SMLOUVA O POSKYTNUTÍ RUČENÍ Z PROGRAMU RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA O POSKYTNUTÍ RUČENÍ Z PROGRAMU RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE"

Transkript

1 Příloha č. 5: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ RUČENÍ Z PROGRAMU RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE 1. CEJIZA, s.r.o. údaj o zápisu v obchodním rejstříku zastoupená: MUDr. Bořkem Semrádem, jednatelem společnosti sídlo: Žerotínovo nám. 3/5, Brno IČ: DIČ: CZ kontaktní osoba: tel.: fax: bankovní spojení: č.ú.: (dále také ručitel ) a 2. Žadatel údaj o zápisu v živnostenském rejstříku nebo jiné evidenci bydliště: sídlo/místo podnikání: IČ: DIČ: tel.: bankovní spojení: č.ú.: je/není plátce DPH (dále jen klient ) uzavírají podle 303 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, tuto smlouvu: Článek I. Účel ručení 1) Ručení je poskytnuto v souvislosti s realizací projektu klienta... 2) Klient se zavazuje, že bude projekt realizovat na svou vlastní zodpovědnost, v souladu s právními předpisy, podmínkami této smlouvy a programem Ručení pro začínající podnikatele. Strana 1 (celkem 10)

2 3) Klient je povinen použít finanční prostředky získané čerpáním zajišťovaného úvěru pouze k financování způsobilých výdajů projektu... Účetní či daňové doklady, případně jiné doklady ke způsobilým výdajům musí být vystaveny po datu... 4) Ručitel je oprávněn sledovat průběh realizace projektu. Článek II. Výše ručení 1) Ručitel se touto smlouvou zavazuje poskytnout ručení ve výši...% nesplacené jistiny zajišťovaného úvěru a vystavit ručitelské prohlášení ve znění, které je uvedeno v příloze č. 2 této smlouvy. Kopie ručitelského prohlášení je nedílnou součástí této smlouvy. 2) Ručení je určeno k zajištění závazků klienta z úvěru, který poskytuje věřitel uvedený v ručitelském prohlášení a který plně respektuje podmínky uvedené v čl. III odst. 2) smlouvy. Článek III. Způsob poskytnutí plnění z ručení 1) Ručitel poskytne věřiteli plnění z ručení do 30 dnů od doručení výzvy k plnění, pokud byly splněny podmínky ručení uvedené v čl. III. odst. 2) smlouvy. 2) Ručitel poskytne věřiteli plnění z ručení při splnění uvedených podmínek: a) smlouva o úvěru mezi dlužníkem a věřitelem na základě příslibu ze dne..., včetně všech jejich budoucích dodatků obsahuje a bude obsahovat tyto náležitosti: - výše úvěru činí...kč (slovy... korun českých), - úvěr je určen k financování..., b) splatnost jistiny zajišťovaného úvěru nastane nejpozději do..., c) věřitel doručí ručiteli nejpozději do 90 dní ode dne splatnosti zajištěného úvěru, avšak v době platnosti ručitelského prohlášení, výzvu k plnění, která bude obsahovat náležitosti stanovené v odst. 3) ručitelského prohlášení, d) výzva k plnění z ručení bude učiněna věřitelem, který je uveden v ručitelském prohlášení. 3) Plnění z ručení poskytne ručitel pouze jednou. 4) Při nesplnění či porušení podmínek uvedených v čl. III odst. 2) smlouvy není ručitel povinen poskytnout plnění z ručení a závazek ručitele k ručení zanikne. Článek IV. Úhrady za služby ručiteli Ručení vyplývající z této smlouvy je poskytováno zdarma. Strana 2 (celkem 10)

3 Článek V. Práva a povinnosti klienta 1) Klient je povinen předávat do podle stavu k předcházejícího roku roční zprávu o realizaci projektu. Zpráva bude obsahovat stručný popis realizace projektu. 2) Klient je povinen předkládat tyto údaje o své ekonomické situaci: a) do 1 měsíce po termínu odevzdání přiznání k dani z příjmu finančnímu úřadu: - kopii přiznání k dani z příjmů, vč. účetní uzávěrky s potvrzením finančního úřadu o předání (v listinné podobě), - ekonomické a doplňující údaje podle požadavků ručitele za celý uzavřený účetní rok (v elektronické a listinné podobě). b) do 1 měsíce po skončení čtvrtletí: - ekonomické a doplňující údaje podle požadavku ručitele ke konci jednotlivých čtvrtletí běžného případně hospodářského roku (v elektronické a listinné podobě). 3) Ekonomické a doplňující údaje podle odst. 2) klient předkládá i elektronicky. Klient tyto informace předkládá ve formě a struktuře, která je zveřejněna na internetové adrese společnosti CEJIZA, s.r.o. Ručitel je oprávněn formu a strukturu údajů změnit. Klient předkládá údaje vždy ve formě a struktuře, která je aktuálně zveřejněná na výše uvedené internetové adrese. Zveřejněný formát a struktura údajů jsou pro klienta závazné. Formát údajů předávaných elektronicky nesmí být klientem měněn. V případě rozdílů v údajích předávaných jak v elektronické tak listinné podobě, je rozhodující listinná podoba. 4) Klient je povinen předložit ručiteli kopii úvěrové smlouvy k zajišťovanému úvěru do 1 měsíce od jejího uzavření a dále dodatky k úvěrové smlouvě vždy do 1 měsíce po uzavření dodatku. 5) Klient se zavazuje písemně oznamovat ručiteli veškeré změny údajů o své osobě oproti stavu, který je uveden v této smlouvě, a to bezodkladně po té, co nastane příslušná změna. 6) Klient se zavazuje vykonávat podnikatelskou činnost související bezprostředně s realizací projektu, na který využívá ručení za úvěr, nejméně po dobu splatnosti úvěru. Článek VI. Důsledky porušení povinností klienta 1) Za každé jednotlivé porušení jakékoliv povinnosti vyplývající pro klienta z této smlouvy nebo z programu může poskytovatel požadovat zaplacení smluvní pokuty ve výši 5 000,00 Kč. Tím není dotčeno právo poskytovatele na náhradu škody. 2) Klient je povinen uhradit poskytovateli tuto smluvní pokutu na základě písemné výzvy a ve lhůtě stanovené touto výzvou. Ve výzvě poskytovatel rovněž označí povinnost, která byla porušena. Článek VII. Strana 3 (celkem 10)

4 Veřejná podpora 1) Veřejná podpora de minimis poskytnutá klientovi k tomuto ručení činí celkem...kč (slovy:... korun českých). 2) Tato veřejná podpora je poskytnuta jako podpora de minimis podle nařízení komise (ES) č. 1998/2006 ze dne 15. prosince 2006 o použití článků 87 a 88 Smlouvy o ES na podporu de minimis, uveřejněného v Úředním věstníku Evropské unie č. L 379/5/nařízení komise (ES) č. 875/2007 ze dne 24. července 2007 o použití článků 87 a 88 Smlouvy o ES na podporu de minimis v odvětví rybolovu a o změně nařízení (ES) č. 1860/2004, uveřejněného v Úředním věstníku Evropské unie č. L 193/6/nařízení komise (ES) č. 1535/2007 o použití článků 87 a 88 Smlouvy ES na podporu de minimis v produkčním odvětví zemědělských produktů, uveřejněného v Úředním věstníku Evropské unie č. L 337/35. Prohlášení o výši obdržené podpory tvoří přílohu č. 1 této smlouvy. Článek VIII. Závěrečná ustanovení 1) Klient bude zasílat veškeré úhrady určené k vyrovnání peněžitých závazků vzniklých z této smlouvy na účet ručitele uvedený v záhlaví smlouvy, pokud nebude ručitelem vyzván k úhradě na jiný účet. 2) Tato smlouva je uzavřena na dobu určitou do dne... 3) Nedílnou součástí smlouvy jsou tyto přílohy: a) Příloha č. 1 Čestné prohlášení o celkové výši podpory de minimis b) Příloha č. 2 kopie Ručitelského prohlášení č... 4) Jakékoli změny této smlouvy, vyjma změn týkajících se osobních údajů, ustanovení zda je klient plátce či neplátce DPH, lze provádět pouze formou písemných postupně číslovaných dodatků na základě dohody obou smluvních stran. 5) Smluvní strany prohlašují, že žádost a program... mají k dispozici. Klient prohlašuje, že je mu znám obsah programu. Klient se zavazuje, že program bude při realizaci projektu dodržovat. 6) Smluvní strany prohlašují, že tato smlouva byla sepsána na základě pravdivých údajů, podle jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 7) Klient svým podpisem stvrzuje správnost údajů uvedených v záhlaví této smlouvy, především pak jméno a příjmení, místo podnikání, IČ, DIČ a číslo účtu. 8) Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podepsání poslední smluvní stranou. Strana 4 (celkem 10)

5 9) Tato smlouva je vyhotovena ve dvou vyhotoveních, přičemž jedno vyhotovení obdrží ručitel a jedno vyhotovení obdrží klient. V Brně dne.. V.. dne... (ručitel). (klient) Strana 5 (celkem 10)

6 Příloha č. 1a smlouvy Čestné prohlášení o celkové výši podpory de minimis (u právnické osoby název, sídlo, IČ, u fyzické osoby jméno a příjmení, místo podnikání, IČ), jednající/zastoupený/á/é (pouze u právnické osoby).., ve smyslu ustanovení čl. 87 a násl. Smlouvy o založení Evropských společenství, Nařízení Rady (ES) č. 659/1999 ze dne 22. března 1999, kterým se stanoví prováděcí pravidla k článku 93 Smlouvy o ES a Nařízení komise (ES) č. 1998/2006 ze dne 15. prosince 2006 o použití článků 87 a 88 Smlouvy o ES na podporu de minimis, uveřejněného v Úředním věstníku Evropské unie č. L 379/5 (dále jen nařízení EK 1998/2006), p r o h l a š u j e, že v rozhodném období 2 : a) obdržel/a/o podporu de minimis v celkové výši.. eur a tato výše nepřesahuje limit stanovený nařízením EK 1998/2006 ve výši / eur Výše podpory, kterou subjekt obdržel v rozhodném období: Poř. č Subjekt, který podporu poskytl: název/obchodní firma IČ: Datum poskytnutí podpory 6 : Výše podpory v eurech 3 : b) neobdržel/a/o podporu de minimis 7 Název klienta: Jméno a podpis oprávněné osoby:. V... dne.. 1 Pro subjekty vyvíjející ekonomickou činnost tzv. podnikající bez ohledu na právní formu. 2 Rozhodným obdobím je období tří let, a to dotčený daňový rok a předchozí dva daňové roky (daňovým rokem se rozumí období, používané pro fiskální účely v dotčeném členském státě). 3 Pro přepočet se použije měnového kurzu Evropské centrální banky platného ke dni poskytnutí podpory. Kurzy jsou zveřejněny v Úředním věstníku Evropské Unie. 4 V odvětví silniční dopravy je limit podpory de minimis stanoven na ,- eur. V odvětví rybolovu je podpora de minimis stanovena nařízením EK 875/2007 (max euro). V produkčním odvětví zemědělských produktů je podpora de minimis stanovena nařízením EK 1535/2007 (max ,- euro). 5 Do celkového limitu podpor de minimis se nezapočítávají jiné druhy podpor (např. podpory poskytnuté dle nařízení EK 800/2008 nebo podpory poskytnuté dříve dle nařízení EK 68/2001, 70/2001, 2204/2002). 6 Datem poskytnutí podpory se rozumí den vzniku právního nároku na podporu de minimis. 7 Nehodící se škrtněte. Strana 6 (celkem 10)

7 Příloha č. 1b smlouvy Čestné prohlášení o celkové výši podpory de minimis (u právnické osoby název, sídlo, IČ, u fyzické osoby jméno a příjmení, místo podnikání, IČ), jednající/zastoupený/á/é (pouze u právnické osoby).., ve smyslu ustanovení čl. 87 a násl. Smlouvy o založení Evropských společenství, Nařízení Rady (ES) č. 659/1999 ze dne 22. března 1999, kterým se stanoví prováděcí pravidla k článku 93 Smlouvy o ES a Nařízení komise (ES) č. 1535/2007 ze dne 20. prosince 2007 o použití článků 87 a 88 Smlouvy ES na podporu de minimis v produkčním odvětví zemědělských produktů, uveřejněného v Úředním věstníku Evropské unie č. L 337/35 (dále jen nařízení EK 1535/2007), p r o h l a š u j e, že v rozhodném období 2 : a) obdržel/a podporu de minimis v celkové výši.. eur a tato výše nepřesahuje limit stanovený nařízením EK 1535/2007 ve výši eur Výše podpory, kterou subjekt obdržel v rozhodném období: Poř. č. 1. Subjekt, který podporu poskytl: název/obchodní firma IČ: Datum poskytnutí podpory 6 : Výše podpory v eurech 3 : b) neobdržel/a podporu de minimis 7 Jméno a podpis oprávněné osoby:. V... dne... 1 Pro subjekty vyvíjející ekonomickou činnost tzv. podnikající bez ohledu na právní formu. 2 Rozhodným obdobím je období tří let, a to dotčený daňový rok a předchozí dva daňové roky (daňovým rokem se rozumí období, používané pro fiskální účely v dotčeném členském státě). 3 Pro přepočet se použije měnového kurzu Evropské centrální banky platného ke dni poskytnutí podpory. Kurzy jsou zveřejněny v Úředním věstníku Evropské Unie. 4 V odvětví rybolovu je podpora de minimis stanovena nařízením EK 875/2007 (max euro). 5 Do celkového limitu podpor de minimis se nezapočítávají jiné druhy podpor (např. podpory poskytnuté dle nařízení EK 800/2008 nebo podpory poskytnuté dříve dle nařízení EK 68/2001, 70/2001, 2204/2002). 6 Datem poskytnutí podpory se rozumí den vzniku právního nároku na podporu de minimis. 7 Nehodící se škrtněte. Strana 7 (celkem 10)

8 Příloha č. 2 smlouvy (pro Komerční banku, a.s.) RUČITELSKÉ PROHLÁŠENÍ č CEJIZA, s.r.o. údaj o zápisu v obchodním rejstříku zastoupená: MUDr. Bořkem Semrádem, jednatelem společnosti sídlo: Žerotínovo nám. 3/5, Brno IČ: DIČ: CZ kontaktní osoba: tel.: fax: (dále jen ručitel ) tímto činí následující prohlášení ve prospěch: 2. Komerční banka, a.s. údaj o zápisu v obchodním rejstříku zastoupená: sídlo: IČ: DIČ:, je plátce DPH kontaktní osoba: tel.: fax: (dále jen věřitel ) vůči 3. Žadatel údaj o zápisu v živnostenském rejstříku nebo v jiné evidenci zastoupený: sídlo: IČ: DIČ:, je/není plátce DPH kontaktní osoba: tel.: fax: (dále jen klient ) 1) Klient a věřitel uzavřeli dne... Smlouvu o úvěru, reg. č.... (dále jen smlouva ), na základě které věřitel poskytne po řádném a včasném splnění odkládacích podmínek čerpání klientovi úvěr do celkové výše...kč (slovy... korun českých)

9 2) Ručitel tímto prohlašuje vůči..., a. s., se sídlem..., IČ..., zapsané v obchodním rejstříku.... jako věřiteli klienta, že za klienta uspokojí jeho závazek ze smlouvy o úvěru dle odst. 1) ručitelského prohlášení, vrátit věřiteli peněžní prostředky poskytnutého účelového úvěru k financování realizace projektu ve výši... % nesplacené jistiny, maximálně však do částky...kč (slovy...korun českých), jestliže se kdykoliv v době platnosti tohoto prohlášení stane splatnou celá dosud nesplacená jistina zajišťovaného úvěru a klient tuto splatnou jistinu zajišťovaného úvěru věřiteli nezaplatí ani ve lhůtě do 10-ti dnů ode dne, kdy klient obdržel písemnou výzvu věřitele, aby zaplatil splatnou, celou dosud nesplacenou jistinu zajišťovaného úvěru. Pro doručení písemné výzvy věřitele, která bude obsahovat náležitosti stanovené v odst. 3) ručitelského prohlášení, uvedené v předchozí větě platí režim doručování dle smlouvy o úvěru specifikované v odst. 1) ručitelského prohlášení. 3) Výzva k plnění z tohoto ručení musí být učiněna písemně a musí obsahovat tyto náležitosti a doklady: a) číslo tohoto ručitelského prohlášení, b) název, firmu nebo jméno dlužníka, IČ příp. rodné číslo dlužníka, c) den splatnosti jistiny zajišťovaného úvěru, d) písemné prohlášení věřitele o výši jeho pohledávky na nesplacený zůstatek jistiny zajištěného úvěru ke dni sepsání výzvy k plnění tohoto ručení, e) prostou kopii úvěrové smlouvy k zajištěnému úvěru včetně všech dodatků, f) bankovní spojení, na které má ručitel poukázat plnění z tohoto ručení, g) datum sepsání výzvy k plnění, h) podpis oprávněné osoby. 4) Ručitel poskytne věřiteli plnění z ručení do 30-ti dnů ode dne, kdy je mu doručena písemná výzva věřitele k plnění. 5) Při nesplnění či porušení podmínek uvedených v odst. 2) ručitelského prohlášení není ručitel povinen poskytnout plnění z ručení a závazek ručitele k ručení zanikne. 6) Částečné splacení pohledávek klientem nebo třetí osobou nesnižuje rozsah ručení ručitele dle tohoto prohlášení, pokud celková výše neuhrazených pohledávek je vyšší než rozsah ručení ručitele dle odst. 2) ručitelského prohlášení. 7) Ručitel prohlašuje, že: a) si není vědom žádné skutečnosti, například soudního či jiného sporu, které by mohla ohrozit jeho právní postavení; b) řádně uhradil veškeré daně, cla, poplatky a jiné obdobné platby požadované podle příslušných právních předpisů a ve vztahu k příslušným státním orgánům neexistují jakékoliv daňové nedoplatky či rozhodnutí o posečkání daně; c) neexistují žádné další skutečnosti a informace, u kterých lze důvodně předpokládat, že by věřitel s ohledem na obsah tohoto prohlášení měl znát; vystavení jakožto i výkon práv a povinností z tohoto prohlášení byly řádně schváleny příslušnými orgány v rámci vnitřní struktury ručitele, nevyžadují žádný souhlas nebo povolení jiných osob nebo orgánů veřejné správy nebo, pokud jej vyžadují, byl takový souhlas udělen a je platný a účinný, a byly splněny další podmínky pro vystavení tohoto prohlášení - 2 -

10 případně stanovené právními předpisy a zavazuje se uhradit věřiteli veškerou škodu způsobenou případným nesplněním zákonných podmínek platnosti tohoto prohlášení. 8) Toto prohlášení se řídí právním řádem České republiky. 9) Toto ručitelské prohlášení je platné do... 10) Tato ručitelské prohlášení je neodvolatelné a nepřevoditelné. 11) Obsah ručitelského prohlášení může být měněn písemnými dodatky pouze s předchozím písemným souhlasem věřitele. 12) Toto ručitelské prohlášení je vyhotoveno ve dvou vyhotoveních, přičemž jedno vyhotovení obdrží ručitel a jedno vyhotovení věřitel. V Brně dne... (ručitel) - 3 -

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu

Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu Smluvní strany: 1. Město Židlochovice IČ: 00282979, DIČ: CZ00282979 sídlem: Masarykova 100, Židlochovice, 667 01 Židlochovice bankovní spojení:

Více

Žádost o dotaci. Cestování dostupné všem. 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ROK: (první rok, na který je žádána dotace)

Žádost o dotaci. Cestování dostupné všem. 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ROK: (první rok, na který je žádána dotace) NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU Žádost o dotaci Cestování dostupné všem Podprogram 117D71300 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ROK: (první rok, na který je žádána dotace) NÁZEV AKCE: MÍSTO REALIZACE AKCE:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace O BEC MORAVANY Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 1/ Obec Moravany sídlo:, 66448 Moravany IČO: 00282120 DIČ: CZ 00282120 Zastoupena: RNDr. Marií Barešovou, starostkou obce Kontaktní osoba: Bc. Helena

Více

Článek 1 Předmět a účel smlouvy

Článek 1 Předmět a účel smlouvy - 3-2007-04, př. 2 Počet stran: 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran podle 262 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany uzavřená na základě usnesení č. 374/17/Z27 zastupitelstva Obce Pouzdřany ze dne 4. 9. 2017 v souladu s 84 odst.2 a 85 písm. c) zákona

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: Příloha č. 6 vzor smlouvy o poskytnutí dotace SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

Ing. Lubomírem Šmídem, starostou obce Na Budínku 240, Kobylnice IČ: 00488160 CZ700488160, není plátce DPH

Ing. Lubomírem Šmídem, starostou obce Na Budínku 240, Kobylnice IČ: 00488160 CZ700488160, není plátce DPH SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE KOBYLNICE Smluvní strany: 1. Obec Kobylnice zastoupená: Ing. Lubomírem Šmídem, starostou obce sídlo: Na Budínku 240, Kobylnice IČ: 00488160 DIČ: CZ700488160,

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce

Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce I. Smluvní strany 1. Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské náměstí 1, 530 21 Pardubice IČ: 00274046 zastoupené: Ing.

Více

Příloha č. 3. k výzvě č. 03, oblasti podpory 3.2, globálního grantu Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Olomouckém kraji.

Příloha č. 3. k výzvě č. 03, oblasti podpory 3.2, globálního grantu Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Olomouckém kraji. Příloha č. 3 k výzvě č. 03, oblasti podpory 3.2, globálního grantu Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Olomouckém kraji Čestné prohlášení Čestné prohlášení o níže uvedených skutečnostech: 1. podnik se

Více

ŽÁDOST O GRANT MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 1. (fyzická osoba) Grantový program: OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ. pro rok Název projektu.

ŽÁDOST O GRANT MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 1. (fyzická osoba) Grantový program: OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ. pro rok Název projektu. ŽÁDOST O GRANT MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 1 (fyzická osoba) Grantový program: OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ pro rok 2012 Název projektu Číslo tématu I. Údaje o žadateli Realizátor projektu Jméno: Adresa: tel./fax:

Více

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smluvní strany: Česká republika Technologická agentura České republiky se sídlem Evropská 2589/33b, 160 00 Praha 6 IČ: 72050365

Více

Článek I Předmět smlouvy

Článek I Předmět smlouvy SML/MMPr/2280/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu statutárního města Přerova podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Zastupitelstvo obce Radostov dle usnesení č. 1/2017 ze dne 6. 2. 2017 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodlo o přidělení dotace: 1/ Obec Radostov

Více

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Smlouva o poskytnutí finanční dotace pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany Příloha č. 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Smlouva o poskytnutí dat

Smlouva o poskytnutí dat Smlouva o poskytnutí dat Subjekt Lesy České republiky, s.p. se sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 zapsaný: v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl AXII, vložka

Více

SMLOUVA O ÚVĚRU. uzavřeli níže uvedeného dne podle 497 a násl. obchodního zákoníku a v souladu se zákonem č. 145/2010 Sb. tuto. smlouvu o úvěru č..

SMLOUVA O ÚVĚRU. uzavřeli níže uvedeného dne podle 497 a násl. obchodního zákoníku a v souladu se zákonem č. 145/2010 Sb. tuto. smlouvu o úvěru č.. SMLOUVA O ÚVĚRU č. Obchodní společnost HK Investment s.r.o., IČ 28806573 se sídlem Hradec Králové, Velké náměstí 162/5, PSČ 500 03 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost Rada obce Hrušovany u Brna, dle usnesení č. RO ze dne a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodla o přidělení dotace pro: 1/ sídlo:

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

FOND VYSOČINY. (ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

FOND VYSOČINY. (ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: FOND VYSOČINY PROGRAM HOSPODAŘENÍ V LESÍCH 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:.

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:. Příloha č. 2 Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2018 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Libereckého kraje kapitoly 914 04 působnosti č. OLP/14/2013 schválená Radou Libereckého kraje dne 8. 1. 2013 usnesením č. 52/13/RK Smluvní strany:

Více

Obec Chodský Újezd,Chodský Újezd 71, zastoupená starostou obce panem Ing. Jiřím Dufkou IČO (poskytovatel)

Obec Chodský Újezd,Chodský Újezd 71, zastoupená starostou obce panem Ing. Jiřím Dufkou IČO (poskytovatel) 1 Smlouva o poskytnutí dotace na celoroční činnost uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ

OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ 1) Preambule a) Dotační statut obce Všeň (dále jen dotace) upravuje poskytování dotací, které jsou určeny na všestranný rozvoj území obce a potřeb jeho občanů. Směřování

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

Dotační program města Česká Lípa pro oblast památkové péče v roce 2016

Dotační program města Česká Lípa pro oblast památkové péče v roce 2016 Žádost o dotaci na obnovu památkově hodnotných nemovitostí na území městské památkové zóny pro rok 2016 Název / jméno žadatele: Sídlo / adresa: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku místa na

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh 1/ Obec Rynholec, zastoupena starostou Jaromírem Dyntarem sídlo: nám. 1. máje čp. 55, 270 62 Rynholec IČO: 00 241 344 Tel: 777 745 016 E-mail: dyntar@obecrynholec.cz

Více

R a d a K r aj e V yso č i n y

R a d a K r aj e V yso č i n y Rada Kraje Vysočiny Pravidla Rady Kraje Vysočina pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu vyplývající ze Zásad územního rozvoje Kraje Vysočina a jejich aktualizací ze dne 24. 4. 2018 č. 02/18

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa č. B 09 - xxx/2015

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa č. B 09 - xxx/2015 Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa č. B 09 - xxx/2015 1. Město Česká Lípa sídlo: nám. T. G. Masaryka 1, Česká Lípa IČ: 00260428 DIČ: CZ00260428 bankovní

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 02.02.2017 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: OKT Termín konání: 28.02.2017 Věc: Smlouva o poskytnutí dotace - Česká asociace inline hokeje, Praha

Více

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací rezervací Strana 1 (celkem 5) Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací Smluvní strany: Město Česká

Více

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje Příloha č. 1 Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI uzavřená v souladu s ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ

OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ 1) Preambule a) Dotační statut obce Všeň (dále jen dotace) upravuje poskytování dotací, které jsou určeny na všestranný rozvoj území obce a potřeb jeho občanů. Směřování

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Smlouva o zápůjčce a zástavní smlouva k ochranným známkám podle ustanovení 2390 a násl. a 1309 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany 1. Statutární město Pardubice

Více

Smlouva o zástavě akcií

Smlouva o zástavě akcií Příloha č. 2: k bodu č. 10. schůze Rady Jihomoravského kraje Smlouva o zástavě akcií Smlouva č..../12/orr uzavřená podle ustanovení 39 a násl. zákona č. 591/1992 Sb., o cenných papírech, ve znění pozdějších

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 09.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 14 Předkládá: OKT Termín konání: 06.12.2016 Věc: Smlouva o poskytnutí dotace TJ Sokol Boskovice Stanovisko právníka:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

ŽÁDOST O GRANT MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 1 (právnická osoba)

ŽÁDOST O GRANT MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 1 (právnická osoba) ŽÁDOST O GRANT MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 1 (právnická osoba) Grantový program: OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ pro rok 2012 Název projektu Číslo tématu I. Údaje o žadateli Realizátor projektu Název organizace: Adresa:

Více

Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje

Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/4718/2018 Smluvní strany: Liberecký kraj se sídlem U Jezu 642/2a, Liberec, 460 01 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č SML/0210/2019 Město Kutná Hora se sídlem Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora zastoupené starostou telefonní a faxové číslo: 327 710 111, 327 710 195 IČ: 00236195 Číslo účtu: (dále jen jako

Více

Smlouva o poskytnutí dotace na podporu inovativního podnikání č. /2019

Smlouva o poskytnutí dotace na podporu inovativního podnikání č. /2019 Smlouva o poskytnutí dotace na podporu inovativního podnikání č. /2019 uzavřená v souladu s ustanovením 10a zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/xxx/2015

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/xxx/2015 Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/xxx/2015 Smluvní strany: Liberecký kraj sídlem U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor. Pardubický kraj

Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor. Pardubický kraj Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor Pardubického kraje uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva)

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) I. Smluvní strany Obec: HLÍNA sídlo: Hlína, ev.č.19, 664 91 Ivančice IČO: 00488135 zastoupena: starostou obce Milošem Dostalým číslo bankovního účtu:

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

KOMPETENTNÍ TŘÍDNÍ UČITEL STŘEDNÍ ŠKOLY

KOMPETENTNÍ TŘÍDNÍ UČITEL STŘEDNÍ ŠKOLY Smlouva o zajištění ubytování, stravování a pronájem školících místností k projektu s názvem KOMPETENTNÍ TŘÍDNÍ UČITEL STŘEDNÍ ŠKOLY uzavřená podle 269, odst. 2 Obchodního zákoníku Smlouva uzavřená dle

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta 7822/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/7677/2014-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město zastoupená Ing. Vladimírem

Více

Smlouva o poskytnutí peněžních prostředků poskytnutých z rozpočtu obce Janov nad Nisou kapitoly 3419. číslo smlouvy... I.

Smlouva o poskytnutí peněžních prostředků poskytnutých z rozpočtu obce Janov nad Nisou kapitoly 3419. číslo smlouvy... I. Smlouva o poskytnutí peněžních prostředků poskytnutých z rozpočtu obce Janov nad Nisou kapitoly 3419 číslo smlouvy..... I. Smluvní strany Obec Janov nad Nisou se sídlem: Janov nad Nisou č. p. 520 468 11,

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části 3. zasedání dne 25. 3. 2015 USNESENÍ č. 36/15/ZMČ k poskytnutí účelové dotace Českému svazu ochránců přírody Zastupitelstvo MČ po projednání I.

Více

Usnesení č. 2/66 Příloha č. 3 Strana 1 Počet stran přílohy: 7 SMLOUVA O ÚVĚRU. I. Smluvní strany

Usnesení č. 2/66 Příloha č. 3 Strana 1 Počet stran přílohy: 7 SMLOUVA O ÚVĚRU. I. Smluvní strany Usnesení č. 2/66 Příloha č. 3 Strana 1 SMLOUVA O ÚVĚRU I. Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen:, hejtmanem kraje IČ: 70890692 DIČ: CZ70890692 Bankovní

Více

Žádost o ručení z programu Ručení pro začínající podnikatele investiční úvěr. 1. Identifikační údaje žadatele. Příloha č. 3:

Žádost o ručení z programu Ručení pro začínající podnikatele investiční úvěr. 1. Identifikační údaje žadatele. Příloha č. 3: Příloha č. 3: Žádost o ručení z programu Ručení pro začínající podnikatele investiční úvěr Datum převzetí Převzal Evidenční číslo Vyřizuje 1. Identifikační údaje žadatele a) Obchodní firma/název/jméno

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Hrádek číslo: (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem dotace: Obcí

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 1/ Obec Pletený Újezd sídlo: Kladenská 40, 273 51 Pletený Újezd IČO: 00234796 DIČ: CZ 00234796 Zastoupena: Jaroslavem Kolbekem, starostou Tel: 312 698 010 E-mail:

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Příloha č. 5. Čestné prohlášení o oprávněnosti čerpat podporu dle Českého přechodného rámce

Příloha č. 5. Čestné prohlášení o oprávněnosti čerpat podporu dle Českého přechodného rámce Příloha č. 5 k výzvě č. 01 pro oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Čestné prohlášení o oprávněnosti čerpat podporu dle Českého přechodného rámce 1 Čestné prohlášení o níže uvedených skutečnostech:

Více

I. Smluvní strany. II. Účel dotace

I. Smluvní strany. II. Účel dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Nymburk uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle části páté

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Veřejnoprávní smlouva č.57/2018 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci uzavřená dle usnesení č. 9/1/2017 zastupitelstva obce Žitenice ze dne 20.02.2017, v souladu s ustanovením 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

Smlouva o upsání a koupi dluhopisů ecity ENS

Smlouva o upsání a koupi dluhopisů ecity ENS Smlouva o upsání a koupi dluhopisů ecity 2020 - ENS Jméno a příjmení Číslo Smlouva o upsání a koupi dluhopisů ecity 2020 - ENS Uzavřena níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: IČO: 047

Více

o poskytnutí neinvestiční dotace č..

o poskytnutí neinvestiční dotace č.. 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene Název smlouvy: XY stavba Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 50a zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku v platném znění

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 2. 2016 Bod pořadu jednání: Uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Liberec

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště Příloha důvodové právy č. 8c MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu/fondu.. města Uherské Hradiště č... uzavřená

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA Č. 1/2019

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA Č. 1/2019 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA Č. 1/2019 o poskytnutí neinvestiční dotace z prostředků rozpočtu obce Kochánky na rok 2019 na částečné pokrytí výdajů spojených s činností TJ SOKOL Kochánky (dále jen akce ) uzavřená

Více

1/5. (Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ),

1/5. (Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ), 1/5 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU PERIODIK NA ROK 2016 uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") Číslo smlouvy kupujícího: 15/233-0 Číslo

Více

Smlouva o poskytnutí služby provedení školení

Smlouva o poskytnutí služby provedení školení Smlouva o poskytnutí služby provedení školení Střední škola Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Se sídlem: Pulická 695, Dobruška 518 01 IČ: 71340726, není plátce DPH Bankovní spojení: č. ú. 208768342/0600

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

Smlouva o dílo. kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Smlouva o dílo kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo:

Více

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015 Níže uvedené smluvní strany: název: Městská část Praha 1 sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ: 115 68 zastoupená: ing Oldřichem Lomeckým, starostou MČ Praha 1 IČ: 00063410 bank. spojení: Česká Spořitelna

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. Smlouva o poskytnutí dotace

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. Smlouva o poskytnutí dotace TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Pro dotační titul 3 Dotace na získání trenérské licence Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu

Více

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů I.

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

DODATEK č. 1 k VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVĚ č. DOT/80/02/000721/2017 ze dne

DODATEK č. 1 k VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVĚ č. DOT/80/02/000721/2017 ze dne MHMPXP7FMLM7 stejnopis č. DODATEK č. 1 k VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVĚ č. DOT/80/02/000721/2017 ze dne 30. 6. 2017 o poskytnutí účelové neinvestiční dotace - grantu č. 122 na zachování či obnovu památkové hodnoty

Více

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Libereckého kraje kapitoly 914 04 působnosti č. OLP/1663/2013 schválená Radou Libereckého kraje dne 8. 1. 2013 usnesením č. 52/13/RK Smluvní

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace)

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) TEXT SMLOUVY BUDE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACE Smlouva o poskytnutí dotace

Více

Příloha č.1 Formulář žádosti o podnikatelský úvěr

Příloha č.1 Formulář žádosti o podnikatelský úvěr Příloha č.1 Formulář žádosti o podnikatelský úvěr ŽÁDOST O ÚVĚR / POSKYTNUTÍ ZÁRUKY Informace o žadateli (dále též v této žádosti označován jako klient ) Název: Sídlo: Ulice: Č.popisné: Obec: PSČ: Okres:

Více

SMLOUVA. I. Smluvní strany

SMLOUVA. I. Smluvní strany SMLOUVA o poskytnutí účelové finanční dotace na činnost Sboru dobrovolných hasičů Chotíkov na rok 2016 I. Smluvní strany Obec Chotíkov Se sídlem: Chotíkov 118 IČO: 00257834 DIČ: CZ 00257834 zastoupená:

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI MÍSTNÍM AKČNÍM SKUPINÁM SE SÍDLEM NA ÚZEMÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V ROCE 2016

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI MÍSTNÍM AKČNÍM SKUPINÁM SE SÍDLEM NA ÚZEMÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V ROCE 2016 VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI MÍSTNÍM AKČNÍM SKUPINÁM SE SÍDLEM NA ÚZEMÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V ROCE 2016 Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci č. 2016/xxxxx/OSR/DSM

Více

Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016

Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016 Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace (mikrograntu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na..na rok 2016 (VZOR) číslo: (uzavřená

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE č.

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE č. SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE č. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 10a a násl. zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb.,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 30/04-3c) a dle 85 odst. c) zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení dotace pro Tenisový klub

Více

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Obchodní firma: Sídlo: Zastoupená: IČ: DIČ: Bankovní

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi:

TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi: Smlouva o zápůjčce TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi: COOL CREDIT, s.r.o., se sídlem Na Příkopě 988/31, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČO: 021 12 621, zapsanou v obchodním rejstříku

Více