Společnost Salvus byla založena v roce Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Společnost Salvus byla založena v roce 1992. Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických,"

Transkript

1 Společnost Salvus byla založena v roce Po začátcích s několika výrobky se sortiment podstatně rozšířil a našel uplatnění v kosmetických, masérských, pedikérských a dalších salonech profesionálů. Na základě pozitivních referencí na kvalitu výrobků byla vytvořena i řada k péči o pleť a celé tělo pro domácí použití. Jednotlivé druhy produktů jsou uvedeny v tomto katalogu. O dobré kvalitě svědčí i ocenění, která firma získala na kosmetických výstavách World of Beauty & Spa a Interbeauty Prague. OBSAH ODLIČOVÍNÍ A ČIŠTĚNÍ PLETI. 2-3 PLEŤOVÉ MASKY 4-5 PLEŤOVÁ SÉRA KRÉMY - GELY BALZÁMY HYDRATAČNÍ SPREJE OLEJE A EMULZE PÉČE O RUCE A NOHY PROGRAM NA CELULITU A K ZEŠTÍHLENÍ PŘÍPRAVKY PRO INTIMNÍ POUŽITÍ

2 ODLIČOVÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PLETI MICELÁRNÍ VODA 4 v 1 (hydratuje, odličuje, čistí, zklidňuje) Obsah balení: 150 ml Obsahuje komplex aktivních látek extrakt z Aloe Vera, kyselinu hyaluronovou, panthenol a deriváty olivového oleje. Společně vytváří jemný mikrofilm, který chrání pleť před vysušením. Podporuje její regeneraci a zajišťuje dokonalou hydrataci. Micelární vodou se snadno odstraní zbytky líčidel a nečistot i bez použití pleťového mléka. PLEŤOVÁ VODA NA CITLIVOU PLEŤ Osvěžující bylinná voda z přesličky, měsíčku, podběle, černého bezu a černého rybízu s obsahem rutinu, vitamínu C a kyseliny křemičité. Rozjasňuje normální i citlivou pleť, odstraňuje zbytky pleťového mléka a nečistot. Má šetrné složení bez obsahu alkoholu. PLEŤOVÁ VODA PRO MASTNOU A PROBLEMATICKOU PLEŤ Je určena především pro pleť s aknetickými příznaky a pleť smíšenou a mastnou. Přírodní extrakty z řepíku, lopuchu a levandule pokožku zklidní, vyčistí a vypnou. Pleťová voda neobsahuje alkohol. PLEŤOVÉ MLÉKO S PANTHENOLEM Mléko lze použít na čištění pleti i odličování očí. Účinky panthenolu, extraktu z měsíčku lékařského a levandulové silice ve výrobku podporují zklidnění podrážděné pokožky a urychlují její regeneraci. Pro výraznější účinek se nemusí pleťové mléko smývat čistící vodou. Může se také použít jako tělové mléko. Je ideální na ošetření po slunění a depilaci. MYCÍ GEL NA PROBLEMATICKOU PLEŤ s Tea Tree Oil Obsah balení: 153 g Používá se k pravidelné péči na obličej i tělo. Olej z australského čajovníku Melaleuca alternifolia (Tea Tree Oil) má antiseptické, čistící a zklidňující vlastnosti, skvěle vysušuje a minimalizuje tvorbu akné. Mycí gel neobsahuje mýdlo. Nedráždí. Na takto ošetřenou pleť můžeme použít Harmony krém, Aknemat gel, Zklidňující krém adstringentní, Zklidňující krém s panthenolem, nebo Liftingovou alginátovou masku s pangamínem - výrobky firmy Salvus. 2.

3 ODLIČOVÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PLETI MYCÍ GEL S PEELINGEM a panthenolem Obsah balení: 153 g Mycí gel obsahuje jemné kulaté abrazivní částice. Používá se na mytí obličeje, nebo celého těla. Šetrně odstraňuje suché šupinky z pokožky. Po aplikaci je pleť prokrvená a okysličená. Přítomný provitamín B5 (D - panthenol) navíc zvýší ochranu pleti a její regeneraci. Pokožka je jemná, hladká a má čistý vzhled. Používá se 1 2 x týdně. Mycí gel s peelingem doporučujeme na mytí těla při celulitě s následným ošetřením Twiggy emulzí, určenou právě na celulitu a k zeštíhlení. ČISTÍCÍ PEELING S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM Abrazivem v lehkém krémovém základu jsou malé částice, které při aplikaci pomáhají šetrně odstranit odumřelé kožní buňky. Pokožku vyhladí a zjemní. Takto ošetřená pleť lépe vstřebává výživné látky obsažené v přípravku. Rakytníkový olej skvěle působí na zklidnění pleti, rozjasnění a regeneraci. Použití: provádí se lehká masáž krouživými pohyby po umyté, odlíčené pleti. Můžete nechat minut účinkovat jako masku a zbytek se odstraní navlhčeným tamponem. Používá se na zralou pleť 1 2 x týdně. Peeling se nedoporučuje na poraněnou a podrážděnou pokožku. ČISTÍCÍ PEELING VITAMÍNOVÝ Je určen především k čištění zralejší pleti. Přítomností provitamínu B5 (D - panthenol), vitamínů A a E v lehkém krémovém základu dodáme pleti potřebnou výživu. Jako abrazivum jsou použité jemné kulaté částice, které svým hladkým povrchem pleť zjemní, vyhladí, jemně prokrví, ale nepodráždí a pleť připraví pro další ošetření (aplikaci masky, nebo výživného krému). Čištění pleti se provádí stejným způsobem jako u předcházejícího peelingu. ČISTÍCÍ PEELING S TEA TREE OIL Obsahuje olej z australského čajovníku Melaleuca alternifolia (Tea Tree Oil), jehož vynikající antimikrobiální vlastnosti se projevují zejména u pleti s výskytem akné a podobnými kožními příznaky. Jemné částice slouží jako abrazivum. Čištění pleti se provádí stejným způsobem jako u peelingu s rakytníkovým olejem. 3.

4 PLEŤOVÉ MASKY PLEŤOVÁ MASKA HYDRATAČNÍ OKURKOVÁ Gelová, lehce vstřebatelná maska, je určena na normální a smíšenou pleť všech věkových kategorií. Vlivem přírodního hydratačního faktoru, směsí aminokyselin, polysacharidů a vitamínů, získá pleť schopnost lépe vázat vodu. Výtažky z okurky, pohanky a šípku podporují svěží a zdravý vzhled pleti. Při opakované aplikaci se výrazně omlazuje a rozjasňuje. Lze využít i na přístrojová ošetření. PLEŤOVÁ MASKA OMLAZOVACÍ VÝŽIVNÁ Gelová maska, která je určena pro normální a smíšenou pleť střední a zralejší věkové kategorie. Obsažené aktivní látky (allantoin, kyselina hyaluronová, vitamíny A, E, F a chmelový extrakt) mají viditelný regenerační a hydratační účinek. Zadržují vláhu v pleti, potlačují proces jejího stárnutí a současně i tvorbu vrásek. Lze využít i na přístrojová ošetření. INTENZIVNÍ OMLAZOVACÍ MASKA/KRÉM Mastný krém, určený pro suchou a ochablou pleť. Obsahuje bioaktivní komplex proteinů, které v kombinaci s allantoninem, vitamíny A, E, F regenerují, vyživují, výrazně hydratují pokožku a následně omlazují. Další složky obsažené v krému pomáhají snadnějšímu průchodu aktivních látek do epidermu a tím zvyšují účinky výrobku. Používá se jako denní i noční krém, nebo jako maska. ZKLIDŇUJÍCÍ MASKA/KRÉM ADSTRINGENTNÍ Obsah balení: 30 ml Pleťový krém obsahuje zklidňující látky s obsahem solí zinku a vápníku, extrakty z duběnek a ratanhového kořene s vysokým obsahem tříslovin, zejména taninu. Používá se na aknetickou, problematickou a podrážděnou pleť. Na pokožku se aplikuje lokálně po jejím vyčištění a lehce se vetře. Přírodní hnědavé zabarvení výrobku navíc usnadňuje zakrytí podrážděných míst pleti. Při použití krému jako pleťová maska naneseme v silnější vrstvě a necháme působit cca 20 minut. Pak lehce setřeme, nejlépe pleťovým mlékem s panthenolem. ZKLIDŇUJÍCÍ MASKA/KRÉM S PANTHENOLEM Obsah balení: 30 ml Používá se ke zklidnění pokožky po čištění, na pleť podrážděnou (po slunění), přecitlivělou, popraskanou, s drobnými trhlinkami a oděrkami. Obsahuje panthenol, měsíček lékařský, třezalku, vitamín A, E a další zklidňující látky. Nanáší se lokálně a lehce se vetře do pokožky. Zanechává bělavý film, proto je nejlépe krém aplikovat na noc. Pro výraznější zklidnění naneseme na celý obličej jako masku, kterou cca po 20 minutách lehce odstraníme pleťovým mlékem s panthenolem. 4.

5 PLEŤOVÉ MASKY ALGINÁTOVÉ MASKY ANTI-AGE Stále více oblíbený alginát přírodního původu, získaný z norské hnědé mořské řasy, je hlavní složkou všech našich alginátových masek. LIFTINGOVÁ ALGINÁTOVÁ MASKA ZÁKLADNÍ Obsah balení: 50 g Maska je určena pro všechny typy pleti. Po smíchání prachové směsi s vodou se vytvoří hustá, hladká pasta, která se nanáší na vyčištěnou pleť, krk, dekolt. Alginát postupně tuhne a krásně vypíná. Po 15 minutách se po částech sloupne. Viditelný liftingový efekt lze zintenzivnit tím, že se nejdříve aplikuje některé sérum firmy Salvus. LIFTINGOVÁ ALGINÁTOVÁ MASKA S CHLORELLOU Obsah balení: 50 g Maska se používá pro normální a zralou pleť. K základnímu alginátu z mořské řasy je přidaná sladkovodní řasa Chlorella ( vitamínová a minerálová bomba ), ze které se všechny cenné látky účinně vstřebávají pokožkou. Má detoxikační, regenerační a čistící účinek. Maska se opět smíchá s vodou podle přiloženého návodu. Výsledkem je vypnutá, rozjasněná a velmi hladká pleť. LIFTINGOVÁ ALGINÁTOVÁ MASKA S PANGAMÍNEM Obsah balení: 50 g Maska je určena pro mastný typ pleti. Kombinací mořské řasy s pangamínem, vznikla vynikající čistící maska s vypínacím efektem. Pangamín - pivovarské kvasnice, obsahuje vitamíny, zejména vitamín B, minerály, stopové prvky a další látky ovlivňující metabolizmus v pokožce a regulaci činnosti mazových žláz. Maska se opět smíchá s vodou podle přiloženého návodu. PLEŤOVÁ SÉRA LIFTINGOVÉ SÉRUM top efekt Obsah balení: 30 ml Liftingové sérum je určeno k péči pro středně zralou a zralou pleť. Obsahuje vysoce účinný komplex peptidů exotických rostlin s okamžitým liftingovým efektem. Hydratace pleti je posílena přítomností kyseliny hyaluronové a medového extraktu s obsahem důležitých stopových prvků, minerálů a vitamínů, které pleti dodají potřebnou výživu a energii. Na rozjasnění pleti se významně podílí arganový olej, vilínový extrakt a vitamín E ( vitamín mládí ). Výhoda výrobku spočívá i v novém moderním typu pístového obalu, který zabezpečuje úplné vyprázdnění celého obsahu. 5.

6 PLEŤOVÁ SÉRA EXTRA AKTIV SÉRUM PROTI VRÁSKÁM Intenzivní koncentrát, který obsahuje komplex aktivních látek, včetně unikátního lipozomu VTA. Jeho prostřednictvím je výrazně ovlivněna schopnost kyseliny hyaluronové vázat vodu, stimulace tvorby přirozeného kolagenu a ochrana pleti před UV zářením. Pravidelnou aplikací séra získáte rychlejší a viditelnější výsledky v péči o pleť. HYDRATAČNÍ SÉRUM Sérum představuje koncentrát hydratačních látek, které jsou součástí přírodního kožního hydratačního faktoru. Intenzivní péči podporuje kyselina hyaluronová, urea a další složky ovlivňující vazbu vody v kožních buňkách. Dále obsahuje panthenol, allantoin, avokádový a olivový olej, které zklidňují a regenerují pokožku, podporují její pružnost a elasticitu. Má zcela výjimečné hydratační účinky. VITAMÍNOVÉ SÉRUM Sérum obsahuje vysokou koncentraci vybraných vitamínů, zvláště beta-karoten, vitamín C, panthenol a vitamín E. Pleť, která je vyživována těmito látkami, získává zdravý vzhled. Pozitivní účinky jsou zvýrazněny derivátem olivového oleje, avokádovým olejem a allantoinem. KRÉMY - GELY - BALZÁMY AKTIVNÍ KRÉM NA OČNÍ VRÁSKY s liposomem VTA Obsah balení: 30 ml Polomastný krém, představující nový koncept účinných látek, který chrání pleť proti předčasnému stárnutí. Prostřednictvím liposomu je výrazně ovlivněna pevnost, pružnost a tonus pokožky. Má antioxidační účinky, se schopností posilovat déle trvající vazbu vody v pokožce a stimulovat tvorbu přirozeného kolagenu. K posílení hydratačních a regeneračních účinků je v očním krému obsažena kyselina hyaluronová, avokádový olej a Shea Butter. Doporučujeme nanášet 2 x denně. Již po několika aplikacích můžete vidět příznivé výsledky, mimo jiné i zjemnění drobných vrásek. INTENZIVNÍ OMLAZOVACÍ KRÉM/MASKA Mastný krém, určený pro suchou a ochablou pleť. Obsahuje bioaktivní komplex proteinů, které v kombinaci s allantoinem, vitamíny A, E, F regenerují, vyživují, výrazně hydratují pokožku a následně omlazují. Další složky obsažené v krému pomáhají snadnějšímu průchodu aktivních látek do epidermu a tím zvyšují účinky výrobku. Používá se jako denní i noční krém, nebo jako maska. 6.

7 KRÉMY - GELY - BALZÁMY LIFTINGOVÝ KRÉM Granátové jablko Jemný liftingový krém je určen k denní a noční péči pro středně zralou pleť. Obsahuje účinný komplex peptidů exotických rostlin s hydratačním a liftingovým efektem. Pravidelným používáním zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Pleť je pevnější, vyhlazená, tonizovaná a přítomností kyseliny hyaluronové dokonale hydratovaná. Zvýšenou výživu a rozjasnění pleti zajišťuje olej z jader granátového jablka, obsahující řadu pleti prospěšných látek jako tokoferol, squalen a nenasycené mastné kyseliny. KAPILÁR KRÉM Polomastný, lehce vstřebatelný krém s výtažky z přímořské slanomilné rostliny (halofytu) Aster Maritima, které zvyšují ochranu krevních vlásečnic, zpevňují stěny krevních cévek, redukují jejich křehkost a lámavost a snižují jejich viditelnost. Látky obsažené v lehkém krému poskytují částečnou ochranu před UV zářením. Zabraňují poškození a zmírňují ztrátu přirozeného kolagenu a tím zpomalují proces stárnutí. Používá se jako denní i noční krém. OLIVOVÝ KRÉM MASTNÝ Denní i noční krém na bázi tekutých krystalů s hydratačním účinkem. Obsahuje vitamíny A, E, allantoin, výtažky z tropického ibišku a olivový olej s obsahem squalenu. Pravidelnou péčí lze redukovat vrásky a vrátit pleti její pružnost a pevnost. Lze použít i jako masku. Krém neobsahuje parabeny. OLIVOVÝ KRÉM POLOMASTNÝ Denní i noční krém s vitamíny A, E, allantoinem, výtažkem z tropického ibišku a olivovým olejem s obsahem squalenu. Základ krému tvoří tekuté krystaly s hydratačním účinkem. Pravidelná aplikace zmírňuje předčasné stárnutí pleti. Krém je bez parabenů. OCHRANNÝ A REGENERAČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM Polomastný, lehký, jemný krém. Používá se jako denní ochrana pokožky zejména před sluncem. Během noci napomáhá k její regeneraci. Lze využít pod opalovací krémy ke zvýšení obrany pokožky. Blokuje vznik alergických reakcí na intenzivní sluneční paprsky. Působí na zpomalení stárnutí pleti, zlepšuje její pružnost a výživu. Krém obsahuje biologicky aktivní filtr z extraktu ječného sladu, avokádový olej, Shea Butter, extrakt z tropického ibišku, vitamín A a E. 7.

8 KRÉMY - GELY - BALZÁMY ZKLIDŇUJÍCÍ KRÉM/MASKA ADSTRINGENTNÍ Obsah balení: 30 ml Pleťový krém obsahuje zklidňující látky s obsahem solí zinku a vápníku, extrakty z duběnek a ratanhového kořene s vysokým obsahem tříslovin, zejména taninu. Používá se na aknetickou, problematickou a podrážděnou pleť. Na pokožku se aplikuje lokálně po jejím důkladném vyčištění a lehce se vetře. Přírodní hnědavé zabarvení výrobku navíc usnadňuje zakrytí podrážděných míst pleti. Při použití krému jako pleťová maska naneseme v silnější vrstvě a necháme působit cca 20 minut. Pak lehce setřeme nejlépe pleťovým mlékem s panthenolem. ZKLIDŇUJÍCÍ KRÉM/MASKA S PANTHENOLEM Obsah balení: 30 ml Používá se ke zklidnění pokožky po čištění, na pleť podrážděnou (po slunění), přecitlivělou, popraskanou, s drobnými trhlinkami a oděrkami. Obsahuje panthenol, měsíček lékařský, třezalku, vitamín A, E a další zklidňující látky. Nanáší se lokálně a lehce se vetře do pokožky. Zanechává bělavý film, proto je nejlépe krém aplikovat na noc. Pro výraznější zklidnění naneseme na celý obličej jako masku, kterou cca po 20 minutách lehce odstraníme pleťovým mlékem s panthenolem. HARMONY KRÉM na problematickou pleť Je vhodný k denní a noční péči pro pleť smíšenou, mastnou nebo aknózní pro pleť dospívající i dospělou. Na základě odborných studii byl vytvořen speciální komplex aktivních látek získaných z květu Irisu, zinečnatých solí a retinolu, které významně potlačují příčinu vzniku akné. Komplex těchto látek dokonale doplňuje výtažek z vrbové kůry, vitamín E, jemný mandlový olej a bambucké máslo. Pravidelné používání Harmony krému výrazně reguluje nadměrnou sekreci kožního mazu a tvorbu komedonů. Zklidňuje a dokonale hydratuje pleť. AKNEMAT GEL na problematickou pleť Obsah balení: 30 ml Je určen k denní a noční péči pro pleť smíšenou, mastnou nebo aknózní, k regulaci tvorby kožního mazu a komedonů. Na základě odborných studii byl vytvořen speciální komplex aktivních látek získaných z květu Irisu, sloučenin zinečnatých solí a retinolu, které významně potlačují příčinu vzniku akné. Komplex těchto látek dokonale doplňuje výtažek z vrbové kůry a allantoin. Gel není parfemován. Používá se lokálně na postižená místa 1 2 x denně a na noc. GEL NA OČI Obsah balení: 30 g Gel obsahuje extrakty ze světlíku lékařského a jitrocele, které příznivě působí při únavě očí, na oteklá víčka a oční okolí - způsobené zvýšenou námahou očí (při práci s počítačem, umělém osvětlení nebo v zakouřeném a prašném prostředí). Aplikuje se v malém množství na zavřená víčka a oční okolí, nesmývá se. Nastává rychlá úleva. Gel se lehce vstřebává a může se použít kdykoli během dne. 8.

9 KRÉMY - GELY - BALZÁMY OCHRANNÝ A REGENERAČNÍ TĚLOVÝ BALZÁM Lehce roztíratelné a vstřebatelné mléko pro účinnou hydrataci a zvýšenou ochranu před vznikem alergických reakcí, způsobených slunečními paprsky. Doporučujeme používat i pod opalovací krémy ke zvýšení ochrany pokožky a po opalování na její zklidnění, hydrataci a regeneraci. Dlouhodobě kůži zvláční, vypne a příjemně provoní. Pravidelným používáním docílíme zpomalení stárnutí pokožky. Balzám obsahuje biologicky aktivní filtr z extraktu ječného sladu, avokádový olej, Shea Butter, extrakt z tropického ibišku, vitamín A a E. Lze používat také na pleť. BALZÁMY KARITÉ S KONOPNÝM OLEJEM nebo S CHLOROFYLEM Obsah balení: 40 ml Obsahují téměř 100 % bambuckého másla, které je zdrojem vitamínů A, D, E, F a nenasycených mastných kyselin. Balzámy obnovují porušenou ochrannou bariéru kůže. Napomáhají k urychlení odstranění nebo zmírnění kožních problémů šupinatění a tvorby trhlinek. Jsou vhodné i na kůži popraskanou, ekzematickou a psoriatickou. Konopný olej v kombinaci s bambuckým máslem podporuje zadržování vody v kůži, změkčuje ji, zvláčňuje a zpevňuje. Chlorofyl je rostlinný pigment, který výrazně stimuluje epitelizaci a urychluje tak hojení ran. Působí příznivě na popraskané rty, pokožku i trhliny kůžičky nehtového lůžka. Balzámy Karité neobsahují konzervační látky a nejsou parfemovány. HYDRATAČNÍ SPREJE V dnešní uspěchané době je v péči o pleť nejdůležitějším krokem hydratace. Vyvinuli jsme proto moderní, lehce dostupné, ale vysoce účinné hydratační spreje. Jedná se o skvělé pomocníky do každé kabelky i koupelny. Spreje obsahují derivát olivového oleje a přírodní hydratační faktor, jehož součástí je řada aktivních složek, které zvyšují zadržování vody v pokožce, podporují její pružnost, ochranu a regeneraci. Používají se na obličej k osvěžení a dlouhotrvající hydrataci pleti, ale i na tělo - po koupeli, depilaci, slunění, holení atd. MULTI-HYDRA sprej S KAROTENEM Obsah balení: 100 ml / 200 ml Multisložkový přípravek s hydratačními a zvláčňujícími účinky, s kyselinou hyaluronovou, ureou a dalšími hydratačními látkami. Přípravek vytváří na pokožce ochranný mikrofilm, který kromě intenzivní hydratace obnovuje pružnost a vláčnost pokožky. 9.

10 HYDRATAČNÍ SPREJE MULTI-HYDRA sprej ALOE VERA & D-PANTHENOL Obsah balení: 100 ml / 200 ml Sprej s kyselinou hyaluronovou, aloe vera a panthenolem podporuje hydrataci, pružnost, ochranu a regeneraci. Zároveň zklidňuje podráždění po slunění, depilaci nebo holení. Lze použít i na vysušenou vlasovou pokožku. Na vlasy působí i mírným tužícím efektem. HYDRA spreje chladivé MOSCHUS a PATCHOULI & YLANG Obsah balení: 100 ml Spreje s přírodním hydratačním faktorem pokožku zvlhčují, hydratují, zlepšují její pružnost a odolnost. Chladivý efekt zmírňuje pocit únavy. S jemnou vůní mošusu MOSCHUS, nebo s kořeněnou vůní pačuli a ylangu PATCHOULI & YLANG OLEJE A EMULZE KOUPELOVÝ A MASÁŽNÍ olej ZKLIDŇUJÍCÍ Obsah balení: 320 ml Obsahuje extrakty z měsíčku, třezalky, lopuchu, chmele, šalvěje, oleum citronelle a levandule se zklidňujícími účinky. Výrazně působí na pročištění a regeneraci pokožky, zmírňuje pocení a celkově uvolňuje organismus. Používá se jako sprchový nebo koupelový olej, zvláčňuje a brání vysoušení pokožky. Vlivem dobré kluznosti oleje lze provádět přímou masáž obličeje i těla. Neobsahuje konzervační látky ani barviva, není parfemován. KOUPELOVÝ A MASÁŽNÍ olej OSVĚŽUJÍCÍ Obsah balení: 320 ml Obsahuje extrakty a silice z jalovce, eukalyptu, rozmarýnu, kopřivy a kostivalu, které příznivě působí zejména při stavech nachlazení, psychické a fyzické únavy a při svalových bolestech. Využívá se k regeneraci tkáně po úrazech (zlomeninách, pohmoždění), s výživnými a tonizačními účinky na pokožku. Zároveň prokrvuje a osvěžuje. Lze použít k masáži těla, jako sprchový olej i olej do koupele. Neobsahuje konzervační látky ani barviva, není parfemován. 10.

11 OLEJE A EMULZE OLEJ RELAXAČNÍ Směs rostlinných a minerálních olejů s uvolňujícím santalovým aroma. Používá se k pravidelné péči o pleť i tělo, k masáži, jako sprchový olej nebo ke zpříjemnění koupele. Celkově uklidňuje, pleť vyživuje. Obsahuje karotenový olej, vitamíny A, E. OLEJ EROTICKO-RELAXAČNÍ Obsahuje rostlinné a minerální oleje, které svým složením dodají pleti potřebné vitamíny a zregenerují ji. Příjemné exotické aroma s mírně kořeněným zabarvením dodá pocit uvolnění a psychické rovnováhy. Je určen k přímému použití na tělo, do sprchy a do koupele. OLEJ EROTICKÝ Obsahuje směs rostlinných a minerálních olejů s inspirujícím orientálním aroma mošusu. Vysoký obsah karotenového a slunečnicového oleje s přírodním provitaminem A a vitamínem E podporuje regeneraci a revitalizaci pokožky. Olej vyniká dokonalou kluzností a vstřebatelností. Potíráním těla se pokožka provoní, zvláční a získá hedvábný lesk. Olej se může použít do sprchy, do koupele a po koupeli, je-li pleť suchá a citlivá. KONOPNÝ OLEJ NATUR Obsah balení: 100 ml Přírodní olej, lisovaný ze semen za studena, je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamíny A, D, E, fytosteroly, fosfolipidy, proteiny a minerální soli. Používá se na nadměrně vysušenou, drsnou a popraskanou pokožku, při psoriáze, atopickém ekzému a podráždění po slunění. Také na jizvy, strie a popáleniny. Konopný olej podporuje obnovu ochranné bariéry kůže, vlasů, vlasové pokožky a nehtů. MANDLOVÝ OLEJ Jemný, přírodní olej ve pharma kvalitě (nejvyšší jakosti) bez parfemace a konzervačních látek. Pokožce dodává pocit hebkosti, mírní podráždění a pomáhá při její regeneraci. Je vhodný i pro dětskou pokožku. Mandlový olej je jeden z nejcennějších olejů, rychle se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty, neucpává póry. Je bohatý na minerály a má vysoký obsah vitamínů. Používá se k masáži, nebo k běžné péči o pokožku. 11.

12 OLEJE A EMULZE MASÁŽNÍ EMULZE zklidňující Obsah balení: 320 ml Používá se k jemné masáži těla a obličeje. Vlivem použitých extraktů (třezalka, měsíček lékařský, šalvěj, levandule a citronela) emulze uvolňuje, zklidňuje pokožku a mírní zánětlivé příznaky. Příjemné prožitky z masáže umocňuje i oblíbená vůně získaná právě směsí použitých extraktů. PÉČE O RUCE A NOHY ROZMARÝNOVÝ PEELING S MOŘSKOU SOLÍ - obohacený o mořskou řasu Obsah balen: 100 ml Mořská sůl je získávána z Atlanského oceánu a je zdrojem mnoha minerálů a výživných látek. Zároveň slouží jako abrazivum. Spolu s mořskými řasami a rozmarýnovou silicí je zakomponována do přírodních tukových složek krému. Výsledkem masáže s peelingem je hydratovaná, jemná a zdravě prokrvená pokožka. ČOKOLÁDOVÝ PEELING S MOŘSKOU SOLÍ - obohacený o mořskou řasu Obsah balení: 100 ml Přípravek obsahuje mimo výše uvedených aktivních složek čokoládový prášek, který svým složením působí detoxikačně a dodává výživu. Peeling pokožku viditelně vyhladí, rozjasní a příjemně provoní. KRÉM NA RUCE VITAMÍNOVÝ POLOMASTNÝ Obsah balení: 100 ml Krém vyživuje pokožku, zklidňuje a napomáhá k její regeneraci. Nezanechává pocit mastných rukou. Obsahuje provitamín B5 (D - panthenol), vitamín E a vitamín A. KRÉM NA RUCE S MOŘSKÝMI ŘASAMI MASTNÝ Obsah balení: 100 ml Mastný krém, který dokonale ošetřuje suchou pokožku, zvláčňuje a podporuje její hydrataci. Obsahuje mořské řasy, panthenol a další vitamíny. Pokožku rukou zjemňuje, vyhlazuje, regeneruje a zároveň příjemně provoní. KRÉM NA NOHY S MOŘSKÝMI ŘASAMI A ROZMARÝNEM Obsah balení: 100 ml Mastný krém, který dokonale ošetřuje zvláště suchou pokožku a hydratuje. Prokrvuje a osvěžuje unavené nohy, zároveň tlumí nepříjemné pachy. Celkově pokožku zvláčňuje, vyživuje a odstraňuje pocit studených nohou. Obsahuje rozmarýnovou silici, mořské řasy a vitamíny. 12.

13 PROGRAM NA CELULITU A K ZEŠTÍHLENÍ TWIGGY Tělová emulze na celulitu a k zeštíhlení Lehce vstřebatelná výživná emulze obsahuje speciální komplex přírodních látek z mořských řas, guarany (kofein) a ruscusu, včetně dalších látek, které působí příznivě na formování postavy a odstranění "pomerančového" vzhledu kůže, způsobeného nadměrným zadržováním tekutin a hromaděním tuku v kožní tkáni. Celulita se projevuje z různých příčin nejčastěji v období dospívání, v těhotenství a menopauze u žen obézních i štíhlých. Náš tip: před vmasírováním prostředku použijte Mycí gel s peelingem na prokrvení pokožky. Aktivní látky v emulzi se pak lépe vstřebávají a docílíte viditelnějšího efektu. Twiggy emulze je vhodná i k pravidelné péči za účelem předcházení vzniku pomerančové kůže. SKOŘICOVÝ KRÉM Skořicový krém je určen k thermozábalům a masáži těla. Podporuje prokrvení a odbourávání tukových ložisek. Skořicová silice pokožku prokrvuje, prohřívá a celkově osvěžuje. Nesmí se aplikovat na obličej a jemné části těla. Návod k použití je k balení přiložen. Před každou aplikací krému provádějte test snášenlivosti. PŘÍPRAVKY PRO INTIMNÍ POUŽITÍ INTIM GEL s Tea Tree Oil Obsah balení: 153 g Gel je určený k intimní hygieně těla a na citlivou pokožku. Obsahuje olej z australského čajovníku Melaleuca alternifolia (Tea Tree Oil), který velmi příznivě působí na mikrobiální flóru. Má antiseptické vlastnosti, čistí a zklidňuje. Přípravek neobsahuje mýdlo a je vhodný ke každodennímu používání na citlivou pokožku. EroSEXoil Obsah balení: 100 ml Silikonový olej s vynikající kluzností k intimnímu použití. Má dlouhotrvající účinek, nelepí, nezanáší póry. Neobsahuje tuky ani konzervační látky. Nezanechává barevné skvrny na tkaninách a nežmolkovatí. Není parfemován. 13.

14 PŘÍPRAVKY PRO INTIMNÍ POUŽITÍ Sexygel NEUTRAL Gel s lubrikačními a zvlhčujícími vlastnostmi k intimnímu použití. Má dlouhotrvající účinek, nelepí a nežmolkovatí. Není parfémován. Sexygel JAHODA Ochucený gel se svěží vůní lesní jahody s lubrikačními vlastnostmi. Sexygel SKOŘICE Gel s prokrvujícími a lubrikačními vlastnostmi s vůní skořice. Podporuje vzrušení a zvyšuje intenzitu prožitků. Má dlouhotrvající účinek, nelepí a nežmolkovatí. Sexygel ZÁZVOR Lubrikační gel s výtažkem zázvoru a smyslnou vůní. Prohřívající účinek gelu, má dlouhotrvající účinek, nelepí a nežmolkovatí. Únor

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00 HŘEJIVÝ 250 g 224,79 272,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 401,65 486,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů po námaze. KAKAO 250 g 224,79 272,00 Vyživuje pokožku,

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00 Základ tvoří směs přírodních olejů kokosový a slunečnicový, estery cukru a vitamíny A a E. Jednotlivé druhy masážních olejových gelů se liší obsahem dalších složek éterických olejů a extraktů. Dle těchto

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00 Obsah Cena v Kč DPH Cena v Kč balení bez DPH v % vč. DPH HŘEJIVÝ 250 g 224,79 272,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 401,65 486,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů

Více

NOVINKY PŘÍRODNÍ MASÁŽNÍ OLEJE. ORIENT 500ml 166,70 21 202,00. POMERANČ 500ml 166,70 21 202,00. KOKOS 500ml 172,50 21 209,00

NOVINKY PŘÍRODNÍ MASÁŽNÍ OLEJE. ORIENT 500ml 166,70 21 202,00. POMERANČ 500ml 166,70 21 202,00. KOKOS 500ml 172,50 21 209,00 NOVINKY PŘÍRODNÍ MASÁŽNÍ OLEJE na bázi rostlinných olejů, bez konzervačních a ropných látek ORIENT 500ml 166,70 202,00 aroma santalové 1000ml 295,80 358,00 POMERANČ 500ml 166,70 202,00 1000ml 295,80 358,00

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy

prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy My slavíme a Vy od Nás dostáváte dárky Důvody, proč nám můžete věřit: ČESKÝ VÝROBEK Jsme ryze česká firma, všechny naše produkty vyrábíme

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy

predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy My oslavujeme a rozdávame Vám darčeky Dôvody prečo nám môžete veriť: ČESKÝ VÝROBOK Sme česká firma, všetky naše produkty vyrábame v Českej

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla 3 kroky, aby vaše pokožka kvetla květiny a byliny severského léta MÁDARA přichází z Lotyšska, malé země v severní Evropě, z oblasti Baltu, regionu kterému se podařilo zachovat si mnoho neposkvrněných a

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

VYBRANÉ PŘÍPRAVKY PRO VAŠE ZÁKAZNICE

VYBRANÉ PŘÍPRAVKY PRO VAŠE ZÁKAZNICE VYBRANÉ PŘÍPRAVKY PRO VAŠE ZÁKAZNICE Micelární voda NOVINKA 150 ml 128,92 156,00 Pleťová voda pro citlivou pleť 200 ml 66,11 80,00 Pleťová voda pro mastnou a problem. pleť 200 ml 66,11 80,00 Pleťové mléko

Více

IN TACT. v každém věku

IN TACT. v každém věku IN TACT Pure Skinčistá a hebká pleť v každém věku OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Pure Skin 3 3. Přípravky INTACT Pure Skin 3.1. INTACT Pure Skin Cream Fluid (krémový fluid)

Více

Ceny v EUR jsou pouze orientační

Ceny v EUR jsou pouze orientační W E L L N E S S - B I O D R O G A Anticelulitidní program z mořských řas Pro zpevnění kontur těla a mírné projevy celulitidy Peeling, kosmetická masáž, zábal s mořskou řasou, thermo folie, zpevňující gel

Více

PŘÍPRAVKY PRO OŠETŘENÍ NOHOU

PŘÍPRAVKY PRO OŠETŘENÍ NOHOU PŘÍPRAVKY PRO OŠETŘENÍ NOHOU MASÁŽNÍ KRÉMY HYDROFILNÍ neobsahují konzervační látky Hydrofilní masážní krémy Salvus jsou bezvodé krémy, které obsahují pouze tukové komponenty. Mají vynikající kluzné vlastnosti

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola, Kněžskodvorská 33/ A 370 04 České Budějovice Odloučené pracoviště pro odborný výcvik, Průběžná 4, 370 04 České Budějovice CENÍK PRACÍ A

Více

MASÁŽNÍ PŘÍPRAVKY 1. MASÁŽNÍ KRÉMY 2. MASÁŽNÍ EMULZE 3. MASÁŽNÍ OLEJE

MASÁŽNÍ PŘÍPRAVKY 1. MASÁŽNÍ KRÉMY 2. MASÁŽNÍ EMULZE 3. MASÁŽNÍ OLEJE MASÁŽNÍ PŘÍPRAVKY Masážní krém hydrofilní KOKOSOVÝ vysoký obsah kokosového oleje podporuje hydrataci, v kombinaci s vitamínem E zmírňuje škodlivé účinky volných radikálů, regeneruje a příznivě ovlivňuje

Více

Katalog produktů 2016. Korporace krásy a zdraví 1

Katalog produktů 2016. Korporace krásy a zdraví 1 Katalog produktů 2016 Korporace krásy a zdraví 1 Snake Factor HADÍ LIPIDY KOMPENZUJÍ NEDOSTATEK LIPIDŮ, VZNIKLÝ V DŮSLEDKU NEGATIVNÍHO PŮSOBENÍ OKOLNÍHO PROSTŘEDÍ A CHEMICKÝCH LÁTEK Z PŘÍPRAVKŮ PÉČE O

Více

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC -

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Hroznovy olej WELLNESS KOSMETIKA KULINÁŘSTVÍ DOPLŇKY STRAVY - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Naše filozofie Při výrobě hroznového oleje zúročujeme dlouholetou praxi z výroby kvalitních vín, kdy se snažíme přenést

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

PŘÍPRAVKY PRO OŠETŘENÍ NOHOU

PŘÍPRAVKY PRO OŠETŘENÍ NOHOU PŘÍPRAVKY PRO OŠETŘENÍ NOHOU navlhčenými ve vodě nebo navlhčenou houbičkou). Po umytí nezanechávají krémy pokožku mastnou. Další z předností je nízká spotřeba. Masážní krém hydrofilní ZÁKLADNÍ - před masáží

Více

CENÍK 2014. maloobchodní. aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů

CENÍK 2014. maloobchodní. aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů CENÍK 2014 maloobchodní aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů ceník je platný od 1. 9. 2014 a ruší všechny předešlé výtisky ceníků a jejich doplňků OBSAH novinky - inovované výrobky...4

Více

Každodenní ochrana pro svěží a zdravou pleť

Každodenní ochrana pro svěží a zdravou pleť Každodenní ochrana pro svěží a zdravou pleť Dovozce do ČR: IQ event s. r. o. Za Rybníkem 711 252 42 Jesenice www.dermobio.cz info@dermobio.cz tel.: 602 211 651 K A T A L O G neobsahuje paraben objevitel

Více

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz!

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz! Ma Provence Všechny přípravky francouzské kosmetiky MA PROVENCE jsou čistě přírodní, neobsahují žádné chemické konzervační látky, umělá barviva, éterické oleje ani parabény. Toaletní a kosmetické výrobky

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 301 OPTOGEL 50 ml 85,83 Kč 20 103,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL - na unavené svaly 250 ml 74,17 Kč 20 89,00 Kč 328 ALPSKÝ

Více

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14 Inteligentní výživa pleti Výsledky za 7 dní.* Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky založenou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek na péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin,

Více

SEE CHANGE - Modrá evoluce

SEE CHANGE - Modrá evoluce SEE CHANGE - Modrá evoluce See Change Udelej zmenu - uvidíš zmenu Oceán je neuvěřitelný zdroj krásy. V kosmetice jsme vždy obdivovali schopnost planktonu a mořských řas a jejich blahodárné účinky na pokožku

Více

MASÁŽNÍ PŘÍPRAVKY 2. MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY 1. MASÁŽNÍ KRÉMY. MASÁŽNÍ KRÉMY HYDROFILNÍ neobsahují konzervační látky. 1. Masážní olejový gel HŘEJIVÝ

MASÁŽNÍ PŘÍPRAVKY 2. MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY 1. MASÁŽNÍ KRÉMY. MASÁŽNÍ KRÉMY HYDROFILNÍ neobsahují konzervační látky. 1. Masážní olejový gel HŘEJIVÝ MASÁŽNÍ PŘÍPRAVKY Masážní krém hydrofilní BOROVICE + KOSODŘEVINA - esenciální oleje z borovice kleče (kosodřeviny) a borovice lesní se používají při svalových, kloubových a kožních problémech. Dobře se

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

Beauty Energy. tajemství skryté uvnitř

Beauty Energy. tajemství skryté uvnitř Beauty Energy tajemství skryté uvnitř Pokud toužíme po dokonalé pleti, musíme nejdříve porozumět svému tělu! Naše pokožka je zrcadlem vzájemného působení a ovlivňování mezi vnějším světem a stavem našeho

Více

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES PRODUKTY FIRMY LAVYLITES - jsou to 100% přírodní produkty, které v sobě obsahují účinné látky shromážděné z několika tisíců léčivých bylin - blahodárný efekt je posílen nanotechnologickým zpracováním,

Více

Experalta Природная лаборатория красоты

Experalta Природная лаборатория красоты Experalta Природная лаборатория красоты Vše nádherné je jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listů a tvary oblaků. Stejně neopakovatelná je pleť každé ženy. Je jedinečná

Více

IREL Ostropestřcový panenský olej

IREL Ostropestřcový panenský olej IREL Ostropestřcový panenský olej Balení: 10L / 5L / 3L Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Ostropestřcový panenský olej Jedná se o 100 % panenský olej z plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum

Více

finclub international 20 let Kosmetický katalog

finclub international 20 let Kosmetický katalog finclub international Finclub slaví 20 let Kosmetický katalog Seznamte se s přírodními kosmetickými produkty Finclubu 2012 / 2013 finclub international Finclub International Finclub International je významná

Více

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové,

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové, MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ Spojení legendárních výživných olejů umožnilo vzniknout kompletní řadě péče Mythic Oil, která je základem pro Mytický rituál olejů. ARGANOVÝ OLEJ: Bohatý na vitamín E a esenciální

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. 180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč BYLINNÉ EXTRAKTY

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. 180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč BYLINNÉ EXTRAKTY Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 280 AKNÉ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 296 ARTROREGEN GEL 250 ml 95,04 Kč 21 115,00 Kč 288 BŘEČŤANOVÝ

Více

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin TAJEMSTVÍ KRÁSY GREEN LUXURY prírodní komplexní smyslná 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin Vázené zákaznice, Vázení zákazníci, Rostliny mohou zpùsobit skuteèný zázrak

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL

STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL Hair Company katalog 2013 STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL Hair Company je kreativní dynamická značka zabývající se vývojem produktů s vysoce pečujícím složením. Produkty Hair Company jsou výsledkem kombinace

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Integra zastaví čas, pohladí Vaše smysly, navodí harmonii duše a těla.

Integra zastaví čas, pohladí Vaše smysly, navodí harmonii duše a těla. Katalog produktů Integra zastaví čas, pohladí Vaše smysly, navodí harmonii duše a těla. INTEGRA Profesionální pleťová kosmetika Společnost Procosmetik Integra zahájila svoji činnost v roce 1985 v Barceloně.

Více

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky a mýdla Katalog 2016 Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky z palmového vosku Svíčky vyrábíme z čistého palmového vosku Je

Více

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ Kvalita vlasů, pleti a nehtů, je dána z velké části geneticky. Dlouhodobé nedostatky potřebných živin či špatná životospráva mohou mít negativní vliv na

Více

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky.

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. VLASY BEZ DISCIPLÍNY Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. Bez dostatečné hydratace ztrácí vnější vlasové vlákno svou přirozenou elasticitu

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. Platnost od 18. 2. 2016 do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách!

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

C Z 0 3 3 5 5. Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova

C Z 0 3 3 5 5. Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova C Z 0 Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova Vaše vlasy budou vždy vaší chloubou... Rovné nebo kudrnaté, jemné nebo husté, krátké nebo dlouhé... Nezáleží na tom, jaký typ vlasů máte. Vždy na ně můžete

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Chemický peeling AHA kyselinami představuje hraniční ošetření kůže na pomezí Kosmetického a lékařského zákroku. Zákon 356/2000 Sb. O ochraně

Více

Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění vrásek na čele Zvětšení rtů Vyplnění marionetních vrásek JE APLIKACE BOLESTIVÁ? Pokud jste citliví na bolest a obvzláště pak na ošetření

Více

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek W 183 WINNI S LAVATRICE 1 na bílé i barevné prádlo s vůní levandule a verbeny 25 pracích dávek 188 WINNI S LAVATRICE ECOFORMATO ALEPPO 1495 ml 25 pracích dávek Hypoalergenní tekutý prací prostředek s mýdlem

Více

katalog služeb Vaše krása v našich rukou dermic fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová

katalog služeb Vaše krása v našich rukou dermic fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová Vaše krása v našich rukou dermic 2010 katalog služeb fotodepilace fotoomlazení fotoomlazení Expres kavitace fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová novinka

Více

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha JEMNÁ PÉČE O OBLIČEJ Olej pro rozzáření obličeje (30 ml) Tento obličejový olej je nazýván malým zázrakem. Vaše pleť znovu objeví svůj přirozený

Více

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek 163,- Kč 69,- Kč 61,- Kč 94,- Kč 84,- Kč 183 WINNI S LAVATRICE 1 na bílé i barevné prádlo s vůní levandule a verbeny 25 pracích dávek 188 WINNI S LAVATRICE ECOFORMATO ALEPPO 1495 ml 25 pracích dávek Hypoalergenní

Více

Katalog Kneipp 2014/2015

Katalog Kneipp 2014/2015 Katalog Kneipp 2014/2015 Milé zákaznice, milí zákazníci firmy Kneipp Také v letošním roce jsme pro Vás připravili řadu novinek. Z nich Vás zřejmě nejvíc bude zajímat certifikovaná přírodní kosmetika péče

Více

Jak udržet svěží vzhled

Jak udržet svěží vzhled «Nejnovější Hledat na Super.cz Jak udržet svěží vzhled 29. září 2014 14:00 - KOMERČNÍ ČLÁNEK Stárnutí kůže je součástí biologického procesu, který nemůžeme zastavit, ale dokážeme jej zpomalit a účinně

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby.

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby. Bylinné masti GREŠÍK kosmetika Masti nejsou vyráběny ze škvařeného sádla, které může dráždit pokožku, ale ze sádla extrahovaného vodní parou. Bylinná složka je tvořena extrakty připravenými vakuovým odpařováním,

Více

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu THAJSKÉ MASÁŽE Tradiční thajská masáž Temple Classic 30 min 490 Kč 60 min 950 Kč 90 min 1 290 Kč 120 min 1 690 Kč Tradiční thajská chrámová masáž

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

www.subert.cz / www.suberts.sk

www.subert.cz / www.suberts.sk www.subert.cz / www.suberts.sk Už ne olej, nyní krém! Arganový olej v Arganovém krému Výsledkem je řada Argan Velvet Výzkumné a vývojové laboratore Green Light vyvinuly 100% organický arganový olej a další

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 235,53 21 285,00 Obsah Cena v Kč DPH Cena v Kč balení bez DPH v % vč. DPH HŘEJIVÝ 250 g 235,53 285,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 425,61 515,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně - kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

ZNAČKA ALISSA BEAUTÉ ZAHRNUJE PŘÍRODNÍ DERMOKOSMETIKU VYTVOŘENOU LABORATOŘEMI V ITÁLII ZALOŽENOU NA NEJNOVĚJŠÍCH VĚDECKÝCH A TECHNICKÝCH POZNATCÍCH

ZNAČKA ALISSA BEAUTÉ ZAHRNUJE PŘÍRODNÍ DERMOKOSMETIKU VYTVOŘENOU LABORATOŘEMI V ITÁLII ZALOŽENOU NA NEJNOVĚJŠÍCH VĚDECKÝCH A TECHNICKÝCH POZNATCÍCH ZNAČKA ALISSA BEAUTÉ ZAHRNUJE PŘÍRODNÍ DERMOKOSMETIKU VYTVOŘENOU LABORATOŘEMI V ITÁLII ZALOŽENOU NA NEJNOVĚJŠÍCH VĚDECKÝCH A TECHNICKÝCH POZNATCÍCH VIZE ZNAČKY ALISSA BEAUTÉ JE JASNÁ: SPEKTRUM VÝROBKŮ

Více

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení.

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení. Peelingy Společnost Medik8 je oceňovaná, mezinárodní značka přípravků péče o pokožku. Přípravky společnosti Medik8 navrhuje, vyvíjí a formuluje tým biochemiků a farmakologů ve výzkumném biotechnologickém

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

LÉČIVÉ KONOPÍ. produktový katalog KO N O PÍ K A N A DY. přírodní kosmetika z konopí. www.cannaderm.cz

LÉČIVÉ KONOPÍ. produktový katalog KO N O PÍ K A N A DY. přírodní kosmetika z konopí. www.cannaderm.cz NEJVYŠŠÍ KO N O PÍ KVALITA K A N A DY Z produktový katalog přírodní kosmetika z konopí www.cannaderm.cz O Cannadermu S KONOPNOU KOSMETIKOU JSME PŘIŠLI JAKO PRVNÍ V ČR Cannaderm je na trhu již od roku 2002,

Více

Nové komerční aplikace

Nové komerční aplikace 115.42 nm 57.71 nm 0 nm 2000 nm 2000 nm 1000 nm Nové komerční aplikace 1000 nm 0 nm 0 nm nanomateriálů - zlato a stříbro Co jsou to nanotechnologie Richard Feynman There is plenty room at the bottom (Tam

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR ONLINE HAIR STRAIGHTENING & ONLINE PERMANENT WAVE SYSTEM INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR Narovnejte své vlasy Ondulujte své vlasy

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz VSTUP DO VODNÍHO SPA A SAUNOVÉHO SVĚTA Doporučená doba vstupu je 120 až 180 minut. Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm.

Více

GERnétic. Svět dokonalé péče

GERnétic. Svět dokonalé péče 2011 GERnétic Svět dokonalé péče GERnétic Svět dokonalé péče Ženská krása byla vždy jeho vášní Cílem našeho neustálého výzkumu v oblasti krásy je přinést každé ženě kosmetické produkty, které umožní perfektní

Více

AKCE VITAKLUB (-15%)

AKCE VITAKLUB (-15%) A - Multivitamíny CentralVita Classic - 100 tbl., multivitaminy Komplexní složení od A do Z! Receptura složená ze 30 vitaminů a minerálů odpovídá místním výživovým poměrům. Jediná tableta denně zaručí

Více

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie Katalog produktů Kosmetika a fyzioterapie I 2 I Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství Kosmetika a fyzioterapie Mycí a ošetřující pěny/

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více