Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31,Příloha II

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31,Příloha II"

Transkript

1 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce,dovozce,prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku Použití látky nebo přípravku Přípravek určený k praní prádla Identifikace výrobce,dovozce,prvního distributora nebo distributora: SAELA s.r.o Brumovice,ul.Hlavní 171 IČ: Tel.: , Fax.: Kompetentní osoba Marcela Siborová, stiborova@saela.cz,tel.: Nouzové telefonní číslo: Klinika nemocí z povolání, Toxikologické informační středisko Na Bojišti 1, Praha 2, tel. nepřetržitě: , , Údaje o nebezpečnosti látky nebo přípravku Klasifikace látky nebo přípravku: Xi Dráždivý Nejzávažnější nepříznivé účinky na zdraví člověka a životní prostředí při používání látky/přípravku Výrobek podléhá povinnému označování na základě výpočtové metody dle vyhlášky 232/2004 Sb.kterou se provádějí některá ustanovení zákona o chemických látkách a,"všeobecné směrnice Evropského společenství pro zařazování přípravků" v posledním platném znění. R 36/38 Dráždí oči a kůži. Klasifikační systém: Klasifikace odpovídá aktuálním směrnicím, je však doplněna údaji z odborné literatury a firemními údaji. 3 Informace o složení přípravku Chemická charakteristika Popis: Přípravek obsahuje nasledující látky bez nebezpečných přímesí Výrobek obsahuje tyto nebezpečné látky: CAS: dodecylbenzen sulfonan sodný Xn, Xi; R 22-36/ % EINECS: CAS: Alkohol C12 -C15, poly ( 20) etoxylát Xi; R 36/38 2,5-10% Polymer CAS: Kyselina kokosova Xi; R 36 2,5-10% EINECS: CAS: hydroxid sodný C; R 35 2,5% EINECS: R-věta: 36/38 S-věta: Narízení (ES) c. 648/2004 o detergentech / Oznacování obsahu aniontové povrchově aktivní látky 15-30% neiontové povrchově aktivní látky 5-15% (pokračování na straně 2)

2 strana 2/5 enzymy, parfémy, ALCOHOL, 2-(4-terc-butylbenzyl)propanal, "2- BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL", Směs látek 5-chlor- 2methylisothiazol-3(2H)on a 2-methylizothiazol3(2H)-on s chloridem hořečnatým a dusičnanem hořečnatým Dodatečná upozornění: Znění uvedených údajů o nebezpečnosti látek je uvedeno v kapitole 16. (pokračování strany 1) < 5% 4 Pokyny pro první pomoc Všeobecné pokyny: Projevijí-li se zdravotní potíže nebo v případě pochybnosti vyhledejte lekářskou pomoc,případně informujte lékaře a poskytnete mu údaje z tohoto bezpečnostního listu Při nadýchání: Při bezvědomí uložit a přepravit ve stabilní poloze na boku. Při styku s kůží: Ihned omýt vodou a mýdlem a dobře opláchnout. Při zasažení očí: Oči s otevřenými víčky vyplachovat po více minut proudem tekoucí vody. Při přetrvávajících potížích se poradit s lékařem. Okamžitě vyplachujte oči nejméně 10 minut proudem vlažné vody. Držte přitom oční víčka široce otevřená. V případě, že postižený nosí kontaktní čočky, vyjměte je před vyplachováním z očí. -Nepoužívejte žádné neutralizační roztoky! -V každém případě vyhledejte odborného očního lékaře. Při požití: Při požití přípravku vypláchněte ústní dutinu velkým množstvím vody. Nevyvolávejte zvracení, vyhledejte lékařskou pomoc 5 Opatření pro hasební zásah Vhodná hasiva: Není hořlavinou ve smylu ČSN Zvláštní ochranné prostředky pro hasiče: Nejsou nutná žádná zvláštní opatření. 6 Opatření v připadě náhodného úniku látky nebo přípravku Preventivní opatření pro ochranu osob: Není nutné. Preventivní opatření pro ochranu životního prostředí: Zředit velkým množstvím vody. Nenechat proniknout do kanalizace/povrchových vod/podzemních vod. Doporučené metody čistění a zneškodnění: Sebrat s materiály, vážícími kapaliny (písek, štěrkový písek, pojidla kyselin, universální pojidla, piliny). Zajistit dostatečné větrání. Další údaje: Informace o bezpečnému zacházení viz kapitola 7. Informace o osobní ochranné výstroji viz kapitola 8. Informace k odstranění viz kapitola Pokyny pro zacházení s látkou nebo přípravkem a skladování látky nebo přípravku Pokyny pro zacházení: Upozornění k preventivním opatřením pro bezpečné zacházení: Na pracovišti zabezpečit dobré větrání a odsávání. Zamezit vytváření aerosolů. Preventivní opatření na ochranu životního prostředí: Nejsou nutná žádná zvláštní opatření. Pokyny pro skladování: Požadavky na skladovací prostory a nádoby: Žádné zvláštní požadavky. Upozornění k hromadnému skladování: Není nutné. Další údaje k podmínkám skladování: Skladovat v suchu. Skladovací nádoby držet neprodyšně uzavřené. (pokračování na straně 3)

3 strana 3/5 Skladovací třída: VbF-třída: odpadá (pokračování strany 2) 8 Omezování expozice látky nebo přípravku a ochrana osob Technická opatření: Žádné další údaje,viz bod 7. Kontrolní parametry: ethylalkohol NPK Krátkodobá hodnota: 3000 mg/m 3 Dlouhodobá hodnota: 1000 mg/m hydroxid sodný NPK Krátkodobá hodnota: 2 mg/m 3 Dlouhodobá hodnota: 1 mg/m 3 Další upozornění: neuvádí se Osobní ochranné prostředky: Všeobecná ochranná a hygienická opatření: Zdržovat od potravin, nápojů a krmiv. Zašpiněné, nasáknuté šaty ihned vysvléci. Před přestávkami a po práci umýt ruce. Zamezit styku s pokožkou a zrakem. Ochrana dýchacích orgánů: Při dobrém větrání prostoru není třeba. Při krátkodobém nebo nízkém zatížení použít dýchací přístroj s filtrem, při intenzívním nebo delším zatížení se musí použít dýchací přístroj nezávislý na okolním vzduchu. Ochrana rukou: Ochranné rukavice nebo ochranný krém Ochrana očí: Ochranné brýle 9 Informace o fyzikálních a chemických vlastnostech látky nebo přípravku Všeobecné údaje Skupenství: Kapalná Barva: Modrá Zápach (vůně): po použitém parfému Změna stavu Teplota (rozmezí teplot) tání: Není určeno. Teplota (rozmezí teplot) varu: Není určena. Teplota vzplanutí: Nedá se použít. Samozápalnost: Produkt není samozápalný. Nebezpečí exploze: U produktu nehrozí nebezpečí exploze. Hustota při 20 C: 1,015-1,02 g/cm 3 Rozpustnost ve / směsitelnost s vodě: Dokonale rozpustná Hodnota ph při 20 C: 7,5-8,2 Obsah ředidel: Voda: 64,5 % VOC (EC) 2,63 % 10Informace o stabilitě a reaktivitě látky nebo přípravku Termický rozklad / Podmínky, kterým je třeba zamezit/: Při doporučeném způsobu použití nedochází k rozkladu. Látky a materiály, s nimiž výrobek nesmí přijít do styku: Nebezpečné reakce: Žádné nebezpečné rekce nejsou známy. (pokračování na straně 4)

4 strana 4/5 Nebezpečné produkty rozkladu: Nejsou známy žádné nebezpečné produkty při rozkladu. (pokračování strany 3) 11Informace o toxikologických vlastnostech látky nebo přípravku Akutní toxicita: Primární dráždivé účinky: na kůži: Dráždí kůži a sliznice. na zrak: Dráždivé účinky Senzibilizace: Není známo žádné senzibilizující působení. Doplňující toxikologická upozornění: Produkt vykazuje, na základě výpočtů dle vyhlášky 232/2004 Sb., a všeobecných zařaďovacích směrnic ES pro přípravky v posledním platném znění následující nebezpečí: dráždivý 12Ekologické informace o látce nebo přípravku Vyloučení látky (stálost a odbouratelnost): biologicky odbouratelný >60% za 28 dní Další ekologické údaje: Všeobecná upozornění: Povrchově aktivní látka(y) obsažena(y) v tomto přípravku je (jsou) v souladu s kriterii biodegradability podle Směrnici (EÚ) No. 648/2004 o detergentech. Údaje potvrzující toto prohlášení jsou k dispozici kompetentním institucím členských států Unie na jejich přímou žádost, nebo na žádost výrobce detergentu. Třída ohrožení vody 2 (Samozařazení):ohrožuje vodu Nesmí vniknout do spodní vody,povodí nebo kanalizace. Ohrožuje pitnou vodu už při proniknutí malého množství do zeminy. 13Pokyny pro odstraňování látky nebo přípravku Produkt: Doporučení: Nepřipustit únik do kanalizace. Kódové číslo odpadu: Detergenty neuvedené pod číslem Kontaminované obaly: Doporučení: Odstranění podle příslušných předpisů. Doporučený čistící prostředek: Voda, případně s přísadami čistících prostředků. 14Informace pro přepravu látky nebo přípravku Pozemní přeprava ADR/RID (hranice překračující): neni klasifikován jako výrobek podléhající předpisům ADR Námořní přeprava IMDG: Látka znečišťující moře: Ne 15Informace o právních předpisech vstahující se k látce nebo přípravku Označení podle právních směrnic : Produkt je zařazen a označen podle směrnic ES/nařízení o nebezpečných látkách a zákona 356/2003 Sb.,ve znění zák. 345/2005 Sb, o chemických látkách a přípravcích a o změně některých zákonů v aktuálním znění Poznávací písmeno a označení nebezpečnosti produktu: Xi Dráždivý (pokračování na straně 5)

5 strana 5/5 (pokračování strany 4) R-věty: 36/38 Dráždí oči a kůži. S-věty: 2 Uchovávejte mimo dosah dětí. 23 Nevdechovat aerosol 46 Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. 56 Zneškodněte tento materiál a jeho obal ve sběrném místě pro zvláštní nebo nebezpečné odpady. Národní předpisy: Zákon c.356/2003 Sb., o chemických látkách a chemických prípravcích a o zmene nekterých zákonu, v platném znení. Vyhláška c.232/2004 Sb., kterou se provádejí nekterá ustanovení zákona o chemických látkách a chemických prípravcích a o zmene nekterých zákonu, týkající se klasifikace, balení a oznacování nebezpecných chemických látek a chemických prípravku. Klasifikace podle VbF: odpadá Technický návod pro vzduch: Třída podíl v % Water NK 2,5-10 Stupeň ohrožení vody: VOT 2(Samozařazení): ohrožující vodní zdroje. 16Další informace vstahující se k látce nebo přípravku Údaje se opírají o dnešní stav našich vědomostí, nepředstavují však záruku vlastností produktu a nevznikají tak žádné smluvní právní vztahy. Relevantní věty R 22 Zdraví škodlivý při požití. 35 Způsobuje těžké poleptání. 36 Dráždí oči. 36/38 Dráždí oči a kůži. Pokyny na provádění školení jeden krát rocne

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Gisbau Code M-GF03 Statistcké cislo 32089091 Použití látky / přípravku Základní nátěrová barva Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Lepidlo Identifikace výrobce/dovozce: UHU GmbH & Co.KG Herrmannstraße 7 D-77815 Bühl

Více

strana 1/6 Bezpečnostní list (dle Zákona c.356/2003 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 91/155 EHS

strana 1/6 Bezpečnostní list (dle Zákona c.356/2003 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 91/155 EHS strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Údaje k produktu Číslo výrobku: 000054, 000154, 496657, 496664, 497197 Použití látky / přípravku Epoxidová pryskyřice Identifikace

Více

Kit components Substance number Description Amount Symbols

Kit components Substance number Description Amount Symbols Kit components Product Chymotrypsin Sequencing Grade Product code V1062 Substance number Description Amount Symbols V106A Chymotrypsin Sequencing Grade 1 Xn strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 111S 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace

Více

Bezpečnostní list podle 2001/58/ES. 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, distributora, prvního distributora

Bezpečnostní list podle 2001/58/ES. 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, distributora, prvního distributora strana 1/7 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, distributora, prvního distributora Údaje k produktu Použití látky / přípravku Pryskyřice odolná vůči chemické korozi Identifikace výrobce / distributora

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Lepidlo na bázi umělé pryskyřice Identifikace výrobce/dovozce: Výrobce: UZIN UTZ AG

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31 strana 1/6 1 IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku: Použití látky nebo přípravku: Prostředek na mytí nádobí Identifikace společnosti nebo podniku: S A E L

Více

Bezpečnostní list dle Nařízení ES č. 1907/2006 a Nařízení ES č. 1272/2008

Bezpečnostní list dle Nařízení ES č. 1907/2006 a Nařízení ES č. 1272/2008 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky/směsi: Čisticí přípravek

Více

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006, Článek 31

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: 9011-05-6 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití SU21 Spotřebitelská

Více

Bezpečnostní list. Cusanusweg 7 Kostelní 1228/34 A-6020 Innsbruck České Budějovice 370 04

Bezpečnostní list. Cusanusweg 7 Kostelní 1228/34 A-6020 Innsbruck České Budějovice 370 04 Strana 1/5 1. Produktové a firemní označení Použití látky: Krmivo pro použití v zemědělství Výrobce: Dovozce: Hechenbichler GmbH AMALGEROL CZ s.r.o. Cusanusweg 7 Kostelní 1228/34 A-6020 Innsbruck České

Více

Nouzové telefonní číslo: +420 224 919 293 nebo +420 224 915 402 Toxikologické informační středisko

Nouzové telefonní číslo: +420 224 919 293 nebo +420 224 915 402 Toxikologické informační středisko Strana 1 (celkem 5) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1. Chemický název látky/obchodní název přípravku: Lněná fermež Číslo CAS: 8001 26 1 Číslo ES (EINECS): 232 278 6 Další názvy

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31 strana 1/5 1 IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku: Použití látky nebo přípravku: čistící prostředek Identifikace společnosti nebo podniku: S A E L A s.r.o.

Více

Listina jištěných dat podle 1907/2006/ES, Článek 31

Listina jištěných dat podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Udaje k produktu Použití látky / přípravku Namáčecí prostředek na ochranu vemen a struků mléčného skotu, nese ochrannou známku

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Použití látky / přípravku Základní nátěrová barva 1.3 Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu Identifikace

Více

strana 2/5 (pokračování strany 1) Při požití: Vyplachovat ústa a bohatě zapíjet vodou. Nechat postiženého, aby se samovolně vyzvracel. Ihned vyhledat

strana 2/5 (pokračování strany 1) Při požití: Vyplachovat ústa a bohatě zapíjet vodou. Nechat postiženého, aby se samovolně vyzvracel. Ihned vyhledat strana 1/5 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Údaje k produktu Použití látky / přípravku Hmota samonivelační k vyrovnání podkladuv interiéru Identifikace výrobce/dovozce: 1.distributor

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 1611111, 3450073, 1611165, 1611129, 1611111EDU, 1611165EDU, 3450072, 3450071, 1611112, 13450076

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku Identifikace látky nebo přípravku Kód: Duke CE lemon Použití látky nebo přípravku: Přípravek na čištění / ošetřování pro profesionální

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce,dovozce,prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku Použití látky nebo přípravku k dezodoraci místností Identifikace

Více

strana 1/6 Bezpečnostní list (dle Zákona c.371/2008 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 1907/2006 EHS Datum vydání: 09.12.2008 Revize: 09.12.

strana 1/6 Bezpečnostní list (dle Zákona c.371/2008 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 1907/2006 EHS Datum vydání: 09.12.2008 Revize: 09.12. strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: 483473a, 483497a, 602034a, 602058a Použití látky / přípravku Stěrková hmota Identifikace výrobce/prvni

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení 1907/2006/ES podle Nařízení (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení 1907/2006/ES podle Nařízení (EU) č. 453/2010 Strana: 1/7 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace přípravku: Fosfátová skla 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi: hnojivo 1.3 Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Kit components Substance number Description Amount Symbols

Kit components Substance number Description Amount Symbols Kit components Product Toyo B-Net Dual Luciferase Reporter Assay 10 Pack Product code X1001 Substance number Description Amount Symbols T910 Toyo Luciferase Assay Substrate 10 - T118 Toyo Luciferase Assay

Více

2 Informace o složení látky nebo přípravku

2 Informace o složení látky nebo přípravku strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Údaje k produktu Číslo výrobku: 803857 Použití látky / přípravku Ochranná impregnace Identifikace výrobce/prvni Distributor: MOTIP

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Lepidlo Identifikace výrobce/dovozce: UHU GmbH & Co.KG Herrmannstraße 7 D-77815 Bühl

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 700407 100567 Číslo CAS: 75-47-8 Číslo ES: 200-874-5 Číslo CAS: 75-47-8 Číslo ES (EINECS): 200-874-5 Příslušná

Více

strana 1/5 Bezpečnostní list (dle Zákona c.371/2008 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 1907/2006 EHS Datum vydání: 09.12.2008 Revize: 01.12.

strana 1/5 Bezpečnostní list (dle Zákona c.371/2008 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 1907/2006 EHS Datum vydání: 09.12.2008 Revize: 01.12. strana 1/5 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: 803871 Číslo CAS: 64771-72-8 Registrační číslo 265-233-4 Číslo ES (EINECS): 265-233-4 Použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: JUPOL GOLD, JPG ver. 58 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nátěrová hmota

Více

ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti strana 1/8 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 Verze: 1 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Polyol 3165 Registrační číslo Na výrobek se nevztahuje povinnost registrace podle REACH (polymer). Příslušná

Více

Bezpečnostní list. podle předpisu (EU) č. 1907/2006. Datum vydání : 16.10.2008 Strana 1 z 5

Bezpečnostní list. podle předpisu (EU) č. 1907/2006. Datum vydání : 16.10.2008 Strana 1 z 5 Datum vydání : 16.10.2008 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku Čislo výrobku Identifikace výrobce, dovozce, prvního distributora

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/9 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 86073 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Oblast použití SU3

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Celková bílkovina 600 M

BEZPEČNOSTNÍ LIST Celková bílkovina 600 M 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 106 Použití přípravku Určené nebo doporučené použití přípravku Diagnostická

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 6007/4 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky /

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Živičné těsnění

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo artiklu: 22064 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Strana 1 (celkem 5) BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Datum vydání: Říjen 2010 Datum revize: Revize: Název výrobku: CHRYSO Plast 461 přísada do betonu podle ČSN EN 934-2 1. Identifikace látky

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Čisticí přípravek Identifikace výrobce/ dovozce: VBH Holding AG Siemensstraße 38 D-70825

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006. 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce:

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006. 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: Datum vydání: 12.01.04 Strana: 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1. Chemický název látky/ obchodní název přípravku: MOLYDUVAL Long-Life L 1 Číslo CAS: Číslo ES (EINECS):

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: 230, 230X Číslo ES (EINECS): 268-338-3 Použití látky / přípravku Reagens nebo komponenta pro laboratorní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Datum vydání: 7. 4. 2008 Strana: 1/6 Datum revize: Název výrobku: Fibrofor Multi

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Datum vydání: 7. 4. 2008 Strana: 1/6 Datum revize: Název výrobku: Fibrofor Multi BEZPEČNOSTNÍ LIST dle Nařízení ES 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 7. 4. 2008 Strana: 1/6 Datum revize: Název výrobku: Fibrofor Multi 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Tvrdidlo 1.3

Více

Kit Components. 1536098 Affi-Gel 10/15 Combination Kit

Kit Components. 1536098 Affi-Gel 10/15 Combination Kit 06/26/2015 Product code Kit Components Description 1536098 Affi-Gel 10/15 Combination Kit Components: 1531000 Affi-Gel 10 1536052 Affi-Gel 15 strana 1/7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Více

strana 1/6 Bezpečnostní list (dle Zákona c.371/2008 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 1907/2006 EHS Datum vydání: 09.12.2008 Revize: 07.10.

strana 1/6 Bezpečnostní list (dle Zákona c.371/2008 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 1907/2006 EHS Datum vydání: 09.12.2008 Revize: 07.10. strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: 627798, 607837, 652790, 627804, 654398, 627811, 654404, 656965, 664045, 607844, 652806, 697005,

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 40107 Číslo CAS: 1465-25-4 Číslo ES (EINECS): 215-981-2 Registrační číslo - Příslušná určená použití látky

Více

Bezpečnostní list strana: 1/5 podle 1907/2006/ES, Článek 31 Datum vydání: 08.05.2015 Revize: 08.05.2015 Obchodní označení: VGS 180

Bezpečnostní list strana: 1/5 podle 1907/2006/ES, Článek 31 Datum vydání: 08.05.2015 Revize: 08.05.2015 Obchodní označení: VGS 180 Bezpečnostní list strana: 1/5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Příslušná určená použití:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb. Datum vydání: 7.12.2004 Datum revize: 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: CAV 002701 Linen Colour, lněná 1.2 Evidenční číslo:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 06. 06. 2006 Datum revize : 10. 02. 2009

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 06. 06. 2006 Datum revize : 10. 02. 2009 1. Identifikace látek nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Základ univerzální LV 45 Universalgrundierung LV 45 Další názvy látky: neudáno Doporučené

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Základní nátěr

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku Kód: 781350/006 Použití látky nebo přípravku: Přípravek na čištění / ošetřování pro

Více

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31.

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31. strana 1/8 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 701527 Číslo CAS: 15663-27-1 Číslo ES (EINECS): 239-733-8 Číslo CAS: 15663-27-1 Číslo ES (EINECS): 239-733-8

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku: Čisticí přípravek Identifikace výrobce / dovozce: Dr. Becher GmbH Tel.: +49/(0)5137/9901-0

Více

Bezpečnostní list podle 91/155/EHS & 93/112/EHS

Bezpečnostní list podle 91/155/EHS & 93/112/EHS strana 1/5 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Pomocný přípravek pro dentální techniku Identifikace výrobce/dovozce: GC EUROPE N.V.

Více

Bezpečnostní list dle nařízení evropské rady č.1907/2006/ec, odstavec 31

Bezpečnostní list dle nařízení evropské rady č.1907/2006/ec, odstavec 31 strana 1/7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 115700 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpečnostní list podle nařízení 1907/2006/ES, článek 31, příloha II, ve znění nařízení 458/2010/ES

Bezpečnostní list podle nařízení 1907/2006/ES, článek 31, příloha II, ve znění nařízení 458/2010/ES strana 1/8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: VC320XXXX99-CLP 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Tablety

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: 415 Použití látky / přípravku Povrchová ochrana Identifikace výrobce/dovozce: H.B. BODY S.A B'

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Čisticí přípravek Identifikace výrobce/ dovozce: VBH Holding AG Siemensstraße 38 D-70825

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 10057 Číslo CAS: 110-44-1 Číslo ES (EINECS): 203-768-7 Indexové číslo: - Registrační číslo - Příslušná určená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: 1.6.2004 Strana: 1 / 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: 1.6.2004 Strana: 1 / 5 Datum vydání: 1.6.2004 Strana: 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: AGIP SIGMA Trucksint

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb. Datum vydání: 5.1.2006 Datum revize v ČR: 12.4.2006 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: BOTZ Steinzeug 9874 Ultramarin chrpová

Více

strana 1/6 Bezpečnostní list (dle Zákona c.371/2008 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 1907/2006 EHS Datum vydání: 09.12.2008 Revize: 07.10.

strana 1/6 Bezpečnostní list (dle Zákona c.371/2008 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 1907/2006 EHS Datum vydání: 09.12.2008 Revize: 07.10. strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: 652233 Použití látky / přípravku Lak Identifikace výrobce/prvni příjemce: MOTIP DUPLI GmbH Kurt

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku 1-Složkové pur lepidlo pro parkety Identifikace výrobce/dovozce: Výrobce: UZIN UTZ AG

Více

ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1. IDENTIFIKÁTOR VÝROBKU 1.1.1 KOMERČNÍ JMÉNO PRODUKTU Horavia Sauna Cleanser

ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1. IDENTIFIKÁTOR VÝROBKU 1.1.1 KOMERČNÍ JMÉNO PRODUKTU Horavia Sauna Cleanser Údaje o bezpečnosti Harvia Sauna Cleanser Datum 14.1.2013 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1. IDENTIFIKÁTOR VÝROBKU 1.1.1 KOMERČNÍ JMÉNO PRODUKTU Horavia Sauna Cleanser 1.2. POUŽITÍ

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 2/6 (pokračování strany 1) ODDÍL 3: Složení/informace o složkách 3.1 Chemická charakteristika: Látky Identifikační číslo(čísla) R-věta: Oznacování obsahu: 65-66 S-věta: Oznacování obsahu: 20-23-24-24/25-36/37-62

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Van Elburg B.V. Klipperweg 6b Raalte 8102 HR Netherlands Tel.: +31(0)572 352030 Telefon pro pouzití v nouzi: +31(0)30 2748888

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Van Elburg B.V. Klipperweg 6b Raalte 8102 HR Netherlands Tel.: +31(0)572 352030 Telefon pro pouzití v nouzi: +31(0)30 2748888 Strana: 1 Datum kompilace: 22-07-2015 Číslo revize: 1 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název produktu: Kód produktu: RM6092160 1.2. Příslušná určená použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: 356-4075 Číslo CAS: 7782-82-3 Registrační číslo 231-966-3 Použití látky / přípravku Aditivum Identifikace

Více

strana 1/7 Bezpečnostní list (dle Zákona c.356/2003 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 91/155 EHS Datum vydání: 02.09.2008 Revize: 02.09.

strana 1/7 Bezpečnostní list (dle Zákona c.356/2003 Sb. a Vyhlášky c. 231/2004) podle 91/155 EHS Datum vydání: 02.09.2008 Revize: 02.09. strana 1/7 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: SD0100/0199, SD1000/1001, SD1021/1026, SD1046/-50/-52, SD1061/-70/-88, SD1305/1999, SD2021/-30/-

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Číslo výrobku: xxx11637 Použití látky / přípravku Čisticí přípravek According to trade name/product specification

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 02.02.2012 Revize: 02.02.2012

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 02.02.2012 Revize: 02.02.2012 strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 532.215/534.501/534.714/036.129 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití

Více

Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů

Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů Datum vyhotovení v ČR: 10.01.2003 Datum revize v ČR: 26.05.2005 Datum posledního přepracování v zahraničí: 06.10.2004 Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 1 ODDÍL 1:Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 30093 Číslo CAS: 7647-14-5 Číslo ES: 231-598-3 Indexové číslo: - Registrační číslo: - 1.2. Příslušná

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. ParaPost Adhesive Conditioner B

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. ParaPost Adhesive Conditioner B Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi pouze pro dentální

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana 1 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/ SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: BRALEP FLOOR 500 Další názvy (synonyma): nejsou. 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list. podle předpisu (EU) č. 1907/2006

Bezpečnostní list. podle předpisu (EU) č. 1907/2006 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku Čislo výrobku 40129 Jiné obchodní název výrobku FORMALDEHYDE Identifikace výrobce, dovozce,

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU * 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: Další názvy látky: - 1.2 Použití látky nebo přípravku: Agary, biologické extrakty a peptony.

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení 453/2010/EC

Bezpečnostní list podle Nařízení 453/2010/EC strana 1/7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Číslo výrobku: V4160 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Prací prostředek

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Výroba zubních

Více

Bezpečnostní datový list

Bezpečnostní datový list strana 1/6 1 Označení látky, přípravy a firmy Údaje k produktu Použití látky / přípravku Výroba zubních náhrad Identifikace výrobce/dovozce: Heraeus Kulzer GmbH Grüner Weg 11, D-63450 Hanau Tel.: 0800

Více

Bezpečnostní datový list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní datový list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Povlakový materiál Identifikace výrobce/dovozce: Alfred Kärcher GmbH & Co. KG Alfred-Kärcher-Str.

Více

Datum vydání: 16.04.2008 Revize: 16.04.2008

Datum vydání: 16.04.2008 Revize: 16.04.2008 strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Lepidlo Identifikace výrobce/dovozce: STAUF Klebstoffwerk GmbH Oberhausener Strasse

Více

http://www.illbruck.com prodej@illbruck.com

http://www.illbruck.com prodej@illbruck.com 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikace přípravku : 1.2 Použití přípravku: Silikonové lepidlo 1.3 Identifikace společnosti: DISTRIBUTOR Z EU: Jméno nebo obchodní Tremco illbruck Productie

Více

Strana 1/6 Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/ES, článek 31 Datum vydání: 7.1.2009 Revize: 7.1.2009

Strana 1/6 Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/ES, článek 31 Datum vydání: 7.1.2009 Revize: 7.1.2009 Strana 1/6 *1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje o produktu Použití látky nebo přípravku: lepidlo Výrobce nebo dodavatel: Bison International Dr.A.F.Philipsstraat 9 NL-4462

Více

Bezpečnostní datový list

Bezpečnostní datový list strana 1/5 * 1 Označení látky, přípravy a firmy Údaje k produktu Použití látky / přípravku Dentální tmelicí materiál Identifikace výrobce/dovozce: Heraeus Kulzer GmbH Grüner Weg 11, D-63450 Hanau Tel.:

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce PROSEPTIK Strana : 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Identifikace látky nebo přípravku: PROSEPTIK Číslo CAS: Číslo ES: Další název látky: SEPTONIC 1.2. Použití látky

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC článek 31,Příloha II

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC článek 31,Příloha II strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Číslo výrobku: V45120 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití WC čistič 1.3. Podrobné

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 7192/6 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky č. 27/1999 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky č. 27/1999 Sb. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky č. 27/1999 Sb. Datum vydání: 7.10.1999 Strana: 1 z 5 Datum revize: 4.11.2002 Název výrobku: Topný olej lehký 1. Identifikace výrobku a výrobce 1.1 Chemický název látky

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/9 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Obchodní název přípravku: RACING základová plnící barva červenohnědá Číslo výrobku: REZ72 Příslušná určená použití látky

Více

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a nařízení (ES) č.453/2010

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a nařízení (ES) č.453/2010 strana 1/7 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Oblast použití Spotřebitelská použití: soukromé domácnosti

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

TECHNICKÉ A MATERIÁLOVÉ BEZPEČNOSTNÍ LISTY

TECHNICKÉ A MATERIÁLOVÉ BEZPEČNOSTNÍ LISTY BROFIL Sn/Cu3 & Sn/Ag3 PEVNÝ DRÁT PRO MĚKKÉ PÁJENÍ Bezpečnostní list dle směrnice 91/1/CEE 1. IDENTIFIKACE PRODUKTU, PŘÍPRAVY A SPOLEČNOSTI Obchodní název: BROFIL Sn/Cu3 BROFIL Sn/Ag3 Společnost/ výrobce

Více

Bezpečnostní list. Datum vydání: 25.09.2013 Revize: 25.09.2013

Bezpečnostní list. Datum vydání: 25.09.2013 Revize: 25.09.2013 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: V-3001 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Oblast použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Malta na sanační omítky

Více

Bezpečnostní list pro L CK-NAC 11101, 11102, 11103

Bezpečnostní list pro L CK-NAC 11101, 11102, 11103 1 IDENTIFIKACE PRODUKTU OBCHODNÍ NÁZEV : L CK - NAC KATALOGOVÉ ČÍSLO : 11101 2500 ml 11102 500 ml 11103 100 ml VÝROBCE: BioVendor - Laboratorní medicína a.s.; sídlo: Tůmova 2265/60, 616 00 Brno provozovna

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Lepidlo Identifikace výrobce/ dovozce: Weiss Chemie + Technik GmbH & Co.KG Hansastr.2

Více

Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010

Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Datum vydání: 1.11.2015 Číslo verze 1 Revize: 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení ES č. 1907/2006 (REACH)

Bezpečnostní list podle Nařízení ES č. 1907/2006 (REACH) strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Těsnicí prostředek Podrobné

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 SIMALFA 315 OF.

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 SIMALFA 315 OF. Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Lepidla. 1.3

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Strana 1 (celkem 6) BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Datum vydání: Leden 2005 Datum revize : Říjen 2007 Revize: 04 Název výrobku: CHRYSO Fluid Optima 100 přísada do betonu podle ČSN EN 934-2

Více