Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1

2

3

4

5

6

7 Vyplnění nasolabiálních vrásek

8 Vyplnění nasolabiálních vrásek

9 Vyplnění vrásek na čele

10 Zvětšení rtů

11 Vyplnění marionetních vrásek

12

13 JE APLIKACE BOLESTIVÁ? Pokud jste citliví na bolest a obvzláště pak na ošetření v oblasti kolem rtů, TEOXANE Laboratories vyvinuly novou řadu výplňových materiálů obsahujících lokální anestetikum (lidokain), která přináší větší komfort během aplikace výplňových materiálů i po ní. Ošetřující lékař Vám také může na přání nabídnout anestetický krém pro znecitlivění v oblasti aplikace nebo lokální anestezii. Samotná aplikace výplňových materiálů se provádí pomocí mikrojehliček nebo kanylou. JE VÝSLEDEK OŠETŘENÍ OKAMŽITĚ VIDITELNÝ A JAK DLOUHO ÚČINKY PŘÍPRAVKU TEOSYAL TRVAJÍ? Výsledek je viditelný ihned po aplikaci. Za účelem dosažení dlouhotrvajícího efektu se v závislosti na věku a struktuře pokožky doporučuje absolvovat 1 až 3 úvodní sezení. Pro každé další ošetření bude zapotřebí menší množství gelu díky jeho kumulativnímu efektu, jenž prodlužuje dobu působení přípravku TEOSYAL. Výsledky aplikace mohou přetrvat až 18 měsíců.

14 MOHOU SE PO APLIKACI PŘÍPRAVKU TEOSYAL OBJEVIT NĚJAKÉ NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY? Po aplikaci se v místě vpichu může objevit slabé zarudnutí nebo drobný otok. Díky čistotě produktů TEOSYAL tyto příznaky postupně do 3 hodin ustoupí a do 24 hodin v průměru* zmizí úplně.

15 EXISTUJÍ NĚJAKÉ KONTRAINDIKACE? Výplně TEOSYAL se nedoporučují aplikovat pokud je u klienta známa přecitlivělost na kyselinu hyaluronovou, v období těhotenství a kojení, autoimunní choroby nebo jiné choroby postihující imunitní systém, pokud je u klienta známa přecitlivělost na lokální anestetika, s poruchami kůže, epatocelulární insuficiencía a pro epileptiky. Nedoporučuje se podstoupit aplikaci výplňových materiálů s obsahem kyseliny hyaluronové v kombinaci s peelingem, laserem nebo ošetřením ultrazvukem. MOHU PODSTOUPIT APLIKACI VÝPLNÍ TEOSYAL PO OŠETŘENÍ PEELINGEM NEBO LASEREM? Po ošetření peelingem nebo laserem, je možné aplikaci výplněmi TEOSYAL podstoupit, ale doporučuje se počkat alespoň 2-3 týd ny, aby se kůže zcela zhojila.

16 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E

17 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E REGENERACE S PRE/POST Zklidňující regenerační péče Kompletní péče o pleť obohacena extraktem z arniky, který je znám pro své hojivé a zklidňující vlastnosti. S aplikací PRE/POST se doporučuje začít 2 až 5 dní před estetickým zákrokem, aby připravil pokožku k aplikaci dermálních výplní. Po estetickém zákroku se doporučuje používat PRE/POST v silných vrstvách po dobu 5 dnů. Kůže se zklidní a obnoví se její přirozený vzhled. KOREKCE s krycím krémem COVERING REPAIR Vysoce krycí regenerační krém SPF 15 Tento kompaktní tónovací krycí krém má dvojitý účinek: sjednocuje tón pleti a účinně zakrývá její nedostatky díky svému složení obohaceném o hydratující kyselinu hyaluronovou a extrakt z arniky, který je znám svými hojivými účinky. Pro sjednocení tónu pleti a účinné zakrytí jejich nedostatků (zarudnutí, podlitiny, tmavé kruhy pod očima apod.), je důležité nanášet přípravek lehkým poklepáním v malém množství. Vhodnou kombinací čtyř odstínů krému lze snadno docílit přirozeného vzhledu pleti. PRODLOUŽENÍ ÚČINKU A HYDRATACE s intenzivním krémem proti vráskám ADVANCED FILLER Vysoce vyživující krém proti vráskám Vysoce hydratační krém proti vráskám obsahuje mikrosféry kyseliny hyaluronové a působí do hloubky na obnovu struktury tkáně. Účinné látky na sebe navážou vodu a tím vyplní vrásky zevnitř a vytvoří ochrannou zvlhčující vrstvu. Pro prodloužení účinku injekčně aplikované kyseliny hyaluronové se doporučuje ADVANCED FILLER nanášet ráno i večer. Krém je k dostání ve variantě pro normální až smíšenou pleť a pro suchou až velmi suchou pleť.

18 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E PRE/POST INJECTION OŠETŘUJÍCÍ PŘÍPRAVEK, KTERÝ VÝRAZNĚ PŘISPÍVÁ K PŘEDCHÁZENÍ A ZMÍRNĚNÍ ZÁNĚTLIVÝCH PROCESŮ Uklidňuje podráždění pokožky Regeneruje pokožku Vysoce hydratující OBSAHUJE ÚČINNÉ LÁTKY Neutrazen biopeptid, který uklidňuje a zmírňuje reakce pokožky. Extrakt z arniky uznáván pro jeho hojivé a protizánětlivé vlastnosti. Antarcticine glykoprotein, uzdravuje, obnovuje a zvyšuje odolnost pokožky vůči venkovním vlivům. Mikrosféry kyseliny hyaluronové vysoce hydratující. NOVÉ BALENÍ 15 ml tuba pro použití klientům

19 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E TESTY DOKÁZALY: Pokožka se začíná regenerovat už v průběhu 48 hodin (zvýraznění fibronektinu, integrinu, lamininu 5 - proteinů, které sehrávají podstatnouroli v procesu hojení a v oblasti dermálně-epidermálního přechodu). Protizánětlivý účinek na IL-6 a IL-8: pokožka je méně podrážděná. VÝSLEDKY: Pokožka je připravena na jakékoliv zásahy a stává se méně podrážděná. Reakce po injektování jsou podstatně minimalizovány. Pokožka je zregenerovaná, pleť vyrovnaná a nerovnosti výrazně zredukovány. NÁVOD K POUŽITÍ: Nanášejte tento jemný a osvěžující krém 3-5 dní před plánovaným ošetřením, aby se Vaše pokožka dostatečně připravila na aplikaci. Následně po injektování. Opakujte nanášení krému po dobu 5 dní tak často, jak je to potřeba. Dávkovač chrání kvalitu účinných látek tohoto krému. Za účelem zvýšení efektu injektování výplňového materiálu, nechejte krém PRE/POST několik minut pronikat do pokožky. Následně naneste podle typu pokožky příslušný ADVANCED FILLER.

20 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E COVERING REPAIR TÓNOVACÍ OŠETŘUJÍCÍ PŘÍPRAVEK S JEDINEČNÝMI VLASTNOSTMI Maximální krycí účinek Zmenšuje napuchnutí Vysoce hydratační OBSAHUJE ÚČINNÉ LÁTKY Extrakt z arniky uznáván pro jeho hojivé a protizánětlivé vlastnosti. Barevné pigmenty s vysokými krycími schopnostmi. Kyselina hyaluronová k dosažení vysoké hydratace. SPF 15 AKTIVNÍ PÉČE S PŘEKVAPUJÍCÍM ÚČINKEM: Překrývá fleky, zarudnutí, tmavé kruhy pod očima. Napomáhá upravovat nedokonalosti pleti. Dokonale se přizpůsobuje odstínu pokožky. Je ideální i jako podklad pod make-up.

21 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E TESTY DOKÁZALY: Díky jedinečnému složení tohoto krému jsou nedokonalosti pleti upraveny. Jeho hebká krémová struktura zabezpečí přirozený výsledek a jemnou, dokonalou a zářivou pleť. NÁVOD K POUŽITÍ : Pomocí houbičky zlehka naneste krycí krém na nedokonalosti Vaší pleti. Je možné použít čtyři různé odstíny tak, abyste se jejich kombinací co nejvíce přiblížili odstínu své pleti. Po nanesení krému je potřeba houbičku očistit tak, aby bylo každé další použití hygienické. Díky exkluzivnímu balení bude používání tohoto krému pro Vás osobním potěšením. INDIKACE 4 KOMPLEMENTÁRNÍCH ODSTÍNŮ: Odstín č. 1 se používá jako základ pro smíchání s ostatními odstíny, především pro jejich zesvětlení. Odstín č. 2 je na bázi žluté barvy. Je ideální pro korekci a překrytí zarudnutí, venkovních okrajů oka, které mají jemné červeno-fialové zabarvení a na korekci vyrážek. Odstín č. 3 je velmi vhodný jako základní odstín pro opálenou pokožku. Odstín č. 4 je na bázi červené barvy. Koriguje a překrývá tmavé oblasti, vnitřní koutky oka a nápadné žilky.

22 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E ADVANCED FILLER NORMÁLNÍ A SMÍŠENÁ POKOŽKA SUCHÁ A VELMI SUCHÁ POKOŽKA Účinná péče proti vráskám působí na hloubku a objem vrásek Regenerující Preventivní péče na ochranu před volnými radikály a změnami v DNA buněk epidermy. Regenerace kůže vysoký stupeň hydratace pokožky. Prodlužuje účinky injektované kyseliny hyaluronové. OBSAHUJE ÚČINNÉ LÁTKY Kyselina hyaluronová k dosažení vysoké hydratace* Matrikiny (biopeptidy) na dosažení viditelného anti-aging efektu Argireline hexapeptid, redukuje vrásky v oblasti tváře, které vznikají jako následek svalových stahů (vrásky na čele, kuří nožky). Vitamín C který je zapouzdřený, aby si zachoval všechny antioxidační vlastnosti a současně chránil lipidovou strukturu buněk. * Hydratace povrchové části kůže.

23 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E ADVANCED FILLER: je ošetřující krém s prokázanou účinností proti stárnutí pokožky. Buňkový aktivátor cíleně mění strukturu pokožky tím, že stimuluje syntézu glykosaminoglykánů a kolagenových vláken, které následně vytvářejí podpůrné tkanivo. TESTY DOKÁZALY: Za období méně než 2 měsíce: Hloubka vrásek se zredukovala až o 52%. Objem vrásek se snížil až o 56%. Intenzivní obnovení tukové bariéry pokožky vděčí optimální hydrataci, která je více než 30 %. Jemné vrásky se zredukovaly o 17%, pokožka vypadá hladší a mladší. Za období méně než 10 měsíců: Začíná se proces regenerace pokožky (zjevné zvýraznění kolagenu typu III a IV a glykosaminoglykánových molekul, které napomáhají tvorbě podpůrných tkaniv pokožky). Buňky jsou chráněny před volnými radikály - molekulami, které způsobují stárnutí pokožky.

24 K R Á S A D Í K Y M E D I C Í N S K É K O S M E T I C E VÝSLEDKY: Hluboké vrásky jsou zjemněny a povrchové vrásky vyhlazeny. Vyplnění vrásek po předešlé injekční aplikaci je nyní optimální. Pokožka je zpevněná, vyrovnaná a díky důkladné hydrataci působí více vláčnější a pružnější. Kontury tváře jsou vyhlazeny a tváři je navrácen její objem. NÁVOD K POUŽITÍ : Nanášejte si tento výjimečně příjemný krém ráno a večer na tvář, krk a dekolt. Dávkovač chrání kvalitu účinných látek krému.

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

MEDICOM CLINIC - Novinky, trendy a zajímavosti z oblasti estetické dermatologie Úterý, 24 Únor 2015 14:28 - Aktualizováno Sobota, 28 Únor 2015 20:43

MEDICOM CLINIC - Novinky, trendy a zajímavosti z oblasti estetické dermatologie Úterý, 24 Únor 2015 14:28 - Aktualizováno Sobota, 28 Únor 2015 20:43 Estetická korektivní dermatologie umožňuje dnes vyřešit řadu nedokonalostí pleti i pokožky celého těla. Cílem každého ošetření uskutečněném na klinici plastické chirurgie, laserová dermatologie a estetické

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

To nejlepší z kyseliny hyaluronové. pro okamžité, viditelné a prirozené omlazení Vaší pleti EXPERT NA VYPLNĚNÍ VRÁSEK A HYDRATACI PLETI

To nejlepší z kyseliny hyaluronové. pro okamžité, viditelné a prirozené omlazení Vaší pleti EXPERT NA VYPLNĚNÍ VRÁSEK A HYDRATACI PLETI To nejlepší z kyseliny hyaluronové pro okamžité, viditelné a prirozené omlazení Vaší pleti EXPERT NA VYPLNĚNÍ VRÁSEK A HYDRATACI PLETI vyrobeno ve Švýcarsku 100% kyselina hyaluronová pro okamžité vyhlazení

Více

Ceny v EUR jsou pouze orientační

Ceny v EUR jsou pouze orientační W E L L N E S S - B I O D R O G A Anticelulitidní program z mořských řas Pro zpevnění kontur těla a mírné projevy celulitidy Peeling, kosmetická masáž, zábal s mořskou řasou, thermo folie, zpevňující gel

Více

Řeší specifické kožní problémy pleti

Řeší specifické kožní problémy pleti Řeší specifické kožní problémy pleti suchost pokožky odstraňuje projevy stárnutí (vrásky) pigmentové skvrny akné tmavé kruhy pod očima zčervenání Dermo kosmetika S t r á n k a 2 S t r á n k a 3 Vyvinuto

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

RHA TM (Resilientní kyselina hyaluronová) 10 LET VÝZKUMU MEZINÁRODNÍ PATENT

RHA TM (Resilientní kyselina hyaluronová) 10 LET VÝZKUMU MEZINÁRODNÍ PATENT RHA TM (Resilientní kyselina hyaluronová) 10 LET VÝZKUMU MEZINÁRODNÍ PATENT A N T I - A G I N G J E D I N E Č N Á P É Č E LABORATORIES TEOXANE ŠVÝCARSKÝ INOVÁTOR a VÝROBCE dermálních výplní na bázi kyseliny

Více

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení.

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení. Peelingy Společnost Medik8 je oceňovaná, mezinárodní značka přípravků péče o pokožku. Přípravky společnosti Medik8 navrhuje, vyvíjí a formuluje tým biochemiků a farmakologů ve výzkumném biotechnologickém

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně - kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

SOIN PEELING RESURFAÇANT INTENZIVNÍ PEELING PRO OKAMŽITOU OBNOVU PLETI

SOIN PEELING RESURFAÇANT INTENZIVNÍ PEELING PRO OKAMŽITOU OBNOVU PLETI Inspirace odbornými dermatologickými postupy a estetickými expertizami pro celkovou obnovu pleti. 20% ČISTÁ KYSELINA GLYKOLOVÁ + MIKROKRYSTALKY KORUNDU SOIN PEELING RESURFAÇANT INTENZIVNÍ PEELING PRO OKAMŽITOU

Více

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

SEE CHANGE - Modrá evoluce

SEE CHANGE - Modrá evoluce SEE CHANGE - Modrá evoluce See Change Udelej zmenu - uvidíš zmenu Oceán je neuvěřitelný zdroj krásy. V kosmetice jsme vždy obdivovali schopnost planktonu a mořských řas a jejich blahodárné účinky na pokožku

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍPRAVKU BELOTERO INTENSE S LIDOKAINEM

NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍPRAVKU BELOTERO INTENSE S LIDOKAINEM NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍPRAVKU BELOTERO INTENSE S LIDOKAINEM Popis BELOTERO Intense s lidokainem je sterilní, nepyrogenní, viskoelastický, bezbarvý, průhledný gel ze síťovaného hyaluronátu sodného neživočišného

Více

Jak udržet svěží vzhled

Jak udržet svěží vzhled «Nejnovější Hledat na Super.cz Jak udržet svěží vzhled 29. září 2014 14:00 - KOMERČNÍ ČLÁNEK Stárnutí kůže je součástí biologického procesu, který nemůžeme zastavit, ale dokážeme jej zpomalit a účinně

Více

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 8 Funkční látky péče o kůži II

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 8 Funkční látky péče o kůži II Kosmetika a kosmetologie Přednáška 8 Funkční látky péče o kůži II Přednáška byla připravena v rámci projektu Evropského sociálního fondu, operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz www.sothysmakeup.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu

Více

Okamžitá a harmonická korekce vrásek. dermální výplně. o m l a z e n í, z j e m n ě n í, v y p l n ě n í

Okamžitá a harmonická korekce vrásek. dermální výplně. o m l a z e n í, z j e m n ě n í, v y p l n ě n í Okamžitá a harmonická korekce vrásek dermální výplně o m l a z e n í, z j e m n ě n í, v y p l n ě n í KYSELINA HYALURONOVá základní molekula omlazení Kyselina hyaluronová je jednou z makromolekul, které

Více

Koloidní zlato. Váš spojenec v boji proti rychle plynoucímu času

Koloidní zlato. Váš spojenec v boji proti rychle plynoucímu času K O L E K C E K R Á S A N E Z N Á V Ě K O V É H R A N I C E L U X U S N Í P É Č E P R O Z R A L O U P L E Ť Koloidní zlato Váš spojenec v boji poti ychle plynoucímu času Luxusní řada kosmetických přípavků

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Komplexní korektivní péče proti vráskám. Složení inspirováno poslední generací injekčního vyplnění vrásek. Složení inspirováno korektivní dermatolgií 3 KRÁT VÍCE KYSELINY

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ platnost od 1. 9. 2015 1. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI (90 min.)... 450,- Odlíčení pleti, tonizace, úprava obočí, změkčení pleti napařovacím přístrojem s ozónem, mechanické čištění

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme.

Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme. KATALOG / 2014 Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme. Těšíme se na Vás na e-mailu lucka@kosmetikamoje.cz nebo na Facebook.com /KosmetikaMOJE Velmi rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy týkající

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

BELOTERO Balance. Složení Síťovaný hyaluronát sodný: Fosfátový pufr o ph 7 q.s.:

BELOTERO Balance. Složení Síťovaný hyaluronát sodný: Fosfátový pufr o ph 7 q.s.: BELOTERO Balance Popis BELOTERO Balance je sterilní, nepyrogenní, viskoelastický, bezbarvý, průhledný gel ze síťovaného hyaluronátu sodného neživočišného původu ve fyziologickém fosfátovém pufru. Obsah

Více

AKCÍ LETÁK 01-02/2015. NOVÁ kolekce: GRAFFITI TREND. NOVÉ odstíny: HIGH IMPACT REDS & COOL EXTRA COVERAGE

AKCÍ LETÁK 01-02/2015. NOVÁ kolekce: GRAFFITI TREND. NOVÉ odstíny: HIGH IMPACT REDS & COOL EXTRA COVERAGE LETÁK AKCÍ 01-02/2015 NOVÁ kolekce: NOVÉ odstíny: HIGH IMPACT REDS & COOL EXTRA COVERAGE NOVÁ řada BIOLAGE: REPAIR INSIDE NOVÝ KLUB MATRIX Všechny akce platí od 1. 1. 2015 do 28. 2. 2015 nebo do vyprodání

Více

BIOEVOLUTION MESO RE-VITAL mikrojehlová mezoterapie

BIOEVOLUTION MESO RE-VITAL mikrojehlová mezoterapie - Nová metoda mikrojehlové mezoterapie. Mimořádně efektivní ošetření pro komplexní regeneraci a omlazení pokožky Meso Re-Vital koncept - umožňuje zavedení účinných látek do hlubších vrstev kůže - přesně

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

katalog služeb Vaše krása v našich rukou dermic fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová

katalog služeb Vaše krása v našich rukou dermic fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová Vaše krása v našich rukou dermic 2010 katalog služeb fotodepilace fotoomlazení fotoomlazení Expres kavitace fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová novinka

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Experalta Природная лаборатория красоты

Experalta Природная лаборатория красоты Experalta Природная лаборатория красоты Vše nádherné je jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listů a tvary oblaků. Stejně neopakovatelná je pleť každé ženy. Je jedinečná

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

ž é é Ž ů ů ŽÁ Í ŘÁ Ř Í Ú ž Ž é Ž é ť é é žé Í ž ž ů ď ů ž ž ů ž Ž é é ž é ž ď Ž ž é é ť Žď ž ž Ž ž ú ů é é Ž ď é ď é é Ž ď é é ž ž ďď Ť ž é Ž é ž ď é ů Ž é Ž Ž Ž é é é Ž ž ž ů ž Ž ž ň é Ž Ž ž é é ů ď

Více

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Chemický peeling AHA kyselinami představuje hraniční ošetření kůže na pomezí Kosmetického a lékařského zákroku. Zákon 356/2000 Sb. O ochraně

Více

Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ.

Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ. Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ. Laurent Cristanel BeautyLine Obsah Zažiješ. Pocítíš. 2 3 Uvidíš. Ob sah Laurent Cristanel BeautyLine Nová dimenze péče o pleť 4/5 Pro každý typ pleti a všechna očekávání Anti-Aging

Více

Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému kavitaci - lymfatická přístrojová masáž (30 minut).

Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému kavitaci - lymfatická přístrojová masáž (30 minut). Kompletní ceník Neinvazivní liposukce Běžná cena AKČNÍ cena Kryolipolýza - LipoCryo 1 nasátí 2000,- Kč 350,- Kč Medicínská kryolipolýza Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému

Více

Revitalizační tonikum (5 ml): aplikujte na vatový tampon a stírejte od středu směrem ven a dolů z tváře, čela, krku i dekoltu.

Revitalizační tonikum (5 ml): aplikujte na vatový tampon a stírejte od středu směrem ven a dolů z tváře, čela, krku i dekoltu. Cleansing - ošetření Čas ošetření: 45 + 5-15 minut (45 ošetření, 5-15 minut hloubkové čištění) Frekvence ošetření: 1 x měsíčně, před intenzivním ošetřením vždy Cíl: odstraňuje nejen odumřelé buňky a nečistoty

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Anti-aging. peeling. o d s t r a n í ne d o s tat k y pl e t i : v r á s k y, p i g m e n t o v é sk v r n y, r o z š í ř e n é pó r y

Anti-aging. peeling. o d s t r a n í ne d o s tat k y pl e t i : v r á s k y, p i g m e n t o v é sk v r n y, r o z š í ř e n é pó r y Anti-aging peeling o d s t r a n í ne d o s tat k y pl e t i : v r á s k y, p i g m e n t o v é sk v r n y, r o z š í ř e n é pó r y OBECNĚ anti-aging peeling Co je povrchový peeling? Principem chemického

Více

oxyceutical oxyceutical

oxyceutical oxyceutical urban oxy system oxyceutical je výsledkem vědeckých studií, které umožnily vnést poznatky vědy a výsledky přísných testů do revolučního a účinného kosmetického ošetření. 1 Proč se oxyceutical tak liší

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES PRODUKTY FIRMY LAVYLITES - jsou to 100% přírodní produkty, které v sobě obsahují účinné látky shromážděné z několika tisíců léčivých bylin - blahodárný efekt je posílen nanotechnologickým zpracováním,

Více

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS Innova Péče Innova je inovativní značka, která zahrnuje jak péči tak styling ve světě profesionálních výrobku Indola Innova soft science receptura je založená na unikátní technologii VIP (Vitamin Injection

Více

IN TACT. v každém věku

IN TACT. v každém věku IN TACT Pure Skinčistá a hebká pleť v každém věku OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Pure Skin 3 3. Přípravky INTACT Pure Skin 3.1. INTACT Pure Skin Cream Fluid (krémový fluid)

Více

Intenzivní péče o nohy

Intenzivní péče o nohy Servisní centrum Hradec Králové Intenzivní péče o nohy Texty z webináře Tento webinář obsahoval navíc mluvené slovo. Na stránkách najdete jeho filmový záznam. Přednáší Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin TAJEMSTVÍ KRÁSY GREEN LUXURY prírodní komplexní smyslná 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin Vázené zákaznice, Vázení zákazníci, Rostliny mohou zpùsobit skuteèný zázrak

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky.

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze je účinný zákrok v oblasti zmírnění drobných vrásek,

Více

Objevte šetrné tajemství věčného mládí

Objevte šetrné tajemství věčného mládí Objevte šetrné tajemství věčného mládí HyalStyle Šetrné tajemství věčného mládí Mladý vzhled je možné uchovat Dermální augmentace pomocí kyseliny hyaluronové, jako např. pomocí HyalStyle, se stala jedním

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

www.subert.cz / www.suberts.sk

www.subert.cz / www.suberts.sk www.subert.cz / www.suberts.sk Už ne olej, nyní krém! Arganový olej v Arganovém krému Výsledkem je řada Argan Velvet Výzkumné a vývojové laboratore Green Light vyvinuly 100% organický arganový olej a další

Více

Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických,

Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, masérských, pedikérských a dalších salonech profesionálů.

Více

Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému kavitaci - lymfatická přístrojová masáž (30 minut).

Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému kavitaci - lymfatická přístrojová masáž (30 minut). Kompletní ceník Neinvazivní liposukce Běžná cena AKČNÍ cena Kryolipolýza - LipoCryo 1 nasátí 2000,- Kč 350,- Kč Medicínská kryolipolýza Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha JEMNÁ PÉČE O OBLIČEJ Olej pro rozzáření obličeje (30 ml) Tento obličejový olej je nazýván malým zázrakem. Vaše pleť znovu objeví svůj přirozený

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE 1. Co je nutrikosmetika? Nutrikosmetika jsou nutriční výrobky, které mohou pomoci zlepšit strukturu a funkci pleti a napomoci jejímu zdraví a vzhledu. Nutrikosmetika

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY. Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času.

UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY. Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času. UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY SEROX by LR Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času. SEROX BY LR je inovativní produkt péče o pleť k optické redukci

Více

š é é š é é Ť Ž Š é é é š é š Ž é Ť Ť š é š š š ž Ť š š š é é é ž š Ť š é ž š Ťš é Ž ž ž ž Ť š é Ť ž Ž ť ž Ť ž ď Ť š é š č é é Ťš ž é Ť é ň ň ž é č š Ťš é Ťš č Í éíš š č é Í ž Š é Í š ž č š Ť ž é ž š é

Více

Nový střih a barva vlasů

Nový střih a barva vlasů CELKOVÁ PROMĚNA MAMINKY NA MATEŘSKÉ IVETY Dnes vám přinášíme celkovou proměnu Ivety. Iveta je maminkou téměř roční holčičky a nemá na sebe moc času. Jak sama přiznala, u kadeřnice už dlouho nebyla. Podívejte

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Nové komerční aplikace

Nové komerční aplikace 115.42 nm 57.71 nm 0 nm 2000 nm 2000 nm 1000 nm Nové komerční aplikace 1000 nm 0 nm 0 nm nanomateriálů - zlato a stříbro Co jsou to nanotechnologie Richard Feynman There is plenty room at the bottom (Tam

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Ú ú ě ř ě Č ě ů ž ůá é ě ů ě Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ú ě ř ě ů ž ť č ů ú Ž ě Í ř ě ě é Ž ř ě č ř Ž ř Ž č ů ě ě ú ů č Ó ú Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ě ř ě ů Ž ť č

Ú ú ě ř ě Č ě ů ž ůá é ě ů ě Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ú ě ř ě ů ž ť č ů ú Ž ě Í ř ě ě é Ž ř ě č ř Ž ř Ž č ů ě ě ú ů č Ó ú Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ě ř ě ů Ž ť č Ňú Á ě úř ú Ú é ě Č ř ř ě ě ú ř Í č ě ť ř ú č ú ě Č é é ť ě č é ě ě ž Č Ž ď ě úř ú úř ř č ú ř é ě ě ř ů ě é ě ř ě é č ů ě ř ě č é ě ě é ř ř ř ě č ř ř ě ř ž Ž ě ť č ě é ě ě ď ř Č é ř ě é ř ě ě č Á Í Ú ú

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato.

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. ELIXIR ULTIME Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. Po staletí se vzácné oleje používaly jako nezbytná součást zkrášlujících procedur po celém světě. Pro svoji schopnost hýčkání

Více

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

Ú Í č č ď ú ů ů ě ú ě č ě Í ě Ž š ž ž úč Ř Í É ď ěň č ů š ě ď š ě ě ž ě č ě ů ů č č ě ěž č ů č ě č ů ě š ů Č ě ě č ě š ě ž ě ě ě š ď ě č úč ú ČÚ Č úč úč ž č úč úč ě Ť č č č ě úč úč úč Í Ž č č ě ě ě ů š

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

ACTIVE REPAIR ESTHELIFT

ACTIVE REPAIR ESTHELIFT Pečuje o Vás Renáta Kovaříková-Matějková majitelka salonu CYCLO SYSTÉM CYCLO SYSTÉM komplet + oční okolí 1 600,- BĚLENÍ - WHITE SYSTÉM BĚLENÍ - WHITE SYSTÉM + ruce OXY THERAPIE - OMLAZENÍ 1 500,- 1 600,-

Více

Novinky mimo katalog 2012

Novinky mimo katalog 2012 Novinky mimo katalog 2012 Krémy na ruce TianDe 40109 Krém na ruce Sluneční olivy Účinek: Olivový olej v kombinaci s výtažkem z perel propůjčuje krému vynikající vyživující a hydratační vlastnosti. Dokonale

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

:6pt;font-style:normal;color:grey;font-family:Verdana,Geneva,Kalimati,sans-serif;text-decoration:none;text-align:center;font-variant:no = = < p s t y l e = " p a d d i n g : 0 ; b o r d e r : 0 ; t e

Více

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 +MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 FLOWTOX COSMETICS Deniz Kaya Hans Ludwig Piller B aris Bulut made in germany. Pocit svěžesti je vždy s vámi! Flowtox Cosmetics "čas je relativní"

Více

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT DERMO-ESTETICKÉ ÚKONY LÉKAŘSKÝMI PŘÍSTROJI:

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT DERMO-ESTETICKÉ ÚKONY LÉKAŘSKÝMI PŘÍSTROJI: CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT Vážené klientky, klienti, v ceníku najdete ceny za 1 ošetření. Ohledně balíčkových cen se prosím informujte při osobní konzultaci, při níž Vám bude navržen

Více

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických prípravku ˇ a biomateriálu Hydratacní ˇ ošetrení ˇ Hydratace patří k jednomu z nejvíce ověřených prostředků, jak zabránit tvorbě vrásek, nebo jejich vznik

Více

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami)

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) 3127 AV jemně čistící mléko Jemné čistící mléko, nenarušuje přirozené ph pokožky. Určené pro salonní nebo každodenní

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

ž ž ě Ý Ý ž ě ě ě Š É Ý Á ě ě ů ž ě ě ě ě Š ě ž ž ě ě ň ě ž ž ě ě ž ů ě ž ž ů ů ě ě ž ě ě ž ě ž ě ň Á ě ů ů ě ž ě ě ž ě ě ů ů ě ů ě Ž ž ž ň ž ž ě ž ž ů ž ž ě ě ž ž ž ž ě ů ž ž Ů ž Č ů ž ž ž Ů ž ě Č Ž Č

Více

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14 Inteligentní výživa pleti Výsledky za 7 dní.* Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky založenou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek na péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin,

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více