Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 3. dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 3. dne"

Transkript

1 zápis č. 3. Ze zasedání zastupitelstva městyse v Přídolí, konaného dne Přítomni: dle presenční listiny, všichni členové zastupitelstva Omluveni: Roman Cifreund Ověřovatelé zápisu: Mgr. Dana Hopfingerová, Zdeněk Mráz Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 3. dne Program jednání: 1. Schválení akcí POV na období Auto 3. Stanovení rozsahu pro rozpočtová opatření rady 4. Termíny zastupitelstva 5. Změna ÚPD č.3 6. Rozpočtová změna č Rozpočtové provizorium 8. Ţádost o přidělení bytu 9. Stanovení ceny za odvoz komunálního a tříděného odpadu - firmy 10. Vícepráce vodovod, kanalizace, ČOV Práčov 11. Kulturní výbor volba členů 12. Zpráva školské rady 13. Schválení podání ţádosti o dotaci ČOV Přídolí 14. Ţádost o pronájem tělocvičny SDH 15. Stanovení limitu pro inventarizovaný majetek 16. Různé a) Ţádost o pronájem tělocvičny PBS b) Ţádost o uţití znaku městyse 17. Diskuze Zahájení V úvodu zasedání starosta konstatoval nadpoloviční účast členů ZM. Zasedání je usnášení schopné. Poté přednesl navrţený program, který byl po doplnění v bodě různé jednomyslně schválen všemi přítomnými členy zastupitelstva městyse. K zápisu č. 2. ze dne , a nebylo připomínek. pro: 13 zdrţel se: 0 proti: 0 Dále starosta navrhl diskuzi ke kaţdému bodu jednání. pro: 13 zdrţel se: 0 proti: 0 V 18:10 hod. se na jednání ZM dostavil zastupitel Jaroslav Vlasatý. ad 1) Starosta přednesl důvodovou zprávu, pro aktualizaci seznamu akcí programu obnovy vesnice (POV), seznam akcí byl doplněn dle návrhu (seznam přílohou zápisu) Usnesení: Zastupitelstvo městyse schvaluje aktualizovaný seznam akcí POV.

2 ad 2) V tomto bodě podal starosta informaci ke stavu osobního automobilu Škoda Roomster, který je jiţ čtvrtým rokem ve vlastnictví městyse. Navrhl zastupitelstvu rozhodnout, zda-li automobil v majetku ponechat (tzv. na dojetí) nebo prodat na protiúčet a koupit nový osobní automobil. Zastupitelstvo městyse pověřilo starostu k přípravě návrhu oficiální nabídky k moţné obměně osobního automobilu, s tím, ţe o věci rozhodne na 4. Zasedání ZM. ad 3) Starosta přednesl doporučující návrh, kterým zastupitelstvo městyse stanovuje radě městyse rozsah a pověření pro rozpočtová opatření v rámci kapitol. Zastupitelé poţádali návrh doplnit. Po doplnění ZM návrh jednomyslně přijalo. Usnesení: Zastupitelstvo městyse pověřuje radu městyse přijímáním rozpočtových opatření v rámci kapitol do výše ,- Kč. Tato výše se týká pouze rozpočtových opatření, které jsou nutné činit v období, mezi samotnými zasedáními zastupitelstva městyse. Závazné ukazatele schváleného rozpočtu nesmějí být těmito opatřeními dotčeny. ad 4) V tomto bodě přednesl starosta informaci o termínech svolávání zasedání ZM, s pravidelností, vţdy jednou za dva měsíce, v první čtvrtek v měsíci. Zastupitelstvo městyse souhlasí, aby pravidelnost svolávání zastupitelstva byla zachována. ad 5) V tomto bodě navrhl starosta povolit přijímání ţádostí o změnu územního plánu č.3. Usnesení: Zastupitelstvo městyse povoluje přijímání ţádostí o změnu územního plánu č.3, do ad 6) V tomto bodě starosta zastupitele seznámil s rozpočtovou změnou č. 7/2010. Rozpočtové příjmy se sniţují o ,- Kč, rozpočtové výdaje se sniţují o ,- Kč. (návrh změny přílohou zápisu). Usnesení: Zastupitelé městyse schválili rozpočtovou změnu č. 7/2010 tak, jak byla předloţena. ad 7) Starosta zastupitelům přednesl návrh, přijmout hospodaření a pravidla rozpočtového provizoria, do doby neţ bude řádně schválen rozpočet obce na rok Usnesení: Zastupitelstvo městyse přijímá usnesení o hospodaření v rozpočtovém provizoriu, tzn. v nadcházejícím období do řádného schválení rozpočtu obce na rok 2011 v tomto znění: Zastupitelstvo schválilo tato pravidla rozpočtového provizoria: Městys hradí: - běţné výdaje zabezpečující chod Úřadu městyse a městyse, přičemţ dbá na hospodárnost a efektivní vynakládání rozpočtových prostředků - přednostně poskytne příspěvek vlastní příspěvkové organizaci na provoz ve výši ,- Kč a na nákup potravin na stravné pro ţáky ve výši ,- Kč - hradí závazky vyplývající z jiţ uzavřených smluv

3 Rozpočtové příjmy a výdaje uskutečněné v době rozpočtového provizoria se stávají příjmy a výdaji rozpočtu po jeho schválení. ad 8) Starosta přednesl zastupitelům předloţené ţádosti, ve věci přidělení bytu č.8 (1+kk) v bytovém domě Přídolí - Práčov 12: 1. ţadatel Jiří Daduč, bytem Přídolí Práčov 11, Český Krumlov. 2. ţadatel Stanislav Borovský, bytem Přídolí 113, Český Krumlov, korespondenční adresa: Přídolí Práčov 4, Český Krumlov. 3. ţadatel Pavel Tokár, bytem Zlatnická 191, 434 Chánov Most, korespondenční adresa: Přídolí Práčov 11, Český Krumlov. 4. ţadatel - Karel Kaločaj, bytem Přídolí Práčov 11, Český Krumlov. Po diskuzi a bez jiného posuzování ţádostí, se zastupitelé dohodli, ţe ve věci rozhodnou formou losu. Losoval zastupitel p. Jaroslav Vlasatý. Losem bylo právo na uzavření nájemní smlouvy k výše uvedenému bytu přiděleno Karlu Kaločajovi, bytem Přídolí Práčov 11, Český Krumlov. Starosta na závěr informoval, ţe doposud nebyl byt ze strany p. Jana Cíny předán. Usnesení: Zastupitelstvo městyse uděluje právo uzavřít nájemní smlouvu k bytu č.8 v bytovém domě Přídolí-Práčov 11, Karlu Kaločajovi, Přídolí Práčov 11, Český Krumlov. Starostu pověřují dalším jednáním ve věci. pro: 13 zdrţel se: 0 proti: 1 ad 9) Starosta zastupitelům přednesl zprávu o hospodaření s odpady za r Dále přednesl návrh na zrušení paušálního poplatku ve výši 1.200,- Kč podnikatelským subjektům, které mají s městysem uzavřenu smlouvu, za vyuţívání kontejnerů na separovaný odpad. Výše poplatku za odvoz komunálního odpadu navrhl ponechat beze změny. Usnesení: Zastupitelstvo městyse ruší poplatek za vyuţívání kontejnerů na separovaný odpad podnikatelským subjektům, které mají s městysem uzavřenu smlouvu, s platností od ad 10) Starosta zastupitelům přednesl důvodovou zprávu o realizaci akce vodovod, kanalizace a ČOV v Práčově. Informoval zastupitele o nákladech za přípojky k jednotlivým nemovitostem, které bylo nutné vybudovat, ale které nemohou být proplaceny z dotace. Doporučil zastupitelstvu zváţit, jakou formou dojde k jejich úhradě od majitelů nemovitostí. Zastupitelstvo doporučuje konzultovat věc dále. Usnesení: Zastupitelstvo městyse odkládá v dané věci své rozhodnutí do příštího zasedání. ad 11) p. Z. Mráz navrhl členy kulturního výboru: pí. Mgr. Dana Hopfingerová, bytem Přídolí 142, , pí. Jana Sýkorová, bytem Přídolí 134, Český Krumlov, pí. Diana Broţová, bytem Přídolí 140, Český Krumlov a p. Roman Cifreund, bytem Přídolí 90, Český Krumlov.

4 Usnesení: Zastupitelstvo městyse schválilo navrţené členy kulturního výboru, p. Mgr. Danu Hopfingerovou, bytem Přídolí 142, , p. Janu Sýkorovou, bytem Přídolí 134, Český Krumlov, p. Dianu Broţovou, bytem Přídolí 140, Český Krumlov a p. Romana Cifreunda, bytem Přídolí 90, Český Krumlov, s platností od pro: 12 zdrţel se: 2 proti: 0 ad 12) Starosta předal slovo zástupci zastupitelstva ve školské radě p. P. Mittaschovi a ten informoval zastupitele o zprávě ze zasedání školské rady. Starosta po přečtení poţadavků školské rady prohlásil, ţe tyto věci spadají do kompetence ředitelky ZŠ, a ta můţe poţádat zastupitelstvo o navýšení rozpočtu k realizaci těchto poţadavků. Zastupitel p. Zdeněk Macek navrhl umístit zábradlí před vchod do školy, tak aby nemohli školáci vyběhnout rovnou na silnici (zpráva přílohou zápisu). Zastupitelstvo městyse vzalo zprávu školské rady na vědomí, v tomto bodě nehlasovalo. ad 13) Starosta zastupitelům přednesl návrh na podání ţádosti o dotaci v rámci realizace projektu ČOV Přídolí. Usnesení: Zastupitelstvo městyse souhlasí s podáním ţádosti o dotaci na projekt ČOV Přídolí. ad 14) Starosta přednesl ţádost SDH Přídolí o bezplatný pronájem tělocvičny, v rámci konání schůzek oddílu Mladých hasičů v období zimních měsíců. Usnesení: Zastupitelstvo městyse schvaluje bezplatný pronájem tělocvičny SDH Přídolí pro konání schůzek oddílu Mladých hasičů v období zimních měsíců. Podrobnosti si SDH Přídolí dojedná se správcem p. Falářem. ad 15) Starosta zastupitelům přednesl výstup z inventarizace majetku a vznesl návrh na ustanovení minimální výše limitů pro inventarizaci tak, aby se nemusely inventarizovat věci drobného majetku a minimální hodnoty. Usnesení: Zastupitelstvo městyse stanovuje minimální výši limitu pro inventarizaci majetku v hodnotě nad 1.000,- Kč. Různé: ad 16a) V tomto bodě starosta přednesl ţádost o bezplatné zapůjčení tělocvičny, včetně příslušenství, za účelem uspořádání dětského karnevalu dne , podanou sdruţením PBS, o.s., se sídlem: Přídolí 7, Český Krumlov Usnesení: zastupitelstvo městyse souhlasí s konáním dětského karnevalu dne a s odpuštěním poplatku za pronájem tělocvičny, parketu a lavic. Podrobnosti si sdruţení PBS o.s. dojedná se správcem p. Falářem.

5 ad 16b) Starosta přednesl ţádost o udělení souhlasu s uţitím znaku Městyse Přídolí, za účelem tvorby reklamních předmětů, zaměřenou na vytvoření sběratelské edice, podanou firmou AKTIV 95 OPAVA s.r.o., se sídlem: Slezská 110/24, Opava. Usnesení: Zastupitelstvo městyse uděluje souhlas k uţití znaku Městyse Přídolí, za účelem tvorby reklamních předmětů, firmě AKTIV 95 OPAVA s.r.o., se sídlem: Slezská 110/24, Opava. Pro: 14 zdrţel se: 0 proti: 0 Diskuse: a) Do diskuze se přihlásil pan starosta a informoval o nákladech na rozšíření kamerového systému, stejně tak o nemoţnosti podat ţádost do programu prevence kriminality. b) Probíralo se také předání dětského hřiště a nutnost vytvořit provozní a návštěvní řád na dětské hřiště. c) p. Jaroslav Vlasatý upozornil, ţe nedávno opravenou silnici v úseku skládka Lověšice- Zátoň, rozbíjejí nákl. automobily. Odpověď starosta - jedna dopravní značka je jiţ v opačném připravená k umístění a druhá se nechá vyhotovit. d) Dalším dotazem bylo, ţe se objevily díry na opravené cestě ve směru ze Spolí do Zátesu. Starosta přislíbil, ţe se na komunikaci zajede podívat. Zasedání starosta ukončil v 20,05 hod. Zápis ověřil: p. Vávra Jiří p. Mráz Zdeněk Jiří Štěpánek starosta Zápis vyhotoven dne:

Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 4. dne

Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 4. dne zápis č. 4. Ze zasedání zastupitelstva městyse v Přídolí, konaného dne 3. 2. 2011 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: Irena Dadučová Ověřovatelé zápisu: Pavel Mittasch, Jan Vávra Řádné zasedání zastupitelstva

Více

Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 18 dne

Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 18 dne zápis č. 18 Ze zasedání zastupitelstva městyse v Přídolí, konaného dne 6.12.2012 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: Vilém Nikl, Martina Kamerová, Zdeněk Macek, Jaroslav Vlasatý Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne 17. 11. 2014 Přítomni: dle presenční listiny, všichni členové zastupitelstva Omluveni: 0 Ověřovatelé zápisu: Ing. Vítězslav Jílek, Oldřich

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 7/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 21. 12. 2015 v 17:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net obec@jankovice.net Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne 8. prosince 2014 v 18.30 hod. v zasedací místnosti OÚ v

Více

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 5. 8. 2019 Ověřovatelé: p. Jindřich Solovský, pí. Pavlína Dobrá Zapisovatel: pí. Dagmar Křupková Přítomni: doc. RNDr. Robert Prucek,

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod.

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod. Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne 6.11.2017 v 19.00 hod. Přítomni: Jan Liška, Martina Ludvíková, Vladimír Vytiska, Tomáš Kočiš, Michal

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Roman Klouzek, Petr

Více

ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012

ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012 ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012 Přítomní: Holoubek, Horáček, Kaloudová, Kalouda M., Kalouda K., Málek, Přerovský, Rozbořil, Švehla, Ševčík Nepřítomen: Silnica,

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00135/07 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 3/2007

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis a usnesení č. 4/2015 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 2. prosince 2015 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hodin.

Zápis a usnesení č. 4/2015 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 2. prosince 2015 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hodin. Bod č. 1 Starosta Zdeněk Číţek zahájil zasedání č. 4/2015 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 18:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, ţe informace o konání zasedání

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis. 5 členů zastupitelstva - viz presenční listina Omluveni: Ing. Žižlavský, Ing. Bačík, Bc. Vaďura, Vratislav Obšel

Zápis. 5 členů zastupitelstva - viz presenční listina Omluveni: Ing. Žižlavský, Ing. Bačík, Bc. Vaďura, Vratislav Obšel Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva obce Skrbeň, které se konalo 11. prosince 2017 v Domě služeb ------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast:

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr Bk Nepřítomni omluveni: Mgr. Věra S, Jiří P,, Pavel Ch Nepřítomni neomluveni:

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení 2. Složení slibu. 3. Kontrola zápisu

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl Zápis č. Z-16-05 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Ing. Jiří Jančík, Karel

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

Bytová komise: Předsedkyně bytové komise přednesla zprávu o jednání bytové komise dne 24.9.2012.

Bytová komise: Předsedkyně bytové komise přednesla zprávu o jednání bytové komise dne 24.9.2012. Zápis a usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 26. 9. 2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 8 zastupitelů, paní

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. Č.3.ze dne 30.12.2010. Přítomni: Limpouch,Kudrle,Ribij,Šafránek,Vittek,Němec,Šejna,Ing. Chvostová,Ing. Arch. Šrot

Z á p i s. Č.3.ze dne 30.12.2010. Přítomni: Limpouch,Kudrle,Ribij,Šafránek,Vittek,Němec,Šejna,Ing. Chvostová,Ing. Arch. Šrot Z á p i s Č.3.ze dne 30.12.2010 Ze zasedání zastupitelstva obce Předslavice Přítomni: Limpouch,Kudrle,Ribij,Šafránek,Vittek,Němec,Šejna,Ing. Chvostová,Ing. Arch. Šrot Zastupitelstvo obce Předslavice je

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 25.11.2009 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 25.11.2009 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 25.11.2009 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: 11 členů zastupitelstva obce 19 občanů Mgr. Milena Hnídková, ředitelka školy

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis. z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo v 17:00 hodin v klubovně hasičů

Zápis. z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo v 17:00 hodin v klubovně hasičů Zápis z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo 7.10.2017 v 17:00 hodin v klubovně hasičů Přítomni: Johánek Josef, Ferko Karel, Zemek Štěpán, Johánek Martin, Kovařík Miroslav, Veit Stanislav,

Více

VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S

VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN 16. 10. 2017 v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S Účast: přítomno 10 členů ZO a hosté - dle prezenční listiny omluveni Mgr. Zdeňka Fillerová Studená neomluveni

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 4.3.2015

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 4.3.2015 Přítomno: 9 členů zastupitelstva (všichni) Hosté: František Čala, Eva Čalová, Ing. P. František Kuběna Program: 1) Zahájení 2) Ověření zápisu z minulého zastupitelstva a volba ověřovatelů zápisu 3) Projednání

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

z 9. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne v hod v Kulturním středisku.

z 9. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne v hod v Kulturním středisku. Zápis z 9. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 8. 12. 2004 v 17.00 hod v Kulturním středisku. Přítomni: J. Leflerová, V. Nový, V. Šumná, K. Trnobranský, L. Sušická, M. Kindlová, J. Koutecký Omluveni:

Více

Zápis č. 13. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis č. 13. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin Počet stran dokumentu: 7 Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 11.12.2016 od 17:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Stanislav Falář, Martin Vojta, Jana Mrázová, Jaroslava

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis. ze 7. mimořádného zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 13. 10. 2004 v 17 hod v zasedací místnosti MěÚ.

Zápis. ze 7. mimořádného zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 13. 10. 2004 v 17 hod v zasedací místnosti MěÚ. Zápis ze 7. mimořádného zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 13. 10. 2004 v 17 hod v zasedací místnosti MěÚ. Přítomni: J. Leflerová, V. Nový, J. Kasalický, V. Šumná, K. Trnobranský, L. Sušická Omluveni:

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne od hodin ve Vratkově.

Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne od hodin ve Vratkově. Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne 9.12.2016 od 19.00 hodin ve Vratkově. Přítomní : Ing. Josef Konop, Ing. František Kortánek, Jiří Barhoň, Jiří Lalák,

Více

Z Á P I S č. 5/2016. Zasedání zastupitelstva obce bylo nahráváno Ing. J. Moravcovou a P. Benešovskou.

Z Á P I S č. 5/2016. Zasedání zastupitelstva obce bylo nahráváno Ing. J. Moravcovou a P. Benešovskou. Z Á P I S č. 5/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Vrátkov konaného dne 14.11.2016 od 18:00 hod na obecním úřadě ve Vrátkově ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 1/2012 v 17:30 hod. všechny

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 5. 10. 20155 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 10.12. 2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda, Mgr. Vavříček

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Antoš Roman, Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 2/2010 konaného dne v 19.00

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 2/2010 konaného dne v 19.00 Druhé zasedání zastupitelstva obce se konalo 25.3.2010 a hlavním bodem jednání bylo projední žádostí Ústavu sociální péče pro mentálně postižené Těchobuz a kraje Vysočina o pořízení změny územního plánu

Více

Zápis č. 29. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č. 29, dne

Zápis č. 29. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č. 29, dne Zápis č. 29. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č. 29, dne 02.02.2017 Zahájení: 19:00 Přítomni: 8, dle presenční listiny, Omluveni: p. Jan Vávra, p. Jiří Rolník, p. Jiří Jurík Neomluveni: 0 Předsedající:

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č.8/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.8/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.8/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 24. 6. 2015 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 19:00 hodin konec jednání: 20:30 hodin přítomni: p. Vladimír

Více

Usnesení zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 21. 3. 2011 v 18.00 hodin v malém sále Úřadu městyse Svitávka

Usnesení zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 21. 3. 2011 v 18.00 hodin v malém sále Úřadu městyse Svitávka Usnesení zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 21. 3. 2011 v 18.00 hodin v malém sále Úřadu městyse Svitávka Zastupitelstvo městyse schvaluje: Program zasedání zastupitelstva městyse 1.

Více

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Zápis č. 7/2016. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 17 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě

Zápis č. 7/2016. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 17 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Zápis č. 7/2016 z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne 20. 12. 2016 v 17 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Přítomni: 10 členů ZM dle prezenční listiny Omluveni: Mgr. B. Dohnal, Ing.

Více

Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne od 18 hodin v MŠ Štěchovice

Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne od 18 hodin v MŠ Štěchovice Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne 16. 12. 2013 od 18 hodin v MŠ Štěchovice Přítomni: M. Čapek, P. Zeman, J. Marková, J. Andrle, RNDr. J. Malý, A. Sládeček, P. Bechyně, S. Žemlička,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.10. 2017, od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 24.1.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 5. Přítomni : Vítězslav

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis. Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo v 18:00 hodin v klubovně hasičů

Zápis. Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo v 18:00 hodin v klubovně hasičů Obec Mnichov Zastupitelstvo obce Mnichov Zápis Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo 24.6 2017 v 18:00 hodin v klubovně hasičů Přítomni: Johánek Josef, Černý Karel, Zemek Štěpán, Johánek

Více

ZÁPIS Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO ÚTĚCHOV. dne 23. února 2012

ZÁPIS Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO ÚTĚCHOV. dne 23. února 2012 ZÁPIS Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO ÚTĚCHOV dne 23. února 2012 Přítomni : PhDr. Zdeněk Drahoš, MUDr. Ivana Kolínková, pí. Miroslava Meluzínová, JUDr. Šárka Cechová, Ing. Antonín Skoumal,

Více

Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se:

Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: Zápis č.3 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár konaného dne 11.12.2018 Zahájení: 18:00 hodin Ukončení: 20:00 Ověřovatelé zápisu: Petr Čermák, Lukáš Hovorka Přítomni: Bohuslav Bednář, Miroslav Vrba,

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: Ladislav Tylš, Milena Skalická, Markéta Poláčková, Ondřej

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 04. 12. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Jednání: Výsledek hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0 Usnesení č.1 bylo schváleno Návrh rozpočtu obce na rok 2016

Jednání: Výsledek hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0 Usnesení č.1 bylo schváleno Návrh rozpočtu obce na rok 2016 Zápis č.11 /2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bítovčice, konaného dne 29.12.2015 od 17:30 hodin na obecním úřadě. Ověřovatelé zápisu: Josef Kremláček, Jiří Hron Zapsala: MUDr. Monika Kostková,

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 21. 3. 2011 v 18.00 hodin v malém sálu úřadu městyse

Zápis. ze zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 21. 3. 2011 v 18.00 hodin v malém sálu úřadu městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 21. 3. 2011 v 18.00 hodin v malém sálu úřadu městyse Přítomni: Ing. M. Cetkovský, J. Zoubek, M. Holasová, Ing. Josef Vašíček, Ing. Jan Vašíček,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne 16. 12. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 16. 12. 2015 v 19:30 hodin Přítomni:

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Roman Klouzek, Petr

Více

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 27. 1. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 21. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.11.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 12. 2018 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: - 9 - Chadimová Pavla, Dvořák

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více