ANGLIČTINA CENÍK DOCHÁZKOVÝCH KURZŮ PRO VEŘEJNOST NĚMČINA FRANCOUZŠTINA ČEŠTINA PRO CIZINCE RUŠTINA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ANGLIČTINA CENÍK DOCHÁZKOVÝCH KURZŮ PRO VEŘEJNOST 2012 2013 NĚMČINA FRANCOUZŠTINA ČEŠTINA PRO CIZINCE RUŠTINA"

Transkript

1 ANGLIČTINA NĚMČINA FRANCOUZŠTINA ČEŠTINA PRO CIZINCE RUŠTINA CENÍK DOCHÁZKOVÝCH KURZŮ PRO VEŘEJNOST jazyková škola ILC International House Brno Sukova 2, Brno Tel. : ; info@ilcbrno. cz www. ilcbrno. cz

2 OBSAH UŽITEČNÉ informace ŠKOLNÍ ROZVRH...02 POMATURITNÍ studium angličtiny...03 SYSTÉM POSKYTOVANÝCH SLEV...04 KURZY PRO DOSPĚLÉ všeobecná angličtina...04 Kurzy všeobecné angličtiny ceny a termíny...04 Všeobecná angličtina dny a časy výuky...05 Anglická konverzace...06 Příprava ke zkouškám CAMBRIDGE...07 Příprava na PET...07 Příprava na FCE...07 Příprava na FCE tříměsíční kurzy...08 Příprava na CAE...08 Příprava na CAE tříměsíční kurzy...09 Příprava na CPE...09 Příprava na Cambridge BEC obchodní angličtina...10 Příprava na IELTS Příprava na IELTS dvouměsíční kurzy Příprava na STÁTNÍ MATURITU...12 Angličtina pro PRÁCI SPECIALIZOVANÉ kurzy...14 Kurzy pro DĚTI a MLÁDEŽ Děti 6 7 let všeobecná angličtina Děti 8 9 let všeobecná angličtina...16 Děti let všeobecná angličtina Mládež let všeobecná angličtina...18 Mládež let všeobecná angličtina (pokračování)...19 Konverzační kurzy pro mládež...19 Dětské jazykové zkoušky - CAMBRIDGE YLE...20 Příprava na zkoušky KET, PET a FCE pro školy...21 NĚMČINA...22 ČEŠTINA pro cizince (Czech for Foreigners)...23 KURZY pro UČITELE ANGLIČTINY...24 FIREMNÍ a INDIVIDUÁLNÍ výuka...25 JAK SE PŘIHLÁSIT ke studiu...26 ZÁKLADNÍ PODMÍNKY přijetí a studia...26 POZNÁMKY...27 UŽITEČNÉ informace ŠKOLNÍ ROZVRH Výuka denního pomaturitního studia ve školním roce 2012/2013 začíná v pondělí 3. září 2012 a končí v pátek 28. června Výuka standardních docházkových kurzů pro veřejnost, včetně kurzů pro děti a mládež, začíná v týdnu od 24. září 2012 a skončí v týdnu do 14. června Celkem je vyučováno 35 týdnů. Výuka docházkových kurzů, které připravují na zkoušky PET, FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS a specializovaných kurzů začíná v týdnu od 1. října 2012 a končí v týdnu do 14. června Výuka neprobíhá ve dnech: státních svátků ČR ( , , , , ) vánočních prázdnin od pondělí 17. prosince 2012 do středy 2. ledna 2013 (vyučování začne ve čtvrtek 3. ledna 2013) jarních prázdnin od do velikonočních prázdnin 28. a

3 POMATURITNÍ studium angličtiny Denní intenzivní (pomaturitní) studium angličtiny platba za celý školní rok od KET 5 x 180 po pá, PET 5 x 180 po pá, FCE 5 x 180 po pá, CAE 5 x 180 po pá, Poskytované slevy U denního pomaturitního studia poskytujeme našim studentů slevu za platbu na celý školní rok předem 1000 Kč, dále slevy za včasné přihlášení do Kč, a do Kč. Celková výše slevy tak může dosáhnout až 3000 Kč! Platba na splátky je bez navýšení kurzovného. V ceně studia je první učebnice (student book). Počet studentů ve skupině: Splátkový kalendář 3 splátky splátka 1. splátka 2. splátka splatnost splatná do / splatná do výše splátky při platbě od splátka celkem: Splátkový kalendář 2 splátky splátka 1. splátka 2. splátka splatnost splatná do / splatná do výše splátky při platbě od celkem:

4 SYSTÉM POSKYTOVANÝCH SLEV Systém poskytovaných slev Pro studenty všech našich docházkových kurzů pro veřejnost (kromě pomaturitního studia a krátkodobých kurzů) poskytujeme systém slev, díky kterému mohou naši studenti získat až 20% slevu z kurzovného (všechny slevy se sčítají!): za zaplacení celého kurzovného (dva y) nejpozději týden před zahájením kurzu 6% za studium na naší škole druhým rokem 3% za studium na naší škole po tři a více let 3% je li zájemce o studium žákem či studentem základní, střední nebo vysoké školy (nutno doložit dokladem o studiu) 3% za přihlášení a zaplacení celého kurzovného do % za přihlášení a zaplacení celého kurzovného do % V případě přihlášení se do druhého a dalších kurzů zároveň platí student příslušnou cenu za nejdražší kurz a na další kurz(y) má navíc 40% slevu ze základní ceny. V ceně výuky je i pracovní sešit (workbook), pokud je k dispozici. Studenti, kteří doporučí nového studenta ke studiu na naší škole, obdrží bonus 500 Kč (u pomaturitního studia) nebo 300 Kč (u docházkových kurzů pro veřejnost). KURZY PRO DOSPĚLÉ všeobecná angličtina Kurzy všeobecné angličtiny ceny a termíny výuky 1 x x 90 (úroveň A1.1 B1.2) x 90 (úroveň B2 C2.2) x ) maximální sleva při uplatnění všech možných slev, tj. 20%; 2) maximální sleva pro NOVÉ studenty, tj. všechny slevy kromě věrnostních, platná do 30.6., ve výši 14%; 3) maximální sleva pro NOVÉ studenty, tj. všechny slevy kromě věrnostních, platná do , ve výši 11%; 4) maximální možná sleva při platbě na y, tj. bez slevy za platbu na celý školní rok, ve ýši 14%. 04

5 Všeobecná angličtina dny a časy výuky Pokročilost A1.1 Beginners úterý + čtvrtek úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek A1.2 False beginners středa + pátek středa + pátek úterý + čtvrtek A2.1 Elementary úterý + čtvrtek úterý + čtvrtek pondělí + středa A2.2 Pre-Intermediate středa + pátek středa + pátek B1.1 Low Intermediate středa + pátek středa + pátek úterý + čtvrtek B1.2 Intermediate pondělí + čtvrtek pondělí + čtvrtek úterý + čtvrtek B2 Upper Intermediate úterý + čtvrtek úterý + čtvrtek úterý + čtvrtek pondělí + čtvrtek úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek čtvrtek pondělí C1 Pre-Advanced úterý + čtvrtek úterý + čtvrtek úterý + čtvrtek úterý středa úterý pondělí + středa úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek pondělí + středa pondělí + čtvrtek úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek pondělí + středa úterý + čtvrtek pondělí + středa pondělí + čtvrtek úterý + čtvrtek C2.1 Advanced pondělí + středa pondělí + středa pondělí + čtvrtek úterý úterý + čtvrtek C2.2 Proficiency pondělí + středa středa Standardní kurzy angličtiny se zaměřují na všechny aspekty jazyka komunikaci, psaní, gramatiku, rozšiřování slovní zásoby a porozumění slyšenému textu. V hodinách se také naučíte správně používat různé společenské fráze, idiomy a další nuance jazyka. Ve výuce se obvykle střídají čeští lektoři a rodilí mluvčí. Vyučujeme podle osvědčených britských učebnic (např. New English File, Straightforward, atd.), studenti dále dostávají navíc i doplňkový studijní materiál v podobě kopií. 05 Pracovní sešit je v ceně, učebnice je možné zakoupit přímo v kanceláři školy. Počet studentů ve skupině: si vyhrazuje právo při nedostatečném počtu studentů neotevřít nebo uzavřít kurz.

6 Anglická konverzace AK45PO 1 x 90 po, AK45U 1 x 90 út, AK45C 1 x 90 čt, AK67S 1 x 90 st, AK67PA 1 x 90 pá, m cílem těchto kurzů je rozvíjet schopnost mluvit a rozumět mluvenému slovu. V hodinách však budete dělat mnohem více než pouze hovořit; součástí lekcí bude i procvičování výslovnosti, naučíte se nezbytné společenské fráze a idiomy a také jak a kde je vhodně používat, rozšíříte si slovní zásobu a dle potřeby učitel vysvětlí i obtížné gramatické jevy. Tyto kurzy jsou vhodné zvláště pro ty, kteří potřebují zlepšit především svoji schopnost přirozené komunikace nebo pro ty, kteří si chtějí udržet svoji současnou znalost. V případě přihlášení do druhého a dalších kurzů zároveň platí student příslušnou cenu za nejdražší kurz a na další kurz(y) má navíc 40% sle vu ze základní ceny. Počet studentů ve skupině:

7 Příprava ke zkouškám CAMBRIDGE Příprava na PET PET-PS3 2 x 90 po + st, Příprava na FCE FCE-UC2 2 x 90 út + čt, FCE-PS3 2 x 90 po + st, FCE-UCA 2 x 90 út + čt, FCE-PA4 1 x 180 pá, Zkouška FCE Nejrozšířenější ze všech zkoušek Cambridge ESOL. Jedná se o úroveň pokročilí a vyžaduje znalosti všech jazykových schopností. Zkouška FCE je široce uznávaná v obchodní sféře a průmyslu, např. pro pracovníky v klientských službách nebo pro administrativní práce v bankovnictví, aeroliniích, zásobování atd, a na jednotlivých univerzitních fakultách, technických školách a dalších institucích. Tato zkouška se obvykle podstupuje po 500 až 600 hodinách výuky. Pro zařazení zájemců do kurzů připravujících na zkoušky je velmi důležitý vstupní rozřazovací test a dosažená úroveň znalosti angličtiny. Přesné termíny tříměsíčních přípravných kurzů budou stanoveny na základě informací o termínech konání zkoušek. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet studentů ve skupině:

8 Příprava na FCE tříměsíční kurzy > 2 měsíce před > 1 měsíc před FCE-UC2-3M-A 2 x 90 út + čt, FCE-UC2-3M-S 2 x 90 út + čt, FCE-UC2-3M-W 2 x 90 út + čt, V krátkodobých tříměsíčních přípravných kurzech ke zkoušce FCE připravujeme naše studenty na formát a průběh zkoušky jako takové, proto je pro zařazení do kurzu nutné, aby studenti byli na odpovídající jazykové úrovni. Počet studentů ve skupině: Příprava na CAE CAE-PS2 2 x 90 po + st, CAE-UC3 2 x 90 út + čt, CAE-UCA 2 x 90 út + čt, Zkouška CAE Úspěšné složení této zkoušky dokladuje velmi dobrou úroveň znalosti angličtiny. Studenti již dosahují plnohodnotného standardu jazyka ve většině situací při práci i při studiu. Zkoušku například uznává většina britských univerzit jako doložení způsobilosti studovat obory vyučované v angličtině. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet studentů ve skupině:

9 Příprava na CAE tříměsíční kurzy > 2 měsíce před > 1 měsíc před CAE-UC2-3M-A 2 x 90 út + čt, CAE-UC2-3M-W 2 x 90 út + čt, CAE-UC2-3M-S 2 x 90 út + čt, V krátkodobých tříměsíčních přípravných kurzech ke zkoušce CAE připravujeme naše studenty na formát a průběh zkoušky jako takové, proto je pro zařazení do kurzu nutné, aby studenti byli na odpovídající jazykové úrovni. Příprava na CPE CPE-PS2 2 x 90 po + st, CPE-UC3 2 x 90 út + čt, CPE-UCA 2 x 90 út + čt, CPE je prestižní zkouška z angličtiny. Zkouška CPE testuje praktickou znalost angličtiny na nejvyšší úrovni pokročilosti a ověřuje všechny čtyři jazykové dovednosti - četbu, poslech, psaný a mluvený projev. Hodnotí se také znalost gramatiky a slovní zásoby. Tyto znalosti jsou ověřovány na materiálech, vycházejících z každodenních situací. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet studentů ve skupině:

10 Příprava na Cambridge BEC obchodní angličtina BEC Preliminary BEC1-UC2 2 x 90 út + čt, BEC Preliminary BEC2-UC3 2 x 90 út + čt, BEC Preliminary BEC3-PS3 2 x 90 po + st, Zkoušky Business English Certificates (BEC) jsou navrženy tak, aby otestovaly úroveň anglického jazyka používaného v obchodní sféře, ve službách a administrativě. Kandidáti, kteří chtějí složit tyto zkoušky, nepotřebují konkrétní obchodní znalosti, protože zkoušky hodnotí především schopnost komunikovat v obchodním kontextu. Zkoušky jsou vhodné nejen pro ty, kdo již pracují a musí komunikovat se svými zahraničními partnery, ale také pro ty, kteří plánují svou kariéru v obchodním sektoru a rádi by zvýšili své šance na pracovním trhu. Zkoušky BEC využívá vzrůstající počet mezinárodních společností v programu rozvoje svých zaměstnanců. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet studentů ve skupině:

11 Příprava na IELTS Příprava ke zkouškám IELTS akademická angličtina IELTS-PSC 2 x 90 po + st, IELTS-UCA 2 x 90 út + čt, IELTS-UC2 2 x 90 út + čt, IELTS (International English Language Testing System) jsou mezinárodně platné zkoušky z angličtiny, které uznává většina univerzit ve Velké Británii, Austrálii, Novém Zélandu, Kanadě a v USA. IELTS vyhodnocuje Vaši schopnosti studovat či jinak se vzdělávat v angličtině. Můžete si zvolit buď Akademické nebo Všeobecné moduly. Akademický modul doporučujeme těm, kteří chtějí studovat na univerzitě v zahraničí. Všeobecný výukový modul je vhodný, kteří chtějí završit svá středoškolská studia v anglicky mluvících zemích, pro lidi na pracovních či studijních stážích nebo pro imigrační účely. V obou modulech se testuje poslech, čtení, psaní a mluvení. Oba moduly se liší pouze v části psaní a čtení. Zbývající části mají oba moduly společné. Výsledky IELTS zkoušek jsou platné dva roky. Dvouměsíční přípravné kurzy ke zkoušce IELTS (vždy před termínem konání zkoušky) připravujeme naše studenty na formát a průběh zkoušky jako takové, proto je pro zařazení do kurzu nutné,aby studenti byli na odpovídající jazykové úrovni. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet studentů ve skupině: Příprava na IELTS dvouměsíční kurzy > 2 měsíce před > 1 měsíc před IELTS-SEP 2 x 90 út + čt, IELTS-NOV 2 x 90 út + čt,

12 Příprava na STÁTNÍ MATURITU Příprava na státní maturitu angličtina/němčina Angličtina ASM-C3 1 x 90 čt, Němčina NSM-S3 1 x 90 st, Přípravné kurzy jsou zaměřeny na rozvíjení dovedností potřebných k úspěšnému složení všech částí nové maturity z anglického nebo německého jazyka. Osvojíte si nejen gramatiku a slovní zásobu, ale také nezbytné techniky a strategie pro jednotlivé části nové maturity. Připravíme Vás na základní i vyšší úroveň obtížnosti! Vyučující mají dlouholeté zkušenosti s přípravou na maturitu na gymnáziích a jsou také proškoleni jako examinátoři pro ústní části nové maturity. Náplní kurzu jsou všechny 3 části maturity: didaktický test, ústní zkouška a písemná práce. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet studentů ve skupině:

13 Angličtina pro PRÁCI Angličtina pro práci (English for Work) AFW23C2 1 x 90 čt, AFW45C3 1 x 90 čt, AFW67C3 1 x 90 čt, Kurzy angličtina pro práci jsou speciální kurzy zaměřené na praktické používání angličtiny v každodenní praxi v kanceláři, obchodě, službách. Zahrnují témata jako telefonování, písemná komunikace, obchodní jednání, prezentování, apod. 13 Počet studentů ve skupině: 5 12.

14 SPECIALIZOVANÉ kurzy Specializované kurzy angličtina Angličtina pro marketing AMS2 1 x 90 st, Angličtina pro právníky (přípravný kurz na zkoušku ILEC) ALC3 1 x 90 čt, Angličtina pro turismus a cestovní ruch ATP2 1 x 90 po, Angličtina pro medicínu AMEDPO3 1 x 90 po, Angličtina pro marketing kurz zahrnuje hlavní oblasti teorie a praxe marketingových profesionálů. Je určen pokročilým studentům (minimální vstupní úroveň B2 Upper Intermediate) a zaměřuje se hlavně na komunikaci (business simulations, role plays, discussions), rozvoj slovní zásoby a obchodních frází. Angličtina pro právníky kurz právnické angličtiny pro pokročilé (minimální vstupní úroveň B2 Upper Intermediate) s přípravou na mezinárodní zkoušky ILEC (International Legal English Certificate). Angličtina pro turismus a cestovní ruch kurz je určen zájemcům o práci v oblasti průvodcovské činnosti nebo cestovního ruchu, zahrnuje hlavní oblasti teorie a praxe a zaměřuje se na rozvoj slovní zásoby, písemný projev, komunikaci a fráze s tématem spojené. Tento kurz je určen pokročilým studentům (minimální vstupní úroveň B2 Upper Intermediate). Angličtina pro medicínu vzhledem k tomu, že se otevírá čím dál více příležitostí práce v zahraničí pro lékařské odborníky a pracovníky ve zdravotnictví, nabízíme kurz, který se zaměřuje na odbornou slovní zásobu a odborné texty z této oblasti. Kurz je určen pokročilým studentům (minimální vstupní úroveň B2 Upper Intermediate). 14

15 Kurzy pro DĚTI a MLÁDEŽ Naše škola nabízí širokou škálu kurzů různého zaměření. Mladí žáci a studenti jsou rozděleni do kurzů podle věku a podle úrovně znalostí, tak, aby pracovali ve skupině, která nejlépe vyhovuje jejich potřebám a možnostem. Ve všech kurzech používáme učebnice, které byly vybrány s ohledem na jazykovou úroveň a věkovou skupinu. K tomu mají učitelé navíc k dispozici velké množství dalších doplňkových materiálů. Naši učitelé jsou profesionální lektoři, kteří prošli speciální kvalifikací pro výuku dětí. Výuka probíhá interaktivní formou s využitím videa, písniček a her tak, aby kurzy byly pro děti přitažlivé a zábavné. Klademe velký důraz na komunikaci a získávání všeobecných znalostí. Tímto způsobem výuky získají děti dobrý základ pro další studium jazyka a efektivní studijní návyky. V učíme děti přímo v naší jazykové škole v centru Brna (Sukova 2), případně i na základních školách, kam lektoři docházejí. Učíme děti od 6 do 15 let. Děti jsou rozděleny do tříd podle věku a úrovně pokročilosti v angličtině. Většina dětí z našich kurzů je jazykově připravena na zkoušky Cambridge ESOL (Starters, Movers, Flyers) viz info na straně 19. Děti 6 7 let všeobecná angličtina A1.1 Beginners začátečníci AYLA1C 1 x 60 čt, AYLA1UC 2 x 60 út + čt, A2.1 Elementary mírně pokročilí I. AYLA2PS 2 x 60 po + st, AYLA2S 1 x 60 st, Ve výuce této věkové kategorie používáme zábavná cvičení, hry a miniprojekty s praktickou činností, písničky a vyprávění s dramatizací. Vedle jazykových dovedností se také snažíme rozvíjet u dětí motoriku, společenské a poznávací dovednosti se zapojením smyslového vnímání. 15 Hodiny probíhají v anglickém jazyce s použitím komunikativní metody. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet dětí ve skupině: 5 10.

16 Děti 8 9 let všeobecná angličtina A1.1 Beginners začátečníci AYLB1PS 2 x 60 po + st, AYLB1U 1 x 60 út, A2.1 Elementary mírně pokročilí I. AYLB2UC 2 x 60 út + čt, AYLB2C 1 x 60 čt, A2.2 Pre Intermediate mírně pokročilí II. AYLB3PS 2 x 60 po + st, AYLB3S 1 x 60 st, B1.1 Low-Intermediate středně pokročilí I. AYLB4PS 2 x 60 po + st, AYLB4U 1 x 60 út, V tomto věku si děti osvojují základní slovní zásobu, gramatické vazby a jednoduchá slovní spojení. Učí se, jak se vyjadřovat v celých větách. Do výuky jsou zařazeny praktické činnosti a hry k rozvoji celé osobnosti dítěte. Hodiny probíhají v anglickém jazyce s použitím komunikativní metody. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet dětí ve skupině:

17 Děti let všeobecná angličtina A1.1 Beginners začátečníci AYLC1PS2 2 x 90 po + st, AYLC1C 1 x 90 čt, A2.1 Elementary mírně pokročilí I. AYLC2PS2 2 x 90 po + st, AYLC2C 1 x 90 čt, A2.2 Pre-Intermediate mírně pokročilí II. AYLC3PS2 2 x 90 po + st, AYLC3PO 1 x 90 po, V této věkové kategorii si děti začínají uvědomovat a osvojovat gramatická pravidla. Učí se používat anglický jazyk v kontextu každodenních situací. 17 Hodiny probíhají v anglickém jazyce s použitím komunikativní metody. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet dětí ve skupině: 5 10

18 Mládež let všeobecná angličtina A1.1 Beginners začátečníci AT1PS2 2 x 90 po + st, AT1UC2 2 x 90 út + čt, A2.1 Elementary mírně pokročilí I. AT2PS2 2 x 90 po + st, AT2UC2 2 x 90 út + čt, A2.2 Pre-Intermediate mírně pokročilí II. AT3PS2 2 x 90 po + st, AT3UC2 2 x 90 út + čt, B1.1 Low-Intermediate středně pokročilí I. AT4PS2 2 x 90 po + st, AT4UC2 2 x 90 út + čt, B1.2 Intermediate středně pokročilí II. AT5PS2 2 x 90 po + st, AT5UC2 2 x 90 út + čt,

19 Mládež let všeobecná angličtina (pokračování) B2 Upper-Intermediate pokročilí I. AT6PS2 2 x 90 po + st, AT6UC2 2 x 90 út + čt, Témata jazykových cvičení jsou přiměřena tomuto věku, tak, abychom u náctiletých prohlubovali zájem o výuku. Zábavnou formou v hodinách procvičují všechny jazykové dovednosti a slovní zásobu. Učí se vyvozovat pravidla anglické gramatiky a používat je v komunikaci ústní i písemné. Hodiny probíhají v anglickém jazyce s použitím komunikativní metody. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet dětí ve skupině: Konverzační kurzy pro mládež ATK3S2 1 x 90 st, ATK4C2 1 x 90 čt, ATK5U2 1 x 90 út, ATK6PO2 1 x 90 po, Výuka všeobecné angličtiny je obvykle zaměřena hlavně na gramatiku, slovní zásobu, čtení, poslech a psaní. Na mluvení už pak dost často nezbývá dostatečný prostor a čas. Protože umět aktivně komunikovat je velmi důležité, rozšiřujeme naši nabídku o kurzy konverzace pro mládež ve věku 13 až 15 let. Tyto kurzy jsou určeny jak studentům našich kurzů, tak 19 i například studentům vyšších ročníků základní školy, jako doplněk jejich školní výuky. Konverzační témata se týkají života a zájmů mladistvých. Počet dětí ve skupině: 5 10.

20 Dětské jazykové zkoušky - CAMBRIDGE YLE Zkoušky Cambridge pro děti (Cambridge Young Learners English Tests, YLE) vycházejí ze zásady, že základem učení dětí je úspěch a dosažené výsledky. Tyto zkoušky byly navrženy pro konkrétní věkové skupiny a dosahují mezi studenty stále vyšší obliby jako první cíl ve studiu anglického jazyka. Nabízíme několik typů zkoušek pro mladé studenty angličtiny, jimiž je chceme motivovat k dalšímu studiu jazyků. Cambridgeské zkoušky pro děti jsou vytvořeny pro děti mezi 7 12 lety, které se učí angličtinu jako cizí jazyk na základních nebo jazykových školách. Zkoušky prověřují všechny 4 jazykové dovednosti čtení, psaní, poslech a mluvení. Hlavním cílem těchto zkoušek je motivace dětí ke studiu. Testy například neobsahují žádná hodnocení typu prospěl/neprospěl. Každý žák bude oceněn za svou snahu a dostane tak pozitivní impulz do dalšího studia. YLE zkoušky jsou dostupné ve třech úrovních: Starters, Movers a Flyers. STARTERS základní úroveň zkoušek pro děti od 7 let, které již absolvovaly přibližně 100 hodin studia angličtiny. MOVERS druhá úroveň zkoušek pro děti je vhodná pro děti mezi 8 a 11 lety, které za sebou mají asi 175 hodin jazykové výuky. FLYERS třetí a nejnáročnější z testů byl navržen pro děti od 9 do 12 let, které završily zhruba 250 hodin jazykových studií. Je srovnatelná s úrovní zkoušek Cambridge Key English Test (KET) a je tak prvním krokem k hlavnímu souboru mezinárodně uznávaných cambridgeských zkoušek pro mládež a dospělé. Ke zkouškám jsou děti volitelně připravovány v rámci dětských kurzů. CENA ZKOUŠKY NENÍ ZAHRNUTA V CENĚ KURZU. 20

21 Příprava na zkoušky KET, PET a FCE pro školy KET pro školy KET S PS2 2 x 90 po + st, PET pro školy PET S UC 2 x 90 út + čt, FCE pro školy FCE S UC2 2 x 90 út + čt, KET pro školy první krok pro žáky od 11 do 14 let, kteří chtějí postoupit k vyšším úrovním. KET je určen začátečníkům, kteří chtějí získat základní znalost angličtiny. Zkoušku lze složit po cca hodinách výuky. PET pro školy zkouška testuje komunikativní způsobilost žáků ve věku od 11 do 14 let v každé ze čtyř jazykových dovedností na úrovni dvou třetin znalostí nutných pro zkoušku FCE. Žák na tomto stupni by měl být schopný se jazykově vyrovnat s řadou každodenních situací, které vyžadují použití angličtiny v kontaktu s rodilými mluvčími i cizinci. 21 K dosažení této úrovně je potřeba okolo 380 hodin studia. FCE pro školy zkouška má stejný formát jako klasická zkouška FCE a úroveň obou zkoušek je shodná. Jediným rozdílem je téma v dílčích částech zkoušky, které je vybráno s ohledem na zájmy a zkušenosti školáků. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet dětí ve skupině: 5 10.

22 NĚMČINA Kurzy všeobecné němčiny N1UC2 2 x 90 út + čt, N2UC3 2 x 90 út + čt, N3PS2 2 x 90 po + st, Kurzy němčiny vedené komunikativní metodou, které se zaměřují na praktické využití jazyka v každodenních situacích. Pracovní sešit (workbook) je v ceně kurzu! Počet studentů ve skupině: Unsere Kurse folgender kommunikativen Methodik und zeichnen sich durch einen hohen Anteil von aktiven Lehrmethoden aus, d.h. von Anfang an wird Wert auf kommunikative Fertigkeiten gelegt. 22

23 ČEŠTINA pro cizince (Czech for Foreigners) Kurzy češtiny pro cizince C1UB 1 x 60 út, C1UC3 2 x 90 út + čt, C3UB 1 x 60 út, C3PS3 2 x 90 po + st, Příprava ke zkoušce A1 / Preparation for A1 exam CPS2A1 2 x 90 po + st, Kurzy češtiny vedené komunikativní metodou, které se zaměřují na praktické využití jazyka v každodenních situacích. We offer classes using communicative methodology, which means you will learn through active learning techniques. This course emphasizes the practical use of the language. 23 Příprava ke zkoušce A1 / Preparation for A1 exam Kurz Příprava na zkoušku A1 (CPS2A1) je určena těm studentům cizincům, kteří žijí v České republice, žádají o trvalý pobyt a musí složit zkoušku z českého jazyka na úrovni A1. Are you living in the Czech Republic and want to apply for permanent residency? The A1 Czech language course (CPS2A1) is designed with you in mind, in preparation for the A1 residency exam.

Katalog jazykových kurzů

Katalog jazykových kurzů 2016 2017 Katalog jazykových kurzů jazyková škola ILC International House Brno Sukova 2, 602 00 Brno Tel. : 542 210 216; 736 726 302 E-mail: info@ilcbrno. cz www. ilcbrno. cz Obsah Proč si zvolit ILC IH

Více

CENÍK DOCHÁZKOVÝCH KURZŮ PRO VEŘEJNOST

CENÍK DOCHÁZKOVÝCH KURZŮ PRO VEŘEJNOST ANGLIČTINA NĚMČINA FRANCOUZŠTINA RUŠTINA ŠPANĚLŠTINA ČEŠTINA PRO CIZINCE 2013 2014 CENÍK DOCHÁZKOVÝCH KURZŮ PRO VEŘEJNOST jazyková škola ILC International House Brno Sukova 2, 602 00 Brno Tel. : 542 210

Více

Všeobecná angličtina

Všeobecná angličtina Všeobecná angličtina Zkoušky Cambridge ESOL Zkoušky Cambridge ESOL patří mezi světově nejuznávanější kvalifikace pro studenty angličtiny. Zkoušky pokrývají všechny čtyři jazykové dovednosti - poslech,

Více

POMATURITNÍ STUDIUM ANGLICKÉHO JAZYKA ZÁŘÍ 2012 ČERVEN 2013

POMATURITNÍ STUDIUM ANGLICKÉHO JAZYKA ZÁŘÍ 2012 ČERVEN 2013 POMATURITNÍ STUDIUM ANGLICKÉHO JAZYKA ZÁŘÍ 2012 ČERVEN 2013 Jednoleté denní intenzivní studium na základě vyhlášky MŠMT ČR. Školní rok: září 2012 - červen 2013 Rozsah výuky: 4 vyučovací hodiny denně v

Více

Katalog jazykových kurzů

Katalog jazykových kurzů 2015 2016 Katalog jazykových kurzů jazyková škola ILC International House Brno Sukova 2, 602 00 Brno Tel. : 542 210 216; 736 726 302 E-mail: info@ilcbrno. cz www. ilcbrno. cz Obsah UŽITEČNÉ informace ŠKOLNÍ

Více

Zkoušky Cambridge. Průvodce nejlepšími zkouškami z angličtiny

Zkoušky Cambridge. Průvodce nejlepšími zkouškami z angličtiny Zkoušky Cambridge Průvodce nejlepšími zkouškami z angličtiny Proč skládat zkoušky Cambridge ESOL? Uznávané certifikáty nové možnosti Přípravné materiály a podpora pro učitele Nové možnosti Certifikáty

Více

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Než si začnete vybírat: Můžete se přihlásit do nových i pokračujících kurzů, vhodnou úroveň Vám pomůžeme vybrat (rozřazovací test). Níže uvedené délky

Více

Obsah. Úroveň A1...2 Obecná angličtina. Úroveň A2...2. Úroveň B1...3. Konverzace. Úroveň B2...4. Konverzace. Krátkodobá příprava CAE. Úroveň C1...

Obsah. Úroveň A1...2 Obecná angličtina. Úroveň A2...2. Úroveň B1...3. Konverzace. Úroveň B2...4. Konverzace. Krátkodobá příprava CAE. Úroveň C1... Obsah Úroveň A1...2 Obecná angličtina Úroveň A2...2 Obecná angličtina Úroveň B1...3 Obecná angličtina Konverzace Úroveň B2...4 Obecná angličtina Konverzace Krátkodobá příprava FCE Úroveň C1...6 Obecná

Více

Zkoušky YLE. Termíny Zkoušek:

Zkoušky YLE. Termíny Zkoušek: V průběhu měsíce května budou na ZŠ Ostrčilova probíhat mezinárodní jazykové zkoušky Cambridge určené dětem a studentům základních škol. Bude se jednat o jazykové zkoušky YLE (Cambridge Young Learners

Více

MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY

MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY V R O Č N Í K LXIX ĚSTNÍK MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY SEŠIT 9 Vydáno: ZÁŘÍ 2013 Cena: 16 Kč OBSAH Část oznamovací Rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy,

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 16. září 2019

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 16. září 2019 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2019-2020 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4

Více

ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY

ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY Preliminary English Test PET (úroveň B1) nebo First Certificate in English FCE (úroveň B2) nebo Certificate of Advanced English CAE (úroveň

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2017-18 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

ENGLISH FOR LIFE ANGLIČTINA PRO ŽIVOT Studio angličtiny a jógy Tišnov. Bezručova 21, Tišnov

ENGLISH FOR LIFE ANGLIČTINA PRO ŽIVOT Studio angličtiny a jógy Tišnov. Bezručova 21, Tišnov Studio angličtiny a jógy Tišnov Bezručova 21, Tišnov Pro život, ne pro školu se učíme. Seneca Již 9 let jsme v Tišnově pro všechny děti, mladistvé a dospělé, kteří se rádi učí anglicky. Představujeme Vám

Více

kód kurzu pokročilost den čas učebnice + lekce cena / pololetí zahájení info

kód kurzu pokročilost den čas učebnice + lekce cena / pololetí zahájení info Angličtina klasické (dopolední + odpolední) v kurzu "mini" / min. 7 - max. 8 v kurzu "Maxi" mini 13 AJ 1 úplní začátečníci úterý 16:30-18:00 mini 15 AJ 1 začátečníci úterý 18:30-20:00 mini 10 AJ 1 začátečníci

Více

ONLINE PŘÍPRAVNÝ KURZ KE ZKOUŠCE TOEFL IBT (Internet Based

ONLINE PŘÍPRAVNÝ KURZ KE ZKOUŠCE TOEFL IBT (Internet Based ONLINE PŘÍPRAVNÝ KURZ KE ZKOUŠCE TOEFL IBT (Internet Based Test) od ETS Chcete získat certifikát, který dokazuje vaši znalosti angličtiny? Cambridge Institute má řešení. Využijte příležitost a zapište

Více

... chceš si prodloužit školní léta?... nepřijali Tě na VŠ?

... chceš si prodloužit školní léta?... nepřijali Tě na VŠ? ... chceš si prodloužit školní léta?... nepřijali Tě na VŠ? Pomaturitní studium 2008/2009 Nepřijali Tě na VŠ nebo si chceš prostě jen prodloužit školní léta? Výhody pomaturitního studia u Tutoru: Status

Více

Zkoušky z anglického jazyka certifikáty

Zkoušky z anglického jazyka certifikáty Zkoušky z anglického jazyka certifikáty Cambridge English - jsou zkoušky uznávané na celém světě. Certifikáty uznává více než 130.000 institucí po celém světě vysokými školami, soukromými firmami počínaje

Více

Cambridge English Exams. Odrazový můstek k úspěchu

Cambridge English Exams. Odrazový můstek k úspěchu Cambridge English Exams Odrazový můstek k úspěchu Proč skládat zkoušky? RECOGNITION Certifikáty Cambridge English - uznávané více než 20 000 institucemi na světě Neomezená platnost certifikátu Objektivní

Více

JAZYKOVÉ SCHOPNOSTI. Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka

JAZYKOVÉ SCHOPNOSTI. Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka Projekt vznikl za přispění Nadace ČEZ Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka Jak na cizí jazyky? Proč se učím? Čeho chci dosáhnout? Konkrétní cíle v jazyce

Více

školní léta?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu?

školní léta?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu? Chcete si prodloužit školní léta?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu? pomaturitní studium 2010/2011 Studium je [KU:L] anglický jazyk Přípravné kurzy na VŠ Nultý

Více

Než vyrazím za studiem a cestováním do Evropy. Senta Shandová British Council Prague

Než vyrazím za studiem a cestováním do Evropy. Senta Shandová British Council Prague Než vyrazím za studiem a cestováním do Evropy Senta Shandová British Council Prague Seminář se jmenuje Než vyrazím za studiem do Evropy ale lze říci do světa, protože Cambridgeské zkoušky můžete využít

Více

ANGLIČT. Státní jazykovka Frýdek-Místek. Aktuální kurzy pro školní rok Dopolední kurzy:

ANGLIČT. Státní jazykovka Frýdek-Místek. Aktuální kurzy pro školní rok Dopolední kurzy: Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2016-17 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY

MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY na ÚSTAVU JAZYKŮ FAKULTY STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ VUT v Brně akreditovaném centru City & Guilds CITY & GUILDS City & Guilds je jednou z největších britských vzdělávacích a certifikačních

Více

Můžeš být čím chceš, ale

Můžeš být čím chceš, ale Můžeš být čím chceš, ale Cesta vpřed Ke zkouškám Cambridge English K přípravě Ke zkouškám ÖSD Proč se nesnažit? Cambridge English Mezinárodní zkoušky Cambridge English University of Cambridge Celosvětová

Více

podzimní kurzy JAZYKOVÝM KURZEM ZAHAJTE PODZIM ANGLIČTINA / NĚMČINA / FRANCOUZŠTINA / ITALŠTINA ŠPANĚLŠTINA / RUŠTINA / NORŠTINA / PORTUGALŠTINA

podzimní kurzy JAZYKOVÝM KURZEM ZAHAJTE PODZIM ANGLIČTINA / NĚMČINA / FRANCOUZŠTINA / ITALŠTINA ŠPANĚLŠTINA / RUŠTINA / NORŠTINA / PORTUGALŠTINA 2017 podzimní kurzy ZAHAJTE PODZIM JAZYKOVÝM KURZEM ANGLIČTINA / NĚMČINA / FRANCOUZŠTINA / ITALŠTINA ŠPANĚLŠTINA / RUŠTINA / NORŠTINA / PORTUGALŠTINA JAPONŠTINA / ARABŠTINA / NIZOZEMŠTINA / FINŠTINA POLŠTINA

Více

Hromadná. přihláška na cambridgeské zkoušky 2013. University of Cambridge ESOL Examinations

Hromadná. přihláška na cambridgeské zkoušky 2013. University of Cambridge ESOL Examinations University of Cambridge ESOL Examinations Tento dokument by měla vyplňovat pouze osoba pověřená Vaší školou/společností k přihlašování kandidátů na cambridgeské zkoušky. Nedílnou součástí hromadné přihlášky

Více

AFTER-SCHOOL ENGLISH NA ZŠ NÁM. CURIEOVÝCH 2018/2019

AFTER-SCHOOL ENGLISH NA ZŠ NÁM. CURIEOVÝCH 2018/2019 AFTER-SCHOOL ENGLISH NA ZŠ NÁM. CURIEOVÝCH 2018/2019 Lingua Connect mění jméno na FANTAIL Novinky pro rok 2018/2019 S novým školním rokem přicházíme se změnou jména naší jazykové školy, kterou jste dosud

Více

Připravte se s Tutorem na život!

Připravte se s Tutorem na život! Studium je [ ku:l ] > > Školní rok 2012/2013 Připravte se s Tutorem na život! Proč Tutor Největší vzdělávací společnost zaměřená na studenty středních škol a zároveň největší jazyková škola pro veřejnost

Více

AKREDITOVANÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY

AKREDITOVANÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY AKREDITOVANÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY se zaměřením na výuku cizích jazyků v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Školní rok 2015/2016 Základní informace o kurzech Kvalifikační programy Metodické kurzy

Více

Společný evropský referenční rámec pro jazyky (CERF)

Společný evropský referenční rámec pro jazyky (CERF) Shrnutí obsahu Společný evropský referenční rámec (CERF). Jak nyní probíhá výuka jazyků na 1. LF? Vstupní testy na 1. LF v rámci CERF. Výuka jazyků na jiných LF v ČR. Návrhy pro změnu výuky jazyků na 1.

Více

Jazykové kurzy on-line a pod dohledem tutora

Jazykové kurzy on-line a pod dohledem tutora Jazykové kurzy on-line a pod dohledem tutora Jazykové kurzy on-line a pod dohledem tutora Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK) je jediným pracovištěm v České republice,

Více

VÝUKA TLUMOČENÍ PŘEKLADY JAZYKOVÉ AUDITY LOKALIZACE

VÝUKA TLUMOČENÍ PŘEKLADY JAZYKOVÉ AUDITY LOKALIZACE VÝUKA TLUMOČENÍ PŘEKLADY JAZYKOVÉ AUDITY LOKALIZACE JAZYKOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST V HRADCI KRÁLOVÉ ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Vážená paní, vážený pane, děkujeme Vám za zájem o naše služby. Předkládáme Vám základní

Více

S17000 AJ pro úplné začátečníky I A1 PO 19:10-20: Kč

S17000 AJ pro úplné začátečníky I A1 PO 19:10-20: Kč ANGLIČTINA OBECNÝ JAZYK A KONVERZACE (STANDARD 7-10 STUDENTŮ) S17000 AJ pro úplné začátečníky I A1 PO 19:10-20:40 20.2. - 19.6.17 30 2 990 Kč S17001 AJ pro falešné začátečníky II A1 ST 19:10-20:40 22.2.

Více

ŠKoLNí LÉTA?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu?

ŠKoLNí LÉTA?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu? CHCETE SI PRODLOUŽIT ŠKoLNí LÉTA?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu? ANGLiČTiNA a ŠPANĚLŠTiNA přípravné KurZy na VŠ NULTÝ ročník PoMATUriTNí STUDiUM 2011/2012

Více

Pomaturitní studium 2017/2018

Pomaturitní studium 2017/2018 Pomaturitní studium 2017/2018 JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY OLOMOUC Informace o studiu Komu je jednoletý kurz cizích jazyků s denní výukou určen? a) Absolventům středních škol a konzervatoří

Více

Jazykové kurzy pro veřejnost. Trutnov

Jazykové kurzy pro veřejnost. Trutnov Jazykové kurzy pro veřejnost Trutnov (Pražská 59) jaro 2011 Trutnov 2010/2011 - nabídka kurzů a ceník ANGLIČTINA PRO ZAČÁTEČNÍKY Termín konání: 14.2. - 1.7.2011 NOVÉ KURZY: Angličtina pro dospělé (1x týdně

Více

JAZYKOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST

JAZYKOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST JAZYKOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST Využijte příležitosti vybrat si z nabídky více než 200 jazykových kurzů v 10 lokalitách a začněte studovat v blízkosti vašeho pracoviště nebo domova. Skupinové kurzy v letním

Více

Angličtina. obecný jazyk a konverzace. (7-10 studentů) (8-12 studentů) kurzy 50+ (7-10 studentů) WWW.IJV.CZ. Počet hodin. Cena

Angličtina. obecný jazyk a konverzace. (7-10 studentů) (8-12 studentů) kurzy 50+ (7-10 studentů) WWW.IJV.CZ. Počet hodin. Cena Angličtina obecný jazyk a konverzace Kód Název kurzu SERR Den a čas Termín S13101 AJ pro úplné začátečníky S13102 AJ pro falešné začátečníky S13103 AJ pro falešné začátečníky ÚT 16:00-17: S13104 AJ pro

Více

MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY

MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY V r o č n í k LXXII ě s t n í k MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY SEŠIT 09-10 Vydáno: ŘÍJEN 2016 Cena: 120 Kč Část normativní OBSAH - -Směrnice, kterou se pro příspěvkové organizace

Více

VÝUKA CIZÍCH JAZYKŮ NA FEKT VUT V BRNĚ V AKADEMICKÉM ROCE

VÝUKA CIZÍCH JAZYKŮ NA FEKT VUT V BRNĚ V AKADEMICKÉM ROCE VÝUKA CIZÍCH JAZYKŮ NA FEKT VUT V BRNĚ V AKADEMICKÉM ROCE 2018-2019 BAKALÁŘSKÉ STUDIJNÍ PROGRAMY (kombinovaná forma studia) Jazykové předměty jsou zařazeny do skupiny volitelných všeobecně vzdělávacích

Více

Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město

Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město PŘEDSTAVENÍ REKVALIFIKAČNÍHO ZAŘÍZENÍ Mgr. Zbyněk Rybka, Opava Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka působí

Více

Language Club - jazyková škola Bělohorská 186/161, Praha 6 - Břevnov, tel.: ,

Language Club - jazyková škola Bělohorská 186/161, Praha 6 - Břevnov, tel.: , KÓD JAZYK ÚROVEŇ DLE CEF* ZAMĚŘENÍ TERMÍN DEN ČAS POČET HODIN** LEKTOR POČET STUDENTŮ CENA POZNÁMKA ANGLIČTINA P11AJ01 po 7:00-8:30 32 český Angličtina pro ranní ptáčata! Kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky,

Více

Intenzivní jednoleté studium

Intenzivní jednoleté studium Intenzivní jednoleté studium V září jdeme do pomaturitka, tam nesmíš chybět! Přidáš se? angličtina, němčina, španělština Jednoleté pomaturitní studium je určeno Vám absolventům úplného středního vzdělání,

Více

Přehled a charakteristika kurzů německého jazyka ZÁKLADNÍ KURZ

Přehled a charakteristika kurzů německého jazyka ZÁKLADNÍ KURZ Přehled a charakteristika kurzů německého jazyka ZÁKLADNÍ KURZ 1. ročník NI-4hod/týdně ( začátečníci) Učebnice: Themen aktuell 1 (A1) 2. ročník NII-4hod/týdně ( mírně pokročilí) Učebnice: Themen aktuell

Více

angličtina Osvědčení o základní znalosti jazyka

angličtina Osvědčení o základní znalosti jazyka Přehled nejběžnějších dostupných jazykových zkoušek sestavený podle informací poskytnutých jazykovými školami s právem státní jazykové zkoušky a zahraničními kulturními instituty v České republice Název

Více

VÝUKA TLUMOČENÍ PŘEKLADY JAZYKOVÉ AUDITY LOKALIZACE

VÝUKA TLUMOČENÍ PŘEKLADY JAZYKOVÉ AUDITY LOKALIZACE VÝUKA TLUMOČENÍ PŘEKLADY JAZYKOVÉ AUDITY LOKALIZACE JAZYKOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST V HRADCI KRÁLOVÉ 2. SEMESTR_JARO 2013 Vážená paní, vážený pane, děkujeme Vám za zájem o naše služby. Předkládáme Vám základní

Více

ACCORD. Paříž, Francie

ACCORD. Paříž, Francie Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz ACCORD Paříž, Francie Všeobecně

Více

MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY

MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY VÁŠ CESTOVNÍ PAS PRO ÚSPĚCH (NEJEN) V EVROPĚ od nejvýznamnější instituce zabývající se odborným vzděláváním ve Velké Británii CITY & GUILDS City & Guilds je jednou z největších

Více

S13001 AJ pro úplné začátečníky A1 ÚT 17:30-19:00 19.2. - 28.5. 30 2 990 Kč

S13001 AJ pro úplné začátečníky A1 ÚT 17:30-19:00 19.2. - 28.5. 30 2 990 Kč ANGLIČTINA OBECNÝ JAZYK A KONVERZACE (7-10 STUDENTŮ) S13001 AJ pro úplné začátečníky A1 ÚT 17:30-19:00 19.2. - 28.5. 30 2 990 Kč S13002 AJ pro falešné začátečníky A1 ÚT 16:00-17:30 19.2. - 28.5. 30 2 990

Více

Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky při Střední škole cestovního ruchu, s.r.o.

Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky při Střední škole cestovního ruchu, s.r.o. Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky při Střední škole cestovního ruchu, s.r.o. Informace o státních a mezinárodních jazykových zkouškách pro školní rok 2016 / 2017 Angličtina Nejbližší Datum

Více

ANGLIČTINA OBECNÝ JAZYK A KONVERZACE (7-10 STUDENTŮ) OBECNÝ JAZYK (4-6 STUDENTŮ) KURZY 50+ (7-10 STUDENTŮ) WWW.IJV.CZ. Počet hodin.

ANGLIČTINA OBECNÝ JAZYK A KONVERZACE (7-10 STUDENTŮ) OBECNÝ JAZYK (4-6 STUDENTŮ) KURZY 50+ (7-10 STUDENTŮ) WWW.IJV.CZ. Počet hodin. ANGLIČTINA OBECNÝ JAZYK A KONVERZACE (7-10 STUDENTŮ) Kód Název kurzu SERR Den a čas Termín 18.10. - 16.5. S12101 AJ pro úplné začátečníky ČT 17: - 19:00 S12102 AJ pro začátečníky PO, ST 17: - 19:00 15.10.

Více

SEVERNVALE ACADEMY SHREWSBURY. Severnvale Academy, Shrewsbury

SEVERNVALE ACADEMY SHREWSBURY. Severnvale Academy, Shrewsbury SEVERNVALE ACADEMY SHREWSBURY Místo Shrewsbury, Shropshire úžasná atmosféra starobylého města s rozmanitou architekturou místo, kde nenajdete mnoho turistů, výhodou je možnost komunikovat s místními menší

Více

Výuka angličtiny na FEL

Výuka angličtiny na FEL Výuka angličtiny na FEL Nová koncepce 5.12.2014 Vypracovala: Katedra jazyků Východiska: Studenti FEL ČVUT by měli nejpozději na konci bakalářské etapy složit zkoušku na úrovni B2 Společného evropského

Více

KURZY PRO VEŘEJNOST 2017/2018

KURZY PRO VEŘEJNOST 2017/2018 KURZY PRO VEŘEJNOST 2017/2018 Kurzy pro vás u nás Top kvalita Jako největší poskytovatel firemní jazykové výuky přinášíme více než 18 let zkušeností nyní i do pravidelných otevřených kurzů. Výborná dostupnost

Více

FIREMNÍ KURZY. Empower Your Business

FIREMNÍ KURZY. Empower Your Business FIREMNÍ KURZY Empower Your Business IQS International Quality Services s.r.o. V Olšinách 2300/75 Praha 10 +420 284007505 +420722934275 office@iqsservices.eu www.iqsservices.eu metodika výuky Metodika výuky

Více

Jazykové kurzy pro veřejnost. Červený Kostelec

Jazykové kurzy pro veřejnost. Červený Kostelec Jazykové kurzy pro veřejnost Červený Kostelec (Horní Kostelec 113) jaro 11 Červený Kostelec 10/11 - nabídka kurzů a ceník ANGLIČTINA PRO ZAČÁTEČNÍKY Nový kurz: od 15.3.11-1.7.11 NOVÉ KURZY: Angličtina

Více

Charakteristika kurzu IE1/5

Charakteristika kurzu IE1/5 CZ.1.07/3.2.03/04.0040 - Partnerská síť Aktivní angličtina s online lektory strana 1 z 5 Charakteristika kurzu IE1/5 Aktualizace: 11. 5. 2015 Kurz vytvořil: Open-IT cz, s.r.o. Kurz ověřil: Jazyková škola

Více

ZKOUŠKY CITY & GUILDS

ZKOUŠKY CITY & GUILDS ZKOUŠKY CITY & GUILDS JŠ Threshold Training Associates (TTA) je akreditovaným zkušebním centrem zkoušek City & Guilds z anglického jazyka. Zkoušky zastřešuje City & Guilds, největší britská vzdělávací

Více

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz Vybírat si můžete ze široké nabídky různých typů kurzů: - intenzivní týdenní - víkendové - měsíční - celoprázdninové - individuální - nebo můžete využít některý z vypsaných kurzů viz. níže Proč letní kurzy?

Více

(7-10 studentů) S15001 AJ pro úplné začátečníky A0 ČT 16:00-17:30 26.2. - 4.6. 30 2 990 Kč

(7-10 studentů) S15001 AJ pro úplné začátečníky A0 ČT 16:00-17:30 26.2. - 4.6. 30 2 990 Kč Angličtina obecný jazyk a konverzace S15001 AJ pro úplné začátečníky A0 ČT 16:00-17:30 26.2. - 4.6. 30 2 990 Kč S15002 AJ pro falešné začátečníky A1 ÚT 16:00-17:30 24.2. - 2.6. 30 2 990 Kč S15003 AJ pro

Více

MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY Z ANGLIČTINY

MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY Z ANGLIČTINY MEZINÁRODNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY Z ANGLIČTINY VÁŠ CESTOVNÍ PAS PRO ÚSPĚCH (NEJEN) V EVROPĚ od nejvýznamnější instituce zabývající se odborným vzděláváním ve Velké Británii CITY & GUILDS City & Guilds je jednou

Více

Více info zde: PODROBNÉ INFO

Více info zde: PODROBNÉ INFO Kurzy hebrejštiny začnou opět v září 2014, v týdnu od 2. 9. 2014. Biblická hebrejština: začátečníci - kurz čtení z učebnice rabi Richarda Federa Haleluja, pokročilí: čteme a překládáme 1. Knihu Mojžíšovu.

Více

YES, I DO. Strategie pro jazykové vzdělávání v MSK do roku 2023

YES, I DO. Strategie pro jazykové vzdělávání v MSK do roku 2023 YES, I DO Strategie pro jazykové vzdělávání v MSK do roku 2023 GLOBÁLNÍ CÍL PROGRAMU YES, I DO Zvýšit úroveň angličtiny obyvatel Moravskoslezského kraje STRATEGICKÝ CÍL 1 STRATEGICKÝ CÍL 2 STRATEGICKÝ

Více

Jazyková škola ETC nabízí Jazykové kurzy pro učitele s pedagogickou a odbornou kvalifikací jinou než daný cizí jazyk v rámci programu Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Angličtina Němčina Francouzština

Více

International Management CEMS MIM Programme

International Management CEMS MIM Programme International Management CEMS MIM Programme Jiří Hnilica CEMS Academic Director Gabriela Böhmová CEMS Programme Manager International Management Navazující magisterský obor na Fakultě podnikohospodářské

Více

Charakteristika kurzu BE1

Charakteristika kurzu BE1 CZ.1.07/3.2.03/04.0040 - Partnerská síť Aktivní angličtina s online lektory strana 1 z 5 Charakteristika kurzu BE1 Aktualizace: 31. 3. 2015 Kurz vytvořil: Jazyková škola ATHENA s.r.o. Kurz ověřil: Jazyková

Více

ANGLIČTINA ODPOLEDNÍ 111, 113 (minulý semestr 111, 113) Angličtina velmi mírně pokročilí (3. semestry) Výukové materiály Předpokládaný rozsah učiva:

ANGLIČTINA ODPOLEDNÍ 111, 113 (minulý semestr 111, 113) Angličtina velmi mírně pokročilí (3. semestry) Výukové materiály Předpokládaný rozsah učiva: ANGLIČTINA ODPOLEDNÍ 111, 113 (minulý semestr 111, 113) Angličtina velmi mírně pokročilí (3. semestry) Předpokládaný rozsah učiva: 8. 12. lekce Gramatika: bude probráno základní použití následujících gramatických

Více

Ředitel Gymnázia Opatov, Praha 4, Konstantinova 1500 vydává následující informaci o podobě maturitních zkoušek ve školním roce 2015/2016.

Ředitel Gymnázia Opatov, Praha 4, Konstantinova 1500 vydává následující informaci o podobě maturitních zkoušek ve školním roce 2015/2016. Ředitel Gymnázia Opatov, Praha 4, Konstantinova 1500 vydává následující informaci o podobě maturitních zkoušek ve školním roce 2015/2016. Maturitní zkoušku popisuje školský zákon (č. 561/2004 Sb., ve znění

Více

1. Identifikační údaje programu dalšího. vzdělávání Název školy Adresa školy Slovanského bratrství 1664, 393 01 Pelhřimov Zřizovatel školy

1. Identifikační údaje programu dalšího. vzdělávání Název školy Adresa školy Slovanského bratrství 1664, 393 01 Pelhřimov Zřizovatel školy 1. Identifikační údaje programu dalšího Vyšší odborná škola a Střední škola hotelová SČMSD, Pelhřimov, s.r.o. vzdělávání Název školy Adresa školy Slovanského bratrství 1664, 393 01 Pelhřimov Zřizovatel

Více

B. Speciální roční kurz: Intenzivní roční kurz jazykové a odborné přípravy ke studiu na českých vysokých školách pro cizince

B. Speciální roční kurz: Intenzivní roční kurz jazykové a odborné přípravy ke studiu na českých vysokých školách pro cizince Cenová ujednání I. Ceny kurzů ve školním roce 2014/15 A. Standardní kurzy Typ kurzu Počet hodin týdně Cena - Kurzy základní a přípravné (140 hodin/šk. rok) Kurzy konverzační (5-6 posluchačů ) - 140 hodin/šk.

Více

Nabídka kurzů německého jazyka podzim 2019

Nabídka kurzů německého jazyka podzim 2019 Nabídka kurzů německého jazyka podzim 2019 www.goethecentrum.cz Vážené dámy, vážení pánové, milí přátelé, přicházíme za vámi s nabídkou kurzů německého jazyka v GOETHE CENTRU JU pro podzim 2019. Koncepce

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy V Praze dne 24. srpna 2011 Č.j. 17575/2011-23 Rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se stanoví Seznam standardizovaných jazykových

Více

EU Peníze školám SŠ. přehled akreditovaných programů k možnému využití do projektu

EU Peníze školám SŠ. přehled akreditovaných programů k možnému využití do projektu Školské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Královéhradeckého kraje, Hradec Králové, Štefánikova 566 IČO 62731882, 495 514 804, 722 569 521, www.cvkhk.cz, hradec@cvkhk.cz EU Peníze školám

Více

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena Milí příznivci CIC, zde jsou novinky z Centra pro integraci cizinců, o.p.s., zaměřené na prázdninový režim. Kurzy češtiny pro cizince Kurzy češtiny budou probíhat i v létě ještě než si přečtete jejich

Více

JAZYKOVÉ TESTOVACÍ CENTRUM TLC

JAZYKOVÉ TESTOVACÍ CENTRUM TLC JAZYKOVÉ TESTOVACÍ CENTRUM TLC TLC je oficiálním testovacím centrem ETS Global pro zkoušky TOEIC, WiDaF, TFI, které jsou vedeny v seznamu standardizovaných jazykových zkoušek MŠMT. Jedná se o certifikáty

Více

Charakteristika kurzu SEE

Charakteristika kurzu SEE CZ.1.07/3.2.03/04.0040 - Partnerská síť Aktivní angličtina s online lektory strana 1 z 5 Charakteristika kurzu SEE Aktualizace: 31. 3. 2015 Kurz vytvořil: Open-IT cz, s.r.o. Kurz ověřil: Gymnázium a Jazyková

Více

Úvodní slovo. Děkujeme Vám za přízeň a přejeme úspěšný vstup do nového školního roku. Tým jazykové školy Hello

Úvodní slovo. Děkujeme Vám za přízeň a přejeme úspěšný vstup do nového školního roku. Tým jazykové školy Hello Bulletin pro období Září 2014 Úvodní slovo Rádi bychom Vás uvítali v novém školním roce 2014/2015, který s sebou přináší nejen spoustu práce, ale také změn. O těch bychom Vás rádi informovali na následujících

Více

(7-10 studentů) S14101 AJ pro úplné začátečníky A0 ÚT 16:00-17:30 14.10. - 10.2.15 30 2 990 Kč

(7-10 studentů) S14101 AJ pro úplné začátečníky A0 ÚT 16:00-17:30 14.10. - 10.2.15 30 2 990 Kč Angličtina obecný jazyk a konverzace S14101 AJ pro úplné začátečníky A0 ÚT 16:00-17:30 14.10. - 10.2.15 30 2 990 Kč S14102 AJ pro falešné začátečníky A1 ST 17:35-19:05 15.10. - 4.2.15 30 2 990 Kč S14103

Více

Nabídka jazykových kurzů, zkoušek a dalších služeb. ve školním roce 2017/2018

Nabídka jazykových kurzů, zkoušek a dalších služeb. ve školním roce 2017/2018 Nabídka jazykových kurzů, zkoušek a dalších služeb ve školním roce 2017/2018 Kabinet studia jazyků ÚJČ AV ČR, v. v. i., v Hybernské ulici č. 8 v Praze 1 nabízí širokou škálu jazykových kurzů pro nový školní

Více

Čl. 2 Seznam standardizovaných jazykových zkoušek je uveden v příloze k tomuto rozhodnutí.

Čl. 2 Seznam standardizovaných jazykových zkoušek je uveden v příloze k tomuto rozhodnutí. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Č.j. 8 428/2007-23 V Praze dne 29. 5. 2007 Rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se stanoví Seznam standardizovaných jazykových zkoušek

Více

SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice. Organizace školního roku 2012/2013

SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice. Organizace školního roku 2012/2013 SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice Organizace školního roku 2012/2013 PŘEHLED TŘÍD Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor EK1 Ekonomika

Více

Podmínky pro přijetí ke studiu na ESF MU do bakalářských a navazujících magisterských studijních programů pro akademický rok 2015/2016

Podmínky pro přijetí ke studiu na ESF MU do bakalářských a navazujících magisterských studijních programů pro akademický rok 2015/2016 Podmínky pro přijetí ke studiu na ESF MU do bakalářských a navazujících magisterských studijních programů pro akademický rok 2015/2016 A. Přijímací zkouška do bakalářského studia Podmínkou přijetí ke studiu

Více

Studijní pobyty v ČR

Studijní pobyty v ČR Studijní pobyty v ČR Studijní pobyty v Koutech nad Desnou Prodloužené víkendy, týdenní kurzy s angličtinou Au pair pobyty v Evropě a USA Pracovní pobyty v Anglii a Irsku Studium jazyků a odborných kurzů

Více

Přehled programu Anglické vesničky Angloville

Přehled programu Anglické vesničky Angloville Přehled programu Anglické vesničky Angloville Kdo jsme? Náš cíl: překonání limitu tradiční výuky jazyků INTENZIVNÍ V Angloville pobytových kurzech účastníci hovoří anglicky téměř nepřetržitě, a to nejen

Více

Rakouský jazykový diplom Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (ÖSD)

Rakouský jazykový diplom Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (ÖSD) Od roku 2006 nabízí Jazykové centrum Univerzity Pardubice mezinárodní zkoušku z německého jazyka: Rakouský jazykový diplom Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (ÖSD) Je oficiálně uznávaný systém zkoušek

Více

Modul Příprava na BEC Vantage. Module - Preparation for BEC Vantage. přednášek týdně. hod. cvičení týdně

Modul Příprava na BEC Vantage. Module - Preparation for BEC Vantage. přednášek týdně. hod. cvičení týdně Identifikační karta modulu v. 4 Kód modulu 61ANB1 Typ modulu povinný Jazyk výuky angličtina v jazyce výuky Module - Preparation for BEC Vantage česky Modul Příprava na BEC Vantage anglicky Module - Preparation

Více

INTERNATIONAL MANAGEMENT CEMS MIM Programme

INTERNATIONAL MANAGEMENT CEMS MIM Programme INTERNATIONAL MANAGEMENT CEMS MIM Programme Ladislav Tyll CEMS Academic Director Pavlína Frydrychová CEMS Programme and Corporate Relations Manager Šárka Otčenášková Communication Manager CEMS CEMS MIM

Více

příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy

příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy leden 2012 Základní informace o státních maturitách Informace o povinných zkouškách Státní maturitní zkouška se skládá ze dvou částí profilové

Více

Avelingua Specialista na francouzštinu

Avelingua Specialista na francouzštinu Avelingua Specialista na francouzštinu Obchodní podmínky Avelingua Platné od 1. 4. 2015 1. Preambule Pořadatelem jazykových kurzů je Mgr. Eva Klánová - Avelingua, IČ: 71067272, se sídlem Mezipolí 1299/11,

Více

etestme.com pro jednotlivce pro uchazeče o zaměstnání, studenty, absolventy, zaměstnance, pro všechny, kteří používají cizí jazyk v každodenní praxi

etestme.com pro jednotlivce pro uchazeče o zaměstnání, studenty, absolventy, zaměstnance, pro všechny, kteří používají cizí jazyk v každodenní praxi pro jednotlivce pro uchazeče o zaměstnání, studenty, absolventy, zaměstnance, pro všechny, kteří používají cizí jazyk v každodenní praxi 1. O testovací platformě LANGMaster 1.1. Představení LANGMaster

Více

Charakteristika kurzu BE5

Charakteristika kurzu BE5 CZ.1.07/3.2.03/04.0040 - Partnerská síť Aktivní angličtina s online lektory strana 1 z 5 Charakteristika kurzu BE5 Aktualizace: 11. 5. 2015 Kurz vytvořil: Open-IT cz, s.r.o. Kurz ověřil: Comenius Collegium

Více

jednooborové (tříleté) Magisterské studium (navazující na bakalářské studium) jednooborové (dvouleté)

jednooborové (tříleté) Magisterské studium (navazující na bakalářské studium) jednooborové (dvouleté) ANGLICKÝ JAZYK A LITERATURA Katedra anglistiky a amerikanistiky (KAA) FF MU nabízí tyto studijní programy: Prezenční studium Anglický jazyk a literatura Bakalářské studium dvouoborové (tříleté) jednooborové

Více

" Management + studijní sylaby (pracovní listy) BI. ( ing. Radek Maxa a kol., FORTUNA + BOHEMIA INSTITUT, 2011) cena: 250,- Kč

 Management + studijní sylaby (pracovní listy) BI. ( ing. Radek Maxa a kol., FORTUNA + BOHEMIA INSTITUT, 2011) cena: 250,- Kč LITERATURA ZAJIŠŤOVANÁ BOHEMIA INSTITUTEM V PRODEJI PO ZAHÁJENÍ VÝUKY 1) FIREMNÍ MANAGEMENT: " Management + studijní sylaby (pracovní listy) BI ( ing. Radek Maxa a kol., FORTUNA + BOHEMIA INSTITUT, 2011)

Více

Obchodní podmínky Avelingua

Obchodní podmínky Avelingua Obchodní podmínky Avelingua Platné od 17. 5. 2016 1. Preambule Pořadatelem jazykových kurzů je Mgr. Eva Klánová - Avelingua, IČ: 71067272, se sídlem Mezipolí 1299/11, Praha 4 (dále jen Avelingua ). Tyto

Více

Směrnice děkana o přijímacím řízení na Fakultu podnikohospodářskou VŠE v Praze SD F3-2/09

Směrnice děkana o přijímacím řízení na Fakultu podnikohospodářskou VŠE v Praze SD F3-2/09 1 z 7 1 Úvodem Směrnice děkana Fakulty podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze, v souladu s udělenými akreditacemi ve smyslu č.111/1998 Sb., o vysokých školách (v aktuálním znění) dle 48-50

Více

Konverzace v anglickém jazyce

Konverzace v anglickém jazyce Konverzace v anglickém jazyce Pro 3. ročník obchodní akademie ve šk. r. 2017/2018 Seminář je určen studentům 3.B ke zdokonalení a rozšíření znalostí jazyka nad rámec povinné výuky. rozvíjení komunikačních

Více

Charakteristika kurzu IE3/3

Charakteristika kurzu IE3/3 CZ.1.07/3.2.03/04.0040 - Partnerská síť Aktivní angličtina s online lektory strana 1 z 5 Charakteristika kurzu IE3/3 Aktualizace: 11. 5. 2015 Kurz vytvořil: Open-IT cz, s.r.o. Kurz ověřil: Jazyková škola

Více

Anglická konverzace Bankovnictví Cestovní ruch Marketing a management Matematika volitelná... 6

Anglická konverzace Bankovnictví Cestovní ruch Marketing a management Matematika volitelná... 6 Obsah: Anglická konverzace... 2 Bankovnictví... 3 Cestovní ruch... 4 Marketing a management... 5 Matematika volitelná... 6 Konverzace v německém jazyce... 7 Konverzace v německém jazyce... 8 Podnikání

Více

BULATS. Informace o jazykových testech BULATS. Business Language Testing Service. www.j-c-l.cz

BULATS. Informace o jazykových testech BULATS. Business Language Testing Service. www.j-c-l.cz Business Language Testing Service Informace o jazykových testech BULATS Co je BULATS BULATS je komplexní služba, která umožňuje provedení odborných jazykových testů ve firmách. Pomocí BULATS můžeme rychlým

Více