Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY"

Transkript

1 Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Jarní část tenisové sezóny je v plném proudu a ke slovu přišly soutěže družstev. Bývaly časy, kdy jsem se na tuto část tenisové sezóny velmi těšil. Zápasy družstev mají a vždy měly svůj specifický náboj. Hráči v nich hráli nejen sami za sebe,ale hráli za svůj klub. V těchto zápasech jsem dokonce byl svědkem nebývalých jevů, kdy si dva tenisté nebo dvě tenistky opravdově přejí navzájem úspěch. Na začátku článku jsem použil minulý čas. Není to z důvodu,že by se tenisové soutěže družstev přestaly hrát,ale moji radost vystřídal stres a někdy i totální beznaděj z každého blížícího se hracího dne. Scénář se opakuje každý rok stejně. Před začátkem soutěží je u všech hráčů a rodičů velká starost jestli si dostatečně zahrají soutěže a zda s nimi počítám. První kolo soutěží chtějí hrát úplně všichni,ale s přibývajícími koly jejich zájem pomalu uvadá. Na program se dostanou školy v přírodě,školní výlety,oslavy narozenin, zranění atd. K tomu musím připočítat mezinárodní turnaje,kde někteří naši hráči startují a do poslední chvíle nevím jestli z turnaje vypadnou nebo postoupí do dalšího kola a zápas družstev nestihnou. Období dvou měsíců je opravdu velice náročné. Měsíce květen a červen mám ve svém pomyslném tenisovém kalendáři zapsané hodně výrazně. Do osmi týdnů se

2 musí vměstnat sedm soutěžních kol a dvoje krajské přebory jednotlivců. Pro všechny hráče to znamená velice náročný program. Během tohoto období někteří hráči odehrají i 40 zápasů.v loňském roce jsem napsal článek,ve kterém jsem psal o hráči našeho klubu Vojtovi Prokopovi.Článek se jmenoval jak Vojta zvládl náročný program. Vojta během 76 dnů odehrál 33 zápasů ve dvouhře a 25 zápasů ve čtyřhře. Nikomu bych podobný program ani neschválil ani ho po nikom nevyžaduji,chtěl bych jen po dobu dvou měsíců zodpovědný přístup všech,kteří jsou loajální vůči klubu a svým kamarádům v družstvu. Nerad bych se dotkl většiny hráčů našeho klubu,kteří poctivě nastupují v sobotu i v neděli a bojují za svůj klub. Těmto všem patří velký dík a můj obdiv. Nechci se ani dotknout rodičů,kteří poctivě jezdí se svými dětmi po celé Jižní Moravě a mnohdy vyfasují i kapitánskou pásku.těmto všem patří velký dík a obdiv. Jenže družstvo tvoří šest hráčů a hráček,kteří musí být vždy připraveni pomoct svému klubu. Nabízí se řešení,abych všechno hodil za hlavu, je přece jedno, zda družstvo skončí druhé nebo šesté,ale to nedokáži. Nedokáži to udělat těm,kteří na stránkách cztenis.cz hledají možné kombinace jak ten či onen tým porazit a jak stanout na MČR. Tito všichni jsou pro mě hnacím motorem v těžkém osminedělí. Tento článek by neměl působit jako pláč zničeného předsedy klubu, první kola ukázala,že se naše družstva budou opět pohybovat v popředí všech soutěží a do poslední chvíle budou bojovat o vytoužený postup mezi smetánku ČR. Chtěl jsem tímto článkem vyburcovat ve všech zúčastněných pocit zodpovědnosti vůči svému tenisovému okolí. Tato vlastnost se bude všem hodit i v běžném životě. Na závěr úvodníku bych chtěl ještě jednou poděkovat všem,kteří dělají pro klub všechno co je v jejich silách a já moc dobře vím na koho se mohu spolehnout. K velké radosti mohu konstatovat,že je to velká většina hráčů a hráček,kteří v letošní sezóně reprezentují TC-MJ TENIS SOUTĚŽE DRUŽSTEV PO TŘECH KOLECH V kategorii dospělých hraje naše družstvo II. ligu a vstup do soutěže se nám příliš nepodařil. V brněnském derby jsme nestačili na TC Brno,kterému naši podlehli 1:7. Výsledek je jasnější než skutečný průběh zápasu,ale na porážce to nic nezmění. Ve druhém kole jsme jeli do Frýdlantu,kde nás čekala druhá velice smolná prohra 4:5. Třetí kolo bylo pro naše družstvo bojem o udržení

3 v soutěži. Do Lužánek přijelo družstvo Startu Ostrava,které stejně jako naše družstvo nezakusilo radost z vítězství. Ve velice vyrovnaném zápase se o pátý rozhodující bod postarala dvojice Kiss,Fabík,která porazila dvojici Telnar,Hollý 6:3,6:7,10:4 a zasloužila se o naše první vítězství v soutěži. POZNÁTE JE???????? TC MJ TENIS-Ostrava : Fabík,Prokop T.,Kiss,Schiel,Belzová,Studená,Prokop V.

4 V dorostenecké I.lize jsme v prvním kole rovněž narazili na soupeře z Králova Pole.TC Brno je jedním z aspirantů na postup na MČR. Naši začali zápas výborně a vedli 3:0. K tomuto stavu byl velice dobře rozehraný zápas Bartáka s Tyllichem. Barták vedl 5:3 ve třetím setu,ale zápas do vítězného konce nedotáhl. Naši nakonec prohráli 4:5. O pár dnů později se scénář opakoval téměř jako přes kopírák.do Lužánek přijel další favorit soutěže SK Zlín. Naši vedli 3:0 a Barták měl znovu 5:3 ve třetím setu,tentokrát nad Novákem jr. Jenže stav se znovu komplikuje a je 6:6,v tajbrejku však Barták svého soupeře poráží a pokládá důležitý kámen celkovému vítězství 6:3. Ve třetím kole si naše družstvo poradilo s družstvem Znojma 6:3 a stále je ve hře o postup na MČR. V dalších kolech však nesmí zaváhat a bude čekat na klopýtnutí TC Brno. Naše béčko ve svém prvním zápase nestačilo na Uherské Hradiště a prohrálo 4:5. Reparát složilo ve druhém kole na hřišti Zlína, kde naši vyhráli nad béčkem 6:3. Ve třetím kole si naši poradili s družstvem Tesla Brno 6:3. Družstvo nastoupilo bez dívek,ale chlapci neztratili ani bod a dovedli družstvo k vítězství. Ve starším žactvu začali naši jak jinak než do třetice proti družstvu brněnského rivala TC Brno. Do třetice se našim podařilo vyhrát a svého soupeře porazili na jeho hřišti 5:4. Ve druhém kole na kurtech v Lužánkách vyprovodilo svého soupeře z Lanžhota 9:0.Ve třetím kole čekala naše družstvo Jihlava. Soupeř nepatřil mezi nejsilnější v soutěži,ale díky oslabení našeho družstva se čekal vyrovnaný boj. Naše družstvo nakonec zvítězilo po boji 5:4 a po třech odehraných kolech je bez porážky.

5 I.liga st.žactva : Guziurová,Kocí,Brückner,Palan,Gašparovič,Pařízek Béčko vstoupilo do soutěže také s družstvem TC Brno B a i tento zápas naši zvládli hladce 8:1. Ve druhém kole si naši připsali porážku v Otrokovicích 4:5. Ve třetím kole se mělo naše družstvo utkat s družstvem Jihlavy B,ale počasí bylo proti. Zápas se bude dohrávat v náhradním termínu. V kategorii mladšího žactva se našim vstup do soutěže podařil,když si v Prostějově poradili s Natali 6:3. Ve druhém kole však přišla zbytečná porážka od favorita soutěže SK Zlín 4:5. Třetí kolo dokázali naši vyhrát ve Znojmě 6:3,ale postup na MČR má ve svých rukou Zlín.

6 hráči a hráčky mladšího žactva Béčko mělo na úvod soutěže dva aspiranty na postup do I.ligy. V prvním kole naši dlouho trápili družstvo ŽLTC Brno,kterému nakonec podlehli 4:5. Daleko lehčí práci měl s našim béčkem celek Bors Břeclav,kterému naši podlehli 1:8. Naše béčko se mohlo konečně radovat z vítězství. Svému soupeři z Třebíče nedovolilo ani bod a vyhrálo 9:0.V kategorii baby tenis se naše družstva utkala se svými soupeři ve Znojmě a v Jihlavě. Ve Znojmě nastoupilo naše áčko a v prvním utkání si poradilo s družstvem Znojma 4:2. Ve druhém zápase čekalo naše družstvo TC Brno naši nedali svému brněnském rivalovo šanci a vyhráli hladce 6:0.Naše béčko si v prvním zápase ve Znojmě poradilo po velkém boji s Třebíčí. Zápas skončil 3:3 na body 30:30 na hry. O vítězi rozhodlo vítězství Martina Jukla 7:6 na postu prvního hráče. Ve druhém zápase naši nestačili na družstvo Jihlavy a prohráli 1:5.

7 KOCÍ VYHRÁLA VE ZNOJMĚ Jeden z prvních turnajů letošní sezóny staršího žactva se hrál 27.4.ve Znojmě (C). Výborně si vedla na turnaji hráčka našeho oddílu Kačka Kocí. Kačka si v prvním kole hladce poradila se Svítilovou 6:1,6:0.Ve druhém kole nedovolila ani jednu hru druhé nasazené Jirovské a vyhrála 6:0,6:0. Ani semifinálové soupeřce Hladké se nepodařilo uhrát na Katku ani jednu hru. Ve finále porazila Maršálkovou 6:1,6:3 a stala se vítězkou turnaje. Kaca Kocí (2002) Filip Hübl a Tomáš Berdych (Filip je první od leva) DVOJÍ ZAŽITEK PRO FILIPA Nevšední první máj zažil hráč našeho oddílu Filip Hübl. Filip se vešel do nominace na první kolo I.ligy mladšího žactva. To ale nebylo všechno Filip nejenže se do nominace dostal,ale on dvěma body přispěl k vítězství nad NATALI Mostkovice 6:3. Zápas se hrál nedaleko dvorců Agrofertu Prostějov,kam se šel Filip s rodiči projít do vyhlášeného areálu. Měl štěstí, protože se na centrálním dvorci připravoval hráč první desítky světového žebříčku Tomáš Berdych. Filip požádal Tomáše o společné foto. Ten souhlasil a Filip měl další zážitek. Jen Filip sám ví,který s těchto zážitku jednoho dne má pro něj větší cenu.

8 O PÁR LET DOZADU ADAM V rubrice o pár let dozadu bych Vás chtěl v tomto čísle našeho časopisu seznámit s další stálicí našeho klubu Adamem Fabíkem. Adam začal s tenisem v šesti letech u pana Kadeřábka,ale již v sedmi letech v roce 1997 přešel do TŠ do Líšně. V té době to bylo pro Adama asi nejlepší možná varianta a ta začala nést své ovoce. Adam se začal velice rychle zlepšovat a ve svém ročníku brzy patřil k jihomoravské špičce. Adam Fabík, Jirka Kaláb Adam měl štěstí,že jeho ročník 1990 byl v Brně velice silný i v rámci ČR a to byl pro Adama dobrý hnací motor. V jeho začátcích se Adamovi věnoval Michal Juda,později Roman Hečko a od 13 let Viktor Pospíšil.

9 Současné druholigové družstvo v roce 2005: Kiss,Prokop T.,Fabík,Studený Pod vedením posledního jmenovaného se začal Adam účastnit mezinárodních turnajů. Nejlépe se prosazoval v kategorii do 18 let,kde na celosvětovém žebříčku ITF se pohyboval okolo 200 místa. V roce 2005 začíná Adam trénovat s Honzou Kadulou a dá se napsat,že pod jeho vedením trénuje dodnes.

10 Adam Fabík v Singapuru Adam nikdy nepatřil mezi tenisty.kteří vsadili na jednu kartu a všechno obětovali tenisu. Vždy byl i dobrým žákem a v roce 2009 odmaturoval na gymnasiu Kpt. Jaroše v Brně. Tento rok byl pro Adama plný velkých rozhodnutí a změn. Odchází do Ameriky studovat a i tam se plně věnuje tenisu. Hraje univerzitní ligu a účastní se turnajů v obou případech s velice dobrými výsledky. Že Amerika není pro každého se začíná na Adamovi projevovat hned první rok. Adam studium přerušuje a vrací se domů. Pokračuje ve studiu v Praze a pomalu se začíná stavět na vlastní nohy. Tenisu se věnuje jako svému koníčku a stále hraje v našem oddíle II.ligu. Určitě můžu napsat za všechny,že pro nás v klubu je nejen dobrým hráčem,ale hlavně dobrým kamarádem.

11 Adam maturant Adam hráč university v USA Jubilejní desátá teniska se chýlí ke svému závěru a já doufám,že Vás nejen informace z právě probíhajících soutěží družstev zaujaly. V dalším čísle Vás budu informovat o tom,jak si vedou naše družstva a jak se dařilo našim hráčům na krajských přeborech.pohodové tenisové jaro a hodně radosti s tenisem. Šéfredaktor : Michal Juda Redaktorka : Michaela Judová

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 11 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Vítám Vás při čtení dalšího čísla našeho časopisu TENISKA. Každé číslo našeho časopisu rozesílám do mnoha emailových schránek a vůbec jsem si neuvědomil,že

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 3 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Letní sezóna 2013 klepe na dveře a bylo nutno udělat začátkem roku několik důležitých kroků. Leden je měsíc, kdy se hlásí družstva do soutěží řízených

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 0 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Dobrý den, od letošního roku jsem se rozhodl, že trošku změním model informovanosti všech příznivců našeho tenisového oddílu i žáku TŠ. Všechny informace

Více

TC Dvůr Králové nad Labem

TC Dvůr Králové nad Labem TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz TC Dvůr Králové nad Labem 1 TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz

Více

HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24)

HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24) HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24) OFICIÁLNÍ MÍČ JTS V Š E O B E C N Á U S T A N O V E

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2015-2016 (platí od 1.9.2015 do 31.8.2016) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2015/2016: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

ZMĚNA SYSTÉMU JUNIORSKÝCH SOUTĚŽÍ níže uvedené změny budou zapracovány do rozpisu soutěží

ZMĚNA SYSTÉMU JUNIORSKÝCH SOUTĚŽÍ níže uvedené změny budou zapracovány do rozpisu soutěží ZMĚNA SYSTÉMU JUNIORSKÝCH SOUTĚŽÍ níže uvedené změny budou zapracovány do rozpisu soutěží platnost: od sezóny 2016 V podzimní části roku 2015 se uskuteční MČR jednotlivců a družstev tak, aby byl hráčům

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015 Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015 10.10.2014 OBSAH: Adresář členů VV JčBaS str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Grand Prix C dospělých str. 4 Grand Prix D dospělých str. 6 Grand

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2013-2014 (platí od 1.9.2013 do 31.8.2014) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2013/2014: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 8 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Zas je tu jaro, je tu,lidí šílí zpívá Lucie Bílá v jedné ze svých písniček. Letos by se určitě dalo říct,že opravdu všichni šílí radostí,že konečně

Více

Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice rok 2009

Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice rok 2009 Velikonoční šachový turnaj Nové Hrady 20. 3. 2008 Grand Prix 2007/2008 Horní Stropnice 5. 4. 2008 Novohradská rošáda Nové Hrady 17. 5. 2008 1 Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice

Více

JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz

JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz mobil vedoucí soutěží: 739 412 543, PŘEBORNICKÉ SOUTĚŽE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV 2015

Více

Rozpis soutěží sezóny 2013 2014 Středočeský a Pražský badmintonový svaz vypisují tyto společné soutěže smíšených družstev

Rozpis soutěží sezóny 2013 2014 Středočeský a Pražský badmintonový svaz vypisují tyto společné soutěže smíšených družstev Rozpis soutěží sezóny 2013 2014 Středočeský a Pražský badmintonový svaz vypisují tyto společné soutěže smíšených družstev I. Všeobecná ustanovení 2. Regionální ligu dospělých Prahy + Stč kraje 3. Regionální

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010 Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010 České Budějovice, 7. 9. 2009 OBSAH: Adresář členů VV str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Grand Prix C dospělých str. 4 Grand Prix D dospělých

Více

TC Dvůr Králové nad Labem

TC Dvůr Králové nad Labem TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz TC Dvůr Králové nad Labem 1 TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 9 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY V krásných slunečných dnech si málo kdo vzpomene jaké počasí panovalo před dvěma týdny. Na kurtech ležel sníh a všichni nevěřícně kroutili hlavou.

Více

VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014

VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014 VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014 23. října 2014, Tenisový klub Choceň PROGRAM MEETINGU 1. Kontext aneb trocha historie (2003-2014) 2. Koncept tréninkového střediska

Více

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA 22. - 23. 11. 2015

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA 22. - 23. 11. 2015 VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA. - 3.. 05... 05 ČESKÝ POHÁR JUNIOREK HRADEC KRÁLOVÉ Ve dnech... 05 pokračoval po předešlé kvalifikaci Český pohár juniorek prvním kolem. Pořadatelem je Slávia Hradec Králové,

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016

ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016 ZÁPADOČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016 ( 1.9.2015 31.8.2016 ) Plzeň, září 2015 Západočeský badmintonový svaz vypisuje OBLASTNÍ PŘEBOR DRUŽSTEV DOSPĚLÝCH OP A, OP B, OP

Více

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina Krajský přebor Vysočiny č.5/10-11 17. října 2010 V dohrávce třetího kola SCI Jihlava porazila Start B a zízkala tak první body. V předehrávce 10.kola Kamenice získala bod v Novém Městě. Áčko Startu si

Více

TENISKA. Číslo 7 Ročník 2013. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Číslo 7 Ročník 2013. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 7 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY V poslední době se čím dál častěji zabývám myšlenkou,která určitě není jen výsadou pro tenisové prostředí. Myslím si,že se s ní setkávají i jiné

Více

Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (03. - 04. 01. 2015).

Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (03. - 04. 01. 2015). Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (03. - 04. 01. 2015). Mimo mužů a seniorů jsou ve všech kategoriích počty startujících neomezené. Podmínkou startu na MPK je účast na MDO absolvování celého startu

Více

Raketové sporty (badminton, squash) ve školní TV. A proč ne?

Raketové sporty (badminton, squash) ve školní TV. A proč ne? Masarykova univerzita Fakulta sportovních studií Raketové sporty (badminton, squash) ve školní TV. A proč ne? TEXTOVÁ OPORA KE KURZU Martina Bernacíková, Zora Svobodová Brno 2011 Publikace byla zpracována

Více

MT Global Challenge v Pule

MT Global Challenge v Pule MT Global Challenge v Pule Po krátké dovolené, kterou hráčky měly, jsme se sešli v pátek 13. 7. ve večerních hodinách v Brně. Druhý den ráno jsme jeli do slovinského Mariboru, kde jsme odehráli utkání

Více

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz VESECKÝ zpravodaj 2015-2016 TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl Adresa: Česká ul. 374, Liberec 25, 463 12 IČO: 46744681 Číslo účtu: 0980720379/0800 Email: info@badmintonvesec.cz, www.badmintonvesec.cz

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 5 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Začátek března je každoročně ve znamení přesunů hráčů. Mám na mysli hostování. Tento jev funguje zřejmě téměř v každém sportu a tenis není výjimkou.

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Soutěžní ročník 1983 / 1984

Soutěžní ročník 1983 / 1984 POOHLÉDNUTÍ DO MATERIÁLŮ Z HISTORIE SOUTĚŽÍ V POŠUMAVÍ PŘED PŘED ROKEM 1989 Soutěžní ročník 1983 / 1984 BOHATÁ HISTORIE FOTBALU PŘED ROKEM 1989 V POŠUMAVÍ POSTRÁDÁ ŠIRŠÍ A KOMPLETNĚJŠÍ DOKUMENTACI. V PŘEVÁŽNÉ

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role.

Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role. Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role. Žáci tak Umožnili svým učitelům vrátit se do dětství a usednout do

Více

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev MaSo jaro 2013 Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev O soutěži MaSo spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol Praha + 10 Organizace o studenti

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE ČESKÝ SVAZ CYKLISTIKY SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SÁLOVÉ CYKLISTIKY KOLOVÁ Platnost od: 1.1.2013 O B S A H: DISCIPLÍNY SÁLOVÉ CYKLISTIKY KOLOVÉ... 3 1. KOLOVÁ ELITE... 4 ELITE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY...

Více

R O Z P I S mistrovských soutěží družstev dospělých ve stolním tenisu v okrese Semily pro sezónu 2011-2012

R O Z P I S mistrovských soutěží družstev dospělých ve stolním tenisu v okrese Semily pro sezónu 2011-2012 R O Z P I S mistrovských soutěží družstev dospělých ve stolním tenisu v okrese Semily pro sezónu 2011-2012 1. Vypsané soutěže 1.1. OP I. třídy mužů: /čtyřčlenná družstva/ Turnov D Studenec A Nová Ves A

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. 6. ročník 2013-2014

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. 6. ročník 2013-2014 Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS Východočeského poháru mládeže 6. ročník 2013-2014 Sportovně technická komise KKKS a PKKS Ústí nad Orlicí 6. září 2013

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD 1.1.2014 Stránka 1 z 50 SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČASQ SOUTĚŽNÍ ŘÁD I. ŘÍDÍCÍ ORGÁNY SOUTĚŽÍ Čl.1-2 soutěžní komise a komise vrcholového sportu Čl.1

Více

Sezóna Ligové týmy:

Sezóna Ligové týmy: Sezóna 2015 2016 Ligové týmy: A družstvo mužů, hrající opět 1. ligu, tvořili Petr Handl, Petr Žoldoš, Marek Šmerda a na střídavý start Martin Koblížek. Tým celou sezónu hrál v horším středu tabulky a nakonec

Více

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Zpravodaj obce Zahnašovice číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Krásné ȷarní dny Co nového se plánuȷe v letošním roce v obc? V těchto dnech obec obdržela vyjádření Povodí Moravy k manipulačnímu

Více

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 Schvaluje: - zapisovatele pí. L.Chybovou a ověřovatele zápisu p. F. Mičku a O. Berana - program jednání ZO - smlouvu s hudbou na setkání seniorů

Více

VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz. Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží

VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz. Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží MINITENIS TECNIFIBRE CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 1 - Memoriál Zdeňka Kocmana hlavní partner projektu

Více

Z Chorvatska vezeme medaile

Z Chorvatska vezeme medaile Z Chorvatska vezeme medaile Jsou za námi další, již XXIV.Mezinárodní salesiánské hry, které se konaly v chorvatském Zagrebu. Již tradičně několik let Česká republika vyslala své nejlepší stolní tenisty,

Více

Fotbal. Počet hráčů v přihlášeném týmu: Pravidla. Hrací doba 1 x 15 minut

Fotbal. Počet hráčů v přihlášeném týmu: Pravidla. Hrací doba 1 x 15 minut Fotbal Hrací doba 1 x 15 minut Počet hráčů v přihlášeném týmu: Minimální počet hráčů v týmu je 5 (viz pravidla), maximální počet je 9. Maximum je zde z důvodu omezeného počtu medailí (9ks/oceněný tým).

Více

DDC - Double Disc Court

DDC - Double Disc Court DDC - Double Disc Court 201. Komentář Účelem následujících pravidel je poskytnout instrukce k hraní této hry. Hry s létajícím talířem tradičně spoléhají na sportovního ducha, který vkládá zodpovědnost

Více

Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (09. - 10. 01. 2016).

Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (09. - 10. 01. 2016). Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (09. - 10. 01. 2016). Mimo mužů a seniorů jsou ve všech kategoriích počty startujících neomezené. Podmínkou startu na MPK je účast na MDO absolvování celého startu

Více

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Vánoční oddílový pohár 2011 http://www.zs-husova.tabor.cz/webg/ 1 Hodnocení roku V roce 2011 cvičilo 40 žáků a 8 trenérů. Největší část žlenské základny tvoří

Více

1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014

1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014 1. Kontaktní osoby: 1. Generální partner poháru E.ON Junior Cup 2014 Generálním partnerem projektu je energetická společnost E.ON. 2. Pořadatel

Více

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Pavel Doležel Narozen: 30. listopadu 1940 Sport: cyklistika ZÁVODNÍK: vítěz dvou etap Závodu míru, kde skončil v roce 1965 celkově druhý, vítěz

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

Orientační časový harmonogram

Orientační časový harmonogram Orientační časový harmonogram??? Sraz zástupců organizačních výborů jednotlivých firem upřesní se dle příjezdu Čtvrtek, Pátek Návštěva pivovaru Kocour, Falkenštějn, Čokoládovna Čtvrtek do 18:00 Příjezd

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

Občasník ZŠ Krčín speciální vydání březen 2016 neprodejné

Občasník ZŠ Krčín speciální vydání březen 2016 neprodejné Občasník ZŠ Krčín speciální vydání březen 2016 neprodejné Redakce se představuje Krčíňoviny poprvé vyšly v roce 2005. Od té doby se začala pravidelně scházet redakce Krčíňovin a prvním úkolem bylo najít

Více

Nejlepší žáci ve III. čtvrtletí

Nejlepší žáci ve III. čtvrtletí Nejlepší žáci ve III. čtvrtletí 1. ročník B. Vávra, J. Vlček, K. Gebhart, J. Hůlová 2. ročník M. Levová, A. Kůtek, A. Lauberová, R. Kovařík 3. ročník Z. Srpová, M. Škrlant, D. Šnoblová, D. Knor, T. Celebrant

Více

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský I když od eliminačního turnaje florbalových mladíků na vítkovské "zééšce" utekl už nějaký ten pátek, nedá mi, abych se v krátkém komentáři nevrátil v čase a seznámil vás, naše čtenáře školních stránek,

Více

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu:

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu: Z á p i s z valné hromady Západočeského badmintonového svazu, o.s. konané 3. června 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: zástupci

Více

PŘÍSLOVÍ 1) Řekni mi, co čteš, a já Ti povím, kdo jsi. ( anglické přísloví ) 2) Cizí chyby máme na očích, svoje však za zády. ( arabské přísloví )

PŘÍSLOVÍ 1) Řekni mi, co čteš, a já Ti povím, kdo jsi. ( anglické přísloví ) 2) Cizí chyby máme na očích, svoje však za zády. ( arabské přísloví ) OBSAH : 1. Úvod 5. Sport 2. Informační pelmel 6. Slovo mají čtenáři 3. Zprávy z obecního úřadu 7. Závěr 4. Kultura ÚVODEM Nejkrásnější měsíce v roce skončily, léto je pryč. Děti už zase vytáhly své aktovky

Více

Děti ze ZŠ Dr. Fr. L. Riegra pomáhají lidem

Děti ze ZŠ Dr. Fr. L. Riegra pomáhají lidem 11. ročník, 5. číslo, 20. ledna 2007, školní rok 2006/07 Školní časopis Řecká 564 na houpačce vydává redakční tým VěŠáK ve spolupráci s Občanským sdružením rodičů a přátel ZŠ Dr. F. L. Riegra Semily ONA

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

FANTASTICKÝ ÚSPĚCH VOLEJBALISTŮ SOKOLA II

FANTASTICKÝ ÚSPĚCH VOLEJBALISTŮ SOKOLA II FANTASTICKÝ ÚSPĚCH VOLEJBALISTŮ SOKOLA II VÝJIMEČNÉHO ÚSPĚCHU DOSÁHLI STARŠÍ ŽÁCI CELKOVÝM 2. MÍSTEM V ČESKÉM POHÁRU Starší žáci T. J. Sokola Česká Třebová II. vstupovali do letošní sezony s velkým očekáváním,

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2005

ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2005 ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2005 V loňském roce byla naše činnost poměrně rozsáhlá. Jako v předchozích letech byla zaměřena jak na rozvoj Kendó v našem dódžó a pro naše členy, tak i na podporu ostatních oddílů

Více

Delegovaní rozhodčí a DS. HR HANILEC Přemysl Tachov AR1 HORÁČEK Michal Tachov AR2 SLADKÝ Stanislav Zálezly u Stříb. DS SVOBODA Miroslav Tachov

Delegovaní rozhodčí a DS. HR HANILEC Přemysl Tachov AR1 HORÁČEK Michal Tachov AR2 SLADKÝ Stanislav Zálezly u Stříb. DS SVOBODA Miroslav Tachov Neděle 3.dubna 2011 - začátek 16:00 hod. Delegovaní rozhodčí a DS HR HANILEC Přemysl Tachov AR1 HORÁČEK Michal Tachov AR2 SLADKÝ Stanislav Zálezly u Stříb. DS SVOBODA Miroslav Tachov 1 PRVNÍ TŘI JARNÍ

Více

DĚKANSKÝ SPORTOVNÍ DEN 12. 4. 2016

DĚKANSKÝ SPORTOVNÍ DEN 12. 4. 2016 DĚKANSKÝ SPORTOVNÍ DEN 12. 4. 2016 Sportovní centrum UK Bruslařská 10, Praha 10 - Hostivař ČAS SPORT MÍSTO ORGANIZUJE 9:00-10:00 Stepaerobic A1 Milerová S / Z 9:00-11:00 Frisbee hřiště Klein S 9:00-11:00

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více

Oficiální pravidla tenisu ITF Dvorec

Oficiální pravidla tenisu ITF Dvorec Oficiální pravidla tenisu ITF Dvorec Dvorec je obdélník 23,77 m dlouhý a 8,23 m široký. Uprostřed je předělen sítí zavěšenou na provaze nebo na kovovém laně o průměru maximálně 0,8 cm. Jeho konce jsou

Více

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN V SOUTĚZNÍM ROČNÍKU Za Okresní fotbalový svaz Jičín Jan Šotek v.r. předseda VV OFS Jičín Pavel Kozák, v.r. předseda STK OFS Jičín 1. Struktura soutěží mládeže

Více

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE STATISTIKA K 1. 1. 2010 TJ Sokol Kolín byla založena v roce 1862, tedy před 148 lety. Současná TJ se dělí na 6 oddílů s celkovým počtem 565 aktivních členů. muži ženy dorost žactvo celkem ROČENKA TĚLOCVIČNÉ

Více

HOSPODSKÁ ŠIPKA STARTUJE 3.ROČNÍK HLV POZVÁNKY NA TURNAJE

HOSPODSKÁ ŠIPKA STARTUJE 3.ROČNÍK HLV POZVÁNKY NA TURNAJE 12 POZVÁNKY NA TURNAJE 7-8-9 / 2009 POZVÁNKY NA TURNAJE MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA VYSOČINĚ HOSPODSKÁ ŠIPKA číslo 7-8-9/2009 červenec-srpen-září zdarma MEGA TOUR 2009 Kdy: každou středu Kde: Restaurace POHODA,

Více

ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015

ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015 ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015 I o minulém víkendu pokračovala dalším kolem Klatovská KAPITOL liga v malé kopané. A favoritům z čela tabulky se výsledkově opět dařilo. Lídr první ligy si pohrál s torzem Černýho

Více

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 -

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Východočeský tenisový svaz Milan Nosek vedoucí soutěží PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - oficiální míč VČTS A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Podmínky startu a přihlašování Základní podmínkou

Více

FOTBAL herní činnosti

FOTBAL herní činnosti FOTBAL herní činnosti Hrací plocha - tvar obdélníku, pomezní čára je delší než branková. Délka hřiště 90-120m a šířka 45-90m. Branka má rozměry 7,32 x 2,44m. Hra rukou - žádný hráč kromě brankáře nesmí

Více

1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první

1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první 1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první společnou školu v přírodě v Jizbici pod Blaníkem velice užili. Velký dík patří naší vychovatelce Terezce a ostatním instruktorům,

Více

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 III. ročník (18. červenec 2015) www.ledenickasportovni.cz Obsah: Část A obecné informace Část B systém turnaje Část C pravidla Část D týmy Část E doplňující

Více

Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013

Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013 Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013 OBSAH ATLETIKA... 3 BASKETBAL... 3 CYKLISTIKA... 4 FOTBAL... 4 HÁZENÁ... 5 KANOISTIKA... 5 ORIENTAČNÍ BĚH... 5 PLAVÁNÍ...

Více

www.zimnistadionkosutka.cz

www.zimnistadionkosutka.cz www.zimnistadionkosutka.cz Propozice turnaje Pořadatel: Zimní stadion Kooperativa-aréna Plzeň Datum konání: sobota a neděle 14. -15. 03. 2015 Místo konání: Účastníci: Zimní stadion Kooperativa-aréna Plzeň,

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Vážení sportovní přátelé, zima už se pomalu chýlí ke konci. Opět tedy nastává čas pro druhou část fotbalové sezóny 2011/2012. Všechna naše mužstva už od ledna započala s

Více

pořádá tradiční turnaj POHÁR VYSOČINY 2008

pořádá tradiční turnaj POHÁR VYSOČINY 2008 Kuželkářský klub KK PSJ Jihlava pořádá tradiční turnaj POHÁR VYSOČINY 2008 DVOJICE M UŽŮ na 2x 200 h.s. DVOJICE ŽEN na 2x 100 h.s. Zveme nejen všechny ortodoxní dvoustovkaře ale i ty, kterým se po této

Více

Mistrovství jednotlivců pro rok 2013 (26. 27. 01. 2013).

Mistrovství jednotlivců pro rok 2013 (26. 27. 01. 2013). Mistrovství jednotlivců pro rok 2013 (26. 27. 01. 2013). Mimo mužů a seniorů jsou ve všech kategoriích počty startujících neomezené. Podmínkou startu na MPK je účast na MDO absolvování celého startu 60/100/120

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž 4. 1. 2016 OBSAH: Adresář členů VV str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Krajský přebor jednotlivců Kategorie U19, U17 str. 4 Krajský přebor

Více

Klubový zpravodaj říjen 2015. TC Dvůr Králové, z. s. 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email vybor@tcdvurkralove.cz

Klubový zpravodaj říjen 2015. TC Dvůr Králové, z. s. 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email vybor@tcdvurkralove.cz TC Dvůr Králové, z. s. 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email vybor@.cz TC Dvůr Králové, z. s. 1910 2015 OBSAH Úvodní slovo 3 Obsah Aktuality 4 Závodní hraní 9 Klubový život 16 2 Úvodní

Více

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 Atletický klub AHA Vyškov, z. s., Tyršova 694/15B, 682 01 Vyškov Předměstí, E-mail:jm.aha@atlas.cz Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 A. Tréninkový proces www.ahavyskov.cz A. Tréninkový

Více

V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk,

V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk, V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk, příspěvková organizace Sport Hluk a občanské sdružení TJ Spartak

Více

Podklady pro jednání Rozšířené KM ŠSČR dne 5.září 2015.

Podklady pro jednání Rozšířené KM ŠSČR dne 5.září 2015. Podklady pro jednání Rozšířené KM ŠSČR dne 5.září 2015. Tyto podklady vycházejí z mých předchozích materiálů Zamyšlení a Soutěže mládeže ŠSČR a dále připomínek k těmto materiálům. Především děkuji panu

Více

Soutěžní řád Českého svazu karate

Soutěžní řád Českého svazu karate ČESKÝ SVAZ KARATE SPORTOVNĚ TECHNICKÁ KOMISE stk@czechkarate.cz www.czechkarate.cz www.karaterec.com Směrnice STK ČSKe č. 1/2014 Soutěžní řád Českého svazu karate Obsah Část první... - 3 - Úvodní ustanovení

Více

Martina Bábíčková, Ph.D. 23.03.2014

Martina Bábíčková, Ph.D. 23.03.2014 Jméno Martina Bábíčková, Ph.D. Datum 23.03.2014 Ročník 7. Vzdělávací oblast Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor Informatika Tematický okruh Textový editor Téma klíčová slova Novinová strana

Více

Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století

Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století Několik turnajů se konalo již v 90. letech 20. století na umělém hřišti v Olšinkách. Každoroční tradicí se staly od roku 2002. Hrálo

Více

Ahoj kamarádi, tak co íkáte na ty dva hlupáky a vykutálence, kte í malému Jakubovi tak moc ublížili? Taky je vám z toho smutno? No aby nebylo!

Ahoj kamarádi, tak co íkáte na ty dva hlupáky a vykutálence, kte í malému Jakubovi tak moc ublížili? Taky je vám z toho smutno? No aby nebylo! Ahoj kamarádi, tak co říkáte na ty dva hlupáky a vykutálence, kteří malému Jakubovi tak moc ublížili? Taky je vám z toho smutno? No aby nebylo! Vždyť je to ostuda, když se lidi k sobě chovají tak surově

Více

ZÁPADOČESKÝ TENISOVÝ SVAZ U Borského parku 19, Plzeň

ZÁPADOČESKÝ TENISOVÝ SVAZ U Borského parku 19, Plzeň Výkonný výbor Západočeského tenisového svazu, U Borského parku 21, 301 00 Plzeň ROZPIS oblastních soutěží smíšených družstev pro kategorie BABYTENIS a MINITENIS Memoriál Z. Kocmana pro rok 2018 a to: Oblastní

Více

MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV. Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě.

MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV. Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě. ŠIPKAŘSKÝ ZPRAVODAJ MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU Číslo 3/2010 březen zdarma TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě. Do konce základní části

Více

Krajské zprávy STK č. 7/11-R

Krajské zprávy STK č. 7/11-R PTU StČ BaS Josef Scheiner PBS PS 31 Zátopkova 100/2 Pod Děkankou č.82 P.O.BOX 40 Praha 4 160 17 Praha 6 - Strahov Krajské zprávy STK č. 7/11-R Rozlosování soutěží družstev pro sezónu 2011/2012 2. regionální

Více

SKAUTSKÉ OKRESNÍ SPORTOVNÍ HRY 2014 Okres 216 Mělník

SKAUTSKÉ OKRESNÍ SPORTOVNÍ HRY 2014 Okres 216 Mělník Stránka 1 Obsah VŠEOBECNÉ INFORMACE...... 3 Termín, čas a místo... 3 Kontinenty... 3 Státy... 3 Sportování... 4 Proviant a pitný režim... 4 Doprava... 4 Sebou... 4 DISCIPLÍNY... 5 Skautské dovednosti...

Více

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV MINITENIS TECNIFIBRE CUP MEMORIÁL ZDEŇKA KOCMANA ROZPIS PRO ROK 2015

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV MINITENIS TECNIFIBRE CUP MEMORIÁL ZDEŇKA KOCMANA ROZPIS PRO ROK 2015 PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV MINITENIS TECNIFIBRE CUP MEMORIÁL ZDEŇKA KOCMANA ROZPIS PRO ROK 2015 vedoucí soutěží hlavní partner projektu A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Podmínky startu a přihlašování Základní

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI VÝKONNÉHO VÝBORU, SEKRETARIÁTU A REVIZNÍ KOMISE SK

ZPRÁVA O ČINNOSTI VÝKONNÉHO VÝBORU, SEKRETARIÁTU A REVIZNÍ KOMISE SK ZPRÁVA O ČINNOSTI VÝKONNÉHO VÝBORU, SEKRETARIÁTU A REVIZNÍ KOMISE SK Výkonný výbor SK Pracoval v tomto složení: Předseda Miloslav Všetečka Člen VV Marek Wollner Jednatel Jiří Kotrba Člen VV Jan Mašek Člen

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ Extraliga mládeže a 1. liga mládeže 2015/2016

ROZPIS SOUTĚŽÍ Extraliga mládeže a 1. liga mládeže 2015/2016 ROZPIS SOUTĚŽÍ Extraliga mládeže a 1. liga mládeže 2015/2016 1. Pořadatel 1.1. Šachový svaz České republiky, Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 Břevnov 2. Řídící orgán 2.1. Soutěž řídí komise mládeže Šachového

Více

SFL 1. kolo - chlapci

SFL 1. kolo - chlapci V úterý 10. 11. 2009 sehrála naše škola 1. kolo středoškolské futsalové ligy. Do skupiny nám los přidělil staré známé střední školy z Kladna - SPŠS a OA a rovněž i SPŠ. Čtveřici nově doplnila SSEŠ Vinohradská

Více

Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012

Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012 Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012 Štěstí na počasí I když o víkendu šel déšť přes skoro celou Českou republiku, měli skútraři a mladé české naděje v MiniGP

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

* 15. ročník * číslo 11 *

* 15. ročník * číslo 11 * * 15 ročník * číslo 11 * Z jednání rady obce ve dnech 2210, 711 a 19112012 - RO projednala a schválila s účinností od 112013 ceny za pronájem prostor v sokolovně: Taneční zábava, ples Soukromá akce hlavní

Více