REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete em na co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012."

Transkript

1 ELEN 2012 Praha Česká republika, Místo konání: Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6 * REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete em na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července Požadované informace Příjmení a jméno: Datum příjezdu: Datum odjezdu: Počet nocí: Název hotelu (2 volby): Typ pokoje (single/jednolůžkový, double nebo twin/dvoulůžkový, atd.): Počet pokojů: Způsob úhrady (platební kartou on-line nebo mail order, bankovním převodem, v hotovosti na místě): Poznámka nebo speciální požadavky (kuřák, handicap, atd.): SEZNAM HOTELŮ Cena ubytování zahrnuje snídani, městský poplatek a DPH. Níže uvedené ceny jsou platné jen pro objednávky zaslané na sekretariát konference (ne do hotelu). Ubytovací poukazy budou rozeslány em do Ubytovací zařízení - kategorie Cena za pokoj single CZK Cena za pokoj double CZK Doprava do místa konání konference Adresa 1. Ramada Prague City Centre**** metro A Václavské nám. 41, Praha 1 Nové Město 2. Rokoko**** metro A Václavské nám. 38, Praha 1 Nové Město 3. Diplomat - standard **** m pěšky Evropská 15, Praha 6 Dejvice 4. Silenzio **** m pěšky schody, do kopce Na Karlovce 1b,, Praha 6 Dejvice 5. Denisa **** (náš názor ***) m pěšky Národní obrany 33, Praha 6 Bubeneč 6. Novoměstský hotel *** metro A Řeznická 4, Praha 1 Nové Město 7. DAP *** (náš názor ***+) 1) m pěšky Vítězné náměstí 684/4, Praha 6 Dejvice 8. Masarykova kolej ** (hostel) 1) místo konání Thákurova 1, Praha 6 Dejvice 1) velice omezený počet pokojů single = jednolůžkový pokoj u pobytů 3 a více nocí 10% sleva double / twin = dvoulůžkový pokoj (postele vedle sebe / samostatně) Podmínky zrušení objednávky ubytování, storno poplatky Změny týkající se rezervace hotelu nebo zrušení rezervace zasílejte em na sekretariát konference. V případě zrušení rezervace po bude vyžadován storno poplatek cena hotelu za první noc. Užitečné internetové stránky: Letiště Praha Ruzyně České aerolinie MHD v Praze Taxi:

2 Masarykova kolej **, (hostel), Thákurova 1, Praha 6 Dejvice GPS: 50 6'3.686"N, 14 23'13.383"E 25 min z letiště 20 min autobusem MHD + 5 min pěšky, 15 min do centra Prahy Hostel se nachází v rezidenční části Prahy 6 a je součástí kampusu ČVUT v Praze. Místo konání konference Masarykova kolej je ubytovací zařízení pro studenty ČVUT v Praze a částečně se využívá jako hotel. Ubytovací kapacita koleje je 718 postelí v jedno- až třílůžkových pokojích, vč. pokoje pro handicapované, hotelová část má 64 postelí. Snídaně formou bufetu v hodnotě 100 Kč. VYBAVENÍ PKOJE TV/SAT, koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, některé pokoje mají malou kuchyňku bez vybavení, připojení na internet (zdarma) Wi-Fi ve vstupní hale (zdarma), Akademická restaurace, bar, pivnice, snídárna, výtah, směnárna, úschovna zavazadel, elektronicky hlídané parkoviště (za poplatek) DAP *** Dům armády Praha, Vítězné nám. 684/4, Praha 6 Dejvice GPS: 50 5'58.558"N, 14 23'41.939"E cca 25 min z letiště 20 min autobusem MHD + 5 min pěšky (400 m), 10 min do centra Prahy Cesta na místo konání konference: cca 7 min pěšky (680 m) Hotel se nachází v centru jedné z nevýznamnějších pražských čtvrtí Dejvice, přímo u stanice metra trasy A, jen několik minut od Pražského hradu. Hotel byl před nedávnem zrekonstruován, nabízí 51 příjemných, klimatizovaných pokojů. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Snídaně formou bufetu v restauraci ve 2. patře. TV/SAT, telefon s přímou volbou, Wi-Fi, klimatizace, trezor, WC, koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů recepce 24 hod., hotelový trezor, prodej okružních jízd a výletů, platby platebními kartami možné, směnárna, výtah, žehlící potřeby k dispozici, zvířata povolena (za poplatek), parkování nedaleko hotelu a před hotelem (poplatek), sauna, fitness, v přízemí klimatizovaná restaurace Evropa, konferenční sál, salonky

3 Novoměstský hotel ***, Řeznická 4, Praha 1 Nové Město GPS: 50 4'40.995"N, 14 25'20.173"E klidná ulice v centru Prahy (6 min pěšky od Václavského náměstí) Cesta na místo konání konference: cca min, cca 6 min pěšky k stanici metra Můstek (565 m), pak 10 min metrem trasou A do stanice "Dejvická" a 5 min pěšky (435 m) K dispozici je 68 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích, resp. apartmá. Snídaně v snídárně. formou bufetu. Parkování je možné na hlídaném parkovišti ve Václavské garáži za poplatek 500,-Kč za den. Garáž je vzdálená zhruba 8 minut chůze od hotelu. TV/SAT, telefon s přímou volbou, lednice, Wi-Fi (zdarma), WC, koupelna se sprchou recepce 24 hod., Wi-Fi v lobby (zdarma), výtah v mezipatře, prodej okružních jízd, výletů, suvenýrů a nápojů, platby platebními kartami možné, směnárna, úschova zavazadel, trezor, restaurace, snídárna Denisa **** (our opinion 3 stars+), Národní obrany 33, Praha 6 Bubeneč GPS: 50 6'4.178"N, 14 23'51.584"E 30 min z letiště 20 min autobusem MHD + 10 min pěšky (715 m) 15 minut do centra Prahy Cesta na místo konání konference: cca 10 min pěšky (995 m) Hotel byl zrekonstruován v roce 2008, nabízí 43 pokojů. Snídaně formou bufetu v přízemí hotelu. TV/SAT, telefon s přímou volbou, lednice, Wi-Fi (zdarma), trezor (zdarma), potřeby pro přípravu kávy a čaje, WC, koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, šicí potřeby recepce 24 hod., prodej okružních jízd a výletů, platby platebními kartami možné, směnárna, PC / internet & Wi-Fi v lobby (zdarma), bezbariérový přístup, výtah, nekuřácké pokoje, žehlící potřeby k dispozici, zvířata povolena (zdarma), parkování nedaleko hotelu (za poplatek)

4 Silenzio hotel ****, Na Karlovce 1b, Praha 6 Dejvice GPS: 50 6'7.102"N, 14 22'51.996"E 35 minut z letiště 20 min autobusem MHD, 15 min pěšky, 25 minut do centra Prahy Hotel se nachází na jižním svahu legendární pražské čtvrti Hanspaulka, která se vyznačuje moderním pojetím funkcionalistické architektury 20.století. Cesta na místo konání konference: cca 10 min pěšky dolu kopcem (500 m) na cestě je i několik schodů!! Hotel nabízí ubytování ve 29 pokojích - některé s terasou, jeden pokoj pro handicapované. Budova, nábytek či předměty ve stylu funkcionalismu jsou navrženy tak, aby co nejlépe plnily svou funkci. Snídaně formou bufetu. TV/SAT a Pay TV, telefon s přímou volbou, internet, Wi-Fi (zdarma), mini-bar, trezor, klimatizace, koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů recepce 24 hod., Wi-Fi, lobby bar, prodej okružních jízd a výletů, platby platebními kartami možné, směnárna, nekuřácké pokoje k dispozici, venkovní terasa, konferenční sál, parkoviště Diplomat ****, Evropská 15, Praha 6 Dejvice GPS: 50 5'59.497"N, 14 23'23.303"E 20 minut z letiště autobusem MHD, 10 minut metrem do centra Prahy Cesta na místo konání konference: cca 5 minut pěšky (285 m) Hotel leží v klidné rezidenční čtvrti nedaleko historického centra Prahy. Byl otevřen v roce 1990 a zrekonstruován v roce pokojů a rozsáhlé konferenční centrum činí z hotelu jedno z nejoblíbenějších míst pro pořádání konferencí ve Zlaté Praze. Apartmá Diplomat nabízí nádherný výhled na střechy pražských domů. Z wellness centra s klubovou atmosférou v 9. poschodí se zdá být Pražský hrad na dosah. Snídaně formou bufetu. TV/SAT, Pay TV, klimatizace, telefon s přímou volbou, internet (za poplatek), trezor, mini bar, WC, koupelna, vysoušeč vlasů recepce 24 hod., PC/internet a Wi-Fi (za poplatek), platby platebními kartami možné, concierge, dvě restaurace - Loreta a CD, japonská restaurace Katsura, kavárna Klimt, lobby-bar, nekuřácké pokoje k dispozici, pokoje pro handicapované, fitness centrum, sauna, whirlpool, masáže, vířivka, květinářství, kadeřnictví, kosmetické studio, prodej suvenýrů, konferenční sály, hotelová garáž (za poplatek)

5 Rokoko ****, Václavské náměstí 38, Praha 1 Nové Město GPS: 50 4'53.695"N, 14 25'35.292"E přímo v historickém centru Prahy Cesta na místo konání konference: cca 20 min (2 min pěšky do stanice metra Můstek (30 m), pak 10 min metrem A do stanice Dejvická a dalších 5 min pěšky (435 m) Hotel nabízí ubytování ve 48 světlých a elegantně zařízených pokojích, jeden pokoj pro handicapované. Pro rodiny s dětmi či náročnější a obchodní klientelu jsou připraveny 2 rozlehlé a komfortní junior suity. Některé pokoje jsou klimatizovány. Z vyšších pater hotelu se nabízí nádherný výhled na historické centrum Prahy. Snídaně jsou servírovány v originálních prostorách bývalé divadelní kavárny Rokoko. Wi-Fi (zdarma), TV/SAT, telefon s přímou volbou, mini-bar, trezor, podlahové topení v koupelně se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, WC, žehlící prkno a žehlička na vyžádání, klimatizace jen v několika pokojích recepce 24 hod., pokojová služba, směnárna, concierge, platby platebními kartami možné, praní a čištění prádla, garáž v hotelu Ramada PCC (za poplatek), hotelové taxi Ramada Prague City Centre ****, Václavské náměstí 41, Praha 1 Nové Město GPS: 50 4'53.272"N, 14 25'40.819"E přímo v historickém centru Prahy Cesta na místo konání konference: cca 20 min (5 min pěšky do stanice metra Můstek (100 m), pak 10 min metrem A do stanice Dejvická a dalších 5 min pěšky (435 m) Hotel nabízí pohodlné ubytování v 84 vkusně zařízených pokojích a 14 apartmánech. K dispozici je také jeden pokoj pro tělesně postižené hosty. Pokoje se nacházejí v šesti patrech tří propojených budov nazvaných Aida, Bohema a Carmen. Pokoje s balkonem mají výhled na Václavské náměstí, pokoje s terasou na Nové Město. Nekuřácké pokoje (70% z celkové kapacity) se nacházejí ve 2., 4. a 6.patře. Snídaně formou bufetu. Wi-Fi (zdarma), TV/SAT, telefon s přímou volbou, mini-bar, trezor, klimatizace, zdravotní matrace, protialergická pokrývka, zatemňovací závěsy a psací stůl s lampou, podlahové topení v koupelně se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, župany a pantofle, WC, žehlící prkno a žehlička na vyžádání recepce 24 hod., pokojová služba, směnárna, concierge, platby platebními kartami možné, restaurace, bar, praní a čištění prádla, garáž (za poplatek), hotelové taxi

6 Masarykova kolej místo konání konference Metro trasa A Dejvická Silenzio Denisa Diplomat DAP Metro line trasa A A Můstek Ramada PCC Rokoko Novoměstský

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ BANKETOVÁ MAPA HOTEL LOKALITA Orea Hotel Pyramida je nejen kongresové centrum s ideální polohou v Praze, ale také moderní fitness centrum s bazénem a hotel se špičkovým servisem nacházející se v blízkosti

Více

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC 4 HVĚZDIČKOVÉ HOTELY EA Hotel Sonáta Sokolská 1576/68, 110 00 Praha 1 Luxusní EA Hotel Sonáta je situován v centru města, jen pár kroků od Václavského

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Clarion Hotel Prague City****

Clarion Hotel Prague City**** Clarion Hotel Prague City**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Hotel Prague City je připraven nabídnout svým hostům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů. Vysoký

Více

Objevte možnosti ubytování u nás

Objevte možnosti ubytování u nás Objevte možnosti ubytování u nás Naše strategická poloha Vám poskytne dostatek času! Hotelu Olšanka leží ve slavné pražské čtvrti Žižkov, která inspiruje spisovatele a umělce z celého světa. Zastávka tramvajových

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od )

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od ) Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od 1. 9. 2014) Kategorie Mezinárodní, čtyřhvězdičkový hotel člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Praha 2, pouhých 5 minut

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA *****

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** 8,, - denní zájezd Poloha: pláže: u pláže letiště: 20 km centra: 500 m nákupních možností: 500 m Pláž: písčitá lehátka, slunečníky a osušky zdarma vybaveni_pokoje

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) Orea Hotel Pyramida****, Praha Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč* Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Achillion hotelové apartmány***

Achillion hotelové apartmány*** Achillion hotelové apartmány*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 97 22 41 920, 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org Řecko Zakynthos / Amoudi www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos Francie Poloha:apartmánový

Více

Clarion Congress Hotel České Budějovice****

Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje moderní business hotel, který svým hostům nabízí nejvyšší komfort

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená HOTEL*** PYTLOUN LIBEREC

OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená HOTEL*** PYTLOUN LIBEREC OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená Hotely a penziony Pytloun -komfortní ubytování pro každého. Poskytujeme vysokou kvalitu služeb za cenu přístupnou širokým vrstvám z našich poboček si každý vybere

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Albena - Hotel Flamingo Grand *****

Albena - Hotel Flamingo Grand ***** CK TURISTA Albena - Hotel Flamingo Grand ***** 8 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel e nachází přímo v centru střediska Albena a v blízkosti pláže. Pláž: Krásná písečná dlouhá pláž s pozvolným vstupem

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - -

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - - 2 0 1 6 S Á R V Á R hotel PARK INN 4* Hotel je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje * = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE *****

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** 8, - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska Zlaté Písky. Je vzdálen cca 0 m od pláže a obklopen zelení. Pláž: Prostorná písčitá

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

nabídka konferenčních a hotelových služeb

nabídka konferenčních a hotelových služeb nabídka konferenčních a hotelových služeb Vážení hosté, dovolte, abychom Vám představili naše konferenční a hotelové služby. Čtyřhvězdičkový Hotel Michael se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 4 Hodkovičky,uprostřed

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Gastronomie Kongres & Events Wellnes & Spa Kontakty Orea Spa Hotel Monty **** Mariánské Lázně Lokalita Orea Spa Hotel Monty - jedinečný historický hotel s unikátním

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Welcome to the Premier Life

Welcome to the Premier Life Welcome to the Premier Life Poloha Ubytování Kongresové centrum Restaurace a bary Catering Wellness & Fitness Poloha BEST WESTERN PREMIER Hotel International Brno je situován v historické části města

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA SMLUVNÍ CENY PRO MASARYKOVU UNIVERZITU 2015 HOTELY PRAHA Možnosti a podmínky ubytování ve vybraných brněnských hotelech pro hosty Masarykovy univerzity za smluvní ceny. Masarykova univerzita Odbor vnějších

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Clarion Congress Hotel Prague

Clarion Congress Hotel Prague Clarion Congress Hotel Prague Křižovatka obchodu, odpočinku, životního stylu a nákupů Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Prague je moderním kongresovým centrem usilujícím o co největší komfort svých

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY Best**+ TURECKO / Side Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou se můžete dostat až do

Více

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ CK TURISTA Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ 10 - denní zájezd Poloha: Oblíbený hotel je umístěn přímo u pláže, v blízkosti obchodního a zábavního centra střediska Kemer a ve vzdálenosti cca 55 km od letiště

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Černá Hora - Budva HOTEL PARK. od Kč/os. ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO , VÍCE NA STR. 5 NEBO NA

Černá Hora - Budva HOTEL PARK. od Kč/os. ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO , VÍCE NA STR. 5 NEBO NA Černá Hora - Budva ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 30.11.2017, VÍCE NA STR. 5 NEBO NA WWW.KOVOTOUR.CZ od 15.990 Kč/os. HOTEL PARK VÝLET V DESTINACI ZDARMA HOTEL PARK POLOHA: hotel Park se

Více

Objekt částečně přístupný*

Objekt částečně přístupný* Objekt částečně přístupný* SPRÁVA ÚČELOVÝCH ZAŘÍZENÍ (SÚZ) DEJVICKÁ KOLEJ Zikova 538/19, 166 00 Praha 6 - Dejvice Tel.: 224 310 583-86 Web: http://www.suz.cvut.cz/koleje/dejvicka-kolej GPS: 50 6'6.732"N,

Více

Hotely. Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Petrohradě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend

Více

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Moskvě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend v Moskvě

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz. Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy, které jsou umístěny

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2018 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Czech version 2015 / 2016

Czech version 2015 / 2016 Czech version 2015 / 2016 Room Directory obsah Pokoje Economy Standard Comfort Superior Superior Connected Superior Plus Superior Plus Connected Barrier-free Apartmány a suity Junior Suite Apartment Suite

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis Kontakt: Gojná Tereza, tel 737 275 077, email: Tereza.Gojna@osz.org ŘECKO / Leptokarie www.cdtravel.cz Řecko Leptokarie / / Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahradním krbem,

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Černá Hora - Sutomore

Černá Hora - Sutomore Černá Hora - Sutomore ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 30.11.2017, VÍCE NA STR. 5 NEBO NA WWW.KOVOTOUR.CZ Do ČERNÉ HORY létáme KAŽDOU STŘEDU z Prahy KAŽDOU SOBOTU z Prahy, Brna, Ostravy a

Více

STRAVOVÁNÍ: polopenze formou bufetu.

STRAVOVÁNÍ: polopenze formou bufetu. HOTEL TIA MARIA ***+ 450 m k písečné pláži recepce, hala poolbar, lobby - bar ve večerních hodinách restaurace, bary, venkovní bazén a brouzdaliště pro děti slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ BEZBARIÉROVÉ SLUŽBY Informační centrum Sídlí na Husově náměstí 1225 a je bezbariérové. Vstup do prostoru IC je lehce vyvýšený (1 schod), na zazvonění je možno přistavit

Více

Czech version 2013 / 2014

Czech version 2013 / 2014 Czech version 2013 / 2014 Room Directory obsah Pokoje Economy Standard Comfort Superior Superior Connected Superior Plus Superior Plus Connected Barrier-free Apartmány a suity Junior Suite Apartment Suite

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie Central Plaza*** BULHARSKO / Pomorie 2 / / / / Poloha: nový, moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka Pomorie. Do centra města, kde naleznete malé obchůdky,

Více

Řecko Kréta. Studia Kronos ** Novinka! ŘECKO Kréta / Bali

Řecko Kréta. Studia Kronos ** Novinka!  ŘECKO Kréta / Bali Studia Kronos ** Novinka! Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz ŘECKO Kréta / Bali www.cdtravel.cz Řecko Kréta / Poloha: nově zrekonstruovaný jednopatrový studiový

Více

Protaras - Hotel Mimosa ***

Protaras - Hotel Mimosa *** CK TURISTA Protaras - Hotel Mimosa *** 8 - denní zájezd Poloha: Příjemný hotel s rodinnou atmosférou sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn na okraji střediska Protaras cca 4 km od jeho

Více

PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY DOKSY

PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY DOKSY PRACOVNÍ SKUPINA DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY ČESKÉ PEDIATRICKÉ SPOLEČNOSTI ČLS JEP pořádá PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY 3. 5. 10. 2019 DOKSY I. INFORMACE www.bos-congress.cz/gastroped2019

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert).

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert). PELOPONÉS TOLO Golden Beach Hotel Polopenze Pro rodiny s dětmi Přímo u pláže Velmi oblíbené místo Zrenovovaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska u silnice vedoucí

Více

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia****

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Hotel se nachází v centru Budapešti u břehu Dunaje, cca 15 minut od historického centra města Hotelové wellness centrum 2-lůžkové pokoje de luxe (s výhledem na

Více