Léčebně relaxační pobyty. Léčba a prevence

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Léčebně relaxační pobyty. Léčba a prevence"

Transkript

1 Léčebně relaxační pobyty Léčba a prevence 2012

2 Vítejte v jedněch z nejstarších lázní na Moravě, v Teplicích nad Bečvou. Už od pradávna tryskala léčivá voda z hlubin země, aby pomohla léčit zdravotní neduhy a zmírnit bolesti. Sílu této minerální vody, která je nasycena oxidem uhličitým, využíváme v našich lázních i dnes. Ponoříte-li se do uhličité koupele, bude Vás příjemně šimrat spousta drobounkých bublinek deroucích se na hladinu. Většina z nich se však dostane kůží do Vašeho těla a bude působit na rozšíření cév a pozitivně ovlivňovat krevní oběh, relaxaci svalů a celého organismu. Nejen uhličitá koupel, ale i další léčebné či relaxační procedury dodají Vašemu tělu regeneraci. Přejeme příjemné chvíle na pobytu v lázních Teplice nad Bečvou!

3 Objevila jsem místo, kde ráda relaxuji. Lázně Teplice nad Bečvou. Často se tam vracím, abych si odpočinula a nabrala energii, tolik potřebnou pro moje povolání. Zlata Adamovská

4 Zdravé srdce Léčebný pobyt je zaměřen na léčbu srdečně-cévních onemocnění a onemocnění pohybového aparátu. Program zahrnuje lékařská vyšetření a lékařem individuálně sestavený léčebný plán se třemi léčebnými procedurami denně. Léčebný pobyt je primárně určen pro osoby: 1. trpící onemocněním kardiovaskulárního aparátu jako je např. ischemická choroba srdeční (stavy po infarktu srdečního svalu, hypertenze, ischemická choroba dolních končetin) 2. zdravé s rizikovými faktory jako je například hypertenze bez orgánových změn, metabolický syndrom, hyperlipidemie či nadváha. LÉČEBNÝ POBYT ZAHRNUJE: ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu léčebný program: 1x velká vstupní lékařská prohlídka 3 léčebné procedury denně, které určí lékař podle aktuálního zdravotního stavu (procedury připadající na neděli jsou poskytovány klientům v průběhu pobytu) Doporučená délka pobytu dní. Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Nástupní dny denně kromě soboty. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu.

5 Manager Individual Exkluzivní program pro osoby žijící hektickým způsobem života. Jeho primárním cílem je identifikovat rizika vzniku srdeční nebo mozkové příhody. Pobyt obsahuje speciální lékařská vyšetření pod dohledem špičkových kardiologů i celou řadu příjemných léčebných a relaxačních procedur. LÉČEBNÝ POBYT ZAHRNUJE: ubytování v sanatoriu Moravan*** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr ze 3 menu), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu léčebný program: 1x velká vstupní lékařská prohlídka 1x konzultace s odborným lékařem o osobních rizikových faktorech 1x konzultace s nutričním terapeutem vyhodnocení celkové anamnézy funkční vyšetření zátěžovým testem echokardiografie biochemické vyšetření krve a moči vyšetření hladiny homocysteinu 4x uhličitá celková koupel + zábal 2x klasická masáž částečná 2x celotělová vířivá lázeň + zábal 3x kyslíková terapie + vitamínový nápoj 1x polárium zapůjčení oděvu do polária 4x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Lékařská vyšetření probíhají v sanatoriu Bečva. Pobyt je nutné rezervovat minimálně 14 dní dopředu. BONUS : V ceně výše uvedeného pobytu je zahrnut 2x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu v sanatoriu MORAVAN ve výši 260 Kč na osobu a vstup vč. DPH v platné sazbě. Nástupní dny pouze v pondělí a čtvrtek.

6 Léčba pohybového aparátu Léčebný pobyt, který uleví od bolesti a problémů s klouby, využívá příznivých účinků přírodního léčebného zdroje minerální vody s vysokým obsahem oxidu uhličitého a ve vhodné kombinaci s ostatními léčebnými procedurami působí blahodárně na celé tělo. LÉČEBNÝ POBYT ZAHRNUJE: ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu léčebný program: 1x malá vstupní lékařská prohlídka 1x vyšetření EKG 2x klasická masáž částečná 1x skupinové cvičení v bazénu 3x skupinová léčebná tělesná výchova 5x elektroterapie (skladbu určí lékař) 2x termoterapie 3x uhličitá koupel + zábal 2x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Nástupní dny denně kromě soboty. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu.

7 Edukační pobyt pro diabetiky Nezbytnou součástí léčby cukrovky je dodržování správných stravovacích návyků, dostatečný pohybový režim, redukce váhy v případě obezity a vůbec změna životního stylu přispívající k maximální možné redukci rizika akutních i chronických komplikací cukrovky. Pod vedením odborných pracovníků podpoříme Váš aktivní přístup k prevenci vzniku těchto komplikací a ke správné kompenzaci diabetu. Lázně Teplice nad Bečvou Vám nabízí konzultaci s nutričním terapeutem, který Vám objasní základní principy diabetické diety, seznámí Vás s podílem sacharidů v různých potravinách, pomůže při sestavení vhodného jídelníčku a zodpoví Vaše otázky. Současně nabízíme množství pohybových aktivit v prostředí lázní za dohledu odborných rehabilitačních pracovníků. Po odjezdu z lázní navyknete nejen správným stravovacím návykům, ale i pra videlné denní pohybové aktivitě. LÉČEBNÝ POBYT ZAHRNUJE: ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi - diabetickou dietu léčebný program: 1 x velká vstupní prohlídka (součástí je EKG a základní biochemické vyšetření) 1x konzultace s nutričním terapeutem 2 procedury denně podle doporučení lékaře (procedury připadající na neděli jsou poskytovány klientům v průběhu pobytu) 2 x cvičení v bazénu Doporučená délka pobytu dní. Při pobytu delším než 7 dní se provádí kontrolní vyšetření hodnoty cukru. Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Nástupní dny denně kromě soboty.

8 Malý léčebný pobyt Cenově příznivý léčebný program zaměřený na léčbu srdečně-cévních onemocnění a některých poruch pohybového aparátu, zejména vertebrogenní syndrom. Léčebná kúra je individuálně sestavena na základě lékařských vyšetření a obsahuje 2 léčebné procedury denně. LÉČEBNÝ POBYT ZAHRNUJE: ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu léčebný program: 1x malá vstupní lékařská prohlídka 1x vyšetření EKG 2 léčebné procedury denně, které určí lékař podle aktuálního zdravotního stavu (procedury připadající na neděli jsou poskytovány klientům v průběhu pobytu) Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Nástupní dny denně kromě soboty. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu.

9 Senior 65 + Pobyt pro klienty, kteří v roce 2012 dovrší nebo jsou starší než 65 let. Pobyt s léčebnými procedurami, který zahrnuje koupel v našem přírodním zdroji, minerální vodě s vysokým obsahem oxidu uhličitého. Lázeň ovlivňuje rozšiřování cév a snižování krevního tlaku. Lokální tepelný zábal nebo elektroléčebné procedury zmírní příznaky bolestivých kloubů. LÉČEBNÝ POBYT ZAHRNUJE: ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu léčebný program: 1x malá vstupní lékařská prohlídka 1x vyšetření EKG 5x uhličitá koupel + zábal 2x klasická masáž částečná 2x lokální tepelný zábal (parafín, rašelina) nebo elektro léčba dle doporučení lékaře Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. Nástupní dny denně kromě soboty.

10 Vitalita Variabilní léčebný program pro posílení vitality, imunity a fyzických schopností. Pobyt je určen pro lidi, kteří mají sportovního ducha. Pro zdatnější jedince je určen balíček s poláriem, pro všechny bez rozdílu věku a fyzických schopností je určen balíček s nordic walkingem. Pro ty, kteří se chtějí zbavit tuků v problematických partiích, je určena procedura v podtlakové kabině, balíček Vacushape. Pohyb je důležitou součástí zdravého životního stylu i prevencí před nemocemi. K léčebnému programu lze vybrat pouze jeden z níže uvedených balíčků. LÉČEBNÝ POBYT ZAHRNUJE: ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu léčebný program + jeden balíček podle vlastního výběru: 1x malá vstupní lékařská prohlídka 1x uhličitá koupel + zábal 2x vířivá nožní lázeň 2x klasická částečná masáž 5x hodinový vstup do bazénu zapůjčení nordic walkingových holí po celou dobu pobytu Balíček polárium: 1x EKG pro vstup do polária, 3x procedura v poláriu (2-3 minutový pobyt v poláriu + 30 minutová pohybová aktivita ve fitcentru), zapůjčení speciálního oděvu do polária zdarma Balíček Vacushape: 5x masážní pás, 5x Vacushape (v případě kontraindikací bude procedura nahrazena jinou) Balíček Nordic walking: 2x 2 hodiny Nordic walking s trenérem Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Nástupní dny denně kromě soboty. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu.

11 Nevšední dny Krátkodobý léčebný pobytový program od pondělí do pátku, který je zaměřený na osvěžení organizmu a regeneraci. Navíc je i cenově zvýhodněný. Přijeďte vyzkoušet pravou lázeňskou atmosféru a vstřícný personál, i během všedních dní si můžete skvěle odpočinout. LÉČEBNÝ POBYT ZAHRNUJE: ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu léčebný program: 1x malá vstupní lékařská prohlídka 1x uhličitá celková koupel + zábal 1x masáž klasická částečná 1x kyslíková terapie + vitamínový nápoj 1x vířivá nožní lázeň Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. Pondělí - pátek. Nástupní den pouze v pondělí.

12 Ubytování Sanatorium Moravan*** skýtá pohodlí všech služeb pod jednou střechou. Vysoký standard ubytování poskytuje v pokojích Exclusive. Pro relaxaci je klientům k dispozici rehabilitační bazén, sauna, wellness. V sanatoriu se nachází přístroj pro cílené spalování tuků - Vacushape. Apartmán Exclusive Polárium Sanatorium Janáček** Rozsáhlý komplex poskytuje své služby až dvěma stovkám lázeňským klientům. K dispozici jsou nepřetržité služby recepce, solárium, fitcentrum nebo polárium Arktika nabízející unikátní léčbu mrazem. Od začátku roku 2011 jsou k dispozici nově vybudované pokoje Standard plus v 6. patře.

13 Ceny pobytů na osobu a na den V ceně ubytování v sanatoriu Moravan je zahrnuto zapůjčení županu. Ceny jsou uvedeny v Kč na osobu a den. Změna cen vyhrazena.

14 Ceny pobytů na osobu a na den V ceně ubytování v sanatoriu Moravan je zahrnuto zapůjčení županu. Ceny jsou uvedeny v Kč na osobu a den. Změna cen vyhrazena.

15 K pobytům z tohoto katalogu je vhodné vzít s sebou do lázní seznam pravidelně užívaných léků a krátkou informaci (zprávu) o zdravotním stavu. Vysvětlivky: 1/2 APP Exclusive - Apartmán - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, obývací pokoj, ložnice, sprcha, WC, TV, minibar, HIFI, trezor, fén, připojení k internetu 1/1 Exclusive - jednolůžkový pokoj, sprcha, WC, TV, minibar, fén, připojení k internetu 1/2 Exclusive - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, sprcha, WC, TV, minibar, trezor, fén, připojení k internetu 1/2 APP - Apartmán - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, obývací pokoj, ložnice, sprcha, vana (pouze v lázeňském sanatoriu Moravan), WC, TV, minibar*, HIFI, připojení k internetu 1/1 Standard plus - jednolůžkový pokoj, sprcha, WC, TV, minibar*, připojení k internetu 1/2 Standard plus - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, sprcha, WC, TV, minibar*, připojení k internetu 1/1 Standard - jednolůžkový pokoj, sprcha, WC, TV 1/2 Standard - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, sprcha, WC, TV 1/1 II. kategorie - jednolůžkový pokoj - bez příslušenství 1/2 II. kategorie - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji - bez příslušenství * v lázeňském sanatoriu Janáček pouze lednice Vedlejší sezóna: / Hlavní sezóna: V ceně není zahrnut lázeňský poplatek. Uvedené ceny léčebných pobytů jsou osvobozeny od DPH dle 58 odst. 1. zákona č. 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty oddíl SKP třída péče lázeňská. Ostatní služby podléhají DPH dle výše uvedeného zákona. Lázeňský poplatek Na základě vyhlášky č. 2/2010 zastupitelstva města Hranice a č. 1/2011 zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou se vybírá od fyzických osob, které jsou přechodně a za úplatu ubytovány v lázeňském místě za účelem léčení nebo rekreace, pokud tyto osoby neprokáží jiný důvod svého pobytu, lázeňský poplatek. Sazba poplatku za lázeňský a rekreační pobyt za osobu a za každý započatý den pobytu, není-li tento den dnem příchodu činí 15,- Kč. Z poplatku za lázeňský a rekreační pobyt jsou osvobozeni: osoby nevidomé, bezmocné a držitelé průkazu ZTP/P (zvláště těžce postižený s průvodcem) a jejich průvodce, osoby mladší 18 let a starší 70 let nebo osoby, na které náleží přídavky na děti (výchovné). Jste naším stálým klientem? Pokud přijedete na svůj 10tý pobyt (SLP) v průběhu 3 let získáváte benefit zlatého pobytu: pro pobyt na 7 a více nocí: 10 % sleva na tento pobyt nebo výběr libovolné procedury navíc v hodnotě do 1000 Kč pro pobyt kratší než 7 nocí: 5% sleva na tento pobyt nebo výběr libovolné procedury navíc v hodnotě do 500 Kč Pokud přijedete na svůj 5tý až 9tý pobyt (SLP) v průběhu 3 let získáváte benefit stříbrného pobytu: pro pobyt na 7 a více nocí: 1x vířivá celotělová lázeň navíc pro pobyt kratší než 7 nocí: 1x vířivá nožní lázeň Pokud přijedete na svůj 3tí a 4tý pobyt (SLP) v průběhu 3 let získáváte benefit bronzového pobytu: pro pobyt na 7 a více nocí: 1x dvouhodinový vstup do wellness navíc pro pobyt kratší než 7 nocí: 1x hodinový vstup do rehabilitačního bazénu Jste-li naším stálým klientem, sdělte nám to, prosím, již při objednání léčebně-relaxačního pobytu (SLP). verze

16 Sůl je nad zlato SOLNÁ JESKYNĚ SALTIKA Nadechněte se zdraví Pro letošní rok Vám dovolená u moře nevychází? NEVADÍ - dopřejte si pobyt v Solné jeskyni Saltika! Oči rozdíl poznají - Vaše tělo nikoliv! Největší obsah minerálů a iontů je u moře jen v brzkých ranních hodinách s přílivem - v Solné jeskyni Saltika je pro Vás připraven po celý den. V solné inhalační jeskyni SALTIKA panuje unikátní mikroklima ze solí z Mrtvého moře, himálajských solných krystalů, jodo-bromové soli a solankových vodopádů. Pobyt v solné jeskyni významně pomáhá při léčbě následujících zdravotních obtíží: chronické katary nosu, krku, (rýmy, kašle, dutiny, průdušky, chřipky, nachlazení...) astma, zápaly plic, alergie srdečně - cévní problémy a onemocnění snížená funkce štítné žlázy nervového systému (neurózy, přepracovanost, stavy vyčerpání, stres) kožního onemocnění (lupénky, ekzémy, alergie, zápaly, plísně) onemocnění a poruchy zažívacího traktu a trávení (vředové choroby, gastritida, záněty střev) Ke zlepšení zdravotního stavu dochází již po několika procedurách! Procedury probíhají denně. Objednat se můžete na recepci Saltiky na čísle , nebo na bezplatné vnitřní lázeňské lince Více informací na nebo přímo na recepci Saltiky v lázeňském domě Praha. Hledáte zajímavý dárek pro své příbuzné a známé? Věnujte jim dárkový poukaz na některý z pobytů nebo procedur v našich lázních. Darujete originální dárek a navíc uděláte něco pro jejich zdraví. Lázně Teplice nad Bečvou a.s Teplice nad Bečvou č.p. 63 Česká republika Fax: lazne@ltnb.cz Dodavatel sortimentu pro Lázně Teplice nad Bečvou a.s.

Léčebně - relaxační pobyty

Léčebně - relaxační pobyty Léčebně - relaxační pobyty Léčba a prevence 2013 Lázeňské sanatorium Bečva Lázeňské sanatorium Lázeňské sanatorium Moravan Naši milí hosté, držíte v ruce katalog nabídku pro rok 2013. Každoročně se snažíme

Více

SOLNÁ JESKYNĚ SALTIKA

SOLNÁ JESKYNĚ SALTIKA Sůl je nad zlato SOLNÁ JESKYNĚ SALTIKA Nadechněte se zdraví Pro letošní rok Vám dovolená u moře nevychází? NEVADÍ - dopřejte si pobyt v Solné jeskyni Saltika! Oči rozdíl poznají - Vaše tělo nikoliv! Největší

Více

Léčebně relaxační pobyty. Wellness a víkendy

Léčebně relaxační pobyty. Wellness a víkendy Léčebně relaxační pobyty Wellness a víkendy 2012 Vítejte v jedněch z nejstarších lázní na Moravě, v Teplicích nad Bečvou. Už od pradávna tryskala léčivá voda z hlubin země, aby pomohla léčit zdravotní

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Seznam pobytů. Stránka 1. Léčba pohybového aparátu a nervových onemocnění 2016

Seznam pobytů. Stránka 1. Léčba pohybového aparátu a nervových onemocnění 2016 Seznam pobytů Léčba pohybového aparátu a nervových onemocnění 2016 Zdravé srdce 2016 Lázeňský týden pro zdraví 2016 NOVINKA Malý léčebný pobyt 2016 Teplická léčebně relaxační kúra 2016 NOVINKA Léčebný

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená Aktivní dovolená v Konstantinových Lázních Hledáte klidné lázeňské místo pro svůj léčebný pobyt nebo cíl pro svou dovolenou?

Více

Ceník - léčebné pobyty 2014. Název pobytu Ubytování Strava Procedury Cena celkem

Ceník - léčebné pobyty 2014. Název pobytu Ubytování Strava Procedury Cena celkem Mám nemocné Celodenní standardní srdce, vysoký krevní tlak a 2 x cvičení skupinové cévní problémy 1 x masáž klasická 1 x rašelinový zábal malý 9 nocí 1/1 4.500,- Kč 3.330,- Kč 9 x Nordic Walking (1 x instruktáž)

Více

Pobyt je určen pro diabetiky 1.- 2. typu s čerstvě zjištěným diabetem nebo klienty, kteří se již s diabetem léčí. Popis týdenního programu:

Pobyt je určen pro diabetiky 1.- 2. typu s čerstvě zjištěným diabetem nebo klienty, kteří se již s diabetem léčí. Popis týdenního programu: Žít naplno s cukrovkou Léčebný pobyt zahrnuje: plná penze vstupní lékařské vyšetření a závěrečná konzultace nutná laboratorní vyšetření konzultační hodiny s odborným lékařem, diabetologickou edukační sestrou

Více

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota)

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota) REKONDICE 2015 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků Jáchymov (neděle sobota) Týdenní rekondiční pobyty Termín: 15. 21. února, 22. 28. února, 1. 7. března 2015 Ubytování: 2lůžkové pokoje

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Ceník platný 03. 01. 2016 18. 12. 2016 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt Léčebný lázeňský pobyt SPECIÁL Program proti bolesti zad Lázeňská

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

Pobyty pro samoplátce

Pobyty pro samoplátce Pobyty pro samoplátce REKONDIČNÍ POBYTY PRO DĚTI Pobyty se zaměřují na prevenci obtíží pohybového ústrojí a zlepšení kondice dítěte. Při nástupu je sestaven individuální léčebný plán, jehož cílem je odstranění

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt.

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. NABÍDKA POBYTŮ 2015 Hotely kategorie *** 02. 01. 31. 03. 2015 01. 11. - 19. 12. 2015 01. 04. 31. 10. 2015 Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. Víkend pro ženu a muže (Pá - Ne) Stravování : plná

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2015 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2015 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

Těšíme se na Vaši návštěvu. Věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím, které platí pouze pro pobytové balíčky.

Těšíme se na Vaši návštěvu. Věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím, které platí pouze pro pobytové balíčky. Konstantinovy Lázně, jediné lázně Plzeňského kraje, leží na okraji Tepelské vrchoviny, v nadmořské výšce 520 metrů v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Zdraví zde nacházejí lidé nejen

Více

Ceník lázeňských procedur

Ceník lázeňských procedur Ceník lázeňských procedur POZNÁMKY K léčebným procedurám, které nejsou součástí Vašeho lázeňského programu a vyžadují předpis od lékaře, je nutné absolvovat vstupní lékařskou prohlídku (viz níže). Ceny

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

Příplatky a doplňkové služby pro 2011

Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky Dětská postýlka noc (nutné rezervovat) 50 Kč Pes na pokoji noc (pouze na některých pokojích) 150 Kč Neobsazené lůžko 70% hotel Omega polopenze *** dospělí

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství

ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství komplexní LÁZEŇSkÁ LÉČBA PŘÍSPĚVkOVÁ LÁZEŇSkÁ LÉČBA ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2014 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 16. 22. února, 23. 1. března, 2. 8. března 2014 Ubytování: 2 lůžkové

Více

REKONDICE 2018 PODZIM. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s.

REKONDICE 2018 PODZIM. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. REKONDICE 2018 PODZIM Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Jáchymov (neděle sobota) Termín: 11. 17. 11., 18. 24. 11., 25. 11. 1. 12. 2018

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ

AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ platný k 1. lednu 2015 COMFORT Bohatý program určený pro terapii pohybového aparátu 4 procedury denně PROGRAM OBSAHUJE ubytování ve 4* hotelu strava plná penze formou

Více

REKONDICE 2016 JARO. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2016 JARO. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2016 JARO Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 14. 20. února, 21. 27. února, 28. 2. 5. 3. 2016

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove...

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... 2019 Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce - nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky ZÁKLADNÍ CENÍK Rehabilitační kliniky Malvazinky KLASICKÉ B1-3-lůžkový B1-2-lůžkový B2-3-lůžkový 560 Kč 390 Kč B2-2-lůžkový A2-2-lůžkový 590 Kč 560 Kč NADSTANDARDNÍ UBYTOVACÍ SLUŽBY Bezbariérový pokoj s

Více

CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012

CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012 CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012 PROGRAM COMFORT Pohybové obtíže 4 procedury denně PROGRAM OBSAHUJE ubytování ve 4* hotelu strava plná penze formou teplého a studeného bufetu vstupní lékařská konzultace

Více

Lázeňská rehabilitační klinika

Lázeňská rehabilitační klinika ANENSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ A. S. LÁZNĚ BĚ LOHRAD MEDICAL SPA Lázeňská rehabilitační klinika L ÁZEŇSKÁ REHABILITAČNÍ KLINIKA Hotel Anna Marie kompletní spektrum léčebných procedur velký rehabilitační bazén

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce

Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce 2018 www.volareza.cz 1 Nabízené služby 1. Nabídka léčebných pobytů (LLRP) 2. Rekreace + speciální pobyty VD 3. Sleva 30% na vybrané služby 4. E-mailing

Více

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE české lázeňství je spolu s léčivými prameny označováno za rodinné stříbro v současnosti je úloha lázeňství v léčbě onemocnění a prevenci téměř nezastupitelná

Více

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ Studie Mladý ječmen STUDIE NA MLADÝ JEČMEN / r. 2002 Studii vypracoval MUDr. Miloslav Lacina ve spolupráci se společností Green Ways s.r.o.. Probíhala v roce 2002 v období podzim-zima - v období velké

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky ZÁKLADNÍ CENÍK Rehabilitační kliniky Malvazinky KLASICKÉ B1-3-lůžkový 370 Kč B2-2-lůžkový 590 Kč B1-2-lůžkový 520 Kč A2-2-lůžkový 520 Kč B2-3-lůžkový 390 Kč NADSTANDARDNÍ UBYTOVACÍ SLUŽBY Bezbariérový

Více

Lázně Teplice nad Bečvou Pečujeme o to nejcennější Vaše zdraví

Lázně Teplice nad Bečvou Pečujeme o to nejcennější Vaše zdraví Lázně Teplice nad Bečvou Pečujeme o to nejcennější Vaše zdraví Historie Lázní Teplice nad Bečvou sahá až do roku 1553. Patří tak k nejstarším lázním na Moravě. Tehdy nechal majitel hranického panství Jan

Více

Lázeňské a rekondiční pobyty

Lázeňské a rekondiční pobyty CS Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Ceník platný 3. 1. 2016 18. 12. 2016 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt 3 Program proti bolesti zad 4 Lázeňská pohoda 5 Relax pro ženy 6

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2018 v Kč

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2018 v Kč MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2018 v Kč LÁZEŇSKÁ PÉČE Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici. Využívání jedinečných

Více

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Vzhledem ke kladným ohlasům členů ČMOSA na rehabilitační pobyty v letošním roce jsou zabezpečeny tyto pobyty i na rok 2010. Týdenní

Více

Lázeňská péče s dialýzou

Lázeňská péče s dialýzou Lázeňská péče s dialýzou Přijeďte si odpočinout do překrásného prostředí Termálních lázní Velké Losiny a Dialýza Šumperk se postará o odborné zajištění Vaší dialyzační léčby. TErmálNí lázně Velké losiny

Více

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 6 - denní zájezd Hotel nabízí hostům především neomezený vstup do termálních bazénů, zážitkových bazénů včetně plaveckého jakož i do celého Wellness. Samozřejmostí

Více

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ Žádáme Vás o hromadné zaplacení všech přidělených poukazů buď převodním příkazem nebo složenkou na účet u České spořitelny a.s. Praha 3, č.ú. 2000260389/0800, konst.symbol

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S.

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S. LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S. KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2019 v Kč lázeňská péče Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici.

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2017 LÁZEŇSKÉ

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

NABÍDKA REKREAČNÍCH POBYTŮ PRO VYBRANÁ ZAMĚSTNÁNÍ BŘEZEN - ŘÍJEN 2017

NABÍDKA REKREAČNÍCH POBYTŮ PRO VYBRANÁ ZAMĚSTNÁNÍ BŘEZEN - ŘÍJEN 2017 NABÍDKA REKREAČNÍCH POBYTŮ PRO VYBRANÁ ZAMĚSTNÁNÍ BŘEZEN - ŘÍJEN 2017 Příspěvek se poskytuje zaměstnancům, kteří mají uzavřenu pracovní smlouvu na zaměstnání Osobní pokladník KZAM: 42143, a kteří pracují

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky ZÁKLADNÍ CENÍK Rehabilitační kliniky Malvazinky KLASICKÉ Bezbariérový pokoj s vlastním sociálním zařízením TV na pokoji NADSTANDARDNÍ UBYTOVACÍ SLUŽBY Zajištění služeb kadeřníka, manikérky a pedikérky

Více

Léčebné a wellness pobyty pro dospělé 2018

Léčebné a wellness pobyty pro dospělé 2018 CS Léčebné a wellness pobyty pro dospělé 2018 Ceník platný 02.01.2018 16.12.2018 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt 3 Program proti bolesti zad 4 Lázeňská pohoda 5 Relax pro ženy 6 Fitness

Více

LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA

LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA SPA RESORT TREE OF LIFE lázeňský hotel 4*, 146 lůžek teplá a studená bufetová strava, dietní systém SLIM restaurant à la carte, lobby bar, zahradní kavárna moderní a romantické

Více

Léčebné a wellness pobyty pro dospělé 2017

Léčebné a wellness pobyty pro dospělé 2017 CS Léčebné a wellness 2017 Ceník platný 01.01.2017 17.12.2017 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt 3 Program proti bolesti zad 4 Lázeňská pohoda 5 Relax pro ženy 6 Fitness pro muže 7 Víkendový

Více

Poliklinika Prosek a.s.

Poliklinika Prosek a.s. Poliklinika Prosek a.s. Lovosická 440/40, 19000 PRAHA 9, tel. 266010111 Směrnice č. 6/2013 Ceník za služby nehrazené zdravotními pojišťovnami Platnost: 1.1.2014 Vydal: ing.dufek Jiří - ředitel Určeno:

Více

MĚSTSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ 2013 GYNEKOLOGICKÉ POBYTY

MĚSTSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ 2013 GYNEKOLOGICKÉ POBYTY MĚSTSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ 2013 GYNEKOLOGICKÉ POBYTY 14denní pobyty Lázně Aurora Moderní prostory lázeňského komplexu Aurora nabízejí dokonalou harmonii lázeňství a přírody prvotřídní lázeňskou léčbu, wellnesscentrum,

Více

Léčebné a relaxační pobyty. Mariánské Lázně

Léčebné a relaxační pobyty. Mariánské Lázně Léčebné a relaxační pobyty Mariánské Lázně LÉČEBNÉ INDIKACE NEMOCI POHYBOVÉHO ÚSTROJÍ Vertebrogenní algický syndrom (bolesti zad), degenerativní onemocnění pohybového aparátu (páteře a velkých kloubů),

Více

ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK

ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK Pro účely preventivní sportovně-kardiologické prohlídky ve zdravotnickém zařízení ProCorde s.r.o. v Chomutově. Příjmení, jméno:............................... Rodné číslo:.....................

Více

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST ÚVOD Společnost REZORT LUHAČOVICE a.s. nabízí k prodeji rozsáhlý komplex budov a pozemků v lázeňském městě LUHAČOVICE. LÁZNĚ LUHAČOVICE

Více

CENÍK 2010 Léčebné programy

CENÍK 2010 Léčebné programy CENÍK 2010 Léčebné programy Léčivá energie přírodních zdrojů Františkových Lázní je dána unikátním složením sírano-železité rašeliny peloidů - používané k zábalům a koupelím, minerálními uhličitými prameny

Více

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje:

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje: Hřejivé tóny klidu Kolštejn*** Superior - 2x polopenze (tříchodová večeře v hotelové restauraci a bohatá bufetová snídaně v hotelové snídárně) - 25 minutový parafinový zábal - 25 minutová klasická masáž

Více

Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky.

Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky. Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky. Turnus Termín Vila Typ pokoje Množství Počet lůžek 1 2. 5. - 8. 5. 2016 Morava / Čechie dvoulůžkový 1 2 2 9. 5. - 15. 5. 2016 Morava / Čechie dvoulůžkový

Více

Léčebné balíčky SPA Hotelu Zámek Lužec****

Léčebné balíčky SPA Hotelu Zámek Lužec**** Léčebné balíčky SPA Hotelu Zámek Lužec**** Léčebný balíček Aby záda nebolela Standard zahrnuje 4 léčebné procedury zaměřené na nápravu Vašich zdravotních potíží. V rámci úspěšnosti léčby doporučujeme absolvovat

Více

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR 2018 v Lázních Jáchymov V ánoce jsou nejkrásnější svátky v roce nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních radonových lázních

Více

SPORTOVNÍ LÉKAŘSTVÍ NEMOCNICE S POLIKLINIKOU PRAHA ITALSKÁ

SPORTOVNÍ LÉKAŘSTVÍ NEMOCNICE S POLIKLINIKOU PRAHA ITALSKÁ SPORTOVNÍ LÉKAŘSTVÍ NEMOCNICE S POLIKLINIKOU PRAHA ITALSKÁ 1. PROČ SPORTOVNÍ LÉKAŘSTVÍ Každý sportovec by měl už od mládežnických kategorií absolvovat jednou ročně sportovní prohlídku. Sportovní činnosti

Více

REKONDICE 2013 PODZIM

REKONDICE 2013 PODZIM REKONDICE 2013 PODZIM Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 17. 23. listopadu, 24. 30. listopadu, 1. 7. prosince 2013

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2018 PODĚBRADY Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli konkrétní pobyt z naší nabídky na samostatné

Více

Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický rozvoj extré

Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický rozvoj extré KRYOTERAPIE (celková kryoterapie) 11.12.2008, Brno Bc. Dagmar Králová Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický

Více

Hlavní sezóna /1 osoba/noc. 1/2 osoba/noc. Hlavní sezóna /2 1/1. osoba/pobyt. osoba/pobyt

Hlavní sezóna /1 osoba/noc. 1/2 osoba/noc. Hlavní sezóna /2 1/1. osoba/pobyt. osoba/pobyt Ceník pobytů 2019 Léčebné pobyty hrazené pojišťovnou Příplatky za ubytování Gočár / B 0 Kč 125 Kč 0 Kč 150 Kč Veselý, Jubilejní, Bílý / A 90 Kč 390 Kč 150 Kč 490 Kč Veselý / A PLUS 240 Kč - 300 Kč - Příspěvková

Více

LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016. Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz

LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016. Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016 Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz LÉČEBNÉ POBYTY Užijte si pohodu a relaxujte v tradičních lázních, které nabízejí své služby nepřetržitě od roku 1908. Dopřejte

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_160 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Speciální terapie Inhalace aerosolová Využívá se

Více

SLOVENSKO PODHÁJSKA Hotel BORINKA

SLOVENSKO PODHÁJSKA Hotel BORINKA SLOVENSKO PODHÁJSKA Hotel BORINKA Tabulka - cena za 1 osobu s polopenzí č. záj. trasa termín Wellness centrum Aquamarin nabízí komplex služeb pro oddych a relaxaci. Název wellness centra je odvozený od

Více

R E K O N D I C E 2 0 1 3

R E K O N D I C E 2 0 1 3 R E K O N D I C E 2 0 1 3 Celostátní rekondiční pobyty pro členy KLUBU BECHTĚREVIKU o.s. 1. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Jáchymov Neděle-sobota Termín: 10. 2. - 16. 2.; 17. 2. - 23. 2.; 24.2.- 2. 3.2013 Ubytování:

Více

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady A member of IC Travel Group s.r.o. Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady Pděbrady Wellness Popis POBYTOVÉ BALÍČKY: Lázeňský léčebný pobyt KLASIK Hl. sezóna Mimosezóna Dvoulůžkový pokoj SU* 2 500 Kč 2 220

Více

Léčebný program Classic Lite

Léčebný program Classic Lite Ceník pobytů 2018 Léčebný program Classic Lite Nejméně 7 nocí polopenze 2 procedury denně ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu polopenze formou bohatého bufetu 1x vstupní lékařská konzultace včetně vyšetření

Více

Rehabilitační pobyty v r. 2012

Rehabilitační pobyty v r. 2012 Všem základním organizacím ČMOSA Vážení přátelé, Rehabilitační pobyty v r. 2012 253001/13 Zabilanská/222713722 8.11.2011 vzhledem k velmi kladným ohlasům na rehabilitační pobyty našich členů v letošním

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 PODĚBRADY Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Hlavní sezóna /2 osoba/noc. 1/1 osoba/noc. Hlavní sezóna /1 1/2. cena/pobyt. cena/pobyt

Hlavní sezóna /2 osoba/noc. 1/1 osoba/noc. Hlavní sezóna /1 1/2. cena/pobyt. cena/pobyt Ceník pobytů 2018 Léčebné pobyty hrazené pojišťovnou Gočár / B 0 Kč 110 Kč 0 Kč 150 Kč Veselý, Jubilejní, Bílý / A 110 Kč 410 Kč 150 Kč 450 Kč Veselý / A PLUS 250 Kč - 300 Kč - Příspěvková lázeňská léčebně

Více

První radonové lázně světa

První radonové lázně světa První radonové lázně světa BRÁNA DO KRUŠNÝCH HOR Lázeňské město Jáchymov leží v západní části České republiky na úpatí Krušných hor v malebném údolí panenské přírody, která příznivě působí na vaše zdraví

Více

C E N Í K platný od SÁLOVÉ LEKCE sálové lekce walking

C E N Í K platný od SÁLOVÉ LEKCE sálové lekce walking C E N Í K platný od 1.1.2018 SÁLOVÉ LEKCE sálové lekce walking sálová lekce pro seniory POSILOVNA 30 min express fitness fitness 150 min (jeden vstup) fitness s OT 150 min (jeden vstup) 55 min 55 min 55

Více