ZÁPIS. ze 7. schůze Rady města Loket ze dne od 09:15 hodin do 13:10 hodin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS. ze 7. schůze Rady města Loket ze dne od 09:15 hodin do 13:10 hodin"

Transkript

1 ZÁPIS ze 7. schůze Rady města Loket ze dne od 09:15 hodin do 13:10 hodin Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Jaroslav Hlavsa člen rady města Bc. Klára Rozsypalová člen rady města Roman Kvak člen rady města Omluven: - Zapisovatel: Ing. Jiří Vávra Vyhotoven dne: Schválení programu 7. schůze rady města dne 20. března 2019 program 7. schůze rady města dne 20. ledna 2019 takto: Zahájení 1. Schválení programu 7. schůze rady města dne 20. ledna Kontrola usnesení 3. Schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres 4. Schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres 5. Plnění a čerpání rozpočtu města k Smlouva o zastoupení 7. Žádost o udělení výjimky ve věci použití městského znaku města Loket pro účel výroby upomínkového předmětu 3 D pohlednice Výletky 8. Poskytnutí peněžité odměny paní Miroslavě Novotné při skončení pracovního poměru u města Loket po nabytí nároku na starobní důchod 9. Uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb Svoz odpadu pro město Loket 10. Navýšení počtu nádob na separovaný odpad skla a papíru do sběrného dvora 11. Zveřejnění záměru pronájmu části p. p. č. 951/10, druh pozemku: ostatní plocha, zp. využití: ostatní komunikace, o výměře cca 80 m 2 v k.ú. Nadlesí 12. Zveřejnění záměru uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku (ev.č. 180) ze dne Květinová výzdoba města Loket Revokace usnesení č. Z69/2/ Využití pozemku p. č. 104 v k. ú. Loket k pěstování vinné révy

2 16. Jmenování komise pro otevírání a posouzení nabídek zakázky malého rozsahu Letní údržba města Loket 17. Žádost o vyjádření souhlasu s umístěním stavebního záměru akce Lávka přes řeku Ohře ve Svatošských skalách 18. Různé Závěr 2. Kontrola usnesení 3. Schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres Přílohy k bodu 3: Zpráva ke schválení řádné účetní závěrky MŠ Loket, okres Sokolov, za rok 2018 včetně příloh Dle 102 odst. 2 písmene q) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, je radě města stanovena povinnost schvalovat řádnou účetní závěrku příspěvkových organizací, jejichž je obec zřizovatelem. Dle 29 vyhlášky č. 220/2013 Sb., o požadavcích na schvalování účetních závěrek některých vybraných účetních jednotek, v platném znění, se schválením účetní závěrky rozumí také schválení výsledku hospodaření účetní jednotky včetně jeho rozdělení. Příspěvková organizace Mateřská škola Loket, okres Sokolov, předkládá Radě města Loket ke schválení řádnou účetní závěrku příspěvkové, sestavenou k rozvahovému dni včetně návrhu na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkové organizace za rok Výsledek hospodaření příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 činí ,19 Kč. Rada města jako schvalující orgán dle 3 odst. c) vyhlášky č. 220/2013 Sb., o požadavcích schvalování účetních závěrek některých vybraných účetních jednotek, v platném znění, na základě předložených podkladů nezjistila, že schvalovaná účetní závěrka neposkytuje v rozsahu skutečností posuzovaných podle 4 vyhlášky č. 220/2013 Sb., věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky a řádnou účetní závěrku příspěvkové organizace bez výhrad. řádnou účetní závěrku příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 zpracovanou k , za účetní období do , v rozsahu účetních sestav rozvaha sestavené k , výkazu zisku a ztráty sestaveného k a přílohy účetní závěrky sestavené k , bez výhrad. Předložené podklady ke schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 poskytují věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. Strana 2 (celkem 14)

3 výsledek hospodaření příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 ve výši ,19 Kč a jeho rozdělení takto: - příděl do fondu odměn Kč - příděl do rezervního fondu ,19 Kč. 4. Schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres Příloha k bodu č. 4: Zpráva ke schválení řádné účetní závěrky ZŠ Loket, okres Sokolov, za rok 2018 včetně příloh Dle 102 odst. 2 písmene q) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění je radě města stanovena povinnost schvalovat řádnou účetní závěrku příspěvkových organizací, jejichž je obec zřizovatelem. Dle 29 vyhlášky č. 220/2013 Sb., o požadavcích na schvalování účetních závěrek některých vybraných účetních jednotek, v platném znění, se schválením účetní závěrky rozumí také schválení výsledku hospodaření účetní jednotky včetně jeho rozdělení. Příspěvková organizace Základní škola Loket, okres Sokolov, předkládá Radě města Loket ke schválení řádnou účetní závěrku příspěvkové, sestavenou k rozvahovému dni včetně návrhu na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkové organizace za rok Výsledek hospodaření příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 činí ,56 Kč. Rada města jako schvalující orgán dle 3 odst. c) vyhlášky č. 220/2013 Sb., o požadavcích schvalování účetních závěrek některých vybraných účetních jednotek, v platném znění, na základě předložených podkladů nezjistila, že schvalovaná účetní závěrka neposkytuje v rozsahu skutečností posuzovaných podle 4 vyhlášky č. 220/2013 Sb., věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky a řádnou účetní závěrku příspěvkové organizace bez výhrad. řádnou účetní závěrku příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 zpracovanou k , za účetní období do , v rozsahu účetních sestav rozvaha sestavené k , výkazu zisku a ztráty sestaveného k a přílohy účetní závěrky sestavené k , bez výhrad. Předložené podklady ke schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 poskytují věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. Strana 3 (celkem 14)

4 výsledek hospodaření příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 ve výši ,56 Kč a jeho rozdělení takto: - příděl do fondu odměn Kč - příděl do rezervního fondu ,56 Kč. 5. Plnění a čerpání rozpočtu města k Příloha k bodu č. 5: Plnění a čerpání rozpočtu města k vzala na vědomí plnění a čerpání rozpočtu města Loket k Smlouva o zastoupení Příloha k bodu č. 6: Návrh smlouvy o zastoupení TICHÝ CONSULTING s.r.o. Radě města Loket je přeložen návrh smlouvy o zastoupení, která se týká činnosti pojišťovacího makléře podle zákona č. 170/2018 Sb., v platném znění. Město Loket v současné době zastupuje na základě plné moci společnost TICHÝ CONSULTING s.r.o. Změnou legislativy již není možné, aby při uzavírání nových pojistných smluv bylo město zastoupeno na základě plné moci. Za pojišťovací činnost makléře nebudou městu účtovány žádné náklady a výlohy. uzavření smlouvy o zastoupení mezi městem Loket a společností TICHÝ CONSULTING s.r.o., Karlovy Vary, IČ: a zmocňuje starostu města jejím podpisem. 7. Žádost o udělení výjimky ve věci použití městského znaku města Loket pro účel výroby upomínkového předmětu 3 D pohlednice Výletky Příloha k bodu č. 7: Žádost s vyobrazením znaku města Loket na pohlednici Společnost TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o., se sídlem Janovice, Opavská 169/12, žádá město Loket u udělení výjimky ve věci použití městského znaku města Loket na pohlednici. Dle obecně závazné vyhlášky města Loket O znaku města Lokte a jeho užívání mohou znak města užívat orgány města Loket, dále právnické osoby, které město Loket založilo nebo zřídilo nebo se podílí nejméně 50 % na jejich základním jmění. Ostatní právnické osoby nebo fyzické osoby mohou užívat znaku města Loket jedině po předchozím souhlasu Rady města Loket. Za užití znaku města Loket se považuje rovněž užití jeho historických podob a takových výtvarných Strana 4 (celkem 14)

5 motivů nebo vyobrazení včetně jejich historických podob. může stanovit podmínky výtvarného pojetí a užívání znaku. žádost společnosti TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o., se sídlem Janovice, Opavská 169/12, o udělení výjimky ve věci použití městského znaku města Loket pro účel výroby upomínkového předmětu 3 D pohlednice Výletky. Radní odložili projednání tohoto bodu programu. 8. Poskytnutí peněžité odměny paní Miroslavě Novotné při skončení pracovního poměru u města Loket po nabytí nároku na starobní důchod Návrh usnesení poskytnutí peněžité odměny paní Miroslavě Novotné, ve výši jejího jednoho měsíčního hrubého platu při skončení pracovního poměru u města Loket po nabytí nároku na starobní důchod dle 224, odst. 2 písm. a) zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce. Odměna bude vyplacena ve výplatním termínu za měsíc březen Uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb Svoz odpadu pro město Loket Příloha k bodu č. 9: Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb Svoz odpadu pro město Loket ze dne uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb Svoz odpadu pro město Loket ze dne , který nově stanoví Jednotkovou konečnou cenu za sběr, přepravu a odstranění SKO dle druhu svozové nádoby, včetně jejího pronájmu a zmocňuje starostu města jeho podpisem. 10. Navýšení počtu nádob na separovaný odpad skla a papíru do sběrného dvora Loketské městské lesy s.r.o. jako provozovatel sběrného dvora požaduje umístění a vývoz 2 kontejnerů o objemu 1100 l (modrý) na papír a 1 kontejneru o objemu 1100 l (zelený) na sklo. Velké kontejnery budou využívány pro bioodpady a objemné odpady. Cena za vývoz papíru - jedné nádoby s četností vývozu 1 x za týden činí za rok 6240 Kč bez DPH; 7176 Kč vč. DPH. Cena za vývoz skla - jedné nádoby s četností vývozu 1 x za měsíc činí za rok 1400 Kč bez DPH; 1656 Kč s DPH. Strana 5 (celkem 14)

6 navýšení počtu nádob na tříděný odpad sběrné místo Sběrný dvůr Loketské městské lesy a to dvou nádob na papír, četnost vývozu 1 x týdně a jedné nádoby na sklo četnost vývozu 1 x za měsíc a ukládá vedoucí odboru výstavby, aby objednala u svozové společnosti FCC Česká republika, s.r.o. dodání nádob. 11. Zveřejnění záměru pronájmu části p. p. č. 951/10, druh pozemku: ostatní plocha, zp. využití: ostatní komunikace, o výměře cca 80 m 2 v k.ú. Nadlesí Příloha k bodu č. 11: Zelenková situace Paní **********, žádá o pronájem části pozemku p. č. 951/10, druh pozemku: ostatní plocha, způsob využití: ostatní komunikace, o výměře cca 80 m 2 v k.ú. Nadlesí, za účelem parkování a otáčení vozidel. Paní ********** je vlastníkem sousedních pozemků p. č. 951/27 a 951/37. zveřejnění záměru pronájmu pozemku p. č. 951/10, ostatní plocha, části o výměře cca 80 m 2 v k.ú. Nadlesí a ukládá vedoucí odboru majetku města, aby zajistila zveřejnění záměru pronájmu. Hlasování: pro 0 proti 5 zdržel se 0 Usnesení NESCHVÁLENO 12. Zveřejnění záměru uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku (ev.č. 180) ze dne Příloha k bodu č. 12.1: Žádost o prodloužení smlouvy o nájmu pozemku ze dne Příloha k bodu č. 12.2: Rafting Ohře s.r.o. Smlouva o nájmu pozemku ze dne Příloha k bodu č. 12.3: Dodatek č. 1 Obchodní firma Rafting Ohře s.r.o., Dvořákova 1841, Kadaň, zastoupená na základě plné moci panem Martinem Sýkorou, žádá o prodloužení smlouvy o nájmu pozemku ze dne na část pozemku p. č. 513/4 o výměře 350 m 2 v k.ú. Loket, za účelem provozování půjčovny sportovních lodí, a to do , formou dodatku ke smlouvě. Tuto činnost provozuje firma v Lokti již od roku zveřejnění záměru uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku ze dne , kterým se tento nájem prodlužuje do , a jež se týká části pozemku p. č. 513/4 o výměře 350 m 2 v k.ú. Loket a ukládá vedoucí odboru majetku, aby dodatek č. 1 zveřejnila. Strana 6 (celkem 14)

7 13. Květinová výzdoba města Loket 2019 Příloha k bodu č. 13.1: Návrh dodatku č. 6 ke smlouvě o dílo ze dne Příloha k bodu č. 13.2: Rozpočet květinová výzdoba Loket 2019 V uplynulých letech zajišťovala výsadbu i následnou péči květinové výzdoby ve městě Loket firma pana Ing. Miloslava Štěpána z Lokte. Květinová výzdoba byla díky jeho návrhu, přípravě a především vzorné péči, mimořádně zdařilá. S ohledem na výše uvedené skutečnosti je zájem zachovat nadstandardní vzhled města i v letošním roce, a proto by bylo vhodné ponechat zajištění a provádění těchto služeb právě dosavadnímu dodavateli firmě pana Ing. Miloslava Štěpána. Vzhledem k výše uvedenému je předkládán návrh o udělení výjimky ze Zásad pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu schválených Radou města Loket, kterými je upraven postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a uzavření dodatku č. 6 ke smlouvě o dílo uzavřené mezi městem Loket a firmou pana Ing. Miloslava Štěpána v roce s ohledem na zachování nadstandardního vzhledu města - květinové výzdoby města Loket a vzorné péčí o ní, kterou prováděla v letech minulých firma pana Ing. Miloslava Štěpána, Loket, udělit výjimku ze Zásad pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, kterými je upraven postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, a dodatek č. 6 ke smlouvě o dílo uzavřené mezi městem Loket a firmou pana Ing. Miloslava Štěpána a to pro zajištění květinové výzdoby města Loket v roce 2019 ve výši ,53 Kč včetně DPH a zmocňuje starostu města jeho podpisem. Hlasování: pro 0 proti 5 zdržel se 0 Usnesení NESCHVÁLENO 14. Revokace usnesení č. Z69/2/2018 Příloha k bodu č. 14.1: Usnesení č. Z69/2/2018 Příloha k bodu č. 14.2: ZP č. 340/8/11/2018 ze dne Zastupitelstvo města Loket na svém zasedání dne schválilo usnesením č. Z69/2/2018 prodej pozemků p. č. st. 124, st. 125, st. 126, st. 127 a č. 466/4 v k.ú. Nadlesí, a to firmě DIAMO, státní podnik, Máchova 201, Stráž pod Ralskem, za kupní cenu Kč dle ZP č. 298/3/6/2017 ze dne a k tomu DPH, pokud tento převod této dani podléhá. Z důvodu zjištění výše ušlého nájemného byl vypracován nový znalecký posudek, který stanovil i výslednou zjištěnou cenu pozemků. Nová zjištěná cena pozemků činí Kč, oproti schválené kupní ceně schválené usnesením č. Z69/2/2018, kdy došlo k výraznému zvýšení ceny pozemků o Kč (důvodem je každoroční aktualizace oceňovací vyhlášky). Dosud nedošlo k uzavření kupní smlouvy. doporučuje zastupitelstvu města Loket Strana 7 (celkem 14)

8 revokovat usnesení č. Z69/2/ prodej pozemků p. č. st. 124, st. 125, st. 126, st. 127 a č. 466/4 v k.ú. Nadlesí, a to firmě DIAMO, státní podnik, Máchova 201, Stráž pod Ralskem, za kupní cenu Kč dle ZP č. 298/3/6/2017 ze dne a k tomu DPH, pokud tento převod této dani podléhá, a to z důvodu, že nedošlo k uzavření kupní smlouvy. 15. Využití pozemku p. č. 104 v k. ú. Loket k pěstování vinné révy Příloha k bodu č. 15: Pozemek p. č. 104, k.ú. Loket situace V k.ú. Loket se nachází pozemek p. č. 104, který je v majetku města Loket. Jedná se pozemek se zelení v nezastavitelném srázu. Pozemek bude nadále využíván v souladu s územním plánem města Loket, a to pro pěstování vinné révy. Údržba pozemku včetně vinné révy bude zajištěna městem Loket, zejména v rámci dobrovolnických akcí. Vypěstované víno nebude určeno k prodeji. využití pozemku p. č. 104 v k. ú. Loket k pěstování vinné révy. 16. Jmenování komise pro otevírání a posouzení nabídek zakázky malého rozsahu Letní údržba města Loket jmenovala členy komise pro posouzení a vyhodnocení nabídek zakázky malého rozsahu Letní údržba města Loket ve složení: Petr Adamec, Jan Hadrava, Roman Kvak, Kateřina Smolíková, Jiří Vávra a náhradníky: Vítězslav Adamec, Naděžda Doischerová a ukládá vedoucí odboru majetku města, aby informovala jmenované o termínu jednání komise. 17. Žádost o vyjádření souhlasu s umístěním stavebního záměru akce Lávka přes řeku Ohře ve Svatošských skalách Příloha k bodu č. 17: Žádost o vyjádření souhlasu s umístěním stavebního záměru souhlasí s umístěním stavebního záměru pro územní rozhodnutí a stavební povolení k akci Lávka přes řeku Ohře ve Svatošských skalách v souladu se situačním výkresem č na pozemku p.č.248/1 a p.č. 251/1, k.ú. Hory u Jenišova (658383). Strana 8 (celkem 14)

9 18. Různé Radu města navštívili zástupci Sboru loketských ostrostřelců ve věci možného využití prostoru, který využívají v tělocvičně, pro setkávání matek s dětmi. Bylo domluveno, že pí. Klára Rozsypalová zajistí setkání zástupců ostrostřelců se zástupkyní matek a domluví další postup. Radu města navštívil p. Suchan ve věci upřesnění znění smlouvy na pronájem amfiteátru. Pan Suchan dodá své požadavky na dopravu a uzavření amfiteátru, které budou zapracovány do podnájemní smlouvy. Místostarosta města informoval radu města o postupu ve věci výstavby lávky na Svatošských skalách a poskytnutí pozemků pro zajištění stavby. Starosta informoval radní o jednání s NPÚ v Lokti ve věci Dvorany (stavební výplně aj.) Proběhla rozsáhlá diskuse o cenách za parkování na náměstí v Lokti. Závěr Starosta města Loket na závěr poděkoval radním za účast a schůzi ukončil... Strana 9 (celkem 14)

10 VÝPIS PŘIJATÝCH USNESENÍ 1. Schválení programu 7. schůze rady města dne 20. března 2019 usnesením č. R145/7/2019 program 7. schůze rady města dne 20. ledna 2019 takto: Zahájení 1. Schválení programu 7. schůze rady města dne 20. ledna Kontrola usnesení 3. Schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres 4. Schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres 5. Plnění a čerpání rozpočtu města k Smlouva o zastoupení 7. Žádost o udělení výjimky ve věci použití městského znaku města Loket pro účel výroby upomínkového předmětu 3 D pohlednice Výletky 8. Poskytnutí peněžité odměny paní Miroslavě Novotné při skončení pracovního poměru u města Loket po nabytí nároku na starobní důchod 9. Uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb Svoz odpadu pro město Loket 10. Navýšení počtu nádob na separovaný odpad skla a papíru do sběrného dvora 11. Zveřejnění záměru pronájmu části p. p. č. 951/10, druh pozemku: ostatní plocha, zp. využití: ostatní komunikace, o výměře cca 80 m 2 v k.ú. Nadlesí 12. Zveřejnění záměru uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku (ev.č. 180) ze dne Květinová výzdoba města Loket Revokace usnesení č. Z69/2/ Využití pozemku p. č. 104 v k. ú. Loket k pěstování vinné révy 16. Jmenování komise pro otevírání a posouzení nabídek zakázky malého rozsahu Letní údržba města Loket 17. Žádost o vyjádření souhlasu s umístěním stavebního záměru akce Lávka přes řeku Ohře ve Svatošských skalách 18. Různé Závěr 2. Kontrola usnesení 3. Schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres usnesením č. R146/7/2019 řádnou účetní závěrku příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 Strana 10 (celkem 14)

11 zpracovanou k , za účetní období do , v rozsahu účetních sestav rozvaha sestavené k , výkazu zisku a ztráty sestaveného k a přílohy účetní závěrky sestavené k , bez výhrad. Předložené podklady ke schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 poskytují věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. usnesením č. R147/7/2019 výsledek hospodaření příspěvkové organizace Mateřská škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 ve výši ,19 Kč a jeho rozdělení takto: - příděl do fondu odměn Kč - příděl do rezervního fondu ,19 Kč. 4. Schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres usnesením č. R148/7/2019 řádnou účetní závěrku příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 zpracovanou k , za účetní období do , v rozsahu účetních sestav rozvaha sestavené k , výkazu zisku a ztráty sestaveného k a přílohy účetní závěrky sestavené k , bez výhrad. Předložené podklady ke schválení řádné účetní závěrky příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 poskytují věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. usnesením č. R149/7/2019 výsledek hospodaření příspěvkové organizace Základní škola Loket, okres Sokolov, za rok 2018 ve výši ,56 Kč a jeho rozdělení takto: - příděl do fondu odměn Kč - příděl do rezervního fondu ,56 Kč. 5. Plnění a čerpání rozpočtu města k usnesením č. R150/7/2019 vzala na vědomí plnění a čerpání rozpočtu města Loket k Smlouva o zastoupení usnesením č. R151/7/2019 uzavření smlouvy o zastoupení mezi městem Loket a společností TICHÝ CONSULTING s.r.o., Karlovy Vary, IČ: a zmocňuje starostu města jejím podpisem. Strana 11 (celkem 14)

12 7. Žádost o udělení výjimky ve věci použití městského znaku města Loket pro účel výroby upomínkového předmětu 3 D pohlednice Výletky Odloženo 8. Poskytnutí peněžité odměny paní Miroslavě Novotné při skončení pracovního poměru u města Loket po nabytí nároku na starobní důchod usnesením č. R152/7/2019 poskytnutí peněžité odměny paní Miroslavě Novotné, ve výši jejího jednoho měsíčního hrubého platu při skončení pracovního poměru u města Loket po nabytí nároku na starobní důchod dle 224, odst. 2 písm. a) zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce. Odměna bude vyplacena ve výplatním termínu za měsíc březen Uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb Svoz odpadu pro město Loket usnesením č. R153/7/2019 uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb Svoz odpadu pro město Loket ze dne , který nově stanoví Jednotkovou konečnou cenu za sběr, přepravu a odstranění SKO dle druhu svozové nádoby, včetně jejího pronájmu a zmocňuje starostu města jeho podpisem. 10. Navýšení počtu nádob na separovaný odpad skla a papíru do sběrného dvora usnesením č. R154/7/2019 navýšení počtu nádob na tříděný odpad sběrné místo Sběrný dvůr Loketské městské lesy a to dvou nádob na papír, četnost vývozu 1 x týdně a jedné nádoby na sklo četnost vývozu 1 x za měsíc a ukládá vedoucí odboru výstavby, aby objednala u svozové společnosti FCC Česká republika, s.r.o. dodání nádob. 11. Zveřejnění záměru pronájmu části p. p. č. 951/10, druh pozemku: ostatní plocha, zp. využití: ostatní komunikace, o výměře cca 80 m 2 v k.ú. Nadlesí Neschváleno 12. Zveřejnění záměru uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku (ev.č. 180) ze dne usnesením č. R155/7/2019 zveřejnění záměru uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku ze dne , kterým se tento nájem prodlužuje do , a jež se týká části pozemku p. č. 513/4 o Strana 12 (celkem 14)

13 výměře 350 m 2 v k.ú. Loket a ukládá vedoucí odboru majetku, aby dodatek č. 1 zveřejnila. 13. Květinová výzdoba města Loket 2019 Neschváleno 14. Revokace usnesení č. Z69/2/2018 usnesením č. R156/7/2019 doporučuje zastupitelstvu města Loket revokovat usnesení č. Z69/2/ prodej pozemků p. č. st. 124, st. 125, st. 126, st. 127 a č. 466/4 v k.ú. Nadlesí, a to firmě DIAMO, státní podnik, Máchova 201, Stráž pod Ralskem, za kupní cenu Kč dle ZP č. 298/3/6/2017 ze dne a k tomu DPH, pokud tento převod této dani podléhá, a to z důvodu, že nedošlo k uzavření kupní smlouvy. 15. Využití pozemku p. č. 104 v k. ú. Loket k pěstování vinné révy usnesením č. R157/7/2019 využití pozemku p. č. 104 v k. ú. Loket k pěstování vinné révy. 16. Jmenování komise pro otevírání a posouzení nabídek zakázky malého rozsahu Letní údržba města Loket usnesením č. R158/7/2019 jmenovala členy komise pro posouzení a vyhodnocení nabídek zakázky malého rozsahu Letní údržba města Loket ve složení: Petr Adamec, Jan Hadrava, Roman Kvak, Kateřina Smolíková, Jiří Vávra a náhradníky: Vítězslav Adamec, Naděžda Doischerová a ukládá vedoucí odboru majetku města, aby informovala jmenované o termínu jednání komise. 17. Žádost o vyjádření souhlasu s umístěním stavebního záměru akce Lávka přes řeku Ohře ve Svatošských skalách usnesením č. R159/7/2019 souhlasí s umístěním stavebního záměru pro územní rozhodnutí a stavební povolení k akci Lávka přes řeku Ohře ve Svatošských skalách v souladu se situačním výkresem č na pozemku p.č.248/1 a p.č. 251/1, k. ú. Hory u Jenišova (658383). Strana 13 (celkem 14)

14 Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Strana 14 (celkem 14)

ZÁPIS. z 11. schůze Rady města Loket ze dne , 09:00 11:30 hodin

ZÁPIS. z 11. schůze Rady města Loket ze dne , 09:00 11:30 hodin ZÁPIS z 11. schůze Rady města Loket ze dne 17. 4. 2019, 09:00 11:30 hodin Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Bc. Klára Rozsypalová člen rady města Roman Kvak člen rady města

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5) VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 17. 5. 2018 od 15:00 do 15:48 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti USNESENÍ ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

3. Prodej p. p. č. 715/211, druh pozemku: ostatní plocha, o výměře 92 m 2 v k.ú. Loket, dle GP č /2018

3. Prodej p. p. č. 715/211, druh pozemku: ostatní plocha, o výměře 92 m 2 v k.ú. Loket, dle GP č /2018 VÝPIS USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 13. listopadu 2018 od 09:00 hodin do 11:53 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr.

Více

USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Loket ze dne , 09:20 10:30 hodin

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Loket ze dne , 09:20 10:30 hodin ZÁPIS z 15. schůze Rady města Loket ze dne 29. 5. 2019, 09:20 10:30 hodin Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Roman Kvak člen rady města Jaroslav Hlavsa

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

ZÁPIS. z 9. schůze Rady města Loket ze dne , 09:00 11:40 hodin

ZÁPIS. z 9. schůze Rady města Loket ze dne , 09:00 11:40 hodin ZÁPIS z 9. schůze Rady města Loket ze dne 3. 4. 2019, 09:00 11:40 hodin Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Bc. Klára Rozsypalová člen rady města Roman Kvak člen rady města

Více

USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0 1 Výpis usnesení z 16. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 28.06.2017 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák, Gargulák,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.06.2019, zápis č. 5/2018-2022 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Radek Hejna člen rady

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 16. května 2018 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 16. května 2018 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 11. schůze rady města, která se konala dne 16. května 2018 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 25. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 25. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 25. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr.

Více

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556 VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 19. listopadu 2015 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Nepřítomen: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Hosté: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 20. března 2012 od 08:30 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 20. března 2012 od 08:30 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 20. března 2012 od 08:30 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Hosté: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 136/11/15 Rada obce Doubrava program 11. schůze Rady obce Doubrava konané dne 10. 06. 2015 1. Zahájení a procesní záležitosti 2. Představení

Více

U s n e s e n í z XXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 6. června 2018

U s n e s e n í z XXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 6. června 2018 U s n e s e n í z XXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 6. června 2018 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávy z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 17. schůze rady města, která se konala dne 19. října 2011 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 17. schůze rady města, která se konala dne 19. října 2011 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 17. schůze rady města, která se konala dne 19. října 2011 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Hosté: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování:

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování: U s n e s e n í z V. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 19. 6. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávy z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

U S N E S E N Í z 33. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 13. prosince 2017

U S N E S E N Í z 33. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 13. prosince 2017 Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 33. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 13. prosince 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 6. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

USNESENÍ. Přítomno: 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 16:02 hodin

USNESENÍ. Přítomno: 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 16:02 hodin USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 28. června 2012 od 15:00 do 19:35 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 13 členů zastupitelstva,

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 03.11.2016 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

ZÁPIS. z 13. schůze Rady města Loket ze dne , 09:00 12:40 hodin

ZÁPIS. z 13. schůze Rady města Loket ze dne , 09:00 12:40 hodin ZÁPIS z 13. schůze Rady města Loket ze dne 15. 5. 2019, 09:00 12:40 hodin Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Bc. Klára Rozsypalová člen rady města

Více

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 22. 5. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski,

Více

USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 28. května 2014 od 09:00 hodin do 10:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 28. května 2014 od 09:00 hodin do 10:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 12. schůze rady města, která se konala dne 28. května 2014 od 09:00 hodin do 10:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr.

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 19.05.2016 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Z Á P I S z šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 17. června 2015 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S z šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 17. června 2015 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S z šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 17. června 2015 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 7 občanů: 5 (omluveni : Spilka Z.,Kosina P.)

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

ZÁPIS. z 10. mimořádné schůze Rady města Loket ze dne , od 12:00 hodin

ZÁPIS. z 10. mimořádné schůze Rady města Loket ze dne , od 12:00 hodin ZÁPIS z 10. mimořádné schůze Rady města Loket ze dne 10. 4. 2019, od 12:00 hodin Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Bc. Klára Rozsypalová člen rady města Roman Kvak člen

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne 28.11.2016 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Omluven: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 20. června 2018, od 19 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 20. června 2018, od 19 hodin v obecním sále na obecním úřadě Obec Starý Mateřov Zastupitelstvo Obce Starý Mateřov Výpis usnesení z: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 20. června 2018, od 19 hodin v obecním sále na obecním úřadě Zastupitelstvo

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 6. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 22.6. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 6. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 22.6. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 6. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 22.6. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 12 členů ZO Třanovice, 3 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 64. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 31.3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 22.11.2018 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Andr Jaroslav, Bc. Janata Michal, Jíšová Jana, Kahoun

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Arafa, Štecher,

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Havířová

Více

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE z 32. zasedání konaném dne 31. května 2018 Zastupitelstvo obce projednalo tento program 1. Zahájení 1.1. Schválení návrhu programu zasedání ZO 1.2. Určení zapisovatele

Více

Příloha k usnesení. z 10. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 10. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 10/06/2016- ZO U Příloha k usnesení z 10. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 13.6.2016 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni : dle prezenční listiny Program : 1. Zpráva KV 2. Zpráva

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 8 Přítomni: Šidlová, Štecher, Šebela, Arafa, Maryška, Plaček,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad.

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad. Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 24.4.2017 na OÚ v Litvínovicích (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 27.6.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

U S N E S E N Í. 36. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 36. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 36. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 19. 10. 2016 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák (do 17:30), Marie Dvořanová,

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila:

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 21.03.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 98/16: Rada města schválila program jednání

Více

U S N E S E N Í. 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 3. května 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 3. května 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 3. května 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Zápis č. 3/2019. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů. Usnesení č. 3/2019/1 bylo schváleno.

Zápis č. 3/2019. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů. Usnesení č. 3/2019/1 bylo schváleno. Zápis č. 3/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 23. dubna 2019 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Zbyněk Slezák, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

U S N E S E N Í. 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 10. 5. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Karel

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 11. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 13.4.2015 v 15:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 62. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 04.09.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Karel Jirák, Mgr. Bořivoj Malát Bc. Michaela Mašatová, DiS., Martin Adam

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Karel Jirák, Mgr. Bořivoj Malát Bc. Michaela Mašatová, DiS., Martin Adam Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 19. června 2019 Přítomní: Ověřovatelé

Více