Profesní životopis a publikační činnost Mgr. Josef Radimecký, MSc. Ke dni: 30. listopadu 2005

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Profesní životopis a publikační činnost Mgr. Josef Radimecký, MSc. Ke dni: 30. listopadu 2005"

Transkript

1 Profesní životopis a publikační činnost Mgr. Josef Radimecký, MSc. Ke dni: 30. listopadu 2005 Strana 1 (celkem 7)

2 Oblasti vědeckého zájmu Výzkum v oblasti analýzy a evaluace drogové politiky, evaluace kvality a efektivity drogových služeb, kvalitativní přístup a metody výzkumu v oboru adiktologie. od 2001 Vzdělání Ph.D. postgraduální studium na Pedagogické fakultě University Karlovy v Praze, zaměření - užívání drog, závislé chování a jeho implikace pro společnost a pro jednotlivce Postgraduální prezenční studium oboru drogová politika výzkumem podložená opatření a intervence na Imperial College of Science, Technology and Medicine, Londýn, Velká Británie (školitel prof. Gerald Stimson). V roce 2003 obhájena disertační práce a udělen titul MSc. (Master of Science) dosud Postgraduální dálkové studium oboru speciální pedagogiky na Pedagogická fakultě University Karlovy v Praze (školitelka Doc.Paedr. Eva Šotolová, Ph.D.) se zaměřením na zapojení rodinných příslušníků do léčby a resocializace uživatelů návykových látek Dálkové studium speciální pedagogiky obor vychovatelství na Pedagogická fakultě University Karlovy v Praze se zaměřením na obtížně vychovatelné mladé lidi Gymnázium v Děčíně Vzdělání v psychoterapii a další specializační vzdělání v oboru adiktologie sebezkušenostní výcvik ve skupinové psychoterapii akreditovaný MZ ČR integrativní psychoterapie vycházející z dynamické a interpersonální psychoterapie dle pojetí H. Sullivana, 540 hod., Skálův institut, Praha International European Drug Abuse Treatment Training Project, Phase 3, 96 hod., Universita degli Studi di Palermo, School of Medicine Department of Psychotherapy International European Drug Abuse Treatment Training Project, Phase 2, 80 hod., University of California, San Diego. Jazykové znalosti 2002 Anglický jazyk - International English Language Testing System, Academic level, University of Cambridge, Local Examination Syndicate. Německý jazyk aktivní znalost velmi dobrý. Ruský jazyk aktivní znalost - dobrý. Praxe od IX 2005 Manager pro mezinárodní spolupráci, Centrum adiktologie Psychiatrické kliniky 1. lékařské fakulty University Karlovy v Praze I VIII 2005 OSVČ psychologické poradenství a diagnostika, projektová činnost, konzultace a poradenství v oboru adiktologie Ředitel sekretariátu Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky, Úřad vlády ČR Ředitel terapeutické komunity pro léčbu a resocializaci mladých lidí se závislým chováním White Light I., Mukařov u Litoměřic, občanské sdružení White Light I. v Děčíně. Strana 2 (celkem 7)

3 Švýcarská terapeutická komunita pro závislé mladé lidi, Projekt NovaZem Mlýny u České Kamenice, terapeut Výchovný ústav pro děti a mládež v Děčíně-Boleticích n.l., vychovatel Základní vojenská služba Základní škola v Děčíně-Želenicích, učitel I. stupně. Řešené projekty Národní vedoucí projektu Phare Twinning Project 2000 Drug policy realizovaného ve spolupráci mezi Úřadem vlády ČR a Ministerstvem zdravotnictví Rakouska Národní vedoucí projektu Phare European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction - Cooperation with Central and Eastern European Countries Národní vedoucí projektu Phare New Synthetic Drugs pro kandidátské země EU Vedoucí národního týmu projektu Drug Demand Reduction Staff Training II Pompidou Group Rady Evropy a člen expertní skupiny projektu Národní vedoucí projektu Phare Precursors pro kandidátské země EU Člen mezinárodního výzkumného týmu projektu Světové zdravotnické organizace Adequacy of Drug Addicts Treatment Předseda Rady Projektu analýzy nové drogové legislativy (PAD) pro procedurální supervizi a facilitaci sběru dat Projekt Phare - Rozvoj sociálních služeb ve městě Ústí nad Labem, člen projektového týmu. Krátkodobé vzdělávací programy a studijní pobyty: 2004 Kurz Projektové řízení pro top management, , Úřad vlády ČR. (celkový rozsah 25 hod.) 2004 Specializovaný vzdělávací program Reitox Academy pro vedoucí Národních monitorovacích středisek pro drogy a drogové závislosti ze zemí EU a kandidátských zemí Linking research with policy-making, Evropské monitorovací centrum pro drogy a drogové závislosti, Lisabon, Portugalsko (celkový rozsah 16 hod.) Roční studijní pobyt v terapeutické komunitě pro uživatele drog Oak Lodge, Cranstoun Drug Services, Londýn, Velká Británie. (celkový rozsah 1100 hod.) 2002 Měsíční studijní pobyt v DrugScope National Focal Point of Great Britain , Londýn, Velká Británie. (celkový rozsah 160 hod.) 2000 Kurz Evropská unie a problematika evropské integrace, Úřad vlády ČR. (celkový rozsah 34 hod.) 1999 Summer school on (new) synthetic drugs, EU Phare Project Technical Assistance to Drug Demand Reduction, , Praha. (celkový rozsah 25 hod.) 1992 Čtyřměsíční studijní pobyt v terapeutické komunitě pro závislé mladé lidi Platanenhof, v Oberuzwilu, St. Gallen, Švýcarsko, (celkový rozsah 640 hod.) Výuková činnost 2005 Kurz sociální patologie a prevence II, Pedagogická fakulta J. E. Purkyně v Ústí n.l., (celkový rozsah 6 hod.) Školení pracovníků pověřených obcí Pardubického kraje v oblasti koordinace protidrogové politiky na místní úrovni, Pardubice, (celkový rozsah 8 hod.). Strana 3 (celkem 7)

4 2005 Další vzdělávání krajských protidrogových koordinátorů Výzkum vs. primární prevence užívání návykových látek, Kytlice, (celkový rozsah 8 hod.) Kurz pro pracovníky vězeňské služby Drugs and drug users general overview I., Institut pro vzdělávání pracovníků vězeňské služby, Stráž pod Rálskem, (celkový rozsah 31 hod.) Vzdělávání kontaktních osob působících v obcích s rozšířenou působností III. stupně v Libereckém kraji v oblasti protidrogové politiky, Kytlice, (celkový rozsah 12 hod.) Vzdělávání pracovníků drogových služeb Strategie drogové politiky v ČR a Způsoby řešení problematiky návykových látek - lokální, národní, mezinárodní úroveň, Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, Praha (celkový rozsah 6 hod.) Vzdělávání místních protidrogových koordinátorů a zástupců obcí Středočeského kraje Úvod do koordinace protidrogové politiky, Praha (celkový rozsah 4 hod.) Vzdělávání posluchačů doplňkového studia speciální pedagogiky PeF UK Česká drogová politika v mezinárodním kontextu, Praha (celkový rozsah 4 hod.) Specializovaný vzdělávací program Reitox Academy pro vedoucí Národních monitorovacích středisek pro drogy a drogové závislosti ze zemí EU a kandidátských zemí Linking research with policy-making, přednáška Linking policy-making with information and evaluation: The Czech experience (Propojování tvorby a realizace politiky s informacemi a hodnocením: česká zkušenost), Evropské monitorovací centrum pro drogy a drogové závislosti, Lisabon, Portugalsko (celkový rozsah 1,5 hod.) Další vzdělávání krajských protidrogových koordinátorů - Úvod do drogové politiky, , Praha, (celkový rozsah 8 hod.) Postgraduální MSc. kurz Drug use: evidence-based intervention and policy, Imperial College of Science, Technology and Medicine, Londýn Work with relatives of drug users in the therapeutic community for addicts (celkový rozsah 4 hod.) 2003 Postgraduální MSc. kurz Drug use: evidence-based intervention and policy, Imperial College of Science, Technology and Medicine, Londýn International policy of drug control (celkový rozsah 4 hod.) Program dalšího vzdělávání okresních protidrogových koordinátorů Drogová politika a intervence podložené výzkumem (celkový rozsah 240 hod.) Pedagogická fakulta University J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, katedra speciální pedagogiky, externí přednášející kurz Terapie osob se závislým chováním. Členství v zahraničních odborných společnostech Člen Evropské federace terapeutických komunit Členství a funkce v domácích odborných společnostech a orgánech Předseda sekce terapeutických komunit Asociace nestátních organizací zabývajících se prevencí a léčbou závislostí Člen Společnosti pro návykové nemoci při České lékařské společnosti J. E. Purkyně Člen pracovní skupiny specifické primární prevence ministryně školství, mládeže a tělovýchovy ČR Člen Etické komise Národního monitorovacího centra pro drogy a drogové závislosti při Úřadu vlády ČR Strana 4 (celkem 7)

5 Členství v redakčních radách odborných časopisů: Člen redakční rady časopisu Adiktologie: časopis pro prevenci, léčbu a výzkum závislostí. Publikace chronologicky 1998 NEPUBLIKOVANÉ ZPRÁVY 1999 Radimecký J. a kol. (1998) Projekt rozvoje sociálních služeb ve městě Ústí nad Labem, kap.: Systém sociálních služeb pro uživatele drog a drogově závislé, Ústí n.l., Projekt Phare. NEPUBLIKOVANÉ ZPRÁVY Broža, J., Matoušek, O., Popov, P., Radimecký, J., Těmínová, M. a Šikl, J., (1999) Koncepce a manuál pro residenční a krizová oddělení pro mladistvé uživatele drog, Praha: Projekt Know- How Fund, Velvyslanectví Velké Británie. Radimecký, J. & Pospíšil, M. (1999) Eds. Výroční zpráva o stavu a vývoji situace ve věcech drog v roce 1998, Praha: Úřad vlády ČR ČLÁNKY V NERECENZOVANÝCH ČASOPISECH S dalšími autory (1999) Problém užívání drog v mezinárodních vztazích, Justice Outlook 10/ Radimecký, J. & Pospíšil, M. (2000) Eds. Výroční zpráva o stavu a vývoji situace ve věcech drog v roce 1999, Praha: Úřad vlády ČR Radimecký, J. & Pospíšil, M. (2000) Eds. Katalog služeb v protidrogové prevenci, Praha: Úřad vlády ČR Radimecký, J. a kol. (2000) Ed. Národní strategie protidrogové politiky , Praha: Úřad vlády ČR ČLÁNKY V NERECENZOVANÝCH ČASOPISECH Radimecký, J. (2000) Čtyři roky vězení za marihuanu?, Literární noviny, 8/ XI 2001 Radimecký, J. & Pospíšil, M. (2001) Eds. Výroční zpráva o stavu a vývoji situace ve věcech drog v roce 2000, Praha: Úřad vlády ČR ČLÁNKY V RECENZOVANÝCH ČASOPISECH Radimecký, J. (2001) Česká drogová politika pro a proti, Adiktologie časopis pro prevenci, léčbu a výzkum v adiktologii 1/2 Strana 5 (celkem 7)

6 ČLÁNKY V NERECENZOVANÝCH ČASOPISECH Radimecký J. & Radimecká, I. (2001) Komplexní model práce s rodinnými příslušníky drogově závislých v podmínkách terapeutické komunity, Konfrontace časopis pro psychoterapii 12/ Radimecký, J. & Pospíšil, M. (2002) Eds. Výroční zpráva o stavu a vývoji situace ve věcech drog v roce 2000, Praha: Úřad vlády ČR Zábranský, T., Mravčík, V., Radimecký, J., Miovský, M., Korčišová, B. & Gajdošíková, H. (2002) Česká republika: Výroční zpráva o stavu ve věcech drog pro Evropské monitorovací centrum pro drogy a drogové závislosti, ISBN , Praha: Úřad vlády ČR 2003 MONOGRAFIE Kalina, K., Radimecký, J. a kol. (2003) Eds. Drogy a drogové závislosti multidisciplinární přístup, 1 & 2, 1. vydání, ISBN , Praha: Úřad vlády ČR Sotolář, A., Púry, F., Šámal, P., Kudrle, S., Kalina, K., Radimecký, J. a kol. (2003) Trestná činnost spojená se zneužíváním drog a formy jejího řešení, sv. 65, 66, Praha: Institut vzdělávání Ministerstva spravedlnosti ČR Gajdošíková, H., Mravčík, V., Radimecký, J. & Zábranský, T. (2003) Souhrn zprávy o stavu ve věcech drog v ČR v roce 2001, Zaostřeno na drogy 1/03, ISSN , Praha: Úřad vlády ČR Radimecký, J. (2003) Rhetoric versus Practice in the European Union and the Czech Drug Policies, dissertační práce, London: Imperial College Radimecký, J. a kol. (2003) Ed. Certifikace odborné způsobilosti služeb pro uživatele drog, Zaostřeno na drogy 1/04, ISSN , Praha: Úřad vlády ČR 2004 MONOGRAFIE Lejčková, P., Mravčík, V. & Radimecký, J. (2004) Srovnání užívání drog a jeho dopadů v krajích ČR: Situační analýza v širším demografickém a socioekonomickém kontextu, ISBN , Praha: Úřad vlády ČR Mravčík, V., Radimecky, J. (Eds.) & Korcisova, B. (2004) Injecting Drug Use A Challenge for Public Health, Zaostreno na drogy (Drugs in Focus) 2/04, ISSN ; Prague: Office of the Czech Government. Radimecký, J. a kol. (2004) Ed. Koordinace protidrogové politiky: Nástroj realizace účinných komplexních opatření, Zaostřeno na drogy 3/04, ISSN , Praha: Úřad vlády ČR Strana 6 (celkem 7)

7 Radimecký, J. a kol. (2004) Ed. Léčba osob se závislým chováním se společnosti vyplatí, Zaostřeno na drogy 5/04, ISSN , Praha: Úřad vlády ČR 2005 Radimecky, J. a kol. (2005) Ed. Národní strategie protidrogové politiky , ISBN , Praha: Úřad vlády ČR. Strana 7 (celkem 7)

Podrobnější informace ke studiu můžete získat na adrese:

Podrobnější informace ke studiu můžete získat na adrese: Rozhodujete se, kam jít na vysokou školu? Baví vás práce pro lidi a s lidmi? Chcete pomáhat lidem v obtížných životních situacích? Chcete pracovat v oboru, který za posledních 10 let prošel dynamickým

Více

ZDRAVOTNĚ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK A JEHO PŘÍPRAVA K ZAPOJENÍ DO PRÁCE MULTIDISCIPLINÁRNÍHO TÝMU VE ZDRAVOTNICKÉM ZAŘÍZENÍ

ZDRAVOTNĚ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK A JEHO PŘÍPRAVA K ZAPOJENÍ DO PRÁCE MULTIDISCIPLINÁRNÍHO TÝMU VE ZDRAVOTNICKÉM ZAŘÍZENÍ ZDRAVOTNĚ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK A JEHO PŘÍPRAVA K ZAPOJENÍ DO PRÁCE MULTIDISCIPLINÁRNÍHO TÝMU VE ZDRAVOTNICKÉM ZAŘÍZENÍ Mojžíšová A., Nekola V. Zdravotně sociální fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

Více

Sylabus předmětu: Vybrané kapitoly klinické adiktologie III: rodinná terapie v adiktologii

Sylabus předmětu: Vybrané kapitoly klinické adiktologie III: rodinná terapie v adiktologii Sylabus předmětu: Vybrané kapitoly klinické adiktologie III: rodinná terapie v adiktologii Centrum adiktologie PK VFN 1. lékařská fakulta Univerzita Karlova v Praze Ke Karlovu 11, 120 00 Praha 2 www.adiktologie.cz

Více

Centrum adiktologie Psychiatrická klinika 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze Bakalářský studijní obor ADIKTOLOGIE

Centrum adiktologie Psychiatrická klinika 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze Bakalářský studijní obor ADIKTOLOGIE Centrum adiktologie Bakalářský studijní obor ADIKTOLOGIE Název předmětu: Racionální drogová politika Vyučující: Mgr. Josef Radimecký, MSc. Garant: Doc. PhDr. Michal Miovský, CSc. Číslo předmětu: 1613 Semestr:

Více

1. VÝCHODISKA AKTUALIZOVANÉHO DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU

1. VÝCHODISKA AKTUALIZOVANÉHO DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. Praha 5, Duškova 7 Aktualizovaný dlouhodobý záměr vzdělávací a výzkumné, vývojové, umělecké nebo další tvůrčí činnosti na rok 2013 OBSAH 1. VÝCHODISKA AKTUALIZOVANÉHO

Více

2.A Formulář žádosti o akreditaci vzdělávacího programu - identifikace žadatele

2.A Formulář žádosti o akreditaci vzdělávacího programu - identifikace žadatele 2.A Formulář žádosti o akreditaci vzdělávacího programu - identifikace žadatele Č. Položka ve formuláři 1 Název žadatele CARITAS Vyšší odborná škola sociální Olomouc 2 Identifikační číslo 3 Sídlo nám.

Více

V. adiktologická konference. ADIKTOLOG VE ZDRAVOTNICTVÍ NOVÁ ROLE, NOVÉ MOŽNOSTI? Bc. Vojtěch Janouškovec, DiS Bc. Ondřej Sklenář

V. adiktologická konference. ADIKTOLOG VE ZDRAVOTNICTVÍ NOVÁ ROLE, NOVÉ MOŽNOSTI? Bc. Vojtěch Janouškovec, DiS Bc. Ondřej Sklenář V. adiktologická konference jihočeského kraje ADIKTOLOG VE ZDRAVOTNICTVÍ NOVÁ ROLE, NOVÉ MOŽNOSTI? Bc. Vojtěch Janouškovec, DiS Bc. Ondřej Sklenář Obsah prezentace Adiktolog Legislativa Adiktologické výkony

Více

Postoje a zkušenosti studentů speciální pedagogiky v oblasti užívaní návykových látek

Postoje a zkušenosti studentů speciální pedagogiky v oblasti užívaní návykových látek Postoje a zkušenosti studentů speciální pedagogiky v oblasti užívaní návykových látek Závěrečná zpráva projektu specifického výzkumu 2010 Martin Kaliba a kol. Univerzita Hradec Králové Závěrečná zpráva

Více

VYSOKÉ ŠKOLSTVÍ V ČESKÉ A SLOVENSKÉ FEDERATIVNÍ REPUBLICE 11. Šulista, M. Kvalita a evaluace ve vysokém školství 14

VYSOKÉ ŠKOLSTVÍ V ČESKÉ A SLOVENSKÉ FEDERATIVNÍ REPUBLICE 11. Šulista, M. Kvalita a evaluace ve vysokém školství 14 O B S A H Úvodem 1. část : VÝZKUMNÉ ÚKOLY, MEZINÁRODNÍ PROJEKTY VYSOKÉ ŠKOLSTVÍ V ČESKÉ A SLOVENSKÉ FEDERATIVNÍ REPUBLICE 11 Kvalita a evaluace ve vysokém školství 14 Pracovníci vysokých Skol. Pokus o

Více

ŽIVOTOPIS. Pracovní zkušenosti 1983 1984 Fakultní nemocnice Olomouc Vykonávaná pozice: sanitárka, 3.interní klinika

ŽIVOTOPIS. Pracovní zkušenosti 1983 1984 Fakultní nemocnice Olomouc Vykonávaná pozice: sanitárka, 3.interní klinika ŽIVOTOPIS Osobní údaje Křestní jméno/ Příjmení Tituly E-mail Stání příslušnost Dagmar PITNEROVÁ Mgr. dagmar.pitnerova@upol.cz ČR Pracovní zkušenosti Období ( od do) 1983 1984 Fakultní nemocnice Olomouc

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Příloha č. I PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE DOTAČNÍHO PROGRAMU Program podpory projektů protidrogové prevence v Plzeňském kraji 2016 I. Úvodní ustanovení Plzeňský kraj vyhlašuje na základě usnesení Rady

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Č.j.: PO- 3655 /GŘ VZ-2003 V Praze dne 30. října 2003 S c h v a l u j e:... generální ředitel HZS ČR a náměstek ministra vnitra

Více

Ostravská univerzita v Ostravě. Katedra informatiky a počítačů prf.osu.cz/kip

Ostravská univerzita v Ostravě. Katedra informatiky a počítačů prf.osu.cz/kip Ostravská univerzita v Ostravě Katedra informatiky a počítačů prf.osu.cz/kip Proč studovat informatiku Pochopení problematiky moderního a stále se rozvíjejícího oboru. Široké uplatnění v rámci informatických

Více

Vývoj nákladů zdravotních pojišťoven na léčbu uživatelů alkoholu a nealkoholových drog v letech 2007 2010

Vývoj nákladů zdravotních pojišťoven na léčbu uživatelů alkoholu a nealkoholových drog v letech 2007 2010 Aktuální informace Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Praha 6. 9. 2012 44 Vývoj nákladů zdravotních pojišťoven na léčbu uživatelů alkoholu a nealkoholových drog v letech 2007

Více

Dotazníkové šetření provedené v lékárnách České republiky a Středočeského kraje

Dotazníkové šetření provedené v lékárnách České republiky a Středočeského kraje Dotazníkové šetření provedené v lékárnách České republiky a Středočeského kraje Roman Gabrhelík, Michal Miovský Měřín, 2. prosince 2008 Grantová podpora: NR 0447-2 Systém adiktologické péče v ČR Systém

Více

Zpráva o činnosti Rady vlády pro seniory a stárnutí populace v roce 2008

Zpráva o činnosti Rady vlády pro seniory a stárnutí populace v roce 2008 II. Zpráva o činnosti Rady vlády pro seniory a stárnutí populace v roce 2008 Rada vlády pro seniory a stárnutí populace byla zřízena usnesením vlády ze dne 22. března 2006 č. 288. Statut Rady byl schválen

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY SMĚRNICE K PRIMÁRNÍ PREVENCI SOCIÁLNĚ PATOLOGICKÝCH JEVŮ U DĚTÍ A ŽÁKŮ I. Obecná ustanovení Na základě ustanovení 30, odst. 1) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Služby pro oběti trestných činů - Most

Služby pro oběti trestných činů - Most Služby pro - Most Služba Přijímání trestního oznámení Instituce Okresní státní zastupitelství Specifikace cílové skupiny Adresa poskytování služby, kontakt Popis služby Dostupnost Oběti trestných činů

Více

3. Švec, V.: Sdílení znalostí ve školním prostředí, Česká pedagogická společnost, Pedagogická orientace, Brno, 2009, 22-37, ISSN 1211-4669

3. Švec, V.: Sdílení znalostí ve školním prostředí, Česká pedagogická společnost, Pedagogická orientace, Brno, 2009, 22-37, ISSN 1211-4669 Výpis publikací Citace 1. Machů, E.: Rozpoznávání a vzdělávání rozumově nadaných dětí v běţné třídě základní školy, Grada, Nadání a nadaní. Pedagogicko-psychologické přístupy, modely, výzkumy a jejich

Více

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD.

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. července 2015.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 7) Oblasti vědeckého zájmu 1. Lidský faktor v dopravě, dopravní bezpečnost a dopravní systémy 2. Dopravní

Více

Rada Asociace krajů České republiky. 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44

Rada Asociace krajů České republiky. 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44 Rada Asociace krajů České republiky 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44 Projekt Kraje pro bezpečný internet Obsah: 1. Návrh usnesení 2. Popis

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 (CRPDZ MSK) CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 (CRPDZ MSK) CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBSAH CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (CRPDZ MSK) VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 Obsah...2 I. Základní údaje o občanském sdružení...3 II. Pracovníci sdružení...4 III. Vznik, poslání

Více

PREVENCE KRIMINALITY 2009

PREVENCE KRIMINALITY 2009 Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 1391 ze dne 7. 10. 2008 Zásady pro celoměstské programy Prevence kriminality 2009 v hl. m. Praze PREVENCE KRIMINALITY 2009 Hlavní město Praha vyhlašuje Celoměstské programy

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 11

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 11 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 1. března 2013 OBĚŽNÍK č. 11 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/doc/obezniky 1. Oznámení s gratulací 2. Obhajoby

Více

Zákon o výkonu zabezpečovací detence

Zákon o výkonu zabezpečovací detence KOMENTÁŘE WOLTERS KLUWER Zákon o výkonu zabezpečovací detence Komentář Věra Kalvodová Josef Kuchta Petr Škvain Zákon o výkonu zabezpečovací detence Komentář Vzor citace: Kalvodová, V., Kuchta, J., Škvain,

Více

Ministerstvo vnitra Odbor přípravy pracovníků ve veřejné správě Vstupní vzdělávání

Ministerstvo vnitra Odbor přípravy pracovníků ve veřejné správě Vstupní vzdělávání Ministerstvo vnitra Odbor přípravy pracovníků ve veřejné správě Vstupní vzdělávání úředníků územních samosprávných celků Metodické doporučení Praha 2002 Tento metodický materiál je určen pracovníkům personálních

Více

Okruhy k státní bakalářské zkoušce z předmětu SOCIÁLNÍ PATOLOGIE A PREVENCE

Okruhy k státní bakalářské zkoušce z předmětu SOCIÁLNÍ PATOLOGIE A PREVENCE Okruhy k státní bakalářské zkoušce z předmětu SOCIÁLNÍ PATOLOGIE A PREVENCE 1. Výklad základních pojmů - sociální patologie, sociální deviace, anomie, adaptační způsoby, pojmy související. 2. Sociální

Více

oprávněného: Komerční banka, a.s., se sídlem Na Příkopě 33 čp. 969, 11407, Praha 1, IČ 45317054 proti povinnému:

oprávněného: Komerční banka, a.s., se sídlem Na Příkopě 33 čp. 969, 11407, Praha 1, IČ 45317054 proti povinnému: č.j. 024 EX 1999/09-145 U s n e s e n í o nařízení dalšího dražebního jednání - elektronická dražba Soudní exekutor Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský úřad Ostrava, se sídlem Slévárenská 410/14, Ostrava

Více

Životopis. Osobní údaje. Vzdělání. Zaměstnání. Řešené projekty. Akademické stáže. JUDr. Ing. Hana Skalická, BA, Ph.D. Business and Finance, titul BA

Životopis. Osobní údaje. Vzdělání. Zaměstnání. Řešené projekty. Akademické stáže. JUDr. Ing. Hana Skalická, BA, Ph.D. Business and Finance, titul BA Životopis Osobní údaje JUDr. Ing. Hana Skalická, BA, Ph.D. Vzdělání 2002 ostatní The Nottingham Trent University, Brno Business School 2005 Mgr. Masarykova univerzita v Brně, Právnická fakulta 2004 Ing.

Více

USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 6. května 2015 č. 329 ke Zprávě o plnění úkolů uložených vládou s termínem plnění od 1. března 2015 do 31. března 2015 Vláda I. souhlasí 1. se změnou termínu pro předložení

Více

ZAKLÁDACÍ LISTINA ÚSTAVU DYS-CENTRUM PRAHA Z. Ú.

ZAKLÁDACÍ LISTINA ÚSTAVU DYS-CENTRUM PRAHA Z. Ú. ZAKLÁDACÍ LISTINA ÚSTAVU DYS-CENTRUM PRAHA Z. Ú. Preambule Ústav je právnická osoba ustavená za účelem provozování společensky užitečné činnosti a poskytování služeb s takovou činností bezprostředně souvisejících

Více

MUZEA V PŘÍRODĚ A LIDOVÁ ARCHITEKTURA STŘEDOČESKÉHO KRAJE

MUZEA V PŘÍRODĚ A LIDOVÁ ARCHITEKTURA STŘEDOČESKÉHO KRAJE Vyšší odborná škola informačních služeb, Praha Institute of Technology, Sligo MUZEA V PŘÍRODĚ A LIDOVÁ ARCHITEKTURA STŘEDOČESKÉHO KRAJE Research Methods and Project Projekt ročníkové práce Student: Magda

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ 500 05 Hradec Králové, Heyrovského 1203, Česká republika, http://www.faf.cuni.cz tel. +420495067111, fax +420495518002 V Hradci Králové,

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Školní rok 2009/2010

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Školní rok 2009/2010 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Školní rok 2009/2010 Předkladatel: GYMNÁZIUM A OBCHODNÍ AKDEMIE MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, RUSKÁ 355 Adresa peněžního ústavu: Komerční banka, a.s., Hlavní 132/52, Mariánské

Více

Usnesení. Č. j. 121 EX 13275/10-64

Usnesení. Č. j. 121 EX 13275/10-64 Usnesení Č. j. 121 EX 13275/10-64 Soudní exekutor JUDr. Vendula Flajšhansová, Exekutorský úřad Plzeň-sever, se sídlem Divadelní 2728/3a, 301 00 Plzeň, pověřený vedením exekuce na základě usnesení Okresního

Více

Sylabus předmětu: Právo a adiktologické služby

Sylabus předmětu: Právo a adiktologické služby Sylabus předmětu: Právo a adiktologické služby Centrum adiktologie PK VFN 1. lékařská fakulta Univerzita Karlova v Praze Ke Karlovu 11, 120 00 Praha 2 www.adiktologie.cz Název oboru: Číslo předmětu: Navazující

Více

Národní strategie protidrogové politiky

Národní strategie protidrogové politiky Národní strategie protidrogové politiky na období 2005 až 2009 SEKRETARIÁT RADY VLÁDY PRO KOORDINACI PROTIDROGOVÉ POLITIKY ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Národní strategie protidrogové politiky na období

Více

PROGRAM AT KONFERENCE (1. 5. 5. 2016, Kongres hotel Jezerka, Seč)

PROGRAM AT KONFERENCE (1. 5. 5. 2016, Kongres hotel Jezerka, Seč) PROGRAM AT KONFERENCE (1. 5. 5. 2016, Kongres hotel Jezerka, Seč) NEDĚLE: 19.00-20.00 Prostory restaurace u recepce Uvítání účastníků (prezident konference prim. Popov) s drobným občerstvením 20.00-22.30

Více

Systém adiktologické péče v síti služeb na okresním městě

Systém adiktologické péče v síti služeb na okresním městě Systém adiktologické péče v síti služeb na okresním městě AT konference Seč 2016 Mgr. Josef Soukal Síť adiktologických služeb Primární prevence (všeobecná a selektivní) AT ordinace (do 12/2015), nyní jen

Více

Drogy v českých věznicích - stav v r. 2007 a další vybrané aspekty dané problematiky. Roman Pešek

Drogy v českých věznicích - stav v r. 2007 a další vybrané aspekty dané problematiky. Roman Pešek Drogy v českých věznicích - stav v r. 2007 a další vybrané aspekty dané problematiky Roman Pešek Struktura prezentace VZ o stavu ve věcech drog v ČR v r. 2007 http://www.drogy-info.cz/index.php/publikace/vyrocni_zpravy/...

Více

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Příbram I, Jiráskovy sady 113

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Příbram I, Jiráskovy sady 113 č. j.: 12962/2012 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Příbram I, Jiráskovy sady 113 tel. 318 623 231, fax, tel 318 623 231 http://www.szs.pb.cz, e-mail: szs@szs.pb.cz IZO: 600019560

Více

Aktualizace dlouhodobého záměru Fakulty zdravotnických studií na rok 2016.

Aktualizace dlouhodobého záměru Fakulty zdravotnických studií na rok 2016. 1 Aktualizace dlouhodobého záměru Fakulty zdravotnických studií na rok 2016. Projednalo vedení 1. 12. 2015 Projednalo kolegium děkana 9. 12. 2015 Projednala Vědecká rada 13. 1. 2016 Schválil Akademický

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení hygieny práce Karviná (odborný rada)

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení hygieny práce Karviná (odborný rada) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení hygieny práce Karviná (odborný rada) č.j.: KHSMS/20151/2016 Datum: 8. června 2016 Ředitelka Krajské hygienické stanice Moravskoslezského

Více

Usnesení. Riedlová Zdenka, nar. 05.09.1963, bytem Štědrá 102, 364 52 Štědrá (značka: 3012640279) rozhodl takto: vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU

Usnesení. Riedlová Zdenka, nar. 05.09.1963, bytem Štědrá 102, 364 52 Štědrá (značka: 3012640279) rozhodl takto: vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU Usnesení Č. j. 099 EX 4285/08-67 Soudní exekutor JUDr. Ivo Luhan, Exekutorský úřad Praha 1, se sídlem Karlovo nám. 17, 120 00 Praha 2, pověřený vedením exekuce na základě usnesení Okresního soudu v Karlových

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného vedoucí oddělení hygieny práce Nový Jičín (odborný rada) č.j.: KHSMS/51666/2015 Datum: 14. prosince 2015 Ředitelka Krajská hygienická

Více

Kde hledat odborné zahraniční články?

Kde hledat odborné zahraniční články? Kde hledat odborné zahraniční články? Martina Machátová E-mail: machat@mzk.cz Tel.: 541 646 170 Školení 18. února 2016 The Free Library http://www.thefreelibrary.com/ Obsahuje skoro 27 milionů článků od

Více

t a k t o : I. Nařizuje se další elektronická dražba, která se koná prostřednictvím elektronického systému dražeb na adrese portálu www.exdrazby.

t a k t o : I. Nařizuje se další elektronická dražba, která se koná prostřednictvím elektronického systému dražeb na adrese portálu www.exdrazby. č.j. 024 EX 871/12-289 U s n e s e n í o nařízení dalšího dražebního jednání - elektronická dražba Mgr. Helena Strouhalová, exekutorský kandidát, pověřený soudním exekutorem: Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský

Více

7. Prevence. Vypracoval. Schválil: Datum a podpis REVIZE

7. Prevence. Vypracoval. Schválil: Datum a podpis REVIZE Kritérium standardu 7a Vypracoval Schválil: Datum a podpis 7. Prevence Orgán sociálně-právní ochrany aktivně vyhledává a monitoruje ohrožené děti. Prokazatelně koordinuje, případně vytváří podmínky pro

Více

ŽIVOTOPIS. Helena SKARUPSKÁ

ŽIVOTOPIS. Helena SKARUPSKÁ ŽIVOTOPIS Osobní údaje Křestní jméno / Příjmení Tituly E-mail Státní příslušnost Helena SKARUPSKÁ PhDr., Ph.D. helena.skarupska@upol.cz ČR Pracovní zkušenosti Období (od-do) Hlavní pracovní náplň a odpovědnost

Více

KVANITIFIKOVANÁ KRITÉRIA - ŘíZENí KE JMENOVÁNí DOCENTEM IVANA MANDYSOVÁ

KVANITIFIKOVANÁ KRITÉRIA - ŘíZENí KE JMENOVÁNí DOCENTEM IVANA MANDYSOVÁ KVANTFKOVANÁ KRTÉRA - ŘíZENí KE JMENOVÁNí DOCENTEM VANA MANDYSOVÁ A - Vědecká a vwojová činnost Články v recenzovaném vědeckém časopise 1. Mandysová,. (2008): Teoretická vý:;hodiska podnikání. n: SCPAP,

Více

MV ČR, Odbor egovernmentu. renata.horakova@mvcr.cz. Webové stránky veřejné správy - minimalizace jejich zranitelnosti a podpora bezpečnostních prvků

MV ČR, Odbor egovernmentu. renata.horakova@mvcr.cz. Webové stránky veřejné správy - minimalizace jejich zranitelnosti a podpora bezpečnostních prvků Návrh výzkumné potřeby státní správy pro zadání veřejné zakázky A. Předkladatel garant výzkumné potřeby Název organizace Ministerstvo vnitra Adresa Milady Horákové 133/ Kontaktní osoba Ing. Jaroslav Scheuba

Více

220/1991 Sb. ZÁKON. České národní rady

220/1991 Sb. ZÁKON. České národní rady 220/1991 Sb. ZÁKON České národní rady ze dne 8. května 1991 o České lékařské komoře, České stomatologické komoře a České lékárnické komoře Změna: 160/1992 Sb. Změna: 285/2002 Sb. Změna: 111/2007 Sb. Změna:

Více

ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané dne 4. února 2004

ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané dne 4. února 2004 VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Čj.: 2209/04 V Praze dne 4. února 2004 ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané dne 4. února 2004 (5. schůze) Schůzi řídil předseda vlády. 1.a) Věcný záměr zákona o nemocenském

Více

SEKCE Q ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍ PÉČE

SEKCE Q ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍ PÉČE SEKCE Q ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍ PÉČE Tato sekce zahrnuje poskytování služeb zdravotní a sociální péče. Tyto činnosti sahají od lékařské péče v nemocnicích a jiných zařízeních přes ústavní péči s určitým podílem

Více

Zákon č. 21/2006 Sb.,

Zákon č. 21/2006 Sb., Zákon č. 21/2006 Sb., o ověřování shody opisu nebo kopie s listinou a o ověřování pravosti podpisu a o změně některých zákonů (zákon o ověřování) ve znění zákona č. 165/2006 Sb., zákona č. 189/2008 Sb.

Více

oprávněného: Česká spořitelna, a. s., se sídlem Olbrachtova 1929/62, 14000, Praha 4, IČ 45244782 proti povinným:

oprávněného: Česká spořitelna, a. s., se sídlem Olbrachtova 1929/62, 14000, Praha 4, IČ 45244782 proti povinným: U s n e s e n í o nařízení dalšího dražebního jednání - elektronická dražba č.j. 024 EX 492/09-237 VS opr.: 2084980833 Soudní exekutor Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský úřad Ostrava, se sídlem Slévárenská

Více

Odborný časopis Zdravotnictví a medicína oznámil výsledky 16. ročníku soutěže Sestra roku

Odborný časopis Zdravotnictví a medicína oznámil výsledky 16. ročníku soutěže Sestra roku Tisková zpráva Odborný časopis Zdravotnictví a medicína oznámil výsledky 16. ročníku soutěže Sestra roku Praha 31. března 2016 Slavnostní předání ocenění 16. ročníku soutěže Sestra roku, které organizovalo

Více

ZAOSTŘENO NA DROGY 7. obsah. Měření prevalence a incidence užívání drog

ZAOSTŘENO NA DROGY 7. obsah. Měření prevalence a incidence užívání drog ZAOSTŘENO NA DROGY 7 NÁRODNĺ MONITOROVACĺ STŘEDISKO PRO DROGY A DROGOVÉ ZÁVISLOSTI Měření prevalence a incidence užívání drog Indikátory drogové prevence obsah 1 INDIKÁTORY DROGOVÉ PREVENCE V EVROPSKÉ

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 7)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 7) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července 2012.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 7) Oblasti vědeckého zájmu 1. Dopravní psychologie, lidský faktor v dopravě, 2. koučink a manažerské

Více

oprávněného: Česká spořitelna, a. s., se sídlem Olbrachtova 1929/62, 14000, Praha, IČ 45244782 proti povinnému:

oprávněného: Česká spořitelna, a. s., se sídlem Olbrachtova 1929/62, 14000, Praha, IČ 45244782 proti povinnému: U s n e s e n í o nařízení dalšího dražebního jednání - elektronická dražba č.j. 024 EX 1457/10-553 VS opr.: 4272465803 Mgr. Helena Strouhalová, exekutorský kandidát, pověřený soudním exekutorem: Mgr.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004 (CRPDZ MSK) CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004 (CRPDZ MSK) CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBSAH CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (CRPDZ MSK) I. Základní údaje o občanském skružení... 3 II. Pracovníci sdružení... 4 III. Vznik, poslání a cílová skupina... 4 IV.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace. 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace. 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek Identifikátor školy: 600 016 323

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní referent/rada oddělení hygieny práce II Ostrava

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní referent/rada oddělení hygieny práce II Ostrava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní referent/rada oddělení hygieny práce II Ostrava č.j.: KHSMS/43941/2015 Datum: 22. října 2015 Ředitelka Krajská hygienická stanice Moravskoslezského

Více

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD.

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. ledna 2013.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. Dopravní psychologie 2. HMI human machine interface, ITS v dopravě 3. Lidský

Více

_KUMSP00TLft2P_ - ZADOST DLE ZÁKONA č. 201/2012 Sb., O OCHRANĚ OVZDUŠÍ

_KUMSP00TLft2P_ - ZADOST DLE ZÁKONA č. 201/2012 Sb., O OCHRANĚ OVZDUŠÍ v _KUMSP00TLft2P_ - ZADOST DLE ZÁKONA č. 201/2012 Sb., O OCHRANĚ OVZDUŠÍ KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ KrU MsK 1) Věc: S-MSK: MSK: OCHRANA OVZDUŠÍ 28. října

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011. Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011. Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. psychologie práce, organizace a řízení 2. dopravní psychologie 3. primární

Více

Návrh individuálního národního projektu. Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém

Návrh individuálního národního projektu. Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém Návrh individuálního národního projektu Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém 1. Název projektu Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém Anotace projektu Předkládaný projekt navazuje na výsledky systémového

Více

SMĚRNICE FF UJEP 31/2013

SMĚRNICE FF UJEP 31/2013 SMĚRNICE FF UJEP 31/2013 POKYNY PRO PRŮBĚH HABILITAČNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM na Filozofické fakultě Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 1 I. HABILITAČNÍ ŘÍZENÍ Čl.

Více

Zadávací podmínky Označení Komplexní zajištění vzdělávacího programu Obchodování na internetu a návaznost na bankovní služby, elektronická certifikace a digitální podpisy pro projekt Informace v cestovním

Více

Usnesení. proti. Hejtík Zdeněk, nar.: 8.8.1974, bytem Jateční 715, 280 02 Kolín IV (značka: 3198 C 06/2014, 15423 C 06/2013) rozhodl takto: vydává

Usnesení. proti. Hejtík Zdeněk, nar.: 8.8.1974, bytem Jateční 715, 280 02 Kolín IV (značka: 3198 C 06/2014, 15423 C 06/2013) rozhodl takto: vydává Č. j. 099 EX 8374/13-58 Usnesení Soudní exekutor JUDr. Ivo Luhan, Exekutorský úřad Praha 1, se sídlem Karlovo nám. 17, 120 00 Praha 2, pověřený opatřením Okresního soudu Kolín ze dne 22. 10. 2014, č. j.

Více

POSTDOKTORANDŮ VYSOKOŠKOLSKÉHO ÚSTAVU PRO NANOMATERIÁLY, POKROČILÉ TECHNOLOGIE A INOVACE

POSTDOKTORANDŮ VYSOKOŠKOLSKÉHO ÚSTAVU PRO NANOMATERIÁLY, POKROČILÉ TECHNOLOGIE A INOVACE Ředitel Ústavu pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace Technické univerzity v Liberci vypisuje v souladu s projektem Rozvoj řešitelských týmů projektů VaV na Technické univerzitě v Liberci,

Více

Základem PPP projektu je dlouhodobý smluvní vztah, ve kterém veřejný a soukromý sektor vzájemně sdílejí užitky a rizika vyplývající ze zajištění

Základem PPP projektu je dlouhodobý smluvní vztah, ve kterém veřejný a soukromý sektor vzájemně sdílejí užitky a rizika vyplývající ze zajištění Public Private Partnership jako efektivní nástroj budování a provozování veřejné infrastruktury Vladimír Sloup výkonný ředitel Asociace pro podporu projektů spolupráce veřejného a soukromého sektoru www.asociaceppp.cz

Více

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD.

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. července 2013.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. Lidský faktor v dopravě, dopravní bezpečnost a dopravní systémy 2. Dopravní

Více

CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ SPECIALIZACE LÉKAŘSKÉHO KNIHOVNÍKA Helena Bouzková

CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ SPECIALIZACE LÉKAŘSKÉHO KNIHOVNÍKA Helena Bouzková CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ SPECIALIZACE LÉKAŘSKÉHO KNIHOVNÍKA Helena Bouzková Anotace Příspěvek informuje o tvorbě a aktuálním stavu Koncepce celoživotního vzdělávání (CŽV) knihovníků v ČR. Tato je součástí

Více

NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004

NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004 NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004 H. Souhrn závěrečných účtů kapitol za rok 2004 Sešit 2. Kapitoly 336-398 336 Ministerstvo spravedlnosti Bilance příjmů a výdajů státního rozpočtu

Více

Dlouhodobý záměr rozvoje Fakulty bezpečnostně právní Policejní akademie České republiky v Praze na období 2009-2013

Dlouhodobý záměr rozvoje Fakulty bezpečnostně právní Policejní akademie České republiky v Praze na období 2009-2013 POLICEJNÍ AKADEMIE ČESKÉ REPUBLIKY V PRAZE Fakulta bezpečnostně právní Dlouhodobý záměr rozvoje Fakulty bezpečnostně právní Policejní akademie České republiky v Praze na období 2009-2013 Projednáno Vědeckou

Více

Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc. Často kladené otázky

Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc. Často kladené otázky MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 - Malá Strana Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc Často kladené otázky Dotazy k celému PO: Dotaz: Co to přesně

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny: 10 Hosté: Klára Vlková, Jana Čejková Omluveni: p. Chuchlíková, p. Jansa, p. Kotrmanová,

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A sp. zn. 095 Ex 561/12/U 03-096 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Exekutorský kandidát M g r. D a v i d H o z m a n, pověřený soudním exekutorem Exekutorského úřadu Prahy 4 JUDr. Janou Tvrdkovou, oprávněnou

Více

STATUT Endokrinologického ústavu

STATUT Endokrinologického ústavu STATUT Endokrinologického ústavu Článek I. Úvodní ustanovení 1. Endokrinologický ústav (dále jen EÚ ) je součástí zdravotnické soustavy podle 2 odst. 1 a 4 odst. 1 zákona č. 372/2011 Sb. o zdravotních

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září 2011.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. psychologie práce, organizace a řízení 2. koučink a manažerské poradenství

Více

PROGRAM KONFERENCE Zvládání současných sociálně patologických jevů a rizikového chování

PROGRAM KONFERENCE Zvládání současných sociálně patologických jevů a rizikového chování PROGRAM KONFERENCE Zvládání současných sociálně patologických jevů a rizikového chování Prezence přihlášených účastníků 8.15 9.00 Zahájení konference 9.00 9.15 Mgr. Marta Kolaříková, Ph.D. proděkanka pro

Více

Český statistický úřad

Český statistický úřad INSPIRE a geoinformační infrastruktura v České republice Český statistický úřad připraveno pro Enlargement & Integration Workshop Praha, 14.-15.3.2006 Zástupce: Ing. Zdeňka Udržalová Email: zdenka.udrzalova@czso.cz

Více

Vodohospodářský rozvoj a výstavba a.s.

Vodohospodářský rozvoj a výstavba a.s. Vodohospodářský rozvoj a výstavba a.s. Profil společnosti VRV a.s. je zcela nezávislou soukromou společností, plně vlastněnou českými akcionáři - fyzickými osobami. Nemá návaznost na žádnou výrobní, dodavatelskou

Více

Téma prezentace. Téma prezentace. Téma prezentace PROŽÍVÁNÍ TECHNIK SKUPINOVÉ PSYCHOTERAPIE MLADISTVÝMI DELIKVENTY

Téma prezentace. Téma prezentace. Téma prezentace PROŽÍVÁNÍ TECHNIK SKUPINOVÉ PSYCHOTERAPIE MLADISTVÝMI DELIKVENTY Téma prezentace PROŽÍVÁNÍ TECHNIK SKUPINOVÉ PSYCHOTERAPIE MLADISTVÝMI DELIKVENTY Téma prezentace Téma prezentace PhDr. Pavel Řezáč (Ratolest Brno, o. s.) Mgr. Kateřina Klečková (Ratolest Brno, o. s.) Obsah:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky Výběr dodavatele vzdělávacích služeb v rámci projektu Vzdělávání managementu Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, příspěvkové organizace v metodách moderního řízení

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD 1. Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v CEFIF Weilova Číslo domu 6 PSČ 102 00 Místo pro nalepení

Více

Školení starostů obcí. Povinnosti obce v oblasti požární ochrany 2015

Školení starostů obcí. Povinnosti obce v oblasti požární ochrany 2015 Školení starostů obcí Povinnosti obce v oblasti požární ochrany 2015 Osnova historie požární prevence povinnosti obce v samostatné působnosti povinnosti obce v přenesené působnosti povinnosti obce jakožto

Více

P O K Y N. ředitele odboru interního auditu a kontroly

P O K Y N. ředitele odboru interního auditu a kontroly P O K Y N ředitele odboru interního auditu a kontroly Ročník: 2012 V Praze 15. června 2012 Číslo: 10 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ODBORU INTERNÍHO AUDITU A KONTROLY ČÁST PRVNÍ POSTAVENÍ A PŘEDMĚT ČINNOSTI ODBORU INTERNÍHO

Více

Fakulta financí a účetnictví

Fakulta financí a účetnictví Fakulta financí a účetnictví Vysoká škola ekonomická v Praze Vyhláška děkana Fakulty financí a účetnictví č. 1/2012 o přijímacím řízení ve znění Dodatku č. 1 z 3. října 2012 1 Rozsah platnosti Tato vyhláška

Více

OBEC VITĚJOVICE. Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC VITĚJOVICE. Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC VITĚJOVICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích Zastupitelstvo Obce Vitějovice se na svém zasedání dne 31.10.2012 usnesením č. 63/2012 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Vnitřní autorizace z obchodního práva ve společnostech skupiny VÍTKOVICE. Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/94.00900

Vnitřní autorizace z obchodního práva ve společnostech skupiny VÍTKOVICE. Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/94.00900 Vnitřní autorizace z obchodního práva ve společnostech skupiny VÍTKOVICE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/94.00900 Identifikace projektu Příjemce dotace: VÍTKOVICE, a.s. Datum realizace: 01.05.2013

Více

usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání (dražební vyhláška opakovaná)

usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání (dražební vyhláška opakovaná) č.j. 132 EX 15559/09-42/R i Soudní exekutor JUDr. Jan Fendrych, Exekutorský úřad Praha 2, se sídlem Hradecká 3, 130 00 Praha 3, pověřený k provedení exekuce v usnesení o nařízení exekuce, vydaného Okresním

Více

Z Á S A D Y. pro činnost Právního poradenství pro členy ČMKOS

Z Á S A D Y. pro činnost Právního poradenství pro členy ČMKOS Z Á S A D Y pro činnost Právního poradenství pro členy ČMKOS Z Á S A D Y pro činnost Právního poradenství pro členy ČMKOS Kapitola I Úvodní ustanovení Předmětem činnosti Právního poradenství pro členy

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Kolín zastoupené tajemnicí Městského úřadu Kolín v souladu se zákonem č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů,

Více

U S N E S E N Í. Č.j. 108 EX 07382/14-075 číslo návrhu 9100732804

U S N E S E N Í. Č.j. 108 EX 07382/14-075 číslo návrhu 9100732804 Č.j. 108 EX 07382/14-075 číslo návrhu 9100732804 U S N E S E N Í Soudní exekutor JUDr. Zdeněk Zítka, Exekutorský úřad Plzeň - město, se sídlem Palackého nám. 28, 301 00 Plzeň, pověřený provedením exekuce

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Institut ochrany obyvatelstva KURZY

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Institut ochrany obyvatelstva KURZY MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Institut ochrany obyvatelstva KURZY pro Hasičský záchranný sbor ČR, další složky Integrovaného záchranného systému,

Více

ADIKTOLOGIE DENNÍ STUDIUM, AKAD. ROK 2009/2010 ROZPIS VÝUKY - ZIMNÍ SEMESTR, 1. - 3. ROČNÍK Finální verze 1, KK 2009-10-01 Neobsahuje: termíny 2.

ADIKTOLOGIE DENNÍ STUDIUM, AKAD. ROK 2009/2010 ROZPIS VÝUKY - ZIMNÍ SEMESTR, 1. - 3. ROČNÍK Finální verze 1, KK 2009-10-01 Neobsahuje: termíny 2. ADIKTOLOGIE DENNÍ STUDIUM, AKAD. ROK 2009/2010 ROZPIS VÝUKY - ZIMNÍ SEMESTR, 1. - 3. ROČNÍK Finální verze 1, KK 2009-10-01 Neobsahuje: termíny 2. výcvikové skupiny ve 3. ročníku a případné dosud neohlášené

Více

JAN MEDVEĎ ČESMAD Bohemia

JAN MEDVEĎ ČESMAD Bohemia Poskytování služeb veřejné dopravy očima dopravce JAN MEDVEĎ ČESMAD Bohemia ČESMAD BOHEMIA Sdružuje společnosti podnikající v silniční dopravě. Je členem celosvětové International Road Union (IRU) se sídlem

Více

Směrnice č. 01/2015. Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení do prvních ročníků školního roku 2015/2016

Směrnice č. 01/2015. Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení do prvních ročníků školního roku 2015/2016 Střední průmyslová škola stavební Střední odborná škola stavební a technická Ústí nad Labem, příspěvková organizace tel.: 477 753 822 e-mail: sts@stsul.cz www.stsul.cz Směrnice č. 01/2015 Vyhlášení 1.

Více