Vítám Vás v penzionu Bejčkův mlýn. Velice mne těší, že jste našimi hosty a jménem veškerého personálu Vám přeji příjemný pobyt.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vítám Vás v penzionu Bejčkův mlýn. Velice mne těší, že jste našimi hosty a jménem veškerého personálu Vám přeji příjemný pobyt."

Transkript

1 Drazí hosté, Vítám Vás v penzionu Bejčkův mlýn. Velice mne těší, že jste našimi hosty a jménem veškerého personálu Vám přeji příjemný pobyt. Vaše připomínky jsou neocenitelné pro přizpůsobení našich služeb Vašim potřebám. Prosím Vás neváhejte a kontaktujte mne, uděláme vše co je v našich silách pro zpříjemnění Vašeho pobytu. Alena Odutová, manažerka penzionu, volejte 122 nebo

2 Informace pro hosty Volání z pokoje do pokoje Telefonní číslo pokoje má tři číslice a skládá se z 1 + dvoumístné číslo pokoje. Například pokoj č. 1 má telefonní číslo 101 atd. Volání z penzionu Při volání z penzionu musíte nejprve vytočit 0 a potom volané číslo. Hovory Vám budou zahrnuty do závěrečného účtu dle platného ceníku. Tísňová volání Hasiči Policie Rychlá lékařská pomoc Služby pro hosty Recepce/Informace 121 Objednávka jídel a nápojů na pokoj 121 Restaurace 121 Úklid pokoje 121 Domácí služby 121 Placení účtu, informace o cenách 121, 122 Vedení penzionu Provozní manažer 122, Majitel Recepce/Informace, denně od 8 do 20 hodin Rezervace ubytování Údržba pokoje, poruchy Lékařská služba Kopírování dokumentů Internet na pokoji Televize na pokoji Trezory na pokoji Vysoušeče vlasů Informace o autobusovém a vlakovém spojení Místní přeprava Zajištění prohlídek památek ve městě Slavonice Ztráty & nálezy Informace o cenách, placení účtu, denně od 8 do 20 hodin Přijímáme platební karty: MasterCard, Visa, Visa elektron, American Express Domácí služby, denně od 10 do 20 hodin Hlídání dětí Čistění a praní prádla Žehlení a zašívání Čistění bot Restaurace Snídaně servíruje se denně od 7.00 do Snídani do pokoje si můžete objednat na čísle 123. Oběd v rámci plné penze se servíruje denně od do Oběd do pokoje si můžete objednat na čísle 123.

3 Večeře v rámci polo/plné penze se servíruje denně od do Večeři do pokoje si můžete objednat na čísle 123. Jídla na objednávku si lze objednat denně od do hodin, jídla na objednávku do pokoje si lze objednat od do hodin na čísle 121. Prosím, budete-li mít jakákoli přání nebo dotazy ke službám restaurace, kontaktujte recepci, volejte 121. Volný čas Tenisový kurt Nachází se za potokem vedle rybníku. Kontaktujte prosím recepci a objednejte si tenisový kurt na dobu, kdy budete chtít hrát, volejte 121. Stolní tenis Nachází se ve dvorním traktu penzionu. Kontaktujte prosím recepci, vyžádejte si tenisové pálky a míčky, volejte 121. Volejbalové hřiště Nachází se ve dvorním traktu penzionu nedaleko potoka. Prosím kontaktujte recepci a objednejte si vybavení pro Vaši hru, volejte 121. Venkovní ohniště Nachází se na louce v prostoru za chatkami na druhém břehu potoka. Ohledně dřeva a vybavení na grilování nebo opékání prosím kontaktujte recepci, volejte 121. Horská kola Ohledně pronájmu horského kola kontaktujte prosím recepci, volejte 121. Petangue Prosím kontaktujte recepci a objednejte si vybavení na hru, volejte 121. Procházky a výlety Podrobné informace o možnostech výletů a procházek najdete v průvodci, kterým je vybaven každý pokoj nebo na internetové adrese Potřebujete-li rezervovat prohlídky památek kontaktujte prosím recepci, volejte 121. Ostatní společenské hry Kontaktujte prosím recepci, volejte 121. Kulečník Kulečník je k dispozici v Country salonku, příslušen-ství si vyžádejte na recepci, volejte 121. Ostatní informace Uvolnění pokoje Standardní doba pro uvolnění pokoje je do Pokud Vám tato doba nevyhovuje a bude-li to z kapacitních důvodů možné, budeme se snažit dobu uvolnění pokoje přizpůsobit Vašim potřebám. Klíče Dovolujeme si Vám doporučit, aby jste při opuštění penzionu klíče od pokoje nechávali na recepci. Jestliže klíče ztratíte nebo nevrátíte na recepci v den odjezdu, budeme Vám účtovat poplatek ve výši 500 Kč.

4 Mapa Slavonic a okolí Mapu Slavonic a okolí si můžete zakoupit na recepci. Parkování Bezplatné parkoviště pro dopravní prostředky je ubytovaným hostům k dispozici ve dvorním traktu penzionu. Prosím ujistěte se, zda Vaše motorka nebo auto je uzamčená a uvnitř nemáte žádné hodnotné předměty. Penzion neodpovídá za případné ztráty nebo poškození Vašich dopravních prostředků. Domácí zvířata V penzionu je dovoleno přechovávat domácí zvířata v pokojích a chatkách. Prosíme Vás, aby jste domácí zvířata nenechávali v pokojích samotné a zabránili případnému poškození nebo znečištění zařízení penzionu. Jestliže máte sebou domácí zvíře, informujte prosím recepci. Za pobyt zvířete se platí paušální taxa. Bezpečnost Dovolujeme si Vám nabídnout několik doporučení pro Vaši bezpečnost a bezpečnost ostatních. Vyhněte se prosím kouření ve všech prostorách penzionu, pokojích a chatkách. Doporučujeme Vám kouřit ve venkovním prostoru. Budete-li mít jakékoli problémy s elektrickými vypínači, zásuvkami nebo osvětlovacími tělesy ve Vašem pokoji, informujte prosím okamžitě recepci. Vždy zamykejte Váš pokoj i v době Vašeho spánku. V případě požáru Řiďte se pokyny našich pracovníků nebo příslušníků záchranného sboru. Mějte u sebe klíč od Vašeho pokoje. Zdržujte se při zemi v prostorách zaplněných kouřem. Zachovejte klid. Jestliže je požár ve Vašem pokoji Ujistěte se, že máte klíč u sebe. Okamžitě volejte recepci (121) a informujte ji o požáru. Opusťte pokoj a uzavřete dveře. Řiďte se symboly pro únikový východ. Jestliže je požár vně Vašeho pokoje Můžete zůstat v bezpečí Vašeho pokoje a očekávat instrukce vedení penzionu. Okamžitě o požáru informujte recepci (121) a sdělte jí číslo Vašeho pokoje. Jestliže se rozhodnete opustit Váš pokoj Zkontrolujte si, zda klika a zárubeň dveří jsou horké, jestliže ne, opatrně otevřete dveře a opusťte pokoj. Dveře za sebou zavřete. Držte se při zemi. Vezměte si klíče od Vašeho pokoje a řiďte se symboly pro únikový východ. Jestliže jsou dveře horké Zůstaňte v pokoji a nechejte dveře zavřené. Okamžitě informujte recepci (121). Umístěte mokré ručníky podél spodní části dveří a na místech, kde proniká kouř.

5 Držte se při zemi, je-li v místnosti kouř. Užitečná místní telefonní čísla Autoservis Cykloservis Dětský lékař Dřevěné loutky Dřevěné sochy Netík Fotbalové hřiště Galerie Slavonice Golf Hrad Landštejn Informace o autobusové dopravě Informace o vlakové dopravě Informační centrum Keramika na potoku Keramika Maříž Kino Dačice Kuželky Lékárna Lékař Lékařská pohotovost Dačice Muzeum Dačice Muzeum Slavonice Oprava aut Pevnostní areál Podzemí Slavonice Policie Slavonice Pošta Rybářské povolenky Slavonická věž Taxi Dačice Textilní ateliér Úzkokolejná dráha J.Hradec Zámek Dačice

6 Ceník ubytování v roce 2008 Ceny ubytování a základních služeb cena/den kategorie ** cena/den kategorie *** 1 lůžkový pokoj 780,- 890,- 2 lůžkový pokoj 720,- 870,- 3 lůžkový pokoj 940, ,- 4 lůžkový pokoj 1 170, ,- přistýlka 255,- 270,- Rodinné apartmá (6 lůžek) 1 750,- - Rodinné apartmá (7 lůžek) 2 040,- - 4 lůžková chatka bez sociálního zařízení společné sociální zařízení ve zděném objektu 620,- - Televizní přijímač na pokoji 100,- v ceně Vysokorychlostní internet na pokoji 100,- v ceně Trezor na pokoji 50,- v ceně Vysoušeč vlasů 30,- v ceně Domácí zvíře malé (do 8 Kg) 75,- 75,- Domácí zvíře velké (nad 8 Kg) 150,- 150,- Ceny platí v roce 2008, obsahují DPH 9 %, vztahují se na pobyty tři a více nocí v hlavní sezóně, u kratších pobytů se cena zvyšuje o 10 %. Hlavní sezóna je od 1.5. do 30.9., od do 2.1. Na pobyty mimo hlavní sezónu platí sleva 15 %, pro školní pobyty platí zvýhodněné ceny. Uvedené ceny neobsahují rekreační poplatek městu Slavonice ve výši 10,- Kč na osobu a den. Společné sociální zařízení pro chatky je ve zděné části objektu, chatka je vybavena pouze umyvadlem s teplou a studenou vodou. Pro děti do 3 let poskytujeme ubytování a stravu zdarma, bez nároku na samostatné lůžko. V období od do a od 3.1. do poskytujeme na ubytování slevu ve výši 15 %. Jednotlivé slevy se nesčítají. Kategorie pokojů ** a *** se liší standardní výbavou pokoje, viz tabulka. V pokojích kategorie ** lze za příplatek objednat nadstandardní výbavu, například televizní přijímač, připojení k internetu, trezor a vysoušeč vlasů. V kategorii *** je tato výbava považována za standardní. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a WC. Pro školní pobyty poskytujeme zvláštní ceny ubytování.

7 Ceník ubytování v roce 2008 Zvýhodněné pobyty na 7 nocí cena kategorie ** Cena kategorie *** 1 lůžkový pokoj 5 460, ,- 2 lůžkový pokoj 5 040, ,- 3 lůžkový pokoj 6 580, ,- 4 lůžkový pokoj 8 190, ,- rodinné apartmá (6 lůžek) ,- - rodinné apartmá (7 lůžek) ,- - 7x snídaně/osoba 609,- 609,- 7x polopenze/osoba 1 428, ,- 7x plná penze/osoba 1 918, ,- Televizní přijímač na pokoji zdarma v ceně Vysokorychlostní internet na pokoji zdarma v ceně Trezor na pokoji 50,- v ceně Vysoušeč vlasů 30,- v ceně Domácí zvíře malé (do 8 Kg) 75,- 75,- Domácí zvíře velké (nad 8 Kg) 150,- 150,- Ceny ubytování uvedené v tabulce jsou za pokoj/7 nocí, platí v roce 2008, obsahují DPH 9 %, vztahují se na pobyty v hlavní sezóně. Při délce pobytu 7 nocí poskytujeme v kategorii ** zdarma televizní přijímač a vysokorychlostní internet na pokoji, v kategorii *** slevu na ubytování ve výši 5 %. K zvýhodněnému pobytu můžete zvolit způsob stravování, který Vám vyhovuje, pouze snídaně, polopenze nebo plná penze. Ceny stravování uvedené v tabulce jsou za osobu/7 dnů a obsahují DPH. Nadstandardní výbava pokojů Název nadstandardní služby cena Televizní přijímač na pokoji (pro kategorii **) 100,- Kč/den Zapůjčení přehrávače DVD na pokoj 200,- Kč/den Zapůjčení videopřehrávače na pokoj 200,- Kč/den Vysokorychlostní internet na pokoji (pro kategorii **) 150,- Kč/den Zapůjčení počítače pro připojení do internetu 400,- Kč/den Trezor na pokoji (pro kategorii **) 50,- Kč/den Telefonování z pokoje 3,- Kč/impuls Pronájem přímého telefonního čísla na pokoj zdarma Vysoušeč vlasů (pro kategorii **) 30,- Kč/den

8 Ceník služeb v roce 2008 Název služby cena Pronájem tenisového kurtu 150,-/hodina Pronájem tenisové rakety a míčů 100,-/hodina Pronájem horského kola 50,-/hodina 300,-/den Pronájem kulečníku včetně příslušenství 150,-/hodina Pronájem volejbalového hřiště, včetně sítě a míče 50,-/hodina Pronájem stolu na stolní tenis, včetně příslušenství 50,-/hodina Pronájem přímého telefonního čísla na pokoj zdarma Vysoušeč vlasů (pro kategorii **) 30,- Kč/den

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

nabídka konferenčních a hotelových služeb

nabídka konferenčních a hotelových služeb nabídka konferenčních a hotelových služeb Vážení hosté, dovolte, abychom Vám představili naše konferenční a hotelové služby. Čtyřhvězdičkový Hotel Michael se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 4 Hodkovičky,uprostřed

Více

Ceník pronájmu TJ Sokol Dobříkov

Ceník pronájmu TJ Sokol Dobříkov Nečlenové TJ, cizí osoby OBJEDNÁVKY MOŽNÉ NA TELEFONNÍM ČÍSLE: 604834740, 720750326, 739407321 nebo na : sokoldobrikov@gmail.com CELÝ AREÁL bez sportovišť kiosek a příslušenství pro cizí organizace 5000,-

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

Apartmánový komplex Bona

Apartmánový komplex Bona Apartmánový komplex Bona Vytisknout PDF Klek / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Ve spolupráci s Milenou Berkmanovou pořádá

Ve spolupráci s Milenou Berkmanovou pořádá Costa bary, restauracemi, obchůdky a diskotékami, cca 5 min. od vlakové zastávky velmi dobré spojení do 100-100 s trezory, ' " stolní! dle - &$" # $ %nutno z Prahy do Gerony,! () $*+!, ' včetně pod, pevnou

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Rack Rates 2018/2019

Rack Rates 2018/2019 Rack Rates 2018/2019 Czech version HOTELOVÉ POBYTY POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX POBYTY PRO DĚTI PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ STRÁNKY LOW :

Více

Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí.

Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí. Vážení hosté! Dovolte, abychom Vás přivítali v hotelu Colloseum. Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí. Budete li mít jakékoliv

Více

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016 - CROATIA TOUR 2016 Dovolená v oblasti Zelená Laguna (Poreč) s I.S.C. Sports a CK IDEAL TOUR PRAHA Pokračujeme v krásné tradici oblíbené dovolené pro všechny spojené se sportovním vyžitím pod názvem CROATIA

Více

Protaras - Hotel Mimosa ***

Protaras - Hotel Mimosa *** CK TURISTA Protaras - Hotel Mimosa *** 8 - denní zájezd Poloha: Příjemný hotel s rodinnou atmosférou sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn na okraji střediska Protaras cca 4 km od jeho

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

HOTEL BEZDĚZ PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA

HOTEL BEZDĚZ PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA 03.03. 2018 09.09. 2018 POKOJ Kč POKOJ Kč 1/1 1.090,-- 1/1 850,-- 1/2 s balkonem 1.650,-- 1/2 s balkonem 1.240,-- 1/2 bez balkonu 1.550,-- 1/2 bez balkonu 1.125,--

Více

Regionální certifikace

Regionální certifikace Regionální certifikace Provozovatel: IČO: Název provozovny: Adresa: Kontaktní osoba: Telefon: Kritéria REGIONÁLNÍ CERTIFIKACE bronze silver gold diamond Legenda: pov = povinné, pv = povinně volitelné pov.

Více

Týdenní akce KPCHP 2015

Týdenní akce KPCHP 2015 Týdenní akce KPCHP 2015 Termín : od pátku 24.7. do neděle 2.8.2015 Program : v rámci týdenní akce se bude konat klubová výstava CHP, členská schůze, svod a bonitace, během týdne výlety, ukázky a poradenství

Více

RETAIL Company real estate marketing

RETAIL Company real estate marketing RETAIL Company real estate marketing Realitní a marketingový specialista na maloobchodní trh rychloobrátkového zboží RETAIL COMPANY, s.r.o., Pod višňovkou 21, 140 00 Praha 4, IČ 25 77 74 67, č.ú. 139 810

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT ***

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** Pul t ov ýc ení k 2019 CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 31.3.2019 OD 28.6. DO 1.9.2019 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích *** 1 noc se snídaní

Více

Adaptéry Řada základních adaptérů (nabíječek) na telefony je zdarma k dispozici na recepci hotelu.

Adaptéry Řada základních adaptérů (nabíječek) na telefony je zdarma k dispozici na recepci hotelu. Recepce: Ubytování Ubytování na pokoji je možné od 14:00 hodin v den příjezdu. Buzení Pokud si budete přát ranní buzení, kontaktujte, prosím, recepci hotelu. Adaptéry Řada základních adaptérů (nabíječek)

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 4. - 11. 7. 2015 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 702 952

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA ***

TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA *** TUNISKO - EL MOURADI CAP MAHDIA *** 8,, - denní zájezd Poloha: Mahdia je považována za ideální dovolenkové místo, s krásnou písčitou pláží, s malebným městečkem a svou medínou. Hotel Cap Mahdia se nachází

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Úhrada klienta

Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Úhrada klienta Ceník Od 1. ledna 2007 nahradila dávku zvýšení důchodu pro bezmocnost nová dávka, příspěvek na péči ve smyslu zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. (dále jen PNP )

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO

INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO INFORMACE K LETNÍ ZDRAVÉ DOVOLENÉ ČERVEN 2017 VILA DOLORES PAZIN ISTRIE CHORVATSKO Vila Dolores Krásná vila obklopena přírodou se nachází na okraji města Pazin, ležícím v samém srdci poloostrova Istrie.

Více

VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ

VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ HOTEL MĚŘÍN*** superior 1. 7. - 1. 9., 27. 5. - 30. 6., 2. 1. - 26. 5., 27. 12. - 2. 1. 2. 9. - 29. 9. 30. 9. - 26. 12. HOTEL (ubytování se snídaní) Apartmán čtyřlůžkový velký (prodává se pouze celý apartmán)

Více

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení Hotel U Tří volů Nabídka pro firmy Ubytování, stravování, školení www.utrivolu.cz Platné pro rok 2014 Úvod Pension U Tří volů se nachází cca 28km severně od Brna. Nabízíme vhodné prostory pro školení,

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 2. - 9. 7. 2016 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 775 772

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

Albena - Hotel Flamingo Grand *****

Albena - Hotel Flamingo Grand ***** CK TURISTA Albena - Hotel Flamingo Grand ***** 8 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel e nachází přímo v centru střediska Albena a v blízkosti pláže. Pláž: Krásná písečná dlouhá pláž s pozvolným vstupem

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB ****

PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB **** PRIMORSKO - HOTEL ŽERAVI ALEXANDRIA CLUB **** 8,,, - denní zájezd Poloha: Nachází se v severní části Primorska, v bezprostře blízkosti severní pláže (cca 80 m). Je vzdálen cca 200 m od centra letoviska.

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ CK TURISTA Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ 10 - denní zájezd Poloha: Oblíbený hotel je umístěn přímo u pláže, v blízkosti obchodního a zábavního centra střediska Kemer a ve vzdálenosti cca 55 km od letiště

Více

R E K O N D I C E 2 0 1 3

R E K O N D I C E 2 0 1 3 R E K O N D I C E 2 0 1 3 Celostátní rekondiční pobyty pro členy KLUBU BECHTĚREVIKU o.s. 1. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Jáchymov Neděle-sobota Termín: 10. 2. - 16. 2.; 17. 2. - 23. 2.; 24.2.- 2. 3.2013 Ubytování:

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S.

Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S. Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S. Komu poskytujeme sociální službu? Domov Háj u Ledče nad Sázavou v domově pro osoby se zdravotním postižením poskytuje služby pro muže a ženy

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+

PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+ PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+ 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v severní části letoviska a je vzdálen 100 m od centra, cca 300 m od jižní a cca 150 m od severní pláže.

Více

P O Z V Á N K A IMPRT 2015

P O Z V Á N K A IMPRT 2015 P O Z V Á N K A IMPRT 2015 Připravili jsme pro Vás IMPRT 2015 (instrukčně metodickou poradu revizních a provozních techniků), odborný seminář, zaměřený do oblasti UTZ a VTZ zdvihacích, dopravních a tlakových

Více

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion.

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion. Nabídka na léto Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion Pobytové balíčky Letní hýčkání - zaměřeno na páry Sport a relax - skupinová i

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Doplňkové služby klientům rekreačního ubytování Beranovec 5 k volnočasovým aktivitám (sport, rybaření).

Doplňkové služby klientům rekreačního ubytování Beranovec 5 k volnočasovým aktivitám (sport, rybaření). 1 Doplňkové služby klientům rekreačního ubytování Beranovec 5 k volnočasovým aktivitám (sport, rybaření). Na základě dotazů našich hostů na sportovní aktivity, včetně možnosti vypůjčení jízdních kol byla

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD MYSLIVECKÉ CHATY GRŮŇ

UBYTOVACÍ ŘÁD MYSLIVECKÉ CHATY GRŮŇ UBYTOVACÍ ŘÁD MYSLIVECKÉ CHATY GRŮŇ PODMÍNKY ZAPOČETÍ A UKONČENÍ UBYTOVÁNÍ Ubytování poskytujeme hostům na základě rezervace. Nemá li host rezervovaný pokoj, lze jej ubytovat jen pokud to kapacita a obsazení

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Fax: Web:

Fax: Web: VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12 / 1494, 101 00 Praha 10 Vojenská zotavovna Bedřichov penzion Malý Šišák** 543 51 Špindlerův Mlýn IČ: 00000582 DIČ: CZ00000582 Vážení hosté,

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

Pravidla pobytu. Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián

Pravidla pobytu. Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián 1 Pravidla pobytu Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián Ve všech prostorách penzionu Kilián je zakázáno kouřit! A. Rezervace : 1. Závazná rezervace se provádí výlučně elektronickou poštou,

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

Pozvánka. na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013. ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013

Pozvánka. na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013. ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013 Pozvánka na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013 ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013 1 Vážené dámy a pánové, milovníci rybářského sportu a turistiky!! Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji ji pozvat

Více

AKCE DVĚ DOVOLENÉ ZA CENU JEDNÉ

AKCE DVĚ DOVOLENÉ ZA CENU JEDNÉ AKCE DVĚ DOVOLENÉ ZA CENU JEDNÉ Pronájmem lodi vše nekončí, využijte klubovou možnost druhé dovolené v rámci bonusu Ubytování zdarma na týden pro dvě osoby ve stylovém rodinném penzionu nedaleko centra

Více

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel. Holiday Resort*** CHORVATSKO / Zaton www.cdtravel.cz Chorvatsko až Poloha: Resort leží v borovicovém háji v dlouhé zátoce chráněné od větru a vln cca 16 km od Zadaru Ubytování: apartmány jsou umístěny

Více

Táborová zákládná VŠCHT v Práze Běstviná Běstviná č. p Běstviná

Táborová zákládná VŠCHT v Práze Běstviná Běstviná č. p Běstviná Provozní r á d Táborová zákládná VŠCHT v Práze Běstviná Běstviná č. p. 155 538 45 Běstviná PROVOZNÍ ŘÁD ukládá povinnosti všem hostům Táborové zákládny Běstviná (dále jen TZB) a všem osobám vstupujícím

Více

Detail slevy: Platnost slevy: Kde slevu uplatnit:

Detail slevy: Platnost slevy: Kde slevu uplatnit: Vyrazte na víkendový pobyt pro rodiny s dětmi v hotelu Junior v lázeňském městě Poděbrady. 3 dny pro 2 osoby a 1 dítě do 6 let. Vychutnejte si vynikající bohatou polopenzi a užijte si i neomezený vstup

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd Pražský okruh/exit

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz C E N Í K S L U Ž E B S Z

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Stříbrný rybník Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Na pomezí Přírodního parku řeky Orlice a Novohradeckých lesů U největšího z rybníků v okolí Hradce Králové Adrenalin park Vodní centrum Celoroční

Více

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ BEZBARIÉROVÉ SLUŽBY Informační centrum Sídlí na Husově náměstí 1225 a je bezbariérové. Vstup do prostoru IC je lehce vyvýšený (1 schod), na zazvonění je možno přistavit

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Vzhledem ke kladným ohlasům členů ČMOSA na rehabilitační pobyty v letošním roce jsou zabezpečeny tyto pobyty i na rok 2010. Týdenní

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

KARAVAN EXTRA LUX LORD

KARAVAN EXTRA LUX LORD - KEMP SUTIKLA KARAVAN EXTRA LUX LORD V letovisku najdete také půjčovnu aut, motorek a kol, vodní sporty, směnárnu, tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště, minigolf a možnost řady fakultativních

Více

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 2 2019 UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj Služba ubytování

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03)

Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03) Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03) cena již od 5.040 Kč / osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: denní úklid výměna ručníků a povlečení Wi-Fi dodávka pitné vody informační servis český servis v místě transfer

Více

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ CK TURISTA Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ 12 - denní zájezd Poloha: Pěkný dvoupatrový hotel, který se nachází ve středisku Rachoni, přímo u písčité pláže vedle hotelu Rachoni Beach ve vzdálenosti

Více

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL Ceník Evropského školicího centra pro rok 2017 Platné ceny od: 1. 2. 2017 Pronájmy sálů Ceny nájmů a služeb jsou včetně 21% DPH Zámecký pivovar A část EŠC/ YMCA za 1 hodinu Seminární

Více