Léčebně relaxační pobyty. Wellness a víkendy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Léčebně relaxační pobyty. Wellness a víkendy"

Transkript

1 Léčebně relaxační pobyty Wellness a víkendy 2012

2 Vítejte v jedněch z nejstarších lázní na Moravě, v Teplicích nad Bečvou. Už od pradávna tryskala léčivá voda z hlubin země, aby pomohla léčit zdravotní neduhy a zmírnit bolesti. Sílu této minerální vody, která je nasycena oxidem uhličitým, využíváme v našich lázních i dnes. Ponoříte-li se do uhličité koupele, bude Vás příjemně šimrat spousta drobounkých bublinek deroucích se na hladinu. Většina z nich se však dostane kůží do Vašeho těla a bude působit na rozšíření cév a pozitivně ovlivňovat krevní oběh, relaxaci svalů a celého organismu. Nejen uhličitá koupel, ale i další léčebné či relaxační procedury dodají Vašemu tělu regeneraci. Přejeme příjemné chvíle na pobytu v lázních Teplice nad Bečvou!

3 Objevila jsem místo, kde ráda relaxuji. Lázně Teplice nad Bečvou. Často se tam vracím, abych si odpočinula a nabrala energii, tolik potřebnou pro moje povolání. Zlata Adamovská

4 Wellness Léčebný pobyt je zaměřen na relaxaci a navození psychické i fyzické rovnováhy. Zahrnuje různorodé procedury s léčebným účinkem. Program zpříjemní i pobyt v bazénu s protiproudem a útulném wellness centru s několika druhy saun, vodními prvky a whirlpoolem. Vynikající vyvážená strava v téměř domácím prostředí přispěje k celkové relaxaci a pohodě. ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu 1x malá vstupní lékařská prohlídka 1x uhličitá koupel s minerální solí z Mrtvého moře s briliantem + zábal 1x přísadová uhličitá koupel + zábal 1x zábal části těla z bahna Mrtvého moře 1x uhličitá koupel + zábal 2x kyslíková terapie + vitamínový nápoj 1x klasická aromaterapeutická masáž celková (2 hodiny) 1x masáž obličeje vč. očištění, tonizace a vitamínového nápoje 7x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Nástupní dny denně kromě soboty. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. BONUS: V ceně výše uvedeného pobytu je zahrnut 3x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu v sanatoriu MORAVAN ve výši 260 Kč na osobu a vstup vč. DPH v platné sazbě.

5 Mořské klima Součástí léčebného programu je pobyt v solné jeskyni, který napomáhá při léčbě mnohých zdravotních problémů jako jsou chronické katary horních cest dýchacích, astma, nemoci nervového systému, kožní onemocnění a další. Příjemnou součástí programu jsou i další léčebné procedury, které působí blahodárně na celý organismus. ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu 1x malá vstupní lékařská prohlídka 2x uhličitá celková koupel s minerální solí z Mrtvého moře s briliantem + zábal 2x koupel uhličitá celková + zábal 1x zábal celého těla z bahna z Mrtvého moře 1x zábal části těla z bahna z Mrtvého moře 2x klasická masáž částečná 5x procedura v solné jeskyni SALTIKA (45 minut) 7x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan 7x multivitamíny Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. Nástupní dny denně kromě soboty.

6 Lázně s ájurvédou Týdenní pobyt s ájurvédskými masážemi a uhličitými koupelemi přispěje k detoxikaci organizmu, k regeneraci a omlazení. Jde o preventivní program předcházení nemocem. Již po několika kúrách dochází ke zmírnění problémů jako jsou např.: stresem způsobené poruchy zažívacího ústrojí, bolesti hlavy a migrény, nespavost, problémy oběhového a pohybového aparátu, gynekologické problémy, obezita. ubytování v sanatoriu Moravan*** plnou penzi vegetariánskou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu) pitný režim: 3x denně ájurvédský bylinný čaj, denně 1,5 l balené stolní vody 1x malá vstupní lékařská prohlídka 7x uhličitá celková koupel + zábal 4x ájurvédská masáž (90 minut) Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Ájurvédskou masáž poskytují rodilí Indové. Masáž pozitivně působí na krevní, nervový, endokrinní a lymfatický systém. Spouští samočisticí proces organismu, urychluje odplavení škodlivin z těla, tím posiluje imunitní systém a kvalitu všech tkání včetně svalů, zlepšuje stav pokožky. 90 minutová masáž zahrnuje přípravu klienta, olejovou masáž celého těla včetně hlavy (Abhjánga), potní proceduru ve svédan boxu a závěrečnou relaxaci. Nástupní dny denně kromě soboty. V ceně výše uvedeného pobytu jsou zahrnuty ájurvédské masáže vč. DPH v platné sazbě.

7 Lázně ve dvou - romantický pobyt Ve dvou se to lépe táhne Vychutnejte si nejen lázeňské procedury, ale i vynikající menu se zážitkem pro gurmány připravené jen pro Vás. Během léčebně -relaxačního pobytu zažijete klasické procedury, pohodu při saunování pouze ve dvou ve finské sauně a vyzkoušíte dvouhodinový pobyt v útulném wellness Moravan. U nás si nejen odpočinete, ale uděláte i něco pro regeneraci svého těla a utužení zdraví. ubytování v sanatoriu Moravan*** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr ze tří menu), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu luxusní večeři: gurmánský zážitek pro 2 osoby 1x malá vstupní lékařská prohlídka 3x uhličitá koupel + zábal 3x aromamasáž klasická částečná 3x hodinový vstup do bazénu v sanatoriu Moravan ve vyhrazenou dobu 1x hodinový vstup do finské sauny (rezervace pro 2 osoby) Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. BONUS: V ceně výše uvedeného pobytu je zahrnut 1x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu v sanatoriu MORAVAN ve výši 260 Kč na osobu a vstup vč. DPH v platné sazbě. Nástupní dny denně kromě soboty.

8 Zadáno ženám Užijte si léčebný program sestavený na míru ženám. Během pobytu vyzkoušíte nejen procedury s léčebnými účinky, ale užijete si i odpočinek a klid v lázeňském prostředí. Doplňkem ke zdravému životnímu stylu je dietně vyvážená strava s možností výběru. Celkovou pohodu a relaxaci navodí i atmosféra v útulné nekuřácké kavárně nebo čas strávený ve wellness centru. ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu 1x malá vstupní lékařská prohlídka 1x zábal zad z bahna Mrtvého moře 2x uhličitá koupel + zábal 1x aromamasáž klasická částečná 1x masáž obličeje včetně očištění, tonizace a vitamínové ho nápoje 1x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Pobyt je možné prodloužit o jakýkoliv počet dnů. Nástupní dny denně kromě soboty. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. BONUS: V ceně výše uvedeného pobytu je zahrnut 1x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu v sanatoriu MORAVAN ve výši 260 Kč na osobu a vstup vč. DPH v platné sazbě. V ceně pobytu je zahrnut denně 1 nealkoholický nápoj nebo pivo v kavárně Moravan.

9 Zadáno mužům Užijte si léčebný program sestavený na míru mužům. Během pobytu vyzkoušíte nejen procedury s léčebnými účinky, ale i unikátní proceduru v poláriu Arktika o teplotách okolo -120 C. Celkovou pohodu a relaxaci navodí i atmosféra v útulné nekuřácké kavárně nebo čas strávený ve wellness centru. ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu 1x vstupní lékařská prohlídka do polária 1x zábal zad z bahna Mrtvého moře 1x celková uhličitá koupel + zábal 1x masáž částečná klasická 1x polárium 1x zapůjčení oděvu do polária 1x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Pobyt je možné prodloužit o jakýkoliv počet dnů. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. BONUS: V ceně výše uvedeného pobytu je zahrnut 1x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu v sanatoriu MORAVAN ve výši 260 Kč na osobu a vstup vč. DPH v platné sazbě. V ceně pobytu je zahrnut denně 1 nealkoholický nápoj nebo pivo v kavárně Moravan. Nástupní dny denně kromě soboty.

10 Wellness - víkend Nechte se hýčkat a rozmazlovat na krátkém léčebném pobytu. Hřejivé procedury a příjemná atmosféra malebných moravských lázní Vám navodí pocity harmonie těla, mysli i ducha. Součástí pobytu je i návštěva wellness centra s několika druhy saun, vodními prvky a whirlpoolem. Zapomeňte na starosti všedních dní a nechte se unášet prožitky do hluboké relaxace. ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu 1x malá vstupní lékařská prohlídka 2x uhličitá koupel + zábal 1x zábal části těla z bahna Mrtvého moře 1x klasická aromamasáž celotělová 2x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Pobyt je možné prodloužit o jakýkoliv počet dnů. Pátek - nedělě. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. BONUS: V ceně výše uvedeného pobytu je zahrnut 1x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu v sanatoriu MORAVAN ve výši 260 Kč na osobu a vstup vč. DPH v platné sazbě. V ceně pobytu je zahrnuta 1 ovocná mísa a denně 1 nealkoholický nápoj nebo pivo v kavárně Moravan.

11 Mořské klima - víkend Zkrácený léčebný program poskytující téměř všechny výhody pobytu u moře a navíc díky léčebným účinkům procedur má pozitivní vliv na Vaše zdraví. Mikroklima z himalájských krystalů a solí z Mrtvého moře působí jako prevence a léčba při chronických katarech horních cest dýchacích, astma, nemocech nervového systému, kožních onemocněních. ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu 1x malá vstupní lékařská prohlídka 2x uhličitá celková koupel se solí z Mrtvého moře s briliantem + zábal 2x procedura solná jeskyně SALTIKA (45 min) 1x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Pobyt je možné prodloužit o jakýkoliv počet dnů. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. BONUS: V ceně výše uvedeného pobytu je zahrnut 1x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu v sanatoriu MORAVAN ve výši 260 Kč na osobu a vstup vč. DPH v platné sazbě. Pátek - neděle.

12 Víkend s ájurvédou V sanatoriu Moravan, kde poskytujeme všechny služby pod jednou střechou, byly vybudovány zcela nové masážní místnosti a pokoje v indickém duchu. Víkendový pobyt s ájurvédskými masážemi a uhličitými koupelemi přispěje k detoxikaci organizmu, odstranění stresu, k regeneraci a omlazení. Jde o preventivní program předcházení nemocem. ubytování v sanatoriu Moravan*** plnou penzi vegetariánskou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu) pitný režim: 3x denně ájurvédský bylinný čaj, denně 1,5 l balené stolní vody 1x malá vstupní lékařská prohlídka 2x uhličitá celková koupel + zábal 2x ájurvédská masáž (90 minut) Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Ájurvédskou masáž poskytují rodilí Indové. Masáž pozitivně působí na krevní, nervový, endokrinní a lymfatický systém. Spouští samočisticí proces organismu, urychluje odplavení škodlivin z těla, tím posiluje imunitní systém a kvalitu všech tkání včetně svalů, zlepšuje stav pokožky. 90 minutová masáž zahrnuje přípravu klienta, olejovou masáž celého těla včetně hlavy (Abhjánga), potní proceduru ve svédan boxu a závěrečnou relaxaci. Pátek - nedělě. V ceně výše uvedeného pobytu jsou zahrnuty ájurvédské masáže vč. DPH v platné sazbě.

13 Relaxace - víkend Užijte si víkend v příjemném lázeňském prostředí a nechte se hýčkat jedinečnými procedurami na léčebném pobytu, během kterého poznáte účinky uhličitých koupelí i klasické masáže. ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu 1x malá vstupní lékařská prohlídka 2x uhličitá celková koupel+ zábal 1x masáž klasická částečná 1x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě. Pobyt je možné prodloužit o jakýkoliv počet dnů. * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu. BONUS: V ceně výše uvedeného pobytu je zahrnut 1x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu v sanatoriu MORAVAN ve výši 260 Kč na osobu a vstup vč. DPH v platné sazbě. Pátek - neděle.

14 Den navíc Jestli máte pocit, že některý z níže uvedených pobytů je pro vás příliš krátký, můžete využít možnosti dokoupení libovolného počtu Dnů navíc. Prodlužte si krátký pobyt dle vlastního uvážení. Ke krátkým pobytům: Relaxace víkend Mořské klima víkend Wellness víkend Zadáno ženám Zadáno mužům ubytování v sanatoriu Moravan*** nebo sanatoriu Janáček** plnou penzi - dietně vyváženou (snídaně formou nabídkového stolu, oběd a večeře výběr z menu*), k obědu i večeři je možné dokoupit výběrovou stravu 1x uhličitá koupel+ zábal 1x hodinový vstup do bazénu v sanatoriu Moravan ve vyhrazenou dobu * V lázeňském sanatoriu Moravan je výběr ze 3 menu na oběd i večeři, ostatní sanatoria a lázeňské domy poskytují výběr ze 2 menu.

15 Volný čas Zajímavosti v okolí Lázně se nacházejí v Moravské bráně, v údolí lemovaném řekou Bečvou s přilehlou národní přírodní rezervací Hůrka. Samotná krajina působí jako balzám na duši a procházky v rozsáhlých lázeňských parcích přispívají k načerpání energie a nových sil. Poznejte zajímavosti v nejbližším okolí: Městskou památkovou zónu v Hranicích, Hranickou propast, Zbrašovské aragonitové jeskyně, středověký hrad Helfštýn nebo Valšovická jezírka. Wellness Moravan Zavítejte do Wellness Moravan. V jeho prostorách na Vás čeká několik druhů saun, whirlpool a navíc se můžete občerstvit nápoji z mokrého baru. Saunování, jako proces očisty a posílení organizmu, doprovází příjemné pocity a následná kladná odezva organizmu. Polárium Arktika Chlad je starý léčebný prostředek proti bolestem a zánětům. Při celotělové chladové terapii je organizmus vystaven ve speciální kabině mrazu okolo C. Pobyt v kryokabině trvá 2 až 3 minuty a je velmi příjemný. Celotělovou chladovou terapii je možno využít pro zánětlivá revmatická onemocnění, artrózu, lupénku, celulitidu a nadváhu, obtíže při menopauze nebo chronické bolesti pohybového ústrojí. Pomáhá při přetížení organizmu v průběhu intenzivního tréninku. V oblasti regenerace a prevence zpomaluje stárnutí, zvyšuje výkonnost imunitního systému a navozuje pocit štěstí. Tipy pro Vás Lázně Teplice nad Bečvou nabízejí také celou řadu speciálních pobytů jako jsou: Valentýnský pobyt Velikonoční pobyt Pobyty pro učitele jarní prázdniny, letní prázdniny, podzimní prázdniny Silvestrovský léčebný pobyt Máte-li zájem o některý z uvedených pobytů sledujte aktuální nabídku na našich webových stránkách nebo kontaktujte call centrum na telefonním čísle

16 Ubytování Sanatorium Moravan*** skýtá pohodlí všech služeb pod jednou střechou. Vysoký standard ubytování poskytuje v pokojích Exclusive. Pro relaxaci je klientům k dispozici rehabilitační bazén, sauna, wellness. V sanatoriu se nachází přístroj pro cílené spalování tuků - Vacushape. Apartmán Exclusive Polárium Sanatorium Janáček** Rozsáhlý komplex poskytuje své služby až dvěma stovkám lázeňským klientům. K dispozici jsou nepřetržité služby recepce, solárium, fitcentrum nebo polárium Arktika nabízející unikátní léčbu mrazem. Od začátku roku 2011 jsou k dispozici nově vybudované pokoje Standard plus v 6. patře.

17 Ceny pobytů na osobu a na den V ceně ubytování v sanatoriu Moravan je zahrnuto zapůjčení županu. Ceny jsou uvedeny v Kč na osobu a den. Změna cen vyhrazena.

18 V ceně ubytování v sanatoriu Moravan je zahrnuto zapůjčení županu. Ceny jsou uvedeny v Kč na osobu a den. Změna cen vyhrazena.

19 Vysvětlivky: 1/2 APP Exclusive - Apartmán - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, obývací pokoj, ložnice, sprcha, WC, TV, minibar, HIFI, trezor, fén, připojení k internetu 1/1 Exclusive - jednolůžkový pokoj, sprcha, WC, TV, minibar, fén, připojení k internetu 1/2 Exclusive - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, sprcha, WC, TV, minibar, trezor, fén, připojení k internetu 1/2 APP - Apartmán - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, obývací pokoj, ložnice, sprcha, vana (pouze v lázeňském sanatoriu Moravan), WC, TV, minibar*, HIFI, připojení k internetu 1/1 Standard plus - jednolůžkový pokoj, sprcha, WC, TV, minibar*, připojení k internetu 1/2 Standard plus - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, sprcha, WC, TV, minibar*, připojení k internetu 1/1 Standard - jednolůžkový pokoj, sprcha, WC, TV 1/2 Standard - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji, sprcha, WC, TV 1/1 II. kategorie - jednolůžkový pokoj - bez příslušenství 1/2 II. kategorie - jedno lůžko ve dvoulůžkovém pokoji - bez příslušenství * v lázeňském sanatoriu Janáček pouze lednice Vedlejší sezóna: / Hlavní sezóna: V ceně není zahrnut lázeňský poplatek. Uvedené ceny léčebných pobytů jsou osvobozeny od DPH dle 58 odst. 1. zákona č. 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty oddíl SKP třída péče lázeňská. Ostatní služby podléhají DPH dle výše uvedeného zákona. Lázeňský poplatek Na základě vyhlášky č. 2/2010 zastupitelstva města Hranice a č. 1/2011 zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou se vybírá od fyzických osob, které jsou přechodně a za úplatu ubytovány v lázeňském místě za účelem léčení nebo rekreace, pokud tyto osoby neprokáží jiný důvod svého pobytu, lázeňský poplatek. Sazba poplatku za lázeňský a rekreační pobyt za osobu a za každý započatý den pobytu, není-li tento den dnem příchodu činí 15,- Kč. Z poplatku za lázeňský a rekreační pobyt jsou osvobozeni: osoby nevidomé, bezmocné a držitelé průkazu ZTP/P (zvláště těžce postižený s průvodcem) a jejich průvodce, osoby mladší 18 let a starší 70 let nebo osoby, na které náleží přídavky na děti (výchovné). Jste naším stálým klientem? Pokud přijedete na svůj 10tý pobyt (SLP) v průběhu 3 let získáváte benefit zlatého pobytu: pro pobyt na 7 a více nocí: 10 % sleva na tento pobyt nebo výběr libovolné procedury navíc v hodnotě do 1000 Kč pro pobyt kratší než 7 nocí: 5% sleva na tento pobyt nebo výběr libovolné procedury navíc v hodnotě do 500 Kč Pokud přijedete na svůj 5tý až 9tý pobyt (SLP) v průběhu 3 let získáváte benefit stříbrného pobytu: pro pobyt na 7 a více nocí: 1x vířivá celotělová lázeň navíc pro pobyt kratší než 7 nocí: 1x vířivá nožní lázeň Pokud přijedete na svůj 3tí a 4tý pobyt (SLP) v průběhu 3 let získáváte benefit bronzového pobytu: pro pobyt na 7 a více nocí: 1x dvouhodinový vstup do wellness navíc pro pobyt kratší než 7 nocí: 1x hodinový vstup do rehabilitačního bazénu Jste-li naším stálým klientem, sdělte nám to, prosím, již při objednání léčebně-relaxačního pobytu (SLP). verze

20 Sůl je nad zlato SOLNÁ JESKYNĚ SALTIKA Nadechněte se zdraví Pro letošní rok Vám dovolená u moře nevychází? NEVADÍ - dopřejte si pobyt v Solné jeskyni Saltika! Oči rozdíl poznají - Vaše tělo nikoliv! Největší obsah minerálů a iontů je u moře jen v brzkých ranních hodinách s přílivem - v Solné jeskyni Saltika je pro Vás připraven po celý den. V solné inhalační jeskyni SALTIKA panuje unikátní mikroklima ze solí z Mrtvého moře, himálajských solných krystalů, jodo-bromové soli a solankových vodopádů. Pobyt v solné jeskyni významně pomáhá při léčbě následujících zdravotních obtíží: chronické katary nosu, krku, (rýmy, kašle, dutiny, průdušky, chřipky, nachlazení...) astma, zápaly plic, alergie srdečně - cévní problémy a onemocnění snížená funkce štítné žlázy nervového systému (neurózy, přepracovanost, stavy vyčerpání, stres) kožního onemocnění (lupénky, ekzémy, alergie, zápaly, plísně) onemocnění a poruchy zažívacího traktu a trávení (vředové choroby, gastritida, záněty střev) Ke zlepšení zdravotního stavu dochází již po několika procedurách! Procedury probíhají denně. Objednat se můžete na recepci Saltiky na čísle , nebo na bezplatné vnitřní lázeňské lince Více informací na nebo přímo na recepci Saltiky v lázeňském domě Praha. Hledáte zajímavý dárek pro své příbuzné a známé? Věnujte jim dárkový poukaz na některý z pobytů nebo procedur v našich lázních. Darujete originální dárek a navíc uděláte něco pro jejich zdraví. Lázně Teplice nad Bečvou a.s Teplice nad Bečvou č.p. 63 Česká republika Fax: lazne@ltnb.cz Dodavatel sortimentu pro Lázně Teplice nad Bečvou a.s.

Léčebně relaxační pobyty. Léčba a prevence

Léčebně relaxační pobyty. Léčba a prevence Léčebně relaxační pobyty Léčba a prevence 2012 Vítejte v jedněch z nejstarších lázní na Moravě, v Teplicích nad Bečvou. Už od pradávna tryskala léčivá voda z hlubin země, aby pomohla léčit zdravotní neduhy

Více

Léčebně - relaxační pobyty

Léčebně - relaxační pobyty Léčebně - relaxační pobyty Léčba a prevence 2013 Lázeňské sanatorium Bečva Lázeňské sanatorium Lázeňské sanatorium Moravan Naši milí hosté, držíte v ruce katalog nabídku pro rok 2013. Každoročně se snažíme

Více

SOLNÁ JESKYNĚ SALTIKA

SOLNÁ JESKYNĚ SALTIKA Sůl je nad zlato SOLNÁ JESKYNĚ SALTIKA Nadechněte se zdraví Pro letošní rok Vám dovolená u moře nevychází? NEVADÍ - dopřejte si pobyt v Solné jeskyni Saltika! Oči rozdíl poznají - Vaše tělo nikoliv! Největší

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená Aktivní dovolená v Konstantinových Lázních Hledáte klidné lázeňské místo pro svůj léčebný pobyt nebo cíl pro svou dovolenou?

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

Romantické pobyty 2015

Romantické pobyty 2015 Romantické pobyty 2015 Zimní romantický pobyt na Všemině * Ubytování pro 2 osoby s polopenzí na dvě noci * 1x romantická večeře pro dva * 1x 60 minut aroma sauna Cena za pobyt: 3 590 Kč / 2 osoby Jarní

Více

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt.

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. NABÍDKA POBYTŮ 2015 Hotely kategorie *** 02. 01. 31. 03. 2015 01. 11. - 19. 12. 2015 01. 04. 31. 10. 2015 Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. Víkend pro ženu a muže (Pá - Ne) Stravování : plná

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014 Víkendový pobyt - cena pro 1 osobu / 2 noci Relaxační pobyt pro dvě osoby - cena pro 1 osobu / 2 noci Víkendový pobyt (2noci) Relaxační pobyt pro dvě osoby (2noci) - Balíček je možno objednat pouze pro

Více

První radonové lázně světa

První radonové lázně světa První radonové lázně světa BRÁNA DO KRUŠNÝCH HOR Lázeňské město Jáchymov leží v západní části České republiky na úpatí Krušných hor v malebném údolí panenské přírody, která příznivě působí na vaše zdraví

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

MĚSTSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ 2013 GYNEKOLOGICKÉ POBYTY

MĚSTSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ 2013 GYNEKOLOGICKÉ POBYTY MĚSTSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ 2013 GYNEKOLOGICKÉ POBYTY 14denní pobyty Lázně Aurora Moderní prostory lázeňského komplexu Aurora nabízejí dokonalou harmonii lázeňství a přírody prvotřídní lázeňskou léčbu, wellnesscentrum,

Více

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110.

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110. Wellness Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši, je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma rukama našich kosmetických a masážních odborníků

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

Příplatky a doplňkové služby pro 2011

Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky Dětská postýlka noc (nutné rezervovat) 50 Kč Pes na pokoji noc (pouze na některých pokojích) 150 Kč Neobsazené lůžko 70% hotel Omega polopenze *** dospělí

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota)

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota) REKONDICE 2015 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků Jáchymov (neděle sobota) Týdenní rekondiční pobyty Termín: 15. 21. února, 22. 28. února, 1. 7. března 2015 Ubytování: 2lůžkové pokoje

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE české lázeňství je spolu s léčivými prameny označováno za rodinné stříbro v současnosti je úloha lázeňství v léčbě onemocnění a prevenci téměř nezastupitelná

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství

ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství komplexní LÁZEŇSkÁ LÉČBA PŘÍSPĚVkOVÁ LÁZEŇSkÁ LÉČBA ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves

Více

AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ

AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ AKTUÁLNÍ CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ platný k 1. lednu 2015 COMFORT Bohatý program určený pro terapii pohybového aparátu 4 procedury denně PROGRAM OBSAHUJE ubytování ve 4* hotelu strava plná penze formou

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje:

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje: Hřejivé tóny klidu Kolštejn*** Superior - 2x polopenze (tříchodová večeře v hotelové restauraci a bohatá bufetová snídaně v hotelové snídárně) - 25 minutový parafinový zábal - 25 minutová klasická masáž

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 4* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2015 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2015 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE

KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE WWW.INFINITDARKY.CZ VODNÍ A SAUNOVÝ SVĚ T VYSOČ ANY VODNÍ SVĚT PRO JEDNOHO 60 minut Ve Vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Fitness Sobota 18. 5. 2013 aneb NEJEN TĚLO DO PLAVEK Kdy: v s o b o t u 18. 5. 2013 Kde: RRC Hluboká nad Vltavou Od: 9:00 hodin Co a s kým: 2 h o d i n o v ý SPINNING MARATON, aneb jedeme na

Více

Seznam pobytů. Stránka 1. Léčba pohybového aparátu a nervových onemocnění 2016

Seznam pobytů. Stránka 1. Léčba pohybového aparátu a nervových onemocnění 2016 Seznam pobytů Léčba pohybového aparátu a nervových onemocnění 2016 Zdravé srdce 2016 Lázeňský týden pro zdraví 2016 NOVINKA Malý léčebný pobyt 2016 Teplická léčebně relaxační kúra 2016 NOVINKA Léčebný

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Ceník platný 03. 01. 2016 18. 12. 2016 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt Léčebný lázeňský pobyt SPECIÁL Program proti bolesti zad Lázeňská

Více

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion.

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion. Nabídka na léto Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion Pobytové balíčky Letní hýčkání - zaměřeno na páry Sport a relax - skupinová i

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness Katalog dárků Svět wellness Infinit www.svet-wellness.cz FITNESS PRO JEDNU OSOBU časově neomezeno V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness centrum s posilovacími a kondičními stroji a

Více

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove...

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... 2019 Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce - nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS Katalog dárků Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz DáRkOvé POUkAZy INFINIT maximus EXKLUZIVNÍ SAUNOvá NOc V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční vstup do saunového

Více

CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012

CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012 CENÍK PROGRAMŮ A BALÍČKŮ 2012 PROGRAM COMFORT Pohybové obtíže 4 procedury denně PROGRAM OBSAHUJE ubytování ve 4* hotelu strava plná penze formou teplého a studeného bufetu vstupní lékařská konzultace

Více

LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA

LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA SPA RESORT TREE OF LIFE lázeňský hotel 4*, 146 lůžek teplá a studená bufetová strava, dietní systém SLIM restaurant à la carte, lobby bar, zahradní kavárna moderní a romantické

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY SILVESTR DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Katalog dárků Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Vyberte si wellness pobočku pro dárkový poukaz: Vodní a saunový svět Vysočany Privátní wellness Vysočany Wellness na zámku Krč Infinit SPA Holešovice

Více

www.cornis.cz www.cornis.cz NEJŽÁDANĚJŠÍ DÁRKOVÉ POUKAZY TUZEMSKÉ RELAXAČNÍ POBYTY OBJEDNÁVKY A INFORMACE NA TEL.: 266 312 425

www.cornis.cz www.cornis.cz NEJŽÁDANĚJŠÍ DÁRKOVÉ POUKAZY TUZEMSKÉ RELAXAČNÍ POBYTY OBJEDNÁVKY A INFORMACE NA TEL.: 266 312 425 www.cornis.cz NEJŽÁDANĚJŠÍ DÁRKOVÉ POUKAZY TUZEMSKÉ RELAXAČNÍ POBYTY OBJEDNÁVKY A INFORMACE NA TEL.: 266 312 425 www.cornis.cz UNIVERZÁLNÍ DÁRKOVÉ POUKAZY UNIVERZÁLNÍ DÁRKOVÝ POUKAZ V PENĚŽNÍ HODNOTĚ.

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 6 - denní zájezd Hotel nabízí hostům především neomezený vstup do termálních bazénů, zážitkových bazénů včetně plaveckého jakož i do celého Wellness. Samozřejmostí

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Le t n í Ak č n í Ce n y Je d n o r á z o v ý c h Vs t u p ů vstup do Relaxačního a Regeneračního Centra zahrnuje neomezené využití bazénu, vířivky, solné jeskyně, klimatizovaného fitness a saunového

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_151. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_151. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_151 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Lázně Skalka u Prostějova J e to lázeňské místo

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 PODĚBRADY Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli

Více

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Vzhledem ke kladným ohlasům členů ČMOSA na rehabilitační pobyty v letošním roce jsou zabezpečeny tyto pobyty i na rok 2010. Týdenní

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ. pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ. pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ SLOVENSKO - 2017 Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější cestu k rezervaci prověřených

Více

Lázně Teplice nad Bečvou Pečujeme o to nejcennější Vaše zdraví

Lázně Teplice nad Bečvou Pečujeme o to nejcennější Vaše zdraví Lázně Teplice nad Bečvou Pečujeme o to nejcennější Vaše zdraví Historie Lázní Teplice nad Bečvou sahá až do roku 1553. Patří tak k nejstarším lázním na Moravě. Tehdy nechal majitel hranického panství Jan

Více

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo.

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. WellnessSpa Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. masáže sauna whirpool Příjemné prostředí našeho hotelového wellness Vás překvapí

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2018 PODĚBRADY Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli konkrétní pobyt z naší nabídky na samostatné

Více

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2014 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 16. 22. února, 23. 1. března, 2. 8. března 2014 Ubytování: 2 lůžkové

Více

Rehabilitační pobyty v r. 2012

Rehabilitační pobyty v r. 2012 Všem základním organizacím ČMOSA Vážení přátelé, Rehabilitační pobyty v r. 2012 253001/13 Zabilanská/222713722 8.11.2011 vzhledem k velmi kladným ohlasům na rehabilitační pobyty našich členů v letošním

Více

Ceník Wellness procedur 2016

Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness 2016 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Masáž částečná záda, šíje, dolní končetiny 40 Min. 690,- Kč Dokoupení aromatického oleje (levandule, meduňka,

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady A member of IC Travel Group s.r.o. Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady Pděbrady Wellness Popis POBYTOVÉ BALÍČKY: Lázeňský léčebný pobyt KLASIK Hl. sezóna Mimosezóna Dvoulůžkový pokoj SU* 2 500 Kč 2 220

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ Žádáme Vás o hromadné zaplacení všech přidělených poukazů buď převodním příkazem nebo složenkou na účet u České spořitelny a.s. Praha 3, č.ú. 2000260389/0800, konst.symbol

Více

CENÍK. Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness. www.infinit-maximus.cz CENÍK Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness www.infinit-maximus.cz Vstup do termálního vodního SPA a saunového světa Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm. Doporučená doba

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S.

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S. LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S. KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2019 v Kč lázeňská péče Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici.

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Srdečně Vás zveme na přátelské setkání a besedu Balneo RRC na téma Úč i n k y Ar o m a t e r a p i e Na Psychickou A Fyzickou Pohodu Aromaterapie podle Nobilis Tilia 23. 01. 2012 o d 18.00 h

Více

Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce

Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce 2018 www.volareza.cz 1 Nabízené služby 1. Nabídka léčebných pobytů (LLRP) 2. Rekreace + speciální pobyty VD 3. Sleva 30% na vybrané služby 4. E-mailing

Více

BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY:

BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY: BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY: 1. Ajurvédský omlazující balíček: (Ayurvedic Rejuvenation Therapy) Určený k celkové regeneraci vašeho těla a zbystření vaší mysli. Zahrnuje v sobě kombinace kterýkoli

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2017 LÁZEŇSKÉ

Více

Pobyty pro samoplátce

Pobyty pro samoplátce Pobyty pro samoplátce REKONDIČNÍ POBYTY PRO DĚTI Pobyty se zaměřují na prevenci obtíží pohybového ústrojí a zlepšení kondice dítěte. Při nástupu je sestaven individuální léčebný plán, jehož cílem je odstranění

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942 Katalog dárků Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942 EXKLUZIVNÍ SAUNOVÁ NOC V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční

Více

Ceník. Wellness na zámku.

Ceník. Wellness na zámku. Ceník Wellness na zámku www.wellnessnazamku.cz Privátní wellness zóny V ceně privátní sauny, whirlpoolu a celé privátní zóny je zahrnuto zapůjčení osušky, prostěradla, županu a pantoflí. PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL

Více

ceník PRIVÁTNÍ WELLNESS & FITNESS

ceník PRIVÁTNÍ WELLNESS & FITNESS ceník PRIVÁTNÍ WELLNESS & FITNESS www.infinit-fitness.cz PRIVÁTNÍ WELLNESS ZÓNY PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL Infinit karta+ Privátní whirlpool pro 2 osoby 20 min 530 Kč 510 Kč Privátní whirlpool pro 2 osoby 50 min

Více

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR 2018 v Lázních Jáchymov V ánoce jsou nejkrásnější svátky v roce nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních radonových lázních

Více

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST ÚVOD Společnost REZORT LUHAČOVICE a.s. nabízí k prodeji rozsáhlý komplex budov a pozemků v lázeňském městě LUHAČOVICE. LÁZNĚ LUHAČOVICE

Více

Ceník Wellness procedur

Ceník Wellness procedur Ceník Wellness procedur Ceník Wellness 2017 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Levandulová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,- Kč Eukalyptová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,-

Více

Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014:

Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014: Chvalovice Hatě, 10. 10. 2013 Vážené kolegyně, vážení kolegové! Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014: - V první části naleznete nový

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_109. Lázeňské a wellness služby AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_109. Lázeňské a wellness služby AUTOR: Lázeňské a wellness služby VY_32_INOVACE_109 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: léčebné procedury Koupele a zábaly Slatinná koupel*

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK Ceník Rehabilitačního centra TeamPrevent-Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (30 min.)

Více