Informační brožura Hotelu Centro a Hustopečí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Informační brožura Hotelu Centro a Hustopečí"

Transkript

1 Informační brožura Hotelu Centro a Hustopečí s nejromantičtějšími místy jižní Moravy Hotel Centro, Husova 8, Hustopeče, tel.: , info@centro.cz, managed by Westbohemia Hotels Možnost rezervace online na Jsme také na facebooku

2 Hotel Centro *** Hustopeče Je zajímavým komplexem budov, kde se snoubí moderní architektura přední fronty s architekturou italské renesance Domem pánů z Vizovic. V jeho podzemí se skrývají staré vinné sklepy, které údajně vybudovali němečtí osadníci, kteří až do minulého století významně ovlivňovali historii města. V areálu hotelu původně stál i rodný dům matky prvního československého prezidenta Tomáše Garrigue Masaryka. Vnitřní nádvoří hotelu poskytuje příjemné zahradní posezení v letních měsících. Pro uzavřené společnosti slouží i malý vinný sklípek. Hotel disponuje 41 pokoji a apartmány s komfortním vybavením, konferenčními prostory pro osob, k dispozici moderní didaktická technika, vhodné pro odborné semináře, firemní konference a školení, společenská setkání a salonky v moderním i historickém stylu. Ve třech provozech hotelu (snack bar, pivnice, restaurace) Vám můžeme nabídnout speciality domácí i mezinárodní kuchyně. Centro Club Klubové zařízení s nabídkou sportovních aktivit: 3 kuželkové dráhy, 2 kulečníkové stoly, stolní fotbal, šipky, šachový stolek, bar. Vinný sklípek Příjemné posezení pro uzavřené společnosti, degustace vína s výkladem odborného sommeliéra a možností využití cimbálové muziky. Venkovní aktivity Vinařské cyklostezky, tenis, plavecká hala, letní aquapark, turistika, památky UNESCO.

3 Hustopeče Radnice z roku 1906 s obřadní a pamětní síní, v obřadní síni nástěnná malba J.Obšila Empirový dům, místo původní radnice s patrovými gotickými sklepy (Dukelské náměstí) Renesanční kašna s Tritonem a delfíny, 1595 (Dukelské náměstí) Kostel sv. Václava a sv. Anežky České na místě zbořeného gotického kostela, románská krypta, kopie fresky z XV. století, barokní plastiky (Dukelské náměstí) Pomník TGM (Masarykovo náměstí) Stálá vinařská expozice Stálá vinařská expozice je umístěna v renovovaných sklepních prostorech historického renesančního domu "U Synků" z roku Provozní doba je září-červen: po-pá hodin, červenec-srpen: po-ne hodin. Rekonstrukce těchto sklepních prostorů byla zahájena v prosinci roku Jedná se o sklepní prostory o ploše 150 m2. Projekt byl realizován městem Hustopeče, za finanční podpory EU, Jihomoravského kraje a Vinařského fondu s pomocí ZVOS a.s. Hustopeče. Celkem zde bylo vynaloženo 1,6 mil. Kč. Tato expozice bude sloužit k propagaci vinařů Velkopavlovické vinařské oblasti. V jednom ze sklepů jsou umístěny historické exponáty, které sloužily k ošetřování vinice a k výrobě a uskladnění vína. Expozice je doplněna panely, které popisují celoroční práci na vinici, výrobu vína a panely s vinařskou historií Hustopečska. Zbývající dva sklepy jsou vybaveny kójemi na víno, ve kterých mají možnost vystavovat vzorky svých vín všichni registrovaní vinaři Velkopavlovické vinařské oblasti. Je zde prostor pro degustaci vín, na panelech si návštěvníci mohou přečíst informace o jednotlivých odrůdách vinné révy pěstovaných v ČR. Návštěvník expozice může využít několika degustačních programů se sommelierem, zakoupit si lahve vína, nebo jen navštívit vinařskou expozici.

4 Panoramatické výhledy na Pálavu a Lednicko-valtický areál Rozhledna Slunečná se nachází na návrší v turistickém areálu Nad Zahradami asi 1 km východně od proslulé vinařské obce Velké Pavlovice na jižní Moravě. Rozhledna svým vzhledem připomíná keř vinné révy a nabízí pěkný výhled na celou Pálavu, Lednickovaltický areál a okolní vesničky prostoupené vinohrady a meruňkovými sady. U rozhledny stojí dvě budovy stylizované do podoby typických jihomoravských vinných sklípků se sociálním zařízením a možností koupě suvenýrů a drobného občerstvení. Rozhledna Slunečná je celoročně volně přístupná po vinařské stezce Modré hory. Celková výška rozhledny: 18,6 m Vyhlídková plošina: 15 m Nadmořská výška areálu: 225 m n. m. Nadmořská výška plošiny: 240 m n. m. Počet schodů: 75 GPS: 48 54'19.921"N, 16 50'2.901"E Zahájení stavby: Uvedení do provozu: Stavební materiál: modřínové dřevo, ocel Panaromatické výhledy Z vyhlídkové plošiny rozhledny Slunečná se otevírá kruhový pohled na okolní vinařské obce s rozlehlými vinohrady. Na západě se rozkládají Velké Pavlovice. Za nimi pak lze spatřit vodní nádrž Nové Mlýny a mohutný vápencový hřeben Pálavy s ozdobnou siluetou Dívčích hradů. Dobře viditelný je i Lednicko-valtický areál s Minaretem a zámkem Lednice. Za dobrého počasí lze dokonce dohlédnout až do rakouské Vídně.

5 Vinařská naučná stezka krajem André Průběh trasy: Hustopeče - Starovičky - Velké Pavlovice - Bořetice - Vrbice, délka: 17,8 km, značení: Dopravní s logem, vhodný typ kola: Krosové, maximální / minimální nadmořská výška: 305 m n.m./169 m n.m., celkové převýšení: 683 m, celkem vystoupeno výškových metrů: 270 m Cyklistická stezka Krajem André vede malebným krajem po cestách vybízejících k rozhlédnutí do kraje či zastavení na deci jiskrného moku. Nese jméno odrůdy, která vznikla ve Velkých Pavlovicích křížením Frankovky a Svatovavřineckého a šlechtitel ing. Horák jí dal jméno po francouzském přírodovědci Christianu C. André. Extraktivní víno s intenzivní barvou je jednou z nejrozšířenějších odrůd ve viničních tratích měst a obcí, kterými stezka prochází. Na trase Hustopeče Starovičky Velké Pavlovice Bořetice Vrbice poznáte nejen vinařství na Velkopavlovicku, ale i nejlepší viniční trati kraje a památky, které po staletí utvářely jeho historii. Vyhlídka nad Starovičkami nabízí panoramatický výhled na Pavlovské vrchy a Novomlýnské nádrže. Centrum oblasti je přehlídkou jedinečných staveb sklepní architektury s celoroční nabídkou programů vinařské turistiky. Detailní mapu cyklostezky naleznete na příp. Vám nabízíme možnost tisku mapy na recepci hotelu. Zajímavosti na trase Hustopeče: na náměstí v jádru renesanční domy ze 2. pol. 16. stol., později upravované. Novorenesanční radnice. Sloup Nejsv. Trojice z r Kašna z r Kostel sv. Václava s kaplí sv. Anežky České z r Zbytkem opevnění ze stol. je bašta v jv. části města. Na Křížovém vrchu kaple sv. Rozálie ze 17. stol. Ve městě je aquapark. Rozhledna U Obrázku: menší celodřevěná rozhledna o celkové výšce cca 7 m, vyhlídková plošina je ve výšce 3 m. V jejím sousedství se nachází odpočinkové místo a informační tabule. Velké Pavlovice: ve hřbitovní zdi tři kaple z konce 16. stol. Barokní kostel Nanebevzetí P. Marie z r. 1680, v areálu kostela sousoší Piety a socha sv. Jana Nepomuckého. Významné vinařské středisko. Rozhledna Slunečná: na vyvýšenině 225 m n.m. v turistickém areálu ve vinařské trati Nadzahrady. Základní charakteristikou rozhledy je její atypický tvar nezvyklé vychýlení do strany směrem k Velkým Pavlovicím.

6 Valtické Podzemí Valtické Podzemí oživilo starou legendu mnichů. V současnosti je zrekonstruováno a celoročně zpřístupněno více než 760 metrů historických podzemních sklepů a chodeb, které se dají projít najednou. Většina částí je v hloubce 6-12 metrů. Do Valtického Valtické Podzemí ukrývá uvnitř přes 1,2 milionů kusů historických a znakových cihel stáří cca let, z toho bylo zpětně dodáno více než kusů původních znakových cihel. Celé Valtické Podzemí je ozvučeno a umožňuje poslech hudby nebo řízenou degustaci pro více než 300 osob, muziku je možné poslouchat v různých žánrech dle konkrétních požadavků v jednotlivých prostorech. Minaret Rozhledna Minaret se nachází v lednickém parku. Asi 2 km severně od zámku. Kolem Zámeckého rybníka k ní vedou dvě cesty, na jedné z nich jsou pozůstatky Akvaduktu. Po Dyji sem jezdí turistické loďky, po prašných cestách koňská spřežení. Minaret v zemi křesťanů! Není divu, že vzbudil zvědavost a podnítil lidskou fantazii. Mezi místními se povídá pověst, dle níž tu chtěl velký mecenáš umění Alois Josef I. původně postavil kostel. Ale nějak se s poddanými neshodl na místě stavby, pohádali se a výsledkem je škodolibá knížecí pomsta: islámský symbol. Janův hrad Janohrad se nachází asi 4 km východně od Lednice. Ke stavbě, která je v návštěvní hodiny přístupná veřejnosti, se dá dostat po zelené turistické trase. Zámek Lednice Dominantou Lednice je zámek, obklopený parkem s Minaretem a Janohradem. V areálu lze navštívit akvárium Malawi či přehlídku dravců. Obcí prochází červená turistická trasa, která vede do Valtic na jihu a k Novomlýnským nádržím na severozápadě. Zelená turistická značka spojuje Lednici s Břeclaví.

7 Nové mlýny Soustava tří přehradních vodních nádrží pod Pálavou (Horní Mušovská, Střední Věstonická, Dolní Novomlýnská) na řece Dyje. Do 70. let minulého století nejrozsáhlejší lužní krajina ve střední Evropě byla radikálně pozměněna vodohospodářskými úpravami (výstavba nádrží, narovnání toků), jež usilovaly o zamezení každoročně se opakujících záplav a snahou byla i další intenzifikace zemědělské velkovýroby. Horní nádrž slouží pro závlahy a rekreaci, střední je vyhlášena přírodní rezervací s umělými ostrůvky pro hnízdění ptáků, na jednom zachován románsko gotický kostel sv. Linharta, který je jediným pozůstatkem zatopené vsi Mušov. Dolní nádrž slouží pro rekreaci, závlahy a výrobu elektřiny. Nové Mlýny slouží ke koupání, k rybolovu, windsurfingu či lodní dopravě. Okolí je vhodné pro pěší výlety a cykloturistiku. Pobytové balíčky Hotelu Centro Historická romantika v Domě Pánů z Vizovic akční cena Kč osoba/pobyt 2x ubytování v prostorách jednoho z nejstarších domů v Hustopečích 2x snídaně bufetovou formou 2x romantická večeře při svíčkách v historickém salónku 1x láhev lahodného vína dle Vašeho výběru 1x částečná aromaterapeutická masáž 1x mísa s ovocem na pokoji 1x balíček nejromantičtějších míst jižní Moravy 1x zamilovaný dárek z Vizovic na rozloučenou hodina hry kuželek, billiardu, kulečníku v Centro klubu parkovné, volný přístup na wi-fi, všechny daně a místní poplatky

8 Rodinný víkend na jižní Moravě (celoročně) akční cena Kč 2+1/pobyt Kč 2+2/pobyt uvítací míchaný nápoj 2x ubytování se snídaní formou bufetu 1x vstup do zámku dle vlastního výběru (Lednice, Slavkov, Mikulov) 1x cyklomapa + doporučení zajímavých tras (v zimních termínech vstupenky do nedalekého krytého bazénu) 1x odpolední dezert 1x láhev lahodného vína (jedna láhev pro rodinu) 10% sleva na gastronomické služby (stravování, nápoje) úschova kol po celou dobu pobytu, hodina hry kuželek v Centro klubu, wifi, parkovné, všechny daně a místní poplatky Tři dny s vínem (celoročně) Přijeďte do samotného srdce jižní Moravy poznat pravé víno do pravého kraje! Ve vybraných letních termínech jsme pro Vás jako bonus připravili Moravský večer s grilovanými specialitami, vínem a cimbálem! 2x ubytování 2x snídaně formou bufetu 1x degustace vína se sommeliérem 2x večerní menu ve vinném stylu v kulturní památce Domu pánů z Vizovic 1x částečná aropaterapeutická masáž 1x dárek na rozloučenou volný přístup na wi-fi parkovné, všechny daně a místní poplatky akční cena Kč dospělý/pobyt Nejkrásnější místa jižní Moravy Jižní Morava je plná krásných historických a přírodních krás. Poznejte všechna její kouzla ze samotného srdce jižní Moravy - města Hustopeče. Právě z tohoto místa můžete v nejkratším čase navštívit všechna kouzla, která náš kraj skýtá. akční cena Kč osoba/pobyt 3x ubytování 3x snídaně formou bufetu 3x vstupenka do zámku (Lednice, Slavkov, Mikulov) 1x vstupenka do kasemat 1x částečná aromaterapeutická masáž volný přístup na wi-fi, parkovné, všechny daně a poplatky

9 Navštivte i další hotely hotelového řetězce WESTBOHEMIA HOTELS Hotel Kriváň Mariánské Lázně Tento hotel má skvělou polohu přímo proti kolonádě v centru lázeňské zóny. Více než polovina z pokojů má balkón s jedinečným výhledem na střed města a lázeňskou kolonádu. Hotel nabízí celkem 30 pokojů s celkovou kapacitou 60 pevných lůžek s možností dalších přistýlek. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s koupelnou se sprchou a toaletou, TV se satelitním příjmem a telefonem s přímou volbou. K dispozici jsou pokoje s bezbariérovým přístupem a hotelový výtah. V posledním poschodí budovy je umístěná útulná hotelová restaurace s vyhlídkovou terasou nabízející vedle rozličného množství kulinářských specialit i mimořádnou podívanou na celé mariánskolázeňské údolí.

10 Navštivte i další hotely hotelového řetězce WESTBOHEMIA HOTELS Hotel Krušnohor Ostrov u Karlových Varů Hotel Krušnohor je nově zrekonstruovaný tříhvězdičkový hotel, který se nachází v České republice v její západní části v podhůří Krušných hor. Ostrov leží na úpatí Krušných hor mezi dvěma lázeňskými městy - Karlovými Vary a Jáchymovem. Hotel je mezičlánkem mezi střediskem zimních sportů Božím Darem (15 km) a světoznámými lázněmi Karlovými Vary (7 km). Všech 29 pokojů je vybaveno: SAT TV, sprcha, WC, telefon s přímou volbou. K dispozici je zdarma na všech pokojích vysokorychlostní wifi připojení. Pro hotelové hosty je k dispozici útulná restaurace/snídárna s kapacitou 60 míst a tanečním parketem, dále salónek pro 20 osob a letní terasa. Tyto prostory je vhodné využít pro rodinné oslavy a svatby.

11 Hotel Heluan Karlovy Vary Hotel Heluan se nachází v samém srdci města Karlovy Vary, v těsné blízkosti léčivých pramenů (léčivé prameny jsou vzdáleny pouhým 50 m od hotelu). Hotel nabízí ubytování v 15 prostorných vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích s překrásnými štukovými stropy. V několika pokojích jsou také kachlová kamna či balkón s výhledem na město. Každý pokoj má vlastní koupelnu s vanou a WC. Dále je vybaven fénem na vlasy, TV, telefonem, minibarem, trezorem a Wi-Fi připojením ve všech pokojích. Zprostředkujeme Vám léčebné a wellnessové procedury. Rádi Vám také zajistíme víkendový pobyt pro skupiny spojený s návštěvou Zámeckých lázní.

12 Kde nás najdete? Praha Brno Hustopeče GPS: N, E, D2 - Exit 25 Příjezd do Hotelu Centro: sjezd z dálnice D2, jižně od Brna ve směru na Bratislavu - exit 25, poté na kruhovém objezdu na třetím výjezdu, směr centrum města a cca po 500 metrech po levé straně je umístěný náš hotel a před hotelem velké parkoviště. Hotel Centro Husova 8, Hustopeče Czech Republic Tel.: (+420) Fax: (+420) info@centro.cz Managed by Westbohemia Hotels

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_135 Datum: 5.4.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_135 Datum: 5.4. Anotace: Valticko lednický areál a Pálava jako turistický region specifika, kulturní památky, využitelnost z hlediska turistického ruchu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou

Více

Konference Kongresy Meetingy Prezentace Catering Teambuilding Outdoor Hustopeče

Konference Kongresy Meetingy Prezentace Catering Teambuilding Outdoor Hustopeče Konference Kongresy Meetingy Prezentace Catering Teambuilding Outdoor Hustopeče Postaráme se, aby Vaše konference, školení či jednání probíhalo hladce a úspěšně. O Hotelu Centro*** Hotel Cento Hustopeče

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

www.hustopece-city.cz ubytováníá í zajímavosti kultura

www.hustopece-city.cz ubytováníá í zajímavosti kultura www.hustopece-city.cz sport kultura ubytováníá í zajímavosti Hustopeèe ubytování, restaurace, sklípky 1 Město Hustopeče nabízí svým obyvatelům a návštěvníkům celou řadu vyžití: kulturního, společenského

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN. Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří.

POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN. Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří. POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří. V pobytovém balíčků GURMÁN jsme pro vás připravili: - pětichodovou

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL IRIS *** Pálava - Pavlov Lokalita OREA Hotel IRIS stojí uprostřed vinařské vesnice Pavlov, rozložené na úpatí Pálavy, 60 km jižně od Brna směr Mikulov. Kapacita

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE Původní tvrz ze 14. století, přebudovaná na renesanční zámek, ke které později přibyly i barokní prvky. Až do konce Druhé světové války byl zámek součástí pivovaru. Poté se stal

Více

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník Jižní Morava Penzion a chaty Erat Vranovská přehrada Oslnovice 32 Penzion s chatovou osadou se nachází v rekreační oblasti, asi 50 m od písečné pláže Vranovské přehrady, která je centrem vodních sportů.

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE LOKALITA Hotel Gustav Mahler sídlí v centru Jihlavy i celé Vysočiny a poskytuje příjemné ubytování v budově bývalého

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia:

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia: penzion Patria Špecifikácia: Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, 691 10 Nabízíme útulné ubytování v penzionu za příjemnou cenu v obci Kobylí, který najdete poblíž Lednicko-valtického areálu. Kapacita 70

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz

HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz 260 km zprahy směr Brno Břeclav hlídané venkovní parkoviště ve dvoře hotelu s kapacitou míst celková kapacita

Více

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy.

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy. Vítáme Vás v Hotelu Lions Nesuchyne Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné

Více

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz BUSINESS... se nedělá v kanceláři... Představení společnosti Vítejte... 2 Akciová společnost AKCENTOUR a. s. provozuje hotelový komplex Bohemia a Regent, který se nachází v okrajové části historického

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora.

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. SVATEBNÍ NABÍDKA Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. Hotel GOLD****, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

PASOHLÁVKY. Kampaň TADY ŽIJU

PASOHLÁVKY. Kampaň TADY ŽIJU PASOHLÁVKY Kampaň TADY ŽIJU Pasohlávky představení obce: Poloha: - Obec leží v Jihomoravském kraji, na významné dopravní trase mezi Brnem a Vídní. Počet obyvatel: - Cca 750 obyvatel Rozloha obce: - Cca

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia****

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Hotel se nachází v centru Budapešti u břehu Dunaje, cca 15 minut od historického centra města Hotelové wellness centrum 2-lůžkové pokoje de luxe (s výhledem na

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období JIZERSKÉ HORY Desná Apartmány KAČENKA 4-lůžkový apartmán: vstupní předsíňka, obývací místnost s TV-SAT a s vybavenou kuchyňskou linkou. Schodiště do podkroví, kde jsou dvě oddělené 2-lůžkové ložnice a

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ BEZBARIÉROVÉ SLUŽBY Informační centrum Sídlí na Husově náměstí 1225 a je bezbariérové. Vstup do prostoru IC je lehce vyvýšený (1 schod), na zazvonění je možno přistavit

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Přihláška na letní týdenní pobyt SUKI 2015

Přihláška na letní týdenní pobyt SUKI 2015 4. 11. 7. 2015 Přihláška na letní týdenní pobyt SUKI 2015 Odkaz na přihlášku: http://goo.gl/forms/utv63j8sjo Prosíme o vyplnění přihlášky nejpozději do 15. 6. 2015, poté bude účastníkům zaslán individuální

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA *****

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** 8,, - denní zájezd Poloha: pláže: u pláže letiště: 20 km centra: 500 m nákupních možností: 500 m Pláž: písčitá lehátka, slunečníky a osušky zdarma vybaveni_pokoje

Více

Lázeňská péče s dialýzou

Lázeňská péče s dialýzou Lázeňská péče s dialýzou Přijeďte si odpočinout do překrásného prostředí Termálních lázní Velké Losiny a Dialýza Šumperk se postará o odborné zajištění Vaší dialyzační léčby. TErmálNí lázně Velké losiny

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA firemní večírky školení rodinné oslavy svatby Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA Rádi Vás přivítáme ve vinném sklípku VÍNO HRUŠKA ve vinařské obci Blatnička. Nabízíme Vám stylové

Více

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie Central Plaza*** BULHARSKO / Pomorie 2 / / / / Poloha: nový, moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka Pomorie. Do centra města, kde naleznete malé obchůdky,

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Panství Bechyně s.r.o.

Panství Bechyně s.r.o. Panství Bechyně Panství Bechyně s.r.o. Firma Panství Bechyně Vám nabízí k pronájmu reprezentativní prostory zámku Bechyně, elegantní prostředí Černického zámečku nebo sportovní a rodinné prostředí Penzionu

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE Zámecký hotel Ctěnice Zámek Ctěnice 190 17 Praha 9

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Moskvě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend v Moskvě

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Gastronomie Kongres & Events Wellnes & Spa Kontakty Orea Spa Hotel Monty **** Mariánské Lázně Lokalita Orea Spa Hotel Monty - jedinečný historický hotel s unikátním

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více