VyzÝVÁ. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VyzÝVÁ. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň"

Transkript

1 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., VyzÝVÁ k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku s názvem: dle zákona č. "Zabezpečení zimní údržby chodníků ve správě Městské části Praha 8" 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen, zákon"). Název zadavatele: Městská část Praha 8 IČ: DIČ: CZOO Sídlo zadavatele: Zenklova 35/čp.l, PSČ , Praha 8 Jméno a příjmení osoby oprávněné jednat jménem Ing. Jiří Janků, Starosta Městské části Praha 8 zadavatele: Druh veřejné zakázky: Veřejná zakázka na služby Název veřejné zakázky: "Zabezpečení zimní údržby chodníků ve správě Městské části Praha 8" Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení Evidenční číslo : OZI120 12/0065 Podmínky (požadavky a kritéria hodnocení nabídek) zakázky: J. Vymezení plnění zakázky (předmětu služby): Jedná se o zajištění zimní údržby na území, které je vymezeno v příloze č.l této výzvy. Upozornění: zimní údržba se týká pouze žlutě vyznačených úseků! Společný slovník pro veřejné zakázky (CPV) Hlavní slovník Hlavní předmět (odklízení sněhu) Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je stanovena na částku: ,- Kč bez DPH. strana 1 (celkem 7)

2 Obecné požadavky: Dodavatel zahájí práce při nasněžení v časovém úseku max. do 3 hodin od výzvy odpovědné osoby zadavatele. Kde nebude možno použít mechanizaci, požadujeme ruční odklízení sněhu. K posypu chodníků nesmí být použito inertních posypových materiálů se zrny většími než 4 mm. Zimní údržba bude prováděna v pracovní dny pouze na výzvu OŽP ÚMČ Praha 8. Zimní údržba o víkendu a svátcích bude prováděna pouze odstraněním sněhu nad 5 cm. II. Doba a místo plnění zakázky Termín zahájení plnění: I. ledna 2013 Termín ukončení plnění: 31. prosince 2013 Místo plnění: Praha 8, blíže viz příloha Č. I III. Požadavky zadavatele na obsah nabídky a prokázání splnění kvalifikace: Nabídka musí být zpracována ve všech částech v českém jazyce (výjimku tvoří odborné názvy a údaje) a podepsána oprávněnou osobou. 1) Identifikační údaje uchazeče: V případě právnických osob uveďte obchodní firmu nebo název, sídlo, právní formu, identifikační číslo a daňové identifikační číslo, byla-li přidělena, název statutárního orgánu nebo jméno a přímení jeho členů, případně jiné fyzické osoby, oprávněné jednat jménem této právnické osoby. V případě fyzických osob uveďte jméno, příjmení, případně místo podnikání, je-li odlišné od bydliště, identifikační číslo a daňové identifikační číslo, byla-li přidělena. 2) Další součásti nabídky dle usl. 68 odst. 3 ZVZ: - seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele, - má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, - prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu, v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou. Dodavatel v nabídce prokáže splnění těchto požadavků čestným prohlášením. 3) Kvalifikační předpoklady: Kvalifikační předpoklady uchazeč prokáže podle 62 odst. 3 ZVZ předložením čestného prohlášení, z jehož obsahu bude zřejmé, že dodavatel kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem splňuje. Uchazeč, se kterým (má být) bude uzavřena smlouva podle 82 ZVZ, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Nesplnění této povinnosti bude považováno za neposkytnutí součinnosti k uzavření smlouvy, ve smyslu ustanovení 82 odst. 4 ZVZ. strana 2 (celkem 7)

3 3.1) Základních kvalifikačních předpokladů: Dodavatel musí (mimo jiné) v nabídce prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 53 odst. 1 písm. a) až k) ZVZ, způsobem stanoveným v 62 odst. 2 ZVZ, tedy předložením čestného prohlášení. 3.2)Prokázání profesních kvalifikačních předpokladů: Dodavatel musí v nabídce prokázat způsobem uvedeným v bodu 3 výzvy splnění profesních kvalifikačních předpokladů v rozsahu ustanovení 54 písm. a) a b) ZVZ. Kvalifikaci podle ustanovení 54 písm. a) ZVZ splňuje dodavatel, který je schopen prokázat, že je zapsán v obchodním rejstříku, pokud je v něm zapsán nebo z jiné obdobné evidenci, pokud je v ní zapsán. Kvalifikaci podle ustanovení 54 písm. b) ZVZ splňuje dodavatel, který je schopen prokázat, že je držitelem dokladu o oprávnění k podnikání, podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména dok1ad, prokazující příslušné živnostenské oprávnění, či licenci. 3.3) Dodavatel předloží čestllé proltlášení o své ekollomické a finančllí zplisobilosti splnit veřejnou zakázku, podle 50 odst. 1 písm. c ZVZ. 3.4)Prokázání technických kvalifikačních předpokladů Požadované předpok1ady: Podle 56 odst. 2 písm. a) ZVZ dodavatel v nabídce doloží formou čestného prohlášení seznam významných služeb realizovaných dodavatelem v posledních třech letech, s uvedením jejich rozsahu a doby plnění. Z čestného prohlášení musí být zřejmé, že uchazeč v posledních třech letech realizoval nejméně 3 zakázky na služby v oblasti zimní údržby komunikací, přičemž každá z těchto zakázek byla v minimálně v hodnotě ,- Kč včetně DPH.. Podle 56 odst. 2 písm. g) zákona Dodavatel předloží formou čestného prohlášení přehled průměrného ročního počtu zaměstnanců dodavatele či jiných osob podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru a počtu vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení za poslední 3 roky, Minimální úroveň požadovaných norem a způsob jejich prokázání: Průměrný počet zaměstnanců či jiných osob podílejících se na plnění zakázek - min. 40 a počet vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení dosahuje min. 2 za poslední 3 roky - dodavatel doloží čestným prohlášením. Podle 56 odst. 2 písm. h) zákona Dodavatel předloží formou čestného prohlášení přehled nástrojů či pomůcek, provozních a technických zařízení, které bude mít dodavatel při plnění veřejné zakázky k dispozici. Minimální úroveň požadovaných norem a způsob jejich prokázání: 15 x vozidlo s radlicí vhodné pro úklid chodníků (např. Multicar, komunální traktor apod.) 4 x nakladač typu UNe 4 x vozidlo na rozvoz posypu a odvoz sněhu 3 x vozidlo 4x4 pro rozvoz pracovníků Dodavatel doloží čestným prohlášením. strana 3 (celkem 7)

4 Společná poznámka k prokázání splnění kvalifikace: V případě společné nabídky více dodavatelů, nebo prokázání kvalifikace prostřednictvím subdodavatele, musí být splnění prokázání kvalifikace v souladu s ustanoveními ZV Z, tj. zejména 51 odst. 4, 5, 6 ZVZ. IV) Oznamovaní: Ustanovení 60 a 76 ZVZ. Zadavatel si tímto dle ustanovení 60 odst. 2 a 76 odst. 6 ZVZ, vyhrazuje právo oznamovat rozhodnutí o vyloučení uchazeče formou uveřejnění na profitu zadavatele; rozhodnutí o vyloučení uchazeče tak bude považováno za doručené okamžikem uveřejnění na profitu zadavatele. Ustanovení 81 odst. 4 ZVZ. Zadavatel si tímto dle ustanovení 81 odst. 4 ZVZ, vyhrazuje právo oznamovat rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky do 5 pracovních dnů po rozhodnutí podle odstavce 1 na profitu zadavatele; oznámení o výběru nejvhodnější nabídky tak bude považováno za doručené všem dotčeným zájemcům a všem dotčeným uchazečům okamžikem uveřejnění na profitu zadavatele. V. Jistota Zadavatel v souladu s 67 ZVZ požaduje, aby uchazeči k zajištění plnění svých povinností vyplývajících z účasti v zadávacím řízení, poskytli jistotu ve výši ,- Kč. Jistotu poskytne uchazeč formou složení peněžní částky na účet zadavatele nebo formou bankovní záruky nebo pojištění záruky. V případě poskytnutí jistoty formou složení peněžní částky platí níže uvedené údaje: bankovní spojení: číslo účtu: variabilní symbol: specifický symbol: Česká spořitelna, a. s.; /0800; (IČ uchazeče); (evidenční číslo této veřejné zakázky). VI. Cena V.1) Nabídková cena Nabídková cena uchazeče bude doložena vyplněným krycím listem nabídky, který je součástí této výzvy v příloze Č. 3. Další požadavky: - Nabídková cena za jednotlivé položky bude uvedena v Kč. - Nabídková cena za jednotlivé položky bude uvedena v členění: nabídková cena bez DPH, DPH, nabídková cena včetně DPH. - Nabídková cena bude zpracována v souladu se zadávacími podmínkami. Nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná. V.2) Podmínky, za nichž je možno překročit výši nabídnuté ceny Nabídková cena nebude měněna v souvislosti s inflací české koruny, hodnotou kursu české koruny vůči zahraničním měnám či jinými faktory s vlivem na měnový kurs a stabilitu měny. strana 4 (celkem 7)

5 VII. Návrh "smlouyy" VlI.1) Dodavatel předloží návrh smlouvy v listinné podobě a v elektronická podobě na CD, návrh smlouvy bude odpovídat vzorovému návrhu smlouvy, který je uveden 11 pnloze č. 4 této výzvy. VlI.2) Platební podmínky Platební podmínky jsou nedílnou součástí vzorového návrhu smlouvy, který je uveden v příloze této výzvy. Návrh smlouvy bude podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. VIII. Termín pro podání nabídek: do dne 25. října 2012 do 08:00 hodin. Rozhodující je příjmové datumové razítko podatelny Úřadu Městské části (ÚMČ) Praha 8, doplněné hodinou doručení a pořadovým číslem. IX. Místo a způsob pro podání nabídky: Podatelna ÚMČ Praha 8, U Meteoru 6/147, Praha 8 - Libeň, tel. číslo Nabídky se podávají v listinné podobě osobně (v úředních hodinách ÚMČ) nebo doporučeně poštou, v písemné formě, v uzavřených obálkách opatřených na uzavření razítkem, eventuálně podpisy uchazeče a označených nápisem: "NEOTVIRAT - Veřejná zakázka - "Zabezpečení zimní údržby chodníků ve správě Městské části Praha 8". Na obálce uveďte zpáteční adresu. Nabídka uvnitř obálky musí být podepsána statutárním orgánem uchazeče, nebo jím zmocněnou osobou (oprávněnou osobou) a opatřena razítkem uchazeče. Poškozená nebo jinak označená obálka nebude hodnocena. x. Místo, den a hodina otevírání obálek s nabídkami: Obálky budou otevírány dne 25. října 2012 ve 14:00 hodin v zasedací místnosti odboru zakázek a investic ÚMČ ve 3. patře budovy ÚMČ Praha 8, U Meteoru 6/147, Praha 8 - Libeň. Otevírání obálek s nabídkami bude provedeno dle ust. 71 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Komise pro otvírání obálek bude kontrolovat úplnost nabídky tedy zda: je nabídka zpracována v požadovaném jazyku, je návrh smlouvy podepsán osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče či za uchazeče. XI. Způsob hodnocení nabídek: Základním hodnotícím kriteriem pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky (dle ust. 78 odst. 1 písm. a) zákona. Ekonomická výhodnost nabídky bude stanovena na základě dílčích hodnotících kritérií, která jsou: 1) Nabídková cena /0 Nabídková cena bude strukturována dílčími nabídkovými cenami s vahou: 1. Cena za odstranění sněhu do 5 cm za 100 m 2 30% 2. Cena za odstranění sněhu nad 5 cm za 100 m % 3. Cena za posypání ploch pískem či jiným materiálem s naložením posypových hmot (v položce je započítána cena posypového materiálu) za 100 m 2.30% 4. Cena ručního odklízení sněhu za 100 m 2 I 0% 5. Cena za úklid chodníků po zimním posypu za 100 m 2 10% 2) Čas v minutách od výzvy k začátku provádění zimní údržby chodníků... 30% strana 5 (celkem 7)

6 Hodnocení dle dílčích hodnotících kritérií bude provedeno tzv. bodovou metodou. Blíže VIZ. XII. Zadávací lhůta: Lhůta po kterou jsou zájemci svými nabídkami vázáni je do , pro prodloužení a stavění lhůty platí ust. 43 zákona. XIII. Zadavatel: Městská část Praha 8, se sídlem orgánů Zenklova 35/1, Praha 8 - Libeň, zastoupená Starostou Městské části Praha 8 - panem Ing. Jiřím Janků. Ve věcech zadávacího řízení je zodpovědným zaměstnancem Mgr. Marek 8raidl, vedoucí odboru zakázek a investic ÚMČ Praha 8, tel.: , Marek.Braidl@praha8.cz. XIV. Poskytování zadávací dokumentace (dle 48 zákona): Kompletní zadávací dokumentace je k vyzvednutí na ÚMČ Praha 8, odbor investic a zakázek, U Meteoru 6/147, Praha 8 - Libeň, pí Mašínová, tel. č , Marcela.Masinova@praha8.cz (případně do datové schránky Úřadu). xv. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám, prohlídka místa plnění (dle 49 zák.): Dodavatel je oprávněn po zadavateli požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Písemná žádost musí být doručena na adresu Městská část Praha 8 (odbor zakázek a investic), U Meteoru 6/147, Praha 8 - Libeň (případně do datové schránky Úřadu). Prohlídka místa plnění se vzhledem k povaze předmětu plnění nekoná. XVI. Ostatní podmínky: Zadavatel může zrušit zadávací řízení pokud v průběhu zadávacího řízení se vyskytly důvody hodné zvláštního zřetele, pro který nelze na zadavateli požadovat, aby v zadávacím řízení pokračoval. Uchazeč nemá právo na úhradu nákladů spojených s účastí ve výše uvedeném zadávacím řízení, nebo s jeho zrušením. Zadavatel požaduje, aby uchazeč ve své nabídce specifikoval části veřejné zakázky, které má v úmyslu zadat jednomu či více subdodavatelům, a aby uchazeč uvedl identifikační údaje každého subdodavatele. Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Návrh "Smlouvy", který je v příloze č. 4 bude součástí nabídky jak v listinné tak i v elektronické podobě. Dodavatel zaháj í práce na odklízení sněhu pouze na vyzvání a v rozsahu v stanoveném ve výzvě. výzvu je oprávněn učinit, a to i telefonicky na dispečink dodavatele, pracovník k tomu pověřený odborem životního prostředí. O tom kdo je pověřeným pracovníkem odboru životního prostředí rozhoduje vedoucí OŽP a tato skutečnost je poznamenána pro ten který časový úsek v pracovním deníku, který firma vede pro potřeby plnění této zakázky. strana 6 (celkem 7)

7 XVII. Informace o opravných prostředcích Subjekt odpovědný za řízení o přezkoumání úkonů zadavatele Úřední název: Úřad pro ochranu hospodářské soutěže Poštovní adresa: tř. Kpt. Jaroše 7 Obec: Brno PSČ: Stát: CZ posta@compet.cztel.: Internetová adresa (URL): Fax: Podání návrhu na přezkoumání úkonů zadavatele Přesné informace o lhůtách: Podmínkou pro podání návrhu k Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (dále jen ÚOHS) je podání písemných námitek k zadavateli, které je nutné doručit ve lhůtách uvedených v ustanovení 110 ZVZ. Zadavatel je povinen námitky vyřídit, tj. odeslat stěžovateli své písemné rozhodnutí, do 10 dnů od jejich obdržení. Návrh na zahájení řízení o přezkoumání úkonů zadavatele je nutné doručit ÚOHS i zadavateli do 10 dnů od doručení rozhodnutí zadavatele, kterým zadavatel námitkám nevyhověl, nebo do 25 dnů od odeslání námitek stěžovatelem, pokud zadavatel námitky nevyřídil ve lhůtě 10 dnů od jejich obdržení. Osoba oprávněná jednat za zadavatele ve věci zakázky: Mgr. Marek Braidl, vedoucí odboru zakázek a investic ÚMČ Praha 8 VP~~dne: " /le 'L? ~ e ~.... Cl / lj-). ~~.uu~:~~~~~n~~~~ ~;lci: 8 Podpis osoby oprávněné za zadavatele jednat a razítko zadavatele Zenklova 35 (1) Praha 8 - Libeř\ Přílohy: 1... popis území A, B, C, D, E, F, G, H,!, J 2... vymezení území A, B, C, D, E, F, G, H,!, J (mapy) na CD 3... krycí list nabídky 4... návrh smlouvy strana 7 (celkem 7)

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

00063797 CZ00063797.. Zenklova 35/čp.1, PSČ 18048, Praha 8. 3 100000,- Kč bez DPHI 12 měsíců

00063797 CZ00063797.. Zenklova 35/čp.1, PSČ 18048, Praha 8. 3 100000,- Kč bez DPHI 12 měsíců Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách.ve znění pozdějších

Více

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

CZ Zenklova 35/čp.l, PSČ 18048, Praha 8. Veřejná zakázka malého rozsahu OVZ/2016/0016

CZ Zenklova 35/čp.l, PSČ 18048, Praha 8. Veřejná zakázka malého rozsahu OVZ/2016/0016 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003 VZ_NBK_020_2015_003 veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás vyzývám

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Název veřejné zakázky: Zabezpečení

Více

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 ve smyslu ustanovení 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 46:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1 Název veřejné zakázky

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

Město Štramberk Náměstí 9, Štramberk

Město Štramberk Náměstí 9, Štramberk Město Štramberk Náměstí 9, 742 66 Štramberk PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Název veřejné zakázky: Rekonstrukce koupelen

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO ROKY 2016-2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006 Sb., o

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Návrh stavby

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje podlimitní

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze Kontaktní osoba: Radim Ševčík, Barbora Maříková Tel./fax: 267 994 153, 267 994 163 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 082459/2015 Č. VZ: 01/2015 Systémové č. VZ: P15V00000756 Datum: 26. 5. 2015 ZADÁVACÍ

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace H/) Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp.l, 18048 Praha 8 - Libeň Zadávací dokumentace dl ez ák ona č. 137/2006 Sb., o verejnyc h za k' az k ac ' h, ve znelllpoz dě'š' h d. (d 'I. ~J IC

Více

v y z ý v á k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku s názvem:

v y z ý v á k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku s názvem: Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a ve smyslu ustanovení 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ ), v y z ý v á k podání nabídky

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1. K veřejné zakázce na dodávky s názvem "DIGITALIZACE KINA MIKULOV DLE STANDARDU DCI"

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1. K veřejné zakázce na dodávky s názvem DIGITALIZACE KINA MIKULOV DLE STANDARDU DCI DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 K veřejné zakázce na dodávky s názvem "DIGITALIZACE KINA MIKULOV DLE STANDARDU DCI" zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka kancelářského

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

V Praze 11.11.2014 IČ: 00018562

V Praze 11.11.2014 IČ: 00018562 Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Naše č. j.: SVS/2014/089235-G

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup multifunkčního

Více

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí VEŘEJNÝ ZADAVATEL MĚSTO Týniště nad Orlicí se sídlem Mírové náměstí 90, 51721 Týniště nad Orlicí IČ: 00275468 DIČ: CZ00275468

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV.

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávanou jako veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Informace o zadavateli, kontaktní místa. Ing. Michal Pešek ředitel Správy základních registrů RNDr. Renata Novotná , GSM:

Informace o zadavateli, kontaktní místa. Ing. Michal Pešek ředitel Správy základních registrů RNDr. Renata Novotná , GSM: Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby, zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 21 odst. 1 písm. f) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Atestace

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Městská část Praha 8.,,Údržba parků, dětských hřišť a sportovišť MČ Praha 8 pro rok 2019"

Městská část Praha 8.,,Údržba parků, dětských hřišť a sportovišť MČ Praha 8 pro rok 2019 Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/1, Praha 8 - Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 ve smyslu ustanovení 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

Provádění zimní údržby komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou v sezóně 2015/2016

Provádění zimní údržby komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou v sezóně 2015/2016 MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, 488 880 921 Datum: 1. července 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací dokumentace a výzva

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

veřejná zakázka na stavební práce

veřejná zakázka na stavební práce k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel: Veřejná zakázka dle svého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU (zadávané podle ustanovení 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, č.p, 135, Praha 8, k.ú, Karlín" Zadavatel veřejné zakázky: veřejný zadavatel dle 2 odst. 2 písm. c) zákona

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 ve smyslu ustanovení 53 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázkách, vyzývá k podání nabídky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Výměna

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA ASFALTOVÉ EMULZE PRO SILNIČNÍ NÁTĚRY V ROCE 2016 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Kontaktní osoba Mgr. Michal Minařík, minarik.m@czechglobe.cz, +420 511 192 220

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Kontaktní osoba Mgr. Michal Minařík, minarik.m@czechglobe.cz, +420 511 192 220 Z ADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE V ÝKONNÉ PRACOVNÍ STANICE A NOTEBOOKY I. V EŘEJNÝ ZADAVATEL Jméno Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO 67179843 Kontaktní

Více

S NÁZVEM PRÁVNÍ A KONZULTAČNÍ SLUŽBY PRO POTŘEBY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7

S NÁZVEM PRÁVNÍ A KONZULTAČNÍ SLUŽBY PRO POTŘEBY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU (zadávané podle ustanovení 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Prodloužení rozšířené záruky na diskové pole NIPEZ: 48781000-6 - Balík programů pro správu systému Druh veřejné zakázky: Veřejná

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 597 E-mail: Martin.Cech@sfzp.cz Datum: 05.03.2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

Obec Provodov Šonov NOVOSTAVBA OBJEKTU ŠKOLNÍ DRUŽINY V OBCI PROVODOV ŠONOV

Obec Provodov Šonov NOVOSTAVBA OBJEKTU ŠKOLNÍ DRUŽINY V OBCI PROVODOV ŠONOV Obec Provodov Šonov Šonov 134, 549 08 Provodov Šonov Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI 2016-2019 Systémové číslo VZ:P16V00000118 VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů,

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1 ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77 118 10 Praha 1 IČO, DIČ: 00006947, CZ00006947 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 V Praze dne 16. 12. 2011 Č. j.: 232/107314/2011 Věc:

Více

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz OBECNÍ ÚŘAD RATMĚŘICE ČP. 72, 257 03 JANKOV TELEFON: 317 833 321, FAX: 317 833 289, E-MAIL: starosta@ratmerice.cz V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou podlimitní

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název programu: Fond rozvoje investičního majetku pro rok 2014 Název zakázky: Mikroskopy pro ústavy LF UK v Plzni Předmět zakázky Dodávka (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 101 -

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik se sídlem Praha 1, Růžová 6, č. p. 943, PSČ 110 00 zapsaný v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A LX, vložka 296 zastoupená RNDr. Václavem Plesníkem, MBA pověřeným

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku Zadavatel: název: Obec Břestek sídlo: Břestek 14, 687 08 právní forma: obec IČ: 00542253 DIČ: není plátce DPH statutární zástupce: RNDr. Jindřich Krušina, starosta tel.: +420 572 595 710 e-mail: obecbrestek@seznam.cz

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Městys Opatov Opatov 149, 675 28 Opatov IČ: 00290068 vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu 1/7 Výzva k podání nabídky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Servis 2 ks strojů

Více