Pracovní deska - lamino

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pracovní deska - lamino"

Transkript

1 Pracovní deska - lamino Popis: PD Ls mm Pracovní deska tvořena dřevotřískovou deskou potaženou oboustranně melaminovou dekorační fólií. Deska musí být po obvodě olepena hranou ABS tl. 2 mm s rádiusem na hranách R2.

2 Pracovní deska - lamino Popis: PD Ls mm Pracovní deska tvořena dřevotřískovou deskou potaženou oboustranně melaminovou dekorační fólií. Deska musí být po obvodě olepena hranou ABS tl. 2 mm s rádiusem na hranách R2.

3 Pracovní deska - lamino Popis: PD Ls mm Pracovní deska tvořena dřevotřískovou deskou potaženou oboustranně melaminovou dekorační fólií. Deska musí být po obvodě olepena hranou ABS tl. 2 mm s rádiusem na hranách R2.

4 Pracovní deska - postforming Popis: PD PF mm Pracovní deska tvořena jádrem z dřevotřískové desky potažené folií z vysokotlakého laminátu (HPL fólií), přední horní i spodní hrana plynule zaoblená - postforming. Deska odolná teplotě do 150 C, krátkodobě 250 C.

5 Pracovní deska - postforming Popis: PD PF mm Pracovní deska tvořena jádrem z dřevotřískové desky potažené folií z vysokotlakého laminátu (HPL fólií), přední horní i spodní hrana plynule zaoblená - postforming. Deska odolná teplotě do 150 C, krátkodobě 250 C.

6 Pracovní deska - postforming Popis: PD PF mm Pracovní deska tvořena jádrem z dřevotřískové desky potažené folií z vysokotlakého laminátu (HPL fólií), přední horní i spodní hrana plynule zaoblená - postforming. Deska odolná teplotě do 150 C, krátkodobě 250 C.

7 Pracovní deska - dlažba Popis: PD DL mm Povrch pracovní desky z keramické kyselinovzdorné dlažby bílé mm (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosném jádru z konstrukční desky (PDJ laťovka) zajišťujícím tvarovou stálost a zvýšenou nosnost pracovní desky, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. Keramická dlažba musí být na konstrukční desce nalepena trvale plastickým lepidlem a vyspárována kyselinovzdornou spárovací hmotou s vysokou chemickou odolností (atest chemické odolnosti).

8 Pracovní deska - dlažba Popis: PD DL mm Povrch pracovní desky z keramické kyselinovzdorné dlažby bílé mm (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosném jádru z konstrukční desky (PDJ laťovka) zajišťujícím tvarovou stálost a zvýšenou nosnost pracovní desky,, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. Keramická dlažba musí být na konstrukční desce nalepena trvale plastickým lepidlem a vyspárována kyselinovzdornou spárovací hmotou s vysokou chemickou odolností (atest chemické odolnosti).

9 Pracovní deska - dlažba Popis: PD DL mm Povrch pracovní desky z keramické kyselinovzdorné dlažby bílé mm (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosném jádru z konstrukční desky (PDJ laťovka) zajišťujícím tvarovou stálost a zvýšenou nosnost pracovní desky, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. Keramická dlažba musí být na konstrukční desce nalepena trvale plastickým lepidlem a vyspárována kyselinovzdornou spárovací hmotou s vysokou chemickou odolností (atest chemické odolnosti).

10 Zvýšený okraj k dlažbě Popis: ZO DL- Zvýšený okraj ke kyselinovzdorné dlažbě. Povrch zvýšeného okraje z keramické kyselinovzdorné dlažby bílé (certifikát chemické odolnosti dle EN ).

11 Pracovní deska - dlažba se zvýšeným okrajem Popis: PD DL+ZO Povrch pracovní desky z keramické kyselinovzdorné dlažby bílé mm se zvýšeným okrajem (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosném jádru z konstrukční desky (PDJ laťovka) zajišťujícím tvarovou stálost a zvýšenou nosnost pracovní desky, opatřené po obvodu zvýšeným okrajem proti přetečení kapalin. Keramická dlažba musí být na konstrukční desce nalepena trvale plastickým lepidlem a vyspárována kyselinovzdornou spárovací hmotou s vysokou chemickou odolností (atest chemické odolnosti).

12 Pracovní deska - umělý kámen Popis: PD UK mm Povrch pracovní desky z leštěného konglomerovaného kámene o tloušťce 20 mm s chemickou i teplotní odolností. Deska má ze tří stran zkosené leštěné hrany.

13 Pracovní deska - umělý kámen Popis: PD UK mm Povrch pracovní desky z leštěného konglomerovaného kámene o tloušťce 20 mm s chemickou i teplotní odolností. Deska má ze tří stran zkosené leštěné hrany.

14 Pracovní deska - umělý kámen Popis: PD UK mm Povrch pracovní desky z leštěného konglomerovaného kámene o tloušťce 20 mm s chemickou i teplotní odolností. Deska má ze tří stran zkosené leštěné hrany.

15 Pracovní deska - umělý kámen se zv. okrajem mm Popis: PD UK-600+ZO Povrch pracovní desky z leštěného konglomerovaného kámene o tloušťce 20 mm s chemickou i teplotní odolností. Deska má ze tří stran zvýšený okraj bránící obsluhu při případném rozlití kapaliny po desce.

16 Pracovní deska - umělý kámen se zv. okrajem mm Popis: PD UK-750+ZO Povrch pracovní desky z leštěného konglomerovaného kámene o tloušťce 20 mm s chemickou i teplotní odolností. Deska má ze tří stran zvýšený okraj bránící obsluhu při případném rozlití kapaliny po desce.

17 Pracovní deska - umělý kámen se zv. okrajem mm Popis: PD UK-900+ZO Povrch pracovní desky z leštěného konglomerovaného kámene o tloušťce 20 mm s chemickou i teplotní odolností. Deska má ze tří stran zvýšený okraj bránící obsluhu při případném rozlití kapaliny po desce.

18 Pracovní deska - nerez AISI 304 se zábranou mm Popis: PD N Povrch pracovní desky z nerezové oceli AISI 304 (certifikát ČSN ), splňuje hygienické podmínky pro používání v potravinářské výrobě a ve zdravotnictví. V zadní části musí být zábrana proti zapadávání předmětů za stůl, vysoká 150 mm.

19 Pracovní deska - nerez AISI 304 Popis: PD N mm Povrch pracovní desky z nerezové oceli AISI 304 (certifikát ČSN ), splňuje hygienické podmínky pro používání v potravinářské výrobě a ve zdravotnictví.

20 Pracovní deska - nerez AISI 304 Popis: PD N mm Povrch pracovní desky z nerezové oceli AISI 304 (certifikát ČSN ), splňuje hygienické podmínky pro používání v potravinářské výrobě a ve zdravotnictví.

21 Pracovní deska - nerez AISI 304 Popis: PD N mm Povrch pracovní desky z nerezové oceli AISI 304 (certifikát ČSN ), splňuje hygienické podmínky pro používání v potravinářské výrobě a ve zdravotnictví.

22 Pracovní deska - polypropylen Popis: PD PP mm Povrch pracovní desky musí být tvořen z celoplošného polypropylenu PP (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosné konstrukční desce (PDJ laťovka). Polypropylen musí být na konstrukční desce nalepen trvale plastickým a odolným lepidlem.

23 Pracovní deska - polypropylen Popis: PD PP mm Povrch pracovní desky musí být tvořen z celoplošného polypropylenu PP (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosné konstrukční desce (PDJ laťovka). Polypropylen musí být na konstrukční desce nalepen trvale plastickým a odolným lepidlem.

24 Pracovní deska - polypropylen Popis: PD PP mm Povrch pracovní desky musí být tvořen z celoplošného polypropylenu PP (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosné konstrukční desce (PDJ laťovka). Polypropylen musí být na konstrukční desce nalepen trvale plastickým a odolným lepidlem.

25 Pracovní deska - vysokotlaký laminát Popis: PD VL mm Povrch pracovní desky z vysokotlakého laminátu 4 mm (např.trespa Toplab) dle ON EN 438 nalepený na konstrukční desce,, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. Teplotní odolnost do 180 C, chemická a mechanická odolnost.

26 Pracovní deska - vysokotlaký laminát Popis: PD VL mm Povrch pracovní desky z vysokotlakého laminátu 4 mm (např.trespa Toplab) dle ON EN 438 nalepený na konstrukční desce,, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. Teplotní odolnost do 180 C, chemická a mechanická odolnost.

27 Pracovní deska - vysokotlaký laminát Popis: PD VL mm Povrch pracovní desky z vysokotlakého laminátu 4 mm (např.trespa Toplab) dle ON EN 438 nalepený na konstrukční desce,, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. Teplotní odolnost do 180 C, chemická a mechanická odolnost.

28 Pracovní deska - epoydová pryskyřice Popis: PD EP mm Povrch pracovní desky je jednolitý. Epoidová pryskyřice má vysokou životnost. Její odolnost spočívá zejména v resistenci proti vlhkosti a vodě, ovšem poradí si i s běžně používanými chemikáliemi. Dalšími výhodnými vlastnostmi jsou mechanická pevnost, oděruvzdornost a rovněž i pevnost v tlaku. Vyrábí se polykondenzací a má snadné čištění.

29 Pracovní deska - epoydová pryskyřice Popis: PD EP mm Povrch pracovní desky je jednolitý. Epoidová pryskyřice má vysokou životnost. Její odolnost spočívá zejména v resistenci proti vlhkosti a vodě, ovšem poradí si i s běžně používanými chemikáliemi. Dalšími výhodnými vlastnostmi jsou mechanická pevnost, oděruvzdornost a rovněž i pevnost v tlaku. Vyrábí se polykondenzací a má snadné čištění.

30 Pracovní deska - epoydová pryskyřice Popis: PD EP mm Povrch pracovní desky je jednolitý. Epoidová pryskyřice má vysokou životnost. Její odolnost spočívá zejména v resistenci proti vlhkosti a vodě, ovšem poradí si i s běžně používanými chemikáliemi. Dalšími výhodnými vlastnostmi jsou mechanická pevnost, oděruvzdornost a rovněž i pevnost v tlaku. Vyrábí se polykondenzací a má snadné čištění.

31 Pracovní deska - keramika Popis: PD KE mm Povrch pracovní desky musí být tvořen z jednolité kvalitní vypalované keramické desky s vysokou chemickou i teplotní odolností. Glazura musí mít velmi dobrou odolnost proti oděru a nárazu a snadnou čistitelnost. Deska má jednolitý zaoblený okraj. Jednolitá deska bývá do délky min. 1,8 m.

32 Pracovní deska - keramika Popis: PD KE mm Povrch pracovní desky musí být tvořen z jednolité kvalitní vypalované keramické desky s vysokou chemickou i teplotní odolností. Glazura musí mít velmi dobrou odolnost proti oděru a nárazu a snadnou čistitelnost. Deska má jednolitý zaoblený okraj. Jednolitá deska bývá do délky min. 1,8 m.

33 Pracovní deska - keramika Popis: PD KE mm Povrch pracovní desky musí být tvořen z jednolité kvalitní vypalované keramické desky s vysokou chemickou i teplotní odolností. Glazura musí mít velmi dobrou odolnost proti oděru a nárazu a snadnou čistitelnost. Deska má jednolitý zaoblený okraj. Jednolitá deska bývá do délky min. 1,8 m.

34 Pracovní deska - keramika se zvýšeným okrajem mm Popis: PD KE-600+ZO Povrch pracovní desky je tvořen z jednolité kvalitní vypalované keramické desky s vysokou chemickou i teplotní odolností. Glazura musí mít velmi dobrou odolnost proti oděru a nárazu a snadnou čistitelnost. Deska má jednolitý zaoblený zvýšený okraj po celém obvodě, bránící obsluhu při případném rozlití kapaliny po desce. Jednolitá deska je do délky min. 1,8 m.

35 Pracovní deska - keramika se zvýšeným okrajem mm Popis: PD KE-750+ZO Povrch pracovní desky je tvořen z jednolité kvalitní vypalované keramické desky s vysokou chemickou i teplotní odolností. Glazura musí mít velmi dobrou odolnost proti oděru a nárazu a snadnou čistitelnost. Deska má jednolitý zaoblený zvýšený okraj po celém obvodě, bránící obsluhu při případném rozlití kapaliny po desce. Jednolitá deska je do délky min. 1,8 m.

36 Pracovní deska - keramika se zvýšeným okrajem mm Popis: PD KE-900+ZO Povrch pracovní desky je tvořen z jednolité kvalitní vypalované keramické desky s vysokou chemickou i teplotní odolností. Glazura musí mít velmi dobrou odolnost proti oděru a nárazu a snadnou čistitelnost. Deska má jednolitý zaoblený zvýšený okraj po celém obvodě, bránící obsluhu při případném rozlití kapaliny po desce. Jednolitá deska je do délky min. 1,8 m.

37 Pracovní deska - itové sklo Popis: PD ES mm Povrch pracovní desky z itového kaleného skla, při rovnoměrném ohřátí na teplotu 620 (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosném jádru z konstrukční desky (PDJ laťovka) zajišťujícím tvarovou stálost a zvýšenou nosnost pracovní desky, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. itové sklo musí být na konstrukční desce nalepeno trvale plastickým lepidlem.

38 Pracovní deska - itové sklo Popis: PD ES mm Povrch pracovní desky z itového kaleného skla, při rovnoměrném ohřátí na teplotu 620 (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosném jádru z konstrukční desky (PDJ laťovka) zajišťujícím tvarovou stálost a zvýšenou nosnost pracovní desky,, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. itové sklo musí být na konstrukční desce nalepeno trvale plastickým lepidlem. Certifikace - viz technická zpráva

39 Pracovní deska - itové sklo Popis: PD ES mm Povrch pracovní desky z itového kaleného skla, při rovnoměrném ohřátí na teplotu 620 (certifikát chemické odolnosti dle EN ), nalepené na nosném jádru z konstrukční desky (PDJ laťovka) zajišťujícím tvarovou stálost a zvýšenou nosnost pracovní desky,, opatřené po obvodu šedou hranu PVC s okapovou hranou. itové sklo musí být na konstrukční desce nalepeno trvale plastickým lepidlem. Certifikace - viz technická zpráva

40 Pracovní deska - žula Popis: PD žula mm Povrch pracovní desky musí být tvořen z jednolité kvalitní leštěné žuly. Hrany leštěné se tří stran. Certifikace - viz technická zpráva

41

Možnosti barevného řešení pracovních desek naleznete v kapitole design.

Možnosti barevného řešení pracovních desek naleznete v kapitole design. Nabízíme širokou škálu pracovních desek. Všechny námi používané pracovní desky mají platný certifikát hygienické nezávadnosti a certifikát o mechanicko-fyzikálních zkouškách. Možnosti barevného řešení

Více

Možnosti barevného řešení pracovních desek naleznete v kapitole design.

Možnosti barevného řešení pracovních desek naleznete v kapitole design. Nabízíme širokou škálu pracovních desek. Všechny námi používané pracovní desky mají platný certifikát hygienické nezávadnosti a certifikát o mechanicko-fyzikálních zkouškách. Možnosti barevného řešení

Více

Možnosti barevného řešení pracovních desek naleznete v kapitole Design.

Možnosti barevného řešení pracovních desek naleznete v kapitole Design. kat. č. 205.01 Pracovní desky PRACOVNÍ POVRCH Nabízíme širokou škálu pracovních desek. Všechny námi používané pracovní desky mají platný certifikát hygienické nezávadnosti a certifikát o mechanicko-fyzikálních

Více

Vanička polypropylenová

Vanička polypropylenová Vanička polypropylenová 125 125 120 mm Popis: PP vanička Polypropylenová odpadová vanička pro zabudování do pracovní desky. Součástí odpadní vaničky musí být sifon z chemicky odolného plastu a sítko. Vyrobeno

Více

Průběh přípravy nabídky

Průběh přípravy nabídky Laboratorní nábytek 1. FÁZE SCHŮZKA Průběh přípravy nabídky Seznámení s představami a požadavky zákazníka Předběžný návrh možností technického řešení Zaměření prostor vč. zmapování rozvodů médi 7.11.2013

Více

Název standardu: Digestoř laboratorní Číslo standardu: 1 Rozměry: šířka x hloubka x výška: 1800 x 900 x 2250 mm

Název standardu: Digestoř laboratorní Číslo standardu: 1 Rozměry: šířka x hloubka x výška: 1800 x 900 x 2250 mm Název standardu: Digestoř laboratorní Číslo standardu: 1 Rozměry: šířka x hloubka x výška: 1800 x 900 x 2250 mm Popis: DKM 1500 Maximální vnitřní rozměry pracovního prostoru: šířka 1795, hloubka 620, výška

Více

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní specifikace požadovaných

Více

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní specifikace požadovaných

Více

Rozměry: šířka x hloubka x výška. Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek

Rozměry: šířka x hloubka x výška. Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ Název standardu B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní

Více

Rozměry: šířka x hloubka x výška. Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek

Rozměry: šířka x hloubka x výška. Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A 1 Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní specifikace požadovaných

Více

Specifikace žákovských laboratorních stolů do laboratoře chemie

Specifikace žákovských laboratorních stolů do laboratoře chemie Specifikace žákovských laboratorních stolů do laboratoře chemie Nabízený laboratorní nábytek musí být konstrukčně řešen ve shodě s doporučeními a požadavky normy ČSN EN 14 056. Dodržení požadovaných kvalitativních

Více

Rozměry: šířka x hloubka x výška. Číslo standardu - číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek

Rozměry: šířka x hloubka x výška. Číslo standardu - číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ Název standardu B A š x h x v mm C obrázek Legenda: A - číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis - detailní specifikace

Více

Příloha č. 1: Technická specifikace nábytku, kameninové výlevky a digestoře. A) Nábytek. 1) Médiová stěna délka 1200 mm

Příloha č. 1: Technická specifikace nábytku, kameninové výlevky a digestoře. A) Nábytek. 1) Médiová stěna délka 1200 mm Příloha č. 1: Technická specifikace nábytku, kameninové výlevky a digestoře A) Nábytek 1) Médiová stěna délka 1200 mm Rozměry (délka) v mm: 1200 mm Médiová stěna plechová na rozvody, s jednou policí šířky

Více

PRACOVNÍ DESKY KAMENNÉ PRACOVNÍ DESKY:

PRACOVNÍ DESKY KAMENNÉ PRACOVNÍ DESKY: KAMENNÉ PRACOVNÍ DESKY: PRACOVNÍ DESKY ŽULA - přírodní kámen tvořený křemíkem, živicí a slídami - velká tvrdost (odolnost proti nárazům a poškrábání), nejtvrdší na trhu - odolnost proti teplotám do 300

Více

DIGESTOŘE DGLE. Zařízení a Izolátorová technologie - Digestoře

DIGESTOŘE DGLE. Zařízení a Izolátorová technologie - Digestoře Digestoř je vybavena elektrickým výsuvem okna. Je hlídaná opticko-akustickou signalizací polohy výsuvného okna. Digestoř se ovládá pomocí hlavního vypínače a pomocí dotykového barevného displeje, který

Více

DIGESTOŘE DGLE. Zařízení a Izolátorová technologie - Digestoře

DIGESTOŘE DGLE. Zařízení a Izolátorová technologie - Digestoře Digestoř je vybavena elektrickým výsuvem okna. Je hlídaná opticko-akustickou signalizací polohy výsuvného okna. Digestoř se ovládá pomocí hlavního vypínače a pomocí dotykového barevného displeje, který

Více

Níže je uveden přehled nabízených dřezů a výlevek pro zabudování do pracovní desky. VNĚJŠÍ ROZMĚRY (š x h / v mm) 465x405/156.

Níže je uveden přehled nabízených dřezů a výlevek pro zabudování do pracovní desky. VNĚJŠÍ ROZMĚRY (š x h / v mm) 465x405/156. Níže je uveden přehled nabízených dřezů a výlevek pro zabudování do pracovní desky. Dřezy a výlevky: VNĚJŠÍ ROZMĚRY POPIS VNITŘNÍ ROZMĚRY KÓD DŘEZ, HORNÍ 465x405/156 400x340/150 N400-H AISI 304 NEREZOVÁ

Více

Nábytek/ Digestoře. Ceny jsou platné k 1.1.2005, bez DPH. Labor- Komplet s.r.o. www.laborkomplet.cz laborkomplet@laborkomplet.cz

Nábytek/ Digestoře. Ceny jsou platné k 1.1.2005, bez DPH. Labor- Komplet s.r.o. www.laborkomplet.cz laborkomplet@laborkomplet.cz Laboratorní digestoře LK 1901 Skříňové a stolní provedení Korpus digestoře je zhotoven jednoplášťově nebo dvouplášťově pro případné pozdější umístění dálkového ovládání jednotlivých mediových kohoutů nebo

Více

Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod

Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod Příloha č. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod Poptávané zařízení: Zadavatel poptává laboratorní nábytek, včetně instalace. Počet kusů jednotlivého

Více

DTD LAMINOVANÁ /DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA/

DTD LAMINOVANÁ /DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA/ 4. Plošný materiál Nabídka plošných materiálů zahrnuje zejména dřevotřískové desky laminované, surové a dýhované, dále dřevovláknité desky, desky MDF a HDF, pracovní desky, překližky, štěpkové desky a

Více

Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní specifikace požadovaných

Více

Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod

Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod Příloha č.1 zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení pracoviště zobrazovacích metod Poptávané zařízení: Zadavatel poptává laboratorní nábytek, včetně instalace. Počet kusů jednotlivého

Více

Design: neunzig design

Design: neunzig design macao Design: neunzig design Návrh macao v sobě sjednocuje zdánlivě protichůdné vlastnosti: přes svou odolnou robustní konstrukci si Vás tento program podmaní klidným a lehkým zjevem. U židlí navozuje

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

k k TECHNICKÝ LIST Použití / Oblasti použití Skladování / Zpracování Kvalitativní znaky / Technická data EGGER EUROSPAN PRACOVNÍ DESKY SKLADOVÁNÍ

k k TECHNICKÝ LIST Použití / Oblasti použití Skladování / Zpracování Kvalitativní znaky / Technická data EGGER EUROSPAN PRACOVNÍ DESKY SKLADOVÁNÍ TECHNICKÝ LIST EGGER EUROSPAN PRACOVNÍ DESKY Stav: 10. listopad 2011 EGGER EUROSPAN Pracovní desky jsou sendvičové elementy, skládající se z dřevotřískových desek E1 EUROSPAN, jež jsou na ploše a jakož

Více

Veterinární prevence

Veterinární prevence Příloha 2c: STANDARDY Veterinární prevence Veterinární prevence popisy standardů Obsah B - popis terminologie standardů nábytku... 4 1. Skříňka laboratorní 1 dveřová... 5 2. Skříňka laboratorní 2 dveřová...

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Dodávka laboratorních digestoří ZADAVATEL: Fyziologický ústav AVČR, v.v.i. IČ: 67985823 Vídeňská 1083, 142 00 Praha - Krč 1. Předmět veřejné zakázky

Více

Laboratorní nábytek. V rámci výběru nového dodavatele na výrobu laboratorního nábytku, hledáme výrobce, který má s touto tématikou zkušenosti.

Laboratorní nábytek. V rámci výběru nového dodavatele na výrobu laboratorního nábytku, hledáme výrobce, který má s touto tématikou zkušenosti. Laboratorní nábytek V rámci výběru nového dodavatele na výrobu laboratorního nábytku, hledáme výrobce, který má s touto tématikou zkušenosti. Provedení laboratorního nábytku v základní řadě Basic. nábytek

Více

DODATEČNÉ INFORMACE IX.

DODATEČNÉ INFORMACE IX. DODATEČNÉ INFORMACE IX. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

TECHNICKÝ LIST. Použití / Oblasti použití. Skladování / Zpracování. Kvalitativní znaky / Technická Data EUROLIGHT PRACOVNÍ DESKY SKLADOVÁNÍ

TECHNICKÝ LIST. Použití / Oblasti použití. Skladování / Zpracování. Kvalitativní znaky / Technická Data EUROLIGHT PRACOVNÍ DESKY SKLADOVÁNÍ TECHNICKÝ LIST EUROLIGHT PRACOVNÍ DESKY EUROLIGHT Pracovní desky jsou sendvičové elementy skládající se z EUROLIGHT lehčených konstrukčních desek, které jsou na ploše a/nebo v oblasti profilu bezešvě potaženy

Více

ZÁVAZNÁ SPECIFIKACE TECHNICKÝCH PARAMETRŮ STANOVENÝCH A VYŽADOVANÝCH ZADAVATELEM. I. Nábytek laboratorní

ZÁVAZNÁ SPECIFIKACE TECHNICKÝCH PARAMETRŮ STANOVENÝCH A VYŽADOVANÝCH ZADAVATELEM. I. Nábytek laboratorní Příloha č. 3 Zadávací dokumentace ZÁVAZNÁ SPECIFIKACE TECHNICKÝCH PARAMETRŮ STANOVENÝCH A VYŽADOVANÝCH ZADAVATELEM Pozn. zadavatele: Předmět dodávky musí splňovat veškeré parametry (minimální či maximální

Více

Odborná učebna klinických oborů a diagnostiky

Odborná učebna klinických oborů a diagnostiky Příloha 2a: STANDARDY Odborná učebna klinických oborů a diagnostiky Odborná učebna klinických oborů a diagnostiky popisy standardů Stránka 1 z 32 Obsah 100. Keramická tabule o rozměru 150x120cm... 3 101.

Více

DIGESTOŘE DGLE. Digestoře. kat. č

DIGESTOŘE DGLE. Digestoře. kat. č kat. č. 550.30 Digestoře DIGESTOŘE DGLE Digestoř je vybavena elektrickým výsuvem okna. Je hlídaná opticko-akustickou signalizací polohy výsuvného okna. Digestoř se ovládá pomocí hlavního vypínače a pomocí

Více

Odborná učebna ošetřovatelských postupů

Odborná učebna ošetřovatelských postupů Příloha 2b: STANDARDY Odborná učebna ošetřovatelských postupů Odborná učebna ošetřovatelských postupů popisy standardů Stránka 1 z 33 Obsah 100. Keramická tabule 150 x 120 m na stěnu... 3 102. Nástěnka

Více

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4.

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4. Modely Bonalana v nabídce: DÝHA Vložené lišty: 15 15 15 S2, O3 LET ZÁRUKA O1 O2 O3 O4 Povrchy: Dýha buk, bříza, dub AM, dub EV, dub finský, jasan, javor AM, javor EV, olše, ořech AM, ořech EV, ořech finský,

Více

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Kubika v nabídce: DÝHA 10 12 13 14 16 18 21 22 LET 10 12 13 14 16 18 21 22 40 42 43 ZÁRUKA 44 46 40 42 43 44 46 48 51 52 21 22 40 42 43 44 46 48 51 52 Povrchy: Dýha buk, dub AM, hruška, javor EV,

Více

MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ LEPIDLA

MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ LEPIDLA 37 38 MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ PUROCOL Vysoce kvalitní polyuretanové lepidlo s velmi vysokou lepicí silou. Po vytvrzení je transparentní a vysoce vodovzdorné D4 (ČSN EN 204). Nezanechává skvrny a lze použít

Více

KLINGER grafit-laminát tesnicí desky

KLINGER grafit-laminát tesnicí desky Grafit laminát PKM: hustota grafitu 1,6 g/cm 3 KLINGER grafit-laminát tesnicí desky grafitová folie G je oboustraně laminována polymerovou folií materiál TSM vyhovuje TA-Luft, dle VDI 2440 grafitová folie

Více

CO JSOU EXBYDO ERGONOMICKÉ HRANY?

CO JSOU EXBYDO ERGONOMICKÉ HRANY? Ergonomické Hrany CO JSOU EXBYDO ERGONOMICKÉ HRANY? Vstřikování plastů do speciálních forem přímou tlakovou aplikací do jádra nosiče, např. laminované dřevotřískové desky. Aplikace je bez spárová. EXBYDO

Více

Max Exterior balkonové podlahové desky

Max Exterior balkonové podlahové desky BALKONOVÁ PODLAHOVÁ DESKA Max balkonové podlahové desky Obr. 1 POVRCH HEXA Obr. 2 AKRYL-POLYURETAN (ochrana proti povětrnostním vlivům) S POVRCHEM HEXA UNI-DEKOR POPIS MATERIÁLU Max balkonové podlahové

Více

Základní požadavky: mechanické a fyzikální vlastnosti materiálu

Základní požadavky: mechanické a fyzikální vlastnosti materiálu Materiály Základní požadavky: mechanické a fyzikální vlastnosti materiálu nesmí se měnit při provozních podmínkách mechanické vlastnosti jsou funkcí teploty vliv zpracování u kovových materiálů (např.

Více

Podrobná specifikace předmětu zakázky Dodávka školního a dílenského nábytku

Podrobná specifikace předmětu zakázky Dodávka školního a dílenského nábytku Stránka 1 z 12 Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídky Podrobná specifikace předmětu zakázky Dodávka školního a dílenského nábytku Číslo položky 1. Skříň policová Počet kusů 1 rozměry - výška 1900 až 2000

Více

Aplikace na dřevěný podklad. Schodišťový systém TOPSTEP. Aplikace na betonový podklad. Aplikace na kovový podklad. Aplikace na ostatní materiály

Aplikace na dřevěný podklad. Schodišťový systém TOPSTEP. Aplikace na betonový podklad. Aplikace na kovový podklad. Aplikace na ostatní materiály SCHODIŠŤOVÝ SYSTÉM Schodišťový systém TOPSTEP Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá životnost a

Více

DIG. Digestoř laboratorní. 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm. Rozměry: šířka x hloubka x výška. Popis: DKN

DIG. Digestoř laboratorní. 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm. Rozměry: šířka x hloubka x výška. Popis: DKN Název standardu Digestoř laboratorní Číslo standardu DIG Rozměry: šířka x hloubka x výška 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm Popis: DKN Vnitřní rozměry pracovního prostoru: šířka 1070/1370/1670/1970,

Více

Pozemní stavitelství II. Podlahy. Zpracoval: Zdeněk Peřina, Ing.

Pozemní stavitelství II. Podlahy. Zpracoval: Zdeněk Peřina, Ing. Pozemní stavitelství II. Podlahy Zpracoval: Zdeněk Peřina, Ing. Základnífunkce a požadavky Podlaha je konstrukce uložená na vrchníploše podkladu za účelem dosažení technických (estetických) vlastností

Více

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet 1 Barový stůl ks 4 0 Kč výška 110 cm, průměr 60 cm, barva desky modrá RAL5010, noha chromová/nerezová 2 Pohovkový díl 180x80x40cm ks 3 0 Kč Výrobek nejméně

Více

TOPSET Design. Nový profil s menším radiusem Vlastnosti a výhody

TOPSET Design. Nový profil s menším radiusem   Vlastnosti a výhody N O V I N K Y 2 0 1 7 T O P S E T TOPSET Design Nový profil s menším radiusem N O V I N K A Profil DESIGN je nový profil s menším radiusem, který je vhodný do všech typů interiárů. Parapety TOPSET DESIGN

Více

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50 Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55 10 40 50 55 10 40 50 55 DÝHA 3, 4, R, H 10 40 50 55 50 55 10 40 50 55 S2, S3, O3 POLO BEZ Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM, dub EV, dub stříbrný, hruška,

Více

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Pixel v nabídce: VACUO H, R P3, O3 POLO BEZ LET ZÁRUKA Povrchy: Vacuo bílá, bílá arch, bílá art, dub, dub bělený, dub kouřový, dub stříbrný, javor, švestka, vanilka, wenge Sklo v ceně: činčila čiré,

Více

Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ Název standardu B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní

Více

Povrch stěny recepce. Povrch pultu. 1 2 = police š = pult š. 80, 1OH 4 = pult š. 80, 2OH 5 = pult š. 80, 3OH

Povrch stěny recepce. Povrch pultu. 1 2 = police š = pult š. 80, 1OH 4 = pult š. 80, 2OH 5 = pult š. 80, 3OH Recepce 1 2 3 4 5 6 7 8 R C R X X X X X Program Druh Tvar Šířka Typ OBJEDNACÍ KLÍČ A PROVEDENÍ POVRCHŮ Barevnost provedení (nutno uvést) 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 X X X X X X X X X X Povrch pultu Povrch

Více

FDA kompatibilní iglidur A180

FDA kompatibilní iglidur A180 FDA kompatibilní Produktová řada Je v souladu s předpisy FDA (Food and Drug Administration) Pro přímý kontakt s potravinami a léčivy Pro vlhká prostředí 411 FDA univerzální. je materiál s FDA certifikací

Více

Design: neunzig design

Design: neunzig design macao Design: neunzig design Návrh macao v sobě sjednocuje zdánlivě protichůdné vlastnosti: přes svou odolnou robustní konstrukci si Vás tento program podmaní klidným a lehkým zjevem. U židlí navozuje

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802

Více

1. STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY

1. STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY . STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY.PP.NP.NP CENA/ STOLY, PULTY S ČTVERCOVÝ STŮL: Střední standard, místnost trenéra,rámová kovová podnož bez vnějších viditelných konstrukčních spojů s možností

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá

Více

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA SENDVIČOVÝCH PANELŮ - BOPAL:

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA SENDVIČOVÝCH PANELŮ - BOPAL: TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA SENDVIČOVÝCH PANELŮ - BOPAL: 1) SENDVIČOVÝ PANEL VE SLOŽENÍ (PVC / XPS / PVC) Rozměr panelu (šířka x výška): 3000 mm x 2000 mm Síla samotné PVC desky: 1,3 mm RAL9016 nebo RAL9003

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802

Více

Neutrální zařízení. Typ RE 33.7 RE 33.8. Typ RE 33.9 RE 33.10. Ty RE 33.22. Typ RE 33.35

Neutrální zařízení. Typ RE 33.7 RE 33.8. Typ RE 33.9 RE 33.10. Ty RE 33.22. Typ RE 33.35 Skupina výrobků se skládá především z nerezového nábytku pracovní desky, pracovní a mycí stoly, výlevky a kombivýlevky, vozíky, stolové nástavce, skříňky, regály, podlahové vpustě apod.. Uvedený nábytek

Více

Použití výrobku Profil se používá jako dekorační prvek do obkladových ploch za použití keramických obkladů a dlažeb.

Použití výrobku Profil se používá jako dekorační prvek do obkladových ploch za použití keramických obkladů a dlažeb. www.havos.cz Technický list Výrobce: HAVOS s.r.o. Kateřinská 495 463 03, Stráž nad Nisou. e-mail: havos@havos.cz IČO: 25046110 Listela ACERO Základní materiálové složení Technologie výroby: tváření za

Více

TECHNICKÝ LIST. Použití/Oblasti použití. Skladování / Zpracování EGGER LAMINÁT FLEX SKLADOVÁNÍ ZPRACOVÁNÍ

TECHNICKÝ LIST. Použití/Oblasti použití. Skladování / Zpracování EGGER LAMINÁT FLEX SKLADOVÁNÍ ZPRACOVÁNÍ TECHNICKÝ LIST EGGER LAMINÁT FLEX EGGER Laminát Flex je dekorativní laminát na bázi vytvrzovatelné pryskyřice. Laminát Flex je konstruován z více vrstev, skládá se z dekorového papíru impregnovaného melaminovou

Více

elmaplan sanitární stěny

elmaplan sanitární stěny elmaplan sanitární stěny elmaplan CP13 CP 13 - standardní podpěry na stěnách bez dveří CP13 - standardní provedení řadových sprchových boxů Sanitární oddělovací stěny Elmaplan CP13 je konstrukční systém

Více

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82 Modely Note v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA VACUO 3, 4, R, H P3, S2, S3, O3 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 POLO 58 59 BEZ 53 54 56 58 59

Více

PERFEKTNÍ SPÁRY RYCHLE A JEDNODUŠE

PERFEKTNÍ SPÁRY RYCHLE A JEDNODUŠE PERFEKTNÍ SPÁRY RYCHLE A JEDNODUŠE PERFEKTNÍ SPÁRY RYCHLE A JEDNODUŠE Nikdy nebylo spárování snažší! Nový systém spárovacích hmot ARDEX Zaručujeme prokazatelně: nižší spotřebu vyšší chemickou i mechanickou

Více

s.r.o. SPECIALISTA NA KAMENNÉ KUCHYŇSKÉ PRACOVNÍ DESKY MosaicTech s.r.o. ŽULA KONGLOMEROVANÝ KÁMEN UMĚLÝ KÁMEN VELKOFORMÁTOVÁ KERAMIKA

s.r.o. SPECIALISTA NA KAMENNÉ KUCHYŇSKÉ PRACOVNÍ DESKY MosaicTech s.r.o. ŽULA KONGLOMEROVANÝ KÁMEN UMĚLÝ KÁMEN VELKOFORMÁTOVÁ KERAMIKA MosaicTech s.r.o. s.r.o. Svojanov č.p. 18 569 73, Svojanov tel.: + 4 603 144 581 obchod@mosaictech.cz SPECIALISTA NA KAMENNÉ KUCHYŇSKÉ PRACOVNÍ DESKY ŽULA KONGLOMEROVANÝ KÁMEN UMĚLÝ KÁMEN VELKOFORMÁTOVÁ

Více

LABORATORNÍ NÁBYTEK. Nábytek Fisher

LABORATORNÍ NÁBYTEK. Nábytek Fisher Nábytek Fisher Laboratorní nábytek Fisher umožňuje vytvářet modulární sestavy laboratorních stolů od jednoduchých pracovišť pro práci v sedě až po náročnější sestavy stolů s rozvody médií. V případě potřeby

Více

Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ Název standardu B A Popis: C Vyobrazení: obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis

Více

s a n i t á r n í s t ě n y

s a n i t á r n í s t ě n y elmap lan s a n i t á r n í s t ě n y elmaplan CP13 CP13 - standardní provedení řadových sprchových boxů Sanitární oddělovací stěny Elmaplan CP13 je konstrukční systém používající jako svůj základ desky

Více

Technický list - ABS hrany UNI barvy

Technický list - ABS hrany UNI barvy Technický list - ABS hrany UNI barvy ABS hrany UNI jsou kvalitní termoplastové hrany z maximálně odolného a teplotně stálého plastu ABS (Akrylonitryle Butadiene Styrene). Výhody: ABS hrany UNI jsou v interiéru

Více

LABORATORNÍ NÁBYTEK. laboratorní nábytek / digestoře / bezodtahové digestoře / skříně na chemikálie / bezpečnostní skříně / židle

LABORATORNÍ NÁBYTEK. laboratorní nábytek / digestoře / bezodtahové digestoře / skříně na chemikálie / bezpečnostní skříně / židle laboratorní nábytek / digestoře / bezodtahové digestoře / skříně na chemikálie / bezpečnostní skříně / židle Laboratorní nábytek Fisher Laboratorní nábytek Fisher umožňuje vytvářet modulární sestavy laboratorních

Více

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše:

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše: Modely Akord v nabídce: 10 11 12 10 15 16 11 17 12 15 16 17 DÝHA BARVA D, R, H S2 POLO BEZ 40 45 90 40 91 92 45 95 90 96 91 92 97 95 96 97 LET ZÁRUKA Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM,

Více

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO 07/2016 Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS 16949 a ISO 14001. www.tesa-tape.cz přidávámehodnotu Samolepicí pásky pro výrobce lišt a profilů 2 PŘEHLED UPLATNĚNÍ tržníuplatnění

Více

Hygienické ochrany stěn

Hygienické ochrany stěn VODU ODPOZUJÍCÍ ŠETŘÍ ČAS ODOLNÉ PROTI NÁRAZU PREFABRIKOVANÝ SYSTÉM BEZPEČNÉ PRO POTRAVINY HACCP Hygienické ochrany stěn VHOdné PrO POTraVInářské VýrOby, čisté PrOsTOry, supermarkety, CaTerIngOVé společnosti,

Více

point S ain CEdr TE TECEdrainpoint S Seznam sortimentu 2015

point S ain CEdr TE TECEdrainpoint S Seznam sortimentu 2015 Seznam sortimentu 2015 STAVEBNICOVÝ SYSTÉM VARIABILNÍ A PŘESTO JEDNODUCHÝ Ucelený sortiment a volnost při kombinaci všech těl podlahových vpustí, nástavců a ostatního příslušenství umožňuje vytvoření individuálního

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

S2, S3, O3, P POLO BEZ

S2, S3, O3, P POLO BEZ Modely Lotos v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA CPL LESK H, R, 3, 4 S2, S3, O3, P2 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 58 59 POLO BEZ 54 56 58

Více

DODATEČNÉ INFORMACE IX.

DODATEČNÉ INFORMACE IX. V Praze dne 2. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE IX. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly. Obsah:

Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly. Obsah: Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly Obsah: 1. Úvodní specifikace 2. Půdorys 1 3. Půdorys 2 4. Půdorys 3 5. Kancelářská židle Z1, konferenční židle Z2

Více

PODLAHY Sikafloor PurCem Gloss

PODLAHY Sikafloor PurCem Gloss PODLAHY Sikafloor PurCem Gloss VYSOCE FUNKČNÍ A EKONOMICKY VÝHODNÉ SYSTÉMY PRO PODLAHY S VYSOKOU ZÁTĚŽÍ Sikafloor PurCem Gloss POLYURETAN / CEMENTOVÉ HYBRIDNÍ SYSTÉMY Vysoce funkční, ekologicky šetrné

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Místo stavby: Tábor, Zborovská č.p. 2696 Investor: Autor projektu: Městská knihovna Tábor, Jiráskova

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OVČÍ HÁJEK v.č.15: SPECIFIKACE - MOBILNÍ NÁBYTEK TŘÍDA I 28 dětí (2 3 leté)

MATEŘSKÁ ŠKOLA OVČÍ HÁJEK v.č.15: SPECIFIKACE - MOBILNÍ NÁBYTEK TŘÍDA I 28 dětí (2 3 leté) TŘÍDA I MATEŘSKÁ ŠKOLA OVČÍ HÁJEK v.č.5: SPECIFIKACE - MOBILNÍ NÁBYTEK TŘÍDA I 8 dětí ( 3 leté) pol. popis rozměr specifikace a STŮL KULATÝ DVOUDÍLNÝ Prům. 00 mm, v=40 cm Materiál masivní bukové dřevo,

Více

Modely Bergamo v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 10. model 20. model 31. model 41

Modely Bergamo v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 10. model 20. model 31. model 41 Modely Bergamo v nabídce: DÝHA BARVA CPL 10 15 16 20 25 10 15 16 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 10 15 16 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 30 31 32 33 34 35 36 37 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 40 41 42 43 50

Více

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Zadavatel: Univerzita Pardubice, Studentská 95, 532 10 Pardubice Specifikace nábytku

Více

Modely Swing v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 11. model 18. model 48. model 49

Modely Swing v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 11. model 18. model 48. model 49 11 13 15 17 18 19 21 23 Modely Swing v nabídce: 11 13 15 17 18 19 21 23 27 28 29 31 33 35 11 37 13 15 17 18 19 21 23 25 27 28 29 31 33 35 37 DÝHA BARVA CPL R, H 25 27 28 29 31 33 35 37 38 39 41 25 27 28

Více

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky Pracoviště zkušební laboratoře: 1. Laboratoř stavební tepelné techniky K Cihelně 304, Zlín - Louky Laboratoř je způsobilá aktualizovat normy identifikující zkušební postupy. Laboratoř poskytuje odborná

Více

www.envinet.cz jaderná energetika a průmysl kvalita a znalosti Katalog laboratorního nábytku

www.envinet.cz jaderná energetika a průmysl kvalita a znalosti Katalog laboratorního nábytku www.envinet.cz jaderná energetika a průmysl kvalita a znalosti Katalog laboratorního nábytku působí na trhu od roku 1995, v současné době má přes 200 zaměstnanců. Pobočky Jaderná elektrárna Dukovany -

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.14 Konstrukce stolového a lůžkového nábytku

Více

MANAGEMENT KVALITY ISO 9001 Kódování: TD ED CZ Revize: 03 Strana: 1 z 3 TECHNICKÝ LIST EGGER EURODEKOR E1 CE Popis materiálu: Dekorativní, melaminovou pryskyřicí potažený materiál na bázi dřevva. Nosný

Více

MASKOVÁNÍ PLOCH POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-22 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-23 MASKOVACÍ A KRYCÍ MATERIÁL PRO POVRCHOVÉ ÚPRAVY STANDARD

MASKOVÁNÍ PLOCH POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-22 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-23 MASKOVACÍ A KRYCÍ MATERIÁL PRO POVRCHOVÉ ÚPRAVY STANDARD do 200 C POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 Polyesterová fólie / silikonové lepidlo Celková tloušťka 0,08 mm Role - 66 m (zelená barva) V nabídce také s podkladovou (nosnou) fólií pro výrobu tvarových výseků do

Více

C12-T-1123-E-LND_STANDARDY_SO_002_0919

C12-T-1123-E-LND_STANDARDY_SO_002_0919 Stavba: Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy Část: E - Laboratorní nábytek + Digestoře Objekt: SO 002 400 Laboratorní technologie kód položky Popis standardu OBECNÝ

Více

Jakostní certifikát. a údržba používaných deskových a povrchových materiálů. Je součástí smlouvy o dílo nebo předávacího protokolu.

Jakostní certifikát. a údržba používaných deskových a povrchových materiálů. Je součástí smlouvy o dílo nebo předávacího protokolu. Jakostní certifikát a údržba používaných deskových a povrchových materiálů Je součástí smlouvy o dílo nebo předávacího protokolu. Lamino desky Jedná se o povrchově upravenou třískovou nebo vláknitou desku.

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

Č erné na bílém. Design: neunzig

Č erné na bílém. Design: neunzig macao Č erné na bílém. Návrh macao v sobě sjednocuje zdánlivě protichůdné vlastnosti: přes svou odolnou robustní konstrukci si Vás tento program podmaní klidným a lehkým zjevem. U židlí navozuje klid

Více

Science. Applied to Life TM. Ochranné oděvy. Zhotoveno pro ochranu. Navrženo pro komfort.

Science. Applied to Life TM. Ochranné oděvy. Zhotoveno pro ochranu. Navrženo pro komfort. Science. Applied to Life TM. Ochranné oděvy Zhotoveno pro ochranu. Navrženo pro komfort. 2016 Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů telefonicky

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.17 Technická příprava výroby Kapitola 17

Více

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů.

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Na adrese oop.cz@mmm.com, nebo telefonicky na: +420 261 380 111 Nebo navštivte náš web: www.3m.cz/oopp,

Více

STRONG. Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. 80kg SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře

STRONG. Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. 80kg SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře SKŘÍNĚ STOLY 46 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40, 80 nebo 10 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností skříní Hobis Strong je pevná a robustní

Více

Crown XCL HPL desky pro venkovní použití

Crown XCL HPL desky pro venkovní použití Crown XCL HPL desky pro venkovní použití +420 601 090 231 hpl@ftpplastics.cz www.crownxcl.cz Elegance se setkala s trvanlivostí. Crown Laminate je inovativní a všestranné řešení pro fasádní opláštění,

Více

SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ

SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ STOL OLY Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. SKŘÍNĚ 48 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40 nebo 80 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností

Více