Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 4. volební období rozpočtový výbor. USNESENÍ z 42. schůze dne 13. dubna 2005

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 4. volební období - 2005 rozpočtový výbor. USNESENÍ z 42. schůze dne 13. dubna 2005"

Transkript

1 Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 4. volební období rozpočtový výbor 522 USNESENÍ z 42. schůze dne 13. dubna 2005 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 531/1990 Sb., o územních finančních orgánech, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony (tisk 823) Po úvodním slově ministra financí B. Sobotky, zpravodajské zprávě posl. P. Rafaje a po rozpravě rozpočtový výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu I. d o p o r u č u j e Poslanecké sněmovně Parlamentu, aby s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 531/1990 Sb., o územních finančních orgánech, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony (tisk 823) v y s l o v i l a s o u h l a s s těmito připomínkami: 1. V části první v článku I v bodě 1. se v 1 odst. 1 za písmeno l) vkládá písmeno m), které zní: m) vybírají a vymáhají peněžitá plnění, která podle tohoto nebo zvláštního zákona uložily,. Dosavadní písmeno m) se označuje jako písmeno n). 2. V části první v článku I v bodě 1. se v 1 odst. 2 slova a) až l) nahrazují slovy a) až m). 3. V části první v článku I v bodě 4. se v 6 odst. 1 slova j) a m) nahrazují slovy j), m) a n). 3a. V části první v článku I se za bod 4. vkládá bod 5., který zní: 5. Za 7 se vkládá nový 7a, který zní: 7a Ministerstvo může zřídit pracoviště finančních úřadů, která jsou jejich vnitřními organizačními jednotkami. Pracoviště finančních úřadů se zřizují a ruší vyhláškou ministerstva, kterou se stanoví název, sídlo a rozsah činností, které každé z pracovišť finančních úřadů musí zabezpečovat... 3b. V části padesáté deváté v článku LX se číslo 17 nahrazuje číslem 18.

2 2 4. V části první v článku I body 15. a 16. znějí: se zrušuje. 16. V 13 se slovo Pracovníci nahrazuje slovem Zaměstnanci a slovo správci. 8) se nahrazuje slovem správci V části první v článku I v bodě 21. se v 15a odst. 1 a 2 slova podle 11 nahrazují slovy podle 11 písm. b) až e). 6. V části první v článku I v bodě 22. se v Příloze č. 1 slova patří území městských částí Praha 8 zrušují. 7. V části první v článku I v bodě 22. se v Příloze č. 1 slova Odolená Voda nahrazují slovy Odolena Voda, slova Finanční úřad Ostrava I se sídlem v Ostravě vykonává působnost pro městské obvody Hošťálkovice, Lhotka, Michálkovice, Moravská Ostrava a Přívoz, Petřkovice, Radvanice a Bartovice, Slezská Ostrava a pro obec Šenov. se nahrazují slovy Finanční úřad Ostrava I se sídlem v Ostravě vykonává působnost pro městské obvody Hošťálkovice, Lhotka, Michálkovice, Moravská Ostrava a Přívoz, Petřkovice, Radvanice a Bartovice, Slezská Ostrava a pro obce Šenov, Václavovice, Vratimov. a slova Finanční úřad Ostrava II se sídlem v Ostravě vykonává působnost pro městské obvody Hrabová, Nová Bělá, Ostrava-jih, Proskovice, Stará Bělá, Vítkovice a pro obce Stará Ves nad Ondřejnicí, Václavovice, Vratimov. se nahrazují slovy Finanční úřad Ostrava II se sídlem v Ostravě vykonává působnost pro městské obvody Hrabová, Nová Bělá, Ostrava-jih, Proskovice, Stará Bělá, Vítkovice a pro obec Stará Ves nad Ondřejnicí.. 8. V části první v článku I poznámka pod čarou č. 15 zní: 15) Zákon č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze, ve znění pozdějších předpisů.. 9. V části první v článku I se za bod 22. vkládá bod 23., který zní: 23. Příloha č. 1 včetně poznámek pod čarou č. 15) až 17) zní: Příloha č. 1 k zákonu č. 531 /1990 Sb., ve znění pozdějších předpisů Názvy, sídla a územní působnost finančních úřadů Finanční úřad pro Prahu 1 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městské části Praha 1. 15) Finanční úřad pro Prahu 2 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městské části Praha 2. 15) Finanční úřad pro Prahu 3 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městské části Praha 3. 15) Finanční úřad pro Prahu 4 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městské části Praha 4. 15) Finanční úřad pro Prahu Jižní Město se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městské části Praha 11, Praha Kunratice, Praha Šeberov a Praha Újezd. 15) Finanční úřad v Praze Modřanech se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městské části Praha 12 a Praha Libuš. 15) 15) Zákon č. 131/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

3 3 Finanční úřad pro Prahu 5 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městské části Praha 5, Praha 13, Praha 16, Praha Lipence, Praha Lochkov, Praha Řeporyje, Praha Slivenec, Praha Velká Chuchle, Praha Zbraslav a Praha Zličín. 15) Finanční úřad pro Prahu 6 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městské části Praha 6, Praha 17, Praha Lysolaje, Praha Nebušice, Praha Přední Kopanina a Praha Suchdol. 15) Finanční úřad pro Prahu 7 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městských částí Praha 7 a Praha Troja. 15) Finanční úřad pro Prahu 8 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městských částí Praha 8, Praha Březiněves, Praha Dolní Chabry a Praha Ďáblice. 15) Finanční úřad pro Prahu 9 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městských částí Praha 9, Praha 14, Praha 18, Praha 19, Praha 20, Praha 21, Praha Běchovice, Praha Čakovice, Praha Dolní Počernice, Praha Klánovice, Praha Koloděje, Praha Satalice a Praha Vinoř. 15) Finanční úřad pro Prahu 10 se sídlem v Praze vykonává působnost pro územní obvod městských částí Praha 10, Praha 15, Praha 22, Praha Benice, Praha Dolní Měcholupy, Praha Dubeč, Praha Kolovraty, Praha Královice, Praha Křeslice, Praha Nedvězí, Praha Petrovice a Praha Štěrboholy. 15) Finanční úřad v Benešově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Benešov. 16) Finanční úřad ve Vlašimi vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Vlašim. 16) Finanční úřad ve Voticích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Votice. 16) Finanční úřad v Berouně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Beroun. 16) Finanční úřad v Hořovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Hořovice. 16) Finanční úřad v Kladně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Kladno. 16) Finanční úřad ve Slaném vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Slaný. 16) Finanční úřad v Kolíně vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Kolín, Kouřim a Týnec nad Labem. 16) Finanční úřad v Pečkách vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Pečky. 16) Finanční úřad v Českém Brodě vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Český Brod. 16) Finanční úřad v Kutné Hoře vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Kutná Hora a Zruč nad Sázavou. 16) Finanční úřad v Uhlířských Janovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Uhlířské Janovice. 16) 16) Zákon č. 314/2002 Sb., o stanovení obcí s pověřeným obecním úřadem a stanovení obcí s rozšířenou působností, ve znění zákona č. 387/2004 Sb. Vyhláška č. 388/2002 Sb., o stanovení správních obvodů obcí s pověřeným obecním úřadem a správních obvodů obcí s rozšířenou působností, ve znění vyhlášky č. 388/2004 Sb.

4 4 Finanční úřad v Čáslavi vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Čáslav. 16) Finanční úřad v Mělníce vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Mělník. 16) Finanční úřad v Kralupech nad Vltavou vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Kralupy nad Vltavou. 16) Finanční úřad v Neratovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Neratovice. 16) Finanční úřad v Mladé Boleslavi vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Mladá Boleslav a Bělá pod Bezdězem. 16) Finanční úřad v Benátkách nad Jizerou vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Benátky nad Jizerou. 16) Finanční úřad v Mnichově Hradišti vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Mnichovo Hradiště. 16) Finanční úřad v Nymburku vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Lysá nad Labem a Nymburk. 16) Finanční úřad v Poděbradech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Poděbrady. 16) Finanční úřad v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. 16). Finanční úřad v Říčanech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Říčany. 16) Finanční úřad Praha-západ se sídlem v Praze vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Černošice. 16) Finanční úřad v Příbrami vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Příbram, Rožmitál pod Třemšínem 16) a pro Vojenský újezd Brdy 17). Finanční úřad v Březnici vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Březnice. 16) Finanční úřad v Dobříši vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Dobříš. 16) Finanční úřad v Sedlčanech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Sedlčany. 16) Finanční úřad v Rakovníku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Rakovník. 16) Finanční úřad v Českých Budějovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností České Budějovice. 16) Finanční úřad v Trhových Svinech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Trhové Sviny. 16) Finanční úřad v Týně nad Vltavou vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Týn nad Vltavou. 16) Finanční úřad v Českém Krumlově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Český Krumlov. 16) Finanční úřad v Kaplici vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Kaplice. 16) Finanční úřad v Jindřichově Hradci vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Jindřichův Hradec. 16) 17) Zákon č. 222/1999 Sb., o zajišťování obrany České republiky, ve znění pozdějších předpisů.

5 5 Finanční úřad v Dačicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Dačice. 16) Finanční úřad v Třeboni vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Třeboň. 16) Finanční úřad v Písku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Písek. 16) Finanční úřad v Milevsku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Milevsko. 16) Finanční úřad v Prachaticích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Prachatice. 16) Finanční úřad ve Vimperku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Vimperk. 16) Finanční úřad ve Strakonicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Strakonice. 16) Finanční úřad v Blatné vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Blatná. 16) Finanční úřad ve Vodňanech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Vodňany. 16) Finanční úřad v Táboře vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Tábor. 16) Finanční úřad v Soběslavi vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Soběslav. 16) Finanční úřad v Domažlicích vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Domažlice a Poběžovice. 16) Finanční úřad v Kdyni vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Kdyně. 16) Finanční úřad v Horšovském Týně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Horšovský Týn. 16) Finanční úřad v Chebu vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Cheb. 16) Finanční úřad v Aši vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Aš. 16) Finanční úřad v Mariánských Lázních vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Mariánské Lázně. 16) Finanční úřad v Karlových Varech vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Karlovy Vary, Nejdek, Žlutice 16) a pro Vojenský újezd Hradiště 17). Finanční úřad v Toužimi vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Toužim. 16) Finanční úřad v Ostrově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Ostrov. 16) Finanční úřad v Klatovech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Klatovy. 16) Finanční úřad v Horažďovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Horažďovice. 16) Finanční úřad v Sušici vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Sušice. 16)

6 6 Finanční úřad v Plzni vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Plzeň. 16) Finanční úřad Plzeň-jih se sídlem v Plzni vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Stod. 16) Finanční úřad v Blovicích vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Blovice a Nepomuk. 16) Finanční úřad v Přešticích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Přeštice. 16) Finanční úřad Plzeň-sever se sídlem v Plzni vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Nýřany. 16) Finanční úřad v Kralovicích vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Kralovice a Plasy. 16) Finanční úřad v Manětíně vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Manětín. 16) Finanční úřad v Rokycanech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Rokycany. 16) Finanční úřad v Sokolově vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Sokolov, Loket, Kynšperk nad Ohří a Horní Slavkov. 16) Finanční úřad v Chodově vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Chodov. 16) Finanční úřad v Kraslicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Kraslice. 16) Finanční úřad v Tachově vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Tachov a Planá. 16) Finanční úřad v Boru vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Bor. 16) Finanční úřad ve Stříbře vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Stříbro. 16) Finanční úřad v České Lípě vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Česká Lípa. 16) Finanční úřad v Doksech vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Doksy. 16) Finanční úřad v Mimoni vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Mimoň. 16) Finanční úřad v Novém Boru vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Nový Bor. 16) Finanční úřad v Děčíně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Děčín. 16) Finanční úřad v Rumburku vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Rumburk a Varnsdorf. 16) Finanční úřad v Chomutově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Chomutov. 16) Finanční úřad v Kadani vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Kadaň. 16) Finanční úřad v Jablonci nad Nisou vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Jablonec nad Nisou. 16) Finanční úřad v Tanvaldě vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Tanvald. 16)

7 7 Finanční úřad v Železném Brodě vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Železný Brod. 16) Finanční úřad v Liberci vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Liberec. 16) Finanční úřad ve Frýdlantě vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Frýdlant. 16) Finanční úřad v Litoměřicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Litoměřice. 16) Finanční úřad v Libochovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Lovosice. 16) Finanční úřad v Roudnici nad Labem vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Roudnice nad Labem. 16) Finanční úřad v Lounech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Louny. 16) Finanční úřad v Podbořanech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Podbořany. 16) Finanční úřad v Žatci vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Žatec. 16) Finanční úřad v Mostě vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Most. 16) Finanční úřad v Litvínově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Litvínov. 16) Finanční úřad v Semilech vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Semily. 16) Finanční úřad v Jilemnici vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Jilemnice. 16) Finanční úřad v Turnově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Turnov. 16) Finanční úřad v Teplicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Teplice. 16) Finanční úřad v Bílině vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Bílina. 16) Finanční úřad v Ústí nad Labem vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Ústí nad Labem. 16) Finanční úřad v Hradci Králové vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Hradec Králové, Nechanice, Třebechovice pod Orebem a Smiřice. 16) Finanční úřad v Chlumci nad Cidlinou vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Chlumec nad Cidlinou. 16) Finanční úřad v Novém Bydžově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Nový Bydžov. 16) Finanční úřad v Chrudimi vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Chrudim, Chrast, Nasavrky, Skuteč a Třemošnice. 16) Finanční úřad v Heřmanově Městci vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Heřmanův Městec. 16) Finanční úřad v Hlinsku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Hlinsko. 16) Finanční úřad v Jičíně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Jičín. 16)

8 8 Finanční úřad v Hořicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Hořice. 16) Finanční úřad v Nové Pace vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Nová Paka. 16) Finanční úřad v Náchodě vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Náchod a Nové Město nad Metují. 16) Finanční úřad v Broumově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Broumov. 16) Finanční úřad v Jaroměři vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Jaroměř. 16) Finanční úřad v Pardubicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Pardubice. 16) Finanční úřad v Holicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Holice. 16) Finanční úřad v Přelouči vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Přelouč. 16) Finanční úřad v Rychnově nad Kněžnou vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Rychnov nad Kněžnou. 16) Finanční úřad v Dobrušce vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Dobruška. 16) Finanční úřad v Kostelci nad Orlicí vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Kostelec nad Orlicí. 16) Finanční úřad ve Svitavách vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Polička a Svitavy. 16) Finanční úřad v Litomyšli vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Litomyšl. 16) Finanční úřad v Moravské Třebové vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Moravská Třebová. 16) Finanční úřad v Trutnově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Trutnov. 16) Finanční úřad ve Dvoře Králové nad Labem vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Dvůr Králové nad Labem. 16) Finanční úřad ve Vrchlabí vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Vrchlabí. 16) Finanční úřad v Ústí nad Orlicí vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Česká Třebová, Lanškroun a Ústí nad Orlicí. 16) Finanční úřad ve Vysokém Mýtě vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Vysoké Mýto. 16) Finanční úřad v Žamberku vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Králíky a Žamberk. 16) Finanční úřad v Blansku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Blansko. 16) Finanční úřad v Boskovicích vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Boskovice a Velké Opatovice. 16) Finanční úřad v Letovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Letovice. 16) Finanční úřad Brno I se sídlem v Brně vykonává působnost pro katastrální území město Brno, Pisárky, Staré Brno, Stránice, Štýřice, Trnitá, Veveří, Zábrdovice.

9 9 Finanční úřad Brno II se sídlem v Brně vykonává působnost pro katastrální území Brněnské Ivanovice, Černovice, Dolní Heršpice, Dvorska, Holásky, Horní Heršpice, Chrlice, Komárov, Líšeň, Přízřenice, Slatina, Tuřany, Židenice. Finanční úřad Brno III se sídlem v Brně vykonává působnost pro katastrální území Černá Pole, Husovice, Ivanovice, Jehnice, Královo Pole, Lesná, Maloměřice, Medlánky, Mokrá Hora, Obřany, Ořešín, Ponava, Řečkovice, Sadová, Soběšice, Útěchov u Brna. Finanční úřad Brno IV se sídlem v Brně vykonává působnost pro katastrální území Bohunice, Bosonohy, Bystrc, Jundrov, Kníničky, Kohoutovice, Komín, Nový Lískovec, Starý Lískovec, Žabovřesky, Žebětín. Finanční úřad Brno-venkov se sídlem v Brně vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Kuřim, Pohořelice, Rosice, Šlapanice a Židlochovice. 16) Finanční úřad v Ivančicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Ivančice. 16) Finanční úřad v Tišnově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Tišnov. 16) Finanční úřad v Břeclavi vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Břeclav. 16) Finanční úřad v Hustopečích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Hustopeče. 16) Finanční úřad v Mikulově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov. 16) Finanční úřad v Havlíčkově Brodě vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Havlíčkův Brod. 16) Finanční úřad v Chotěboři vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Chotěboř. 16) Finanční úřad v Ledči nad Sázavou vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Světlá nad Sázavou. 16) Finanční úřad v Hodoníně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Hodonín. 16) Finanční úřad v Kyjově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Kyjov. 16) Finanční úřad ve Veselí nad Moravou vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Veselí nad Moravou. 16) Finanční úřad v Jihlavě vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Jihlava. 16) Finanční úřad v Polné vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Polná. 16) Finanční úřad v Třešti vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Třešť. 16) Finanční úřad v Telči vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Telč. 16) Finanční úřad v Kroměříži vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Kroměříž. 16) Finanční úřad v Bystřici pod Hostýnem vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Bystřice pod Hostýnem. 16) Finanční úřad v Holešově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností HolešoV. 16)

10 10 Finanční úřad v Pelhřimově vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Pelhřimov a Počátky. 16) Finanční úřad v Kamenici nad Lipou vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Kamenice nad Lipou. 16) Finanční úřad v Humpolci vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Humpolec. 16) Finanční úřad v Pacově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Pacov. 16) Finanční úřad v Třebíči vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Třebíč. 16) Finanční úřad v Moravských Budějovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Moravské Budějovice. 16) Finanční úřad v Jemnici vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Jemnice. 16) Finanční úřad v Náměšti nad Oslavou vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Náměšť nad Oslavou. 16) Finanční úřad v Uherském Hradišti vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Uherské Hradiště. 16) Finanční úřad v Uherském Brodě vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Uherský Brod. 16) Finanční úřad v Bojkovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Bojkovice. 16) Finanční úřad ve Vsetíně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Vsetín. 16) Finanční úřad v Rožnově pod Radhoštěm vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Rožnov pod Radhoštěm. 16) Finanční úřad ve Valašském Meziříčí vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Valašské Meziříčí. 16) Finanční úřad ve Vyškově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Vyškov. 16) Finanční úřad v Bučovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Bučovice. 16) Finanční úřad ve Slavkově u Brna vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Slavkov u Brna. 16) Finanční úřad ve Zlíně vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Vizovice a Zlín. 16) Finanční úřad v Luhačovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Luhačovice. 16) Finanční úřad v Otrokovicích vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Otrokovice. 16) Finanční úřad ve Valašských Kloboukách vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Valašské Klobouky. 16) Finanční úřad ve Znojmě vykonává působnost ve správním obvodu obcí s pověřeným obecním úřadem Znojmo a Vranov nad Dyjí. 16) Finanční úřad v Hrušovanech nad Jevišovkou vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Hrušovany nad Jevišovkou. 16) Finanční úřad v Moravském Krumlově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Moravský Krumlov. 16)

11 11 Finanční úřad ve Žďáru nad Sázavou vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Nové Město na Moravě a Žďár nad Sázavou. 16) Finanční úřad v Bystřici nad Pernštejnem vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Bystřice nad Pernštejnem. 16) Finanční úřad ve Velkém Meziříčí vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Velké Meziříčí. 16) Finanční úřad v Bruntále vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Bruntál a Rýmařov. 16) Finanční úřad v Krnově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Krnov. 16) Finanční úřad ve Frýdku-Místku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Frýdek-Místek. 16) Finanční úřad ve Frýdlantě nad Ostravicí vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Frýdlant nad Ostravicí. 16) Finanční úřad v Třinci vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Jablunkov a Třinec. 16) Finanční úřad v Jeseníku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Jeseník. 16) Finanční úřad v Karviné vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Karviná. 16) Finanční úřad v Bohumíně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Bohumín. 16) Finanční úřad v Českém Těšíně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Český Těšín. 16) Finanční úřad v Havířově vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Havířov. 16) Finanční úřad v Orlové vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Orlová. 16) Finanční úřad v Novém Jičíně vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Bílovec a Nový Jičín. 16) Finanční úřad ve Fulneku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Odry. 16) Finanční úřad v Kopřivnici vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Frenštát pod Radhoštěm a Kopřivnice. 16) Finanční úřad v Olomouci vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Olomouc. 16) Finanční úřad v Litovli vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Litovel. 16) Finanční úřad ve Šternberku vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Šternberk a Uničov. 16) Finanční úřad v Opavě vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Kravaře, Opava a Vítkov. 16) Finanční úřad v Hlučíně vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Hlučín. 16) Finanční úřad Ostrava I se sídlem v Ostravě vykonává působnost pro městské obvody Hošťálkovice, Lhotka, Michálkovice, Moravská Ostrava a Přívoz, Petřkovice, Radvanice a Bartovice, Slezská Ostrava a pro obce Šenov, Václavovice, Vratimov.

12 12 Finanční úřad Ostrava II se sídlem v Ostravě vykonává působnost pro městské obvody Hrabová, Nová Bělá, Ostrava-jih, Proskovice, Stará Bělá, Vítkovice a pro obec Stará Ves nad Ondřejnicí. Finanční úřad Ostrava III se sídlem v Ostravě vykonává působnost pro městské obvody Krásné Pole, Mariánské Hory ahulváky, Martinov, Nová Ves, Plesná, Polanka nad Odrou, Poruba, Pustkovec, Svinov, Třebovice a pro obce Čavisov, Dolní Lhota, Horní Lhota, Klimkovice, Olbramice, Velká Polom, Vřesina, Zbyslavice. Finanční úřad v Prostějově vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Prostějov. 16) Finanční úřad v Němčicích nad Hanou vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Němčice nad Hanou. 16) Finanční úřad v Konici vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Konice. 16) Finanční úřad v Přerově vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Přerov. 16) Finanční úřad v Kojetíně vykonává působnost ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Kojetín. 16) Finanční úřad v Hranicích vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Hranice a Lipník nad Bečvou. 16) Finanční úřad v Šumperku vykonává působnost ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Šumperk. 16) Finanční úřad v Zábřehu vykonává působnost ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Mohelnice a Zábřeh. 16) Není-li v této příloze stanoveno jinak, je obec, jejíž název je součástí názvu finančního úřadu, jeho sídlem... Dosavadní body 23. a 24. se označují jako body 24. a V části páté v článku VI bod 1. zní: 1. Za 60d se vkládá nový 60e, který zní: 60e Kontrolu plnění povinnosti označit provozovnu, stanovenou v 17 odst. 7 a 8, provádějí při správě daní rovněž územní finanční orgány a celní úřady V části deváté v článku X se slova a zákona č. 436/2004 Sb., nahrazují slovy, zákona č. 436/2004 Sb. a zákona č. 554/2004 Sb.,. 12. V části deváté v článku X se za bod 1. vkládají body 2. až 5., které včetně poznámky pod čarou 7b znějí: 2. V 11 odst. 3 se tečka zrušuje a doplňují se slova nebo osoby, které vykonávají činnosti nezbytné pro plnění daňových povinností u osob, nad nimiž vykonávají kontrolu 7b).. 3. V 21 odst. 5 se věta poslední nahrazuje větou To neplatí, pokud je podání učiněno za použití datové zprávy nebo jiného technického prostředku a má náležitosti daňového přiznání, hlášení, nebo vyúčtování, pokud dojde současně k zaplacení v něm vyčíslené daně.. 4. V 23 se odstavec 5 zrušuje. 5. V 24 odst. 6 se na konci písmene l) tečka nahrazuje čárkou a doplňuje se písmeno m), které zní:

13 13 m) příslušnému archivu pro splnění povinností spojených s archivnictvím b) Například 1 odst. 4 zákona č. 21/1992 Sb., o bankách, ve znění pozdějších předpisů... Dosavadní body 2. až 7. se označují jako body 6. až V části deváté v článku X se za bod 11. doplňují body 12. až 15., které znějí: 12. V 36 odst. 3 se slova až po zahájení příslušného daňového řízení nahrazují slovy v příslušném daňovém řízení. 13. V 56 se odstavec 6 zrušuje. 14. V 59 odst. 3 písm. b) bod 2. se za slova v hotovosti vkládají slova nejvýše do částky Kč. 15. V 64 v odst. 4 se věta pátá zrušuje Část čtyřicátá první zní: ČÁST ČTYŘICÁTÁPRVNÍ Změna vodního zákona Čl. XLII Zákon č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění zákona č. 76/2002 Sb., zákona č. 320/2002 Sb., zákona č. 274/2003 Sb. a zákona č. 20/2004 Sb., se mění takto: 1. V 88 odst. 4 a v 99 odst. 1 se slova finanční úřady nahrazují slovy celní úřady. 2. V 88 odst. 7 se slova finančnímu úřadu místně příslušnému 36b) nahrazují slovy celnímu úřadu místně příslušnému. 3. V 88 odst. 12 se slova finančnímu úřadu nahrazují slovy celnímu úřadu. 4. V 88 odst. 13 se slova finančnímu úřadu nahrazují slovy celnímu úřadu, slova finančního úřadu se nahrazují slovy celního úřadu a slova finanční úřad se nahrazují slovy celní úřad. 5. V 93 odst. 2 se slova finančnímu úřadu nahrazují slovy celnímu úřadu. 6. V 94 odst. 2 se slova finančnímu úřadu nahrazují slovy celnímu úřadu, slova finančního úřadu se nahrazují slovy celního úřadu a slova finanční úřad se nahrazují slovy celní úřad. 7. V 96 odst. 1 a v 97 odst. 2 se slova finančnímu úřadu nahrazují slovy celnímu úřadu. 8. V 99 odst. 2 se slova finančního úřadu nahrazují slovy celního úřadu a slova finanční úřad se nahrazují slovy celní úřad Část padesátá pátá zní: ČÁST PADESÁTÁPÁTÁ Změna zákona o poštovních službách Čl. LVI V 37b odst. 6 zákona č. 29/2000 Sb., o poštovních službách a o změně některých zákonů (zákon o poštovních službách), ve znění zákona č. 517/2002 Sb., zákona č. 225/2003 Sb. a zákona č. 95/2005 Sb., se slova územní finanční úřad nahrazují slovy celní úřad Za část padesátou sedmou se vkládají části padesátá osmá až šedesátá pátá, které znějí:

14 ČÁST PADESÁTÁOSMÁ Změna zákona č. 309/2002 Sb. 14 Čl. LIX V části páté v článku V v bodě 2. zákona č. 309/2002 Sb., o změně zákonů souvisejících s přijetím zákona o službě státních zaměstnanců ve správních úřadech a o odměňování těchto zaměstnanců a ostatních zaměstnanců ve správních úřadech (služební zákon), ve znění zákona č. 123/2003 Sb., zákona č. 281/2003 Sb., zákona č. 274/2003 Sb., zákona č. 362/2003 Sb., zákona č. 424/2003 Sb., zákona č. 186/2004 Sb., zákona č. 326/2004 Sb., zákona č. 436/2004 Sb., zákona č. 501/2004 Sb. a zákona č. 626/2004 Sb., se věta Dosavadní písmena g) a h) se označují jako písmena f) a g). nahrazuje větou Dosavadní písmena g) až i) se označují jako písmena f) až h).. ČÁST PADESÁTÁDEVÁTÁ Změna zákona o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů Čl. LX V 76 odst. 2 zákona č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, se slova územní finanční úřad nahrazují slovy celní úřad. ČÁST ŠEDESÁTÁ Změna zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím správního řádu Čl. LXI V zákoně č. 501/2004 Sb., kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím správního řádu, se část třináctá zrušuje. ČÁST ŠEDESÁTÁPRVNÍ Změna zákona o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti Čl. LXII V 10 zákona č. 61/1996 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a o změně a doplnění souvisejících zákonů, ve znění zákona č. 159/2000 Sb., zákona č. 440/2003 Sb. a zákona č. 284/2004 Sb., se za odstavec 3 vkládá nový odstavec 4, který zní: (4) Zjistí-li ministerstvo skutečnosti, které jsou významné pro správu daní a cel, informuje o těchto zjištěních příslušné finanční ředitelství nebo Generální ředitelství cel.. Dosavadní odstavce 4 až 7 se označují jako odstavce 5 až 8. ČÁST ŠEDESÁTÁDRUHÁ Změna zákona o správních poplatcích Čl. LXIII Sazebník zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, se mění takto: 1. V položce 1 se za bod 2. doplňuje bod 3., který zní: 3. a) Vydání osvědčení o certifikaci typu fiskální registrační pokladny Kč b) Udělení autorizace servisnímu středisku Kč

15 2. V položce 135 se dosavadní ustanovení označuje jako písmeno b) a před něho se vkládá písmeno a), které zní: a) Přijetí přihlášky průmyslového vzoru Kč pokud je (jsou) přihlašovatelem (li) výlučně původce (i) Kč 500. ČÁST ŠEDESÁTÁTŘETÍ Změna zákona o zaměstnanosti Čl. LXIV V 82 odst. 4 a v 141 odst. 4 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, se slova územní finanční orgán nahrazují slovy celní úřad. ČÁST ŠEDESÁTÁČTVRTÁ Změna zákona o některých službách informační společnosti Čl. LXV V 12 odst. 5 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti), se slova územní finanční orgán nahrazují slovy celní úřad. ČÁST ŠEDESÁTÁPÁTÁ Změna zákona o některých opatřeních ve vztahu k Irácké republice Čl. LXVI V 8 odst. 10 zákona č. 4/2005 Sb., o některých opatřeních ve vztahu k Irácké republice, se slova Finanční úřad pro Prahu 1 nahrazují slov Celní úřad Praha 1.. Dosavadní části padesátá osmá a padesátá devátá se označují jako části šedesátá šestá a šedesátá sedmá Část šedesátá sedmá zní: ČÁST ŠEDESÁTÁ SEDMÁ Čl. LXVIII Účinnost (1) Tento zákon nabývá účinnosti dnem 1. ledna 2006 s výjimkou ustanovení čl. I bodu 17., 21., 22. a 24., čl. VI, čl. X, čl. XLII bodů 2. až 5., čl. LXII a čl. LXIII. (2) Ustanovení čl. I bodu 17., 22. a 24. a čl. XLII bodu 3. a 4. nabývají účinnosti dnem 1. ledna (3) Ustanovení čl. I bodu 21., čl. VI, čl. X, čl. XLII bodu 2. a 5., čl. LXII a čl. LXIII nabývají účinnosti dnem vyhlášení zákona..

16 16 II. z m o c ň u j e zpravodaje, aby stímto usnesením seznámil Poslaneckou sněmovnu Parlamentu. Petr RAFAJ v.r. zpravodaj Jaroslav GONGOL v.r. ověřovatel Michal KRAUS v.r. místopředseda

Čísla matrik bankovních účtů finančních úřadů (FÚ)

Čísla matrik bankovních účtů finančních úřadů (FÚ) Aš 17629331 0710 ČNB Plzeň Benešov 7627121 0710 ČNB Praha Beroun 7624131 0710 ČNB Praha Bílina 17626501 0710 ČNB Ústí nad Labem Blansko 7627631 0710 ČNB Brno Blatná 47624291 0710 ČNB České Budějovice Blovice

Více

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2015 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ SOUHRNNÉ PŘEHLEDY O PŮDNÍM FONDU Z ÚDAJŮ

Více

11.45 11.50 11.55 ČASOVÁ ROVNICE 12.00 12.05 12.10-10 -15 12.15-30 -10-20 -20 DATUM

11.45 11.50 11.55 ČASOVÁ ROVNICE 12.00 12.05 12.10-10 -15 12.15-30 -10-20 -20 DATUM Vrchní díl vystřihneme, prořízneme 4 štěrbiny a spojíne se spodním dílem patentkou. 4 6 7 8 VÝCHOD SLUNCE 1 1 - -1-1 11.4 11. 11. 12. 12. 12.1 12.1 2 1-1 -2 DATUM DEKLINACE SLUNCE 6 4-3 -2 16 17 18 19

Více

Koeficienty prodejnosti - K p

Koeficienty prodejnosti - K p 209 Příloha č. 39 k vyhlášce č. 3/2008 Sb. městech Koeficienty prodejnosti - K p Tabulky č. 1 Hlavní město P r a h a Praha 1 1,243 2,747 1,594 2,452 1,653 0,244 3,008 2,362 1,609 2,928 3,511 1,000 3,208

Více

*MVCRX023YP0L* odbor bezpečnostní politiky Nad Štolou 3 Praha 7 17034. Č. j. MV- 127897-3/OBP-2014. Praha 26. září 2014.

*MVCRX023YP0L* odbor bezpečnostní politiky Nad Štolou 3 Praha 7 17034. Č. j. MV- 127897-3/OBP-2014. Praha 26. září 2014. *MVCRX023YP0L* MVCRX023YP0L prvotní identifikátor odbor bezpečnostní politiky Nad Štolou 3 Praha 7 17034 Č. j. MV- 127897-3/OBP-2014 Vážený pan identifikátor datové schránky: Praha 26. září 2014 Poskytnutí

Více

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2013 český úřad zeměměřický a katastrální souhrnné PŘEHLEDY O půdním fondu Z ÚDAJŮ

Více

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2016 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ SOUHRNNÉ PŘEHLEDY O PŮDNÍM FONDU Z ÚDAJŮ

Více

Hlavní město Praha: Úřední hodiny

Hlavní město Praha: Úřední hodiny Příloha č. 2 Vytíženost systému, úřední, počet pracovišť Uvedené tabulky obsahují výpočet i pracovišť obecních úřadů v jednotlivých krajích. Sloupec Vytíženost je kalkulován na 30 úředních hodin týdně,

Více

Doporučení Ministerstva práce a sociálních věcí ke stanovení počtu zaměstnanců obce s rozšířenou působností zařazených do orgánu sociálněprávní

Doporučení Ministerstva práce a sociálních věcí ke stanovení počtu zaměstnanců obce s rozšířenou působností zařazených do orgánu sociálněprávní Příloha č. 1 Doporučení Ministerstva práce a sociálních věcí ke stanovení počtu zaměstnanců obce s rozšířenou působností zařazených do orgánu sociálněprávní Dle vyhlášky č. 473/2012 Sb., o provedení některých

Více

ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností

ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností Kód obce s r.p. (ORP) Název obce s r.p. (ORP) ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností NUTS okresu Název okresu NUTS kraje Název kraje 4101 Aš CZ0411 Cheb CZ041 Karlovarský 2101 Benešov CZ0211 Benešov

Více

OBEC III. II. ADRESA PLÁNOVÁNÍ

OBEC III. II. ADRESA PLÁNOVÁNÍ OBEC III. II. ADRESA PLÁNOVÁNÍ Jihočeský Bechyně 2 Blatná 3 http://www.blatensko.cz/komunita/ České Budějovice 3 http://rpss.c-budejovice.cz České Velenice 2 Český Krumlov 3 www.komunitniplan.krumlov.cz

Více

Obecná informace o úřadech

Obecná informace o úřadech Obecná informace o úřadech A. Stavební úřady Obecné stavební úřady podle b) SZ krajské úřady c) SZ - Magistrát hl. m. Prahy d) SZ - magistráty územně členěných statutárních měst a úřady jejich obvodů nebo

Více

35,98% 30,15% 35,93% 30,59%

35,98% 30,15% 35,93% 30,59% zpracoval: Ing.Šrámek ČR 2-0627.9.2006 Celostátní průměr 40% Jihočeský Poměr žadatelů o ŘO hodnocených stupňem "neprospěl" - II.Q - 2006 Jihomoravský Karlovarský Královéhradecký Liberecký Moravskoslezský

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH 2012-2014 (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH 2012-2014 (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 212-213 636 204 263 23,3 545 106 208 192 332 28 41 100 175 318 563 966 226-227 2 000-9 999 obyv. 133 442 487 571 50,6 137 73 380 405 726 96 116 279 519 762 942 1 192 130 10 000-49

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 680/3

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 680/3 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VII. volební období 680/3 Usnesení rozpočtového výboru č. 428 ze dne 30. března 2016 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti

Více

REDIZO Kraj Adresa Ulice PSČ Obec

REDIZO Kraj Adresa Ulice PSČ Obec SPÁDOVÉ ŠKOLY, KTERÉ ZAJIŠŤUJÍ KONÁNÍ PÍSEMNÝCH ZKOUŠEK SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY V PODZIMNÍM ZKUŠEBNÍM OBDOBÍ ROKU 20111 - stav k datu 31. 8. 2011 REDIZO Kraj Adresa Ulice PSČ Obec 600004520 Hlavní

Více

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2014 český úřad zeměměřický a katastrální souhrnné PŘEHLEDY O půdním fondu Z ÚDAJŮ

Více

5. Úhrn zdrojů fin. vypořádání (ř.3 a ř.4) 45 363 688,41 2 087 000,00 1 577 000,00 5 254 582,10

5. Úhrn zdrojů fin. vypořádání (ř.3 a ř.4) 45 363 688,41 2 087 000,00 1 577 000,00 5 254 582,10 MČ celkem 1 2 3 v Kč Praha 1 Praha 2 Praha 3 9 300 097,54 0,00 0,00 3 267 582,10 4 008 749,21 1 209 443,58 5 291 348,33 2 058 138,52 36 063 590,87 2 087 000,00 1 577 000,00 1 987 000,00 143,75 33 927,00

Více

Pravidla ankety spokojenosti zákazníka s názvem Řekni to Benzině

Pravidla ankety spokojenosti zákazníka s názvem Řekni to Benzině Pravidla ankety spokojenosti zákazníka s názvem Řekni to Benzině I. Obecná ustanovení dále jen Pravidla 1. Pořadatelem ankety Řekni to Benzině, dále jen Anketa je společnost UNIPETROL RPA, s.r.o. se sídlem,

Více

4.2 Vnitrokrajské rozdíly v celorepublikovém pohledu

4.2 Vnitrokrajské rozdíly v celorepublikovém pohledu 4.2 Vnitrokrajské rozdíly v celorepublikovém pohledu Územní rozdíly mezi SO ORP nejsou ve všech krajích stejné. Následující kapitola porovnává v grafické podobě rozdíly vybraných ukazatelů mezi správními

Více

Typ ŠPZ/zkratka. Ulice Obec WWW adresa E-mail

Typ ŠPZ/zkratka. Ulice Obec WWW adresa E-mail Kraj Hlavní město Praha Název Škola Jaroslava Ježka, Mateřská škola, základní škola, praktická škola a základní umělecká škola pro zrakově postižené, Praha 1, Loretánská 19 a 17 Typ ŠPZ/zkratka SPC Loretánská

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva srpen 2015

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva srpen 2015 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva srpen 2015 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. únor 2016. Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. únor 2016. Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně Měsíční statistická zpráva únor 2016 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva červenec 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

ROČNÍ PLÁN Školní rok 2015/2016. Mateřská škola Olomouc, Helsinská 11, příspěvková organizace.

ROČNÍ PLÁN Školní rok 2015/2016. Mateřská škola Olomouc, Helsinská 11, příspěvková organizace. ROČNÍ PLÁN Školní rok 2015/2016 Mateřská škola Olomouc, Helsinská 11, příspěvková organizace. Organizace školního roku 2015/2016 Organizace školního roku 2015/2016 v základních školách, středních školách,

Více

Sreality.cz. Cena inzerce pro soukromé osoby. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací. Cena inzerce pro klienty s aktivací

Sreality.cz. Cena inzerce pro soukromé osoby. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací. Cena inzerce pro klienty s aktivací Sreality.cz Cena inzerce pro soukromé osoby Inzerát 60 Kč/den Topování 60 Kč/inzerát Cena inzerce pro klienty s aktivací Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací V rozmezí od do

Více

VÝVOJ STAVEBNICTVÍ A BYTOVÉ VÝSTAVBY

VÝVOJ STAVEBNICTVÍ A BYTOVÉ VÝSTAVBY VÝVOJ STAVEBNICTVÍ A BYTOVÉ VÝSTAVBY Petra Cu ínová Technologické fórum, 20. září 2017 ČESKÝ STATISTICKÝ Ú AD Na Padesátém 81, 100 82 Praha 10 www.czso.cz STAVEBNÍ PRODUKCE Dlouhodobý vývoj 2 STAVEBNÍ

Více

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Èeský úøad zemìmìøický a katastrální Praha 1994 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy

Více

nám. Míru 1 407 22 412586341, urad@benesovnpl.cz

nám. Míru 1 407 22 412586341, urad@benesovnpl.cz Abecední přehled obcí a měst se zřízenou obecní (městskou) policií Počet obecních resp. městských policií se neustále mění, proto níže uvedený seznam nemusí být v daném čase na 100% aktuální. A tak dopředu

Více

Katastrální ú ad St edo eský kraj

Katastrální ú ad St edo eský kraj Tento projekt je spolufinancován z prost edk Evropské unie prost ednictvím Evropského fondu pro regionální rozvoj. ÍLOHA. 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve ejné zakázky malého rozsahu vedené pod názvem AD LDS

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně Měsíční statistická zpráva květen 2016 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském

Více

boleslav půjčka provident banking. V případě dalších dotazů se prosím obraťte na boleslav

boleslav půjčka provident banking. V případě dalších dotazů se prosím obraťte na boleslav boleslav půjčka provident banking. V případě dalších dotazů se prosím obraťte na boleslav půjčka provident banking fórum podpory. Nebankovní půjčky Zlín nebankovní půjčky ZlínBydlíte ve Zlíně a potřebujete

Více

Informace o stavu výměny řidičských průkazů POVINNÁ VÝMĚNA ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ 2013. Květen 2011. O 070 Odbor kabinet ministra O 072 Oddělení tiskové

Informace o stavu výměny řidičských průkazů POVINNÁ VÝMĚNA ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ 2013. Květen 2011. O 070 Odbor kabinet ministra O 072 Oddělení tiskové Informace o stavu výměny řidičských průkazů POVINNÁ VÝMĚNA ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ 2013 Květen 2011 O 072 Oddělení tiskové OBSAH Z{kladní informace... 3 Vzory platných řidičských průkazů... 3 Termíny povinné

Více

krnov půjčky do výplaty. Předchozí Další Jen ty nejrychlejší rychlé půjčky: Podle všech ověřených informací z losovacího aktivu, jsme dnes

krnov půjčky do výplaty. Předchozí Další Jen ty nejrychlejší rychlé půjčky: Podle všech ověřených informací z losovacího aktivu, jsme dnes krnov půjčky do výplaty. Předchozí Další Jen ty nejrychlejší rychlé půjčky: SpolečnostČástkaSplatnostVěk žadateledélka vyřízeníprvní půjčka zdarmapožádejte ihned. půjčka 10 000 Kč až 150 000 Kčsplatnost

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva říjen 2014 Zpracovala: Nikola Králová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v Praze k 31.10.2014

Více

výplatou. Komentář Jméno Email Webová stránka Informujte mě o

výplatou. Komentář Jméno Email Webová stránka Informujte mě o rychla online půjčka studenka město jindřichův. 2015 Rychlá půjčka online ihned na rychla město jindřichův účet Ohodnotit. Vysoká dostupnost půjček Na výběr máte více typů půjček a úvěrů., Praha Půjčky

Více

Finanční zpravodaj MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN 2464-5540. 1. POKYN č. MF-6, kterým se ruší Pokyn D-349... 2

Finanční zpravodaj MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN 2464-5540. 1. POKYN č. MF-6, kterým se ruší Pokyn D-349... 2 Finanční zpravodaj MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN 2464-5540 Ročník: L V Praze dne 29. ledna 2016 Částka 1 1. POKYN č. MF-6, kterým se ruší Pokyn D-349....... 2 2. Pokyn č. GFŘ-D-23, o umístění spisu nebo jeho

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Leden 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 1. 2013 bylo

Více

LAU2 OBEC OBYV. JMÉNO KRUH 581291 Adamov 4549 598925 Albrechtice 3937 554499 Aš 13204 535427 Bakov nad Jizerou 5125 598011 Baška 3756 552054 Bechyně

LAU2 OBEC OBYV. JMÉNO KRUH 581291 Adamov 4549 598925 Albrechtice 3937 554499 Aš 13204 535427 Bakov nad Jizerou 5125 598011 Baška 3756 552054 Bechyně LAU2 OBEC OBYV. JMÉNO KRUH 581291 Adamov 4549 598925 Albrechtice 3937 554499 Aš 13204 535427 Bakov nad Jizerou 5125 598011 Baška 3756 552054 Bechyně 5180 535443 Bělá pod Bezdězem 4840 535451 Benátky nad

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva září 2015 Zdroj: Geoportál Praha (www.geoportalpraha.cz) Zpracovala: Nikola Králová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha

Více

KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS)

KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS) Organizace, za něž řeší DoCZ zřizovatel, a mají tak zajištěno plnění usnesení vlády č. 385/2012 (v členění dle zřizovatelů) Počet k 18. 7. 2012, 8:00 hodin -180 Zřizovatel Organizace IČ Poznámka Český

Více

MĚSTO/OBEC STAVEBNINY ULICE TELEFON Benešov PRO-DOMA Křižíkova 1703 317 721 309 Bakov nad Jizerou DSK stavebniny Boleslavská 595 326 997 777 Bechyně

MĚSTO/OBEC STAVEBNINY ULICE TELEFON Benešov PRO-DOMA Křižíkova 1703 317 721 309 Bakov nad Jizerou DSK stavebniny Boleslavská 595 326 997 777 Bechyně MĚSTO/OBEC STAVEBNINY ULICE TELEFON Benešov PRO-DOMA Křižíkova 1703 317 721 309 Bakov nad Jizerou DSK stavebniny Boleslavská 595 326 997 777 Bechyně Izotem, s. r. o. Bežerovice 9 381 212 001 Benátky nad

Více

FORMÁT PRODEJNA ADRESA MĚSTO

FORMÁT PRODEJNA ADRESA MĚSTO FORMÁT PRODEJNA ADRESA MĚSTO Albert SM Albert SM ADAMOV NÁDRAŽNÍ 42 ADAMOV Albert SM Albert SM BEROUN 1 HUSOVO NÁMĚSTÍ 66 BEROUN 1 Albert HM Albert HM BÍLINA - MOSTECKÉ PŘEDMĚSTÍ NÁBŘEŽÍ 463 BÍLINA - MOSTECKÉ

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červenec 2016 Zpracovala: Nikola Králová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 31.7.2016

Více

práce vážím. cz domén Jsme akreditovaným registrátorem půjčka pred výplatou hluboka nad vltavou zámek telč. 2008 19:26KanioviPan

práce vážím. cz domén Jsme akreditovaným registrátorem půjčka pred výplatou hluboka nad vltavou zámek telč. 2008 19:26KanioviPan půjčka pred výplatou hluboka nad vltavou zámek telč. řádu, neomezeně databází, FTP účtů případě malých půjček do půjčka pred výplatou hluboka nad vltavou zámek telč 500. Děkuji a přeji Vám hodně spokojených

Více

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací

Sreality.cz. Další možnosti pro klienty s aktivací. Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Sreality.cz Další možnosti pro klienty s aktivací Cena za každou další jednotku inzerce/den pro klienty s aktivací Topování Developerský projekt 25 Kč/inzerát 5 Kč/den V rozmezí od do Koeficient 11 30

Více

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Příloha č. 1 Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů do 31. 12. 2012 Seznam finančních úřadů od

Více

Ž I V Á Z A H R A D A

Ž I V Á Z A H R A D A Ž I V Á Z A H R A D A Soutěžící zahrady - bodové hodnocení k 12.5.2008 číslo ID název Bodové hodnocení handicap zahrady 2004 2005 2006 2007 40003 2. ZŠ Jirkov 12,6-4,5 0 3,6 2,7 10,8 40005 Podbořany 1.

Více

Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od

Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od 1. 1. 2013 Současné FÚ Nástupnické krajské FÚ Číslo FÚ Název FÚ Matrika FÚ Název FÚ Sídlo FÚ Hlavní město Praha 1 FÚ pro Prahu 1 7625011

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 31.12.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1945 do: 01.04.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 31.12.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1945 do: 01.04. ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1945 Vyhlásené: 31.12.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1945 do: 01.04.1949 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 164. V y h l á š k a

Více

Pořadí Číslo projektu Název organizace

Pořadí Číslo projektu Název organizace V návaznosti na jednání Schvalovací komise programu Erasmus+: Comenius naleznete níže přesné pořadí náhradníků žádostí Erasmus+: Comenius Klíčová akce 1. V případě stejného bodového hodnocení u více žádostí

Více

Rozdělení území okresů do správních obvodů ORP

Rozdělení území okresů do správních obvodů ORP CZ0211 Benešov 93 156 115 Benešov 52 232 50 Vlašim 26 008 49 Votice 11 970 15 Sedlčany 2 946 1 CZ0212 Beroun 75 684 86 Beroun 49 145 49 Hořovice 26 539 37 CZ0213 Kladno 150 198 100 Kladno 113 043 47 Slaný

Více

132 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 28. března 2001 o prohlášení některých kulturních památek za národní kulturní památky

132 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 28. března 2001 o prohlášení některých kulturních památek za národní kulturní památky 132 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 28. března 2001 o prohlášení některých kulturních památek za národní kulturní památky 1 Prohlášení některých kulturních památek za národní kulturní památky (1) Za národní kulturní

Více

Původní Název FÚ Nové Číslo. číslo územního. FÚ FÚ pracoviště. 284 ÚP BOSKOVICE Územní pracoviště v Boskovicích 461 3007

Původní Název FÚ Nové Číslo. číslo územního. FÚ FÚ pracoviště. 284 ÚP BOSKOVICE Územní pracoviště v Boskovicích 461 3007 Původní Název FÚ Nové Číslo číslo číslo územního FÚ FÚ pracoviště 284 ÚP BOSKOVICE Územní pracoviště v Boskovicích 461 3007 358 ÚP BRUNTÁL Územní pracoviště v Bruntále 463 3205 35 ÚP ČESKÝ BROD Územní

Více

Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti

Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti Příloha č. 10, str. 1 Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu 1, 2. Územní

Více

Úplný název pracoviště ÚFO

Úplný název pracoviště ÚFO Číslo pracoviště Číslo ÚFO Úplný název pracoviště ÚFO číslo územního pracoviště číslo krajského FU Finanční úřad pro hlavní město Prahu 451 2001 Územní pracoviště pro Prahu 1 451 2002 Územní pracoviště

Více

1. V 3 písm. b) bodu 2 se slova koeficient nahrazují slovy hodnota kvalitativního pásma znaku a slova uvedený se nahrazují slovy uvedená.

1. V 3 písm. b) bodu 2 se slova koeficient nahrazují slovy hodnota kvalitativního pásma znaku a slova uvedený se nahrazují slovy uvedená. 345 VYHLÁŠKA ze dne 10. prosince 2015, kterou se mění vyhláška č. 441/2013 Sb., k provedení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška), ve znění vyhlášky č. 199/2014 Sb. Ministerstvo financí stanoví

Více

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu Příloha č. 8, str. 1 Seznam územních pracovišť zřízených vyhláškou 1) a organizačním řádem, včetně jejich vzájemné řídící působnosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu

Více

Losování o notebook: (konečný stav)

Losování o notebook: (konečný stav) Losování o notebook: V tabulce jsou školy, které splnili podmínky (za každých 10 publikací 1 los) Prosím, zkontrolujte zda Vaše škola nechybí na seznamu. Reklamujte do konce září 2012 na info@fajnmatika.cz!

Více

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu Příloha č. 8, str. 1 Seznam územních pracovišť zřízených vyhláškou 1) a organizačním řádem, včetně jejich vzájemné řídící působnosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Listopad 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Listopad 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Listopad 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 30. 11. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 24 131 uchazečů o zaměstnání, což je o 413 více než v minulém

Více

Seznam provozoven oprávněných k výměně dálničních kupónů - emise 2016

Seznam provozoven oprávněných k výměně dálničních kupónů - emise 2016 Seznam provozoven oprávněných k výměně dálničních kupónů - emise 2016 PSČ Pošta Obec Adresa č.p. č.o. Kraj 35201 Aš 1 Aš Poštovní náměstí 911 0 KVK 39165 Bechyně Bechyně nám. T. G. Masaryka 147 0 JHČ 29471

Více

Název finančního úřadu Název finančního úřadu Sídlo finančního úřadu Finanční úřad pro Prahu 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu

Název finančního úřadu Název finančního úřadu Sídlo finančního úřadu Finanční úřad pro Prahu 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 ských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů Seznam finančních úřadů od 1. 1. 2013 do 31. 12. 2012 Název

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Leden 2011

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Leden 2011 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Leden 2011 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 31. 1. 2011 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 003 uchazeči o zaměstnání, což je o 736 více než v minulém

Více

dsa@brandysko.cz epodatelna@brandysko.cz

dsa@brandysko.cz epodatelna@brandysko.cz název obce Aš adresa ORP e-mail ID dat. schránky podatelna@muas.cz 5nubqy8 epodatelna@benesov-city.cz cb4bwan 317754111 doprava16@muberoun.cz 2gubtq5 311621289 epodatelna@bilina.cz qdtb7vx 417810800 posta@bilovec.cz

Více

CELOROČNÍ PLÁN ŠKOLY 2012-2013

CELOROČNÍ PLÁN ŠKOLY 2012-2013 CELOROČNÍ PLÁN ŠKOLY 2012- Soukromá střední odborná škola PRIMA s.r.o. 65-42-M/02 69-41-L/02 68-43-M/01 Cestovní ruch ŠVP Cestovní ruch čtyřleté denní studium Masér sportovní a rekondiční ŠVP Pracovník

Více

Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení)

Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) Celkové pořadí Město Kraj Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) Pořadí v oblasti přístup veřejné oblasti na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) 1 Přelouč Pardubický

Více

vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Dotazy valtiontalouden tilan. Asociace přátel armády IČO:27018458ACES ČR

vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Dotazy valtiontalouden tilan. Asociace přátel armády IČO:27018458ACES ČR půjčka online sušice nezaměstnanost absolventů. Že tím riskuje, že příště už daně platit ra budete platit jinde, to půjčka online sušice nezaměstnanost absolventů je mu vcelku fuk. Používáním našich služeb

Více

Seznam objektů ve vlastnictví FŽO v ČR

Seznam objektů ve vlastnictví FŽO v ČR Seznam objektů ve vlastnictví FŽO v ČR středisko 102 zařazených do projektu obnovy památek stav k 1.1. 2011 Batelov poz.p.č. 397/2 (komunikace), 1737 (hřbitov) a 2790 v ZE datum nabytí Bečov nad Teplou

Více

Retrospektivní přehled o počtu obyvatel a domů v letech v krajích a správních obvodech obcí s rozšířenou působností

Retrospektivní přehled o počtu obyvatel a domů v letech v krajích a správních obvodech obcí s rozšířenou působností P o č e t o b y v a t e l ČESKÁ REPUBLIKA 7 565 463 8 223 227 8 666 456 9 374 028 10 076 727 10 009 480 10 674 240 8 896 086 9 571 531 9 807 697 10 291 927 10 302 215 10 230 060 10 436 560 Hlavní město

Více

půjčky mimoň město písek. 000,-Kč na konsolidaci jiných úvěrů, bez zástavy, bez poplatku srovnánípodpora v nezaměstnanostidůchodová kalkulačkadaňové

půjčky mimoň město písek. 000,-Kč na konsolidaci jiných úvěrů, bez zástavy, bez poplatku srovnánípodpora v nezaměstnanostidůchodová kalkulačkadaňové půjčky mimoň město písek. 000,-Kč na konsolidaci jiných úvěrů, bez zástavy, bez poplatku předem. UžitečnéKurzy měnforexhypotékahypotéky srovnánípodpora v nezaměstnanostidůchodová kalkulačkadaňové formulářevýpočet

Více

Příloha: 5 Kriteria pro výběr deprivovaných zón

Příloha: 5 Kriteria pro výběr deprivovaných zón Příloha: 5 Kriteria pro výběr deprivovaných zón Účinnost: 16. 6. 08 Datum zveřejnění: 16. 6. 08 Verze č. 1.01 A. SROVNÁVACÍ HODNOTY VSTUPNÍCH KRITÉRIÍ PRO VÝBĚR ZÓNY Nařízení (ES) č. 1828/2006 čl. 47 *

Více

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností (data ke konci ledna 2016) ORP Počet podaných žádostí Kraj BLATNÁ 3 Jihočeský ČESKÉ BUDĚJOVICE 38 Jihočeský ČESKÝ KRUMLOV 3 Jihočeský

Více

Appalto di servizi - 355176-2012

Appalto di servizi - 355176-2012 Appalto di servizi - 355176-2012 08/11/2012 S215 Stati membri - Appalto di servizi - Avviso di gara - Procedura negoziata I.II.IV. CZ-České Budějovice: Servizi di pubblica amministrazione Direttiva 2004/17/CE

Více

Seznam čerpacích stanic Shell, kde je možné uplatnit kupón na slevu na paliva Shell FuelSave a Shell V-Power Nitro+

Seznam čerpacích stanic Shell, kde je možné uplatnit kupón na slevu na paliva Shell FuelSave a Shell V-Power Nitro+ Seznam čerpacích stanic Shell, kde je možné uplatnit kupón na slevu na paliva Shell FuelSave a Shell V-Power Nitro+ název stanice adresa stanice kód stanice Antošovice L Dálnice D47, směr Ostrava 8150

Více

Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011

Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011 Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011 1 Nová Paka Královéhradecký 17 6 7 63 35 113 2 Humpolec Vysočina 84 126 21 26 37 4 3 Nové Město nad Metují Královéhradecký 98 51 6 45 4

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 08.05.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 08.05.1948 do: 30.09.1949 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 94 V y h l á š k a ministerstva

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně Měsíční statistická zpráva prosinec 2013 Zpracoval: Mgr. Miriam Majdyšová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve

Více

Adresy lékařů a pracovišť v ČR, kde se předepisují sluchadla Widex

Adresy lékařů a pracovišť v ČR, kde se předepisují sluchadla Widex Adresy lékařů a pracovišť v ČR, kde se předepisují sluchadla Widex Stav k 15. říjnu 2015 Benešov: Beroun: Blansko: Boskovice: Brno: Nemocnice Benešov, ORL oddělení, Máchova 400, 256 30 Benešov, MUDr. Králiková

Více

HRADY A ZÁMKY V ČR OBŘADY A PROSTOR NA HOSTINY, VEČÍRKY, BÁLY*

HRADY A ZÁMKY V ČR OBŘADY A PROSTOR NA HOSTINY, VEČÍRKY, BÁLY* HRADY A ZÁMKY V ČR OBŘADY A PROSTOR NA HOSTINY, VEČÍRKY, BÁLY* obřady prostor na hostinu MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Hrad Sovinec 5 000 Kč 10 000 Kč Slezskoostravský hrad 13 000 Kč 26 000 Kč Zámek Bruntál 4 000

Více

NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li být. půjčky na směnku vysočina region poplatků předem, nemusíte u ni

NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li být. půjčky na směnku vysočina region poplatků předem, nemusíte u ni půjčky na směnku vysočina region. Dle produktu i omezená administrativa a jednoduché s prověřování bonity klienta. BEZ POPLATKU PŘEDEM A ZAJIŠTĚNI NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li

Více

Středočeský kraj. Podíl cizinců na obyvatelstvu ČR - k 31. 12. 2005 (Pramen: ČSÚ, ŘS CPP MV ČR) Mnichovo Hradiště

Středočeský kraj. Podíl cizinců na obyvatelstvu ČR - k 31. 12. 2005 (Pramen: ČSÚ, ŘS CPP MV ČR) Mnichovo Hradiště Podíl cizinců na obyvatelstvu ČR - k 31. 12. 2005 (Pramen: ČSÚ, ŘS CPP MV ČR) Podíl cizinců v kraji (v %) 1,0-1,5 1,6-2,5 2,6-3,5 3,6-7,6 Mnichovo Hradiště Mělník Mladá Boleslav Slaný Kralupy n. Vltavou

Více

nemocnice beroun účet SMS půjčka před výplatou Jiné typy SMS nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky

nemocnice beroun účet SMS půjčka před výplatou Jiné typy SMS nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky půjčky bez registru online nový jičín nemocnice kladno. Cena: 10 000 Kč zobrazit detaily 10 inzerátů Váš email Typ Nezáleží Nabídka Poptávka Kategorie Rychlá SMS půjčka Půjčky ihned na půjčky bez registru

Více

sídelních jednotek Počet základních Počet Česká republika

sídelních jednotek Počet základních Počet Česká republika obcí, částí obcí, základních sídelních jednotek a katastrálních území a úhrnné hodnoty podle krajů, okresů a správních obvodů obcí s rozšířenou působností Domy Byty obcí částí obcí základních sídelních

Více

VZ 234252. Otevřené řízení

VZ 234252. Otevřené řízení DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM v souladu s 49 odst. 4) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika

Více

Testovací místa na HIV bez poraden

Testovací místa na HIV bez poraden Testovací místa na HIV bez poraden PRAHA Mlynářská 4 277 779 812 PO - PÁ 07:00-08:00 Revoluční 19 221 715 212 PO - PÁ 07:00-12:00 Karlovo náměstí 7 270 003 582 PO - PÁ 08:00-13:00 Hvězdova 1601 739 391

Více

přehledně a na jednom místě. Váchal PRO Mládež NA Sezónu DEN Jan N. Doba splatnosti 1 den - 84 měsíců. 2015 22:13 Nebankovní

přehledně a na jednom místě. Váchal PRO Mládež NA Sezónu DEN Jan N. Doba splatnosti 1 den - 84 měsíců. 2015 22:13 Nebankovní půjčka na směnku česke budějovice jihočeský kraj. 2014 13:49 Jsem podnikatel a půjčím Do trvám na pravidelném příjmu. 2013Metro je nejčtenější deník v Praze půjčka na směnku česke budějovice jihočeský

Více

rychlé soukroma půjčka na směnku ihned ostrava poruba. Vyplňte dluhová poradna, Praha soukroma půjčka na směnku ihned ostrava

rychlé soukroma půjčka na směnku ihned ostrava poruba. Vyplňte dluhová poradna, Praha soukroma půjčka na směnku ihned ostrava soukroma půjčka na směnku ihned ostrava poruba. Více informaci o půjčkách jako je RPSN na naších web. Úvěry jsou flexibilní a vyřízení je velmi rychlé soukroma půjčka na směnku ihned ostrava poruba. Vyplňte

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka ve Zlíně Měsíční statistická zpráva březen 2016 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském

Více

Celá hlavička předpisu je dostupná až po přihlášení. Více informací v menu Registrace

Celá hlavička předpisu je dostupná až po přihlášení. Více informací v menu Registrace 91/2016 Sb.Zákon, kterým se mění zákon č. 22/1997 Sb., o technických požadavcích na výrobky a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony Částka: 036 Druh

Více

POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA

POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA 1 1 Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA 10 3

Více

Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Ostravě

Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Ostravě Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Ostravě dny pro veřejnost na území obcí s rozšířenou působností Obec s rozšířenou působností Bílovec První středa v měsíci MěÚ Bílovec Slezské náměstí,

Více

nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky

nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky půjčky online žatec ustecký kraj. Jsem i trochu línější, takže jsem ocenil i odbornou montáž Doba splatnosti 12-84 měsíců. Hlídání nově vložených inzerátů Váš email Typ Nezáleží Nabídka Poptávka Kategorie

Více

390/2004 Sb. VYHLÁŠKA

390/2004 Sb. VYHLÁŠKA 390/2004 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 23. června 2004, kterou se mění vyhláška č. 292/2002 Sb., o oblastech povodí Ministerstvo zemědělství stanoví podle 25 odst. 3 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých

Více

Statistická ročenka 2011 Česká republika

Statistická ročenka 2011 Česká republika Ministerstvo vnitra-generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Statistická ročenka 211 Česká republika Požární ochrana Integrovaný záchranný systém Hasičský záchranný sbor ČR Praha

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 28. května 2014. (1) Za národní kulturní památky se prohlašují tyto kulturní památky:

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 28. května 2014. (1) Za národní kulturní památky se prohlašují tyto kulturní památky: NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 28. května 2014 o prohlášení některých kulturních památek za národní kulturní památky Vláda nařizuje podle 4 odst. 1 zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči: 1 Prohlášení některých

Více

Příloha k č. j. 2013/33749

Příloha k č. j. 2013/33749 Průměrný měsíční počet vyplacených příspěvků na živobytí - rok 2012 Kraj Okres Kontaktní pracoviště Průměrný měsíční počet vyplacených dávek Kontaktní pracoviště Praha 2 355 Kontaktní pracoviště Praha

Více

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA DO CHORVATSKA 2016

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA DO CHORVATSKA 2016 AUTOBUSOVÁ DOPRAVA DO CHORVATSKA 2016 S ohledem na zpřísněné evropské normy pro autobusovou dopravu, které určují kromě jiného maximální počet odjetých hodin pro řidiče v návaznosti na povinnou přestávku,

Více

Přehled KF SČF a počty členů k 30. 9. 2009

Přehled KF SČF a počty členů k 30. 9. 2009 Přehled KF SČF a počty členů k 30. 9. 2009 Vysvětlivky: / - za lomítkem je počet mládežníků v KF N - zatím nezaplaceno PRAHA 00 ROK 2009 001 200/1 006 226/4 007 45 010 200 015 47 022 5 034 45 N 035 25

Více

ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013

ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013 ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013 Číslo pracoviště Název pracoviště ÚFO Úplný název pracoviště ÚFO Číslo ÚFO Kód ÚFO VEMA c_pracufo c_ufo k_ufo_vema FÚ pro hlavní město Prahu Finanční úřad pro

Více