VÍCE INFORMACÍ. Náhlavní souprava M1100 Savor Bluetooth

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÍCE INFORMACÍ. Náhlavní souprava M1100 Savor Bluetooth"

Transkript

1 VÍCE INFORMACÍ Náhlavní souprava M1100 Savor Bluetooth

2 PODÍVEJTE SE DOBŘE TLAČÍTKO HOVORU Přijetí či ukončení hovoru (1 stisk) Opětovné vytočení hovoru (2 stisky) Obnova vypadlého spojení (1 stisk) Aktivace párování po úvodním nastavení (stisk dokud dioda LED nezabliká modře a červeně) Převod hovoru do náhlavní soupravy a do telefonu (stisk během hovoru na 1 sekundu) TLAČÍTKO NAPÁJENÍ Zapnutí (posunem odkrýt černou) Vypnutí (posunem odkrýt červenou) TLAČÍTKO FUNKCE ROZPOZNÁVÁNÍ HLASU (VR) Příkazy funkce rozpoznávání hlasu (VR)* (stiskněte tlačítko VR a do 10 sekund vyslovte příkaz. Seznam příkazů viz Hlasové příkazy.) Zahájení hlasového vytáčení (2 stisky, zazní tón) NABÍJECÍ MIKROPORT USB Se síťovou nabíječkou: 20 minut (1 hodina hovoru) 2 hodiny (plné nabití) Nejlepší výkon je při úplném nabití TLAČÍTKO HLASITOSTI POSLECHU/VYPNUTÍ MIKROFONU Zvýšení a snížení hlasitosti (1 stisk pro každou změnu úrovně) Vypnutí a zapnutí mikrofonu během hovoru (stisk na 1 s) KONTROLKA LED Nabíjení (svítí červeně, při úplném nabití nesvítí) Vybitá baterie (2 červeně blikne, 2 tóny a hlasové upozornění) Zcela vybitá (3 červeně blikne, 3 tóny a hlasové upozornění) *Příkazy funkce rozpoznávání hlasu (VR) budou dostupné od léta 2011, funkce tlačítka není ve výchozím nastavení aktivní. Chcete-li aktivovat tuto funkci, stáhněte si ze stránek balíček podpory jazyků. Na těchto stránkách se rovněž můžete přihlásit ke službě Vocalyst. Buďte opatrní. Než začnete používat novou náhlavní soupravu, prostudujte si brožuru Pro vaše bezpečí obsahující důležité informace o bezpečnosti, nabíjení, baterii a poučení o zákonných opatřeních.

3 PŘIPOJENÍ K TELEFONU PLT_M1100 Párování propojuje náhlavní soupravu a telefon. Technologie Multipoint umožňuje používat náhlavní soupravu se dvěma různými mobilními telefony. 1. PŘÍPRAVA Aktivujte funkci Bluetooth u mobilního telefonu a poté v nastavení telefonu přidejte, vyhledejte nebo nechte rozpoznat nová zařízení Bluetooth. iphone: Nastavení > Obecné > Bluetooth > Zapnuto (začne vyhledávání zařízení) Smartphone BlackBerry : Nastavení/Volby > Bluetooth: Zapnuto > Vyhledávat zařízení 2. NASTAVENÍ První: U vypnuté náhlavní soupravy aktivujte režim párování Bluetooth přesunem vypínače do polohy zapnuto. Kontrolka LED bliká modře a červeně a oznámí tak, že zařízení je v režimu párování. Párování druhého telefonu a opětovné připojení původního telefonu: Zapněte náhlavní soupravu a poté podržte stisknuté tlačítko hovoru, dokud kontrolka nebliká červeně a modře. 3. PŘIPOJENÍ V seznamu zařízení Bluetooth v telefonu vyberte položku PLT_M1100. Jestliže vás telefon vyzve k zadání hesla, zapište čtyři nuly (0000). Na displeji se mohou objevit hvězdičky (****). Některé telefony rovněž vyžadují po dokončení párování potvrzení připojení k náhlavní soupravě. Po úspěšném spárování (připojení) telefonu a náhlavní soupravy přestane kontrolka LED náhlavní soupravy blikat červeně a modře.

4 VOLBA SPRÁVNÉ POLOHY Stabilní polohy docílíte umístěním úchytu gelové ušní koncovky za ucho. Nasaďte si náhlavní soupravu. Koncovka je umístěna tak, aby vyhovovala většině lidí. Lze ji však pootočit, aby přesně seděla na levém či pravém uchu. Zaklapněte gelovou koncovku do odpovídajících drážek reproduktoru, aby se koncovka během používání nepohybovala. Úchyt gelové ušní koncovky by měl směřovat od náhlavní soupravy. (Koncovkou příliš neotáčejte.) For Left Ear For Right Ear

5 VOLBA NEJLEPŠÍ KOMBINACE Pokud je gelová koncovka příliš volná nebo naopak na ucho příliš tlačí, vyměňte ji. Chcete-li vyměnit střední gelovou koncovku za malou nebo velkou, sundejte ji zatažením za úchyt. (Netahejte za reproduktor ani jeho úchyt.) Palcem nasaďte spodní část koncovky na reproduktor a přetáhněte úchyt ušní koncovky přes reproduktor. (Netlačte reproduktor skrze gelovou ušní koncovku.) Aby vás bylo dobře slyšet, musí náhlavní souprava směřovat k ústům. Na obrázku volitelný úchyt za ucho VIDEO NÁVOD:

6 VÍCE O FUNKCI MULTIPOINT Náhlavní souprava Plantronics M1100 podporuje technologii Multipoint, která umožňuje použití téže náhlavní soupravy se dvěma různými mobilními telefony s technologií Bluetooth. Postup párování náhlavní soupravy s druhým telefonem najdete v části Připojení k telefonu. Zahájení hovoru Jsou-li připojeny dva telefony, náhlavní souprava zahájí hovor nebo opětovně vytočí číslo na telefonu, který uskutečnil poslední odchozí hovor. Chcete-li však použít druhý spárovaný telefon, zahajte hovor pomocí tohoto telefonu. Druhý telefon vytvoří aktivní spojení s náhlavní soupravou. POZNÁMKA: Náhlavní souprava neumožňuje podržet stávající hovor, zatímco přijímáte hovor na druhém telefonu. Přijetí hovoru během probíhajícího hovoru na druhém spárovaném telefonu Chcete-li přijmout druhý hovor na jiném telefonu, je nutné stávající hovor ukončit nebo přenést zpět do prvního telefonu. Přenos hovoru je popsán v části Podívejte se dobře. Jestliže hovor nepřijmete, bude druhý hovor směřován do hlasové schránky. Přijetí příchozího hovoru z druhého telefonu během probíhajícího hovoru: 1. Před přijetím druhého hovoru ukončete první hovor stisknutím tlačítka hovoru. 2. Druhý hovor přijmete dalším klepnutím na tlačítko hovoru. TIP Problémům s funkcí Multipoint předejdete používáním tlačítka hovoru na náhlavní soupravě na místo ovládacích prvků telefonu.

7 HLÁŠKY ZAŘÍZENÍ Tato náhlavní souprava šeptá různá stavová upozornění při zapnutí, vypnutí, před úplným vybitím během hovoru ztrátě připojení Bluetooth k telefonu a jeho obnovení. HLÁŠKA JEJÍ VÝZNAM VÝSKYT HLÁŠKY Power on Zapnuto Po přesunutí vypínače do polohy zapnuto. Power off Vypnuto Po přesunutí vypínače do polohy vypnuto. Talk time: (4 hrs, Doba hovoru: (4 h, 3 h, Po přesunutí vypínače do polohy zapnuto. 3 hrs, 2 hrs, less than 2 hours) 2 h, méně než 2 h) Battery low Vybitá baterie Baterie vydrží dalších přibližně 30 minut, poté ji bude nutné dobít. Recharge headset Dobijte náhlavní soupravu Baterie vydrží dalších přibližně 15 minut, poté ji bude nutné dobít. Phone 1 connected Připojen telefon 1 Po přesunutí vypínače do polohy zapnuto nebo opětovném navázání vypadlého připojení Bluetooth. Phone 2 connected Připojen telefon 2 Po párování druhého telefonu Pairing Párování V průběhu párování (připojování) náhlavní soupravy a telefonu. Pairing successful Párování bylo úspěšné Po úspěšném párování (připojování) náhlavní soupravy a telefonu. Pairing incomplete, restart headset Párování není dokončeno, restartujte náhlavní soupravu. Po neúspěšném párování (připojování) náhlavní soupravy a telefonu. Volume maximum Maximální hlasitost Když je po klepnutí na tlačítko hlasitosti dosažena maximální možná hlasitost. Mute on Vypnutí mikrofonu Po stisknutí tlačítka hlasitosti během hovoru na 1 sekundu. Mute off Zapnutí mikrofonu Po stisknutí tlačítka hlasitosti při vypnutém mikrofonu na 1 sekundu. Lost connection Ztráta připojení Při ztrátě připojení Bluetooth mezi telefonem a náhlavní soupravou. Cancelled Zrušeno Po vyslovení příkazu Cancel pro ukončení hlasového příkazu.

8 HLASOVÉ PŘÍKAZY Příkazy funkce rozpoznávání hlasu (VR) budou dostupné od léta 2011, funkce tlačítka není ve výchozím nastavení aktivní. Chcete-li aktivovat tuto funkci, stáhněte si ze stránek balíček podpory jazyků. Na těchto stránkách se rovněž můžete přihlásit ke službě Vocalyst. Náhlavní soupravě lze zadat příkaz, ta udá odpověď nebo vykoná, co řeknete. Pokud náhlavní souprava nerozpozná vyslovený příkaz, může se ozvat nápomocná výzva typu: Always remember the What can I say? command for a list of active commands. Možnosti ovládání náhlavní soupravy: Nejprve stiskněte tlačítko VR, a poté vyslovte příkaz: What can I say? Pair mode Am I connected? Check battery Redial Cancel Call Vocalyst (pouze v určitých zemích) Answer (není třeba stisknout tlačítko VR) Ignore (není třeba stisknout tlačítko VR)

9 TIPY Provádějte párování (připojení) pouze jednou: Párování je jednorázový proces, vyjma ztráty připojení a párování nového telefonu. Naučte se obnovit připojení: Náhlavní souprava se pokouší navázat ztracené připojení. Pokud se to nezdaří, klepněte na tlačítko hovoru nebo se znovu ručně připojte pomocí nabídky Bluetooth telefonu. Pokračujte v hovoru bez náhlavní soupravy: Potřebujete-li pokračovat v hovoru bez náhlavní soupravy, stiskněte tlačítko hovoru na 1 sekundu, hovor se vrátí do telefonu. Převod hovoru potvrdí tón. Poslouchejte hudbu, aniž byste zmeškali hovor: Tato náhlavní souprava podporuje profil A2DP technologie Bluetooth pro streamování audia, který umožňuje poslech hudby, internetových rádií, vysílání podcastů a také pokynů navigace z telefonů s podporou profilu A2DP. Hudbu či jiné audio vysílání zapněte pomocí telefonu, automaticky bude převedeno do náhlavní soupravy. Pokud telefon vyzvání, streamované audio se ztiší a umožní vám přijmout či ignorovat příchozí hovor a poté se automaticky vrátí k přehrávání. K pozastavení přehrávání audia dojde u náhlavní soupravy, také když použijete hlasový příkaz, a přehrávání bude pokračovat pouze v případě, že neuskutečníte odchozí hovor. Buďte poblíž telefonu: Připojení Bluetooth má dosah přibližně 10 metrů (33 stop) mezi telefonem a náhlavní soupravou. Při vyšší vzdálenosti dochází ke ztrátě kvality zvuku a připojení. Kvalitní reprodukce Aby vás bylo dobře slyšet, musí náhlavní souprava směřovat k ústům.

10 SPECIFIKACE Doba hovoru Pohotovostní režim Provozní vzdálenost (dosah) Hmotnost náhlavní soupravy Rozměry náhlavní soupravy Konektor pro nabíjení Typ baterie Doba nabíjení (maximální) Požadavky na napájení Verze technologie Bluetooth Profily Bluetooth Provozní, skladovací a nabíjecí teplota Až 4 hodiny Až 7 dní Až 10 metrů (33 stop), třída II 9 g mm Nabíjecí mikroport USB Nabíjecí, bez možnosti výměny, lithium ion polymer 2 hodiny 5 V DC 180 ma 2.1 s EDR a esco Advanced Audio Distribution (A2DP), Hands-Free (HFP) Profile 1.5, Headset (HSP) Profile 1.1 a Secure Simple Pairing (SSP) 0 40 C ( F)

11 POTŘEBUJETE DALŠÍ NÁPOVĚDU? en Plantronics Ltd Wootton Bassett, UK Tel: ar cs Czech Republic da Danmark Tel: de Plantronics GmbH Hürth, Deutschland Kundenservice: Deutschland Österreich Schweiz el Για περισσότερες πληροφορίες: es Plantronics Iberia, S.L. Madrid, España Tel: fl Finland Tel: fr Plantronics Sarl Noisy-le-Grand France Tel: ga Plantronics BV Regus House Harcourt Centre Harcourt Road Dublin 2, Ireland Service ROI: he למידע נוסף, בקר באתר: hu További információk: it Plantronics Acoustics Italia Srl, Milano, Italia Numero Verde: nl Plantronics B.V. Hoofddorp, Nederland NL BE LUX no Norge Tel: pl Aby uzyskać więcej informacji: pt Portugal Tel: ro Pentru informaţii ru Дополнительная информация: sv Sverige Tel: tr Daha fazla bilgi için: * Podpora v angličtině. 11

12 POTŘEBUJETE DALŠÍ NÁPOVĚDU? Informace o bezpečnosti: Viz samostatná brožura Pro vaše bezpečí. Podrobnosti 2leté omezené záruky: Plantronics B.V. Scorpius LR Hoofddorp Netherlands Plantronics, Inc. Všechna práva vyhrazena. Plantronics, M1100, Savor a Vocalyst jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Plantronics, Inc. Název Bluetooth a loga jsou majetkem společnosti Bluetooth SIG, Inc. a veškeré použití těchto známek společností Plantronics, Inc. podléhá licenčním podmínkám. iphone je ochranná známka společnosti Apple Inc. registrované v USA a dalších zemích. Společnost Blackberry je majetkem společnosti Research In Motion Limited, je registrovaná ve Spojených státech amerických a může být registrovaná či její registrace probíhá i v dalších zemích. Společnost Plantronics, Inc. není podporována, sponzorována ani jakkoli spojena či jinak autorizována společností Research In Motion Limited. Patenty US ; patenty čekající na vyřízení AM (02.11) AE11 EEE Yönetmeliğine Uygundur

VÍCE INFORMACÍ. M25 a M55 Náhlavní souprava Bluetooth

VÍCE INFORMACÍ. M25 a M55 Náhlavní souprava Bluetooth VÍCE INFORMACÍ M25 a M55 Náhlavní souprava Bluetooth PODÍVEJTE SE DOBŘE A TLAČÍTKO HOVORU Přijetí/ukončení hovoru M25: E C TLAČÍTKO HLASITOSTI Přednastavené hlasitosti (1 stisk pro každou změnu úrovně)

Více

VÍCE INFORMACÍ. ML18 a ML20 Náhlavní souprava Bluetooth

VÍCE INFORMACÍ. ML18 a ML20 Náhlavní souprava Bluetooth VÍCE INFORMACÍ ML18 a ML20 Náhlavní souprava Bluetooth PODÍVEJTE SE DOBŘE TLAČÍTKO HOVORU Přijetí či ukončení hovoru (1 stisk) Opětovné vytočení hovoru (2 stisky) Spuštění hlasového vytáčení telefonu (stisk

Více

VÍCE INFORMACÍ. ML10 a ML12 Bluetooth Headset

VÍCE INFORMACÍ. ML10 a ML12 Bluetooth Headset VÍCE INFORMACÍ ML10 a ML12 Bluetooth Headset PODÍVEJTE SE DOBŘE TLAČÍTKO HOVORU Přijetí či ukončení hovoru (1 stisk) Opětovné vytočení hovoru (2 stisky) Spuštění hlasového vytáčení telefonu (stisk na 2

Více

Marque 2 M165. Návod k obsluze

Marque 2 M165. Návod k obsluze Marque 2 M165 Návod k obsluze Obsah Obsah balení 3 Přehled náhlavní soupravy 4 Párování 5 První párování 5 Párování dalšího telefonu 5 Nabíjení 6 Nasazení 7 Osobní přizpůsobení 7 Základy 8 Uskutečnění/přijetí/ukončení

Více

Náhlavní souprava Plantronics Explorer 240 a 395

Náhlavní souprava Plantronics Explorer 240 a 395 Náhlavní souprava Plantronics Explorer 240 a 395 Návod k obsluze Vítejte Děkujeme, že jste si zakoupili náhlavní soupravu Plantronics Explorer 240 či 395. Tento návod k obsluze obsahuje pokyny pro nastavení

Více

Backbeat Go 2. plus nabíjecí pouzdro. Návod k obsluze

Backbeat Go 2. plus nabíjecí pouzdro. Návod k obsluze Backbeat Go 2 plus nabíjecí pouzdro Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Přehled náhlavní soupravy 5 Buďte opatrní 5 Přehled nabíjecího pouzdra 6 Párování 7 Párování 7 Párování dalšího zařízení

Více

VÍCE INFORMACÍ. Sluchátka BackBeat 903+ Bluetooth

VÍCE INFORMACÍ. Sluchátka BackBeat 903+ Bluetooth VÍCE INFORMACÍ Sluchátka BackBeat 903+ Bluetooth PODÍVEJTE SE DOBŘE TLAČÍTKO HOVORU Přijetí či ukončení hovoru (1 stisk) Opětovné vytočení hovoru (2 stisky) Spuštění hlasového vytáčení telefonu (stisk

Více

VÍCE INFORMACÍ. Náhlavní souprava Voyager PRO+ Bluetooth

VÍCE INFORMACÍ. Náhlavní souprava Voyager PRO+ Bluetooth VÍCE INFORMACÍ Náhlavní souprava Voyager PRO+ Bluetooth PODÍVEJTE SE DOBŘE TLAČÍTKO HOVORU Přijetí či ukončení hovoru (1 stisk) Opětovné vytočení hovoru (2 stisky) Zahájení hlasového vytáčení (stisk na

Více

VÍCE INFORMACÍ. Voyager PRO HD Náhlavní souprava Bluetooth

VÍCE INFORMACÍ. Voyager PRO HD Náhlavní souprava Bluetooth VÍCE INFORMACÍ Voyager PRO HD Náhlavní souprava Bluetooth PODÍVEJTE SE DOBŘE TLAČÍTKO HOVORU Přijetí či ukončení hovoru (1 stisk). Viz část Více informací o funkci Sensors, kde naleznete podrobnosti o

Více

Plantronics Explorer 50. Návod k obsluze

Plantronics Explorer 50. Návod k obsluze Plantronics Explorer 50 Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Přehled náhlavní soupravy 5 Spárování a nabíjení 6 Párování 6 Aktivace režimu párování 6 Používání dvou telefonů 6 Opětovné připojení

Více

Backbeat Go 2. Návod k obsluze

Backbeat Go 2. Návod k obsluze Backbeat Go 2 Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Přehled náhlavní soupravy 5 Párování 6 Párování 6 Párování dalšího zařízení 6 Vícenásobné připojení 6 Nabíjení 8 Kontrola úrovně baterie 8 Nasazení

Více

VÍCE INFORMACÍ. Hlasitý telefon K100 Bluetooth do auta

VÍCE INFORMACÍ. Hlasitý telefon K100 Bluetooth do auta VÍCE INFORMACÍ Hlasitý telefon K100 Bluetooth do auta PODÍVEJTE SE DOBŘE MULTIFUNKČNÍ TLAČÍTKO Zapnutí a vypnutí (stisknutí na 3 až 4 sekundy) Přijetí či ukončení hovoru (1 stisk) Opětovné vytočení (2

Více

VÍCE INFORMACÍ BEZDRÁTOVÉ STEREO. Navrženo v Santa Cruz, Kalifornie

VÍCE INFORMACÍ BEZDRÁTOVÉ STEREO. Navrženo v Santa Cruz, Kalifornie VÍCE INFORMACÍ BEZDRÁTOVÉ STEREO Navrženo v Santa Cruz, Kalifornie PŘEHED A Volání a streamování audia Přijetí či ukončení hovoru (1 stisk) Odmítnutí hovoru (stisk na 2 s) Přidržení prvního hovoru a přijetí

Více

Explorer 80 Series. Návod k obsluze

Explorer 80 Series. Návod k obsluze Explorer 80 Series Návod k obsluze Obsah Obsah balení 3 Přehled náhlavní soupravy 4 Buďte opatrní 4 Párování 5 Párování 5 Režim párování 5 Základy 6 Přijetí nebo ukončení hovoru 6 Nastavení hlasitosti

Více

Plantronics řada M70 M90. Návod k obsluze

Plantronics řada M70 M90. Návod k obsluze Plantronics řada M70 M90 Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení* 4 Výběr jazyka 5 Párování 6 Přehled náhlavní soupravy 7 Buďte opatrní 7 Ovládání 8 Přijetí nebo ukončení hovoru 8 Odmítnutí hovoru

Více

Explorer 100 Series. Návod k obsluze

Explorer 100 Series. Návod k obsluze Explorer 100 Series Návod k obsluze Obsah Obsah balení 3 Přehled náhlavní soupravy 4 Buďte opatrní 4 Párování 5 Párování 5 Režim párování 5 Základy 6 Přijetí nebo ukončení hovoru 6 Nastavení hlasitosti

Více

Plantronics Voyager PRO. Návod k obsluze

Plantronics Voyager PRO. Návod k obsluze Plantronics Voyager PRO Návod k obsluze Vítejte Děkujeme, že jste si zakoupili náhlavní soupravu Plantronics Voyager PRO. Tento návod k obsluze obsahuje pokyny pro nastavení a používání vaší nové náhlavní

Více

Důmyslně snadné Plantronics Discovery 975 Návod k obsluze

Důmyslně snadné Plantronics Discovery 975 Návod k obsluze Důmyslně snadné Plantroni Discovery 975 Návod k obsluze Vítejte Děkujeme, že jste si zakoupili sluchátko Plantroni Discovery 975. Tento návod k obsluze obsahuje pokyny pro nastavení a používání vašeho

Více

Explorer 500 Series. Návod k obsluze

Explorer 500 Series. Návod k obsluze Explorer 500 Series Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Příslušenství 5 Přehled náhlavní soupravy 6 Buďte opatrní 6 Párování 7 Párování 7 Používání dvou telefonů 7 Osobní přizpůsobení 8 Nabíjení

Více

Explorer 500 Series. Návod k obsluze

Explorer 500 Series. Návod k obsluze Explorer 500 Series Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Příslušenství 5 Přehled náhlavní soupravy 6 Buďte opatrní 6 Párování 7 Párování 7 Používání dvou telefonů 7 Osobní přizpůsobení 8 Nabíjení

Více

Plantronics Explorer 10. Návod k obsluze

Plantronics Explorer 10. Návod k obsluze Plantronics Explorer 10 Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Přehled náhlavní soupravy 5 Buďte opatrní 5 Pair and Charge 6 Get Paired 6 Activate pair mode 6 Use two phones 6 Reconnect 6 Charge

Více

Voyager Legend. Návod k obsluze

Voyager Legend. Návod k obsluze Voyager Legend Návod k obsluze Obsah Obsah balení 3 Přehled náhlavní soupravy 4 Párování 5 První párování 5 Párování dalšího telefonu 5 Nabíjení 6 Nasazení 7 Změna ušní koncovky 7 Používání na levém nebo

Více

Plantronics Explorer 50. Návod k obsluze

Plantronics Explorer 50. Návod k obsluze Plantronics Explorer 50 Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Přehled náhlavní soupravy 5 Buďte opatrní 5 Pair and Charge 6 Get Paired 6 Activate pair mode 6 Use two phones 6 Reconnect 6 Charge

Více

Plantronics Voyager 835 Návod k obsluze

Plantronics Voyager 835 Návod k obsluze Plantronics Voyager 835 Návod k obsluze Vítejte Děkujeme, že jste si zakoupili náhlavní soupravu Plantronics Voyager 835. Tento návod k obsluze obsahuje pokyny pro nastavení a používání vaší nové náhlavní

Více

BackBeat GO 3. Návod k obsluze

BackBeat GO 3. Návod k obsluze BackBeat GO 3 Návod k obsluze Obsah Přehled náhlavní soupravy 3 Buďte opatrní 3 Párování a nasazení 4 Párování 4 Dopřejte si ten nejlepší zvuk 4 Instalace aplikace 6 Používání aplikace BackBeat GO 3 6

Více

BackBeat SENSE. Návod k obsluze

BackBeat SENSE. Návod k obsluze BackBeat SENSE Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Přehled náhlavní soupravy 3 Buďte opatrní 3 Obsah balení 4 Párování 5 Párování 5 Párování druhého zařízení 5 Párování s počítačem Mac 5 Nabíjení a přizpůsobení

Více

Plantronics Explorer 360. Návod k obsluze

Plantronics Explorer 360. Návod k obsluze Plantronics Explorer 360 Návod k obsluze Vítejte Gratulujeme vám k zakoupení náhlavní soupravy Plantronics. Tento návod k obsluze obsahuje pokyny pro nastavení a používání náhlavní soupravy Plantronics

Více

Plantronics Discovery 925. Návod k obsluze

Plantronics Discovery 925. Návod k obsluze Plantronics Discovery 925 Návod k obsluze Vítejte Děkujeme, že jste si zakoupili sluchátko Plantronics Discovery 925. Tento návod k obsluze obsahuje pokyny pro nastavení a používání vašeho nového sluchátka.

Více

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Návod k obsluze

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Návod k obsluze BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Hlasitost 3 Přehrávání/pozastavení hudby 3 Výběr stopy 3 Otevřený poslech 3 Aktivní redukce hluku 3 Nabíjení 3 Vypnutí mikrofonu

Více

Řada Voyager Edge. Návod k obsluze

Řada Voyager Edge. Návod k obsluze Řada Voyager Edge Návod k obsluze Obsah Obsah balení 3 Přehled náhlavní soupravy 4 Buďte opatrní 4 Přehled nabíjecího pouzdra 5 Párování 6 Párování Bluetooth 6 Párování NFC 6 Párování dalšího telefonu

Více

JABRA STEALTH UC. NNávod k použití. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. NNávod k použití. jabra.com/stealthuc NNávod k použití jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky jsou majetkem příslušných

Více

DWO-3 PŘILBA S BLUETOOTH KOMUNIKÁTOREM

DWO-3 PŘILBA S BLUETOOTH KOMUNIKÁTOREM 1. NÁVOD NA POUŽITÍ ÚVOD Děkujeme, že jste si vybrali tuto motocyklovou přilbu s vestavěným komunikátorem Bluetooth DWO-3. Tento návod Vám poskytne nezbytné informace k ovládání a obsluze tohoto zařízení.

Více

Náhlavní souprava Plantronics Explorer 200 Návod k obsluze

Náhlavní souprava Plantronics Explorer 200 Návod k obsluze Náhlavní souprava Plantronics Explorer 200 Návod k obsluze Vítejte Gratulujeme vám k zakoupení náhlavní soupravy Plantronics. Tento návod k obsluze obsahuje pokyny pro nastavení a používání náhlavní soupravy

Více

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze BackBeat GO 600 Series Návod k obsluze Obsah Párování 3 Párování 3 Párování druhého zařízení 3 Párování s počítačem Mac 3 Nabíjení a přizpůsobení 4 Nabíjení 4 Základy 5 Přehled náhlavní soupravy 5 Vypínač

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA B-SPEECH HEADSET SORA GRATULUJEME Gratulujeme Vám k výběru B- SPEECH SORA headsetu. Tento vám umožňuje bezdrátově komunikovat přes váš mobilní telefon a obsahuje vestavěný mikrofon

Více

BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU. Návod k obsluze. Model: AF80

BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU. Návod k obsluze. Model: AF80 BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU Návod k obsluze Model: AF80 Obsah balení Stereo bluetooth sluchátka Air-Fi Rumble Micro-USB nabíjecí kabel Vak na sluchátka Stereo audio kabel pro

Více

privates bezdrátová sluchátka ovládáním

privates bezdrátová sluchátka ovládáním privates bezdrátová sluchátka s ovládáním Ahoj. Dobrá volba. Díky, že jste zvolili bezdrátová sluchátka s dotykovým ovládáním Outdoor Tech Privates. Vaše vnímání světa bude už za malou chvíli přenášeno

Více

Řada BackBeat FIT 300. Návod k obsluze

Řada BackBeat FIT 300. Návod k obsluze Řada BackBeat FIT 300 Návod k obsluze Obsah Přehled ovládacích prvků na kabelu 3 Buďte opatrní 3 Párování 4 Párování 4 Režim párování 4 Základy 5 Zapnutí a vypnutí 5 Přijetí nebo ukončení hovoru 6 Nastavení

Více

Handsfree souprava vybavená technologií Bluetooth pro mobilní telefony vybavené technologií Bluetooth

Handsfree souprava vybavená technologií Bluetooth pro mobilní telefony vybavené technologií Bluetooth Handsfree souprava vybavená technologií Bluetooth pro mobilní telefony vybavené technologií Bluetooth Popis produktu SUPERTOOTH LIGHT je Bluetooth handsfree souprava podporující telefony s profily headset

Více

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9211132 2. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-23 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

JABRA EVOLVE 65. Návod k použití. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Návod k použití. jabra.com/evolve65 Návod k použití jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky

Více

Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka

Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka 9216262 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e se výrobek BH-905

Více

Jabra ARROW. User manual. www.jabra.com. jabra

Jabra ARROW. User manual. www.jabra.com. jabra Jabra ARROW jabra User manual www.jabra.com Obsah PODĚKOVÁNÍ...2 POPIS JABRA ARROW...2 CO VAŠE NÁHLAVNÍ SOUPRAVA UMÍ...2 ZAČÍNÁME...3 NABÍJENÍ NÁHLAVNÍ SOUPRAVY...4 ZAPNUTÍ A VYPNUTÍ NÁHLAVNÍ SOUPRAVY...4

Více

Jabra HALO. User manual. www.jabra.com

Jabra HALO. User manual. www.jabra.com Jabra HALO User manual www.jabra.com ObSah Poděkování...2 Popis náhlavní soupravy....2 Co vaše souprava UMÍ...3 ZAČÍNÁME...4 Nabíjení náhlavní soupravy...4 Zapnutí a vypnutí náhlavní soupravy...5 Spárování

Více

Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04. Návod k použití

Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04. Návod k použití Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 VLASTNOSTI PRODUKTU... 2 OBSAH BALENÍ... 3 POPIS VÝROBKU... 3 POUŽÍVÁNÍ MIKROFONŮ... 4 INSTALACE BLUETOOTH SADY V AUTOMOBILU...

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

BeeWi Bluetooth Solar - solární handsfree UŽIVATELSKÝ MANUÁL

BeeWi Bluetooth Solar - solární handsfree UŽIVATELSKÝ MANUÁL BeeWi Bluetooth Solar - solární handsfree UŽIVATELSKÝ MANUÁL Děkujeme, že jste si zakoupili BBS020 Solar Hands-Free sadu od BeeWi. Přečtěte si prosím následující návod, kde se dozvíte, jak konfigurovat

Více

Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610)

Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610) Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610) 1.0. vydání 2 Úvod Informace o headsetu Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth BH-610 slouží k vyřizování hovorů bez pomoci rukou a poslechu hudby na cestách.

Více

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze Calisto 7200 Hlasitý USB telefon Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Připojení k počítači 4 Každodenní používání 5 Zapínání 5 Hlasitost 5 Vypnutí a zapnutí mikrofonu 5 Přijetí nebo ukončení hovoru 5 Chování

Více

Jabra Stone2. Návod k obsluze. www.jabra.com

Jabra Stone2. Návod k obsluze. www.jabra.com Jabra Stone2 Návod k obsluze www.jabra.com Obsah PODĚKOVÁNÍ.................................................. 2 POPIS PRODUKTU JABRA STONE2.............................. 2 CO VAŠE NÁHLAVNÍ SOUPRAVA UMÍ...........................

Více

Návod k obsluze. Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu. Model: AF36

Návod k obsluze. Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu. Model: AF36 Návod k obsluze Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu Model: AF36 OBSAH BALENÍ Bezdrátová Bluetooth sluchátka Micro-USB nabíjecí kabel Vak na sluchátka Audio kabel Jack 3,5 mm Návod 1

Více

STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES

STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES model: AF32 Návod k obsluze part of the series Obsah balení Runaway AF32 bezdrátová stereo sluchátka Kabel pro nabíjení (USB 3.5mm) Stereo audio kabel (3.5mm 3.5mm)

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT50 BT25. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT50 BT25. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips BT50 BT25 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace

Více

U¾ivatelská pøíruèka pro stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-503

U¾ivatelská pøíruèka pro stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-503 U¾ivatelská pøíruèka pro stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-503 9203667 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HS-95W je ve shodì se základními po¾adavky

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Průvodce rychlou instalací DA-10294 Děkujeme vám za zakoupení DIGITUS DA-10294. Toto zařízení bylo speciálně vyvinuto pro přehrávání hudby přes Bluetooth z vašeho

Více

HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ

HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ OUTDOOR TECH TAGS HARDWARE 1 2 3 4 5 6 7 Reproduktor Dobíjecí jack Multifunkční tlačítko LED indikátor Vestavěný mikrofon + tlačítko: zvýšit

Více

JABRA PRO 935. Návod k použití. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Návod k použití. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Návod k použití jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní ochranné známky v ní obsažené

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

Jabra SPEAK 450 pro Cisco

Jabra SPEAK 450 pro Cisco Jabra SPEAK 450 pro Cisco NÁVOD K OBSLUZE OBSAH vítejte...2 JABRA Speak 450 pro Cisco - PŘEHLED...3 PŘIPOJENÍ...5 jak používat Jabra Speak 450 pro Cisco...7 PODPORA...8 Technické specifikace...9 1 vítejte

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9220821 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek CK-200 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

Parkovací systém s BT handsfree PWH-40 návod k použití

Parkovací systém s BT handsfree PWH-40 návod k použití Parkovací systém s BT handsfree PWH-40 návod k použití Úvod Děkujeme za nákup parkovacího systému PWH-40 s integrovaným blutooth handsfree. Parkovací systém je technický produkt využívající (podobně jako

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT2200. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT2200. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips BT2200 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 2

Více

20S Bluetooth komunikační systém pro motorky

20S Bluetooth komunikační systém pro motorky Bluetooth komunikační systém pro motorky www.sena.com Uživatelská příručka 1998-2016 Sena Technologies, Inc. Všechna práva vyhrazena. Sena Technologies, Inc si vyhrazuje právo provést jakékoliv změny a

Více

Návod k používání radiostanice. Motorola TLKR T5

Návod k používání radiostanice. Motorola TLKR T5 Návod k používání radiostanice Motorola TLKR T5 OBSAH Bezpečnost produktu a účinky rádiového vysílání přenosných dvousměrných rádií...2 Vlastnosti...2 Ovládání a funkce...3 Displej...4 Obsah balení...5

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

JABRA SPEAK 510. Návod k obsluze. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Návod k obsluze. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Návod k obsluze jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Veškerá práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky

Více

Bluetooth bezdrátové handsfree SP01 Popis handsfree Funkce handsfree Uživatelská příručka

Bluetooth bezdrátové handsfree SP01 Popis handsfree Funkce handsfree Uživatelská příručka Bluetooth bezdrátové handsfree SP01 Popis handsfree 1 2 5 6 Funkce handsfree Uživatelská příručka Odpověď na příchozí telefonní hovor Ukončení hovoru Odmítnutí příchozího hovoru Hlasové upozornění Oznámení

Více

Návod k obsluze. Univerzální Bluetooth vysílač pro bezdrátová sluchátka Model: AF-T1

Návod k obsluze. Univerzální Bluetooth vysílač pro bezdrátová sluchátka Model: AF-T1 Návod k obsluze Univerzální Bluetooth vysílač pro bezdrátová sluchátka Model: AF-T1 B Obsah balení Univerzální Bluetooth vysílač pro bezdrátová sluchátka Bluetooth vysílač Micro-USB napájecí a nabíjecí

Více

Jabra. Talk 30. Návod k použití

Jabra. Talk 30. Návod k použití Jabra Talk 30 Návod k použití 1. Vítejte...3 2. Přehled Jabra Talk 30...4 2.1 Dodávané příslušenství 3. Způsob nošení...5 3.1 Nasazení gelových nástavců 4. Nabíjení...7 4.1 Význam kontrolních světel 4.2

Více

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití Hands free sada do auta U&I-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 3 NÁHLAVNÍ SADA... 3 REPRODUKTOR HANDSFREE... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE... 4 NABÍJENÍ... 5 NABÍJENÍ HEADSETU... 6 NABÍJENÍ

Více

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840 Návod Poslední revize: 20.6.2012 POZNÁMKA: Prosím přečtěte si pečlivě tento manuál před použitím B-840. Také si ověřte veškerou legislativu a speciální požadavky pro

Více

Radiostanice Model MT 550 ČESKY. Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon. Anténa. Tlačítka OVLÁDÁNÍ HLASITOSTI. Tlačítko UZAMČENÍ

Radiostanice Model MT 550 ČESKY. Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon. Anténa. Tlačítka OVLÁDÁNÍ HLASITOSTI. Tlačítko UZAMČENÍ Radiostanice Model MT 550 ČESKY Anténa Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon This Toto zařízení equipment je určeno is intended pro použití for v: use in: AT CY FI IE LU PT BA CZ FR IS MK RO BE DE GB

Více

Sluchátka BLOW BT-770. Návod k použití

Sluchátka BLOW BT-770. Návod k použití Sluchátka BLOW BT-770 Návod k použití Úvod Děkujeme za nákup našich stereo sluchátek z bezdrátovou technologii Bluetooth. Doporučujeme přečíst si návod k obsluze pro nejefektivnější využití těchto moderních

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W Obsah CZ Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení s Bluetooth zařízením 6 Opětovné

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W Obsah CZ Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení s Bluetooth zařízením 6 Opětovné

Více

JABRA move Wireless. Návod k použití. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Návod k použití. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Návod k použití jabra.com/movewireless 1. vítejte...3 2. obsah balení... 4 3. způsob nošení...5 3.1 Nastavení výšky 4. způsob nabíjení... 6 4.1 Stav baterie 5. způsob připojení...7

Více

VLASTNICKÁ PRÁVA BEZEPČNOSTNÍ INSTRUKCE:

VLASTNICKÁ PRÁVA BEZEPČNOSTNÍ INSTRUKCE: VLASTNICKÁ PRÁVA Značka Amethyst Lanchiya a všechny společné výrobky s tímto označením jsou registrované patenty, které patří Foshan LANCHIYA Digital Technology Co., Ltd. Vzhledem k neustálému vývoji v

Více

Jabra SUPREME. Uživatelská příručka. www.jabra.com

Jabra SUPREME. Uživatelská příručka. www.jabra.com Jabra SUPREME Uživatelská příručka www.jabra.com Obsah DĚKUJEME VÁM...2 O NÁHLAVNÍ SOUPRAVĚ JABRA SUPREME....2 FUNKCE náhlavní soupravy...3 ZAČÍNÁME...4 NABÍJENÍ SOUPRAVY...4 ZPŮSOB NOŠENÍ...5 ZAPÍNÁNÍ

Více

1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa

1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa CPA Halo 13 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa Pohotovostní režim: vstup do Menu. V menu: stiskněte pro potvrzení

Více

2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ

2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ 1. NEJDŘÍVE PLNĚ NABIJTE, PAK ZAPNĚTE 2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ 3. PŘIPOJTE VAŠE ZAŘÍZENÍ Plné nabití trvá 3 6 hodin (dle zdroje). Stiskněte a podržte hranaté multifunkční tlačítko na asi 4 sekundy nebo

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W Obsah Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

Vaše uživatelský manuál PLANTRONICS DISCOVERY 925 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2364637

Vaše uživatelský manuál PLANTRONICS DISCOVERY 925 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2364637 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro PLANTRONICS DISCOVERY 925. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5

Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5 Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5 Bezpečnost produktu a účinky rádiového vysílání přenosných dvousměrných rádií Upozornění Před zahájením používání tohoto produktu si pečlivě pročtěte pokyny

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC Obsah Úvod... 1 Příslušenství... 1 Základní vlastnosti... 1 Základní složení/montáž... 2 Montážní postup... 2 Bezpečnost... 5 Ilustrace funkcí panelu... 7 Ilustrace funkcí zadní

Více

52ASWCUNI. Univerzální rozhraní k ovládání autorádia prostřednictvím tlačítek na volantu. Montážní příručka

52ASWCUNI. Univerzální rozhraní k ovládání autorádia prostřednictvím tlačítek na volantu. Montážní příručka 52ASWCUNI Univerzální rozhraní k ovládání autorádia prostřednictvím tlačítek na volantu Montážní příručka Obsah Úvodní informace... 1 Obsah balení... 2 Před zahájením montáže... 2 Popis modulu a propojovacího

Více

JABRA PRO 935. Návod k použití. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Návod k použití. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Návod k použití jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní ochranné známky v ní obsažené

Více

MONCAR1125W Uživatelský manuál

MONCAR1125W Uživatelský manuál MONCAR1125W Uživatelský manuál Přehled Zařízení je zrcátkem vybavené Bluetooth rozhraním s podporou protokolu A2DP pro možné spojení s většinou mobilních telefonů. Pro možnost využití zrcátka jako handsfree

Více

Nokia Bluetooth Headset BH-209 9204659/3

Nokia Bluetooth Headset BH-209 9204659/3 Nokia Bluetooth Headset BH-209 1 5 2 3 4 7 8 6 11 9 10 9204659/3 PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HS-97W je ve shodì se základními po¾adavky a dal¹ími pøíslu¹nými

Více

Bluetooth reproduktor Sonar LED

Bluetooth reproduktor Sonar LED Bluetooth reproduktor Sonar LED Uživatelská příručka 33041 Důležité bezpečnostní pokyny Reproduktor uchovávejte mimo vodu a další kapaliny. Reproduktor uchovávejte mimo dosah zdrojů tepla. Úpravou hlasitosti

Více

Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka

Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka Bezdrátová HD sluchátka RH-300, 2,4 GHz Rychlý průvodce nastavením Obsah balení Prodlužovací kabel USB Bezdrátová sluchátka HD,

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

NÁVOD K POUŽITÍ HUDEBNÍ ČEPICE CZ -1- Aktuální verzi návodu v elektronické podobě najdete na www.tvproducts.cz

NÁVOD K POUŽITÍ HUDEBNÍ ČEPICE CZ -1- Aktuální verzi návodu v elektronické podobě najdete na www.tvproducts.cz CZ NÁVOD K POUŽITÍ HUDEBNÍ ČEPICE CZ -1- Návod k použití CZ Hudební čepice Tento návod slouží pro správné používání výrobku. Uchovejte jej pro jeho případné další použití. Před použitím si, prosím, přečtěte

Více

Pohotovostní režim: vstup do Audio přehrávače. V menu: pohyb nahoru. Pohotovostní režim: vstup do Zpráv. V menu: pohyb doprava.

Pohotovostní režim: vstup do Audio přehrávače. V menu: pohyb nahoru. Pohotovostní režim: vstup do Zpráv. V menu: pohyb doprava. myphone HAMMER 2 Návod Pozice Popis 1 Micro USB konektor Funkce Slouží k nabíjení a připojení datového kabelu. Krytka musí být vždy řádně upevněna a nepoškozena, aby byl telefon vodě a prachu odolný. 2

Více

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Návod k použití jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky jsou majetkem

Více

ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR

ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR Outdoor Tech ADAPT přidává funkci Bluetooth technologie a mikrofonu jakémukoliv zařízení s 3,5 mm audio jackem. VYUŽIJ BLUETOOTH Outdoor Tech ADAPT přidává funkci Bluetooth technologie

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka Monitor HP ENVY 23 IPS Uživatelská příručka 2013, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Microsoft

Více