U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty."

Transkript

1 U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů zápisu 2. Kontrola zápisu z 13. zasedání zastupitelstva městyse 3. Rozpočet Územní plán postup prací 5. Zdravotní středisko zateplení 6. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových převod pozemků v zámeckém areálu 7. MAS Třešťsko možnosti čerpání 8. Veřejné osvětlení 9. Dotace EU rekonstrukce zámku, domov pro seniory, revitalizace zámeckého parku 10. SVaK plán investic pro rok Projednání písemných žádostí 12. Připomínky zastupitelů 13. Různé Po projednání jednotlivých bodů přijalo zastupitelstvo městyse následující usnesení: USNESENÍ K BODU 1) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse Větrný Jeníkov schválilo výše uvedený program 14. zasedání. USNESENÍ K BODU 2) ZÁPISU Zastupitelé městyse neměli žádné připomínky k zápisu z 13. zasedání zastupitelstva městyse. USNESENÍ K BODU 3) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse projednalo a schválilo návrh rozpočtu na rok Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů 7 pro, 0 proti, 0 se zdržuje) rozhodovací pravomoc starostky v rámci rozpočtových opatření do výše ,- na paragraf a dále limit na nákup jedné položky bez rozhodnutí zastupitelstva do výše ,-. Příjmy bez omezení.

2 USNESENÍ K BODU 4) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s programem schůzky s veřejností, která se bude konat ve dnech 19. a , za účelem zjištění potřeb, přání a připomínek občanů před započetím prací na návrhu územního plánu. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0) uhrazení dílčí platby za fázi 1 dle uzavřené smlouvy (Návrh územního plánu) Ing. arch. Barboře Zemanové Brossové ve výši ,-Kč. Zastupitelstvo bere na vědomí Žádost pana Petra Mangla o změnu územního plánu p.č. 505/8. (č.j. 476/2015) USNESENÍ K BODU 5) ZÁPISU Starostka předložila zastupitelům cenové nabídky v rámci zateplení stropu budovy zdravotního střediska. Zastupitelstvo městyse pověřuje starostku zadáním vypracování cenové nabídky na foukanou izolaci. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí možnost čerpání dotace na zateplení ZS v rámci Programu obnovy venkova Vysočiny pro rok USNESENÍ K BODU 6) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse projednalo a schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0) Smlouvu o bezúplatném převodu vlastnického práva k nemovitým věcem s omezujícími podmínkami s Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových č. UZSVM/BJI/7828/2015 a pověřuje starostku jejím podpisem. Jedná se pozemky p.č. 369/1 a p.č. 369/3 v k.ú. Větrný Jeníkov. USNESENÍ K BODU 7) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s možnostmi čerpání v rámci dotačních titulů v plánovacím období Městys Větrný Jeníkov by měl zájem o využití dotačních titulů na chodníky, stavební úpravu stanice SDH a sociální byty. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0) zaevidování těchto záměrů v rámci zásobníku projektů MAS Třešťsko. USNESENÍ K BODU 8) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s různými možnostmi řešení veřejného osvětlení v obci. Zastupitelstvo městyse tyto možnosti projednalo a bere na vědomí. Další kroky a podklady se budou řešit nejdříve v roce 2016.

3 USNESENÍ K BODU 9) ZÁPISU Zasedání zastupitelstva navštívil pan Jiří Račko, zástupce firmy IWWA s.r.o., aby představil zastupitelům možnosti čerpání dotace z EU na rekonstrukci zámku, domova pro seniory a revitalizaci parku. Zastupitelstvo pověřuje starostku zajištěním přibližného rozpočtu na následující záměry v rámci rekonstrukce, budovy zámku: byty v přízemí, pošta, kavárna (vinárna), společenský sál. V 1. patře zachování stávajícího stavu s ohledem na nutnou rekonstrukci technického stavu. Zasedání zastupitelstva k tomuto tématu se bude konat od 16:00 hodin v kanceláři starostky. USNESENÍ K BODU 10) ZÁPISU Starostka městyse předložila zastupitelům návrh na plán investic Větrného Jeníkova v rámci SVaK pro rok Zastupitelstvo návrh projednalo a schválilo (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0). rekonstrukce výtlačného řadu z ČS II. etapa projektová dokumentace na kanalizaci zdravotní středisko městečko řešení kanalizace u novostaveb v ulici Na Rychtě. Zastupitelstvo městyse projednalo a schvaluje financování této akce z rozpočtu městyse ve SVaK a schvaluje zpracovaný projekt (v poměru hlasů pro 6, proti 0, se zdrželo 1) USNESENÍ K BODU 11) ZÁPISU a) Zastupitelstvo projednalo a bere na vědomí Žádost paní Michaely Manglové o prodej pozemků p.č. 426/6; 424 a 423 v k.ú. Větrný Jeníkov. (č.j. 477/2015) b) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Žádost firmy Organic Active s.r.o. o souhlas s umístěním sídla firmy (č.p. 200). (č.j. 512/2015) c) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Žádost firmy Organic Green s.r.o. o souhlas s umístěním sídla firmy (č.p. 200). (č.j. 513/2015) d) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Žádost firmy Predix Bioplyn s.r.o. o souhlas s umístěním sídla firmy (č.p. 200). (č.j. 514/2015) e) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Žádost firmy Predix Úpravna s.r.o. o souhlas s umístěním sídla firmy (č.p. 200). (č.j. 515/2015) f) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Žádost firmy Predix, s.r.o. o souhlas s umístěním sídla firmy (č.p. 200). (č.j. 516/2015) g) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Protokol o kontrole č. 710/15/777 Okresní správa sociálního zabezpečení Jihlava. (č.j. 403/2015) h) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Protokol z kontroly výkonu matriční agendy nebylo shledáno žádných nedostatků a pochybení. Úroveň zpracování matriční agendy je velmi dobrá. (č.j. 465/2015)

4 i) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření městyse Větrný Jeníkov za rok 2015 (přezkoumané období ), které se uskutečnilo dne Zastupitelstvo městyse přijalo opatření k nápravě uvedených chyb a nedostatků. Tato opatření tvoří přílohu zápisu. j) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí: Odpověď firmy EKOSTAVBY Brno, a.s. na žádost o vyklizení pozemku p.č. 367 do konce listopadu (č.j. 505/2015) Informaci o nevyhovujícím projektu na zeleň v prostoru městečka nemohla být podána žádost o dotaci z OPŽP. A cenovou nabídku na přeprojektování zeleně tak, aby mohla být v jarních měsících podána žádost o dotaci. Nedokončené zateplení u školního obecního bytu a cenovou nabídku na jeho realizaci ,-. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) realizaci těchto prací. Předání závěrečné zprávy Geomin monitoring skládky TKO Velešov. (č.j. 445/2015) Pozvánku Kraje Vysočina na II. ročník regionální konference Za čistou řeku Jihlavu. (č.j. 509/2015) Svoz bioodpadů v listopadu nadále bude pokračovat letní četnost svozu. Od prosince bude svoz probíhat 1x měsíčně až do jarních měsíců. Informace změna nařízení vlády o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě. (č.j. 491/2015) Oznámení MMJ odbor životního prostředí o zahájení správního řízení o odstranění stavby p.č. 821/1 a 821/4. (č.j. 444/2015) Oznámení MMJ stavební úřad o zahájení územního řízení o umístění stavby (stavba kabelu NN za účelem úpravy vedení NN a připojení nového odběrného místa ve východní části obce. (č.j. 443/2015) Příspěvek na výkon státní správy v roce ,- Kč. (č.j. 453/2015) Rozhodnutí MMJ odbor životního prostředí ve věci změny povolení k odběru podzemních vod (R. Kautzinger). (č.j. 460/2015) USNESENÍ K BODU 12) ZÁPISU a) Starostka městyse seznámila zastupitele se situací v bytovém domě č.p Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0), že se jako obec v současné době nebudeme podílet na větší rekonstrukci domu (oprava střechy, zateplení fasády). b) Starostka informovala zastupitele o tom, že od do nebude z důvodu hospitalizace přítomna na ÚM. c) Starostka informovala zastupitele o opravě vozu za traktor ,- Kč. d) Zastupitelstvo schvaluje (v poměru hlasů pro 5, proti 0, se zdrželo 3) odměny obecním zaměstnancům paní Yvetě Dvořákové a panu Václavu Kochovi ve výši 3000,-Kč a také ředitelce příspěvkové organizace paní RNDr. Blance Vodové ve stejné výši.

5 e) Starostka informovala zastupitele o nadále probíhajících pracích na úklidu archivu. f) Starostka poděkovala zastupitelce Darině Sochorové za zajišťování sponzorských darů na obecní akce pořádané pro děti. USNESENÍ K BODU 13) ZÁPISU a) SMLOUVY Zastupitelstvo městyse projednalo a schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0). Smlouvu o dílo č /2015 s KSÚSV na zimní údržbu v obci a pověřuje starostku jejím podpisem. (č.j. 499/2015) Zastupitelstvo městyse projednalo a schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) Smlouvu o zimní údržbě místních komunikací s firmou AGRO Hybrálec, s.r.o. 450,- Kč bez DPH/hod a pověřuje starostku jejím podpisem. Zastupitelstvo městyse projednalo a schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) Smlouvu o veřejných službách 2016 číslo 93/2016 s dopravcem ICOM transport a.s. a pověřuje starostku jejím podpisem. (č.j.487/2015). Zastupitelstvo městyse projednalo možnosti řešení závazku pana Vladimíra Dokulila, který dluží obci na nájemném za garáž částku 3.000,- (6 měsíců) + penále. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) prominutí úroků z dlužné částky. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) výzvu k úhradě do konce roku 2015 a stanovení splátkového kalendáře. V případě odmítnutí této možnosti soudní vymáhání dlužné částky. b) FAKTURY Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) uhrazení následujících faktur: o Jaroslav Vlček ,- (okna na zámku) o Webhouse, s.r.o ,- (webové stránky) o KSÚSV ,- o KSÚSV ,- c) ZŠ A MŠ Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí: (č.j. 510/2015) o rozhodnutí o ředitelském volnu pro žáky ZŠ v pondělí o informace o provozu MŠ v době vánočních prázdnin o účetní závěrku PO k o seznamy dětí MŠ a žáků ZŠ dle obcí o zprávu o revizi spalinových cest v budově školy... Zdeněk Veselý, DiS., místostarosta... Mgr. Martina Lisová, starostka

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 6. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 27. 06. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 8

Více

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 6. 12. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 28. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 06. 03. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 11. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 5. 5. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 9. 1. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 3. 10. 2017 od 19,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 01. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 15. 05. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. Omluveni:

U S N E S E N Í. Omluveni: U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov pro období 2018-2022, konaného dne 21.11.2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila

Více

U S N E S E N Í. z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne 16. 12. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 16. 12. 2015 v 19:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 14.12. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Hadrbolec Marek, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing. Málek Jan, Ing. Pich

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

1. Schválení zápisu ze zasedání ZO z a z a kontrola usnesení

1. Schválení zápisu ze zasedání ZO z a z a kontrola usnesení ZO-29-2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮKY ZE DNE 10.12.2012 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne VYVĚŠENO 21.6.2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne 18.3.2017 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: sobota 18.3. 2017, 18.00 hod Přítomni: viz prezenční listina,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 30. 08. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, ověřovatelů zápisu

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 12. října 2009

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 12. října 2009 Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 12. října 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda, Josef Lácha Omluven: Josef Brouček

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 6. 6. 2018 Rada obce na svém jednání dne 6. 6. 2018 přijala toto usnesení: 2. Kontrola bodů jednání z minulé rady 2.1. Cenová nabídka na Návrh na redesign internetových

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis ze 4. zasedání ZO Všestudy

Zápis ze 4. zasedání ZO Všestudy Zápis ze 4. zasedání ZO Všestudy 18.9.2019 1. Zahájení - Zasedání Zastupitelstva obce Všestudy (dále též jako ZO ) bylo zahájeno v 17:10 hodin starostou obce p. Miloslavem Čermákem. - Bylo přítomno 6 členů

Více

Omluveni: Návrh usnesení. 7/ opakovanou žádost o výměnu oken paní Ludmily Černíkové a provedení opravy oken v prosinci 2009

Omluveni: Návrh usnesení. 7/ opakovanou žádost o výměnu oken paní Ludmily Černíkové a provedení opravy oken v prosinci 2009 Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Předkladatel návrhů usnesení: Ověřovatelé zápisu: Zápis a přijatá usnesení z 18. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 16.12.2009 v kanceláři obecního úřadu dle

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 17. 12. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Taťána Horáková, Hana Halamová Přítomni : Roman

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 56/2019/04/ZM Program zasedání Zastupitelstvo města schvaluje program zasedání dle předloženého návrhu

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 7.11.2014 od 19 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec, E. Křivancová,

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

Usnesení ze 8. zasedání Rady města Staré Město ze dne 9. 3. 2015

Usnesení ze 8. zasedání Rady města Staré Město ze dne 9. 3. 2015 Usnesení ze 8. zasedání Rady města Staré Město ze dne 9. 3. 2015 126. Rada města pověřuje pí Novákovou prověřením možnosti využití VPP na lesní práce a starostu svoláním pracovní schůzky., starosta 127.

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 5. 2. 2015 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne 3.12.2018 v kulturním domě Přítomni: Přítomni: Mgr. Dagmar Burešová, MUDr. Petr Fila, Ing. Radka Formánková, Bc. Martin Frei, Ing. Roman

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: Ověřovatelé: Zapisovatel: viz prezenční listina Ing. Petr Kollert,

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

O b e c O t o v i c e o k r e s K a r l o v y V a r y. Usnesení

O b e c O t o v i c e o k r e s K a r l o v y V a r y. Usnesení O b e c O t o v i c e o k r e s K a r l o v y V a r y ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Usnesení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 7/2018 konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 7/2018 konaného dne 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 7/2018 konaného dne 13. 12. 2018 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomni:

Více

Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin.

Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin. Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 8. 2. 2016 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: Hosté: Občanů: 1 Program : 1. Zahájení 2. Smlouvy E.On věcná břemena 3. Rozpočet

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 10.12.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová, Felix Šrámek,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech Zápis č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 18. 12. 2013 od 18.00 hod. na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18. 12. 2015 Přítomni: p. Pavel Procházka, p. Ing. Petr Hubáček Ph.D., p. Karel Valenta, p. Libor Šulc

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Obec Dobrá Voda. Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne 22. června 2018

Obec Dobrá Voda. Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne 22. června 2018 Obec Dobrá Voda Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne 22. června 2018 Přítomni: Jiřina Částková, Vladimír Zástěra, Stanislav Pekárek, Jaromír Kubiš, David Vítek, Ing. Pavel Vítek, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Jana Marešová, Josef Novák, Vladimír Šíma Omluven: Kateřina Pudivítrová, Michaela

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne Ve Velkém Beranově dne 19. února 2014 Výtisk jediný! Počet listů: 5 Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne 19. 2. 2014 Č. J. USNESENÍ ZASTUPITELSTVO OBCE SCHVALUJE ZO/2014/001/19.

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne 21.09. 2018 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: 21.09. 2018, 19.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů zastupitelstva,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích. OBEC VLASTIBOŘICE Vlastibořice 23, 463 44 Sychrov info@vlastiborice.cz www.vlastiborice.cz Tel.:485 146 025 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne 18.4.2012 v kulturním domě ve

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE OD

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE OD ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 25.07.2011 OD 17,00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Košťany ve 2. patře budovy Přítomno 13 členů

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 24. 6. 2013

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 24. 6. 2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ DNE 24. 6. 2013 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová Vlasta, Dvořák Václav, Brychta

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 10.11.2014 Místo konání: OÚ Čakov Přítomní zastupitelé: Ing. Milan Vlk, Ing. Lenka Šišpelová, Tomáš Jabůrek, Bc. Jan Dušák, Michal Ivana, Ing.

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2011 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Č.j. 782/02/2011 konaného dne 14.12.2011 v 18.30 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Zápis č. 14/16 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 14/16 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Zápis č. 14/16 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 8. 12. 2016 Místo konání: OÚ Čakov Přítomní zastupitelé: Ing. Lenka Šišpelová Daniel Peterka, Petr Jílek, Ing. Ladislav Prener, Jan Dušák Omluven:

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Město Řevnice. Závěrečný účet města za rok 2015

Město Řevnice. Závěrečný účet města za rok 2015 Město Řevnice Závěrečný účet města za rok 2015 sestavený ke dni 3. 6. 2016 Údaje o organizaci Název: Město Řevnice Adresa: nám. Krále Jiřího z Poděbrad 74 252 30 Řevnice IČ: 00241636 Právní forma: OBEC

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání OZ Nedrahovice na květen 2013 Termín: středa 22. 05. 2013 od 19 hodin v budově OÚ Nedrahovice

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne 18.12.2017 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 7 členů ZO - Josef Jalovecký, Hana Háková, Ing. Jiří Beneš, Jiří

Více