RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9."

Transkript

1 VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan, p.marcela Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, Mgr.Ing. Jindřich Hudeček p. Olšák, p. Stařinský, - uložila starostovi obce, aby se písemně obrátil na Pozemkový fond ČR a Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových s dotazem, zdali existuje reálná možnost provést bezúplatný převod pozemků parc.č. 3384, 3370, 3097/2, 3088/4 a 3317 do majetku obce Ludgeřovice. V případě kladného vyjádření obou dotčených subjektů RO uložila starostovi předložit návrh na nabytí předmětných pozemků do majetku obce k projednání na schůzi ZO, která se uskuteční rozhodla, aby se obec Ludgeřovice zasláním tzv. klíčového dopisu premiérovi připojila k iniciativě Sdružení místních samospráv ČR (SMS ČR), podporující úpravu rozpočtového určení daní (RUD) tak, aby se snížil diskriminační rozdíl mezi příjmy na obyvatele největších měst (Praha, Brno, Ostrava a Plzeň) a příjmy na obyvatele ostatních měst a obcí. - schválila záměr pronajmout nebytový prostor ve II. NP objektu budovy, ve které je v přízemí umístěn poštovní úřad. RO stanovila, že nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou do s možností prolongace. RO uložila tajemníkovi, aby zajistil zveřejnění předmětného záměru na úřední desce OÚ Ludgeřovice ve smyslu ustanovení 39 odst.1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích a připravil ve spolupráci s právním poradcem obce JUDr. Čichoněm návrh nájemní smlouvy. - rozhodla, ve smyslu ustanovení 9, odst. 2, zákona č. 166/1999 Sb., o veterinární péči, vyhovět žádosti ČSCH Klub K2 chovatelů barevných a postavových kanárů a povolit uspořádání výstavy Mistrovství Klubu barevných a postavových kanárů K2 Ostrava v chovatelském areálu v Ludgeřovicích ve dnech rozhodla, na základě žádosti, udělit žadateli souhlas účastníka a vlastníka veřejné dopravní infrastruktury se stavbou rodinného domu na pozemku v k.ú. Ludgeřovice, která je v souladu s územním plánem. RO dále rozhodla udělit žadateli souhlas s uložením přípojek pro stavbu do pozemků ve vlastnictví obce a k úpravě stávajícího připojení k místní komunikaci. K tomuto zmocnila starostu k podpisu smlouvy o právu provést stavbu. Tento souhlas platí jen pro pozemky ve vlastnictví obce, nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními předpisy a lze jej použít pro účely územního a stavebního řízení (resp. ohlášení) stavby. RO současně rozhodla udělit výslovný souhlas se zjednodušeným územním řízením, bude-li vedeno. Strana 1 (celkem 4)

2 - rozhodla, na základě žádosti ČEZ Distribuce, a.s., Teplická 874/8, Děčín zastoupené Janem Ondrušem, Píšť 463, o uzavření smlouvy o právu provést stavbu přípojky NN na pozemku ostatní plocha, ostatní komunikace v k.ú. Ludgeřovice v dl. cca 5 m (po dokončení bude upřesněno geometrickým plánem) pro novostavbu rodinného domu. RO zmocnila starostu k podpisu smlouvy o právu provést stavbu dle předloženého návrhu. - rozhodla, na základě žádosti ČEZ Distribuce,a.s., Teplická 874/8, Děčín, zastoupené na základě plné moci Janem Ondrušem, Píšť 463, Píšť, udělit žadateli souhlas k uložení přípojky NN ( pro budoucí novostavbu RD) do obecního pozemku. K tomuto zmocňuje starostu k podpisu smlouvy o právu provést stavbu. Tento souhlas platí jen pro pozemky ve vlastnictví obce Ludgeřovice, a nenahrazuje rozhodnutí, souhlas nebo jiná opatření vyžadována zvláštními právními předpisy a lze jej použít pro potřeby územního a stavebního řízení stavby. - rozhodla, na základě posouzení předložených cenových nabídek, o uzavření smlouvy o výkonu služby pořádkového dohledu na katastru obce Ludgeřovice se strážní a monitorovací pořádkovou službou. Pořádková služba bude vykonávána podle aktuálních potřeb obce, kdy k aktivaci pořádkového dohledu jsou oprávněni pouze starosta a místostarosta obce. RO zmocnila starostu obce k podpisu příslušné smlouvy o dílo, a to na dobu určitou do vzala na vědomí informace o nové aktivitě OZO Ostrava s.r.o., která je zaměřena na zvýšení účinnosti třídění komunálních odpadů v domácnostech pomocí soupravy tří barevných tašek v ceně cca 80,- Kč/souprava. RO rozhodla do této aktivity obec nezapojit. - rozhodla o uzavření smlouvy mezi obcí Ludgeřovice a obchodní společností OZO Ostrava, a.s., na jejímž základě bude od občanů obce Ludgeřovice odebírán zdarma do konce r. 2011velkoobjemový odpad (nábytek, koberce, textil, matrace...) ve sběrném dvoře na Slovenské ulici v Ostravě Přívoze do celkového objemu 30m 3 Poplatek za odběr v uvedeném množství uhradí poskytovateli obec za občany Ludgeřovic ze svého rozpočtu na r Elektroodpad mohou občané ve sběrném dvoře odevzdávat bez nároku na úhradu ze strany OZO. RO zmocnila starostu obce podpisem předmětné smlouvy s poskytovatelem výše popsané služby. - rozhodla o udělení souhlasu s umístěním vodovodní přípojky a přípojky NN pro stavbu zámečnické dílny na pozemku v k.ú,ludgeřovice dle žadatelem přiložené projektové dokumentace. Vodovodní přípojka a přípojka NN bude umístěna v pozemcích, které jsou v majetku obce Ludgeřovice. RO zmocňuje starostu k podpisu smlouvy o právu provést stavbu. - rozhodla o udělení souhlasu s vydáním zjednodušeného územního řízení pro stavbu zámečnické dílny, včetně zpevněných ploch a přípojky vody a NN na pozemcích v k.ú.ludgeřovice, a dále pro stavbu oplocení pozemku v k.ú.ludgeřovice. Strana 2 (celkem 4)

3 Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla o uzavření dodatku č.3 k smlouvě o nájmu nebytových prostor místnosti č. 204 nad restaurací Obecní dům. RO zmocnila starostu obce podpisem předmětného dodatku ke smlouvě. - vzala na vědomí informaci starosty obce a vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že ve smyslu usnesení rady ze dne byla podána žádost o dotaci na financování oprav povodňových škod na soustavě rybníků, způsobených povodní v 05/2010. O dotaci však nebylo požádáno přímo MMR ČR, ale Moravskoslezský kraj, který poskytuje dotace na výše zmíněné účely ze svého rozpočtu v rámci Fondu soudržnosti EU. - rozhodla, na základě předloženého návrhu, o uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene, na jejímž základě zřizuje povinný (obec Ludgeřovice) ve prospěch oprávněného (SMP Net, s.r.o., se sídlem Plynární 420/3, Ostrava Moravská Ostrava) věcné břemeno na pozemku v majetku obce, spočívající v právu zřídit a provozovat plynárenské zařízení, vstupovat a vjíždět v souvislosti se zřízením, úpravami a opravami a provozováním distribuční soustavy a plynovodních přípojek. Věcné břemeno se zřizuje za jednorázovou finanční úhradu. RO zmocňuje starostu obce podpisem předmětné smlouvy. - schválila program 7. schůze ZO dle návrhu, předloženého starostou obce. Schůze se uskuteční dne od 17:30 hod v sále Obecního domu v Ludgeřovicích. Schůzi pode starosta obce, zápis pořídí p. Vlasta Bortlíková a p. Jana Baránková. - vzala na vědomí informaci starosty obce, že dne tlumočil písemně řediteli obchodní společnosti DPO, a.s. nesouhlasné stanovisko rady obce k žádosti o navýšení platby za zajištění dopravní obslužnosti za období září prosinec 2011 o částku ,- Kč. Současně starosta obce vyzval k předložení přesného vyčíslení částky za nerealizované dopravní výkony v období stávky odborů DPO, konané ve dnech ,a to vč. sankcí, které obec hodlá po dopravci uplatňovat. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že dnes se uskutečnila přejímka stavby Oprava sjezdu z ulice Hlučínská na parc.č vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že projekt cyklostezky na ul. Na Mokřinách ve stupni potřebném pro zahájení územního řízení je v současné době s žádostí o vydání stanoviska na Odboru životního prostředí a komunálních služeb MÚ Hlučín. - vzala na vědomí informaci tajemníka OÚ, že dotace TJ Ludgeřovice na dopravu mládežnických fotbalových mužstev na mistrovská utkání, hraná na hřištích soupeřů Strana 3 (celkem 4)

4 v podzimní části soutěže byla ve schválené výši poukázána na účet příjemce dotace následně po podepsání smlouvy o poskytnutí dotace a po splnění podmínek, stanovených Kontrolním řádem obce. - rozhodla realizovat opravu výtluků na místních komunikacích ul. Vrablovecká, Nad Vodárnou a na ul. Lesní, položení obrubníků podél místní komunikace na ul. Na Návsi u rodinného domu p. Dihla a opravu odvodnění části místní komunikace ul. Nad Vodárnou zhotovením uliční vpusti. RO rozhodla, na základě předložených cenových nabídek, objednat výše vyjmenované opravy u fyzické osoby podnikatele Milana Vavrly STABIT, Liptovská 8, Opava. - schválila přijetí finančního daru příspěvkovou organizací MŠ a ZŠ Ludgeřovice. Předmětný dar poslouží k finančnímu krytí opravy kolotoče, houpaček a hracích prvků na školní zahradě MŠ na Vrablovci. - schválila obsah dopisu starosty obce spoluvlastníkovi areálu bývalé pískovny vedle ulice Lípová, ve kterém jmenované připomíná její povinnosti vlastníka a její možnosti ochrany proti poškozování jejího vlastnictví ze strany jiných osob. - vzala na vědomí informaci místostarosty obce o průběhu návštěvy delegace zástupců obce v družebním městě Tisovec u příležitosti oslav narození místního významného rodáka dr. Vladimíra Clementisa. - rozhodla udělit p. Aleši Tománkovi, bytem Hlučín, Rovniny 129, finanční dar za reprezentaci a šíření dobrého jména obce Ludgeřovice vystoupením na slavnostním koncertě, věnovaném obětem represálií v 50 letech minulého století, který se uskutečnil dne v evangelickém kostele v Tisovci. - uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce, aby na příští schůzi rady předložil minimálně 3 cenové nabídky na realizaci projektu obnovy zeleně u Boží muky vedle vodojemu. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že s opravou krovu a střechy objektu skladu hrobníka bude započato v průběhu tohoto týdne. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že oprava kanalizace u Obecního domu byla realizována. Zpracoval: Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, tajemník OÚ Ludgeřovice v Ludgeřovicích, Schválili: Mgr. Daniel Havlík starosta obce Mgr. Pavel Lokaj místostarosta obce Strana 4 (celkem 4)

5 Strana 5 (celkem 4)

RO 77. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 30. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 77. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 30. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 77. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 10. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 25. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 31.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 25. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 31.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 25. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský,

Více

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5.

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková, MUDr.

Více

RO 11. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 11.4.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 11. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 11.4.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p. Košáková,

Více

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:30 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 58. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 7. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 58. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 7. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 58. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 7. VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 21.2.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 7. VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 21.2.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3)

RO 19 13. 7. 2015. Strana 1 (celkem 3) VÝTAH z USNESENÍ z 19. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7)

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7) VÝTAH z USNESENÍ z 27. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 30. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4.

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o.

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o. VÝTAH z USNESENÍ z 3. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 13.5.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 13.5.

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 13.5.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 13.5. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková,, p.marcela Košáková,

Více

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konané dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan, p.marcela

Více

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8.

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,, Mgr. Lubomír

Více

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO.

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO. VÝTAH z USNESENÍ z 95. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 105. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 86. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v myslivecké chatě Ostříž na Vrablovci. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 4. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 101. VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce

RO 101. VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3.

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 68. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 68. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 95. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr. Lubomír

Více

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3.

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, MUDr. Taťána Kačmařová,

Více

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

34/1 Program schůze RM 34/1/1 Schválila program své 34. schůze Rady města Příbora.

34/1 Program schůze RM 34/1/1 Schválila program své 34. schůze Rady města Příbora. MĚSTO PŘÍBOR Rada města Příbora U S N E S E N Í ze 34. schůze Rady města Příbora ze dne 3. dubna 2012 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.,

Více

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání.

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání. VÝTAH z USNESENÍ z 76. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,,

Více

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9.

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO Strana 1 (celkem 4)

RO Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 42. VÝTAH z USNESENÍ ze 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 42. VÝTAH z USNESENÍ ze 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Lubomír

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Taťána Kačmařová,

Více

Zápis a usnesení 16. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 25.1. 2012 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 16. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 25.1. 2012 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 16. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 25.1. 2012 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Jan Ondraczka, Roman Pientok, Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala

Více

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 21. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 27.06.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p.

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 15. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 74. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 19. 8. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 74. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 19. 8. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 74. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

Usnesení 78. schůze Rady města Karviné konané dne 04.05.2010

Usnesení 78. schůze Rady města Karviné konané dne 04.05.2010 STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Usnesení 78. schůze Rady města Karviné konané dne 04.05.2010 Rada města Karviné po projednání všech předložených materiálů přijímá toto usnesení: 4468 Schválení

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 13. zasedání dne 23.09. 2008 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 47. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 18.8.

RO 47. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 18.8. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr.

Více

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech VÝTAH z USNESENÍ ze 105. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:30 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO 53. b) rozhodla neakceptovat nabídku na spolupráci při vymáhání dluhů nebo odkupu pohledávek, vzniklých fungování obce.

RO 53. b) rozhodla neakceptovat nabídku na spolupráci při vymáhání dluhů nebo odkupu pohledávek, vzniklých fungování obce. VÝTAH z USNESENÍ z 53. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:40 hod. v salónku společenského sálu Obecního domu. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík,, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 20 3. 8. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 20. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 14. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 23.5.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 14. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 23.5.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p.marcela Košáková,

Více

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 101. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 8. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr.

Více

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4.

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

Přehled usnesení [43/RM/9.12.2013]

Přehled usnesení [43/RM/9.12.2013] Page 1 of 7 Usnesení z 43. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 9.12. 2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/43/RM/2013 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná

Více

RO 69. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 69. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 69. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 50. VÝTAH z USNESENÍ z 50. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce. .10.

RO 50. VÝTAH z USNESENÍ z 50. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce. .10. VÝTAH z USNESENÍ z 50. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 1 od 14.30 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 90. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O UMÍSTĚNÍ STAVBY A PROVEDENÍ STAVBY Č.j. ObÚ/Trš/SÚ/1305/12-Ch Čl. I. SMLUVNÍ STRANY 1. Správní orgán OBECNÍ ÚŘAD TRŠICE STAVEBNÍ ÚŘAD zastoupený: Marie Chaloupková, referent stavebního

Více

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 79. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 79. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

USNESENÍ. konané dne 5. 3. 2015

USNESENÍ. konané dne 5. 3. 2015 USNESENÍ z 10. schůze Rady města Oder konané dne 5. 3. 2015 VARIANTA URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů,

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 41. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 22.10.2014

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 41. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 22.10.2014 Obec Branka u Opavy Usnesení č. 41. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 22.10.2014 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : b) T r v á

Více

RO 32. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.2.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 32. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.2.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5. Přítomní:

RO Stránka 1 z 5. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Rada města Příbora. ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012

Rada města Příbora. ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012 41/1 Program schůze RM 41/1/1 Vložila do programu materiál č. 41/39 Společné zasedání členů

Více

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

U S N E S E N Í. z 17. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne 7.12.2005 v Obecním domě v Ludgeřovice

U S N E S E N Í. z 17. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne 7.12.2005 v Obecním domě v Ludgeřovice U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne 7.12.2005 v Obecním domě v Ludgeřovice 1. a) Zastupitelstvo obce (dále ZO) vzalo na vědomí, že v souladu s ustanovením 55 odst.2

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 26. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14.11.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 26. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14.11.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 30.5.2016 323/13/RM/2016 Úprava ceníku - pozemky zastupitelstvu města schválit návrh

Více

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 8. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 28. 4. 2015

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 8. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 28. 4. 2015 Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 8. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 28. 4. 2015 (Toto usnesení je upraveno podle zák. č.. 101/2000 zákon o ochraně osobních údajů) 139/8/RM/2015

Více

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 Rada města Oder po projednání U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 A/vzala na vědomí A/1/61 plán zasedání RM a ZM Oder na rok 2010 pís. příloha č.24. A/2/61 informaci ředitele

Více

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012

U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012 M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N Příloha č. 1 zápisu z jednání 31. schůze U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl

Více

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 Rada města Čelákovic: USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 1. Schvaluje předložený program jednání, doplněný o body: 2.6., 2,7, 4.20., 7.1., 9.1. 1. 2. 1. Jmenuje Mgr. Bodláka

Více

Hlasování. Výsledky hlasování o přijatých usneseních 53. schůze rady městského obvodu

Hlasování. Výsledky hlasování o přijatých usneseních 53. schůze rady městského obvodu Výsledky hlasování o přijatých usneseních 53. schůze rady městského obvodu Přítomní členové rady městského obvodu: Ing. Petra Bernfeldová (politické hnutí Ostravak) Ing. Jiří Havlíček (ČSSD) Tomáš Kuřec

Více