Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ičo: MK ČR E 22256

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256"

Transkript

1 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. II./02/2016 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ičo: MK ČR E SHRNUTÍ MIMOŘÁDNÝCH KOMUNÁLNÍCH VOLEB V sobotu se ve Slezských Pavlovicích uskutečnily mimořádné volby. Občané Slezských Pavlovic měli možnost volit mezi nezávislým sdružením Budoucnost Pavlovic a KSČM. K volebním urnám přišlo 108 občanů ze 161 pravoplatných voličů v obci. Účast se tak vyšplhala na 67,08 procent. Mimořádné volby vyhrálo sdružení nezávislých kandidátů Budoucnost Pavlovic USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Ve středu zveme všechny občany na zasedání zastupitelstva obce Slezských Pavlovic. V rámci ustavujícího zasedání složí noví zastupitelé slib a dojde k volbě starosty a místostarosty. Dalším bodem jednání bude volba předsedy finančního a kontrolního výboru a zřízení dalšího výboru či komise. Nebudou chybět také a oproti roku 2014 sdružení získalo 4 mandáty a KSČM 1 mandát do zastupitelstva obce. Do zastupitelstva tak usedne Lenka Drozdová, Věra Rejdová, Tomáš Kotásek, Eduard Müller a Miroslava Rygelová. organizační záležitosti obce a závěrečná diskuze. Ustavující schůze se bude konat od 17 hodin na Obecním úřadě ve Slezských Pavlovicích (zasedací místnost).

2 NAŠE OBEC ZBYTKY ZVÍŘAT V PRUDNIKU! Již od pondělí se v médiích o Slezských Pavlovicích hovoří jako o místě hrůzy, kde byly v nedalekém Prudnickém potoku nalezeny hlavy, kosti a kůže divočáků a daňka (i když média celou situaci nafoukli a hovoří o desítkách mrtvých těl zvířat nalezených v potoce, který je zásobárnou pitné vody v blízkém Polsku). O této skutečnosti byla starostka obce seznámena až při pondělním přepadu televizních štábů z TV Nova a ČT, kteří doprovázeli tři pracovníky státní veterinární správy. Zástupci veterinární správy popsali starostce celou situaci a nařídili další postup. Hned po odchodu všech zúčastněných, starostka povolala zaměstnance obce (rychlou rotu) a jeli na místo činu odklidit zbytky zvířat. Ty byly poté na náklady obce (v celkové hodnotě 330 Kč.) převezeny Veterinárním asanačním ústavem (tzv. kafilérkou). Od tohoto dne se na obecním úřadě vystřídali snad všichni zástupci orgánů státní správy (policie, životního prostředí, povodí Odry, atd.), kteří se snažili zjistit bližší informace, protože dle jejich slov, o ničem nevěděli. O vzniklé situaci se většina z nich dozvěděla také z médií. Což je velice překvapivé, neboť dle slov různých médií o tomto případu měli v dané pondělí vědět téměř všichni jmenovaní. Samozřejmě to, co se stalo je neomluvitelné! Je to nelidské a nepochopitelné chování. Celá situace je obklopena různými spekulacemi, kdo to udělal (myslivec, pytlák?), jak a kdy to oznamovatel zjistil (náhodnou procházkou či snad pravidelným sledováním viníků?)... Doufejme, že se tato záležitost brzy vyřeší a naše obec nebude vnímána pouze na základě negativních událostí, ale naopak jako oblast, která je obklopena přírodní přírodou a má co nabídnou návštěvníkům jak Slezských Pavlovic, tak celého Osoblažska. Motto pro tento týden: Skutečné přátelství je jako pevné zdraví; stěží si uvědomujeme jeho hodnotu, dokud o něj nepřijdeme (Charles Caleb Colton ( ), anglický spisovatel).

3 KRÁTKÉ ZPRÁVY DĚTSKÝ KARNEVAL V sobotu se ve Slezských Pavlovicích uskutečnil dětský karneval. Akci uspořádal místní Český svaz žen (ČsŽ) ve spolupráci s obcí. Karnevalu se zúčastnilo hodně dětí i dospělých. Všechny děti přišly v krásných maskách (od princezen, čarodějů, víl, berušek až po spidermany či fotbalisty, aj.). Děti absolvovaly různé vědomostní i sportovní disciplíny a nechyběla také tancovačka v maskách. Protože všechny masky byly povedené, dostaly všechny děti balíček jako odměnu za krásnou masku. ČsŽ připravil pro děti i dospělé příjemné občerstvení. Akce se velmi zdařila a věřím, že si to všechny děti a nejen děti, skvěle užili. PODMÍNKY POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKŮ NA VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ PRÁCE Stejně tak jako každý rok, i ten letošní, nabízí místním občanům časově omezené pracovní příležitosti na pozici veřejně prospěšných pracovníků (VPP). Avšak i letos jsou tato pracovní místa vymezena konkrétní cílové skupině s konkrétními a jasně definovanými podmínkami (které se od loňského roku opět změnily a zpřísnily). V letošním roce jsou příspěvky určeny pro uchazeče, kterým se při zprostředkování zaměstnání věnuje zvýšená péče a kterým nebylo možno nalézt vhodné pracovní uplatnění jinýn způsobem. Upřednostňováni budou uchazeči s kumulací více hendicapů: např. a) pro uchazeče vedené na ÚP nepřetržitě déle než 12 měsíců, b) pro uchazeče vedené na ÚP déle než 3 měsíce, kterým je vzhledem k jejich zdravotnímu stavu, věku, či péči o dítě věnována zvýšená pozornost, nebo c) z jiného vážného důvodu bránícího jejich vstupu na volný trh práce (za vážný důvod je považováno např. ohrožení sociálním vyloučením). CO NOVÉHO PŘIPRAVUJEME... V rámci zkrášlování naší obce jsme se rozhodli vyrobit nový informační panel, který usnadní orientaci v obci nově příchozím návštěvníkům a turistům. Nový infopanel nahradí původní rozbitý a bude se nacházet na stejném místě, tedy u autobusové zastávky. Infopanel se bude skládat z orientační mapy, na které bude graficky zobrazena poloha obce s místními zajímavostmi. Druhou část panelu bude zdobit ručně vyřezávaný znak obce, který pro obec vyrobil a věnoval Přemysl Drozd. BLAHOPŘÁNÍ K JUBILEU!!! V únoru oslaví své jubilejní 75. narozeniny pan Zdeněk Lapuník, kterému bychom za obec Slezské Pavlovice, chtěli popřát všechno nejlepší, hodně štěstí a spokojenosti a do dalších let pevné zdraví a rodinnou pohodu.

4 DOTAZY OBČANŮ JAKÝM ZPŮSOBEM SE BUDE VYÚČTOVÁVAT TEPLO? Aktuální téma, které zajímá asi všechny nájemníky bytového domu u Sv. Jana, je vyúčování tepla za loňský rok Je nutno říci, co vše se do vyúčtování bude započítávat. Dle zjištěných informací se spotřeba tepla vypočítává z 60-ti% reálné spotřeby tepla, tedy podle údajů naměřených na měřácích, které má každý nájemník bytu nainstalované na radiátorech a ze 40-ti% dle podlahové plochy každého bytu. Dále je nutno do výpočtu započítat celkovou spotřebu energie kotle a náklady na provoz, tedy náklady na kotelníka. Všechny tyto údaje budou zaslány firmě PROFITHERM CZ s.r.o., která nám zajišťuje odborný servis a rozúčtování spotřeby tepla na bytovou jednotku. Tyto výpočty nám firma bude schopna zajistit až po vyúčtování energie z ČEZu. Počítejme tedy s vyúčtováním tepla vždy v měsících květen - červen daného roku. JAK SE BUDE HRADIT ENERGIE ZA SPOTŘEBU KOTLE? Asi jak všichni víte, stavba je stále ještě v procesu dokončovacích prací. Součástí dokončovacích prací je také připojení kotle na samostatné odpočtové hodiny. Do dnešního dne je kotel napojený na společné prostory vchodu č. 91. Po vyúčtování energie z ČEZu budeme znát celkovou hodnotu spotřeby za prostory ve vchodě č. 91. Tato celková částka bude odečtena částkou za užívání společného prostoru vchodu č. 91. Finální částka za společný prostor bude vypočtena podle průměrné spotřeby za posledních 5 let. Po odečtení částky za společný prostor, zůstane výsledná částka a ta bude zaslána firmě PROFITH- ERM CZ, která ji započítá do výpočtu za spotřebu tepla. (Ukázkový příklad: celková částka za vyúčtování z ČEZu bude 8 000,-. Částka za společené prostory za posledních 5 let byla cca. 1300,-. Tuto částku odečteme = 6 700,- a tu zašleme firmě PROFITHERM, která ji započítá do celkového vyúčtování). Vaše nápady, dotazy, příspěvky, připomínky, můžete posílat na obec@slezskepavlovice.

5 KLUB DĚTI Z DŽUNGLE / KNIHOVNA Knihovna je k dispozici na obecním úřadě pravidelně každý pátek od do hodin. Je určená všem dětem i dospělým. V tuto dobu má každý čtenář možnost si vypůjčit knihy nebo jen tak strávit 2 hodiny v knihovně a zahrát si deskové hry či malovat. V současné době má knihovna 20 stálých čtenářů. Čtenáři mají možnost knihy vybírat ze stálého knižního fondu, ale také jsou zde k dispozici knihy, které se pravidelně obnovují. Cirkulační knihy nám poskytuje Městká knihovna Bruntál. Registrační poplatek pro děti činí 10,- Kč a pro dospělé 20,-Kč. Neváhejte a zaregistrujte se! KLUB DĚTI Z DŽUNGLE Klub Děti z Džungle je pro děti k dispozici vždy od pondělí do středy od do nebo každý čtvrtek od do hodin. V klubu mají děti možnost využít internet, zapůjčit si deskové hry, skákací míče, výtvarné pomůcky, zahrát si fotbálek nebo se ve čtvrtek účastnit programu, který pro ně v rámci klubu pravidelně připravujeme. PROGRAM KLUBU DĚTI Z DŽUNGLE V ÚNORU A BŘEZNU Vyrábění masek na masopust Vyrábění masek na masopust Turnaj pro děti FOTBÁLEK Registrace účastníků na turnaj do do hodin v knihovně. Pro děti od 6-15 let. Budeme se těšit! Vyrábění přání k MDŽ Tvoření na velikonoce Vyrábění Morany Tvoření na velikonoce Turnaj ve hře Člověče nezlob se!

6 KAM ZA ZÁBAVOU PAVLOVICKÝ PLES NA TÉMA A NĚCO NA HLAVĚ Jste srdečně zváni na Pavlovický ples, který je tentokrát na téma A něco na hlavě. Ples pořáda ČSŽ a obec Slezské Pavlovice. KDY: od hod KDE: kulturní dům ve Slezských Pavlovicích Vstupné: 40,-Kč. MASOPUSTNÍ PRŮVOD S TANCOVAČKOU Zveme všechny děti a dospělé na masopustní průvod! Masky s sebou :-) KDY: v pátek od 17 hod. KDE: sraz masek před ALTÁNEM Občerstvení zajišťuje CYKLOKLUB! TRADIČNÍ PLES V HLINCE Jste srdečně zváni na tradiční ples v Hlince! KDY: KDE: kulturní dům v Hlince Občerstvení, tombola a dobrá muzika! PROMÍTÁNÍ FILMU ZMIZELÁ Film je vhodný pro mládež od 15 let. Jedná se o drama/thriler, který jste si vybrali svým hlasováním. Film pojednává o ženě jménem Amy, která se ztratila v den pátého výročí svatby s Nickem. Vše naznačuje, že nezmizela dobrovolně. TERMÍN PROMÍTÁNÍ BUDE UPŘESNĚN. KLUB PRO SENIORY KAŽDÝ PÁTEK!!! Vždy v pátek od 16 hod. do 18 hod. v knihovně na obecním úřadě. Občerstvení zajištěno (káva, čaj)! V rámci klubu pro Vás připravujeme zajímavé doplňkové činnosti - dle Vašeho zájmu (např. ruční práce, besedy, cvičení...). Budeme se těšit na Vaši účast!!!

Infozpravodaj ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI. Slezské Pavlovice

Infozpravodaj ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI. Slezské Pavlovice Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 č. VI./04/2016 MK ČR E 22256 ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI OČEKÁVANÁ OPRAVA CENTRÁLNÍ CESTY V

Více

ZI Infozpravodaj ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK. Slezské Pavlovice. č. V./05/2016

ZI Infozpravodaj ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK. Slezské Pavlovice. č. V./05/2016 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK č. V./05/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK Vážení

Více

Členský informační pololetník

Členský informační pololetník Přejeme všem členům šťastný nový rok!!! Hodně štěstí, zdraví a úspěchů ve všech oblastech života. Nezapomeňte,že jsme stále s Vámi a pro Vás po celý rok. Váš tým spolupracovníků České unie neslyšících

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva

OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva Předseda OV: Petr Kabát Členové: Lenka Kadlecová, Andrea Maturová, Mgr. Jaroslav Hodyc, Ing. Jakub Procházka, Jindřich Polívka DiS.,

Více

PŘIPRAVOVANÉ AKCE. občasník obcí Střelské Hoštice, Kozlov, Střelskohoštická Lhota a Sedlo 1/2016 MASOPUST

PŘIPRAVOVANÉ AKCE. občasník obcí Střelské Hoštice, Kozlov, Střelskohoštická Lhota a Sedlo 1/2016 MASOPUST občasník obcí Střelské Hoštice, Kozlov, Střelskohoštická Lhota a Sedlo 1/2016 MASOPUST Masopust není přímo svátkem církevního u, ale velmi těsně s ním souvisí. Je to krátké období před začátkem postní

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE 12.3.

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE 12.3. ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. III./03/2016 DÁMSKÁ JÍZDA ANEB SPORTEM KU ZDRAVÍ Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 DÁMSKÁ JÍZDA aneb SPORTEM KU ZDRAVÍ Vážení

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. I./09/2015 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ!!! Vážení spoluobčané, příští týden ve čtvrtek 1.10.2015 od

Více

Blahopřejeme všem, kteří se narodili v březnu, přejeme vše nejlepší a splnění všech přání v dalším roce.

Blahopřejeme všem, kteří se narodili v březnu, přejeme vše nejlepší a splnění všech přání v dalším roce. Spolek neslyšících Břeclav, z.s., Kapusty 282/12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 3. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ,

Více

Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ. Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012

Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ. Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012 Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012 KRÁTKÉ OHLÉDNUTÍ Memoriál Otakara Korbáše V sobotu 4. 8. 2012 proběhl tradiční fotbalový

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice DIAMANTOVÁ SVATBA V PAVLOVICÍCH č. VI./12/2015 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 Už 60 let spolu pan a paní Chalupovi sdílejí

Více

Zpravodaj obce Kaliště

Zpravodaj obce Kaliště Ročník 2., vydání 1. Březen 2015 Zpravodaj obce Kaliště Obsah: 1. Slovo úvodem 2. Ohlédnutí za zimou 3. Masopust 2015 a hasičský ples 4. Informace obecního úřadu 5. Tříkrálová sbírka 2015 6. GoSMS buďte

Více

Spolek neslyšících Břeclav, z.s. sociální služby - 17. listopadu 1a člen Českomoravské jednoty neslyšících tel/fax: e-mail Vážení přátelé,

Spolek neslyšících Břeclav, z.s. sociální služby - 17. listopadu 1a člen Českomoravské jednoty neslyšících tel/fax: e-mail Vážení přátelé, Spolek neslyšících Břeclav, z.s., Kapusty 282/12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332

Více

SEMECHŇÁK 14. 4. 2014

SEMECHŇÁK 14. 4. 2014 ROČNÍK XVIII, ČÍSLO 1 SEMECHŇÁK 14. 4. 2014 Zpravodaj Obecního úřadu Semechnice www.semechnice.cz semechnice@semechnice.cz SLOVO STAROSTY Nejdůležitější body: Stručně popište nejdůležitější body. Stručně

Více

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá.

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. 2015 Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. Vážení spoluobčané, je tu konec října, před námi poslední dva měsíce roku a opět vám do schránek přinášíme náš zpravodaj. V obecním zastupitelstvu

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Gymnázium

Více

11. ledna 2014 Tříkrálová sbírka 16. ledna 2014 "Od Nilu na Vrabčák"

11. ledna 2014 Tříkrálová sbírka  16. ledna 2014 Od Nilu na Vrabčák V sobotu 11. ledna 2014 proběhla v našem Domově Tříkrálová sbírka. Koledníci z Deblína s charitní pokladničkou navštívili naše klienty na pokojích i řádové sestry. Výtěžek sbírky byl odevzdán na potřeby

Více

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 správný cíl Vaší cesty Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 Jezdíte rádi na kole? A jezdíte na kole i do zaměstnání? Pak se registrujte do motivační celorepublikové kampaně Do práce na kole, která se poprvé uskuteční

Více

Mokrovratský zpravodaj

Mokrovratský zpravodaj číslo 1 leden 2015 Mokrovratský zpravodaj Měsíčník pro Mokrovraty, Pouště a okolí Milí spoluobčané, přejeme Vám příjemné zimní měsíce, hlavně hodně zdraví a pohody. Zprávy z obce Usnesení ze zápisu č.

Více

ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE

ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE Vážení čtenáři, přinášíme Vám druhé letošní číslo zpravodaje, ve kterém se dočtete něco málo z dění v naších obcích. Z obsahu: z jednání zastupitelstva, z historie obce,

Více

1 Řepnický zpravodaj leden 2004

1 Řepnický zpravodaj leden 2004 1 Řepnický zpravodaj leden 2004 Vážení spoluobčané! Stojíme na prahu nového roku, kdy každý bilancuje rok minulý a dává si předsevzetí do roku příštího. O to bychom se chtěli pokusit i my. V minulém roce

Více

Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková

Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková HISTORIE KNIHOVNY 1882 založen Čtenářský spolek Bořický 1967 vznik profesionální knihovny (Milín čp. 1, u Čalounů)

Více

Ročník : 2012 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo : 1

Ročník : 2012 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo : 1 ŽĎÁRSKÉ LISTY oficiální zpravodaj Obce Žďár vydávaný zastupitelstvem obce Ročník : 2012 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo : 1 Vážení spoluobčané, do rukou se Vám dostává první číslo obecního zpravodaje

Více

Vánoční slovo. Dnes v čísle

Vánoční slovo. Dnes v čísle Vánoční slovo Dnes v čísle Vánoční slovo... 1 Obecní úřad informuje... 2 Tuhá zima zasáhla celé Česko... 3 Zpomalovací prahy... 4 Havárie telefonního kabelu... 4 Obecně závazné vyhlášky... 4 Mikulášská

Více

ÚNOR To to letí, začalo nám už 2. pololetí! A s ním již 3. projektový a oborový den, další ze zajímavých matematických workshopů, recitační soutěž a mnoho dalšího! MASOPUST V 1.A Ani v posledním zimním

Více

Základní škola a mateřská škola Rudoltice. Informace pro rodiče

Základní škola a mateřská škola Rudoltice. Informace pro rodiče Základní škola a mateřská škola Rudoltice Informace pro rodiče Základní informace o mateřské škole Mateřská škola je součástí celého komplexu Základní školy a mateřské školy Rudoltice, který zahrnuje základní

Více

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři,

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři, 1/2014 Vážení čtenáři, vítám Vás u prvního letošního čísla našeho Zpravodaje, kterým se Vám snažíme již čtvrtým rokem přinášet informace o dění v obci i místních spolcích. V letošním roce nás kromě jiného

Více

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO)

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO) INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU Z jednání rady obce (RO) RO schválila uzavření smlouvy o věcném břemeni s ČEZ Distribuce, a.s., na p. č. 2088/3 ost. plocha a p. č. 2088/7 ost. plocha pro stavbu přípojka podzemního

Více

Chotečánek PF 2014. čtvrtletník OU Choteč leden 2014

Chotečánek PF 2014. čtvrtletník OU Choteč leden 2014 Chotečánek čtvrtletník OU Choteč leden 2014 PF 2014 12 obsah Slovo starosty Z úřadu a zastupitelstva Zápis prvňáčků v ZŠ Sezemice Hasiči Myslivci Halloweenské maškarní odpoledne Posezení se seniory Adventní

Více

Zasedání obecního zastupitelstva

Zasedání obecního zastupitelstva Zasedání obecního zastupitelstva č.32 24. 2. 2014 Usnesení: 1. Zastupitelstvo obce Kameničná schvaluje rozpočet obce Kameničná na rok 2014 ve výši 3.386.000 v části příjmové i výdajové. 2. Různé: 2.1.Zastupitelstvo

Více

Telefonní čísla pracovnic

Telefonní čísla pracovnic Spolek neslyšících Břeclav, z.s., Kapusty 282/12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332

Více

RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště)

RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště) RC CHVALETTICE, U Stadionu 240 (naproti poště) 533 12 Chvaletice, IČO: 22829725 HNÍZDEČKOVÝ ZPRAVODAJ 3/2011 web: rc-chvaletice.wz.cz tel.: 608 240 368 e-mail: rc-chvaletice@seznam.cz RODINNÉ CENTRUM OSLAVILO

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011 ÚVOD ČINNOST PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ KNIHOVNÍ FOND ČTENÁŘI, VÝPŮJČKY, NÁVŠTĚVNÍCI SLUŽBY KULTURNĚ VÝCHOVNÁ ČINNOST HOSPODAŘENÍ VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ VYPRACOVALA - MIROSLAVA

Více

ZI Infozpravodaj KOMUNÁLNÍ VOLBY. Slezské Pavlovice č. III./07-09/2018 JAK SPRÁVNĚ VOLIT, OZNAČOVAT KANDIDÁTNÍ STRANY!

ZI Infozpravodaj KOMUNÁLNÍ VOLBY. Slezské Pavlovice č. III./07-09/2018 JAK SPRÁVNĚ VOLIT, OZNAČOVAT KANDIDÁTNÍ STRANY! ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. III./07-09/2018 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 KOMUNÁLNÍ VOLBY Vážení spoluobčané, již tento týden nás čekají komunální

Více

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Zpravodaj obce Zahnašovice číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Krásné ȷarní dny Co nového se plánuȷe v letošním roce v obc? V těchto dnech obec obdržela vyjádření Povodí Moravy k manipulačnímu

Více

Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro seniory: Přístup seniorů k nabídce zájmových a vzdělávacích aktivit pro občany vyššího věku

Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro seniory: Přístup seniorů k nabídce zájmových a vzdělávacích aktivit pro občany vyššího věku Seznam příloh Příloha č. 1: Dotazník pro seniory: Přístup seniorů k nabídce zájmových a vzdělávacích aktivit pro občany vyššího věku Příloha č. 2: Dotazník pro seniory bydliště v pobytovém zařízení pro

Více

Zpráva o činnosti MC Domeček za r. 2006

Zpráva o činnosti MC Domeček za r. 2006 Zpráva o činnosti MC Domeček za r. 2006 Poslání MC Domeček Posláním a cílem MC Domeček je odstranění izolace rodičů na mateřské dovolené a její zpestření, usnadnění jejich návratu zpět do zaměstnání a

Více

ZPRAVODAJ. Únor 2/2016. Na svatého Valentina zamrzne i kolo mlýna.

ZPRAVODAJ. Únor 2/2016. Na svatého Valentina zamrzne i kolo mlýna. 2/2016 S T E H E L Č E V S K Ý ZPRAVODAJ Únor Na svatého Valentina zamrzne i kolo mlýna. Ani jsme se nenadáli a první letošní měsíc uplynul jako voda v potoce. Je to až s podivem, ale máme za sebou Myslivecký

Více

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 Vyhlášení veřejné sbírky na rekonstrukci ROZHLEDNY NA KŘÍŽKÁCH Účelem sbírky je záchrana a zhodnocení tohoto místa pro současné i příští generace a z tohoto

Více

I. pololetí. Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany. Pražský spolek neslyšících

I. pololetí. Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany. Pražský spolek neslyšících 2016 I. pololetí Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé pro Prahu a Středočeský kraj, o.p.s. pobočka Praha Modřany Pražský spolek neslyšících http://www.cnn-ops.cz Adresa: Darwinova 24, Praha 12 - Modřany

Více

2016 LEDEN - BŘEZEN. Písek

2016 LEDEN - BŘEZEN. Písek 2016 LEDEN - BŘEZEN Písek 1 SLOVO ŘEDITELKY Vážení a milí, zhluboka se nadechněte. Cítíte ve vzduchu tu vůni jara? To letošní podle astrologického kalendáře začalo přesně 20. března v 5 hodin a třicet

Více

www.brezova.cz Vážení spoluobčané, Mgr. Kateřina Novotná místostarosta Ing. Karel Adámek Eduard Kutlák Mgr. Kamila Ondráčková

www.brezova.cz Vážení spoluobčané, Mgr. Kateřina Novotná místostarosta Ing. Karel Adámek Eduard Kutlák Mgr. Kamila Ondráčková www.brezova.cz Vážení spoluobčané, po roce se vám do rukou dostává další vánoční vydání Březovského občasníku. Přichází doba, kdy se všichni zastavují ve svých myslích, vzpomínají na své známé, přátele

Více

únor 2015 Celkem vybráno na poplatcích v Kč

únor 2015 Celkem vybráno na poplatcích v Kč obce Uhlířov únor 2015 JE VIDĚT, ŽE STÁLE VÍCE OBČANŮ TŘÍDÍ ODPAD Jistě mnoho z Vás zvedlo ze židle zvýšení poplatku za odpady. Přes všechny sliby, že když budete třídit odpady bude cena za ně jestli ne

Více

Leden 2015 V lednu nastoupily dvě nové pracovnice.do keramické dílny paní Martina Beranová a paní Marcela Dvořáková do přímé péče. Z klientů nikdo nový nepřišel, máme plný stav. Chystáme se oslavit pololetní

Více

Z Á P I S Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE. 5. Přijetí Obce Slezské Pavlovice do společnosti Osoblažské odpady, s.r.o.

Z Á P I S Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE. 5. Přijetí Obce Slezské Pavlovice do společnosti Osoblažské odpady, s.r.o. OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Termín konání: Místo konání: Z Á P I S Z 1. ZASEDÁNÍ

Více

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ Mladecké noviny ČÍSLO 66 PROSINEC NEPRODEJNÉ 12/2015 Vážení spoluobčané, přeji vám všem i vašim blízkým příjemné prožití vánočních svátků, které budou naplněny radostí, štěstím, vnitřní harmonií a pohodou.

Více

Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní.

Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní. Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní. Jaroslav Matějka se narodil v roce 1940 v Litomyšli. Od roku 1960 žije ve

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 19. ročník duben 2013 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 Usnesením č. 14/2013 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2013. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. února 2011

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. února 2011 17. ročník únor 2011 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. února 2011 Usnesením č. 5/2011 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2010. Obec hospodaří se schváleným rozpočtem a každá změna

Více

VYDÁVÁ OBEC TOCHOVICE

VYDÁVÁ OBEC TOCHOVICE VYDÁVÁ OBEC TOCHOVICE I/2016 www.tochovice.cz www.facebook.com/tochovice Nová úpravna vody včetně technologického vybavení v podzemí vodojem 2 x 20 m3 KRAJSKÝ AGRO CS Pohár - Osmifinále SK Tochovice -

Více

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013 sudkovský zpravodaj Číslo 3/2012 Vydává Obecní úřad Sudkov www.sudkov.zabrezsko.cz OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ZIMA ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY Je tu prosinec a přicházíme s dalším číslem našeho časopisu. První tři měsíce utekly jako voda, všichni si zvykli na každodenní kolotoč a děti se pomalu

Více

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2008 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2008 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 4 6/2008 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK O B S A H 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. 1.sraz chodouňských rodáků 1.2. Pomozte nám řešit trvalý nepořádek u kontejnerů

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Mateřské centrum Na zámečku. Výroční zpráva. Nové Město nad Metují

Mateřské centrum Na zámečku. Výroční zpráva. Nové Město nad Metují Mateřské centrum Na zámečku Výroční zpráva 2012 Nové Město nad Metují Obsah: 1. Základní údaje 2. Naše poslání a činnost 3. Činnost v průběhu roku a) pravidelná b) mimořádné akce 4. Spolupráce 5. Výhled

Více

Zprávy z České. *** Pro děti i dospělé *** 13. číslo/ listopad 2015. *** Vzpomínka na oslavy 230 let založení obce Česká ***

Zprávy z České. *** Pro děti i dospělé *** 13. číslo/ listopad 2015. *** Vzpomínka na oslavy 230 let založení obce Česká *** *** Pro děti i dospělé *** Zprávy z České Občasník 13. číslo/ listopad 2015 Ve dnech 19. a 20. září jsme si připomenuli 230. výročí založení naší obce. Při této příležitosti byla slavnostně otevřena nově

Více

Z Á P I S Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ

Z Á P I S Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Z Á P I S Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2013

V Ř E S K O V Á K listopad 2013 V Ř E S K O V Á K listopad 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, práce na kanalizaci se již dostaly opravdu ke svému konci, nyní nás ještě čeká papírová bitva. Bohužel musím oznámit, že spuštění proběhne

Více

Zpravodaj. obce Dobratice

Zpravodaj. obce Dobratice Zpravodaj obce Dobratice www.dobratice.cz Dne 18. 3. 2010 č. 3/2010 Další zasedání zastupitelstva Obce Dobratice se bude konat ve středu 14. dubna 2010 v 17. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Více

Číslo 69 Březen 2010 ODPADY

Číslo 69 Březen 2010 ODPADY Číslo 69 Březen 2010 ODPADY Zastupitelstvo obce Střelské Hoštice odsouhlasilo na svém zasedání dne 10.2.2010 výši místního poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová, Ing. Petr Kollert,

Více

POZVÁNKA. na schůzi shromáždění společenství vlastníků

POZVÁNKA. na schůzi shromáždění společenství vlastníků POZVÁNKA na schůzi shromáždění společenství vlastníků předsedkyně výboru Společenství Kaštanová III. čp. 683, Eva Kyselá, spolu s dalšími členy výboru svolávají v souladu se stanovami Společenství Kaštanová

Více

Infozpravodaj. Slezské Pavlovice NOVINKY Z NAŠÍ OBCE. č. II./04-06/2018. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256

Infozpravodaj. Slezské Pavlovice NOVINKY Z NAŠÍ OBCE. č. II./04-06/2018. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256 Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. II./04-06/2018 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 Vážení spoluobčané, Po delší době jsme opět zde s novým číslem Infozpravodaje.

Více

Program akcí na rok 2015

Program akcí na rok 2015 Líšný Program akcí na rok 2015 2015 www.lisny.cz Milí a vážení obyvatelé a příznivci Líšného, s roční přestávkou zapříčiněnou nedostatkem fotografií opět líšenští organizátoři předkládají pestrou nabídku

Více

OBEC ČASY. Vážení a milí čtenáři,

OBEC ČASY. Vážení a milí čtenáři, OBEC ČASY ZPRAVODAJ OBCE ČASY 4. Ročník * číslo 1 * 10. června 2013 Vážení a milí čtenáři, po dlouhé odmlce k Vám přicházíme s novým číslem našeho čaského občasníku. Velice nás těší, že jste si na něj

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Program: Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod.

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Program: Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Hasičský dům Veltrusy Ing. Marta Baránková, Tomáš Čapek, Ing.

Více

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci.

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci. Obecní úřad Dolany u Klatov tel. 376 313 620, fax 376 323 620, e-mail obec.dolany@worldonline.cz, www.obec-dolany.cz úřední dny: PO, St 7.30 17.00 hodin, Čt 7.30 15.00 hodin Obecní zpravodaj č. 2/2010

Více

4. schůzka KDK Karlovarský kraj v r. 2015

4. schůzka KDK Karlovarský kraj v r. 2015 4. schůzka KDK Karlovarský kraj v r. 2015 Termín: 13. listopadu 2015 od 12:30 hodin, Krajská knihovna Karlovy Vary Knihovna jméno člena Přítomna/omluvena dne Božíčany J. Nemčičová ano Františkovy Lázně

Více

UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014

UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014 Lipovský ZPRAVODAJ LISTOPAD 2014 vydává obec Lipová-lázně www.lipova-lazne.cz www. ic-lipova.cz vydáno: 24. 11. 2014 OBECNÍ ÚŘAD UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014 USNESENÍ

Více

STANOVY. Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice. !Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 -

STANOVY. Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice. !Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 - STANOVY Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice!Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 - Článek 1 Historie Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice je pokračovatelem

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

č. 5/2005 Měsíčník MČ Praha Lysolaje

č. 5/2005 Měsíčník MČ Praha Lysolaje -------------------------------------------------------------------------------------- Lysolajský zpravodaj Měsíčník MČ Praha Lysolaje č. 5/2005 zdarma --------------------------------------------------------------------------------------

Více

Na slovíčko. BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA. Vážení rodiče, milí žáci!

Na slovíčko. BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA. Vážení rodiče, milí žáci! BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA JANA PAVLA II. HRADEC KRÁLOVÉ Na Hradě 90 IČ: 71 341 072 500 03 Hradec Králové www.czshk.cz Tel.: 495 515 823 jan.trdlicka@czshk.cz

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

Vzpomínkovému setkání občanů při příležitosti 70. výročí osvobození naší země a ukončení 2.sv.války

Vzpomínkovému setkání občanů při příležitosti 70. výročí osvobození naší země a ukončení 2.sv.války Vážení občané, Zpravodaj č.2 Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.4.2015 V příštích májových dnech si připomeneme 70. výročí ukončení 2. světové války. Byl to nejstrašnější konflikt v dosavadních dějinách

Více

Termíny svozu komunálního odpadu na rok 2014:

Termíny svozu komunálního odpadu na rok 2014: Občasník obcí, Nestanice, Černěves a Lomec Tel: 383 382 064 web: www.libejovice.cz Tel. starosta: 606 692 079 email: libejovice@tiscali.cz Knihovna: Pátek 16-17 hod. Veřejný internet: V úředních hodinách

Více

MDŽ v Hynčicích 30. dubna pálení čarodejnic

MDŽ v Hynčicích 30. dubna pálení čarodejnic 4/2011 MDŽ v Hynčicích Psal se 5. březen 2011, kdy se konala na sále kulturního domu oslava MDŽ, ve spolupráci OÚ. Vystupovaly zde děvčata z Broumova pod vedením p. Hovorkové. Jejich vystupování bylo velmi

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2003

V Ř E S K O V Á K březen 2003 V Ř E S K O V Á K březen 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, počasí se sice tváří, jako by se ho běh času vůbec netýkal a tak by se leckomu mohlo zdát, že čas vlastně neplyne, ale prostý fakt, že držíte

Více

PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání

PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání Mateřská škola Přeštice, ulice Dukelská 1 Vážení rodiče, opět se společně s námi setkáváte díky časopisu Dukeláček, který Vám i nadále bude přinášet dění v naší mateřské

Více

INFORMAČNÍ BROŽURA ZÁKLADNÍ ŠKOLY BRATŘÍ ČAPKŮ ÚPICE. Co nabízí naše škola?

INFORMAČNÍ BROŽURA ZÁKLADNÍ ŠKOLY BRATŘÍ ČAPKŮ ÚPICE. Co nabízí naše škola? INFORMAČNÍ BROŽURA ZÁKLADNÍ ŠKOLY BRATŘÍ ČAPKŮ ÚPICE Co nabízí naše škola? JIŽ OD ROKU 2006/2007 VYUČUJEME PODLE NAŠEHO ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU BLAHOVÁČEK V LETOŠNÍM ŠKOLNÍM ROCE BYLY ŽÁKŮM NABÍDNUTY

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Hradecké centrum pro osoby se sluchovým postižením o. p. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Hradecké centrum pro osoby se sluchovým postižením o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Hradecké centrum pro osoby se sluchovým postižením o. p. s. SLUCH VÁM SICE NEVRÁTÍME, ALE POMŮŽEME VÁM SE SLUCHOVOU VADOU ŽÍT KVALITNĚJI SLOVO ÚVODEM Vážení přátelé, je nám ctí, že

Více

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 DOMOVNÍČEK Číslo 1/2013 DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 Slovo ředitele Domova pro seniory Věstonická Ing. Rudolfa Nytla Vážení čtenáři, dnes se Vám dostává do rukou první vydání našeho zpravodaje,

Více

ZI Infozpravodaj. Slezské Pavlovice č. I./01/2018. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256

ZI Infozpravodaj. Slezské Pavlovice č. I./01/2018. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. I./01/2018 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych Vám v úvodu nového Infozpravodaje popřála

Více

Z Chorvatska vezeme medaile

Z Chorvatska vezeme medaile Z Chorvatska vezeme medaile Jsou za námi další, již XXIV.Mezinárodní salesiánské hry, které se konaly v chorvatském Zagrebu. Již tradičně několik let Česká republika vyslala své nejlepší stolní tenisty,

Více

Vás srdečn ě zve na oslavu MDŽ, která se koná v sobotu 5. března. od 14 hodin na sále kulturního domu v

Vás srdečn ě zve na oslavu MDŽ, která se koná v sobotu 5. března. od 14 hodin na sále kulturního domu v 3/2011 Dětský karneval V sobotu 12. února se konal tradiční dětský karneval. Sešlo se více jak šedesát dětí. Členky ČSŽ připravily pro děti program i občerstvení. Sálem se hemžily princezny, kouzelníci,

Více

VELKÝ SLET ČARODĚJNIC

VELKÝ SLET ČARODĚJNIC e.č. MK ČR A 10345 Vydal: Městský úřad Úsov dne: 25. dubna 2008 2/2008 Vlastivědné muzeum v Šumperku Lovecko lesnické muzeum v Úsově Vás zvou na VELKÝ SLET ČARODĚJNIC v sobotu 26. dubna 2008, na úsovském

Více

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Číslo 3/2016 Obecní úřad Libějovice Březen 2016 Libějovice 26 387 72 Libějovice Tel: 383 382

Více

SLOVO STAROSTKY: přestěhován do nových reprezentativních prostor, kde bude umístěna hlavní kancelář

SLOVO STAROSTKY: přestěhován do nových reprezentativních prostor, kde bude umístěna hlavní kancelář SLOVO STAROSTKY: Vážení občané, dovolte mi pár slov k aktuálnímu dění v obci. Právě byla dokončena stavební část rekonstrukce bytových prostor v 1.p. a rekonstrukce podlah v přízemí budovy hasičské zbrojnice.

Více

Integrované centrum volnočasových aktivit v Obrnicích

Integrované centrum volnočasových aktivit v Obrnicích Název projektu: Číslo projektu: Realizátor: Finanční zdroj: Integrované centrum volnočasových aktivit v Obrnicích CZ.1.09/2.2.00/03.00186 Obec Obrnice Regionální operační program NUTS Severozápad 9.2.

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce

LUDĚK MÍČEK Starosta obce Vážení spoluobčané, není to tak dávno, kdy jsme se společně sešli na prosincovém zasedání zastupitelstva. Tři měsíce uběhly jako voda a plánujeme další setkání. V prosinci jsme všichni volali po sněhu

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

L e d e n v pranostikách:

L e d e n v pranostikách: 1/2011 L e d e n v pranostikách: Lednová zima, i na peci je zima. Leden studený, duben zelený. Když je leden bílý, je sedlákovi milý. Naši předkové věnovali počasí velkou pozornost. mnohaletých pozorování

Více

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy:

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy: Zpravodaj obce MIKOLAJICE Březen 2015 Váţení a milí občané, v tomto vydání obecního zpravodaje Vám opět přinášíme důležité informace o dění v obci Mikolajice. Také se v několika řádcích ohlédneme za již

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice NOVÝ ROZHLAS VE SL. PAVLOVICÍCH č. VI./06/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 VYSÍLÁ MÍSTNÍ ROZHLAS Vážení spoluobčané, určitě

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Tochovice. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 E-mail: tochovice.ms@seznam.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Tochovice. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 E-mail: tochovice.ms@seznam. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 Tochovice 165 E-mail: tochovice.ms@seznam.cz Tochovice 262 81 Web: www.zstochovice.cz IČO: 71007202 Příloha č. 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Tochovice

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 číslo: 53

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 číslo: 53 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 číslo: 53 Obsah: Slovo ředitele školy, školní projekt Jíme zdravě, Návštěva režiséra O. Kepky, školní masopust. Vyhodnocení

Více

připravilo pro své klienty nabídku aktivit na období 2012/2013.

připravilo pro své klienty nabídku aktivit na období 2012/2013. VZDĚLÁVACÍ A ZÁJMOVÉ AKTIVITY 2012/2013 připravilo pro své klienty nabídku aktivit na období 2012/2013. Na následujících stránkách najdete zájmové, vzdělávací a společenské aktivity, které budeme realizovat

Více

LAMPIÓNOVÝ PRŮVOD S TÁBORÁKEM

LAMPIÓNOVÝ PRŮVOD S TÁBORÁKEM e.č. MK ČR A 10345 Vydal: Městský úřad Úsov dne: 30.4. 2010 2/2010 POZVÁNKY V pátek 7. května 2010 se bude konat LAMPIÓNOVÝ PRŮVOD S TÁBORÁKEM Program: - od 19,00 hodin bude hrát na náměstí dechová hudba

Více

Organizační řád obce Vrbice

Organizační řád obce Vrbice Organizační řád obce Vrbice 1 ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBCE VRBICE Obec: VRBICE IČO : 00283738 Adresa: 691 09, Vrbice 89 Řád zpracoval: Tomáš Bílek Řád schválil starosta obce: Tomáš Bílek Datum schválení zastupitelstvem

Více