc: Jak je to se zastavenými pozemky česká spořitelna? Ing. Karban: V tuto chvíli nemáme posudky a vymazáno nebylo nic. Až budeme mít definitivní informace, tak to budeme řešit. Hrubým odhadem 400 mil. Kč by mohlo být uvolněno, ale to je pouze momentální odhad. Seznam máme zpracovaný precizně. Ing. Fialová: Jaké budou náklady na umístění pracovníků mimo URAN?

5 Bc. Schejbal: Tyto informace již byly opakovaně předány členům finančního výboru. V současnosti tento materiál aktualizujeme, až budeme mít přesné informace, tak vám materiál postoupíme. Debata: Soudní spor s MF za pozastavení Uranu. Příští jednání finančního výboru se uskuteční ve středu dne , pozvánka bude poslána. Mgr. Jiří Šolc, v. r. předseda finančního výboru (kontrola, potvrzeno, mail dne ) V Liberci dne , zapsala Ing. Iva Sládková, v. r.

Z á p i s č. 5/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 5/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 5/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 23. 5. 2018 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Zbyněk Šrámek,

Více

Z á p i s č. 3/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 3/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 3/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 21. 3. 2018 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Za DPMLJ: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Zbyněk

Více

Z á p i s č. 9/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 9/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 9/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 18. 10. 2017 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Ing. Filip Galnor,

Více

Z á p i s č. 6/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 6/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 6/2018 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 20. 6. 2018 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Zbyněk Šrámek,

Více

Z á p i s č. 10/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 10/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 10/2017 z jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 22. 11. 2017 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel Šulc, Zbyněk Šrámek,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z á p i s č. 10/2016 z (mimořádného) jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne

Z á p i s č. 10/2016 z (mimořádného) jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne Z á p i s č. 10/2016 z (mimořádného) jednání finančního výboru zastupitelstva města Liberec dne 30. 11. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Za MML: Přizvaní: Mgr. Jiří Šolc, Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., Ing. Pavel

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 10. 10. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5C) statutárního města Liberec na rok 2016 Stručný obsah:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 23. 6. 2016 Bod pořadu jednání: Záměr bezúplatného převodu pozemku - náprava prodeje z r. 2014 Stručný obsah: Sport Servis

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 1. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr směny pozemků Stručný obsah: Krajská správa silnic Libereckého

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 3. 2013 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor ekonomiky a majetku Oddělení majetkové

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 1. 2013 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor ekonomiky a majetku Oddělení majetkové

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 1. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - budoucí prodej pozemku Stručný obsah: Žádost ČEZ Distribuce, a.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 3. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr budoucího prodeje pozemku Stručný popis:žádost ČEZ Distribuce,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 23. 6. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - prodej pozemku Stručný obsah: Zájemce žádá o odkoupení pozemku,

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 28.. 6. 2012 Bod pořadu jednání: SOUKROMÁ HOTELOVÁ ŠKOLA HERGESELL spol. s r.o. - využití předkupního práva Zpracoval:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. mimořádné. zasedání zastupitelstva města dne: 9. 8. 2012 Bod pořadu jednání: Odvod za porušení Smlouvy o bezúplatném převodu nemovitostí č. j. ULB/6660/01/05

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 1. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr nabytí nemovitosti od ČR - ÚZSVM - ul. Čechova Stručný obsah:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Martin Adam, Bc. Michaela Mašatová, DiS., Karel Jirák

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Martin Adam, Bc. Michaela Mašatová, DiS., Karel Jirák Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 12. prosince 2018 Přítomní: Omluveni:

Více

21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne

21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne 11.12.2017 332/21/ZM/2017 Zprávy o činnosti rady I. Zastupitelstvo města bere na vědomí usnesení z jednání rady ze dne 6. 9. 2017, 20.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - výkup pozemků od ČR - ÚZSVM - Doubí u Liberce Stručný obsah: Úřad

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - výkup pozemků Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor majetkové správy

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

N Á V R H U S N E S E N Í

N Á V R H U S N E S E N Í Page 1 of 6 Město Nové Město na Moravě N Á V R H U S N E S E N Í 8. Zastupitelstva města konaného dne 22.2.2016 Využití předkupního práva k budově VZP ČR Město dne 2.2.2016 (č.j.:munmnm/1823/2016) obdrželo

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z 16. SCHŮZE. Žádost. Stručný. sch. valuje městem. základě s kupní. a u kládá Mgr. a realizaci akce T sou. hlasí s majetkoprávní

Z 16. SCHŮZE. Žádost. Stručný. sch. valuje městem. základě s kupní. a u kládá Mgr. a realizaci akce T sou. hlasí s majetkoprávní USS NESENÍ Z 16. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 20. 9. 2016 USNESENÍ Č. 750/2016 Žádost o výjimku ze směrnice rady č. 3RM Zadávání veřejných zakázek statutárním městem Liberec Stručný obsah: Předmětem

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 14. 05. 2018 Přítomni: Omluveni: Lukáš Pohanka starosta Lenka Tarabová člen rady Mgr. Vladimíra Hoření člen rady Ing.

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 25. 4. 2013 USNESENÍ Č. 63/2013 Změna čl. IV. bod 9 Jednacího řádu Zastupitelstva města Liberec Rada města po projednání Změnu čl. IV.

Více

USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 20. 3. 2018 USNESENÍ Č. 313/2018 Informace o naplňování příjmů a výdajů rozpočtu včetně aktuální zadluženosti a činnosti odboru ekonomiky - leden až

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 3. 2014 Bod pořadu jednání: Prodej pozemku Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor majetkové správy oddělení majetkové evidence

Více

USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015

USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015 USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015 USNESENÍ Č. 83/2015 Majetkoprávní operace MO Lbc Vratislavice n/n schvaluje majetkoprávní operace pod body: I. Záměr prodeje pozemků 1. schvaluje

Více

USNESENÍ ZE 4. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 30. 5. 2012

USNESENÍ ZE 4. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 30. 5. 2012 USNESENÍ ZE 4. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 30. 5. 2012 USNESENÍ Č. 443/2012 Žádost o výjimku ze Směrnice Rady města Liberec č. 2/2012 RM k zadávání veřejných zakázek - nákup propagačních

Více

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Přítomni: PhDr. Milan Adamec, Mgr. Jan Berki, Ph.D., Mgr. Petra Gabarová, Mgr. Dana Lysáková, Ing. Ondřej Červinka, Ing. Marie Pavlová,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 11. 2013 Bod pořadu jednání: Prodej objektu a pozemku Zpracoval: odbor, oddělení: Jitka Pekařová Odbor ekonomiky a

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Záměr prodeje pozemků v prostoru Letiště Liberec Přijetím tohoto záměru bude možnost zahájit

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Bc. Roman Onderka, MBA, který vedl schůzi. Hlasování o

Více

P R O G R A M 10. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE

P R O G R A M 10. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE P R O G R A M 10. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE 22.05.2018 I I 1/ Zahájení Batthyány Tibor 10:00 2/ Prodej služebního vozidla městské policie Škoda Octavia, RZ 3L13699 3/ Informace o naplňování

Více

Z Á PIS. Tomáš Kysela. PhDr. Ivana Langra. K bodu č. 2. Zahájení. Návrh na. a dotací MML. zdržel se. se 0. rok 2015. 023 Kč,

Z Á PIS. Tomáš Kysela. PhDr. Ivana Langra. K bodu č. 2. Zahájení. Návrh na. a dotací MML. zdržel se. se 0. rok 2015. 023 Kč, Z Á PIS Z 8. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 21. 4. 2015 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210 Ověřovatelé: Tomáš Kysela PhDr. Ivan Langr K bodu č. 1 Zahájení Pan primátor zahájil 8. řádnouu schůzi radyy města

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N 5. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n/n dne: 20.5.2009 Bod pořadu jednání: Věc: Informace Finančního výboru Zpracoval: pí. Šábrtová

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 30. 4. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 2B) statutárního města Liberec na rok 2015 Zpracoval: odbor,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 2. 2016 Bod pořadu jednání: Prodej pozemků Libereckému kraji Stručný obsah: RM a ZM v září 2015 schválili záměr prodeje

Více

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 17. 2. 2011 USNESENÍ Č. 30/2011 Majetkoprávní operace I. Prodej pozemků 1. Zastupitelstvo města prodej nemovitosti: pozemek p.č. 851/2,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 5. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 5. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 5. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 15. 11. 2016 ve

Více

ZÁSADY POSTUPU PŘI PRODEJI NEMOVITOSTÍ VE VLASTNICTVÍ A SPOLUVLASTNICTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC. Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ

ZÁSADY POSTUPU PŘI PRODEJI NEMOVITOSTÍ VE VLASTNICTVÍ A SPOLUVLASTNICTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC. Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ ZÁSADY POSTUPU PŘI PRODEJI NEMOVITOSTÍ VE VLASTNICTVÍ A SPOLUVLASTNICTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Zásady postupu při prodeji nemovitostí ve vlastnictví a spoluvlastnictví

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 1. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr nabytí nemovitosti od ČR - ÚZSVM - Staré Pavlovice Stručný

Více

Starosta. Návrh usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Bod pořadu jednání:

Starosta. Návrh usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Bod pořadu jednání: Starosta 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 16. 02. 2011 Bod pořadu jednání: 11. PRODEJ P.P.Č. 2599/3 PŘI UL. KŘIVÁ Věc: Prodej p.p.č. 2599/3 při ul. Křivá Důvod

Více

USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 20.12.2017 v sále radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 5. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr nabytí pozemku formou bezúplatného převodu Stručný popis:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr prodeje pozemků Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor majetkové

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E pro jednání zastupitelstva města dne 29. 10. 2015 Rozpočtové opatření č. 7A) statutárního města Liberec r. 2015 - zapojení dotací Předkládá:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 11. 2013 Bod pořadu jednání: Budoucí prodej pozemku Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor ekonomiky a majetku Oddělení

Více

Usnesení č. 20/2/2017: ZML zvolilo: Ověřovatele zápisu a komisi pro přípravu návrhu usnesení ve složení: Mgr. Radim Vykoukal

Usnesení č. 20/2/2017: ZML zvolilo: Ověřovatele zápisu a komisi pro přípravu návrhu usnesení ve složení: Mgr. Radim Vykoukal USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva městyse Lomnice (dále ZML), konaného ve středu dne 18. října 2017 v 18.00 hodin v obřadní síni radnice, nám. Palackého 32: Usnesení č. 20/1/2017: ZML schválilo: Program

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5B) - Fond rozvoje a Dotační fondy statutárního města Liberec

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 6. 2014 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - záměr prodeje budovy a zřízení věcného břemene Zpracoval: odbor,

Více

1. ZO schválilo program 18. zasedání, který předložil starosta obce. ZO rozhodlo, že o každém bodu programu se bude hlasovat samostatně a veřejně.

1. ZO schválilo program 18. zasedání, který předložil starosta obce. ZO rozhodlo, že o každém bodu programu se bude hlasovat samostatně a veřejně. USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 13. 12. 2017 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program 18. zasedání, který

Více

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen

Více

USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 8. 9. 2011 USNESENÍ Č. 169/2011 Volba zástupce obce na mimořádnou valnou hromadu společnosti KNL, a.s. deleguje Bc. Martinu Rosenbergovou,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 9. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 9. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 9. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 23. 3. 2017 ve

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 1. 2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace-záměr nabytí nemovitosti od ČR-ÚZSVM-Františkov u Liberce Stručný

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 9. 2013 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5 Statutárního města Liberec na rok 2013 Zpracoval: odbor,

Více

Usnesení z 26. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí

Usnesení z 26. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Usnesení z 26. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne 13. 12. 2017 od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Složení komise 629/26/2017 1. zvolilo: tuto pracovní komisi: Volební

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 11. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 8A) statutárního města Liberec na rok 2015 Stručný obsah:

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 13. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 13. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 13. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 7. 9. 2017 ve

Více

2.2/8/2018 ZM schvaluje, že členové výborů, kteří nejsou členy ZM, vykonávají funkci bez nároku na odměnu

2.2/8/2018 ZM schvaluje, že členové výborů, kteří nejsou členy ZM, vykonávají funkci bez nároku na odměnu MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 2 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 28. listopadu 2018 ve vzdělávacím centru

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 11. 2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - výkup pozemku od ČR - ÚZSVM Stručný obsah: ZM neschválilo bezúplatný

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

P R O G R A M 13. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE

P R O G R A M 13. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE P R O G R A M 13. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉ DNE 31.07.2018 Z 7/18 I Z 7/18 1/ Zahájení Batthyány Tibor 10:00 2/ MO Vratislavice nad Nisou - služebnosti Pohanka Lukáš 10:05 3/ MO Vratislavice nad

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244 Zápis z jednání Rady svazku obcí Lanškrounsko Místo jednání : Horní Heřmanice Datum jednání

Více

Zápis č. 1/2016. z jednání Finančního výboru zastupitelstva města Jablonce nad Nisou

Zápis č. 1/2016. z jednání Finančního výboru zastupitelstva města Jablonce nad Nisou Zápis č. 1/216 z jednání Finančního výboru zastupitelstva města Jablonce nad Nisou Datum jednání : 11. 1. 216 Přítomní členové : Ing. Roubíček, Ing. Janeček, Ing. Pospíšil, p. Novák, Ing. Procházková,

Více

Usnesení 24. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 24. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 24. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 25.10.2017 čís. 204/ZMOb-Svi/1418/24-218/ZMOb-Svi/1418/24 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/8 Přehled

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 17. 12. 2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - nabytí nemovitosti od ČR - ÚZSVM - ul. Stavební Stručný obsah:

Více

ZÁPIS Z 16. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210

ZÁPIS Z 16. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210 ZÁPIS Z 16. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 20. 9. 2016 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210 Ověřovatelé: Ing. Karolína Hrbková PhDr. Ivan Langr K bodu č. 1 Zahájení Pan primátor zahájil 16. řádnou schůzi

Více

KARLOVARSKÝ KRAJ. Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost. Zastupitelstva Karlovarského kraje

KARLOVARSKÝ KRAJ. Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost. Zastupitelstva Karlovarského kraje KARLOVARSKÝ KRAJ Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Karlovarského kraje U s n e s e n í z 11. zasedání Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Karlovarského

Více

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 12.9.2018 309/20/ZM/2018 Strategický plán rozvoje města Štramberka včetně akčního plánu

Více