Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 36. zasedání zastupitelů obce, konaného dne od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba Vl., Ronovský V., Omluveni: Mgr.Adamová Eicher, Lepeška M., dále nepřítomen: B.Čapek Program zasedání: 1. Přivítání přítomných a určení ověřovatelů zápisu. 2. Schválení programu jednání zastupitelů. 3. Činnost obce od minulého zasedání zastupitelů. 4. Schválení umístění nových rodinných domů 5. Příspěvek Chovatelům Potěhy. 6. Schválení pracovníků VPP z úřadu práce na práce v obci, případně dalších pracovníků upravený rozpočet. 8. Schválení závěrečného účtu obce za rok Schválení faktur. 10. Neinvestiční výdaje na děti v základních školách v Čáslavi. 11. Schválení dodatku č.4, ke smlouvě o závazku veřejné služby v autobusové dopravě k zajištění ostatní dopravní obslužnosti. 12. Protipovodňová ochrana Obce. rozhlas a Digitální povodňový plán. 13. Stav žádosti o dotace na výstavbu kanalizace v obci. 14. Různé. K bodu č.1 Zahájení zasedání zastupitelů obce provedl starosta obce. Dále provedl schválení ověřovatelů zápisu. Návrh na ověřovatele zápisu : pan Kotrba Vl., a pan Ronovský V. Návrh byl schválen 4 hlasy. K bodu č.2 Starosta seznámil přítomné z programem zasedání zastupitelů. Hlasování: program zasedání byl schválen 4 hlasy. K bodu 3 Místostarosta provedl kontrolu usnesení a plnění úkolů vyplývajících z těchto usnesení: Usnesení z jednání zastupitelstva č.34 z ukládá starostovi jednat s OU Hostovlice o bioplynové stanici v Hostovlicích. Starosta provedl jednání na Obecním úřadě v Hostovlicích. Po seznámení s danou problematikou uvedl připomínky za naší obec do zápisu z jednání, a to: Obec Bratčice nesouhlasí s případnou výstavbou bioplynové stanice v Hostovlicích. Důvody: Velký nárůst dopravy při zavážení materiálu a při vyvážení odpadu do a z bioplynové stanice přes naší obec. Dále otázka ukládání bioodpadu na polnosti ležící v katastru naší obce.

2 Další úkol: informovat písemně firmu Tora Trade ze Slaného o nezahrnutí pozemků v jejich vlastnictví v novém územním plánu obce do ploch určených k výstavbě rodinných domů a domů určených k bydlení. Starosta o tomto informoval firmu písemně. Usnesení z jednání zastupitelstva č.33 z ukládá panu Lepeškovi provést zkoušku veřejného rozhlasu. Zkouška provedena a bylo zkonstatováno, že srozumitelnost jak mluveného slova tak i produkce hudby je velmi slabá a velmi nesrozumitelná. U dodavatelské firmy Rozhlasy Bártek byla písemně provedena reklamace díla. Očekává se návštěva jejich servisního technika. Dále usnesení ukládá panu starostovi prověřit možnost opravy prasklin ve vozovce na průtahu obcí u SÚS Kutná Hora. Pan starosta informoval zastupitele o jednání se zástupcem SÚS Kutná Hora a bylo mu sděleno, že případné opravy by mohly proběhnout při opravách silnice z Bratčic do Přibyslavic a to v měsíci červnu. Dodat a nainstalovat chybějící kanalizační poklop na přečerpávací šachtu na přivaděči tlakové kanalizace v poli u hřbitova. Zatím není dodáno. Úkol trvá. Dle rozhodnutí pana starosty se zakrytí nebude řešit betonovým poklopem, ale jen provizorním dřevěným, který si obec vyrobí sama ve své režii. Oprava poklopů na šachtách v majetku VHS Kutná Hora byla firmou VHS provedena, a šachty jsou řádně uzavřeny. Dalším úkolem bylo vyklizení druhé kanceláře pro účel znovuotevření místní veřejné knihovny. Termín do nebyl splněn. Starosta zajistí vyklizení do Oprava dešťové kanalizace v silnici na Vodemlejně u pana Kupky. Starosta pozve firmu na čištění kanalizace s kamerovým systémem na monitorování kanalizačního potrubí a provedou vyhodnocení průchodnosti potrubí. K tomuto starosta pozve i zástupce správy a údržby silnic. Zastupitelé zprávu o kontrole usnesení berou na vědomí. K bodu 4 Místostarosta informoval zastupitele o záměru paní Volencové a pana Vojtka( oba z Bratčic) o stavbě rodinného domu na pozemku v jejich vlastnictví na Vystrkově. Zastupitelé se seznámili se situací umístění rodinného domu a nemají k tomuto připomínek. Hlasování: pro umístění rodinného domu 4 hlasy. K bodu 5 Místostarosta obce, seznámil zastupitele s žádostí ČSCH Potěhy o příspěvek na činnost ( na výstavu drobného zvířectva v roce 2012). Starosta o udělení příspěvku nechal hlasovat. Hlasování: pro přidělení příspěvku 0 hlasů, proti 4 hlasy. K bodu 6 Starosta informoval zastupitele o přihlášených pracovnících pro úklid obce. Na úklid obce se přihlásili dva pracovníci pan J.S a paní L.M. Hlasování: pro přijetí těchto pracovníků 4 hlasy. Zastupitelé pověřují starostu potvrzením o přijetí těchto pracovníků na Pracovním úřadě v Kutné Hoře. K bodu 7 Místostarosta informoval zastupitele o 3.upraveném rozpočtu obce. Rozpočet obce bude vyrovnaný jak v příjmech tak ve výdajích o bude upraven o částku ,- Kč. Hlasování: pro 3.upravený rozpočet 4 hlasy.

3 K bodu 8 Starosta předložil přítomným Závěrečný účet Obce Bratčice za rok 2011, jehož součástí jsou rozvaha, výkaz zisků a ztrát a výkaz o plnění rozpočtu Obce za rok 2011, včetně Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Bratčice ze den , se závěrem: Nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Poté dal starosta o tomto hlasovat. Hlasování: pro závěrečný účet obce za rok hlasy. K bodu 9 Starosta předložil zastupitelům ke schválení úhradu faktur: firma Zdeněk Strašil Pohěhy 19, za provedení opravy kabelů veřejného osvětlení v Adamovské ulici, částka 8.945,- Kč. Hlasování: pro proplacení 4 hlasy. Dále starosta předložil fakturu firmy TES Čáslav za opravu osvětlovacích těles veřejného osvětlení v obci, v částce 5.600,- Kč. Hlasování: pro proplacení 4 hlasy. K bodu 10 Starosta seznámil zastupitele s Dohodou o úhradě neinvestiční nákladů připadající na děti plnící povinnou školní docházku v městě Čáslav. Základní školy v Čáslavi navštěvuje 7 dětí z Bratčic. Město Čáslav vyčíslilo neinvestiční náklady na jednoho žáka ve výši 6.500,- Kč, tj. celkem za 7 dětí ,- Kč. Zastupitelé dohodu schvalují, schvalují proplacení zmíněné částky, a pověřují starostu obce podpisem této dohody. Hlasování pro dohodu 4 hlasy. K bodu 11 Starosta obce seznámil zastupitele s Dodatkem č.4 ke smlouvě č.651/330/2008 o závazku veřejné služby ve veřejné linkové dopravě k zajištění dopravní obslužnosti s dopravcem Veolia Transport Východní Čechy a.s., se sídlem v Chrudimi. Dodatek smlouvy se týká úpravy článku Prokazatelná ztráta. V tomto článku se příspěvek na úhradu prokazatelné ztráty smluvně stanovuje maximálně do výše ,- Kč na rok Starosta, po seznámení zastupitelů s dodatkem, nechal o dodatku hlasovat. Hlasování: Pro podpis dodatku 4 hlasy. Zároveň zastupitelé pověřují starostu podpisem zmíněného dodatku. K bodu 12 Protipovodňová ochrana Obce. Provést bezporuchové zprovoznění veřejného rozhlasu do Zastupitelé pověřují starostu, aby písemně vyzval dodavatele zařízení veřejného rozhlasu k odstranění funkčních nedostatků v přenosu mluveného slova i hudby. Dále starosta zajistí montáž nivelační latě k odečtu průtoku vody, a informační tabulky o investici. Termín : do Další úkoly: vyvěsit na webové stránky obce digitální povodňový plán. Dále s protipovodňovým plánem seznámit okolní obce, a to Podmoky, Adamov a Město Čáslav a zároveň Odbor životního prostředí Městského úřadu Čáslav. Termín: do K bodu 13 Starosta zastupitele informoval o stavu žádosti o dotaci na výstavbu kanalizace v obci. Druhá, upřesněná žádost po druhém výběrovém řízení byla předána na Ministerstvo zemědělství v Praze, odbor vodního hospodářství k vyjádření o úplnosti žádosti. Vyjádření bude vydáno do , a následně bude rozhodnuto o dotaci pro obec. Po potvrzení dotace bude obec jednat s bankami o možnosti dofinancování projektu. K druhému výběrovému řízení na dodavatele kanalizace se nikdo z účastníků řízení neodvolal. Zastupitelé berou informaci na vědomí.

4 K bodu 14 Údržba zeleně a sekání travních porostů ve správě obce. Starosta navrhl dokoupit vybavení pro tuto údržbu: - motorovou sekačku s pojezdem John Deere typ R 47 S za ,- Kč včetně DPH, - křovinořez Honda UMK 425E za ,- Kč včetně DPH, - malý traktor na sekání trávy John Deere X 305 R, za ,- Kč včetně DPH. Po seznámení s technickými parametry a s cenovou nabídkou firmy Agrometall, Nový Dvůr, Heřmanův Městec, starosta nechal o nákupu výše uvedených strojů hlasovat. Hlasování: pro nákup strojů 4 hlasy. Nákup se provede u firmy Agrometall, Nový Dvůr, Heřmanův Městec, dle předložené a schválené cenové nabídky. Cestovní náhrady. Starosta byl vyzván k podávání vyúčtování cestovních náhrad vždy neprodleně po skončení měsíčního zúčtovacího období. Dále byl vyzván k doplnění vyúčtování o krátké zprávy o účelu a výsledku jednání. Zapsal. : Havránek V. Ověřovatelé zápisu : Kotrba Vl., Ronovský V. Havránek V. Místostarosta Ing.Uhlíř Jiří starosta

5 USNESENÍ Z 36. zasedání zastupitelstva obce Bratčice konaného dne od hod v budově Obecního úřadu v Bratčicích č.p.49 Zastupitelé schvalují : Ad 1) ověřovatele zápisu: pana Kotrbu a pana Ronovského Ad 2) program zasedání. Ad 4) umístění novostavby rodinného domu paní Volencové a pana Vojtka. Ad 6) přijetí pracovníků J.S a L.M., pro úklid obce na rok Ad 7) 3.upravený rozpočet obce o částku ,- Kč jako vyrovnaný jak v příjmech tak ve výdajích. Ad 8) Závěrečný účet Obce Bratčice za rok 2011, jehož součástí jsou rozvaha, výkaz zisků a ztrát a výkaz o plnění rozpočtu Obce za rok 2011, včetně Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Bratčice ze den , se závěrem: Nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Ad 9) úhradu faktur: firmě Zdeněk Strašil Pohěhy 19, za provedení opravy kabelů veřejného osvětlení v Adamovské ulici, částku 8.945,- Kč, a firmě TES Čáslav za opravu osvětlovacích těles veřejného osvětlení v obci, částku 5.600,- Kč. Ad 10) zaplacení částky ,- Kč za neinvestiční náklady sedmi žáků Základních škol v Čáslavi. Ad 11) Dodatek č.4 ke smlouvě č.651/330/2008 o závazku veřejné služby ve veřejné linkové dopravě k zajištění dopravní obslužnosti s dopravcem Veolia Transport Východní Čechy a.s., se sídlem v Chrudimi. Dodatek smlouvy se týká úpravy článku Prokazatelná ztráta. V tomto článku se příspěvek na úhradu prokazatelné ztráty smluvně stanovuje maximálně do výše ,- Kč na rok Ad 14) nákup, strojů na údržbu zeleně v obci, a to: - motorovou sekačku s pojezdem John Deere typ R 47 S za ,- Kč včetně DPH, - křovinořez Honda UMK 425E za ,- Kč včetně DPH, - malý traktor na sekání trávy John Deere X 305 R, za ,- Kč včetně DPH, vše u firmy Agrometall, Nový Dvůr, Heřmanův Městec. Zastupitelé neschvalují : Ad 5) příspěvek na činnost ČSCH Potěhy. Zastupitelé ukládají: Ad 7) panu starostovi podávat vyúčtování cestovních náhrad vždy neprodleně po skončení měsíčního zúčtovacího období. Dále doplňovat vyúčtování o krátké zprávy o účelu a výsledku jednání.

6 Zastupitelé pověřují: Ad 10) starostu podpisem Dohody o úhradě neinvestiční nákladů připadající na děti z Bratčic plnící povinnou školní docházku v městě Čáslav. Ad 11) starostu obce podpisem Dodatku č.4 ke smlouvě č.651/330/2008 o závazku veřejné služby ve veřejné linkové dopravě k zajištění dopravní obslužnosti s dopravcem Veolia Transport Východní Čechy a.s., se sídlem v Chrudimi na rok Ad 12) starostu obce, aby písemně vyzval dodavatele zařízení veřejného rozhlasu k odstranění funkčních nedostatků v přenosu mluveného slova i hudby. Dále starosta zajistí montáž nivelační latě k odečtu průtoku vody, a informační tabulky o investici. Termín : do Další úkoly: vyvěsit na webové stránky obce digitální povodňový plán. Dále s protipovodňovým plánem seznámit okolní obce, a to Podmoky, Adamov a Město Čáslav a zároveň Odbor životního prostředí Městského úřadu Čáslav. Termín: do Zastupitelé berou na vědomí: Ad 3) Zprávu o kontrole minulých usnesení. Ad 13) informaci o stavu žádosti o dotaci na výstavbu kanalizace v obci. Havránek V. místostarosta Ing.Uhlíř Jiří starosta

7

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 33. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 5.3. 2012 od 17 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 44. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 5.11. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 61. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 2.12. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis Z 15. zasedání, dne 09.05.2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomní: Ing. Uhlíř J., Čapek B., Kotrba V., Havránek V., Lepeška

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 25. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.11.2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Uhlíř J., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 60. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 4.11. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 37. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 4.6. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 48. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.1. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00595/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr B, Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel Ch,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Přítomno: 8 Omluveno: 3 Řídící zasedání: p. Šindelář Zapisovatel: pí. Musilová Ověřovatelé: p. Mrkvička, p.

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.4.2015

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis č. 6/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 6/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Zápis č. 6/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 21. 6. 2016 Čas konání: od 19:34 hod. do 21:00 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust, Jana Šteffelová, Lenka Dunčková, Jaroslav Novotný, Martin

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne Místo konání: Obecní úřad Sokoleč Přítomni: viz prezenční listina Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne 26. 6. 2019 1. Zahájení a schválení programu Jednání zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 73. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 13.11.2009 v Obci Hnanice, okr, Znojmo Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu Příloha č.3 Zápis z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 Souhrn usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 na Obecním úřadě Velký

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod.

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Přítomni: K. Baka, Ing. J. Bednář, V. Černý, Ing. E. Klašková, V. Mátl,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

ZÁPIS. č. 3/12. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 19,00 hodin v prostorách obecní klubovny, Slatina 62

ZÁPIS. č. 3/12. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 19,00 hodin v prostorách obecní klubovny, Slatina 62 ZÁPIS č. 3/12 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 29.4.2012 od 19,00 hodin v prostorách obecní klubovny, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Zdeňka Truhlářová, Václav Ladman, Jiří

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin.

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin. 1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne 4.2.2016 v Bezděkově od 18.00 hodin. Přítomní členové ZO: Ladmanová Jaroslava, Novák Pavel, Suda Josef, Benešová Daniela, Rolníková Jana,

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

obec Olbramice 12. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 6. června 2017 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing.

obec Olbramice 12. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 6. června 2017 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. obec Olbramice 12. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 6. června 2017 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. Iva Vostrejžová Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Omluven: Vítězslav Bednář

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:25 hod. do 20:55 hod. Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 29. 6. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:40), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Lenka

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany.

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO), které se konalo dne 17.06.2013 v 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany. Přítomni: Zdeněk Chromý, Karel Šmerda, Emil Pěček,

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PŘÍVĚTICE KONANÉHO DNE OD 17:30 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PŘÍVĚTICE KONANÉHO DNE OD 17:30 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PŘÍVĚTICE KONANÉHO DNE 6.6. 2011 OD 17:30 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU 1) Zahájení provedla starostka obce Ing. Marcela Judlová, konstatovala přítomnost většiny členek ZO

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014

Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 12 hostů

Více

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z 15. 5. 2019 Přítomno: 9 zastupitelů Občanů: 1 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce (ZO) zahájil starosta obce Michal Petrák v 19,00 hodin. Je přítomno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného

Více

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE ZÁPIS č. 20 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DUBČANY ze dne 27. 3. 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: Bc. Karel

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 24. 06. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 11. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 7/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 21. 12. 2015 v 17:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 2/2009

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 2/2009 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 2/2009 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 23.4.2009 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014 1 č.j. 3/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 16.4.2014 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 16.4.2014 18:20

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice zápis ze 72. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 4. 8. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Ronovský V.,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 19.6.2017 v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Josef Rákos, Pavel Dochvát,

Více

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Výpis ze zápisu a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 6/2013 ze dne

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Výpis ze zápisu a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 6/2013 ze dne OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Výpis ze zápisu a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 6/2013 ze dne 14. 6. 2013 1) Určení ověřovatelů zápisu (dle 95 odst. 1 zákona o obcích)

Více

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 8.2.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:05 hod. František

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Přítomni zvolení zastupitelé: K bodu 1

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Přítomni zvolení zastupitelé: K bodu 1 Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 9.5. 2016 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková, Dana Vyštejnová, Petr Velich,Milan Hlavatý,

Více

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*)

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*) Obec Zbečno Zastupitelstvo Obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*) ze zasedání Zastupitelstva Obce Zbečno, konaného dne 21. 3. 2017 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni:

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 68/2013 konaného dne 9.4.2013. Schválený program jednání: Průběh schůze:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 68/2013 konaného dne 9.4.2013. Schválený program jednání: Průběh schůze: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 68/2013 konaného dne 9.4.2013 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Marek, Kotrch Vl., Nehézová Nepřítomni:, Beneš - omluven Hosté: / Schválený

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 5 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 5 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 28.5.2014, od 18.00 hod listů : 5 Přítomno (z 9) : 6 členů ZO hostů : 3 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo zahájeno

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 13. 5. 2019 Datum sejmutí: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 3. 5. 2019 Číslo: 4/2019 Ověřovatelé: Aleš BOZNER Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

ZÁPIS 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 29. 12. 2017 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Jana Helclová, Václav Chrz, Marie Somrová, Jakub Dvořák. 2.

Více

OBEC CHOTUSICE, 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ

OBEC CHOTUSICE, 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz e-mail:urad@chotusice.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Chotusice

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 1.6.2016 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Z á p i s č. 8/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE OD 18,00 HODIN.

Z á p i s č. 8/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE OD 18,00 HODIN. Z á p i s č. 8/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 22. 8. 2016 OD 18,00 HODIN. Přítomni: p. Balogh, p. Beran, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková.

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body:

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body: Zápis č. 1/2015/4 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 11.2.2015 Jednání bylo zahájeno v 18:00 hod Přítomno: 13 členů ZM Krucemburk dle presenční listiny Omluveni: Vít Janáček Hosté:

Více