Vietnam a Kambodža. Nabídka poznávací cesty do Vietnamu a Kambodži s relaxací na pláži

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vietnam a Kambodža. Nabídka poznávací cesty do Vietnamu a Kambodži s relaxací na pláži"

Transkript

1 Vietnam a Kambodža Nabídka poznávací cesty do Vietnamu a Kambodži s relaxací na pláži Délka cesty: 16 dní/13 nocí Termín: Počet osob: osob Šestnáctidenní cesta Vás zavede do dvou pozoruhodných a neprávem tak trochu opomíjených zemí jihovýchodní Asie, ve kterých spojíte poznávání místní kultury, historie a přírodních krás s několikadenní relaxací na pláži. Na co se můžete těšit? Zažijete typickou plavbu lodí po kanálech v deltě Mekongu, navštívíte nejzajímavější památky Ho Či Minhova města, historické obchodní městečko Hoi An a chrámový komplex náboženských pozůstatků ležící uprostřed džungle My Son Holy Land, kde se dodnes zachovalo více než 70 původních staveb. Fakultativně se budete moct vydat do bývalého královského města Hue s císařským palácem obklopeným vysokými zdmi a vodním příkopem, anebo k proslulým tunelům Vietkongu, Cu Chi, a zavítat do Muzea vietnamské války s exponáty z období 60. a 70. let 20. století. Poté přeletíte do Kambodži, kde bude hlavním lákadlem návštěva nezapomenutelného chrámu a vrcholné ukázky khmerské architektury, Angkor Wat. Zcela jednoznačně se jedná o jednu z nejpozoruhodnějších kambodžských a asijských památek vůbec. Kromě toho vás zde čeká také prohlídka chrámů Banteay Samre a Banteay Srei a plavba po jezeře Tonle, u jehož břehu spatříte mnoho plovoucích vesnic. Zdejší folklor jistě dokreslí ukázka tradičních khmerských tanců apsara se slavnostní večeří na závěr.

2 Program 1 úterý, Setkání účastníků s průvodcem na mezinárodním letišti Václava Havla v Praze ve 13:30, drobné občerstvení před cestou a následně odbavení zavazadel. Odlet linkou č. EK 140 společnosti Emirates do Dubaje v 15:35 2 středa, Přílet do Dubaje v 00:40 místního času, po příletu možnost ubytování v letištním hotelu dle doporučení. Odhlášení z hotelu a přestup na linku Ho Či Minova města č. EK 392 s odletem v 9:40. Přílet na mezinárodní letiště v Ho Či Minově městě v 19:40 místního času. Po příletu vyzvednutí zavazadel, vyřízení vstupních formalit a přivítání místním zástupcem, následně transfer klimatizovaným autobusem do hotelu a ubytování. Společná večeře v hotelu nebo v místní restauraci, nocleh v hotelu. 3 čtvrtek, Ráno snídaně v hotelu, po snídani individuální volno. Možnost využít nabídky fakultativního výletu k proslulým tunelům Vietkongu Cu Chi. Prohlídka vojenského areálu s dokumentárními filmy z vietnamsko-americké války (bližší popis výletu níže). Pro účastníky výletu bude zajištěn oběd. Návrat do Ho Či Minova města v odpoledních hodinách. Odpoledne společná prohlídka Muzea války s exponáty z období 60. a 70. let 20. století. Večeře v místní restauraci, návrat do hotelu a nocleh. 4 pátek, Ráno snídaně v hotelu. Po snídani odjezd do městečka My Tho v deltě Mekongu (bližší popis výletu níže). Společný oběd během výletu. Návrat do Ho Či Minova města v odpoledních hodinách. Večeře v místní restauraci, návrat do hotelu a nocleh. 5 sobota, Ráno snídaně v hotelu, během dopoledne volno ve městě, odhlášení z hotelu. Transfer na letiště a odlet do města Danong v centrální části Vietnamu ve 13:40. Přílet do Danangu ve 14:55, transfer do městečka Hoi An (30 km). Po příjezdu ubytování v hotelovém resortu na pláži a po zbytek dne volno a relaxace. Společná večeře v hotelu a nocleh. 6 neděle, Ráno snídaně v hotelu a a po snídani relaxace na pláži nebo u hotelového bazénu. Kolem poledne odjezd na výlet, v rámci výletu bude zajištěn oběd v místní restauraci.

3 Program Návštěva nedalekého malebného městečka Hoi An, které se řadí mezi nejvýznamnější historická města oblasti (bližší popis výletu níže). Návrat do hotelu, společná večeře a nocleh. 7 pondělí, Ráno snídaně v hotelu. Celodenní relaxace na pláži nebo u hotelového bazénu. Možnost fakultativního výletu do císařského města Hue (bližší popis výletu níže), pro účastníky výletu bude zajištěn oběd a večeře. Večeře v hotelu a nocleh. 8 úterý, Ráno snídaně v hotelu, po snídani odjezd na výlet. Dopoledne návštěva komplexu My Son Holy Land rozsáhlý komplex náboženských pozůstatků byl za vlády dynastie Cham císařským městem. Dnes zahrnuje více než 65 architektonických děl a od roku 1999 je komplex součástí světového kulturního dědictví UNESCO (bližší popis výletu níže). Během výletu oběd v místní restauraci. Odpoledne možnost fakultativního lodního výletu po řece Thu Bon (bližší popis výletu níže). Večer návrat do resortu, společná večeře a nocleh. 9 středa, Ráno snídaně v hotelu, celodenní relaxace na pláži nebo u hotelového bazénu. Individuálně během dne možnost návštěvy městečka Hoi An hotelovým autobusem. Večeře v hotelu a nocleh. 10 čtvrtek, Ráno snídaně v hotelu, během dopoledne volno k relaxaci a odhlášení z hotelu. Transfer na letiště do Danangu a v 16:10 odlet přímým letem do městečka Siem Reap, které se nachází v Kambodži nedaleko proslulé archeologické oblasti Angkor Wat. Přílet v 17:35, po příletu transfer do hotelu, ubytování a společná večeře. Večer možnost procházky na Pub Street a Night Markets místní centrum nočního života. Nocleh v hotelu 11 pátek, Ráno snídaně v hotelu, po snídani odjezd na celodenní výlet. Návštěva chrámů Angkor Wat a Angkor Thom (bližší popis výletu níže). Oběd bude zajištěn během výletu v místní restauraci. Návrat do hotelu ve večerních hodinách, společná večeře a nocleh.

4 Program 12 sobota, Ráno snídaně v hotelu. Po snídani odjezd na výlet, návštěva chámů Banteay Samre a Banteay Srei, který byl objeven teprve roku 1968 a místními je rovněž nazýván chrám žen. Po prohlídce chrámů oběd v místní restauraci a návrat do hotelu. Zbytek dne volno na odpočinek, společná večeře a nocleh. 13 neděle, Ráno snídaně v hotelu, během dopoledne volno a relaxace. Odpoledne výlet lodí po řece Tonlé, během kterého uvidíte mimo jiné velice zajímavé plovoucí rybářské vesnice. Společná slavnostní večeře s tanečním programem Apsara Dance Show. Po představení návrat do hotelu a nocleh. 14 pondělí, Ráno snídaně v hotelu, během dopoledne volno a relaxace. Odhlášení z hotelu kolem poledne a v odpoledních hodinách transfer na letiště a odlet přímým letem zpět do Ho Či Minova města. Přílet v 18:50 a po příletu transfer do hotelu, ubytování, společná večeře a nocleh. 15 úterý, Ráno snídaně v hotelu, po snídani odhlášení a ponechání zavazadel na recepci. Celodenní pobyt v Ho Či Minově městě společná prohlídka města, během které navštívíte Prezidentský palác, katedrálu Notre Dame, historické budovy hlavní pošty, městskou radnici a uvidíte také perly staré vietnamské architektury chrám Thien Hau a pagody Giac Lam a Jadeitového císaře. Oběd individuálně a odpoledne volný čas. Společná večeře v místní restauraci a následně transfer na letiště, odbavení. 16 středa, Odlet nočním letem do Dubaje v 23:55, přílet do Dubaje v 04:50 místního času. Přestup na linku do Prahy s odletem v 08:55. Přílet do Prahy v 12:35 místního času, vyzvednutí zavazadel. Konec služeb CK IITours.

5 Program Cena zahrnuje: Občerstvení na letišti v Praze před odletem Letenku Praha - Dubaj - Ho Či Minovo město a zpět včetně poplatků a tax Letenku Ho Či Minovo město - Danang včetně všech poplatků a tax Letenku Danang - Siam Reap včetně všech poplatků a tax Letenku Siam Reap - Ho Či Minovo město včetně všech poplatků a tax 13 x ubytování v DBL pokoji v hotelích ****/***** viz níže 13 x stravu formou polopenze Obědy během výletů Celodenní výlet k deltě řeky Mekong Prohlídku Ho Či Minova města s průvodcem a vstupy do pamětihodností Půldenní prohlídku městečka Hoi An Návštěvu komplexu My Son v Danangu Všechny výlety a vstupy do památek v Kambodži včetně lodního výletu Slavnostní večeři s tanečním představením Apsara Dance Show Veškeré transfery klimatizovaným autobusem dle programu Vstupní vízum do Vietnamu Vstupní vízum do Kambodži Služby českého průvodce po celou dobu pobytu Služby místních anglicky mluvících průvodců v každé destinaci Balenou vodu v autobuse (2x půllitrová lahev na osobu na den) Komplexní cestovní pojištění Cena nezahrnuje: Osobní platby, tipy a další účty, které se nevztahují ke službám v programu Fakultativní výlety během pobytu ve Vietnamu Vstupy do areálů a památek dle programu kromě těch, co cena zahrnuje Příplatek za ubytování v jednolůžkovém pokoji Cena za osobu v DBL pokoji Kč/osoba Příplatek za SGL pokoj Kč/osoba Pozn.: Ceny jsou platné při min. účasti 15 platících osob ve skupině. Hotely, které budeme využívat během programu, jsou následující: Ho Či Minovo město: Nikko Saigon Hotel ***** Hoi An: Sunrise Resort ***** Siem Reap: Prince d Angkor Hotel ****

6 Popis výletů Delta Mekongu (8 hodin): Čeká vás plavba lodí po řece Mekong s návštěvou ostrůvků v deltě řeky a města My Tho. Jednou z nejoblíbenějších turistický atrakcí v deltě Mekongu je chůze po fascinujících opičích lávkách. Tyto jednoduché lávky do oblouku pro pěší jsou obvykle stavěny z nepravidelných klád širokých asi cm. V okolí My Tho se nachází několik ostrovů jako např. Dračí ostrov, kde je velmi hezké pobřeží lemované palmami, další dva ostrovy, Želví a Jednorožcův, kde navštívíme dílny na kokosové cukroví a banánové víno. Závěrem pojedeme na hadí farmu, která se nachází 10 km od My Tho, chovají zde především krajty a kobry. Ho Či Minovo město (3 hodiny): Ho Či Minovo Město, dříve též známé jako Saigon, je vedle Hanoje nejvýznamnějším vietnamským městem. Oproti Hanoji je to velmi dynamické a rychle se měnící moderní město. Od roku 1956 až do 1975 bylo Ho Či Minovo město dokonce hlavním městem Vietnamu. Dnes je hlavním městem obchodu, hlavně po roce 1986 po ekonomických reformách se projevuje prudký růst doprovázený výstavbou nových výškových budov, hotelů, včetně nejrůznějších neduhů velkoměsta, jako je nárůst dopravy a znečištění. Městečko Hoi An (4,5 hodiny): Hoi An je atraktivní malé městečko, bývalé centrum obchodu, které si zachovalo svůj původní koloniální ráz s čínskými, japonskými, portugalskými, britskými a francouzskými prvky. Po obědě se s průvodcem pohodlně projdete pěšky po nejzajímavějších a nejfotogeničtějších místech Hoi Anu. Uvidíte tak například Japonský krytý most, ukázku typického místního původního domu i velkolepý čínský chrám. Budete mít také dostatek volného času s možností nakupování, případně si můžete nechat ušít oblek či šaty na míru. Komplex My Son (5 hodin): Tento komplex náboženských pozůstatků leží uprostřed džungle, kde se dodnes zachovalo více než 70 původních staveb. Odjezd od hotelu v 9:00 a po příjezdu do My Sonu nejprve shlédnete krátké kulturní představení. Potom se společně projdeme areálem a budete mít také volný čas k procházce a fotografování. Po prohlídce komplexu odjezd a zastávka v místní vesnici, kde se podíváte, jak se vyrábějí typické místní rýžové placky, z nichž se například dělají jarní rolky. Cestou zpět oběd v místní restauraci na řece.

7 Popis výletů Císařské město Hue (cca 11 hodin): Hue bylo sídelní město poslední vietnamské císařské dynastie Nguyen. Z tohoto období pochází množství architektonických a kulturních památek. Je to romantické město, které leží na Voňavé řece a bylo právem v roce 1993 jako jedna z prvních vietnamských lokalit zařazeno do Seznamu světového dědictví UNESCO. Vyjedeme v 8:30 ráno, cestou zastavíme u novodobé sochy Lady Buddha, jež se svojí výškou 72 metrů dominuje pobřeží Danangu. Dále budete mít možnost rozhlédnout se po krajině z vrcholku kopců, které budeme míjet, a po příjezdu do Hue nejprve navštívíme romantický areál hrobky nejdéle vládnoucího panovníka dynastie Nguyen Tu Duca. Poté poobědváme ve velmi speciálním, ryze císařském stylu a po obědě navštívíme zbytky císařské pevnosti s mnoha paláci, shlédneme jedinečné představení tradičního vodního loutkového divadla a nakonec uvidíme pagodu Thien Mu z počátku 17. století. Cestou zpátky povečeříte v místní restauraci a s návratem do hotelu je počítáno mezi 19:00-20:00. Tunely Cu Chi a Muzeum války (8 hodin): Čeká vás výlet do oblasti Cu Chi, známé podzemními tunely (systém tunelů propojuje Saigon až po hranici s Kambodžou) a výprava z Cu Chi do Tay Ninhu, hlavního svatostánku sekty Cao Dai. Síť tunelů u Cu Chi proslula v šedesátých letech, když umožnila za války Vietnamským jednotkám ovládnout rozlehlý vietnamský region situovaný 40 km od Ho Či Minova města. V době největšího budování tunelů dosahovala vzdálenosti od jihovietnamské metropole až ke kambodžským hranicím. Odpoledne návštěva Muzea války, které připomíná boje mezi americkou armádou a Vietkongem. Najdete zde jak zajímavé exponáty v podobě především amerických zbraní, tak velké množství fotomateriálů a dobových dokumentů, které se snaží vystihnout zbytečnost tohoto konfliktu. Zajímavé na celé expozici je především to, že se snaží udržovat si nadhled a nevytváří dojem toho, že Vietnam se stal vítěznou mocností této války.

8 Popis výletů 1. Ubytování během programu: Ubytování jsme koncipovali na pouhých třech místech - Saigonu, Hoi An a Siem Reap. Důvodem je zvýšení komfortu a pohodlí všech účastníků. Z mnohaleté praxe dobře víme, že nejúnavnějším a nejtěžším zájezdem je vždy ten, kdy jsme nuceni se denně nebo obden stěhovat do nových hotelů. Dalším důvodem je samozřejmě také skutečnost, že jsme se v jednotlivých místech snažili vybrat hotely s vysokým standardem služeb a ubytování. Tím se snažíme všem účastníkům maximálně zpříjemnit pobyt. Jednotlivé hotely jsou umístěny v oblastech, kde je možné na každý den připravit jinou aktivitu nebo poznávací výlet (množství těchto výletů je již započítáno v základní ceně). Nabízíme tím větší svobodu všem účastníkům, kdy si mohou sami zvolit, zda dají přednost relaxaci nebo poznání. 2. Důvody výběru destinace: V programu jsme se zaměřili na jižní a střední část Vietnamu. Důvodem je roční období, kdy sever Vietnamu v oblasti města Hanoi bývá často deštivý a oblast severně od Hanoje pak může být i zasněžená. Dle našich dlouhodobých zkušeností s touto destinací je optimální v zimních měsících navštěvovat spíše jih a střed a sever si vyhradit na letní měsíce. Na druhou stranu při spojení s Kambodžou je optimální termín do poloviny března, kdy je v jezeře Tonle Sap ještě dostatek vody a je možné tak absolvovat nádhernou plavbu po jezeře a navštívit i plovoucí vesnice. V tomto ročním období bývá řeka splavná až do hlavního města Kambodži, Phnom Penh. 3. Hotel v Hoi An: Tento hotel byl vybrán záměrně. Jeho ideální poloha přímo na pláži se snadným přístupem do jednoho z historických a velmi malebných městeček Vietnamu, Hoi An, je velmi lákavá pro všechny návštěvníky střední části Vietnamu. Tento hotel navíc svým hostům nabízí velmi příjemné prostředí a možnost relaxace u jedné z největších soustav bazénů ve Vietnamu.

Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An

Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An Poznávací cesta do Vietnamu Hanoj - Halong Bay - Hoi An Termín cesty: 14. - 25. 4. 2016 Během této 11ti denní zahraniční poznávací cesty zavítáte do severní části Vietnamu, která je neprávem tak trochu

Více

Zahraniční cestu do Vietnamu a Kambodži

Zahraniční cestu do Vietnamu a Kambodži Cestovní kancelář Incoming & Incentive Tours pořádá Zahraniční cestu do Vietnamu a Kambodži Termín cesty: 24. 2. 11. 3. 2015 Během této 16ti denní zahraniční poznávací cesty zavítáte do těchto dvou pozoruhodných

Více

PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ

PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ 23 - denní zájezd Poznávací zájezd, 23 dní, hotely 2-3*, polopenze PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při

Více

4.den (31.10.2016) Hanoj - Halong

4.den (31.10.2016) Hanoj - Halong Program zájezdu - Vietnam / sever a jih Hanoj Halong Hue Hoi An - Danang Saigon (Ho Či Minovo město) Delta Mekongu Tram Chim - Saigon (Ho Či Minovo město) Termín cesty: 28.10.- 11.11.2016 1.den (28.10.2016)

Více

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ odbor Slovan Karlovy Vary. Pojeďte s námi na cestu plnou orientálních vůní, tropické přírody a cizokrajných mravů.

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ odbor Slovan Karlovy Vary. Pojeďte s námi na cestu plnou orientálních vůní, tropické přírody a cizokrajných mravů. KLUB ČESKÝCH TURISTŮ odbor Slovan Karlovy Vary Pojeďte s námi na cestu plnou orientálních vůní, tropické přírody a cizokrajných mravů. VIETNAM VELKÝ TURISTICKÝ VÝLET TERMÍN: 31. 10. 19. 11. 2016 DOPRAVA:

Více

PO STOPÁCH ANGELINY JOLIE A LARY CROFT V KAMBODŽSKÉM KRÁLOVSTVÍ - 14 DNÍ

PO STOPÁCH ANGELINY JOLIE A LARY CROFT V KAMBODŽSKÉM KRÁLOVSTVÍ - 14 DNÍ PO STOPÁCH ANGELINY JOLIE A LARY CROFT V KAMBODŽSKÉM KRÁLOVSTVÍ - 14 DNÍ 14 - denní zájezd Kambodža od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd, 14 dní, hotely 3*, snídaně Cenu garantujeme již při

Více

VIETNAM. Proč do Vietnamu

VIETNAM. Proč do Vietnamu 32 Vietnam se stal koncem 20. století po mnoha letech izolace novou a populární destinací cestovatelů, toužících objevit nedotčenou zemi jen málo ovlivněnou západní kulturou. Země s tradicí více než 4

Více

VIETNAM VIETNAM. PROČ DO VIETNAMU země dosud není cílem masové turistiky významné památky, nádherná krajina, krásné

VIETNAM VIETNAM. PROČ DO VIETNAMU země dosud není cílem masové turistiky významné památky, nádherná krajina, krásné 32 Vietnam se stal koncem 20. století po mnoha letech izolace novou a populární destinací cestovatelů, toužících objevit nedotčenou zemi jen málo ovlivněnou západní kulturou. Země s tradicí více než 4000

Více

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ 11 - denní zájezd Poznávací zájezd, 11 dní, 2*/3* hotely, vlastní stravování PRIVÁTNÍ PROGRAM - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Program

Více

Kouzlo Vietnamu. Termín: (12 dnů / 9 nocí)

Kouzlo Vietnamu. Termín: (12 dnů / 9 nocí) Kouzlo Vietnamu Termín: 9. 20.10.2018 (12 dnů / 9 nocí) Ve Vietnamu můžete obdivovat nádherné přírodní scenerie, žulovo - vápencové útesy vystupující z moře, údolí řek nebo stupňovitá rýžová pole. Turisté

Více

OKRUH ČÍNOU Post Congress Tour

OKRUH ČÍNOU Post Congress Tour OKRUH ČÍNOU Post Congress Tour Starobylá hlavní města Xian, Luoyang, Zhengzhou, největší město Číny Šanghaj. Návštěva 5 památek na seznamu kulturního dědictví UNESCO Terakotová armáda v Xianu, Jeskyně

Více

NENABÍZET-TO NEJLEPŠÍ Z VIETNAMU S NÁVŠTĚVOU KAMBODŽI - 16 DNÍ

NENABÍZET-TO NEJLEPŠÍ Z VIETNAMU S NÁVŠTĚVOU KAMBODŽI - 16 DNÍ NENABÍZET-TO NEJLEPŠÍ Z VIETNAMU S NÁVŠTĚVOU KAMBODŽI - 16 DNÍ 16 - denní zájezd Poznávací zájezd, 16 dní, hotely 2*-3*, polopenze PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme

Více

Jóga a meditace ve Vietnamu

Jóga a meditace ve Vietnamu Jóga a meditace ve Vietnamu Hanoj přírodní rezervace Ngoc Son / Ngo Luong Hue Hoi An Saigon (Ho Či Minovo město) Ben Tre / Delta Mekongu Saigon (Ho Či Minovo město) 14 dní / 11 nocí Leden Říjen 2017 Odjezd

Více

NENABÍZET-To nejlepší z Vietnamu s návštěvou Kambodži - 16 dní

NENABÍZET-To nejlepší z Vietnamu s návštěvou Kambodži - 16 dní NENABÍZET-To nejlepší z Vietnamu s návštěvou Kambodži - 16 dní 16 - denní zájezd Poznávací zájezd, 16 dní, hotely 2*-3*, polopenze PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme

Více

Velká cesta Indočínou - Thajsko, Kambodža, Vietnam, Laos

Velká cesta Indočínou - Thajsko, Kambodža, Vietnam, Laos CK TURISTA Velká cesta Indočínou - Thajsko, Kambodža, Vietnam, Laos 15 - denní zájezd Asijské země Kambodža, Laos a Vietnam, bývalé francouzské kolonie, patří do regionu jihovýchodní Asie, která se historicky

Více

VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015

VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015 VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015 Káhira / Asuán / plavba lodí po Nilu / Luxor / Káhira Poznávací meditační

Více

Úředním jazykem ve Vietnamu je Vietnamština. Ve vetšině míst se ale domluvíte bez problému Anglicky.

Úředním jazykem ve Vietnamu je Vietnamština. Ve vetšině míst se ale domluvíte bez problému Anglicky. VIETNAM Řadí se mezi nádherné exotické lokality, kde můžete prožít nezapomenutelnou dovolenou. Na jedné straně si dokonale užijete nádherné bělostné pláže s azurovým mořem na straně druhé, máte jedinečnou

Více

Nabídka individuální cesty do Kyrgyzstánu

Nabídka individuální cesty do Kyrgyzstánu Slavnosti Kyrgyzstánu Nabídka individuální cesty do Kyrgyzstánu Kyrgyzstán je zemí vysokých hor, zelených pastvin a ledovcových jezer, kterých je zde nespočet. Díky pohoří Ťan-Šan, které se táhne přes

Více

Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO

Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO 15 - denní zájezd Poznávací zájezd, 15 dní, 3*/4* hotely, snídaně, vč. všech vstupů! PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny!

Více

VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM

VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM VELKÁ CESTA STŘEDNÍ AMERIKOU (MEXIKO, HONDURAS, BELIZE A GUATEMALA) S ČESKY HOVOŘÍCÍM PRŮVODCEM 14 - denní zájezd Poznávací zájezd, 14 dní, hotel 3*, snídaně Skupinový zájezd s ČESKY hovořícím průvodcem

Více

IZRAEL, JORDÁNSKO. Fotogalerie. 10 - denní zájezd. Poznávací zájezd na starodávná místa Izraele a Jordánska.

IZRAEL, JORDÁNSKO. Fotogalerie. 10 - denní zájezd. Poznávací zájezd na starodávná místa Izraele a Jordánska. IZRAEL, JORDÁNSKO 10 - denní zájezd Poznávací zájezd na starodávná místa Izraele a Jordánska. Poloha: dle programu dle programu Polopenze Fotogalerie Program 1. den: 2. den: 3. den: 4. den: 5. den: 6.

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 Vážení přátelé relaxace v termálních bazénech. Tak, jako v minulých letech i v roce 2016 jsme pro Vás připravili široký výběr relaxačních pobytů v termálních komplexech.

Více

Africké dobrodružství s Richardem Marksem Cestovatel: Richard Marks Rozpočet: 87 400 Kč Volná místa: 0

Africké dobrodružství s Richardem Marksem Cestovatel: Richard Marks Rozpočet: 87 400 Kč Volná místa: 0 Africké dobrodružství s Richardem Marksem Cestovatel: Richard Marks Rozpočet: 87 400 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/17-vyprava V objetí Atlantického a Indického oceánu Jihoafrická

Více

Výprava do středního a severního Mexika s Vítem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: 117 600 Kč Volná místa: 0

Výprava do středního a severního Mexika s Vítem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: 117 600 Kč Volná místa: 0 Výprava do středního a severního Mexika s Vítem Sojkou Cestovatel: Vit Sojka Rozpočet: 117 600 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/12-vyprava Sluncem zalité Mexiko Přeneste se z šedivé

Více

PERLY JIHOVÝCHODNÍ ASIE - ANGKOR, PHNOM PENH A SAIGON - 13 DNÍ

PERLY JIHOVÝCHODNÍ ASIE - ANGKOR, PHNOM PENH A SAIGON - 13 DNÍ PERLY JIHOVÝCHODNÍ ASIE - ANGKOR, PHNOM PENH A SAIGON - 13 DNÍ 13 - denní zájezd Kambodža od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd Kambodža a Vietnam, 13 dní, hotely 3*, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. CHORVATSKO Podgora. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. CHORVATSKO Podgora. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 CHORVATSKO Podgora Horský masív Biokovo Zveme vás ke krásné projížďce pohořím Biokovo. Minibusem se dostaneme do překrásné části tohoto parku a k pohoří Sv. Jure (1762 m n. m.), odkud

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ NÁRODNÍ PARKY ZÁPADU USA

NEJKRÁSNĚJŠÍ NÁRODNÍ PARKY ZÁPADU USA NEJKRÁSNĚJŠÍ NÁRODNÍ PARKY ZÁPADU USA 10 - denní zájezd Poznávací zájezd, 10 dní, 3* hotel, vlastní strava Skupinový zájezd s anglicky hovořícím průvodcem CK! Cenu garangujeme již při min. počtu 2 osob.

Více

TISÍCE LET STARÉ CHRÁMY ANGKORU V KAMBODŽI S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG V THAJSKU - 12 DNÍ

TISÍCE LET STARÉ CHRÁMY ANGKORU V KAMBODŽI S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG V THAJSKU - 12 DNÍ TISÍCE LET STARÉ CHRÁMY ANGKORU V KAMBODŽI S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG V THAJSKU - 12 DNÍ 12 - denní zájezd Kambodža od cestovní kanceláře s historií! Sleva za včasný nákup Poznávací zájezd, 12 dní,

Více

Plavba: Z Miami přes karibské ostrovy do Jižní Ameriky na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Z Miami přes karibské ostrovy do Jižní Ameriky na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Z Miami přes karibské ostrovy do Jižní Ameriky na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Vydejte se s námi na plavbu Karibikem k plážím Jižní Ameriky. Cestou navštívíme

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

TREK V NEPÁLU PO SVÝCH NA STŘECHU SVĚTA

TREK V NEPÁLU PO SVÝCH NA STŘECHU SVĚTA TREK V NEPÁLU PO SVÝCH NA STŘECHU SVĚTA Vidět Himaláje a navštívit Nepál, to je sen mnoha cestovatelů. Trek okolo Annapuren je jedním z nejpopulárnějších treků na světě a je určen pro všechny, kteří hledají

Více

VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ

VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ 14 - denní zájezd Indie od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd, 14 dní, 3* hotely, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme

Více

THAJSKO A KAMBODŽA S PETREM

THAJSKO A KAMBODŽA S PETREM THAJSKO A KAMBODŽA S PETREM Ve spolupráci s cestovní kanceláří AVETOUR jsem pro vás připravil dobrodružnou výpravu do jihovýchodní Asie. Vychutnáte si směs fascinujících přátelských lidí, jedinečných panenských

Více

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií,

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, Lefkada Řeckem v miniatuře...... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, místo, které uchvátí každého,

Více

KOMFORTNĚ: KAMBODŽA - KLENOT JIHOVÝCHODNÍ ASIE - 17 DNÍ

KOMFORTNĚ: KAMBODŽA - KLENOT JIHOVÝCHODNÍ ASIE - 17 DNÍ KOMFORTNĚ: KAMBODŽA - KLENOT JIHOVÝCHODNÍ ASIE - 17 DNÍ 17 - denní zájezd Kambodža od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd, 17 dní, hotely 2*/3*/4*, snídaně, vč. všech vstupů PRIVÁTNÍ PROGRAM

Více

Podnikatelská mise SD ČR 2017 Singapur a Jižní Vietnam

Podnikatelská mise SD ČR 2017 Singapur a Jižní Vietnam Podnikatelská mise SD ČR 2017 Singapur a Jižní Vietnam 1. - 11. března 2017 Doprava: Budeme cestovat renomovanou společností Emirates přes Dubaj s jediným přestupem. Z Prahy jsou nasazovány dvoupatrové

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 CAREVO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 CAREVO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 CAREVO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Malebný ostrov zapomenutých pláží.

Malebný ostrov zapomenutých pláží. Malebný ostrov zapomenutých pláží. Lefkada je jeden z Jónských ostrovů, má rozlohu cca 300 km 2 a s pevninou jej spojuje 50 m dlouhý plovoucí most. Žije zde 23.000 obyvatel, nejvíce cca 8.000 v hlavním

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

Plavba: Velký okruh Karibikem z Miami na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Velký okruh Karibikem z Miami na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Velký okruh Karibikem z Miami na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Vydejte se s námi na velký okruh po malebných karibských ostrovech na luxusní palubě lodi MSC

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. CHORVATSKO Makarska. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. CHORVATSKO Makarska. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 CHORVATSKO Makarska Medjugorje celodenní výlet Medjugorje je malé město v Bosně a Hercegovině asi 20 km od hranic s Chorvatskem. Jedná se o nejvýznamnější poutní místo současnosti.

Více

ZA POZNÁNÍM THAJSKA, KAMBODŽI A LAOSU S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG - 19 DNÍ

ZA POZNÁNÍM THAJSKA, KAMBODŽI A LAOSU S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG - 19 DNÍ ZA POZNÁNÍM THAJSKA, KAMBODŽI A LAOSU S POBYTEM NA OSTROVĚ KOH CHANG - 19 DNÍ 19 - denní zájezd Kambodža od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd s pobytem u moře, 19 dní, hotely 3*, snídaně

Více

Program zájezdu JAPONSKO Tokio Nikkó Kamakura Hakone Hirošima Mijadžima Kjótó Nara Ósaka

Program zájezdu JAPONSKO Tokio Nikkó Kamakura Hakone Hirošima Mijadžima Kjótó Nara Ósaka Program zájezdu JAPONSKO Tokio Nikkó Kamakura Hakone Hirošima Mijadžima Kjótó Nara Ósaka Termín 11. 21.09.2016 1.den 11.09.2016 Praha - Dubaj -,-,- Odlet z Prahy do Dubaje v odpoledních hodinách (15,35

Více

Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády

Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády Botswana a Viktoriiny vodopády Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády Termín: 30. 10. - 11. 11. 2018 Počet účastníků: 14 osob Program cesty 1. den, 30. 10. 2018 Sraz účastníků na

Více

ZÁPAD USA A NEW YORK **

ZÁPAD USA A NEW YORK ** ZÁPAD USA A NEW YORK ** 13,16 - denní zájezd Během 13 nebo 16-denní cesty poznáte nejznámější náro parky západu s jejich dech beroucími kaňony, bizarními skalnatými formacemi a jedinečnou krásou. Půvabný

Více

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů Votrok 2015 Cestovní kancelář Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, Hradec Králové PSČ 500 02 Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Kompletní ceny Slevy za včasný nákup

Více

Ostrov opojných vůní.

Ostrov opojných vůní. Ostrov opojných vůní. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? mořské útesy na severu ostrova písečné pláže na jihovýchodě mělké pláže vhodné pro malé děti mastixové vesničky a výrobky z mastichy středověká architektura

Více

Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca:

Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca: Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca: Důležité upozornění: Ceny a popisy jsou pouze orientační a budou aktualizovány na místě fakultativní výlety jsou organizovány společností Euroseniors fakultativní

Více

Sardínie s Lucií Chvojkovou Cestovatel: Lucie Chvojková Rozpočet: 39 800 Kč Volná místa: 0

Sardínie s Lucií Chvojkovou Cestovatel: Lucie Chvojková Rozpočet: 39 800 Kč Volná místa: 0 Sardínie s Lucií Chvojkovou Cestovatel: Lucie Chvojková Rozpočet: 39 800 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/33-vyprava Dobré jídlo i pozoruhodná architektura Zvu vás do Sardinie kraje,

Více

VIETNAM. Fotogalerie denní zájezd. Skvělý, exotikou a poznáním nabitý program zájezdu po Vietnamu v doprovodu skvělého českého průvodce!

VIETNAM. Fotogalerie denní zájezd. Skvělý, exotikou a poznáním nabitý program zájezdu po Vietnamu v doprovodu skvělého českého průvodce! VIETNAM 19 - denní zájezd Skvělý, exotikou a poznáním nabitý program zájezdu po Vietnamu v doprovodu skvělého českého průvodce! Poloha: Dle programu Dle programu Dle programu Fotogalerie Program 1. den:

Více

VELKÁ ZEMĚ. Fotogalerie. 35 - denní zájezd

VELKÁ ZEMĚ. Fotogalerie. 35 - denní zájezd VELKÁ ZEMĚ 35 - denní zájezd New York Philadelphia Washington Nashville Memphis Dallas El Paso Tucson Grand Canyon Monument Valley Zion Las Vegas Los Angeles Sequoia San Francisco Mt. Rainier Seattle Yellowstone

Více

Po stopách Angeliny Jolie a Lary Croft v Kambodžském království - 14 dní

Po stopách Angeliny Jolie a Lary Croft v Kambodžském království - 14 dní Po stopách Angeliny Jolie a Lary Croft v Kambodžském království - 14 dní 14 - denní zájezd Kambodža od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd, 14 dní, hotely 3*, snídaně Cenu garantujeme již při

Více

KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB ***

KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB *** KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB *** - denní zájezd velmi příjemný rodinný hotel s přátelskou atmosférou se nachází v malém letovisku Kruče na samotném pobřeží a poskytuje krásný výhled na moře. Hotel je situován

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 KITEN. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 KITEN. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 KITEN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 LOZENEC. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 LOZENEC. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 LOZENEC Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří.

Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří. Mallorca Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří. Kouzelný ostrov s horoucím srdcem a se stálým přídechem velkého svátku

Více

S P A R K A I R T I C K E T S

S P A R K A I R T I C K E T S Galapágy byly objeveny 10. března 1535. Ponory na Galapágách patří k naprosto nejkrásnějším ponorům na světě, se stále ještě unikátní endemickou faunou a flórou, které se tady nebývale daří díky oceánským

Více

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty 20. 9. - 28. 9. 2017 Hurghada Luxor plavba lodí po Nilu Asuán Káhira Hurghada Avšak záleží pouze na Vás, zdali

Více

Krajem portského s Milanem Tichým Cestovatel: Milan Tichý Rozpočet: 27 900 Kč Volná místa: 0

Krajem portského s Milanem Tichým Cestovatel: Milan Tichý Rozpočet: 27 900 Kč Volná místa: 0 Krajem portského s Milanem Tichým Cestovatel: Milan Tichý Rozpočet: 27 900 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/23-vyprava Nezaměnitelná vína a gurmánské zážitky Portugalsko jedna z nejvzdálenějších

Více

To nejlepší z Vietnamu a Kambodži

To nejlepší z Vietnamu a Kambodži Podrobné pokyny k zájezdu 3vkt18 1 Program zájezdu 1. den letecký přesun do Hanoje To nejlepší z Vietnamu a Kambodži Vietnam, Kambodža 1. 11. 2018-19. 11. 2018 2. den prohlídka Hanoje - staré město, jezero

Více

Nabídka leteckých zájezdů

Nabídka leteckých zájezdů Nabídka leteckých zájezdů TravelMakers ČR - Španělsko / Toulouse (Toulouse, 13. 6. 2016 v 15:00) 12.-14. 6. 2016 Obsah balíčku BB GOLD : vstupenka na utkání I.kategorie 2 noci se snídaní na 2-lůžkovém

Více

Harmonogram turnaje. NIKE Premier Cup 2013

Harmonogram turnaje. NIKE Premier Cup 2013 NIKE Premier Cup 2013 Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing, a. s. Harmonogram turnaje Pro rok 2013 byl zvolen systém bližší Evropské kvalifikaci jeden čtyřdenní finálový

Více

Velká cesta Portugalskem s Janem Burianem červen 2016

Velká cesta Portugalskem s Janem Burianem červen 2016 Velká cesta Portugalskem s Janem Burianem červen 2016 Cestovatel: Jan Burian Rozpočet: 55 400 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/8-vyprava Zažijte Portugalsko jinak Vážení spolupoutníci,

Více

Řecko Kréta. Agios Nikolaos Městečko v kraji Lassithi se. Stalida Stalis Živé turistické středisko. www.cdtravel.cz Řecko Kréta

Řecko Kréta. Agios Nikolaos Městečko v kraji Lassithi se. Stalida Stalis Živé turistické středisko. www.cdtravel.cz Řecko Kréta Řecko Kréta Tel.: 972 243 071 2 www.cdtravel.cz Řecko Kréta Řecký ostrov Kréta se nachází jižně od řecké pevniny a odděluje ve Středozemním moři moře Krétské od Libyjského. Svou délkou 260 km a šířkou

Více

Velká cesta Portugalskem s Janem Burianem II. červen 2017

Velká cesta Portugalskem s Janem Burianem II. červen 2017 Velká cesta Portugalskem s Janem Burianem II. červen 2017 Cestovatel: Jan Burian Rozpočet: Bude upřesněn Volná místa: 19 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/37-vyprava Do Portugalska podruhé a jinak Při

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

6990,- Kč/osoba 1. DÍTĚ NA PŘISTÝLCE DO 12 LET ZDARMA

6990,- Kč/osoba 1. DÍTĚ NA PŘISTÝLCE DO 12 LET ZDARMA MAKARSKÁ RIVIÉRA BAŠKO POLJE HOTEL ALEM** hotelový komplex u krásných pláží, polopenze formou bufetu, ubytování a strava pro 1. dítě do 12 let ZDARMA 02.07.-09.07. 2016 8 dní u moře s polopenzí formou

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA Hotel Ramada Prague City Centre ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA Hotel Ramada Prague City Centre **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Adresa: Telefon: +420 221454111 E-mail: reception@ramadaprague.com www: GPS: 50 4'53.272"N 14 25'40.819"E Lokalita a dopravní spojení **** leží přímo na Václavském náměstí, v jeho

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 1.4. 14.4.2016 14 dní

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 1.4. 14.4.2016 14 dní Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 1.4. 14.4.2016 14 dní Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2016 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

VIETNAM VN 01. 9 dní/7 nocí Okružní zájezd Hanoj-HAlong- Hue Danang- Saigon. Od 43 990, - Kč. Stravování: snídaně + oběd (S: snídaně / O: oběd)

VIETNAM VN 01. 9 dní/7 nocí Okružní zájezd Hanoj-HAlong- Hue Danang- Saigon. Od 43 990, - Kč. Stravování: snídaně + oběd (S: snídaně / O: oběd) VIETNAM VN 01 9 dní/7 nocí Okružní zájezd Hanoj-HAlong- Hue Danang- Saigon Stravování: snídaně + oběd (S: snídaně / O: oběd) 1. den : odlet : Praha Hanoj : cca 12 hod letu. Od 43 990, - Kč 2. den - Hanoj.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací

DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Fjordy, vodopády, písečné duny, skály na pobřeží moře To je jen malý výčet přírodních krás, které můžete na této trase spatřit. Poznávací

Více

ARGENTINA A BRAZÍLIE

ARGENTINA A BRAZÍLIE ARGENTINA A BRAZÍLIE Buenos Aires vodopády Iguaçú Manaus Amazon Village - Rio de Janeiro Termín realizace LEDEN 2015, počet účastníků 12+1 průvodce 1. den - odlet z Prahy do Buenos Aires Ve večerních hodinách

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na Maledivách pojištění

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 CK TURISTA AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 4,5,7 - denní zájezd AKCE: GOLF ZDARMA Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu

Více

Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014

Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014 Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014 Datum příjezdu : 10. 2. 2014 Datum odjezdu: 14. 2. 2014 Počet dní ubytování: 5 dní, 4 x noc Ve dnech 10. 14. února 2014 proběhne pětidenní podnikatelská mise na mezinárodní

Více

1. den. Okruh po nejkrásnějších místech Bhútánu a severní Indie s návštěvou farmářů, bio farmou Tulsi čajů a bio čajové zahrady v západním Bengálu.

1. den. Okruh po nejkrásnějších místech Bhútánu a severní Indie s návštěvou farmářů, bio farmou Tulsi čajů a bio čajové zahrady v západním Bengálu. Okruh po nejkrásnějších místech Bhútánu a severní Indie s návštěvou farmářů, bio farmou Tulsi čajů a bio čajové zahrady v západním Bengálu. 1. den 1 / 6 Přílet do Dillí, po uvítání zástupcem naší partnerské

Více

Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi

Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi 16 - denní zájezd Nejhezčí místa jižního Thajska.

Více

BULHARSKO. 9 denní - kombinované zájezdy tam autobusem, zpět letecky do Prahy, Brna nebo Ostravy

BULHARSKO. 9 denní - kombinované zájezdy tam autobusem, zpět letecky do Prahy, Brna nebo Ostravy BULHARSKO 9 denní - kombinované zájezdy tam autobusem, zpět letecky do Prahy, Brna nebo Ostravy 7.6. 15.6. Ceny po slevě 7% při rezervaci do 31.3.2016 letovisko hotel kat. strava osoba na hlavním lůžku

Více

YOUR INCOMING TOUR OPERATOR. True experts for the Pilsen region. nabídka programů a zážitků 2016-2017. pilsenjoy s.r.o.

YOUR INCOMING TOUR OPERATOR. True experts for the Pilsen region. nabídka programů a zážitků 2016-2017. pilsenjoy s.r.o. YOUR INCOMING TOUR OPERATOR True experts for the Pilsen region nabídka programů a zážitků 2016-2017 pilsenjoy s.r.o. Poznejte to nejlepší z Plzně během zážitkové prohlídky centra města. Projdete s námi

Více

PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty

PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty 5.11.- 12.11.2016 Hurghada - Luxor - plavba lodí po Nilu Asuán - Káhira Avšak záleží pouze na Vás, zdali chcete meditovat nebo

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM. Spojené arabské emiráty a Omán. Plavba. Spojené arabské emiráty a Omán. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM. Spojené arabské emiráty a Omán. Plavba. Spojené arabské emiráty a Omán. www.airmarine.cz PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM Splendour of the Seas Plná penze Vybavení lodě: Paluba s vodním vyžitím, venkovní i krytý bazén, vířivky, moderní denní lázně Sea Spa a fitness centrum, solárium, běžecká dráha

Více

Česká národní reprezentace v dálkových soutěžích TESTOVÁNÍ NA DAKAR 20.5. - 27.5. 2012 NE-NE 27.5. - 3.6. 2012 NE-NE 3.6. - 10.6.

Česká národní reprezentace v dálkových soutěžích TESTOVÁNÍ NA DAKAR 20.5. - 27.5. 2012 NE-NE 27.5. - 3.6. 2012 NE-NE 3.6. - 10.6. KM RACING Česká národní reprezentace v dálkových soutěžích TESTOVÁNÍ NA DAKAR TUNISKO - poušť, Ksar Ghilane 20.5. - 27.5. 2012 NE-NE 27.5. - 3.6. 2012 NE-NE 3.6. - 10.6. 2012 NE-NE RIU ROYAL GARDEN 5*

Více

Srí Lankou s Michalem Thomou s prodloužením na Maledivách Cestovatel: Michal Thoma Rozpočet: 79 600 Kč Volná místa: 0

Srí Lankou s Michalem Thomou s prodloužením na Maledivách Cestovatel: Michal Thoma Rozpočet: 79 600 Kč Volná místa: 0 Srí Lankou s Michalem Thomou s prodloužením na Maledivách Cestovatel: Michal Thoma Rozpočet: 79 600 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/14-vyprava Vypravte se s Michalem Thomou na Šťastný

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Itinerář Thajsko. Inspiration Travel s.r.o., Sokolská 1365, 46001 Liberec, tel: 603 791 952, e-mail: info@inspiration-travel.com

Itinerář Thajsko. Inspiration Travel s.r.o., Sokolská 1365, 46001 Liberec, tel: 603 791 952, e-mail: info@inspiration-travel.com Itinerář Thajsko Inspiration Travel s.r.o., Sokolská 1365, 46001 Liberec, tel: 603 791 952, e-mail: info@inspiration-travel.com 1.den 2.den Bangkok Hotel ibis Bez jídla Bangkok Hotel ibis Přílet na letiště

Více

KALENDÁŘ poznávacích zájezdů 2016

KALENDÁŘ poznávacích zájezdů 2016 S ŠMB SLUŽBY A ŠKOLENÍ MB Služba škole MB For Senior MB středisko volnočasových aktivit seniorů KALENDÁŘ poznávacích zájezdů 2016 Aktivně žít znamená nestárnout! Vážení přátelé cestování! dovolujeme si

Více

THAJSKO, KAMBODŽA. Fotogalerie. 19 - denní zájezd. Poznávací zájezd s českým průvodcem. Poloha: dle programu dle programu dle programu

THAJSKO, KAMBODŽA. Fotogalerie. 19 - denní zájezd. Poznávací zájezd s českým průvodcem. Poloha: dle programu dle programu dle programu THAJSKO, KAMBODŽA 19 - denní zájezd Poznávací zájezd s českým průvodcem Poloha: dle programu dle programu dle programu Fotogalerie Program 1. den: 2. den: 3. den: 4. den: 5. den: 6. den: 7. den: 8. den:

Více

RUMUNSKA DO DELTY DUNAJE PŘÍRODNÍMI SKVOSTY 17. - 26. 6. 2016

RUMUNSKA DO DELTY DUNAJE PŘÍRODNÍMI SKVOSTY 17. - 26. 6. 2016 PŘÍRODNÍMI SKVOSTY RUMUNSKA DO DELTY DUNAJE 17. - 26. 6. 2016 Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město a Spolek přátel cestování Quo Vehis pro Vás připravil expedici Přírodními skvosty Rumunska do

Více

96 World Selects Invitational Portland, ME - USA 9.4. 17.4.2012

96 World Selects Invitational Portland, ME - USA 9.4. 17.4.2012 96 World Selects Invitational Portland, ME - USA 9.4. 17.4.2012 Balíček služeb obsahuje: *Ubytování ve 3* hotelích celkem 7 nocí *Místní doprava z letiště v Bostonu na místo turnaje WSI s přenocováním

Více