VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU"

Transkript

1 VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 23. schůze Rady města Holýšova ve volebním období konané dne 23. září 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 110/2019 Sb., zákona o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Rada města Holýšova: 336/2019 schvaluje následující pořad schůze: 1. Zahájení schůze 2. Schválení pořadu schůze 3. Kontrola zápisu a usnesení z minulé schůze a) Žádost o přehodnocení platového výměru 4. Žádosti a) o hostování cirkusu Cirkus Astra b) o úpravu a kácení vzrostlých stromů rostoucích mimo les OMI 5. Ke schválení a) Zápis 7. schůze Bytové a sociální komise ze dne b) Zápis zasedání finančního výboru ze dne c) Rozpočtové opatření města Holýšova na rok 2019 číslo 5 d) Změna usnesení ZMH č. 473 ze dne prodej pozemků v Holýšově, lokalita Na Terasách II. a III. etapa e) Pravidla Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Holýšova f) Prodej bytů z vlastnictví města Holýšova g) Průzkum trhu Výroba a montáž vnitřních dveří do budovy staré radnice v Holýšově h) Roční nájemné za každou infrastrukturu CHVaK i) Smlouva o dílo Rekonstrukce jednotné kanalizace Holýšov, Slepá ulice CHVaK j) Smlouva o dílo Optické trasy města Holýšova WiLAN Technologies k) Dodatek č. 3 k SOD Holýšov rozšíření městského kamerového dohlížecího systému WiLAN Technologies l) Změna č. 2A Územního plánu města Holýšova m) Plnění pro členy ZMH, Statut sociálního fondu města Holýšova 6. Ostatní a) Projekt Řekni šikaně NE Modrá linka Strana 1 (celkem 7)

2 337/2019 a) bere na vědomí dopis náměstka pro řízení sekce vzdělávání Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Mgr. Václava Pícla ze dne , k platovým zařazením ředitelů a ředitelek příspěvkových organizací, zejména mateřských škol zřizovaných územně samosprávnými celky. b) bere na vědomí Metodický výklad k odměňování pedagogických pracovníků a ostatních zaměstnanců škol a školských zařízení a jejich zařazování do platových tříd podle katalogu prací, který k zaktualizovalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. c) konstatuje, že podle metodického výkladu uvedeného v odstavci b) tohoto usnesení, byla ředitelka Mateřské školy Holýšova.., správně zařazena v souladu s nařízením vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě, v platném znění. 338/2019 souhlasí s hostováním Cirkusu Astra na veřejném prostranství v Holýšově v lokalitě Pod Makovým vrchem v termínu od 24. do za podmínky, že Cirkus Astra před akcí zaplatí poplatek za užívání veřejného prostranství podle Obecně závazné vyhlášky města Holýšova č. 3/2017, o místním poplatku za užívání veřejného prostranství. 339/2019 a) souhlasí s odstraněním souvislého keřového porostu na ploše cca m 2 nacházejícího se na pozemcích parc. č. 1038/3, 1038/8, 1038/7, 1038/4, 1038/1, 1039/6, 1039/1, 1039/7, 1038/6, 1038/2, 1038/5, 1105/2, 1104, 1037/37, 1037/40 (vše KN) v katastrálním území Holýšov. Důvodem je budoucí výstavba retenčních nádrží RN1, RN3 a retenční přehrážky v Holýšově v lokalitě Na Terasách. b) souhlasí s tím, že odstranění keřového porostu uvedeného v odstavci a) tohoto usnesení včetně ekologické likvidace biologického odpadu provede na náklady města Holýšova fyzická osoba podnikající Tomáš Hupač, sídlem Holýšov, Táborová /2019 schvaluje Zápis 7. schůze Bytové a sociální komise ze dne , podle předloženého návrhu (příloha č. 2). 341/2019 a) doporučuje Zastupitelstvu města Holýšova schválit Zápis zasedání finančního výboru ze dne podle předloženého návrhu (příloha č. 3). b) souhlasí na základě řádného vyúčtování první části dotace a doporučení finančního výboru s uvolněním druhé části dotace ve výši Kč Tělovýchovné jednotě Holýšov, z. s., sídlem Holýšov, Táborová 528, na projekt: Zajiš- Strana 2 (celkem 7)

3 tění provozu sportovišť náklady na energie a drobná údržba sportovišť na období od do c) souhlasí na základě řádného vyúčtování první části dotace a doporučení finančního výboru s uvolněním druhé části dotace ve výši Kč Tělovýchovné v soutěžích a registraci oddílu ledního hokeje na období od do d) souhlasí na základě řádného vyúčtování první části dotace a doporučení finančního výboru s uvolněním druhé části dotace ve výši Kč Tělovýchovné v soutěžích, poháry a medaile, registraci oddílu kopané na období od do e) souhlasí na základě řádného vyúčtování první části dotace a doporučení finančního výboru s uvolněním druhé části dotace ve výši Kč Tělovýchovné v soutěžích, poháry a medaile, registraci oddílu zápasu na období od do f) souhlasí na základě řádného vyúčtování první části dotace a doporučení finančního výboru s uvolněním druhé části dotace ve výši Kč Tělovýchovné v soutěžích, poháry a medaile, registraci oddílu basketbalu na období od do /2019 doporučuje Zastupitelstvu města Holýšova schválit Rozpočtové opatření města Holýšova na rok 2019 číslo 5 podle předloženého návrhu (příloha č. 4). 343/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Holýšova: a) zrušit své usnesení č. 473 ze dne b) vzít na vědomí kalkulaci cen infrastruktury pro výstavbu rodinných domů v Holýšově, lokalita Na Terasách II. a III. etapa stanovenou v souladu se zákonem č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku, v platném znění a vyhláškou č. 441/2013 Sb., k provedení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška), v platném znění. c) schválit prodejní cenu stavebních pozemků pro výstavbu rodinných domů v Holýšově, lokalita Na Terasách II. a III. etapa ve výši Kč včetně DPH za 1 m 2. Výše prodejní ceny pozemků byla stanovena z důvodu veřejného zájmu podpořit kvalitu bydlení převážně mladých obyvatel města Holýšova, nabíd- Strana 3 (celkem 7)

4 nout jim nové kvalitní bydlení v Holýšově a dále udržet či zvýšit stávající počet obyvatel města Holýšova. 344/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Holýšova schválit Pravidla Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Holýšova podle předloženého návrhu. 345/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Holýšova: a) zrušit své usnesení č. 116 odst. e) ze dne b) schválit prodej bytu č. 6 s příslušenstvím na adrese Holýšov, Tylova 440,, bytem.., za cenu Kč. Kupující dále hradí poměrnou část ceny za vyhotovení prohlášení vlastníka budovy ve výši Kč. c) schválit prodej bytu č. 8 s příslušenstvím na adrese Holýšov, Horní 361,.., bytem., za cenu Kč. Kupující dále hradí poměrnou část ceny za vyhotovení prohlášení vlastníka budovy ve výši Kč. d) schválit prodej bytu č. 4 s příslušenstvím na adrese Holýšov, Táborová 427,.., bytem., za cenu Kč. Kupující dále hradí poměrnou část ceny za vyhotovení prohlášení vlastníka budovy ve výši Kč. e) schválit, že prodávající město Holýšov hradí zpracování znaleckého posudku a vyhotovení kupní smlouvy a kupující hradí poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši Kč. 346/2019 a) bere na vědomí průzkum trhu na veřejnou zakázku Výroba a montáž vnitřních dveří do budovy staré radnice v Holýšově, zpracovaný v souladu se Směrnicí č. 1/2014, pro evidenci veřejných zakázek a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu pro obec Holýšov a příspěvkové organizace zřizované obcí Holýšov. b) souhlasí s tím, že Smlouva o dílo na veřejnou zakázku Výroba a montáž vnitřních dveří do budovy staré radnice v Holýšově bude uzavřena s fyzickou osobou podnikající David Toman, IČ , sídlem Kvíčovice 26, za nabídkovou cenu Kč včetně DPH. c) schvaluje Smlouvu o dílo, která bude uzavřena mezi smluvními stranami město Holýšov a fyzická osoba podnikající David Toman, IČ , sídlem Kvíčovice 26, podle předloženého návrhu. d) pověřuje starostu města Holýšova Mgr. Libora Schröpfera, aby podepsal smlouvu uvedenou v odstavci c) tohoto usnesení. 347/2019 a) bere na vědomí žádost společnosti Chodské vodárny a kanalizace, a. s., sídlem Domažlice, Bezděkovské předměstí, Masarykova 388, o sdělení ročního nájemného za infrastrukturu pro rok Strana 4 (celkem 7)

5 b) schvaluje pro rok 2020 nájemné za vodovody ve výši Kč bez DPH za rok a nájemné za kanalizace stanovené na základě Dodatku č. 4 ke smlouvě o nájmu věcí nemovitých a movitých ze dne , ve výši Kč bez DPH za rok. 348/2019 a) schvaluje Smlouvu o dílo, která bude uzavřena mezi smluvními stranami město Holýšov a Chodské vodárny a kanalizace, a. s., IČ , sídlem Domažlice, Bezděkovské předměstí, Masarykova 388, podle předloženého návrhu. Předmětem smlouvy je rekonstrukce jednotné kanalizace Holýšov, Slepá ulice. V rámci zahájené stavby Rekonstrukce ulic Školní, Slepá a Příčná v Holýšově po provedení kamerových zkoušek bylo zjištěno, že dešťová kanalizace ve Slepé ulici je v havarijním stavu, proto bude provedena pokládka kanalizačního korugovaného potrubí SN 12 DN 250 mm v délce cca 50 m. Cena díla činí ,02 Kč včetně DPH. b) pověřuje starostu města Holýšova Mgr. Libora Schröpfera, aby podepsal smlouvu uvedenou v odstavci a) tohoto usnesení. 349/2019 a) schvaluje Smlouvu o dílo, která bude uzavřena mezi smluvními stranami město Holýšov a WiLAN Technologies, s. r. o., IČ , sídlem Plzeň, Valcha 139, podle předloženého návrhu. Předmětem smlouvy je realizace optických tras pro město Holýšov v rozsahu daném přílohou č. 1 této smlouvy. Cena díla činí Kč včetně DPH. b) pověřuje starostu města Holýšova Mgr. Libora Schröpfera, aby podepsal smlouvu uvedenou v odstavci a) tohoto usnesení. 350/2019 a) schvaluje Dodatek č. 3 ke Smlouvě o dílo na akci Holýšov rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2. etapa, který bude uzavřen mezi smluvními stranami město Holýšov a WiLAN Technologies, s. r. o., IČ , sídlem Plzeň, Valcha 139, podle předloženého návrhu. Předmětem dodatku jsou vícepráce a méněpráce na uvedené akci. Celková cena díla činí Kč včetně DPH. b) pověřuje starostu města Holýšova Mgr. Libora Schröpfera, aby podepsal dodatek uvedený v odstavci a) tohoto usnesení. 351/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Holýšova: a) schválit a vydat Opatření obecné povahy č. 1/2019 skládající se ze dvou částí: I. Změny č. 2A Územního plánu města Holýšova obsahující: Strana 5 (celkem 7)

6 - textovou část s počtem 4 listy A4 včetně titulního listu a úvodního listu grafické části - grafickou část výkres I.2.B.1 (hlavní výkres výřez v měřítku 1 : 5000) v listinném i elektronickém provedení II. Odůvodnění Opatření obecné povahy č. 1/2019 obsahující: - textovou část s počtem 54 listů A4 včetně titulního listu, úvodního listu a poučení odůvodnění Změny č. 2A Územního plánu města Holýšova - grafickou část odůvodnění Změny č. 2A Územního plánu města Holýšova obsahující koordinační výkres II.2.A. v měřítku 1 : 5000 v listinném i elektronickém provedení b) vzít na vědomí právní stav Územního plánu města Holýšova po vydání Změny č. 2A Územního plánu města Holýšova v elektronické podobě. c) uložit pořizovateli Územního plánu města Holýšova a určenému zastupiteli, aby zajistili potřebné administrativně zákonné úkony k zajištění: - účinnosti Opatření obecné povahy č. 1/2019 Změna č. 2A Územního plánu města Holýšova - zavedení Změny č. 2A Územního plánu města Holýšova do územně plánovací evidence v souladu s 162 stavebního zákona - umístění Změny č. 2A Územního plánu města Holýšova na internetové stránky města Holýšova 352/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Holýšova: a) v souladu s 84 odst. 2 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění a 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, zřídit sociální fond a schválit Statut sociálního fondu města Holýšova podle předloženého návrhu. b) v souladu s 80 a 84 odst. 2 písm. o) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění, rozhodnout o poskytnutí plnění pro uvolněné členy Zastupitelstva města Holýšova, a to: I. příspěvek na stravování, II. příspěvek na penzijní připojištění se státním příspěvkem, III. odměnu při významném životním výročí, IV. příspěvek na podporu zdravotních, kulturních a sportovních aktivit, V. příspěvek na rekreaci. Plnění podle odstavce b) tohoto usnesení lze členovi Zastupitelstva města Holýšova poskytnout za obdobných podmínek a v obdobné výši jako zaměstnancům města Holýšova. c) vzít na vědomí, že Zásady používání sociálního fondu města Holýšova stanoví vnitřním předpisem Rada města Holýšova. Strana 6 (celkem 7)

7 353/2019 a) bere na vědomí nabídku spolku Modrá linka, z. s., sídlem Brno, Anenská 10/10, na prezentaci města Holýšov v publikacích, které budou vydány v rámci projektu Řekni šikaně NE. b) konstatuje, že město Holýšov nemá zájem na prezentaci v publikacích, které budou vydány v rámci projektu Řekni šikaně NE, který realizuje spolek Modrá linka, z. s., sídlem Brno, Anenská 10/10, ve spolupráci se společností Stopa bezpečí, s. r. o., sídlem Klatovy, Za Tratí 752. Mgr. Libor Schröpfer starosta Bc. Hana Valachovičová místostarostka Razítko města Holýšova: Strana 7 (celkem 7)

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 21. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 26. srpna 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 14. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 13. května 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 9. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 1. března 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 12. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 15. dubna 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 49. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 13. června 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 19. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 22. července 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 20. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 5. srpna 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 4. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 17. prosince 2018 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 58. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 10. října 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 5. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 7. ledna 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 2. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 26. listopadu 2018 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 18. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 22. června 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 52. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 25. července 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 57. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 26. září 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 82. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2010-2014 konané dne 9. června 2014 Rada města Holýšova: 164/2014 schvaluje následující pořad schůze: 1. Zahájení schůze 2. Schválení

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 33. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 7. prosince 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 56. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 12. září 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 63. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 5. prosince 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 75. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2010-2014 konané dne 17. února 2014 Rada města Holýšova: 34/2014 schvaluje následující pořad schůze: 1. Zahájení schůze 2. Schválení

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 38. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 15. února 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 62. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 21. listopadu 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 43. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 20. dubna 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

4. jednání Zastupitelstva města Horšovský Týn dne Přehled hlasování ze zasedání konaného dne :

4. jednání Zastupitelstva města Horšovský Týn dne Přehled hlasování ze zasedání konaného dne : Přehled hlasování ze zasedání konaného dne : 13.5.2019 HLASOVÁNÍ č. 1 13.5.2019 17:04:03 02. Schválení návrhové komise ZM schvaluje návrhovou komisi ve složení Ing. Jiří Jánský a MUDr. Ondřej Plášil. Pro:

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 41. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 23. března 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 45. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 17. května 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení a výsledky projednání Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 17 ze dne

Usnesení a výsledky projednání Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 17 ze dne Usnesení a výsledky projednání Zastupitelstva města č. 17 ze dne 13.09.2017 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

U S N E S E N Í 105. (4. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 26. února 2007

U S N E S E N Í 105. (4. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 26. února 2007 Město Holýšov U S N E S E N Í 105. (4. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 26. února 2007 40.) ZM Holýšov schvaluje pořad jednání 105. (4.) zasedání: 1) Zahájení 2) Volba

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.4.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1044. Zastupitelstvo města v souladu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17.04.2018 č. RM 76/2018 u p r a v e n á v e r z e 1. nepřijímá bezúplatně nepotřebný majetek od zřízené příspěvkové organizace Městské kulturní

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 36. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 27. ledna 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Den konání jednání: 09. 09. 2014 Místo jednání: sál města, Husovo nám. 790, Sezemice Usnesení č. Z/33/3/2014

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne Rada města bere na vědomí

Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne Rada města bere na vědomí Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne 19. 11. 2018 Rada města bere na vědomí 14 / 18 / RM informaci Mgr. B. Kubátové, ředitelky Nemocnice následné

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.10.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3053/R/301017: předložený

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 1219/64/ /64/17

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 1219/64/ /64/17 MĚSTO FULNEK Usnesení z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne 23.01.2017 čís. 1219/64/17-1248/64/17 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle zákona

Více

Usnesení Rady města Moravský Beroun č. 52 ze dne Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu

Usnesení Rady města Moravský Beroun č. 52 ze dne Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu Usnesení Rady města Moravský Beroun č. 52 ze dne 10.10.2016 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.,

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 50. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 27. června 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Obec Pouzdřany, Hlavní 99, Pouzdřany Zastupitelstvo obce Pouzdřany VÝPIS USNESENÍ. z 30. zasedání Zastupitelstva obce Pouzdřany ze dne

Obec Pouzdřany, Hlavní 99, Pouzdřany Zastupitelstvo obce Pouzdřany VÝPIS USNESENÍ. z 30. zasedání Zastupitelstva obce Pouzdřany ze dne Obec Pouzdřany, Hlavní 99, Pouzdřany Zastupitelstvo obce Pouzdřany VÝPIS USNESENÍ z 30. zasedání Zastupitelstva obce Pouzdřany ze dne 28. 2. 2018 Bod č. 1 Technický bod a) a) Usnesení č. 420/18/Z30: Zastupitelstvo

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 78. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2010-2014 konané dne 7. dubna 2014 Rada města Holýšova: 92/2014 schvaluje následující pořad schůze: 1. Zahájení schůze 2. Schválení

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: Zastupitelstvo obce Krhová. USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: Zastupitelstvo obce Krhová. USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 Zastupitelstvo obce Krhová USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 4 KONANÉHO DNE 23.4.2015 Zastupitelstva obce Krhová v souladu s ustanovením

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

USNESENÍ z 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019

USNESENÍ z 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 USNESENÍ z 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 309/11/2/2019 Volba ověřovatele zápisu a schválení programu 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 Rada města Přerova

Více

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne Zastupitelstvo města Horšovský Týn: Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne 24.6.2019 01. schvaluje návrhovou komisi ve složení Ing. Jiří Jánský a MUDr. Ondřej Plášil. 02. schvaluje program 6. jednání

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 33. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskuteční v pondělí 7.12.2015 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 29. 11. 2018 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne 17.07.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení

Více

U s n e s e n í. z 11. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne

U s n e s e n í. z 11. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne U s n e s e n í z 11. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne 15.12.2016. Usnesení č. 207/2016 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje program 11. zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 208/2016

Více

Informace o přijatých usneseních z 36. schůze Rady města Šluknov konané dne 14. prosince 2015 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 36. schůze Rady města Šluknov konané dne 14. prosince 2015 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 30. října 2017

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 30. října 2017 č. 1024 Rada města nedoporučuje zastupitelstvu města schválit výkup pozemku stpč. 1208, jehož součástí je budova čp. 620 v obci Česká Třebová, katastrálním území Parník, za kupní cenu 2 000 000 Kč, dle

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-22/2018 Datum jednání: 19.04.2018 3) Program jednání (USN-Z3-494/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 25. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 18. září 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016 č. 305/2016 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 6/2016/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 10/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 10/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 15.9.2016, zápis č. 10/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 23. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 24. srpna 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. června 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. června 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. června 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 173/2019 rozpočtové opatření č. 2/2019/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/9918/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Cachel Jerzy Materiál pro 12. zasedání Zastupitelstva

Více

V Ý P I S U S N E S EN Í

V Ý P I S U S N E S EN Í V Ý P I S U S N E S EN Í ze zasedání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne15. 12. 2016, zápis č. 11/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 12. 12. 2016, zápis č.18/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 256/2017 doplněný Plán zimní údržby místních komunikací v Kynšperku nad Ohří a spádových obcích

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 62. zasedání dne 4. ledna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 62. zasedání dne 4. ledna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení ze 62. zasedání dne 4. ledna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 22/2017 Číslo spisu jednání: 20/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání: 13:00

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 15 KONANÉHO DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 15 KONANÉHO DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 15 KONANÉHO DNE 7. 4. 2016 od 17.00 hod. Zastupitelstva obce Krhová v souladu s ustanovením zákona

Více

z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014

z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014 z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014 1) Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a zvolilo: a) zvolit ověřovatele zápisu ve

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 8 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.09.2010

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 4. listopadu 2015 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 201/9 226/9

Více

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016 USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016 388/13/1/2016 Zahájení, schválení programu 13. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje upravený program 13. zasedání

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007

110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007 Město Holýšov U S N E S E N Í 110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007 122.) ZM Holýšov schvaluje pořad jednání 110. (9.) zasedání: 1) Zahájení 2)

Více

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 05.09.2018 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Zdeněk Gürtler, Ing. Tomáš Kupka, Bc. Hana Nevrlá, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová

Více

USNESENÍ z 15. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 15. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 15. schůze Rady města (RM) dne 05.09.2018 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, František Sedláček, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová,

Více

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 č. ZM 12/2018 u p r a v e n á v e r z e Závěrečný účet Města Kynšperk nad Ohří za rok 2017, který tvoří přílohy

Více

Výpis ze zápisu č. 5. ze zasedání Zastupitelstva města Broumov. konaného dne 24. června 2015

Výpis ze zápisu č. 5. ze zasedání Zastupitelstva města Broumov. konaného dne 24. června 2015 Výpis ze zápisu č. 5 ze zasedání Zastupitelstva města Broumov konaného dne 24. června 2015 1 Volba návrhové komise 1/1 ZM volí návrhovou komisi ve složení pan, MUDr. Ladislav Růžička a paní Jitku Nigrinovou

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách. Město Jeseník Usnesení přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.4.2019 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 113. Zastupitelstvo města bere na

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.12.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 694. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o činnosti Vak - Vodovody

Více

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor)

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor) Materiál číslo: 8 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í. 4) zvolilo návrhovou komisi ve složení: Mgr. Alena Hánová, p. Pavel Václ a Ing. Stanislav Zelený.

U S N E S E N Í. 4) zvolilo návrhovou komisi ve složení: Mgr. Alena Hánová, p. Pavel Václ a Ing. Stanislav Zelený. U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 21. června 2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

PŘEDKUPNÍ PRÁVO. Metodický pokyn k obsahu části opatření obecné povahy, zasílané katastrálnímu úřadu k vyznačení PŘEDKUPNÍHO PRÁVA

PŘEDKUPNÍ PRÁVO. Metodický pokyn k obsahu části opatření obecné povahy, zasílané katastrálnímu úřadu k vyznačení PŘEDKUPNÍHO PRÁVA PŘEDKUPNÍ PRÁVO Metodický pokyn k obsahu části opatření obecné povahy, zasílané katastrálnímu úřadu k vyznačení PŘEDKUPNÍHO PRÁVA 1) Úvod 2) Právní předpisy vztahující se k záznamu předkupního práva 3)

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 22. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 3. srpna 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

Rada obce Usnesením č. 24/339 schválila roční finanční odměnu ředitelce GOTIC, příspěvková organizace pí Mgr. Aleně Kolčárkové.

Rada obce Usnesením č. 24/339 schválila roční finanční odměnu ředitelce GOTIC, příspěvková organizace pí Mgr. Aleně Kolčárkové. OBEC Mosty u Jablunkova Usnesení rady obce Usnesení z 24. schůze rady obce Mosty u Jablunkova konané dne 14. 12. 2015 Usnesením č. 24/338 schválila pořad 24. schůze rady obce konané dne 14. 12. 2015 Usnesením

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský č. 12 ze dne 19.10.2016 1. USNESENÍ č. 2016/ 12/283/ZM Program Zastupitelstva města Moravský zařazení bodu dotazy a podněty občanů za bod volba ověřovatelů Celkem

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27)

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27) U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 16. 12. 2014. (Usnesení č.2/9 2/27) (Toto usnesení je upraveno podle zák. č.. 101/2000 zákon o ochraně osobních údajů) Č. j. ST/3411/2014/51.2

Více

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Nový Jičín, konané dne

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Nový Jičín, konané dne M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N Příloha č. 1 zápisu z jednání 73. schůze U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Nový Jičín, konané dne 29. 8. 2018. 2021/73/2018 Schválení programu, určení ověřovatele zápisu.

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 16. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 20.4.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 766. Zastupitelstvo města bere

Více