Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008"

Transkript

1 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.k.schwarz, p.b.wolf, p.p.drda, p.g.valeriánová Omluveni : p.j.cikhardtová Starosta přivítal všechny přítomné. Návrh programu jednání : 1. Kontrola usnesení 2. Rozpočtová opatření 3. Plnění rozpočtu obce / Prodej pozemků 5. Pronájem pozemků 6. Informace starosty 7. Diskuse Starosta E.Frisch požádal ověřovatele zápisu z p. Topinkovou a p. Kocha o vyjádření. Ověřovatelé potvrdili zápis bez závad. Jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání doporučuji p. Valeriánovou a p. Novotnou. OZ schvaluje p. Valeriánovou a p. Novotnou ověřovateli zápisu z dnešního jednání. Pro : 8 Proti : 0 Zdr.: 2 (Valeriánová, Novotná) Předkladatelem usnesení z dnešního zasedání navrhuji p. Kocha. OZ schvaluje p. Kocha předkladatelem usnesení z dnešního jednání. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1 (Koch) 1. Kontrola usnesení : Byly podepsány smlouvy s ČEZ Distribuce a ing. Bredlerem. Smlouva na chodník s firmou VSF Fanta bude podepsána později. Zatím není stavební povolení. 2. Rozpočtová opatření : a) Rozpočtové opatření č. 20/2008 obec musí uhradit daň z převodu nemovitosti ve výši ,- Kč. Bude kryto z nedočerpaných prostředků na místní rozhlas. Příloha č. 1. Usnesení : OZ schvaluje změnu rozpočtu č. 20/2008. b) Rozpočtové opatření č. 21/2008 poskytnutí příspěvku ,- Kč TJ Sokol Sadov bude kryto z nedočerpaných prostředků na místní rozhlas. Příloha č. 2. Usnesení : OZ schvaluje změnu rozpočtu č. 21/2008. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1(Valeriánová) c) Rozpočtové opatření č. 22/2008 obec Sadov obdržela dotaci z všeobecné pokladní zprávy státního rozpočtu ve výši ,- Kč na zajištění konání voleb do zastupitelstev krajů. Příloha č. 5. Skutečné náklady činily ,- Kč, rozdíl ve výši ,- Kč bude vrácen. Usnesení : OZ schvaluje změnu rozpočtu č. 22/2008.

2 3. Plnění rozpočtu obce Sadov za / 2008 : Paní Antlová zpracovala plnění rozpočtu za devět měsíců letošního roku. Příloha č. 6. Informaci doplnil p.k.koch, starosta navrhl, že je možné schválit plnění rozpočtu na dalším zasedání OZ. Usnesení : OZ schvaluje plnění rozpočtu obce Sadov za období / Pro : 8 Proti : 0 Zdr.: 2 (Wolf, Valeriánová) 4. Prodej pozemků : a) Od do byl zveřejněn záměr prodeje p.p.č. 274/26 v k.ú. Sadov o výměře 25 m2. Jediní žadatelé jsou manželé Preňkovi z K. Varů. Usnesení : OZ schvaluje prodej p.p.č. 274/26 v k.ú. Sadov o výměře 25 m2 manželům Preňkovým z Karlových Varů. Starosta p.e.frisch vyzval členy OZ, aby navrhli cenu za p.p.č. 274/26. pan K. Koch navrhl cenu 100,- Kč/m2. Jiný návrh nebyl podán. Usnesení : OZ schvaluje cenu k prodeji p.p.č. 274/26 v k.ú. Sadov ve výši 100,- Kč/m2. Pro : 8 Proti : 0 Zdr.: 2 (Wolf,Valeriánová) 5. Pronájem pozemků : a) Paní Vokurková dala výpověď z pronájmu p.p.č. 752/6 v k.ú. Bor u K.Var. Příloha č. 3. Záměr pronájmu byl zveřejněn na úřední desce obce Sadov od do (podat žádost bylo možno do , 12,00 hod.). Byly podány dvě žádosti p. Černý a p. Staruch. Pan Staruch oznámil , že o pozemek nemá zájem a svoji žádost zrušil. Usnesení : OZ souhlasí s pronájmem p.p.č. 752/6 v k.ú. Bor o výměře 955 m2 p. Stanislavu Černému z České Lípy. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1 (Wolf) Starosta vyzval ke stanovení ceny za pronájem p.p.č. 752/6. Pan K.Koch navrhl cenu 3,- Kč/m2. Usnesení : OZ schvaluje cenu za pronájem p.p.č. 752/6 v k.ú. Bor u K.Var ve výši 3,- Kč/m2. Pro : 8 Proti : 0 Zdr.: 2 (Valeriánová,Pisingerová) 6. Informace starosty : a) Ve dnech provedl odbor kontroly Karlovarského kraje dílčí přezkoumání hospodaření obce Sadov v roce Závěr kontroly při dílčím přezkoumání hospodaření obce Sadov za období od 1.1. do nabyly zjištěny chyby a nedostatky ( 10 odst.. 3 písm. a) zákona č. 420/2004 Sb.). b) Bylo vydáno stavební povolení na prodloužení vodovodu v Boru. Snímek trasy vodovodu příloha č. 4. Je nutno vyhlásit výzvu k podání nabídek na provedení prací. Informace doplnil p.k.koch, seznámil přítomné s trasou vodovodu (od Růžičků až k Odelgům). Usnesení : OZ schvaluje zveřejnění výzvy k podání nabídek na provedení prací akce Prodloužení vodovodu Bor.

3 c) Stavebníci z Lesova (ŠEASI, Radovi a Vaňkovi) předložili smlouvu o zřízení věcného břemene na uložení inž. sítí, rozvod plynu v p.p.č. 203/2, 238/1, 238/23 v k.ú. Lesov. Stanovena je jednorázová náhrada 1 000,- Kč. Usnesení : OZ schvaluje Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a o souhlasu se zřízením stavby inž. sítí, rozvod plynu v p.p.č. 203/2.238/1 a 238/23 v k.ú. Lesov. Starostu pověřuje podpisem smlouvy. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1 (Topinková) d) FAS Computers s.r.o. K.Vary žádá o možnost osazení antény pro přenos internetu v obci na dům čp. 31 v Lesově. Předložen je i návrh smlouvy. Informace doplnil p.k.koch. Usnesení : OZ souhlasí s osazením antény na střechu Lesov čp. 31 pro přenos internetu v obci se společností FAS Computers s.r.o. a starostu pověřuje podpisem nájemní smlouvy. e) Dne proběhlo jednání s p. Teplíkem, starotou obce p.e.frischem a místostarostou obce p.k.kochem o možnostech prodeje pozemků na stavbu RD lokalita Podlesí. Podrobnou informaci podal starosta obce. Zastupitelé se mohou seznámit se zpracovanou studií na OÚ. Pozemky nejsou zasíťované, v dané lokalitě jsou další dva majitelé ing. J.Stanka a ing.čada. Další podrobnosti sdělil p.k.koch lze prodat nezasíťované pozemky nebo lze být spoluúčastníky při realizaci budování inž. sití. Do diskuse se přihlásila p.g.valeriánová a p.b.wolf. Starosta p.e.frisch sdělil, že toto je pouze návrh, o kterém by mohli zastupitelé uvažovat. Místostarosta p.k.koch navrhuje, aby se zveřejnil záměr prodeje po dobu 30 dnů a zastupitelé se rozhodli až podle možného zájmu co s uvedeným pozemkem dál. Opět se přihlásila do diskuse p.g.valeriánová a p.e.frisch. f) Od by měla být prodloužena nájemní smlouva na byt v Sadově čp. 8 pro p. Mikuláše Vargu ml. na dobu neurčitou. Nájemné platí řádně, ale v bytě dlouhodobě nebydlí. Do diskuse se zapojil p.b.wolf. Usnesení : OZ schvaluje prodloužení nájemní smlouvy p. Mikuláši Vargovi na byt 1+1 v Sadově čp. 8 na dobu neurčitou. g) CYRRUS a.s., Brno snižuje nabídku odkoupení akcií České spořitelny od obce Sadov za 450,- Kč. Celkem máme 700 ks akcií. Nabídka platí do Usnesení : OZ nesouhlasí s odprodejem akcií České spořitelny a.s. za cenu 450,- Kč/ks. Pro : 9 Proti : 1 (Wolf) Zdr.: 0 h) Starosta obce p.e.frisch připomenul, že dne bude svoz nebezpečného odpadu a bude svoz velkoobjemového odpadu. Termíny obou svozů a časový harmonogram je vyvěšen ve všech částech obce. ch) Po oznámení stanoviska OZ (neschválení změny ÚP SÚ Sadov) jsme obdrželi dopis od Ing. Tichého a p. Pavelkové, že se budou podílet na nákladech pořízení požadované změny ÚPSÚ Sadov. i) Starosta obce p.e.frisch seznámil přítomné s tím, že pokud dovolí počasí, provede TIMA Ostrov ještě v letošním roce prodloužení veřejného osvětlení v Boru k Heroldovi a v Lesově k Šlehoferům.

4 8. Diskuse : - Starosta obce p.e.frisch odpověděl na dotaz p.g.valeriánové o schválení průzkumných vrtů (dotaz z minulého zasedání OZ). - Pan E.Frisch dotaz z minulého zasedání OZ kolik stála obec dotace na MK. O tuto dotaci budeme žádat znovu. Úhrada byla provedena současně s náklady na studii proveditelnosti a strategie rozvoje DSO Karlovarský venkov a žádosti o dotaci náklady činily 180 tis. Kč, DSO obdržel dotaci ve výši 135 tis. Kč, každá obec uhradila do rozpočtu DSO po 15 tis. Kč. - Pan E.Frisch dotace pro školní hřiště pro ZŠ a MŠ Sadov nebyla získána, ale obec by nyní mohla získat dotaci přes MŠMT ve spolupráci s TJ SOKOL Sadov. Obec by musela zapůjčit pozemek na dobu 15 let TJ SOKOL Sadov. Informaci doplnil pan K.Koch Klub přátel školy z tohoto důvodu musel obdržet výpověď z pozemku dohodou. Do diskuse se zapojila p.g.valeriánová a p.b.wolf. Jejich dotazy ihned zodpověděl p.e.frisch a p.k.koch. - Pan E.Frisch problém se týká W-klubu neuhrazení faktury za ucpanou kanalizaci v KD Sadov. Starosta přečetl část nájemní smlouvy uzavřené s p.b.wolfem (škoda způsobená na pronajatém objektu). Starosta obce požádal p.b.wolfa, aby se k danému problému vyjádřil. Pan B.Wolf citoval zákon, ze kterého pro něj údajně vyplývá, že za tuto škodu nemá platit a dále sdělil, že je pojištěný. Starosta s tímto vysvětlením nesouhlasí a upozorňuje na skutečnost, že původní škoda byla vyčíslena podstatně vyšší. Informaci doplnil pan K.Koch. K ucpání kanalizace došlo hlavně z důvodu ucpání kanalizace tuky z kuchyně W-klubu. Do diskuse se zapojil p.p.drda, p.b.wolf, p.g.valeriánová. Starosta proto vstoupí do jednání s pojišťovnou p.b.wolfa a pojišťovnou obce. - Pan P.Drda občané D.Lesova si stěžují na to, že při dešti teče voda na pozemky RD, dále si stěžují na vjezd k pile Falc. Ihned odpověděl p.k.koch, bude vybudován nový vjezd. - Paní M.Novotná kanalizace v Boru. Žádost o první dotaci neprošla, podává se druhá žádost, do konce února 2009 budeme vědět, zda dotace bude. - Paní G. Valeriánová dotazuje se na chodník v Lesově. Odpověděl p.k.koch. Na uvedený chodník je zpracována PD, obec má již i dodavatele, ale nemáme stavební povolení. - Paní G.Valeriánová požadavek na jednoduchou nástěnku ve Stráni, tak aby mohli občané vyvěsit i jiné informace. Ve Stráni je pouze zasklená nástěnka. Starosta sdělil, že příští týden bude nástěnka ve Stráni. - Paní G.Valeriánová že u zastávky chybí kryt kanalizace. - Paní G.Valeriánová občané Stráně požadují, aby se zasedání OZ konala v Boru nebo ve Stráni. - Paní G.Valeriánová dotaz na složení rozpočtového výboru. Odpověděl starosta obce zatím není stanovené složení, bude až v listopadu Paní G.Valeriánová má zájem být členem rozpočtové komise. - Paní G.Valeriánová ve Stráni je nekvalitní voda, seznámila přítomné s výsledkem rozboru vody. Dále upozorňuje na nutnost kanalizace ve Stráni. Občané nesouhlasí s pořízením čističek k RD. Pan K.Koch odpověděl, že ve Stráni je zpracována pouze studie. Paní G.Valeriánová navrhuje, aby obec požádala o dotaci na kanalizaci a na rekonstrukci vodovodu. Uvedené požadavky jsou od občanů ze Stráně. Starosta p.e.frisch není kanalizace v Boru, takže není na co ji napojit. - Pan K.Koch kanalizace ve schvál. ÚP je řešena čistírnou u RD. Kanalizaci nám nikdo vzhledem k počtu občanův Stráni nepovolí. Vodovod položení potrubí by neměl být problém, musí se nechat zpracovat PD a projednat s Vakem. - Pan J.Patočka - tvrdí, že původní kanalizaci stačí vyčistit, vyměnit špatné díly a dole postavit čističku. Vodovod vede i po souk. pozemcích. Doporučuje prohlídku na místě. Starosta souhlasí s místním šetřením ve Stráni.

5 - Pan L.Farář potvrdil připomínky p.valeriánové a p.patočky. Dále sdělil, že VO, které bylo realizováno není řešením, neboť není postačující. Na některé dotazy ihned odpověděl starosta p.e.frisch, není kanalizaci na co napojit. Pan J.Patočka stěžuje si na nekvalitní práci pracovníka OÚ na údržbu veřejné zeleně (vyčištění příkopu a péči o kapličku). - Paní N.Horálková požaduje osazení retardéru do Stráně. Starosta ihned odpověděl, silnice není v majetku obce (již bylo projednáváno s Policií ČR) a zatím nelze bez souhlasu majitele osazovat jakákoliv zařízení na krajské silnici. - Paní I. Farářová dotaz na výši daně z nemovitosti. Stráň má od r výši daně 1, tak jak bylo stanoveno Ministerstvem financí ČR. - Slečna Pechová kontaminace vody je způsobena možným prosakováním hnoje. Starosta poděkoval všem přítomným a zasedání ukončil. Ověřovatelé : Místostarosta obce Karel Koch Starosta obce Eduard Triech Paní G. Valeriánová podepsala zápis s touto poznámkou : bod 6e) Valeriánová poznamenala že k tomu, aby byla soutěž řádná a umožnila přihlásit se dalším firmám, je nutné delší doba než 30 dnů. bod 8) diskuse : 12. odrážka : aby obec požádala o dotaci na kanalizaci a zahrnula rekonstrukci vodovodu a dešťové kanalizace do rozpočtu 2009 a 2010 obce. 18. odrážka : Slečna Pechová poukázala na to, že bakterie pocházejí z výkalů skotu (nikoli hnoje). Podpis

6 10 /2008 Usnesení ze zasedání OZ Sadov konaného dne OZ projednalo a schválilo : 1. Rozpočtové opatření č. 20/ Rozpočtové opatření č. 21/ Rozpočtové opatření č. 22/ Plnění rozpočtu obce Sadov za 01-09/ Prodej p.p.č. 274/26 v k.ú. Sadov o výměře 25 m2 manželům Preňkovým z K.Varů. 6. Cenu k prodeji p.p.č. 274/26 v k.ú. Sadov za 100,- Kč/m2. 7. Pronájem p.p.č. 752/6 v k.ú. Bor u K.Var panu Stanislavu Černému z Č.Lípy. 8. Cenu za pronájem p.p.č. 752/6 v k.ú. Bor u K.Var ve výši 3,- Kč/m2/rok. 9. Zveřejnění výzvy k podání nabídek na akci Prodloužení vodovodu Bor. 10. Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a o souhlasu se zřízením stavby inž. sítí, rozvod plynu v p.p.č. 203/2, 238/1 a 238/23 v k.ú. Lesov. 11. Osazení antény na střechu Lesov čp. 31 pro přenos internetu v obci se společností FAS Computers s.r.o. 12. Prodložení nájemní smlouvy pro p.mikuláše Vargu ml. na byt 1+1 č. 2 v Sadově čp. 8 na dobu neurčitou. OZ projednalo a neschválilo : 1. Prodej akcií České spořitelny a.s. OZ pověřilo : 1. Starostu obce p.e.frische podpisem Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a o souhlasu se zřízením stavby inž. sítí, rozvod plynu na p.p.č. 203/2, 238/1 a 238/23 v k.ú. Lesov. 2. Starostu obce p.e.frische podpisem smlouvy se společností FAS Computers s.r.o. Místostarosta obce Karel Koch Starosta obce Eduard Frisch

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p. J.Cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.b.wolf, p.k.schwarz, p.m.pisingerová, p.m.novotná

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.12.2008 Místostarosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.j.cikhardtová, p.

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. L.Ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k. Koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.l.ludvík, p.j.cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná, p. M.Pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch. p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.d.skanderová,p.p.drda, p.m.novotná,p.m.pisingerová,p.b.wolf

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.j.cikhardtová, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková,p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008 Místostarosta p.k.koch přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.l.ludvík, p.j.cikhardtová, p.k.schwarz, p.m.topinková,

Více

Starosta p.e.frisch konstatoval, že dnešní zasedání ZO je usnášení schopné, je přítomno 10 členů. ZO.

Starosta p.e.frisch konstatoval, že dnešní zasedání ZO je usnášení schopné, je přítomno 10 členů. ZO. Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22. dubna 2009 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p. D.Skanderová, p.g.valeriánová, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. J.Cikhardtová, p.p.drda, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.d.skanderová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.l.ludvík, p.d.skanderová, p.m.topinková,p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008 Přítomni : p. E.Frisch, p.k.koch, P.G.Valeriánová, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.k.schwarz, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.j.cikhardtová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p.m.novotná, p.b.wolf, p.m.topinková, p.p.drda,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e. Frisch, p.j.cikhardtová, p.p.drda, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.m.novotná, p.k.schwarz, p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009 Místostarosta p.l.ludvík přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.d.skanderová, p.b.wolf, p. M.Pisingerová

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.pisingerová, p.k.schwarz, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.p.drda Omluveni : p.g.

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007 Místostarosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.p.drda, p.m.novotná, p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.d.skanderová, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

c) Starosta informoval o tom, že byly vykáceny staré a poškozené stromy u silnice z Lesova do N.Vísky. Bylo zakoupeno 24 kusů nových stromů.

c) Starosta informoval o tom, že byly vykáceny staré a poškozené stromy u silnice z Lesova do N.Vísky. Bylo zakoupeno 24 kusů nových stromů. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 19.04.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.kovářová, p.d.dlugošová, p.j.bálek, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009 Starosta přivítal přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.d.skanderová, p.l.ludvík, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.09.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p. K.Koch, p.a.krejnický, p.l.vorel, p.f.fará, p.v.fará, p.m.topinková, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 11 ze dne 24.10.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 11 ze dne 24.10.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin r ~ I v. ()J'f.ca,4j (!}V) CJ. Zápis ze zasedání ZO č. 11 ze dne 24.10.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil Faina, Jaroslav Běhounek, Jan Buršík Pavel Sokol, Petr Buršík Nepřítomni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.k.schwarz, p.m.novotná, p.m.pisingerová,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Přítomni: viz. prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16.08.2006 Starosta přivítal všechny přítomné a předal slovo místostarostovi obce p. A.Krejnickému, který bude řídit dnešní zasedání OZ. Přítomni

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly.

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16.7.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p. R.Sýkora, p.f.farář, p.v.farář, p.l.dyková, p.b.wolf, p. H.Kovářová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 7 ze dne 26.7.2013 v Novém Kramolíně od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 7 ze dne 26.7.2013 v Novém Kramolíně od 19:00 hodin Čj Zápis ze zasedání ZO č. 7 ze dne 26.7.2013 v Novém Kramolíně od 19:00 hodin Přítomni: Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Mgr. Věra S, Petra H K Nepřítomni omluveni: Petr B, Pavel Ch, Jiří P, Vlastimil F Zastupitelstvo

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 3.9.2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 3.9.2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 3.9.2014 Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19hodin starostou

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.koch,p.farář V.,p.Schwarz,p.Wolf,p.Levko,p.Kovářová,p.Topinková,p.Dyková, p.krejnický.p.farář

Více

Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007

Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007 Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007 Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 3.9.2007 Přítomno: 14 členů zastupitelstva, omluvena p. Tučková

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.06.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.m.topinková, p.m.varga, p.b.wolf, p.j.bálek,

Více

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Program: pro 13, proti 0, zdržel se 0 1. kontrola usnesení 2. zpráva o činnosti rady 3. plnění příjmů a výdajů

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Přítomni: Nepřítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové -, Ing. Arch. Zuzana Menšíková,

Více

OBEC ROSTOKLATY. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 25. 4. 2016 od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 25. 4. 2016 od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 28 7 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 32 72 72 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 23844 / 3 IČ : 2379 Zápis ze. zasedání Zastupitelstva

Více

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 27.9.2011 p. Pavla Drdu a p. Davida Frische o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky.

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 27.9.2011 p. Pavla Drdu a p. Davida Frische o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.11.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Petr Holub, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař Michal

Více

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek, Nepřítomni: Petr

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 25.3.2013 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO -

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin Přítomní: Milan Elfmark,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Přítomni, omluveni: dle prezenční listiny Zasedání zastupitelstva městyse bylo zahájeno v 18.00 hodin v prostorách zasedací místnosti

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.3.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.3.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.3.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Přítomni : 7 zastupitelů, p.karel Mňuk od 16.45 hod Omluveni : p.libor

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.09.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.kovářová, p.d.dlugošová, p.j.bálek, p.m.topinková,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 19, které se konalo dne 8.9.2014 v 18,00 hodin v kulturním domě v Bludově

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 19, které se konalo dne 8.9.2014 v 18,00 hodin v kulturním domě v Bludově Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 19, které se konalo dne 8.9.2014 v 18,00 hodin v kulturním domě v Bludově Přítomni: Ing. Jaroslav Balhar, doc.phdr. Stanislav Balík, Ph.D., Ing. Radek Březina, Jaroslav

Více

Zápis č.6/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 24.07.2015 ve společenské budově Vlčí Doly č.p.10

Zápis č.6/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 24.07.2015 ve společenské budově Vlčí Doly č.p.10 Zápis č.6/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 24.07.2015 ve společenské budově Vlčí Doly č.p.10 Zasedání začalo v 19:20 hodin a bylo ukončeno v 20:10 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

Zápis č. 3/2014. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 9. 6. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 3/2014. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 9. 6. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Zápis č. 3/2014 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 9. 6. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis. z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin

Zápis. z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin Zápis z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva provedl v 18:00 hodin starosta městyse Antonín Novák. Počet

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.d.dlugošová, p.h.kovářová, p.b.wolf, p.l.vorel, p.m.topinková,

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluveni:

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů města

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 30. 04. 2015 7. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov zahájil starosta obce v 18:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004

Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004 Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

Zápis č. 6/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 6/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Zápis č. 6/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne 19.3.2003 Přítomni : p.v.farář, p.f.farář, p.k.dyk, p.l.levko, p.b.wolf, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.

Více

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko Starostka Hana Šíblová zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko

Více

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 18. 6. 2014

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 18. 6. 2014 Zápis č. 26 Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 18. 6. 2014 Schůze začala v 19 hodin Přítomni: p. Mašek, p. Šimková, p. Hudecová, p. Pilous, p. Routa, p. Říha Omluveni: p. Rendlová, p. Poslušný,

Více

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Ing.

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Karel Mužátko, Ing. Milan Šípek,

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015 Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015 Jednání zastupitelstva se konalo od 18:10 hod., bylo ukončeno v 19:30 hod. Jednání vedl starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou Novákovou

Více

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 6/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 30. června 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 25.08. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 25.08. 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 25.08. 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.m.novotná,

Více

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015.

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zasedání zahájila v 18. 00 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele, hosta Ing. Libora Stejskala, který vykonává stavební

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4. konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti. Obecního úřadu Raná

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4. konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti. Obecního úřadu Raná 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4 konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Raná ad 1/ Zahájení Přítomné na zasedání přivítal starosta obce. Dále konstatoval,

Více

Veřejné zasedání č. 19

Veřejné zasedání č. 19 Veřejné zasedání č. 19 Dne 19.9.2006 se v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu konalo veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni: p.dostalý, p.duda, p.sliacký, p.hošek, p.vašulín,

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 8.4.2015

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 8.4.2015 Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 8.4.2015 Ověřovatelé zápisu: Dana Holcová, Helena Skálová Zapisovatelka: Tamara Peterková Přítomni: dle prezenční listiny (starosta, 7 zastupitelů,

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.3.2015. Zápis č. 5/2015

Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.3.2015. Zápis č. 5/2015 Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 3. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech 1. Prezence Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Petr Horký, JUDr.

Více

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Z á p i s z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Omluven: Karel Mařík radní

Více