a t3 I. Smluvni strany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "a.372110120t3 I. Smluvni strany"

Transkript

1 SMLOUVA O DILO a t3 vzavfenfl podle $ 536 a n6sl. zik. (, Sb., obchodni z6konik, ve zndni pozddjsich piedpisfr. I. Smluvni strany Objednatel: ieskrfl republika - V6zeilski sluzba iesk6 republiky se sidlem ul. Soudni (, a,140 Praha 4, jejimz jm6nem je opr6vndn dinit pr6vni rikony ieditel Vdznice Kyn5perk nad Ohii vrchni rada plk. Mgr. Martin Klapper Adresa vdznice: VS er, V6znice Kyn5perk nad Ohii, Zlat6(,. p.52, 3575I Kyn5perk nad Ohii ICO DIi: C Bankovni spojeni: CNB Plzef,, (,. ir /0710 a Zhotovitel: FAST stiechy s.r.o. se sfdlem Smetanova 2065,5470l N6chod, jejiml jmlnem je opr6vn6n dinit pr6vni irkony jednatel spolednosti Milo5 Stantejsky, zapsany v obchodnfm rejstiiku veden6m Ikajskym soudem v Hradci Kr6lov6, oddil C, vlolka24133 t(o:zlnlale DIC: C Bankovni spojenf : KB Ndchod, 8,. t uzaviely tuto smlouvu il. Podklady pro uzavieni smlouvy 1. Yyzva objednatele k pod6ni nabidek ze dne: (d6le jen,,vyzva objednatele") Nabidka zhotovitele ze dne; (d6le jen,,nabidka zhotovitele") ill Piedmdt smlouvy 1. Piedmdtem smlouvy je zhotoveni dila s n6zvem,,kyn5perk - oprava stiechy objektu d' 002". Jedn6 se o provedenf qfmdny v5ech izoladnich vrstev vdetnd klempiiskych qfrobkt a souvisejicich praci a dod6vek na stiese st6vajicih objektu d Budova spr6vy vdznice ve Vdznici Kyniperk nad Ohii. Soud6sti plndni dle t6to smlouvy je take odvoz a nezi1adn6 likvidace veskerych odpadfi vzniklych pii prov6d6ni opravy dle rb wti JUDr. Petr $lopal pr ult

2 zdkona (, Sb., o odpadech a o zm6nd ndkterych dal5fch zitkon:&, ve zneni pozddjsich piedpisri, vdetnd dolozeni potvrzenf o jejich nezdvadne likvidaci a dolozenf atestri a prohl65eni o shod6 na pouzit6 qfrobky amaterifiy. Piedmdt dila bude proveden v rozsahu a zprisobem uvedenym ve vyzvd objednatele a podle nabidky zhotovitele. V piipadd zji5tdn;fch rozdilt je rozhodujici vyzva objednatele. Nabfdka zhotovitele avyzva objednatele tvoii piilohy t6to smlouvy. a J. Zhotovitel se zavazuje prov6st dilo na vlastni n6klady a nebezpedi formou kompletni dod6vky, obsahujici v3echny stavebni prhce uveden6 ve vyzvd objednatele a nabidce zhotovitele, a pii jeho prov6d6ni dodrzet podminky piislusnych technickych norem a obecnd zfwazny ch pr6vnich piedpisri Pr6ce nad r6mec rozsahu piedmdtu dila, uvedendho v odst. 1 tohoto dl6nku smlouvy, kter6 budou nezbyn6 k i6dndmu dokondeni dila a funkdnosti provozu, se zhotovitel zavazuje prov6st dle pokynri objednatele a v souladu s $ 23 ztkona E Sb., o veiejnych zakinkdch, ve zn6nf pozd6j5ich piedpisti (d6le jen,,zvz").. Zhotovitel se zavazttje piedat objednateli dilo prost6 vad a nedoddlkri a piev6st na objednatele vlastnick6 prilvo k dilu. Objednatel se zavazuje takov6 dilo pievzit azaplatit zhotoviteli dohodnutou cenu. IV. Doba a mfsto plndnf L 3. Dilo specifikovan6 v dl6nku III. tdto smlouvy bude zhotovitelem provedeno a pied6no objednateli nejpozddji do 60 dnri ode dne nabyti fdinnosti t6to smlouvy. Objednatel se zavazuje piedat zhotoviteli misto prov6ddni dila do 5 dnfl ode dne ridinnosti t6to smlouvy. Bude-li objednatelem d6n piikaz k dodasn6mu zastaveni praci na dile (sistace) z jakdhokoliv drivodu, je zhotovitel povinen tento piikaz uposlechnout,bez zbytedn6ho odkladu zastavit prirce a pii provriddni zabezpedovacfch praci postupovat dle pokynri objednatele tak, aby nedo5lo k po5kozeni di znehodnoceni dila. Objednatel m6 prdvo vydat piikaz k zastavenf nebo pieru5eni praci z jaklfchkoliv drivodri nanezbytnd nutnou dobu v kter6koliv fdzi realizace dila. Prokazatelnd vznikl6 Skody a n6klady na strand zhotovitele v dfisledku takto zastaven6 nebo pieru5en6 prdce objednatel uhradi. VfSe uvedenymi piikazy piest6vaji bdzet lhrity ke splndni povinnosti zhotovitele vypllfvajici z tdto smlouvy. O dobu, o kterou je tieba dilo pieru5it, se prodluzuje lhfita dohodnut6 pro jeho dokondeni. TrvS-li sistace d6le nez tii mdsice, je zhotovitel opr6vndn od smlouvy odstoupit, nedohodnou-li se smluvni strany jinak. V piipad6, Le zhotovitel pieru5i pr6ce na piedmdtu dfla z drivodri na jeho stran6, nebo na piikaz objednatele, k jehoz vydlni bude objednatel vyzv6n pifslu5nlfmi orgdny za mimoi6dn6 situace (napi. poltr, povoderi), projednri s nim objednatel neprodlend drivod pieruseni a dohodne s nim termfn opdtn6ho zahaleni praci na dfle. Nedojde-li k dohod6, resp. nesplni-li zhotovitel dohodnutj termin k zahf$eni praci, stanovi objednatel pisemnd dodatednou piimdienou lhritu pro zahftjeni praci zhotovitelem. Nezah6ji-li

3 zhotovitel v dodatedn6 lhfit6 pr6ce nebo prohl6si pied uplynutim dodatednd lhrity, Ze sv:8j zdvazek nesplni, mrize objednatel od smlour,y odstoupit. 4. 5, Dilo je piipraveno k pied6ni v okamziku, kdy byly objednateli dodany vsechny jeho souddsti uveden6 ve vyzvd objednatele, zaditvaci dokumentaci vdetnd dokladti, potiebnych k isdn6mu piedrini a ulivd.ni dila, a byly provedeny vsechny pr6ce souvisejicf s jejich morfilli. Mistem prov6ddni dila je V6znice Kyn5perk nad Ohii, Zlatd t,. p. 52,3575l Kyniperk nad Ohii. V. Cena dfla 1. Cena dila, uveden6ho v dl. III odst. 1. tdto smlouvy, byla dohodnuta v celkov6 vy5i: Ki vietn6 DPH (slovy: jedenmiliondtyiistatiicetosmtisicosmsettiicetpdt korun deskych vdetnd DPH) bez DPH: I Ki (slovy: j edenmilionstoosmdes6tdevdttisicstodvacet korun des[fch) sazba 2l" DPHz ,-Ki (slovy: dvd stddtyiicetdevdttisic sedmsetp atnhct korun deskych) Tato cena byla sjednina na z{kladd nabidky zhotovitele jako cena nejvy5e piipustn6 a nepiekroditeln6 zahrnujici veskerd naklady zhotovitele spojen6 s prov6ddnim dila a je platndpo celou dobu realizace dila, a to i po piipadndm prodlouzeni terminu dokondeni realizace dilaz dfivodfi lelicich na strand objednatele (napi. odsunuti terminu zah jeni, finandni zdroje v prfibdhu realtzace apod.). Cena mfize b;ft mdndna jedind z drivodu zmeny z(ftonnd sazby DPH, na zilkladd obecn6 zilazneho piedpisu. Cena bude pro tento piipad upravena pisemn;fm dodatkem ke smlouv6. 3. Pokud dojde na zikladl dodatku k t6to smlouv6 ke zmdnd rozsahu praci, budou pr6ce navic nebo neproveden6 pr6ce ocendny podle nabidky zhotovitele. Pr5ce, kter6 nejsou v nabidce zhotovitele obsazeny, budou ocendny jednotkovymi cenami poulivanych standardizovanych cenikri, platnych v dobd realizace tdchto praci a pokud podle nich nelze urdit cenu, bude stanovena dohodou. Piipadnd vicepr6ce di m6nd prdce budou provedeny v souladu se zdkonem (, Sb., o veiejnych zaklzkdch, v platndm zndnizyz. Zhotovitel piebir6 vesker6 zdvazky vyplyvajici z jeho dirurosti vridi zdkonu o Zivotnim prostiedi a naklfudini se v5emi odpady vzniklymi pii realizaci dila, ptaci a dinnosti s tim spojen;fch (zejmena odvoz a i6dnh likvidace odpadu). Tyto zhvazky jsou zahrnuty v cene.

4 VI. Platebni podmfnky 1. a J. 4. Uhrada ceny dila bude provedena v desk6 mene na zdkladl faktury vystaven6 zhotovitelem a piedan6 objednateli. Piilohou faktury bude soupis provedenych praci a dod6vek, odsouhlaseny a podepsany z6stupcem objednatele - opriivndnou osobou uvedenou v dl. IX., a take zhpis o pied6ni a pievzeti dila, rovndz podepsany opr6vndn;fm zdstupcem objednatele. Faktura je splatnd do 30 dnri ode dne jejiho dorudeni objednateli. Pokud faktura neobsahuje v5echny ndlezitosti obsazen6 v $ 28 zilcona t, Sb., o dani zpiidarrd hodnoty, ve zneni pozddj5ich piedpisri a $ 13a obchodniho z6koniku a smlouvou stanoven6 n6lezitosti, je objednatel opr6vn6n ji do data splatnosti vratit zpdt k doplndni di oprav6, aniz se tak dostane do prodleni. Lhfita splatnosti poijnh bdlet znovu od opdtovn6ho dorudeniniielitd doplndn6ho di opraven6ho dokladu. Prdce, kter6 provedl zhotovitel o sv6 rijmd odchylnd od smlouvy nebo nad r6mec smlouvy bez pisemn6ho souhlasu objednatele, se do soupisu pracf nesmlji zaiazovat. Smluvni strany se dohodly, Le objednatel mtfie zapodist svd pohled6vky za zhotovitelem oproti jeho faktuie vystaven6 nazikladd t6to smloury. VII. Souiinnost obj ednatele 1. Objednatel pied6 zhotoviteli misto plndni a o tomto pieddni bude seps6n pisemny protokol. Po ukondenf provdddni dila je zhotovitel povinen piedat stavenistd zpdt objednateli nejpozddji pii pied6nf apievzeti dokonden6ho dila, pokud se smluvni strany nedohodnoujinak. Objednatel v1'tvoii zhotoviteli podmfnky pro plynul6 provdddnf dila. UmoZni zamdstnancrim zhotovitele vstup do objektu objednatele za piedpokladu, Le zamdstnanci zhotovitele splni podminky pro vstup do objektri Vdzeflsk6 sluzby er, s nimiz objednatel sezn6mil zhotovitele pied podpisem t6to smlouvy. VIII. Souiinnost zhotovitele 1. Pied zahdjenim vlastni realizace dila zhotovitel provede kontrolu technick6ho stavu mista plndni a podminek pro realizaci dila. Zji5tdnd ridaje zhotovitel porovnii s vyzvou objednatele a jejimi piilohami a piipadnd zjistdnd nesrovnalosti di vady neprodlend pf semnd oznhmi obj ednateli. Zhotovitel se na vyzvu objednatele zridastnf mistniho Setieni za ridelem kontroly di pieruseni anebo ukondenf (piedrini) praci. Yyzvy objednavatele budou realizovdny telefonicky anebo elektronickou po5tou.

5 3. Zhotovitel je povinen udrzovat na piedan6m pracovi5ti poi6dek a distotu a odstrariovat odpady a nedistoty vznikl6 jeho pracemi. 4. Ve5ker6 dinnost pro prov6ddnf praci musi byt koordinov6na s urden;fmi z6stupci objednatele. Zhotovitel byl sezn6men s podminkami,,zvl65tniho relimu" v aredlu vdznice a tyto bude respektovat. 5. Zhotovitelje povinen mit po dobu ridinnosti t6to smlouvy uzavieno poji5tdni pro piipad vzniku odpovddnosti za Skodu zprisobenou tieti osob6 v souvislosti s plndnim t6to smlouvy, a to s pojistnym plndnim ve vy5i nejm6n Kd (slovy: jeden milion korun des[fch) a s jeho spoluridasti nepievy5uj ici I0 o/o. 6. Zhotovitel se zavazuje, Ze poji5tdni v uvedend vy5i a rozsahu zristane fdinnd po celou dobu ridinnosti t6to smlouvy, a do 5 pracovnich dnri od vyzvy objednatele je zhotovitel povinen toto obj edn ateli pr okinat. IX. Opr6vn6n6 osoby 1. Zaobjednatele jsou opr6vn6ni ve vdci t6to smlouly jednat: a) bez omezeni:. - plk. Mgr. Martin Klapper (tel. d ), mklapper@vez.kyn. i ustice. cz) b) ve vdcech technicklfch vdetnd kontroly prov6ddni praci, pievzeti dila a odsouhlaseni provedenych praci: - Pavel Stochl (tel. d.: , pstoch@vez.kyniustice.cz) - Petr Zalman(tel. d.: , pzalman@ve.kyniustice.cz) Zazhotovitele jsou opr6vndni ve vdci t6to smlour,y jednat: a) bezomezeni: - Milo5 Stantejsky, jednatel spolednosti b) ve vdcech technic(fch vdetn6 vedeni prov6d6ni diia, piejimani ziwazktt a uplatiovsn i prdv, vyplyvaj ici ch z teto smlouvy: - Miroslav Ho5ek, hlavni stavbyvedouci 3. Ve vdcech smluvnich jsou oprsvn6ni k jednrini ti, ktefi smlouvu podepsali a jejich pr6vni n6stupci. X. Podminky provedeni dila 1. Zhotovitel zajisti pii prov6ddni dila dodrzovrlni bezpednostnich a protipoz6rnich piedpisfr u tujitti pioskoleni v5ech zamdstnancfi prov6ddjicich dilo z tdclrto piedpisti. D6le se zavan4e k dodr/ov6ni obecnd platnych pr6vnich piedpisti, zejmena tykajicich

6 se likvidace odpadfi, ochrany Zivotniho prostiedi a vnitinich piedpisri vdznice, s nimiz bude obj ednatelem sezn6men. 2, Objednatel je opriivndn kontrolovat provddeni praci podle zaddvaci dokumentace a md proto pr6vo udinit opatieni podle $ 550 obchodniho z6koniku. Zmdny materi6hi a zpfisobu prov6ddni dfla stanovenych zadtwaci dokumentaci musf byt piedem odsouhlaseny obj ednatelem. Zhotovitel je povinen vdst ode dne, kdy byly zahiljeny pr6ce na dile, stavebni denik v rozsahu a zprisobem podle $ 6 vyhl65ky (: Sb., o dokumentaci staveb, ve zndni pozddj5ich piedpisri. Povinnost v6st stavebni denik kondi dnem, kdy bylo dilo pievzato objednatelem, resp. po odstrandni vad a nedoddlkri. Piipadn6 odbdry elektiiny a vody pii prov6ddni dfla budou realizoviny po piedchozi dohodd s objednatelem a na nrlklady zhotovitele. Piechod rrurtrriilho prfva a rizik 1. Vlastnick6 pr6vo k vdcem zabudovanym do dila piechazi ze zhotovitele na objednatele okamzikem piedani nazilklade zdpisu o pied6ni apievzeti. Odpov6dnost za Skody, rizika anebezpedf nese zhotovitel do okamziku pievzeti dila objednatelem, a to pisemnym z6pisem o pied6ni a pievzeti dila a prohlssenim objednatele, Le ztvazek zhotovitele byl splndn i6dnd a Le toto plndni piejim6. xii. 0dpov6dnost za Skodu 1 Zhotovitel odpovids za ve5ker6 Skody, kter6 jeho dinnosti pii prov6ddni dila vzniknou, a to i tfetim osobiim. V5echny Skody a rtrirty, kter6 vzniknou na stavebnfch materiiilech, d6stech di na cel6m dile ai, do dne piedrlni dokonden6ho dila, jdou k tili zhotovitele. Zhotovitel se zprosti odpovddnosti, pokud jednoznadndprokdle, Ze Skodu zprisobil objednatel vyludnd sqfm jedn6nim. XIII. Pied6nf a pievzeti dfla t. Zhotovitel splni svou povinnost provdst dilo jeho iddnlfm ukondenim a pied6nim dfla pisemnym z6pisem objednateli, vdetnd pied6ni vesker6 dokumentace (prohllseni o shodd, atestri apod.), potiebn6 k irldn6mu ulivfini dila. Objednatel nepievezme dilo, kter6 je neripln6. Je v5ak opr6vndn pievzit dilo, pokud vykazuje vady nebo nedoddlky, kter6 samy o sobd ani ve spojeni sjinfmi nebr6ni

7 ulivdni dila za piedpokladu, Le tyto zjevne vady a nedoddlky jsou uvedeny v protokolu z6pisu o piedani a pievzeti dila a byl stanoven termin pro jejich odstrandni nejpozddji do 15 dnfi od data pisemn6ho pied6ni apievzeti dila. 3. A T. Zhotovitel zabezpe(,i nejpozddji k datu piejimaciho iizeni zejmdna: a) ridast sv6ho z6stupce opr6vndndho piebirat zhvazky z tohoto iizeni vyplyvajici, b) ridast z6stupcri svych dodavatehi, je-li k i6dn6mu odevzdhni apievzeti nutn6, c) doklady nezbylne pro provedeni piejimaciho iizeni, zejmdna: - vychozi revrzni zprdvu k nov6mu hromosvodu, - atesty, prokazujici vhodnost pouzitych vyrobkri, - prohl65eni o shodd na qfrobky, kter6 byly pii stavb6 pouzity a pro kter6 je to stanoveno dle platnych prsvnich piedpisfi. O pied6ni a pievzeti provedenych praci sepi5i smluvni strany z6pis, ktery poiizuje objednatel. Souddsti tohoto z6pisu bude: a) zhodnoceni praci, zejm6na jejich jakosti, b) prohl65eni objednatele, Le pied6van6 dilo nebo jeho d6st piejims, c) soupis zji5tdnych vad a nedoddlkfi a dohodnut6 lhrity k jejich bezplatndmu odstrandni, zpfrsobu odstrandni, popi. sleva z ceny dila, d) dohoda o jinych pr6vech z odpovddnosti za vady (prodlouzeni zfrudni lhftty). 5. JestliZe nedoslo k pievzeti dila, vyznadf to objednatel v z6pisu a zirovei dohodne se zhotovitelem termin dal5iho piej imacih o iizeni. XIV. Zfrt6ni doba - odpovddnost za vady 1. a J Dilo m5 vady, jestlize provedeni dila neodpovfd6 vysledku urden6mu ve smlouvd, zejmena pokud dilo nem6 vlastnosti stanoven6 zadivaci dokumentaci, obecnd zitvaznymr technic$fmi normami, nebo dilo svym provozem poru5uje obecnd zfxaznd prilni piedpisy. Vadami se rozumi i vady a nedodelky, kter6 nebylo mozno zjistit pii piejimce, nebo vznikly pouzitim nesprdvn6 technologie; vadami se rozumi i vady v dokladech nutnych kuiivani dila (zejm. z6pisu o piedani a pievzeti dila, soupisu provedenych praci a dod6vek, atestech apod.).. Ode dne pied6ni a pievzeti dfla podin6 blilet zilrudni doba na proveden6 dilo, a to v d6lce 60 mesicri. Bdhem zdrudni doby odpovidh zftotovitel za to, Le dilo je moznd provozovat bdlnym zprisobem a Ze nebude vykazovat vady, popsan6 v odst. 1. Vady a nedoddlky zji5tdn6 pii piejimce nebo pozddji v zfrudni lhritd, je zhotovitel povinen, nedojde-li po projednani k dohodd o jin6m terminu, odstranit do 15 dnri ode ine pisemn6ho ozn6meni objednatelem, a to i v piipadech, kdy neuzn6v6, Le za vadu odpovid6. Objednatel se zavazuje ozn6mit zhotoviteli vady dila, vznikl6 bdhem zinfini doby, neprodlend pot6, co je zjistil.

8 6. 7. Zhotovitel se zavazqe dodrzet lhrity k odstrandni zixady i v piipadd, Ze bude zji5tdno, Ze se nejednh o zfirudni opravu. Oprava vtomto pifpadd bude provedena za riplatu na zlkladd faktury se splatnosti 30 dnfi. V piipad6, Le zhotovitel odstraf,uje vady a nedoddlky sv6 dod6vky, je povinen provedenou opravu objednateli piedat. Pro postup pied6ni plati obdobnd ustanoveni dl. XIII. t6to smlouvy. PiipadnS prfxa z odpovddnosti za vady a nedoddlky uplatni objednatel u zhotovitele na adrese uveden6 v dl. I. t6to smlouvy. XV. Smluvnf pokuty a rirolry z prodleni t. J Je-li objednatel v prodleni s rihradou plateb dle dl6nku VI. odst. 1. t6to smlouvy, je povinen uhradit zhotoviteli irrok z prodleni ve vy5i stanoven6 piedpisy obdansk6ho prdva. Za prodleni s piedrinim dila ve lhritd uveden6 v dl. IV. odst. 1. t6to smlouvy uhradi zhotovitel objednateli smluvni pokutu ve vy5i 0,2 yo z ceny dila (v Kd bez DPH), ato za kaldy den prodleni. Za prodleni s piedrinfm staveni5td po ukondeni prov6d6ni dila zpdt objednateli ve lhrit6 uveden6 v dl. VII. odst. 1. t6to smlouvy uhradi zhotovitel objednateli smluvni pokutu ve vy5i 0,1 %o z ceny dila (v K(bez DPH) ato zakai:dy den prodleni. Za prodleni s odstrandnim vad a nedod6lkri, uvedenych v zspise o pieddni a pievzeti dokonden6ho dila, anebo zji5tdn;fch bdhem zitrudni doby, uhradi zhotovitel objednateli smluvni pokutu ve vy5i 0,1 oa z ceny dila (v Kd bez DPH), a to zakaldi, den prodleni azakaldou vadu di nedoddlek zvl65t'. Za poruseni povinnosti mldenlivosti sjednan6 v dl. XVI. odst. 1 uhradi zhotovitel objednateli smluvni pokutu ve vy5i Kt, zaka\di piipad. Ujedn6ni o smluvnich pokut6ch uveden6 v piedchozich odstavcich nemajf vliv na vznik nrirokfi objednatele na rihradu piipadnd vznikld aprokdzan6 Skody v pln6 qfsi. 7. Splatnost smluvnfch pokut a rirokri je stanovena 15 dnri ode dne dorudeni jejich vyridtov6ni druh6 stran6. XVI. ZvMStni ustanovenf 1. Zhotovitel se zavazuje bdhem zhotovoviini piedmdtu dila i po jeho pied6ni objednateli, zachovhvat mldenlivost o vsech skutednostech, o kterych se dozvf od objednatele v souvislosti se zhotovenim dfla.

9 3. 4. Zhotovitel je podle g 2 pism. e) ztkona Sb., o finandni kontrole ve veiejn6 spr6vd a o zmdnd n6kter;ich zfkon.iu, v platn6m mdn osobou povinnou spoluprisobit pii vykonu finandni kontroly prov6ddn6 v souvislosti s rihradou zboli nebo sluzeb z veiejnych vydajfi. Vyskytnou-li se ud6losti, kter6 jedn6 nebo obdma smluvnim stransm d6stedn6 nebo irplnd znemolni plndni jejich povinnosti podle t6to smlouvy, jsou strany povinny se o tomto bez zbytedn6h odkladu informovat a spolednd podniknout kroky kjejich piekonani. Stane-li se ndkter6 ustanoveni t6to smlouvy neplatnd di neridinn6, nedot;fk6 se to ostatnich ustanoveni t6to smlouvy, kterb z:iosthvaji platn a ridinn6. Smluvni strany se v tomto piipadd zavazuji dohodou nahradit ustanoveni neplatn6 (neridinn6) noqfm ustanovenim platn;fm (ridinn;fm), kter6 nejl6pe odpovid6 privodnd zamy5len6mu ekonomick6mu ridelu ustanoveni neplatn6ho (neirdinn6ho). Do t6 doby plati odpovidaj ici riprava obecnd z v azny ch pr6vnich piedpi sti Cesk6 republiky. XVII Uveiejn6ni smloury Zhotovitel si je v6dom zttkonne povinnosti objednatele uveiejnit na sv6m profilu tuto smlouvu vdetnd v5ech jejich piipadnlich zmdn a dodatkri. Profilem objednatele je elektronicky n6stroj, prostiednictvim kter6ho objednatel, jako veiejnli zadavatel dle ZYZ uveiejiluje informace a dokumenty ke svym veiejnym zakizk1m zpfisobem, ktery umozriuje neomezeny a piimlf d6lkovi piistup, piidemz profilem objednatele v dob6 uzavieni t6to smloury jehttp:llezak.cnb.cz. Povinnost uveiejf,ov6ni dle tohoto dlanku je kupujicimu ulozena $ 147a ZVZ a uveiejfov6ni bude prov6ddno dle ZYZ a piislu5n6ho prov6ddciho piedpistzyz. XVIII. Zhv6re6ni ustanoveni t. pr6vni vztahy zalolene touto smlouvou a v ni vyslovnd neupravend se iidi obecnd zdvaznymipi6vnimi piedpisy, zejmena obchodnim z6konikem (zikon d.513/1991 Sb') v platn6m in1ni. Pokud jsou v t6to smlouvd sjednany lhtty ve dnech a neni uvedeno jinak, rozumi se tim kalend6ini dny' Objednatel je opr6vnen odstoupit od tdto smlouvy v piipadd, Le zhotovitel je v prodleni se zhotovenim a pied6nim dila po dobu delsi nei,30 dnri oproti lhritd uvedend v dl. IV' 3. Spory, vypllfuajici zt6to smlouvy, budou ieseny piedevsim smirnou cestou smluvnich stian. V pi ipai1, Ze spor nebud! vyiesen smirnou cestou, budou ie5eny piislu5nym soudem v eesk6 republice.

10 4. Smlouvu lze mdnit nebo dophiovat jen pfsemnymi dodatky k t6to smlouv6, podepsanymi osobami, kter6 jsou k podpisu smluvnich vztahri za smluvni stranu opr6vn6ny. ZmdnumriZe navrhnoutkaldh ze smluvnich stran. Dodatky budou dislovsny vzestupnou nepietrzitou iadou podinaje dfslem Tato smlouva je vyhotovena ve dtyiech vytiscich, kaldi s platnosti origin6lu, znichl kald ze smluvnich stran obdrli dva vfiisky. Smluvni strany se dohodly, Ze pisemnosti se mezi irdastniky t6to smlouvy dorudujf prostiednictvfm poskytovatele postovnich sluzeb na adresu irdastnfka uvedenou v zdhlavi tdto smlouvy, popiipadd na adresu naposledy pisemnd ozn6menou (platn6 adresa) nebo elektronickou po5tou na adresu uvedenou druhou stranou. V piipad6, Ze se zssilka odeslan6 prostiednictvim poskytovatele po3tovnich sluzeb pies ndlezit6 odesl6ni na platnou adresu vrttti jako nedoruditeln6 nebo bude adres zrtem jeji pievzeti odmitnuto nebo nebude v rilozni dobd jim vyzvednuta, m6 se zato, Ze k dorudeni doslo dnem, kdy se z6silka vr6tila jako nedoruditeln6 nebo dnem odmftnuti adresdtem di poslednim dnem iilolni doby. Pisemnost odeslan6 elektronickou po5tou se povazuje za dorudenou okamzikem, kdy bylo odesilateli ozn6meno, Ze piijemce zprflupiedetl nebo smazalbez dteni. Zprdva se povazvle za dorudenou vidy, pokud nebylo odesilateli do 72 hodin od odesliini zpr vy ozndmeno, Le jinelze dorudit. ObE strany smlouvy prohla5ujf spolednd, Le tato smlouva je projevem jejich svobodnd vrile a Ze si jeji obsah piedetly a bezvyhradnd s nim souhlasi, coi. stwn4i sqfmi podpisy Tato smlouvanabyv fidinnosti dnem jejiho podpisu obdma smluvnimi stranami. Nedilnou piilohou t6to smlouvy je cenovd nabfdka zhotovitele avyzvaobjednatele. V KynSperku nad Ohii dne: 2 I -0s Za objednatele: Zazhotovitele: Vrchnf rada plk. Mgr. Martin Klapper ieditel Vdznice nad-ohii Milo5 Stantejsk;f jednatel spolednosti FAST stiechy s.r.o. i#,#:,:r 10

11 i:tl I n" I V,,j''i-*.',ti,, vnznnsxa sluzga inskf REpuBLIKy '.,*. ',r., n:;;.1,,,:i;; i',"i',"..'"r Vdznice Kyn5perk nad Ohi.i Zlath dp. 5?, poitovni piihr6dka 'I'el.: 10,3575l KynBperk nad Ohii I l, Fax: , ISDS: tudd4za vas DOPTS d.j.: ZE DNE: NASE d.i.: VYRIZUJE: TELEFON: FAX: E.MAII,: v s 88/006/ A.oa I 503 Petr Zalman , j ustice.cz V Kyn5perku nad Ohii dne ZAn Y.f s,v a k nodfnf r-r*bfdkv 4fl r'gieinou zflldzku na stavebni pr{ce:,,kyn1perk - opruvil stfechy objektu e 002" (ddle jen,,uj'zva") (zakinka rnaldho rozsahu dle $ 12, odst. 3 zhkona il L37n0A6 Sb., o veiejnlich zaktlzkhch, ve zndni pozddj$fch piedpisfi). Vyzyv6me V6s ke zpracov6ni a pod6ni nabidky narcalizaci veiejnd zak{vky dle nrisledujicich podminek: l/ Idp.ntifih{ini fid a i e zadayatele: Cleskd republika - Vdzeisk6 sluzba ir, se sidlem Soudni a, l4a 67 Praha 4 l(o: ooztzqzz Misto plndni: Vdznice Kyn5perk (adresaje uvedena v zdhlavi) 'tl Vymezeni nied qrdtu veieind zakizkv: Pierlmdtem zakazky je provedeni opravy plochd stiechy o celkovd lym ie 597 m2 objektu e IJudova sprdvy vd:enice ve V6znioi KynSperk nad Ohii. Rozsah vdetnd zpfisobu opravy je podrobnd pops6n v technickd specifikaci, kter6 je soud6sti t6to vymy. Do piedmdtu plndni zakilzky patii takd odvoz a nezfvadn6 likvidace veskerfch odpadfr vzniklych pii prov6ddnf opravy dle zdkona d. 185/2001 Sb., o odpadech a o zm n6 ndkter;ich dal5fch zikonfi, ve mdni pozddjiich piedpisri, a doloieni pffslusn;ich atestfi a prohki3eni o shodd na pouzitd vyrobky a materi6ly. *{&r- Pe$ $k*usl sf*wie r,.y $j d eeix

12 3t Obchodn i a platebuipqdmfnky: Obchodni a platebni podminky jsou uvedeny v nfvrhu smlouvy o ilflo, kteqi je piilohou tdto v!,rvy. Uchaze do ndvrhu smlouvy doplni pouze zadavatelem vymezend ridaje, ostatni 0daje nenf opr6vn6n nikterak m6nit. Nabidky, kterd nebudou tyto podminky respektovat, budou zdal5iho hodnoceui vyiazeny. Termin piedrlni dokondendho dila ie max. do 60 dnii ode dne podepsdnf smlouvy o clflo obdma smluvnimi stranami. Zadavatel piedpoklfddrealizaci zaklnky s ohleder na piiddleni finandnich prostiedkri ze stdtrriho rozpodtlt ve druhd polovind roku "tr/ Podkladv nro zprfl.covf nf r-r.abitlkv: Podkladem pro zpracovfni nabidky je tato vyma, technickd specifikace, vykresov6 d6st (tj. pridorysy a iezy stdvajici stiechy a tabulka klempfiskych vfrobkfi), fbtodokumentace stdvajiciho stavu stiechy a ndvrh smlouvy o dilo. Vyzva vdetnd pifloh je zpiistupndna neomezenfm d6lkovfm piistupem prostiednictvim elektronickiho ndstroje E-ZAK ( D6le se uchazedi mohou zridastnit prohlidky mfsta plndni, kter6 se uskutedni dne v 9:30 hod. Podminkou je. Le zi4emci nrinimdlnd 2 dny pi'edern domluvi irdast a soudasn6 poskytnou identifikadni fdaje svdho zastupce, jenz se zridastr,i protrlidky, zdstupci zadavatele na tel. d.6a2 rc Zprisob?n{acovrini a obsah ngf-idky: Nabidka musi byt zpracovilna vpisemnd formil vjazyce deskdm a musi obsahovat tyto n6lezitosti: *) h) c) rl) e) r) s) obchodnf jmdno, adresu a identifikadni irdaje uchazede, doklady prokazuj fcf kvalifi kadni piedpoklady : - kopii Zivnostenskdho oprdvndni vztahujfciho se k realizaci piedmdtu zakirzky, - lypis zobchodniho rejstiiku" pokud je vndm uchazed zapshn, kter"j nebude star5i 90 dnfr ke dni poddni nabidlcy (postaduje prostri kopie), - seznam minimrilnd tif stavebnich zakilzek podobndho charaheru tdto veie.jni zakfmky, provedenlfch dodavatelem za posledni max. tii roky, se specifikaci druhu prdce, mfsta provedeni. zadavatele a s uvedenim finandnfho rozsahu tdchto referendnich zakinek. technickj popis opravy, celkovou nabidkovou cenu bez DPII, vy5i DPFI a cenu s DPH, vypodet nabidkovd ceny ve formd ocendndho v;ikazu rrymbr zpracovandho uchazedem s uvedenfm typri, oznadenf, mnoistvi a ceny vyrobkri a v dlendnf na tyto dristi stfechy: - d6st nad NP - drist nad 5. NP - ddst nad 6. NP - cena celkem prohld3eni o shod6, popf. certifikdty, prokazujfci vhodnost navrzenych qfrobkri a materi6lfi, nfvrh smlouvy o dflo, podepsanf osobou oprdvndnou jednatjmdnem di za uchazede.

13 {t! Misto p.termin rrrq. ngd{ni nabidky: Ljchazedi svd nabidky dorursf osobne, prostiednictvim po5ty di kurlira v i6dn6 z.alepene trbdlce, opati'end na piedni strand zvyraznlnym ndpisem,oneotvirat -VZ* oprnva stiechy objektu i.002" a adresou uchazede, do podatelny VEznice KynSperk nad Ohii (adresa je tledena v zihlavi) ngjpgzddii do 1 7r-2013 clo 11:00 hod. Oteviraci doba podatelny vdznioe je dennd od 6:30 do 15:00 hodin. Zpfisob trpdnoceni nahldek: Hodnotfoim kritdriem je neiniisi rrabidkovd cena. Jako nejvhodndj5i bude vybrdna nabidka dodavatele. kterii hude obsahovat nejnii5f cenlr za provedeni piedmdtu plndni uvedendho v dl. 2 tdto v;izvy v korundch rses$'ch s IfPIL 0 v.vsledku hodnoceni budou uchazedi, l.'1eif podali nabiclku, zadavatelem informov6ni. si 0statni: - Toto zadtvaci iizeni se iidi zskonem o veiejn;f ch zak6zk6ch, ve mdni pozd j$ich piedpisri, j en pokud j e to v nem nebo v teto vyzv vlislovnd uvedeno. - Zatlavatel si vyhrazr"rje priivo poptavkovd iizenf zru5it a nevybrat Zddnou znabidek. - 7-,adav'aLel si vyhrazuje prdvo upiesnit rryz;vu k podani nabidky di jeji piilohy, a to bud' na zdkiadd Zddosti zdjemcri, nebo z vlastniho podndtu. Toto upiesndni zadavatel ozn6mf r, 5em z6j e lnc rim prostiednictvim elek tr:onj ckdho ndstroj e E -Z AK. - Uchazedi jsou svlirni nabidkami v6z6ni po dobu 120 dnt. Tato lhrita zad,in& bllet okamzikem skondeni lhfrty pro poddni nabidek. - V piipadd potieby poskytnou kzakince dal5f informace zastupci zadavatele: Petr Zalman tel. d ? 1, mobil: , Pavel Stochl. tel. d mobil: S uozdravem Piiloh""": -'l'echnick6 specifikace - Vykesovd d6st - Irotodokrtmentace - Ndvrh smlouvy o dilo p-ik. h4gr. Vrchni rada h{iu:tin Klitpl:cr u-:1:$s-*q, t:". ' I,,,,, ',r'

14

15 FAST stfechy s.r,o. Smetanova l Nfchod rt.27s37676 Dre c Tel./fax.: ll Bankovni spojeni: GE Money Banko a.s., E.t'i.: /0600 Statutrirni orgdn : M ilo5 Stantejskf, jednatel spoleenosti Kontakfni osoba: Linda Balcarovfo tel.: balcarova@fast-strechy.cz CENOVA NABiDKA T.133/2013.J(vn5perk - oprava stiechv obiektu i. (X)2" Cena : r Edst nad NP Cena bez DPH ,4,-KI Cena 219'o DPH ,7'-Ki Cenavd.DPH ,1,-KE r i6st nad 5. NP Cena bez DPH... I I 3.987,89,-Ki Cena 2lYo DPH ,5'-Kd Cenavd. DPH ,48,-Kt. r irist nad 6. NP Cena bez DPH ,38,-Ki Cena 2lo/o DPH ,0'-Ki Cena vd. DPH ,38,-Ki r Cena celkem (zaokrouhleno) Cena bez DPH ,-Ki Cena 2lo/o DPII....U9.715,-Ki Cena vi. DPH ,-Ki ieskri republika, V6zefistci sluiba CR Soudni l672lla Praha 4 V Ndchod dne Piflohy: l) Vjpis z Zivnostensk6ho rejstifku 2) Vjpis z obchodnfho rejstifku 3) Reference - seznam zakhzek 4) Technickf popis opravy 5) PoloZkovy rozpodet 6) Prohki5eni o shod6 navrzenfch materi6hi 7) N6vrh smlouvy o dilo S pozdravem Milo5 Stantejshj' jednatel spolednosti spoleinost zapsand v obchodnim rejstiiku veden m u Krajsk6ho soudu v Hradci Kriilov6 v oddilu C, vloice dislo zapsane 7.4.2OO8 telefon ^o1 /l12411 fax AO1 A''1AA'' mail www frrt6rfrc+-crrarhrr ar facf-cfrarhv rz

16

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre n-, {ol nre Krajskjt ddtski domov pro ddti do 3 let, piispdvkovd organizace se sidlem: Z{tkova 1267/4, 36001 Karlovy Vary tio: zt r i5 t3o DIe: CZ 7II 15 130 bankovni spojeni: Komerdni banka, a.s. dislo

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423 vnznnsxa sr,uzgn cnsrn REPUBLIKY Akademie Vdzefisk6 sluzby M6chova 200, P. O. Box 58,41127 Strirt pod Ralskem tel 487878111, fax: 487878515, ISDS: dya227n c. i. : vs-z 6070-041 ej-20 16-8034'}-LOG I 02

Více

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany:

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany: Smlouva o dflo uzavienrl podle $ 2586 a nfsl zhkona (8912A12 Sb, obiansky zrikonfk 1 Smluvni strany: Objednatel : Ceskd prrimyslov6 zdravotni pojistovna Sidlem: Jeremenkoval 1, 70300 Ostrava - Vitkovice

Více

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972 Srnlouva o dilo uzaviend podle obchodnho zdkoniku L Smluvni strany l.objednatel Ndrodni hiebiin Kladruby nad Labem, Stdtni piispdvkovd organizace 533 14 Kladruby nad Labem lc:72048972 Jednajlci ieditelem

Více

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin Rimcovi smlouva o dodivkich potravin I. Smluvni strany Masarykriv onkologickf ristav se sidlem Zluty kopec 7, 656 53 Bmo jednajici prof. MUDr. Jiiim Vorlidkem, CSc., dr. h. c., ieditelem Id: 00209805.

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO Smluvni strny: 1. Nrizev: M6sto Rokytnice v Orlickfch horich Se sidlem: ndmdsti Jindiich Simk 3,517 6l Rokynice rc: ;ro;l"ry,* hor6ch DIi: C2O0275301 Bnkovni spojeni: es.s. Rokytnice v Orlickj.ch

Více

NA REALIZACI STAVBY. smlouvu o dilo na realizaci stavbv SMLOUVA O DILO

NA REALIZACI STAVBY. smlouvu o dilo na realizaci stavbv SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO NA REALIZACI STAVBY Krajshjt ddtski) domov pro ddti do 3 let, pfispdvkovd organizace se sidlem: Zitkova126714.360 01 KarlowVarv Iio: zt 175130 Dle: CZ7lI75r3O bankovni spojeni: Komerdni

Více

Io" Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf

Io Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf O\L\ IOP. KVALITA ZIVOTA Io" Ndrodni hlebtin Kladruby nad Labem, st6tni piisp6vkov6 organizace 533 14 KLADItUBY NAD TABEM rc 7 zo48g7 2, ot( cz t zocsgt z Ucet vedeny u Komerdni b;rnky, a,s, t,43_591747027110l00

Více

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s.

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s. Smlouva o n6jmu bytu Mezi Pronajimatelem: BZM a.s. (d61e j en,,pronaj imatel") N6rodni obrriny 37 Praha 6 rio: 6tosl262 a Nfjemcem: Jaroslavou Semerfdovou, narozenou dne 6. 5. 19560 r.i.565506/0587 (d6le

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blanenskd I l9l, postovnf schrdnka 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fax: 541555130,

vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blanenskd I l9l, postovnf schrdnka 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fax: 541555130, vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blnenskd I l9l, postovnf schrdnk 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fx: 541555130, ISDS:4cqd4k vas ooprs dj.: ZE DNE: NsE ej.: vyrtzulp: TELEFON: FAX: E.MAIL:

Více

SMLOUVA O DftO na realizaci veiejn6 zakfizl<y s n6zvem:

SMLOUVA O DftO na realizaci veiejn6 zakfizl<y s n6zvem: iislo smlouvy zhotovitele: 030126M027911847.320747 6Vl

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi:

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi: Smlouva o dflo (drlle SOD) uzaviend ve smyslu g 261 odst. 2 apodle g 536 a n6sl. zilkota d. 513/1991 sb., obchodni zhkonik, v platn6m zndni, mezi tdmito smluvnimi stranami: I. usmluvn{ stran Zhotovitel:

Více

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-020-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Výměna podlahové krytiny Písková

Více

etanet< I. Smluvni stranv

etanet< I. Smluvni stranv r't KUpNi SMLOUVA i.j.: HSAA-127 52-1812013 uzavienhv souladu s $ 409 a n6sl. zhkonad. 513/1991 Sb., obchodniho zskoniku, ve zndni pozddjsich piedpisri, (d6le jen,,obchodni zdkonik') (d6le jen,,smlouva")

Více

vef,ejnopnavni smr.ouvu o poskyrnuti (INvESTreNi) DorAcE ZR.OZPOCTU OBCE LIBINA (ddle jen smlouva)

vef,ejnopnavni smr.ouvu o poskyrnuti (INvESTreNi) DorAcE ZR.OZPOCTU OBCE LIBINA (ddle jen smlouva) Obec Libina, Id: 00302899, se sidlem: Libina 521,78805 Libina zastoupen6: mistostarostkou obce Bc. Ladou Cinegrovou bankovni spojeni: irdet d. 18824471910300 vedeny u Ceskoslovensk6 obchodni banky a. s.

Více

preomutlsmlouw ch zavazuje automobil dodat (d6le jen hasidsky,,dat) dle specifiku". urr.a"n 6 v pifloze (,. nedilnou soudastf

preomutlsmlouw ch zavazuje automobil dodat (d6le jen hasidsky,,dat) dle specifiku. urr.an 6 v pifloze (,. nedilnou soudastf Kupni smlouva o dodivce hasiisk6ho dopravniho automobilu uzavien dle g 2079 a n6sl. zitkona d.-gg/20r2 Sb., obdanrr.y,atonl, a schv6lenii usnesenim Rady mesta chrudim d. w21512014 ze dne 5.5.2014 Mdsto

Více

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich.

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich. Smlouva o dilo i uzavien6 podle ustanoveni $ 2586 a nisledujicich NOZ nt. 1 Smluvni stranv 1.1. Objednatel : Sprfva majetku m6sta Moravslrj Krumlov, p.o, Zitmeckd l7, 672 01, Moravshi Krumlov Zastoupend:

Více

Hasiiskj, zfchranny sbor Kraj e Vysoiina

Hasiiskj, zfchranny sbor Kraj e Vysoiina Hsiiskj, zfchrnny sbor Krj e Vysoiin Ke Sklce32.586 04 Jihlv iislo zkfzky: HSJI-53571F-2012 DtumvyhldSenf: 7.12.2012 Cj.: HSJI-S357 -IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 2 Yyzv k podsni nbidky n veiejnou

Více

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf {., Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf sffany Objednatel: SdruZenr zdravotnickychzaiizeni II Brno, pifspdvkovd organizace,

Více

Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb

Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb dislo smlouvy objednatele: d j. SOAT-02127 120 4 dislo smlouvy poskytovatele:... trzavieni podle ustanoveni g 1724 a nssledujicich zlkona i). 8912012 Sb., obdanskdho

Více

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb uzavlenh podle zdkonae.89l20l2 Sb., obiansk6ho zikoniku v platn6m zndni a v souladu s dal5imi piedni Dne5niho dne, mdsice a roku smluvni sfiany: Nfrodni hiebiin

Více

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Podle zdkona E. 9312009 Sb., o auditorech a o zmdnd ndkterych z6kon:0, ve zneni pozdej5ich piedpisfi, auditorskdho standardu d. 52, dal5ich relevantnich piepisri

Více

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Oprava automobilového žebříku 1. Zadavatel:

Více

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd:

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd: Smlouva o dilo rlrzavlenf podle ust. $ 2586 a nfsl. zr[konae.89/2012 Sb. obiansk6ho zikoniku, i.... ze dne... (ddle jen,,smloava" ) 1. Smluvni strany 1, 1. Obiednatel: Institut postgradu5lniho vzdel5v6ni

Více

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642 SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ:

Více

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové rukavice 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

I. PREDMET SMLOUVY O DILO

I. PREDMET SMLOUVY O DILO Smlouva o dilo disfo smlouvy zhotovitele: SD 12tO41tPB SMLUVNi STRANY ZHOTOVITEL: amethyst.cz, s.r.o. L1mai 41112 71100 Ostrava-Koblov lc: 25904540 Dle C225904540 Zastoupenf: p. Claudii Buchtovou, jednatelkou

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy u objednatele: Číslo smlouvy u zhotovitele:

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni r gu sri.edni pr0myslova Srou srno:rui a sraveeni, TABoR SiPS TABOR KOMENSKEHO 1670, PSC 390 41 Usek: person6lni www.sps-tabor,cz info@sps-tabor.cz Yyzva k podr{ni nabidky Na plnini veiejnb zakdzky mal6ho

Více

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu '$ t \ Ddle uveden6ho dne, mdsice a roku byla uzaviena tato Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu Smlouva o doddvce software (dale jen,,smlouva") podle zskona d,.892a12 Sb., obdansk6ho zdkoniku

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění:

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 M6stskf isst Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 18.6.2014 T,odpoviil6 Termin plneni Nov6 usneseni iislo SnlnEno Kontrolni termin zistupce starosty Ing. Pavel Machdiek Mg. Koubek 19.6.2014 Zastupitelstvo

Více

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

SMLOUVA O DILO C.06/2013

SMLOUVA O DILO C.06/2013 SMLOUVA O DILO C.06/2013 1. Obec Hutisko - Solanec Adresa: Hutisko - Solanec 512, 75 62. Hutisko-Solanec Z"astoupene: Ing. Vladimh Petruzela, starosta lc: 00303836 gankovnispojeni: Cislo idtul 9ankovnispojeni:

Více

K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ochranné protichemické oděvy 1. Zadavatel: Česká

Více

Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka

Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka Smlouva o dilo i. objednatele: i. zhotovitele: 7V /'l /lz lluzavieni podle g 2586 a nisl. z6kona i-8912012 Sb., obianskf zikonik, kterou niie uveden6ho dne, mesice a roku uzaviely smluvni strany: f. ieskri

Více

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373.

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373. J Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Níže uvedené smluvní strany I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

tco: 01687018 Zastoupend: Bc. petra Voseck6 Bankovni spojenl: 2200421706 I 2OjO

tco: 01687018 Zastoupend: Bc. petra Voseck6 Bankovni spojenl: 2200421706 I 2OjO TOP RETAIL PEOPLE for best customer service - Smlouva o dodsvce,,personiilniho auditu pro obecni uiad Pierov nad Labem,, Smluvni strany: Instituce: Adresa: Zastoupenyi: Obecni riiad Pierov nad Labem Pierov

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR ROZVOJE MĚSTA Oddělení přípravy a realizace investic VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Karviná CHS - revitalizace fasády - dokončení Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS uzavřená dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní zákoník") a dle ustanovení zákona č. 128/2001 Sb., o obcích, obecní zřízení (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Str.1 ze 34 Česká republika, Vězeňská služba České republiky se sídlem Soudní 1672/1a, 140 67 Praha 4 tel. 26103 4500, fax. 26103 4503, IČ: 00212423, DIČ: CZ00212423, bankovní spojení ČNB Praha 1 č.ú.

Více

HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo: 00296759 DIČ: CZ00296759 zástupce ve věcech smluvních: Petr Sagitarius,

Více

pisnvrxa zpnav A zadavatele

pisnvrxa zpnav A zadavatele EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISTEFISTVO SKOLSTVI MLADEZE A IELoVVcHoVY INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI pisnvrxa zpnav A zadavatele vyhotoven6 dle $ 85 zhkona E. 13712006 Sb., o veiejnych

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015 M6stskf df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E. 53t2015 11. 11. 201.5 Zodpovidrl Termin rrlneni Nov6 usneseni iislo Soln6no Kontrolni termin Podpisy zdstupce starosty I lx*ffi',- t\j'(h/ffi : \_fr.s

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná..

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná.. SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1.... se sídlem., za níž jedná.. Výpis z obchodního rejstříku tvoří přílohu této smlouvy č.1 (dále jen Objednatel

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY fy. RIVA spol. s r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY fy. RIVA spol. s r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY fy. RIVA spol. s r.o. Tyto všeobecné obchodní a dodací podmínky f. RIVA spol. s. r.o. upravují vztah objednatele a zhotovitele při dodávce montážních prací a dodávek podlahových

Více

SMLOUVA O DiLO. Iao :00023841 DIC :010-00023841. d.irdtu : 19535-101/0100 zastoupeny : MUDr. Antoninem Pedenkou. Ieo :25100998 DIe :011-25100998

SMLOUVA O DiLO. Iao :00023841 DIC :010-00023841. d.irdtu : 19535-101/0100 zastoupeny : MUDr. Antoninem Pedenkou. Ieo :25100998 DIe :011-25100998 SMLOUVA O DiLO uzavfenilpodle ustanoveni $ 536 obch. z6k.: Objednatel : Zhotovitel : Institut postgraduflniho vzd6l6v{ni ve zdravotnictvf se sidlem : Rusk6 85, Praha 10 Iao :00023841 DIC :010-00023841

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové obleky 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007

smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007 smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007 CI.I. Smluvni strany 1.1. Objednatel :lnstitut postgraduilniho vzd6lavdni ve zdravotnictvi Rusk6 85, Piaha 10 tel/fax : iio t

Více

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Výzva k podání nabídky Statutární město Brno, Dominikánské

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Městys Vranov nad Dyjí Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Jejímž jménem

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

SMLOUVA O DÍLO. Velké náměstí 115, 767 01 Kroměříž IČ 00287351 Mgr. Jaroslavem Němcem, starostou města

SMLOUVA O DÍLO. Velké náměstí 115, 767 01 Kroměříž IČ 00287351 Mgr. Jaroslavem Němcem, starostou města SMLOUVA O DÍLO na dodávku uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL:

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts MEstskS df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts Jednini Z ze dne 20.5.201s Zodpovfdit Termin nlneni Nov6 usneseni iislo Snlndno Kontrolni termin Podpisy F,l'i'lr/6 -".* "9 zdstupce starosty

Více

SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění Obec Korouhev se sídlem Korouhev 234, 569 93 Korouhev IČ 002 76 855 zastoupená Mgr. Ladislavem Filipim, starostou

Více

Správa Národního parku Šumava. 1. máje 260/19, Vimperk

Správa Národního parku Šumava. 1. máje 260/19, Vimperk / SPRÁVA NÁRODNíHO PARKU ŠUMAVA Číslo smlouvy objednatele. Číslo smlouvy zhotovitele: 15379 19 SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 ano zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "občanský

Více

PojistnA smlouva 6.8056971013

PojistnA smlouva 6.8056971013 PojistnA smlouva 6.8056971013 Smluvnistrany: CSOB Poji5t'ovna, a. s., 6len holdingu CSOe se sfdlem Pardubice, Zelen6 pledm6stl, Masarykovo n6m6sti dp. 1458 ps0 saz ra rco: +ssg+gog, otd: c2699000761 zapsan6

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA VZORY SMLUV Níže uvedené vzory jsou pouze ilustrativní a obecné. Nejsou uzpůsobeny individuálním požadavkům jednotlivých případů. Město Třebíč neodpovídá za škodu vzniklou v souvislosti s poskytnutými

Více

Kupni smlouva i.9770100068 uzaviend podle S 2079 a ndsl.

Kupni smlouva i.9770100068 uzaviend podle S 2079 a ndsl. EVROPSKf FOND PRO REGIONATNf ROZVOJ MINISTERSTVO SKOLSTVI MLADEZE A TELoVVcHoVY INVESTICE DO VASt BUDOUCNOSTI Kupni smlouva i.9770100068 uzaviend podle S 2079 a ndsl. zd.kona i. 89/2012 Sb., obianslcj

Více

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Rekonstrukce prostor určených pro Správu uprchlických zařízení v sídle OP Jihlava, Tolstého 1914/15

Více

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled evropshi socialni Duurcuilr fond v er EVRopsKA unre '" MiXD#E"n ieiovvcnovv MtN STERSTVOSKOLSTV, INVESTICE DO ROZVOJE VZDEMVATI -:J Smlouva o poskytnutf sluiby r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkurenceschopno6t uzavien6

Více

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne.

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne. Dnešního dne uzavřely smluvní strany, IČ,, jehož jménem jedná (jako zhotovitel na straně jedné) a Městys Čachrov, IČ 00255319, Čachrov 55, 339 01 Klatovy, zastoupen starostkou Janou Kocurovou (jako objednatel

Více

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II Takto označené údaje doplní zadavatel. Takto označené údaje povinně doplní uchazeč. SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II 1 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále

Více

SMLOUVA O DILO. I I 3862 l KOMBCZPP

SMLOUVA O DILO. I I 3862 l KOMBCZPP w% ea llfi','**'l^-' EvnopsxYFoND PRo REotoNALtti Rozvo-l MrNrsrrRsryozDuvorNrcwl 'i;,".,"-uu,\ SANCE pro VAS nozvo..t cesk R ruslrky N6zev proiektu: Modernizace a obnova piistrojovdho vybaveni Komplexniho

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -\\ N'\ /Dt4 {, +',A\ 1' f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -t V f= Ruskd 85, 100 05 Praha 10?**,9,.o$ Piikazni smlouva dle g 2430 a n6sl. z1kona d,. 8gl20l2 Sb., obdansky z6konik,

Více

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO Veřejný zadavatel: Město Nová Včelnice Komenského 386, 378 42 Nová Včelnice IČO: 00247146 na veřejnou zakázku na stavební

Více

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) 1.1 Objednatel Čl. 1 Smluvní strany Název objednatele: Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Sídlo:

Více

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace '---\ _)..r -i SMLOUVA O DILO Zamezeni prrisaku vlhkosti do sklepnich prostor uzavtena mezl Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace JAKO OBJEDNATELEM a Ing. Karel i.et"lr.- KZS

Více

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta)

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) MESTO HOiJCE n6mesti Jiiiho z PodEbrad 342,508 l9 Hoiice Veiejnf zadavatel timto vyzyvit k podfni nabidky nlzukfzkrr mal6ho rozsiahu: Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) M6sto Hoiice, nrim.

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY .r.t.f -.:'\ r-'$: Obiednatel: Ndzev objednatele: Sidlo: te: Dte : Jednajici: Firma je zaps6na v OR ddle jen objednatel Zhotovitel: Ndzev zhotovitele: Sfdlo: te: Dte : Jednajfci: Firma je zapsdna v OR

Více