U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané"

Transkript

1 U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané RM-16-1 Rada města schvaluje úpravu usnesení č RM-13-8 ze schůze RM Letovice z do usnesení bude doplněno slovo finanční dar RM-16-2 Rada města schvaluje úpravu zápisu RM z na str. 9 doplnit do bodu ) Návrh na zrušení Sazebníku poplatků následující usnesení: Rada města schvaluje zrušení Sazebníku poplatků za hlášení městským rozhlasem a umístění psa do kotce v části 1) Poplatek za hlášení městským rozhlasem z důvodu uvedení do provozu protipovodňového systému RM-16-3 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni RM-16-4 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru na schůzi Rady města Letovice dne RM-16-5 Rada města schvaluje komisi k přípravě prodeje bytů v majetku města (ul. Komenského, Bezručova) RM-16-6 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit poskytnutí investiční dotace ve výši 150 tis. Kč na vybudování plynové přípojky k faře Letovice pro Římskokatolickou farnost Letovice, se sídlem Letovice, Pod Kostelem 97/ RM-16-7 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit uzavření Smlouvy o poskytnutí investiční dotace ve výši 150 tis. Kč s Římskokatolickou farností Letovice, Pod Kostelem 97/3, Letovice, na zřízení plynové přípojky.

2 2015-RM-16-8 Rada města schvaluje poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu Města Letovice ve výši ,- Kč pro Nové sdružení zdravotně postižených v Letovicích, zastoupeným Bořivojem Rašovským, se sídlem Letovice, B. Martinů RM-16-9 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města Letovice ve výši 50 tis. Kč, s organizací Nové sdružení zdravotně postižených v Letovicích, zastoupeným Bořivojem Rašovským, se sídlem Letovice, B. Martinů RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit poskytnutí dotace z rozpočtu města Letovice pro TJ Sokol Letovice, zastoupenou Ing. Marií Provazníkovou, se sídlem Letovice, V Zahradách 1a, ve výši 50 tis. Kč RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit uzavření Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města Letovice s TJ Sokol Letovice, zastoupenému Ing. Marií Provazníkovou, se sídlem Letovice, V Zahradách 1a, na provoz tenisové haly ve výši 50 tis. Kč RM Rada města schvaluje poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu Města Letovice ve výši ,- Kč pro spolek Domeček - centrum pro rodiče, prarodiče a děti, zastoupeným Ing. Zdenou Gabarikovou, se sídlem Letovice, Tyršova RM Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města Letovice ve výši 42 tis. Kč, se spolkem Domeček - centrum pro rodiče, prarodiče a děti, zastoupený Ing. Zdenou Gabarikovou, se sídlem Letovice, Tyršova RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit poskytnutí dotace pro p. [osobní údaj odstraněn], bytem Letovice, [osobní údaj odstraněn], na opravu lávky ve výši 200 tis. Kč RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit uzavření smlouvy o poskytnutí dotace pro p. [osobní údaj odstraněn], bytem Letovice, [osobní údaj odstraněn], ve výši 200 tis. Kč na opravu lávky.

3 2015-RM Rada města schvaluje přijetí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje v rámci dotačního programu "Podpora rodinné politiky na úrovni obcí" pro rok 2015 ve výši 30 tis. Kč RM Rada města schvaluje přijetí dotace z JMK z programu "Podpora udržování čistoty cyklistických komunikací a úpravy běžeckých lyžařských tratí v JMK v roce 2015" ve výši ,- Kč RM Rada města schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK v rácmi dotačního programu "Podpora udržování čistoty cyklistických komunikací a úpravy běžeckých lyžařských tratí v Jihomoravském kraji v roce 2015", s Jihomoravským krajem, zastoupeným JUDr. Michalem Haškem, se sídlem Brno, Žerotínovo nám. 3, na poskytnutí dotace ve výši 70 tis. Kč RM Rada města schvaluje uvolnění poměrné části jistiny ve výši 84 tis. Kč + úroky firmě K.T.S. - montáže, s. r. o., se sídlem Letovice, Havírenská 1020/1, dodavatele akce "Vodovod Podolí" RM Rada města schvaluje změnu ceníku služeb poskytovaných Technickými službami Letovice v areálu Koupaliště Letovice dle písemného materiálu RM Rada města schvaluje provedení rozpočtového opatření č. 4.x/2015: Navýšení rozpočtu výdajů o 36 tis. Kč u odd. Tělovýchova a zájmová činnost, pol. Koupaliště, oproti snížení rozpočtu financování, pol. Rozpočtově neurčené prostředky ve stejné výši RM Rada města schvaluje dodavatele akce "II/365 Letovice - Horní Poříčí, intravilán, SO 102, SO 103 a SO 302, společnost Metrostav, a.s., Koželužská 2450/4, Libeň, Praha 8, IČO , za cenu ,89 Kč bez DPH RM Rada města schvaluje přijetí finančních darů v celkové hodnotě 12 tis. Kč příspěvkovou organizací Centrum sociálních služeb města Letovice, se sídlem Letovice, J. Haška 12.

4 2015-RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit poskytnutí investičního příspěvku pro Mateřskou školu Letovice, okres Blansko, Čapkova 802/10, Letovice, v celkové výši 440 tis. Kč (původní výše 350 tis. + navýšení 90 tis. Kč) RM Rada města bere na vědomí hospodaření města za období 1-4/2015 s následujícími údaji: - plnění na straně příjmů ve výši ,07 Kč, tj. 36,93 % - plnění na straně výdajů ve výši ,34 Kč, tj. 23,6 % RM Rada města schvaluje provedení rozpočtových opatření č. 4/2015 dle písemného materiálu RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit provedení rozpočtového opatření č. 5/2015 dle písemného materiálu RM Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o daňovém poradenství s firmou Daně a Partneři s. r. o., zastoupenou Ing. A. Bandouchem a K. Muláčkem, se sídlem Brno, Olomoucká 1273/91, PSČ , na období RM Rada města bere na vědomí dopis p. [osobní údaj odstraněn], bytem Letovice, [osobní údaj odstraněn] RM Rada města doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit smlouvu o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu pro účely zřízení a provozování zařízení Vodovodu - Jasinov na p.č. 335/1 v k.ú. Jasinov, LV 101, za jednorázovou cenu ,- Kč včetně DPH, pro povinného Jihomoravský kraj, sídlem Žerotínovo nám. 449/3, Brno, dle přiloženého textu smlouvy a pověřit starostu města jejím podpisem RM Rada města doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit smlouvu se společností Metrostav, a.s., Koželužská 2450/4, Libeň, Praha 8, na akci "II/365 Letovice - Horní Poříčí, intravilán, SO 102, SO 103a a SO 302", a pověřit starostu města jejím podpisem.

5 2015-RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit pořízení změny ÚP, změnu plochy určené pro občanské vybavení OK na plochu pro bydlení B, v ul. Zámecká na pozemku p.č RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města neschválit pořízení změny územního plánu, změnu stávající plochy pro rekreaci RZ na bydlení BR a rozšíření plochy pro bydlení Z20 v lokalitě Na Vrších za účelem výstavby 4 rodinných domů RM Rada města bere na vědomí odstoupení paní Blanky Skoumalové z funkce kronikářky místní části Babolky RM Rada města jmenuje kronikářkou místní části Babolky paní Janu Kumštovou RM Rada města schvaluje zápis do Kroniky města Letovice za rok 2014 a vyplacení odměny kronikářce Letovic dle návrhu kulturní komise RM Rada města schvaluje fotokroniku města za rok 2014 a schvaluje odměnu za vyhotovení fotokroniky dle návrhu komise RM Rada města schvaluje zápis do kroniky místních částí Zboněk, Kladoruby, Kochov, Dolní Smržov, Babolky za rok 2014 a vyplacení odměny kronikářům dle návrhu kulturní komise RM Rada města schvaluje přihlásit odběrné místo Pod Kostelem 96/1, Letovice, k dodávce elektřiny/sdružených službách elektřiny na fakturační adresu Město Letovice, Masarykovo náměstí 210/19, Letovice RM Rada města schvaluje uzavřít smlouvu o dodávce/sdružených službách dodávky elektřiny mezi Městem Letovice, Masarykovo náměstí 210/19, Letovice, a E.ON Energie, a.s., F.A. Gerstnera

6 2151/6, České Budějovice, na odběrné místo Pod Kostelem 96/1, Letovice RM Rada města schvaluje výpověď smlouvy o nájmu prostoru sloužícímu k podnikání uzavřené s panem [osobní údaj odstraněn], bytem [osobní údaj odstraněn], Letovice, ze dne , na nebytový prostor umístěný v budově č.p. 96, který je součástí pozemku p.č. 7, zapsaného na LV č RM Rada města schvaluje uzavřít smlouvu o výpůjčce na bezplatné dočasné užívání části budovy bez čísla popisného o rozloze 2x 7,25 x3,52 m, který je součástí pozemku p.č. 1257/5 v k. ú. Letovice mezi Sborem dobrovolných hasičů Letovice, Nové Město 11, Letovice, a Městem Letovice, Masarykovo náměstí 210/19, Letovice s nabytí účinnosti od RM Rada města schvaluje vyhlášení záměru výpůjčky části nebytového prostoru v budově bez čísla popisného nebo evidenčního, který je součástí pozemku p.č v katastrálním území a obci Letovice o ploše cca 42 m2 na ul. Česká (objekt LIKUS) RM Rada města doporučuje nevyvěsit záměr prodeje bytové jednotky č. 17 v bytovém domě č.p. 681, který je součástí p.č. 370/1, v k. ú. Letovice RM Rada města doporučuje nevyvěsit záměr prodeje bytové jednotky č. 16, umístěné v bytovém domě č. p. 846, který je součástí p.č. 369/7, v k.ú. Letovice RM Rada města doporučuje nevyvěsit záměr prodeje bytové jednotky č. 21 v bytovém domě č.p. 681, který je součástí p.č. 370/1, v k. ú. Letovice RM Rada města doporučuje nevyvěsit záměr prodeje bytové jednotky č. 22 v bytovém domě č.p. 681, který je součástí p.č. 370/1, v k. ú. Letovice RM Rada města doporučuje nevyvěsit záměr prodeje bytové jednotky č. 17, umístěné v bytovém domě č.p. 846, který je součástí p.č. 369/7, v k.ú. Letovice.

7 2015-RM Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na bytovou jednotku [osobní údaj odstraněn] v domě Tyršova 205/1, Letovice, do panu [osobní údaj odstraněn], bytem [osobní údaj odstraněn], Letovice RM Rada města schvaluje pověřit finanční odbor prodlužováním nájemní smlouvy panu [osobní údaj odstraněn], bytem [osobní údaj odstraněn] Letovice, čtvrtletně, bez předchozího projednání v radě města, za podmínky nulového dlužného nájemného RM Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na pronájem městského bytu č. 15 v domě Tyršova 205/1, mezi paní [osobní údaj odstraněn] bytem [osobní údaj odstraněn], Letovice, a Městem Letovice do RM Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na pronájem městského bytu č. 14 v domě Tyršova 205/1, mezi paní [osobní údaj odstraněn], bytem [osobní údaj odstraněn] Letovice, a Městem Letovice do RM Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt. jednotku [osobní údaj odstraněn] v přízemí v domě Tyršova 205/1, Letovice, panu [osobní údaj odstraněn] bytem [osobní údaj odstraněn], Letovice, do RM Rada města neschvaluje pověřit finanční odbor prodlužováním nájemní smlouvy panu [osobní údaj odstraněn] čtvrtletně, bez předchozího projednání v radě města, za podmínky nulového dlužného nájemného RM Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na pronájem městského bytu č. 11 v domě Tyršova 205/1, mezi paní [osobní údaj odstraněn], Letovice, a Městem Letovice do RM Rada města schvaluje zrušení usnesení rady města č. 23 (schválila) ze dne ve věci zřízení věcného břemene na pozemku p.č. 365/3 v k.ú. Podolí u Míchova.

8 2015-RM Rada města schvaluje zřízení věcného břemene v souvislosti se stavbou plynárenského zařízení SO 501 Přeložka STL plynovodu na stavbě III/37418, Podolí průtah a most na pozemku města p.č. 365/3 v k.ú. Podolí u Míchova za cenu 1.080,- Kč bez DPH, pro oprávněného RWE GasNet, s.r.o. Ústí nad Labem, Klíšská 940, dle přiloženého textu budoucí smlouvy s úpravami ze strany žadatele (odstranění vložených ujednání města o případné přeložce sítí a přepočtu ceny VB): trojstranná smlouva: město - budoucí povinný z VB, RWE GasNet - budoucí oprávněný a SÚS JMK - investor RM Rada města schvaluje zřízení věcného břemene umožňujícího využití zatížených nemovitostí za účelem zřídit, provozovat, opravovat a udržovat distribuční soustavu - kabelové vedení NN v souvislosti se stavbou Letovice, Komenského, výměna olej, kab. NN na pozemcích města p.č. 422/1, 402, 374, 364/3, 370/2, 369/1, 368 a 366/1 vše v k.ú. Letovice, za předpokládanou jednorázovou cenu ,- Kč + DPH, pro oprávněného E.ON Distribuce, a.s., České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, nejprve bude uzavřena budoucí smlouva RM Rada města schvaluje vyhlásit záměr pronájmu pozemku p.č. 2091/6 - zast. plocha v k.ú. Letovice, na pozemku se nachází stavba jiného vlastníka RM Rada města schvaluje upřesnění ceny za zřízení věcného břemene dle usnesení RM č. 16 ze dne (věcného břemene vedení vodovodní a plynovodní přípojky v souvislosti s výstavbou RD paní [osobní údaj odstraněn] na pozemku města p.č. 180/3 v k.ú. Třebětín u Letovic smlouva budoucí ze dne ) - podle dodaného GP bude věcné břemeno zřízeno za jednorázovou cenu 1.925,- Kč bez DPH RM Rada města schvaluje upřesnění ceny za zřízení věcného břemene dle usnesení RM č. 63 ze dne a č. 31 ze dne (VB pro E.ON akce Letovice, Havírna, rozš. DS NN Krůpa v k.ú. Třebětín u Letovic smlouva budoucí ze dne ) - podle dodaného GP bude věcné břemeno zřízeno za jednorázovou cenu 2.870,- Kč bez DPH RM Rada města bere na vědomí stav průběhu plnění úkolů na místních částech k RM Rada města bere na vědomí varianty připravené pro rekonstrukci silnice k Zámku Letovice.

9 2015-RM Rada města bere na vědomí materiál týkající se koncepční rozvahy o likvidaci biologicky rozložitelného odpadu ve městě Letovice (BRKO), určený pro projednání v zastupitelstvu města, v návaznosti na pořízení změny územního plánu a výkup kompostárnou dotčených pozemků RM Rada města bere na vědomí informace o stavu výstavby autobusového nádraží - příprava plochy pro parkoviště RM Rada města bere na vědomí petici rybářů s žádostí o souhlas s bivakováním rybářů v blízkosti Vodní nádrže Letovice RM Rada města vydává Nařízení města č.1/2015, kterým se mění a doplňuje nařízení města č.1/2013, kterým se vydává Tržní řád RM Rada města doporučuje po úpravách zastupitelstvu města vydat Obecně závaznou vyhlášku města Letovice č. 1/2015, o regulaci provozování loterií a jiných podobných her RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města vydat obecně závaznou vyhlášku č. 2/2015, kterou se ruší obecně závazná vyhláška č. 43/2000, o vytvoření a použití Fondu rozvoje bydlení ve městě Letovice RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit Dodatek č. 1 ke Smlouvě o spolupráci uzavřené mezi Městem Letovice a Obcí Lazinov pro stavbu Úprava objízdné trasy Meziříčko - Lazinov RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit Dodatek č. 1 k Plánovací smlouvě ze dne se společností VARIO VILA s.r.o., Šumperská 1350, Uničov, IČ: , ve variantě B.

10 2015-RM Rada města schvaluje dodavatele akce Dodávka osobního automobilu pro Městskou policii Letovice společnost Auto Pokorný, s.r.o., Okružní 25a, Brno, IČ: , za cenu ,- Kč včetně DPH RM Rada města schvaluje smlouvu se společností Auto Pokorný, s.r.o., Okružní 25a, Brno, IČ: , na Dodávku osobního automobilu pro Městskou policii Letovice za cenu ,- Kč včetně DPH a pověřuje starostu města jejím podpisem RM Rada města schvaluje Smlouvu o nájmu dopravního prostředku se zabudovaným silničním radarovým rychloměrem AD9C pro měření rychlosti silničních motorových vozidel a zvláštní výbavou RM Rada města schvaluje finanční dar města ve výši 2 tis. Kč paní [osobní údaj odstraněn], bytem Letovice, [osobní údaj odstraněn] RM Rada města schvaluje Plán schůzí Rady města Letovice na 2. pololetí RM Rada města bere na vědomí oznámení pana Dominika Kratochvíla o ukončení jeho členství v kulturní a školské komisi RM Rada města bere na vědomí potvrzení Parlamentu ČR o přijetí Výzvy města Letovice RM Rada města bere na vědomí nabídku Organizačně správního institutu, o.p.s. na zapojení se do projektu Společných nákupů energií RM Rada města bere na vědomí informace o nabídce na přímý přenos ze zasedání zastupitelstva města.

11 2015-RM Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit Stanovy Svazku vodovodů a kanalizací měst a obcí okresu Blansko.

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané 29. 11. 2016 2016-RM-53-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 29. 11. 2016. 2016-RM-53-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané 09. 10. 2018 2018-RM-93-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 9.10. 2018. 2018-RM-93-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané 10. 07. 2019 2019-RM-13-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 7. 2019. 2019-RM-13-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané 19. 06. 2018 2018-RM-86-1 Rada města schvaluje firmě TENA REAL s.r.o., Letovice, průjezd ke stavbě v ul. Zámecká prostorem zámeckého parku vozidly

Více

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané 19. 09. 2017 2017-RM-70-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 19. 9. 2017. 2017-RM-70-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané 20. 12. 2016 2016-RM-55-1 Rada města schvaluje přijetí hmotného daru v hodnotě 500,- Kč Centrem sociálních služeb města Letovice, se sídlem J. Haška

Více

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 28. 08. 2019 2019-RM-16-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 28. 8. 2019. 2019-RM-16-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané 09. 08. 2016 2016-RM-44-1 Rada města schvaluje odprodej ozvučovací rampy SDH Lazinov, zastoupenému Petrem Ondříčkem, se sídlem Lazinov 137, za cenu

Více

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané 24. 08. 2017 2017-RM-69-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů tajemnice MěÚ k 24. 8. 2017. 2017-RM-69-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Letovice konané 10. 3. 2015 2015-RM-10-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 10. 3. 2015. 2015-RM-10-2 Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané 27. 10. 2015 2015-RM-26-1 Rada města bere na vědomí stav prováděných oprav na opěrné zdi komunikace k Zámku Letovice. 2015-RM-26-2 Rada města doporučuje

Více

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané 02. 02. 2016 2016-RM-34-1 Rada města schvaluje Organizační řád MKS Letovice s nabytím účinnosti a planosti ode dne 1. 3. 2016. 2016-RM-34-2 Rada

Více

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Výsledky projednání z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov zastupitelstvo obce Zlechov zvolilo: USNESENÍ č. 192: Zastupitelstvo

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 18. schůze rady města konané dne 05.06.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

U s n e s e n í z 35. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 35. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 35. jednání rady města Velká Bystřice dne 25.7.2012 v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/35/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 35. jednání rady města

Více

U S N E S E N Í. konané Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015.

U S N E S E N Í. konané Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015. U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Letovice konané 27.01.2015 Rada města Letovice po projednání 2015-rm-7-1 Kontrola úkolů FO plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015. 2015-rm-7-2 Kontrola

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané 24. 05. 2016 2016-RM-39-1 Rada města bere na vědomí zprávu o postupu řešení přípravy zbudování autobusových zastávek v lokalitě "Písečná". 2016-RM-39-2

Více

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 57. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.7.2017 1193/57/RM/2017 OSV 01 - Smlouva o dílo "Realizace kanceláří pro sociální odbor - poliklinika Bučovice" smlouvu o dílo na zakázku "Realizace

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 21/2017 při výkonu funkce jediného společníka společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří, spol.

Více

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 11. 12. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-3/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

Usnesení. 1.2 Zápis ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 5/ a 6/ Tisk 139/07/19/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 5/ a 6/ Tisk 139/07/19/ /RM Usnesení ze 7. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2018-2022, která se uskutečnila v pondělí 04.02.2019 ve 14:00 hodin v kanceláři starosty města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané 25. 08. 2015 2015-RM-20-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru uložených k termínu RM 25. 8. 2015. 2015-RM-20-2 Rada města bere

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 2128/09-14 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 2128/09-14 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 97. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. září 2014, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 17. 6. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení, provozování, údržby a oprav přípojky vodovodu k vodovodnímu řadu a vodoměrné šachty.

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení, provozování, údržby a oprav přípojky vodovodu k vodovodnímu řadu a vodoměrné šachty. U S N E S E N Í z 48. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 01.03.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadateli dle přílohy prodloužení pronájmu bytové jednotky č. 112

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice Tento výpis má pouze informativní charakter, některé údaje mohou být z dokumentu vypuštěny. MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis usnesení z jednání Rady města Rosice č.

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 136/11/15 Rada obce Doubrava program 11. schůze Rady obce Doubrava konané dne 10. 06. 2015 1. Zahájení a procesní záležitosti 2. Představení

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 39. schůzi 09.01.2017 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014

Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014 Město Holešov,, Masarykova 628, Holešov Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014 přijaté usnesení č. 203/2014 - N 3293 v z a l a n a v ě d o m í informaci tajemníka

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 01/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří 1. schválit a) podání žádosti o poskytnutí

Více

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané 20. 03. 2018 2018-RM-82-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 20. 3. 2018. 2018-RM-82-2 Rada města bere na vědomí plnění

Více

U S N E S E N Í z 84. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 84. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 84. schůze Rady města Letovice konané 02. 05. 2018 2018-RM-84-1 Rada města schvaluje Městskému kulturnímu středisku Letovice, příspěvková organizace, hospodaření za 1. čtvrtletí 2018,

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané 01. 03. 2016 2016-RM-35-1 Rada města neschvaluje poskytnutí dotace p. [osobní údaj odstraněn], na stavební úpravy z důvodu nestabilního svahu, který

Více

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané 06. 09. 2016 2016-RM-45-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 6. 9. 2016. 2016-RM-45-2 Rada města bere na vědomí

Více

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 28.4.2014 v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku 4165. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 101/2014-109/2014, dle upravené

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze) č. 310 1. b e r e n a v ě d o m í předběžný návrh rozpočtu na rok 2011 a vedoucí finančního odboru provést v tomto návrhu úpravy,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 90. řádné schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 24.9.2014 1394/90/RM/2014 Zpráva o připravenosti ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977, okres Vyškov na školní rok

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM Usnesení z 93. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 27.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 13. 06. 2016 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému

Více

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 113/6/2015 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Neinvestiční

Více

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 19.05.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem nebytových prostor o výměře 84 m 2 v budově č.

Více

Usnesení. 1.2 Zápis ze 7. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1142/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis ze 7. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1142/ /RM Usnesení z 77. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 15.5.2017 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne

USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne 15. 11. 2016 1. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu týkající se nesplněných úkolů z Rady města Újezd u Brna za rok 2016.

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2.

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í z 5. jednání rady města ze dne 22.12.2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu. UR/5/1/2014 Schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e program 5. jednání rady města Bod

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne 22. 7. 2019 Usnesení č. 311/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č. JI-014330053429/001, mezi městem Brtnice, jako povinným

Více

Usnesení č.49/2017. B) Neschvaluje poskytnutí dotace na rok 2018 z rozpočtu města pro Klub orientačního běhu Konice z.s. ve výši Kč.

Usnesení č.49/2017. B) Neschvaluje poskytnutí dotace na rok 2018 z rozpočtu města pro Klub orientačního běhu Konice z.s. ve výši Kč. Rada města Konice dne 23.10.2017: Usnesení č.49/2017 1. Rada města Konice: A) Schvaluje poskytnutí dotací na rok 2018 z rozpočtu města a) Charitě Konice Mateřské centrum srdíčko ve výši 10 000 Kč b) Střední

Více

Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne 21.10.2013 Číslo 2171 Zodpovídá: OdPVV Termín: 21.10.2013 program schůze dne 21.10.2013 Číslo 2172 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2013 b e r e n a v ě d o

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis z usnesení rady č. 28/2015 konané dne 30.11.2015 v 15:00 hodin na MěÚ Rosice Rada města Rosice na svém jednání dne 30.11.2015 přijala

Více

36/3.1.1 RM schvaluje: návrh na zahájení výběru dodavatele DODÁNÍ NÁDOB PRO SBĚR SEPAROVANÉHO ODPADU VE MĚSTĚ ŽIDLOCHOVICE II. ETAPA.

36/3.1.1 RM schvaluje: návrh na zahájení výběru dodavatele DODÁNÍ NÁDOB PRO SBĚR SEPAROVANÉHO ODPADU VE MĚSTĚ ŽIDLOCHOVICE II. ETAPA. RADA MĚSTA ŽIDLOCHOVICE Zápis č.: 36 Dne: 10. června 2016 kontrolu plnění usnesení platných k 10. 6. 2016. 36/1.1 RM rozhodla: posunout termín plnění usnesení dle textu. 36/2.1.1 RM rozhodla: uzavřít smlouvu

Více

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. 1 U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 16.11.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadatelům dle přílohy prodloužení pronájmů bytových jednotek v

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 č. RM 154/2017 u p r a v e n á v e r z e 1. uděluje Městskému kulturnímu středisku v Kynšperku nad Ohří, příspěvkové organizaci

Více

Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 16. 09. 2019 1 Přidělení bytu v domě č. p. 710 RM-26/2019/1 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření Smlouvy o nájmu bytu se Z.G.

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy spočívající v umístění kabelu NN a skříně SS.

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy spočívající v umístění kabelu NN a skříně SS. U S N E S E N Í z 70. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 28.02.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 od 01.04.2018 měsíční odměnu ve výši *** Kč za správu veřejného pohřebiště

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne 28. 8. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3586/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1543/2017 Rada

Více

Usnesení. z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká

Usnesení. z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 05.09.2016 od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Rada města schvaluje: 1885/R/050916: předložený

Více

56. zasedání Rady města Bučovice ze dne

56. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 56. zasedání Rady města Bučovice ze dne 26.6.2017 1163/56/RM/2017 POL 01 - Prodloužení nájemní smlouvy bytu - U Škol 955/6 prodloužení nájemní smlouvy s nájemcem: Mgr. A N,, bytem k bytu

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 90. schůze Rady města Hostinné, konané dne 26.07.2017 1383/90/RM/2017 Schválení programu 90. schůze rady města program 90. schůze: 1. Schválení programu

Více

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané 22. 3. 2016 2016-RM-36-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 22. 3. 2016. 2016-RM-36-2 Rada města bere na vědomí

Více

Usnesení 64. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 64. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 2406/64 Usnesení 64. schůze Rady města Šternberka ze dne 15. 01. 2018 program schůze RM dne 15.01.2018 Číslo: 2407/64 žádost

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 55/ a č. 56/ Tisk 1070/ /RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 55/ a č. 56/ Tisk 1070/ /RM U S N E S E N Í z 57. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 3. 9. 2014 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

/ * ( 4 - " * 1 ) 2 6 2

/ * ( 4 -  * 1 ) 2 6 2 5 v působnosti valné hromady projednala předložený materiál a pro rok 28 a roky následující, tvorbu sociálního fondu přídělem ze zisku, nebo přídělem z provozních prostředků, pokud by zisk nebyl vytvořen,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Štramberka P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 47. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 30.5.2017 875/47/RM/2017 Závěrečný účet města za rok 2016 a schválení účetní závěrky za rok 2016

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 74. schůze Rady města Kojetína, konané 27. března 2018, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2)

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2) - 1 - U S N E S E N Í z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu 2018 (č. 22/2 38/2) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, P. Kukučka, Mgr. M. Konečná, M. Pachomov Omluveni

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané 10. 04. 2019 2019-RM-8-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 4. 2019. 2019-RM-8-02 Rada města Letovice bere na

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27)

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27) U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 16. 12. 2014. (Usnesení č.2/9 2/27) (Toto usnesení je upraveno podle zák. č.. 101/2000 zákon o ochraně osobních údajů) Č. j. ST/3411/2014/51.2

Více

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití Rozšíření vlastnictví u RD č.p. 322 na Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne 4.4.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku Ing. P. M., ZR k.ú.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 127. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 2.5.2018 2617/127/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

POŘAD 10. schůze rady města konané dne

POŘAD 10. schůze rady města konané dne POŘAD 10. schůze rady města konané dne 11.03.2019 1. Investiční příspěvek na pořízení zvukového systému a promítacího plátna do Kina Vysočina Na základě Výzvy k podání žádosti o podporu kinematografie

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 271/2017 uzavření Smlouvy o dílo s panem Petrem Troníčkem, Do Zátiší 24, 350 02 Cheb, IČ 46827765,

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května /2014/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května /2014/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května 2014 4/2014/ZM I. ZM bere na vědomí: 4.2014/10ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín:

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín: U S N E S E N Í z 12. schůze rady města Žacléř, konané dne 15. dubna 2019 od 16:00 hodin v kanceláři starosty města Program: 1. Program jednání rady města. 2. Městská policie. 3. Záměr prodeje části pozemku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.06.2008 Usnesení č. 638 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.06.2008. Usnesení č. 639 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více