ŠIROKÁ ŘADA REGULÁTORŮ. Kompletní řada špičkových regulátorů pro větší pohodu v interiéru

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŠIROKÁ ŘADA REGULÁTORŮ. Kompletní řada špičkových regulátorů pro větší pohodu v interiéru"

Transkript

1 ŠIROKÁ ŘADA REGULÁTORŮ Kompletní řada špičkových regulátorů pro větší pohodu v interiéru

2 ŘADA PŘIPOJ A POUŽÍVEJ Regulátor pro konstantní teplotu a regulátor ochrany zpátečky v jednom. > REGULÁTOR CRA CRA110 regulace konstantní teploty nebo regulace teploty vratné vody v závislosti na použití > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Regulace konstantní teploty při ochraně zpátečky kotle na tuhá paliva.... při regulaci topné vody. CRA140 regulace konstantní teploty a regulace teploty vratné vody s nastavitelným rozsahem > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Kotle na tuhá paliva bez vyrovnávací nádrže: konstantní nastavení teploty na vstupu do okruhu vytápění a regulace teploty vratné vody v kotli v nastavitelném rozsahu. CRA150 regulace konstantní teploty s možností změny směru otáčení aktivací režimu T/T2. > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Vytápění a chlazení okruhu jediným ventilem. Pro zařízení s režimem vytápění a chlazení. > ZAŘÍZENÍ Regulátor v servopohonu s předinstalovaným příložným čidlem na trubku. > NASTAVENÍ Teplotu lze nastavit pomocí ovládacího kolečka a rozhraní displeje. Alternativní požadovaná teplota může být změněna vnějším signálem (termostatem). Teplotu lze nastavit od 5 do 95 C. > PRACUJE S řadou ESBE VRG, VRH a VRB. Lze namontovat také na ventily ESBE MG, G, F a BIV.

3 VYSOKÝ ŘADA KOMFORT Regulátor v servopohonu s řízením pokojovým snímačem. CRB100 = ÚSPORA ENERGIE Regulátor zajistí majitelům domu 20 %* úsporu energie ve srovnání s ručně ovládaným ventilem (Zdroj: Švédský časopis asociace spotřebitelů Råd&Rön). > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Samostatný rodinný dům s radiátorovým vytápěním, kde se požadovaná pokojová teplota udržuje s ohledem na teplotu topné vody. > REGULÁTOR CRB > ZAŘÍZENÍ Regulátor v servopohonu s předinstalovaným příložným čidlem na trubku. Jednotka pokojového displeje. Je možné zvolit i verzi se spínáním oběhového če (CRB114). > NASTAVENÍ lze provést prostřednictvím jednotky pokojového displeje s vestavěným snímačem teploty interiéru, který lze k regulátoru připojit pomocí kabelu (CRB110) nebo bezdrátového rádiového spojení (CRB120). > PRACUJE S řadou ESBE VRG, VRH a VRB. Lze také jednoduše namontovat na ventily ESBE MG, G, F a BIV.

4 ŘADA NASTAVENÍ DOKONALÉ TEPLOTNÍ KŘIVKY a udržení příjemné pokojové teploty > REGULÁTOR CRC CRC110/120 Ekvitermní regulátor, s individuálním nastavením a jednoduchým nastavením křivky vytápění. > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Jedno nebo vícegenerační dům s radiátorovým nebo podlahovým vytápěním. CRC140 Ekvitermní regulátor, s regulací teploty vratné vody tepelného zdroje s nastavitelným rozsahem. > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Krby na tuhá paliva bez vyrovnávací nádrže: Teplota topné vody dle venkovní teploty, teplota vratné vody do krbu s nastavitelným rozsahem teploty. > ZAŘÍZENÍ Rugulátor v servopohonu s předinstalovaným příložným čidlem na trubku v jedné jednotce. Čidlo venkovní teploty s 20m kabelem. Je možné zvolit i ovládání če (CRC113). > NASTAVENÍ Teplotu lze nastavit pomocí ovládacího kolečka a rozhraní displeje. > PRACUJE S řadou ESBE VRG, VRH a VRB. Lze také jednoduše namontovat na ventily ESBE MG, G, F a BIV Teplota Flow topné temperature vody C ºC Flow temperature ºC Flow temperature ºC Teplota Flow topné temperature vody C ºC A Ab bc d CE df EG F GH HJ JL L A Ab bc d CE df EG F GH HJ JL L Outdoor Venkovní Outdoor temperature teplota temperature C ºC ºC Outdoor Outdoor temperature Venkovní temperature teplota ºC C ºC V továrním nastavení vypadá křivka jako na obrázku výše ale postupně se tvar křivky mění dle provedených nastavení.

5 INTELIGENTNÍ ADAPTIVNÍ ŘADA REGULÁTOR Regulátor založený na venkovní teplotě a snímači pokojové teploty. > REGULÁTOR CRD CRD120 SE UČÍ ZNÁT VÁŠ DŮM Udržuje nastavenou pokojovou teplotu díky regulaci teploty vody v okruhu vytápění na základě stávající pokojové a venkovní teploty. Velkou výhodou je funkce učení, která slouží k předpovídání reakce vnitřního klimatu na změnu venkovní teploty. > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Jednogenerační dům s radiátorovým nebo podlahovým vytápěním. > ZAŘÍZENÍ Regulátor v servopohonu s předinstalovaným příložným čidlem na trubku. Jednotka pokojového displeje. Bezdrátové rádiové spojení. Čidlo venkovní teploty s 20m kabelem. > NASTAVENÍ lze provést prostřednictvím jednotky pokojového displeje s vestavěným snímačem teploty interiéru, který je připojen pomocí bezdrátového rádiového spojení. > PRACUJE S řadou ESBE VRG, VRH a VRB. Lze také jednoduše namontovat na ventily ESBE MG, G, F a BIV.

6 JEDNA SPOLEČNÁ VLASTNOST SNADNÉ > NASTAVENÍ při použití ovládacího kolečka. Vytočte kolečko vpravo či vlevo, stiskněte pro potvrzení a je... HOTOVO. > DISPLEJ V závislosti na řadě zobrazuje aktuální pokojovou teplotu a teplotu topné nebo vratné vody. SNADNÉ PŘÍKLADY SYMBOLŮ NA DISPLEJI POKOJOVÉ JEDNOTKY: Symbol rádia značí, zda se jedná o bezdrátovou verzi produktu. Tento stálý symbol uvádí, že je navázáno provozní spojení s jednotkou spínacího zařízení. Symbol T nebo T2 značí, která ze dvou požadovaných teplot je aktivní. Hodiny a skutečný počet dní Stávající pokojová teplota Šipka značí, ve kterém směru regulátor funguje. Pokud je venkovní čidlo připojeno k jednotce regulátoru, na displeji bude uvedena venkovní teplota. INFORMATIVNÍ > NASTAVENÍ Stisknutím knoflíku na dobu 5 sekund lze dosáhnout požadovaného nastavení. K procházení mezi nabídkami otočte knoflík vlevo nebo vpravo. Zvolte funkci. Stisknutím knoflíku na dobu 5 sekund se vraťte do hlavní nabídky nebo... to nechte tak v každém případě se to provede automaticky. SNADNÉ

7 SPECIÁLNĚ PRO ESBE REGULÁTORY CRB915 > GSM MODUL CRB915 Řada CRB915 je GSM modul, sloužící k připojení k regulátorům řady CRA, CRB, CRC nebo CRD. S GSM modulem je možné aktivovat alternativní předem nastavenou teplotu pomocí zprávy SMS z mobilního telefonu. Je vybaven také snímačem pokojové teploty, který lze použít k získání aktualizace stavu z domu. CRB915 - Č. výrobku: SPECIÁLNĚ PRO REGULÁTORY 24 ESBE CRC912 > ZESILOVAČ SIGNÁLU CRC912 CRC912 je zesilovač signálu pro platformu CRx. Informace z venkovního čidla jsou rozdělovány až do 24 jednotlivých kanálů současně. Na každý kanál je možné umístit další zesilovač signálu, který signál znovu 24krát rozdělí. Zesilovač signálu nabízí také funkci připomenutí. Pokud se něco v kterémkoli kanálu pokazí, například deska s plošnými spoji v regulátoru či kabel mezi zesilovačem signálu a regulátorem, nebo pokud dojde k selhání napájení, rozdělovač snímače odešle připomenutí a bude přepnuto mechanické relé. Zesilovač signálu se používá ve větších budovách s několika regulátory, kdy majitel domu chce pouze jeden venkovní snímač nebo požaduje funkci připomenutí připojených regulátorů. CRC912 - Č. výrobku:

8 CELÁ ŘADA MODERNÍCH A ÚSPORNÝCH REGU Výrobek Č. výrobku Referenční vstup regulátoru Venkovní čidlo Pokojový snímač Čidlo vody Čidlo TUV vody Čidlo teploty vratné vody Základ (točivý moment) Přívod napětí Pokojová jednotka Mikrospínač / Krabice pro připojení če CRA NM 230 V AC Volitelně, č. výrobku: 162 CRA NM 24 V AC Volitelně, č. výrobku: 162 CRA NM 230 V AC Volitelně, č. výrobku: 981 CRA NM 24 V AC Volitelně, č. výrobku: 162 CRA NM 230 V AC CRA NM 230 V AC CRB NM 230 V AC CRB NM 230 V AC Pomocí kabelu Pomocí kabelu Volitelně, č. výrobku: 162 Krabice pro připojení če CRB NM 230 V AC Bezdrátové CRC NM 230 V AC Volitelně, č. výrobku: 162 CRC NM 230 V AC Krabice pro připojení če CRC NM 230 V AC Volitelně, č. výrobku: 162 CRC NM 230 V AC Volitelně, č. výrobku: 162 CRD NM 230 V AC Bezdrátové CRS NM 230 V AC Volitelně, č. výrobku: C-1A NM 230 V AC Volitelně Krabice pro připojení če 90C-1B NM 230 V AC Volitelně Krabice pro připojení če 90C-1C NM 230 V AC Pomocí kabelu Krabice pro připojení če 90C-3B NM 230 V AC Volitelně Krabice pro připojení če 90C-3C Série 90 (15 NM) 230 V AC Pomocí kabelu Krabice pro připojení če

9 LÁTORŮ Stačí si vybrat a nainstalovat! Denní/ týdenní program Poznámka NOVINKA Regulátor konstantní teploty a ochrana teploty vratné vody Kombinované vytápění a chlazení ve stejném okruhu, se stejným směšovacím ventilem a vestavěným regulátorem Pokojové jednotky fungují pouze jako dálková ovládání. Připojuje napětí 230 V ke krabici pro připojení če. Pokojové jednotky fungují pouze jako dálková ovládání. Připojuje napětí 230 V ke krabici pro připojení če. Pokojové jednotky fungují pouze jako dálková ovládání. Připojuje napětí 230 V ke krabici pro připojení če. Ekvitermní regulátor a ochrana teploty vratné vody Nastavení "CRD" Nastavení "CRC" Pokojové jednotky fungují pouze jako dálková ovládání. Nastavení "CRB" Nastavení "CRA" Pokojové jednotky fungují pouze jako dálková ovládání. Vnořená jímka s čidlem pro přímý kontakt s vodou Adaptér jímky vyžaduje připojení Rp 1/2. V místě použití doporučujeme používat ochranu před opařením. Včetně 20m kabelu venkovního čidla. Lze použít také jako regulátor konstantní teploty nebo se 14 denním programem (vyrovnání teploty nahoru). Reléový výstup lze použít pro ovládání oběhového če nebo záložního zdroje vytápění. K dispozici volitelná pokojová jednotka, č. výrobku CRS231: Lze použít také jako regulátor konstantní teploty nebo se 14 denním programem (vyhřátí). Reléový výstup lze použít pro spínání oběhového če nebo ovládání pomocného zdroje vytápění. K dispozici volitelná pokojová jednotka, č. výrobku CRS231: Včetně 20m kabelu snímače a pokojové jednotky Lze použít také jako regulátor konstantní teploty nebo se 14 denním programem (vyhřátí). Reléový výstup lze použít pro spínání oběhového če nebo ovládání pomocného zdroje vytápění. Včetně 20m kabelu venkovního čidla. Lze použít také jako regulátor konstantní teploty nebo se 14 denním programem (vyhřátí). Reléový výstup 1 slouží ke spínání oběhového če. Reléový výstup 2 lze použít pro spínání oběhového če (okruh přímého vytápění) nebo cirkulace TUV. Reléový výstup 3 lze použít pro pomocný zdroj vytápění (aktivovaný pozicí ventilu nebo teplotou), přenos energie, solárního okruhu nebo ovládání zátěžového če. K dispozici volitelná pokojová jednotka, č. výrobku CRS231: Včetně 20m kabelu snímače a pokojové jednotky Lze použít také jako regulátor konstantní teploty nebo se 14 denním programem (vyhřátí). Reléový výstup 1 slouží ke spínání oběhového če. Reléový výstup 2 lze použít pro spínání oběhového če (okruh přímého vytápění) nebo cirkulace TUV. Reléový výstup 3 lze použít pro pomocný zdroj vytápění (aktivovaný pozicí ventilu nebo teplotou), přenos energie, solárního okruhu nebo ovládání zátěžového če.

10 ŘADA RYCHLÝ A SPOLEHLIVÝ Snadná a rychlá instalace s řešením připoj a používej. VŠE VESTAVĚNO V CRS. Referenčním vstupem regulátoru je skutečná teplota protékající TUV. Výplach bakterií legionella je možný díky aktivaci alternativní teploty prostřednictvím externího signálu. > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Větší zařízení pro úpravu pitné vody. > REGULÁTOR CRS > ZAŘÍZENÍ Regulátor v servopohonu s předinstalovaným čidlem do jímky v jedné jednotce. Připraveno k zapojení. > NASTAVENÍ Teplotu lze nastavit pomocí ovládacího kolečka a rozhraní displeje. Nastavení teploty od 5 do 95 C. > PRACUJE S řadou ESBE VRG, VRH a VRB. Lze také jednoduše namontovat na ventily ESBE MG, G, F a BIV.

11 MOŽNÁ ÚSPORA ENERGIE AŽ 24 % ŘADA Kompaktní ekvitermní regulátor v servopohonu. > ZAŘÍZENÍ Ekvitermní regulátor vestavěný do servopohonu. Regulace če zapnuto/vypnuto. Regulace če sekundární okruh, pomocný zdroj vytápění, regulace zátěžového če a mnohem více, venkovní čidlo, pokojové snímače a univerzální snímač. Připraveno k zapojení. > NASTAVENÍ Plně grafické displeje pro snadnou manipulaci. > PRACUJE S řadou ESBE VRG, VRH a VRB. Lze také jednoduše namontovat na ventily ESBE MG, G, F a BIV. REGULACE PŘEDNASTAVENÍ 90C Tento ekvitermní regulátor nabízí řadu možností dalšího jemného vyladění systému a snadného nastavení. Zažijte ještě větší pohodu! > PŘÍKLAD POUŽITÍ: Jedno nebo vícegenerační dům s radiátorovým nebo podlahovým vytápěním. 90C nabízí mimo jiné také možnost ovládání například druhého topného okruhu, cirkulace TUV, solárního okruhu. > REGULÁTOR 90C

12 PROČ POUŽÍVAT ESBE REGULÁTORY? PROTOŽE šetří energii. zlepšují klima v interiéru. jsou rychlé a spolehlivé. nabízejí snadnou montáž. jsou jednoduché a praktické. nabízejí širokou řadu různých použití. vyznačují se švédskou kvalitou a zkušenostmi v oboru. Úplné informace o výrobku: PROSTĚ:LEPŠÍ REGULACE TEPOVODNÍCH SYSTÉMŮ VYTÁPĚNÍ BYLA VŽDY JÁDREM PODNIKÁNÍ SPOLEČNOSTI ESBE. Neustále myslíme na to, jak ji vylepšit. Naši zákazníci si zvykli na to, že jim dodáváme vysoce funkční a spolehlivé výrobky, které je radost používat. S neustále rostoucími náklady na energie a zvýšenou nutností ochrany životního prostředí se dalším z důležitých požadavků stala také vyšší úspornost aniž by došlo ke snížení uživatelského komfortu. Odpovědí na to je naše řada elektronických ovládačů. Řada moderních úsporných regulátorů s ověřenou kvalitou a spolehlivostí. ZASTOUPENÍ ESBE Rakousko I Belgie I Bosna I Bulharsko I Chorvatsko I Česká republika I Dánsko I Estonsko I Finsko I Francie I Německo I Velká Británie I Řecko I Maďarsko I Irsko I Itálie I Lotyšsko I Litva I Černá Hora I Norsko I Polsko I Portugalsko I Rumunsko I Rusko I Srbsko I Slovensko I Slovinsko I Španělsko I Švédsko I Turecko I Ukrajina I Švédsko, sídlo a výroba ESBE AB, Bruksgatan 22, SE Reftele Tel.: +46 (0) sales@esbe.eu, Německo ESBE GmbH, Newtonstrasse 14, DE Dachau Tel: +49 (0) info.de@esbe.eu, Česká republika, Slovensko Technická podpora CZ, SK Tel.: pavel.cab@esbe.eu, ESBE CRx folder extended Právo na změny vyhrazeno. Verze A / CZ

Topení peletami. 10-60 kw

Topení peletami. 10-60 kw Topení peletami 10-60 kw Kompetence je i naším úspěchem HERZ FAKTA: 22 firem Centrála skupiny v Rakousku Výzkum a vývoj v Rakousku Rakouské vlastnictví 1600 zaměstnanců ve více než 75 zemích 11 výrobních

Více

Vytápění dřevní štěpkou a peletami

Vytápění dřevní štěpkou a peletami YOUR RELIABLE PARTNER Vytápění dřevní štěpkou a peletami Present years on the market 110 for over 20-60 kw 80-301 kw Za našim úspěchem stojí odbornost HERZ FAKTA: 22 firem Centrála skupiny v Rakousku Výzkum

Více

Ceník přepravce BALIKSERVIS Doba přepravy

Ceník přepravce BALIKSERVIS Doba přepravy Ceník přepravce BALIKSERVIS 1 2 3 5 10 15 20 25 30 40 50 70 100 150 200 300 400 500 700 1-1 1 55 550 596 685 716 974 1 236 1 565 1 893 2 469 2 993 SK SK 1 SK 5 90 179 180 190 211 232 239 255 272 304 349

Více

REGULÁTORY ÚSPORA ENERGIE, KOMPAKTNÍ VZHLED, RYCHLÉ ZPROVOZNĚNÍ

REGULÁTORY ÚSPORA ENERGIE, KOMPAKTNÍ VZHLED, RYCHLÉ ZPROVOZNĚNÍ SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE Y Y ÚSPORA ENERGIE, KOMPAKTNÍ VZHLED, RYCHLÉ ZPROVOZNĚNÍ Sortiment regulátorů ESBE má jedno společné: nabízí snadno dosažitelné pohodlí, bezpečnost a úsporu energie. 37 6 SOUČÁSTI

Více

REGULÁTORY OBSAH REGULÁTORY ZVOLTE VHODNÝ REGULÁTOR 76 77 REGULÁTOR ŘADA 90K REGULÁTOR ŘADA 90C

REGULÁTORY OBSAH REGULÁTORY ZVOLTE VHODNÝ REGULÁTOR 76 77 REGULÁTOR ŘADA 90K REGULÁTOR ŘADA 90C OBSAH ZVOLTE VHODNÝ 76 77 Y 78 81 ŘADA 90K 82 8 75 PRŮVODCE ESBE ZVOLTE VHODNÝ ŘADY 90C Ekvitermní regulátory řady 90C jsou dostupné ve čtyřech verzích aby mohly regulovat široké spektrum aplikací. Výběr

Více

PŘÍLOHA C. Tabulka se jmény studentů. PŘÍLOHA C. Tabulka se jmény studentů. pro 8 hráčů. pro 10 hráčů. stát projekt jméno e-mail Německo Více Evropy

PŘÍLOHA C. Tabulka se jmény studentů. PŘÍLOHA C. Tabulka se jmény studentů. pro 8 hráčů. pro 10 hráčů. stát projekt jméno e-mail Německo Více Evropy pro 8 hráčů Velká Británie Nizozemí Rakousko PŘÍLOHA C. pro 10 hráčů Velká Británie Nizozemí Rakousko pro 12 hráčů Velká Británie Nizozemí Rakousko pro 14 hráčů Velká Británie Nizozemí Rakousko pro 15

Více

Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část

Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část Reálný HDP na obyvatele v Eurech Belgie 27500 27700 27800 28600 29000 29500 30200 30200 29200 29600 29800 29009 Bulharsko 2300 2500 2600 2800 3000 3200

Více

REGULÁTORY Řada CRC REGULÁTORY. Řada 90C REGULÁTORY. Řada CRA REGULÁTORY. Řada CRD REGULÁTORY. Řada CRB SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE REGULÁTORY

REGULÁTORY Řada CRC REGULÁTORY. Řada 90C REGULÁTORY. Řada CRA REGULÁTORY. Řada CRD REGULÁTORY. Řada CRB SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE REGULÁTORY SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE Řada CRC CRC11x CRC Ekvitermní regulátor, 230 V AC CRC12x 12820100 CRC111 1) 6.640,00 6 12820300 CRC113 1), 3) 7.700,00 12842100 CRC121 15 1) 9.110,00 Řada 90C 90C Ekvitermní regulátor,

Více

REGULÁTORY Řada CRC REGULÁTORY. Řada 90C REGULÁTORY. Řada CRA REGULÁTORY. Řada CRD REGULÁTORY. Řada CRB SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE REGULÁTORY

REGULÁTORY Řada CRC REGULÁTORY. Řada 90C REGULÁTORY. Řada CRA REGULÁTORY. Řada CRD REGULÁTORY. Řada CRB SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE REGULÁTORY SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE Řada CRC CRC11x CRC Ekvitermní regulátor, 230 V AC CRC12x 12820100 CRC111 1) 6.490,00 6 12820300 CRC113 1), 3) 7.520,00 12842100 CRC121 15 1) 8.910,00 Řada 90C 90C Ekvitermní regulátor,

Více

it500, Instalační manuál 16pp 039_Šablona 1 3.9.2013 14:43 Strana 1 Internetový termostat it500

it500, Instalační manuál 16pp 039_Šablona 1 3.9.2013 14:43 Strana 1 Internetový termostat it500 it500, Instalační manuál 16pp 039_Šablona 1 3.9.2013 14:43 Strana 1 Internetový termostat it500 I N S T A L A Č N Í M A N U Á L it500, Instalační manuál 16pp 039_Šablona 1 3.9.2013 14:43 Strana 2 Údaje

Více

Ceny energií a vliv POZE na konkurenceschopnost průmyslu

Ceny energií a vliv POZE na konkurenceschopnost průmyslu Ceny energií a vliv POZE na průmyslu Očekávaný vývoj energetiky do roku 2040 Ing. 1 Konkurenceschopnost v návrhu Aktualizace Státní energetické koncepce 2 Vrcholové strategické cíle ASEKu Energetická bezpečnost

Více

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací Plán určen pro stanice podnikové/ bytové/ Nabito 350 Měrná jednotka Cena včetně DPH [Kč] 1 Připojení k síti (zřízení, aktivace)

Více

N O N - S T O P A s i s t e n c e

N O N - S T O P A s i s t e n c e N O N - S T O P A s i s t e n c e P r o f e s i o n á l n í p o m o c p r o n á k l a d n í a u ž i t k o v á v o z i d l a o d 3, 5 t k d e k o l i v v E v r o p ě P r o k l i e n t y A X I G O N z a

Více

ic200 Termostato con temporizador Termostato con timer Regulace s časovým rozvrhem időprogramozású termosztát

ic200 Termostato con temporizador Termostato con timer Regulace s časovým rozvrhem időprogramozású termosztát ic200 Termostato con temporizador Termostato con timer Regulace s časovým rozvrhem időprogramozású termosztát ES Manual de usuario Manuale d'uso Návod k obsluze Felhasználói kézikönyv 1 120848.indd 1 24-2-2009

Více

wedi sprchové lavice a sedátka

wedi sprchové lavice a sedátka wedi sprchové lavice a sedátka Plus upevňovací technika. NOVINKA CZ www.wedi.eu 2 Možnosti jsou nekonečné Lavice a niky pro maximální pohodlí Velkorysá sedací plocha k odpočinku i pohodlné péči o tělo

Více

Modulační termostat s časovým spínačem. Návod k obsluze

Modulační termostat s časovým spínačem. Návod k obsluze Modulační termostat s časovým spínačem Návod k obsluze 1 Obsah 1. Úvod... 86 2. Obecné informace... 86 2.1 Displej... 87 2.2 Tlačítka... 88 3. Instalace... 89 3.1 Umístění regulace... 89 3.2 Instalace

Více

o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů

o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů LEGISLATIVA při provozování silniční dopravy Vnitrostátní předpisy: zákon č.111/1994 Sb. č. 478/2000 Sb. č. 522/2006 Sb. č. 122/2014 Sb. č. 175/2000 Sb. o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů

Více

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007 2007 Jihočeská centrála cestovního ruchu Jírovcova 1, P.O.Box 80 CZ 370 21 České Budějovice Telefon: +420 386 358 727 9 Fax: +420 386 358 728 E mail: info@jccr.cz WWW: www.jccr.cz Zpracoval: Jakub KADLEČEK

Více

SIMON Systém elektronického sledování železničních vozů

SIMON Systém elektronického sledování železničních vozů Miroslav Klapka 1 SIMON Systém elektronického sledování železničních vozů Klíčová slova: monitoring, sledování železničních vozů, track&trace, elektronická železniční mapa, projekt JEWEL, projekt RailMap

Více

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ KOMISE (2008/C 141/13) Úvod. posilovat nadnárodní mobilitu osob pracujících v odvětví kultury,

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ KOMISE (2008/C 141/13) Úvod. posilovat nadnárodní mobilitu osob pracujících v odvětví kultury, 7.6.2008 C 141/27 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ KOMISE Výzva k předkládání návrhů 2008 Program Kultura (2007 2013) Provádění akcí programu: víceleté projekty spolupráce; akce spolupráce; zvláštní akce (třetí

Více

ceník služeb platný od 12. 8. 2015 K elektřině výhodné volání

ceník služeb platný od 12. 8. 2015 K elektřině výhodné volání ceník služeb platný od 12. 8. 2015 K elektřině výhodné volání Základní ceny tarifů Datové balíčky k tarifům Tarif Garant Komfort Aktiv Volné jednotky (do všech sítí v ČR) 50 minut / SMS 200 minut / SMS

Více

Začínáme. Pro Focus UltraView. Tato příručka je k dispozici v různých jazycích na webových stránkách BK Medical.

Začínáme. Pro Focus UltraView. Tato příručka je k dispozici v různých jazycích na webových stránkách BK Medical. Začínáme Pro Focus UltraView Tato příručka je k dispozici v různých jazycích na webových stránkách BK Medical. Navštivte: www.bkmed.com/customer service/user manuals Před použitím skeneru si prosím přečtěte

Více

Analyzátor spalin pro průmysl

Analyzátor spalin pro průmysl Analyzátor spalin pro průmysl testo 340 přenosný měřicí přístroj pro měření spalin v průmyslu O 2 Možnost rozšíření měřicího rozsahu pro neomezené měření při vysokých koncentracích plynu. Analýza spalin

Více

Mediánový věk populace [demo_pjanind] 41,1 40,8 41,0 40,6 40,4 40,3 40,2 40,0

Mediánový věk populace [demo_pjanind] 41,1 40,8 41,0 40,6 40,4 40,3 40,2 40,0 Demografie SOUHRN Nejstaršími státy Evropy, kde mediánový věk jejich obyvatel je 42 a více let, jsou Rakousko, Řecko, Finsko, Itálie a Německo. Nejmladšími státy z tohoto pohledu jsou Irsko, Island a Makedonie,

Více

Dosavadní zapojení subjektů ČR do výzev WIDESPREAD. Informační den v oblasti Šíření excelence a podpora účasti v programu Horizont 2020

Dosavadní zapojení subjektů ČR do výzev WIDESPREAD. Informační den v oblasti Šíření excelence a podpora účasti v programu Horizont 2020 Dosavadní zapojení subjektů ČR do výzev WIDESPREAD Informační den v oblasti Šíření excelence a podpora účasti v programu Horizont 2020 Anna Vosečková 12. 11. 2015 VÝZVY 2014 2015 TÉMA OZNAČENÍ OTEVŘENÍ

Více

Stručná referenční příručka Pro Focus 2202 Color

Stručná referenční příručka Pro Focus 2202 Color Stručná referenční příručka Pro Focus 2202 Color 2 Zapínání a vypínání přístroje Zdířka mech. snímače Vypínač standby Zdířka el. snímače Použijte zelený vypínač standby. Zapnutí přístroje: Stiskněte JEDNOU.

Více

OZNÁMENÍ MINISTERSTVA DOPRAVY

OZNÁMENÍ MINISTERSTVA DOPRAVY OZNÁMENÍ MINISTERSTVA DOPRAVY OPRAVA TISKOVÝCH CHYB V ŘÁDU PRO MEZINÁRODNÍ ŽELEZNIČNÍ PŘEPRAVU NEBEZPEČNÝCH VĚCÍ PLATNÉHO OD 1. 1. 2009 Úmluva o mezinárodní železniční přepravě nebezpečných věcí (COTIF)

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK. K ceně přepravy se připočítává mýto ve výši 0,50 Kč/kg a aktuální palivový příplatek

ZÁKLADNÍ CENÍK. K ceně přepravy se připočítává mýto ve výši 0,50 Kč/kg a aktuální palivový příplatek ZÁKLADNÍ CENÍK Zásilka do 1kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg BE BELGIE 445 700 720 760 830 860 890 1050 1120 2-3 dny BG BULHARSKO 520 915 1485 2050 2620 3200 3745 4900 6090 4-5 dnů DK DÁNSKO 445

Více

ÚVOD ZÁKLADNÍ ZÁRUKA. Záruka FORD - ucelený soubor služeb

ÚVOD ZÁKLADNÍ ZÁRUKA. Záruka FORD - ucelený soubor služeb ÚVOD Děkujeme Vám, že jste si zakoupili automobil značky Ford. Věříme, že splní Vaše představy a zajistí Vám mnoho let spokojené jízdy. Společnost Ford je uznávána po celém světě jako výrobce technických

Více

TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017

TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017 TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017 země původu skot prasata ovce kozy drůbež Belgie 0 0 0 0 0 Bulharsko 0 0 0 0 0 Dánsko 0 11 227 0 0 0 Francie 0 0 0 42 13 810 Chorvatsko 0 0 0 0 0 Itálie 0 0

Více

spolehlivé ventily a pohony pro každodenní práci 2012/13 KATALOG

spolehlivé ventily a pohony pro každodenní práci 2012/13 KATALOG spolehlivé ventily a pohony pro každodenní práci 2012/13 KATALOG Funguje to Již déle než sto let zavádíme stále nové standardy toho, co mohou ventily a pohony dokázat v různých systémech. Všechny naše

Více

Zahraniční obchod podle zboží a zemí

Zahraniční obchod podle zboží a zemí Zahraniční obchod podle zboží a zemí Typ výstupu : Směr obchodu : Normální Dovoz Období : 1.1.2013 31.12.2013 Nomenklatura zboží : Data v tabulce jsou : KN(8) bez dopočtů Období zboží Název zboží Název

Více

Pavla Suttrová: Rozvodovost v evropském srovnání 55

Pavla Suttrová: Rozvodovost v evropském srovnání 55 Pavla Suttrová: Rozvodovost v evropském srovnání 55 PŘÍLOHY Příloha 1 Datová dostupnost počtu rozvodů a hrubé míry rozvodovosti v evropských uskupeních... 56 Příloha 2 Datová dostupnost počtu rozvodů v

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE EKVITERMNÍ REGULÁTOR KOMEXTHERM RVT 052

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE EKVITERMNÍ REGULÁTOR KOMEXTHERM RVT 052 NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE EKVITERMNÍ REGULÁTOR KOMEXTHERM RVT 052 OBSAH STRANA 1. Určení.. 3 2. Popis... 3 3. Montáž 4 3.1 Montáž elektro 4 3.2 Montáž servomotoru MK-CN. 5 3.3 Instalace čidla TA.. 5 3.4

Více

Kompletní systém vytápění HERZ.

Kompletní systém vytápění HERZ. Kompletní systém vytápění HERZ. VÁŠ SPOLEHLIVÝ PARTNER Kompletní řešení pro topné systémy s využitím obnovitelných zdrojů energie Kotle na spalování dřevěných pelet Kotle na spalování dřevní štěpky Zplynovací

Více

1. CENÍK SLUŽEB PRO ZÁKAZNÍKY BEZ SMLOUVY SE SERVIS 24 2

1. CENÍK SLUŽEB PRO ZÁKAZNÍKY BEZ SMLOUVY SE SERVIS 24 2 1. CENÍK SLUŽEB PRO ZÁKAZNÍKY BEZ SMLOUVY SE SERVIS 24 2 1.1. POPLATKY ZA ORGANIZACI ZÁSAHU 2 1.1.1. FLEET ASSIST PLUS 2 1.2. ČESKÁ REPUBLIKA PEVNÝ CENÍK ORGANIZOVANÝCH SLUŽEB 3 1.2.1. ČR TECHNICKÁ POMOC

Více

Cíl: definovat zahraniční pracovní cest, vyjmenovat náhrady při zahraniční pracovní cestě a stanovit jejich výši.

Cíl: definovat zahraniční pracovní cest, vyjmenovat náhrady při zahraniční pracovní cestě a stanovit jejich výši. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Název projektu: OA Přerov Peníze středním školám Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu:

Více

KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ ROZHODNUTÍ KOMISE. ze dne 19.2.2009,

KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ ROZHODNUTÍ KOMISE. ze dne 19.2.2009, CS CS CS KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ V Bruselu dne 19.2.2009 K(2009) 1201 NENÍ URČENO KE ZVEŘEJNĚNÍ ROZHODNUTÍ KOMISE ze dne 19.2.2009, kterým se mění čtyřicet devět rozhodnutí uvedených v přílohách,

Více

Instalační a servisní příručka. Remeha i Sense

Instalační a servisní příručka. Remeha i Sense Instalační a servisní příručka Remeha i Sense Remeha isense Obsah 1. Úvod............................................................................................ 4 2. Obecné informace.................................................................................

Více

ROTAČNÍ VENTILY Řada VRG, VRB, VRH

ROTAČNÍ VENTILY Řada VRG, VRB, VRH ROTAČNÍ VENTILY Řada VRG, VRB, VRH VRG130, VRG330 VRG140, VRB140 VRG230 VRH130 Datový kód (RRTT) 17006900, 17006910, 17006920, 17006930, 17006950 17006940 Použitelné pro Renovační sada Ovládací knoflík

Více

SDĚLENÍ určené těm, kteří se chtějí obrátit na EVROPSKÝ SOUD PRO LIDSKÁ PRÁVA

SDĚLENÍ určené těm, kteří se chtějí obrátit na EVROPSKÝ SOUD PRO LIDSKÁ PRÁVA (Cze) (18/01/2007) SDĚLENÍ určené těm, kteří se chtějí obrátit na EVROPSKÝ SOUD PRO LIDSKÁ PRÁVA I. JAKÉ ZÁLEŽITOSTI MŮŽE SOUD PROJEDNÁVAT? 1. Evropský soud pro lidská práva je mezinárodní institucí, která

Více

6301 7999 05/2001 CZ Pro obsluhu. Návod k obsluze. Regulační přístroje Logamatic 4111, 4112 a 4116. Prosím, před obsluhou pečlivě přečíst

6301 7999 05/2001 CZ Pro obsluhu. Návod k obsluze. Regulační přístroje Logamatic 4111, 4112 a 4116. Prosím, před obsluhou pečlivě přečíst 6301 7999 05/2001 CZ Pro obsluhu Návod k obsluze Regulační přístroje Logamatic 4111, 4112 a 4116 Prosím, před obsluhou pečlivě přečíst Tiráž Přístroj odpovídá základním požadavkům příslušných norem a směrnic.

Více

Postavení českého trhu práce v rámci EU

Postavení českého trhu práce v rámci EU 29. 7. 2015 Postavení českého trhu práce v rámci EU Pravidelná analýza trhu práce se zaměřuje na mezinárodní srovnání indikátorů strategie zaměstnanosti - Evropa 2020. Pro splnění cíle ohledně zvýšení

Více

AVS75.. AVS71.. AVS13.. AVS14.. QAA78.. Albatros 2 Bezdrátové komponenty Uživatelská příručka

AVS75.. AVS71.. AVS13.. AVS14.. QAA78.. Albatros 2 Bezdrátové komponenty Uživatelská příručka Albatros 2 Bezdrátové komponenty Uživatelská příručka AVS75.. AVS71.. AVS13.. AVS14.. QAA78.. 1.1 Rádiové komponenty Stanoviště je vhodné vybrat tak, aby bylo zajištěno pokud možné nerušené vysílání. Přitom

Více

SONOMETER TM 1000 Kompaktní ultrazvukový měřič tepla

SONOMETER TM 1000 Kompaktní ultrazvukový měřič tepla SONOMETER TM 000 Kompaktní ultrazvukový měřič tepla Popis/Použití S certifikátem MID č.: DE-07-MI004-PTB02 SONOMETER TM 000, statický kompaktní ultrazvukový měřič tepla s plně elektronickým způsobem měření,

Více

Termostat s digitálním časovačem. isense. Návod k montáži a údržbě 120173-AG

Termostat s digitálním časovačem. isense. Návod k montáži a údržbě 120173-AG CS Termostat s digitálním časovačem isense Návod k montáži a údržbě 120173-AG Obsah 1 Předmluva...4 1.1 Všeobecně...4 2 Místo instalace...5 2.1 Postoj regulátora...5 2.2 Instalace a zapojení...5 2.3 Umístění

Více

PRÁVO EU - ÚVOD. Prezentace VŠFS 2015

PRÁVO EU - ÚVOD. Prezentace VŠFS 2015 PRÁVO EU - ÚVOD 1 Prezentace VŠFS 2015 FORMY INTEGRACE Ekonomická integrace odstraňování obchodních bariér a podpora ekonomické spolupráce. propojují se dosud oddělené národní trhy Politická integrace

Více

Předepsaná zimní výbava kamionů a autobusů v evropských státech.

Předepsaná zimní výbava kamionů a autobusů v evropských státech. Metodický zpravodaj autoškol č. 86/2015 mezinárodní silniční doprava Mezinárodní silniční doprava aktuality. Předepsaná zimní výbava kamionů a autobusů v evropských státech. Zdroj: Tým silniční bezpečnosti.

Více

ROTAČNÍ VENTILY Řada VRG, VRB, VRH

ROTAČNÍ VENTILY Řada VRG, VRB, VRH ROTAČNÍ VENTILY Řada VRG, VRB, VRH VRG130, VRG330 VRG140, VRB140 VRG230 VRH130 Datový kód (RRTT) 17006900, 17006910, 17006920, 17006930, 17006950 17006940 Renovační sada Ovládací knoflík / stupnice od

Více

PŘÍLOHA SDĚLENÍ KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ

PŘÍLOHA SDĚLENÍ KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 21.12.2016 COM(2016) 829 final ANNEX 1 PŘÍLOHA SDĚLENÍ KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ Přizpůsobení stropu vlastních zdrojů a stropu prostředků na závazky v souvislosti

Více

multimatic 700 Návod k obsluze Návod k obsluze Pro provozovatele VRC 700 Vydavatel/Výrobce Vaillant GmbH

multimatic 700 Návod k obsluze Návod k obsluze Pro provozovatele VRC 700 Vydavatel/Výrobce Vaillant GmbH Návod k obsluze Pro provozovatele Návod k obsluze multimatic 700 VRC 700 CZ Vydavatel/Výrobce Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Telefon 021 91 18 0 Telefax 021 91 18 28 10 info@vaillant.de

Více

ADEX Midi RO regulátor topného okruhu

ADEX Midi RO regulátor topného okruhu ADEX Midi RC souprava pro regulaci více topných okruhů ADEX Midi RO regulátor topného okruhu Výrobce: KTR, s.r.o. U Korečnice 1770 Uherský Brod 688 01 1 OBSAH Popis regulátoru Určení..... 3 Ovládací prvky

Více

Ceník služeb RWE Mobil

Ceník služeb RWE Mobil Ceník služeb RWE Mobil TARIF RWE NABITO Tarif RWE NABITO Cena s DPH Tarifikace 30 denní poplatek 1,00 Kč 30 dní Volání v rámci značky RWE Mobil 1,30 Kč 60+30 sec. účtuje se první celá minuta a pak jen

Více

1 kg 5 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 30 kg 40 kg 50 kg

1 kg 5 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 30 kg 40 kg 50 kg ZÁKLADNÍ CENÍK Váha zásilky Zásilka do 1 kg 5 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 30 kg 40 kg 50 kg BE BELGIE 445 700 720 760 830 860 890 1050 1120 2-3 dny BG BULHARSKO 520 915 1485 2050 2620 3200 3745 4900 6090

Více

Střídače PIKO flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné

Střídače PIKO flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné Kompetence firmy KOSTAL inteligentní získávání energie. Přesvědčivé. Rodina KOSTAL Střídače PIKO Nastavení země / certifikace Komunikační systém Uspořádání

Více

Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem

Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem s 1 425 RDE100.1RF RCR100RF Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem pro systémy vytápění RDE100.1RFS Regulace prostorové teploty 2-polohová regulace vytápění s výstupem Zap/Vyp Provozní režimy:

Více

Údaje o rozšíření používání ICT v závislosti na pohlaví sledovaných jednotlivců najdete v publikaci: Zaostřeno na ženy a muže 2013.

Údaje o rozšíření používání ICT v závislosti na pohlaví sledovaných jednotlivců najdete v publikaci: Zaostřeno na ženy a muže 2013. Český statistický úřad sleduje podrobné údaje o jednotlivcích používajících vybrané informační a komunikační technologie prostřednictvím samostatného ročního statistického zjišťování: Výběrové šetření

Více

Sauter Components 7144461 CZ 01

Sauter Components 7144461 CZ 01 44.461/1 EQJW 245: Regulátor topení s 2 reg. okruhy pro místní a dálkové vytápění Konfigurovatelný, komunikativní regulátor s digitálním ovládacím panelem pro regulaci topení a ohřevu užitkové vody. Zejména

Více

Příručka pro podporu prodeje výrobků JCB

Příručka pro podporu prodeje výrobků JCB Emisní normy IIIB/ T 4i Informační příručka o motorech JCB EcoMAX ohledně dodržení emisní normy IIIB/T4i Nejnovější uzákoněná emisní úroveň Týká se nových strojů prodaných do zemí Evropské unie, Severní

Více

REGULÁTORY Řada CRC REGULÁTORY. Řada 90C REGULÁTORY. Řada CRA REGULÁTORY. Řada CRD REGULÁTORY. Řada CRB SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE REGULÁTORY

REGULÁTORY Řada CRC REGULÁTORY. Řada 90C REGULÁTORY. Řada CRA REGULÁTORY. Řada CRD REGULÁTORY. Řada CRB SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE REGULÁTORY SOUČÁSTI SYSTÉMU ESBE Řada CRC CRC11x CRC Ekvitermní regulátor, 230 V AC CRC12x 12820100 CRC111 1) 6.490,00 6 12820300 CRC113 1), 3) 7.520,00 12842100 CRC121 15 1) 8.910,00 Řada 90C 90C Ekvitermní regulátor,

Více

Státní zřízení: konstituční monarchie. Návrh: EPP-ED S&D ALDE ZELENÍ/EFA ECR GUE/NGL EFD NEZ.

Státní zřízení: konstituční monarchie. Návrh: EPP-ED S&D ALDE ZELENÍ/EFA ECR GUE/NGL EFD NEZ. Belgie Státní zřízení: konstituční monarchie Belgie v EK (2004-2009): Komisař pro rozvoj a humanitární pomoc Počet hlasů v Radě EU: 12 Počet obyvatel: 10 660 800 (k 1. lednu 2008) z 493 mil. obyvatel EU,

Více

Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR

Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR Tisk ze dne 19. 4. 2018 Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR Činnost: Všechny země určení koně skot prasata ovce kozy 1 D kuřata jiná živá drůbež násadová vejce sperma býků Angola 9 9 600

Více

Ondřej Nývlt DEMOGRAFICKÁ DATA O (NE)ZAMĚSTNANOSTI POPULACE 50+ V ČR. 10. 9. 2014 - Workshop e-capacit8

Ondřej Nývlt DEMOGRAFICKÁ DATA O (NE)ZAMĚSTNANOSTI POPULACE 50+ V ČR. 10. 9. 2014 - Workshop e-capacit8 DEMOGRAFICKÁ DATA O (NE)ZAMĚSTNANOSTI POPULACE 50+ V ČR Ondřej Nývlt 10. 9. 2014 - Workshop e-capacit8 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 www.czso.cz 1 Zdroje dat demografie, trh práce,

Více

Použití regulátoru. Ovládací a signalizační prvky regulátoru. Popis funkce regulátoru

Použití regulátoru. Ovládací a signalizační prvky regulátoru. Popis funkce regulátoru Použití regulátoru Regulátor ADEX Comfort je určený pro regulaci ústředního topení směšováním. Je vhodný zejména pro rodinné domky a malé objekty. Specifická funkční výbava umožňuje řídit tímto regulátorem

Více

Regulátor prostorové teploty s týdenním časovým programem, nezávislé řízení přípravy TV

Regulátor prostorové teploty s týdenním časovým programem, nezávislé řízení přípravy TV s 1 423 Regulátor prostorové teploty s týdenním časovým programem, nezávislé řízení přípravy V pro systémy vytápění RDE100.1 DHW Regulace prostorové teploty 2-polohová regulace vytápění s výstupem Zap/Vyp

Více

Abychom Vás i Váš SEAT vrátili zpět na cestu co nejrychleji, poskytujeme následující asistenční služby:

Abychom Vás i Váš SEAT vrátili zpět na cestu co nejrychleji, poskytujeme následující asistenční služby: VŽDY TO NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ Jakmile kontaktujete asistenční linku SEAT Service Mobility, bude Vám nabídnut následující rozsah asistenčních služeb, podle Vašich požadavků a potřeb: Oprava vozidla na cestě Odtažení

Více

CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 30. 4. 2016

CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 30. 4. 2016 CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 30. 4. 2016 K elektřině výhodné volání Základní ceny tarifů Datové balíčky k tarifům Tarif Garant Komfort Aktiv Volné jednotky (do všech sítí v ČR) 50 minut / SMS 200 minut / SMS

Více

ZÁKLADNÍ EXPORTNÍ CENÍK PŘEPRAVY ZÁSILEK NA FIREMNÍ ADRESY /B2B/

ZÁKLADNÍ EXPORTNÍ CENÍK PŘEPRAVY ZÁSILEK NA FIREMNÍ ADRESY /B2B/ ZÁKLADNÍ EXPORTNÍ CENÍK PŘEPRAVY ZÁSILEK NA FIREMNÍ ADRESY /B2B/ Váha zásilky Zásilka do 1 kg 5 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 30 kg 40 kg Dodací lhůta BE BELGIE 445 700 720 760 830 860 890 1050 2-3 dny BG

Více

Regulátor prostorové teploty s komunikací KNX Pro aplikace s fan-coilovými jednotkami Pro univerzální aplikace

Regulátor prostorové teploty s komunikací KNX Pro aplikace s fan-coilovými jednotkami Pro univerzální aplikace s 3 191 Regulátor prostorové teploty s komunikací KNX Pro aplikace s fan-coilovými jednotkami Pro univerzální aplikace RDG100KN Komunikace po sběrnici KNX (S-mód a LE mód) Podsvětlení displeje 2-bod /

Více

Kde se dozvíte víc: O 2. Telekonto. návod k použití. značkové prodejny Telefónica O2 bezplatná linka 800 190 161 www.cz.o2.com

Kde se dozvíte víc: O 2. Telekonto. návod k použití. značkové prodejny Telefónica O2 bezplatná linka 800 190 161 www.cz.o2.com Kde se dozvíte víc: značkové prodejny Telefónica O2 bezplatná linka 800 190 161 www.cz.o2.com Telefónica O2 Czech Republic, a.s. tento materiál má pouze informativní charakter O 2 Telekonto návod k použití

Více

www.thermo-control.cz

www.thermo-control.cz SYSTÉM REGULACE PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ Novinka v oblasti regulace podlahového vytápění. Systém regulace podlahového vytápění obsahuje produkty, díky nimž je podlahové vytápění mnohem výkonnější, úspornější

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM RVT 06.2 R URČENÝ DO ROZVADĚČE

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM RVT 06.2 R URČENÝ DO ROZVADĚČE NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM RVT 06.2 R URČENÝ DO ROZVADĚČE 1. 1. ÚVOD Regulátor KOMEXTHERM RVT 06.2 R (230V nebo 24V) je spolu se směšovačem DUOMIX základním prvkem regulačního systému

Více

Prostorový termostat s týdenním programem a nezávislým řízením ohřevu TUV

Prostorový termostat s týdenním programem a nezávislým řízením ohřevu TUV 3 038 Prostorový termostat s týdenním programem a nezávislým řízením ohřevu UV RDE10.1DHW 2-polohová regulace vytápění s výstupním signálem ZAP / VYP Nezávislé 2-polohové řízení ohřevu UV Provozní režimy:

Více

KOTLE NA DŘEVO, DŘEVĚNÉ BRIKETY A UHLÍ

KOTLE NA DŘEVO, DŘEVĚNÉ BRIKETY A UHLÍ ATMOS KOTLE NA DŘEVO, DŘEVĚNÉ BRIKETY A UHLÍ (ceny platné od 1.3. do 31.12.2016) 1. Zplynovací kotle na dřevo - DŘEVOPLYN - s odtahovým ventilátorem - s chladící smyčkou DC 18 S 20 66 4 27.603,30 33.400,-

Více

Dálkové ovládání s termostatem. ecoster 200 pro regulátory ecomax

Dálkové ovládání s termostatem. ecoster 200 pro regulátory ecomax Dálkové ovládání s termostatem ecoster 200 pro regulátory ecomax Obsah: 1. Bezpečnost... 3 2. Účel... 3 3. Informace týkající se dokumentace... 3 4. Uchovávání dokumentace... 3 5. Používané symboly...

Více

ESBE NOVINKY A INOVACE ROKU

ESBE NOVINKY A INOVACE ROKU ESBE NOVINKY A INOVACE ROKU 2010 KOMFORT, BEZPEČNOST A ÚSPORY ENERGIE PO VÍCE NEŽ 100 LET představujeme nové standardy toho, čeho všeho můžou ventily a servopohony dosáhnout v různých aplikacích. Všechny

Více

Přednosti: Účinnost 107% Automatická kontrola spalování. Nerezový výměník a hořák. NOx5. Nejmenší rozměry kotle. Ekvitermní regulace

Přednosti: Účinnost 107% Automatická kontrola spalování. Nerezový výměník a hořák. NOx5. Nejmenší rozměry kotle. Ekvitermní regulace ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ Přednosti: Účinnost 107% Automatická kontrola spalování Nerezový výměník a hořák NOx5 Nejmenší rozměry kotle ADAX Závěsné plynové kondenzační kotle Zemní plyn G20, Propan G31 Ekvitermní

Více

ENERGETICKÉ PRIORITY PRO EVROPU

ENERGETICKÉ PRIORITY PRO EVROPU ENERGETICKÉ PRIORITY PRO EVROPU Prezentace pana J.M. Barrosa, předsedy Evropské komise, na zasedání Evropské rady dne 4. února 2011 Obsah 1 I. Proč na energetické politice záleží II. Proč musíme jednat

Více

KOTLE NA DŘEVO, DŘEVĚNÉ BRIKETY A UHLÍ

KOTLE NA DŘEVO, DŘEVĚNÉ BRIKETY A UHLÍ KOTLE NA DŘEVO, DŘEVĚNÉ BRIKETY A UHLÍ (ceny platné od 1.1.2012) 1. Zplynovací kotle na dřevo - DŘEVOPLYN - s odtahovým ventilátorem - s chladící smyčkou DC 18 S 20 66 25.750,00 30.900,- DC 22 S 22 100

Více

VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH.

VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH. VŠECHNY NÍŽE UVEDENÉ CENY JSOU BEZ 21 % DPH. Mobilní hlasové služby (národní volání) Ceník tarifů Profi na míru 1 Profi na míru 3 + 400 MB Profi na míru 5 + 1,5 GB Měsíční paušál 1.00 179.00 219.00 Volné

Více

I. Verejne dostupné služby v pevných sítích elektronických komunikací

I. Verejne dostupné služby v pevných sítích elektronických komunikací I. Verejne dostupné služby v pevných sítích elektronických komunikací Oznacení Pripojení Prístup Dálkové k síti podnikatele: k síti (používání (zrízení telefonní Merná telefonni Volné Místní Dálkové vikend

Více

STÁTNÍ PLÁNY PRO ZAVÁDĚNÍ PALIV S NÍZKÝM NEBO NULOVÝM OBSAHEM SÍRY V ČLENSKÝCH ZEMÍCH CEMT

STÁTNÍ PLÁNY PRO ZAVÁDĚNÍ PALIV S NÍZKÝM NEBO NULOVÝM OBSAHEM SÍRY V ČLENSKÝCH ZEMÍCH CEMT STÁTNÍ PLÁNY PRO ZAVÁDĚNÍ PALIV S NÍZKÝM NEBO NULOVÝM OBSAHEM SÍRY V ČLENSKÝCH ZEMÍCH CEMT Únor 2003 Tento dokument je určen pro informaci v souvislosti s předložením návrhu usnesení o palivech bez obsahu

Více

Mobilní hlasové služby

Mobilní hlasové služby Hlasové služby od 1.4.2016 Mobilní hlasové služby PROSPERITA (TOMA) Všechny ceny vez DPH Tarify Tarify Profi na míru Tarify Profi na míru jsou speciální tarify pro klíčové zákazníky, které lze kombinovat

Více

Mobility pro studenty AR 2016/17

Mobility pro studenty AR 2016/17 Mobility pro studenty AR 2016/17 Bc. et Bc. Kateřina Pavlíčková koordinátorka studentských mobilit Sekretariát prorektora pro vědu, výzkum a zahraniční vztahy Obsah Program Erasmus+ - studijní pobyty a

Více

DŘEVO A PELETY KOTLE NA DŘEVO, PELETY, AKUMULAČNÍ NÁDOBA, PŘÍPRAVA TUV, OCHRANA ZPÁTEČKY.

DŘEVO A PELETY KOTLE NA DŘEVO, PELETY, AKUMULAČNÍ NÁDOBA, PŘÍPRAVA TUV, OCHRANA ZPÁTEČKY. DŘEVO A PELETY Kotel na dřevo nebo peletový kotel s akumulační nádobou, směšovaný topný okruh a příprava TUV. Vyberte si nejvhodnější produkt podle výkonu radiátorového topného okruhu, plochy vytápěné

Více

EUROSTER 11WB ŘÍZENÍ OHŘEVU TOPNÉ VODY A ZÁSOBNÍKU TUV PRO KOTLE NA TUHÁ PALIVA S DMYCHADLEM NÁVOD K POUŽITÍ

EUROSTER 11WB ŘÍZENÍ OHŘEVU TOPNÉ VODY A ZÁSOBNÍKU TUV PRO KOTLE NA TUHÁ PALIVA S DMYCHADLEM NÁVOD K POUŽITÍ EUROSTER 11WB NÁVOD K POUŽITÍ 1 EUROSTER 11WB ŘÍZENÍ OHŘEVU TOPNÉ VODY A ZÁSOBNÍKU TUV PRO KOTLE NA TUHÁ PALIVA S DMYCHADLEM 1 POUŽITÍ NÁVOD K POUŽITÍ EUROSTER 11WB je moderní mikroprocesorový regulátor

Více

EET a související snížení sazeb DPH

EET a související snížení sazeb DPH EET a související snížení sazeb DPH 2. února 2016 Andrej Babiš, ministr financí ČR České republiky, Letenská 15, 118 10 Praha 1, +420 257 041 111 2 Vývoj snížené sazby DPH v ČR Za vlád TOP 09 a ODS vzrostla

Více

Návod k instalaci PKSET. Modul chlazení PKSET 33 PKSET 60. Pro odbornou firmu. Před zahájením montáže a údržby pečlivě pročtete.

Návod k instalaci PKSET. Modul chlazení PKSET 33 PKSET 60. Pro odbornou firmu. Před zahájením montáže a údržby pečlivě pročtete. Návod k instalaci Modul chlazení 6 720 68 47-00.I PKSET PKSET 33 PKSET 60 Pro odbornou firmu Před zahájením montáže a údržby pečlivě pročtete. 6 720 69 96 CZ(2009/0) Obsah Obsah Vysvětlení symbolů a bezpečnostní

Více

k OBSLUZE a instalaci SYSTÉMU VERNER-AKU ČSN EN ISO 9001: 2009

k OBSLUZE a instalaci SYSTÉMU VERNER-AKU ČSN EN ISO 9001: 2009 NÁVOD k OBSLUZE a instalaci v SYSTÉMU VERNER-AKU ČSN EN ISO 9001: 2009 OBSAH 1. CHARAKTERISTIKA, ÚČEL A POUŽITÍ 3 2. TECHNICKÝ POPIS 4 2.1 ZÁKLADNÍ ČÁSTI SYSTÉMU R4-AKU 4 2.2 POPIS FUNKCE REGULÁTORU 6

Více

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 91.140.10 Srpen 2014 Indikátory pro rozdělování nákladů na vytápění místností otopnými tělesy Indikátory napájené elektrickou energií ČSN EN 834 25 8521 Heat cost allocators for

Více

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC 230 V AC a 24 V AC Popis a použití V aplikacích vytápění lze řídicí jednotku ECL Comfort 110 integrovat s řešením Danfoss Link prostřednictvím rozhraní DLG pro použití v jednogeneračních aplikacích. Řídicí

Více

Analytické podklady pro politiku VaVaI

Analytické podklady pro politiku VaVaI Analytické podklady pro politiku VaVaI Státní rozpočet nástroj politiky VaVaI 18. března 2011 Strategický přístup k tvorbě a implementaci politiky VaVaI 2 Státní rozpočet důležitý nástroj politiky VaVaI

Více

OSD4-1999. základní technické údaje. OSD4-1999 objednací číslo 2024 napájení. 230 V AC ±10 %, 50 Hz výstup

OSD4-1999. základní technické údaje. OSD4-1999 objednací číslo 2024 napájení. 230 V AC ±10 %, 50 Hz výstup OSD4-1999 podřízená jednotka centrální regulace (systému CS4) TECHNICKÁ DOKUMENTACE bezdrátová komunikace s řídící jednotkou OCS4-10 bez propojení s centrální jednotkou funguje jako manuální termostat

Více

KAPITOLA 0: MAKROEKONOMICKÝ RÁMEC ANALÝZY VÝZKUMU, VÝVOJE A INOVACÍ

KAPITOLA 0: MAKROEKONOMICKÝ RÁMEC ANALÝZY VÝZKUMU, VÝVOJE A INOVACÍ KAPITOLA 0: MAKROEKONOMICKÝ RÁMEC ANALÝZY VÝZKUMU, VÝVOJE A INOVACÍ Česká republika Tab.0.1 Hlavní makroekonomické ukazatele národního hospodářství České republiky Mezinárodní srovnání Tab.0.2 HDP na 1

Více

ZÁKLADNÍ EXPORTNÍ CENÍK PŘEPRAVY ZÁSILEK NA FIREMNÍ ADRESY /B2B/

ZÁKLADNÍ EXPORTNÍ CENÍK PŘEPRAVY ZÁSILEK NA FIREMNÍ ADRESY /B2B/ ZÁKLADNÍ EXPORTNÍ CENÍK PŘEPRAVY ZÁSILEK NA FIREMNÍ ADRESY /B2B/ Váha zásilky 1 kg 5 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 30 kg 40 kg Dodací lhůta BE BELGIE 445 700 720 760 830 860 890 1050 2-3 dny BG BULHARSKO

Více

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 93.020 Únor 2014 Provádění speciálních geotechnických prací Horninové kotvy ČSN EN 1537 73 1051 Execution of special geotechnical work Ground anchors Exécution des travaux géotechniques

Více

Nové testo 330 LL zobrazuje naměřená data graficky

Nové testo 330 LL zobrazuje naměřená data graficky Budoucnost zavazuje! NOVÉ: testo 330 LL Nové testo 330 LL zobrazuje naměřená data graficky Vidíte analýzu spalin a ihned jí porozumíte C hpa O 2 12.01.10 14:35 CO/H 2 Spaliny NO P Nastavení Start Hodnoty

Více

Uživatelský manuál. Automatická regulace hoření Reg250

Uživatelský manuál. Automatická regulace hoření Reg250 Uživatelský manuál Automatická regulace hoření Reg250 Obsah 1 Popis zařízení... 2 1.1 Obecné informace... 2 1.2 Výhody automatické regulace... 2 2 Popis obrazovek... 3 2.1 Popis obrazovek... 3 2.1.1 Hlavní

Více

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 91.140.70 Červenec 2011 Nádržkové splachovače pro záchodové mísy a pisoáry ČSN EN 14055 91 4640 WC and urinal flushing cisterns Réservoirs de chasse d,eau pour WC et urinoirs

Více

PŘÍKLADY APLIKACÍ PEVNÁ PALIVA 14 SOLÁRNÍ SYSTÉMY 16 TEPELNÁ ČERPADLA 18 KLIMATIZACE 22

PŘÍKLADY APLIKACÍ PEVNÁ PALIVA 14 SOLÁRNÍ SYSTÉMY 16 TEPELNÁ ČERPADLA 18 KLIMATIZACE 22 APLIKACE PŘÍKLADY APLIKACÍ PEVNÁ PALIVA 4 SOLÁRNÍ SYSTÉMY 6 TEPELNÁ ČERPADLA 8 PLYN 20 KLIMATIZACE 22 Symbol znázorňuje produkt nabízející komfort v aplikacích. Symbol znázorňuje produkt nabízející vysoký

Více