Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Rozpočtové opatření č. 2/ Volba člena školské rady 5. Schválení vstupu do spolku Bratrství Čechů a Slováků 6. Schválení kupní smlouvy od insolvenčního správce Státního statku Veselí n. Mor. (pozemek PK 5388 a PK 5389 v k. ú. Javorník n. Vel.) 7. Žádost o pacht pozemků par. č. 6810, 6814, 6815, 6820, 6811, 6655, 6812, 6813, 6818, Žádost o prodej pozemku par. č. 2553/92 9. Žádost o zajištění přístupové cesty pro výstavbu rekreační chaty 10. Informace ohledně výstavby vodovodu v obci 11. Různé (výstavba opěrné zdi u rekreační chaty, žádost o vzájemnou výměnu pozemků u rekreační chaty, žádost o souhlas vlastníka s výkopem vrtu na vodu, žádost o odstranění stavby, organizace dětského dne a Javornického zpívání, zpráva z provedeného kontroly příspěvkové organizace) 12. Diskuze 13. Závěr 1. Zahájení Starosta obce zahájil veřejné zasedání a seznámil s programem. Zároveň požádal o doplnění programu o bod 6a) Schválení Smlouvy č.: /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene. Oznámení o konání veřejného zasedání zastupitelstva obce bylo řádně vyvěšeno na úřední desce obce a zároveň i v elektronické podobě od do Ověřovatelé zápisu: Jiří Moravec a Miroslav Minařík. Usnesení č. 1 bylo schváleno. 2. Kontrola usnesení a) Schválení prodeje pozemku par. č. st. 231/2 Zastupitelstvo obce schvaluje prodej pozemku par. č. st. 231/2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 11 m 2 v k. ú. Javorník n. Vel., a to manželům PhDr. Monice a Břetislavu Rychlíkovým, bytem Veselá 39, Brno.

2 Cenu za 1 m 2 zastupitelstvo schvaluje Kč 48,-- včetně DPH. Usnesení č. 2 bylo schváleno. b) Narovnání původní cesty ve Filipově údolí Z důvodu nepříznivého počasí nebylo doposud možné zhlédnout situaci na místě samém. 3. Rozpočtové opatření č. 3/2019 Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s rozpočtovým opatřením č. 2/2019, ve kterém byly navýšeny příjmy i výdaje ve výši Kč 4 000,-- oproti stávajícímu rozpočtu. Zastupitelstvo obce bere na vědomí změny provedené rozpočtovým opatřením č. 2/ Volba člena školské rady Starosta obce navrhuje, aby členem školské rady za zřizovatele byla i nadále Mgr. Gabriela Spáčilová. Zastupitelstvo obce schvaluje Mgr. Gabrielu Spáčilovou jako členku školské rady za zřizovatele. Výsledek hlasování: pro 8 proti 0 zdrželi se 1. Usnesení č. 3 bylo schváleno. 5. Schválení vstupu do spolku Bratrství Čechů a Slováků Starosta obce informoval zastupitele o podmínkách vstupu obce do spolku Bratrství Čechů a Slováků. Činnost ve spolku je dobrovolná, nevyplývají z něho žádné povinnosti. Členský příspěvek se nehradí. Je možný finanční dar ze strany obce na činnost tohoto spolku. Zastupitelstvo obce schvaluje vstup naší obce do spolku Bratrství Čechů a Slováků a zároveň souhlasí s poskytnutím finančního daru ve výši 5 000,-- výše uvedenému spolku. Usnesení č. 4 bylo schváleno. 6. Schválení kupní smlouvy od insolvenčního správce Státního statku Veselí n. Mor. (pozemek PK 5388 a PK 5389 v k. ú. Javorník n. Vel.) Dne byl na ovou adresu starosty zaslán návrh kupní smlouvy na pozemky parcela PK 5388 o výměře 813 m 2 a parcela PK 5389 o výměře 172 m 2 za cenu 10,- Kč za m 2. Jednalo se o reakci na datovou zprávu ze dne , kdy insolvenční správce úpadce Státní statek Veselí nad Moravou v likvidaci, státní podnik, nabídnul obci k odkupu pozemky a nemovitosti v majetku úpadce. Dle zaslaného seznamu byly vybrány výše uvedené 2 pozemky a

3 dne byla insolvenčnímu správci zaslána odpověď s tím, že Obec Javorník je ochotna tyto pozemky odkoupit za cenu běžnou, která je v daném místě a daném čase 10,- Kč za 1 m 2, pokud tato skutečnost bude odsouhlasena věřitelským výborem úpadce. Zastupitelstvo obce Kupní smlouvu s insolvenčním správcem Státního statku Veselí nad Moravou v likvidaci schvaluje. Usnesení č. 5 bylo schváleno. 6a) Schválení Smlouvy č.: /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene. Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se Smlouvou č /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností E.ON Distribuce, a.s., se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice. Jedná se o zřízení věcného břemene na pozemku par. č. 5999/2 v. ú. Javorník n. Vel., který je ve vlastnictví Obce Javorník. Na pozemku bude realizována stavba s názvem Javorník,příp.kNN, JanKovo-Alu K-72/6 (umístění distribuční soustavy na pozemku). Zastupitelstvo obce Smlouvu č /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene schvaluje. Usnesení č. 6 bylo schváleno. 7. Žádost o pacht pozemků par. č. 6810, 6814, 6815, 6820, 6811, 6655, 6812, 6813, 6818, 6817 Žádost firmy Kvatro-ekostatek, s.r.o., se sídlem Velká n. Veličkou 942 byla předmětem minulých jednání. Po zveřejněném záměru na pacht výše uvedených pozemků, ke kterému se nepřihlásil žádný jiný zájemce, zastupitelstvo pacht všech výše uvedených pozemků schvaluje na dobu 5 let. Výši pachtu schvaluje Kč 2 000,--/1 ha. Usnesení č. 7 bylo schváleno. 8. Žádost o prodej pozemku par. č. 2553/92 Žádost podala paní Jaroslava Hloušková, která je vlastníkem pozemků p.č. 2553/69 a 2553/37 a následně p.č. st. 566/2, který je součástí stavby chaty e.č. 23. Pozemek by byl vytvořen z pozemku ve vlastnictví Obce Javorník p.č. 2553/68 dle geometrického plánu, který je součástí žádosti, vypracovaným od Ing. Gazárka Geos. Starosta pořídil fotodokumentaci pozemku, jedná se o strmý pozemek, který nezasahuje do obecní cesty, která se nachází nad tímto nově vzniklým pozemkem. Zastupitelstvo odsouhlasilo prodej pozemku za předpokladu, že bude moci s paní Hlouškovou dořešit odkup části pozemku p.č. 2553/7, který zasahuje do obecní cesty a Obec Javorník by měla problémy přístupu k pozemku p.č. 2553/13, který je obecní cestou. Jednáním s paní Hlouškovou pověřuje zastupitelstvo starostu obce.

4 Usnesení č. 8 bylo schváleno. 9. Žádost o zajištění přístupové cesty pro výstavbu rekreační chaty Žádost podal Ing. Josef Solařík, Hroznová Lhota 196, který je vlastníkem pozemků p. č. 2573/3, 2573/4 a 2573/5 v k. ú. Javorník n. Vel. Na pozemcích plánuje výstavbu rekreační chaty. V rámci vyřizování stavebního povolení zjistil, že k těmto pozemkům nemá zajištěn přístup. Žádá proto o zajištění přístupu po poz. p. č. 5906/10 a 5976, které jsou ve vlastnictví obce a navazují na poz. 2553/4, který slouží jako přístupová cesta k dalším rekreačním objektům v dané lokalitě. Pozemky je potřeba vytyčit, vyčistit od náletových dřevin a zpevnit. Na vynaložených nákladech je pan Solařík připraven se podílet. Zastupitelstvo obce nemá námitek se zajištěním přístupové cesty na pozemcích obce. Žádá však, aby pan Solařík nechal vypracovat cenovou kalkulaci nákladů souvisejících se zřízením přístupové cesty na obecních pozemcích, a tato bude předmětem dalšího jednání zastupitelstva obce. Usnesení č. 9 bylo schváleno. 10. Informace ohledně výstavby vodovodu v obci Starosta informoval zastupitelstvo o výstavbě vodovodu v obci Javorník dle informací, které získal při osobní návštěvě na Odboru životního prostředí Jihomoravského kraje. Na základě připomínkování z prosince 2018 byl rozsah vodovodu na příslušném odboru upraven o část Petruchovy Mlýny a na cestě do Filipova po domy č.p. 204 a 205. V současné době se čeká na vyjádření VAK Hodonín a dle dohody s DSO Mikroregion Horňácko by měla být vypracována dokumentace vedoucí ke schválení dotace na výstavbu tohoto vodu, který bude napojen na Horňácký vodovod ve Velké nad Veličkou 11. Různé a) Cenová nabídka projektové dokumentace na objekt čp. 33 Starosta předložil na jednání zastupitelstva cenovou nabídku Ing. Arch. Regíny Kubrické na architektonickou studii úprav objektu stodoly ve dvoře č.p. 33 v Javorníku pro víceúčelové kulturní využití. Cenová nabídka nebyla zastupitelstvem odsouhlasena a starosta byl pověřen zastupitelstvem k oslovení dalších projektantů a následnému přehodnocení dle konkurenčních cenových nabídek. b) Odstranění stavby rod. domu na par. č. st. 257/2 v k. ú. Javorník n. Vel. Na zastupitelstvo se dostavil p. Horváth, investor odstranění stavby p. č. st. 257/2 č.p Představil zastupitelstvu celý postup při odstranění stavby. Na místě stávajících rozpadajících se staveb budou stát nové budovy vystavěné ve stejném venkovském, stylu jako jsou stávající. Cihly budou rozebrány a dále použity, střešní krovy budou taktéž opět použity. Omítky a stření krytina budou vyvezena do sběrného dvora. Na základě těchto skutečností zastupitelstvo doporučilo, aby starosta potvrdil souhlas s projektem odstranění stavby stávajícího chátrajícího rodinného domu č.p. 100.

5 Usnesení č. 10 bylo schváleno. c) Žádost o souhlas vlastníka s výkopem vrtu na vodu Obecnímu úřadu byla podána ústní žádost p. Nekardy z Javorníka čp. 183, o možnost vyhloubení vrtu pro účely zásobování pitnou vodou domu čp Vzhledem k tomu, že vyhloubení vrtu, či výkop studny podléhá stavebnímu povolení, starosta dotázal stavební úřad ve Velké nad Veličkou, kde přišla odpověď, že veškeré povolovací procesy stavby studní, a to včetně zkušebních i průzkumných vrtů spadají do kompetence Měú Veselí nad Moravou, odboru životního prostředí a územního plánování. Navíc u stavby studní je nezbytně nutné dodržet ochranné vzdálenosti od kanalizačních přípojek, která je 5 m v málo propustném prostředí, což u místa požadovaného vrtu nemůže být dodrženo. Pan Nekarda bude vyzván, aby si řádně o povolení vrtu požádal na MěÚ ve Veselí nad Moravou. d) Žádost o vzájemnou výměnu částí pozemků Žádost o vzájemnou výměnu pozemků podal p. Lhotka, jedná se o správné zaměření pozemků p.č. 2553/4 a 2553/34, kde se vzájemně prolínají pozemky ve vlastnictví Obce Javorník a p. Jana Lhotky. Zastupitelstvo rozhodlo, že si v průběhu měsíce června celou situaci kolem pozemků v okolí chaty, e.č. 26 prohlédne a rozhodne o napravení hranice pozemků Obce Javorník a p. Jana Lhotky v okolí jeho chaty. Usnesení č. 11 bylo schváleno. e) Opěrná stěna u rekreační chaty ev. č. 26 a 24 P. Jan Lhotka předložil ještě žádost se souhlasem s vybudováním opěrné stěny u rekreačních chat e.č. 26 a 24. Souhlas s vybudováním této opěrné stěny již vydala Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky, proto zastupitelstvo rozhodlo o tom, aby starosta vydal souhlas s povolením této stavby. Usnesení č. 12 bylo schváleno. f) Zpráva o provedené kontrole v příspěvkové organizaci Ing. Pavel Pavlinec seznámil zastupitele s výsledky provedené kontroly hospodaření příspěvkové organizace základní a mateřské školy. g) Organizace dětského dne a Javornického zpívání Schůzka ohledně Dětského dne a Javornického zpívání byla přesunuta na h) Javornické listy Témata do Javornických listů budou předložena nejpozději do i) Poplatky z ubytovací kapacity a rekreační poplatky V průběhu měsíce června bude připravena ke schválení nová obecně závazná vyhláška, která stanoví poplatky z ubytovací kapacity a rekreační poplatky.

6 j) Odbahnění rybníku Hliník V souvislosti s odbahněním rybníku Hliník starosta oslovil pyrotechnickou společnost BORGATA s.r.o., která bude provádět v současné době pyrotechnický průzkum v koridoru výstavby nové dálnice Otrokovice Břeclav. Situační projekt byl společnosti zaslán a tato přislíbila návštěvu v době, kdy se bude poblíž Uherského Hradiště vyskytovat a provádět průzkum. Na základě obhlédnutí rybníku provede cenovou nabídku. 12. Diskuze V diskuzi vystoupil pan Tomáš Majtán a opět informoval zastupitele o parkování aut v Pustáku. Jeden den stála auta už v obou směrech. Pan Majtán zdvořile požádal členy zastupitelstva, zda by se znovu mohli tímto problémem zabývat a alespoň do nejužšího bodu před mostkem umístit betonovou rouru nebo květináč. Zastupitelstvo obce mělo snahu parkování aut omezit, ale bez úspěchu. Proto v návaznosti na usnesení č. 10, zasedání zastupitelstva ze dne bude na vozovce vyznačeno vodorovné dopravní značení zákaz stání, a to i přesto, že zákaz stání na dané vozovce vyplývá ze Zákona o provozu na pozemních komunikacích č. 361/2000 Sb., par. 25, ost Závěr Starosta ukončil veřejné zasedání ve hod. Zapsala: Petra Ščasná Podpis ověřovatelů zápisu: Jiří Moravec Miroslav Minařík Podpis starosty obce:

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.4.2019 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 18. 2. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 19.12.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 13.9.2018 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 28. 6. 2018 v 19.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 30.6.2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 6 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.5.2017 v 18.30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 7 V průběhu jednání se

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 3.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 0 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.12.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 2 Program:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 26.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 5 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 26.10. 2017 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 4 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 8.3.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 12.5. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.9.2016 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 7 Hosté: 1 dostavil se během programu

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 11.7.2019 v 19.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 20.6.2017 v 18:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 24.11.2016 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014 Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014 Místo a čas: budova obecního úřadu 18,00 hodin Přítomni: 6 Omluveni: 1 Zastupitelstvo obce Přední Výtoň je usnášeníschopné Ověřovatelé

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 8.2.2019 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 29. 6. 2016 od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Ing. Jakub Drmla, Stanislav Sláma,

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Javorník, konaného dne , od hodin v sále obecního úřadu Javorník.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Javorník, konaného dne , od hodin v sále obecního úřadu Javorník. Obec Javorník Zastupitelstvo obce Javorník Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 1.11.2018, od 18.00 hodin v sále obecního úřadu Javorník. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 2. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 16. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 10. 08. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod. Přítomni: Korek Vladimír, Havelka Pavel, Illek František, Vališ Vladimír (příchod v 17.10 hod.), David

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Z Á P I S z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 14.1.2014. Jednání

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 61. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 2.12. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 16.5.2013 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 16.5.2013 se konalo 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 4.10.2016 v 18:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne 19.8. 2017 Místo konání: Obec Písečné knihovna, Písečné 25 Doba konání: sobota 19.8. 2017, 19.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 22. listopadu 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický bod

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin.

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 14. 11. 2015, od 10:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Obec Sviny Čj. 7/2014. Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne od 18 hodin.

Obec Sviny Čj. 7/2014. Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne od 18 hodin. Obec Sviny Čj. 7/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16. 12. 2014 od 18 hodin. Přítomni: Ing. František David, Ing. Pavla Slípková, p.anna Boubelíková, Ing. Martin Havelda,

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 23. února 2016 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne 11. 5. 2016. Přítomni: 5 členů dle prezenční listiny V 18:12 se dostavil zastupitel Vít Sasínek, počet zastupitelů se zvýšil na

Více

PROJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÝCH BODŮ PROGRAMU A USNESENÍ

PROJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÝCH BODŮ PROGRAMU A USNESENÍ Zápis z 1. zasedání zastupitelstva města Bochov v roce 2013 ze dne 31.1.2013 Místo konání : Infocentrum na radnici v Bochově Předsedající : starosta Miroslav Egert Hodina zahájení : 18.00 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 22.6.2009 se konalo 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 12. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne )

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne ) Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Janová Den konání: 22. února 2012 Začátek jednání: 17,00 hod. Místo konání: kancelář starosty obce Přítomni: viz. prezenční listina Konec jednání: 18,50 hod. 1.

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 29. 4. 2019 od 17,00 hodin. Usnesení č. 16-25/2019 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE 2.12.2016 Datum a čas konání: 2.12.2016 18.30 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kohoutov, konaného dne 3.9.2013 od 19.oo hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kohoutov, konaného dne 3.9.2013 od 19.oo hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kohoutov, konaného dne 3.9.2013 od 19.oo hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kohoutov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 18. 6. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 4. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 279/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8

Více

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009 1 Obec Kostice Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009 2 Zápis o průběhu 16. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 2.11.2009 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 13/2012 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12.12.2012 Přítomni: Omluven: p. Slanina Odřich, p. Grundmann Roland, ing. Grundmann

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.1/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 13.2.2019 v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Blanka Vostárková, Pavel

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 44. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluven: Kahoun

Více

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě Obec Hořice na Šumavě IČ: 00245909, sídlo: Hořice na Šumavě 40, 382 22 Hořice na Šumavě Informace z 5. zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě, konaného dne č. usnesení: 5/1/2015 1. Schválení programu

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23. 8. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 41. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 7.1.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod.

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.11.2018 v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více