SK Strakonice Pan David Faja Strakonice Česká republika. Vídeň, 17. září Předmět: Vaše žádost o informace k turnaji Italy Cup

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SK Strakonice Pan David Faja 386 01 Strakonice Česká republika. Vídeň, 17. září 2012. Předmět: Vaše žádost o informace k turnaji Italy Cup"

Transkript

1 SK Strakonice Pan David Faja Strakonice Česká republika Vídeň, 17. září 2012 Předmět: Vaše žádost o informace k turnaji Italy Cup Vážený pane Fajo, v příloze Vám zasílám Vámi vyžádané informace o turnaji Italy Cup ve městě Rimini. Naleznete zde informace o turnaji, ubytování, všeobecné informace a přihlašovací formulář. Doufám, že Vám i Vašemu týmu tímto způsobem mohu poskytnout podrobný náhled na Vámi vybraný turnaj z naší nabídky. Abychom se vyvarovali případných nedorozumění, ráda bych Vás upozornila na to, že nabídka je podmíněna dostupností v době objednávky. Telefonicky nebo přes nás můžete požádat o jednorázovou nezávaznou rezervaci po dobu maximálně 14 dnů. Ráda se s Vámi v blízké době spojím, abychom pohovořili o naší nabídce. Pokud byste měli otázky ještě předtím, neváhejte mě kontaktovat telefonicky nebo em. S pozdravem Katarína Horská k.horska@euro-sportring.org Telefon:

2 Turnaj Italy Cup Místo konání Rimini Datum konání Ubytování # IT47N005/Hotels 2* Rimini Pokud hledáte živější místa v oblasti Rimini, budou vám tyto hotely vyhovovat. Tyto dvojhvězdičkové hotely se nacházejí v Rimini a okolí. Všechny hotely leží poblíž pláže a/nebo bulváru Lungomare. Ve všech hotelech je recepce, jídelna a bar. Vzdálenost od Italy Cup: max. 25 km. Jídelna/bar, parkoviště a televizní místnost. Pokoje: Všechny pokoje mají jednoduše zařízenou koupelnu se záchodem, umývadlem a sprchou. Všechny pokoje jsou vybaveny telefonem. V pokojích pro 2 osoby jsou dvě postele nebo dvojlůžko, v pokojích pro více osob mohou být rovněž patrové postele. - Název ubytovacího zařízení bude znám 2 týdny před příjezdem. - Kauce: 200 za skupinu # IT47N006/Hotels 3* Rimini Pokud hledáte živější místa v oblasti Rimini, budou vám tyto hotely vyhovovat. Tyto tříhvězdičkové hotely se nacházejí v Rimini a okolí. Všechny hotely leží poblíž pláže a/nebo bulváru Lungomare. Ve všech hotelech je recepce, jídelna a bar. Vzdálenost od Italy Cup: max. 25 km. Hotely v Rimini mají jídelnu/bar, malé parkoviště, televizní místnost a terasu. Pokoje: Všechny pokoje mají jednoduše zařízenou koupelnu se záchodem, umývadlem a otevřenou sprchou. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí a telefonem. V pokojích pro 2 osoby jsou dvě postele nebo dvojlůžko, v pokojích pro více osob mohou být rovněž patrové postele. - Název ubytovacího zařízení bude znám 2 týdny před příjezdem. - Kauce: 200 za skupinu # IT47N008/Hotels 2* Cesenatico Pokud hledáte tišší a klidnější lokalitu, je Cesenatico pravou volbou pro Vás. Tyto dvouhvězdičkové pokoje se nachází poblíž pláže a/nebo bulváru. Cesenatico je známé díky svému přístavu, který roku 1502 navrhl Leonardo da Vinci. Ve městě můžete najít množství barů, restaurací. teras a zábavních podniků. Vzdálenost od Italy Cup: max. 25 km. Služby: všechny pokoje disponují jídelnou a většina i barem, televizní místností a terasou. Ubytování: všechny pokoje jsou vybaveny jednoduchou koupelnou s WC, umyvadlem a sprchovým koutem. V pokojích se nachází televize a telefon, ve dvojlůžkových pokojích jsou jednolůžka, nebo dvojlůžko, ve vícelůžkových pokojích mohou být i patrová lůžka.

3 - Kauce: 200 za skupinu # IT47N010/Hotels 2* Riccione Pokud hledáte tišší a klidnější místo, je Riccione ideální volbou. Tyto dvouhvězdičkové hotely se nachází v okolí Riccione poblíž pláže a/nebo bulváru. V Riccione můžete najít ty nejlepší pláže a slavnou nákupní ulici Viale Ceccarini. Ve městě se nachází množství různých barů, restaurací, teras a zábavních podniků. Vzdálenost od Italy Cup: max. 15 km. Služby: všechny pokoje disponují jídelnou a většina i barem, televizní místností a terasou. Ubytování: všechny pokoje jsou vybaveny jednoduchou koupelnou s WC, umyvadlem a sprchovým koutem. V pokojích se nachází televize a telefon, ve dvojlůžkových pokojích jsou jednolůžka, nebo dvojlůžko, ve vícelůžkových pokojích mohou být i patrová lůžka. - Kauce: 200 za skupinu Doprava Vlastní doprava Postaráte se o vlastní dopravu jak do destinace, tak i v místě turnaje. Více informací naleznete v dokumentu Všeobecné podmínky. Upozornění: na Vaši žádost Vám rádi zabezpečíme také ubytování a stravování pro Vaše řidiče. V tom případě musí být řidiči nahlášeni jako běžní účastníci. Účastnické poplatky za osobu (v CZK) # IT47N005/Hotels 2* Rimini Stravování Doba pobytu nocí Cena (bez 2 Plná penze &4 Plná penze # IT47N006/Hotels 3* Rimini Stravování Doba pobytu nocí Cena (bez 2 Plná penze &4 Plná penze # IT47N008/Hotels 2* Cesenatico Stravování Doba pobytu nocí Cena (bez 2 Plná penze &4 Plná penze

4 # IT47N010/Hotels 2* Riccione Stravování Doba pobytu nocí Cena (bez 3&4 Plná penze Plná penze typů pokojů naleznete v dokumentu Všeobecné informace. Různé - Registrační poplatek (CZK 3750,00)

5 PŘIHLÁŠKA Zaškrtněte prosím Turnaj Italy Cup Místo konání Rimini SK Strakonice Pan David Faja Ref.Nr: CZ38F Datum konání G13/ U11/ U U G U U W-O Open G U U x Registrační poplatek (CZK 3750,00 za tým) Vlastní doprava Os. automobily/ minibusy Autobus Jiná doprava:... Předpokládaný čas příjezdu: hod. Doprava zajištěna Euro-Sportringem Kombinovaný autobus Samostatný autobus Místo a čas odjezdu: Adresa / Telefon: Ubytování # IT47N005/Hotels 2* Rimini Stravování Doba pobytu nocí osob Složení skupiny 2 Plná penze &4 Plná penze # IT47N006/Hotels 3* Rimini Stravování Doba pobytu nocí osob Složení skupiny 2 Plná penze &4 Plná penze # IT47N008/Hotels 2* Cesenatico Stravování Doba pobytu nocí osob Složení skupiny 2 Plná penze

6 3&4 Plná penze # IT47N010/Hotels 2* Riccione Stravování Doba pobytu nocí osob Složení skupiny 3&4 Plná penze Plná penze Zde prosíme uvést případné poznámky a přání: K této přihlášce je potřeba přiložit doklad o úhradě registračního poplatku CZK 3750,00 za tým a zálohy ve výši 25% z celkové částky. V případě, že závazná rezervace se realizuje v době míň než 8 týdnů před konáním turnaje, je potřeba uhradit s rezervací celou částku. Více k tématu plateb najdete v dokumentu Všeobecné informace. Potvrzení Níže podepsaný potvrzuje ve jméně klubu SK Strakonice, že se obeznámil se všeobecnými a obchodními podmínkami Euro-Sportringu a akceptuje je. Dále potvrzuje, že na účet Číslo účtu: /5400, Název banky: RBS Praha, Majitel účtu: Stichting Euro-Sportring uhradil zálohu s následujícími údaji: SK Strakonice / CZ38F Jméno: Podpis: Místo/Datum: Přihlašovací formulář prosíme zaslat na adresu: Katarína Horská, Euro-Sportring Central Europe, Praterstraße 60/2/25, 1020 Wien, Rakousko. Můžete nám ho doručit také faxem ( ) nebo em (k.horska@euro-sportring.org).

7 SK Strakonice Pan David Faja Strakonice Česká republika Vídeň, 17. září 2012 Předmět: Vaše žádost o informace k turnaji Copa Catalunya Vážený pane Fajo, v příloze Vám zasílám Vámi vyžádané informace o turnaji Copa Catalunya ve městě Blanes - Tordera. Naleznete zde informace o turnaji, ubytování, všeobecné informace a přihlašovací formulář. Doufám, že Vám i Vašemu týmu tímto způsobem mohu poskytnout podrobný náhled na Vámi vybraný turnaj z naší nabídky. Abychom se vyvarovali případných nedorozumění, ráda bych Vás upozornila na to, že nabídka je podmíněna dostupností v době objednávky. Telefonicky nebo přes nás můžete požádat o jednorázovou nezávaznou rezervaci po dobu maximálně 14 dnů. Ráda se s Vámi v blízké době spojím, abychom pohovořili o naší nabídce. Pokud byste měli otázky ještě předtím, neváhejte mě kontaktovat telefonicky nebo em. S pozdravem Katarína Horská k.horska@euro-sportring.org Telefon:

8 Turnaj Copa Catalunya Místo konání Blanes - Tordera Datum konání Ubytování # ES08N002/Hotel Hotels 3* Maresme Typ: Standardně zařízené (***) hotely turistické třídy v některém z hlavních přímořských letovisek na pobřeží Costa Maresme / Costa Brava. Hotely se nacházejí poblíž živých nákupních uliček a pobřežního bulváru. V závislosti na dané lokalitě se vzdálenost do Barcelony pohybuje mezi 55 a 75 kilometry. Vzdálenost od Copa Catalunya: max. 28 km. : Hotely nabízejí následující vybavení: restaurace, bar, lobby, recepce, terasa, venkovní plavecký bazén a bar u bazénu. Pokoje: V hotelech jsou pokoje se sprchou a/nebo vanou a se záchodem, převážně i s balkónem. - Hotely jsou vybaveny vytápěním a klimatizací ve společných prostorech. - Názvy hotelů budou známy 2 týdny před příjezdem. - Kauce: 10 za osobu # ES08N003/Hotel Hotels 2* Maresme Typ: Jednoduše zařízené (**) hotely turistické třídy v některém z hlavních přímořských letovisek na pobřeží Costa Maresme / Costa Brava. Hotely se nacházejí poblíž živých nákupních uliček a pobřežního bulváru. V závislosti na dané lokalitě se vzdálenost do Barcelony pohybuje mezi 55 a 75 kilometry. Vzdálenost od Copa Catalunya: max. 28 km. : Hotely nabízejí následující vybavení: restaurace, bar, lobby, recepce, terasa, venkovní plavecký bazén a bar u bazénu. Pokoje: V hotelech jsou pokoje se sprchou a/nebo vanou a se záchodem, převážně i s balkónem. - Bez vytápění a klimatizace. - Adresa hotelu bude oznámena po příjezdu. - Kauce: 10 za osobu Doprava Vlastní doprava Postaráte se o vlastní dopravu jak do destinace, tak i v místě turnaje. Více informací naleznete v dokumentu Všeobecné podmínky. Upozornění: na Vaši žádost Vám rádi zabezpečíme také ubytování a stravování pro Vaše řidiče. V tom případě musí být řidiči nahlášeni jako běžní účastníci.

9 Účastnické poplatky za osobu (v CZK) # ES08N002/Hotel Hotels 3* Maresme Stravování Doba pobytu nocí Cena (bez 3&4 Plná penze Plná penze &4 Plná penze # ES08N003/Hotel Hotels 2* Maresme Stravování Doba pobytu nocí Cena (bez 3&4 Plná penze Plná penze &4 Plná penze typů pokojů naleznete v dokumentu Všeobecné informace. Různé - Registrační poplatek (CZK 3750,00 za tým) - Doprava letište Barcelona - hotel (cen za osobu) CZK Doprava letište Girona - hotel (cen za osobu) CZK Transfer hotel-sportovní areál (cena za osobu) CZK Doprava hotel - letište Barcelona (cena za osobu) CZK Doprava hotel - letište Girona (cena za osobu) CZK Výlet do Barcelony vcetne návštevy stadionu Camp Nou (cena za osobu) CZK 660

10 PŘIHLÁŠKA Zaškrtněte prosím Turnaj Copa Catalunya Místo konání Blanes - Tordera SK Strakonice Pan David Faja Ref.Nr: CZ38F Datum konání G U U W-O Open G U U U11/ U U x Registrační poplatek (CZK 3750,00 za tým) Vlastní doprava Os. automobily/ minibusy Autobus Jiná doprava:... Předpokládaný čas příjezdu: hod. Doprava zajištěna Euro-Sportringem Kombinovaný autobus Samostatný autobus Místo a čas odjezdu: Adresa / Telefon: Ubytování # ES08N002/Hotel Hotels 3* Maresme Stravování Doba pobytu nocí osob Složení skupiny 3&4 Plná penze Plná penze &4 Plná penze # ES08N003/Hotel Hotels 2* Maresme Stravování Doba pobytu nocí osob Složení skupiny 3&4 Plná penze Plná penze &4 Plná penze Různé x Doprava letište Barcelona - hotel (cen za osobu) CZK 295,00 x Doprava letište Girona - hotel (cen za osobu) CZK 295,00

11 x Ttransfer hotel-sportovní areál (cena za osobu) CZK 735,00 x Doprava hotel - letište Barcelona (cena za osobu) CZK 295,00 x Doprava hotel - letište Girona (cena za osobu) CZK 295,00 x Výlet do Barcelony vcetne návštevy stadionu Camp Nou (cena za osobu) CZK 660,00 Zde prosíme uvést případné poznámky a přání: K této přihlášce je potřeba přiložit doklad o úhradě registračního poplatku CZK 3750,00 za tým a zálohy ve výši 25% z celkové částky. V případě, že závazná rezervace se realizuje v době míň než 8 týdnů před konáním turnaje, je potřeba uhradit s rezervací celou částku. Více k tématu plateb najdete v dokumentu Všeobecné informace. Potvrzení Níže podepsaný potvrzuje ve jméně klubu SK Strakonice, že se obeznámil se všeobecnými a obchodními podmínkami Euro-Sportringu a akceptuje je. Dále potvrzuje, že na účet Číslo účtu: /5400, Název banky: RBS Praha, Majitel účtu: Stichting Euro-Sportring uhradil zálohu s následujícími údaji: SK Strakonice / CZ38F Jméno: Podpis: Místo/Datum: Přihlašovací formulář prosíme zaslat na adresu: Katarína Horská, Euro-Sportring Central Europe, Praterstraße 60/2/25, 1020 Wien, Rakousko. Můžete nám ho doručit také faxem ( ) nebo em (k.horska@euro-sportring.org).

Spartak Trnava Pán Tomáš Bartoš Kollárova 26 917 01 Trnava Slovenská republika. Wien, 26 března 2015

Spartak Trnava Pán Tomáš Bartoš Kollárova 26 917 01 Trnava Slovenská republika. Wien, 26 března 2015 Spartak Trnava Pán Tomáš Bartoš Kollárova 26 917 01 Trnava Slovenská republika Wien, 26 března 2015 Předmět: Vaše žádost o informace k turnaji Wrocław Trophy Pán Bartoš, v příloze Vám zasílám podrobné

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Alexa Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Vytisknout PDF Miholaščica / Ostrov Cres / Chorvatsko

Vytisknout PDF Miholaščica / Ostrov Cres / Chorvatsko Vila Paula Vytisknout PDF Miholaščica / Ostrov Cres / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Hotel Domina. Vytisknout PDF. Petrčane / Riviéra Zadar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 9. Hotel Domina 1 / 9

Hotel Domina. Vytisknout PDF. Petrčane / Riviéra Zadar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 9. Hotel Domina 1 / 9 Hotel Domina Petrčane / Riviéra Zadar / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Vytisknout PDF Zátoka Vranjina - Bol / Ostrov Brač / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Vranjina - Bol / Ostrov Brač / Chorvatsko Robinzonáda Wellness Vytisknout PDF Zátoka Vranjina - Bol / Ostrov Brač / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Luka Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Lola Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační

Více

Vytisknout PDF Baška Voda / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Baška Voda / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vila Anabela Vytisknout PDF Baška Voda / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Blanca Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační systém

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

Velikonoce Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera

Velikonoce Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera Header Image: Copa Jordi Velikonoce 19-21 Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera POČET TÝMŮ: 232 STARŠÍ ŽÁKYNĚ (G1), MLADŠÍ DOROSTENKY (G17), STARŠÍ PŘÍPRAVKA (U10), STARŠÍ PŘÍPRAVKA (U), KATEGORIE: MLADŠÍ

Více

Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Slavenka Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Vytisknout PDF Ženka / Ostrov Vis / Chorvatsko

Vytisknout PDF Ženka / Ostrov Vis / Chorvatsko Apartmány Ryba Vytisknout PDF Ženka / Ostrov Vis / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Vytisknout PDF Lopar / Ostrov Rab / Chorvatsko

Vytisknout PDF Lopar / Ostrov Rab / Chorvatsko Apartmány 1321-60 Vytisknout PDF Lopar / Ostrov Rab / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vila Antica Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY DOKSY

PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY DOKSY PRACOVNÍ SKUPINA DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY ČESKÉ PEDIATRICKÉ SPOLEČNOSTI ČLS JEP pořádá PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY 3. 5. 10. 2019 DOKSY I. INFORMACE www.bos-congress.cz/gastroped2019

Více

ITÁLIE ADRIATICKÁ RIVIÉRA - LIDO DI JESOLO

ITÁLIE ADRIATICKÁ RIVIÉRA - LIDO DI JESOLO ADRIATICKÁ RIVIÉRA - LIDO DI JESOLO ITÁLIE dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře možnost zajištění prostoru pro cvičení aerobiku, hřiště na plážový volejbal, pronájmu fotbalového hřiště možnost

Více

Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Ariadna Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Milan Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Bibiana Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Arleta Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Vytisknout PDF Hvar / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Hvar / Ostrov Hvar / Chorvatsko Hotel Markantun Vytisknout PDF Hvar / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko

Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko Penzion Natura Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Vytisknout PDF Barbat / Ostrov Rab / Chorvatsko

Vytisknout PDF Barbat / Ostrov Rab / Chorvatsko Apartmány Renata Vytisknout PDF Barbat / Ostrov Rab / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Apartmány Pjerka Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Hotel Jerolim. Vytisknout PDF. Petrčane / Riviéra Zadar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 9. Hotel Jerolim 1 / 9

Hotel Jerolim. Vytisknout PDF. Petrčane / Riviéra Zadar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 9. Hotel Jerolim 1 / 9 Hotel Jerolim Petrčane / Riviéra Zadar / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Lola Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Vytisknout PDF Zátoka Ljubljeva - Marina / Riviéra Trogir / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Ljubljeva - Marina / Riviéra Trogir / Chorvatsko Apartmány Lumbrak Vytisknout PDF Zátoka Ljubljeva - Marina / Riviéra Trogir / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Briana Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

Vytisknout PDF Zaklopatica / Ostrov Lastovo / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zaklopatica / Ostrov Lastovo / Chorvatsko Apartmány Jurica Vytisknout PDF Zaklopatica / Ostrov Lastovo / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Protaras - Hotel Mimosa ***

Protaras - Hotel Mimosa *** CK TURISTA Protaras - Hotel Mimosa *** 8 - denní zájezd Poloha: Příjemný hotel s rodinnou atmosférou sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn na okraji střediska Protaras cca 4 km od jeho

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

Vytisknout PDF Makarska / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Makarska / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Pero Vytisknout PDF Makarska / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Apartmánový Komplex Belvedere

Apartmánový Komplex Belvedere Apartmánový Komplex Belvedere Vytisknout PDF Vrsar / Riviéra Poreč / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

Hotel Alan ALL INCLUSIVE

Hotel Alan ALL INCLUSIVE Hotel Alan ALL INCLUSIVE Vytisknout PDF Starigrad Paklenica / Riviéra Paklenica / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách,

Více

8. SPAIN TROPHY 2015

8. SPAIN TROPHY 2015 HONEYTOUR SPORTS s.r.o. Štětínská 341/38 181 00 PRAHA 8 TEL/FAX. 00420 233 550 495 MOBIL 604 762 384 honeytour@quick.cz www.honeytour.cz 8. SPAIN TROPHY 2015 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

Vytisknout PDF Milna - Zaglav / Ostrov Brač / Chorvatsko

Vytisknout PDF Milna - Zaglav / Ostrov Brač / Chorvatsko Robinzonáda Eden Vytisknout PDF Milna - Zaglav / Ostrov Brač / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

2019 ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID

2019 ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID 500 M OD VLAKOVÉ ZASTÁVKY GATTEO A MARE CHARAKTERISTIKA: dobře vybavený rodinný hotel se nachází přímo na pláži. Doporučujeme především pro rodiny s dětmi. UBYTOVÁNÍ:

Více

Vila Silvestra. Vytisknout PDF. Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 11. Vila Silvestra 1 / 7

Vila Silvestra. Vytisknout PDF. Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 11. Vila Silvestra 1 / 7 Vila Silvestra Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko

Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko Vila Nino Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Mirela Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Amica Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou

Více

Robinzonáda Kumenat. Vytisknout PDF. Biograd na moru / Riviéra Zadar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 29

Robinzonáda Kumenat. Vytisknout PDF. Biograd na moru / Riviéra Zadar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 29 Robinzonáda Kumenat Biograd na moru / Riviéra Zadar / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ CK TURISTA Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ 10 - denní zájezd Poloha: Oblíbený hotel je umístěn přímo u pláže, v blízkosti obchodního a zábavního centra střediska Kemer a ve vzdálenosti cca 55 km od letiště

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko

Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Apartmány Ljuba Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko

Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko Vila Donata Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz. Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy, které jsou umístěny

Více

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ CK TURISTA Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ 12 - denní zájezd Poloha: Pěkný dvoupatrový hotel, který se nachází ve středisku Rachoni, přímo u písčité pláže vedle hotelu Rachoni Beach ve vzdálenosti

Více

Vytisknout PDF Lumbarda / Ostrov Korčula / Chorvatsko

Vytisknout PDF Lumbarda / Ostrov Korčula / Chorvatsko Hotel Borik Vytisknout PDF Lumbarda / Ostrov Korčula / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

Vytisknout PDF Zadar - Diklo / Riviéra Zadar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zadar - Diklo / Riviéra Zadar / Chorvatsko Vila Juliana Vytisknout PDF Zadar - Diklo / Riviéra Zadar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Camping Bella Italia (IT )

Camping Bella Italia (IT ) Italieonline s.r.o. Tel CZ: +420 284 811 218 Bryksova 5 Tel SK: +421 2 006 52 198 00 Praha 9 Tel PL: +48 22 90 664 Česká Republika Fax: +420 284 811 210 IČO: 2614140 Email: info@italieonline.eu DIČ: CZ

Více

Tenis program 2008. Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností:

Tenis program 2008. Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností: Tenis program 2008 Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností: TENIS CUP 1 : tenisový turnaj v kategoriích dvouhra muži, dvouhra ženy,

Více

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert).

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert). PELOPONÉS TOLO Golden Beach Hotel Polopenze Pro rodiny s dětmi Přímo u pláže Velmi oblíbené místo Zrenovovaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska u silnice vedoucí

Více

Firma BOS. org s. r. o. je zapsána u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 9733.

Firma BOS. org s. r. o. je zapsána u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 9733. 3. SETKÁNÍ ALGEZIOLOGŮ a JEJICH PŘÍZNIVCŮ Nejen k 15 letům ambulance bolesti neurochirurgického oddělení v Ústí nad Labem 9. - 10. dubna 2010 Hotel Camelot - Tisá 3. SETKÁNÍ ALGEZIOLOGŮ A JEJICH PŘÍZNIVCŮ

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

20. Pracovní dny dětské gastroenterologie a výživy

20. Pracovní dny dětské gastroenterologie a výživy Pracovní skupina dětské gastroenterologie a výživy České pediatrické společnosti ČLS JEP pořádá 20. Pracovní dny dětské gastroenterologie a výživy 3. 5. 11. 2011 Praha Hotel Olympik I. INFORMACE 20. PRACOVNÍ

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Apartmánový komplex Bona

Apartmánový komplex Bona Apartmánový komplex Bona Vytisknout PDF Klek / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

20. Pracovní dny dětské gastroenterologie a výživy

20. Pracovní dny dětské gastroenterologie a výživy Pracovní skupina dětské gastroenterologie a výživy České pediatrické společnosti ČLS JEP pořádá 20. Pracovní dny dětské gastroenterologie a výživy 3. 5. 11. 2011 Praha Hotel Olympik I. INFORMACE 20. PRACOVNÍ

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče.

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče. Přihlášení Přihlásíte se na odkazu www.taoist.cz/registrace nebo stránkách www.taoist.cz v záložce Plán akcí kliknete na R u akce IWS Praha. Po vyplnění registračního formuláře kliknete na tlačítko odeslat

Více

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012.

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012. ELEN 2012 Praha Česká republika, 11. 09. 12. 09. 2012 Místo konání: Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6 * REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve,

Více

Vytisknout PDF Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Elza Vytisknout PDF Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Robinzonáda Alga. Vytisknout PDF. Zátoka Divja Vela - Sućuraj / Ostrov Hvar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 6

Robinzonáda Alga. Vytisknout PDF. Zátoka Divja Vela - Sućuraj / Ostrov Hvar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 6 Robinzonáda Alga Zátoka Divja Vela - Sućuraj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který

Více

TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ , Clarion Grandhotel Zlatý Lev, Bečvářova 14, Liberec

TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ , Clarion Grandhotel Zlatý Lev, Bečvářova 14, Liberec SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ ZABÝVAJÍCÍCH SE ULTRAZVUKOVOU DIAGNOSTIKOU 2 21. 23 23.4. 2017, Liberec I. INFORMACE www.bos-congress.cz/gyn2017 21.- 23.4.2017, Liberec TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 21. 23.4.2017,

Více