GSM 103 Mikrokamera. Návod na použití

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GSM 103 Mikrokamera. Návod na použití"

Transkript

1 GSM 103 Mikrokamera Návod na použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Před jeho použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod. Vzhled produktu: Ovládání přístroje: A) Volání pro MMS, nahrávání videa a nahrávání zvukového záznamu. 1.) Vložte mikro SD kartu do vstupu pro to určeného. 2.) Vložte GSM Sim kartu (není součástí balení) do vstupu pro SIM kartu. Přístroj se zapne (LED dioda se rozsvítí, po dobu 5 vteřin bude blikat a poté zhasne), po 30 vteřinách nečinnosti se přístroj přepne do pohotovostního režimu. 3.) Vytočte číslo vložené SIM karty. Když se hovor spojí, uslyšíte zvuky v okolí přístroje. Poté stiskněte tlačítko #. Systém přehraje zprávu welcome to our systém, press key 1 to send you a picture by MMS, press key 2 for video recording, press key 3 for audio recording. (Vítejte v našem systému. Pro odeslání fotografie přes MMS zprávu stiskněte 1, pro pořízení video záznamu stiskněte 2, pro pořízení zvukového záznamu stiskněte 3.) Podle potřeby vyberte požadovanou funkci a stiskněte příslušné tlačítko. a) Po stisku tlačítka 1 se ozve zpráva Command received, please chceck your messages. (Pokyn přijat, zkontrolujte si doručené zprávy. Systém pořídí fotografii, kterou Vám odešla přes MMS zprávu na Váš mobilní telefon a zároveň ji uloží do příslušné složky na SD kartě. Poznámka: Pokud Vám nechodí MMS zprávy, zkontrolujte nastavení své SIM karty a upravte její protokol.

2 b) Po stisku tlačítka 2 se ozve zpráva: Command received, system will start video recording. (Pokyn přijat, systém začne nahrávat video.) Systém také odešle SMS zprávu potvrzující začátek nahrávání. Systém začne nahrávat a soubor se bude ukládat do složky Videos na SD kartě. Průběžné ukládání proběhne každých 5 minut. Pokud chcete nahrávání zastavit, znovu vytočte číslo vložené SIM karty. Po spojení hovoru se nahrávání automaticky zastaví. c) Po stisku tlačítka 3 se ozve zpráva: Command received, system will start audio recording. (Pokyn přijat, systém začne pořizovat zvukovou nahrávku.)systém také odešle SMS zprávu potvrzující začátek nahrávání. Systém začne nahrávat a soubor se bude ukládat do složky Audio na SD kartě. Průběžné ukládání proběhne každých 5 minut. Pokud chcete nahrávání zastavit, znovu vytočte číslo vložené SIM karty. Po spojení hovoru se nahrávání automaticky zastaví. Pokud jste nastavili řídící číslo, přístroj bude reagovat pouze na pokyny přicházející z tohoto čísla. Pokud chcete změnit jazyk, ve kterém systém komunikuje, navštivte internetovou stránku B) Hlasem aktivovaný kontrolní program 1.) Vložte mikro SD kartu do vstupu pro to určeného.vložte GSM Sim kartu (není součástí balení) do vstupu pro SIM kartu. Přístroj se zapne (LED dioda se rozsvítí, po dobu 5 vteřin bude blikat a poté zhasne), po 30 vteřinách nečinnosti se přístroj přepne do pohotovostního režimu. 2.) Nastavte řídící číslo posláním SMS: SET nastavení: SET je příkaz, je heslo a je řídící číslo, které chcete nastavit s předčíslím pro danou zemi.) Když bude nastavení úspěšné, systém Vám odešle SMS: Number list: (Seznam čísel: ). Pokud zvuky v okolí přístroje přesáhnou hranici 45dB, systém vytočí řídící číslo. Hovor můžete buď přijmout a přímo poslouchat, co se v okolí přístroje děje nebo pověsit a systém začne nahrávat zvuky po dobu 5 minut. Po pěti minutách systém opět zkontroluje hladinu zvuku a pokud je stále vysoká, bude pokračovat v nahrávání po dobu dalších 5 minut a tak dále. Pokud je hladina zvuku po pěti minutách pod danou hranicí, systém se vrátí zpátky do pohotovostního režimu. Poznámka: Systém je na zvuky velmi citlivý, proto je lepší používat ho v tichých místnostech, ne v hlučném prostředí v blízkosti cest a podobně. Když je přístroj v tomto programu, přístroj

3 nereaguje na většinu SMS povelů. Pokud potřebujete použít ovládání pomocí SMS, pošlete SMS admin123456, čímž vymažete řídící číslo. C) Program nahrávání videa s prázdnou SIM kartou. 1.) Vložte mikro SD kartu do vstupu pro to určeného. Vložte prázdnou SIM kartu (je součástí balení) do vstupu pro SIM kartu. Systém bude monitorovat prostředí a pokud zvuky v okolí přístroje přesáhnou hranici 45dB, systém začne nahrávat video záznam po dobu 5 minut. Po pěti minutách systém opět zkontroluje hladinu zvuku a pokud je stále vysoká, bude pokračovat v nahrávání po dobu dalších 5 minut a tak dále. Pokud je hladina zvuku po pěti minutách pod danou hranicí, systém se vrátí zpátky do pohotovostního režimu. Poznámka: Systém je na zvuky velmi citlivý, proto je lepší používat ho v tichých místnostech, ne v hlučném prostředí v blízkosti cest a podobně. Když je přístroj v tomto programu, funguje jako hlasem aktivovaná mikro kamera a nemá žádné z GMS funkcí. D) Program ovládání přes SMS Nastavení MMS protokolu: Pošlete SMS ve tvaru: #888#APN#Home_Page#IP_Address#User_Name#Passwd#IP_Port#. (Bez mezer.) Formát SMS: #888#APN#Home_Page#IP_Address#User_Name#Passwd#IP_Port# #888 je příkaz #APN je APN Poskytovatele #Home_Page je MMSC #IP_Address je WAP brána. Zadáváte zde jen IP, bez a portu.8080 #User_Name je Účet, pokud účet nemáte, napište jen #. #Password je heslo. Pokud žádné nemáte, napište jen #. #IP_Port je IP port, který můžete najít ve WAP bráně na konci. Příklad:

4 A) Pro nastavení formátu MMS v albánské sítí Vodafone: #888#vfalmms# ###8080# Poznámka: máme IP adresu WAP brány: IP adresa je , IP port je 8080, Uživatelské jméno a heslo je prázdné, nahrazeno dvěma mřížkami: ##. B) Pro nastavení MMS formátu ve francouzské síti Orange: #888#orange.acte# Poznámka máme IP adresu WAP brány: Ip adresa je , IP port je 8080, uživatelské jméno a heslo je orange. Pokud nemůžete najít IP port, můžete místo něj použít defaultně 80. Tyto informace získáte od Vašeho telefonního operátora nebo v možnostech nastavení MMS a v možnostech internetových služeb ve Vašem telefonu. Můžete se také podívat na stránky Uživatelské jméno i heslo můžete vynechat, ale musíte je nahradit znaky #. Nastavení řídícího čísla (max. 6 čísel) Pošlete SMS: SET nastavení tří čísel, kde SET je příkaz je heslo a jsou telefonní čísla oddělená mezerou. Po odeslání SMS: SET odešle systém seznam nastavených čísel. Nastavení data a času A) Pošlete SMS: TIME123456= :04:00, kde 2012 je rok, je měsíc a den, 02:04:00 jsou hodiny, minuty a vteřiny. Systém nastaví daný čas a soubory se budou ukládat se jménem data a času, kdy byly pořízeny. B) Na SD kartu do jejího zdrojového souboru nakopírujte textový soubor pojmenovaný time.txt a vložte do něj datum a čas ve formátu ,20:45:00, po restartování přístroje se čas nastaví na danou hodnotu. Nastavení IMEI čísla U některých zemí bude možná potřeba změnit IMEI číslo. Vytvořte textový soubor pojmenovaný imei.txt, vložte do něj 15 číslic Vašeho IMEI čísla, vložte jej na SD kartu, tu poté vložte do přístroje a restartujte ho. Po restartování se IMEI číslo přenastaví. GPRS vyhledávání Zašlete SMS ve tvaru LOC a zapne se GPRS sledování.

5 Systém Vám odešle url, které otevřete na vyplňte požadované parametry a zobrazí se umístění přístroje. Vymazání autorizačního čísla Pošlete SMS ve tvaru CLR vymažete tím daná telefonní čísla. Pošlete SMS ve tvaru CLR Systém Vám odešle obnovený seznam nastavených čísel. Změna hesla: Pošlete SMS ve tvaru: PWD , kde PWD je příkaz, je staré heslo a je nové heslo. Nové heslo může být jakékoliv, dle vašeho výběru. Systém Vám odešle SMS s textem password change successful (změna hesla úspěšná) po obdržení pokynu. Nahrávání videa: Automatické uložení každých 10 minut, pokud se nahrávání přeruší přijatým hovorem, po skončení hovoru bude opět pokračovat. Pošlete SMS ve tvaru: VDO123456T100 doba nahrávání je 100 minut, poté se přístroj vrátí zpátky do pohotovostního režimu. Pošlete SMS ve tvaru Q nahrávání videa se zastaví. Nahrávání zvuku: Automatické uložení každých 10 minut, pokud se nahrávání přeruší přijatým hovorem, po skončení hovoru bude opět pokračovat. Pošlete SMS ve tvaru: ADO123456T10 doba nahrávání je 10 minut, poté se přístroj vrátí zpátky do pohotovostního režimu. Pošlete SMS ve tvaru Q nahrávání audio záznamu se zastaví. Pořízení fotografie: Pošlete SMS ve tvaru: MMS přístroj pořídí fotografii a pošle Vám ji na mobilní telefon ve tvaru MMS zprávy. Telefonický hovor Pošlete SMS ve tvaru CALL systém Vám v průběhu 1 minuty zavolá.

6 Reset na výchozí nastavení Pokud jste zapomněli heslo nebo řídící číslo, pošlete na přístroj SMS zprávu ve tvaru ADM z jakéhokoliv telefonního čísla. Přístroj se resetuje do výchozích nastavení a vy můžete znovu nastavit řídící číslo a heslo. Přehrávání a nabíjení: 1.) Pro přehrávání souborů vyjměte z přístroje SD kartu, vložte ji do čtečky karet (v nabídce) a připojte ke svému PC, kde soubory můžete přehrát. 2.) Pokud chcete přístroj nabít, zapojte ho pomocí USB kabelu buď do počítače nebo k Vaší nabíječce mobilního telefonu. Přístroj se začne automaticky nabíjet. Doba nabíjení je 5 hodin, výdrž baterky v pohotovostním režimu je 3 až 5 dní, výdrž baterky při nahrávání je 5-6 hodin, výdrž baterky při konverzaci je 10 hodin. Řešení problémů: 1.) Pokud přístroj neodpovídá na hovory, vymažte pin na GSM kartě a zkuste znovu. Ujistěte se také přístroj je v dosahu GSM signálu. 2.) Pokud přístroj neodpovídá vyjměte a znovu vložte GSM kartu a zkuste znovu. 3.) Pokud bílá LED dioda na přístroji nepřetržitě bliká, znamená to, že přístroj se vybíjí a je potřeba jej dobít. 4.) Pokud se přístroj neaktivuje hlasem, zkontrolujte, zda je tento program aktivní. 5.) Pokud po odeslání SMS na přístroj nepřichází žádná odpověď, zkontrolujte, zda jste odeslali SMS ve správném formátu.

Návod na použití. Před použitím produktu si prosím pozorně přečtěte tento návod na použití.

Návod na použití. Před použitím produktu si prosím pozorně přečtěte tento návod na použití. Návod na použití Před použitím produktu si prosím pozorně přečtěte tento návod na použití. Úvod Děkujeme, že jste si zakoupili náš produkt, který Vám pomůže mít věci pod dohledem, i když právě nejste doma

Více

Dětské hodinky s GPS. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Online mapový podklad

Dětské hodinky s GPS. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Online mapový podklad Dětské hodinky s GPS Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Online mapový podklad www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Specifikace a obsah balení 1.1 Specifikace Popis

Více

Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní

Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

GL100 Uživatelský návod

GL100 Uživatelský návod GL100 Uživatelský návod GL100P rev. 1.0. 1 www.eurosat.cz Popření odpovědnosti: Firma neodpovídá za jakékoliv škody, finanční ztráty či právní spory týkající se majetku či osob, vzniklé v souvislosti se

Více

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod.

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Uživatelská příručka Hodinky s kamerou Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových

Více

EVOLVEO StrongPhone Accu

EVOLVEO StrongPhone Accu Manuál k telefonu 1. Popis telefonu 2. Před zapnutím telefonu Vložte SIM kartu jako na obrázku - uživatelská příručka Stránka 1 z 5 Verze 1.1 3. Připojte USB kabel (připojený k nabíječce nebo k PC) a před

Více

Sportovní brýle s kamerou Full HD 1080P. Návod na použití. Před použitím si tento návod pečlivě přečtěte a uschovejte ho pro potřebu příštího použití.

Sportovní brýle s kamerou Full HD 1080P. Návod na použití. Před použitím si tento návod pečlivě přečtěte a uschovejte ho pro potřebu příštího použití. Sportovní brýle s kamerou Full HD 1080P Návod na použití Před použitím si tento návod pečlivě přečtěte a uschovejte ho pro potřebu příštího použití. Děkujeme, že jste si zakoupili Sportovní brýle s kamerou

Více

GPS lokátor vhodný pro ochranu starých lidí

GPS lokátor vhodný pro ochranu starých lidí GPS lokátor vhodný pro ochranu starých lidí Návod k použití Hlavní výhody produktu: Velmi malý a jednoduchý na ovládání Výdrž na baterii až 200 hodin Velké SOS tlačítko umožňující oboustranný interkom

Více

GPS lokátor s online sledováním

GPS lokátor s online sledováním GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Malé rozměry Snadné ovládání Online sledování v mapovém podkladu www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Specifikace Tento tracker

Více

Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní

Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

2.) Nahrávání videa / pořizování fotografií / nahrávání zvukového záznamu

2.) Nahrávání videa / pořizování fotografií / nahrávání zvukového záznamu Návod na použití Vzhled a tlačítka Ovládání 1.) Vypnutí/zapnutí rekordéru Dlouze stiskněte tlačítko PLAY (zhruba po dobu 3 vteřin). Rozsvítí se červené světélko. Rekordér je zapnutý a je v pohotovostní

Více

Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance

Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

GPS lokátor vhodný pro seniory

GPS lokátor vhodný pro seniory GPS lokátor vhodný pro seniory Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velmi malý a jednoduchý na ovládání Výdrž na baterii až 200 hodin Velké SOS tlačítko umožňující oboustranný interkom www.spyobchod.cz

Více

Power banka s kamerou a detecí pohybu

Power banka s kamerou a detecí pohybu Power banka s kamerou a detecí pohybu Návod k obsluze Hlavní výhody Detekce pohybu Dlouhá výdrž baterie Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 2. Ovládání Nabíjení vestavěné baterie: Baterii

Více

Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace

Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Citlivý mikrofon Rozsáhlé možnosti vzdáleného nastavení U verze do auta adaptér k přímému napojení na autobaterii www.spionazni-technika.cz

Více

Kamera pro domácí mazlíčky

Kamera pro domácí mazlíčky Kamera pro domácí mazlíčky Návod k použití Poslední revize: 8.4.2013 OBSAH: PŘEDMLUVA... 3 TECHNICKÉ SPECIFIKACE... 4 OPERAČNÍ INSTRUKCE... 4 Zobrazení telefonního čísla... 4 Zobrazení dostupné kapacity

Více

Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru

Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením

Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125 SHX trading s.r.o 1 1. Zobrazení přístroje 1. Tlačítko na

Více

USB flash disk s kamerou MF-828

USB flash disk s kamerou MF-828 USB flash disk s kamerou MF-828 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

GPS lokátor do auta - výdrž 100 dní

GPS lokátor do auta - výdrž 100 dní GPS lokátor do auta - výdrž 100 dní Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Vysoká výdrž - až 200 hodin Kvalitní zpracování Online mapový podklad www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Ovládání

Více

GSM mms alarm SW-8388x

GSM mms alarm SW-8388x GSM mms alarm SW-8388x Technické parametry: GSM frekvence: 850,900,1800,1900 MHz Maximální proud: 500-800mA AV výstupní impedance: 75ohm AV výstupní napětí: 1V š-š TV režim: PAL/NTSC Vnitřní kamera: SONY

Více

GPS lokátor v obojku

GPS lokátor v obojku GPS lokátor v obojku Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce a) Vložte do zařízení

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

GPS lokátor pro děti. Návod k obsluze. Hlavní výhody produktu: Velmi malý Jednoduché ovládání Velké SOS tlačítko. www.spyobchod.

GPS lokátor pro děti. Návod k obsluze. Hlavní výhody produktu: Velmi malý Jednoduché ovládání Velké SOS tlačítko. www.spyobchod. GPS lokátor pro děti Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velmi malý Jednoduché ovládání Velké SOS tlačítko www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Obsah balení 2. Popis zařízení www.spyobchod.cz Stránka 2 2.

Více

Minikamera s detekcí pohybu

Minikamera s detekcí pohybu Minikamera s detekcí pohybu Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Malá rozměry Snadné ovládání Detekce pohybu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Manuální nahrávání b) Mode Switch přepněte

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

GPS lokátor TK- 104. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Možnost připojení na auto baterii Jednoduché ovládání

GPS lokátor TK- 104. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Možnost připojení na auto baterii Jednoduché ovládání U GPS lokátor TK- 104 Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Možnost připojení na auto baterii Jednoduché ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Shrnutí Přístroj pracuje na sítích

Více

GPS lokátor pro děti

GPS lokátor pro děti GPS lokátor pro děti Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Obsah balení 2. Popis

Více

Komplet DVR s mini kamerou Lawmate PV-50U KIT

Komplet DVR s mini kamerou Lawmate PV-50U KIT Komplet DVR s mini kamerou Lawmate PV-50U KIT Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz SPYobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE

Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

MicroTraq mini GPS lokátor s odposlechem

MicroTraq mini GPS lokátor s odposlechem MicroTraq mini GPS lokátor s odposlechem Návod k obsluze Výhody produktu: Miniaturní rozměry Možnost pořízení online mapového podkladu Jednoduché ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Diagram produktu

Více

Hodinky s kamerou Návod k použití

Hodinky s kamerou Návod k použití Hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

Kovová minikamera do auta, 1080p

Kovová minikamera do auta, 1080p Kovová minikamera do auta, 1080p Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis zařízení

Více

Black box s otočnou 180 WiFi kamerou

Black box s otočnou 180 WiFi kamerou Black box s otočnou 180 WiFi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance

Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

Elegantní brýle s HD kamerou

Elegantní brýle s HD kamerou Elegantní brýle s HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny

Více

Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance

Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Budík s HD kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita

Budík s HD kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita Budík s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje Popis budíku

Více

GSM/GPRS/GPS LOKÁTOR Uživatelský manuál

GSM/GPRS/GPS LOKÁTOR Uživatelský manuál U GSM/GPRS/GPS LOKÁTOR Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám za zakoupení našeho GPS lokátoru. Tento manál Vás seznámí s jeho ovládáním. Doporučujeme si přečíst následující stránky dříve než začnete přístroj

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

Skrytá kamera v peněžence

Skrytá kamera v peněžence Skrytá kamera v peněžence Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Snadné maskování Překvapivě kvalitní video i audio záznam www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Popis přístroje 2

Více

GPS lokátor s výdrží 400 dní

GPS lokátor s výdrží 400 dní GPS lokátor s výdrží 400 dní Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Vysoká výdrž Kvalitní zpracování Online mapový podklad www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Ovládání přístroje Nejprve nabijte

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

GPS Tracker TK108. Návod k použití

GPS Tracker TK108. Návod k použití Návod k použití Poslední revize: 20.2.2014 Obsah Obsah... 2 Před prvním použitím... 2 Nastavení internetového připojení... 4 Nastavení hesla... 7 Jednorázové zjištění pozice... 8 Průběžné zjišťování pozice...

Více

3G SERVER. Návod k použití. Hlavní výhody produktu:

3G SERVER. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: 3G SERVER Návod k použití Hlavní výhody produktu: Online monitoring z jakéhokoliv telefonu s funkcí videohovorů Velmi snadná instalace a obsluha Vzdálená správa přes SMS s možností např. nahrát si video

Více

Sluneční brýle s kamerou

Sluneční brýle s kamerou Sluneční brýle s kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny skel

Více

Diktafon s rotační kamerou

Diktafon s rotační kamerou Diktafon s rotační kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Malé rozměry Otočná kamera Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu Rewind - Zpětné přetáčení Microphone hole - Mikrofon Forward

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

GPS lokátor TK-208. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

GPS lokátor TK-208. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, GPS lokátor TK-208 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis produktu 2. Ovládání přístroje

Více

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

GPS lokátor. Návod k obsluze. Hlavní výhody produktu: Vysoká výdrž Kvalitní zpracování Online mapový podklad. SHX trading s.r.

GPS lokátor. Návod k obsluze. Hlavní výhody produktu: Vysoká výdrž Kvalitní zpracování Online mapový podklad. SHX trading s.r. GPS lokátor Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Vysoká výdrž Kvalitní zpracování Online mapový podklad SHX trading s.r.o Stránka 1 1. Popis produktu 2. Ovládání přístroje Nejprve nabijte baterii po

Více

Skrytá kamera Lawmate v nabíječce telefonů iphone PV-CHG20i

Skrytá kamera Lawmate v nabíječce telefonů iphone PV-CHG20i Skrytá kamera Lawmate v nabíječce telefonů iphone PV-CHG20i Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

IR špionážní hodinky Návod k použití

IR špionážní hodinky Návod k použití IR špionážní hodinky Návod k použití www.spyshop.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

DENVER HSM-5003MK3 FOTOPAST PRŮVODCE RYCHLÝM STARTEM. 12 Zámek

DENVER HSM-5003MK3 FOTOPAST PRŮVODCE RYCHLÝM STARTEM. 12 Zámek DENVER HSM-5003MK3 FOTOPAST PRŮVODCE RYCHLÝM STARTEM PŘEHLED 1 Spodní kryt 2 Slot pro MicroSD kartu 3 USB port 4 Konektor TV výstupu 5 PIR senzor 6 Infračervený blesk 7 Objektiv 8 Anténa GSM 9 2 palcový

Více

Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10

Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10 Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

GPS tracker do auta TK-209/TK-209B

GPS tracker do auta TK-209/TK-209B GPS tracker do auta TK-209/TK-209B Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125 SHX trading s.r.o 1 1. Popis produktu 2. Ovládání přístroje Nejprve

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze Calisto 7200 Hlasitý USB telefon Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Připojení k počítači 4 Každodenní používání 5 Zapínání 5 Hlasitost 5 Vypnutí a zapnutí mikrofonu 5 Přijetí nebo ukončení hovoru 5 Chování

Více

Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu

Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu Návod k použití Hlavní výhody přístroje: Výdrž baterie až 90min Detekce pohybu Sportovní design www.spyshops.cz stránka 1 1. Začínáme Funkce hodinek : - Pracují

Více

Power banka s kamerou a detecí pohybu

Power banka s kamerou a detecí pohybu Power banka s kamerou a detecí pohybu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Kamera v knoflíku. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: ,

Kamera v knoflíku. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: , Kamera v knoflíku Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.Zobrazení přístroje 1 USB

Více

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Přenosná bezpečnostní kamera s vlastním úložištěm

Přenosná bezpečnostní kamera s vlastním úložištěm Přenosná bezpečnostní kamera s vlastním úložištěm Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě 140 široký úhel záběru IR přisvícení www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu

Více

Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou

Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu

Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite

Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite Tablet Huawei MediaPad 7 Lite, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

GPS tracker RYK-8G012 (TD300)

GPS tracker RYK-8G012 (TD300) GPS tracker RYK-8G012 (TD300) Důležité upozornění: Dříve, než si pořídíte SIM kartu do vašeho GPS trackeru, přečtěte si následující: Pro SIM kartu musí být aktivovány (zapnuty) tyto funkce (služby): hlasové

Více

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6

Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6 Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Stolní hodiny s IP kamerou p, WiFi, IR

Stolní hodiny s IP kamerou p, WiFi, IR Stolní hodiny s IP kamerou - 1080p, WiFi, IR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

IR hodinky s kamerou Návod k použití

IR hodinky s kamerou Návod k použití IR hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m.

Více

Ltl Acorn Ltl-5310M Series

Ltl Acorn Ltl-5310M Series Ltl Acorn Ltl-5310M Series uživatelský manual OBSAH Obecné informace 1.1 Úvod 1.2 Použití 1.3 fotografie fotopasti Rychlý START 2.1 Vložení SIM karty 2.2 Vložení baterií 2.3 Vložení SD karty 2.4 Vstup

Více

Mini DVR s jedním kanálem

Mini DVR s jedním kanálem Mini DVR s jedním kanálem Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Velmi příznivá cena www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Specifikace a obsah balení 1.1 Specifikace

Více

ZyXEL VMG8623. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8623-T50. Budoucnost je úžasná. Ready?

ZyXEL VMG8623. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8623-T50. Budoucnost je úžasná. Ready? ZyXEL VMG8623 Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8623-T50 Budoucnost je úžasná. Ready? Máte v balení všechno? Šedý kabel (DSL/PHONE) 2 žlutý (WAN/LAN) ethernet kabel Návod ke snadné

Více

Volání na 2 přednastavené číslo /Autorizační

Volání na 2 přednastavené číslo /Autorizační Uživatelská příručka Hodinky s GPS lokátorem TK209 Úvod Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Tento manuál popisuje, jak s přístrojem správně zacházet. Před použitím produktu si manuál pečlivě

Více

ZyXEL modem. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8924-B30A. Ready? Budoucnost je úžasná.

ZyXEL modem. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8924-B30A. Ready? Budoucnost je úžasná. ZyXEL modem Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8924-B30A Budoucnost je úžasná. Ready? 1 Obsah Máte v balení všechno? Obsah......................................................................................

Více

GSM ALARM - základní sada Návod k použití

GSM ALARM - základní sada Návod k použití GSM ALARM - základní sada Návod k použití První spuštění a základní nastavení: Před vložením SIM karty do GSM alarmu, je potřeba ji připravit v mobilním telefonu: 1. Odstraňte PIN 2. Vymažte všechny telefonní

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

Dětské hodinky s GPS a mobilem

Dětské hodinky s GPS a mobilem Dětské hodinky s GPS a mobilem Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Možnost telefonování www.spyshops.cz Stránka 1 1 Shrnutí Hodinky jsou vhodné pro kontrolu malých

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL FOTOPAST ACORN LTL-5210

UŽIVATELSKÝ MANUÁL FOTOPAST ACORN LTL-5210 UŽIVATELSKÝ MANUÁL FOTOPAST ACORN LTL-5210 1. OBECNÉ INFO 1.1 ÚVOD Gratulujeme k zakoupení fotopasti ACORN LTL-5210. Jedná se o druhou generaci fotopastí, jenž disponuje GSM modulem, který umožňuje zasílání

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank Manuál - obsah Obsah... 2 Obsah balení... 2 Zprovoznění tanku... 3 Popis tanku... 3 Ovládací rozhraní... 4 Popis funkcí... 6 Resetování tanku... 7 Instalace baterií... 8 Ovládání tanku... 9 Pohybové ovládání...

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

NASTEVNÍ FOTOPASTÍ LTL. ACORN 5210, 5310, 6210 S GSM BRÁNOU. Pro nastavení fotopastí s GSM bránou je potřeba SIM karta a počítač

NASTEVNÍ FOTOPASTÍ LTL. ACORN 5210, 5310, 6210 S GSM BRÁNOU. Pro nastavení fotopastí s GSM bránou je potřeba SIM karta a počítač NASTEVNÍ FOTOPASTÍ LTL. ACORN 5210, 5310, 6210 S GSM BRÁNOU Pro nastavení fotopastí s GSM bránou je potřeba SIM karta a počítač SIM karta ověření: SIM kartu je třeba předem ověřit, zda je opravdu funkční

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3

Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3 Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3 Telefon Samsung N9005 Galaxy Note 3, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Telefon Sony Ericsson XPERIA X8, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

GPS lokátor pro psy - 18 dní výdrž, IP 67

GPS lokátor pro psy - 18 dní výdrž, IP 67 GPS lokátor pro psy - 18 dní výdrž, IP 67 Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Jednoduché ovládání Online mapový podklad www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Obsah balení 2. Popis produktu 3. Ovládání přístroje

Více

Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H

Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H ( doplněk k originálnímu návodu ) Tyto hodinky jsou mezi prvními hodinkami s IR kamerou, která umoźňuje natáčet i v téměř úplné tmě! Důležité upozornění ohledně

Více