Miluju Kubu Šroma Tvůj Ferda. Miluju tě Rosťo Tvůj Andy. Miluju tě Markétko Lichnovská, chci být s tebou. Miluji tě Sandro tvůj Honzíček.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Miluju Kubu Šroma Tvůj Ferda. Miluju tě Rosťo Tvůj Andy. Miluju tě Markétko Lichnovská, chci být s tebou. Miluji tě Sandro tvůj Honzíček."

Transkript

1

2 Miluju Kubu Šroma Tvůj Ferda. Miluju tě Rosťo Tvůj Andy. Miluju tě Markétko Lichnovská, chci být s tebou. Miluji tě Sandro tvůj Honzíček. Myluji tě Amálko Tvůj Filip Dušek. Milá Nikolko, jsi ta nejlepší kamarádka. Mám tě moc ráda. Praha(Petřín). Tvoje Verunka. Ich liebe meine freund Lucie Kubánková. Deine Dminik Konarský. Moje milá Eliško Lodňánková! Nechal jsem si po tobě poslat dopis až z Opavy. Protože jsi strašně krásná! A ty tvoje krásné fotky z chatu. Už se těším až se konečně potkáme. Daniel Daneček. Ahoj Melanie Přibylová mám tě opravdu moc rád a nedokážu to tajit jsi nadherná a chtel bych ti dat pusu moc te miluji. Tvuj Dušánek. Danek + Eli.W. Mám tě ráda Teri.M. ty víš jak Maki.L. Mám vás moc ráda paní učitelko Jančíková, doufám že tu budete dlouho a škoda že vás máme z málo předmětu. Vaše žákyně Terka Muráňová. Miluju Ferdu Moravce Tvůj Kuba Šrom. Mám rád Elišku Werdichovou. Miluju její oči a pronikavý úsměv. Tvuj Dominik Vašenda. Já Dominik Vašenda bych tímto dopisem chtěl poděkovat všem slečnám které mi tu píšou že mě milujou. Protože já je miluju taky! Miluju 8.třídu.Jsou rebelové! Děláte nejlepší kraviny. Paní učitelko Machučová je nejlepší třídní učitelka. Jsme moc rádi že vás máme. Už se těšíme až sváma zase pojedeme na výlet, protože s váma jsou nejlepší. Vaše 8.třída. Lubjanku můj! Jsem tvá ctitelka ze 7.třídy a líbíš se mi.si velmi chytrý pohledný chlapec. Přijď někdy zamnou prosím. Dám ti pusinku. Kristina.Š. Ahoj Ivet (Vítková), dlouho jsem hledal způsob vyjádřit lásku a pak jsem slyšel v rozhlasu, že můžeme napsat valentýnku a vím že si to přečteš. Tímto ti vyznávám lásku a doufám, že zamnou příjdeš a řekneš mi to samé. Tvůj Jirka Švrčina. Ahoj Honzíčku Macku tu je tvoje obdivovatelka Verča.R. Jsem do tebe blázen. Líbí se mi, že jsi ve tvé třídě takový kápo. Jsi strašně velký pracant a silák.

3 Přejeme vám krásný valentýn. Ať vás baví škola. Přeje Klárka.M. a Kiki.H. Pro 2.třídu. Ahoj Ladulililililinko!!!! Přeju ti krásného valentýna tvoje BFF Marketka. Pro paní trenérku Jindřišku Tyranovou. Paní trenérko, užíjte si pořádně valentýn a ať naše mažoretky Roses. Pořád vyhrávají s pozdravem Měli a Kája a všechny mažoretky. HEJ, HEJ,HEJ ROSES JSOU NEJ. Ahoj..( ladulilililililinko). Hezké Velikonoce a prázdniny. Neukaž mamce ŽK nebo budeš muset zůstat domu celé prázdniny. Od ta která sedí před tebou ve škole (ta která je nejlepší). I m so happy. Wher I m with you. Milá terezko Ondrová!! Přeji ti kásného valentýna tvoje nejúžasnější kamarádka Markétka. Markétko ahoj jak je?? (Nesnáším valentýn) Werdichová, jsi nejhezčí osoba na světě. Já vím že mě nechceš ale já se nestydím a je to tady. Ale neřeknu ani nenapíšu tady kdo jsem. Jen ať víš že tě někdo miluje. Anonym. Míšo Jantová, jsi ta nejvíc super holka jsi krásná, malá a roztomilá. Líbíš se mi už od první třídy. Tajný obdivovatel. Myluju tě Míšo neumím to ti říct že tě myluju a tájím to před všema tvůj mylovaný David Ládnér. Jste ta nejlepší učitelka, paní učitelko Naďo. Honza Balušek. Pepo z osmé třídy, obdivuji tě dlouho a dlouho jsi jediný na kterýho myslím. Anonymka Chodím s tebou do tenisu, a strašně ráda se na tebe dívám Lukáši ale ty mě určitě nechceš. Jsi moc pohlehný chlapec a šikovný... Tvoje Sára. Kačo a Eliško.W. nemůžu si mezi vámi vybrat kterou miluju a proto jsem se rozhodl k tomuto závěru že Elišku přenechám svému dobrému kamarádovi Matějovi Studenskému a Kačenu si necham pro sebe. Takže tímto tě prosím o dalších několik měsíců s tebou Kačo!!!! Než mi odejdeš na střední školu. A začneš chodit s jiným klukem. Doufám že tě moje slohovka potěšila. MILUJI TĚ!!!! Tvůj miláček!!!! Pepo už tě znám dlouho a bojuju o tebe dlouho a chcu stebou chodit pa Tvůj tajný mstistel Děkujeme paní učitelce Kaadenové i Machučové za vše co nás naučily. Holky z páté třídy

4 Mám rád všechny prima holky a kluky na téhle škole a je mi tady s vámi fajn :-D Díky! JM Miluju Karolínu Lukášovou, je Top 8. třídy, ale vůbec si nevěří Davčo mám ráda ten tvůj velký pupík. Tu tvojí kulatou hlavičku tvůj SWAG!. Tvoje Štěpánka Davčovi Lachovi Vsichni bíme že Daniela miluje Danka tak proč jim k sobe nepomoct. Hodne štěstí Terko z 8.tř. miluju tě jsi fajn. Tajný ctitel Milá devátá třído, jste dobrá banda, baví mne to s váma! Tak doufám, že to spolu v pohodičce doklepeme až do zdárného konce! Mějte se rádi :-D JM Strašně miluji Kubu Šroma. Je strašně vtipný a milý a hezký. Tvoje ctitelka Eliška Lodňánková Mé užasné kamarádce: Až už ve zlém, nebo dobrém, držíme spolu. Když jsem chtěla udělat nějakou blbost, zastavila jsi mě. Jsem velmi vděčná za naše přátelství, jen těžko by se dalo hledat lepší. Pokud si vzpomínám, nikdy jsme se nepohádaly. Miluju naše společné chvíle, protože s tebou je všechno zábavnější. Nedokážu popsat, jak skvělá jsi, to bych tady ohla vydat svůj vlastní časopis. Snad nám naše kamarádství, vydrží ještě hodně dlouho. Mám tě moc ráda věřím v tebe přes to, že v sebe ne. Zůstaň navždy taková chi, jakou jsi teď Vojto! Už několik let se snažím vyjádřit své city k tobě. Moc se mi líbíš a mám tě moc ráda Tvoje Sára Jurčíková. Hezký a veselý Valentýn ti přeje Natk Pro Kubu. Honzo jsi hezký P. učitelka Jančíková Crosade,Logy,Kopíruj Deny, Cibulka Tady máte reklamu ať máte hodně odběratelů ;)

5 Milá Puni-Chan hrozně moc ti děkuju za tvé přátelství, kterého si nesmírně cením. Anata wa totemo Sugoi! A ne že né :D asi bych si už život bez tebe nedokázala přestavit. Jsi úžasná kamarádka a vždy mi dokážeš vykouzlit úsměv na tváři. Vůbec nechápu, jak jsem bez tebe 7 let mohla přežít! Sice mě občac tvoje rěči pěkně vytáčí (a ty moc dobře víš které), Ale mě stejně nikdy nevytáčíš to, že jsi prostě AWESOME a kawaii. Doufám, že pořád budeme nejlepší kamarádky, ať už ve zlém nebo špatném xd. Ať se ti tvoje dříms icam trů! Mohla by jsem sem vypsat dalším milión věcí, které na tobě mám ráda, ale asi by nevystačil časopis :D. Prostě ááá nevím jak to napsat! Prostě ti přeju všechno štěstí světa, protože Dříms kam trů!(jo znova) asi bych tohle už měla ukončit, že? :D No dobře *rovzdech* (Watashi wa Cukuma de shitsuji des kara :-D) Puni-Chan Sucitte your Chi-Chan Všem mým tajným fanouškům a příznivcům: Díky za vaši lásku a pozitivní energii :-D Bez ní by to nebylo tak bezva Jsem rád, že jste a mám vás taky rád :-D JM Milá paní zástupkyně. Máme vás moc rádi! Měli už jsme hodně třídních učitelů ta nejlepší.. S vámi jsou nejlepší výlety, nejlepší hodino prostě vše. Máme vas všichni moc rádi vaši miláčci z 8 třídy Lucko jsi bezvadná kamarádka rád si stebou pokecám. Ty chvíle stebou jsou prostě nejlepší. Je stebou sranda člověk se nenudí. Nevím ským se budu bavit na nove škole. Tak doufám že si na sebe aspoň někdy uděláme čas a zajdeme ven nebo tak. A přeju ti ať se dostaneš tam kam chceš a makej na sobě dál ;). Mám tě moc rád :3. Asi víš kdo jsem ;D (ten po kom si chtěla ať ti taky něco napíše) ;D Ahoj Lu, píšu, abych ti poděkovala za několik uletů přátelství. Ano, ke konce se už to nevyvíjelo tak, jak by mělo. Omlouvám se ale mé důvody znáš. I tak jsme toho spolu hodně zažily a rozhodně toho nelituju. Ale je čas, abychom každá šla svou cestou. I tak tě mám stále ráda Vendy. Miluju tě Sáro M.

6 Miluju tě Tome V. Sára Pro Musili od Karolíny Zlá mili Musilo Hodni štěstí k valentýnu Je tady můj devátý a poslední rok, na základní škole. Strávila jsem zde ty nejlepší chvíle a budu si moct odsud odnést plno nádherných vzpomínek. Bude mi to tady moc chybět. Nejsem tady sice od první třídy, nicméně jsem zde potkala plno úžasných osob, ať už učitele nebo kamarády. Děkuji za chvíle strávené s vámi za to, že jste mně přijali mezi sebe.. (Vždyť vy víte, kdo to píše ) Ahoj Karolíno (L) moc te miluju jses nadherná holka a já jsem jen osklivý kluk a musím ti říct že te chci líbat Tvůj miláček Rosťa B. Tahle Valentýnka je pro všechny učitelé kteří nás učili od 1. třídy. Moc děkujeme p. uč. Uhlířové za to, že nám dala skvělý základ a naučila nás číst, psát, počítat a plno dalších věcí. Děkujeme p. učitelce Kaadenové která nás naučila hlavně jazyk a naladila nás na hudbu, která je dodnes nedélnou součásti naším životů. Jsme vděční i naším přechodným paním učitelkám jako je p. uč. Bugarová, Černinová a Havlíčková hlavní díky, ale patří učitelům z vyššího stupně. Našemu třídnímu učiteli panu Jaromírovi Musilovi. Zná nás asi ze všech nejlíp a zdokonalil nás ve všech směrech :D. Podpořil nás hlavně v hudbě, informatice a ze všeho nejvíce ve vztahu k přírodopisu a všemu živému. Děkujeme naší skvělé paní ředitelce, která s námi měla hodně nervů, ale i přes to, to snámi nevzdala a naučila nás toho spoustu a některé i zásady slušného chování :D. Vychoval nás i pan učitel Zemek, i když ví, že matematici z nás nebudou. I přes to se, nás snaží naučit co nejvíc. Kluky i formuje v tělocviku a docela se mu to daří. Dále děkujeme p. uč. Sládečkové za rozvíjení naších výtvarných dovedností a našeho umění a také za naučení pravidel českého jazyka. Naše poděkování patří i p. uč. Onderkové která nás sice v 6 třídě opustila, ale teď je tu s námi a všechny nás zaujala znalosti a uměním naučit dějepis. Ještě děkujeme dvěmi lidem naší p. uč. Jančíkové, která nás podporuje v angličtině a i v konverzaci dákové. A poslední patří p. uč. Machučové, která nás naučila v5 třídě přírodovědu a byla jako naše mamka a která nás teď učí a připravuje fyzicky. Všem učitelům děkujeme <3 9 tř.

7 Ivetko jsi hodná, je stebou sranda, prostě Fest Luksus holka I- inteligentní, V-vážná, E-elegantní, T-temná, K-kreativní, A-akční Ahoj Kájo mam tě rád tvůj Dominik K. Nejlepší youtubeři na škole jsou v 8. tř. Miluju Vendy Jantovou. Má krásné vlasy a široký úsměv. Kuba Šrom Miluju tě Nikolo Mecová. Tvůj Marek B. Pane učiteli Zemku jste strašně srandovní. Holka z 8. Třídy Ahoj Ivetko, moc se mi líbíš. Tvůj Bělica Miluju Vendulu Jantovou. Moc tě mám rád. Tvůj Matěj Bělica. Ahoj Danku moc dlouho ti chci říct že tě miluji tvoje Kikina Štěpánová Miluju Radošovskou Verču. Tvůj Macek Milá Lado si hezka Filip Dušek Mám rád Ladu z 8.mé třídy. Ferda z 9tky Ivetko ty můj rošťáku. Jsi moje láska. Tvůj Mareček. Market Lichnovská jsi pro mě nejlepší kámoška na světě. Mám tě ráda Moc tě miluju Romane Miluju Dominika # kappa Ahoj Piatku strašně tě miluju protože jsi milí a hezký. Tvoje Eliška Werdichová Mám rád Elišku Werdichovou z sedmé třídy. Matěj Bělica Miluju Tě Marku E.L. Honzo Satku miluji tě Ela Lodňánková Danek + Enny Milá Eliško Werdichová. Líbí se mi tvůj úsměv. Líbí se mi tvoje šedozelené oči. Tvoje postava. Jsi taková malinká roztomilá. Moc se mi líbíš. Tvůj Dominik Vašenda. Miluji tě!!! Milá Verčo, jsi moje nejlepší kamarádka. Máme spolu ty nejlepší zážitky. Ps: sova Tvoje Niki Milý Máro, už dlouho ti chci říct že moc tě miluji. Sedím před tebou už dlouho a vždycky jak se na mě hezky díváš, takže si myslím že nám to

8 někdy vyjde protože si myslím že zase láska je oboustraná. Doufám žě tě má Valentýnka potěšila. Miluji tě. T. Muraňová Nikol+ Honza Moc vám to přeju Ty víš kdo Vojta+ Lucka= 9.třída Celá 8. Třído přeju vám krásného Valentýna jste nej XXX Eli miuluju tě tajný přítel Pro paní Fickovou přeje Aneta Carbolová k Valentýnu Ahoj Markétko!!! Doufám že budeš mít hezké prázdniny někde v háji. Veselý Valentýn Od Amalie Milá Ivetko přeji ti krásného Valentýna ať ho strávíš zase sama tvoje úúžasná kamarádka Marketka Krásného Valentýna pro nejhodnější paní učitelku Naďu a paní vychovatelky přeje Klarka J. Šárka Š. Markétko Kalůžičko, všechno neljepší k tvojim narozeninám které teprv budou. Těž se na dárek kterej pro tebe mám. Upe libovka! * Tajnáosoba gud morning Amlír z eigté třídy jsi gud frendis. A you umíš grejtově Englišsky. Tvoje Ladulililililinka Miluji tě Terko Ondrová, tvoje tajná ctitelka. Zdar Kájo t 8. Třídy jsi fajn kámoška #kappa soráč já musela Ahoj Ladulinko. Mám tě rád! Tvůj Řehoř Herbertovský Ahoj Vyholená z 8. Třídy jsi strašně drsná kámoška. Tvoje Tajná 8- mačka Pane učiteli Musilo jste dobrý učitel! *osmačka PS: Prosím dnešní test vynechte Filipe tvé chování není adekvátní Ivetka je nejsrandovnější! Hlavně když štvě ségru Hodně štěstí zdraví lásky pohody na Valentýna vám přeje Amálka Kučová a Kristýna H. Hello Amlirs!!! Přeju ti Happy Valentins and beautiful Holidais! Těším se až půjdeme do cinema!!! Yours friend Markétka Pro pana Musilu mám vás ráda od Anety Lanžové Milý Dominiku, mám tě rád, protože jsi se mnou hraješ a pomáháš mi tvůj kamarád Vítek

9 Myluji tě Verčo moc te zbožnuju tvůj tajný ctitel I love Milí Franto prřeji ti hodně zdraví štěstí a ať si zamilovanej moje jméno neřeknu protože se stidím má to 5 písmen Pohádka o lásce: potkala mě krásná láska, už odejít ji nechám, nejkrásnější pohádka, protože tebe mám. Jsi moje stěstí krásné, jsi celý můj život, s tebou je vždy nebe jasné vždy si tohle pamatuj Pro: Davídka B. (ze 4. tř.) *Miluji Tě! XY **Já mám rád mamku! *Mám ráda mamku, taťku, sebe, babičku a vůbec všechny! * * *Milý valentýne. Chtěla bych, aby byli všichni rádi a byli na sebe hodní a milí Celá redakce vzkazuje: Buďte na sebe všichni hodní a mějte se rádi a co vám všem vzkazuje největší učitel národů? Buď příjemný a milý ve tváři, vlídný a zdvořilý ve způsobech, přívětivý a pravdomluvný ústy, vroucí a upřímný srdcem. Miluj a tak milován budeš. Jan Amos Komenský

Historie sv. Valentýna

Historie sv. Valentýna 1 Historie sv. Valentýna Svátek sv. Valentýna je rozšířený po celém světě a v posledních letech se stále více slaví i u nás. A není divu. Vždyť kdo z nás by nechtěl oslavovat jednu z nejkrásnějších věcí

Více

Ilustrovala: Michelová Kristýna 5.A Redakce: ZŠ U Nemocnice 8.A členové: Long Nguyen, Jakub Jánský, Zdeněk Bárta, Tomáš Vršek Nikola Neumannová,

Ilustrovala: Michelová Kristýna 5.A Redakce: ZŠ U Nemocnice 8.A členové: Long Nguyen, Jakub Jánský, Zdeněk Bárta, Tomáš Vršek Nikola Neumannová, Ilustrovala: Michelová Kristýna 5.A Redakce: ZŠ U Nemocnice 8.A členové: Long Nguyen, Jakub Jánský, Zdeněk Bárta, Tomáš Vršek Nikola Neumannová, Hanka Šinkorová co už to umí, mohou sami do časopisu přispívat.

Více

Píšete dětem černé puntíky, když něco zapomenou? Nebo jim dáváte jiný trest?

Píšete dětem černé puntíky, když něco zapomenou? Nebo jim dáváte jiný trest? Rozhovor s... Zajímá nás i to, co se děje na prvním stupni. Proto jsme vyzpovídali paní učitelku Janásovou a paní učitelku Drštičkovou. Chtěli jsme hlavně vědět, jak se daří jim a jejich prvňáčkům. PANÍ

Více

Klásk(n)oviny. ,,Časopis žáků ZŠ Zeleneč. - poslední číslo školního roku 2014 2015 věnované odcházejícím deváťákům. ,,Všechno krásné jednou končí

Klásk(n)oviny. ,,Časopis žáků ZŠ Zeleneč. - poslední číslo školního roku 2014 2015 věnované odcházejícím deváťákům. ,,Všechno krásné jednou končí Klásk(n)oviny,,Časopis žáků ZŠ Zeleneč - poslední číslo školního roku 2014 2015 věnované odcházejícím deváťákům,,všechno krásné jednou končí Zazvonil zvonec a školní docházky je konec. Takhle začínali...

Více

1 NA CHALUPU, KAM NECHCI

1 NA CHALUPU, KAM NECHCI 1 NA CHALUPU, KAM NECHCI Za výzo jsem dostal od mámy a Richarda Nintendo. Chtěl jsem ho nechat doma, aby bylo jasný, že si mě za dárek, i když je suprovej, nemůžou koupit. Stejně to vymyslel on, mamka

Více

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Full English Breakfast... 1 Korálkování, Postoje a hodnoty žáků naší školy... 2 Pexeso,

Více

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. To jsem JÁ 1I JMENUJI SE: Baví mě: To je otisk mé ruky: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. 2I Jmenuji se......... a je mi... let. Žiju společně s: Bydlím v: Nejvíc

Více

Co by chtěli změnit na Očku?

Co by chtěli změnit na Očku? Letos tvoří Očko 8. třída jsme velice kreativní a zábavní a doufáme, že se vám to bude líbit. A to jsme my: Kristýna Menšíková Hana Staniszová Lucie Válková Anna Šamajová Tereza Niemczyková Martina Berešová

Více

Brad : Misha: Už opravuju poslední hrubky...jejda je jich tam více. Snad nejsme zas takové trubky, učitelka si na nás vyřve plíce.

Brad : Misha: Už opravuju poslední hrubky...jejda je jich tam více. Snad nejsme zas takové trubky, učitelka si na nás vyřve plíce. Sbirka Street Básni Brad : Bílé, bílé, všechno je bílé, Všude leži snih, Nadšená děti, veselé babičky, I já jsem v nebi. Stromy jsou krásnějši Lidé jsou štastnějši, Život je prostě přijemný. Mikuláš přijede,

Více

ŘÍJEN. strana: 1 E_O-N

ŘÍJEN. strana: 1 E_O-N strana: 1 E_O-N V pátek 26.9. se šestka zúčastnila akce pořádané společností EON. Anička nám popsala, jak celá akce probíhala. V pátek jsme měli akci EON-trak. Chvíli jsme se učili a pak šli do EON-trucku.

Více

Martina Bábíčková, Ph.D. 04.05.2014

Martina Bábíčková, Ph.D. 04.05.2014 Jméno Martina Bábíčková, Ph.D. Datum 04.05.2014 Ročník 7. Vzdělávací oblast Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor Informatika Tematický okruh Textový editor Téma klíčová slova Novinová strana

Více

1. číslo čtvrtletníku

1. číslo čtvrtletníku 1. číslo čtvrtletníku ŠKOLNÍ ROK 2014 / 2015 SLOVO NA ÚVOD VZPOMÍNÁME NA PRÁZDNINY Nejoblíbenější věc z celého školního roku skončila. Myslíme tím prázdniny. A my jsme se opět vrátili do svých školních

Více

Křížovka. Hádánky. cena 5 Kč

Křížovka. Hádánky. cena 5 Kč Křížovka 1 2 3 4 5 6 7 1. ročník, 4. číslo 1 zvíře, které umí stát ve vodě jedné noze 2 budova, ve které učíme 3 je to na nebi, svítí to a hřeje 4 zvíře, které dělá iá, iá 5 jak řekne psaní jinak 6 ledový

Více

Deník,,správnýho psa

Deník,,správnýho psa Deník,,správnýho psa Ne, ne, ne a ještě jednou ne! Neolíznu tě! A nekoukej tak na mě! Opakoval jsem, ale marně. Aneta se na mě pořád koukala svýma smutnýma očima a musím říct, že tohle jí jde fakt dobře.

Více

Kněz se usměje a objímá brigádníka kolem ramen. Pojedete domů už na Velikonoce. Sám vás tam zavezu a předám rodině. K těm šatům přidáme ještě dárky

Kněz se usměje a objímá brigádníka kolem ramen. Pojedete domů už na Velikonoce. Sám vás tam zavezu a předám rodině. K těm šatům přidáme ještě dárky Škaredá středa Středa svatého týdne, říká se jí také škaredá středa. Proč? Máme před očima Jidáše, jednoho z dvanácti apoštolů, jak se domlouvá s farizeji. Na čem? Farizejové se rozhodli Ježíše zahubit.

Více

Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná.

Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná. Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná. Asi jsem si to jen zopakoval a připomněl, co to vlastně přesně

Více

ČTVERO ROČNÍCH DOB 5.A

ČTVERO ROČNÍCH DOB 5.A ČTVERO ROČNÍCH DOB 5.A ZŠ Komenského nám. 35, Dobříš Dobříš 2012 JARO Když začíná jaro Když roztává sníh a slunce začíná hřát, prach už sedává na saních a sněhulák začíná tát. 3 Začínají kvést sněženky,

Více

KTERÉ VYBRALI REDAKTOŘI POŠKOLÁČKA. VŠICHNI VÍTĚZI JIŽ BYLI NÁLEŽITĚ ODMĚNĚNI.

KTERÉ VYBRALI REDAKTOŘI POŠKOLÁČKA. VŠICHNI VÍTĚZI JIŽ BYLI NÁLEŽITĚ ODMĚNĚNI. VÝTVARNÁ SOUTĚŽ UKÁZKA VÍTĚZNÝCH PRACÍ ZA MĚSÍCE: ŘÍJEN, LISTOPAD a PROSINEC, KTERÉ VYBRALI REDAKTOŘI POŠKOLÁČKA. VŠICHNI VÍTĚZI JIŽ BYLI NÁLEŽITĚ ODMĚNĚNI. -2- Gratulují Vaši redaktoři časopisu Poškoláček

Více

Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam

Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam FAJN TROCHU OČISTNÉ ANO Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam se chtěl zamyslet nad možnými důsledky. Ve světle její reakce považoval za nutné to probrat detailněji. Nekaz to kouzlo, požádala

Více

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

VŠERUBÁČEK. Školní časopis č. 32 pro žáky, rodiče a přátele školy. Leden květen 2016

VŠERUBÁČEK. Školní časopis č. 32 pro žáky, rodiče a přátele školy. Leden květen 2016 VŠERUBÁČEK Školní časopis č. 32 pro žáky, rodiče a přátele školy. Leden květen 2016 Ahoj moji kamarádi, letos naposledy se k Vám hlásím Máme tady jarní besídku, kde se s námi loučí naši páťáci. Byl to

Více

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny?

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Nikdo si mě za celý týden ani nevšiml. Jsem jen další nová studentka na nové škole. Přestoupila jsem z té minulé z toho důvodu, že se

Více

Daniela Kováøová MINUTOVÉ POVÍDKY

Daniela Kováøová MINUTOVÉ POVÍDKY Daniela Kováøová MINUTOVÉ POVÍDKY Nová vlna 2013 Copyright Daniela Kováøová, 2007, 2013 Photo Pavel Janouškovec, 2003-2013 Copyright Nová vlna, Praha, 2007, 2013 ISBN 978-80-85845-14-3 Tyto povídky jsou

Více

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška Zůstatek ze šk.roku 2004/2005 0,- Příjmy: příspěvky žáků 4 440,- Sponzoři 2 800,- Zisky z akcí 1 388,- Obecní úřad + příspěvky na karneval 1 856,- 10 484,- výdaje: příspěvek na výlet (66 žáků) 1 650,-

Více

Kapitola 1. Pro Rosie Jo, na tu tvojí oslavu ve středu přídu. Alex

Kapitola 1. Pro Rosie Jo, na tu tvojí oslavu ve středu přídu. Alex Kapitola 1 Pro e Zvu tě na oslavu sedmých narozenin. Je to v úterý 8. dubna u nás v domně a budem tam mít kouzelníka. Můžeš přijít ve 2 hodiny. Skončí to v 5 hodin. Doufám, že přídeš. Tvoje nejlepčí kamarádka

Více

Kulturní přehled KINO

Kulturní přehled KINO ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE Na tvorbě se podílejí praktikanti, dobrovolníci a další pracovníci našeho íčka. Pokaždé zde naleznete koutek tvoření nebo nápadů, něco o akcích v našem městě, pozvánky na kulturu

Více

Mým nejoblíbenějším fotbalovým týmem je Real Madrid. Mezi oblíbené hráče patří Ronaldo, Őzil, Ramos a Zidan.

Mým nejoblíbenějším fotbalovým týmem je Real Madrid. Mezi oblíbené hráče patří Ronaldo, Őzil, Ramos a Zidan. Kdo jsme? Jmenuji se Jaromír Andrýsek. Mám rád fotbal. Ve škole jsou nejlepší hodiny tělocvik, matematika, anglický a český jazyk. Volný čas využívám tak, že si jdu na hřiště zakopat s kamarády. Jsem hodně

Více

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ 1 Copyright Radomír Hanzelka, 2013 www.radomirhanzelka.cz Všechna práva vyhrazena Vytiskla a vydala: Nová Forma s.r.o. www.novaforma.cz Vydání první ISBN 2

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

ZŠ Sadová. ZvláŠtní vydání 9.a

ZŠ Sadová. ZvláŠtní vydání 9.a ZŠ Sadová ZvláŠtní vydání 9.a Kam po základní škole 1.Daniel Bečaj -Průmyslová škola Čáslav 2.Martin Bruner -SOU a SOUŠ informatiky a spojů Kolín 3.Monika Duchečková Obchodní akademie Čáslav 4.Lukáš Fořt-SOUŠ

Více

Časopis žáků Základní školy v Dolních Vilémovicích Školní rok 2013 / 2014-1. Pololetí

Časopis žáků Základní školy v Dolních Vilémovicích Školní rok 2013 / 2014-1. Pololetí Časopis žáků Základní školy v Dolních Vilémovicích Školní rok 2013 / 2014-1. Pololetí První školní den Naši prvňáčci Návštěva z pekel Vánoce Slovo úvodem: Prázdniny uběhly jako voda. Děti ze Základní školy

Více

Poděkování. Děkujeme žákyním a žákům 7. A, 9. A a 9. B za pomoc při prodeji výrobků a pochutin a ostatním žákům za

Poděkování. Děkujeme žákyním a žákům 7. A, 9. A a 9. B za pomoc při prodeji výrobků a pochutin a ostatním žákům za Poděkování Rozsvěcení vánočního stromu Děkujeme žákyním a žákům 7. A, 9. A a 9. B za pomoc při prodeji výrobků a pochutin a ostatním žákům za skvělé vystoupení pod rozsvíceným stromem na Palackého náměstí.

Více

Věnováno Toto vydání bychom v první řadě rádi

Věnováno Toto vydání bychom v první řadě rádi ČASOPIS Třídy 7.A 2005 2007 ZŠ Lerchova Sušice Věnováno Toto vydání bychom v první řadě rádi věnovali naší třídní paní učitelce Mgr. H. Sloupové žáci 7.A Motto: Musíme být velmi stateční, abychom se odvážili

Více

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza MŮJ STRACH Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje.

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. Můj strach Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

TEXTY VOJTĚCH MALACH 2003

TEXTY VOJTĚCH MALACH 2003 TEXTY VOJTĚCH MALACH 2003 TMA SE SNÁŠÍ NA MĚSTO TAK TĚ PROSÍM BUĎ SE MNOU UPÍR KROUŽÍ KOLEM NÁS SCHOVEJ HLAVU POD POLŠTÁŘ ZKOUŠÍM TO DÁL R. ZKOUŠÍM TO DÁL DOTKOUT SE OBLAKŮ ZKOUŠÍM TO DÁL DOTKNOUT SE HVĚZD

Více

Doplňovací volby do Senátu 27. a 28. dubna. senátní volební obvod. Přerovsko. Elena Grambličková. s citem a porozuměním

Doplňovací volby do Senátu 27. a 28. dubna. senátní volební obvod. Přerovsko. Elena Grambličková. s citem a porozuměním Doplňovací volby do Senátu 27. a 28. dubna senátní volební obvod 63 Přerovsko Elena Grambličková s citem a porozuměním SLOVO PŘEDSEDY Vážení spoluobčané, jsem si vědom, že jste možná ještě z loňského roku

Více

Český den proti rakovině. Děkujeme žákyním a žákům z 9. A, kteří se 16. května zúčastnili

Český den proti rakovině. Děkujeme žákyním a žákům z 9. A, kteří se 16. května zúčastnili Český den proti rakovině Děkujeme žákyním a žákům z 9. A, kteří se 16. května zúčastnili 15. květinového dne a svým aktivním přístupem prodejem kytiček se jim podařilo podpořit akci Český den proti rakovině

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

1.č. Slova redakce. Křížovky. Anketa. Halloween. Balet, dvojčata. Stuhy. Omalovánky

1.č. Slova redakce. Křížovky. Anketa. Halloween. Balet, dvojčata. Stuhy. Omalovánky 1.č Slova redakce Křížovky Anketa Halloween Balet, dvojčata Stuhy Omalovánky Slova redakce Ahoj děti, s novým školním rokem přichází i další číslo časopisu ZÁŠKOLÁK. Letos je nás hodně nových a nezkušených

Více

Hurá do školy. Beseda s Policií ČR. Školní akademie. Jedeme na výlet. Bezpečně nejen do školy. Výtvarka trochu jinak. Dušíkoviny

Hurá do školy. Beseda s Policií ČR. Školní akademie. Jedeme na výlet. Bezpečně nejen do školy. Výtvarka trochu jinak. Dušíkoviny Bezpečně nejen do školy Hurá do školy Beseda s Policií ČR Jedeme na výlet Školní akademie Výtvarka trochu jinak Dušíkoviny Jaké byly? O tom nám napsali naši žáci. Tak se podívejte. Prázdniny v kempu u

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

Časopis žáků ZŠ Batelov Číslo 2, květen 2014

Časopis žáků ZŠ Batelov Číslo 2, květen 2014 Časopis žáků ZŠ Batelov Číslo 2, květen 2014 Milí čtenáři, vítáme vás u 2. vydání školního časopisu Soví rozhledy. Doufáme, že vás zaujme a že společně s námi budete sledovat, co se děje u nás ve škole,

Více

Byla to láska. Kytička milostné poezie. Obsah: Když jsem byla hodně malá. Pomalu vrůstám do tebe. Kdybych to dovedl. Byla to láska.

Byla to láska. Kytička milostné poezie. Obsah: Když jsem byla hodně malá. Pomalu vrůstám do tebe. Kdybych to dovedl. Byla to láska. Byla to láska Kytička milostné poezie Obsah: Když jsem byla hodně malá Pomalu vrůstám do tebe Kdybych to dovedl Byla to láska Magdaléna Štěpán Křivánek GRANO SALIS NETWORK 2004 www.granosalis.cz Když jsem

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37 Obsah: Slovo ředitele školy, škola v přírodě, dopravní hřiště, dětská tvorba, vyhodnocení sběru. Červen 2011 TOCHOVICE

Více

Když jsem mámě říkala, že by měla jít za svým snem a otevřít si vlastní pekařství, vůbec jsem si neuvědomila, že se kvůli tomu budu muset stěhovat,

Když jsem mámě říkala, že by měla jít za svým snem a otevřít si vlastní pekařství, vůbec jsem si neuvědomila, že se kvůli tomu budu muset stěhovat, Když jsem mámě říkala, že by měla jít za svým snem a otevřít si vlastní pekařství, vůbec jsem si neuvědomila, že se kvůli tomu budu muset stěhovat, opustit všechny své kamarády a začít chodit do nové školy.

Více

Jakub. Ondra. Milí čtenáři,

Jakub. Ondra. Milí čtenáři, Milí čtenáři, blíží se konec června a s nimi i Vaše vytoužené a očekávané letní prázdniny. Ještě před tím než se vydáte vstříc dobrodružstvím, přečtěte si poslední číslo Sovího zpravodajství ročník 2015/2016

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

Halloween Halloween určitě každý z vás zná. Jedná se o svátek, který se slaví 31. října především v anglicky mluvících zemích.

Halloween Halloween určitě každý z vás zná. Jedná se o svátek, který se slaví 31. října především v anglicky mluvících zemích. Halloween Halloween určitě každý z vás zná. Jedná se o svátek, který se slaví 31. října především v anglicky mluvících zemích. Pro ty z vás, co si chtějí trochu poupravit pokojíčky ve stylu Halloweenu

Více

JAOS. povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let)

JAOS. povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let) JAOS povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let) Kapitola I. Jak to začalo a jak to u nás vypadá? Proč zrovna já? Koukej, ať už jsi zpátky v regenerační komoře! řekl nějaký hlas, když

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42 Obsah: Slovo ředitele školy. Tochováček má narozeniny. Co se do prosincového čísla nevešlo, co se stalo za 5 měsíců

Více

Bruslení Dneska nás pan vychovatel nechal spát do 9:00. Potom jsme měli snídani a pak jsme měli generální úklid, pan vychovatel nám k tomu půjčil

Bruslení Dneska nás pan vychovatel nechal spát do 9:00. Potom jsme měli snídani a pak jsme měli generální úklid, pan vychovatel nám k tomu půjčil Bruslení Dneska nás pan vychovatel nechal spát do 9:00. Potom jsme měli snídani a pak jsme měli generální úklid, pan vychovatel nám k tomu půjčil rádio. Filip pustil rádio a já myl skříň a taky jsem dal

Více

VŠEZNÁLKOVY NOVINYČ. 5

VŠEZNÁLKOVY NOVINYČ. 5 VŠEZNÁLKOVY NOVINYČ. 5 Třídy 5.B Milé děti, Přišlo k vám další číslo Všeználkových novin. Máme však pro vás jednu záhadu. V časopise najdete text, ve kterém se ukryla zvířata. Kromě schovaných zvířat,

Více

Úvodník. Almanach 2012

Úvodník. Almanach 2012 2003/2012 Almanach 2012 Úvodník Všechno dobré musí jednou skončit, abychom se posunuli dál. A my víme, že dobré se zlepší na lepší! Základní škola by nás měla připravit na život, vychovat nás, vštípit

Více

Školní noviny. 6. a 7. číslo Duben a Květen 2015 Vydalo Žákovské shromáždění 1. stupně ZŠ Kladno, Norská

Školní noviny. 6. a 7. číslo Duben a Květen 2015 Vydalo Žákovské shromáždění 1. stupně ZŠ Kladno, Norská Školní noviny 6. a 7. číslo Duben a Květen 2015 Vydalo Žákovské shromáždění 1. stupně ZŠ Kladno, Norská Redakční rada, reportéři a technická podpora: Zaměstnanci školy: Paní učitelka Ludmila Fraňková Paní

Více

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče r. 2015 - Zdravotnický personál dělá vše pro to, aby pacient opět dostal chuť do života podle stávajících možností. - Dodržování doby návštěv. Ve 14 hod.

Více

Přišel nový měsíc a s ním nové číslo!!!

Přišel nový měsíc a s ním nové číslo!!! duben 2012 XI. ročník 10, Kč www.zshavl.cz Přišel nový měsíc a s ním nové číslo!!! Co se děje v devítkách? Habrová seč Něco pro budoucí šesťáky! Košíková Rozhovory B.M. 9.B ÚVODNÍK Ahoj, zdravím všechny

Více

Bodláky ve vlasech. Emi Ami D

Bodláky ve vlasech. Emi Ami D Bodláky ve vlasech Emi Ami D 1. Do vlasů bláznivej kluk mi bodláky dával, Emi C F D za tuhle kytku pak všechno chtěl mít, D Ami H7 svatební menuet mi na stýblo hrával, C D D7(-) že prej se musíme vzít.

Více

ZŠ HRADECKÁ TELČ 2015/2016 II./2016

ZŠ HRADECKÁ TELČ 2015/2016 II./2016 ZŠ HRADECKÁ TELČ 2015/2016 II./2016 1 Obsah: Den Matek Ořechov výročí Cesta dvojkoruny Den Země Soutěž o nejroztomilejší zvířátko Autopohádky divadelní představení Anketa s žáky devátých tříd Rozhovor

Více

č. 9 říjen 2015 Školní AKTOVKA OBSAH

č. 9 říjen 2015 Školní AKTOVKA OBSAH Školní OBSAH Úvod... 3 Poděkování naší škole... 4 Žákovská rada (ŽR)... 5 Okénko žákovské rady (ŽR)... 6 Akce ŽR pro měsíc říjen prosinec... 7 Moje prázdniny... 8 Opékání párků... 9 Jak si PŠ 1.A opekla

Více

Julinka a její zvířátka Školní mazlíčci

Julinka a její zvířátka Školní mazlíčci Julinka a její zvířátka Školní mazlíčci Vyšlo také v tištěné verzi Objednat můžete na www.fragment.cz www.albatrosmedia.cz Rebecca Johnson Julinka a její zvířátka Školní mazlíčci e-kniha Copyright Fragment,

Více

Bajtík. Číslo 1/ šk.r. 2009/10

Bajtík. Číslo 1/ šk.r. 2009/10 Bajtík Číslo 1/ šk.r. 2009/10 Ani jsme se nenadáli a už máme čtvrtinu školního roku skoro za sebou. Blíží se nám zima, Mikuláš a dokonce i Vánoce, ale jsou před námi ne všemi oblíbené čtvrtletní písemné

Více

Ahoj z prázdnin. Letos jsem byl na dovolené s bratrancem a s rodiči v Turecku, kam jsme letěli letadlem z Prahy. Hotel byl velký a měl

Ahoj z prázdnin. Letos jsem byl na dovolené s bratrancem a s rodiči v Turecku, kam jsme letěli letadlem z Prahy. Hotel byl velký a měl Ahoj z prázdnin Jeden z mých nejlepších zážitků z letošních prázdnin byl týdenní pobyt s rodiči a sestrami v Chorvatsku na poloostrově Istria. Tento pobyt u moře byl předem plánovaný a do historického

Více

Vzkazovník středa 5. července

Vzkazovník středa 5. července Vzkazovník středa 5. července Od: Viktora Varmuži Pro: Maminka a tatínek Od: Zuzany Varkočkové Pro: Rodina Varkočkových Ahoj mami, tati a Báro. Včera jsme hráli běhací hry a šli jsme na Klíč (hora). Už

Více

Mám tě rád Vítku, jsi můj nej kámoš - tvůj kamarád Dominik

Mám tě rád Vítku, jsi můj nej kámoš - tvůj kamarád Dominik Ahoj všichni, (Zdravíčko), a je to tady. Na následujících řádcích naleznete Vaše Valentýnské vzkazy. Pokud patříte mezi ty šťastné, obdarované blahopřejeme. A pokud k vám žádná Valentýnka nedoletěla, nesmutněte.

Více

Dokonale jsem si všechno připravil, včetně příchodu do třídy. Musel jsem zvolit správný krok. Sebejistý a cílevědomý. Když jsem si o víkendu

Dokonale jsem si všechno připravil, včetně příchodu do třídy. Musel jsem zvolit správný krok. Sebejistý a cílevědomý. Když jsem si o víkendu 3 Dokonale jsem si všechno připravil, včetně příchodu do třídy. Musel jsem zvolit správný krok. Sebejistý a cílevědomý. Když jsem si o víkendu nacvičoval větu: Mám rakovinu mozku, došel jsem k názoru,

Více

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová Září-říjen 2014 Ahoj všichni,tady je vrabčák Lojza.Je A taky další nový rok,kterým vás budu provádět. Nový školní rok 2014/2015 Školu už všichni dobře známe a známe se i mezi sebou navzájem. Zase nám začnou

Více

na jeho límci. Mnohokrát jsem vynesla

na jeho límci. Mnohokrát jsem vynesla Jednoho dne na jeho límci. tento malý hmyz ven, měl učitel narozeniny. Ti lidé se zase předem domluvili: Co kdybychom vyhlásili soutěž o nejlepší oblečení jako dárek na učitelovy narozeniny? Musely ho

Více

Vážení čtenáři - učitelé, studenti a všichni ostatní (už máme ohlasy i z Velké Británie)!!

Vážení čtenáři - učitelé, studenti a všichni ostatní (už máme ohlasy i z Velké Británie)!! ÚNOR 2012 Vážení čtenáři - učitelé, studenti a všichni ostatní (už máme ohlasy i z Velké Británie)!! Končí únor - měsíc mrazů a plískanic a my už se těšíme na příchod prvního jarního měsíce - března. Během

Více

MÁM HLAD, MÁM CHUŤ. CUKROVKA A JÍDLO

MÁM HLAD, MÁM CHUŤ. CUKROVKA A JÍDLO MÁM HLAD, MÁM CHUŤ. CUKROVKA A JÍDLO K Výtvarné soutěži s Novo Nordiskem Postřehy dětí z různých věkových kategorií na téma jídlo v rámci letního tábora Štědronín 2015 Dívka, 10 let Mám hlad, mám chuť

Více

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Leden 2012 Motto: Učíme se pro život Obsah : Beseda s policií.........1 Sportovní dopoledne..........2 INFO ze ZŠ a MŠ v nemocnici..3-4

Více

Projektové noviny. II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč. Den otevřených dveří

Projektové noviny. II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč. Den otevřených dveří Projektové noviny II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč Den otevřených dveří 30.11.2005 Základní škola Masarykova 412, Kolín 3 ÚVOD 30.listopadu 2005 se konal Den otevřených dveří. Mohli se přijít podívat

Více

V podstatných věcech jednotu, ve sporných svobodu, a ve všech lásku. (Sv. Augustin)

V podstatných věcech jednotu, ve sporných svobodu, a ve všech lásku. (Sv. Augustin) V podstatných věcech jednotu, ve sporných svobodu, a ve všech lásku. (Sv. Augustin) Malé krůčky k bezpečné cestě do školy Již čtvrtým rokem působí na naší škole rodičovská dopravní skupinka, která se snaží

Více

prosinec 2012 ročník XI číslo 4

prosinec 2012 ročník XI číslo 4 prosinec 2012 ročník XI číslo 4 Trochu obav a pytel legrace a dobrot Letošní mikulášskou nadílku zajistili žáci z 6.A (čert klečící Erik Skalník, stojící zleva čert Terka Kampová, anděl Kristýna Hřídelová,

Více

Dostává se vám do rukou 2. číslo časopisu Scoolák tentokrát zimní vydání.

Dostává se vám do rukou 2. číslo časopisu Scoolák tentokrát zimní vydání. Dostává se vám do rukou 2. číslo časopisu Scoolák tentokrát zimní vydání. Redakce časopisu se zaměřila na témata, která je zaujala a kromě zábavy najdete v čísle i stránku s poučením (drogy, sex, alkohol)

Více

BLázny pro tebe. Zpěvník

BLázny pro tebe. Zpěvník BLázny pro tebe Zpěvník OBSH Ty jsi ten cíl Mluv ke mně Učíš mě dýchat Nebe je tam Králem mého srdce Perla Tvoje vítězství znám Žít v tvých věcech Nikdo a nic ědicové Ty vidíš dál Nadechnout se smím 1

Více

Poděkování. Tady je mé tajemství, úplně prostinké: správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné. Antoine de Saint-Exupéry

Poděkování. Tady je mé tajemství, úplně prostinké: správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné. Antoine de Saint-Exupéry Poděkování Věnováno hlavně dětem, rodičům, ale i prarodičům, učitelům a všem, kteří žijí nebo chtějí žít v duchu pozitivního přístupu k životu. Všem, kteří chtějí v tomto duchu děti vychovávat a sami žít.

Více

DIALOGY MALÝ OKRUH POZORNOSTI. Filmová a televizní fakulta amu a Česká televize uvádí. absolventský film Katedry hrané režie

DIALOGY MALÝ OKRUH POZORNOSTI. Filmová a televizní fakulta amu a Česká televize uvádí. absolventský film Katedry hrané režie DIALOGY MALÝ OKRUH POZORNOSTI Filmová a televizní fakulta amu a Česká televize uvádí absolventský film Katedry hrané režie P: Jedna z prvních věcí, které se herec musí naučit, je koncentrace. Existuje

Více

MARTIN SICHINGER SMRT KRÁLE ŠUMAVY DO NITRA HOR PO DÁVNÝCH STEZKÁCH KE STARÝM PŘÍBĚHŮM 65. POLE

MARTIN SICHINGER SMRT KRÁLE ŠUMAVY DO NITRA HOR PO DÁVNÝCH STEZKÁCH KE STARÝM PŘÍBĚHŮM 65. POLE MARTIN SICHINGER SMRT KRÁLE ŠUMAVY DO NITRA HOR PO DÁVNÝCH STEZKÁCH KE STARÝM PŘÍBĚHŮM 65. POLE 1 2 www.65pole.cz SMRT KRÁLE ŠUMAVY EDICE TAH SVAZEK 1 MARTIN SICHINGER SMRT KRÁLE ŠUMAVY DO NITRA HOR

Více

Výlet turistického kroužku v sobotu 5. 12. 2015 - procházka městem, turnaj v bowlingu

Výlet turistického kroužku v sobotu 5. 12. 2015 - procházka městem, turnaj v bowlingu Výlet turistického kroužku v sobotu 5. 12. 2015 - procházka městem, turnaj v bowlingu V sobotu ráno jsme vyrazili od školy na procházku městem. Na chvíli jsme se zastavili v obchodním centru. Prohlídli

Více

Sedlčanské psaní na klávesnici PC

Sedlčanské psaní na klávesnici PC Vážení přátelé, začal nový školní rok a s ním přichází další ročník školního časopisu Isšáček. V tomto úvodním čísle se setkáte s informacemi, které je třeba sdělit na začátku. Představíme vám nové učitele,

Více

JAK ROSTOU. aneb Každý obrázek vypráví svůj příběh, každý příběh tvoří vlastní obraz. Velikost materiálu po složení x 210 mm

JAK ROSTOU. aneb Každý obrázek vypráví svůj příběh, každý příběh tvoří vlastní obraz. Velikost materiálu po složení x 210 mm JAK ROSTOU aneb Každý obrázek vypráví svůj příběh, každý příběh tvoří vlastní obraz Velikost materiálu po složení - 210 x 210 mm JAK ROSTOU PRÍBEHY OD DETÍ O DETECH A PRO DETI, KTERÉ MAJÍ PROBLÉMY S RUSTEM,

Více

BRUSLENÍ NA MILEVSKÉM STADIONU

BRUSLENÍ NA MILEVSKÉM STADIONU MAŠKARNÍ REJ Jihočeský folklórní soubor Kovářovan ve spolupráci základní školy Kovářov s dětským folklórním souborem Kovářovánek již tradičně uspořádal MAŠKARNÍ REJ. S tombolou letošního jedenáctého reje

Více

Úvodní slovo. Vaše Gába

Úvodní slovo. Vaše Gába KLUBÍČEK LEDEN 2014 Úvodní slovo Leden za kamna vlezem, jak se lidově říká a jelikož kamna již doma dávno nemáme,protože naše byty zdobí již moderní ústřední radiátory, tak se ohřejeme aspoň u nich a když

Více

neděli 8. prosince Děkujeme a budeme se těšit na setkání s vámi na dalších vtaženi!.

neděli 8. prosince Děkujeme a budeme se těšit na setkání s vámi na dalších vtaženi!. Vtaženi! V neděli 8. prosince jsme se pilně připravovali na večer na hodinu modlitby, chvály, uctívání Musím říct, že jsem z toho měla opravdu nádherný pocit. Zažila jsem silnou Boží přítomnost a věřím,

Více

Kapitola první. si, že ho při tom nikdo nevidí. Nebo jak se naše ššššš! se s námi kvůli něčemu pohádá, schovává za rozvěšeným.

Kapitola první. si, že ho při tom nikdo nevidí. Nebo jak se naše ššššš! se s námi kvůli něčemu pohádá, schovává za rozvěšeným. Kapitola první Už jste si někdy všimli, jak si všímáte věcí ko - lem sebe? Někdy si všímám toho, jak si všímám, tak moc, že mě to všímání si všímání dočista pohltí. Ráda si všímám všeho možného. Třeba

Více

Libor se nikde nezdržuje. Zakrátko klepe chvějící se rukou na dveře tátova pokoje. Zevnitř se ozve důrazný tatínkův hlas: Mám teď nápad!

Libor se nikde nezdržuje. Zakrátko klepe chvějící se rukou na dveře tátova pokoje. Zevnitř se ozve důrazný tatínkův hlas: Mám teď nápad! Chór modlitby Libor se vrací ze školy domů kvůli fotografickému kroužku později než obvykle. A k tomu ještě pomaleji než včera, kdy měl v žákovské knížce poznámku. Dnes ho tíží třídní důtka. Rodiče se

Více

VYHODNOCENÍ ANKETY O ŽIVOTĚ NA DM JITŘENKA

VYHODNOCENÍ ANKETY O ŽIVOTĚ NA DM JITŘENKA VYHODNOCENÍ ANKETY O ŽIVOTĚ NA DM JITŘENKA školní rok 2015 2016 (32 dotázaných žáků) V Poděbradech dne 14. 06. 2016 Anketu zadala, vyhodnotila, zpracovala a komentáři obohatila Bc. Klára Schulzová Co se

Více

18. dubna 1. května 2011

18. dubna 1. května 2011 školní rok 2010/2011 16. číslo 18. dubna 1. května 2011 Aktuální vydání pro vás připravili: Lucie Ješátková, Matěj Boháček, Vladislav Sibal a David Žák ÚVODNÍK Vítáme vás u dalšího čísla Deváťáckých novin,

Více

Duhová zahrada. Jaká stanoviště jste u nás mohli absolvovat? 1. pavučina a její obyvatelé. 2. člověče, nezlob se. 3. nošení vody u jezírka

Duhová zahrada. Jaká stanoviště jste u nás mohli absolvovat? 1. pavučina a její obyvatelé. 2. člověče, nezlob se. 3. nošení vody u jezírka Duhová zahrada 30. května jsme se všichni sešli na naší zahradě, abychom si společně zadováděli, něco nového se naučili, něco zajímavého vytvořili a nakonec si odnesli ve svých srdíčkách zprávu, že je

Více

REDAKČNÍ RADA. Kristýna Štíbrová (6.A) Aleš Tománek (Anglie) Monika Veselá (6.B) -2-

REDAKČNÍ RADA. Kristýna Štíbrová (6.A) Aleš Tománek (Anglie) Monika Veselá (6.B) -2- REDAKČNÍ RADA Lucie Fiedlerová (9.B) str. 10 Marek First (9.A) str. 4 (obr.) Barbora Kopečková (5.A) str. 10 Vojtěch Košťál (2.A) str. 4 Sandra Levová (8.A) str. 6 Lenka Malichová (7.B) str. 7 Lucie Oličová

Více

Butovický BALVAN Únor 2016

Butovický BALVAN Únor 2016 Butovický BALVAN Únor 2016 OBSAH Úvodník 2 Hot News 2 Fit Poradna 3 Fotorecept 3 Rozhovory 4 Lyžák 5 Tvorba našich žáků 6 Don t we love English? 7 Čtení ve školce 7 Random Videos 8 Zprávy z ŽP 8 Dobrý

Více

Autorky : Luss Merhautová & Baruš Vosk

Autorky : Luss Merhautová & Baruš Vosk červen 2012 Závěrem školního roku probírali žáci devátých ročníků v hodinách slohu publicistické útvary a dostali za úkol napsat konkrétní typ článku a ze všech pak sestavit jedno mimořádné číslo školního

Více

Fantastický Svět Pana Kaňky

Fantastický Svět Pana Kaňky Fantastický Svět Pana Kaňky Adam Nehůdka je chlapec, jenž velmi rád četl knížky. Doma a ve škole se mu nikdy nic nedařilo, a tak byl poslán do Akademie pana Kaňky. Chodili tam chlapci, jejichž jména začínala

Více

PĚTKA. čtvrtletník žáků 5. základní školy č. 1/2016. Novinky ze školy Velikonoční nápady Soutěž o ceny: Kdo je to?

PĚTKA. čtvrtletník žáků 5. základní školy č. 1/2016. Novinky ze školy Velikonoční nápady Soutěž o ceny: Kdo je to? PĚTKA čtvrtletník žáků 5. základní školy č. 1/2016 Novinky ze školy Velikonoční nápady Soutěž o ceny: Kdo je to? Redakční rada: Anděla, Lucka, Jitka, Tereza, Adéla, Vojta, Nikola, Nella, p. uč Žilková

Více

Tohle byla jedna z mnoha etap jejího života, která měla brzy skončit. Alespoň tak jsem to vnímala a bála se toho, že to skončí příliš brzy.

Tohle byla jedna z mnoha etap jejího života, která měla brzy skončit. Alespoň tak jsem to vnímala a bála se toho, že to skončí příliš brzy. Tohle byla jedna z mnoha etap jejího života, která měla brzy skončit. Alespoň tak jsem to vnímala a bála se toho, že to skončí příliš brzy. Nedokázala jsem si představit život bez ní a to i přesto, že

Více

OSTRUZINY.cz. Žebříček TOP 10 básní z PSANCI.cz ZÁŘÍ 2007

OSTRUZINY.cz. Žebříček TOP 10 básní z PSANCI.cz ZÁŘÍ 2007 OSTRUZINY.cz Žebříček TOP 10 básní z PSANCI.cz ZÁŘÍ 2007 1. Dole...nahoře (od LUKiO) 2. Tajemství (od Zorik von Masimo) 3. Linnéa (od otazník) 4. Dopravní modlitbička (od Lizzzie) 5. Definice lásky (od

Více

Plavání v Prachaticích RECITAČNÍ SOUTĚŽ

Plavání v Prachaticích RECITAČNÍ SOUTĚŽ Plavání v Prachaticích Každou středu jsme jezdili do Prachatic na plavání. Nejdřív jsme se 2 hodiny učili ve škole a pak přijeli rodiče nějakých dětí, pak jsme jeli. Měli jsme moc hodnou plavčici. Šlo

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

Děti ze ZŠ Dr. Fr. L. Riegra pomáhají lidem

Děti ze ZŠ Dr. Fr. L. Riegra pomáhají lidem 11. ročník, 5. číslo, 20. ledna 2007, školní rok 2006/07 Školní časopis Řecká 564 na houpačce vydává redakční tým VěŠáK ve spolupráci s Občanským sdružením rodičů a přátel ZŠ Dr. F. L. Riegra Semily ONA

Více