Technická specifikace a požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technická specifikace a požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů"

Transkript

1 Příloha č. 1 Rámcové smlouvy o dílo uzavřené dne [BUDE DOPLNĚNO] mezi Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost a [BUDE DOPLNĚNO] Technická specifikace a požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů A) Technická specifikace Jízdních dokladů 1. Jízdenka bloková MHD Základní rozměrové parametry Rozměry jízdenky: Výška 2 inch, Šířka 85,6 mm. Papír Objednatelem požadované vlastnosti papíru použitého pro tisk blokových jízdenek MHD jsou: Tisk 1. Papír bez optických zjasňovacích prostředků, 100% celulóza. 2. Plošná hmotnost 100 g/m2. 3. Tloušťka min 110 µm +/- 10% 4. Pozitivně negativní originální vodoznak v papíru detekce v průhledu střídání světlých a tmavých symbolů o velikosti cca 1 cm2 celoplošně 5. Pastelové zabarvení papíru detekce vizuálně celoplošně 6. Viditelná vlákna detekce vizuálně 6,7/6 mm ks/dm2 7. Neviditelná vlákna detekce v UV oblasti světla, fluorescentní 6,7/6 mm ks/dm2 Náhledy požadovaného provedení jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů této přílohy č. 1 Smlouvy Základní tisk: Jízdenka základní: Jízdenka zlevněná: Jízdenka PID: Logo: Označovací pole: barva oranžová reflexní barva zelená reflexní barva červená reflexní. V jízdence bude užito logo Dopravního podniku, logo organizace ROPID a logo PID. Náhledy požadovaného provedení jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení této přílohy č. 1 Smlouvy Tisk bude proveden z lícové i z rubové strany v maximálně v 3 barevných mutacích. Počet barev základního potisku maximálně 9. Přítisk proměnných údajů: Proveden technikou CTP, barva černá s max. 15 % reflektancí v pásmu od 500 do 1000 nm vlnové délky spektra. Přítisk bude proveden z Objednatelem dodaných dat. Proměnné údaje k přítisku budou Zhotoviteli dodána spolu s výzvou k provedení přítisku a budou obsahovat textové údaje, potřebné k provedení tisku následujících proměnných údajů: Pořadové číslo: Pořadové číslo osmimístné průběžné, doplněné písmenem série a kontrolní

2 číslicí. 2D kód: Typ QR code, 49x49 modulů/ecclevel=q/binary, 108 byte. Velikost 12,25 mm, velikost bodu 0,25 mm. Tisk v min. rozlišení 600 DPI Postavení a limitní rozměry pořadového čísla, čárového kódu, příp. stavěcích znaků jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení této přílohy č. 1 Smlouvy Text: Texty jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení této přílohy č. 1 Smlouvy. Data k provedení Přítisku budou Zhotoviteli poskytnuta zdarma. Ochranné prvky Výrobek musí být vybaven kromě ochranných prvků, které jsou přímo součástí papíru použitého k výrobě specifikovaných výše minimálně následujícími ochrannými prvky: Veřejné ochranné prvky - Pás s exklusivním holografickým motivem logo DPP, vyrobený technikou elektronové litografie. Holografický pás musí dále obsahovat transparentní motivy (tj. různé plochy, liniové guilloche o tl. čáry 0,1 mm a mikrotexty do velikosti 0,3 mm), zřetelné proti světlu prostým okem i při pohledu z rubové strany jízdního dokladu. Holografický motiv je ve vlastnictví Objednatele a bude za účelem plnění smlouvy bezplatně poskytnut Zhotoviteli. Šíře pásu 5 mm. - Kontrolní číslice. Číslo bude obsahovat číslici, která je výsledkem utajeného matematického algoritmu. Utajený algoritmus poskytne Objednatel Zhotoviteli bezplatně. - Vrstva barevně reagující na pásku v označovači. Barva pásky je červená, barva proběhlé reakce je modrá. Doba počátku prostým okem viditelné reakce musí být max. 25 sec. od okamžiku označení jízdenky. Reakci je možné zdarma vyzkoušet na zařízení typu Mypol, umístěném v prostorách Objednatele v areálu depa Hostivař v pracovních dnech od 8:00 do 14:00 - Mikrotext v oblasti označovacího pole, provedený barvou zřetelně se stírající po kontaktu s běžně dostupnými organickými rozpouštědly. - Motivy barevné reagující na organická rozpouštědla. - Vrstva reagující na kovové mince. Tato vrstva barevně reaguje po kontaktu s kovovými mincemi hodnot 1,-,2,- a 5,- Kč a 1 EUR. Reakce musí být viditelná prostým okem a doba reakce okamžitá. - Barva reflexní (oranžová a zelená). - Guilloche nebo podtisková plocha tištěná gumovatelnou barvou. - Vektorové grafické motivy (Guilloche, mikrotexty apod.) Skrytý (neveřejný) ochranný prvek - Pro zvýšení úrovně zabezpečení obsahuje část technické specifikace předmětu dodávky skryté ochranné prvky, které jsou předmětem utajení podle zákona č. 412/2005 Sb. o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti a prováděcích předpisů v platném znění (nařízení č. 522/2005 Sb. vlády České republiky). Specifikace těchto prvků tvoří samostatnou přílohu této Smlouvy.

3 Knihařské zpracování Jednotlivé jízdenky budou vytištěny na archu v počtu 5 ks a odděleny vzájemně odtrhávací perforací. Archy budou šity drátem do bloků po 200 příp. 50 jízdenkách. Balení Blokové jízdenky budou baleny v kartonových krabicích po tis. kusech. Jednotlivé krabice s blokovými jízdenkami budou zabezpečeny páskou proti manipulaci a označené štítkem obsahujícím údaje (nominální hodnota, množství v bal., číslo od - do, skladovací podmínky) v čitelné podobě i uložené v QR kódu. Krabice budou ukládány na paletu v maximálním množství 1 mil. jízdenek.

4 2. Role do zařízení USV, Mypol Základní rozměrové parametry Vnější průměr role: 80 mm Šíře role 84 mm + 0 / -0,4 mm Vnitřní průměr dutinky: 1 inch (tj. 25,4 mm) Návin: cca 51 bm (včetně náběhové a výběhové části) Hmotnost role: 0,35 kg Vzdálenost dvou po sobě jdoucích znaků: 2 inchpočet stavěcích znaků (počet jízdenek na roli) 1000 ks Papír Termoreaktivní, 82 až 85 µm, stabilita potisku min 10 let. Papír musí být prokazatelně odolný proti změkčovadlům (PVC), vyšším teplotám, vodě a olejům a mastnotám. Papír nesmí obsahovat Bifemoly. Vyhovujícím typem papíru je např. typ AP62KS-FZ, výrobce Jujo Thermal Ltd. nebo papír typové ozn. TF 7067, výrobce Mitsubishi Paper Ltd. Zadavatel uvádí, že označení výrobců a technická označení výrobků jsou uvedena pouze pro účely dosažení dostatečné přesnosti a srozumitelnosti popisu požadovaného standardu a výslovně uvádí, že umožňuje pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení. Tisk Náhledy požadovaného provedení jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů této přílohy č. 1 Smlouvy Základní tisk: Základní tisk proveden z lícové i z rubové strany. Počet barev včetně provedených tiskových ochranných prvků max. 8. Základní barevný podtisk jízdenek bude jednotný. Přítisk proměnných údajů: Proveden technikou CTP, barva černá s max. 15 % reflektancí v pásmu od 500 do 1000 nm vlnové délky spektra. Přítisk bude proveden z Objednatelem dodaných dat. Proměnné údaje k přítisku budou Zhotoviteli dodána spolu s výzvou k provedení přítisku a budou obsahovat textové údaje, potřebné k provedení tisku následujících proměnných údajů: Pořadové číslo: Pětimístné pořadové číslo role doplněné jednopísmennou sérii / Čtyřmístné číslo jízdenky na roli. 2D kód: Typ QR code, 49x49 modulů/ecclevel=q/binary 108 byte. Velikost 12,25 mm, velikost bodu 0,25 mm. Tisk v min. rozlišení 600 DPI Povolená tolerance tisku proměnných dat vzhledem k okraji pásu je +0,7/0,7 mm a vzhledem k potisku lícové strany +1/-1 mm. Data k provedení Přítisku budou Zhotoviteli poskytnuta zdarma.

5 Ochranné prvky Výrobek musí být vybaven kromě ochranných prvků, které jsou přímo součástí papíru použitého k výrobě specifikovaných výše minimálně následujícími ochrannými prvky: Veřejné ochranné prvky - Pás s exklusivním holografickým motivem logo DPP, vyrobený technikou elektronové litografie. Holografický pás musí dále obsahovat transparentní motivy (tj. různé plochy, liniové guilloche o tl. čáry 0,1 mm a mikrotexty do velikosti 0,3 mm), zřetelné proti světlu prostým okem i při pohledu z rubové strany jízdního dokladu. Holografický motiv je ve vlastnictví Objednatele a bude za účelem plnění smlouvy bezplatně poskytnut Zhotoviteli. Šíře pásu 5 mm. - Tisk termochromní barvou tj. barvou měnící svůj odstín při teplotách nad 27 C např. po kontaktu s tělesnou teplotou. - Vrstva reagující na kovové mince. Tato vrstva barevně reaguje po kontaktu s kovovými mincemi hodnot 1,-,2,- a 5,- Kč a 1 EUR. Reakce musí být viditelná prostým okem a doba reakce okamžitá. - Vektorové grafické motivy Guilloche, mikrotexty apod. Balení Role pro zařízení USV, Mypol budou baleny v kartonových krabicích po jednotném množství s hmotností max. 10 kg. Jednotlivé krabice se zbožím budou zabezpečeny páskou proti manipulaci a označené štítkem obsahujícím údaje (množství v bal., číslo od-do, skladovací podmínky) v čitelné podobě i uložené v QR kódu. Krabice budou ukládány na paletu.

6 3. Role do zařízení FCU Základní rozměrové parametry Vnější průměr role: 80 mm Šíře role 80 mm + 0 / -0,4 mm Vnitřní průměr dutinky: Typ FCU: 0,5 inch Návin: cca 58 bm (včetně náběhové a výběhové části Hmotnost role: 0,35 kg Počet stavěcích znaků (počet jízdenek na roli) 1000 ks Papír Termoreaktivní, 82 až 85 µm, stabilita potisku min 10 let. Papír musí být prokazatelně odolný proti změkčovadlům (PVC), vyšším teplotám, vodě a olejům a mastnotám. Papír nesmí obsahovat Bifemoly. Vyhovujícím typem papíru je např. typ AP62KS-FZ, výrobce Jujo Thermal Ltd. nebo papír typové ozn. TF 7067, výrobce Mitsubishi Paper Ltd. Zadavatel uvádí, že označení výrobců a technická označení výrobků jsou uvedena pouze pro účely dosažení dostatečné přesnosti a srozumitelnosti popisu požadovaného standardu a výslovně uvádí, že umožňuje pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení. Tisk Náhledy požadovaného provedení jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů této přílohy č. 1 Smlouvy Základní potisk: Tisk bude proveden z lícové i z rubové strany. Počet barev základního potisku max. 8 Základní barevný podtisk jízdenek bude jednotný Přítisk proměnných údajů: Proveden technikou CTP, barva černá s max. 15 % reflektancí v pásmu od 500 do 1000 nm vlnové délky spektra. Přítisk bude proveden z Objednatelem dodaných dat. Proměnné údaje k přítisku budou Zhotoviteli dodána spolu s výzvou k provedení přítisku a budou obsahovat textové údaje, potřebné k provedení tisku následujících proměnných údajů: Pořadové číslo: Pětimístné pořadové číslo role doplněné jednopísmennou sérii / Čtyřmístné číslo jízdenky na roli. 2D kód: Typ QR code, 49x49 modulů/ecclevel=q/binary, 108 byte. Velikost 12,25 mm, velikost bodu 0,25 mm. Tisk v min. rozlišení 600 DPI Povolená tolerance tisku proměnných dat vzhledem k okraji pásu je +0,7/0,7 mm a vzhledem k potisku lícové strany +1/-1 mm. Data k provedení Přítisku budou Zhotoviteli poskytnuta zdarma. Ochranné prvky Výrobek musí být vybaven kromě ochranných prvků, které jsou přímo součástí papíru použitého k výrobě specifikovaných výše minimálně následujícími ochrannými prvky:

7 Veřejné ochranné prvky - Pás s exklusivním holografickým motivem logo DPP, vyrobený technikou elektronové litografie. Holografický pás musí dále obsahovat transparentní motivy (tj. různé plochy, liniové guilloche o tl. čáry 0,1 mm a mikrotexty do velikosti 0,3 mm), zřetelné proti světlu prostým okem i při pohledu z rubové strany jízdního dokladu. Holografický motiv je ve vlastnictví Objednatele a bude za účelem plnění smlouvy bezplatně poskytnut Zhotoviteli. Šíře pásu 5 mm. - Tisk termochromní barvou tj. barvou měnící svůj odstín při teplotách nad 27 C např. po kontaktu s tělesnou teplotou. - Vrstva reagující na kovové mince. Tato vrstva barevně reaguje po kontaktu s kovovými mincemi hodnot 1,-,2,- a 5,- Kč a 1 EUR. Reakce musí být viditelná prostým okem a doba reakce okamžitá. - Vektorové grafické motivy Guilloche, mikrotexty apod. Balení Role pro zařízení FCU budou baleny v kartonových krabicích po jednotném množství s hmotností max. 10 kg. Jednotlivé krabice se zbožím budou zabezpečeny páskou proti manipulaci a označené štítkem obsahujícím údaje (množství v bal., číslo od-do, skladovací podmínky) v čitelné podobě i uložené v QR kódu. Krabice budou ukládány na paletu.

8 4. Role AVJ Základní rozměrové parametry Šíře pásu s jízdenkami / -0,5 mm. Počet jízdenek na jízdenkovém kotouči 3700 ks. Délka výběhového pásu (se stavěcími znaky) cca 0,5 bm. Délka náběhového pásu cca 0,5 bm Návin cca 189 bm Vnější průměr jízdenkového kotouče max 183 mm Vnitřní průměr dutinky 1 inch. Papír Objednatelem požadované vlastnosti použitého papíru: Tisk 1. Papír bez optických zjasňovacích prostředků, 100% celulóza. 2. Plošná hmotnost 100 g/m2. 3. Tloušťka min 110 µm +/- 10% 4. Pozitivně negativní originální vodoznak v papíru detekce v průhledu střídání světlých a tmavých symbolů o velikosti cca 1 cm2 celoplošně 5. Pastelové zabarvení papíru detekce vizuálně celoplošně 6. Viditelná vlákna detekce vizuálně 6,7/6 mm ks/dm2 7. Neviditelná vlákna detekce v UV oblasti světla, fluorescentní 6,7/6 mm ks/dm2 Náhledy požadovaného provedení jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů této přílohy č. 1 Smlouvy Základní potisk: Tisk bude proveden z lícové strany. Počet barev základního potisku max. 9. Základní barevný podtisk jízdenek bude jednotný Proměnné údaje: Proveden technikou CTP, barva černá s max. 15 % reflektancí v pásmu od 500 do 1000 nm vlnové délky spektra. Přítisk bude proveden z Objednatelem dodaných dat. Proměnné údaje k přítisku budou Zhotoviteli dodána spolu s výzvou k provedení přítisku a budou obsahovat textové údaje, potřebné k provedení tisku následujících proměnných údajů: 1D čárový kód: 10 místný čárový kód Baar 128 C 2D kód Typ QR code, 49x49 modulů/ecclevel=q/binary, 108 byte. Velikost 12,25 mm, velikost bodu 0,25 mm. Tisk v min. rozlišení 600 DPI Stavěcí znak 6 x 12 mm Povolená tolerance tisku proměnných dat vzhledem k okraji pásu je +0,7/0,7 mm a vzhledem k potisku lícové strany +1/-1 mm. Data k provedení Přítisku budou Zhotoviteli poskytnuta zdarma.

9 Ochranné prvky Výrobek musí být vybaven kromě ochranných prvků, které jsou přímo součástí papíru použitého k výrobě specifikovaných výše minimálně následujícími ochrannými prvky: Veřejné ochranné prvky: - Pás s exklusivním holografickým motivem logo DPP, vyrobený technikou elektronové litografie. Holografický pás musí dále obsahovat transparentní motivy (tj. různé plochy, liniové guilloche o tl. čáry 0,1 mm a mikrotexty do velikosti 0,3 mm), zřetelné proti světlu prostým okem i při pohledu z rubové strany jízdního dokladu. Holografický motiv je ve vlastnictví Objednatele a bude za účelem plnění smlouvy bezplatně poskytnut Zhotoviteli. Šíře pásu 5 mm. - Tisk v plynulém přechodu 2 barev tzv. pravý IRIS. - Vrstva barevně reagující na pásku v označovači. Barva pásky je červená, barva proběhlé reakce je modrá. Doba počátku prostým okem viditelné reakce musí být max. 25 sec od označení jízdenky. Vzorek jízdenky i pásky je možné zdarma vyzkoušet v zařízení typu Mypol, umístěné v prostorách Objednatele v areálu depa Hostivař v pracovních dnech od 8.00 do 14,00 - Mikrotext provedený barvou stírající se v kontaktu s běžně dostupnými rozpouštědly. umístěný v prostoru označovacího pole pásu. - Vrstva reagující na kovové mince. Tato vrstva barevně reaguje po kontaktu s kovovými mincemi hodnot 1,-,2,- a 5,- Kč a 1 EUR. Reakce musí být viditelná prostým okem a doba reakce okamžitá. - Tisk termochromní barvou tj. barvou měnící svůj odstín při teplotách nad 27 C např. po kontaktu s tělesnou teplotou. - Barevná chemická reakce papíru na základní organická rozpouštědla (min. Toluen, Alkohol) - Vektorové grafické motivy - Guilloche, mikrotexty apod. Skrytý (neveřejný) ochranný prvek Balení - Pro zvýšení úrovně zabezpečení obsahuje část technické specifikace předmětu dodávky skryté ochranné prvky, které jsou předmětem utajení podle zákona č. 412/2005 Sb. o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti a prováděcích předpisů v platném znění (nařízení č. 522/2005 Sb. vlády České republiky). Specifikace těchto prvků tvoří samostatnou přílohu této Smlouvy. Role AVJ budou baleny v kartonových krabicích po 4 kusech Koncová část jízdenkového kotouče nepřilepena k dutince, zaváděcí část přelepen papírovou etiketou tak, aby bylo viditelné číslo kotouče v čárovém kódu Baar 128. Krabice, obsahující 4 ks kotoučů, opatřeny příslušným čárovým kódem a QR kódem. Řazení na paletu dle balícího plánu, dodaného současně s QR kódy.

10 5. Kazeta do označovače Kazeta s barvící páskou do označovače typu NJ 24. Kazeta obsahuje pásku s červenou tiskovou barvou a chemickou látkou barevně reagující na vrstvu vytištěnou v označovacím poli Jízdního dokladu. Barva tisku červená, barva reakce modrá, doba počátku okem viditelné reakce do 25 sekund. Životnost alespoň označení. Kazeta s páskou musí být při manipulaci zdravotně nezávadná a nesmí způsobovat korozi elektronických zařízení. Reakci je možné zdarma vyzkoušet na zařízení typu Mypol, umístěném v prostorách Objednatele v areálu depa Hostivař v pracovních dnech od 8:00 do 14:00

11 6. Kontrolní fix Kontrolní fix sloužící k otestování funkčnosti označovacího pole na blokové jízdenky a AVJ role. Doba počátku viditelné reakce do 5 sekund. Fix musí být uzavřený, při manipulaci zdravotně nezávadný. Životnost alespoň 500 provedených kontrolních testů.

12 6. KUPONY MHD A PID Základní rozměrové parametry, adjustace Arch 190 mm x 290 mm Kupón 85,6 mm x 54 mm Každý volný arch kupónu je rozdělen na 10ks (2 x 5ks) kupónu stejného formátu oddělených vzájemně speciální (podobná známkové) odtrhovací perforací. Na archu pro MHD je vždy 10 jednotlivých kupónů. Papír Objednatelem požadované vlastnosti papíru použitého pro tisk blokových jízdenek MHD jsou: Tisk 1. Papír bez optických zjasňovacích prostředků, 100% celulóza. 2. Plošná hmotnost 100 g/m2. 3. Tloušťka min 110 µm +/- 10% 4. Pozitivně negativní originální vodoznak v papíru detekce v průhledu střídání světlých a tmavých symbolů o velikosti cca 1 cm2 celoplošně 5. Barva bílá celoplošně 6. Viditelná vlákna detekce vizuálně 6,7/6 mm ks/dm2 7. Neviditelná vlákna detekce v UV oblasti světla, fluorescentní 6,7/6 mm ks/dm2 Náhledy požadovaného provedení jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů této přílohy č. 1 Smlouvy Barevné provedení Na lícové straně kupónu pro MHD i PID může být celkem až 8 tištěných barev. Rubová strana kupónu bude bez potisku. Barevný podtisk kupónu bude ve všech druzích stejný. Přetisk bianco kupónů odpovídající tarifní kategorii, pásmové platnosti a ceně bude proveden v 5 odlišných barevných mutacích a v 232 textových mutacích. Číslování Archy kupónů MHD a PID budou dodávány v úplné číselné řadě a číslovány šestimístným číslem na lícové straně, které určuje pořadí archu a číslem popř. písmenem série určujícím postavení kupónu na archu. Barva čísla (nikoliv série) bude černá. Barva série bude shodná s jednou s použitých ofsetových barev. Ražba Ražba z holografické fólie lícové straně kupónu. Pás s exklusivním holografickým motivem logo DPP, vyrobený technikou elektronové litografie. Holografický pás musí dále obsahovat transparentní motivy (tj. různé plochy, liniové guilloche o tloušťce čáry 0,1 mm a mikrotexty do velikosti 0,3 mm), zřetelné proti světlu prostým okem i při pohledu z rubové strany jízdního dokladu. Barva fólie pro ražbu kupónu s měsíční platností bude zlatá, barva kupónů kvartálních bude stříbrná. Motiv hologramu bude odlišný pro každá měsíc a kvartál. Celkem bude 12+4 tj. 16 odlišných motivů. Tvar ražby bude shodný pro všechny měsíce a odlišný pro jednotlivé kvartály v roce. Celkem, tedy

13 bude pět odlišných tvarů ražby. Tvar bude navržen tak, aby tvorba hologramu byla rostoucí s přibývajícími kvartály. Ochranné prvky Výrobek musí být vybaven kromě ochranných prvků, které jsou přímo součástí papíru použitého k výrobě specifikovaných výše minimálně následujícími ochrannými prvky: Veřejné ochranné prvky: - Ražba z holografické fólie s originálními motivy na lícové straně. - Podtisk tištěný gumovatelnou barvou - Tisk barvou reagující na ochranná rozpouštědla. Nanesená vrstva barvy reaguje změnou odstínu na rozpouštědla organického původu. Tato chemická reakce je nevratná a slouží k omezení možnosti použít chemické látky jako např. líh, aceton, toluen, benzín, xylen apod. k retušování vytištěných nebo vypsaných údajů na jízdním dokladu. Skrytý (neveřejný) ochranný prvek Balení - Pro zvýšení úrovně zabezpečení obsahuje část technické specifikace předmětu dodávky skryté ochranné prvky, které jsou předmětem utajení podle zákona č. 412/2005 Sb. o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti a prováděcích předpisů v platném znění (nařízení č. 522/2005 Sb. vlády České republiky). Specifikace těchto prvků tvoří samostatnou přílohu této Smlouvy. Balíčky po stotisícových arších, ručně přepočítané s provedením kontroly úplnosti číselné řady a podpisy zaměstnanců výstupní kontroly, opatřené popiskou o obsahu vč. číselné řady. Tyto balíčky budou baleny po 10 ks, s výstupní kontrolou, jako u základního balíčku.

14 7. Pokutový blok Základní rozměrové parametry Formát (bez lišty): 130 mm x 50 mm Formát s lištou: 142 mm x 50 mm Počet barev celkem: 6i/0 Papír Objednatelem požadované vlastnosti papíru použitého pro tisk blokových jízdenek MHD jsou: Tisk 1. Papír bez optických zjasňovacích prostředků, 100% celulóza. 2. Plošná hmotnost 100 g/m2. 3. Tloušťka min 110 µm +/- 10% 4. Pozitivně negativní originální vodoznak v papíru detekce v průhledu střídání světlých a tmavých symbolů o velikosti cca 1 cm2 celoplošně 5. Barva bílá celoplošně 6. Viditelná vlákna detekce vizuálně 6,7/6 mm ks/dm2 7. Neviditelná vlákna detekce v UV oblasti světla, fluorescentní 6,7/6 mm ks/dm2 Náhledy požadovaného provedení jsou uvedeny v části B) - požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů této přílohy č. 1 Smlouvy Základní tisk: Tisk bude proveden z lícové strany. Počet barev základního potisku max. 9. Základní barevný podtisk pokutových bloků bude jednotný Přítisk proměnných údajů: Proveden technikou CTP, barva černá s max. 15 % reflektancí v pásmu od 500 do 1000 nm vlnové délky spektra. Přítisk bude proveden z Objednatelem dodaných dat. Proměnné údaje k přítisku budou Zhotoviteli dodána spolu s výzvou k provedení přítisku a budou obsahovat textové údaje, potřebné k provedení přítisku následujících proměnných údajů: Pořadové číslo: Pořadové číslo osmimístné průběžné Ochranné prvky Výrobek musí být vybaven kromě ochranných prvků, které jsou přímo součástí papíru použitého k výrobě specifikovaných výše minimálně následujícími ochrannými prvky: Veřejné ochranné prvky: - Tisk v plynulém přechodu 2 barev tzv. pravý IRIS; - Podtisk tištěný gumovatelnou barvou; - Tisk barvou reagující na kovy obsažené v mincích hodnoty 1,- 2,- 5,- Kč;

15 - Tisk termochromní barvou tj. barvou měnící svůj odstín při teplotách nad 27 C např. po kontaktu s tělesnou teplotou; - Mikrotext provedený barvou stírající se v kontaktu s běžně dostupnými rozpouštědly; Nanesená vrstva barvy reaguje změnou odstínu na rozpouštědla organického původu. Tato chemická reakce je nevratná a slouží k omezení možnosti použít chemické látky jako např. líh, aceton, toluen, benzín, xylen apod. k retušování vytištěných nebo vypsaných údajů na jízdním dokladu. - Vektorové grafické motivy - Guilloche, mikrotexty apod. Skrytý (neveřejný) ochranný prvek - Pro zvýšení úrovně zabezpečení obsahuje část technické specifikace předmětu dodávky skryté ochranné prvky, které jsou předmětem utajení podle zákona č. 412/2005 Sb. o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti a prováděcích předpisů v platném znění (nařízení č. 522/2005 Sb. vlády České republiky). Specifikace těchto prvků tvoří samostatnou přílohu této Smlouvy. Perforace: Knihařské zpracování: 3:1 (případně známková) Šití po 10 ks do bloku bez krycího listu s kartonovou podložkou

16 Část B) - Požadavky na grafické provedení Jízdních dokladů (předáno rovněž v elektronické podobě) 1) Náhledy Bloková jízdenka líc

17 Bloková jízdenka - rub

18 Bloková jízdenka základní tisk líc

19 Role AVJ líc Role FCU - líc

20 Role FCU rub Role USV líc

21 Role USV rub

22 2) Loga Objednatele

23 3) Umístění stavěcích znaků a kódů Role USV

24 Bloková jízdenka

25 Role FCU

26 Role AVJ

27 4) Umístění grafických a ochranných prvků Bloková jízdenka líc

28 Bloková jízdenka rub

29 Role USV předpis pro umístění stavěcích znaků

30 Role USV líc Role USV rub

31

32 Role FCU líc Role FCU rub

33 Role AVJ líc Role AVJ rub

34 Texty - líc

35

36

37 Texty - rub

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ

PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ Obsah 1 Koncová zařízení... 3 2 Charakteristika typů služeb logistika KZ Dodání KZ, Instalace KZ... 3 3 Další

Více

S t r á n k a 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í

S t r á n k a 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í S t r á n k a 1 Zadavatel: Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání, příspěvková organizace Jeruzalémská 957/12 110 06 Praha 1 IČ: 72029455 DIČ: CZ72029455 Zastoupený: Mgr. Martinem Machem, ředitelem

Více

Technické podmínky pro požární kontejner technický

Technické podmínky pro požární kontejner technický Příloha č. 1 k č.j.:hspm-3496-2/2015 ÚIZS Technické podmínky pro požární kontejner technický 1. Tyto technické podmínky vymezují požadavky pro pořízení 1 ks požárního kontejneru technického (dále jen KTE

Více

OBEC HORNÍ BOJANOVICE obecně závazná vyhláška č. 05/2005

OBEC HORNÍ BOJANOVICE obecně závazná vyhláška č. 05/2005 OBEC HORNÍ BOJANOVICE obecně závazná vyhláška č. 05/2005 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy a třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů vznikajících na území obce Horní Bojanovice,

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Vyřizuje: Milena Pecnová Telefon: 267 994 541 Fax: 272 936 383 E-mail: milena.pecnova@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky P íloha.1 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE m sto Studénka na adrese: nám. Republiky 762, 742 13 Studénka zastoupené: Lubomírem Šobichem I : 00298441

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku: KOUTEX 2014 (recyklace textilního odpadu) - zadávanou jako zakázku malého rozsahu nespadající pod aplikaci zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky KLADENÍ VEDENÍ 1. Hlavní zásady pro stavbu vedení 2. Způsoby kladení vedení Ostrava, prosinec 2003 Ing. Ctirad Koudelka,

Více

TISK CENIN (ochranné prvky, tiskárny)

TISK CENIN (ochranné prvky, tiskárny) ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE TISK CENIN (ochranné prvky, tiskárny) semestrální práce Zdeněk Čumpelík Martin Čížek editoval

Více

Výzva k podání nabídek do výběrového řízení. Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídek do výběrového řízení. Zadávací podmínky Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Zadávací podmínky Název zakázky: Propagační předměty OPPA a OPPK 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Hl. m. Praha, Magistrát hl. m. Prahy, odbor

Více

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ Charakteristika a použití Příhradový regál SUPERBUILD je určen pro zakládání všech druhů palet, přepravek a beden všech rozměrů a pro ukládání kusového, volně

Více

Chodník podél místní komunikace

Chodník podél místní komunikace 0 HIP: VP: WAY project s.r.o. 0 0 Jindřichův Hradec, Jarošovská 1126/II Projektant: Kontroloval: Zodp. projektant: tel.: 384 321 494, 384 327 505 Ing. Michal Šedivý Josef Šedivý Ing. Lubomír Hlom email:

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), mimo režim tohoto zákona

Více

Část 1. Část 2. Projektová dokumentace staveb. Nezbytný obsah žádosti o vyjádření k projektové dokumentaci stavby:

Část 1. Část 2. Projektová dokumentace staveb. Nezbytný obsah žádosti o vyjádření k projektové dokumentaci stavby: Část 1 Nezbytný obsah žádosti o vyjádření k projektové dokumentaci stavby: Podává se žádost o vyjádření k projektové dokumentaci stavby, která obsahuje zejména (pokud tyto údaje nejsou jasně a zřetelně

Více

RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 12. července 2013 (16.07) (OR. en) 12263/13. Interinstitucionální spis: 2013/0235 (NLE) ENV 700 ENT 221

RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 12. července 2013 (16.07) (OR. en) 12263/13. Interinstitucionální spis: 2013/0235 (NLE) ENV 700 ENT 221 RADA EVROPSKÉ UNIE Brusel 12. července 2013 (16.07) (OR. en) Interinstitucionální spis: 2013/0235 (NLE) 12263/13 ENV 700 ENT 221 NÁVRH Odesílatel: Evropská komise Ze dne: 9. července 2013 Č. dok. Komise:

Více

zadávanou v souladu s 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

zadávanou v souladu s 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou v souladu s 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů 1. Název veřejné zakázky Projektová dokumentace

Více

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky Obec Nová Ves I Václavské náměstí 22, 280 02 Kolín --------------------------------------------------------------------------- Věc: Výběrové řízení Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu "OPRAVA

Více

PRAVIDLA pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku

PRAVIDLA pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku PRAVIDLA pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku Čl. 1 Vymezení platnosti a působnosti 1) Město Písek jako vlastník pozemků spoluvytvářejících veřejná prostranství obce

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ. a) Označení stavby Smetanova Lhota - chodník

PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ. a) Označení stavby Smetanova Lhota - chodník PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE a) Označení stavby Smetanova Lhota - chodník b) Objednatel projektové dokumentace Obec Smetanova Lhota Smetanova Lhota 85 398 04 Smetanova Lhota IČO: 00250121 DIČ:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Otovice ve výběrovém řízení na realizaci akce - Rekonstrukce VO v obci Otovice Obec Otovice si Vás dovoluje vyzvat na základě níže popsaných údajů a požadavků a v souladu s

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Příkop 6 - IBC, 602 00 Brno Tel/fax: +420 545 173 539, 3540 IČ: 48907898 e-mail: projektypo@projektypo.cz POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBA Bytový dům Loosova 13 rekonstrukce elektroinstalace ve společných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0771/2014 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 22.4.2014 Písemná výzva

Více

23/2008 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 29. ledna 2008

23/2008 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 29. ledna 2008 Systém ASPI - stav k 4.8.2011 do částky 82/2011 Sb. a 40/2011 Sb.m.s. Obsah a text 23/2008 Sb. - poslední stav textu Změna: 268/2011 Sb. 23/2008 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 29. ledna 2008 o technických podmínkách

Více

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ F.1.1.01 Technická zpráva Technická zpráva, Mateřská škola Dukelská 1 OBSAH: AGE project, s.r.o. a) Účel objektu... 3 b) Zásady architektonického,

Více

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) 1.Číslo zakázky 2.Název programu: 3.Registrační číslo projektu 4.Název projektu: 5.Název zakázky: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.07/02.0129

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Pořízení úklidového stroje na snížení prašnosti v obci Hvozdná Zadavatel zakázky: Obec Hvozdná

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard Dlaždice 30/30; Dlaždice 40/40; Dlaždice 50/50 betonové dlažební desky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími

Více

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 23/2008 Sb.

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 23/2008 Sb. Sbírka zákonů ČR Předpis č. 23/2008 Sb. Vyhláška o technických podmínkách požární ochrany staveb Ze dne 29.01.2008 Částka 10/2008 Účinnost od 01.07.2008 http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2008-23 Znění 27.09.2011

Více

Výzva pro předložení nabídek

Výzva pro předložení nabídek Výzva pro předložení nabídek 1. zadavatel: Výchovný ústav a školní jídelna, Ostrava Hrabůvka, Slezská 23 se sídlem: Slezská 23, 700 30 Ostrava Hrabůvka IČO: 62348043 tel.: 595781288, 596782211 zastoupený:

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ Technické podmínky 1 RK 12 1075 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ RK 12 1075 Obr. 1 Zařízení pro odběr vzorků LEGENDA: 1. Pneumatický válec 2. Těleso vzorkovacího zařízení 3.

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

OBEC SVOJŠíN. Obecně závazná vyhláška obce Svojšín č. 1/2015,

OBEC SVOJŠíN. Obecně závazná vyhláška obce Svojšín č. 1/2015, OBEC SVOJŠíN Obecně závazná vyhláška obce Svojšín č. 1/2015, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na

Více

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3337/7, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Západní město Stodůlky, Administrativní

Více

Návrh. VYHLÁŠKA ze dne...2006 o zdravotnické dokumentaci. Rozsah údajů zaznamenávaných do zdravotnické dokumentace

Návrh. VYHLÁŠKA ze dne...2006 o zdravotnické dokumentaci. Rozsah údajů zaznamenávaných do zdravotnické dokumentace Návrh VYHLÁŠKA ze dne...2006 o zdravotnické dokumentaci Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle 117 odst. 5 zákona č..../2006 Sb., o zdravotní péči: Rozsah údajů zaznamenávaných do zdravotnické dokumentace

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY. Obrubník parkový 25, Obrubník parkový 50, Obrubník parkový 100

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY. Obrubník parkový 25, Obrubník parkový 50, Obrubník parkový 100 TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY OBRUBNÍKY Obrubník parkový 25, Obrubník parkový 50, Obrubník parkový 100 betonové obrubníky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími přísadami

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce mimo režim zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, a dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Rekonstrukce Sportovního areálu Bělá v Jablunkově Zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Dodávku diagnostik. Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky. pro provedení automatizované analýzy

Dodávku diagnostik. Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky. pro provedení automatizované analýzy IČ: 00226912, DIČ: CZ00226912 krevního obrazu, a výpůjčka laboratorního vyšetřovacího systému pro provedení automatizované analýzy Dodávku diagnostik Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky Stiážovská

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na stejnokroj pánský a dámský je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

ZÁKLADNÍ POŽADAVKY BEZPEČNOSTI PRO OBSLUHU A PRÁCI NA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍCH

ZÁKLADNÍ POŽADAVKY BEZPEČNOSTI PRO OBSLUHU A PRÁCI NA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍCH ZÁKLADNÍ POŽADAVKY BEZPEČNOSTI PRO OBSLUHU A PRÁCI NA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍCH 1 Základní pojmy Obsluha elektrických zařízení Pracovní úkony spojené s provozem zařízení jako jsou spínání, ovládání, regulování,

Více

NÁKUP CNC BRUSKY NA KULATO

NÁKUP CNC BRUSKY NA KULATO Zadávací dokumentace pro výběrové řízení s názvem Nákup CNC brusky na kulato Dle pravidel pro výběr dodavatelů u zakázek spolufinancovaných z Operačního programu Podnikání a inovace Zadavatel: ANTREG,a.s.

Více

Výzva k podání nabídky na

Výzva k podání nabídky na Výzva k podání nabídky na činnost koordinátora BOZP při realizaci zakázky: Inženýrské sítě - dešťová kanalizace, jednotná a splašková kanalizace a plynovod v ulicích Otakarova, Štafova a v části Kollárovy

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK květen 2011 Úvod... 3 1. Základní pojmy... 3 2. Standard vybavení vozidel IDSOK... 4 2.1 Základní požadavky na vozidla a jejich vybavení... 4 2.2 Standardy vybavení

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 odst. 1 písm. a) zákona; 2 Vyhlášky 232/2012 Sb.

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 odst. 1 písm. a) zákona; 2 Vyhlášky 232/2012 Sb. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Tábor Název veřejné zakázky : Komplexní pozemková úprava Chotčiny Sídlem: Husovo náměstí 2938 390 01 Tábor Zastoupený: Ing. Davidem Mišíkem

Více

ROZŠÍŘENÍ SKLÁDKY TKO PŘEROV ŽERAVICE II.ETAPA, 1 a 2. SEKCE SKLÁDKY

ROZŠÍŘENÍ SKLÁDKY TKO PŘEROV ŽERAVICE II.ETAPA, 1 a 2. SEKCE SKLÁDKY ZADAVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce Zadavatel: Technické služby města Přerova s.r.o. Na hrázi 3165/17 750 02 Přerov IČ: 278 41 090 Tato zadávací dokumentace je zpracována v souladu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty PRV ČR na období 2007-2013, Opatření IV.1.2 Realizace místní rozvojové strategie Název veřejné zakázky

Více

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů 1. Výstavba nových,výměna,rekonstrukce nebo přeložky stávajících

Více

Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu F na akci Obytný soubor Beranových, Praha 18 Letňany

Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu F na akci Obytný soubor Beranových, Praha 18 Letňany Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3123/152, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Dodávka a montáž výměníkové stanice

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01627VW* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 25183/2013 Sp. zn.: KŘ/5242/2013/Mül 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Radmila Müllerová Odbor. Odbor

Více

Univerzitní 2732/8, 306 14 Plzeň. doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: 49777513

Univerzitní 2732/8, 306 14 Plzeň. doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: 49777513 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Dodávky kancelářských potřeb 008-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému DNS na dodávky kancelářských potřeb Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s názvem Opravy komunikací a zpevněných cest v areálu Domova pod hradem Žampach

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3

OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3 OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3 4.1 AD 1) OPATŘENÍ KE ZKLIDNĚNÍ VJEZDU DO OBCE ULICE ROZTOCKÁ... 3 4.1.1 Popis

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. HSBM-432-03/2014 Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje Zubatého 14, 614 00 Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Regenerace zeleně vybraných lokalit města Dvůr

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem MRAZÍCÍ BOXY PROJEKTU CEITEC IV. ČÁST 1. vyhotovené podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, 1. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v platném znění

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Rekonstrukce budovy č.p. 2380, ul. Pod Nemocnicí, Louny - PZTS

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Rekonstrukce budovy č.p. 2380, ul. Pod Nemocnicí, Louny - PZTS , Roudnice nad Labem IČ: 49 10 13 58 TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce: : Rekonstrukce budovy č.p. 2380, ul. Pod Nemocnicí, Louny - PZTS Stupeň PD: PROVÁDĚCÍ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Investor: ÚP ČR krajská pobočka

Více

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL VÝŠKA 2600 mm NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ KOVOBEL, výrobní družstvo Telefon: +420 379 724 441 Cihlářská 503 Fax : +420 379 722 552 344 01

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2007 města Třebechovice pod Orebem o nakládání s komunálním a stavebním odpadem

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2007 města Třebechovice pod Orebem o nakládání s komunálním a stavebním odpadem OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2007 města Třebechovice pod Orebem o nakládání s komunálním a stavebním odpadem Zastupitelstvo města Třebechovice pod Orebem se na svém zasedání dne 30.1.2007 usneslo vydat

Více

1 PODKLADY 2 VÝZNAM 3 ROZSAH PLATNOSTI 4 POPIS PŘEDPISY PRO DODAVATELE. 01. 10. 2013 Stránka 1 z 11

1 PODKLADY 2 VÝZNAM 3 ROZSAH PLATNOSTI 4 POPIS PŘEDPISY PRO DODAVATELE. 01. 10. 2013 Stránka 1 z 11 Stránka 1 z 11 1 PODKLADY SM001.XX Mapa procesů 2 VÝZNAM Tento dokument představuje předpisy pro dodavatele SSI Schäfer o logistických náležitostech zásilek zboží: - nutné doklady k dodavatelským zásilkám;

Více

Dodávka srubových staveb pro chov zvířat, dřevěného oplocení a návštěvnického inventáře. Předmět zakázky:

Dodávka srubových staveb pro chov zvířat, dřevěného oplocení a návštěvnického inventáře. Předmět zakázky: Výzva k podání nabídek v rámci VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Nejedná o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel postupuje v souladu s Vnitřní

Více

Bike centrum Lázně Libverda

Bike centrum Lázně Libverda VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Bike centrum Lázně Libverda Zadavatel Název zadavatele: Člen sdružení č. 1: Sídlo / místo podnikání: Sdružení zadavatelů Obec Lázně Libverda a Horská služba

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Jiřice Ruská cesta 404, poštovní přihrádka 8, 289 22 Jiřice Tel.: 325 558 111, Fax: 325 558 208, ISDS: vfsd3n6 Č.j. VS 88/007/001/2014-24/LOG/503 V Jiřicích dne

Více

Nástupiště TISCHER a SUDOP

Nástupiště TISCHER a SUDOP MONTÁŢNÍ NÁVOD pro dodávky a montáž stavebních dílců, vyráběných společností ŽPSV a.s. zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka B. 744, den zápisu 29. 4. 1992. Nástupiště

Více

BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK. BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY

BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK. BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY BEZPEČNOSTNÍ ODBĚROVÝ NÁVAREK BON 9x NÁVAREK PRO MĚŘENÍ TEPLOTY Datum: Počet stran: Strana: TPNM 01/01 10.1.2011 8 1 Tato průvodní dokumentace obsahuje technické podmínky, které stanovují údaje o výrobku,

Více

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Směrnice pro vyúčtování služeb spojených s bydlením Platnost směrnice: - tato směrnice je platná pro městské byty ve správě OSBD, Děčín IV

Více

Povinnosti provozovatelů bytových domů na úseku požární ochrany

Povinnosti provozovatelů bytových domů na úseku požární ochrany Povinnosti provozovatelů bytových domů na úseku požární ochrany Stávající a vznikající nová bytová družstva nebo společenství vlastníků mají mimo jiné zákonem dané povinnosti na úseku požární ochrany.

Více

účetních informací státu při přenosu účetního záznamu,

účetních informací státu při přenosu účetního záznamu, Strana 6230 Sbírka zákonů č. 383 / 2009 Částka 124 383 VYHLÁŠKA ze dne 27. října 2009 o účetních záznamech v technické formě vybraných účetních jednotek a jejich předávání do centrálního systému účetních

Více

480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti)

480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti) 480/2004 Sb. ZÁKON ze dne 29. července 2004 o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti) Změna: 444/2005 Sb. Změna: 214/2006

Více

Příloha č. 2 k ZD č.j.: MV- 10127-5/VZ-2013 P O K Y N Y

Příloha č. 2 k ZD č.j.: MV- 10127-5/VZ-2013 P O K Y N Y P O K Y N Y k jednotnému postupu při zabezpečování přehlednosti a zřetelnosti hraničního pruhu, volných kruhových ploch a dalších prací na státních hranicích České republiky Obsah: 1. Všeobecná ustanovení

Více

170/2010 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 21. května 2010

170/2010 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 21. května 2010 170/2010 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 21. května 2010 o bateriích a akumulátorech a o změně vyhlášky č. 383/2001 Sb., o podrobnostech nakládání s odpady, ve znění pozdějších předpisů Ministerstvo životního prostředí

Více

Změna č. 4 ÚPSÚ Lhota pod Libčany

Změna č. 4 ÚPSÚ Lhota pod Libčany Změna č. 4 ÚPSÚ Lhota pod Libčany řeší změnu ÚPSÚ na k. ú. Lhota pod Libčany NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 4 ÚPSÚ obsahuje změnu závazné části ÚPSÚ Lhota pod Libčany Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu, zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE BETONOVÁ CIHLA Cihla betonová cihla na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími přísadami s povrchovou úpravou History povrchová úprava History vzniká

Více

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 PRAVIDLA PRO DOTAČNÍ PODPORU V PROGRAMU PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 SCHVÁLENÁ USNESENÍM RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 Č.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE TECHNICKÉHO VYBAVENÍ + SW PRO PROJEKT Vzdělávání zaměstnanců firmy Iktus CZ.1.04/1.1.02/94.00205 Dotovaný zadavatel IKTUS, s. r. o. Zátor

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

SBOČKA DOPRAVNÍCH POTRUBÍ RK 12 0645

SBOČKA DOPRAVNÍCH POTRUBÍ RK 12 0645 Technické podmínky 1 RK 12 0645 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO SBOČKA DOPRAVNÍCH POTRUBÍ RK 12 0645 POČET STRAN: 7 Revize č. 0 PLATÍ OD: 09/2011 Technické podmínky 2 RK 12 0645 Tyto technické podmínky

Více

VERZE: 01 DATUM: 05/2014

VERZE: 01 DATUM: 05/2014 OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE NÁZEV AKCE: PŘÍSTAVEK DATACENTRUM ROUDNICE NAD LABEM ČÍSLO PROJEKTU: 14Z030 VERZE: 01 DATUM: 05/2014 Textová část: Pol. Název dokumentu Formát P. stran Č. dokumentu 1 TECHNICKÁ

Více

Ř í j e n 2 0 1 0. 18. října (pondělí) Spotřební daň: splatnost daně za srpen (mimo spotřební daně z lihu)

Ř í j e n 2 0 1 0. 18. října (pondělí) Spotřební daň: splatnost daně za srpen (mimo spotřební daně z lihu) D aňový kalendář Ř í j e n 2 0 1 0 8. října (pátek) Pojistné na důchodové zabezpečení a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti a pojistné na nemocenské pojištění: záloha na pojistné osob samostatně

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Název zakázky Projekt Identifikační kód projektu Návrh stavby a projektové dokumentace vč.ad pro stavbu II/152

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX003NQJT* HZSPX003NQJT Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

Vý mě na kopelitový ch tabulíza plastová okna v budově školy

Vý mě na kopelitový ch tabulíza plastová okna v budově školy FAKULTNÍ ZÁ KLADNÍ ŠKOLA PŘI PEDAGOGICKÉ FAKULTĚ UNIVERZITY KARLOVY ZÁ KLADNÍ ŠKOLA PÍSNICKÁ V PRAZE 12, PÍSNICKÁ 760/11, PRAHA 4 KAMÝ K IČ: 613 882 54, TEL: 241 470 306, ZSPISNICKA@SEZNAM.CZ, WWW.ZSPISNICKA.CZ

Více

Vás vyzývá k podání nabídky na zakázku Oprava okapu střechy schodiště na východním průčelí BD Horácké Nám. 6 a 7 v Brně - Řečkovicích.

Vás vyzývá k podání nabídky na zakázku Oprava okapu střechy schodiště na východním průčelí BD Horácké Nám. 6 a 7 v Brně - Řečkovicích. Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.9.2014 Věc: Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky zakázky: Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

Zákon o obalech č. 477/2001 Sb. - povinnosti týkající se povinných osob a způsoby jejich plnění v praxi

Zákon o obalech č. 477/2001 Sb. - povinnosti týkající se povinných osob a způsoby jejich plnění v praxi Zákon o obalech č. 477/2001 Sb. - povinnosti týkající se povinných osob a způsoby jejich plnění v praxi Mgr. Ing. Ladislav Trylč Hradec Králové, 26. listopadu 2013 Obsah přednášky Povinnosti zákona o obalech

Více

Vzdělávací zařízení Vltava Smilovice stavební úpravy

Vzdělávací zařízení Vltava Smilovice stavební úpravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce

Více

Vyhláška č. 294/2015 Sb., kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích

Vyhláška č. 294/2015 Sb., kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích Změny 1 vyhláška č. 294/2015 Sb. Vyhláška č. 294/2015 Sb., kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích a která s účinností od 1. ledna 2016 nahradí vyhlášku č. 30/2001 Sb. Umístění svislých

Více