Žádost o ručení z programu Ručení pro začínající podnikatele investiční úvěr. 1. Identifikační údaje žadatele. Příloha č. 3:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Žádost o ručení z programu Ručení pro začínající podnikatele investiční úvěr. 1. Identifikační údaje žadatele. Příloha č. 3:"

Transkript

1 Příloha č. 3: Žádost o ručení z programu Ručení pro začínající podnikatele investiční úvěr Datum převzetí Převzal Evidenční číslo Vyřizuje 1. Identifikační údaje žadatele a) Obchodní firma/název/jméno žadatele IČ RČ (u fyzických os.) Sídlo/bydliště Místo podnikání (pouze pokud je odlišné od sídla/bydliště) Adresa pro doručování listinné korespondence b) Osoba (osoby) pověřené jednáním se společností CEJIZA, s.r.o. jméno tel. fax adresa jméno tel. fax adresa

2 c) Oblast podnikání CZ-NACE 2. Charakteristika projektu a) Místo realizace projektu b) Název projektu vyjadřující zaměření projektu CZ-NACE 3. Prohlášení a závazky žadatele a) Žadatel prohlašuje, že oprávnění k podnikání mu vzniklo poprvé v kalendářním roce podání žádosti o poskytnutí ručení, nebo v kalendářním roce bezprostředně předcházejícím kalendářnímu roku podání žádosti o poskytnutí ručení nebo oprávnění k podnikání mu vzniklo opakovaně v kalendářním roce podání žádosti o poskytnutí ručení, nebo v kalendářním roce bezprostředně předcházejícím kalendářnímu roku podání žádosti o poskytnutí ručení, nejméně však po 5 kalendářních letech od zániku posledního předchozího oprávnění k podnikání. b) Žadatel prohlašuje, že je registrován jako poplatník daně z příjmů na finančním úřadě podle 33, odst. (1) zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků v platném znění, a to buď v kalendářním roce podání žádosti o poskytnutí ručení, nebo v kalendářním roce bezprostředně předcházejícím kalendářnímu roku podání žádosti o poskytnutí ručení. Tato registrace byla provedena poprvé nebo opakovaně, nejméně minimálně však po 5 kalendářních letech od ukončení předcházející registrace. c) Žadatel prohlašuje, že nemá nedoplatky vůči finančnímu úřadu, Ministerstvu financí jako právnímu zástupci Fondu národního majetku, Státnímu fondu životního prostředí, Pozemkovému fondu, Celní správě ČR, České správě sociálního zabezpečení, zdravotním pojišťovnám, Státnímu fondu rozvoje bydlení, Státnímu fondu kultury, Státnímu fondu ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie, Státnímu zemědělskému intervenčnímu fondu, krajům, obcím a svazkům obcí a vůči poskytovatelům podpory z projektů spolufinancovaných z rozpočtu Evropské unie, a že nemá nedoplatky z titulu mzdových nároků jeho zaměstnanců. d) Žadatel prohlašuje, že nevykonává podnikatelskou činnost v odvětví rybolovu, akvakultury, lesnictví a těžby dřeva (CZ-NACE A 02, A 03), uhelného průmyslu (CZ-NACE B 05, C 19.1), ocelářského průmysl (CZ-NACE C 24 s výjimkou C 24.5), průmyslu syntetických vláken (CZ-NACE C 20.60), stavby lodí a plavidel (CZ-NACE C 30.11).

3 e) Žadatel prohlašuje, že - dle zákona č. 328/1991 Sb., o konkursu a vyrovnání, soud na jeho majetek neprohlásil konkurs, nepovolil vyrovnání ani nezamítl návrh na prohlášení konkursu pro nedostatek majetku, - dle zákona č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon), soud nezahájil insolvenční řízení, - soud nevydal usnesení o nařízení výkonu rozhodnutí na jeho majetek ani nenařídil exekuci na jeho majetek, - není v likvidaci, - není podnikatel v obtížích dle Sdělení Komise č. 2004/C 244/02 a Nařízení Komise (ES) č. 800/2008. f) Žadatel prohlašuje, že v této části a dalších částech žádosti, které jsou její nedílnou součástí, uvedl úplně a pravdivě všechny údaje jemu známé o skutečnostech a záměrech, k jejichž sdělení byl v rámci této žádosti vyzván. g) Žadatel se zavazuje v době posuzování žádosti oznamovat společnosti CEJIZA, s.r.o. neprodleně změny v údajích uvedených v této žádosti. h) Žadatel potvrzuje, že byl v souladu s 11 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů informován a souhlasí s tím, aby jeho osobní údaje byly shromážděny na nosičích vnitřního informačního systému společnosti CEJIZA, s.r.o. a uchovány, případně archivovány, po dobu 10 let po ukončení vzájemného smluvního vztahu. i) Žadatel souhlasí s tím, že v případě zamítnutí žádosti budou předané podklady uloženy v dokumentaci společnosti CEJIZA, s.r.o. j) Pokud je žadatel fyzickou osobou, prohlašuje, že mu nebyl uložen soudem nebo správním orgánem zákaz činnosti týkající se provozování živnosti. k) Žadatel prohlašuje, že je není osobou se zvláštním vztahem ke společnosti CEJIZA, s.r.o. l) Žadatel (fyzická os.) prohlašuje, že je není ženatý/vdaná. m) Žadatel prohlašuje, že je není plátcem DPH. n) Žadatel prohlašuje, že vede účetnictví daňovou evidenci. o) Žadatel prohlašuje, že vykonává nevykonává podnikatelskou činnost v odvětví prvovýroby zemědělských produktů (CZ-NACE A 01), v rámci níž žádá nežádá o poskytnutí ručení od vyhlašovatele programu Ručení pro začínající podnikatele (též jen program ručení ). p) Žadatel bere na vědomí možnost ztráty, zneužití nebo změny údajů předávaných em před jejich doručením do společnosti CEJIZA, s.r.o. q) Žadatel prohlašuje, že mu v posledních dvou zdaňovacích obdobích před zdaňovacím obdobím, ve kterém je podána tato žádost, a ve zdaňovacím období podání této žádosti byla poskytnuta veřejná podpora podle pravidla de minimis ve výši (proškrtněte, pokud jste neobdržel/a):

4 Výše podpory de minimis Měna Datum poskytnutí podpory 4. Přehled příloh doklad o oprávnění k podnikání (např. výpis z živnostenského rejstříku) prostá kopie a v případě právnických osob výpis z obchodního rejstříku nebo jiného obdobné evidence, pokud je v ní žadatel zapsán projekt - originál údaje úvěrující banky - originál prohlášení žadatele (právnické osoby) o statutárním orgánu a jeho členech - originál souhlas manžela/manželky s použitím majetku k podnikání a uzavíráním smluv se společností CEJIZA, s.r.o. nebo doklady o zúžení společného jmění manželů (pouze u fyzických osob) - originál doklad o poskytnutí podpory ve formě zvýhodněné záruky v některém z programů vyhlašovaném pro drobné a začínající, nebo malé a střední podnikatele Českomoravskou záruční a rozvojovou bankou, a.s. dle bodu 3.1 k) programu Ručení pro začínající podnikatele. Nevztahuje se na žadatele o ručení, kteří vykonávají podnikatelskou činnost v odvětví prvovýroby zemědělských produktů (CZ-NACE A 01) a žádají vyhlašovatele programu ručení o ručení pro tuto činnost - originál Jiné doklady (výčet uveďte v samostatné příloze) ano ne V příslušných polích uveďte P přiloženo Z - bude dodáno dodatečně N - nepřikládá se 5. Způsob předkládání žádosti a jejích příloh Žadatel žádosti a jejich přílohy: a) podává osobně v sídle vyhlašovatele programu ručení, b) zasílá doporučenou poštovní zásilkou na adresu sídla vyhlašovatele programu ručení prostřednictvím provozovatele poštovních služeb. Žádosti a jejich přílohy podává žadatel v listinné podobě. Projekt předkládá ve formě listinné a zároveň v podobě elektronické na optickém datovém (záznamovém) mediu (CD, DVD a pod.). Datum žádosti: zpracování Jméno zpracovatele:

5 Jméno a podpis osoby oprávněné jednat jménem žadatele Razítko (pokud je součástí podpisu žadatele)

RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE (ručení za provozní i investiční úvěry)

RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE (ručení za provozní i investiční úvěry) RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE (ručení za provozní i investiční úvěry) Vyhlašovatel programu ručení: CEJIZA, s. r. o., se sídlem Žerotínovo nám. 3/5, 602 00 Brno, IČ 28353242, www.cejiza.cz. Tento program

Více

Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele)

Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele) Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele) Navrhovatel programu: Ministerstvo průmyslu a obchodu (www.mpo.cz) Poskytovatel podpory: Českomoravská záruční

Více

Přihláška na veletrh v rámci projektu SVV 2013 2014 THAI WATER (Bangkog, Thajsko) 03. 06. června 2015

Přihláška na veletrh v rámci projektu SVV 2013 2014 THAI WATER (Bangkog, Thajsko) 03. 06. června 2015 Příloha č. 3 Přihláška na veletrh v rámci projektu SVV 2013 2014 THAI WATER (Bangkog, Thajsko) 03. 06. června 2015 Základní informace o společnosti: Název podnikatelského subjektu / profesní organizace:

Více

Přihláška do projektu DESIGN PRO KONKURENCESCHOPNOST

Přihláška do projektu DESIGN PRO KONKURENCESCHOPNOST Přihláška do projektu DESIGN PRO KONKURENCESCHOPNOST 2013-2014 Základní informace o společnosti: Název podnikatelského subjektu / profesní organizace: IČ: Plátce DPH*: ANO / NE DIČ: Sídlo firmy: Adresa

Více

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ:

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ: registrační číslo: Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ: Název subjektu: Plátce DPH: ANO / NE DIČ: Sídlo firmy: Kraj:

Více

Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (zvýhodněné záruky za úvěry) (ve znění platném od 11. srpna 2010)

Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (zvýhodněné záruky za úvěry) (ve znění platném od 11. srpna 2010) Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (zvýhodněné záruky za úvěry) (ve znění platném od 11. srpna 2010) Navrhovatel programu: Ministerstvo průmyslu a obchodu (www.mpo.cz) Poskytovatel podpory:

Více

Program VADIUM 2018 až 2023

Program VADIUM 2018 až 2023 III. Program VADIUM 2018 až 2023 Platnost Od 1/2018 do 31. 12. 2023 Systém sběru žádostí Kontinuální (dle výzev) Obsah 1. CÍL PROGRAMU... 3 2. PODPOROVANÉ AKTIVITY... 3 3. PŘÍJEMCE PODPORY... 4 4. PODMÍNKY

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Inovace Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Inovace Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Inovace Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví Identifikace

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Inovace Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Inovace Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů EU, výzkumu a vývoje Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Inovace Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví Identifikace

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START Identifikace výzvy Program START - záruky Prioritní

Více

Výzva k předkládání projektů v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program INOVACE Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví

Výzva k předkládání projektů v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program INOVACE Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví Výzva k předkládání projektů v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program INOVACE Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví Identifikace výzvy Prioritní osa 4 Inovace Program: INOVACE

Více

Program podpory certifikace a účasti ve výběrových řízeních CERTIFIKACE

Program podpory certifikace a účasti ve výběrových řízeních CERTIFIKACE Program podpory certifikace a účasti ve výběrových řízeních CERTIFIKACE (ve znění platném od 1. 1. 2007) 1. Cíl programu Cílem programu je: - podpora malých a středních podnikatelů při získávání certifikace

Více

Program podpory malých a středních podnikatelů, kteří se aktivně účastní 7. rámcového programu EU pro výzkum, technický rozvoj a demonstrace VÝVOJ

Program podpory malých a středních podnikatelů, kteří se aktivně účastní 7. rámcového programu EU pro výzkum, technický rozvoj a demonstrace VÝVOJ Program podpory malých a středních podnikatelů, kteří se aktivně účastní 7. rámcového programu EU pro výzkum, technický rozvoj a demonstrace VÝVOJ (ve znění platném od 1. 1. 2007) 1. Cíl programu Cílem

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI INOVACE Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI INOVACE Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI INOVACE Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví Identifikace

Více

III. Program podpory malých podniků postižených povodněmi

III. Program podpory malých podniků postižených povodněmi III. Program podpory malých podniků postižených povodněmi RESTART 2013 Obsah PROGRAM PODPORY MALÝCH PODNIKŮ POSTIŽENÝCH POVODNĚMI... 1 RESTART 2013... 1 1. CÍL PROGRAMU... 3 1.1. Základní ustanovení...

Více

Příloha č. 3. k výzvě č. 03, oblasti podpory 3.2, globálního grantu Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Olomouckém kraji.

Příloha č. 3. k výzvě č. 03, oblasti podpory 3.2, globálního grantu Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Olomouckém kraji. Příloha č. 3 k výzvě č. 03, oblasti podpory 3.2, globálního grantu Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Olomouckém kraji Čestné prohlášení Čestné prohlášení o níže uvedených skutečnostech: 1. podnik se

Více

OPPIK program APLIKACE. Ing. Václav Kubík Vedoucí programu Aplikace

OPPIK program APLIKACE. Ing. Václav Kubík Vedoucí programu Aplikace OPPIK program APLIKACE Ing. Václav Kubík Vedoucí programu Aplikace Cíle programu získávání nových znalostí průmyslový výzkum a experimentální vývoj Produkty, materiály, technologie, služby zavádění inovací

Více

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Propagace průmyslového designu v zahraničí

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Propagace průmyslového designu v zahraničí registrační číslo: vyplňuje CT Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Přihláška na akci Propagace průmyslového designu v zahraničí Název akce:.. Termín konání:. Identifikace žadatele o zvýhodněnou službu

Více

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ:

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ: registrační číslo: Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ: Název subjektu: Plátce DPH: ANO / NE DIČ: Sídlo firmy: Kraj:

Více

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost Příloha č. 1 Výběrová kritéria Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost Hodnoceny jsou všechny předložené přihlášky. Hodnocení probíhá ve 2 kolovém hodnotícím procesu dle kritérií

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START Identifikace výzvy Program START - Záruky Prioritní

Více

Žádost o dotaci. Cestování dostupné všem. 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ROK: (první rok, na který je žádána dotace)

Žádost o dotaci. Cestování dostupné všem. 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ROK: (první rok, na který je žádána dotace) NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU Žádost o dotaci Cestování dostupné všem Podprogram 117D71300 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ROK: (první rok, na který je žádána dotace) NÁZEV AKCE: MÍSTO REALIZACE AKCE:

Více

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek k účasti na veletrzích a výstavách v rámci projektu NOVUMM - Výzva 1

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek k účasti na veletrzích a výstavách v rámci projektu NOVUMM - Výzva 1 Příloha č. 1 Výběrová kritéria Hodnocení přihlášek k účasti na veletrzích a výstavách v rámci projektu NOVUMM - Výzva 1 Hodnoceny jsou všechny předložené přihlášky. Hodnocení probíhá ve 2 kolovém hodnotícím

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ RUČENÍ Z PROGRAMU RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ RUČENÍ Z PROGRAMU RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE Příloha č. 5: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ RUČENÍ Z PROGRAMU RUČENÍ PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE 1. CEJIZA, s.r.o. údaj o zápisu v obchodním rejstříku zastoupená: MUDr. Bořkem Semrádem, jednatelem společnosti sídlo:

Více

Operační program Podnikání a inovace. Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (ve znění platném od. 2007)

Operační program Podnikání a inovace. Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (ve znění platném od. 2007) Operační program Podnikání a inovace Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (ve znění platném od. 2007) Tento program realizuje Prioritu 2 Operačního programu Podnikání a inovace 2007 2013.

Více

Plná žádost. 1. Základní údaje o Plné žádosti. Evidenční číslo projektu:. Název projektu:.

Plná žádost. 1. Základní údaje o Plné žádosti. Evidenční číslo projektu:. Název projektu:. 1. Základní údaje o Plné žádosti Evidenční číslo projektu:. Název projektu:. Název programu / podprogramu:. Platnost výzvy od:. Platnost výzvy do:. 2. Údaje o žadateli 2.1. Leader 2.1.1. Základní údaje

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program ZÁRUKA záruky za investiční úvěry

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program ZÁRUKA záruky za investiční úvěry Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program ZÁRUKA záruky za investiční úvěry Identifikace výzvy Program

Více

1. Dotace na uspořádání akce: Název pořádané akce: 2. Dotace na činnost (doba, v níž bude dosaženo účelu rok 2017): Oblast činnosti:

1. Dotace na uspořádání akce: Název pořádané akce: 2. Dotace na činnost (doba, v níž bude dosaženo účelu rok 2017): Oblast činnosti: Žádost o dotaci z programu města Česká Lípa pro oblast dětí, mládeže a vzdělávání, podoblast rozvoj školních i mimoškolních aktivit pro děti a mládež v roce 2017 Název žadatele: Sídlo: (při nedostatku

Více

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost Výběrová kritéria Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Propagace průmyslového designu v zahraničí Název subjektu: IČ subjektu: Registrační číslo žádosti: Hodnoceny jsou

Více

Plná žádost. 1. Základní údaje o Plné žádosti. Evidenční číslo projektu:. Název projektu:.

Plná žádost. 1. Základní údaje o Plné žádosti. Evidenční číslo projektu:. Název projektu:. 1. Základní údaje o Plné žádosti Evidenční číslo projektu:. Název projektu:. Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR ve spolupráci s agenturou CzechInvest Název programu / podprogramu: Rozvoj Platnost výzvy

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Rozvoj

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Rozvoj Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Rozvoj Identifikace výzvy Program Rozvoj Prioritní osa 2 Číslo výzvy

Více

Dotační program města Česká Lípa pro oblast památkové péče v roce 2016

Dotační program města Česká Lípa pro oblast památkové péče v roce 2016 Žádost o dotaci na obnovu památkově hodnotných nemovitostí na území městské památkové zóny pro rok 2016 Název / jméno žadatele: Sídlo / adresa: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku místa na

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Individuální žádosti o dotace Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli Právní statut:

Více

Čestné prohlášení za účelem poskytnutí dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje

Čestné prohlášení za účelem poskytnutí dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje Čestné prohlášení za účelem poskytnutí dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje Název dotačního programu: Kód programu: Podpora přípravy projektových záměrů RIS3 Královéhradeckého kraje 17SMAC01 Název

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Marketing

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Marketing Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Marketing Identifikace výzvy Prioritní osa 6 Program Marketing Individuální

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program ZÁRUKA záruky za investiční úvěry

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program ZÁRUKA záruky za investiční úvěry Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program ZÁRUKA záruky za investiční úvěry Identifikace výzvy Program

Více

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost Výběrová kritéria Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Individuální spolupráce s designérem Název subjektu: IČ subjektu: Registrační číslo žádosti: Hodnoceny jsou všechny

Více

Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace program ROZVOJ

Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace program ROZVOJ Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace program ROZVOJ Identifikace výzvy: Rozvoj I Prioritní osa 2 Rozvoj firem Správce programu (poskytovatel dotace): Ministerstvo průmyslu a obchodu (dále

Více

Dotační program Certifikace primární prevence pro poskytovatele sociálních služeb protidrogové politiky

Dotační program Certifikace primární prevence pro poskytovatele sociálních služeb protidrogové politiky Dotační program Certifikace primární prevence pro poskytovatele sociálních služeb protidrogové politiky Název žadatele Právní forma IČ Ulice Obec Tel. Fax Webová stránka Identifikační údaje žadatele DIČ

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START Identifikace výzvy Program START - Úvěry Prioritní osa

Více

z OPPI, program Poradenství

z OPPI, program Poradenství Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest vyhlašuje se souhlasem Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů ů EU, výzkumu a vývoje Řídící orgán OPPI VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ

Více

ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016 VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016 DOTAČNÍ PROGRAM DOTAČNÍ TITUL NÁZEV AKCE/ PROJEKTU 1. ÚDAJE O ŽADATELI a 1) Fyzická osoba Jméno, příjmení,

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Program START Identifikace výzvy Program START Prioritní osa 1 Číslo

Více

Operační program Podnikání a inovace. Program podpory začínajících podnikatelů. START (ve znění platném od.. 2007

Operační program Podnikání a inovace. Program podpory začínajících podnikatelů. START (ve znění platném od.. 2007 Operační program Podnikání a inovace Program podpory začínajících podnikatelů START (ve znění platném od.. 2007 Tento program realizuje prioritu 1 Operačního programu Podnikání a inovace 2007 2013. 1.

Více

Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program MARKETING

Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program MARKETING Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program MARKETING Identifikace výzvy: MARKETING I Operační program Podnikání a inovace Správcem programu (poskytovatelem dotace) je Ministerstvo průmyslu

Více

Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s.

Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Sídlo : Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1 Akcionáři: 72% stát (MPO, MMR a MF), 13 % KB,a.s., 13 % ČS,a.s., 2 % ČSOB,a.s. Počet zaměstnanců : cca 250 5 obchodních

Více

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Propagace průmyslového designu v zahraničí

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Propagace průmyslového designu v zahraničí registrační číslo: vyplňuje CT Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Přihláška na akci Propagace průmyslového designu v zahraničí Název akce:.. Termín konání:. Identifikace žadatele o zvýhodněnou službu

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli Právní statut: Fyzická osoba: datum narození:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! Sběr žádostí: od: 3. 4. 2017 do: 11. 5. 2017 Název akce / projektu:

Více

PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12

PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12 PŘÍLOHA Č. 14 VZOR MONITOROVACÍ ZPRÁVY/HLÁŠENÍ O POKROKU Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 12 Etapová/závěrečná monitorovací zpráva o realizaci projektu/hlášení o pokroku 1 předkládá

Více

Agentura na podporu obchodu CzechTrade. vyhlašuje se souhlasem. Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky. Sekce fondů EU Řídící orgán OPPI

Agentura na podporu obchodu CzechTrade. vyhlašuje se souhlasem. Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky. Sekce fondů EU Řídící orgán OPPI Agentura na podporu obchodu CzechTrade vyhlašuje se souhlasem Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů EU Řídící orgán OPPI VÝZVU K PODÁNÍ PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI NA VÝSTAVÁCH A VELETRZÍCH

Více

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost Výběrová kritéria Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Propagace průmyslového designu v zahraničí Název subjektu: IČ subjektu: Registrační číslo přihlášky: Hodnoceny

Více

Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele) ve znění platném od 1. 7. 2014

Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele) ve znění platném od 1. 7. 2014 Program záruk pro malé a střední podnikatele ZÁRUKA (záruky za úvěry pro malé podnikatele) ve znění platném od 1. 7. 2014 Navrhovatel programu: Ministerstvo průmyslu a obchodu (www.mpo.cz) Poskytovatel

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Školicí střediska

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Školicí střediska Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídicí orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Školicí střediska Identifikace výzvy Prioritní osa Číslo výzvy I.

Více

Program zvýhodněných regionálních úvěrů pro malé podnikatele a obce v Jihočeském kraji (s platností od 17. 3. 2014)

Program zvýhodněných regionálních úvěrů pro malé podnikatele a obce v Jihočeském kraji (s platností od 17. 3. 2014) Program zvýhodněných regionálních úvěrů pro malé podnikatele a obce v Jihočeském kraji (s platností od 17. 3. 2014) Základní ustanovení a) Vyhlašovatelem programu je Jihočeský kraj (www.kraj-jihocesky.cz).

Více

EPC (energetické služby) ve znění platném od 1.1.2007. Tento program realizuje Prioritu č. 1 Operačního programu Podnikání a Inovace 2007 2013.

EPC (energetické služby) ve znění platném od 1.1.2007. Tento program realizuje Prioritu č. 1 Operačního programu Podnikání a Inovace 2007 2013. EPC (energetické služby) ve znění platném od 1.1.2007 (verze 14.8.2006) Tento program realizuje Prioritu č. 1 Operačního programu Podnikání a Inovace 2007 2013. 1. Cíl programu Cílem programu je poskytnout

Více

FOND ZLÍNSKÉHO KRAJE SEKCE MLÁDEŽ A SPORT. PROGRAM MaS01-17 JEDNORÁZOVÉ AKCE V OBLASTI MLÁDEŽE A SPORTU PRO ROK 2017 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE

FOND ZLÍNSKÉHO KRAJE SEKCE MLÁDEŽ A SPORT. PROGRAM MaS01-17 JEDNORÁZOVÉ AKCE V OBLASTI MLÁDEŽE A SPORTU PRO ROK 2017 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE FOND ZLÍNSKÉHO KRAJE SEKCE MLÁDEŽ A SPORT PROGRAM MaS01-17 JEDNORÁZOVÉ AKCE V OBLASTI MLÁDEŽE A SPORTU PRO ROK 2017 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (dále jen Žádost ) Žadatel vyplňuje pouze žlutá pole! Registrační

Více

Žádost. Ulice Č. p. Č. or. Obec PSČ Okres:

Žádost. Ulice Č. p. Č. or. Obec PSČ Okres: bod 15.3 příloha 3 Žádost O poskytnutí účelové neinvestiční dotace v rámci Dotačního programu Ústeckého kraje Podpora mládeže na rok 2019 k předkládání žádostí o dotaci na podporu aktivit naplňujících

Více

Pilotní projekt. oblasti 5.1 Platformy spolupráce OPPI. Inovativní akce Podpora transferu znalostí

Pilotní projekt. oblasti 5.1 Platformy spolupráce OPPI. Inovativní akce Podpora transferu znalostí Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce strukturálních fondů Řídící orgán OPPI Pilotní projekt oblasti 5.1 Platformy spolupráce OPPI Inovativní akce Podpora transferu znalostí VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ

Více

Program bezúročných úvěrů a záruk. pro začínající a malé a střední podnikatele. na území hlavního města Prahy TRH

Program bezúročných úvěrů a záruk. pro začínající a malé a střední podnikatele. na území hlavního města Prahy TRH Program bezúročných úvěrů a záruk pro začínající a malé a střední podnikatele na území hlavního města Prahy TRH (ve znění platném od 1. 1. 2007) 1. Cíl programu Cílem programu je usnadnit na území hlavního

Více

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek k účasti na veletrzích a výstavách v rámci projektu NOVUMM - Výzva 2

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek k účasti na veletrzích a výstavách v rámci projektu NOVUMM - Výzva 2 Příloha č. 1 Výběrová kritéria Hodnocení přihlášek k účasti na veletrzích a výstavách v rámci projektu NOVUMM - Výzva 2 Hodnoceny jsou všechny předložené přihlášky. Hodnocení probíhá ve 2 kolovém hodnotícím

Více

Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu

Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu Příloha č. 1 Poskytování příspěvků na podporu hospodaření v lesích v Moravskoslezském kraji pro rok 2013 OBECNÁ ČÁST Podací místo Reg. číslo Otisk razítka

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Příloha č. 5. Čestné prohlášení o oprávněnosti čerpat podporu dle Českého přechodného rámce

Příloha č. 5. Čestné prohlášení o oprávněnosti čerpat podporu dle Českého přechodného rámce Příloha č. 5 k výzvě č. 01 pro oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Čestné prohlášení o oprávněnosti čerpat podporu dle Českého přechodného rámce 1 Čestné prohlášení o níže uvedených skutečnostech:

Více

FOND ZLÍNSKÉHO KRAJE SEKCE MLÁDEŽ A SPORT. PROGRAM MaS03-17 ČINNOST A ROZVOJ MLÁDEŽNICKÉHO SPORTU PRO ROK 2017 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE

FOND ZLÍNSKÉHO KRAJE SEKCE MLÁDEŽ A SPORT. PROGRAM MaS03-17 ČINNOST A ROZVOJ MLÁDEŽNICKÉHO SPORTU PRO ROK 2017 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE FOND ZLÍNSKÉHO KRAJE SEKCE MLÁDEŽ A SPORT PROGRAM MaS03-17 ČINNOST A ROZVOJ MLÁDEŽNICKÉHO SPORTU PRO ROK 2017 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (dále jen Žádost ) Žadatel vyplňuje pouze žlutá pole! Registrační

Více

v souvislosti s přechodem na vysílací standard DVB-T2.

v souvislosti s přechodem na vysílací standard DVB-T2. VÝZVA č. 1/2019 k předkládání žádostí o dotaci Ministerstvu průmyslu a obchodu (poskytovatel) v rámci Programu podpory - vybavení zařízení sociálních služeb prostřednictvím finanční podpory kraje v souvislosti

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Sběr žádostí: od: 3. 4. 2017 do: 21. 4. 2017 Název akce / projektu:

Více

Hodnotící formulář. Název programu

Hodnotící formulář. Název programu Hodnotící formulář Název programu Program vodohospodářských akcí 2019 (PVA) Název projektu Žadatel (počet obyvatel) Požadovaná výše dotace (% z celkového rozpočtu projektu).. Kč (.%) Celkové způsobilé

Více

VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU V RÁMCI PROJEKTU CzechEkoSystem podpořeného z OPPI, program Poradenství

VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU V RÁMCI PROJEKTU CzechEkoSystem podpořeného z OPPI, program Poradenství Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest vyhlašuje se souhlasem Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů EU Řídící orgán OPPI VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU V RÁMCI

Více

Program. Regionální úvěr RPZ. pro malé a střední podnikatele ve Zlínském kraji (s platností od 1.7.2011)

Program. Regionální úvěr RPZ. pro malé a střední podnikatele ve Zlínském kraji (s platností od 1.7.2011) Program Regionální úvěr RPZ pro malé a střední podnikatele ve Zlínském kraji (s platností od 1.7.2011) Program je realizován podle Nařízení Komise (ES) č. 1998/2006 ze dne 15. prosince 2006 o použití článků

Více

Program na podporu obnovy venkova RP02-19DT3. Žádost o poskytnutí dotace

Program na podporu obnovy venkova RP02-19DT3. Žádost o poskytnutí dotace Žadatel vyplňuje pouze žlutá pole! Dotační titul název: Podporovaná aktivita Programu: 2. 3. Vyberte z následujícího seznamu Vyberte z následujícího seznamu Vyberte z následujícího seznamu IČ žadatele:

Více

Program podpory designu pro malé a střední podnikatele DESIGN

Program podpory designu pro malé a střední podnikatele DESIGN Program podpory designu pro malé a střední podnikatele DESIGN (ve znění platném od 1. 1. 2007) 1. Cíl programu Program napomáhá zvýšení konkurenceschopnosti malých a středních podnikatelů tvorbou špičkového

Více

FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTROV NA PODPORU SPORTOVNÍCH, KULTURNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT

FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTROV NA PODPORU SPORTOVNÍCH, KULTURNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT MĚSTO OSTROV Městský úřad Ostrov - Jáchymovská 1-363 01 Ostrov odbor kancelář starosty e-mail: podatelna@ostrov.cz, ID DS: d5zbgz2 FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTROV NA PODPORU SPORTOVNÍCH,

Více

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost

Výběrová kritéria. Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost Výběrová kritéria Hodnocení přihlášek do projektu Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Propagace průmyslového designu v zahraničí Název subjektu: IČ subjektu: Registrační číslo žádosti: Hodnoceny jsou

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora systému destinačního managementu turistických oblastí

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora systému destinačního managementu turistických oblastí Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: Odvětví: Název projektu: Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora

Více

Žádost o finanční podporu z dotačního programu pro oblast protidrogových aktivit v roce 2019

Žádost o finanční podporu z dotačního programu pro oblast protidrogových aktivit v roce 2019 !!VZOR!! Žádost o finanční podporu z dotačního programu pro oblast protidrogových aktivit v roce 2019 Evidenční číslo: Kontrolní součet: N6Vi/ Datum doručení: Dotčený odbor: Odbor školství Žadatel Název

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli

Více

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ:

Design pro konkurenceschopnost Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ: registrační číslo: Design pro konkurenceschopnost 2016 2018 Přihláška na akci Individuální spolupráce s designérem Identifikace žadatele IČ: Název subjektu: Plátce DPH: ANO / NE DIČ: Sídlo firmy: Kraj:

Více

Žádost o finanční podporu z dotačního programu Dotace obcím na zpracování územních plánů 2019

Žádost o finanční podporu z dotačního programu Dotace obcím na zpracování územních plánů 2019 !!VZOR!! Žádost o finanční podporu z dotačního programu Dotace obcím na zpracování územních plánů 2019 Evidenční číslo: Kontrolní součet: SXrVX Datum doručení: Dotčený odbor: Odbor územního plánování a

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Program na podporu sportovní činnosti dětí a mládeže v Olomouckém kraji v roce 2017 VZOR - NESLOUŽÍ JAKO

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby)

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) 1. Tematická oblast grantu: Podporovaná aktivita tématické oblasti: (Pozor: při změně

Více

České dráhy, a.s. vyhlašují

České dráhy, a.s. vyhlašují České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují nezávazné

Více

PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října Ostrava kraj. Datum zahájení činnosti: IČO DIČ Sídlo žadetele ulice: č. p. č. or.

PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října Ostrava kraj. Datum zahájení činnosti: IČO DIČ Sídlo žadetele ulice: č. p. č. or. PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října 117 70218 Ostrava kraj Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název

Více

Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program PROGRES

Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program PROGRES Výzva v rámci Operačního programu Podnikání a Inovace Program PROGRES Identifikace výzvy Prioritní osa 2: Rozvoj firem Program: PROGRES Výzva: Program podpory rozvíjejících se malých a středních podnikatelů

Více

Město Česká Lípa Žádost o dotaci na podporu cestovního ruchu v roce 2016 Název žadatele:

Město Česká Lípa Žádost o dotaci na podporu cestovního ruchu v roce 2016 Název žadatele: 1/7 Město Žádost o dotaci na podporu cestovního ruchu v roce 2016 Název žadatele: Sídlo: IČ, DIČ, ev. č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku místa na

Více

Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele :

Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele : Město Česká Lípa Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele : Sídlo: IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku

Více

Dotační program Podpora vybraných sociálních služeb v Ústeckém kraji 2019

Dotační program Podpora vybraných sociálních služeb v Ústeckém kraji 2019 Příloha č. 1 Dotační program Podpora vybraných sociálních služeb v Ústeckém kraji 2019 Zastupitelstvo Ústeckého kraje usnesením č. 023/19Z/2019 ze dne 29. 4. 2019 vyhlašuje dotační program dle 10 c) zákona

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul č. 1 Dotace obcím na území OK na řešení mimořádných událostí v oblasti VH infrastruktury 2018 Řešení mimořádné

Více

Žádost o finanční podporu z dotačního programu na činnost národnostních menšin pro rok 2019

Žádost o finanční podporu z dotačního programu na činnost národnostních menšin pro rok 2019 !!VZOR!! Žádost o finanční podporu z dotačního programu na činnost národnostních menšin pro rok 2019 Evidenční číslo: Kontrolní součet: gc6bb Datum doručení: Dotčený odbor: Odbor školství Žadatel Název

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Poradenství

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Poradenství Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů EU, výzkumu a vývoje Řídící orgán OPPI VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V RÁMCI OPPI Poradenství Identifikace výzvy Prioritní osa Číslo výzvy PORADENSTVÍ

Více

Statutární město Jablonec nad Nisou. vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2016

Statutární město Jablonec nad Nisou. vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2016 Statutární město Jablonec nad Nisou vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2016 1. Identifikace Název programu: Podporovaná aktivita: Celkový finanční objem určený pro

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU VOLNOČASOVÝCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH AKTIVIT V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 18.

Více

VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU V RÁMCI PROJEKTU CzechEkoSystem podpořeného z OPPI, program Poradenství

VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU V RÁMCI PROJEKTU CzechEkoSystem podpořeného z OPPI, program Poradenství Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest vyhlašuje se souhlasem Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů EU Řídící orgán OPPI VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU V RÁMCI

Více

Protokol z věcného hodnocení Žádosti o poskytnutí inovačního voucheru

Protokol z věcného hodnocení Žádosti o poskytnutí inovačního voucheru Protokol z věcného hodnocení Žádosti o poskytnutí inovačního voucheru Název programu Název žadatele IČO Název Poskytovatele služeb VaV Žádost obdržena dne, hod., min. Středočeské inovační vouchery, Podprogram

Více

Příloha č. XY výzvy k předkládání žádostí o podporu z OP VVV. Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis dle Nařízení č.

Příloha č. XY výzvy k předkládání žádostí o podporu z OP VVV. Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis dle Nařízení č. Příloha č. XY výzvy k předkládání žádostí o podporu z OP VVV Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis dle Nařízení č. 1407/2013 Obchodní jméno / Jméno žadatele Sídlo / Adresa žadatele IČ

Více

Příloha č. 1. Jsem si vědom(a) právních důsledků nepravdivosti čestného prohlášení. Jméno žadatele:

Příloha č. 1. Jsem si vědom(a) právních důsledků nepravdivosti čestného prohlášení. Jméno žadatele: Příloha č. 1 Čestné prohlášení žadatele při podání žádosti o poskytnutí finančního příspěvku ze Zásad Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování finančních příspěvků na podporu zemědělství pro období

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

Provázat s obecnou částí - vyplní se automaticky. vyplní žadatel

Provázat s obecnou částí - vyplní se automaticky. vyplní žadatel PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Úprava lyžařských běžeckých tras v Moravskoslezském kraji

Více

Sídlo dle registrace (místo podnikání, trvalý pobyt): IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: RČ:

Sídlo dle registrace (místo podnikání, trvalý pobyt): IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: RČ: Město Česká Lípa Žádost o dotaci z programu v oblasti sportu 2017 v kategorii V. Dotace na podporu sportovců jednotlivců v kategorii dospělých, veteránů a neregistrovaných dospělých sportovců Název (jméno)

Více

Žádost o dotaci. Cestovní ruch pro všechny 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU CESTOVNÍ RUCH PRO VŠECHNY.

Žádost o dotaci. Cestovní ruch pro všechny 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU CESTOVNÍ RUCH PRO VŠECHNY. NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU CESTOVNÍ RUCH PRO VŠECHNY Žádost o dotaci Cestovní ruch pro všechny Podprogram 117712 1.IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ROK: (rok, na který je žádána dotace) 2010 Pořadové

Více