Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 4 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Rozpočtové opatření č. 6/ Žádost o odprodej pozemku par. č. st. 575/2 5. Žádost o odprodej pozemků par. č. st. 174/3 a st. 174/4 6. Schválení finanční spoluúčasti na financování sociálních služeb 7. Různé 8. Diskuze 9. Závěr 1. Zahájení Starosta obce zahájil veřejné zasedání a seznámil s programem. Oznámení o konání veřejného zasedání zastupitelstva obce bylo řádně vyvěšeno na úřední desce obce a zároveň i v elektronické podobě od do Ověřovatelé zápisu: Eva Ciběnová a Jaroslav Kašpárek Usnesení č. 1 bylo schváleno. 2. Kontrola usnesení Na minulém zasedání zastupitelstva obce informoval starosta o protipovodňovém plánu, který má obec z roku Protipovodňový plán by měl být aktualizovaný každý rok a měl by být jak v tištěné tak digitální podobě. Starosta zaslal objednávku na zpracování firmě ENVIPARTNER, s.r.o., Vídeňská 55, Brno Štýřice. Předpokládaná cena je cca Kč 45 tis. bez DPH. 3. Rozpočtové opatření č. 6/2017 Zastupitelstvu obce bylo předloženo rozpočtové opatření č. 6/2017, ve kterém byly provedeny změny v příjmech i ve výdajích ve výši Kč 8 500,--, oproti stávajícímu rozpočtu.

2 Zastupitelstvo obce bere na vědomí změny provedené rozpočtovým opatřením č. 6/ Žádost prodej pozemku par. č. st. 575/2 v k. ú. Javorník n. Vel. Zastupitelstvu obce byla předložena žádost o prodej pozemku par. č. st. 575/2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 32 m 2 v k. ú. Javorník n. Veličkou, kterou podali Jan a Dagmara Tůmovi, Jezerní 1603, Veselí n. Mor. Jedná se o pozemek pod chatou č. e. 32 v obci Javorník, která je ve vlastnictví žadatelů. Manželé Tůmovi žádají o odprodej výše uvedeného pozemku z důvodu dorovnání majetkových vztahů. Zastupitelstvo obce schvaluje prodej výše uvedeného pozemku a cenu za 1 m 2 schvaluje Kč 40,--. Výsledek hlasování: pro 9 proti 0 zdrželi se 0 Usnesení č. 2 bylo schváleno. 5. Žádost o prodej pozemků par. č. st. 174/3 a st. 174/4 v k. ú. Javorník n. Vel. Zastupitelstvu obce byla předložena žádost o prodej pozemků par. č. st. 174/3 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 4 m 2 a par. st. č. 174/4 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 15 m 2, kterou podal Jan Lajza, Javorník 48. Jedná se o pozemky pod částí stodoly a pod částí rodinného domu čp. 48, obě nemovitosti jsou ve vlastnictví žadatele, který by chtěl odprodejem taktéž dořešit dorovnání majetkových vztahů. Zastupitelstvo obce schvaluje prodej výše uvedených pozemků a cenu za 1 m 2 schvaluje Kč 40,--. Usnesení č. 3 bylo schváleno. 6. Schválení spoluúčasti na financování sociálních služeb Starosta obce seznámil zastupitelstvo s dopisem zaslaným Městským úřadem Veselí n. Mor., odborem sociálních věcí a zdravotnictví, který se týká finanční spoluúčasti obce na financování sociálních služeb v obvodu ORP Veselí n. Mor. na rok Zastupitelstvo obce Javorník schvaluje finanční spoluúčast obce na financování sociálních služeb ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Veselí nad Moravou na rok 2018 v maximální výši Kč ,--. Spoluúčast bude realizována za podmínky, že služba získá Pověření k poskytování služeb obecného hospodářského zájmu v Jihomoravském kraji na rok 2018 a bude v Základní síti sociálních služeb ve správním obvodu ORP Veselí nad Moravou na rok Usnesení č. 4 bylo schváleno.

3 7. Různé a) Schválení odměn členů zastupitelstva Starosta obce seznámil zastupitelstvo s Nařízením vlády o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků ze dne 11. září 2017, které vyšlo ve Sbírce zákonů č. 318/2017 (částka 109) a nabývá účinností dnem 1. ledna Zastupitelstvo obce ponechává odměny v původní výši. Zastupitelstvo obce schvaluje odměny členům zastupitelstva od , a to ve výši Kč 800,-- pro všechny členy. Zároveň schvaluje odměnu místostarostce od ve výši Kč 2 500,--. Usnesení č. 5 bylo schváleno. b) Odkoupení pozemků pro plán společných zařízení Starosta obce informoval zastupitele, že pro plán společných zařízení chybí obci cca 7 ha pozemků. Pan Marek Pakosta, trvale bytem Straková 1437, Jesenice, je vlastníkem cca 6 ha pozemků v k. ú. Javorník n. Vel., zapsaných na LV 743 a je ochoten je obci prodat. Pro plán společných zařízení jsou vhodné všechny pozemky PK pozemkový katastr, nejsou vhodné pouze dva pozemky KN. Pan Pakosta však trvá na prodeji všech pozemků zapsaných na LV 743, ne pouze pozemky PK. Starosta navrhuje odkoupení všech pozemků zapsaných na LV 743. Zastupitelstvo obce schvaluje odkoupení pozemků zapsaných na LV 743, jejichž seznam je nedílnou součástí zápisu, o celkové výměře m 2 od pana Marka Pakosty, trvale bytem Straková 1437, Jesenice. Zastupitelstvo schvaluje cenu za 1 m 2 Kč 15,-- a pověřuje starostu k podpisu smlouvy. Usnesení č. 6 bylo schváleno. c) Prošetření pozemků a nájem garáže Starosta obce seznámil zastupitele s dopisy (čj. 640/2017a 657/2017), které zaslala paní Eva Chrenčíková, Javorník 290. V prvním dopise se domáhá prošetření pozemků, které jsou ve vlastnictví obce, a které užívá pan Jan Jurena, Javorník 211. Jedná se o pozemky, na kterých má pan Jurena postaveny hospodářské budovy, garáž, kurníky, hnojiště a uskladněny veškeré věci. Zároveň žádá prošetření nezkolaudované části domu čp Zastupitelstvo je toho názoru, že spousta občanů má nedořešeny majetkové vztahy co se týká pozemků pod domy, chaty nebo budovami bez čp./čo, a někteří o tom dodnes neví. Nyní při prováděné digitalizaci jsou právě vlastníci takových nemovitostí upozorněni, aby dorovnali majetkové vztahy a pozemky případně odkoupily. Co se týká nezkolaudované části domu, to je záležitostí vlastníka domu, popř. stavebního úřadu. Ve druhém dopise žádá pronajmutí pozemků par. č. KN 5999/27 a KN 5999/2, na kterých si paní Chrenčíková postavila plechovou garáž, a to bez souhlasu vlastníka pozemků, kterými je Obec

4 Javorník. Na základě této skutečnosti bylo paní Chrenčíkové nařízeno stavebním úřadem Velká n. Veličkou odstranění stavby. Paní Chrenčíková byla hostem veřejného zasedání zastupitelstva a žádala odkoupení části pozemku par. č. 5999/2 v k. ú. Javorník n. Vel. Jedná se o pozemek pod budovou bez čp./čo. Po zhodnocení všech skutečností byl dán paní Chrenčíkové návrh: obec přenechá paní Chrenčíkové část pozemku par. č. KN 5999/27 a par. č. st. 398 v k. ú. Javorník n. Vel., výměnou za stavbu budovy bez čp./čo., postavenou na pozemku par. č. 5999/2 v k. ú. Javorník n. Vel. Jelikož hodnota budovy je větší než hodnota směnovaných pozemků, rozdíl ceny by byl paní Chrenčíkové doplacen. Paní Chrenčíková si ponechala lhůtu na rozmyšlenou, a to do Usnesení č. 7 bylo schváleno. d) Žádost o odkoupení části obecního pozemku par. č. 2553/4 v k. ú. Javorník n. Vel. Zastupitelstvu obce byla předložena žádost o odkoupení části obecního pozemku č. 2553/4 v k. ú. Javorník n. Vel., kterou podaly Mgr. Věra Macková, Vláky 502, Veselí n. Mor. a Mgr. Irena Šlahůnková, Vláky 354, Veselí n. Mor. Jelikož se v tomto případě nejedná o dorovnání majetkových vztahů a obec v současné době nemá dostatek pozemků na plán společných zařízení, zastupitelstvo žádost o odprodej části pozemku par. č. 2553/4 zamítá a prodej neschvaluje. Usnesení č. 8 bylo schváleno. e) Poplatky na rok 2018 Zastupitelstvo obce schvaluje ponechání výše poplatků na rok 2018 ve stejné výši jako v roce 2017, tj. dle platné Obecně závazné vyhlášky č. 1/2015 o místních poplatcích. Cenu za stočné zastupitelstvo schvaluje Kč 18,--za 1 m 3 včetně DPH 15%. Usnesení č. 9 bylo schváleno. f) Parkování aut v Pustáku Pan Tomáš Majtán, Javorník 149 upozornil na parkování aut v Pustáku. Auta stojí po celé délce vozoky, která je obzvlášť u mostku příliš úzká na průjezd. Pan Majtán žádá zastupitelstvo o řešení tohoto problému. Zastupitelstvo obce prověří možnost vyznačit na vozovce vodorovné dopravní značení, které by vymezilo parkovací místa a místa, kde by byl zákaz stání.

5 Usnesení č. 10 bylo schváleno. g) Dotace na opravu vybudování chodníků Starosta informoval zastupitele o možnosti získání dotací na rekonstrukci chodníku od sídla firmy Autodoprava Jan Bančák po sídlo firmy Autoservis Martin Hanáček. Jelikož je potřeba nechat vypracovat projekt, bude možné o dotaci požádat až v následujícím roce. 8. Diskuze V diskuzi vystoupil pan Petr Skořepa a informoval přítomné členy zastupitelstva o pracích, které probíhají na budově čp Znovu žádal obec o zpětné odkoupení této budovy. Zastupitelstvo však trvá na svém původním rozhodnutí ze dne a odkoupení budovy v žádném případě neschvaluje a touto záležitostí se již nehodlá zabývat. Usnesení č. 11 bylo schváleno. Starosta podal návrh na zateplení části návratí v budově čp. 33 kvůli promrzání vodovodní přípojky. Zastupitelstvo se zateplením souhlasí. V diskuzi vystoupila paní Alena Pawlusová, Javorník 186 s žádostí o odprodej části pozemku pod stávajícím zahradním domkem bez čp./čo., par. č. 3209/22 v k. ú. Javorník n. Veličkou. S paní Pawlusovou byla na tento pozemek uzavřena pachtovní smlouva dne Pacht je sjednán na dobu od do Jelikož zahradní domek není doposud zapsán na LV a paní Pawlusová vyřizuje jeho zlegalizování, žádá o odprodej části pozemku z důvodu vypořádání majetkových vztahů. Zastupitelstvo souhlasí s odprodejem části pozemku par. č. 3209/22 v k. ú. Javorník n. Vel. Paní Pawlusová si musí nejprve nechat vypracovat geometrický plán a podat žádost o odprodej již vyměřeného pozemku. V diskuzi seznámila Ing. Eva Frolová s projektem výsadby obecního sadu. ČSOP Bílé Karpaty, podala žádost o dotaci na Ministerstvo zemědělství, celkové náklady by činily cca 150 tis., dotace ve výši 70%. Ve spolupráci s obcí bude vysazeno cca 70 ovocných dřevin, které budou zabezpečeny oplocením. Zda dotaci ČSOP Bílé Karpaty získá, bude známo až na jaře V diskuzi upozornila paní Eva Ciběnována na to, že okolní obce mají označení se zákazem podomního prodeje a zda by takové označení mohlo být i v naší obci. Starosta obce zjistí za jakých podmínek je možné umístění označení provést a na dalším zasedání bude zastupitelstvo informovat.

6 9. Závěr Starosta ukončil veřejné zasedání ve hod. Zapsala: Petra Ščasná Podpis ověřovatelů zápisu: Eva Ciběnová Jaroslav Kašpárek Podpis starosty obce:

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 13.9.2018 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 3.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 0 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.5.2017 v 18.30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 7 V průběhu jednání se

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 30.6.2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 6 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.4.2019 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 28. 6. 2018 v 19.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.9.2016 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 7 Hosté: 1 dostavil se během programu

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 19.12.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.12.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 2 Program:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 8.3.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 26.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 5 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 11.7.2019 v 19.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 18. 2. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 12.5. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne 8.9. 2016 od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Veselé (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17:00 hodin

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 29.5.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 22.6.2009 se konalo 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Javorník, konaného dne , od hodin v sále obecního úřadu Javorník.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Javorník, konaného dne , od hodin v sále obecního úřadu Javorník. Obec Javorník Zastupitelstvo obce Javorník Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 1.11.2018, od 18.00 hodin v sále obecního úřadu Javorník. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT:

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT: Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne 18. 9. 2013 od 18:50 na OÚ Chýně Přítomni: Jelínek, Pokorná Podle informací od paní tajemnice, Věry Kovářové a podle vlastních zjištění byla provedena kontrola

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 24.11.2016 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE 2.12.2016 Datum a čas konání: 2.12.2016 18.30 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne 23.1. 2017 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká,, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Kateřina Čápová, Ing. Jiří Čenský, M. Crha Omluveni: J. Pudil Hosté:

Více

Zápis č. 6/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 6/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 6/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 15. července 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne 26. 6. 2017 v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 16.5.2013 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 16.5.2013 se konalo 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne 03.09.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS

30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS 30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS Přítomni: 4 Omluven: 1 Zástupci veřejnosti: 0 Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Rozpočtové opatření 4. Žádost

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/560/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 11.09.2017 Z á p i s z 21. zasedání

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23. 8. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne 17.07.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 Přítomni: František Svátek, Martin Vaněček, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Radějov č. 5/2018 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Radějov č. 5/2018 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Radějov č. 5/2018 ze dne 18. 9. 2018 Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Rozpočtové opatření č. 7 4. Pozemky krátkodobé propachtování 5. Koupě domu v exekuci

Více

25. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 19. září 2017 ZÁPIS

25. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 19. září 2017 ZÁPIS 25. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 19. září 2017 ZÁPIS Přítomni: 1. Mgr. Dagmar Havlová 2. Barbora Skrbková 3. Ing. Vratislav Ondráček 4. Ing. Jana Fichtnerová 5. Dušan Ruža Zástupci

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 30. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 18. prosince 2017 od 17:00 hodin Usnesení č. 30/1

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 2.11.2016, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Stanislav Sláma,

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 20.6.2016 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Petr Riedel, Jan Ondraczka, Jindřich Mackowski, Roman Pientok,

Více

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 3.10.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 3.10.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 3.10.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 3.10.2011 se konalo 5. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 31.10.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 31.10.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 31.10.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 20. 05. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 10 / 2016 ze dne 14.9.2016 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Eva Opltová, Martin Burda, Vít Šnévajs, Richard Polnický, Lucie

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 4 / 2015 ze dne 30.3.2015 09.04.2003 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Eva Opltová, Martin Burda, Vít Šnévajs Omluven: Lucie

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 07. 06. 2018 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne OBEC PETRŮVKA Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 20. 11. 2015 Program: 1. Zahájení 2. Majetkové záležitosti obce veřejný záměr na prodej pozemků pod garážemi 3. Plán zimní

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

ZÁPIS. z 47. zasedání zastupitelstva obce Buková, které se konalo dne v 18:00 hodin na Obecním úřadě v Bukové.

ZÁPIS. z 47. zasedání zastupitelstva obce Buková, které se konalo dne v 18:00 hodin na Obecním úřadě v Bukové. ZÁPIS z 47. zasedání zastupitelstva obce Buková, které se konalo dne 27. 9. 2018 v 18:00 hodin na Obecním úřadě v Bukové. Přítomni: Milan Kolísek, Helena Ježková, Ing. David Sychra, Radek Beníšek, Petr

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne 6. 12. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Trstěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Čas: 19.00-21.05h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 16. května 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 21. března 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 19.12.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č.3/2014 3. Mikroregion Luhačovské Zálesí 4. Majetkové záležitosti obce 5. Místní

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 29.06.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Mgr. Daniel Kašička, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS., Ing. Petr Urbanec, Mgr. Iveta Zechová

Více

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Zástupci zřizovatele ve školské

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 17. 8. 2015 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 17. 8. 2015 v 19.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.1/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 13.2.2019 v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Blanka Vostárková, Pavel

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/2018 2.10.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V05/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 2.10.2018 a informace

Více