Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace"

Transkript

1

2 Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny V procesu schvalování je již termínová listina. Uzávěrka přihlášek v neděli pak přinese zahájení přípravy na hlavní mužskou soutěž ve dvouhře. Všechny důležité informace zde máte. Stejně tak najdete i obsáhlý komentář k turnaji smíšených párů ze soboty Pochválil jsem všechny páry, které hrály. Za svou účast, přístup k turnaji a pohodovou atmosféru si takovou pozornost určitě zaslouží. Užijte si proto čtení zpravodaje. Těším se na Vás všechny zase na některé z našich soutěží.

3 Prosinec 2014 Leden 2015 Únor 2015 Březen 2015 Termínová listina zimních halových turnajů od do jednotný začátek všech turnajů - 18:00 hodin. sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů - odehráno sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů - odehráno čtvrtek Vánoční Frajers cup - speciál 16 od 14:00 do 21:00 hodin hráčů - odehráno sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů - odehráno sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů - odehráno Pátek Turnaj v Mixu - smíšenka 12 smíšených párů - odehráno sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů - odehráno sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů - odehráno sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů - odehráno sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů - odehráno Sobota Turnaj v Mixu - smíšenka 12 smíšených párů - odehráno Duben 2015 Sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů Sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů

4 Ploučka cup 2015 dvouhra muži úvodní informace. Uzávěrka přihlášek pro hlavní individuální soutěž ve dvouhře v jarní sezóně 2015 je již za 5 dní. Všichni zájemci o tento tip soutěže mají poslední možnost se přihlásit. Aktuální stav je 52 hráčů. Uvidíme, jaké konečné číslo budeme mít v neděli Současný počet přihlášených tenistů je opravdu vysoký. Jsme rádi, že se v hlavní individuální soutěži objeví tolik rekreačních tenistů. Pro náš organizační tým je to odměna za více než 3 letou kvalitní práci. Každým rokem neustále vylepšujeme naše soutěže a snažíme se Vám nabízet co nejlepší možný organizační servis. V tomto trendu chceme a budeme pokračovat. Jarní a letní tenisová sezóna 2015 bude pro naše soutěže naprosto přelomová. Poprvé se všechny naše soutěže uskuteční ve velkém tenisovém areálu U Ploučnice v České Lípě. Poprvé si tak budeme moci užít 8 velmi kvalitních antukových kurtů, které Vám umožní hrát opravdu špičkový tenis bez rizika zranění z důvodu horšího povrchu. Také zázemí areálu je jiné, než bylo na Slovance. Nevýhodou je chybějící terasa, na kterou jste byli zvyklí na Slovance. Již jsme o tom mluvil s nájemcem areálu Martinem Muzikantem. Tento nedostatek byl způsoben již při stavbě areálu, kdy se venkovní terasa směřující na kurty nezahrnula do stavebního projektu. Všem Vám můžeme slíbit, že se budeme snažit v tomto ohledu zapůsobit na majitele areálu město Česká Lípa, které budeme informovat o celém našem projektu.

5 Ploučka cup 2015 dvouhra muži hlavní informace. V pátek proběhla schůzka vedení všech našich soutěží. Společně s Lukášem jsme řešili organizační záležitosti našich soutěží. Ze schůzky Vám nyní předávám dohodnuté informace. Zahájení hlavní individuální soutěže ve dvouhře Ploučka cup dvouhra muži. Základní skupiny: Do každé skupiny nasadíme vždy maximálně 4 hráče. Rozhodovat bude žebříček ZRT vydaný na konci roku 2014 ze soutěží na Slovance. Počet hráčů ve skupině a skupin samotných určíme po uzávěrce přihlášek. Body za zápasy: Všichni hráči v soutěži začnou hrát s počtem 0 bodů. Body z loňského ročníku Slovanka cup 2014 slouží jen jako klíč pro nasazení přihlášených hráčů do jednotlivých skupin. Obhajoba bodů se bude řešit až od ročníku Na webových stránkách pod názvem Tenisové soutěže najdete komplexní bodový systém. Play off hlavní soutěže: Do pavouka play off postoupí přesně 32 hráčů. Tento počet zůstane stejný i pro další ročníky. Každý hráč ve skupině bude bojovat o postup do play off a možnost zahrát si o vítězné trofeje. Zapisování výsledků zápasů: Výsledky zápasů budou hráči hlásit mě nebo Lukášovi. Každou neděli uděláme uzávěrku výsledků pro daný kalendářní týden. Žebříček ZRT zaktualizujeme každé pondělí na webových stránkách.

6 Jednodenní turnaje jarní a letní sezóna S Lukášem jsme dohodli definitivní počet jednodenních turnajů pro jarní a letní sezónu V plánu máme zorganizování celkem 3 turnajových sérií a 2 turnajů v ženské čtyřhře. V měsících Květen a Červen 2015 nemůžeme z důvodu konání zápasů v závodním tenisu použít žádnou sobotu. Jednodenní turnaje se tak poprvé budou konat místo sobot převážně v neděli. Začínat turnaj od 15:00 hodin je velmi pozdní doba. Necháme proto kurty v této době pro zápasy v dlouhodobých soutěžích. Jak budou vypadat turnajové série? Frajers cup dvouhra - muži, Ploučka cup čtyřhra muži a Smíšenka cup smíšené páry budou mít vždy 4 základní turnaje v každé sérii + jeden finálový. Pro turnaje v základních sériích se jako hlavní ceny budou udělovat medaile, pro finálové turnaje uchystáme poháry. Přesné termíny jednodenních turnajů zveřejníme v termínové listině v pondělí na webových stránkách. Hráči i páry dostanou k dispozici sezónní přihlášku, kdy si zaškrtají termíny, které jim budou vyhovovat a zajistit si tak účast v turnajích na celou sezónu dopředu. Pro účast ve finálových turnajích rozhodnou žebříčky v jednotlivých sériích. Vyzkoušíme také zájem žen o turnaje ženské čtyřhry a nabídneme jim 2 termíny. Pokud se tyto turnaje zaplní, v další sezóně 2016 pak i ženám nabídneme turnajovou sérii s velkým finále. V měsíci Červenec 2015 jsme záměrně nechali některé soboty volné. Dohrávat se budou základní skupiny v dlouhodobých individuálních soutěžích mužů i žen. Uzávěrka přihlášek pro každý jednodenní turnaj bude vždy ve středu v daném kalendářním týdnu. Rozpis a rozlosování budeme zpracovávat každý čtvrtek a ještě ten den zveřejňovat na webových stránkách.

7 Jarní a letní sezóna 2015 celkový organizační záměr. Start jarní a letní tenisové sezóny 2015 v areálu U Ploučnice v České Lípě se nezadržitelně blíží. Spolu s tím se čím dál více zintenzivňuje činnost organizačního týmu. Velkou část práce jsme již udělali. To hlavní nás ale čeká. Teprve po uzávěrce přihlášek v soutěži Ploučka cup dvouhra muži budeme moci celou přípravu dokončit. Velký areál nám všem přinese nové zkušenosti a zážitky. Pro náš organizační tým se jarní a letní sezóna stane velkou výzvou a možností ukázat se všem hráčům a hráčkám v co nejlepším možném světle. Připravíme Vám soutěže s maximálním organizačním servisem. Dostávat budete pravidelné informace na přehledných webových stránkách. O průběžném stavu našich soutěží budete informováni i při návštěvě areálu, kde nám bude vyhrazen samostatný prostor pro prezentaci našich soutěží. V rámci jednodenních turnajů si budete moci i sami ugrilovat maso nebo zeleninu. Jsme připraveni v průběhu celé sezóny reagovat na Vaše podněty, připomínky nebo návrhy. Soutěže, které pro Vás organizujeme se snažíme dělat s nadšením, elánem, s nábojem atraktivity a s co nejférovějšími pravidly. Neděláme to pro sebe, ale pro Vás, rekreační hráče a hráčky. Naším zájmem vždy bylo, je a bude, abyste se v našich soutěžích cítili co nejlépe, rádi je hráli a našli zde jak možnost odpočinku od denních starostí také nové přátele a kamarády. Také parta v naší tenisové rodině je důležitá. Čím lepší partu společně vytvoříme, tím lépe se nám bude hrát a tím více si všechny zápasy i turnaje užijeme. Pojďme tedy i v jarní a letní sezóně utužovat a rozšiřovat naší velkou tenisovou rodinu! Ať nám všem jarní a letní tenisová sezóny přinese co nejvíce tenisové radosti, pohody, relaxu + nových známých a přátel, které v dnešní těžké době všichni určitě moc potřebujeme!

8 Jarní a letní sezóna 2015 Sponzoři a další rozvoj soutěží. Jak již určitě víte, první sponzorem, který podpoří naše soutěže se stala firma Modus Česká Lípa. V jednání je další z možných sponzorů. Oba zájemci o podporu našich soutěží umístí plachty na celou jarní a letní sezónu do areálu. Všem sponzorům našich soutěží vytvoříme na našich stránkách výraznou prezentaci s odkazem na jejich webové stránky. Loga sponzorů zveřejníme také ve zpravodaji a stanou se i součástí informačního servisu z našich soutěží. V plánu máme také oslovit majitele areálu město Česká Lípa. V městském areálu pořádáme soutěže pro rekreační tenisty a tenistky z České Lípy a širokého okolí. Jezdí k nám i hráči z Nového Boru, Liberce, Dolní Poustevny, Mladé Boleslavi, Bělé pod Bezdězem, Doks nebo i z Prahy. Věřím, že lidé odpovědní za propagaci města a jeho možností na aktivní odpočinek rádi uslyší, že v jejich areálu organizujeme soutěže pro tak široký okruh rekreačních tenistů a tenistek. Dohodli jsme se také na založení neziskové organizace, tzv. Občanského sdružení. V průběhu jarní a letní sezóny podnikneme všechny kroky k tomu, abychom připravili a zajistili oficiální registraci našich soutěží a celého projektu a mohli tak získávat více podpory pro naše soutěže. Celý náš projekt chceme jak v letošním roce, tak v následujících letech co nejvíce rozvíjet. Práce na založení Občanského sdružení zahájíme po rozjetí jarní a letní sezóny Všechny kroky, které v rámci našich soutěží podnikáme, důkladně promýšlíme. Každé opatření má svůj význam a směřuje k jedinému cíli. Vaší spokojenosti! Věřím, že spolu s námi zůstanete součástí naší tenisové rodiny a všichni dohromady pak společně podpoříme další rozvoj všech našich soutěží a naší velké tenisové rodiny!

9 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Názvy soutěží v jarní a letní tenisové sezóně 2015 muži. Název soutěže Tip soutěže Ploučka cup - dvouhra Turnaj Borců - dvouhra Forrest cup - dvouhra Lípa cup dvouhra i čtyřhra Frajers cup - dvouhra Ploučka cup - čtyřhra Smíšenka cup smíšená čtyřhra Hlavní dlouhodobá individuální soutěž. Elitní soutěž pro 24 nejlepších hráčů dle ZRT. Výkonnostní soutěž pro hráče od 25. místa v ZRT. Týmová soutěž společná pro muže i ženy. Jednodenní turnaj ve dvouhře. Jednodenní turnaj ve čtyřhře. Jednodenní turnaj ve smíšené čtyřhře.

10 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Názvy soutěží v jarní a letní tenisové sezóně 2015 ženy. Název soutěže Ploučka cup - dvouhra Ladies cup - dvouhra Lípa cup dvouhra i čtyřhra Ploučka cup - čtyřhra Smíšenka cup smíšená čtyřhra Tip soutěže Hlavní dlouhodobá individuální soutěž. Finálový turnaj pro nejlepší ženy. Týmová soutěž společná pro muže i ženy. Jednodenní turnaj ve čtyřhře. Jednodenní turnaj ve smíšené čtyřhře.

11 Lípa cup 2015 týmová soutěž K dnešnímu dni registrujeme již 5 přihlášených týmů. Věřím, že s postupem času se přihlášky do týmové soutěže začnou objevovat ve vyšším počtu. Neváhejte a dejte dohromady minimálně 2 členný tým. Vyzkoušejte si naší verzi Davis cupu. Zahrajte si na Štěpánka s Berdychem a zkuste jako oni porazit všechny týmy, které se Vám postaví. Týmová soutěž má svůj náboj a atraktivitu. Je to soutěž, která Vám přinese adrenalin, který v individuálních soutěžích pokud nepostoupíte do play off nezažijete. V týmové soutěži již hrajete play off. Váš tým buď vyhraje a postoupí do dalšího kola nebo prohraje a končí. V každém případě ale zkušenosti z těchto zápasů jsou pro Váš další tenisový vývoj nenahraditelné. Tyto zápasy Vás donutí dostat ze sebe vše co ve Vás je. Výkon na hranici Vašich možností pak má pozitivní vliv na Váš další výkonnostní vzestup. Radost z výhry v týmovém zápase je neskutečná. Dokázat porazit soupeře, který se skládá ze 2 nebo až 4 kvalitních hráčů je obrovským úspěchem! Týmové zápasy Vám navíc přinesou také body do žebříčků ZRT a DZRT. Hrát týmovou soutěž je velkým zážitkem pro každého hráče. Nenechte si ujít týmovku a zahrajte si spolu s námi. Užijte si skvělé mače a přidejte se k již přihlášeným týmům. Jejich seznam najdete v kapitole Tenisové soutěže.

12 Okénko pro ženy. Počet žen, které si spolu chtějí zahrát dlouhodobou individuální soutěž ve dvouhře se rozrostl již na 9 rekreačních tenistek. Účast zvažují i další ženy. Zorganizování ženské dvouhry, první soutěže žen v historii soutěží tenisové rodiny bude velkým úspěchem poctivé práce organizačního týmu. Ne všude se daří tento tip soutěže připravit. Ženy většinou dlouho váhají, zda si jít zahrát soutěž v ženské dvouhře. A je to přitom škoda. Tak jako muži si rádi jdou spolu zahrát, tak to samé mohou i ženy. Proč by jen muži měli hrát o poháry, body do žebříčku a postupy do elitních soutěží? Rekreační tenis je především zábava a relax. Příležitost pro každého užít si pohyb na čerstvém vzduchu, nabrat nové zejména psychické síly a přitom ještě poznat nové lidi a navazovat přátelské vztahy. To vše Vám naše soutěže nabízejí. A zejména ženy by tyto zápasy měly využít jako příležitost k odreagování se od denních starostí. Navíc každým zápasem získáváte nové tenisové zkušenosti, které přispívají k Vašemu dalšímu výkonnostnímu růstu. Rádi uvítáme každou ženu, která se do dlouhodobé individuální soutěže ve dvouhře přihlásí. Přijďte mezi nás a zahrajte si s ostatními ženami soutěžní mače. Užijte si prima hru a rozšiřte naší velkou tenisovou partu. Čas na přihlášku máte do neděle

13 Dubnové zimní halové turnaje. Ze zimní halové sezóny zbývá sehrát poslední 2 halové turnaje. Jak Frajers cup ve dvouhře, tak Ploučka cup ve čtyřhře jsou naplněny na maximální kapacitu. Oba turnaje jsou vrcholem celé zimní sezóny. Připraveny jsou již poháry pro oba turnaje. A moc pěkné. Poháry dostanou jak nejlepší 3 Frajeři a páry v obou turnajích tak také vítězové žebříčků ZF dvouhra a DZRT čtyřhra v rámci zimní sezóny. Singlový žebříček bez ohledu na výsledek v dubnovém finále vyhraje Štěpán Skrbek. O vítězi deblového žebříčku ale ještě stále není rozhodnuto. Finálové turnaje jsou bodovány dvojnásobným počtem bodů. Prvním párem v žebříčku je Milan Hahnel Vladimír Jalovecký s náskokem 775 bodů na pár Luděk Třešňák Miroslav Hlaďák a 925 bodů na pár Antonín Slavík Milan Soukup. K jistotě prvního místa v DZRT potřebuje pár Milan Hahnel Vladimír Jalovecký postoupit do semifinále dubnové čtyřhry. Vítěz turnaje, pokud vyhraje všechny turnajové zápasy může získat až 1800 bodů. Šanci zaútočit ze zadních pozic mají páry Marek Šedivý Roman Jenšovský a Luboš Skalka David Valdhans. Všechny tyto páry se turnaje určitě zúčastní. Bude to tedy finále jak se patří. Již nyní se na oba turnaje moc a moc těším.

14 Zpravodajství z turnaje úvodní komentář. Druhý turnaj smíšených párů v zimní halové sezóně 2014/15 je již za námi. Moc pěkný turnaj s partou nesmírně pohodových a sympatických mužů i žen. Turnaje smíšených párů jsou mezi rekreačními tenisty a tenistkami čím dál oblíbenější. Hráči i hráčky se na turnaje těší a poctivě se na ně chystají. Už při příchodu párů vládne výborná atmosféra. Jednotlivé páry často doprovázejí i jejich rodinní příslušníci, přátelé a kamarádi. Turnaje smíšených párů se stávají jak sportovní, tak zejména významnou společenskou událostí. Jednotlivé páry přivážejí na turnaj drobné dárky, které věnují svým soupeřům. Při zápasech vládne vždy dobrá nálada a páry si vzájemně přejí úspěch. Je radost být na takovém turnaji ve společnosti tolika skvělých lidí. Sobotní turnaj přinesl z jeho začátku potíže organizátorům z důvodu absence 2 původně přihlášených párů. Přesto se hned rozjela akce na získání dalších párů. Velmi si cením přístupu Lenky Fleklové, která ač měla doma rozdělaný úklid po malování bytu neváhala a přijela hrát. Navíc mě svému parťákovi přivezla i raketu a boty. Radost Lenky, z její účasti na turnaji byla veliká. Stejně tak Jana Hačecká se co poslední chvíle pokoušela zajistit ještě jeden pár. I takovéto situace ukazují, jak skvělá parta lidí naše soutěže hraje. Zvládnuté potíže jen dále utužují naší tenisovou partu. I přes počáteční těžkosti se turnaj odehrál. V čase 01:30 jsme s Mírou Hlaďákem jako poslední opouštěli areál. V dobré náladě a s veselou myslí. Děkuji všem párům za jejich účast a přínos turnaji! Byli jste všichni super a skvělí! Díky moc a v květnu 2015 na další smíšence

15 Po sportovní stránce měl turnaj výbornou úroveň. Je až neskutečné, jak zejména ženy válely tenis. Důkazem je i to, že jako muž jsem v zápasech obdržel od žen mimo jiné i 2 esa. Zápasy měly často vysokou herní úroveň. Vrcholem celého turnaje bylo finále. Velmi vyrovnané se spoustou skvělých výměn od obou párů. Vítězem turnaje se zcela zaslouženě stali Štěpán Skrbek Renata Krausová. Štěpán s Renatou již od základní skupiny nastartovali doslova spanilou jízdu až k celkové výhře. Na cestě do finále ztratily dohromady jen 3 gamy! Až ve finále narazily na těžkého soupeře, který jim zadarmo nedaroval ani míč. Štěpán s Renčou ale koncovku mače nakonec zvládli lépe než soupeř a díky tomu si odnášejí velké zlaté medaile. Velká pochvala pro Štěpána s Renčou. Do finále se po velkém úsilí probojovali David Valdhans Jana Hačecká. David s Janou ve skupině byli suverénní. Ve čtvrtfinále a v semifinále ale svedli 2 těžké tenisové bitvy. V semifinále vrátili prohru ze stejné fáze lednové smíšenky páru Luboš Balek Iva Dvořáková. Ve finále dlouho vzdorovali. Nakonec si odnášejí stříbrné medaile a to je pro tento velmi sympatický pár velký úspěch. Bronzové medaile si vybojoval pár Luboš Balek Iva Dvořáková. Luboš s Ivčou až do semifinále byli v turnaji velmi suverénní. Ve skupině ani jednou nezaváhali a ani ve čtvrtfinále neměli větší potíže s postupem do bojů o medaile. V semifinále ale po velkém boji nakonec nestačili na Davida s Janou. Neobhájili tak lednové prvenství. Zápas o bronzovou medaili zvládli s velkým přehledem.

16 Potvrdili tak svou vysokou kvalitu. Luboše s Ivčou musím moc pochválit za předvedenou hru a za skvělý přístup k celému turnaji. Do semifinále se probojoval pár Luděk Třešňák Dana Marhanová. Dana hned od začátku ukazovala všem svým soupeřům, že je opravdu výborná hráčka. Zle zatápěla zejména mužům, kteří byli často velmi překvapeni, jaké tenisové koule jim Dana na kurt posílá. Luděk s Danou dokázali postoupit do čtvrtfinále jako nejlepší pár z druhých míst. V soubojích o medaile se projevila delší herní absence u Dany, která tenis celou zimu nehrála. I tak ale skvělý výkon a klobouk dolů. Gratuluji páru za výborný úspěch, kterým postup mezi nejlepší 4 páry turnaje určitě je. Celkové 5. místo obsadil pár Petr Souček Ilona Suchá. Péťa s Ilčou ukázali vysokou herní kvalitu a jen velmi těsně a po velkém vzdoru nepostoupili do bojů o medaile. V těžké a nabité červené skupině i přes 2 prohry dokázali konkurovat velmi kvalitním soupeřům. V zápase o postup do semifinále sehráli vyrovnanou tenisovou bitvu. Škoda, že koncovka mače Péťovi s Ilčou nevyšla podle jejich představ a nedotáhli vedení 4:2 na gamy. Turnaj zakončili suverénní výhrou. Se svým výkonem mohou být Péťa s Ilčou určitě spokojení. Gratuluji páru k výborné hře a k celkově velmi aktivní bilanci v počtu vyhraných a prohraných gamů. Konečné 6. místo si po skvělé hře zajistili velmi sympatický pár Jaroslav Polák Mirka Čermáková. Jarda s Mirkou hráli první smíšenku v našich soutěžích. Nevyšel jim první turnajový mač. Pak ale změnili rozestavení a jejich výkon šel hodně nahoru.

17 Následující 2 mače dokázali vyhrát. Ve čtvrtfinále pak dlouho vzdorovali Davidovi s Janou. Svým soupeřům připravovali těžké situace a donutili je k maximální výkonu. Koncovka mače ale Jardovi s Mirkou nevyšla a do bojů o medaile se nedostali. Turnaj sice zakončili prohrou v zápase o 5. místo ale jinak s celkově vyrovnanou bilancí počtu výher a proher. Jardovi s Mirkou děkuji za jejich výkon v celém turnaji. Moc se mi Vaše hra líbila. V pořadí 7. párem se stali Pavel Košnar Jana Pajkrtová. Pavel s Janou hráli moc pěkně. Svým soupeřům vzdorovali, jak jen mohli. Ve čtvrtfinále narazili na nejlepší pár turnaje. Turnaj ale stejně jako některé další páry opouštějí s vyrovnanou bilancí. Poslední zápas o 7. místo zvládli velmi dobře a turnaj zakončili výhrou. Pavla s Janou musím pochválit za jejich výkon. Na další smíšence, která se bude konat již na venkovních kurtech budou mít zejména na antuce velké šance na velmi dobré výsledky. Celkové 8. místo obsadil pár Cyril Pomykal Jitka Zahrádková. Cyril s Jitkou odehráli určitě výborný turnaj. V zelené skupině vyhráli 2 mače. V osmifinále pak svedli obrovskou tenisovou bitvu, kterou vyhráli až ve zkrácené hře za stavu 6:6 na gamy. Ve čtvrtfinále se Cyrilovi s Jitkou již tolik nedařilo a do bojů o medaile se nedostali. Prohra v zápase o 7. místo pak pro Cyrila s Jitkou znamená celkově vyrovnanou zápasovou bilanci. Se svým výkonem ale mohou být určitě spokojeni. Získat 3 výhry v této konkurenci je výborný výsledek a velký úspěch. Cyril s Jitkou ukázali velkou kvalitu a v dalších turnajích mohou být určitě ještě úspěšnějším párem.

18 V pořadí 9. místo obsadil pár Ladislav Říha Klára Říhová. Láďa s Klárou z 5 odehraných zápasů získali 2 výhry a to je určitě velký úspěch! Výkon páru rostl zápas od zápasu. Ve skupině všem soupeřům vzdorovali a uhráli v ní 1x výhru. Osmifinále se Láďovi s Klárou nevyvedlo podle jejich představ. V posledním turnajovém mači ale dokázali vyhrát. Láďu s Klárou chci moc pochválit za předvedené výkony v zápasech celého turnaje. Oba mají velký potenciál dál se zlepšovat. Konečné 10. místo obsadil pár Mirek Jíra Olča Kadlasová. Míra s Olčou i přes 5 porážek odehráli velmi dobrý turnaj. Ve dvou zápasech prohráli jen velmi těsně 5:7 a 6:7. Mrzet je musí zejména prohraný tie break v osmifinálovém mači. Do čtvrtfinále měli opravdu blízko. Sportovní štěstí ale tentokrát nestálo na jejich straně. Je to škoda, ale i tak velká pochvala pro sympatický pár. Hra Míry s Olčou je velmi dobrá a pokud budou trpěliví, výsledky se dříve nebo později určitě dostaví. Těším se na jejich další účast na již venkovní smíšence. Celkové 11. místo obsadil pár Zdeněk Hykš Lenka Fleklová. Narychlo složený pár, který na turnaji původně vůbec neměl hrát. Zdeněk si navíc musel od Lenky půjčit i raketu a boty. Přesto se v zápasech snažili hrát co to šlo. Zejména Lenka ukazoval skvělé údery. I přes prohry 0:6 se pár ukázal v dobrém světle. V posledním mači již byl svému soupeři vyrovnaným soupeřem a gamy prohrával jen velmi těsně. Lence děkuji za přístup k turnaji a za ochotu přijet a pomoci organizaci turnaje v těžké situaci. Pár Michael Berger Angelika Bergerová do turnaje nenastoupil.

19 Závěrem bych rád poděkoval také hráčům, kteří v turnaji sice nehráli, přišli ale za námi povzbudit své kamarády a kamarádky. Poděkovat tak musím Standovi Křížkovi a Mírovi Hlaďákovi. Standa s Mírou si oba moc přáli na turnaji hrát. Standa, ačkoliv k nám přijel až z Bělé pod Bezdězem byl připraven nastoupit do turnaje. Bohužel jsme v situaci, kdy nám nedorazily 2 páry zvládli zajistit jen 1 ženu. Přesto děkuji Standovi za jeho ochotu a úžasný přístup k našim soutěžím. Stejně tak Míra Hlaďák si moc přál v turnaji hrát. Jeho tenisové partnerka Kamča Ajšmanová se ale zranila. Je to určitě škoda. Jsem ale moc rád, že i takoví tenisoví nadšenci jsou součástí naší tenisové rodiny. Určitě to mají u mě schované pro příští turnaje. Jakmile budu moci, určitě jim tento jejich přístup vynahradím. Stejně tak jsem nadšený z Lenky Fleklové a její ochoty přijet do rozehraného turnaje. Navíc ještě i půjčit parťákovi vybavení. I takové situace jako se stala na sobotní smíšence, nás mohou při organizaci soutěží potkat. Důležité ale je, že se v nich ukazuje síla naší party a celé tenisové rodiny. Spolupráce a soudržnost v těchto situacích je velmi důležitá a podporuje naší snahu o vybudování co nejlepší party mezi všemi účastníky a účastnicemi našich soutěží. Jsem moc rád, že jsem mohl být na turnaji s Vámi. Bylo mi s Vámi moc fajn! Díky Vám všem! Ať se Vám všem daří co nejvíc a ať se zase brzy uvidíme na dalším turnaji.

20 Dnešní komentář se bude věnovat hlavně Vám hráčům a hráčkám našich soutěží. Čím dál více se ukazuje, jak důležitá je zimní halová sezóna pro naše soutěže. Postupem doby se v zimních halových turnajích vystřídalo již velké množství hráčů i párů. Zvládli jsme již celkem 13 halových turnajů ve dvouhře i čtyřhře. Ve všech turnajích dosud nastoupilo 32 singlistů, 33 mužských deblových a 19 smíšených párů. Jsou to opravdu velká čísla. Zimní sezóna pomalu končí a my již pilně připravujeme jarní a letní sezónu. Počet hráčů, hráček i deblových párů bude určitě mnohem vyšší. Hlavní mužskou soutěž bude hrát již nyní 52 hráčů. Dále máme již 9 žen pro ženskou soutěž ve dvouhře. S optimismem proto hledíme do jarní a letní sezóny. Jedná se o první jarní a letní sezónu v tomto velkém areálu. Posbíráme nové poznatky a zkušenosti a zjistíme, jak v létě tento areál funguje. Také pro Vás, tenisty a tenistky bude novou zkušeností hrát takto velké a úspěšné soutěže v areálu U Ploučnice. Co je však nejdůležitější. I po přechodu ze Slovanky zůstala naše parta pohromadě. Scházíme se pravidelně i na zimních turnajích a to je opravdu super! A co víc! Čím častěji se hráči mohou vídat, tím lepší vztahy mezi nimi vznikají. Mám vždy radost z toho, když vidím, jak si společně na kurtech plácáte do dlaní, jak si povídáte, vítáte se a sledujete i sportovní přenosy. Je radost vidět tu partu hráčů a hráček, jak si jde spolu zahrát tenis a přitom si užít také trochu zábavy.

21 Ještě větší radost mám z toho, že se nám letos podaří rozjet dlouhodobou soutěž v ženské dvouhře. Vždy jsem si přál, aby ženy hrály naše soutěže. Bez žen by tenisová rodina nemohla být nikdy úplná. Jsem rád, že ženy postupně ztrácejí ostych a jdou si zahrát s ostatními ženami. To je obrovský posun dopředu. My se na oplátku budeme snažit ženám zajistit kromě pohárů i zajímavé věcné ceny. Jednu z žen jsme dokonce vzali do našeho organizačního týmu. A to není určitě všechno. Postupně si připravíme vše potřebné na založení Občanského sdružení. A také zde dostanou ženy velký prostor. Chvilku to ale potrvá. Nemůžeme řešit vše najednou. Nejprve potřebujeme ukončit zimní sezónu a nastartovat jaro a léto Jakmile budeme mít tyto věci hotové, začneme připravovat založení občanského sdružení. Nezisková organizace nám umožní ještě více rozvíjet náš projekt a získávat pro něj další podporu. Je dobře, že naše tenisová rodina existuje. Je fajn, že se spolu můžeme i nadále scházet a hrát tenis. A je super, že k sobě i nadále nacházíme cestu a chováme k sobě navzájem respekt. Mám z Vás všech opravdu velkou a upřímnou radost. Dáváte mě i celému organizačnímu týmu velké množství pozitivní energie. Bez Vás by žádné soutěže nevznikly. Vám všem děkuji za to, že můžeme pokračovat v rozvoji projektu Tenisová rodina v České Lípě a stále utužovat naši velkou tenisovou partu. Tenisové rodině zdar a sílu!

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera Červená Modrá Milan Hahnel Vladimír Jalovecký Marek Šedivý Roman Jenšovská Petr Souček Pavel Košnar Lukáš Mašek Ondra Nudera Stanislav Peřinka Daniel Jukl Ondra Holovčák Jaroslav Tomek Michael Berger st.

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Úvodní slovo. Zdeněk

Úvodní slovo. Zdeněk Kosmetika LF Úvodní slovo. Všem rekreačním tenistům a tenistkám přeji co nejlepší čtení dnešního zpravodaje. Dozvíte se v něm další nové informace. Jednou z nich je, že počet našich sponzorů se rozrostl

Více

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Jarní část tenisové sezóny je v plném proudu a ke slovu přišly soutěže družstev. Bývaly časy, kdy jsem se na tuto část tenisové sezóny velmi těšil.

Více

Modrá. Zelená. Červená. David Průša Jiří Hanka. David Drahota Martin Židlický. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Ladislav Motl Radek Bukovec

Modrá. Zelená. Červená. David Průša Jiří Hanka. David Drahota Martin Židlický. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Ladislav Motl Radek Bukovec Červená Modrá Zelená Milan Hahnel Vladimír Jalovecký David Drahota Martin Židlický David Průša Jiří Hanka Ladislav Motl Radek Bukovec Pavel Slejška Michal Horáček Petr Striž Jaromír Plíva Vlasta Kratochvíl

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Mužské žebříčky. Ženské žebříčky. Smíšené páry a týmová soutěž. Všechna

Více

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz VESECKÝ zpravodaj 2015-2016 TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl Adresa: Česká ul. 374, Liberec 25, 463 12 IČO: 46744681 Číslo účtu: 0980720379/0800 Email: info@badmintonvesec.cz, www.badmintonvesec.cz

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 11 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Vítám Vás při čtení dalšího čísla našeho časopisu TENISKA. Každé číslo našeho časopisu rozesílám do mnoha emailových schránek a vůbec jsem si neuvědomil,že

Více

Dům pro seniory v obci Hovězí

Dům pro seniory v obci Hovězí ročník XXVIII., číslo 2/2016 Dům pro seniory Vzdělávací projekt Den otevřených dveří - VaK Charita Sport / Stolní tenis / Badminton V ÚNORU KDYŽ SLUNKO HŘEJE, NA JAŘE SE DLOUHO NEROZESMĚJE Dům pro seniory

Více

Úvod k tenisové rodině.

Úvod k tenisové rodině. Úvod k tenisové rodině. Tenisová rodina začala vznikat v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě. Každým rokem se zvyšoval počet hráčů a účastníků našich soutěží a přibýval i počet jednodenních

Více

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz NÁVOD JAK NA TO autor: Josef Cvrček www.vydelavej-focenim.cz Důležité upozornění Pokud chcete z tohoto návodu dostat, co nejvíce, doporučuji se NEJPRVE podívat na video, které tento návod doprovází. Ve

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj Vám přináší jako vždy spoustu nových informací. Dozvíte se o výsledcích naší společné schůzky s nájemcem

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj je tak jako všechny předchozí plný důležitých informací. Dalším příspěvkem od Vás hráčů a hráček je pak

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice V dnešním zpravodaji, který jsem zpracovával s maximální zodpovědností najdete Mnoho nových

Více

BULLETIN HRANICKÉHO JUDA

BULLETIN HRANICKÉHO JUDA BULLETIN HRANICKÉHO JUDA Propracovali jsme se k druhému historickému bulletinu, takže první výstřel nebyl do prázdna. Vzhledem k tomu, že máme spoustu informaci, tak pojďme rovnou k věci a čtěte pozorně!

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Již takto dopředu sděluji všem hráčů a hráčkám, že dnešní zpravodaj přináší Vám všem zcela zásadní informace o další budoucnosti

Více

MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV. Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě.

MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV. Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě. ŠIPKAŘSKÝ ZPRAVODAJ MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU Číslo 3/2010 březen zdarma TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě. Do konce základní části

Více

Orientační časový harmonogram

Orientační časový harmonogram Orientační časový harmonogram??? Sraz zástupců organizačních výborů jednotlivých firem upřesní se dle příjezdu Čtvrtek, Pátek Návštěva pivovaru Kocour, Falkenštějn, Čokoládovna Čtvrtek do 18:00 Příjezd

Více

Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice rok 2009

Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice rok 2009 Velikonoční šachový turnaj Nové Hrady 20. 3. 2008 Grand Prix 2007/2008 Horní Stropnice 5. 4. 2008 Novohradská rošáda Nové Hrady 17. 5. 2008 1 Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice

Více

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA 22. - 23. 11. 2015

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA 22. - 23. 11. 2015 VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA. - 3.. 05... 05 ČESKÝ POHÁR JUNIOREK HRADEC KRÁLOVÉ Ve dnech... 05 pokračoval po předešlé kvalifikaci Český pohár juniorek prvním kolem. Pořadatelem je Slávia Hradec Králové,

Více

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Místo: Sokol Horní Počernice,Praha-9 Termín: 23. 25. 4. 2010 Účastníci: Basket Slovanka Praha Gaubová Zuzana-95 Bulíčková Klára-95 Procházková Andrea-95 Fryšová Veronika-95

Více

9.10. nás čekal první zápas nového cyklu ME naší skupiny, která byla přejmenovaná z 2A na 1B z důvodu lepšího marketingu. Tak to vysvětluje FIRA.

9.10. nás čekal první zápas nového cyklu ME naší skupiny, která byla přejmenovaná z 2A na 1B z důvodu lepšího marketingu. Tak to vysvětluje FIRA. Zpráva Česká republika vs. Polsko 9.10. nás čekal první zápas nového cyklu ME naší skupiny, která byla přejmenovaná z 2A na 1B z důvodu lepšího marketingu. Tak to vysvětluje FIRA. Zápasy pro tuto sezónu

Více

Letní noc na Práchovně.

Letní noc na Práchovně. ŘÍJEN 2015 Letní noc na Práchovně. Letní noc srpen 2015 Hasičské okrskové cvičení září 2015 2 Vážení spoluobčané, začátek posledního čtvrtletí každého roku je vždy období, kdy se jakoby dohání co je potřeba,

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

Leden 2015. 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz. Nazdar bratři a sestro,

Leden 2015. 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz. Nazdar bratři a sestro, Leden 2015 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz Nazdar bratři a sestro, doufám, že jste zdárně oslavili Vánoce i Silvestr! Skautská oslava Vánoc byla letos opravdu parádní a všichni si ji

Více

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a ROMSTAR NEWSLETTER ČERVEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 9 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Juniorské áčko má TITUL, béčko BRONZ. Muži bojovali až do konce, zbyli jim však jen brambory Plány pro příští rok?

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 3 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Letní sezóna 2013 klepe na dveře a bylo nutno udělat začátkem roku několik důležitých kroků. Leden je měsíc, kdy se hlásí družstva do soutěží řízených

Více

ME U 16 skupiny B v Tallinu

ME U 16 skupiny B v Tallinu ME U 16 skupiny B v Tallinu Turnaj Mistrovství Evropy kadetů (divize B) se konal ve dnech 9. - 20. srpna 2006 v Estonsku (Tallinn). Skupina A: Švédsko, Rakousko, Gruzie, Estonsko, Norsko Skupina B: Finsko,

Více

Okresní kolo středních škol v šachu

Okresní kolo středních škol v šachu Okresní kolo středních škol v šachu Kdy? 7. prosinec2015 Kde? SPŠS Vsetín O co šlo? V pondělí dne 7. prosince 2015 se na naší škole uskutečnilo okresní kolo středních škol v šachu. Zprávu o průběhu podal

Více

BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ. Z obsahu:

BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ. Z obsahu: BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ Číslo vánoční speciál rok 2014 Z obsahu: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Úvodní slovo Informace k budově obce v Sedlecku Akce v roce 2015 Oslavy 900. výročí obce Bušovice Advent v Bušovicích Vítání

Více

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev MaSo jaro 2013 Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev O soutěži MaSo spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol Praha + 10 Organizace o studenti

Více

ZPRAVODAJ OBECNÍHO ÚŘADU SUCHODOL 3/2015. Vážení občané, vážení čtenáři,

ZPRAVODAJ OBECNÍHO ÚŘADU SUCHODOL 3/2015. Vážení občané, vážení čtenáři, ZPRAVODAJ OBECNÍHO ÚŘADU SUCHODOL 3/2015 Vážení občané, vážení čtenáři, v tomto vydání zpravodaje se ve svém příspěvku budu snažit o podání informací za období třetího čtvrtletí. V období prázdnin, byla

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

8. ročník. aktualizovaná pravidla platná od 13. 2. 2013

8. ročník. aktualizovaná pravidla platná od 13. 2. 2013 8. ročník aktualizovaná pravidla platná od 13. 2. 2013 Všeobecné informace 1. SQ Liga (dále jen SQL) je klubová soutěž jednotlivců, kterou hrají muži a ženy dohromady. Přihlásit se mohou hráči všech výkonnostních

Více

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský I když od eliminačního turnaje florbalových mladíků na vítkovské "zééšce" utekl už nějaký ten pátek, nedá mi, abych se v krátkém komentáři nevrátil v čase a seznámil vás, naše čtenáře školních stránek,

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

Křížový úder kros. Jak dokonale zvládnout Squash. Forhendový kros

Křížový úder kros. Jak dokonale zvládnout Squash. Forhendový kros Křížový úder kros Tento úder slouží k přenesení hry z levé části kurtu do pravé a naopak. Dá se hrát jak z přední, tak i ze zadní části kurtu. Tento úder má tu výhodu, že je při něm vysoká pravděpodobnost

Více

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE TJ SOKOL SRUBY Kompletní info z fotbalového klubu Sezóna 2013-2014 -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE -Tabulka a přehled nadcházejících utkání -Mistrovská utkání Semanín a D.Dobrouč

Více

D.Poslední dobrou zprávou byla informace z Krajského úřadu v Brně, který nám přislíbil 133 tis. Kč na vybudování a opravy obecních komunikací.

D.Poslední dobrou zprávou byla informace z Krajského úřadu v Brně, který nám přislíbil 133 tis. Kč na vybudování a opravy obecních komunikací. Vážení a milí občané, nemůžeme si stěžovat, že by letošní jaro bylo fádní, bez zajímavých nebo dokonce mimořádných událostí. Pokusíme se vám všechny nové věci přiblížit a informovat vás o nich v tomto

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkně uběhlo. Dětem skončily prázdniny, nám ostatním zase dny volna a odpočinku. Především srpen se povedl, opět byla plně využita naše upravená požární nádrž, nezahálelo

Více

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě ZÁPASOVÝ PROGRAM Jan Zahalka: Stále jsme na cestě Boleslavské tažení play-off dnes začíná! V Boleslavi chodí na extraligu nejvíc florbalových fanoušků! 1. zápas ČF play-off florbalové AutoCont extraligy

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V úterý 10. 11. se v hale základní školy konal již 5. tedy půlkulatý ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol,

Více

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané,

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané, ÚVODNÍK Vážení spoluobčané, rád bych Vám všem popřál hezký a pohodový podzim, bez zbytečných problémů. Jsou však věci v naší obci, které mě jako občana a potažmo i jako zastupitele trápí. Především je

Více

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO)

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO) INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU Z jednání rady obce (RO) RO schválila uzavření smlouvy o věcném břemeni s ČEZ Distribuce, a.s., na p. č. 2088/3 ost. plocha a p. č. 2088/7 ost. plocha pro stavbu přípojka podzemního

Více

o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva

o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva 2005 Úvodní slovo Vážený čtenáři, dostává se Vám do rukou historicky první výroční zpráva občanského sdružení For-Teenager Apel, které v Jičíně poskytuje sociální

Více

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009 XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT 13. června 2009 Vážení sportovní přátelé, kolegyně a kolegové, vítáme Vás na XXII. celopodnikových

Více

DROUŽKOVICKÝ SETKÁVACÍ INFORMÁTOR

DROUŽKOVICKÝ SETKÁVACÍ INFORMÁTOR DROUŽKOVICKÝ SETKÁVACÍ INFORMÁTOR č. 3 / duben 2016 Všichni naši milí, kdo nás trošku sledujete ať už z povzdálí nebo s námi jakkoliv spolupracujete, určitě víte, že zajistit plynulý chod komunitního centra

Více

Výroční zpráva Církevní speciální školy Diakonie ČCE Čáslav

Výroční zpráva Církevní speciální školy Diakonie ČCE Čáslav Výroční zpráva Církevní speciální školy Diakonie ČCE Čáslav 2004 Chválu vzdejte Hospodinu, protože je dobrý, jeho milosrdenství je věčné. Amen. Vážení rodiče, vážení spolupracovníci, vážení přátelé, dovolte

Více

Prověřovací cvičení Hasičských jednotek

Prověřovací cvičení Hasičských jednotek 2/2014 Vážení čtenáři, je mi potěšením Vás přivítat u dalšího čísla našeho Zpravodaje. V tomto vydání Vás budu více než jindy žádat o spolupráci, reakci, nápady nebo jiné aktivní zapojení se do dění v

Více

MY JSME LUDGEŘOVICE 3!!!

MY JSME LUDGEŘOVICE 3!!! Zpravodaj naší školičky MY JSME LUDGEŘOVICE 3!!! ZŠ a MŠ Ludgeřovice www.zsludgerovice.cz Vážení čtenáři, opět Vám přinášíme souhrn toho nejdůležitějšího, co se událo a co se naopak chystá. Věříme, že

Více

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu:

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu: Z á p i s z valné hromady Západočeského badmintonového svazu, o.s. konané 3. června 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: zástupci

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 0 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Dobrý den, od letošního roku jsem se rozhodl, že trošku změním model informovanosti všech příznivců našeho tenisového oddílu i žáku TŠ. Všechny informace

Více

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás oslovit jménem korfbalového týmu KORFBAL KLUB BRNO, který patří mezi nejstarší, největší a nejúspěšnější korfbalové oddíly v České republice. Rádi bychom Vám

Více

Z Chorvatska vezeme medaile

Z Chorvatska vezeme medaile Z Chorvatska vezeme medaile Jsou za námi další, již XXIV.Mezinárodní salesiánské hry, které se konaly v chorvatském Zagrebu. Již tradičně několik let Česká republika vyslala své nejlepší stolní tenisty,

Více

Mistrovství světa juniorů v rybolovné technice ve Švédsku ( Malmö) 7.-10.7.2005

Mistrovství světa juniorů v rybolovné technice ve Švédsku ( Malmö) 7.-10.7.2005 Mistrovství světa juniorů v rybolovné technice ve Švédsku ( Malmö) 7.-10.7.2005 Vrcholným mezinárodním závodem juniorů v rybolovné technice je každým rokem pořádané mistrovství Evropy nebo světa. Od 7.

Více

Přijeli jsme na tábor asi v 17 hodin a Upírovo strejda s Upírem a Žralokem už tam byli a sekali trávu sekačkou, co byla Upírovo strejdy, protože tu

Přijeli jsme na tábor asi v 17 hodin a Upírovo strejda s Upírem a Žralokem už tam byli a sekali trávu sekačkou, co byla Upírovo strejdy, protože tu Přijeli jsme na tábor asi v 17 hodin a Upírovo strejda s Upírem a Žralokem už tam byli a sekali trávu sekačkou, co byla Upírovo strejdy, protože tu sekačku, co měl vždycky Jarda půjčenou přes Peprníka

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD 1.1.2014 Stránka 1 z 50 SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČASQ SOUTĚŽNÍ ŘÁD I. ŘÍDÍCÍ ORGÁNY SOUTĚŽÍ Čl.1-2 soutěžní komise a komise vrcholového sportu Čl.1

Více

Pohár Ohře 2005 - celkové pořadí (součet umístění z obou závodů):

Pohár Ohře 2005 - celkové pořadí (součet umístění z obou závodů): Pohár Ohře 2005 - celkové pořadí (součet umístění z obou závodů): 1. Radek Řičica (Klatovy) 7 (2435) 2. Jan Mikač (Sokolov) 7 (2412) 3. Josef Král (Holýšov) 8 4. František Čáha (Praha) 10 5. Pavel Skála

Více

HODNOCENÍ SOUTĚŽE Kategorie U9, oblastní přebor Čechy, sezona 2014/2015

HODNOCENÍ SOUTĚŽE Kategorie U9, oblastní přebor Čechy, sezona 2014/2015 RUGBY CLUB TATRA SMÍCHOV HODNOCENÍ SOUTĚŽÍ V SEZÓNĚ 2014/2015 RUGBY CLUB TATRA SMÍCHOV, o.s. VYJÁDŘENÍ TRENÉRŮ PŘÍSLUŠNÝCH KATEGORIÍ V Praze dne 2. 7. 2015 Kancelář: Adresa hřiště: Pod Homolkou 172/38

Více

Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu

Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu Tinky.cz Game: Dnes předáme mercedes Podpisová karta uvnitř zápasový program 14. kolo Tipsport Superligy Technology Florbal MB vs. 1. SC Vítkovice Oxdog 15.

Více

PŘÍSLOVÍ 1) Řekni mi, co čteš, a já Ti povím, kdo jsi. ( anglické přísloví ) 2) Cizí chyby máme na očích, svoje však za zády. ( arabské přísloví )

PŘÍSLOVÍ 1) Řekni mi, co čteš, a já Ti povím, kdo jsi. ( anglické přísloví ) 2) Cizí chyby máme na očích, svoje však za zády. ( arabské přísloví ) OBSAH : 1. Úvod 5. Sport 2. Informační pelmel 6. Slovo mají čtenáři 3. Zprávy z obecního úřadu 7. Závěr 4. Kultura ÚVODEM Nejkrásnější měsíce v roce skončily, léto je pryč. Děti už zase vytáhly své aktovky

Více

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 III. ročník (18. červenec 2015) www.ledenickasportovni.cz Obsah: Část A obecné informace Část B systém turnaje Část C pravidla Část D týmy Část E doplňující

Více

Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století

Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století Několik turnajů se konalo již v 90. letech 20. století na umělém hřišti v Olšinkách. Každoroční tradicí se staly od roku 2002. Hrálo

Více

TC Dvůr Králové nad Labem

TC Dvůr Králové nad Labem TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz TC Dvůr Králové nad Labem 1 TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz

Více

10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno

10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno 10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno Co nás čeká v červnu a o prázdninách? 4.6. Oddílovka 5.-7.6. Pleskoty v Českém Ráji (závěrečný turnaj ve víceboji)

Více

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům Máme za sebou půlku sezóny 2014/2015 a já si pokládám otázku čeho jsme jako klub dosáhli, zda se něco zlepšilo, či naopak zhoršilo. Nejdříve bych to rozdělil na naše věkové kategorie, jelikož míra zlepšení

Více

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2011: Ročník 7. Číslo 6. OKRESNÍ P EBOR Ř FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2011/2012 FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA 5. kolo Sobota 17.09.2011 v 16 00 hodin Pro toto utkání

Více

č.03 Ročník 2014-2015 4.října 2014

č.03 Ročník 2014-2015 4.října 2014 č.03 Ročník 2014-2015 4.října 2014 V prvních třech kolech našich soutěží se několikrát stalo, že Zápis o utkání nebyl zaslán v příslušném formátu xls., ale místo toho v novějším formátu xlsx. Vše je sice

Více

Historie dámského tenisového oblečení (1890 2008) Michal Bayerl

Historie dámského tenisového oblečení (1890 2008) Michal Bayerl Historie dámského tenisového oblečení (1890 2008) Michal Bayerl Tenis má velmi dlouhou tradici a hraje se již stovky let. Avšak v podobě tak jak ho známe dnes se hraje zhruba 130 let. Od té doby prošel

Více

Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006

Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006 Zpravodaj Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006 Obsah: strana 2 Župní turnaj ve stolním tenise D. Loučky strana 3 Vyhodnocení stolního tenisu jaro 2006 strana 4 Den sportu pro všechny

Více

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce 1. Zpravodaj Cotkytle en, listopad, prosinec, 4/2003 říj Z obsahu zpravodaje:? Události v obci?? Co nového v obci?? Co připravujeme?? Kultura v obci? Socha sv. Jana Nepomuckého Podzimní práce na polích

Více

* 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 *

* 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 * LETÁK INFORMAČNÍ LISTOPAD 2011 * 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 * Z jednání rady obce ve dnech 2.11., 16.11 a 28.11.2011 - RO projednala a schválila cenu za pronájem pozemkové parcely č. 1740/17 o výměře 155 m2

Více

Město Touškov Tlumačov

Město Touškov Tlumačov TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj 31.8.2014 Cena zpravodaje 30 Kč Vážení fotbaloví fanoušci, Vítáme Vás na prvním mistrovském zápase v nové sezóně 2014/2015 v domácím prostředí. Po nevydařené

Více

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN V SOUTĚZNÍM ROČNÍKU Za Okresní fotbalový svaz Jičín Jan Šotek v.r. předseda VV OFS Jičín Pavel Kozák, v.r. předseda STK OFS Jičín 1. Struktura soutěží mládeže

Více

Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže

Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže ve stolním tenise dne 4. března 05 v Brně V sobotu 4. března 05 se konal

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2006 / 2007. MOZAIKOVNÍK školní rok 2006 / 2007. ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2006 / 2007. MOZAIKOVNÍK školní rok 2006 / 2007. ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou GSM: 739 007 826 e-mail: info@zsmozaika.info web: www.zsmozaika.info - 12 - ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2006/2007 Zahájení školního roku: 4. září

Více

MT Global Challenge v Pule

MT Global Challenge v Pule MT Global Challenge v Pule Po krátké dovolené, kterou hráčky měly, jsme se sešli v pátek 13. 7. ve večerních hodinách v Brně. Druhý den ráno jsme jeli do slovinského Mariboru, kde jsme odehráli utkání

Více

1. BAZILIŠEK. (Původní název AMÉBA ) Dvůr, hřiště, lesní prostranství, louka. Cíle

1. BAZILIŠEK. (Původní název AMÉBA ) Dvůr, hřiště, lesní prostranství, louka. Cíle 1. BAZILIŠEK (Původní název AMÉBA ) Žádný Žádné Dvůr, hřiště, lesní prostranství, louka 20 minut Hráči vytvoří 2 skupiny (vymyslet názvy viz Harry Potter). Každá skupina tvoří buňku. Stěnu vytvoří hráči,

Více

1 Řepnický zpravodaj leden 2004

1 Řepnický zpravodaj leden 2004 1 Řepnický zpravodaj leden 2004 Vážení spoluobčané! Stojíme na prahu nového roku, kdy každý bilancuje rok minulý a dává si předsevzetí do roku příštího. O to bychom se chtěli pokusit i my. V minulém roce

Více

Organizační styl našich soutěží.

Organizační styl našich soutěží. Organizační styl našich soutěží. Dlouhodobé indivividuální soutěže - dvouhra a čtyřhra muži a ženy + smíšená čtyřhra. Základem všech naší organizace jsou dlouhodobé soutěže. Pořádány jsou již od roku 2012.

Více

V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk,

V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk, V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk, příspěvková organizace Sport Hluk a občanské sdružení TJ Spartak

Více

KOLÉBKA RENESANCE. (Die Wiege der Renaissance)

KOLÉBKA RENESANCE. (Die Wiege der Renaissance) KOLÉBKA RENESANCE (Die Wiege der Renaissance) Hanno Kuhn Wilfried Kuhn Počet hráčů: 2-4 Věk: od 12 let Délka hry: 45-60 min Herní materiál 36 historických událostí Poznámka: Texty událostí mají různou

Více

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015 USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015 Zastupitelstvo obce Dolní Domaslavice schvaluje - program 9. zasedání - ověřovatele zápisu: M. Chrobočková, M. Junga -

Více

Děti ze ZŠ Dr. Fr. L. Riegra pomáhají lidem

Děti ze ZŠ Dr. Fr. L. Riegra pomáhají lidem 11. ročník, 5. číslo, 20. ledna 2007, školní rok 2006/07 Školní časopis Řecká 564 na houpačce vydává redakční tým VěŠáK ve spolupráci s Občanským sdružením rodičů a přátel ZŠ Dr. F. L. Riegra Semily ONA

Více

CHARITA ZLIV VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

CHARITA ZLIV VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 CHARITA ZLIV VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O CHARITĚ ZLIV ZA ROK 2012 Název organizace: Charita Zliv Sídlo organizace: Náměstí Míru 10, 373 44 Zliv Statutární zástupce: Mgr. Daniela Werbynská Laschová

Více

Posláním občanského sdružení Portus Prachatice je dlouhodobá a celistvá péče o děti, dospívající a mladé dospělé v rámci jejich plnohodnotného

Posláním občanského sdružení Portus Prachatice je dlouhodobá a celistvá péče o děti, dospívající a mladé dospělé v rámci jejich plnohodnotného Posláním občanského sdružení Portus Prachatice je dlouhodobá a celistvá péče o děti, dospívající a mladé dospělé v rámci jejich plnohodnotného začleňování do společnosti. Zároveň je však snahou o.s. Portus

Více

Intervalové stromy. Představme si, že máme posloupnost celých čísel p 0, p 1,... p N 1, se kterou budeme. 1. Změna jednoho čísla v posloupnosti.

Intervalové stromy. Představme si, že máme posloupnost celých čísel p 0, p 1,... p N 1, se kterou budeme. 1. Změna jednoho čísla v posloupnosti. Intervalové stromy Představme si, že máme posloupnost celých čísel p 0, p 1,... p N 1, se kterou budeme průběžně provádět tyto dvě operace: 1. Změna jednoho čísla v posloupnosti. 2. Zjištění součtu čísel

Více

Ledeč nad Sázavou SK Slavoj Polná 10:8 Vaněk Radim 3,5 Šejstal Adolf 2,5 Hladík Jiří 1,5 Krčál Petr 0,5

Ledeč nad Sázavou SK Slavoj Polná 10:8 Vaněk Radim 3,5 Šejstal Adolf 2,5 Hladík Jiří 1,5 Krčál Petr 0,5 SPORT VOLEBJAL Výsledky - Ženy KP I.třídy tabulka 06/07 P Družstvo Ut. V P sety B. 1. Humpolec 28 23 5 74 26 51 2. Polná 28 23 5 74 28 51 3. Třebíč 28 19 9 67 45 47 4. Pelhřimov 28 12 16 48 55 40 5. Dobronín

Více

Klubové setkání květen 2007 na Plumlově

Klubové setkání květen 2007 na Plumlově Klubové setkání květen 2007 na Plumlově Letošní klubové setkání kareláků a lajek se pro loňský velký úspěch opět konalo na Plumlově v autokempu Žralok ve dnech 25. 27.5.2007 Protože bylo naplánováno mnoho

Více

Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004

Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004 Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004 Z obsahu zpravodaje: Události v obci, co nového v obci, co připravujeme, kultura v obci. Vystoupení dětí ZŠ Cotkytle. I když

Více

VŠERUBÁČEK. Školní časopis č. 32 pro žáky, rodiče a přátele školy. Leden květen 2016

VŠERUBÁČEK. Školní časopis č. 32 pro žáky, rodiče a přátele školy. Leden květen 2016 VŠERUBÁČEK Školní časopis č. 32 pro žáky, rodiče a přátele školy. Leden květen 2016 Ahoj moji kamarádi, letos naposledy se k Vám hlásím Máme tady jarní besídku, kde se s námi loučí naši páťáci. Byl to

Více

RYCHNOVSKÁ UNET HOKEJOVÁ LIGA

RYCHNOVSKÁ UNET HOKEJOVÁ LIGA RYCHNOVSKÁ UNET HOKEJOVÁ LIGA 2013/2014 ROČENKA 2013/2014 PARTNEŘI Generální partner Společnost Coma Polička, poskytovatel internetového připojení v síti UNET. Kvalitní internetové připojení. www.unet.cz.

Více